Pukki ja tontut panee vaimoa

Anonyymi-ap

Siis Joulupukki viime jouluna. maksoin pukille ja kahdelle apulaiselle 300,- euroa, siitä että, he tulevat joulaattona ja panevat vaimoani kimpassa. En kertonut vaimolle mitään etukäteen. Pukki ja apulaiset olivat noin 16 -20 vuotiaita. Erään järjestön kavereita. Meille täysin tuntemattomia. Kerroin, että saavat tulla meille viimeisenä keikkana ja lähetin vaimostani alastonkuvan, kasvot peitettynä.

Puolen yön jälkeen auto tuli omakotitalomme pihaan ja kolme punatakkista kolisteli sisään. Vaimo oli minua varten pukeutunut seksikkään tyylikkääksi. Hän ei odottanut meille joulupukkia. Kävin avaamassa oven ja kyllä pojat olivat harjoitelleet tuon joulupukin repliikit hyvin. Ja vaimo sai lahjaksi hajuvettä ja toisen pienen paketin. Minä olin ollut tuhma, enkä pukin mukaan tarvinnut mitään lahjoja. Vaimon oli kuiten istuttava pukin polvelle ja vastailtava pukin kysymyksiin. Tuohon mennessä vaimo oli jo ottanut muutaman punaviinin.

Pukin kysymykset oli kirjoitettu oikein paperille, kuka lie kirjoittanut ? Siinä kerrattiin paitsi noita tuiki tavallisia juttuja, niin myös, oliko vaimo käynyt swingerclubilla ja oli harrastanut siellä seksiä vieraiden kanssa ? No kyllä... oli vaimon vastaus. Ja monenko kanssa, pukki tenttasi ? No monen kanssa, vastasi vaimo ja katsoi minua. Pukki esitti, että tonttupojat voisivat esittää pienen tanssin Rouvalle, jos sopii. Ja sen enenpiä kyselemättä pojat heittivät pitkät punaiset nutut pois päältään ja hakivat vaimoa tanssimaan. Hetken päästä kolme pikkuhousuihin ja naamariin pukeutunutta kaveria tanssitti vaimoa vuorotellen. Siinä taisi olla joupolkka kaukana, enepikin oli tuollaista fyysistä läheisyyttä ja hankaamista.

Ei jumantsukka, sanoi vaimo, sullahan seisoo, ja tarttui toisen tonttupojan etumukseen. Vaimo tuumasi, että ei noin hyvää seisokkia saa lopettaa, ennen kuin hän on tutkinut asian tarkemmin. Samalla vaimo riisui mekkonsa ja pikkarinsa, haki 12 cm korkkarit jalkaansa ja sukat , sukkanauhaliivit ja 1 /2 kupin rintsikat saivat jäädä. Tanssimista jatkettiin ja poika riisui alkkarinsa. Taustalla soi joululaulu " hiljaa, hiljaa joulun kellot kajahtaa" vai olisiko pitänyt sanoa joulun kellit. Oletteko terveitä, kysyi vaimo, siis ettei teillä ole sukupuolitauteja ? Ollaan terveitä, kuin pukki, oli vastaus. En ole ennen nähnyt joululaulun tahdissa tanssien suoritettavaa yhdyntää. Vaimo ohjasi pojan kalun sisäänsä ja tuo keinuminen jatkui musiikin tahdissa. Vaimoni on tuollainen 160 cm.ä ja 50 kg 45v. brunette ja tuo tansittava tonttupoika jokseenkin saman pituisen, kuin vaimo korkkareilla, joten heppi ja värkki olivat samalla korkeudella. Vaimo puristeli rytmikkäästi pojan takapuolesta kumallakin kädellä itseään vasten. Ja muutaman minuutin kosiomenojen jälkeen tonttupojan ase laukesi vaimon hupirakoon. Vielä viimeiset heruttelut ja pukkipoika pääsi asialle. Koska tuo joululaulun tahdissa tapahtuva kosiotanssi tuntui kakkia miellyttävän, sillä jatkettiin.

Pukkipoika kuitenkin otti 180 asteen käännöksen ja työntyi vaimooni takaa päin, vaimon nojatessa soffaan. Vaikka tanssiaskeleita ei enään voinutkaan ottaa, rytmi kuitenkin säilyi entisellään. Pukkipoika kysyi kohteliaasti, saako laskea sisään ? Minä näytin peukkua ylöspäin, mutta vaimo huusi... ei vielä, ei vielä. Jonkin ajan päästä vaimo rehkahti soffan selkänojalle ja nosti hänkin peukun ylös ja huokaisi, anna tulla. Ja eipä tarvinnut kahta kertaa käskeä, kun pukki ruiskaisi lemmennesteensä entisten seuraksi.

