Rakas joulupukki! - (Joulun Jeesus saa kenkää, kalossin kuvia...)

Anonyymi-ap

( Suomi24 Kristinusko: evlut-hell-adv, etc)


Lapset kirjoittavat satuja satuolennolle! Rakas Joulupukki!
-----------------------------------------------------------------------

Verovaroilla ylläpidetty postilaitos ahkeroi. Se tiputtaa usein sellaista postin Omaa Mainoslehteä. Jossa mainoksia, jotka mainostulot kattanevat sen lehdykän painokulut? Mutta sitten se sisältää infoakin? Viime viikkoina näinkin. Grafiikka sisältää pikkutytön kuvan, joka kirjoittaa kirjettä otsikolla:

• "RAKAS joulupukki, en tiedä oletko sinä olemassa.."

Niinpä niin? Virtuaaliolennolle "joulupukille" - kirjoitetaan kirjeitä. Rakas joulupukki.... eikä olla varmoja "olemassaolosta".....

(Kukaan ei taida kirjoittaa: Rakas Lumiukko? Koska kaikki tietävät, että lumiukko sulaa kun lämpötila kohoaa muutamaan plusasteeseen! Ja koska lumiukko ei tuo lahjoja?)

Mutta JouluPukki näkyy olevan koko maailmankin Ainoa Joulun Herra?

Vaikkei "sellaista pukkia" ole olemassa, muutoin kuin mielikuvituksessa, saduissa ja traditioissa. Ihmiset suostuvat elämään virtuaalitason valheessa ja petoksessa. Se kun on niin kivaa? Lapsille ja vielä aikuisillekin? Vaan ei kaikille?

Saduista arkeen ja faktoihin..
-------------------------------------

Monet heräsivät fiktioista faktoihin jo lapsena?

Kun (muka) joulupukki kerrankin tuli? Oli naapurin Erkin ääni, haisi vanhalle viinalle, ja parta putosi pois, ja - ja - sitten?

Kun "pukki" tahtoi istua ja nauttia talon tapaan vähän lämmikettä, radikaali pikkutyttö kiskaisi jakkaran pukin takamuksen alta ja sanoi: Sinä et ole mikään joulupukki, oot se kauhea P... Erkki! Joulupukki (?) oli permannolla oikosenaan ja kun turkkikin aukes, niin siinähän ne näkyi? Naapurin sedän pyjaman housut.... ja se kiroskin..

Koska oli jouluaatto, selkäsaunaa ei annettu? Mutta sen perästä ei siinä talossa joulupukkeja tullut. Jatkossa oli (tonttu?) jättänyt joululahjat pärekoriin ulkoportaille. . . Että se siitä sadusta.

Joulupuuro syötiin ja laulettiin joululaluluja ja -virsiä . Oltiin iloisia.


Joulun Jeesus on saanut kenkää jo monessa paikassa, kalossikuvia...
---------------------------------------------------------------------------------

Kuten julkisesti on ollut nähtävää, Suomi - entinen "kristillinen yhteiskunta" on uuspakanallisuuden kovassa trendissä.

Satujen joulupukki on Joulun herraksi korotettu?

Oikea Joulun Herra ja sankari - Jeesus Kristus - joka syntymä on käynnistänyt joulun juhlan, minne Hänet on buukattu? Ei Häntä näy seimessä? Ei? On tallin taakse puskettu, lumihankeen pudotettu - oman onnensa varaan. Valkea joulu antaa mahdollisuuden unohtaa Jeesus, ja lumipyryt hautaavat muistonkin Hänestä? Niinkö?

Tämä Joulun Jeesuksen roudaaminen pois silmistä, pois mielestä, on näyttänyt ihan rasistisia piirteitä viime vuosina! Koulut on tahdottu "puhdistaa" Joulun alkuperäisestä sanomasta.
Ei saa "pilata" hyvää joulutunnelmaa? Vain Rakas Joulupukki ja tontut saavat komeilla Jeesuksen syntymäjuhlan kuokkavieraina! Ei saa tartuttaa lapsiin joulun aitoa ja oikeaa sanomaa. Sitä joka alkoi yli 2000 vuotta sitten. Ja josta syystä kirjoitetaan jKr.

Aloitus jatkuu...

132

382

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jatkoa aloitukseen..Rakas joulupukki! - (Joulun Jeesus saa kenkää, kalossin kuvia...)


   "Kuuluvat kulttuuriin"? Joulupukkiperinne 1920- luvulta?
   ------------------------------------------------------------------------

   Tämä agenda, jossa lapsilta koetetaan varastaa oikeus saada tasapuolista infoa, myös Oikeasta Joulusta, eikä vain JouluPukista. Satusankarista, jota ei oikeasti edes ole! Tämä uuspakanallisuutta ajava räikeys tarkoittaa:

   * Että ne lapset joille kouluissa ei enää (yleisesti) anneta kristillisen uskon mukaista joulusanomaa..
   * Pakotetaan silti olemaan sellaisissa koulujen joulutilaisuuksissa, joissa Pukkia Ja Tonttuja hehkutetaan .

   • Uskonto ei näy koulujen joulujuhlissa – tässä syy
   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/30e8bc86-9962-443e-86b2-099b6e6ad521

   • – Selkeät pelisäännöt on, että virsiä lauletaan kirkossa ja koulussa voidaan juhlassa käyttää asioita, jotka kuuluvat kulttuuriin. On enemmän tonttuja ja sen sellaista, kertoo Maunulan ala-asteen rehtori..."

   Kun puolustellaan sitä, että kouluissa pitää vaalia KULTTUURIIN liittyviä asioita, on muistettava, että kristillinen joulukulttuuri on kuulunut suomalaisen yhteiskuntaan paljon pidempään, kuin Joulu-Pukki-Kulttuuri.

   • "Joulupukin vierailut kodeissa alkoivat 1920-luvulla ja vähitellen lisääntyivät kaikissa yhteiskuntaluokissa, alkuun joulupukit vierailivat enimmäkseen porvariskodeissa."

   https://wiki.aineetonkulttuuriperinto.fi/wiki/Suomalainen_joulupukkiperinne

   On selvää faktaa, että jos puhutaan suomalaisesta joulunvieton kulttuurista, siihen on aina näihin aikoihin asti kuulunut Raamatun mukainen jouluasia!


   Lopuksi: koulujen joulujuhlaa 1950-1960 luvuilla
   ............-------------------------------------------------

   Joulu on aikaa, jossa liikkuvat monenkirjavat tunteet ja syvät kokemukset.

   Ei ole paha asia, että on iloa, että on lahjojakin.

   Mutta se on enemmän kuin moitittavaa, että JouluPukki-hömppä on varastanut ykköspaikan siinä syntymäpäiväjuhlassa, jota tulee juhlia Herramme Jeesuksen kunniaksi. Ei ole täysin selvää, mikä Hänen syntymäpäivänsä oli? Mutta juhlimisen päivänä vain Sankarilla tulisi olla kunniasija? Joulupukki ei ole joulun sankari.

   Koulujen joulujuhlaa 1950-1960 luvuilla
   -----------------------------------------------

   Monet meistä muistavat, miten kouluissa vietettiin joulujuhlaa 1950-1960 luvuilla.

   Oli ns. "kuusijuhla". Kaikki pukeutuivat parhaimpiinsa. Isät ja äidit kutsuttiin mukaan.

   Usein oli joulukuvaelma. Oli seimen lapsi, nukke kääritty kapaloihin. Tytöt enkeleitä, paperiset siivet selässä, valkeat harsomekot päällä. Pojat olivat paimenia, rätit päässä, kaapu päällään, sauva kädessä. Kulisseihin oli tehty iso Beetlehemin tähti seimen ylle.

   Luettiin jouluevankeliumi, sitten tulivat Itämaan Tietäjätkin seimen luokse, ja antoivat lahjoja Jeesus-vauvalle: kultaa, mirhamia, suitsukkeita. Lopuksi kaikki juhlassa lauloivat Enkeli Taivaan Lausui näin - virsi 21. Ja " Maa on niin kaunis".

   Tuon kuvaelman perästä ohjelma jatkui. Kuusen kynttilät paloivat; ne olivat eläviä steariinikynttilöitä. Tunnelma oli aivan koskettava. Joulun aito ja alkuperäinen sanoma oli herkistänyt kaikkien mieliä.

   Oli upeaa lapsen aidolla mielellä ymmärtää, että Jumala oli antanut Kaikkein Suurimman Lahjan ihmisille. Oli syntynyt Vapahtaja!

   Mutta koska joulupukkiperinne ( amerikklainen) oli jo 1920-luvulta vakiintunut, kouluihinkin, se oli osa kuusijuhlasta. Laulettiin:
   • Joulupukki, joulupukki, valkoparta, vanha ukki...

   Ja sieltä se tuli, keppi kopisten, lunta parrassaan. Ja Pukilla oli se lahjasäkki. Siellä oli ihan jokaiselle antia. Ruskea paperipussi, jossa pari piparkakkua, omena ja ehkä jouluorttu, kynttilä?

   Näin siksi, että sotien jälkeisessä taloustilanteessa köyhien perheisen lapset eivät kotonaan saaneet mitään lahjoja. Isojen perheiden lapset 5-10 saivat olla iloisia että oli edes parempaa ruokaa jouluna? Kouluissa harjoitettiin yhdenvertaisuuden ja tasapuolisuuden teemaa: kaikki saivat sen lahjapussukan. Oltiin vähästä iloisia.
   Moni ei ollut edes nähnyt omenaa kodissaan?

   Aloitus jatkuu...

  • Anonyymi

   Jatkoa aloitukseen: Rakas joulupukki....


   Suomalainen joulun kulttuuriperinne sisältää kristinuskon asian!
   --------------------------------------------------------------------------------

   Eli? Edeltävään kulttuuriperinteiseen kristilliseen joulun viettoon tuli näin KakkosMies! Joulupukki. Eikä se lapsena tuntunut ongelmalta. Joulun PÄASIA, joulun Oikea sanoma ja merkitys tuotiin kouluissakin esille. Mutta nyt?

   Tämä joulunvieton KakkosMies, Jeesuksen synttäreiden kuokkavieras onkin varastanut sen paikan, joka Jeesuksen synttäreinä kuuluu vain ja ainoastaan Hänelle! (Tahtoisitko itse vaikkapa 80-90-vuotissynttäreillesi jonkin "tuuraajan" ukon taikka eukon, joka varastaisi JUHLAN itselleen?)

   Kun nyt on päätetty, että Joulun Herra Jeesus saa "kenkää" - kalossinkuvia kaapuunsa. Mutta tämä Joulupukki-satuhahamo-kuokkavieras - saa kouluissa loistaa, tonttuineen - niin mitä siitä?

   Tässä ei paljon enempää. On tarpeeksi sulattelemista? Joillekin?

   Mutta kaiken antikristillisen pakanakulttuurin keskellä ei olisi paha vaihtoehto, että ei buukattaisi Herraa Jeesusta lumihankeen, koulujen ja kotien takapihoille?
   Että lapsille edelleen kerrottaisiin Joulun Aito ja alkuperäinen asia?

   Kun kristinuskon tiimoilta kouluissa nyt syrjitään toiset lapset "kirkkoihin joulua veisaamaan" ?

   - Niiin yhdenvertaisesti pitäisi joulupukin kannattajat lähettää Korvatunturille JouluPukkiaan aplodeeraamaan?

   Eli kaikki traditiot pois? Taikka sitten yhdenvertaiset oikeudet Kaikille Lapsille!

  • Anonyymi

   Tämä alasajon ohjelma sisältää sen, että lapsilta tahdotaan evätä KAIKKI terveen kristinuskon seikat. Ei suvivirttä, ei joulun sanomaa, ei, ei...

   Pitää jättää sanomatta, mihin tämä on johtamassa?

   • JOhtamassa Rakas !! Juu siihen että Jmalan tuomio on tulossa tästä.

    Mikä on johtanut että asiat Joulun asiat on näin kuralla koulussa ? Juu se ettet ole rukoillut ja rukoillut ja pitänyt rukouskokouksia ja Herätyskokouksia missä ihmiset ovat itkenyt synnit joka Jumala vihaa altarin edessä.

    Rukouskokoukset ovat -80 luvulla alettu vaihtaa ylistyskokouksiin ja parantumiskokouksiin ja maa on mennyt järkyttävän syntiseksi.
    Aina se on näin kun uskovat eivät rukoilevat vaan tanssii ja iloitsee synneissä. Sen näyttää Pyhä Raamattu meille ja seuraus on hirǘittävä Tuomio. Pitäkää hatusta kiinni koska me saamme mitä me olemme kylväneet maasamme.


   • Anonyymi
    Savis kirjoitti:

    JOhtamassa Rakas !! Juu siihen että Jmalan tuomio on tulossa tästä.

    Mikä on johtanut että asiat Joulun asiat on näin kuralla koulussa ? Juu se ettet ole rukoillut ja rukoillut ja pitänyt rukouskokouksia ja Herätyskokouksia missä ihmiset ovat itkenyt synnit joka Jumala vihaa altarin edessä.

    Rukouskokoukset ovat -80 luvulla alettu vaihtaa ylistyskokouksiin ja parantumiskokouksiin ja maa on mennyt järkyttävän syntiseksi.
    Aina se on näin kun uskovat eivät rukoilevat vaan tanssii ja iloitsee synneissä. Sen näyttää Pyhä Raamattu meille ja seuraus on hirǘittävä Tuomio. Pitäkää hatusta kiinni koska me saamme mitä me olemme kylväneet maasamme.

    JOhtamassa Rakas !! Juu siihen että Jmalan tuomio on tulossa tästä.


    Savi on homoseksuaali näköjään..ja tyhmä!
    Heti tuomio on tulossa,no 1800-luvun höpelöitä taas!


  • Anonyymi

   Perinteen taustaa ja historiaa

   Suomalainen joulupukki on syntynyt monista aineksista. Se on risteytetty eurooppalaisista lahjojenjakajaolennoista ja kotimaisista rumista nuuttipukeista.

   Tärkein esikuva on ollut Pyhä Nikolaus, joka oli yleisimmin tunnetun tarinan mukaan piispa ja eli 300-luvulla Myrassa, Vähässä-Aasiassa. Nikolaus oli hurskas hyväntekijä ja lasten, erityisesti orpolasten, suojelija. Hän auttoi alamaisiaan eri tavoin. Nikolaus esimerkiksi lahjoitti köyhälle miehelle kultarahoja, jotta tämä saisi tyttärelleen myötäjäiset ja siten tyttären naimisiin.

   Nikolaus-piispasta tuli näkymätön, salainen lahjojen antaja. Pyhimyksen maine levisi moniin maihin ja hänen merkkipäivänään 6. joulukuuta alettiin antaa lahjoja. Esimerkiksi hollantilaiset saavat lahjansa edelleen sinä päivänä. Amerikkalaisten Santa Claus on Nikolauksen muunnelma.

   Hollantilaiset siirtolaiset veivät lahjojenjakajan mukanaan Amerikkaan ja siellä pyhimys alettiin yhdistää joulukuun kuudennen sijasta kristilliseen jouluun.
   --------------------------------------------------------------------------------------------

   Nikolaus muuttui Santa Clausiksi ja koki muodonmuutoksen; siitä tuli lihava, iloinen, vanha ja isällinen hahmo. Amerikkalainen Santa Claus asuu Pohjoisnavalla ja saapuu jouluyönä porovaljakolla ja pudottaa lahjat savupiipusta.

   Suomessa nykyisin tunnetun joulupukin edeltäjät nuuttipukit....
   - vaan pyytämässä ruokaa ja juomaa erityisesti viinaa tai olutta.

   Nuutinpäivän pukkiperinne elää edelleen muutamilla paikkakunnilla Satakunnassa.

   Suomalainen joulupukki on saanut paljon vaikutteita amerikkalaisesta kollegastaan.

   Mutta suomalainen pukki tulee henkilökohtaisesti tervehtimään lapsia ja jakamaan lahjoja, kun taas amerikkalainen pukki näyttäytyy lapsille vain tavarataloissa.

   Tämä henkilökohtainen taloissa kiertely on joulupukkimme suomalaisin piirre ja peräisin nuuttipukeilta. Joulupukin vierailut kodeissa alkoivat 1920-luvulla ja vähitellen lisääntyivät kaikissa yhteiskuntaluokissa, alkuun joulupukit vierailivat enimmäkseen porvariskodeissa

   LÄhde:https://wiki.aineetonkulttuuriperinto.fi/wiki/Suomalainen_joulupukkiperinne

   • Anonyymi

    "Nikolaus-piispasta tuli näkymätön, salainen lahjojen antaja. Pyhimyksen maine levisi moniin maihin ja hänen merkkipäivänään 6. joulukuuta alettiin antaa lahjoja.

    Esimerkiksi hollantilaiset saavat lahjansa edelleen sinä päivänä. Amerikkalaisten Santa Claus on Nikolauksen muunnelma.

    Hollantilaiset siirtolaiset veivät lahjojenjakajan mukanaan Amerikkaan ja siellä pyhimys alettiin yhdistää joulukuun kuudennen sijasta kristilliseen jouluun."


    Juurikin niin. . .


  • Anonyymi

   Olisit aloittaja ensin perehtynyt asiaan kunnolla.

   Tutkijoiden mukaan Jeesus ei voinut syntyä jouluna, vaan pikemmin syys- lokakuussa.

   Raamatun sanan totuuden valossa on selvää ettei Jeesus ole syntynyt joulukuun 25. päivä, vaan Tishri kuussa (seitsemäs kuukausi- syys-lokakuussa).

   Rooman katolinen määräsi virallisesti Jeesuksen syntymäpäiväksi joulukuun 25. päivän, joka oli pakanallisen auringonjumalan syntymäpäivä.

   Joten pohja meni kokonaan jutuiltasi !

   Tuota se "kirjanoppineisuus" ja itse itsensä korottaminen teettää, kuten Sana oikein sanookin:

   Matt. 22:29 Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Te eksytte, koska te ette tunne kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa

   • Anonyymi

    Sorry. Kyllä aloittaja on sen asian jo kauan tiennyt, ja ottanut selvää - että oletettu Jeesuksen syntymän aika on mikä on.

    Mutta koska se on niin yleisesti tiedossa, miksi sitä olisi pitänyt erikseen jankuttaa?

    Aloittajan tekstistä, ote.

    "Mutta se on enemmän kuin moitittavaa, että JouluPukki-hömppä on varastanut ykköspaikan siinä syntymäpäiväjuhlassa, jota tulee juhlia Herramme Jeesuksen kunniaksi.

    Ei ole täysin selvää, mikä Hänen syntymäpäivänsä oli? Mutta juhlimisen päivänä vain Sankarilla tulisi olla kunniasija? Joulupukki ei ole joulun sankari. !
    --------------------------------------------------------------------------------

    Siis jos menisi jakeluun?

    Edelleenkään ei ole 100% varmaa, mikä oli täsmälleen Jeesuksen syntymäpäivä, Vaikka vahva oletus on tuo syys-lokakuu (meidän kalenterissa). Ja sen aloittaja on tiennyt, sen hypoteesin jo liki 50 vuotta.

    Ja senkin, miksi joulu määrättiin tuon tietyn päivän ajaksi. Ja senkin, että keisari määräsi että kristittyjen pyhäpäivä tulee olla sunday, sunnuntai.

    Ja paljon muutakin...

    Mutta miksi näitä ITSESTÄÄN selviä asioita olisi pitänyt toistaa? Suuri osa sivistyneistä ihmisistä kun nämä kaikki tietää? Nehän opetetaan lukiossakin jo...

    Niinpä?

    Kun tämä ei ole mikään lastentarha eikä raamatullisten asioidenkaan joku alkeisoppimisen paikka!

    Tätä käyttävät aikuiset ihmiset. Ja silloin Jeesuksen syntymään, joulun ajankohtaan, sunnuntaihin, jne. liittyvät asiat pitää (tai pitäisi olla) ihan selviä jo!

    Eli, iljettäviä väitteitä aloittajasta kirjoitit.

    ALOITUKSEN asiaydin oli se, että Jeesuksen syntymäpäivän juhlimisen ajankohtaan
    on puskettu mukaan tämä JouluPukki, satuhahmo.

    Kun kerran on valittu Jeesuksen syntymäpäivän viralliseksi muistamisen ajankohdaksi tämä joulukuun tietty aika, niin olisi korrektia pitää se sellaisena. Nyt siihen on otettu kunniaukoksi JouluPukki....

    Syntymäpäivän juhlinta?
    ----------------------------

    Kun aikoinaan vanha mummoni täytti 90 vuotta, hän piti juhlakutsut vasta KESÄLLÄ, koska helmikuun pakkasissa ja lumikaaoksessa ei monikaan olisi päässyt paikalle syrjäiseen mökkiin, kinttupolkua pitkin... Siihen aikaan teitä ei aurattu, koska niillä kulki hevosia, ja juhlavieraat eivät käyttäneet hevoa tullessaan 600 kilometrinkin päästä...

    Juhlapäivä on virallinen. Kutsu oli virallinen. Häntä juhlittiin täysillä, eikä kukaan moittinut!
    Kaikki tiesivät, että oikea synttäripäivä oli ollut. Mutta juhlimisen virallinen päivä oli relevantti.... Kukaan ei tullut juhlakutsuja pilaamaan.
    ----------------------------

    Eli kommnettisi Anonyymi00006
    2022-12-12 17:06:10

    - on täysin asiaton, epäasiallinen ja törkeä.

    Aloittaja ei ole millään tavalla eksynyt, eikä edes esiintynyt kirjanoppineena.
    Ja on riittävästi perehtynyt aiheeseen. Eihän tämä ole mikään Korkeakirkollinen Saarna, vaan

    - kannanotto JouluPukin Ja Herramme Jeesuksen syntymäjuhlan väliseen näkymään!
    Siihen, mitä aloituksessa on esitetty!


    Mutta?

    Kaikki eivät osaa lukea? Eivät tahdokaan ymmärtää asian punaista lankaa...

    "Joten pohja meni kokonaan jutuiltasi !"


    Sinun mielipiteesi on mikä on. Älä kuitenkaan edes luule, että toiset olisivat samaa mieltä. ne jotka osaavat lukea kokonaisuuksia, eivätkä rupea palstakiusaajiksi - väittämään perättömiä.


   • Anonyymi

    Tosi ällöttävä kommentti aloituksesta ja aloittajasta!!
    Näkeehän sen hyvin, ett aloittaja ei ole mikään noviisi!
    Mutta taitaapi olla kateus jollakin ja siksi pitää piikitellä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sorry. Kyllä aloittaja on sen asian jo kauan tiennyt, ja ottanut selvää - että oletettu Jeesuksen syntymän aika on mikä on.

    Mutta koska se on niin yleisesti tiedossa, miksi sitä olisi pitänyt erikseen jankuttaa?

    Aloittajan tekstistä, ote.

    "Mutta se on enemmän kuin moitittavaa, että JouluPukki-hömppä on varastanut ykköspaikan siinä syntymäpäiväjuhlassa, jota tulee juhlia Herramme Jeesuksen kunniaksi.

    Ei ole täysin selvää, mikä Hänen syntymäpäivänsä oli? Mutta juhlimisen päivänä vain Sankarilla tulisi olla kunniasija? Joulupukki ei ole joulun sankari. !
    --------------------------------------------------------------------------------

    Siis jos menisi jakeluun?

    Edelleenkään ei ole 100% varmaa, mikä oli täsmälleen Jeesuksen syntymäpäivä, Vaikka vahva oletus on tuo syys-lokakuu (meidän kalenterissa). Ja sen aloittaja on tiennyt, sen hypoteesin jo liki 50 vuotta.

    Ja senkin, miksi joulu määrättiin tuon tietyn päivän ajaksi. Ja senkin, että keisari määräsi että kristittyjen pyhäpäivä tulee olla sunday, sunnuntai.

    Ja paljon muutakin...

    Mutta miksi näitä ITSESTÄÄN selviä asioita olisi pitänyt toistaa? Suuri osa sivistyneistä ihmisistä kun nämä kaikki tietää? Nehän opetetaan lukiossakin jo...

    Niinpä?

    Kun tämä ei ole mikään lastentarha eikä raamatullisten asioidenkaan joku alkeisoppimisen paikka!

    Tätä käyttävät aikuiset ihmiset. Ja silloin Jeesuksen syntymään, joulun ajankohtaan, sunnuntaihin, jne. liittyvät asiat pitää (tai pitäisi olla) ihan selviä jo!

    Eli, iljettäviä väitteitä aloittajasta kirjoitit.

    ALOITUKSEN asiaydin oli se, että Jeesuksen syntymäpäivän juhlimisen ajankohtaan
    on puskettu mukaan tämä JouluPukki, satuhahmo.

    Kun kerran on valittu Jeesuksen syntymäpäivän viralliseksi muistamisen ajankohdaksi tämä joulukuun tietty aika, niin olisi korrektia pitää se sellaisena. Nyt siihen on otettu kunniaukoksi JouluPukki....

    Syntymäpäivän juhlinta?
    ----------------------------

    Kun aikoinaan vanha mummoni täytti 90 vuotta, hän piti juhlakutsut vasta KESÄLLÄ, koska helmikuun pakkasissa ja lumikaaoksessa ei monikaan olisi päässyt paikalle syrjäiseen mökkiin, kinttupolkua pitkin... Siihen aikaan teitä ei aurattu, koska niillä kulki hevosia, ja juhlavieraat eivät käyttäneet hevoa tullessaan 600 kilometrinkin päästä...

    Juhlapäivä on virallinen. Kutsu oli virallinen. Häntä juhlittiin täysillä, eikä kukaan moittinut!
    Kaikki tiesivät, että oikea synttäripäivä oli ollut. Mutta juhlimisen virallinen päivä oli relevantti.... Kukaan ei tullut juhlakutsuja pilaamaan.
    ----------------------------

    Eli kommnettisi Anonyymi00006
    2022-12-12 17:06:10

    - on täysin asiaton, epäasiallinen ja törkeä.

    Aloittaja ei ole millään tavalla eksynyt, eikä edes esiintynyt kirjanoppineena.
    Ja on riittävästi perehtynyt aiheeseen. Eihän tämä ole mikään Korkeakirkollinen Saarna, vaan

    - kannanotto JouluPukin Ja Herramme Jeesuksen syntymäjuhlan väliseen näkymään!
    Siihen, mitä aloituksessa on esitetty!


    Mutta?

    Kaikki eivät osaa lukea? Eivät tahdokaan ymmärtää asian punaista lankaa...

    "Joten pohja meni kokonaan jutuiltasi !"


    Sinun mielipiteesi on mikä on. Älä kuitenkaan edes luule, että toiset olisivat samaa mieltä. ne jotka osaavat lukea kokonaisuuksia, eivätkä rupea palstakiusaajiksi - väittämään perättömiä.

    "varastanut ykköspaikan siinä syntymäpäiväjuhlassa, jota tulee juhlia Herramme Jeesuksen kunniaksi."

    On sinun kuvitelmaasi, että Joulua tulisi juhlia Jeesuksen kunniaksi. Jeesusta voi juhlistaa minä päivänä tahansa. Minä en ikinä viettäisi pakanallisia joulujuhlaa Jeesuksen kunniaksi. Turha vaahdota kun et ymmärrä joulun tradition merkitystä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tosi ällöttävä kommentti aloituksesta ja aloittajasta!!
    Näkeehän sen hyvin, ett aloittaja ei ole mikään noviisi!
    Mutta taitaapi olla kateus jollakin ja siksi pitää piikitellä.

    Miksi jälleen kehuskelet täällä itseäsi?! Se näkyy niin selvästi. Olet itsekehun ammattilainen kaikessa ylpeydessäsi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "varastanut ykköspaikan siinä syntymäpäiväjuhlassa, jota tulee juhlia Herramme Jeesuksen kunniaksi."

    On sinun kuvitelmaasi, että Joulua tulisi juhlia Jeesuksen kunniaksi. Jeesusta voi juhlistaa minä päivänä tahansa. Minä en ikinä viettäisi pakanallisia joulujuhlaa Jeesuksen kunniaksi. Turha vaahdota kun et ymmärrä joulun tradition merkitystä.

    Ne jotka Jeesusta rakastavat ja arvostavat, juhlivat toki joka päivä, kiittävät Hänät, mutta kun on nimetty oikein erityinen juhlapäivä Hänen nimensä kunniaksi, kyllä sitä sopii juhlia!

    Juhlitaanhan sitä jopa Suomen itsenäisyyspäivää (vaikka se pelkkää biletystä Linnassa onkin)

    Minä vietän hengellistä Joulua Jeesuksen Kristuksen Vapahtajani kunniaksi!

    Sydämen asenne sen ratkaisee....
    Siksi ovat pakanalliset meiningit poissa. Joulupukit, tontut, kaikki pakana,ento!
    Amen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sorry. Kyllä aloittaja on sen asian jo kauan tiennyt, ja ottanut selvää - että oletettu Jeesuksen syntymän aika on mikä on.

    Mutta koska se on niin yleisesti tiedossa, miksi sitä olisi pitänyt erikseen jankuttaa?

    Aloittajan tekstistä, ote.

    "Mutta se on enemmän kuin moitittavaa, että JouluPukki-hömppä on varastanut ykköspaikan siinä syntymäpäiväjuhlassa, jota tulee juhlia Herramme Jeesuksen kunniaksi.

    Ei ole täysin selvää, mikä Hänen syntymäpäivänsä oli? Mutta juhlimisen päivänä vain Sankarilla tulisi olla kunniasija? Joulupukki ei ole joulun sankari. !
    --------------------------------------------------------------------------------

    Siis jos menisi jakeluun?

    Edelleenkään ei ole 100% varmaa, mikä oli täsmälleen Jeesuksen syntymäpäivä, Vaikka vahva oletus on tuo syys-lokakuu (meidän kalenterissa). Ja sen aloittaja on tiennyt, sen hypoteesin jo liki 50 vuotta.

    Ja senkin, miksi joulu määrättiin tuon tietyn päivän ajaksi. Ja senkin, että keisari määräsi että kristittyjen pyhäpäivä tulee olla sunday, sunnuntai.

    Ja paljon muutakin...

    Mutta miksi näitä ITSESTÄÄN selviä asioita olisi pitänyt toistaa? Suuri osa sivistyneistä ihmisistä kun nämä kaikki tietää? Nehän opetetaan lukiossakin jo...

    Niinpä?

    Kun tämä ei ole mikään lastentarha eikä raamatullisten asioidenkaan joku alkeisoppimisen paikka!

    Tätä käyttävät aikuiset ihmiset. Ja silloin Jeesuksen syntymään, joulun ajankohtaan, sunnuntaihin, jne. liittyvät asiat pitää (tai pitäisi olla) ihan selviä jo!

    Eli, iljettäviä väitteitä aloittajasta kirjoitit.

    ALOITUKSEN asiaydin oli se, että Jeesuksen syntymäpäivän juhlimisen ajankohtaan
    on puskettu mukaan tämä JouluPukki, satuhahmo.

    Kun kerran on valittu Jeesuksen syntymäpäivän viralliseksi muistamisen ajankohdaksi tämä joulukuun tietty aika, niin olisi korrektia pitää se sellaisena. Nyt siihen on otettu kunniaukoksi JouluPukki....

    Syntymäpäivän juhlinta?
    ----------------------------

    Kun aikoinaan vanha mummoni täytti 90 vuotta, hän piti juhlakutsut vasta KESÄLLÄ, koska helmikuun pakkasissa ja lumikaaoksessa ei monikaan olisi päässyt paikalle syrjäiseen mökkiin, kinttupolkua pitkin... Siihen aikaan teitä ei aurattu, koska niillä kulki hevosia, ja juhlavieraat eivät käyttäneet hevoa tullessaan 600 kilometrinkin päästä...

    Juhlapäivä on virallinen. Kutsu oli virallinen. Häntä juhlittiin täysillä, eikä kukaan moittinut!
    Kaikki tiesivät, että oikea synttäripäivä oli ollut. Mutta juhlimisen virallinen päivä oli relevantti.... Kukaan ei tullut juhlakutsuja pilaamaan.
    ----------------------------

    Eli kommnettisi Anonyymi00006
    2022-12-12 17:06:10

    - on täysin asiaton, epäasiallinen ja törkeä.

    Aloittaja ei ole millään tavalla eksynyt, eikä edes esiintynyt kirjanoppineena.
    Ja on riittävästi perehtynyt aiheeseen. Eihän tämä ole mikään Korkeakirkollinen Saarna, vaan

    - kannanotto JouluPukin Ja Herramme Jeesuksen syntymäjuhlan väliseen näkymään!
    Siihen, mitä aloituksessa on esitetty!


    Mutta?

    Kaikki eivät osaa lukea? Eivät tahdokaan ymmärtää asian punaista lankaa...

    "Joten pohja meni kokonaan jutuiltasi !"


    Sinun mielipiteesi on mikä on. Älä kuitenkaan edes luule, että toiset olisivat samaa mieltä. ne jotka osaavat lukea kokonaisuuksia, eivätkä rupea palstakiusaajiksi - väittämään perättömiä.

    Olet jo aivan säälittävä !

    Koko kirjoituksesi perustui siihen, että joulua / jouluna tulisi viettää Jeesuksen syntymäjuhlaa !

    Vaikka Jeesus siis ei ole edes syntynyt silloin !

    Vaan syys - lokakuussa.

    Siten VALTAVAN paljon silkkaa diibadaabaa vain ja ainoastaan, oli jopa useassa viestissäsi !

    Mutta sitähän se ylpeys ja paisuneisuus ja "kirjanoppineisuus" siis teettää, paljon sanoja, mutta ihan pieleen vieläpä, jo siis lähtökohdiltaansa !

    Ja kun asian menin paljastamaan, niin sitten tuli paha mieli ja alkoi ahdistamaan ja piti alkaa selitellä lisää diibadaabaa vain !

    Olisit nyt edes ymmärtänyt sen verran, että olisit osannut lopettaa touhusi ajoissa !

    Mutta kun ei ylpeys antanut vain periksi ja kasvot ja se "kirjanoppineisuus" pitää yrittää palastaa, keinolla millä hyvänsä !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet jo aivan säälittävä !

    Koko kirjoituksesi perustui siihen, että joulua / jouluna tulisi viettää Jeesuksen syntymäjuhlaa !

    Vaikka Jeesus siis ei ole edes syntynyt silloin !

    Vaan syys - lokakuussa.

    Siten VALTAVAN paljon silkkaa diibadaabaa vain ja ainoastaan, oli jopa useassa viestissäsi !

    Mutta sitähän se ylpeys ja paisuneisuus ja "kirjanoppineisuus" siis teettää, paljon sanoja, mutta ihan pieleen vieläpä, jo siis lähtökohdiltaansa !

    Ja kun asian menin paljastamaan, niin sitten tuli paha mieli ja alkoi ahdistamaan ja piti alkaa selitellä lisää diibadaabaa vain !

    Olisit nyt edes ymmärtänyt sen verran, että olisit osannut lopettaa touhusi ajoissa !

    Mutta kun ei ylpeys antanut vain periksi ja kasvot ja se "kirjanoppineisuus" pitää yrittää palastaa, keinolla millä hyvänsä !

    Voi sua raukkaa. On sulla paha olo...

    Mutta älä edes unissasi kuvittele, että sulla olis valtaa siihen, mitä toiset kirjoittaa.

    Säälittävä olet. Mut vietä joulus vaikka joka päivä tai ole viettämättä.


   • Tutkijat eivät ole halunneet ottaa huomioon , ettei Jeesus ole voinut syntyä syksyllä , kun ei silloin ole pimein ja kylmin aika Israelissa. Syksyllä olis Maria voinut synnyttää teltassa Jeesus . Mutta nyt 24 Joulukuuta joutui synnyttämään Jeesus seimenissä. Muutenkin Isralilaiset olisivat kyllä ilmoittanut heti ettei Jeesus syntynyt 24 Joulukuuta . Koska he tietävät Historian parempi kuin uskonnolliset uskovat uuskarisma voimasta jotka tutkivat saatanan hengellä..

    Mutta tässäkin jatästäkin asiasta on saatanan henki halunnut tulla maassamme hajottamaan uuskarismaattisen tavoin niinkuin perheet ja Seurakunnat maasamme. !!!

    Hajottaa ja hallita on myöskin saatannallinen strategia Venäjällä jossa Neuvostoliittoinen ateismi jo harrasti sen taidon ja jatkaa nyt siellä pistämään toisiinajattelijoita vankilaan.


  • Anonyymi

   Niin ja aloittaja !

   Olet NIIIIN täynnä tuota "opettajuuttasi" eli "kirjanoppineisuuttasi", että ei mitään mittaa eikä määrää !

   Samanlaisia aloituksia olet postaillut, joissa on monta viestiä peräkkäin sinun "mahtavaa kirjanoppineisuutta" ja sen todistelua ja allevivausta, kuinka olet niin ylen tietäväinen !

   Voi hyvää päivää tuota ylpeyden ja paisuneisuuden mittaa ja määrää !

   Milloinkohan sinä puhkeat ?

   Siis aivan samoin, kuin pelkkää ilmaa täynnä oleva ilmapallo, joka siis on tyhjää täynnä oikeasti, vaikka näyttääkin kovin isolta !

   Joten mitä luulet sinulle jäävän, kun sinun oma ylpeyden kuplasi puhkeaa ?

   Sillä se kyllä Sanan mukaan puhkeaa ennemmin tai myöhemmin, älä sitä yhtään edes epäile !

   • Anonyymi

    Se piti vielä sanoa, että tämä on KESKUSTELU palsta, eikä mikään sinun omien oppiesi / kirjoitustesi opetus alusta !

    Se siis ei ole mitään keskustelua, että postaat /laikkaat liimaat ja askartelet omilta sivuiltasi aloitukseen 3, 4, 5 ja jopa ylikin, täyttä viestiä !

    Se on ihan muuta kuin KESKUSTELUA !

    Se on sitä ylpeyttä ja paisuneisuutta, ja sitä kautta "kirjanoppineisuutta", joka siis TAAS meni pahasti pieleen ja mönkään !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Se piti vielä sanoa, että tämä on KESKUSTELU palsta, eikä mikään sinun omien oppiesi / kirjoitustesi opetus alusta !

    Se siis ei ole mitään keskustelua, että postaat /laikkaat liimaat ja askartelet omilta sivuiltasi aloitukseen 3, 4, 5 ja jopa ylikin, täyttä viestiä !

    Se on ihan muuta kuin KESKUSTELUA !

    Se on sitä ylpeyttä ja paisuneisuutta, ja sitä kautta "kirjanoppineisuutta", joka siis TAAS meni pahasti pieleen ja mönkään !

    Kiukuttele nyt oikein kunnolla, niin ehkä helpottaa, seuraavaan kiukutteluun saakka...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Se piti vielä sanoa, että tämä on KESKUSTELU palsta, eikä mikään sinun omien oppiesi / kirjoitustesi opetus alusta !

    Se siis ei ole mitään keskustelua, että postaat /laikkaat liimaat ja askartelet omilta sivuiltasi aloitukseen 3, 4, 5 ja jopa ylikin, täyttä viestiä !

    Se on ihan muuta kuin KESKUSTELUA !

    Se on sitä ylpeyttä ja paisuneisuutta, ja sitä kautta "kirjanoppineisuutta", joka siis TAAS meni pahasti pieleen ja mönkään !

    No ei tää oo mikään haukkumapalstakaan. eikä stalkkereiden syynäyspalsta.

    Sulla on PAHA olo, oot täynnä vihaa,
    mut se ei tartu Herran suojissa oleviin...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kiukuttele nyt oikein kunnolla, niin ehkä helpottaa, seuraavaan kiukutteluun saakka...

    En ole mitään kiukutellut vaan vain ja ainoastaan kirjoittanut asiaa.

    Mutta toki ymmärrän sen, jos ja kun sinua kovasti ahdistaa, mutta syy siihen ei ole minun, vaan oma toimintasi saa antamaan kunnon palautteen.

    Jospa viimein tajuaisit oman tilasi ja tulisit alas jalustalta, jolle itse olet itsesi nostanut !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No ei tää oo mikään haukkumapalstakaan. eikä stalkkereiden syynäyspalsta.

    Sulla on PAHA olo, oot täynnä vihaa,
    mut se ei tartu Herran suojissa oleviin...

    Rehellisen palautteen anto ei ole mitään haukkumista !

    JOs sinä et tätä käsitä, niin se on vain ja ainoastaan sinun oma ongelmasi, ei minun !

    Minulla ei ole paha olo, enkä vihaa yhtään ketään, se ihmisen vihaaminen olisi mielestäni täysin järjetöntä touhua, jolla ihminen enimmäkseen kiusaa vain itseään !

    Joten en voi tartuttaa sellaista, mitä minussa ei edes ole !

    Mutta sinulla näyttää olevan pahoja ongelmia ymmärryksessäsi ja totuuden hahmottamisessa .

    Kuittelet näet omassa päässäsi ihan puuta ja heinää !

    No nekin ovat sinun omia ongelmiasi, eivät onneksi minun.

    Siis sinä itse joudut niiden kanssa elämään, en minä !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    En ole mitään kiukutellut vaan vain ja ainoastaan kirjoittanut asiaa.

    Mutta toki ymmärrän sen, jos ja kun sinua kovasti ahdistaa, mutta syy siihen ei ole minun, vaan oma toimintasi saa antamaan kunnon palautteen.

    Jospa viimein tajuaisit oman tilasi ja tulisit alas jalustalta, jolle itse olet itsesi nostanut !

    Sinä et ole se henkilö, etkä Paimen, joka voisi täällä käyttää valtaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Rehellisen palautteen anto ei ole mitään haukkumista !

    JOs sinä et tätä käsitä, niin se on vain ja ainoastaan sinun oma ongelmasi, ei minun !

