Kiitos kesätalkkarille

Anonyymi-ap

Kesä oli taas ohi ja oli aika muistaa Mäntyharjun mökkimme kesätalkkaria Erkkiä. Mieheni Mikan kanssa olimme yhdessä lähdössä Erkkiä tapaamaan ja olimme varanneet Erkille paketin luomu kahvia – hänhän on ”luomu-mies”. Itse en ollut kovinkaan innoissani lähtemään, sillä tunsin itseni lievästi kuumeiseksi. Se toki saattoi johtua siitäkin, että oli se aika kuukaudesta. Toisaalta eihän minulle näin ollen tarjoutuisi tilaisuutta yhteiseen ilonpitoon Erkin kanssa. En kuitenkaan oikein keksinyt mitään syytä kieltäytyä lähtemästäkään. Harmillista, sillä juhannuksena tavatessamme olimme jo suunnitelleet tätä syksyn tapaamista – tai oikeastaan Erkki oli suunnitellut ja pyytänyt minua miettimään, olisiko minulla jokin fantasia, minkä voisimme yhdessä toteuttaa. Olihan minulla mutta nyt sen toteuttaminen näytti jäävän toiseen kertaan.
No eihän siinä auttanut muu kuin vaatteet päälle ja autolle. Juuri kun olimme päässeet ulos, tuli pihaan auto. Autossa oli kolme Mikan kaveria, jotka olivat tulleet häntä hakemaan Padelia pelaamaan. Et kai ole unohtanut meidän Padel-kisaamme, kysyi yksi kavereista. No voi pahus, sanoi Mika. Hyvä kun ehditte ajoissa, sillä oltiin juuri lähdössä Mäntyharjulle, hän jatkoi. Sitten hän kysyi minulta, voisinko käydä itsekseni hoitamassa Erkille korvauksen. Teeskentelin vähän pettynyttä mutta lupasin sitten hoitaa homman. Tosiasiassa sisälläni alkoi mukavasti kihelmöidä, sillä ajattelin, että tästähän taitaakin tulla ihan mukava päivä.
Mika haki pelivarusteensa ja miehet lähtivät. En minäkään aikaillut vaan lähdin he ti innoissani ajelemaan. Matkalla soitin Erkille ja varmistin, että hän olisi kotona. Kaikeksi onneksi hän kertoi olevansa kotona ja sanoi innolla odottavansa tuloani. Hänkin ilmeisesti muisti, mitä olimme juhannuksena sopineet.
Saavuttuani perille joimme tietysti perinteiset kahvit ja Erkki kysyi, maistuisiko minulle pieni annos kahvilikööriä. No ehkä sen uskaltaa ottaa, vastasin heti. Siinä jutellessamme Erkki sitten kysyi, että muistanko mitä juhannuksena sovittiin. Poskeni jo vähän kuumottivat ja sanoin, että tokihan minä nyt sen muistan. Kyllä minulla on ollut parikin fantasiaa, joista en ole uskaltanut Mikalle mainita. Ehkä nyt olisi mahdollista kokeilla niitä yhdessä. Onkohan muuten Martti kotosalla ja olisiko hän mahdollisesti kiinnostunut liittymään seuraamme, kysyin sitten. Erkki otti puhelimensa ja soitti heti Martille. Kuinka ollakaan hän oli kotona ja lupasi tulla pikimmiten.
Voisitko sitten kertoa, minkälainen fantasia sinulla on mielessä, Erkki tiedusteli. Rehellisesti sanottuna minua vähän nolostuttaa mutta voinhan yrittää. No kerro ihmeessä, odotan jännityksellä, Erkki kannusti.
No ensinnäkin haluaisin, että voitaisiin käyttää vähän rajumpaa kieltä aktimme aikana. Kaikki alkaisi siitä, että kaksi miestä vaatii minua riisuutumaan ja asettautumaan pöydälle selinmakuulle. Sitten he hyväilevät minua joka puolelta eri tavoilla ja lopuksi työntävät peniksensä yhtä aikaa sisälleni ja laskevat kumpikin lastinsa sisälleni. Huh, sainpa kerrotuksi. Mitä mieltä olet? Kuulostaa kiihottavalta, eiköhän me tuota lähdetä toteuttamaan, jos sinä oikeasti niin toivot. Odotetaan, kun Martti tulee ja aloitetaan sitten.
Martti tulikin melkein heti ja kuulin, kun Erkki ovea avatessaan kertoi lyhyesti, mitä minulla oli toiveena. Kuulostaa mahtavalta, Martti vastasi.
Sitten he istuutuivat pöydän ääreen. Martti oli tuonut tullessaan videokameran ja ilmeisesti hänellä oli tarkoitus kuvata touhujamme. Minulla jo posket kuumottivat ja sisällä kihelmöi. Erkki pyysi minua nousemaan ja asettumaan seisomaan heidän eteensä. Sitten aloin saada heiltä ohjeita ja toimin niiden mukaan.
Ehkä Erkin tarjoama kahvilikööri auttoi asia, koska minun oli oudon helppoa ja kiihottavaa hyväillä itseäni heidän edessään. Samalla riisuin vaatteitani hitaasti, vaate kerrallaan ja jatkoin kaiken aikaan itseni hyväilyä. Riisuin aluksi paidan ja rintsikat. Sitten olikin miellyttävän helppo hieroa ja puristella rintojani. Tuntui aina vaan kiihottavammalta ja rennommalta. Kastelin sormia suussani ja tartuin jäykkinä pystyssä sojottaviin nänneihini ja nipistelin ja venyttelin niitä. Astuin aivan miesten eteen ja pyysin heitä tekemään rinnoilleni samoin. Martti otti kamerallaan lähikuvaa, kun he puristelivat ja venyttelivät nännejäni.
Kiihotukseni lisääntyi koko ajan ja halusin riisua itseni kokonaan. Saatuani pois kaikki muut paitsi pikkarit, miehet pyysivät minut taas lähelleen. Erkki sanoi, että haluamme koettaa alkaako pillusi kostumaan. Menin taas aivan heidän eteensä ja seisoin jalat vähän levitettyinä. Molemmat tunnustelivat vuorotellen turvonnutta pilluani pikkareiden läpi ja painelivat sormiaan rakooni. Tunsin, että olin jo hyvin kostunut ja sen havaitsivat miehetkin. Kokeillaanpa kastuvatko housusi pillusi eritteistä, kun hieromme ja painelemme housuja märkään rakoosi. Ja kastuivathan ne miltei heti.
JATKUU . . .