Sperma valui vaimon sisältä reisille ja sukille. Muutama tippa putosi myös parketille. Toisen tonttupojan tanssiminen oli vähän verkkaus tyylistä, enenpi tuollaisia lantioliikkeitä eteen ja taakse. Litinä oli kuultavissa musiikin ylitse. Mäntä oli kyllä ihan miesten kokoa, pitkä ja paksu. Siksi tuo äänikin oli sellaista pruuttaamista. Vaimokin mainitsi, että isoin viimeiseksi ja nauroi. Pojalta pääsi nalli palamaan ihan vahingossa. No niinkin joskus käy. Vaimon naamasta näki, että olisihan tuota voinut jatkaa vielä pidempäänkin. Hän kaatoi tontun lattialle selälleen ja kiipesi hajareisin tämän päälle.

Pikaista uusseisokkia ei kuitenkaan tullut ja vaimo päättikin pyyhkiä hupivakonsa spermat tontun partaan. Tonttu ei vastustellut, arveli varmaan että se kuului session luonteeseen. Pojat keräilivät vaatteitaan ja pukeutuivat, kun pihalta kuului auton pillin töräytys. Mitä ? kysyi vaimoni. Se on meidän kuski siellä, hermostui, kun meni näin pitkään, arvelee varmaan, että olemme jääneet nauttimaan talon antimista, siis viinoista. Hakekaa se tänne, ulkonahan on kylmä, sanoi vaimoni. Hetken päästä hentoinen ja kylmissään oleva skaihari tuli sisään. Poika katseli ihmeissään ympärilleen. Hänen kaverinsa istuvat soffalla seksikkään ja saaneen näköisen, pornotähden näköiseksi pukeutuneen, varhaiskeski-ikäisen kaunottaren kanssa. Ja kyllä vain, autokuskikin saatiin sulaksi vaimoni käsittelyssä. Siinä oli kyseessä vanha sisään ulos temppu coegirl tyyliin toteutettuna, neljän silmäparin seuratessa toimitusta.

12

5587

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kerrankin jotain järkevää....

    • Anonyymi

      Tarina oli ihan hyvä tarinaksi. Tosijutut sitten eri asia.

    • Anonyymi

      Näin naisena tuota lukiessani alkoi kyllä hyrrätä. Voisi olla tottakin. Mutta hyvin kerrottu.

    • Anonyymi

      Tuolla seksin saralla tapahtuu oikeassakin elämässä tuollaista. Ei ole ihmeellistä, jos nainen harrastaa seksiä useamman miehen kanssa samana iltana.

      • Anonyymi

        Totta.
        Suomalainen nainen:
        Päivällä ei uskalla istua matun viereen bussissa.
        Iltana imee matun kullia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta.
        Suomalainen nainen:
        Päivällä ei uskalla istua matun viereen bussissa.
        Iltana imee matun kullia.

        Kääkö katteeks toiset saa sinä et


    • Anonyymi

      Aina pukkikeikalla toivoo vastaavaa tapahtuvan. Ei ole vielä onnistunut

    • Anonyymi

      Spede leikki tällä kertaa pukkia hehehee 😅🤣

      • Anonyymi

        Mites nyt noin eihän vielä joulu ole.Puhut hönö taas ihan itsetäsi. 😅🤣 😅🤣 😅🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mites nyt noin eihän vielä joulu ole.Puhut hönö taas ihan itsetäsi. 😅🤣 😅🤣 😅🤣

        Nyt spede hermostui


    • Anonyymi

      Jouluaattona minulla piti olla töissä, lähdin töihin noin neljältä vaimo oli jo vähän viinejä juonut. Sanoin pukki tulee sitten kuudelta , Mira kuiskasi entä jos se on sellainen pukki kokeilin pakaroista kestääkö nämä sen vaimo suuteli kiivaasti kuiskas saa nähdä. Vaimo ei tiennyt että olen pukkina, sain kaverilta hyvät varusteet.
      Koputin oveen vaimo tuli avamaan, aika avokauluksinen valkoinen paita lyhyt punainen hame ja verkkosukat katsoin ihmeissään vai näin, lapset oli piilossa sohvan takana 4 ja 5 vuotiaat pojat. Istuin sohvatuolilla ja pikku hiljaa pojat tuli aika lähelle laulettiin ja alkoi lahjojen jakaminen, Mira pyllisteli pukin edessä punaiset pikkarit vilahdellen pojat ei uskaltaneet hakea lahjoja pyysin äitiä syliin, Mira kysyi ethän ole paha pukki nauroin ho hoh hoh.
      Mira istui syliin kummankin jalan päälle pidin lantiosta kiinni Mira kyykisty ja hameen helma nousi pidin kädellä kiinni kun nousi oli vain pikkarit vasten jalkoja Miran kyykyistellessä käänsin kalun lahkeeseen ja istutin Miran siihen, hätkähti kun tunsi kalun, sanoin lapsille avataan nyt kaksi lahjaa ennenkuin saatte uuden.
      Lapset avasi innostuneena lahjoja pidin Miran lantiosta kiinni lantio tuli lähemmäs syliä kyykistäessä tunsin pillun kalua vasten se hieroi kiihottavasti, pidin Miraa rinnoista kiinni ja sanoin pojille saako pukki viedä äitinne korvatunturille samalla hyväilin kovettuneita nännejä Mira huokaili päästääkö pukki minut pois , Mira kävi keittiössä tuli takaisin istui syliin kokeilin takapuolelta seksikästä pyllyä ei ollut enää pikkareita, työnsin verkkareita alemmas kalu ponnahti esiin vedin Miraa lähemmäs kalu kohtasi märän pillun mikä liikkui koko ajan vähän Mira kumartui ottamaan papereita lattialta vedin samalla Miraa syliin Mira levitti jalkoja kalu meni nätisti sisään kun sain pohjaan asti pillu vapisi koko ajan hyväilin samalla rintoja pojat ei katsonutkaan meihin päin vaan leikkivät jo keskenään.
      kiersin käsiä sievästi molemmilta puolin pillua kohti Mira piti takkia käsin vähän ympärillään Mira kirkaisi pojat kysyi mitä äiti Mira sanoi väristen pukki on niin hyvä.
      Mira kuiskas mennään, makuuhuoneessa ovi lukkoon ja meni senää vasten kuiskas pane pukki pane, Mira valui hulluna työntelin voimalla elkein oli kalun varassa aloin murista Mira huokaili paneeko pukki huora äitiä sanoin panen Mira tuli uudelleen laukesin sisään kuiskasin missä iskä Mira vapisi ja sanoi töissä varmaan Spermaa läpsähteli haaroista lattialle nostin housuja ja mentiin olohuoneeseen.
      Toivotin hyvää joulua ja lähdin. Tulin kotiin parin tunnin päästä kun kävin kahdessa perheessä pukkina.
      Tulin kotiin lapset oli innoissaan ja esitteli lahjoja, kysyin Miralta saitko lahjoja nauroi sylissä sain ja tosi hyvän sillä pärjää seuraavaan jouluun. Kysyin tykkäskö pukki sun asusta Mira työnsi käteni haaroihin se oli paljas nojasi taakse kuiskas tykkäs ja paljon. Kun pojat leikki Mira sanoi saatanan pukki, tiesin että olet pukkuna Jouko soitti ja sanoi pukin asut on valmiit siksi ostin minäkin vähän asuja.
      Oli muuten hurjaa istua sylissä tosi syntistä olo tui kuin olisin huora. Kuiskasin mennään makkarissa ovilukossa nyt Mira otti edestä kuiski koko ajan pukilla on ihana kyrpä oletko nainut tänään naapurin Elsiä kuiskasin olen sen isot rinnat antoi jopa maitoa j pillu oli antelias Mira puristi jaloilla naitko alakerran nuorta vaimoa, kuiskasin nain pesuhuoneessa kun lapset leikki olohuoneessa panin seinää vasten Niina kiljui koko ajan kun pieni pillu oli tiukilla Mira huudahteli ja tärisi kuiski ihana pukki ota ota tee se minulle panin voimalla ja tulin sisään Mira suukotteli pitkään ja sanoi mennäänkö leikkimään. Kuiskasin Miralle illalla osasit olla tosi seksikäs Mira suuteli kuvittelin että olet joku muu se yllättäen kiihotti hurjasti. Kiitos oma pukkini.

      • Anonyymi

        Ainakin minä pidin.


    Ketjusta on poistettu 42 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      71
      3279
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      553
      3091
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      38
      2503
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2022
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1835
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      310
      1832
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1672
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      119
      1365
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1228
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      23
      1225
    Aihe