Buffalo Pippelinen on aivan varma.

Anonyymi-ap

Varmuus on hyvä asia monessa asiassa, kuten junttilassa liukkaan aikaan hyvät renkaat, mutta pitäisi myös varmistaa varmuus että ei hetken huumassa kännissä jätä varmuutta pois, jolloin ihmisten riesaksi syntyy Bellörffin kaltaisia.

Seuraavassa seuraamus, kun varmuus on laiminlyöty:

Nyt en ihan ymmärrä miten kirjoitukseni liittyy isyyteen? 100% faktaa. Olen aivan varma että senssu asuu pääsi sisällä, sillä hänelläkin on todella outoja ajatuksia isyydestä, aivan sairaita ajatuksia.

En ole koskaan kuullutkaan mistään käypähoidosta, vaan puhun vain ja ainoastaan flimmeristä kokemuksen ja keskustelujen pohjalta.

Erittäin yleinen ja tunnettu vaiva Thaimaassa kuumuuden vuoksi urheilun parissa. Lämpöhalvauksen yhteydessä ilmenee myös.

Alkkisten keskuudessa myös tunnettu vaiva ja myös viihdekäytössä, varsinkin Red Bull - Battery aikakautena. Jotkut ei voi ottaa huikkaakaan energiajuomia kun heti menee rytmit sekaisin.

Ei sinun kokoiseksi läskipunkeroksi tulla muuten kuin dokaamalla ja syömällä roskaruokaa, tai ainakin ihan liikaa huonoja hiilareita kuten paahtoleipää, hilloja sekä karkkia. Sinähän sanot asuvasti siellä siksi että lakritsakauppa sijaitsee naapurissa.

Katsopas huviksesi googlesta mitä lakritsa tekee verenpaineellesi.

Minä en dokaa itseäni krapulaan saakka kuin ehkä kerran kahdessa kuukaudessa nykyisin ja se ei ole kalsarikänni kuten sinulla, vaan joku poikain ilta urheilutapahtuman tms parissa.

Sinulla ei ole kokemusta isyydestä eikä yrittämisestä, mutta silti koetat viisastella niistä googlen avulla. Ymmärrän hyvin miksi lapsesi eivät ole tekemisissä kanssasi.

Oletko nyt Paraisilla vaiko jo Jorvin sairaalassa?

2010

5

84

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Luin sitten seuraavaa:

   "Minä en dokaa itseäni krapulaan saakka kuin ehkä kerran kahdessa kuukaudessa nykyisin."

   Kun doku eli sbuge juo itselleen krapulan kerran kahteen kuukauteen ja toiset ei koskaan, niin onhan taasen juttua alkoholiongelmaiselta.
   No montakos kertaa kuukaudessa pitää ottaa känni ilman krapulaa?
   Monenako päivänä viikossa et lainkaan tissuttele?

   Taas hyvä selitys, siis humalahakuisuuteen hyvä syy, urheilutapahtumat ja kaverit.

   • Anonyymi

    kun siihen mukavasti lisätään beetasalpaajaa, niin pysyy paniikkihäiriö ja vapinat niinkuin kurissa.


  • Anonyymi

   Kymppi kirjoittaa terveysasiaa täyttä totta niin Saapashuhta keksii tästä terveysluennosta että Kymppi on huono, jopa kelvoton isäksi. Samalla Saapashuhta puhuu lapsellisuudesta ja pojuttelee kaikkia. Sitten Saapashuhta napsauttaa perjantaipullon auki ja muuttuu Puppe Pippeliseksi väittäen ettei koskaan juo viinaa vaan että lihavuus on tullut geeneissä. Muistelen tässä kuinka Saamahuhta kertoi Songkranina kiskaisseen pullon brandyä ennenkuin vaimon veli tuli hakemaan dokumatkalle. Naimahuhta sitten tenusi yksin huoneessaan kun vaimo kävi luonnonpuistossa ja temppelissä. Paluumatkalla Suruhuhta unohdettiin huoltoaseman pihaan tunneiksi toikkaroimaan, kun kännikalaa ei kukaan halunnut autossa enää katsella.

   Että se siitä kokonaan juomattomuudesta.

  • Anonyymi

   Tämäkö mies ei siis juo laisinkaan? Kuva otettu sairaalassa. https://aijaa.com/P1meBj
   Rasva tihkuu naaman läpi ja silmämunat on sumeat kuin lontoon sumu.

  • Anonyymi

   Pasanen joi pariskunnan talouden sille mallille että vain avustuspäivänä sai ostettua ruokaa. Rouva päätti että nyt riittää perheväkivalta https://aijaa.com/NZKGki ja Pasanen saa etsiä itselleen uuden kodin juopotteluun.
   Pasanen mopoili lähinurkilla ja löysi vuokrataan ilmoituksen töllin portista https://aijaa.com/G7ox2h ja vuokrasi siitä nurkkahuoneen itselleen. Päätti vielä näyttää vaimolleen mihin pystyy ja lähti Pattayalle dokaamaan ja etsimään uutta naista. Sieltä tultiin takaisin maksa hieman rasvaisempana kuin aikaisin ja kämmeneen oli kasvanut muutama karva lisää.

   Nyt sitten on sisuskalut niin huonossa kunnossa että Suomi kutsui ja varmaankin viimeisen kerran. Hua Hinissa kun ei ole Jorvin sairaalaa jossa kelakortti toimii.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   281
   2523
  2. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   265
   2038
  3. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   95
   1613
  4. Lapulais poika.

   Onko tämä Lapualais poika jäänyt naisiin, kun hyvin pidellään ei malta lähtiä kotia. Tavataan sanoa. Mitä sitä äiteelle soittelemaan, kun naiset pite
   Lapua
   32
   1473
  5. Perheen äidin kohtalo surettaa Iisalmessa

   Kolmekymppinen mies käynnisti auton keskellä yötä kotonaan Iisalmessa keskiviikkona 16. marraskuuta. Kyydissä oli samaan ikäluokkaan kuuluva nainen. M
   Iisalmi
   31
   1251
  6. Hyvää iltaa miehelle

   Mukavalle. Jäi eilen kesken tuo keskustelu.:)
   Ikävä
   175
   1235
  7. Haluaisin kertoa sulle

   Kuinka paljon susta tykkään. Oisko se paha tilanne?
   Tunteet
   89
   1002
  8. Sofia ei tee enää lomareissuja

   Jostain syystä häntä ei enää kiinnosta Dubain ja Espanjan lomat eikä edes Leville vaivaudu. Mitä lie tapahtunut?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   948
  9. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   58
   916
  10. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   54
   892
  Aihe