Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Olin nuorten miesten panopuuna, ihanaltahan se tuntui

Anonyymi-ap

Oli taas kesäinen lauantai-ilta ja taas olin jäänyt vain seinän ruusuksi tanssilavalla jonne olin taas suurin toivein tullut, vain kaksi vanhaa juopunutta äijää oli viinalta haisevana hakenut. Olin jo 24v ja en ollut vielä vakituista poikakaveria löytänyt, ehkä vika oli ulkonäössäni, olin isotissinen ja peppinenkin, en siis mikään missi tyyppi, mutta halut ne on mullakin ja en ollut rakastellut koko kesänä ja kyllä välillä panetti hemmetisti, olisi kelvannut vaatimatonkin mies.
Olin taas kotiin lähdössä ja parkkiksella oli lähdössä samaan suuntaan puolituttu porukka vanhalla kleinbussilla, kysyin että pääsisin heidän kyydissään. Auto oli täynnä ja sanoivat jos taaimmaiselle penkkiriville kömmit syliin pääset mukaan, kömmin sisään ja siellä istui jo neljä nuorta miestä. Sanoivat vuokranneet mökin porukalla ja muistin että olin heidät joskus nähnyt kaupassa jossa olin töissä, siksi uskalsin mennä autoon. Istuin niin korkealla että pääni osui kuopissa kattoon ja tämän huomattuaan yksi ehdoitti että meenkin pitkittäin makaamaan. Oli se aikas erikoinen asento kun pääni oli reunassa istuvan sylissä joka olikin pehmeä, mutta ei ollut kauaa, tunsin kuinka nuoren miehen sortsien sisällä alkoi tapahtumaan jotain erikoista, kullihan siinä alkoi pääni alla kovettumaan. Mies aukaisi hitaasti vetskarinsa ja kohtahan silmieni edessä nytkähteli mahtavan kokoinen kalu jota tyrkytti suuhuni.
Muuallakin alkoi tapahtumaan, isoja tissejäni kourittiin ja kesämekkoani nostettiin ja tunsin että joka puolella oli vain käsiä jotka hyväilivät vartaloani ja tunsin kuinka pikkuhousujeni sisällä oli kaksi kättä, matka jatkui kuoppaisella tiellä. Otin pojan kullin kiimaisena suuhuni ja imin sitä ehkä liikaakin, pojan lastit lähti melkein heti purkautumaan ja tietäähän sen kuinka paljon sitä nuorelta mieheltä tulee. Sain melkoisen yskänkohtauksen, kun en ehtinyt kaikkia niellä ja meni osa henkeen, käskin kuskin pysäyttää auto, että pääsen ulos yrjölle.
Lopulta sain selvitettyä kurkkuni ja sperman maku suussani aloin nousta takaisin autoon, mutta juuri kun olin nousemassa sisään tunsin kuinka takaapäin yksi tarttui peppuuni ja nosti mekkoni ylös ja tunsin kuinka jäykistynyt penis koitti työntyä sisääni. Olin ja melkoisen kiimassa ja levitin jalkani vaistomaisesti ja ajattelin että nyt tämä tyttö saa vihdoin kunnolla kullia sisäänsä, riisuin pikkuhousut ja samassa jo tunsin kuinka kiimainen kulli alkoi työntymään sisääni.
Muut katselivat vähän ihmeissään ja alkoivat riisumaan sortsejaan, alkoi tuntumaan tosi mukavalta kullin alkaessa kiihdyttämään tahtiaan, muut jo tönivät miestä sivuun, mutta kulli pysähtyi pilluni pohjaan ja alkoi ruiskimaan lastiaan kiimaisen pilluni pohjukkaan.
Olin melkoisen märkänä ja miehen vedettyä kullinsa ulos, maiskahti pilluni kuuluvasti ja melkoinen annos spermaa läiskähti maahan. Yllätyin itsekin, kun työnsin peppuani kiimaiseen asentoon ja kysyin kuka myös haluaa pilluani, ajattelin ettei täälläistä tilaisuutta tule usein vastaan ja antauduin nuorten miesten panopuuksi ja seuraavahan jo asetteli jo kulliansa sisääni.
Paukutus jatkui melkoisen kauan ja kesäisessä metsässä kuului mäiskintä kun pussit hakkasivat märkää klittaani, toiset jo alkoivat hermostumaan ja katsoessani sivummalle näin neljä miestä kullit tanassa odottamassa vuoroaan. jatkuu..

12

8253

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Buaahaa mikä hupiakka Buaahaa

      • Anonyymi

        Buahaa miks olet täällä. Pysy nyt vain Aku Ankkojesi parissa. Ne ovat riittävän sexyjä sinulle.


      • Anonyymi
        UUSI

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        😍 ­N­y­­m­­f­­o­­m­­­a­­­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17661088h

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Päädyin aikoinaan poikaporukan juoppokuskiksi. Olivat varmaan kolkyt vuotta mua nuorempia. Kaikki kännissä niin niillä ei ollut vaihtoehtoja. Saivat yhden tytön mukaan. Kyselin ja varmisti että tyttö tietää mitä saa ja haluaa myös.
      Oli aika hämmentävä mökki keikka. Juttelin tytön kanssa järkeviä. Pojat örisivät koulujuttuja. Mutta kaikki pantiin ja tyttö nautti.

    • Anonyymi

      Olisin halunnut lisää, mutta kuski huusi että nyt jätkät lähdetään mökille saunomaan.
      Menin viimeisenä autoon ja istuin loppumatkan yhden sylissä kullin ollessa sisälläni, kuopissa se liikahteli sisälläni mukavasti.
      Toiset menivät saunaan ja jäin kahden kanssa vierasmökkiin jossa sanoin, että haluaisin että sitoisivat mut sänkyyn alasti jalkojen ollessa pystyssä, voi että oli se kiihoittavaa kun siinä odotin pillu esillä ja märkänä kullia odotellen.
      Kylläpä on tytön pillu siinä kiihoittavasti esillä ja kuinka märkänä se onkaan, sanoi toinen ja tosiaan olin niin kiimassa että pillukiimaa valui jo peppuvakooni.
      Kulli oli isojen tissieni välissä ja tulipunainen terska kurkkasi vähän väliä sieltä ylettyen suuhuni ja kohtahan sieltä lensi melkoiset lastit naamalleni, siinä spermaa valuen olin melkoinen näky ja toinen alkoi paukuttamaan pilluani, mutta ei millään lauennut ja kolmas jo odotteli kulli pystyssä hermostuneena.
      Anna mä välillä ja työnsi edellä mainutun pois ja työnsi sisääni mahtavan kullinsa, parahdin, mutta kyllä tekikin taas gutaa, nyt lähtee, nyt lähtee, huusi ja tulihan sieltä kuumia spermalaukauksia sisääni.
      Jahas, täällä on jo aloitettu, neljäs oli tullut saunasta höyryten vielä ja kulli pystyssä työntyi sisääni välittömästi, eikä lainkaan haitannut toisten spermat jota valui pillustani ja suupielistäni.
      Olen aina pornoa katsellessä hakeutunut sivustolle jossa tyttö antaa usealle pilluansa ja pilluni on heti kiihoituksesta kastunut ja miettien miltäköhän tytöstä tuntuu ja nyt kyllä sen tiedän, suorastaan fantastiselta ja koko ajan pukkaa orkkua, on se niin riettaan kiihoittavaa.
      Tämä höyryjätkä kiihdytti tahtiaan ja karjaisten alkoi purkautumaan sisääni, hengästyneenä kehui toisille että on pilluni niin tiukka, että suorastaan imee mehut kullistani. Kuski olikin vanhempi jotain 50: nen ja muiden lähdettyä ulos astui sisään sanoen, että kait kuskikin saa kuljetuspalkkion, oli ja tullut justiinsa saunasta - nyt pelästyin, sen kulli olikin melkoinen kookas, lyhyehkö mutta paksuutta riitti.
      Nyt pilluni saakin melkoista sonnin munaa ajattelin, kullin alkaessa hitaasti painumaan sisääni ja se tosiaan tuntui, jalkani vapisivat kullin avartaessa pilluani, ensin vähän sattui, mutta voi mitenkä teki riettaan hyvää taas, harmi vaan kun melkoisen nopeesti alkoi sykkimään sisälläni purkautuen voimalla, koko vierasmaja tuoksui jo spermalle. Ovella jo odotti kaksi vuoroaan kullit tanassa ja vuoro vaihtui lennossa, pillun vain maiskahtaessa eikä edes ehtinyt sulkeutua sonnikullin jäljeltä kun toinen jo työntyi sisääni toisen tyrkyttäessä suuhuni kulliansa.
      Lopulta kaikki olivat jo laskeneet isoimmat paineensa sisääni ja siteistä vapautuessani lähdin yltäpäältä spermassa saunaan pesulle, mutta siinä ollessani pesulla tunsin kuinka takaapäin työntyi taas kuuma kulli sisääni, alkoi toinen kierros ja en edes nähnyt kuka siellä oli, mutta pirun liukkaasti kulli meni sisääni.
      Alkoi melkoinen paukutus kun pussit hakkasivat peppuani, pääsin heti tilanteeseen ja aloin antamaan vastapotkuja, taas sitä alkoi tulemaan, ihanaa ja pukuhuoneessa jo toinen kalu ootteli jo vuoroaan.
      Kuski heitti mut kotiin kuudelta aamulla, mutta parkkeerasi auton puolivälissä matkaa tien sivustaan ja sanoi haluavansa vielä naida, annoinhan minä ja kotiin päästyäni oli melkoisen käytetyn oloinen olo, pillu vieläkin aivan turvoksissa.
      Äitini ihmetteli myöhäistä tuloani, sanoin vain olleeni tyttökaverin luona, mutta sitten tapahtui se mitä olin pelännyt, olin tullut raskaaksi, eikä ihme kun spermaa oli tullut sisääni varmaan mukillinen.
      Äitee kyseli usein kuka olisi isä tulevalle lapselleni, en kehdannut sanoa ehdokkaita olevan jopa seitsämän, oli siinä neuvolassakin selittämistä kun ultrakuvaa otettiin, siellä se näkyi tulos kiimaisesta yöstä.

