HS: Keskustan kannatus enää 10.1%

Anonyymi-ap

11

200

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Keväällä se on 1,10 % :o)

  • Anonyymi

   Niin! Mtä se kepujen puheenjohtaja aikoo tehdä? Mateleeko ja mielisteleekö edelleen kepujensa edessä näiden kannatuslukujen valossa? On kuulemma lähtenyt Kivijärvelle asti käpälämäkeen että ei tarvitse kohdata haapavetisiä kasvotusten. Häpeää omaa puoluettaan ja aihetta kyllä onkin.

  • Anonyymi

   Tämä politiikka takaa, että keskustan kannatus tulevissa vaaleissa mahtuu yhteen numeroon, voi vain arvailla miten pieni se numero tulee olemaan?

  • Anonyymi

   Vuosi 2022 jää historian kirjoihin Suomen tulevaisuuden kannalta merkittävänä vuotena. Vuonna 2022 keskusta painuu ensimmäisen kerran historiassa alle kymmenen prosentin kannatuksen. Uutena vuotena pokautamme tämän kunniaksi kalliin sampanjapullon ja kulautamme keskustan romahtamisen kunniaksi.

  • Anonyymi

   Kepu & "vihervasemmisto" kaivaneet itsensä niin syvään kuoppaan, ettei sieltä nousta enää millään? V***n hyvä uutinen, loistava päivä kannatuslukujen valossa...

  • Anonyymi

   Ilon ja onnen päivä. Heti kun menee alle 10% käyn nauttimassa leivoskahvit!

   • Anonyymi

    Kossupullon voisi korkata ihan vaan kotimaisen viljan viljelyn tukemiseksi, vai tuodaanko senkin pohjana oleva vilja ulkomailta?


  • Anonyymi

   Keskusta mureni kuin murukeksi. Sipilän kauden alussa kepulla kannatyu oli siellä 27 prosentin tienoilla parhaimmillaan. Riemuitsivat Sipilä-ilmiöstä. Mutta sekin teatteri paljastui ja kansan kyykyttäminen. Kepu romahti Sipilän kaudella mutta menivät silti hallitukseen vallanhimoisina mutta vaalien suurimpana häviäjänä. Nyt itkevät ruskea vana suupielistä valuen. Kepu matelee ja siitä pitää nauttia. Vain typerät ja asioista tietämättömät äänestävät enää keskustaa. Äidinmaito on pilaantunut.

   • Anonyymi

    Jep, karua on kyyti, jopa vahat kepujääräät jättävät uppoavan laivan ja siirtyvät persuihin, tuskinpa persutkaan mitään ihmeitä saa aikaiseksi, vihervasemmisto kepun avustuksella on jo kerennyt tuhoamaan Suomessa jo liki kaiken, rahat ulkomaille ja kurjuutta omalle kansalle.


  • Anonyymi

   Sukumme on kuulunut keskustaan neljän sukupolven ajan. Olemme olleet ylpeitä keskustalaisuudesta ja pyrkineet opettamaan keskustan arvoja lapsillemmekin. Tämän päivän keskustasta ei voi olla ylpeä. Alkiolaisuus on kadonnut ja vasemmiston suunnalta on kulkeutunut keskustaan tämä niin sanottu liberalismi. Se on tuhonnut keskustan ja puolue onkin vain muisto puolueen kulta-ajoista. Ei mene kauan ennen kuin puolue lähes katoaa kokonaan. Ahneus ja vallanhimo ja nämä nykyaatteet ovat siihen johtaneet. Perinteisiä arvoja poljetaan ja kaikenlaisia vastenmielisiäkin asioita ihannoidaan. Viime kuntavaaleissa jo äänestimme muita kuin keskustan ehdokkaita. Suuri osa lähisuvustamme teki samoin. Tuntui pahalta toimia näin, kun olemme kymmeniä vuosia olleet uskollisia keskustalle ja sen aatteelle. Aate on myyty omien etujen saavuttamiseksi. Nyt olemme kääntäneet uuden lehden omassa politiikassamme ja olemme luopuneet keskustasta. Myös tuttavapiirissämme on monet seuranneet samalla polulla. Keskustan johto ei voinut olla huomaamatta tätä muuttoliikennettä pois keskustasta viimeisissä kuntavaaleissa. Ja sama virta jatkuu. Lisää keskustalaisia siirtyy koko ajan kannattamaan muita puolueita. Tämä tehdään kaikessa hiljaisuudessa ja näkyviin se tulee vain vaalipäivinä.

  • Anonyymi

   Näin se menee.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   162
   2204
  2. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   1678
  3. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   5
   1163
  4. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   126
   1106
  5. Kyllä minä sen myönnän

   että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
   Ikävä
   46
   937
  6. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   367
   916
  7. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   318
   850
  8. Saavuttamattomalle

   Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
   Ikävä
   51
   819
  9. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   74
   791
  10. Hyvää yötä

   Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
   Ikävä
   98
   686
  Aihe