11

3416

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      JATKOA . . .
      Riisuin kostuneet pikkarini ja asetuin pöydälle selinmakuulle ja pyysin miehiä antamaan minulle kunnon käsittelyn. Olin jo niin kiimassa, että olisin ollut valmis panemaan vaikka heti mutta annoin miesten nauttia kiimaisesta vartalostani vielä jonkin aikaa. Levitin jalkani niin, että heidän oli helppo käsitellä sormilla pilluani. Martti asetti kameransa sopivasti niin, että se kuvasi lähikuvaa limaisesta pillustani. Laitoin silmät kiinni ja ajattelin vain nauttia. He hieroivat rintojani ja venyttelivät nännejäni. Toinen hieroi varsin hellästi klitoristani ja toinen työnteli sormia kiimaiseen pilluuni. Pyysin työntämään monta sormea sisälle niin syvälle kuin menee. Se tuntui mahtavalta. Miehet malttoivat jatkaa käsittelyä hyvän aikaa. Aina huomattuaan, että olin tulossa, he lopettivat hyväilyn ja pitkittivät näin lopullista nautintoani. Olin niin kiimassa, että halusin vimmatusti saada orgasmin. Jatkakaa vielä samalla tavalla tai vähän rajummin, multa tulee ihan just, sain sanotuksi ja samalla tunsin mahtavan orgasmin supistelevan pillussani ja laukesin heidän käsiinsä. Kylläpä pillusi onkin kiimaisen kostea, sanoi Erkki. Olisikohan aika kostuttaa sitä erilaisilla nesteillä, hän jatkoi.
      Huohotin vielä hetken ja sain sitten sanotuksi. Haluan, että panette minua molemmat. Mulla on niin kiimainen olo, että haluan kuumaa spermaa pilluun ja kunnolla. Pyysin Erkin selälleen lattialle ja kävin hajareisin hänen päälleen. Ohjasin Erkin jäykän peniksen limaiseen pilluuni ja pyysin Marttia tulemaan pilluuni takaapäin. Eihän siitä mitään tullut ja niinpä minä kävin itse selälleni lattialle ja nostin lantioni ylös käsillä tukien, levitin jalkani ja pyysin miehiä panemaan minua vuorotellen. Erkki työnsi ensin peniksensä niin syvälle pilluuni kuin pystyi. Martti asetteli taas kameran sopivasti, jotta akti saatiin hyvin kuvatuksi. Erkin laskettua spermat pilluuni oli Martin vuoro. Hän panikin niin rajusti, että minulla oli täysi työ saada pidettyä lantioni ylhäällä. Hetken pumpattuaan, hän painoi syvälle ja laski satsinsa pilluuni.
      Kyllä tuntui hyvältä saada vierasta siementä sisälleen. Miesten vetäydyttyä pidin vielä lantioni koholla, jotta sperma pysyy sisällä. Villi ajatus siitä, että minut olisi siemennetty vieraalla spermalla sai minut toimimaan niin. Kun sperma oli varmasti valunut syvimpiinkin sopukoihini, nousin ylös ja pyyhin ulos valuvan sperman reisiltäni. Kiitos herrat, oli ihanaa, sanoin miehille. Mukavaa oli meilläkin, vastasi Erkki ja Martti nyökytteli vieressä.

      • Anonyymi

        Spedellä menee taas lujaa buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Spedellä menee taas lujaa buaahaa

        Tyydy sinä vain Aku Ankkoihisi buahaa, ne sopivat sinulle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tyydy sinä vain Aku Ankkoihisi buahaa, ne sopivat sinulle.

        Osui ja upposi kjäh kjäh 🤣😅


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osui ja upposi kjäh kjäh 🤣😅

        Niin näytti. Vaihda vaippasi, haiset. Ellet osaa, pyydä äitiä avuksi kjähkjäh.


    • Anonyymi

      Ihana tarina :)

      • Anonyymi

        Tarinoitahan nämä kaikki kirjoitukset täällä ovat.


    • Anonyymi

      Ei välttämättä:)

      • Anonyymi

        Eipä niin puolet totta..


    • Ihanaa kuvausta antautuneena olosta, toivottavasti jatkuu....

    • Anonyymi

      Kesätalkkarilla on hyvät bonukset. Miten olis tarvis talvitalkkarille. Minulle käy naisilta kaikki maksutavat😉.
      M 62v P savo

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe