Älyllinen kehitysvamma

Itselläni on Lievän älyllisen kehitysvamman saaneena häiritsevä tarve laskea päässä kertolaskuja suihkussa ja taas suihkussa käydessä laskin 88×9 näen ne numerot kun laitan silmät kiinni miten se kertolasku täytyy laskea sain tulokseksi 792???

Eilen kun Kehitysvamma puolella oli sairaanhoitaja aika ja sanoin tämä häiritsee minua tarve laskea päässä laskuna kertolaskuja sano minun kohdallani pitäisi uudestaan tutkia lievä älyllinen kehitysvamma diagnoosi.

Mutta kaikki Kehitysvamma psykiatri ihmiset ovat ehduttomasti sitä mieltä että Lievä älyllinen kehitysvamma diagnoosi on oikein vaikka olisi tarve laskea päässä kertolaskuja.
Ja kehitysvammma puolella ohjaajat sanoo että Lievän älyllisen kehitysvamman saaneena ei pitäisi osata laskea päässä kertolaskuja osata luetella ulkomuistista puhelinnumerot.

Mitä olen lukenut Kehitysvamma kirjoja niissä missään ei ole kirjoitettu niille jotka opiskelevat Kehitysvamma alaa tai jos Lievän älyllisen kehitysvamman saaneena lapsen vanhemmat lukee Kehitysvamma kirjoja.

Äitini on aina sanonu hoito työn alan työssä olevana miten voin osaa ulkoa sen ovikoodin ilman että katson mistään.

Ja joka kerta kun itken ongelmia äidille kehitysvamman saaneena äiti sanoo ei voi mitään se on painostettu ottaa Lievä älyllinen kehitysvamma diagnoosi minulle ennen 18 vuoden ikää.

Se on yrittänyt vaatia tarkemmin tutkia minut.

Jos Lievä älyllisen kehitysvamman diagnoosi on oikein laitettu oma järki sanoo silloin pitäisi älyllisen kehitysvamman saaneena minun toimia myös ohjatusti.

Eli ne Kehitysvamma puolella olevat ohjaajat tästä huomaa ne joilla on väärin laitettu kehitysvamma diagnoosi.

Jos jos on väärin laitettu älyllinen kehitysvamma diagnoosi ohjaajat sanoo ne saavat käytös häiriöt ja lääkkeet eivät auta viemään jos asiakas pään sisällä päättää, että haluaa käyttää kehitysvamma sanaa niin lääkkeet eivät auta silloin vaan käytös häiriöt pysyy jos ihminen ymmärtää eri tavalla kehitysvammma sanan merkityksen.

Onko oikein laittaa Kehitysvamma diagnoosi juttua älykkyys taso on 71-75äö joka on entinen Heikkolahjaisuus ja nykyinen Laaja alaiset oppimisen vaikeudet.
Kaveri jolla skitsofrenia saa Taksikortti jutun sanoin sille ei voi vittu vähempää kiinnostaa kun minun kohdallani vammaissosiaali työntekijät eivät myönnä Taksikortti hakemuksia aina sanoo olen jäänyt älyllisen kehitysvamman väliin eli 71-75äö on mennyt yli Lievän älyllisen kehitysvamman.

Eikö voisi ymmärtää miltä minusta ja minun vanhemmista tuntuu kun minun kohdallani ei myönnetä Taksikorttia ja vammaissosiaali työntekijä huusi ei suostu edes maksaa minun kohdallani työkeskus ryhmään asiakkuutta koska en osaa toimia ryhmässä ohjatusti ja äitini ei ole jaksanut tapella vammaissosiaali työntekijöiden kanssa avustajaa jonka tarpeen ammatillinen tukihenkilö on Kehitysvamma kerhossa todennut minun kohdallani auttaa onnistuu työkeskus ryhmässä käymiseen ja tulevaisuudessa ryhmäkoti asuminen onnistuu minun kohdallani avustajan avulla.

Ilmankos Rinnekodin asuntolassa ei onnistunut asukas kokouksiin osallistua ja kun toinen on vaikea Adhd niin voitte kuvitella mitä ADHD ihmiset tekevät jos niillä on korostunut oikeuden taju ne välttää asioita joita ei tykkää tehdä.

Kehitysvammaisten tukiliitto sivuilla on kirjoitettu ne joilla on Adhd ne ovat haasteellinen asiakas ryhmä Kehitysvammaisten puolella jotka eivät saa Kehitysvamma puolella oikeaa apua ADHD juttuun jos ADHD lääkkeet eivät auta vaan tekee agressiivisen käytöksen pahemmaksi josta syystä Kehitysvamma puolella ilmeisesti ei ole meillä oikea hoito.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Viiskymppisenä

    Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
    Sinkut
    445
    2158
   2. Suomalaislääkäri katosi matkalla Pattayalle

    Ei siis tietoa pääsikö Pattayalle saakka vai minne suunnisti? Tuntomerkeistä päätellen ei ole kantasuomalaisia lääkäreitä. https://www.iltalehti.fi/ko
    Pattaya
    36
    1892
   3. Kuka Turkulainen lääkäri kadonnut Thaimaassa?

    Lehdissä oli siitä juttua, mutta nimi on nyt Iltasanomista otettu pois
    Turku
    23
    1844
   4. Martinan häät

    Ottaako miehen nimen? Rouva Aitolehti -Bajamaja.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    142
    1075
   5. Pitäisikö lähettää lapsille viesti: älkää tulko jouluksi tänne sähköä tuhlaamaan?

    Kun kaikki työelämässä niin mitä varten niiden pitää tulla tänne tuhlaamaan kallista eläkeläisten sähköä? Pysykööt omillaan. Harmittaa koko joulu.
    Maailman menoa
    98
    1067
   6. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

    Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
    Ikävä
    39
    963
   7. Nyt mies ryhdistäydytään

    molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
    Ikävä
    98
    848
   8. Mikä nyt on

    Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
    Kokkola
    62
    806
   9. Selviytyjät-voittaja Sami Helenius juhli voittoa huvilalla finaalin jälkeen - Skoolaus "Mestarille!"

    Onnea Sami Selviytyjät-voitosta! Kyllä ansaitsit voiton! Ex-jääkiekkoilija Sami Helenius on Selviytyjät Suomi -voittaja vm 2022. Ex-NHL-tähti voitt
    Suomalaiset julkkikset
    15
    646
   10. Ajankohtainen TV-leffa: Lupaus kertoo suomalaisten lottien tarinaa sodassa - Iso kiitos lotille!

    Iso kiitos ja kunnianosoitus lotille, jotka tekivät tärkeää työtä kotirintamalla ja sodan keskellä Suomen ja Venäjän sodissa. Lupaus-elokuva kertoo
    Maailman menoa
    39
    567
   Aihe