Kaanaassa rivitalotyömaa keskeytynyt

Anonyymi-ap

Kaanaantien varressa rivitaloprojekti laitettu jäihin vaikka rakentaminen oli edennyt jo jonkin matkaa. Asuntomarkkina jäätyneet, projekteja ei aloiteta ja meneillään olevia jatketaan vain jos kämpistä riittävästi myyty.

31

503

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä siellä ainakin tänään oli ukkoja töissä.

  • Anonyymi

   Kukaan ei ostele tällä hetkellä asuntoja, luulen ,että lamasta tulee pitkä, vaikka asiantuntijat veikkaavat toisin..

   • Anonyymi

    Eihän lamaa koskaan myönnetä edes olevan koska muutoin kulutus soppaa totaalisesti, tosin nykyaikana paskan puhumisesta jää talous uskovaiset heti kiinni ja seurauksena on totaalinen kasvojen menetys mistä ei koskaan enää pääse uskottavaksi asiantuntijaksi.... esimerkkejä on jo nähty skeidan jauhajista...


  • Anonyymi

   Onko tosiaan rakentaminen lopetettu? 1-2 asuntoa oli jossain vaiheessa myyty.

   • Anonyymi

    Raksafirman nettisivujen mukaan yksi asunto varattu, 7 vapaana ja asuntokaupan ollessa liki pysähdyksissä en ihmettele että työmaa seis.

    On hitaasti työmaa edennyt, kesällä aloittivat, pohjat ja väliseinä valettiin mutta katto ei ole harjakorkeusessa.


  • Anonyymi

   Taitaa olla pysähdyksissä,ainakaan missään ei ole myynnissä. Naapurit ei tykkää,kun jätetään rakentamatta. Asiallinen firma laittaisi ainakin inffoa. Tontin omistaa Raision kaupunki.

   • Anonyymi

    Miksi laittaa infoa? Se on huonoa mainosta raksafirmalle jotka valmiiksi kusessa kun kämpät myyty ennen hintojen nousua eli vaikka kaikki kämpät saisi myytyä, takkiin tulee ja vielä enemmän pakkaselle jää mikäli työmaa jää kesken tai joudutaan seisottamaan.


  • Anonyymi

   Infoa tietysti siitä,että jatketaanko rakentamista, ja jos jatketaan,niin koska. Jotakin outoa koko hommassa, kun normaalisti rakentamaan aletaan vasta kun puolet asunnoista on varattu..Tontin hintaakin laskettiin ennen vuokraamista.

   • Anonyymi

    Ei kukaan tiedä milloin rakentaminen jatkuu ja kenen toimesta. Lienee selvää että taloudellisesti kohdetta ei kannata jatkaa tällä hetkellä koska vain yksi asunto varattu. Todnäk rakentaja ei saa pankista edes lainaa ja ehkä heillä muitakin kohteita samassa tilanteessa. Pahimmassa tapauksessa konkurssi ja niiden selvittely kestää kauan.


  • Anonyymi

   Isommatkaan firmat eivät edes aloita rakentamaan, jollei ole tarpeeksi varauksia. Vuokra rivareille olisi kysyntää. Asuntomessualueellakin rivaritontti muutettiin vuokra rivareiksi.

   • Anonyymi

    Ei mitään vuokrarivareita järviniittyyn persaukiset voi mennä tikanmaan kapponkadulle asumaan


  • Anonyymi

   Uhkasakkoon päädyttiin, sillä maankäyttö- ja rakennuslain mukaan rakennus ympäristöineen on pidettävä kunnossa, jossa se täyttää terveellisyyden, turvallisuuden ja käyttökelpoisuuden vaatimukset, eikä aiheuta ympäristöhaittaa tai rumenna ympäristöä.

   • Anonyymi

    Työmaa on aidattu ja keskeneräiset rakennukset vaneroitu umpeen. Ei ole alueen kaunistus mutta minkäs teet. Saa nähdä koska ilkivalta iskee kohteeseen.


  • Anonyymi

   Siis kenelle uhkasakko määrättiin?

  • Anonyymi

   Ysäri taitaa jäädä lamassakin kakkoseksi kun ensi vuoteen mennään.
   Pitäkää hatuistanne kiinni, nyt se alkaa LAMA!

  • Anonyymi

   Raision kerttulassa kerrostaloasunnot eivät mene kaupaksi, vaikka rakentaja lupaa maksaa vuoden vastikkeet..

  • Anonyymi

   Kerava on luopunut seuraavasta asuntomessun pidosta, jote PIIIITKÄ lama tulossa...Asuntovälitys Leinonen oli viisas ja myi yrityksensä,ei mikään tyhmä mies.

   • Anonyymi

    Sähkön hintakusetus nopeuttaa laman tuloa huomattavasti ja samalla pidentää lamaa entisestään.
    Selittelyt on kuultu ja paskanjauhaminen asiasta vain jatkuu, teot ovat samaa nollataosa kuin aina ennenkin.