      • Anonyymi

        Spede vois välillä mennä niuvanniemeen huilaamaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Spede vois välillä mennä niuvanniemeen huilaamaan

        Vilkasmielikuvitus osas lennosta muuttaa sukupuolensa miehestä naiseksi


    • Anonyymi

      Hyvää kerrontaa

    • Anonyymi

      Oli se totta tai tarua, minulla ainakin pillu tuli tarinasta melkoisen märäksi ja olen ja aina haaveillut tuollaisesta sessiosta vain erotuksella että miehet olisivat vaikka 50v ja väkisin ottaisivat vuorotellen mut.
      Jaana 17v.

      • Anonyymi

        Oleks tietonen jot se olis raiskaus ja mahdollisestikin vanhempiesi tehdessä ilmoitus asiasta poliisille alaikäiseen sekaantuminen vaikka suomessa se suojaikäraja onkin on siltikin vanhemman velvollisuus katsoa ettei hänen lastaan käytetä hyväksi kunnes täyttää kahdeksantoista jolloin on lainsilmissä täysi-ikäinen ja velvollinen yrittämään pärjäämistä omillaan monelle lapselle se ei vain ole niin yksinkertaista omilleen muuttamisessa kun on monia asioita mitä huomioida ja muistaa ja niin edespäi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oleks tietonen jot se olis raiskaus ja mahdollisestikin vanhempiesi tehdessä ilmoitus asiasta poliisille alaikäiseen sekaantuminen vaikka suomessa se suojaikäraja onkin on siltikin vanhemman velvollisuus katsoa ettei hänen lastaan käytetä hyväksi kunnes täyttää kahdeksantoista jolloin on lainsilmissä täysi-ikäinen ja velvollinen yrittämään pärjäämistä omillaan monelle lapselle se ei vain ole niin yksinkertaista omilleen muuttamisessa kun on monia asioita mitä huomioida ja muistaa ja niin edespäi

        Kyllä 16 täyttänyt saa harrastaa seksin kaikkia kirjoja kunhan ei raha liiku mukana. Ainoastaan jos on valmentaja ja opettaja niin silloin pitää olla 18.
        Ei väkisin ottamisesta mitään pahaa ole jos se kuuluu ennalta sovittuun leikkiin.
        Terveisin Jalasta Kiinni Pitänyt


      • Anonyymi

        Kerro Jaana rohkeasti enemmänkin itsestäsi


    Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2287
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2093
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1708
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1526
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1417
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1389
    8. 52
      1278
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      63
      1221
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe