Ylivieskan ravit

Anonyymi-ap

Seppo Luokkala

YLIVIESKA

Ylivieskan ravikausi päättyy lauantaina kahdeksan lähdön raveihin, jotka ajetaan pikkujoulujen merkeissä. Koska kisa käynnistyy jo puolen päivän aikaan, ehtii raviväki viettämään vähän isommatkin joulut Turun T75:n sun muut seuraten.

Radan ajajaliigan voitto on vankasti menossa kaustislaiselle Ville Pohjolalle. Hänellä on koossa yhdeksän ykköstä ja saldo voi vielä kasvaa. Kahdeksan ykkösen miehistä Niko Jokela ohjastaa Turussa ja Tuomas Pakkasen ajokeille on vaikea povata menestystä.
Keskisessä ajetaan pelkästään vajaita lähtöjä. Päivän T4 ei ole kuitenkaan aivan helpoimmasta päästä. Vihjesysteemin varmaksi valitaan päätöskohteen Pica-Pica Oak.

Toholammin tamma Pica-Pica Oak teki hienon parivuotisen reissun etelässä ja pääsee pohjoisessa helpompiin lähtöihin. Keskisessä tammaa ohjastaa vuoden komeetta Tuukka Varis. Keulaan ei valjakolla ole alussa saumaa, mutta kuolemanpaikan välttäessä on voitto hyvinkin mahdollinen.

Varis ohjastaa myös voittokone Ditchback Dicea, joka ei välttämättä kahdelta pakilta pysty lyömään paalun parhaita. Caballo De Pino saattaa olla jopa lähdön pelisuosikki. Pientä yllätystä voi odotella ykköspaikan Rim Bay Willmorelta.
Toinen kohde on tasoltaan vaatimaton. Moonlight Dream voi olla siinä ylivertainen, mutta ravia senkin on tietysti mentävä. Kylmäveristen tasoituksessa ei juuri statisteja ole mukana. Kotirannan Ilo on ravatessaan ilman muuta kärkipäässä.

Ylivieska lauantaina:

T4-1: 4 Caballo De Pino, 9 Ditchback Dice, 10 Frozen A.F., 1 Rim Bay Willmore (3, 5).

T4-2: 8 Moonlight Dream, 5 Matchstick Boy, 10 La Mirage, 9 Gaius Star (1, 7).

T4-3: 7 Kotirannan Ilo, 9 Kuusirantanen, 6 Tähdenteli, 2 Tolopan Tyttö, 8 Turen Touhu, 4 Landen Likka (5, 3).

T4-4: 3 Pica-Pica Oak (9 Twinquit, 6 Special Present).

Muut lähdöt:

1: Ulvin Elvis, 4 Nevan Veitikka, 3 Piitu Peppiina.

2: 5 Makkonen, 2 Ari, 6 Mahatma.

3: 4 Kevinin Tähti, 2 Aparis, 3 Jonnin Joutava.

8: 2 Sunlight Hope, 8 Univerza Lloyd, 9 Time To Dance.

6

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ditchback Dicen kunto pitää
      Simo Kattilakoski

      YLIVIESKA

      Kalajokisen Raimo Vähäsarjan ruuna Ditchback Dice taistelee vankasti vuoden voitokkaimman ravurin tittelistä.

      Ditchback Dice otti lauantaina Ylivieskassa jo kauden 14:nnen voittonsa. Startteja ruunalla on tänä vuonna 30 ja kilpailukausi jatkuu vielä kuukauden verran. Rahaa Dithback Dice on juossut omistajavalmentajalleen vuodessa 24000 euroa.

      Raimo Vähäsarja sanoo valmentavansa ruunaa postimiehen hölkällä joka neljäs päivä. Tuukka Varis ajoi voiton lauantaina näyttävällä 500 metrin kirillä. Vähäsarja oli tyytyväinen suojattinsa esitykseen, vaikka hidas matkavauhti vähän huolestutti.

      -Kun se lähti kiriin häntä pystyssä kuin orava, niin tiesin sen ehtivän voittoon.

      Vähäsarja kuvaa Ditchback Dicea ihanteelliseksi hevoseksi:

      -Mukava hevonen. Se lähtee aina mielellään lenkille ja kisoihin.

      Lämminveristen kovin lähtö oli toholampilaisen Team Picaradan Pica-Pica Oakin juhlaa. Nuori Tuukka Varis ajoi tammalla päivän toisen voittonsa saatuaan sopivasti kiritilaa loppusuoran alussa. Mari Leinonen valmentaa voittajaa.

      Pica-Pica Oak pääsi toiseen ulkopariin, josta Tuukka Varis käänsi viimeisessä kaarteessa sisäradalle.

      -Tammalle tulee pian uusi startti, joten tavoitteena oli nätti juoksu. Edellä menevä ei näyttänyt kovin tuoreelta, niin käänsin viimeisessä kaarteessa sisälle ja toivoin, että tilaa tulee. Niin kävi ja hevonen kiri iloisesti, kun avasin sen korvat.

      -Pica-Pica Oak on oikein mukava tamma ja hienossa kunnossa, Varis totesi.

      Ylivieskan isoimmat setelit jaettiin 3-4 -vuotiaiden lämminveristen Nuorten sarjassa. 1800 euron ykkösrahat korjasi Ville Koiviston ajama Sundsvik Al Buraq, joka rutisti viimeisen puolikkaan kirillä koko matkan johtaneen Midnight Treasuren vastarinnan.

      -En ollut huolissani, vaikka en päässyt alussa keulaan. Hevonen on vielä vähän lapsellinen eikä halua oikein mennä yksinään. Sundsvik Al Burag karkasi viimeisessä kaarteessa helposti voittoon. Tästä tulee hyvä hevonen, Ville Koivisto vakuutti.

      Kotiradan hevosista Ylivieskan päätösraveissa voittivat Ari Isomaan Ari ja Satu Haaraojan Jonnin Joutava. Ville Koivisto ja Ville Pohjola ajoivat voittajia. Ylivieskan ajajaliigan voittanut Pohjola ajoi toisen tolppansa Manu Taittosen ja Laura Saarisen La Miragella.
      Pari sataa euroa sai vihjeellä.

      • Anonyymi

        Saattana. Tämä sivusto ei ole toto-luukku, R-Kioski, eikä vedonlyöntitoimisto. Ravi ei ole urheilua, vaan sairasta ELÄINRÄÄKKÄYSTÄ. Tämä lajihulluus on lakkautettava välittömästi, samalla, kun jokojoko-pallo, ja ns autourheilu kielletään. Onko selvä, hah hah haaa!!!...


    • Anonyymi

      Olen voittanut Suomenmestaruuden ringetessä ja heittänyt mökkitikan mailman ennätyksen 52 pistettä viidellä tikalla, hah hah haaa!!!...

    • Anonyymi

      Miten viidellä tikalla voi saada 52 pistettä jos kymppi on suurin?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3694
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      95
      3358
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2438
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1851
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1544
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1496
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1461
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1420
    Aihe