    Minulla ei ole paha olo, enkä vihaa yhtään ketään, se ihmisen vihaaminen olisi mielestäni täysin järjetöntä touhua, jolla ihminen enimmäkseen kiusaa vain itseään !

    Joten en voi tartuttaa sellaista, mitä minussa ei edes ole !

    Mutta sinulla näyttää olevan pahoja ongelmia ymmärryksessäsi ja totuuden hahmottamisessa .

    Kuittelet näet omassa päässäsi ihan puuta ja heinää !

    No nekin ovat sinun omia ongelmiasi, eivät onneksi minun.

    Siis sinä itse joudut niiden kanssa elämään, en minä !

    Kova on paha olosi. Toiset taas voivat elää vapaina ja rauhassa. No problem.
    Eikä tarvitse "huutaa". Siis käyttää huutomerkkejä joka lauseen lopussa.
    Mutta yrityksesi ei tehoa. Ei ole aiemmenkinkaan tehonnut.

    Kaikki jatkuu, niinkuin jatkuu. Sinulla ei mitään valtaa eikä tehoa.
    Smile:))

    Koeta jaksaa pian lisää. Äläkä unohda huutomerkkejä...
    Smile ::)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Rehellisen palautteen anto ei ole mitään haukkumista !

    JOs sinä et tätä käsitä, niin se on vain ja ainoastaan sinun oma ongelmasi, ei minun !

    Minulla ei ole paha olo, enkä vihaa yhtään ketään, se ihmisen vihaaminen olisi mielestäni täysin järjetöntä touhua, jolla ihminen enimmäkseen kiusaa vain itseään !

    Joten en voi tartuttaa sellaista, mitä minussa ei edes ole !

    Mutta sinulla näyttää olevan pahoja ongelmia ymmärryksessäsi ja totuuden hahmottamisessa .

    Kuittelet näet omassa päässäsi ihan puuta ja heinää !

    No nekin ovat sinun omia ongelmiasi, eivät onneksi minun.

    Siis sinä itse joudut niiden kanssa elämään, en minä !

    Ihanaa viettä kristillistä ja hengellistä Joulua! Ja kiittää Joulun Herraa Jeesusta Kristusta.

    Ilman pukkia, tonttuja, krääsää...
    Kiitos olkoon JUmalan.

    "Enkelit ensin Paimenille lauloi, sielusta sieluhun kaiku soi.
    Kunnia Herran, maassa nyt rauha kun Jeesus meille armon toi.!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinä et ole se henkilö, etkä Paimen, joka voisi täällä käyttää valtaa.

    Mitä sinä oikein sekoilet ?

    Tämä on yhäkin KESKUSTELUPALSTA, eikä mikään seurakunta !

    Oletko sekoittanut ihan kaiken jo ?

    Täällä JOKAISELLA on oikeus omaan mielipiteensä sanomiseen, myös siis minulla !

    Vaikka sinä toki haluat sen oikeuen minulta evätä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kova on paha olosi. Toiset taas voivat elää vapaina ja rauhassa. No problem.
    Eikä tarvitse "huutaa". Siis käyttää huutomerkkejä joka lauseen lopussa.
    Mutta yrityksesi ei tehoa. Ei ole aiemmenkinkaan tehonnut.

    Kaikki jatkuu, niinkuin jatkuu. Sinulla ei mitään valtaa eikä tehoa.
    Smile:))

    Koeta jaksaa pian lisää. Äläkä unohda huutomerkkejä...
    Smile ::)

    No, eihän ylpeään ja paisuneesen yhtään mikää tehoa, ikävävä kyllä !

    Siis ikävä kyllä, sinun omalta kannaltasi, eli muutosta ei voi tulla, eikä tule, jos ei kykene edes kahoituksen sanaa vastaan ottamaan Raamatun opettamalla tavalla.

    Eikä yhäkään minulla ole paha olo, vaikka sinä niin kuvittelisitkin ja ehkä haluaisit !?

    No, sen sinä edestäsi löydät, mitä nyt kylvät, siksi lähinnä säälin sinua ja tulevaa kohtaloasi, joka ei tule olemaan mikään mukava.

    7 Älkää eksykö, Jumala ei salli itseänsä pilkata; sillä mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää.
    8 Joka lihaansa kylvää, se lihasta turmeluksen niittää; mutta joka Henkeen kylvää, se Hengestä iankaikkisen elämän niittää.

    Tässä kerrotaan se sinun tämän hetkinen tilasi hyvin:

    7 Mutta Israelin heimo ei tahdo sinua kuulla, koska he eivät tahdo minua kuulla. Sillä koko Israelin heimolla on kova otsa ja paatunut sydän.

    Kova otsainen olet, ja sydämesi olet todella pahasti paaduttanut, sen käytöksesi ja toimintasi hyvin selvästi paljastaa.

    Eli ei mene hyvin sinulla, ei todellakaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No, eihän ylpeään ja paisuneesen yhtään mikää tehoa, ikävävä kyllä !

    Siis ikävä kyllä, sinun omalta kannaltasi, eli muutosta ei voi tulla, eikä tule, jos ei kykene edes kahoituksen sanaa vastaan ottamaan Raamatun opettamalla tavalla.

    Eikä yhäkään minulla ole paha olo, vaikka sinä niin kuvittelisitkin ja ehkä haluaisit !?

    No, sen sinä edestäsi löydät, mitä nyt kylvät, siksi lähinnä säälin sinua ja tulevaa kohtaloasi, joka ei tule olemaan mikään mukava.

    7 Älkää eksykö, Jumala ei salli itseänsä pilkata; sillä mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää.
    8 Joka lihaansa kylvää, se lihasta turmeluksen niittää; mutta joka Henkeen kylvää, se Hengestä iankaikkisen elämän niittää.

    Tässä kerrotaan se sinun tämän hetkinen tilasi hyvin:

    7 Mutta Israelin heimo ei tahdo sinua kuulla, koska he eivät tahdo minua kuulla. Sillä koko Israelin heimolla on kova otsa ja paatunut sydän.

    Kova otsainen olet, ja sydämesi olet todella pahasti paaduttanut, sen käytöksesi ja toimintasi hyvin selvästi paljastaa.

    Eli ei mene hyvin sinulla, ei todellakaan.

    No, sokea ei voikaan nähdä sitä, mitä ihmisen sisällä on? Vain Jeesus on sydänten tuntija.
    Hän ei lausu vääriä päätelmiä, "silmän näöltä ja korvan kuulolta". Siksi Hänen omillaan on rauha sydämessä... Amen. KIitetty olkoon Herran nimi!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No, eihän ylpeään ja paisuneesen yhtään mikää tehoa, ikävävä kyllä !

    Siis ikävä kyllä, sinun omalta kannaltasi, eli muutosta ei voi tulla, eikä tule, jos ei kykene edes kahoituksen sanaa vastaan ottamaan Raamatun opettamalla tavalla.

    Eikä yhäkään minulla ole paha olo, vaikka sinä niin kuvittelisitkin ja ehkä haluaisit !?

    No, sen sinä edestäsi löydät, mitä nyt kylvät, siksi lähinnä säälin sinua ja tulevaa kohtaloasi, joka ei tule olemaan mikään mukava.

    7 Älkää eksykö, Jumala ei salli itseänsä pilkata; sillä mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää.
    8 Joka lihaansa kylvää, se lihasta turmeluksen niittää; mutta joka Henkeen kylvää, se Hengestä iankaikkisen elämän niittää.

    Tässä kerrotaan se sinun tämän hetkinen tilasi hyvin:

    7 Mutta Israelin heimo ei tahdo sinua kuulla, koska he eivät tahdo minua kuulla. Sillä koko Israelin heimolla on kova otsa ja paatunut sydän.

    Kova otsainen olet, ja sydämesi olet todella pahasti paaduttanut, sen käytöksesi ja toimintasi hyvin selvästi paljastaa.

    Eli ei mene hyvin sinulla, ei todellakaan.

    Näet jotakin harhoja?

    Kun kaikki menee hyvin ja jopa paremmin!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näet jotakin harhoja?

    Kun kaikki menee hyvin ja jopa paremmin!!

    Tuota se sokeus juurikin teettää.

    "Kaikki on hyvin" !

    Tässä se kerrotaan:

    1. Tess. 5:3 Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään",
    silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio,
    niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon,
    eivätkä he pääse pakoon.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuota se sokeus juurikin teettää.

    "Kaikki on hyvin" !

    Tässä se kerrotaan:

    1. Tess. 5:3 Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään",
    silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio,
    niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon,
    eivätkä he pääse pakoon.

    Silloin kun Herrassa, ja HÄnen askeleissaan, on aina hyvin!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Silloin kun Herrassa, ja HÄnen askeleissaan, on aina hyvin!

    JOS kulkisit Herran askelissa, et kirjoittelisi siten, kuten sinä teet !

    Herra ei myöskään korottanut itse itseään, eikä kerännyt / kerjännyt kunniaa itselleen !

    Herra ei ollut ylpeä ja paisunut !

    Joten ihan on eri askeleet, kuin Herralla !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    JOS kulkisit Herran askelissa, et kirjoittelisi siten, kuten sinä teet !

    Herra ei myöskään korottanut itse itseään, eikä kerännyt / kerjännyt kunniaa itselleen !

    Herra ei ollut ylpeä ja paisunut !

    Joten ihan on eri askeleet, kuin Herralla !

    Sinä itse olet ylpeä ja paisunut.
    Mutta se asia synnyttikin lopuksi sen....


  • Anonyymi

   No, jollakin otti pattiin oikein kunnolla?
   Ei oo joulu joka miehen juhla....

  • Anonyymi

   Satujen joulupukki on Joulun herraksi korotettu?

   Oikea Joulun Herra ja sankari - Jeesus Kristus - joka syntymä on käynnistänyt joulun juhlan, minne Hänet on buukattu? Ei Häntä näy seimessä? Ei? On tallin taakse puskettu, lumihankeen pudotettu - oman onnensa varaan. Valkea joulu antaa mahdollisuuden unohtaa Jeesus, ja lumipyryt hautaavat muistonkin Hänestä? Niinkö?

   Tämä Joulun Jeesuksen roudaaminen pois silmistä, pois mielestä, on näyttänyt ihan rasistisia piirteitä viime vuosina! Koulut on tahdottu "puhdistaa" Joulun alkuperäisestä sanomasta.

   Ei saa "pilata" hyvää joulutunnelmaa? Vain Rakas Joulupukki ja tontut saavat komeilla Jeesuksen syntymäjuhlan kuokkavieraina! Ei saa tartuttaa lapsiin joulun aitoa ja oikeaa sanomaa. Sitä joka alkoi yli 2000 vuotta sitten. Ja josta syystä kirjoitetaan jKr.

  • Niin ?? Viimeisiä aikoja eletään ja löytyköhän Jeesuksen syntymäpäivä juhlijoita Jouluna maasamme ??
   Löytyy meidän perheessä !!
   Meillä on Joulukinkku Jeesuksen kunniaksi ja Joulukuusi , mutta tontut ja joulupukista emme välitä , vaikka me emme pelkää niitä myöskin , Kun ne on vain satua meidän sydämessämissä , Jeesus on ykköspaikkalla sydämessä ja joka juhlimme joka päivä !!

   On ihana saada Pavalin tavoin julistaa pakanoille , että kerron teille mikä merkitsee Joulu jonka juhlitte. Silloin syntyi Vapahtaja Jeesus Kristus Vapahtamassa teidät synneistä. Voi miten ihanan helposti avautuu keskustelu Evankeeliumista Jouluna. Ihana Joulu Jeesukselle , Hänelle Kunnia ja Kirkkausta aina ja Ikuisesti !!!

   • Anonyymi

    ?? Viimeisiä aikoja eletään ja löytyköhän Jeesuksen syntymäpäivä juhlijoita Jouluna maasamme ??

    Kyllä heitä löytyy. Mutta kaupallisuus ja joulun sekamrkkinat ovat niin lujasti pinttyneet kuvioihin, että aidon kristillisen ja hengellinen juhlan, Jeesuksen Joulun Kuninkaan iloksi? Sellaiset ovat vähemmässä.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Montako järjetöntä jatkoa tällekin aiot laittaa ?

    Voi turhuuksien turhuus !

    Häpäiset näillä vain itse itsesi ja paljastat kaikki huonot puolesi itsestäsi !

    Ei todellakaan kannattaisi, mutta ethän sinä sitäkään käsitä !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Montako järjetöntä jatkoa tällekin aiot laittaa ?

    Voi turhuuksien turhuus !

    Häpäiset näillä vain itse itsesi ja paljastat kaikki huonot puolesi itsestäsi !

    Ei todellakaan kannattaisi, mutta ethän sinä sitäkään käsitä !

    Kuules. Tuo on nimeltään stalkkamista, eti kyttäämistä.
    Ikävä kyllä et ole se henkilö, joka päättää Aloittajan kirjoittamisesta.

    Hän aloittaa, kirjoittaa ja/tai lopettaa niin, ettei sinulla ole MITÄÄN eikä pienintäkään kompetenssia puuttua asiaan.

    Kannattaa olla huolissaan vain omasta maineesta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuules. Tuo on nimeltään stalkkamista, eti kyttäämistä.
    Ikävä kyllä et ole se henkilö, joka päättää Aloittajan kirjoittamisesta.

    Hän aloittaa, kirjoittaa ja/tai lopettaa niin, ettei sinulla ole MITÄÄN eikä pienintäkään kompetenssia puuttua asiaan.

    Kannattaa olla huolissaan vain omasta maineesta.

    Mitä sinä oikein sekoilet ?

    Tämä on JULKINEN KESKUSTELUPALSTA !

    Joten kun täällä kuka vaan voi kirjoittaa ja jokainen on omasta vapaasta tahdostaan, niin stalkkaaminen on täysin mahdotonta !

    Eli minä vain kirjoittelen täällä ja luen viestejä, en sen kummempaa !

    Kummaa vainoharhaisuutta !

    Niin ja sitten !

    Vai ihan "kompetenssiä" sinä vaadit !

    Olet NIIIN pihalla, siis kuin lumiukko tai lintulauta !

    Täällä jokainen voi vapaasti kertoa mielipiteensä ja näkemyksensä, eikä mitään "kompetensseja" kysellä eikä tarvita !

    Yritä nyt raukka viimein ymmärtää edes se, että tämä on AVOIN KESKUSTELUPALSTA !

    Eikä sinun / teidän oma hiekkalaatikkonne !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä sinä oikein sekoilet ?

    Tämä on JULKINEN KESKUSTELUPALSTA !

    Joten kun täällä kuka vaan voi kirjoittaa ja jokainen on omasta vapaasta tahdostaan, niin stalkkaaminen on täysin mahdotonta !

    Eli minä vain kirjoittelen täällä ja luen viestejä, en sen kummempaa !

    Kummaa vainoharhaisuutta !

    Niin ja sitten !

    Vai ihan "kompetenssiä" sinä vaadit !

    Olet NIIIN pihalla, siis kuin lumiukko tai lintulauta !

    Täällä jokainen voi vapaasti kertoa mielipiteensä ja näkemyksensä, eikä mitään "kompetensseja" kysellä eikä tarvita !

    Yritä nyt raukka viimein ymmärtää edes se, että tämä on AVOIN KESKUSTELUPALSTA !

    Eikä sinun / teidän oma hiekkalaatikkonne !

    hauskaa paatosta taas.....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä sinä oikein sekoilet ?

    Tämä on JULKINEN KESKUSTELUPALSTA !

    Joten kun täällä kuka vaan voi kirjoittaa ja jokainen on omasta vapaasta tahdostaan, niin stalkkaaminen on täysin mahdotonta !

    Eli minä vain kirjoittelen täällä ja luen viestejä, en sen kummempaa !

    Kummaa vainoharhaisuutta !

    Niin ja sitten !

    Vai ihan "kompetenssiä" sinä vaadit !

    Olet NIIIN pihalla, siis kuin lumiukko tai lintulauta !

    Täällä jokainen voi vapaasti kertoa mielipiteensä ja näkemyksensä, eikä mitään "kompetensseja" kysellä eikä tarvita !

    Yritä nyt raukka viimein ymmärtää edes se, että tämä on AVOIN KESKUSTELUPALSTA !

    Eikä sinun / teidän oma hiekkalaatikkonne !

    "Maa on niin kaunsi, kirkas Luojan taivas, ihana on sielujen toivotie.
    Maailman kautta, kuljemme laulain, taivasta kohti matka vie..."

    Kiitos Jeesus!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    hauskaa paatosta taas.....

    Olet erehtynyt !

    Ei paatosta !

    Vaan rautalangasta väämtämistä, jotta asia ei jää varmastikkaan epäselväksi.

    Sana näet opettaa ja olen itse saanut tämän Sanan ja ymmärrän asian vakavuuden ja sen, mitä se minulta vaatii oikeasti:

    17 "Ihmislapsi, minä olen asettanut sinut Israelin heimolle vartijaksi. Kun kuulet sanan minun suustani, on sinun varoitettava heitä minun puolestani.
    18 Jos minä sanon jumalattomalle: sinun on kuolemalla kuoltava, mutta sinä et häntä varoita etkä puhu varoittaaksesi jumalatonta hänen jumalattomasta tiestänsä, että pelastaisit hänen henkensä, niin jumalaton kuolee synnissänsä, mutta hänen verensä minä vaadin sinun kädestäsi.
    19 Mutta jos sinä varoitat jumalatonta ja hän ei käänny jumalattomuudestansa eikä jumalattomalta tieltänsä, niin hän kuolee synnissänsä, mutta sinä olet sielusi pelastanut.
    20 Ja jos vanhurskas kääntyy pois vanhurskaudestansa ja tekee vääryyttä ja minä panen kompastuksen hänen eteensä, niin hän kuolee-kun et sinä häntä varoittanut, niin hän synnissänsä kuolee, ja vanhurskautta, jota hän oli harjoittanut, ei muisteta-mutta hänen verensä minä vaadin sinun kädestäsi.
    21 Mutta jos sinä vanhurskasta varoitat, ettei vanhurskas tekisi syntiä, ja hän ei tee syntiä, niin hän totisesti saa elää, koska otti varoituksesta vaarin, ja sinä olet sielusi pelastanut."

    Eli varoituksen sana pitää sanoa niin selvästi, että epäselvää sanomasta ei jää !

    Se siis ei ole mitään kevyttä ohimennen huomauttamista, vaan asiat täytyy sanoa suoraan ja SELVÄSTI !

    Eli kyse on sieluista ja sielujen pelastamisesta tai hukkumisesta !

    Ja minulle omasta vastuustani sen suhteen, että sanomani tulee varmasti ymmärretyksi, jopa näille kovakorvaisille, jotka ovat itse sulkeneet korvansa kuulemasta ja silmänsä näkemästä.

    Mutta jokohan minä olen asiat kyllin selvästi kertonut, että olisin siten Herrani edessä vapaa vastuusta ?

    Mitä mieltä sinä olet ?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet erehtynyt !

    Ei paatosta !

    Vaan rautalangasta väämtämistä, jotta asia ei jää varmastikkaan epäselväksi.

    Sana näet opettaa ja olen itse saanut tämän Sanan ja ymmärrän asian vakavuuden ja sen, mitä se minulta vaatii oikeasti:

    17 "Ihmislapsi, minä olen asettanut sinut Israelin heimolle vartijaksi. Kun kuulet sanan minun suustani, on sinun varoitettava heitä minun puolestani.
    18 Jos minä sanon jumalattomalle: sinun on kuolemalla kuoltava, mutta sinä et häntä varoita etkä puhu varoittaaksesi jumalatonta hänen jumalattomasta tiestänsä, että pelastaisit hänen henkensä, niin jumalaton kuolee synnissänsä, mutta hänen verensä minä vaadin sinun kädestäsi.
    19 Mutta jos sinä varoitat jumalatonta ja hän ei käänny jumalattomuudestansa eikä jumalattomalta tieltänsä, niin hän kuolee synnissänsä, mutta sinä olet sielusi pelastanut.
    20 Ja jos vanhurskas kääntyy pois vanhurskaudestansa ja tekee vääryyttä ja minä panen kompastuksen hänen eteensä, niin hän kuolee-kun et sinä häntä varoittanut, niin hän synnissänsä kuolee, ja vanhurskautta, jota hän oli harjoittanut, ei muisteta-mutta hänen verensä minä vaadin sinun kädestäsi.
    21 Mutta jos sinä vanhurskasta varoitat, ettei vanhurskas tekisi syntiä, ja hän ei tee syntiä, niin hän totisesti saa elää, koska otti varoituksesta vaarin, ja sinä olet sielusi pelastanut."

    Eli varoituksen sana pitää sanoa niin selvästi, että epäselvää sanomasta ei jää !

    Se siis ei ole mitään kevyttä ohimennen huomauttamista, vaan asiat täytyy sanoa suoraan ja SELVÄSTI !

    Eli kyse on sieluista ja sielujen pelastamisesta tai hukkumisesta !

    Ja minulle omasta vastuustani sen suhteen, että sanomani tulee varmasti ymmärretyksi, jopa näille kovakorvaisille, jotka ovat itse sulkeneet korvansa kuulemasta ja silmänsä näkemästä.

    Mutta jokohan minä olen asiat kyllin selvästi kertonut, että olisin siten Herrani edessä vapaa vastuusta ?

    Mitä mieltä sinä olet ?

    Olet itse se, jota Herra tulee käsittelmeään...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet itse se, jota Herra tulee käsittelmeään...

    Kiitos vain sinulle sanoistasi ja omasta näkemyksestäsi !

    Minä elän Herrani edessä ja kyselen Häneltä alati sitä, että ovathan asiat kunnossa meidän välillämme.

    Minä vien ihmisten minulle antamat kehoituksen sanat Herran eteen ja kysyn / pyydän Hänen arvioitaan niistä, kestäväisenä rukouksessa.

    Minä näet en luota omaan arviooni itseni suhteen, kuten te teette !

    Minä voin siten vapautua synneistäni ja vääristä toimistani, toisin kuin te, jotka vain tulette kehoittajan silmille, sen sijaan että menisitte Herralta kysymään Hänen arviotaan !

    Eli juurikin se "me ITSE näemme" ongelma !

    Vaikka oikeasti siis ette kykenei edes itseänne oikein arvioimaan !

    39 Ja Jeesus sanoi: "Tuomioksi minä olen tullut tähän maailmaan, että ne, jotka eivät näe, näkisivät, ja ne, jotka näkevät, tulisivat sokeiksi".
    40 Ja muutamat fariseukset, jotka olivat siinä häntä lähellä, kuulivat tämän ja sanoivat hänelle: "Olemmeko mekin sokeat?"

    !!!
    41 Jeesus sanoi heille: "Jos te olisitte sokeat, ei teillä olisi syntiä; mutta nyt te sanotte: 'Me näemme'; sentähden teidän syntinne pysyy".
    !!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kiitos vain sinulle sanoistasi ja omasta näkemyksestäsi !

    Minä elän Herrani edessä ja kyselen Häneltä alati sitä, että ovathan asiat kunnossa meidän välillämme.

    Minä vien ihmisten minulle antamat kehoituksen sanat Herran eteen ja kysyn / pyydän Hänen arvioitaan niistä, kestäväisenä rukouksessa.

    Minä näet en luota omaan arviooni itseni suhteen, kuten te teette !

    Minä voin siten vapautua synneistäni ja vääristä toimistani, toisin kuin te, jotka vain tulette kehoittajan silmille, sen sijaan että menisitte Herralta kysymään Hänen arviotaan !

    Eli juurikin se "me ITSE näemme" ongelma !

    Vaikka oikeasti siis ette kykenei edes itseänne oikein arvioimaan !

    39 Ja Jeesus sanoi: "Tuomioksi minä olen tullut tähän maailmaan, että ne, jotka eivät näe, näkisivät, ja ne, jotka näkevät, tulisivat sokeiksi".
    40 Ja muutamat fariseukset, jotka olivat siinä häntä lähellä, kuulivat tämän ja sanoivat hänelle: "Olemmeko mekin sokeat?"

    !!!
    41 Jeesus sanoi heille: "Jos te olisitte sokeat, ei teillä olisi syntiä; mutta nyt te sanotte: 'Me näemme'; sentähden teidän syntinne pysyy".
    !!!

    Olet, olet sokea!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kiitos vain sinulle sanoistasi ja omasta näkemyksestäsi !

    Minä elän Herrani edessä ja kyselen Häneltä alati sitä, että ovathan asiat kunnossa meidän välillämme.

    Minä vien ihmisten minulle antamat kehoituksen sanat Herran eteen ja kysyn / pyydän Hänen arvioitaan niistä, kestäväisenä rukouksessa.

    Minä näet en luota omaan arviooni itseni suhteen, kuten te teette !

    Minä voin siten vapautua synneistäni ja vääristä toimistani, toisin kuin te, jotka vain tulette kehoittajan silmille, sen sijaan että menisitte Herralta kysymään Hänen arviotaan !

    Eli juurikin se "me ITSE näemme" ongelma !

    Vaikka oikeasti siis ette kykenei edes itseänne oikein arvioimaan !

    39 Ja Jeesus sanoi: "Tuomioksi minä olen tullut tähän maailmaan, että ne, jotka eivät näe, näkisivät, ja ne, jotka näkevät, tulisivat sokeiksi".
    40 Ja muutamat fariseukset, jotka olivat siinä häntä lähellä, kuulivat tämän ja sanoivat hänelle: "Olemmeko mekin sokeat?"

    !!!
    41 Jeesus sanoi heille: "Jos te olisitte sokeat, ei teillä olisi syntiä; mutta nyt te sanotte: 'Me näemme'; sentähden teidän syntinne pysyy".
    !!!

    Sinun "kehotuksen sanasi" ovat pelkkää syyttelyä, omavaltaista tuomarointia, likaisia valheväitteitä .. Jottet unohtaisi?

    Alkoi sitten 7 tuntia kestänyt verbaalisen sarjatulen tykitys! Näin:

    Anonyymi00009 2022-12-12 20:39:27.
    "Turha vaahdota kun et ymmärrä joulun tradition merkitystä."

    Anonyymi00010 2022-12-12 20:40:21.
    "Olet itsekehun ammattilainen kaikessa ylpeydessäsi."

    Anonyymi00013 2022-12-12 22:17:47
    • "Olet jo aivan säälittävä !
    Siten VALTAVAN paljon silkkaa diibadaabaa vain ja ainoastaan, oli jopa useassa viestissäsi ! Mutta sitähän se ylpeys ja paisuneisuus ja "kirjanoppineisuus" siis teettää, paljon sanoja, mutta ihan pieleen vieläpä, jo siis lähtökohdiltaansa ! Olisit nyt edes ymmärtänyt sen verran, että olisit osannut lopettaa touhusi ajoissa !"

    Anonyymi00014 2022-12-12 20:39:27
    • "Olet NIIIIN täynnä tuota "opettajuuttasi" eli "kirjanoppineisuuttasi", että ei mitään mittaa eikä määrää !"
    "Samanlaisia aloituksia olet postaillut, joissa on monta viestiä peräkkäin sinun "mahtavaa kirjanoppineisuutta" ja sen todistelua ja allevivausta, kuinka olet niin ylen tietäväinen ! "
    • Voi hyvää päivää tuota ylpeyden ja paisuneisuuden mittaa ja määrää !"
    "Milloinkohan sinä puhkeat ?"
    • "Siis aivan samoin, kuin pelkkää ilmaa täynnä oleva ilmapallo, joka siis on tyhjää täynnä oikeasti, vaikka näyttääkin kovin isolta ! "
    "Joten mitä luulet sinulle jäävän, kun sinun oma ylpeyden kuplasi puhkeaa ?"


    Anonyymi00015 2022-12-12 22:27:42
    • "Se on sitä ylpeyttä ja paisuneisuutta, ja sitä kautta "kirjanoppineisuutta", joka siis TAAS meni pahasti pieleen ja mönkään ! "

    Anonyymi00022 2022-12-12 23:15:54
    • "Jospa viimein tajuaisit oman tilasi ja tulisit alas jalustalta, jolle itse olet itsesi nostanut ! "

    Anonyymi00015 2022-12-12 22:27:42
    • "Se piti vielä sanoa, että tämä on KESKUSTELU palsta, eikä mikään sinun omien oppiesi / kirjoitustesi opetus alusta ! Se siis ei ole mitään keskustelua, että postaat /laikkaat liimaat ja askartelet omilta sivuiltasi aloitukseen 3, 4, 5 ja jopa ylikin, täyttä viestiä ! "

    Anonyymi00023 2022-12-12 23:21:04
    • "Rehellisen palautteen anto ei ole mitään haukkumista ! "
    • "Kuittelet näet omassa päässäsi ihan puuta ja heinää !"


    Anonyymi00027 2022-12-13 00:12:25
    • "Oletko sekoittanut ihan kaiken jo ? "

    Anonyymi00028 2022-12-13 00:20:23
    • "No, eihän ylpeään ja paisuneesen yhtään mikää tehoa, ikävävä kyllä ! "
    • "Kova otsainen olet, ja sydämesi olet todella pahasti paaduttanut, sen käytöksesi ja toimintasi hyvin selvästi paljastaa."
    • "No, sen sinä edestäsi löydät, mitä nyt kylvät, siksi lähinnä säälin sinua ja tulevaa kohtaloasi, joka ei tule olemaan mikään mukava."


    Anonyymi00028 2022-12-13 00:20:23
    • "Mutta kun ei ylpeys antanut vain periksi ja kasvot ja se "kirjanoppineisuus" pitää yrittää palastaa, keinolla millä hyvänsä ! "
    • "jos ei kykene edes kahoituksen sanaa vastaan ottamaan Raamatun opettamalla tavalla. "
    ----------------------------

    Nuo em:t iljettävät postaukset EIVÄT ole Jumalan Hengen innoittamia...
    Herr


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinun "kehotuksen sanasi" ovat pelkkää syyttelyä, omavaltaista tuomarointia, likaisia valheväitteitä .. Jottet unohtaisi?

    Alkoi sitten 7 tuntia kestänyt verbaalisen sarjatulen tykitys! Näin:

    Anonyymi00009 2022-12-12 20:39:27.
    "Turha vaahdota kun et ymmärrä joulun tradition merkitystä."

    Anonyymi00010 2022-12-12 20:40:21.
    "Olet itsekehun ammattilainen kaikessa ylpeydessäsi."

    Anonyymi00013 2022-12-12 22:17:47
    • "Olet jo aivan säälittävä !
    Siten VALTAVAN paljon silkkaa diibadaabaa vain ja ainoastaan, oli jopa useassa viestissäsi ! Mutta sitähän se ylpeys ja paisuneisuus ja "kirjanoppineisuus" siis teettää, paljon sanoja, mutta ihan pieleen vieläpä, jo siis lähtökohdiltaansa ! Olisit nyt edes ymmärtänyt sen verran, että olisit osannut lopettaa touhusi ajoissa !"

    Anonyymi00014 2022-12-12 20:39:27
    • "Olet NIIIIN täynnä tuota "opettajuuttasi" eli "kirjanoppineisuuttasi", että ei mitään mittaa eikä määrää !"
    "Samanlaisia aloituksia olet postaillut, joissa on monta viestiä peräkkäin sinun "mahtavaa kirjanoppineisuutta" ja sen todistelua ja allevivausta, kuinka olet niin ylen tietäväinen ! "
    • Voi hyvää päivää tuota ylpeyden ja paisuneisuuden mittaa ja määrää !"
    "Milloinkohan sinä puhkeat ?"
    • "Siis aivan samoin, kuin pelkkää ilmaa täynnä oleva ilmapallo, joka siis on tyhjää täynnä oikeasti, vaikka näyttääkin kovin isolta ! "
    "Joten mitä luulet sinulle jäävän, kun sinun oma ylpeyden kuplasi puhkeaa ?"


    Anonyymi00015 2022-12-12 22:27:42
    • "Se on sitä ylpeyttä ja paisuneisuutta, ja sitä kautta "kirjanoppineisuutta", joka siis TAAS meni pahasti pieleen ja mönkään ! "

    Anonyymi00022 2022-12-12 23:15:54
    • "Jospa viimein tajuaisit oman tilasi ja tulisit alas jalustalta, jolle itse olet itsesi nostanut ! "

    Anonyymi00015 2022-12-12 22:27:42
    • "Se piti vielä sanoa, että tämä on KESKUSTELU palsta, eikä mikään sinun omien oppiesi / kirjoitustesi opetus alusta ! Se siis ei ole mitään keskustelua, että postaat /laikkaat liimaat ja askartelet omilta sivuiltasi aloitukseen 3, 4, 5 ja jopa ylikin, täyttä viestiä ! "

    Anonyymi00023 2022-12-12 23:21:04
    • "Rehellisen palautteen anto ei ole mitään haukkumista ! "
    • "Kuittelet näet omassa päässäsi ihan puuta ja heinää !"


    Anonyymi00027 2022-12-13 00:12:25
    • "Oletko sekoittanut ihan kaiken jo ? "

    Anonyymi00028 2022-12-13 00:20:23
    • "No, eihän ylpeään ja paisuneesen yhtään mikää tehoa, ikävävä kyllä ! "
    • "Kova otsainen olet, ja sydämesi olet todella pahasti paaduttanut, sen käytöksesi ja toimintasi hyvin selvästi paljastaa."
    • "No, sen sinä edestäsi löydät, mitä nyt kylvät, siksi lähinnä säälin sinua ja tulevaa kohtaloasi, joka ei tule olemaan mikään mukava."


    Anonyymi00028 2022-12-13 00:20:23
    • "Mutta kun ei ylpeys antanut vain periksi ja kasvot ja se "kirjanoppineisuus" pitää yrittää palastaa, keinolla millä hyvänsä ! "
    • "jos ei kykene edes kahoituksen sanaa vastaan ottamaan Raamatun opettamalla tavalla. "
    ----------------------------

    Nuo em:t iljettävät postaukset EIVÄT ole Jumalan Hengen innoittamia...
    Herr

    Edellä olevat kommenttien otokset antavat jokaiselle lukutaitoiselle ja ymmärryskykyiselle ihmiselle hyvin yhdensuuntaisen analyysin. Tuollaisten viestien kirjoittaja on liikenteessä vihan ja pahuuden voimissa.

    Hänellä näyttää olevan vimmainen fanaattisuus ko. Kirjoittajaa kohtaan? Sitä sisustensa pahuutta hän kylvää kuin verbaalisia oksennusannoksia. Julkiselle palstalle. Henkilöön tähdättyjä. Henkilöön jota ei TUNNE, eikä voikaan tuntea!

    Kommenteista nousee selkeästi se, ettei tämä vihakirjoittaja sallisi tämän Kirjoittajan käyttävän sananvapauttaan, täällä? Hänen harras toiveensa näyttää olevan, että Aloittaja lopettaisi? (2022-12-12 22:17:47)

    Hän ottaa käyttöön kaikki nimittelyt? Kirjoittaja on hänen (subjektiivisissa) käsityksissään:
    • ylpeä
    • paisunut
    • itsensä jalustalle nostannut,
    • kirjanoppinut
    • pahasti paatunut
    • kovaotsainen
    • jne, etc

    Hänen syvällisissä toiveissaan näyttää muhivan visio, että Aloittaja - kirjoittaja oikein pamahtaisi puhki-poikki! Koska on niin ylpeä ja paisunut? ( 2022-12-12 20:39:27)
    • "Voi hyvää päivää tuota ylpeyden ja paisuneisuuden mittaa ja määrää !"
    "Milloinkohan sinä puhkeat ?"
    • "Siis aivan samoin, kuin pelkkää ilmaa täynnä oleva ilmapallo, joka siis on tyhjää täynnä oikeasti, vaikka näyttääkin kovin isolta ! "
    • "Joten mitä luulet sinulle jäävän, kun sinun oma ylpeyden kuplasi puhkeaa ?"

    Mutta kun herra nimittelijä ei saanut nähdä sitä iloa, että vihakirjoitusten kohteen "ylpeyden kupla pamahtaisi puhki" (?) hän lopuksi menetti toivonsa? "Raamatullisen ojennuksen" (?) teho hiutui?

    Uupuneena ahkerasta yrityksestä, (= saada Kirjoittajasta operoitua nöyrä ja, kiltti, alistuvainen tapaus) se uuvahti kello 00:20. Eli - vähän puolen yön perästä. Kello 17 aloitettu egenda turhautti? Koko 7 tunnin ahertaminen valui tyhjiin....

    2022-12-13 00:20:23
    • "No, eihän ylpeään ja paisuneesen yhtään mikää tehoa, ikävävä kyllä ! "


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinun "kehotuksen sanasi" ovat pelkkää syyttelyä, omavaltaista tuomarointia, likaisia valheväitteitä .. Jottet unohtaisi?

    Alkoi sitten 7 tuntia kestänyt verbaalisen sarjatulen tykitys! Näin:

    Anonyymi00009 2022-12-12 20:39:27.
    "Turha vaahdota kun et ymmärrä joulun tradition merkitystä."

    Anonyymi00010 2022-12-12 20:40:21.
    "Olet itsekehun ammattilainen kaikessa ylpeydessäsi."

    Anonyymi00013 2022-12-12 22:17:47
    • "Olet jo aivan säälittävä !
    Siten VALTAVAN paljon silkkaa diibadaabaa vain ja ainoastaan, oli jopa useassa viestissäsi ! Mutta sitähän se ylpeys ja paisuneisuus ja "kirjanoppineisuus" siis teettää, paljon sanoja, mutta ihan pieleen vieläpä, jo siis lähtökohdiltaansa ! Olisit nyt edes ymmärtänyt sen verran, että olisit osannut lopettaa touhusi ajoissa !"

    Anonyymi00014 2022-12-12 20:39:27
    • "Olet NIIIIN täynnä tuota "opettajuuttasi" eli "kirjanoppineisuuttasi", että ei mitään mittaa eikä määrää !"
    "Samanlaisia aloituksia olet postaillut, joissa on monta viestiä peräkkäin sinun "mahtavaa kirjanoppineisuutta" ja sen todistelua ja allevivausta, kuinka olet niin ylen tietäväinen ! "
    • Voi hyvää päivää tuota ylpeyden ja paisuneisuuden mittaa ja määrää !"
    "Milloinkohan sinä puhkeat ?"
    • "Siis aivan samoin, kuin pelkkää ilmaa täynnä oleva ilmapallo, joka siis on tyhjää täynnä oikeasti, vaikka näyttääkin kovin isolta ! "
    "Joten mitä luulet sinulle jäävän, kun sinun oma ylpeyden kuplasi puhkeaa ?"


    Anonyymi00015 2022-12-12 22:27:42
    • "Se on sitä ylpeyttä ja paisuneisuutta, ja sitä kautta "kirjanoppineisuutta", joka siis TAAS meni pahasti pieleen ja mönkään ! "

    Anonyymi00022 2022-12-12 23:15:54
    • "Jospa viimein tajuaisit oman tilasi ja tulisit alas jalustalta, jolle itse olet itsesi nostanut ! "

    Anonyymi00015 2022-12-12 22:27:42
    • "Se piti vielä sanoa, että tämä on KESKUSTELU palsta, eikä mikään sinun omien oppiesi / kirjoitustesi opetus alusta ! Se siis ei ole mitään keskustelua, että postaat /laikkaat liimaat ja askartelet omilta sivuiltasi aloitukseen 3, 4, 5 ja jopa ylikin, täyttä viestiä ! "

    Anonyymi00023 2022-12-12 23:21:04
    • "Rehellisen palautteen anto ei ole mitään haukkumista ! "
    • "Kuittelet näet omassa päässäsi ihan puuta ja heinää !"


    Anonyymi00027 2022-12-13 00:12:25
    • "Oletko sekoittanut ihan kaiken jo ? "

    Anonyymi00028 2022-12-13 00:20:23
    • "No, eihän ylpeään ja paisuneesen yhtään mikää tehoa, ikävävä kyllä ! "
    • "Kova otsainen olet, ja sydämesi olet todella pahasti paaduttanut, sen käytöksesi ja toimintasi hyvin selvästi paljastaa."
    • "No, sen sinä edestäsi löydät, mitä nyt kylvät, siksi lähinnä säälin sinua ja tulevaa kohtaloasi, joka ei tule olemaan mikään mukava."


    Anonyymi00028 2022-12-13 00:20:23
    • "Mutta kun ei ylpeys antanut vain periksi ja kasvot ja se "kirjanoppineisuus" pitää yrittää palastaa, keinolla millä hyvänsä ! "
    • "jos ei kykene edes kahoituksen sanaa vastaan ottamaan Raamatun opettamalla tavalla. "
    ----------------------------

    Nuo em:t iljettävät postaukset EIVÄT ole Jumalan Hengen innoittamia...
    Herr

    Jumala ei ole sellaisessa mukana. Jumala ei ole asettanut (tälle palstallekaan) ketään "apulaistuomareiksi", jotka oman syntisen luontonsa taholta nostavat syytteitä, sitten paukuttelvat iljettäviä tuomioita, uhkauksia. Herjaavat Herran lampaita näinkin:

    Anonyymi00016 2022-12-13 22:32:08
    • "Toki Jumala voisi teidät "kukot" kyniä, mutta ei Hänkään sitä ole tehnyt.."

    Kaikki runsaat nimittelyt, syyttämiset, tuomioiden lateleminen. Kaikki puhuu samaa kieltä.

