Hupi-puolue

Anonyymi-ap

Siis miksi meillä on valtuustossa tuollainen hupipuolue joka vain vittuilee muille valtuutetuille?

10

455

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos tämän ryhmän entiset merkit yhtään paikkansa pitävät, niin lietemiesten puolue siellä varmaan pitää eloa ja elämää yllä.
   Saattaa olla että siellä on ihan asiastakin sanottu, mutta opastusta saanut ei ole siitä tykännyt. Vaikea tietää, kun ei ole kerrottu tarkemmin tapahtuneista.

  • Anonyymi

   Ehkä on kyllästytty siihen, kun liian pitkään istuneet valtuutetut soittavat samaa levyä vuodesta toiseen. Samaa jargonia vuodesta toiseen. Siksi fiksut ihmiset eivät edes lähde ehdolle.

   • Anonyymi

    Ehkä olis ensi vaaleissa taas aika uusien ihmisten lähteä mukaan. Viimeksi uusia valtuutettuja tuli 50%. Kyllä se uudistuu. On harmi jos fiksut ei mene ehdolle. Se ei oo kaupungin etu.


  • Anonyymi

   Aloittaja taitaa tarkoittaa HuPa-puolueen miesvaltuutettua. Katselin valtuuston kokousta ja ihmettelen miten huonosti aikuinen mies käyttäytyy

   • Anonyymi

    Melkeinpä arvaan kenestä on kyse. Se on jo iät ja ajat käyttäytynyt huonosti. Raivoaa ja huutaa kun asiat ei mene oman mielen mukaan.


  • Anonyymi

   Vähän asian vierestä, mutta liittyykö tähän. Siirryin Huittisten palstalle ja virustorjunta ohjelma ilmoitti "ei toivottua sisältöä!.

  • Anonyymi

   Tämän kaupungin puolueista tätä nykyä Hupa ymmärtää parhaiten lietekalustomiästen ajatusmaailmaa, ja se mitä kehitystoimia tämän elinkeinon elinvoiman ylläpitäminen tarttee.
   https://vaalit.yle.fi/kv2021/fi/regions/4/municipalities/102

   -Keskitason oppilaitoksiin lisää aloituspaikkoja lietteenkäsittelyn toimialoille.
   -Isoihin risteyksiin semmoiset liikennevalot, jotka tunnistaa kun Livakan vehkeillä tullaan paikalle, ja sillon käännetään valot vihreelle.
   -Katettuja, liätekaustolle sopivia levähryspaikkoja lisää.
   -Kaupunkin supventointeja sellaisille lietekuskeille, jotka siirtyy kokonaan sähkökäyttöisten lietekalustojen köäyttöön. Lisäksi tehokkaita. Livakan sähköliitännällä varustettuja pikalatauslatauspaikkoja.

   • Anonyymi

    Sinä tässä tarvitset itsellesi pikalatauspaikan! Lataamoon ja äkkiä!


  • Anonyymi

   Onkohan Hupa mukana ensi kevään eduskuntavaaleissa? Saatasiin täältäkin lopulta oma kansanedustaja menemään läpi. Joku mukava nuori nainen vaikka, sitä olis kiva mennä äänestää.

   • Anonyymi

    Kyllä


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   484
   2458
  2. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   464
   1552
  3. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   122
   1529
  4. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   124
   1353
  5. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   271
   1226
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   65
   1041
  7. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   94
   968
  8. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   23
   874
  Aihe