    Sarasvuo voi nyt huutaa "Tule lama kultainen" kun isojako taas alkaa...


  • Anonyymi

   Ikävä tilanne kaikin puolin...

  • Anonyymi

   Lehtien mukaan myös Satakunnantien varrella Raision alueelle suunnitteilla ollut kerrostaloprojeksi jäissä, kun ei ennakkomarkkinointi tuottanut tulosta.

   Raisiohan on nyt suurempi kuin koskaan, näin sanoivat tässä syksyn aikana Vainio ja Mattila. Lieneekö lakipiste saavutettu siinä kasvussa? Vain omakotitalotontit kiinnostavat? Jos nekään. Ja Mattilakin on pyrkimässä isompipalkkaiseen hommaan, yli 7 tonnin kk-palkkaa - oliko se joku seutusuunnittelupäällikkö tai joku vastaava. Mahtaako päästä, painaako se Raision kasvattaminen suuremmaksi kuin koskaan hakijan ansiona. No, hakijoita on muitakin. Kauankos se Mattila Raisiossa virassa on ollut? Reilun vuoden ja valituksi tuli, koska oli tuttu valitsijoille...

   • Anonyymi

    Asuntokaupan seisahdus näkyy koko Suomessa pk-seutua myöten. Luottamus talouteen on heikko ja isoja investointeja ei haluta tehdä. Ei ole mikään only on Raisio juttu.


  • Anonyymi

   Raisioon on tulossa järkyttävän suuret investoinnit noin 60 miljoonaa. Tonttikauppa on loppunut tyystin, sillä Raisio tulee nostamaan kiinteistöveroa reilusti. Kerrostaloja on keskustassa vain kaksi,josta voi mennä kaupaksi. Lumparlasta ei osta kukaan. Kauempaa kerttulasta ei myöskään osteta. Turun rajalta laitettiin projekti jäihin, vaikka piti mennä kaupaksi nopeasti. Kaanaan rivarit kannattaa tehdä suosiolla vuokrakäyttöön, muuten ovat siinä seuraavat kymmenen vuotta. Kaupungin dirika puhuu, niin kun kuuluu,vaikka tietääkin,et se on lama nyt. Oma veikkaus on ,että lamasta tulee todella pitkäkestoinen puhutaan vuosista..

   • Anonyymi

    Kukaan ei voi sanoa varmaksi mitä tuöeman pitää. Pahimmassa skenaariossa sota leviää Ukrainan ulkopuolelle Venäjä vastaan NATO ja räiskitään ydinaseilla.


  • Anonyymi

   Joko Orpon kiinteistöbisnekset töppäs, ku oli mennyt mukaan kiinteistöbisnekseen?! Pitäis pysyä opettajanvirassa! Kaikki, mikä liittyy talouteen, niin Orpo poikaa ei saisi päästää lähelle sassiin!

  • Anonyymi

   Rivarit valmiiksi, ja vuokralle, niin tulee edes jotakin tuottoa. Kaupunkiin pitää muuttaa kaavaa, että saadaan vuokrarivari rakentaa..

   • Anonyymi

    Jonkun rivarit pitää omistaa joka tapauksessa…


   • Anonyymi

    Ei tänne järviniittyyn mitään vuokrarivareita..tämä ei ole alkoholistien ja narkkien paikka


  • Anonyymi

   Rakentaja omistaa, ja saa vuokratuottoa. Nyt on jo laitettu rahaa.,ja tontin vuokra juoksee, mutta tuottoa nolla euroa.

   • Anonyymi

    Rakentaja ei omista vaan on ottanut lainan rakennusajalle ja maksaa lainan pois kun asunnot myyty. Ei rakennusfirmoilla ole pääomia mistö rahoittaa projekteja, lainarahalla mennään ja toivotaan että jää jotain viivan alle. Rakennuskustannusten ja lainakorkojen noustua en ihmettele että työmaa paketissa.


  • Anonyymi

   Kyllä rakennusfirma omistaa. Vuokrasopimus on tehty firman nimellä Kyllä se laina on maksesttava vaikkei rakentaisikaan,jos nyt yleemssäkkään lainaa on. Tietysti jos on lainaa,eikä pysty sitä hoitamaan, niin pankki ottaa omansa. Voi olla niin rahakas firma,että on varaa jättää rakennushanke kesken,vaikka määräaika on kolme vuotta rakentaa,johon tosin voi hakea lisäaikaa.

  • Anonyymi

   Lamaa pukkaa nyt ja jopa rahoitusalan ihmisetkin, harvinaista kyllä asian myöntävät ja tuolloin se lama tulee olemaan jo sitä luokkaa että hatuista saa pidellä monta vuotta kiinni.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   424
   3294
  2. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   1576
  3. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   53
   1471
  4. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   402
   1250
  5. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   77
   1186
  6. Miksi mies et voisi vaan

   ottaa yhteyttä suoraan kun selvästi kaipaat? En pure.
   Ikävä
   63
   1019
  7. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   330
   949
  8. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   47
   899
  9. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   804
  Aihe