    Kyseessä on kiihko-fanaattisuus, jopa sadistisuuteen ja kostonhimoon liittyvät ominaisuudet? Kaikkein surkeinta on, että tällaista lihallista, sairasta "oppia" koetetaan mainostaa "raamatullisena palautteena, nuhteluna"? Jumalalla ei todellakaan ole MITÄÄN tekemistä eikä yhteistyötä tuollaisessa meiningissä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jumala ei ole sellaisessa mukana. Jumala ei ole asettanut (tälle palstallekaan) ketään "apulaistuomareiksi", jotka oman syntisen luontonsa taholta nostavat syytteitä, sitten paukuttelvat iljettäviä tuomioita, uhkauksia. Herjaavat Herran lampaita näinkin:

    Anonyymi00016 2022-12-13 22:32:08
    • "Toki Jumala voisi teidät "kukot" kyniä, mutta ei Hänkään sitä ole tehnyt.."

    Kaikki runsaat nimittelyt, syyttämiset, tuomioiden lateleminen. Kaikki puhuu samaa kieltä.

    Kyseessä on kiihko-fanaattisuus, jopa sadistisuuteen ja kostonhimoon liittyvät ominaisuudet? Kaikkein surkeinta on, että tällaista lihallista, sairasta "oppia" koetetaan mainostaa "raamatullisena palautteena, nuhteluna"? Jumalalla ei todellakaan ole MITÄÄN tekemistä eikä yhteistyötä tuollaisessa meiningissä.

    Ymmärrän hyvin, että sinua ahdistaa !

    Ottaahan se varmsti koville, kun joku kertoo sinulle itsellesi ikävän totuuden sinusta itsestäsi ja toiminnastasi !

    Vielä tuosta "kukkojen kynimisestä" !

    Väitit niin, ettei se ole Raamatun mukaista !

    Luetaanko hieman Sanaa:

    Heprealaiskirje 12

    4 Ette vielä ole verille asti tehneet vastarintaa, taistellessanne syntiä vastaan,
    5 ja te olette unhottaneet kehoituksen, joka puhuu teille niinkuin lapsille:

    !!!
    "Poikani, älä pidä halpana Herran kuritusta, äläkä menetä toivoasi, kun hän sinua nuhtelee;
    6 sillä jota Herra rakastaa, sitä hän kurittaa; ja hän ruoskii jokaista lasta, jonka hän ottaa huomaansa".
    7 Kuritukseksenne te kärsitte; Jumala kohtelee teitä niinkuin lapsia. Sillä mikä on se lapsi, jota isä ei kurita?
    8 Mutta jos te olette ilman kuritusta, josta kaikki ovat osallisiksi tulleet, silloinhan te olette äpäriä ettekä lapsia.
    !!!

    9 Ja vielä: meillä oli ruumiilliset isämme kurittajina, ja heitä me kavahdimme; emmekö paljoa ennemmin olisi alamaiset henkien Isälle, että eläisimme?
    10 Sillä nuo kurittivat meitä vain muutamia päiviä varten, oman ymmärryksensä mukaan, mutta tämä kurittaa meitä tosi parhaaksemme, että me pääsisimme osallisiksi hänen pyhyydestään.
    11 Mikään kuritus ei tosin sillä kertaa näytä olevan iloksi, vaan murheeksi, mutta jälkeenpäin se antaa vanhurskauden rauhanhedelmän niille, jotka sen kautta ovat harjoitetut.

    Kirjoitin JO aiemmin tästä samasta asiasta !

    Eli jos nyt siis sinä / te ette ole Herran kurituksesta osallisia, eli Herra ei teitä kurita, kuten Hän tuon Sanan mukaan tekee kaikille lapsilleen, niin:

    Ettehän te tuon Sanan mukaan ole edes Jumalan lapsia, vaan äpäriä, eli sen "toisen miehen" lapsia, eli tämän maailman ruhtinaan lapsia, ihan kuten Jeesus siis itsekin kaltaisistanne sanoi:

    Joh. 8:44 Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.

    Tuon Heprealaiskirje 12 mukaan siis on oikeasti niin, että jos teitä ei Isä kurita, ette ole edes Hänen lapsiaan !

    Tästä siis oli ja on kyse "kukkojen kynimisessä", joka asia siis on selvääkin selvemmin Raamatussa kerrottu !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ymmärrän hyvin, että sinua ahdistaa !

    Ottaahan se varmsti koville, kun joku kertoo sinulle itsellesi ikävän totuuden sinusta itsestäsi ja toiminnastasi !

    Vielä tuosta "kukkojen kynimisestä" !

    Väitit niin, ettei se ole Raamatun mukaista !

    Luetaanko hieman Sanaa:

    Heprealaiskirje 12

    4 Ette vielä ole verille asti tehneet vastarintaa, taistellessanne syntiä vastaan,
    5 ja te olette unhottaneet kehoituksen, joka puhuu teille niinkuin lapsille:

    !!!
    "Poikani, älä pidä halpana Herran kuritusta, äläkä menetä toivoasi, kun hän sinua nuhtelee;
    6 sillä jota Herra rakastaa, sitä hän kurittaa; ja hän ruoskii jokaista lasta, jonka hän ottaa huomaansa".
    7 Kuritukseksenne te kärsitte; Jumala kohtelee teitä niinkuin lapsia. Sillä mikä on se lapsi, jota isä ei kurita?
    8 Mutta jos te olette ilman kuritusta, josta kaikki ovat osallisiksi tulleet, silloinhan te olette äpäriä ettekä lapsia.
    !!!

    9 Ja vielä: meillä oli ruumiilliset isämme kurittajina, ja heitä me kavahdimme; emmekö paljoa ennemmin olisi alamaiset henkien Isälle, että eläisimme?
    10 Sillä nuo kurittivat meitä vain muutamia päiviä varten, oman ymmärryksensä mukaan, mutta tämä kurittaa meitä tosi parhaaksemme, että me pääsisimme osallisiksi hänen pyhyydestään.
    11 Mikään kuritus ei tosin sillä kertaa näytä olevan iloksi, vaan murheeksi, mutta jälkeenpäin se antaa vanhurskauden rauhanhedelmän niille, jotka sen kautta ovat harjoitetut.

    Kirjoitin JO aiemmin tästä samasta asiasta !

    Eli jos nyt siis sinä / te ette ole Herran kurituksesta osallisia, eli Herra ei teitä kurita, kuten Hän tuon Sanan mukaan tekee kaikille lapsilleen, niin:

    Ettehän te tuon Sanan mukaan ole edes Jumalan lapsia, vaan äpäriä, eli sen "toisen miehen" lapsia, eli tämän maailman ruhtinaan lapsia, ihan kuten Jeesus siis itsekin kaltaisistanne sanoi:

    Joh. 8:44 Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.

    Tuon Heprealaiskirje 12 mukaan siis on oikeasti niin, että jos teitä ei Isä kurita, ette ole edes Hänen lapsiaan !

    Tästä siis oli ja on kyse "kukkojen kynimisessä", joka asia siis on selvääkin selvemmin Raamatussa kerrottu !

    OIKAISUA perättömyyksiin:

    1) "Tästä siis oli ja on kyse "kukkojen kynimisessä", joka asia siis on selvääkin selvemmin Raamatussa kerrottu !"

    1) Oikaisua: RAAMATUSSA ei missään verrata uskovai "kukkoihin",
    eikä Raamatussa lue, että "Jumala kynii kukkoja".

    Mutta, jotkut sadistiset ihmiset kyllä himoitsevat käydä toisen kimppuun, ja sormet syyhyävät, että ah-ah, saisinpa tuonkin kukon taikka kanan kynsiini, niin kyllä höyhenet lentäisi! Siis pahuuden hengessä olevat ihmiset.

    Mutta EI JUMALA!

    Siis on 100% JULKISTA valhetta että "raamatussa olisi selvääkin selvemmin" (MUKA) KERROTTU "kukkojen kynimisestä". Hyi olkoon mitä saasta-harhaa!

    2) Jumalan kuritus?

    Kun Jumala kurittaa, sitä ei siis ole RAAMATUSSA missään verrattu "kukkojen kynimiseen". Se ei kuulu JUmalan luonteeseen yleensäkään.

    Kun Jumala kurittaa, siinä toimii Hänen rakkautensa ja totuutensa. Mutta ei paholaisen sadistinen ja kostonhaluinen piirre.

    3) Ei mitään ahdistusta, vaan Rauha Jumalan kanssa!
    "...Jos sydämemme ei syytä meitä, niin meillä on uskallus Jumalaan" 1 Joh 3:21
    Amen. Kiitetty olkoon Herra, joka antaa rauhan eikä ahdistusta ole!
    Amen. Kunnia Jumalalle.

    "Jos täyttyisikin maailma nyt valheen enkeleistä.
    Niin pimeys ei voitoa kuitenkaan saisi meistä.
    Ne olkoon raivoissaan ja syöskööt kiukkuaan.
    Nyt valheen valalt on jo saaneet tuomion. Ne yksi sana kaataa."
    Virrestä 179: 3

    Antaa valheen palvelijoiden ahertaa! Ei tehoa!
    Ylistetty olkoon Herra


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ymmärrän hyvin, että sinua ahdistaa !

    Ottaahan se varmsti koville, kun joku kertoo sinulle itsellesi ikävän totuuden sinusta itsestäsi ja toiminnastasi !

    Vielä tuosta "kukkojen kynimisestä" !

    Väitit niin, ettei se ole Raamatun mukaista !

    Luetaanko hieman Sanaa:

    Heprealaiskirje 12

    4 Ette vielä ole verille asti tehneet vastarintaa, taistellessanne syntiä vastaan,
    5 ja te olette unhottaneet kehoituksen, joka puhuu teille niinkuin lapsille:

    !!!
    "Poikani, älä pidä halpana Herran kuritusta, äläkä menetä toivoasi, kun hän sinua nuhtelee;
    6 sillä jota Herra rakastaa, sitä hän kurittaa; ja hän ruoskii jokaista lasta, jonka hän ottaa huomaansa".
    7 Kuritukseksenne te kärsitte; Jumala kohtelee teitä niinkuin lapsia. Sillä mikä on se lapsi, jota isä ei kurita?
    8 Mutta jos te olette ilman kuritusta, josta kaikki ovat osallisiksi tulleet, silloinhan te olette äpäriä ettekä lapsia.
    !!!

    9 Ja vielä: meillä oli ruumiilliset isämme kurittajina, ja heitä me kavahdimme; emmekö paljoa ennemmin olisi alamaiset henkien Isälle, että eläisimme?
    10 Sillä nuo kurittivat meitä vain muutamia päiviä varten, oman ymmärryksensä mukaan, mutta tämä kurittaa meitä tosi parhaaksemme, että me pääsisimme osallisiksi hänen pyhyydestään.
    11 Mikään kuritus ei tosin sillä kertaa näytä olevan iloksi, vaan murheeksi, mutta jälkeenpäin se antaa vanhurskauden rauhanhedelmän niille, jotka sen kautta ovat harjoitetut.

    Kirjoitin JO aiemmin tästä samasta asiasta !

    Eli jos nyt siis sinä / te ette ole Herran kurituksesta osallisia, eli Herra ei teitä kurita, kuten Hän tuon Sanan mukaan tekee kaikille lapsilleen, niin:

    Ettehän te tuon Sanan mukaan ole edes Jumalan lapsia, vaan äpäriä, eli sen "toisen miehen" lapsia, eli tämän maailman ruhtinaan lapsia, ihan kuten Jeesus siis itsekin kaltaisistanne sanoi:

    Joh. 8:44 Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.

    Tuon Heprealaiskirje 12 mukaan siis on oikeasti niin, että jos teitä ei Isä kurita, ette ole edes Hänen lapsiaan !

    Tästä siis oli ja on kyse "kukkojen kynimisessä", joka asia siis on selvääkin selvemmin Raamatussa kerrottu !

    Olet paholaisen syyttäjätoimiston orja-agentti!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ymmärrän hyvin, että sinua ahdistaa !

    Ottaahan se varmsti koville, kun joku kertoo sinulle itsellesi ikävän totuuden sinusta itsestäsi ja toiminnastasi !

    Vielä tuosta "kukkojen kynimisestä" !

    Väitit niin, ettei se ole Raamatun mukaista !

    Luetaanko hieman Sanaa:

    Heprealaiskirje 12

    4 Ette vielä ole verille asti tehneet vastarintaa, taistellessanne syntiä vastaan,
    5 ja te olette unhottaneet kehoituksen, joka puhuu teille niinkuin lapsille:

    !!!
    "Poikani, älä pidä halpana Herran kuritusta, äläkä menetä toivoasi, kun hän sinua nuhtelee;
    6 sillä jota Herra rakastaa, sitä hän kurittaa; ja hän ruoskii jokaista lasta, jonka hän ottaa huomaansa".
    7 Kuritukseksenne te kärsitte; Jumala kohtelee teitä niinkuin lapsia. Sillä mikä on se lapsi, jota isä ei kurita?
    8 Mutta jos te olette ilman kuritusta, josta kaikki ovat osallisiksi tulleet, silloinhan te olette äpäriä ettekä lapsia.
    !!!

    9 Ja vielä: meillä oli ruumiilliset isämme kurittajina, ja heitä me kavahdimme; emmekö paljoa ennemmin olisi alamaiset henkien Isälle, että eläisimme?
    10 Sillä nuo kurittivat meitä vain muutamia päiviä varten, oman ymmärryksensä mukaan, mutta tämä kurittaa meitä tosi parhaaksemme, että me pääsisimme osallisiksi hänen pyhyydestään.
    11 Mikään kuritus ei tosin sillä kertaa näytä olevan iloksi, vaan murheeksi, mutta jälkeenpäin se antaa vanhurskauden rauhanhedelmän niille, jotka sen kautta ovat harjoitetut.

    Kirjoitin JO aiemmin tästä samasta asiasta !

    Eli jos nyt siis sinä / te ette ole Herran kurituksesta osallisia, eli Herra ei teitä kurita, kuten Hän tuon Sanan mukaan tekee kaikille lapsilleen, niin:

    Ettehän te tuon Sanan mukaan ole edes Jumalan lapsia, vaan äpäriä, eli sen "toisen miehen" lapsia, eli tämän maailman ruhtinaan lapsia, ihan kuten Jeesus siis itsekin kaltaisistanne sanoi:

    Joh. 8:44 Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.

    Tuon Heprealaiskirje 12 mukaan siis on oikeasti niin, että jos teitä ei Isä kurita, ette ole edes Hänen lapsiaan !

    Tästä siis oli ja on kyse "kukkojen kynimisessä", joka asia siis on selvääkin selvemmin Raamatussa kerrottu !

    Kuules, se on joku muut, jonka pahuus nousee esille, ja se tuntuu ahdistavan. Tuli kirjoitettua pahoja - tosi pahoja sanoja, valheita, ylpeyden synnissä...Hänen syvällisissä toiveissaan näyttää muhivan visio, että Aloittaja - kirjoittaja oikein pamahtaisi puhki-poikki! Koska on niin ylpeä ja paisunut? ( 2022-12-12 20:39:27)
    • "Voi hyvää päivää tuota ylpeyden ja paisuneisuuden mittaa ja määrää !"
    "Milloinkohan sinä puhkeat ?"
    • "Siis aivan samoin, kuin pelkkää ilmaa täynnä oleva ilmapallo, joka siis on tyhjää täynnä oikeasti, vaikka näyttääkin kovin isolta ! "
    • "Joten mitä luulet sinulle jäävän, kun sinun oma ylpeyden kuplasi puhkeaa ?"

    Mutta kun herra nimittelijä ei saanut nähdä sitä iloa, että vihakirjoitusten kohteen "ylpeyden kupla pamahtaisi puhki" (?) hän lopuksi menetti toivonsa? "Raamatullisen ojennuksen" (?) teho hiutui?

    Uupuneena ahkerasta yrityksestä, (= saada Kirjoittajasta operoitua nöyrä ja, kiltti, alistuvainen tapaus) se uuvahti kello 00:20. Eli - vähän puolen yön perästä. Kello 17 aloitettu egenda turhautti? Koko 7 tunnin ahertaminen valui tyhjiin....

    2022-12-13 00:20:23
    • "No, eihän ylpeään ja paisuneesen yhtään mikää tehoa, ikävävä kyllä ! "


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ymmärrän hyvin, että sinua ahdistaa !

    Ottaahan se varmsti koville, kun joku kertoo sinulle itsellesi ikävän totuuden sinusta itsestäsi ja toiminnastasi !

    Vielä tuosta "kukkojen kynimisestä" !

    Väitit niin, ettei se ole Raamatun mukaista !

    Luetaanko hieman Sanaa:

    Heprealaiskirje 12

    4 Ette vielä ole verille asti tehneet vastarintaa, taistellessanne syntiä vastaan,
    5 ja te olette unhottaneet kehoituksen, joka puhuu teille niinkuin lapsille:

    !!!
    "Poikani, älä pidä halpana Herran kuritusta, äläkä menetä toivoasi, kun hän sinua nuhtelee;
    6 sillä jota Herra rakastaa, sitä hän kurittaa; ja hän ruoskii jokaista lasta, jonka hän ottaa huomaansa".
    7 Kuritukseksenne te kärsitte; Jumala kohtelee teitä niinkuin lapsia. Sillä mikä on se lapsi, jota isä ei kurita?
    8 Mutta jos te olette ilman kuritusta, josta kaikki ovat osallisiksi tulleet, silloinhan te olette äpäriä ettekä lapsia.
    !!!

    9 Ja vielä: meillä oli ruumiilliset isämme kurittajina, ja heitä me kavahdimme; emmekö paljoa ennemmin olisi alamaiset henkien Isälle, että eläisimme?
    10 Sillä nuo kurittivat meitä vain muutamia päiviä varten, oman ymmärryksensä mukaan, mutta tämä kurittaa meitä tosi parhaaksemme, että me pääsisimme osallisiksi hänen pyhyydestään.
    11 Mikään kuritus ei tosin sillä kertaa näytä olevan iloksi, vaan murheeksi, mutta jälkeenpäin se antaa vanhurskauden rauhanhedelmän niille, jotka sen kautta ovat harjoitetut.

    Kirjoitin JO aiemmin tästä samasta asiasta !

    Eli jos nyt siis sinä / te ette ole Herran kurituksesta osallisia, eli Herra ei teitä kurita, kuten Hän tuon Sanan mukaan tekee kaikille lapsilleen, niin:

    Ettehän te tuon Sanan mukaan ole edes Jumalan lapsia, vaan äpäriä, eli sen "toisen miehen" lapsia, eli tämän maailman ruhtinaan lapsia, ihan kuten Jeesus siis itsekin kaltaisistanne sanoi:

    Joh. 8:44 Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.

    Tuon Heprealaiskirje 12 mukaan siis on oikeasti niin, että jos teitä ei Isä kurita, ette ole edes Hänen lapsiaan !

    Tästä siis oli ja on kyse "kukkojen kynimisessä", joka asia siis on selvääkin selvemmin Raamatussa kerrottu !

    Kyllä JUmala kurittaa. Mutta sinä et ole se kapo, jolle olisi annettu MITÄÄN valtaa leikkiä jotakin kurituskomppanian pomoa. Olet sadistinen ja pimeyden asioilla! Tuollainen ei ahdista Vapaita Herran lampaita, mutta yököttää. Yök.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    OIKAISUA perättömyyksiin:

    1) "Tästä siis oli ja on kyse "kukkojen kynimisessä", joka asia siis on selvääkin selvemmin Raamatussa kerrottu !"

    1) Oikaisua: RAAMATUSSA ei missään verrata uskovai "kukkoihin",
    eikä Raamatussa lue, että "Jumala kynii kukkoja".

    Mutta, jotkut sadistiset ihmiset kyllä himoitsevat käydä toisen kimppuun, ja sormet syyhyävät, että ah-ah, saisinpa tuonkin kukon taikka kanan kynsiini, niin kyllä höyhenet lentäisi! Siis pahuuden hengessä olevat ihmiset.

    Mutta EI JUMALA!

    Siis on 100% JULKISTA valhetta että "raamatussa olisi selvääkin selvemmin" (MUKA) KERROTTU "kukkojen kynimisestä". Hyi olkoon mitä saasta-harhaa!

    2) Jumalan kuritus?

    Kun Jumala kurittaa, sitä ei siis ole RAAMATUSSA missään verrattu "kukkojen kynimiseen". Se ei kuulu JUmalan luonteeseen yleensäkään.

    Kun Jumala kurittaa, siinä toimii Hänen rakkautensa ja totuutensa. Mutta ei paholaisen sadistinen ja kostonhaluinen piirre.

    3) Ei mitään ahdistusta, vaan Rauha Jumalan kanssa!
    "...Jos sydämemme ei syytä meitä, niin meillä on uskallus Jumalaan" 1 Joh 3:21
    Amen. Kiitetty olkoon Herra, joka antaa rauhan eikä ahdistusta ole!
    Amen. Kunnia Jumalalle.

    "Jos täyttyisikin maailma nyt valheen enkeleistä.
    Niin pimeys ei voitoa kuitenkaan saisi meistä.
    Ne olkoon raivoissaan ja syöskööt kiukkuaan.
    Nyt valheen valalt on jo saaneet tuomion. Ne yksi sana kaataa."
    Virrestä 179: 3

    Antaa valheen palvelijoiden ahertaa! Ei tehoa!
    Ylistetty olkoon Herra

    Sinulle toki Raamatussa ei sellaista ole !

