Vielä reilu kuukausi ja sen jälkeen häviää tupakeista brändien värit ja logot

Anonyymi-ap

Nauttikaa nyt tupakoivat vielä vanhanmallisista askeista ja masseista. Tammikuussa häviää brändien värit ja kaikki tupakkatuotteet saa samanlaisen vastenmielisen värityksen ja varoitus tekstit ja kuvat.
Myös tupakan hinta tulee tammikuussa nousemaan. Kiitos kun maksatte ahkerasti veroja ja pidätte Suomen pyörät pyörimässä

12

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Askin ulkonäöllä ei ole mitään merkitystä, sen sijaan askin sisällöllä on.
      Eipä kyllä ne varoittelevat kuvat askeissa ole mitään kaunista katseltavaa, se on pakko myöntää.

      • Anonyymi

        Kyllä sillä ulkonäöllä on jokin merkitys. Uskon, että rupeaa Marmaris kuulumaan kun punainen Mallu on paskan ruskeassa sakissa ilman brändin tunnuksia . Todennäköisesti myös tullaan kuulemaan väitteitä, että tupakoiden reseptiä on muutettu kun maistuvat muka erilaiselta . Sen se muutos saa aikaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä sillä ulkonäöllä on jokin merkitys. Uskon, että rupeaa Marmaris kuulumaan kun punainen Mallu on paskan ruskeassa sakissa ilman brändin tunnuksia . Todennäköisesti myös tullaan kuulemaan väitteitä, että tupakoiden reseptiä on muutettu kun maistuvat muka erilaiselta . Sen se muutos saa aikaan

        On kyllä täysin totta, että valittajia riittää asiassa kuin asiassa.


    • Anonyymi

      On suoraan sanottuna pa..kan jauhamista, kuvitella että tupakoinnin tuomilla tuloilla pidetään jotain Suomen taloutta ja työllisyyttä pyörimässä. Anbulanssirallia korkeintaan pidätte yllä saadessanne infarkteja mönjän saastuttaneisin verisuoniinne ja pumppuun. On köhää ja yskää ja sairaslomaa,COPD: tä, keuhkofobroodia jamuuta mukavaa.

      Verenpainetauteja ja sydän- ja verisuonitauteja, kaikki tupakoinnin seurausta, suuri osa ja myös sen tahattoman passiivisen tupakoinnin seurausta.

      Iso lössi lähtee tasan klo: 08:00 tupakkitauolle, seurava tauko klo: 10:00 ja klo: 13:00 ja 15:00 ja kotosalla sama rumba.

      Kerrostalon partisille tuottamaan hajuhaittoja naapureille tai parhaimmassa tapauksissa ulos pihalle, pahimmassa tapauksessa 1970-80- lukujen keittiöissä liesituulettimen ääressä, josta katkut naapureille suoraan.
      Mitä te tupakoijat kuvittelette olevanne, sankareitako vai? Kun tuotte niin julmetusti rahaa tähän yhteiskuntaan? Ja myös viette moninkertaisesti terveydenhuoltokuluissa.. Kela korvaa verenpainelääkitykset ja muut..
      Ota valopää laskin käteen ja tuppi pois sieltä narsismin sumentamasta päästäsi.
      Ja todellakin, teette toisten elämästä niin helvetin saatanallista ettette edes tajua sitä. Paskanhajun keskellä saa elää joka helvetin päivä, juuri teidän takia.
      Niin ja tiedoksi, itse tupakoinnin lopettanut jo hyvin pitkän aikaa sitten, sikti olen edelleen passiivinen kessuttelija ja joudun haistamaan pakosta teidän kessunkäryänne omassa asunnossani vaikka en halua.
      Tungette toisten reviirille, lupaa kysymättä, koska tahansa, milloin tahansa ja aina vastoin asunnossa asuvan lupaa. Olette siis rikollisiin verrattavia , toimitte samalla tavalla.

      • Anonyymi

        Upea haukkukommentti tupakoitsijoille, kun niin kovin haittaavat kaikkea.
        Sitten mainitset kuitenkin itse polttaneesi jossain vaiheessa elämääsi.
        Itsekö otit muut ihmiset ja naapurit huomioon silloin polttaessasi ?
        Ja ehkä juuri muut ihmiset ja naapurit olivat silloin samaa mieltä sinusta, kuin olet sinä nyt polttavia kohtaan ( onko tullut ajateltua ).
        Jokseenkin aika huvittavaa....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Upea haukkukommentti tupakoitsijoille, kun niin kovin haittaavat kaikkea.
        Sitten mainitset kuitenkin itse polttaneesi jossain vaiheessa elämääsi.
        Itsekö otit muut ihmiset ja naapurit huomioon silloin polttaessasi ?
        Ja ehkä juuri muut ihmiset ja naapurit olivat silloin samaa mieltä sinusta, kuin olet sinä nyt polttavia kohtaan ( onko tullut ajateltua ).
        Jokseenkin aika huvittavaa....

        Kyllä muuten otin huomioon. Tupakoin työpaikalla ollessa ulkona ja kotona ollessa ennen kotiintuloa tai kaupassakäynnin yhteydessä. Ylipäätään tupakointi painottui juuri työpaikalle. Aamukahvin ja lounaan jne.yhteydessä mentiin ulos. En siis polttanut kotona aamutupakkaa vaan vasta työpaikalla.
        Kotona sisällä ei koskaan, eikä myöskään parvekkeella. Tupakoinnin lopetuksen yhteydessä aina imeskelytabletti, lopulta sekin jäi sitten kokonaan ja olen ollut jo monia vuosia tupakoimatta.
        Tuttujen ja sukulaisten luona joutuu sietämään tupakansavua, mutta vain sen vierailun ajan. Kotona sitä jokainen odottaa saavansa olla rauhassa savustamiselta.
        Naapurit tekevät siten, että kun menevät parvekkeelle, sulkevat parvekkeen oven ja siellä lasitusten sisällä polttavat ja kaikki käryt tulevat parvekkeen aukkojen kautta suoraan omalle parvekkeelle ja siitä rakoventtiilienkautta sisälle.
        Kerran olen pyytänyt käymään kotonani haistamassa sitä katkua, eivät suostuneet tulemaan , tiesivät että varmasti katkut tulevat sisälle, eivätkä välittäneet pätkääkän. Itse en olisi sellaiseen välinpitämättömyyteen edes kyennyt,.
        On selvää jos joku valittaa tupakansavusta, niin silloin sen savumäärän täytyy todella olla häiritsevää, eikä mitään pieniä lehahduksia vaan todella voimakasta jatkuvaa käryä.
        Sitä ylipäätään odottaa muiltakin samanlaista huomaavaisuutta, kuin mitä itsekin on harrastanut.


    • Anonyymi

      Vihervasemmisto haluaa huumeidenkäytön lisäämistä. Yksi keino on häivyttää lailisen nautintoaineen eli tupakan ja laittomien huumeiden välistä rajaa. Esimerkiksi tupakan saatavuutta vähentämällä ja rajoituksia kiristämällä. Vihervasemmisto on onnistunut tässä, sillä huumeiden käyttö on lisääntynyt.

      • Anonyymi

        Tupakan saatavuutta ja tupakointia koskevia rajoituksia tehdään siksi, että saataisiin perinteisiä kansansairauksia vähennettyä, kuten sydän- ja verisuonisairauksia. Iso osa on juuri tupakoinnin seurauksena kehittyneitä, osa yhdistettynä huonoon ruokavalioon, vähäiseen liikkumiseen ja muutoin epäterveelliseen elämään.. Mutta tupakoinnila on iso merkitys juuri sydän- ja verisuonisairauksien kehittymisessä kuin myös eril.keuhkosairauksiin COPD , astman paheneninen jne.
        Ymmärtääksni esim.kannabiksen käytön dekriminalisoimisella ei ole mitään tekemistä tupakoinnin kiristämisen kanssa. Kannabista juuri usein käytetään polttamalla. En ymmärrä mihin pyrit, mitä tarkoitat?
        Se, että tupakointi vähenee ei tarkoita että huumeiden käyttö lisääntyy.
        Huumeiden käytön lisääntyminen johtuu niiden helposta saatavuudesta ( netti) ja myös ideologisista syistä.
        Periaatteessa halutaan vahvistaa käsitystä että kiellot eivät pure ja tämän todistamiseksi ja vahvistamiseksi tietyt tahot pyrkivät manipuloimaan nuoria , hyödyntäen ja hyväksikäyttäen näiden tarvetta kapinoida auktoriteetteja vastaan, jolloin heidät saa mukaan huumemyönteiseen toimintaan, välittämään ja myymään luvaten suuret rahat ja leppoisan, mukavan, huolettoman elämän. Mikä sitten usein käytännössä toteutuukin. Nän toimiessa todistetaan se väite, että tiukka huumelainsäädäntö ei ole toimiva ratkaisu. Koska kielloista huolimatta huumeiden käyttö räjähtää käsiin, joten katsokaa; ei mitään tehoa kielloilla…
        Toki, medialla ja huumeiden käyttäjien glorifioinnilla lienee osuutensa myös.


    • Anonyymi

      Tupakoinnistahan haluttaisiin täysin eroon, ja puhutaan savuttomuudesta.
      En oikein tajua, jos savuttomuutta halutaan, että tupakat tumpataan mutta kannabis saa sauhuta vapaasti.
      Sekö on sitten savuttomuutta ? ..heheh...

      • Anonyymi

        Niin, mielenkiintoinen ajatusleikki. Tuleeko tilalle yhtä järkyttävän hajuinen kannabis? Aika moni tupakoitsija tulee nimittäin valitsemaan juuri poltettavan version ja siinä tapauksessa osa päihdyttävästä katkusta kantautuu sitten naapuriin.
        Samat tahot eivät kuitenkaan välttämättä ole puuhastelemassa savuttomuutta ja kannabiksen dekriminalisointia.
        Todennäköisesti hajuhaittoja joka tapauksessa tulee merkittävästi ja huomattavasti enemmän jos kannabista saa vapaasti poltella. Monet tupakoitsijat nimittäin vaihtaisivat välittömästi kannabikseen.
        Mitä siitä naapureille seuraisi? Olisivat yhtä pöllyssä kuin alkuperäinen käyttäjäkin, jos asuu siinä ihan mertsin kahden päässä parvekkeet vieri vietessä ja alekkain ja katkut liikkuvat vapaasti parvekkeelta toiselle, ylöspäin. Inhottaa ajatellakin sitä kerrosta alempanana asuvaa pa…settä, tekisi mieli nirhaista koko äijää ja sen naisystävää. Mölinä siihen vielä päälle kun ne kummatkin siellä päissään mongertaisivat ja kikattelisivat.
        Eli tulee sekä haju- että meteliongelmaa kaikissa niissä taloyhtiöissä joissa tupakointi sallitaan joka paikassa.
        Sitten sativaa saa myös leivonnaisiin sekoitettuna ja monissa muissa eri muodoissa. Eli meteliä, älämölöä, riekumista tulee riittämään joka kerrostalossa.
        Ei ju..luta.🤨😮😠..ja joku varmaan karjaisi tähän väliin; tulee jumalattoman .hauskaa, naapurivihat unohtuu ja kaikki on vaan niin ihanaa..🤔🤪😵‍💫🥴 tupakanhajua inhoavasta ja tupakoivasta tulee ylimmät ystävä..hyi h..ti , EI KOSKAAN TULE TAPAHTUMAAN..sellaista päivää ette näe..siihen tarvitaan sellaiset mömmöt että taju lähtee..


    • Anonyymi

      Hyvä vaan! Usein juuri tupakoitsia,valitaa rahat ei riitä ja masenusta. ymm. Syy on juuri tupakan ja muiden päihteiden.terveyskeskus läkäri kirjoitaa kyllä SV läke reseptin tupakasta irti päsemiseen. Sitä syödän 3kk.Jos oikesti halua pästä eroon tupakasta. Mutta se tupakka ja aklja on nin kiva yhdistävä tekijä nin kumastakaan ei haluta eroon.Valitetaan vaan rahan puute ja masenus,lihoaminen ymm. Hamamsläkäri ei kaydä,vasta sitten kun suusa isot ongelmat,jotka johtuu tupakasta. Hamasläkäritkin kirjoitaa reseptin tupakan lopetus,Mutta ei haluta lopetaa. Sit ollan hiljaa masenus ja rahan pute. menään sinne ulos osoitetun tupakka paikaan.Eikä kaljassa vedtä rökiä parsilla ,lasitukset kinni.Tai polteta makara pohjaan ja tuletetaan se haju partsille,samalla kykitän parvekella tupakalla.Lulaan ettei haise. Haisee mutten.

    • Anonyymi

      Onneksi netistä voi katsella kuvia aidoista tupakka-askeista forever.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      131
      2211
    2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      268
      2067
    3. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      69
      1591
    4. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      117
      1381
    5. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      64
      1268
    6. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      130
      1229
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      980
    8. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      66
      958
    9. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      47
      895
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      861
    Aihe