Älyllinen kehitysvamma

Itselläni on Lievän älyllisen kehitysvamman saaneena häiritsevä tarve laskea päässä kertolaskuja suihkussa ja taas suihkussa käydessä laskin 88×9 näen ne numerot kun laitan silmät kiinni miten se kertolasku täytyy laskea sain tulokseksi 792???

Eilen kun Kehitysvamma puolella oli sairaanhoitaja aika ja sanoin tämä häiritsee minua tarve laskea päässä laskuna kertolaskuja sano minun kohdallani pitäisi uudestaan tutkia lievä älyllinen kehitysvamma diagnoosi.

Mutta kaikki Kehitysvamma psykiatri ihmiset ovat ehduttomasti sitä mieltä että Lievä älyllinen kehitysvamma diagnoosi on oikein vaikka olisi tarve laskea päässä kertolaskuja.
Ja kehitysvammma puolella ohjaajat sanoo että Lievän älyllisen kehitysvamman saaneena ei pitäisi osata laskea päässä kertolaskuja osata luetella ulkomuistista puhelinnumerot.

Mitä olen lukenut Kehitysvamma kirjoja niissä missään ei ole kirjoitettu niille jotka opiskelevat Kehitysvamma alaa tai jos Lievän älyllisen kehitysvamman saaneena lapsen vanhemmat lukee Kehitysvamma kirjoja.

Äitini on aina sanonu hoito työn alan työssä olevana miten voin osaa ulkoa sen ovikoodin ilman että katson mistään.

Ja joka kerta kun itken ongelmia äidille kehitysvamman saaneena äiti sanoo ei voi mitään se on painostettu ottaa Lievä älyllinen kehitysvamma diagnoosi minulle ennen 18 vuoden ikää.

Se on yrittänyt vaatia tarkemmin tutkia minut.

Jos Lievä älyllisen kehitysvamman diagnoosi on oikein laitettu oma järki sanoo silloin pitäisi älyllisen kehitysvamman saaneena minun toimia myös ohjatusti.

Eli ne Kehitysvamma puolella olevat ohjaajat tästä huomaa ne joilla on väärin laitettu kehitysvamma diagnoosi.

Jos jos on väärin laitettu älyllinen kehitysvamma diagnoosi ohjaajat sanoo ne saavat käytös häiriöt ja lääkkeet eivät auta viemään jos asiakas pään sisällä päättää, että haluaa käyttää kehitysvamma sanaa niin lääkkeet eivät auta silloin vaan käytös häiriöt pysyy jos ihminen ymmärtää eri tavalla kehitysvammma sanan merkityksen.

Onko oikein laittaa Kehitysvamma diagnoosi juttua älykkyys taso on 71-75äö joka on entinen Heikkolahjaisuus ja nykyinen Laaja alaiset oppimisen vaikeudet.
Kaveri jolla skitsofrenia saa Taksikortti jutun sanoin sille ei voi vittu vähempää kiinnostaa kun minun kohdallani vammaissosiaali työntekijät eivät myönnä Taksikortti hakemuksia aina sanoo olen jäänyt älyllisen kehitysvamman väliin eli 71-75äö on mennyt yli Lievän älyllisen kehitysvamman.

Eikö voisi ymmärtää miltä minusta ja minun vanhemmista tuntuu kun minun kohdallani ei myönnetä Taksikorttia ja vammaissosiaali työntekijä huusi ei suostu edes maksaa minun kohdallani työkeskus ryhmään asiakkuutta koska en osaa toimia ryhmässä ohjatusti ja äitini ei ole jaksanut tapella vammaissosiaali työntekijöiden kanssa avustajaa jonka tarpeen ammatillinen tukihenkilö on Kehitysvamma kerhossa todennut minun kohdallani auttaa onnistuu työkeskus ryhmässä käymiseen ja tulevaisuudessa ryhmäkoti asuminen onnistuu minun kohdallani avustajan avulla.

Ilmankos Rinnekodin asuntolassa ei onnistunut asukas kokouksiin osallistua ja kun toinen on vaikea Adhd niin voitte kuvitella mitä ADHD ihmiset tekevät jos niillä on korostunut oikeuden taju ne välttää asioita joita ei tykkää tehdä.

Kehitysvammaisten tukiliitto sivuilla on kirjoitettu ne joilla on Adhd ne ovat haasteellinen asiakas ryhmä Kehitysvammaisten puolella jotka eivät saa Kehitysvamma puolella oikeaa apua ADHD juttuun jos ADHD lääkkeet eivät auta vaan tekee agressiivisen käytöksen pahemmaksi josta syystä Kehitysvamma puolella ilmeisesti ei ole meillä oikea hoito.

0

59

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Syöksit minut syvälle masennukseen

    Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
    Ikävä
    276
    2675
   2. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

    Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
    Sinkut
    362
    1807
   3. Entä jos me törmätään mies

    Sattumalta joskus?
    Ikävä
    53
    1448
   4. Horoskooppi: Skorpionilla maltti on valttia, rapu kohtaa muutoksia, leijonalle apua epävarmuuteen...

    Uskotko horoskooppeihin? Lue tästä päivän horoskooppi ja katso, pitääkö se paikkaansa... Klikkaa: https://www.suomi24.fi/viihde/horoskooppi-skorpion
    Viihde ja kulttuuri
    18
    1383
   5. Ökymenoa Monacossa! Valtteri Bottas esittelee harvoin julkisuudessa nähdyn Tiffany-rakkaansa tv:ssä

    No nyt on ökyä… F1-kuski Valtteri Bottas kutsui Maria Veitolan yökylään luksuskohteena ja rikkaiden asuinpaikkana tunnettuun Monacoon. Tiedossa mm.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    20
    1381
   6. PERUSSUOMALAISET HALPA-HALLILLA

    On varmaa tietoa, että huomenna lauantaina on Haapaveden Halpa-Hallin edessä klo 10 alkaen tavattavissa perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaita läh
    Haapavesi
    303
    1238
   7. Neljä lasta! Minttu Murphy-Kaulanen rehellisenä uusperheestä Sampon kanssa: "Me ei olla pidetty..."

    Lapset on lahja. Tsemppiä suurperhe-elämään Minttu ja Sampo! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/nelja-lasta-minttu-murphy-kaulanen-rehellisena-
    Kotimaiset julkkisjuorut
    14
    1124
   8. Martina ei viihdy kotona!

    Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
    Kotimaiset julkkisjuorut
    326
    1108
   9. Muistatko kun sähläsin

    Edessäsi nainen? Hienomotoriikkakin sakkasi katseestasi ♥️
    Ikävä
    47
    855
   10. Mitä jos...

    Lähdetään autoajelulle joskus. Puhutaan aamuyöhön ja katsotaan voisimmeko olla joskus "me". Sopisiko tämä miehelle? PS. Minä ajan, koska sinä ajaisit
    Ikävä
    60
    845
   Aihe