    Ymmärrän sen nyt hyvin !

    Mutta muille voin kertoa sen, että se on kuvakieltä, jonka sanoma siis paljastuu tuon Heprealaiskirje 12 kohdan kautta !

    Mutta pakkohan tämän vänkääjän on asia kieltää kokonaan !

    Siis hänhän osoittautuu itse äpäräksi, kun ei ole Herran kurituksesta osallinen !

    Sen taas paljastaa se, ettei hän tätäkään "kukkojen kynimis" kuvakieltä kyennyt ymmärtämään !

    Mutta se taas paljastaa näiden "opettajien", eli "kirjanoppineiden" todellisen ymmärryksen tason !

    Sillä se Uskova, joka on tullut itse osalliseksi Herran kurituksesta, kyllä ymmärtää sen, mitä "kukkojen kyniminen" on !

    Tässä mennään samaan mitä Jeesust itsekin näistä "kuvista", eli vertauksista, sanoo:

    10 Niin hänen opetuslapsensa tulivat ja sanoivat hänelle: "Minkätähden sinä puhut heille vertauksilla?"
    11 Hän vastasi ja sanoi: "Sentähden, että teidän on annettu tuntea taivasten valtakunnan salaisuudet, mutta heidän ei ole annettu.
    12 Sillä sille, jolla on, annetaan, ja hänellä on oleva yltäkyllin; mutta siltä, jolla ei ole, otetaan pois sekin, mikä hänellä on.
    !!!
    13 Sentähden minä puhun heille vertauksilla, että he näkevin silmin eivät näe ja kuulevin korvin eivät kuule, eivätkä ymmärrä.
    14 Ja heissä käy toteen Esaiaan ennustus, joka sanoo: 'Kuulemalla kuulkaa, älkääkä ymmärtäkö, ja näkemällä nähkää, älkääkä käsittäkö.
    15 Sillä paatunut on tämän kansan sydän, ja korvillaan he työläästi kuulevat, ja silmänsä he ovat ummistaneet, etteivät he näkisi silmillään, eivät kuulisi korvillaan, eivät ymmärtäisi sydämellään eivätkä kääntyisi ja etten minä heitä parantaisi.'
    16 Mutta autuaat ovat teidän silmänne, koska ne näkevät, ja teidän korvanne, koska ne kuulevat.
    !!!

    Eli ymmärtäväinen kyllä ymmärtää, mutta "kirjanoppineet" jäävät ilman !

    Jako tulee ja näkyy selvästi näin, vertauksien / "kuvien" kautta ja avulla !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinulle toki Raamatussa ei sellaista ole !

    Ymmärrän sen nyt hyvin !

    Mutta muille voin kertoa sen, että se on kuvakieltä, jonka sanoma siis paljastuu tuon Heprealaiskirje 12 kohdan kautta !

    Mutta pakkohan tämän vänkääjän on asia kieltää kokonaan !

    Siis hänhän osoittautuu itse äpäräksi, kun ei ole Herran kurituksesta osallinen !

    Sen taas paljastaa se, ettei hän tätäkään "kukkojen kynimis" kuvakieltä kyennyt ymmärtämään !

    Mutta se taas paljastaa näiden "opettajien", eli "kirjanoppineiden" todellisen ymmärryksen tason !

    Sillä se Uskova, joka on tullut itse osalliseksi Herran kurituksesta, kyllä ymmärtää sen, mitä "kukkojen kyniminen" on !

    Tässä mennään samaan mitä Jeesust itsekin näistä "kuvista", eli vertauksista, sanoo:

    10 Niin hänen opetuslapsensa tulivat ja sanoivat hänelle: "Minkätähden sinä puhut heille vertauksilla?"
    11 Hän vastasi ja sanoi: "Sentähden, että teidän on annettu tuntea taivasten valtakunnan salaisuudet, mutta heidän ei ole annettu.
    12 Sillä sille, jolla on, annetaan, ja hänellä on oleva yltäkyllin; mutta siltä, jolla ei ole, otetaan pois sekin, mikä hänellä on.
    !!!
    13 Sentähden minä puhun heille vertauksilla, että he näkevin silmin eivät näe ja kuulevin korvin eivät kuule, eivätkä ymmärrä.
    14 Ja heissä käy toteen Esaiaan ennustus, joka sanoo: 'Kuulemalla kuulkaa, älkääkä ymmärtäkö, ja näkemällä nähkää, älkääkä käsittäkö.
    15 Sillä paatunut on tämän kansan sydän, ja korvillaan he työläästi kuulevat, ja silmänsä he ovat ummistaneet, etteivät he näkisi silmillään, eivät kuulisi korvillaan, eivät ymmärtäisi sydämellään eivätkä kääntyisi ja etten minä heitä parantaisi.'
    16 Mutta autuaat ovat teidän silmänne, koska ne näkevät, ja teidän korvanne, koska ne kuulevat.
    !!!

    Eli ymmärtäväinen kyllä ymmärtää, mutta "kirjanoppineet" jäävät ilman !

    Jako tulee ja näkyy selvästi näin, vertauksien / "kuvien" kautta ja avulla !

    Kirottuja ovat saastaiset sanasi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kirottuja ovat saastaiset sanasi.

    Samaan tyylin sanoivat oman aikansa "kirjanoppineet" Jeesukselle, kun Hänkin kertoi heille totuuden heistä itsestään ja aivan samoin hekin kiristelivät hampaitaan !

    Ap. t. 7:54 Mutta kun he tämän kuulivat, viilsi se heidän sydäntänsä, ja he kiristelivät hänelle hampaitansa.

    Laajemmin sama kohta:

    51 Te niskurit ja ympärileikkaamattomat sydämeltä ja korvilta, aina te vastustatte Pyhää Henkeä-niinkuin teidän isänne, niin tekin.

    52 Ketä profeetoista eivät teidän isänne vainonneet? He tappoivat ne, jotka ennustivat sen Vanhurskaan tulemista, jonka kavaltajiksi ja murhaajiksi te nyt olette tulleet,
    53 te, jotka enkelien toimen kautta saitte lain, mutta ette sitä pitäneet."

    54 Mutta kun he tämän kuulivat, viilsi se heidän sydäntänsä, ja he kiristelivät hänelle hampaitansa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Samaan tyylin sanoivat oman aikansa "kirjanoppineet" Jeesukselle, kun Hänkin kertoi heille totuuden heistä itsestään ja aivan samoin hekin kiristelivät hampaitaan !

    Ap. t. 7:54 Mutta kun he tämän kuulivat, viilsi se heidän sydäntänsä, ja he kiristelivät hänelle hampaitansa.

    Laajemmin sama kohta:

    51 Te niskurit ja ympärileikkaamattomat sydämeltä ja korvilta, aina te vastustatte Pyhää Henkeä-niinkuin teidän isänne, niin tekin.

    52 Ketä profeetoista eivät teidän isänne vainonneet? He tappoivat ne, jotka ennustivat sen Vanhurskaan tulemista, jonka kavaltajiksi ja murhaajiksi te nyt olette tulleet,
    53 te, jotka enkelien toimen kautta saitte lain, mutta ette sitä pitäneet."

    54 Mutta kun he tämän kuulivat, viilsi se heidän sydäntänsä, ja he kiristelivät hänelle hampaitansa.

    Olet ylittänyt sen rajan, jossa toimenpiteenä on täytäntöönpantava 1 Tim 1:20.
    Kun siinä kurituksessa olet säädetyn ajan, et enää kirjoita ensimmäistäkään valhetta Aloittajasta, etkä muistakaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet ylittänyt sen rajan, jossa toimenpiteenä on täytäntöönpantava 1 Tim 1:20.
    Kun siinä kurituksessa olet säädetyn ajan, et enää kirjoita ensimmäistäkään valhetta Aloittajasta, etkä muistakaan.

    Siis oikein Aloittajasta !

    Ei siis aloittajasta ?

    Eli kuten olen JO kirjoitanut, niin "Opettajasta", eikä opettajasta, siis ne ovat kaksi ihan eri asiaa !

    YKSI on Opettaja !

    Mutta aloittaja siis on JO nostanut itse itsensä Opettajaksi ja jopa YLI todellisen Opettajan !

    Kuka siis on ylittänyt ja mitä ???


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siis oikein Aloittajasta !

    Ei siis aloittajasta ?

    Eli kuten olen JO kirjoitanut, niin "Opettajasta", eikä opettajasta, siis ne ovat kaksi ihan eri asiaa !

    YKSI on Opettaja !

    Mutta aloittaja siis on JO nostanut itse itsensä Opettajaksi ja jopa YLI todellisen Opettajan !

    Kuka siis on ylittänyt ja mitä ???

    Se nyt pitää jakaa vielä, että kun Herra nosti tuon "porttonaisen otsan" käsittelyyn.

    Niin Herra johdatti minut keskustelemaan samasta aiheesta uskosta osattomienkin kanssa !

    Eli en itse ottanut aihetta käsittelyyn, vaan nuo toiset !

    Näin Herra vahvisti taas kerran minulle sen, että se oli Häneltä.

    Ja jopa nuo uskosta osattomat ymmärsivät enemmän kuin nämä "kirjanoppineet" ja heidän lakeijansa.

    Kysymys kuuluukin nyt:

    Miten näin voikaan olla ???


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siis oikein Aloittajasta !

    Ei siis aloittajasta ?

    Eli kuten olen JO kirjoitanut, niin "Opettajasta", eikä opettajasta, siis ne ovat kaksi ihan eri asiaa !

    YKSI on Opettaja !

    Mutta aloittaja siis on JO nostanut itse itsensä Opettajaksi ja jopa YLI todellisen Opettajan !

    Kuka siis on ylittänyt ja mitä ???

    Kirjoitin ehkä epäsevästi edellä ?

    Siis edellinen kirjoittaja siis kirjoitti " Aloittaja", eikä aloittaja !

    Siis on kaiken kaikkiaan kyse siitä tässä, että onko kyse Opettajasta, eli Jumalasta, vai vain opettajasta, eli vain ihmisestä ???

    Mutta aloittaja siis korottaa itse itsensä Opettajaksi, vaikka hän ei ole edes opettaja !!!

    Eikä hänellä siis ole sitä "kompetenntia" siihen olemassa todellakaan !

    Ymmärrys ei hänellä mitenkään riitä edes opettajuuteen, vaikka hän itse kuvitteleekin olevansa SUURI opettaja ja haluaa olla itse Opettaja !

    Kuten edellä olen JO kirjoittanut, niin aloittaja himoitsee seuraajia ITSELLEEN, eikä oikeasti Herralle !

    Gal. 4:17 Heillä on intoa teidän hyväksenne, mutta ei oikeata; vaan he tahtovat eristää teidät, että teillä olisi intoa heidän hyväksensä.

    Ja jos joku ihmettelee sitä, että miten anonyymi nikki siis hakee arvostusta itselleen ?

    Niin aloittaja itse tunnistautuu näin:

    " ( Suomi24 Kristinusko: evlut-hell-adv, etc) "


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Se nyt pitää jakaa vielä, että kun Herra nosti tuon "porttonaisen otsan" käsittelyyn.

    Niin Herra johdatti minut keskustelemaan samasta aiheesta uskosta osattomienkin kanssa !

    Eli en itse ottanut aihetta käsittelyyn, vaan nuo toiset !

    Näin Herra vahvisti taas kerran minulle sen, että se oli Häneltä.

    Ja jopa nuo uskosta osattomat ymmärsivät enemmän kuin nämä "kirjanoppineet" ja heidän lakeijansa.

    Kysymys kuuluukin nyt:

    Miten näin voikaan olla ???

    Nyt on jo sikamaista väitettä.
    Kukaan totinen Herran palvelija ei ryhty neuvottelemaan "uskosta osattomien kanssa".

    ON tekopyhää ja kaksinaamaista pötyä, että jotkut "uskosta osattomat" olisivat vastuussa siitä, mitä JOKU panettelija KIRJOITTAA nettipalstalle.

    ELi siis leimaa Jumalan palvelijan PORTOKSI!

    Ihan turha selittää uusilal valheilla entisiä solvauksiaan.

    Ei onnistu. Sekä valheet että valheiden viljelijät ovat ITSE vetäneet kirouksen päällensä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Se nyt pitää jakaa vielä, että kun Herra nosti tuon "porttonaisen otsan" käsittelyyn.

    Niin Herra johdatti minut keskustelemaan samasta aiheesta uskosta osattomienkin kanssa !

    Eli en itse ottanut aihetta käsittelyyn, vaan nuo toiset !

    Näin Herra vahvisti taas kerran minulle sen, että se oli Häneltä.

    Ja jopa nuo uskosta osattomat ymmärsivät enemmän kuin nämä "kirjanoppineet" ja heidän lakeijansa.

    Kysymys kuuluukin nyt:

    Miten näin voikaan olla ???

    >> Herra nosti tuon "porttonaisen otsan" käsittelyyn. <<

    Sinä itse nostat oman sielusi voimasta tämmöisiä Raamatun jakeita mieleesi, ja luulet Herran puhuneen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nyt on jo sikamaista väitettä.
    Kukaan totinen Herran palvelija ei ryhty neuvottelemaan "uskosta osattomien kanssa".

    ON tekopyhää ja kaksinaamaista pötyä, että jotkut "uskosta osattomat" olisivat vastuussa siitä, mitä JOKU panettelija KIRJOITTAA nettipalstalle.

    ELi siis leimaa Jumalan palvelijan PORTOKSI!

    Ihan turha selittää uusilal valheilla entisiä solvauksiaan.

    Ei onnistu. Sekä valheet että valheiden viljelijät ovat ITSE vetäneet kirouksen päällensä.

    Yhä vain jatkat itse itsesi ja ymmärtämättömyytesi paljastamista !

    Eli oikein elleviivaat sen totuuden, että et käsitä näitä asioita, vaikka ne sinulle rautalangasta väännettäisiin.

    Onneksi olkoon vain. :)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yhä vain jatkat itse itsesi ja ymmärtämättömyytesi paljastamista !

    Eli oikein elleviivaat sen totuuden, että et käsitä näitä asioita, vaikka ne sinulle rautalangasta väännettäisiin.

    Onneksi olkoon vain. :)

    "Niin Herra johdatti minut keskustelemaan samasta aiheesta uskosta osattomienkin kanssa"
    ----------------------------------------

    !Vain paholaisen palvleijat "neuvottelevat ei-uskovien kanssa" . No hyvä että totuus tuli ilmi.!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Niin Herra johdatti minut keskustelemaan samasta aiheesta uskosta osattomienkin kanssa"
    ----------------------------------------

    !Vain paholaisen palvleijat "neuvottelevat ei-uskovien kanssa" . No hyvä että totuus tuli ilmi.!

    No, tämä tästä enää puuttuikin !

    Seuraava vaihe olisikin se, että minussa on riivaajia ! :)

    Ei voi enää muuta, kuin vain nauraa ! :)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No, tämä tästä enää puuttuikin !

    Seuraava vaihe olisikin se, että minussa on riivaajia ! :)

    Ei voi enää muuta, kuin vain nauraa ! :)

    Niinhän sinussa näyttää olevan?
    Mutta nauru on muuttuva pian katkeraksi itkuksi....
    Naura nyt vielä?

    Kunnolla.

    Sehän paljastaa miten JULKEA ja ylpeä sydän on?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siis oikein Aloittajasta !

    Ei siis aloittajasta ?

    Eli kuten olen JO kirjoitanut, niin "Opettajasta", eikä opettajasta, siis ne ovat kaksi ihan eri asiaa !

    YKSI on Opettaja !

    Mutta aloittaja siis on JO nostanut itse itsensä Opettajaksi ja jopa YLI todellisen Opettajan !

    Kuka siis on ylittänyt ja mitä ???

    Aloittaja ei ole itseään opettajaksi korottanut.
    Mut taidat olla kateudesta vihreä kun hän kirjoittaa niinkuin kirjoittaa!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet ylittänyt sen rajan, jossa toimenpiteenä on täytäntöönpantava 1 Tim 1:20.
    Kun siinä kurituksessa olet säädetyn ajan, et enää kirjoita ensimmäistäkään valhetta Aloittajasta, etkä muistakaan.

    Syntimitta yleensä täyttyy:
    Aloittajan rienaajan mitta täyttyi, kun hän kymmenien valheellisten solvausten lopussa kirjoitti häpäisevän väitteen (monta kertaa) ja
    nimitti Herran palvelijaa PORTOKSI.


    Sitä Herra ei enää katsonut läpi sormien.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No, tämä tästä enää puuttuikin !

    Seuraava vaihe olisikin se, että minussa on riivaajia ! :)

    Ei voi enää muuta, kuin vain nauraa ! :)

    On aika itkeä ja nauraa?

    Nyt sinä naurat?

    Mutta luepas se kertomus, jonka eräs kertoi, kun hänet oli määrätty 1 Tim 1: 20 mukaiseen Herran sanktioon.

    SAMAAN. mihin sinut Herra näki oikeaksi jättää 15.12. 2022

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17567239/riivaajat-ja-henkivallat


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    On aika itkeä ja nauraa?

    Nyt sinä naurat?

    Mutta luepas se kertomus, jonka eräs kertoi, kun hänet oli määrätty 1 Tim 1: 20 mukaiseen Herran sanktioon.

    SAMAAN. mihin sinut Herra näki oikeaksi jättää 15.12. 2022

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17567239/riivaajat-ja-henkivallat

    Mitä ihmettä sinä oikein sekoilet ?

    Minä en ole mitenkään ollut osallinen tuohon keskusteluun, enkä koko "profetiat" palstaan !

    Joten pahasti meni ohi koko juttusi !

    Ei pitäisi alkaa syytellä toisia OMIIN HARHAKUVITELMIIN ja OMIIN VÄÄRIIN LUULOIHIN perustuen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä ihmettä sinä oikein sekoilet ?

    Minä en ole mitenkään ollut osallinen tuohon keskusteluun, enkä koko "profetiat" palstaan !

    Joten pahasti meni ohi koko juttusi !

    Ei pitäisi alkaa syytellä toisia OMIIN HARHAKUVITELMIIN ja OMIIN VÄÄRIIN LUULOIHIN perustuen.

    Sinulle nyt kuitenkin on säädetty sama sanktio. 1 Tim 1;20.
    Siis samanlainen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä ihmettä sinä oikein sekoilet ?

    Minä en ole mitenkään ollut osallinen tuohon keskusteluun, enkä koko "profetiat" palstaan !

    Joten pahasti meni ohi koko juttusi !

    Ei pitäisi alkaa syytellä toisia OMIIN HARHAKUVITELMIIN ja OMIIN VÄÄRIIN LUULOIHIN perustuen.

    Kyseessä ei ole syytös, vaan toteamus.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No, tämä tästä enää puuttuikin !

    Seuraava vaihe olisikin se, että minussa on riivaajia ! :)

    Ei voi enää muuta, kuin vain nauraa ! :)

    Ootkso muistanu käydä porttolassa? Kaverit kertoi paikankin.... Olet tunnettu!! Oliko ne uskosta osattomat ,joiden kans juttelit, oliko ne porttolan porukkaa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ootkso muistanu käydä porttolassa? Kaverit kertoi paikankin.... Olet tunnettu!! Oliko ne uskosta osattomat ,joiden kans juttelit, oliko ne porttolan porukkaa?

    Yhä vain sekavemmiksi menevät nämä sinun juttusi, eihän niissä ole mitään päätä, eikä häntää !

    Kehoittasin kyllä nyt hengittelemään ihan rauhallisesti ensin !

    Ja sitten yrittää päästä todellisuuteen, tuosta mielikuvitus maailmastasi.

    Tuollainen todellisuuden kadottaminen voi helposti johtaa jo psykoosiin, jossa ihminen siis elää omassa mielikuvitus maailmassaan, jonka on omassa päässään rakentanut.

    Olen oikeasti jo huolissani puolestasi !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinulle nyt kuitenkin on säädetty sama sanktio. 1 Tim 1;20.
    Siis samanlainen.

    Sinäkö nyt aloit Tuomariksi / Jumalaksi langettamaan tuomioita ?

    Eikö se ollutkaan Jumalan tehtävä ?

    Niinhän sinä itse sanoit siellä ketjussa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinäkö nyt aloit Tuomariksi / Jumalaksi langettamaan tuomioita ?

    Eikö se ollutkaan Jumalan tehtävä ?

    Niinhän sinä itse sanoit siellä ketjussa.

    Toinen kommentoija kysymyksessä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yhä vain sekavemmiksi menevät nämä sinun juttusi, eihän niissä ole mitään päätä, eikä häntää !

    Kehoittasin kyllä nyt hengittelemään ihan rauhallisesti ensin !

    Ja sitten yrittää päästä todellisuuteen, tuosta mielikuvitus maailmastasi.

    Tuollainen todellisuuden kadottaminen voi helposti johtaa jo psykoosiin, jossa ihminen siis elää omassa mielikuvitus maailmassaan, jonka on omassa päässään rakentanut.

    Olen oikeasti jo huolissani puolestasi !

    Kannattais olla huolissaan siitä, että näkee (harhoissa?) Jumalan palvelijan porttona?
    Oliko se kännissä, huumeissa sanottu? Vaiko ihan pahojen henkien tilassa? Vai oliko kaikki aineet samalla "tehostamassa" solvauksia?

    Herra se ei kuitenkaan ollut. Herran henki siis, joka koettaa häpäistä Herran työtä.    Hän halusi nostaa aloittajan (minut) PORTON rooliin? Kyllä...

    Anonyymi00037 2022-12-15 19:10:56
    • "Aivan samoin on aloittajan kohdalla, hänkin siis "myy itseään" ---- muille, eli ihan kaikille halukkaille, täysin samoin, kuin tuo portto !"

    Anonyymi00037 2022-12-15 19:10:56

    • "Eli: PORTTONAISEN OTSA ! Siis itseään julkisesti myyvän porton asenne !
    Joka ei kykene edes häpeämään omaa väärää ja halveksittavaa toimintaansa !
    Portto siis MYY ITSEÄÄN, ihan kuten nämä "kirjanoppineet" kaupittelevat itse itseään ja keräävät seuraajia aamentajia lakeijoita itselleen, siis EI Herralle, vaan itselleen vain !"


    Anonyymi00036 2022-12-15 19:08:09

    • "Tästä syystä aloittaja siis kiukustuu, kun hänelle ITSELLEEN ja hänen opeilleen / kirjoituksilleen ei "aamennella" ja niitä oteta vastaan ikäänkuin Herran omina sanoina !"

    • "Hän siis haluaa / himoitsee lakeijoita ja seuraajia vain itselleen ja on todella kovasti kiitosten ja ylistysten kipeä, onhan siis kyse HÄNEN opeistaan ja "opettajuudestaan", joita ei saa mitenkään arvioida, saati sitten arvostella / kritisoida !"

    • "Eikä aloittajan kaltaisella "itse itseänsä kaikille myyjällä" ole väliä sillä, onko puhe hyvää tai pahaa, vaan pääasia on se, että hänestä puhutaan, eli kuten jossain joku julkimo sanoi, että "kaikki on mainosta ja se pitää häntä pinnalla, eli ihmisten mielessä, oli se sitten hyvää tai pahaa, pääasia on vain se, että puhutaan" !"

    • "Portto ei myöskään näe itse itseään huonona naisena, vaan asiakkaathan ne ovat huonoja ja pahoja / himojensa heiteltäviä raukkoja !"


    Anonyymi00036 2022-12-15 19:08:09l
    • "Ongelma ei ole hänessä itsessään, portto vain käyttää hyväkseen jo olemassa olevaa "markkinarakoa" ja siten ottaa asiakkaista maksimi hyödyn itselleen !"
    • "Portto siis haalii asiakaskuntaa saadakseen siten maksimi hyödyn."

    ---------------------------------------------

    Siis? Nämä kirjoitukset olivat liikaa, Herralle. Ja siksi et voi päästä pakoon sitä sanktiota, 1 Tim 1:20.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yhä vain sekavemmiksi menevät nämä sinun juttusi, eihän niissä ole mitään päätä, eikä häntää !

    Kehoittasin kyllä nyt hengittelemään ihan rauhallisesti ensin !

    Ja sitten yrittää päästä todellisuuteen, tuosta mielikuvitus maailmastasi.

    Tuollainen todellisuuden kadottaminen voi helposti johtaa jo psykoosiin, jossa ihminen siis elää omassa mielikuvitus maailmassaan, jonka on omassa päässään rakentanut.

    Olen oikeasti jo huolissani puolestasi !

    Sinulla on nyt paljon huolta edessä olevassa tilassasi, 1 Tim 1:20


  • Anonyymi

   Minulle on ain ollut melkoisen selvää, että joulu on Jeesuksen syntymän virallinen juhlapäivä, juhlimispäivä! Niinkuin aloittaja sen selvästi esittää. Ja kuten hän myös kirjoittaa, ettei Jeesuksen tarkkaa syntymäpäivää tiedetä, mutta Hänen juhliaan on vietetty iät ja ajat samana ajankohtana. Koko maailmassa...

   Mikä sellainen henki on, joka ei tahdo kunnioittaa Herramme ihanan syntymän muistoa. Jehovalaiset kyllä niin tekee.

   Iloitkaamme niinkuin enkelit lauloivat:
   "Kunnia Jumalalle korkeuksissa ja maassa rauha ihmisten kesken joita kohtaan hänellä on hyvä tahto!"

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Sähköt voi säästää taivastenvaltakunnasta.

  • Anonyymi

   😂 Jopa on yksi naamiaisasu ja satuhahmo joillekin ihan liikaa. 🎅

  • Anonyymi

   Jeesus ei ole mikään joulun Kuningas, vaan kuningasten Kuningas. Se vasta häpäisyä on, jos koittaa tunkea herrojen Herraa ihmisten keksimään joulukuvaelmaan ja helliä seimen lapsen imagoa vuosisadasta toiseen, vaikka pääsiäistapahtumat ovat kristikunnan tärkein juhlan aihe ja Kristuksen Kuninkuuden juhlaa.

   Raamatun mukaan Jeesus syntyi ihan muulloin kuin joulukuussa. Eikä Raamattu missään kohtaa kehota edes juhlimaan syntymää, kaikkein vähiten jonain suurimpana juhlana.

   Jos siis haluaa epäraamatullisesti juhlia jouluna Jeesuksen syntymää, voi sitten juhlia ilman mesoamista.

   • Anonyymi

    Jeesu on Kunigasten Kuningas. Ja syntyi silloin kuin Raamattu sen kertoo.
    Jokainen hengellinen kritsitty kiittää
    niin Jeesusken syntymästä kuin
    pääsiäistapahtumasta.

    Jouluna on yleisesti aika JUHLIA Jeesuksen syntymän muistoa.
    Lauloivathan jopa enkelit:

    "Kunnia Jumalalle korkeuksissa, ja maassa rauha!...

    Pääsiäisenä kiitetään taas Jeesuksen ristintyöstä ja ylösnousemuksesta.

    Ei olisi kuolemaa ei sovitusta, ellei olisi syntymää.

    On halveksittavaa, että jotkut koettavat vähätellä Hengellistä joulun viettoa!

    Maallisin menoin sitä kyllä moni viettää..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jeesu on Kunigasten Kuningas. Ja syntyi silloin kuin Raamattu sen kertoo.
    Jokainen hengellinen kritsitty kiittää
    niin Jeesusken syntymästä kuin
    pääsiäistapahtumasta.

    Jouluna on yleisesti aika JUHLIA Jeesuksen syntymän muistoa.
    Lauloivathan jopa enkelit:

    "Kunnia Jumalalle korkeuksissa, ja maassa rauha!...

    Pääsiäisenä kiitetään taas Jeesuksen ristintyöstä ja ylösnousemuksesta.

    Ei olisi kuolemaa ei sovitusta, ellei olisi syntymää.

    On halveksittavaa, että jotkut koettavat vähätellä Hengellistä joulun viettoa!

    Maallisin menoin sitä kyllä moni viettää..

    Ei kukaan Jeesuksen syntymää vähättele. Raamattu itse ei syntymästä numeroa tee. Eikä UTssa ole käskyä viettää syntymäjuhlaa. Jos haluaa sitä viettää, se on kokonaan eri asia. Ja moni haluaa.

    Uudessa liitossa on vain yksi käsky viettää jotain ja se on ehtoollinen, jota Jeesus käski viettää muistokseen.

    Ehtoolliseen sisältyy pääsiäisen tapahtumat, joten edes pääsiäisenviettokäskyä ei ole uudessa testamentissa kristityille. Vaikka sitäkin moni haluaa silti juhlia.

    Jumalan määräämiä juhlia ei ole UTssa, joita käskynä pitäisi juhlia.
    Vain ehtoollista käsketään viettämään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei kukaan Jeesuksen syntymää vähättele. Raamattu itse ei syntymästä numeroa tee. Eikä UTssa ole käskyä viettää syntymäjuhlaa. Jos haluaa sitä viettää, se on kokonaan eri asia. Ja moni haluaa.

    Uudessa liitossa on vain yksi käsky viettää jotain ja se on ehtoollinen, jota Jeesus käski viettää muistokseen.

    Ehtoolliseen sisältyy pääsiäisen tapahtumat, joten edes pääsiäisenviettokäskyä ei ole uudessa testamentissa kristityille. Vaikka sitäkin moni haluaa silti juhlia.

    Jumalan määräämiä juhlia ei ole UTssa, joita käskynä pitäisi juhlia.
    Vain ehtoollista käsketään viettämään.

    Jokainen Jeesusta rakastava kiittää Häntä päivittäin!

    Ja myös jouluna, koska kun Hän syntyi on kirjoitetettu:

    "... oli enkelien kanssa suuri joukko taivaallista sotaväkeä ja he ylistivät Jumalaa ja sanoivat:
    - Kunnia olkoon Jumalalle korkeuksissa, ja maassa ruha ihmisten kesken, joita kohtaan Hänellä on hyvä tahto." (Luukas 2:1-14)

    Ne jotka esiintyvät uskovina, eivätkä halua kiittää ja ylistää Jumalaa jouluna? Ehkä he sitten jouluna tosiaan askaroivat joulupukkien, kinkkujen, krääsän ja pakanallisten tapojen keskellä?

    Elävä uskova kiittää Herraan. Joulun aikaan, pääsiäisen aikaan, ....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jokainen Jeesusta rakastava kiittää Häntä päivittäin!

    Ja myös jouluna, koska kun Hän syntyi on kirjoitetettu:

    "... oli enkelien kanssa suuri joukko taivaallista sotaväkeä ja he ylistivät Jumalaa ja sanoivat:
    - Kunnia olkoon Jumalalle korkeuksissa, ja maassa ruha ihmisten kesken, joita kohtaan Hänellä on hyvä tahto." (Luukas 2:1-14)

    Ne jotka esiintyvät uskovina, eivätkä halua kiittää ja ylistää Jumalaa jouluna? Ehkä he sitten jouluna tosiaan askaroivat joulupukkien, kinkkujen, krääsän ja pakanallisten tapojen keskellä?

    Elävä uskova kiittää Herraan. Joulun aikaan, pääsiäisen aikaan, ....

    Ei kukaan ole väittänyt, ettei kuuluisi ylistää myös joulunaikaan Jeesusta. Se on eri asia kuin uskoa, että Jeesus syntyi silloin ja että olisi Raamatun käsky joulun viettämisestä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei kukaan ole väittänyt, ettei kuuluisi ylistää myös joulunaikaan Jeesusta. Se on eri asia kuin uskoa, että Jeesus syntyi silloin ja että olisi Raamatun käsky joulun viettämisestä.

    Minä itse vietän joulua ja muistelen myös Jeesuksen syntymää jouluna. Mutta vastutan sitä väärää väitettä, että Raamattu sellaista käskisi tehdä tai että raamattu sanoisi joulun olevan Jeesuksen syntymäajankohta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei kukaan ole väittänyt, ettei kuuluisi ylistää myös joulunaikaan Jeesusta. Se on eri asia kuin uskoa, että Jeesus syntyi silloin ja että olisi Raamatun käsky joulun viettämisestä.

    Jeesu syntyi milloin syntyikin? Tarkkaa päivää ei KUKAAN tiedä.

    Mutta kun Häen syntymäänsä on juhlittu kautta maailman jo vuosisatoja, tiettynä aikana - on se ihan asiallista.

    Ihmisetkin juhlivat. Jo yksivuotiaalle tehdään täytakakku. Yksi kynttilä siinä.

    Sa sitten ja sitten. On 70 v, 80v - 90v, joillain jopa täysi sataluku - 100.
    Ja aina vain juhlitaan!

    Mikä kumma vaivaa joitain kristittyjä ettei JEESUKSEN ihanasta syntymästä voisi kiittää ja juhlia?

    Onko jokin jehovalainen oppi iskenyt kehiin? Nehän vastustavat joulua. Eivätkä pidä Jeesusta sellaisena Herrana, jota Raamattu opettaa?

    No, viettäköön kukin joulua vaikka juhannuksena, mutta JEESUS ITSE on se jolle kunnia kuuluu.


  • Anonyymi

   Se onkin kummaa=

   Kun enkelitkin riemuitsivat Jeesuksen Vapahtajan syntymistä, niin mikä vaivaa ihmisiä ( siis uskiksia) jotka vähättelevät Jeesuksen syntymää.

   Eihän olisi Jeesuksen ristin työtä, ei sovitusta, ei kuolemaa, ellei olisi ensin SYTYNYT?

   Ovatko uskikset hairahtuneet jehovalaisten oppeihin??

  • Anonyymi

   Kiitos teille kaikille, jotka olette asiallisilla kommenteilla osallistuneet ketjuun!
   Hyvä on aina tuoda erilaisia ajatuksia, kannanottoja. aiheesta.

   t. aloittaja

   • Anonyymi

    Niinhän sinä sanot, mutta kaikki ne kommentit, jotka eivät ole olleet sinun oman näkemyksiesi mukaisia, ovat olleet vääriä ja asiattomia !

    Todella erikoinen tapa "keskustella" !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niinhän sinä sanot, mutta kaikki ne kommentit, jotka eivät ole olleet sinun oman näkemyksiesi mukaisia, ovat olleet vääriä ja asiattomia !

    Todella erikoinen tapa "keskustella" !

    Herjat, solvaukset ja mm. uskovan Herran palvelijan nimittäminen PORTOKSI.
    Ne eivät ole keskustelua, vaan saastaisen pahuuden sylkemistä julkiselle palstalle.

    Asiallisiakin kommentoijia on ollut, kukin vapaasti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Herjat, solvaukset ja mm. uskovan Herran palvelijan nimittäminen PORTOKSI.
    Ne eivät ole keskustelua, vaan saastaisen pahuuden sylkemistä julkiselle palstalle.

    Asiallisiakin kommentoijia on ollut, kukin vapaasti.

    Yritä nyt sinä raukka viimein ymmärtää edes se, että aloittajaa ei kukaan ole missään väittänyt portoksi .

    Se on vain ja ainoastaan sinun omassa päässäsi se.

    Eli tavallaan sinä itse noin sanot aloittajaa portoksi, sillä kukaan muu ei ole täällä sellaista sanonut, kuin vain sinä itse.

    Eli opettele lukemaan kunnolla se, mitä toiset ihan oikeasti täällä kirjoittelevat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yritä nyt sinä raukka viimein ymmärtää edes se, että aloittajaa ei kukaan ole missään väittänyt portoksi .

    Se on vain ja ainoastaan sinun omassa päässäsi se.

    Eli tavallaan sinä itse noin sanot aloittajaa portoksi, sillä kukaan muu ei ole täällä sellaista sanonut, kuin vain sinä itse.

    Eli opettele lukemaan kunnolla se, mitä toiset ihan oikeasti täällä kirjoittelevat.

    Aloittaja on leimattu PORTOKSI niin selvillä teksteillä, että sen voi Sokea Reettakin lukea!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yritä nyt sinä raukka viimein ymmärtää edes se, että aloittajaa ei kukaan ole missään väittänyt portoksi .

    Se on vain ja ainoastaan sinun omassa päässäsi se.

    Eli tavallaan sinä itse noin sanot aloittajaa portoksi, sillä kukaan muu ei ole täällä sellaista sanonut, kuin vain sinä itse.

    Eli opettele lukemaan kunnolla se, mitä toiset ihan oikeasti täällä kirjoittelevat.

    Kyllä se nähtiin ja on edelleen julkisesti luettavissa.
    Ei aloittajan päässä, vaan täällä, näillä saiteilla!

    Ja sen PORTTO-tittelin kirjoittajakin tiedetään.

    Hän esiintyy nyt julkisesti, sanoineen...

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17671397/joulun-kiitosmielta--vai-pahan-purkauksia

    JK: Aloittaja ei óle missään milessä mikään raukka....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä se nähtiin ja on edelleen julkisesti luettavissa.
    Ei aloittajan päässä, vaan täällä, näillä saiteilla!

    Ja sen PORTTO-tittelin kirjoittajakin tiedetään.

    Hän esiintyy nyt julkisesti, sanoineen...

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17671397/joulun-kiitosmielta--vai-pahan-purkauksia

    JK: Aloittaja ei óle missään milessä mikään raukka....

    Oletko oikeasti noin tyhmä ?

    Vai heittäännytkö vain tahallasi tyhmäksi ?

    Jos sinä raukka et ymmärrä edes lukemaasi, niin todella heikossa on !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä se nähtiin ja on edelleen julkisesti luettavissa.
    Ei aloittajan päässä, vaan täällä, näillä saiteilla!

    Ja sen PORTTO-tittelin kirjoittajakin tiedetään.

    Hän esiintyy nyt julkisesti, sanoineen...

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17671397/joulun-kiitosmielta--vai-pahan-purkauksia

    JK: Aloittaja ei óle missään milessä mikään raukka....

    Niin ja SINÄ ITSE sen portto tittelin aloittajalle annoit ! :)

    Joten onneksi olkoon vain ! :)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yritä nyt sinä raukka viimein ymmärtää edes se, että aloittajaa ei kukaan ole missään väittänyt portoksi .

    Se on vain ja ainoastaan sinun omassa päässäsi se.

    Eli tavallaan sinä itse noin sanot aloittajaa portoksi, sillä kukaan muu ei ole täällä sellaista sanonut, kuin vain sinä itse.

    Eli opettele lukemaan kunnolla se, mitä toiset ihan oikeasti täällä kirjoittelevat.

    Älä viitsi valheita sepittää. Ne "portoksi" leimaamiset näkyy siinä toisessa ketjussa, kaikki ja niitä on NIIN monta kertaa kirjoitettu, että
    JOKAINEN lukutaitoinen sen näkee.
    Että se solvaaja nimitti aloittajaa PORTOKSI...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älä viitsi valheita sepittää. Ne "portoksi" leimaamiset näkyy siinä toisessa ketjussa, kaikki ja niitä on NIIN monta kertaa kirjoitettu, että
    JOKAINEN lukutaitoinen sen näkee.
    Että se solvaaja nimitti aloittajaa PORTOKSI...

    Ok, minä hyväksyn sinun oman näkemyksesi !

    Ei kai tässä muukaan auta !

    Saat pitää sen !

    Eli aloittaja siis on SINUN mukaasi / mielestäsi portto !

    Saat pitää oman näkemyksesi, joka kuitenkaan ei ole minun näkemykseni !

    Mutta eikö tuollainen portoksi nimittely ole asiatonta ?

    Mieti hetki asiaa, ei toimitko sinä nyt ihan oikein ja hyvin ?


  • Anonyymi

   >> Rakas joulupukki! - (Joulun Jeesus saa kenkää, kalossin kuvia...) <<

   Jo tämä otsikko itsessään on niin naurettava, että ei hyvänen aika sentään.

   • Anonyymi

    Kuka millekin nauraa?
    Kiva että naurattaa...


   • Anonyymi

    Arvaatkos kuak sulle nauraa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Arvaatkos kuak sulle nauraa?

    No kerroppas kuak? 😂


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuka millekin nauraa?
    Kiva että naurattaa...

    Naurattaa kyllä. Aina, kun luen sen ja klikkaan ketjuun.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Naurattaa kyllä. Aina, kun luen sen ja klikkaan ketjuun.

    Niitä kalossin kuvia saa, kun painaa Windowsin kuvapainiketta ja pistettä. Niitä painamalla aukeaa kuvavalikko, josta voi valita sopivan kuvan, ettei tarvitse kirjoittaa "kalossin kuvia". 😂


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niitä kalossin kuvia saa, kun painaa Windowsin kuvapainiketta ja pistettä. Niitä painamalla aukeaa kuvavalikko, josta voi valita sopivan kuvan, ettei tarvitse kirjoittaa "kalossin kuvia". 😂

    👢👞👟👠🥿👡
    On jopa iso kenkävalikoima, josta voi valita SenOikean kengän, jolla Jeesusta monotettiin. 😂


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    >> Joulun teema? Arka ja herkkä aihe? <<

    Olen ehdottomasti sitä mieltä, että aihe ei ole herkkä eikä arka, koska joulu on pelkkää ihmisten keksintöä ja perinnettä.

    On naurettavaa, että joku uskova vieläkin sitä puolustaa, vaikka sen 10 vuoden aikana, kun minä olen uskossa ollut, en ole löytänyt, eivätkä muutkaan ole löytäneet, Raamatusta yhtäkään jaetta joulusta, enkä siitä, että Jeesus olisi siihen aikaan syntynyt, jolloin joulua vietetään.

    Ja älkää viitsikö kirjoittaa sitä isolla akukirjaimella, kun ei siinä ole mitään "kunnioitettavaa" koko joulussa!!! Kristusta kuuluu kunnioittaa, eikä jotain joulua.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    >> Joulun teema? Arka ja herkkä aihe? <<

    Olen ehdottomasti sitä mieltä, että aihe ei ole herkkä eikä arka, koska joulu on pelkkää ihmisten keksintöä ja perinnettä.

