Sähköautojen ilmaislataus

Anonyymi-ap

"Sähköstä on tänä vuonna tullut niin arvokas resurssi, että halpa tai ilmainen energia houkuttelee yhä enemmän paikalla luvattakin lataavia autoilijoita.
Tilannetta on syksyllä tuskailtu kymmenissä kunnissa, joissa latauspisteitä on asennettu esimerkiksi koulujen pysäköintipaikoille. Ilta-aikaan tai viikonloppuisin näillä latureilla ovat käyneet tankkaamassa nekin autoilijat, joilla normaalisti ei ole kiinteistöihin mitään asiaa. "

Näin keparissa uutisoitiin.
No eikös se ole myös varastamista, kun koulukiinteistöllä opettajat lataavat ilmaiseksi sähköä ja saavat vielä palkkaa ollessaan töissä koulukiinteistöllä.
Se opettajien lataaman sähkö maksatetaan kaupunkilaisilla ja nimitetään varastamiseksi, jos joku lataa koulukiinteistöllä sähköä, vaikka on maksanut koulukiinteistöä käyttävien sähkön lataamiset.
Kaupunkilaisilta ne rahat otetaan, mitä koulukiinteistöläiset sähköautojaan lataavat.
Erikoista, että sähköautoilijoilta ei peritä mitään päästömaksuja, kuten polttomoottori autolijoilta ja saavat ladata ilmaiseksi polttoainetta eli sähköä autoonsa eli liikkuminen on sähköautolijoille täysin ilmaista.

Maksullisiksi ne latayspisteet, jos on varaa ostaa yli 30 000€ sähköauto, niin on varaa maksaa myöskin sähköautonsa latauksesta, kun sen kehutaan olevan lähes ilmaista, eikä mene samanlaisia veroja ja maksuja, kuin polttomoottoriautolijoilta.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

    Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
    Ikävä
    194
    3080
   2. Rasmus Takaluoma

    Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
    Kadonneet ihmiset
    12
    2811
   3. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

    Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
    Helsinki
    149
    2153
   4. Mies, olen tullut siihen tulokseen

    ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
    Ikävä
    139
    1265
   5. Sannan "valtiovierailu" nyt

    Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
    Maailman menoa
    410
    1129
   6. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

    https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
    Maailman menoa
    343
    1124
   7. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

    Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
    Ikävä
    91
    1119
   8. Kyllä minä sen myönnän

    että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
    Ikävä
    46
    1104
   9. Saavuttamattomalle

    Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
    Ikävä
    62
    1004
   10. Hyvää yötä

    Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
    Ikävä
    99
    766
   Aihe