Suhteet vanhempiin ja niiden vaikutus mielerterveyteen

Anonyymi-ap

Aikamme yksilökeskeisessä yhteiskunnassa mt-potilaiden suhteista vanhempiin on tullut hylätty aihe. Puhutaan periytymisestä(tottakai skitsofrenia on siinä mielessä periytyvää että perheiden psyykkinen epätasapaino voi jatkua sukupolvien ajan) aivokemioista ja sähköistä vaikka kyse on pohjimmiltaan ihmissuhteisiin liittyvä sairaus. Lapsen geeniperimä on vanhemmilta peräisin jonka takia lapsen dna resonoi psyykkisesti vanhempien geenien kanssa. Psyykkinen yhteys vanhempiin on dna:n samankaltaisuuden takia vahvempi kuin muihin ihmisiin.

Alitajunnan käsite on unohdettu psykiatriassa ja psykologiassa vaikka sen vaikutus käyttäytymiseen on suurempi kuin päivätajunnalla joka on vain alitajunnan pinta.

Lasten ja vanhempien välinen psyykkinen transferenssi on dna:n samankaltaisuuden takia syvempi. Vanhempien traumat ja tunnekokemukset siirtyvät osittain näin psyykkisen transferenssin kautta lapsiin jopa välimatkojen päästä.

Potilaan mielenterveys on osittain vanhempien vastuulla sillä vanhempien libido dominoi potilaan libidoa ainakin niin kauan kunnes tämä on saanut libidoaan vahvistettua vahvemmaksi seksuaalisen aktiviteetin avulla vastakkaisen sukupuolen kanssa(mikä vahvistaa ja tasapainoittaa yksilön libidoa, luonto palkitsee psyykkisellä vahvuudella lisääntymistä harjoittavat).

Psyykenongelmien syvemmät syyt on jätetty unohduksiin koska vanhempien psyykkisen elämän on ajateltu olevan erillinen lasten psyykenelämästä vaikka näin ei ole omien kokemusteni perusteella. Vanhempien traumatisoituminen, tunnekylmyys, vääristynyt tai kielteinen suhde seksuaalisuuteen vaikuttaa lapsiin psyykkisen transferenssin kautta.

Psyykenongelmat latistetaan välittäjäaineiden epätasapainotiloiksi vaikka seksuaalisuuteen kielteisesti suhtautuvien vanhempien pelkkä läsnäolo voi saada mt-potilaan hulluuden partaalle.

On kuin heidän luonnottoman seksuaalisuudenvastainen energiansa dominoisi ja rankaisisi lasta alitajuisesti tämän elinvoimaisesta libidosta jonka keholle seksin harrastaminen olisi yksi perusfunktioista.

Usein psyykenongelmat ja sosiaalinen eristäytyminen alkavat nimenomaan teini-iässä ja varhaisaikuisuudessa jolloin pyritään luomaan ensimmäisiä seksuaalisia ihmissuhteita ja tästä luonnollisesta tarpeesta ja vanhempien luonnonvastaisista seksuaalikielteisistä asenteista johtuvasta ristiriidasta nuoren mieli voi ajautua eristäytyneeksi ja häiriintyneeksi.

Lapsen dna joutuu alistumaan omien alitajuisten seksuaalisten halujen ja vanhempien dna:n seksuaalikielteisyyden luomaan ristiriitaan mikä johtaa näennäisesti kaoottiseen ja "hulluun" mielenmaisemaan, symbolisesti hullun mielenmaisema on kuitenkin tukahtuneen libidon rappiota.

Seksuaalisuuteen tervehenkisesti ja hyväksyvästi suhtautuvien vanhempien sallima normaali sosiaalisuus(mikä johtaisi seksuaalisiin suhteisiin) sekä suhde alitajuisesti seksuaalisia haluja herättävään sukupuoleen vaikeutuu ja muuttuu vanhempien alitajuisen seksuaalisuudenvastaisuuden takia hankalaksi.

Myös yhtenä koulukiusauksen perimmäisenä syynä voidaan mielestäni pitää seksuaalikielteisiävanhempia joidenka takia lasten on vaikea pärjätä sosiaalisesti. Sosiaalinen elämä on alitajuisesti kiellettyä seksuaalikielteisten vanhempien vaikutuksen alla kasvaneille.

On todella vaikea olla sosiaalinen kun alitajunta hyökkää vastaan koska vanhemman seksuaalikielteinen alitajunta estää osittain lapsen alitajuntaa toimimasta luonnollisella tavalla mikä voisi johtaa sosiaaliseen pärjäämiseen joka taas johtaisi potentiaalisesti seksiin.

Sosiaalisen elämän biologinen tarkoitus on johtaa lisääntymiseen ja seksuaaliseen kanssakäymiseen. Ihmisiä ei olisi olemassa ellei seksuaalisuus olisi perimmäinen ihmistä ohjaava tekijä. Jos vanhemmille seksuaalisuus on kielteinen ja kiusallinen aihe, lapset kärsivät todennäköisesti sosiaalisesta eristäytymisestä ja mielenterveyden ongelmista.

Tämän voi tietysti leimata teoriaksi joka on irrallaan todellisuudesta mutta itse koen vahvasti sen miten vanhempieni(etenkin äitini) pelkkä läsnäolo tai 5km:n päässä oleminen saa minut kokemaan syyllisyyttä seksuaalisuudestani mikä häviää ja lievenee kun olen satojen kilometrien päässä hänestä. En voi kieltää sisäistä kokemustani.

Seksuaalikielteisen yhteiskunnan(ja etenkin kirkon joka on yrittänyt kontrolloida, syyllistää, häpäistä ja liata täysin luonnollista ja ihmiskunnalle elintärkeää seksuaalisuutta vuosisatoja) on otettava vastuu luomastaan kollektiivisesta hulluudesta. Yksilöt tuomitaan hulluuteen seksuaalisesti kielteisten vanhempien takia. Alitajunnalla ei ole tilaa toimia kun vanhemman seksuaalikielteinen dna psyykkisen transferenssin avulla tukahduttaa sen toiminnan osittain.

On ymmärrettävä että seksuaalikielteisillä asenteilla on vakavia seurauksia varsinkin seksuaalikielteisten vanhempien jälkikasvulle lapsen ja vanhemman psyykkisen transferenssin takia.

1

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. En usko et meistä tulee jotain

        Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
        Ikävä
        10
        2850
      2. Kuvaile itseäsi

        Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
        Ikävä
        111
        2096
      3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

        Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
        Suomalaiset julkkikset
        43
        1554
      4. Huomenta keskipäivää

        Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
        Ikävä
        260
        1398
      5. Oletko koskaan katunut kun

        elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
        Ikävä
        70
        1003
      6. Olen J-mies

        Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
        Ikävä
        47
        911
      7. Ei sitten, ei olla enää

        Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
        Ikävä
        77
        880
      8. Sinusta näkee että

        Kaipaat paljon.
        Ikävä
        55
        874
      9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

        Olet suloinen...
        Ikävä
        44
        785
      10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

        Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
        Pyhäjärvi
        93
        736
      Aihe