nuorien Itsemurhat

Anonyymi-ap

Mun on pakko sanoo että musta tuntuu siltä oikeesti että suomessa nuoret tekee paljon itsemurhia ihan vaan koulun takia. Koulu on omalla kohalla syvältä ja en ees pelleille että on miettiny itsemurhaa ihan vaan sen takia.

4

197

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Se harvoin johtuu itse kuolusta ( paitsi jos oot jossain kuten etä Tapiolassa ) yleensä itsemurhat johtuu masennuksesta ja ahdistuksesta

  • Anonyymi

   No kyl koulus on aina ollut kiusaamista ja tulee olemaan kun ei sitä näemmä osata kitkeä pois. Mutta kun koulut oli ohi niin kiusatusta tulikin menestyjä ja hyvin menee ja kiusaajilla ei mee hyvin ollenkaan,niin se elämä opettaa.

  • Anonyymi

   Jälleen kerran hyvät tekosyyt nro. 10. Täytyy olla todella vammainen tapaus, että tekisi itsarin/edes yrittäisi sitä koulun takia. Onko ihmisistä tullut nykyään niin velttoja ja saamattomia, että vähänkin jos joutuu tekemään itselle epämieluisia asioita, niin aletaan miettiä itsarin tekemistä?

  • Hei,

   Itsetuhoisista ajatuksista, kiusaamisesta ja muustakin pahasta olosta kannattaa keskusella jonkun turvallisen aikuisen kanssa.

   Laitan tähän tiedoksi paikkoja, joihin voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä ja anonyymisti.

   https://sekasin247.fi/

   Sekasin-chat nuorille on auki vuoden jokaisena päivänä, maanantaista perjantaihin klo 9-24 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin 15-24. Chatissa päivystävät mielenterveyden ammattilaiset sekä koulutetut vapaaehtoiset.

   Myös Tukinetissä on monenlaisia palveluita, joita voi käyttää. Tukinetissä voi jutella ammattilaisten kanssa tai saada vertaistukea. Palvelumuotoina ovat tukisuhteet, ryhmäkeskustelut, ryhmächatit ja yksilöchatit.

   Tukisuhteessa voi jutella pidemmän aikaa saman tukihenkilön kanssa. Niitä löytyy esim. täältä https://tukinet.net/teemat/?service=conversations&orderby=last_activity

   Ja kaikki Tukinetin palvelut ovat täällä: https://tukinet.net/

   Tukinet on avoinna kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Tukinetin kaikki palvelut saa maksutta käyttöönsä, kun on anonyymisti rekisteröitynyt ja kirjautunut sivuille. Osaa palveluista voi käyttää ilmankin rekisteröitymistä.

   Ystävällisin terveisin
   SOS-kriisikeskus/Kata

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   14
   3503
  2. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   96
   1245
  3. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   395
   1242
  4. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   410
   1182
  5. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   60
   730
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   49
   707
  7. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   71
   697
  8. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   18
   683
  9. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   161
   609
  Aihe