    On naurettavaa, että joku uskova vieläkin sitä puolustaa, vaikka sen 10 vuoden aikana, kun minä olen uskossa ollut, en ole löytänyt, eivätkä muutkaan ole löytäneet, Raamatusta yhtäkään jaetta joulusta, enkä siitä, että Jeesus olisi siihen aikaan syntynyt, jolloin joulua vietetään.

    Ja älkää viitsikö kirjoittaa sitä isolla akukirjaimella, kun ei siinä ole mitään "kunnioitettavaa" koko joulussa!!! Kristusta kuuluu kunnioittaa, eikä jotain joulua.

    Sitähän aloittaja kaikissa aloituksissa korostaa. Että Jeesus ja Jumala?
    Kaiken kiitoksen ja kunnioituksen arvoinen.

    TIlastojen muiden uutisointien mukaan joulun aika ON "herkkä ja arka aihe".
    Siihen kun liittyy niin voimakkaita emootioita, tunnemuistoja. Erilaisia.
    Mutta joka on ollut uskossa yli 50 vuotta ---- se on nähnyt ja kuullut enemmän.. .

    Joulun sanoma on alkuisin Raamatusta, Luukkaan evankeliumin 2. luvussa.
    Siellä tapahtui se ensimmäinen joulu ja joulun sanoma!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sitähän aloittaja kaikissa aloituksissa korostaa. Että Jeesus ja Jumala?
    Kaiken kiitoksen ja kunnioituksen arvoinen.

    TIlastojen muiden uutisointien mukaan joulun aika ON "herkkä ja arka aihe".
    Siihen kun liittyy niin voimakkaita emootioita, tunnemuistoja. Erilaisia.
    Mutta joka on ollut uskossa yli 50 vuotta ---- se on nähnyt ja kuullut enemmän.. .

    Joulun sanoma on alkuisin Raamatusta, Luukkaan evankeliumin 2. luvussa.
    Siellä tapahtui se ensimmäinen joulu ja joulun sanoma!

    Laita se jae tänne, missä lukee JOULU Raamatussa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Laita se jae tänne, missä lukee JOULU Raamatussa.

    Todista, ettei Jeesus syntynyt Juudean Betlehemissä yli 2000 vuotta sitten!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Todista, ettei Jeesus syntynyt Juudean Betlehemissä yli 2000 vuotta sitten!

    Miksi minun pitäisi sellaista todistaa? Jeesus syntyi Beetlehemissä Raamatun todistuksen mukaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi minun pitäisi sellaista todistaa? Jeesus syntyi Beetlehemissä Raamatun todistuksen mukaan.

    Hyä että totesit. Se oli eka joulu!


  • Anonyymi

   Yksi väkevimpiä joululauluja on

   "Jouluyö!

   Siinä upea ja ihana joulun sanoma, jossa koko ilosanoma!
   Jeesuksen syntymä - ristin kuolema! Joululaulussa myös pääsiäisenkin ilosanoma!

   Ilosanoma, Luukkaan 2: 1-15

   "Älkää peljätkö, sillä katso minä ilmoitan teille suuren ilon, joka on tuleva kaikelle kansalle:
   "Teille on tänä päivänä syntynyt Vapahtaja, joka on Kristus Herra, Daavidin kaupungissa."

   Oi jouluyö...

   Oi jouluyö, oi autuas sä hetki
   kun ihmiseksi sai Herra taivahan
   Synteimme tähden henkensä hän antoi
   ja kärsi ristinkuoleman
   Jo toivon säde hohtavainen loistaa
   nyt yllä maan ja merten aavojen
   Siis kansat kaikki, te kiittäkäätte Herraa
   Oi jouluyö, sä lohtu ihmisten
   Oi jouluyö, sä lohtu ihmisten


   Jo kirvonneet on syntiemme kahleet
   on taivas auennut lapsille maan
   Orjuus on poissa, veljesvaino päättyi
   siis Luojan kiitosta laulamme vaan
   Toi rauhan meille Herra taivahasta
   ja puolestamme astui kuolemaan
   Siis kansat kaikki, te kiittäkäätte Herraa
   Oi jouluyö, sä lohtu ihmisten
   Oi jouluyö, sä lohtu ihmisten


   Tämän laulun yksi upeimpia tulkintoja on Jussi Björlingin kuolematon versio-
   Tätäkin on kuunneltu 2 miljoonaa kertaa, kommentoitu 1215 kertaa.


   https://www.youtube.com/watch?v=ofKk_Etapq4


   Muitakin versioita netistä löytyy!

   Kuka ei iloitsisi, kiittäisi?

   Jo yli 2000 vuotta on tämä ilosanoma tullut ihmisten pimeyteen ja tuskiin!
   Jokainen, jossa Jumalan Henki vaikuttaa - kiittää ja ylistää Jeesusta Vapahtajaa!

  • Anonyymi

   Missä on se JAE RAAMATUSTA, jossa mainitaan JOULU?!

   • Anonyymi

    Mikä se RAAMATUN JAE ON? Siinä sulle puuhaa!
    Mikäse Raamatun luku on, jossa kerrotaan Jeesuksen syntymästä.
    Lue ja kerro!


  • Anonyymi

   Tämä aloitus käynnisti sellaisen osion (kommentteja) jotka eivät lainkaan olleet aloituksen Otsikon mukaista "keskustelua". Vaan ihan toista lajia.

   Se, joka ryhtyi pitämään (tätäkin) ketjua luvattomasti panettelun, solvausten, valheellisten syytösten tekopaikkana - on tilannut itselleen - mitä?

   Siitä voi lukea alla olevan aloituksen viimeisessä kommenttikohdassa.
   ILMOTUSASIAA Herran toimenpiteistä.

   On aika aloittaa, on aika lopettaa.
   On aika heitellä kiviä, aika kerätä kivet. Sanoo Sana, (Saarn 3:5)

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17671397/joulun-kiitosmielta--vai-pahan-purkauksia#comment-118061786

  • Anonyymi

   >> Mikä se RAAMATUN JAE ON? Siinä sulle puuhaa! Mikäse Raamatun luku on, jossa kerrotaan Jeesuksen syntymästä. Lue ja kerro! >>

   Jeesuksen SYNTYMÄSTÄ LUKEE RAAMATUSSA.

   Mutta missä viipyy, joulun puolustajat, se JAE RAAMATUSSA, JOSSA LUKEE JOULUSTA.....????????

   Vaikea se kyllä on tyhjästä nyhjästä. 😂 Hakekaa vaikka loppuikänne. Joulusta ei sanallakaan puhuta Raamatussa.

   • Anonyymi

    Joo.
    Onko Raamatussa sanaa "juhannus"?`Entä "vappu"?

    Onko Raamatussa sanaa "sunnuntai"?

    Jos kristitty viettää sunnuntaita lepopäivänä, hän pitää 52 x vuodessa
    pakanallisen lepopäivän, jonka Rooman keisari oli lepopäiväksi päättänyt!

    No niin. Kerroppas onko "sunnuntai" mainittu Raamatussa, ja missä?    Onko sulla jokin trauma kun laitat kymmeniä ???????

    Ja käytät ISOJA fontteja?

    Vai ootko jehovalainen, kun on joulun kompleksi


  • Anonyymi

   No löytyykö se sunnuntai Raamatusta?

  • Anonyymi

   Kovasti ne jotkut ovat joulua sättineet.

   Mutta kukaan ei ole kertonut, löytyyö SUNNUNTAI Raamatusta?
   Ja onko käsketty viettää sunnuntaita?

   • Anonyymi

    En vietä mitään viikkosapattia, en lauantaina enkä sunnuntaina !

    Mutta käsittääkseni moni vietttää sunnuntaina Herran päivää tämän vuoksi:

    Matt. 16:21 Siitä lähtien Jeesus alkoi ilmoittaa opetuslapsilleen, että hänen piti menemän Jerusalemiin ja kärsimän paljon vanhimmilta ja ylipapeilta ja kirjanoppineilta ja tuleman tapetuksi ja kolmantena päivänä nouseman ylös.

    Matt. 17:23 ja he tappavat hänet, ja kolmantena päivänä hän nousee ylös". Ja he tulivat kovin murheellisiksi.

    Matt. 20:19 ja antavat hänet pakanoille pilkattavaksi ja ruoskittavaksi ja ristiinnaulittavaksi, ja kolmantena päivänä hän on nouseva ylös".

    Luuk. 9:22 ja sanoi: "Ihmisen Pojan pitää kärsimän paljon ja joutuman vanhinten ja ylipappien ja kirjanoppineiden hyljittäväksi ja tuleman tapetuksi ja kolmantena päivänä nouseman ylös".

    Luuk. 13:32 Niin hän sanoi heille: "Menkää ja sanokaa sille ketulle: 'Katso, minä ajan ulos riivaajia ja parannan sairaita tänään ja huomenna, ja kolmantena päivänä minä pääsen määräni päähän'.

    Luuk. 18:33 ja ruoskittuaan he tappavat hänet, ja kolmantena päivänä hän nousee ylös."

    Luuk. 24:7 sanoen: 'Ihmisen Poika pitää annettaman syntisten ihmisten käsiin ja ristiinnaulittaman, ja hänen pitää kolmantena päivänä nouseman ylös'."

    Luuk. 24:46 Ja hän sanoi heille: "Niin on kirjoitettu, että Kristus oli kärsivä ja kolmantena päivänä nouseva kuolleista,

    Ap. t. 10:40 Hänet Jumala herätti kolmantena päivänä ja antoi hänen ilmestyä,

    1. Kor. 15:4 ja että hänet haudattiin ja että hän nousi kuolleista kolmantena päivänä, kirjoitusten mukaan,

    Mikä viikonpäivä tuo kolmas olikaan ?

    No, sehän oli sunnuntai, eli juutalaisten mukaan siis viikon ensimmäinen päivä !

    1 Mutta viikon ensimmäisenä päivänä Maria Magdaleena meni varhain, kun vielä oli pimeä, haudalle ja näki kiven otetuksi pois haudan suulta.

    16 Jeesus sanoi hänelle: "Maria!" Tämä kääntyi ja sanoi hänelle hebreankielellä: "Rabbuuni!" se on: opettaja.
    17 Jeesus sanoi hänelle: "Älä minuun koske, sillä en minä ole vielä mennyt ylös Isäni tykö; mutta mene minun veljieni tykö ja sano heille, että minä menen ylös, minun Isäni tykö ja teidän Isänne tykö, ja minun Jumalani tykö ja teidän Jumalanne tykö".
    18 Maria Magdaleena meni ja ilmoitti opetuslapsille, että hän oli nähnyt Herran ja että Herra oli hänelle näin sanonut.
    19 Samana päivänä, viikon ensimmäisenä, myöhään illalla, kun opetuslapset olivat koolla lukittujen ovien takana, juutalaisten pelosta, tuli Jeesus ja seisoi heidän keskellään ja sanoi heille: "Rauha teille!"
    20 Ja sen sanottuaan hän näytti heille kätensä ja kylkensä. Niin opetuslapset iloitsivat nähdessään Herran.
    21 Niin Jeesus sanoi heille jälleen: "Rauha teille! Niinkuin Isä on lähettänyt minut, niin lähetän minäkin teidät."
    22 Ja tämän sanottuaan hän puhalsi heidän päällensä ja sanoi heille: "Ottakaa Pyhä Henki.

    Tässä lienee syy siihen sunnuntain viettoon !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    En vietä mitään viikkosapattia, en lauantaina enkä sunnuntaina !

    Mutta käsittääkseni moni vietttää sunnuntaina Herran päivää tämän vuoksi:

    Matt. 16:21 Siitä lähtien Jeesus alkoi ilmoittaa opetuslapsilleen, että hänen piti menemän Jerusalemiin ja kärsimän paljon vanhimmilta ja ylipapeilta ja kirjanoppineilta ja tuleman tapetuksi ja kolmantena päivänä nouseman ylös.

    Matt. 17:23 ja he tappavat hänet, ja kolmantena päivänä hän nousee ylös". Ja he tulivat kovin murheellisiksi.

    Matt. 20:19 ja antavat hänet pakanoille pilkattavaksi ja ruoskittavaksi ja ristiinnaulittavaksi, ja kolmantena päivänä hän on nouseva ylös".

    Luuk. 9:22 ja sanoi: "Ihmisen Pojan pitää kärsimän paljon ja joutuman vanhinten ja ylipappien ja kirjanoppineiden hyljittäväksi ja tuleman tapetuksi ja kolmantena päivänä nouseman ylös".

    Luuk. 13:32 Niin hän sanoi heille: "Menkää ja sanokaa sille ketulle: 'Katso, minä ajan ulos riivaajia ja parannan sairaita tänään ja huomenna, ja kolmantena päivänä minä pääsen määräni päähän'.

    Luuk. 18:33 ja ruoskittuaan he tappavat hänet, ja kolmantena päivänä hän nousee ylös."

    Luuk. 24:7 sanoen: 'Ihmisen Poika pitää annettaman syntisten ihmisten käsiin ja ristiinnaulittaman, ja hänen pitää kolmantena päivänä nouseman ylös'."

    Luuk. 24:46 Ja hän sanoi heille: "Niin on kirjoitettu, että Kristus oli kärsivä ja kolmantena päivänä nouseva kuolleista,

    Ap. t. 10:40 Hänet Jumala herätti kolmantena päivänä ja antoi hänen ilmestyä,

    1. Kor. 15:4 ja että hänet haudattiin ja että hän nousi kuolleista kolmantena päivänä, kirjoitusten mukaan,

    Mikä viikonpäivä tuo kolmas olikaan ?

    No, sehän oli sunnuntai, eli juutalaisten mukaan siis viikon ensimmäinen päivä !

    1 Mutta viikon ensimmäisenä päivänä Maria Magdaleena meni varhain, kun vielä oli pimeä, haudalle ja näki kiven otetuksi pois haudan suulta.

    16 Jeesus sanoi hänelle: "Maria!" Tämä kääntyi ja sanoi hänelle hebreankielellä: "Rabbuuni!" se on: opettaja.
    17 Jeesus sanoi hänelle: "Älä minuun koske, sillä en minä ole vielä mennyt ylös Isäni tykö; mutta mene minun veljieni tykö ja sano heille, että minä menen ylös, minun Isäni tykö ja teidän Isänne tykö, ja minun Jumalani tykö ja teidän Jumalanne tykö".
    18 Maria Magdaleena meni ja ilmoitti opetuslapsille, että hän oli nähnyt Herran ja että Herra oli hänelle näin sanonut.
    19 Samana päivänä, viikon ensimmäisenä, myöhään illalla, kun opetuslapset olivat koolla lukittujen ovien takana, juutalaisten pelosta, tuli Jeesus ja seisoi heidän keskellään ja sanoi heille: "Rauha teille!"
    20 Ja sen sanottuaan hän näytti heille kätensä ja kylkensä. Niin opetuslapset iloitsivat nähdessään Herran.
    21 Niin Jeesus sanoi heille jälleen: "Rauha teille! Niinkuin Isä on lähettänyt minut, niin lähetän minäkin teidät."
    22 Ja tämän sanottuaan hän puhalsi heidän päällensä ja sanoi heille: "Ottakaa Pyhä Henki.

    Tässä lienee syy siihen sunnuntain viettoon !

    Sunnuntain vietto Herran lepopäivänä ei perustu Raamatun opetukseen.
    Jeesuskin meni tapansa mukaan sapattina pyhäkköön.
    Sapatti ei ole kumottu.
    Jumala itse pyhitti seitsemännen päivän, kun oli 6 päivää jatkanut luomistyötään.

    Kukin saa tietysti viettä lepopäivänsä niinkuin tahtoo.

    Mutta Raamattu ei sunnuntaita mainitse.

    Sunnuntain määrääminen kristittyjen lepopäiväksi tapahtui pakanallisen Rooman keisarin tahdosta.

    Tiedättehän sunnuntaihin liittyvä taustat?


  • Anonyymi

   Joulun aika on sekalainen juttu.
   Kuin kirpputori. Joka sorttia tavaraa tarjolla.

   Kukin valitsee ja valitkoon niinkuin tahtoo!

  • Anonyymi

   Silleen on, ja kovin on laidasta laitaan jutut täälläkin.
   Erä nikki nimeltään Henki, alkoi oikein hikeentyä eräässä ketjussa.
   Ei mistään joulun aiheesta, vaan ihan jostain omasta purkauksen ilostaan.

   Hän antoi ymmärtää, että tälläkin palstalla (?) kirjoittavien joukossa on

   "raatokärpäsiä" ja "raadonsyöjiä". Hän koetti näin konsultoida erästä toista kirjoittajaa, että sellaiset "pitäisi jättää omaan arvoonsa".....

   Ja kun yleinen käsitys on ettei täällä "kärpäset" saati raatokärpäset kirjoita?
   Ja ettei "raadonsyöjiä" ole?

   Mutta ehkä Herra Henki mielikuvissaan "näkee" toiset kirjoittajat sellaisina?
   No suotakoon hänelle hänen monipuoliset visionsa?

   Miksi Henki hermostui?

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17673602/mihin-sanaan-henki-hermostui--(--analyysia---)

   • Anonyymi

    Tämä on aivan sairasta jo, tämä sinun OMA toimintasi !


   • Anonyymi

    Tietävätkö sinun läheisesi ollenkaan sitä, että mitä sinä tällä foorumilla touhuat ja kirjoittelet ???

    Mitä tapahtuisikaan, jos he tietäisivät ?

    Loppuisivatko nämä asiattomuudet /lapsellisuudet / häiriköinnit ?


  • Anonyymi

   Rakas joulupukki! - Kaiken maailman lahkolaiset ovat sisäänpäin kääntyneitä oudosta ihmisen lahkouskosta,joten voitko potkia munille näitä 1800-luvun parustajia,kyllä sinä tiedät ne nimet jotka ahdistusta ja pahaa tuovat ihmisille 1800 luvulta.
   Sinäkin Joulupukki olet vanhempi,kuin nämä 1800-luvun typerykset,jotka tekevät vaikka mitä temppuja.
   On vain niin ahdistavaa lukea,miten lahkot ahdistavat ihmisiä ja saavat jopa mielensairauteen.
   Ota Joulupukki kaikki 1800-luvun kehittymät höplöt rekesi kyytiin ja vie ihan minne vain,muttei meille.

  • Anonyymi

   Entäjos tietäisitte,kaikki uskomuksenne on väärinpäin.
   Ihminen on vankilaplaneetalla?
   Täältä ei tuomitut sielut karkaa vielä.
   Me kaikki olemme tuomittuja.

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: "Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen (SDP) iski nuoren opiskelijan"

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Skandaalipaljastus-Naimisissa-oleva-kansanedustaja-Matias-Makynen-iski-nuoren-opiskelijan "Opiskelija on kertonut lähip
   Maailman menoa
   491
   3499
  2. Maisa menetti autonsa

   Alamäki on alkanut...todellisuudessa auto lähti liisarista kun rahat loppui... https://www.seiska.fi/Kotimaa/Voi-ei-Maisa-Torppa-joutui-autokiipeliin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   2600
  3. Sille jollekin, edelleen tunnistat kyllä

   Jatkamme siitä mihin jäimme. Tekniikkakin meni kauhusta polvilleen kun rikoimme rajat. Edelleen on vielä verkko avaamatta. Nyt huomaat, että pidät si
   Ikävä
   243
   2035
  4. Tältä näyttää Elastiselle rakennettava luksusmökki Lapissa - Jopa Samu Haber hehkuttaa: "Upee"

   No nyt ei ole kyllä mikään pikkumökki, vaan aika öky... Ela on jakanut kuvia rakennusvaiheessa olevasta vapaa-ajan asunnosta. Se ei todellakaan näytä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1273
  5. Katja Ståhl sai yllätyksekseen masennusdiagnoosin - Yksi asia herätti: "Rupesin hirveesti..."

   Tsemppiä ja voimia, Katja Ståhl! Juontaja, hevosnainen Ståhl avaa yksityiselämäänsä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Lue lisää: https://www.suomi
   Suomalaiset julkkikset
   8
   1230
  6. Olisitko nainen hävennyt mun kanssa

   liikkuessa, vai päinvastoin? Luin jostain lehdestä kauan sitten että naiset miettii tätä kautta asioita. Ja olisitko hävennyt mua faijasi edessä? Ei s
   Ikävä
   132
   961
  7. Haluun vaan, että tiedät

   Olet ensimmäinen ja viimeinen päivän ajatuksissani - en voi sinua unohtaa, vaikka aikaa on kulunut, kyyneleet edelleen virtaavat..
   Ikävä
   18
   874
  8. Hyvää iltaa

   Etenkin yhdelle naiselle täällä :).
   Ikävä
   100
   840
  9. Niin solmussa

   Voi kun tietäisit miten suuria tunteita mulla on sua kohtaan. Naiselle ❤️
   Ikävä
   24
   833
  Aihe