Missä Perussuomalaisten ehdokkaat olivat

Anonyymi-ap

Missä Perussuomalaisten ehdokkaat olivat Suomussalmella? Haloo.

Äänestin persun kunnanvaltuustoon. Nytkin olisin harkinnut, jos listolla olisi ollut sopiva. Ku ei ollut yhtää ehokasta. Huonoa markkinointia puolueelta seuraaviin vaaleihin.

Pihlajamaa ei kuulu kirkkoon, eikä näin kirkollisveroa maksele. Olisihan niitä muita pitänyt löytyä. Voi voi, huonosti hoijettu homma.

äänestäjä

Ps. tämä muistetaan

8

210

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Yhdyn edelliseen puhujaan.

   Amen

  • Anonyymi

   Jospa niistä kukaan ei ole kirkon jäsen, niin ei voi olla ehdokkaana.

   • Anonyymi

    Kirkollisverolla kehitetään kuntaa, ja sen palveluja.

    Uskovainen


  • Anonyymi

   Mie en ymmärrä, miksi politiikka pitää ees sotkea kirkkoon. Mielestäni kirkko ja politiikka on melko kaukana toisistaan.

   • Anonyymi

    Kirkko on valta instanssi joka on jo keskiajalta toiminut kuninkaiden rinnalla .Kirkolla on ollut omistuksia myös Suomessa .Tuolloin puhutaan ns. Piispan pyölistä eli ns. piispan pöytä jonka alle kuului omistuksissa viljelmiä joissa toimi mm. vuokraviljelijöitä. Tuosta suoritettiin veronkantoa samoin kuin kuningas kantoi veroja . Kukaan ei elä pyhästä hengestä eikä toimintaa harjoiteta ilman rajoitusta. On myös käyty ns, pyhiä sotia joiden pyhyys on verisyydessään kyseenalaistaa itse aatteen. Kirkko ja politiikka on hyvinkin sidokkeita ja se näkyi mm. pappien vaikutusvallassa ja valta lähtöisissä kirjauksissa rivien välissä Suomessakin. Näet ihmiset ovat karkeasti ottaen tulonlähteitä ja kun yksilö astuu vapauden polulle lakkaa hän olemasta sitä .Ruotuun asetus työmieheksi kirjauksin näkyy mm. kirjauksessa inhyses eli loinen ,jota on mieluusti papinkirjoissa viljelty vaikka yksilö olisi irtautunut opinteille pyrkien itsenäiseen toimeentuloon ja sen myötä parempaan. näet tällöin hän lakkasi olemasta hyödynnettävissä, mutta kirjaus kyllä muuttui kunnioitettavaan suuntaan kun tuosta loukusta onnistui hankkimaan itselleen yhteiskunnallisen aseman .
    Näet Suomessa kuin muuallakin elettiin sääty yhteiskunnassa jossa papit ja kuninkaan miehet eli kuninkaan aateloimat olivat ylintä kastia.

    Tosiasia on että uskoa on käytetty vallan välineenä karkeasti .sillä uskontoa harjoittavat ihmiset joita usko ei itsessään pyhitä.


  • Anonyymi

   Nykyään länsimaissa kyllä, muualla yllättävän lähellä.

  • Anonyymi

   Hyvä idari, vaalit meni jonka jälkeen aloitat kyselyn, haloo onks valoo?

  • Anonyymi

   Ei ollut .Päinvastoin. Taas nousee sähkön hinta ja se on lopputulema siitä kun on äänestetty näitä joilla ei ole minkäänlaista taitoa valtion eteenpäin viemiseen ja sen talouden hoitamiseen. On myyty se mitä on irtisaatu ja paikattu budjettia sillä. Sen lopputulemana ja ilmatopolitiikan painottamana on nyt sitten tultu tähän. Kiittäkää niitä jotka ovat olleet näitä toimintoja myymässä a Suomea alaspäin ajamassa ja koettakaa jatkossa katsoa ketä äänestätte. Vanhat puolueet ovat meidät tähän johtaneet ,eivätkä johda meitä siitä pois leikkauspolitiikalal jossa hyvä jaetaan ulkoiselle taholle maasta ja toimiteet ajetaan alas terveydenhuoltoa myöten kuten on tapahtunut. Poliittisella saralla ei ole toista puoluetta jolla olisi voimaa muuttaa suuntaa ja asioita Suomessa kuin Perussuomalaiset ,mutta jos olette tyytyväisiä nykymenoon ja hintoihin ,niin siitä sitten vain samaa rataa äänestämään uurnilla. Kaikki äänet jotka menee muualle kuin näille jotka Suomen alasajoa harjoittavat on Suomen puolesta.

   https://www.msn.com/fi-fi/talous/uutiset/caruna-nostaa-sähkönjakelun-hintoja-vuodenvaihteessa/ar-AA14pcuk?li=BBr5KbI

   https://vasemmisto.fi/caruna-kaupan-salat-julki/

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   326
   2860
  2. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   55
   1196
  3. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   62
   1097
  4. En minä seksin perässä ollut

   vaikka niin luulit, vaan sinun, koska halusin sinut kokonaan. Vihjailit nimittäin siihen suuntaan. Miksi muuten epäilit minusta kaikkea pahaa, nainen?
   Ikävä
   62
   924
  5. Vanhempi mies

   Rakkain, kuinka me enää koskaan voitais sopia näkemisestä? Soittasin, soittasin -mutta, kun?
   Ikävä
   58
   853
  6. Olen pahoillani nainen

   Olen pahoillani siitä, että vielä säännöllisesti nähdessämme asiat välillämme ajautuivat suuntaan, joka ei ollut kummallekaan hyvästä. Harmittaa puole
   Ikävä
   70
   829
  7. En löydä sinua

   jotta voisin viestiä lähettää.
   Ikävä
   40
   706
  8. Hääpukuja ei turhaan ostella

   Olisiko todella niin, että Hanuri-Hannu on taas kehissä ja vanha suola janottaa todella pahasti - Martti on liikkeellä ja nyt lienee tosi kyseessä! O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   700
  9. Martina kiusoittelee kateellisia vihaajiaan

   Palstan Martina vihaajat menivät sekaisin kun Martina lähti Roomaan. Tätä on hauska seurata 🤭
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   689
  10. Älä ees vihjaile mitään

   jos sitten lopulta kuitenkin teet aina noin.. 💔😞
   Ikävä
   52
   588
  Aihe