Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kohta jytisee rajalla

Anonyymi-ap

En tohdi enään ostaa mitään. Venäjä on liian lähellä.

18

886

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei jyrise

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eikä jytise. venäjä on edelleen turvallinen maa. Teitä on Peloteltu venäjällä ihan turhaan. Moneenko maahan yhdysvallat on hyökännyt viimeisen 30vuoden aikana ja miettikääpä montako miljoonaa ihmistä on kuollu. ei kuule olkaa ihan rauhassa ja parempi kun suljette radion ja television. Pelko pois. kädet ristiin ja rukoilemaan kyllä jumala auttaa.

    • Anonyymi

      Jumala ei ole hengissä niin miten se auttaa

    • Anonyymi

      Ei tiedä, jyliseekö "kohta", mutta tällä hetkellä ei jylise.

      Vihapuheiden ja -tekojen sijasta, vielä on rauhanpuheiden ja -tekojen mahdollinen aika.

      Me pienet yksilöt emme paljon voi, kun on meillä hullu valtiovalta, mutta ehkä rauhankirjoituksillamme jotain voimme? Kannattaa ainakin yrittää.

    • Anonyymi

      Eletään nyt joulurauhaa, onnellisina, ilman pelkoa. 🎄✨☃️

      Venäjä tekee selvästi kaikkensa suojellakseen omaa maataan ja kansaansa. He eivät uhkaile, mutta ovat ilmaisseet kyllä vastaavansa selkeään uhkaan ja hyökkäykseen heitä vastaan. Näin tapahtui myös Ukrainassa: Venäjä ei hyökännyt, mutta vastasi kyllä reippaasti USA:n sen vastaiseen hyökkäykseen Ukrainan kautta.

      Venäjä on nyt uutisoinneissaan ilmaissut, että he vahvistavat sotilaallista puolustustaan Karjalassa ja ovat luoneet myös kaksi uutta nk. sotilaspiiriä Venäjällä (Leningradin ja Moskovan sotilaspiirit). Eli: he aikovat kyllä puolustautua.

      Siksi meitä kaikkia hyödyttävää olisi toimia rauhan 🕊️ puolesta, sisältäen myös kunnioituksen sekä ymmärryksen miksi toinen osapuoli toimii siten kuin toimii.

      Sota Suomen ja Venäjän välillä ei tule alkamaan "Venäjän hyökkäyksellä", sillä sota ei ole Venäjän etu. Suomi kuitenkin on tyhmyyttään, kansalta salassa, nk. isäntämaa-sopimuksen mukaisesti velvoitettu ottamaan maahamme USA:n sotavoimia. Kaiken tyhmyyden huipentuma on nyt haettu NATO-jäsenyys.

      Nämä, jenkit ja natomaat, eivät vähääkään välitä Suomen kansan edusta ja ovat ilmeinen sodan uhka.

      Mikäli USA:n ja NATO:n uhka käy suureksi, silloin Venäjä varmasti reagoi.

      En tiedä, onko Kuusamo sen suuremmassa vaarassa kuin muu Suomi. Suurin ja ensisijaisin uhka saattaa kohdistua Suomen etelä- ja lounaisrannikkoon: Helsinkiin, Turkuun ja Ahvenanmaahan, näillä on sotilaallisesti strategista merkitystä.

      Toisaalta myös Lapin alue on merkittävä, Norjan kuuluessa NATO:on. Lapissa on ilm. jo vuosia ollut myös USA:n sotaväkeä.

      Näin ollen ollaan koko Suomen maa ja kansa vaarassa. Jossain Pohjanmaalla (Vaasa-Kokkola -ympäristössä) lienee hetkisen "turvallisinta". Luulisin.

      Joulurauhaa kaikille! 🦌✨

      • Anonyymi

        Kaikenlaisia valheita sitä saakin lukea. Faktaa on että Venäjä hyökkäsi Ukrainaan ja on terrorisoinut siviilejä raa'asti. Uskomatonta että jotkut silti jaksavat vaan puolustella Venäjän toimia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikenlaisia valheita sitä saakin lukea. Faktaa on että Venäjä hyökkäsi Ukrainaan ja on terrorisoinut siviilejä raa'asti. Uskomatonta että jotkut silti jaksavat vaan puolustella Venäjän toimia.

        Jokainen voi vapaasti tarkistaa, hakusanoilla etsiä asioista laajempaa tietoa ja huomata ketkä ovat valehdelleet ja valehtelevat edelleen.

        Näkemyksensä voi tuolloin todistaa linkein.


      • Anonyymi

        Joo, hyvää pakkasukon juhlaa sinne Venäjän trollitehtaan botillekin.


    • Anonyymi

      Pitääkö lähtee kohta karkuun

    • Anonyymi

      Onhan "ilmassa " ainekset sodan laajenemiseenkin , harvaan asuttu maa , jossa pieni kiusanteko ei liiempiä vaadi naapurilta , vähän ihmettäny tuo päättäjien isoon ääneen huutelu kun naapureita ollaan , eikö silloin voisi toimia vähän hissuksemmin mutta tehokkaasti apua antaen , noille seläntakana oleville voisi sen huutelun jättää , varsinkin kun tiedetään jo miten tosipaikan tullen kävisi , vihulainen yllättäisi meidän naispäättäjät palaverihuoneesta kahvittelemasta.

    • Anonyymi

      Naapurille pitäis antaa aina apua tarvittaessa

    • Anonyymi

      Lukekaa mv lehti. Venäjä hyökkää kohta tänne, rajalle tuotu jo pommeja

      • Anonyymi

        Suomen, USA:n, Ukrainan ja NATO:n, yhteisistä Venäjän vastaisista sotatoimista johtuen, Venäjä vahvistaa nyt puolustustaan Itärajalla.

        Suomihan on jo n. 10 kuukautta käynyt täyttä Venäjän vastaista hyökkäyssotaa Ukrainassa: siellä on suomalaisia sotilaita, suomalaisten veronmaksajien kustantamat aseet, pasit ym.


    • Anonyymi

      Mee ottamaan lääkkeet

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2364
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      53
      2064
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1883
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1658
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1582
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1456
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1420
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1402
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1390
    Aihe