Älyllinen kehitysvamma

Itselläni on Lievän älyllisen kehitysvamman saaneena häiritsevä tarve laskea päässä kertolaskuja suihkussa ja taas suihkussa käydessä laskin 88×9 näen ne numerot kun laitan silmät kiinni miten se kertolasku täytyy laskea sain tulokseksi 792???

Eilen kun Kehitysvamma puolella oli sairaanhoitaja aika ja sanoin tämä häiritsee minua tarve laskea päässä laskuna kertolaskuja sano minun kohdallani pitäisi uudestaan tutkia lievä älyllinen kehitysvamma diagnoosi.

Mutta kaikki Kehitysvamma psykiatri ihmiset ovat ehduttomasti sitä mieltä että Lievä älyllinen kehitysvamma diagnoosi on oikein vaikka olisi tarve laskea päässä kertolaskuja.
Ja kehitysvammma puolella ohjaajat sanoo että Lievän älyllisen kehitysvamman saaneena ei pitäisi osata laskea päässä kertolaskuja osata luetella ulkomuistista puhelinnumerot.

Mitä olen lukenut Kehitysvamma kirjoja niissä missään ei ole kirjoitettu niille jotka opiskelevat Kehitysvamma alaa tai jos Lievän älyllisen kehitysvamman saaneena lapsen vanhemmat lukee Kehitysvamma kirjoja.

Äitini on aina sanonu hoito työn alan työssä olevana miten voin osaa ulkoa sen ovikoodin ilman että katson mistään.

Ja joka kerta kun itken ongelmia äidille kehitysvamman saaneena äiti sanoo ei voi mitään se on painostettu ottaa Lievä älyllinen kehitysvamma diagnoosi minulle ennen 18 vuoden ikää.

Se on yrittänyt vaatia tarkemmin tutkia minut.

Jos Lievä älyllisen kehitysvamman diagnoosi on oikein laitettu oma järki sanoo silloin pitäisi älyllisen kehitysvamman saaneena minun toimia myös ohjatusti.

Eli ne Kehitysvamma puolella olevat ohjaajat tästä huomaa ne joilla on väärin laitettu kehitysvamma diagnoosi.

Jos jos on väärin laitettu älyllinen kehitysvamma diagnoosi ohjaajat sanoo ne saavat käytös häiriöt ja lääkkeet eivät auta viemään jos asiakas pään sisällä päättää, että haluaa käyttää kehitysvamma sanaa niin lääkkeet eivät auta silloin vaan käytös häiriöt pysyy jos ihminen ymmärtää eri tavalla kehitysvammma sanan merkityksen.

Onko oikein laittaa Kehitysvamma diagnoosi juttua älykkyys taso on 71-75äö joka on entinen Heikkolahjaisuus ja nykyinen Laaja alaiset oppimisen vaikeudet.
Kaveri jolla skitsofrenia saa Taksikortti jutun sanoin sille ei voi vittu vähempää kiinnostaa kun minun kohdallani vammaissosiaali työntekijät eivät myönnä Taksikortti hakemuksia aina sanoo olen jäänyt älyllisen kehitysvamman väliin eli 71-75äö on mennyt yli Lievän älyllisen kehitysvamman.

Eikö voisi ymmärtää miltä minusta ja minun vanhemmista tuntuu kun minun kohdallani ei myönnetä Taksikorttia ja vammaissosiaali työntekijä huusi ei suostu edes maksaa minun kohdallani työkeskus ryhmään asiakkuutta koska en osaa toimia ryhmässä ohjatusti ja äitini ei ole jaksanut tapella vammaissosiaali työntekijöiden kanssa avustajaa jonka tarpeen ammatillinen tukihenkilö on Kehitysvamma kerhossa todennut minun kohdallani auttaa onnistuu työkeskus ryhmässä käymiseen ja tulevaisuudessa ryhmäkoti asuminen onnistuu minun kohdallani avustajan avulla.

Ilmankos Rinnekodin asuntolassa ei onnistunut asukas kokouksiin osallistua ja kun toinen on vaikea Adhd niin voitte kuvitella mitä ADHD ihmiset tekevät jos niillä on korostunut oikeuden taju ne välttää asioita joita ei tykkää tehdä.

Kehitysvammaisten tukiliitto sivuilla on kirjoitettu ne joilla on Adhd ne ovat haasteellinen asiakas ryhmä Kehitysvammaisten puolella jotka eivät saa Kehitysvamma puolella oikeaa apua ADHD juttuun jos ADHD lääkkeet eivät auta vaan tekee agressiivisen käytöksen pahemmaksi josta syystä Kehitysvamma puolella ilmeisesti ei ole meillä oikea hoito.

0

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

        Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
        Lieksa
        90
        3841
      2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

        1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
        Maailman menoa
        593
        3625
      3. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        43
        3602
      4. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        13
        2271
      5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

        En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
        Ikävä
        53
        2229
      6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

        SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
        Maailman menoa
        322
        1972
      7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

        Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
        Tunteet
        123
        1947
      8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

        Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
        Maailman menoa
        187
        1766
      9. Ketä ammuttu ?

        Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
        Juupajoki
        27
        1433
      10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

        Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
        Ikävä
        66
        1352
      Aihe