Kaustisella ravataan taas tiistaina

Divisioonakarsinta
Nikulan kohokohta
Seppo Luokkala

KAUSTINEN

Kaustisen ravien vuoden toiseksi viimeinen ajopäivä on hyvin poikkeuksellisesti ja oudosti tiistai. Samaan aikaan ajetaan kilpaa myös Teivossa, eli kyse on niin sanotuista kakkosraveista.

Illan kohokohta on ilman muuta Nordic Divisions-karsinta, jonka voittaja nappaa 2000 euroa. Suosikeiksi pelattaneen pihtiputaalaisen Ilos Oy:n kasvatit Ilos Sansibar ja Ilos Silmarillion. Eija Sorviston valmentama Silmarillion joutuu auton takana kasiradalle, mutta ykköspaikka ei välttämättä ole paras mahdollinen tahollaan Sansibarille.

Tasokkaassa lähdössä voi helposti noukkia T4-systeemiin vähintään puolet osallistujista. Muun muassa Antti Ala-Rantalan uudet tuttavuudet ansaitsevat huomioita takarivin huonoista lähtöpaikoista huolimatta.

Avauskohteen Uncia on voittanut usein, mutta kilpaillut harvoin. Antti Ojanperän jälkikasvun omistama ruuna ei ole kenties aivan tilastojensa veroinen menijä. Onhan voittojen joukossa mm. useampi Pihtiputaan pikkuravien voitto.

Keskimmäiset T4-lähdöt vaikuttavat etukäteen muita helpommilta. Ville Koivisto ajeli maanantaina helpon voiton Huima Hermannilla, joka volttauksen onnistuessa lienee pian kärjen kimpussa takamatkan juoksuradalta. Paalun parhaalta paikalta lähtevä Uhmapeli on kunnossa ja luonteva varmistus suosikille.

Lämpöisten täysi 2600 metrin voltti yritetään luovia myös kahdella pelisuosikilla. Ditchback Dice on edelleen pakkorasti, vaikka kolmeen edelliseen ei voittoja ole tullutkaan. Heikki Hietasen ja Härmän ruuna Jacksonvillen yhteistyö alkoi Seinäjoella voitokkaasti. Matkakin oli sama kuin Nikulassa.

Illan neljännessä lähdössä ottavat yhteen jäsentenvälisessä Santtu Raitalan ikioma Jockas Rita ja Antti Ojanperän Käskynhaltija. Jockas Rita jatkanee uraa tappioitta.

Kaustinen tiistaina:

T4-1: 7 Uncia, 6 Enzo Victory, 1 Shiny Boss, 2 Claire Di Quattro (9, 8).

T4-2: 12 Huima Hermanni, 1 Uhmapeli (6, 8).

T4-3: 2 Jacksonville, 7 Ditchback Dice (16, 10).

T4-4: 1 Ilos Sansibar, 8 Ilos Silmarillion. 11 Narzario, 5 Scorzone, 12 Claude P. Hill, 9 Jimpeto Joy, 6 Cheap Thrills (7, 3).

Muut lähdöt:

1: 14 Kasper D. Boko, 6 Hamilton D´Am, 10 Find Out.

2: 7 Kuusirantanen, 2 Tulen Poika, 5 Kimaltelee.

3: 5 Gambling Face, 6 The Swede, 2 Primo Amir.

4: 5 Jockas Rita, 4 Käskynhaltija, 6 Aarnio.

5: 2 Orlando Kane, 5 Wasting Hope, 12 Dunder Bolt.

10: 14 Onnen Mies, 6 Makkonen, 3 Hallarin.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei millään pahalla, mutta jos tämä "asiantuntija" tosiaan jotain tärkeää tietäisi, niin kannattaisi olla hiljaa kuin kusi sukassa ja hakea rahat pois kuleksimasta. Nämä vihjeet kun ovat jokaiselle asiaa vähänkin seuraavalle yhdentekeviä. Jos oikea nelosrivi noihin sattuu, niin puhutaan kahvirahoista.

    • Anonyymi

      Tuo maksaa parikymppiä ja tuohon vähän omia näkemyksiä lisää ja sadan euron lappu niin mahdollisuuksia on 50 000 e extra pottiin. Terveisin pelinainen perhosta.

      • Anonyymi

        Totta! Omilla näkemyksillä ne suurvoitot otetaan. Extrapotin saaminen vaatii pari voittajaa, joilla "asiantuntijoiden" mukaan ole mitään mahdollisuutta voittaa. Jos tällaisesta mahdollisesta voittajasta on sisäpiirin tietoa kannattaa tosiaan pitää mölyt mahassaan ja hyödyntää tieto itse, eikä kailottaa sitä kaikkien tietoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta! Omilla näkemyksillä ne suurvoitot otetaan. Extrapotin saaminen vaatii pari voittajaa, joilla "asiantuntijoiden" mukaan ole mitään mahdollisuutta voittaa. Jos tällaisesta mahdollisesta voittajasta on sisäpiirin tietoa kannattaa tosiaan pitää mölyt mahassaan ja hyödyntää tieto itse, eikä kailottaa sitä kaikkien tietoon.

        semmonen yks vihje oli minkä kuulin että jos hevosen nimessä on sana High , niin se voi olla että se on joskus ollu mustalaisilla se hevonen


    • Anonyymi

      Toto4:

      I 7, 6, 1, 9, 8, 2 ( 5, 10 )

      II 12, 8, 1, 4, 10 ( 5, 6 )

      III 2 ( 7, 16 )

      IV 1, 8, 6, 5, 11, 2, 12 ( 9, 3 )

      6x5x1x7=210 yhd. a 0,2€=42,0€

    • Anonyymi

      Taas Ressulta mielenkiintoista ravi asiaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1109
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe