Riivaajat ja henkivallat

Anonyymi

Lähinnä riivaajat nyt aiheena, ovat kyllä todellisia ja aikamoisia rienaajia ovatkin.
Olen siis tehnyt lähempää tuttavuutta näiden henkivaltojen kanssa, saanut nähdä ja kokea näitä henkimaailman asioita.

Mennäänpäs ensin siihen kuinka jotkut "kristityt" niin herkästi tahtovat antaa tai jättää sen uskonveljensä "saatanan kuritettavaksi".

No näinhän minulle kävi, arvatkaapas onko Herra tyytyväinen tällaiseen toimintaan?

No kerron vähän lisää, en niinkään niistä kokemuksista vaikka varmasti teitä kiinostaisi.
Mutta mennäänpäs siihen tärkeimpään ensin, mitä tapahtuu tuomiolla kun saatanalta kysytään miksi hän oli kimpussani?
No tietenkin hän sanoo saaneensa luvan siihen joltain ja arvatkaapas mitä tämä luvan antaja vastaa kun häneltä kysytään miksi annoit saatanalle luvan kurittaa häntä?

Tulee muuten pitkä hiljainen hetki.
Hän kysyy sinulta syytä MIKSI?
Sinulla ei ole puolustusta.
Hän kysyy sinulta oliko sinulla riittävä tieto ja tuntemus kenen kimppuun saatanan käskit?
Sinulla ei ole puolustusta.
Toinen sivuseikka sitten on, että luuletko saatanan totelleen sinua vai käyttikö hän tilaisuutta hyväkseen, vähän niinkuin "kaksi yhdellä iskulla"?
Mieti sitä.
Sitten vielä, jos satut oikeasti tuntemaan Herran, niin mitä tarkoittaa se että millä tuomiolla te tuomitsette sillä teidätkin tuomitaan? ja tehkää niin kuin toivoisitte itsellennekin tehtävän?
Mieti ihan oikeasti, että olisiko sinulla aihetta kenties tehdä parannus jostain?

Mä selvisin siitä koska Herra oli minun kanssani,
Ajoitus oli kuin paholaisen suunnittelema, kunpa olisit tiennyt mitä kaikkea olin juuri käynyt ja käymässä läpi ja siihen sitten tupsahtaa eteeni oikein kristitty joka julistaa kaiken sen karmeuden keskellä minulle saatanan kuritusta.

Nyt kerron sinulle, että sellainen on aika helvetin rankka kokemus, jos ihmisten elämäntilanne sinua edes oikein mallikristittynä ja raamatun tuntevana nyt edes sattuu kiinostamaan, totta kai sinä tiesit tilanteeni eikö vain?
kyllähän sinä tiedät kenen kimppuun saatanaa usuttelet.
Jos tiedät olet todella kovan tuomion alla ja ellet tiennyt, niin sitä suuremmalla syyllä olet tuomion alla.
Tajuatko pointin?

Herra suojeli ja käänsi asian kuitenkin hyväkseni, mutta se ei poista sinun tuomiotasi.
Katsos kun ne motiivit ja syyt ratkaisevat, eihän murhaajaa siitä kiitetä siitä, että uhri pääsi jumalan luo ja sai nähdä herran ja hän palautti hänet takaisin elämään.
Vaikka se paha käännettiin hyväksi herran toimesta, on murhaaja edelleen murhaaja, katsos kun hedelmistä se puu tunnetaan.

No, nyt olen sitten nähnyt sellaisia asioita joita moni ei ole nähnyt ja ymmärrän jotain mitä monet eivät ymmärrä.
Kuule jos tällaisen joudut itse kokemaan, niin sinulla täytyy olla sitten spyyke kunnossa eikä sekään muuten sitten riitä vaan sinä tarvitset sitä että Herra todella on sinun kanssasi, sen minä sinulle sanon.

varoitukseksi sinulle sanon, että älä enää ikinä tee kenellekään sitä mitä minulle teit, meinaan sinä et tiedä mitä teet ja jos tiedät, niin sitä suuremmalla syyllä et tule kestämään sitä tuomiota joka sinua odottaa.

Jos sinä kadut tekoasi ja teet siitä parannuksen, niin minä annan sen sinulle anteeksi siksi, että Herra on hyvä ja sen takia meidän tulisikin hiukan pystyä hiukan kärsimään sitä pahaa.
Vaikka minulla on hyvä tahto ja sen kokemuksen myötä minulla on ymmärrystä ja jopa jonkinlaista myötätuntoa henkivaltoja kohtaan, niin sinun tekoasi en oikein sulata.

Katsos kun se on vähän yleinen tieto niistä henkivalloista, langenneista ja demoneista ettei ne ole välttämättä mitään hyviä, niin valhekristityt, sokeat sokeiden taluttajat, eksyttäjät ja sudet lampaiden vaatteissa on vähän eri asia.

Jos lähden tuonne jonnekin vaikka lohikäärmettä kohtaamaan, niin minä melkein tiedän jo mitä on odotettavissa ja olen varautunut ja valmistautunut siihen, tiedän mihin olen lähdössä.
Mutta kun tulen kristittyjen keskuuteen rikottuna, elämä pilalla, poissa tolaltaan heikoimpana hetkenä ja siellä on se susi lampaiden vaatteissa odottelemassa, niin sitä en kyllä kovinkaan helposti ymmärrä.

Toki tiedän että pahojen asioiden täytyy tapahtua, mutta voi sitä jonka kautta ne tapahtuvat.

No, nyt minulla on sitten kokemusta, tietoa ja ymmärrystä näistä asioista ja varmuus siitä, että se joka minussa asuu, on suurempi kuin se joka on maailmassa.
Ja minulla on valta yli vihollisen voiman ja ne henget kunnioittavat sitä henkeä joka minussa asuu, se oli meinaan sellainen sota, että tietävät etteivät sitä voi voittaa.

Ja kuule vielä tämä.
olet sitten susi lampaiden vaatteissa taikka lakihenkinen kristitty tai eksyttäjä.
Mikä lie olet joka saatanan kurituksia toisille julistat, niin muista mikäli herra palatessaan löytää sinut hakkaamasta taikka pahoinpitelemästä kanssapalvelijoita, niin minkä osan hän sinulle määrää?

Arvaappa pari kertaa tietääkö hän jo mitä sinä olet tehnyt?
Nyt sitten vaan voit rauhassa miettiä olitko hyvä palvelija jonka hän on kuullut paljon hyvää tehnyt taikka et ja minkälainen kohtalo sinua ehkä odottaa.

176

697

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jatketaan.

   En odota että tulet tänne pyytämään anteeksi taikka anomaan armoa, Herran haltuun jätän sinut sen asian kanssa.
   Minua ei kiinosta teetkö parannuksen siellä kotonasi vai tuletko tänne, Herra tietää onko katumuksesi aitoa ja sen mukaan sinulle mitataan.

   Toivon, että tästä on jotain hyötyä jollekin toisellekin ja joku voi ottaa jotain opiksi ja ehkä tuomita jatkossa oikein jos tuomita tarvitsee ja ottaa vaikka selvää asioista ennemmin kuin tuomitsisi sen mukaan miltä asia päältä päin näyttää.
   Jos tuomitsette, niin tuomitkaa oikein.

   Katsos kun minulla on aika paljon valtaa, niin sen mukana tulee myös vastuuta.
   Jolle on paljon annettu siltä enemmän vaaditaan.
   En ole täydellinen ja olen joskus äkkipikainen itsekin, mutta Herra luottaa minuun ja täyttää pyyntöni, vaikka se ei ihan täydellinen pyyntö taikka paras ratkaisu olisikaan.
   Siihen on omat syynsä ja yksi niistä on se kunnioitus, hän rakastaa meitä ja täyttää pyyntömme, jotta kaikki kunnioittaisivat meitä korkeimman lapsia kuten hänkin meitä kunnioittaa.
   Se ei tarkoita mitään palvomista ja ylistämistä vaan että edes käyttäytyisitte kuten kristittyjen tulee käyttäytyä toisten edessä ja ihmisten keskuudessa ja jonkinlaiset hyvät tavat ja hyvä "henki" olisi läsnä.
   Ei hän saata meitä lapsia häpeään eikä ole meitä vastaan vaan hän on meidän puolellamme ja hän tekee ne teot.

   Kaikilla ei ole sellaista valtaa taikka lahjoja tai kutsumusta joita toisella on.
   monet ovat kutsutut mutta harvat valitut.
   Meidän tulee silti olla samaa tiimiä ja toimia sen kutsumuksen ja voiman mukaan joka meille on annettu.

   Tässä sitä nyt vähän saarnaa joka koskee henkilökohtaisesti ainakin yhtä henkilöä tällä palstalla.
   Muut voivat ottaa opiksi jotain.

   Luojan kiitos että Herra oli kanssani silloin, meinaan se oli todella hurja ja pitkä koettelemus, sellaista odottaisi osakseen vain pahan palvelijalta, joten ymmärrät kai miksi nämä nuhtelut sinä yksi siellä osaksesi saat.

   Ja sen verran vielä sanon, että jos kerrankin vielä sellaista minulle toivotat, niin se tulee omalle kohdallesi ja silloin sinun on paras olla tosi kristitty, meinaan muuten sinä löydät itsesi sairaalasta tai päätät itse päiväsi.
   Usko pois, sinä et kestä sitä ilman apua.

   • Anonyymi

    Ihan höpöä. Sinulla ei ole Rakkautta,ei oikeaa uskoa.Olet vain höpö..
    EI kukaan joka Rakastaa kirjoita roskaa!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ihan höpöä. Sinulla ei ole Rakkautta,ei oikeaa uskoa.Olet vain höpö..
    EI kukaan joka Rakastaa kirjoita roskaa!

    No et itse näytä tietävän yhtään mitään näistä asioista saati rakkaudesta.


  • Anonyymi

   Ihan outo postaus?

   • Anonyymi

    Nämä on sellaisia asioita, jotka ei varmasti kaikille avaudu, mutta eräälle täällä se on tarkoitettu sekä myös nämä henkivallat kuuntelevat.
    Kyllä ne tietävät enemmän asioista kuin ihmiset taikka uskovat yleensä ja tietävät kyllä kuka niiden yläpuolella on.
    Herra kun sanoi:
    Muistakaa se sana, jonka minä teille sanoin: 'Ei ole palvelija herraansa suurempi'. Jos he ovat minua vainonneet, niin he teitäkin vainoavat; jos he ovat ottaneet vaarin minun sanastani, niin he ottavat vaarin teidänkin sanastanne.

    Sen takia ne kuuntelevat ja nekin tietävät joutuvansa tuomiolle ja me heitä voimme tuomita.
    Mutta koska olen etsinyt korkeimman vanhurskautta ja saanut häneltä viisautta ja ymmärrystä, niin en ole ihan sellainen normi riviuskova vaan olen saanut jotain jonka vuoksi he ovatkin tarkkaavaisia ja varovaisia.
    Minulla siis on oikeasti myötätuntoa niitä kohtaan ja jopa pieni ilosanoma niillekin.
    Katsos kun heitäkin on käytetty tekemään se likainen työ.
    Monet henkiolennot olisivat mieluusti rauhassa kuin joidenkin pahojen palveluksessa ja käskettävänä.
    Kyllä se niin on, että tuomiolla nekin puolustavat itseään ja voivat sanoa tehneensä monia tekoja käskettynä, eli ovat myös olleet esim jonkun "noidan" tai henkimanaajan tms. käskyvallan alla, se selviää kyllä sitten, eikä heitäkään voi tuomita teoista joita heidän oli pakko tehdä eikä heillä ollut mahdollisuutta olla sitä tekemättä.

    Mutta en ole silti mikään noitarovioiden sytyttelijä.
    Henkiolennot ovat omalaatuisia ja ehkä niitä on hieman vaikea ihmisten ymmärtää.
    Mutta koska jos he joutuvat tekemään toisten likaisia töitä pakosta, niin olen jo jopa väläytellyt, että heidät voitaisiin vapauttaa siitä kahleesta.

    Katsos kun todellinen oikeus on oikeutta ja sitä maailma kaipaa ja myös henkivallat.
    Herran Henki on minun päälläni, sillä hän on voidellut minut julistamaan ilosanomaa nöyrille, lähettänyt minut sitomaan särjettyjä sydämiä, julistamaan vangituille vapautusta ja kahlituille kirvoitusta,

    Se on sellainen asia, että se oikeus koskee ihan kaikkia.
    Ja kaikkien on tehtävä parannus.
    Todellinen oikeus on hyvä eikä se ole sellaista mitä maailmassa on, jossa lait ovat vääryydellä laadittuja, orjuuttavat ja sitovat ja ovat lähinnä raskaita taakkoja, lahjuksien avulla aikaansaatuja ja niillä haetaan väärää hyötyä tietyille tahoille eikä oikeutta.
    Väärinkäytöksiä, epäoikeutta, epätasa-arvoa ja ryöstöä täynnä.

    Kuka tahtoisi kohdalleen sellaista?
    Ja kuka sellaisia säätää ja sellaisista hyötyy?

    Muistutan vielä, olen ollut kova suustani kun olen nuhdellut heitä, mutta ovat kyllä saaneet kuulla kunniansa ja jos heille ei hyvä ja oikea kelpaa, niin he tosiaan ovat hyödyttömiä rikollisia.
    Jos he pahaa ja vääryyttä palvelevat he saavat osansa myös sen tuomiosta.
    Myös heidän on tehtävä parannus, se koskee kaikkia.

    ja millainen voima minulle on annettu.
    Totisesti minä sanon teille: kaikki, minkä te sidotte maan päällä, on oleva sidottu taivaassa, ja kaikki, minkä te päästätte maan päällä, on oleva päästetty taivaassa.
    Katso, minä olen antanut teille vallan tallata käärmeitä ja skorpioneja ja kaikkea vihollisen voimaa, eikä mikään ole teitä vahingoittava.

    Ja minä tiedän sen, että se käärmekin on hyödyllinen kunhan se tietää paikkansa.
    Se on hyvä metsästämään tuholaisia, ei sellaisia tarvitse talloa.

    Lukekaahan Jesaja 11.


  • Anonyymi

   Henkisesti väärä ihmine jolla on mieletön pelko tai ei ole elänyt hyvin kun on kokenut näin.
   Pahaa tehneet ihmiset kirjoittavat näin tai sitten aivopesty lahkolaiset joilla on heikko Kristus minä.
   Ei henkivallat pääse ihmiseen,ellei niitä kutsu tai ei usko Rakkauteen ja Kristukseen.
   Hyvä tarina opetuksesi monelle,kun on elänyt ja kutsunt väärää ja silloin on huomannut että on pelastus elämässä !

   • Anonyymi

    Ja kukas sinut on opettajaksi asettanut taikka kertomaan mitään jonkun toisen kokemuksen taustoista?
    Juuri edellä kerroin jopa vähän taustaa ja sinäkö tiedät totuuden?
    Miten on sen oman kristus minäsi laita?

    Mitä sinä henkivalloista ja niiden toiminnasta tiedät?
    Onko sinulla kokemuksia vai opetatko omiasi?
    Mistä lähteestä sinä siis ammennat?
    Vai väärää kutsunut....... no sitten varmaan tiedät ketä tai mitä olen kutsunut kun se oli väärä, eikö vain?
    Arvaahan kenen puoleen minä olen kääntynyt, keneltä minä olen apua pyytänyt?
    Kuka on se jota sinä kutsut vääräksi?

    Sinä tässä tuomitset ja tuomitset väärin ihan oman mutusi mukaan täysin tietämättä asioista, sitä voi sanoa myös valehteluksi vähän niinkuin lausuisit väärää todistusta lähimmäisestäsi.
    Tässä moni sinunkin todistustasi nyt katselee, pitäisikö sinun ehkä olla hiukan nopeampi kuulemaan ja hitaampi puhumaan?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja kukas sinut on opettajaksi asettanut taikka kertomaan mitään jonkun toisen kokemuksen taustoista?
    Juuri edellä kerroin jopa vähän taustaa ja sinäkö tiedät totuuden?
    Miten on sen oman kristus minäsi laita?

    Mitä sinä henkivalloista ja niiden toiminnasta tiedät?
    Onko sinulla kokemuksia vai opetatko omiasi?
    Mistä lähteestä sinä siis ammennat?
    Vai väärää kutsunut....... no sitten varmaan tiedät ketä tai mitä olen kutsunut kun se oli väärä, eikö vain?
    Arvaahan kenen puoleen minä olen kääntynyt, keneltä minä olen apua pyytänyt?
    Kuka on se jota sinä kutsut vääräksi?

    Sinä tässä tuomitset ja tuomitset väärin ihan oman mutusi mukaan täysin tietämättä asioista, sitä voi sanoa myös valehteluksi vähän niinkuin lausuisit väärää todistusta lähimmäisestäsi.
    Tässä moni sinunkin todistustasi nyt katselee, pitäisikö sinun ehkä olla hiukan nopeampi kuulemaan ja hitaampi puhumaan?

    Arvaahan kenen puoleen minä olen kääntynyt, keneltä minä olen apua pyytänyt?
    No spr,roskasankko vai piru vai ?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Arvaahan kenen puoleen minä olen kääntynyt, keneltä minä olen apua pyytänyt?
    No spr,roskasankko vai piru vai ?

    Arvaahan vielä.


  • Anonyymi

   Syntisiä ja sairaita ym Herra tuli etsimään. Ei pahuutta.

   • Anonyymi

    joo. Aloittaja kertoo tutustuneensa riivaaja-asioihin tälleesti:

    "Lähinnä riivaajat nyt aiheena,
    Olen siis tehnyt lähempää tuttavuutta näiden henkivaltojen kanssa, saanut nähdä ja kokea näitä henkimaailman asioita.!"

    Viisaampaa oli tehdä tuttavuutta Jeesuksen ja Pyhän Hengen voiman kanssa!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    joo. Aloittaja kertoo tutustuneensa riivaaja-asioihin tälleesti:

    "Lähinnä riivaajat nyt aiheena,
    Olen siis tehnyt lähempää tuttavuutta näiden henkivaltojen kanssa, saanut nähdä ja kokea näitä henkimaailman asioita.!"

    Viisaampaa oli tehdä tuttavuutta Jeesuksen ja Pyhän Hengen voiman kanssa!

    No mitä sinä sitten luulet, kenen kanssa sellaiset joutuvat tekemisiin joilla on vaikka lahja arvostella henkiä?
    tai sellaiset joilla on valta tuomita niitä?
    Eikö heidän pitäisi olla vähän perillä asioista vai riittääkö mutu siihen että voi langettaa oikean tuomion?

    Kuule Jeesuskin oli siellä erämaassa saatanan koeteltavana.
    Ei se sitä ole, että niitä kutsuttaisiin vaan sitä että niitä saattaa eteen jostain tupsahtaa vai mitä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No mitä sinä sitten luulet, kenen kanssa sellaiset joutuvat tekemisiin joilla on vaikka lahja arvostella henkiä?
    tai sellaiset joilla on valta tuomita niitä?
    Eikö heidän pitäisi olla vähän perillä asioista vai riittääkö mutu siihen että voi langettaa oikean tuomion?

    Kuule Jeesuskin oli siellä erämaassa saatanan koeteltavana.
    Ei se sitä ole, että niitä kutsuttaisiin vaan sitä että niitä saattaa eteen jostain tupsahtaa vai mitä?

    Aloituksessa lukee:
    "Olen siis tehnyt lähempää tuttavuutta näiden henkivaltojen kanssa, saanut nähdä ja kokea näitä henkimaailman asioita."

    Turha sitten on kiukutella jollekin sivulliselle!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aloituksessa lukee:
    "Olen siis tehnyt lähempää tuttavuutta näiden henkivaltojen kanssa, saanut nähdä ja kokea näitä henkimaailman asioita."

    Turha sitten on kiukutella jollekin sivulliselle!!

    Mitä sinä oikein yrität sanoa, luitko taikka ymmärsitkö lukemasi.
    Otit yhden kohdan ja kiukuttelet siitä kun koko kokonaisuus tarkentaa asiaa?

    Turha sinun tulla kiukuttelemaan siihen jos itse liityt keskustelemaan tuolla tavalla ja sinua siitä vähän valistetaan.

    Alatko nyt sitten siivilöimään hyttysiä yhtä kohtaa ja koko kokonaisuus menee sinulta ohi kuin kameli.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä sinä oikein yrität sanoa, luitko taikka ymmärsitkö lukemasi.
    Otit yhden kohdan ja kiukuttelet siitä kun koko kokonaisuus tarkentaa asiaa?

    Turha sinun tulla kiukuttelemaan siihen jos itse liityt keskustelemaan tuolla tavalla ja sinua siitä vähän valistetaan.

    Alatko nyt sitten siivilöimään hyttysiä yhtä kohtaa ja koko kokonaisuus menee sinulta ohi kuin kameli.

    Mitä ihmettä joku tulee tänne valittamaan että oli kamalaa, kun kerran teki lähempää tuttavuutta henkivaltojen kanssa.
    Eikö järkikultakin jo sano ettei pidä tulella leikitellä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä ihmettä joku tulee tänne valittamaan että oli kamalaa, kun kerran teki lähempää tuttavuutta henkivaltojen kanssa.
    Eikö järkikultakin jo sano ettei pidä tulella leikitellä?

    Eikö mene perille sitten millään?
    Kai ne asiat on sitten teiltä salattu ja lukittu.

    Niin on kaikki ilmoitus teille niinkuin lukitun kirjan sanat; jos se annetaan kirjantaitavalle ja sanotaan: "Lue tämä", niin hän vastaa: "Ei voi, sillä se on lukittu",
    ja jos kirja annetaan kirjantaitamattomalle ja sanotaan: "Lue tämä", niin hän vastaa: "En osaa lukea".

    Mutta se ei haittaa, koska on myös heitä jotka näkevät ja ymmärtävät.


   • Anonyymi

    Syntisiä ja sairaita ym Herra tuli etsimään. Ei pahuutta.

    Haista huilu..et osaa mitään.
    Kuka kiusasi 40vrk Kristusta ?
    Ihan osamaton..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Syntisiä ja sairaita ym Herra tuli etsimään. Ei pahuutta.

    Haista huilu..et osaa mitään.
    Kuka kiusasi 40vrk Kristusta ?
    Ihan osamaton..

    Jaahas noinko kristitty puhuu: "haistattelee huilua" jollekin?
    Sinulla vaikuttas Jaakobin kirje unohtua mitä siellä sanotaan, kielenkäytöstä.


  • Anonyymi

   Niin sanoo Sana!

   KR 1933/-38

   Ilm. 2:24 Mutta teille muille Tyatirassa oleville, kaikille, joilla ei ole tätä oppia, teille, jotka ette ole tulleet tuntemaan, niinkuin ne sanovat, saatanan syvyyksiä, minä sanon: en minä pane teidän päällenne muuta kuormaa;
   -----------------------------------

   ottaa etäisyyttä sellaiseen oppiin, jossa kehutaan saatanan syvyyksiä!!

   • Anonyymi

    Eihän niitä tässä kehuta vaan jos oikeasti ymmärsit, niin se oli ns. "aikamoinen helvetti".
    Sinä et edes tiedä toisen kutsumuksesta etkä ymmärrä asioista joista puhut ja lainailet.

    Mitä sanot kristitystä joka tulee ja julistaa saatan kuritusta toiselle "uskonveljelle"?

    Mitä tiedät saatanan syvyyksistä?
    Mitä niillä tarkoitetaan, mitä he kutsuvat saatanan syvyyksiksi?

    Miksi sinä opetat kun et tiedä taikka ymmärrä?
    Onko sinulla henki joka tutkii kaiken, että voisit sitten jopa opettaa oikein aikä vain valkata jotain random jaetta raamatusta joka näyttäisi tähän sopivan?

    Tuossa puhutaan opista jota jotkut kutsuvat saatanan syvyyksiksi, ehkäpä jotain mitä demonologiaa tai vastaavaa, mutta joku oppi.
    Minä puhun kokemuksesta jonka olen kokenut ja juuri sinunlaistesi takia, jotka niin herkästi asioista mitään tietämättä julistelee mitä sylki suuhun tuo.

    Sinä kun olet sokea taluttaja tai opettaja joka et tiedä mistä opetat ja mitä opetat, niin sinä taluttelet niitä toisiakin samaan kuoppaan.

    Minä en ole kehunut niitä syvyyksiä, mutta minä olen opettanut oikein siitä mitä oikeus on ja se koskee kaikkia.
    Jos meillä on kerran tuomiovalta yli henkivaltojen, niin senkin tuomion on oltava oikeudenmukainen.

    Eli mikään keskiajan noitarovio tai noitavasara ei ole oikein.
    Ymmärrätkö?
    Sinäkin opetat ja saat siitä kovemman tuomion ja minä korjaan tässä sinua jotta ehkä voisit sinäkin ottaa ensin selvää niistä asioista joista opetat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eihän niitä tässä kehuta vaan jos oikeasti ymmärsit, niin se oli ns. "aikamoinen helvetti".
    Sinä et edes tiedä toisen kutsumuksesta etkä ymmärrä asioista joista puhut ja lainailet.

    Mitä sanot kristitystä joka tulee ja julistaa saatan kuritusta toiselle "uskonveljelle"?

    Mitä tiedät saatanan syvyyksistä?
    Mitä niillä tarkoitetaan, mitä he kutsuvat saatanan syvyyksiksi?

    Miksi sinä opetat kun et tiedä taikka ymmärrä?
    Onko sinulla henki joka tutkii kaiken, että voisit sitten jopa opettaa oikein aikä vain valkata jotain random jaetta raamatusta joka näyttäisi tähän sopivan?

    Tuossa puhutaan opista jota jotkut kutsuvat saatanan syvyyksiksi, ehkäpä jotain mitä demonologiaa tai vastaavaa, mutta joku oppi.
    Minä puhun kokemuksesta jonka olen kokenut ja juuri sinunlaistesi takia, jotka niin herkästi asioista mitään tietämättä julistelee mitä sylki suuhun tuo.

    Sinä kun olet sokea taluttaja tai opettaja joka et tiedä mistä opetat ja mitä opetat, niin sinä taluttelet niitä toisiakin samaan kuoppaan.

    Minä en ole kehunut niitä syvyyksiä, mutta minä olen opettanut oikein siitä mitä oikeus on ja se koskee kaikkia.
    Jos meillä on kerran tuomiovalta yli henkivaltojen, niin senkin tuomion on oltava oikeudenmukainen.

    Eli mikään keskiajan noitarovio tai noitavasara ei ole oikein.
    Ymmärrätkö?
    Sinäkin opetat ja saat siitä kovemman tuomion ja minä korjaan tässä sinua jotta ehkä voisit sinäkin ottaa ensin selvää niistä asioista joista opetat.

    Kuules nyt, lopeta tuo kiukuttelu ja tuomioiden jankuttaminen.
    Ei täällä ole ketään, jotka sinun jakelemasi tuomioiden alla ovat. Tuomiovalta on yksin Herran. Etkö ole lukenut.

    Mutta suositeltavaa on, ettet enempää tee tuttavavuutta henkivaltojen kanssa!

    "Olen siis tehnyt lähempää tuttavuutta näiden henkivaltojen kanssa, saanut nähdä ja kokea näitä henkimaailman asioita."
    Raamattu opettaa että perkelettä pitää vastustaa, ei seurustella pahan kanssa!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuules nyt, lopeta tuo kiukuttelu ja tuomioiden jankuttaminen.
    Ei täällä ole ketään, jotka sinun jakelemasi tuomioiden alla ovat. Tuomiovalta on yksin Herran. Etkö ole lukenut.

    Mutta suositeltavaa on, ettet enempää tee tuttavavuutta henkivaltojen kanssa!

    "Olen siis tehnyt lähempää tuttavuutta näiden henkivaltojen kanssa, saanut nähdä ja kokea näitä henkimaailman asioita."
    Raamattu opettaa että perkelettä pitää vastustaa, ei seurustella pahan kanssa!

    Jeesus sanoi yhdelle parannetulle:

    "Sen jälkeen Jeesus tapasi hänet pyhäkössä ja sanoi hänelle: "Katso, sinä olet tullut terveeksi; älä enää syntiä tee, ettei sinulle jotakin pahempaa tapahtuisi".
    Joh 5:14

    Kenekään ei tule ylpeillä joillakin henkivalloilla tai että on saanut ne haltuunsa.
    luukas 10:20

    Eikä pidä ruveta edes Jeesuksen nimessä käskyttämään pahoja henkiä. Ne voivat käydä käskijän kimppuun, niinkuin Raamattu kertoo, Apt 19:14-17.

    Aloittajalle lienee käynyt niin, koska rupesi tekemään lähempää tuttavuutta henkivaltojen kanssa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuules nyt, lopeta tuo kiukuttelu ja tuomioiden jankuttaminen.
    Ei täällä ole ketään, jotka sinun jakelemasi tuomioiden alla ovat. Tuomiovalta on yksin Herran. Etkö ole lukenut.

    Mutta suositeltavaa on, ettet enempää tee tuttavavuutta henkivaltojen kanssa!

    "Olen siis tehnyt lähempää tuttavuutta näiden henkivaltojen kanssa, saanut nähdä ja kokea näitä henkimaailman asioita."
    Raamattu opettaa että perkelettä pitää vastustaa, ei seurustella pahan kanssa!

    1. Kor. 6:3
    Ettekö tiedä, että me tulemme tuomitsemaan enkeleitä, emmekö sitten maallisia asioita?

    Siksi on myös suositeltavaa, että myös loppuu sellainen saatanan kuritettavaksi tuomitseminen, ettei sellaista lähempää tuttavuutta henkivaltojen kanssa tapahtuisi, vai mitä?

    Legiokin tuli kumartaen Herran eteen ja pyysi lupaa päästä sikoihin ennenmin kuin että heidät ajettaisiin ulos.
    Se ei ole sellaista seurustelemista vaan tilanteita joita eteen tulee.

    Jos jollain on vaikka lahja arvostella henkiä, niin niitä kohtaamis tilanteita tulee varmasti eteen.
    Ja jos meillä on valta tuomita henkivaltojakin, niin meidän täytyy tietää mitä me teemme.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jeesus sanoi yhdelle parannetulle:

    "Sen jälkeen Jeesus tapasi hänet pyhäkössä ja sanoi hänelle: "Katso, sinä olet tullut terveeksi; älä enää syntiä tee, ettei sinulle jotakin pahempaa tapahtuisi".
    Joh 5:14

    Kenekään ei tule ylpeillä joillakin henkivalloilla tai että on saanut ne haltuunsa.
    luukas 10:20

    Eikä pidä ruveta edes Jeesuksen nimessä käskyttämään pahoja henkiä. Ne voivat käydä käskijän kimppuun, niinkuin Raamattu kertoo, Apt 19:14-17.

    Aloittajalle lienee käynyt niin, koska rupesi tekemään lähempää tuttavuutta henkivaltojen kanssa?

    Edelleen, kuinka sokeita ja ymmärtämättömiä te oikein olette vai teettekö tätä kenties tahallanne?

    Ei käynyt niin, koitahan ymmärtää sitä kokonaisuutta eikä pelkästään yhtä kohtaa.

    Henkivallat sanoi että "Jeesuksen minä tunnen, ja Paavalin minä tiedän, mutta keitä te olette?"
    Tiedätkö sinä minkä takia he näin vastasivat?

    Minulle lienee käynyt niin kuin kirjoitin aloituksessa, se on outo juttu kun ei tunnu menevän jakeluun.

    Väännetään rautalangasta
    Minun kokemus, minä tiedän asian.
    Ei sinun kokemus, sinä et tiedä asiasta, etkä edes ymmärrä lukemaasi.
    Minä kirjoitan asiasta jonka tiedän, kirjoitan totuuden mitä tapahtui.
    Sinä kirjoitat asiasta jota et tiedä, ihan mutua ja omaasi kirjoitat.

    Väännetään vielä jos menisi perille.
    Jos minulla on vihreä auto ja kirjoitan, että minulle on vihreä auto, niin miten sinä jos et tunne, tiedä, ole nähnyt voit kirjoittaa "aloittajalla lienee punainen auto, koska hän tietää autostaan"?

    Ymmärrätkö, tuollaisessa toiminnassasi ei ole paljon järkeä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    1. Kor. 6:3
    Ettekö tiedä, että me tulemme tuomitsemaan enkeleitä, emmekö sitten maallisia asioita?

    Siksi on myös suositeltavaa, että myös loppuu sellainen saatanan kuritettavaksi tuomitseminen, ettei sellaista lähempää tuttavuutta henkivaltojen kanssa tapahtuisi, vai mitä?

    Legiokin tuli kumartaen Herran eteen ja pyysi lupaa päästä sikoihin ennenmin kuin että heidät ajettaisiin ulos.
    Se ei ole sellaista seurustelemista vaan tilanteita joita eteen tulee.

    Jos jollain on vaikka lahja arvostella henkiä, niin niitä kohtaamis tilanteita tulee varmasti eteen.
    Ja jos meillä on valta tuomita henkivaltojakin, niin meidän täytyy tietää mitä me teemme.

    Jokainen voi jatkaa tyylillään ja kehuskella kuinka on muka valta tuomita henkivaltoja. Sellaista tuomiovaltaa ei Raamattu opeta.

    Mutta jos joku sekoilee mielensä mukaan ja kuvittelee itsestään suuria, harhoja siis, niin
    on aika naurettavaa tulla tänne parkumaan, jos - kun- sekoili henkivaltojen kanssa!

    No, kantapään kautta moni oppii kun lyö päätään seinään ...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Edelleen, kuinka sokeita ja ymmärtämättömiä te oikein olette vai teettekö tätä kenties tahallanne?

    Ei käynyt niin, koitahan ymmärtää sitä kokonaisuutta eikä pelkästään yhtä kohtaa.

    Henkivallat sanoi että "Jeesuksen minä tunnen, ja Paavalin minä tiedän, mutta keitä te olette?"
    Tiedätkö sinä minkä takia he näin vastasivat?

    Minulle lienee käynyt niin kuin kirjoitin aloituksessa, se on outo juttu kun ei tunnu menevän jakeluun.

    Väännetään rautalangasta
    Minun kokemus, minä tiedän asian.
    Ei sinun kokemus, sinä et tiedä asiasta, etkä edes ymmärrä lukemaasi.
    Minä kirjoitan asiasta jonka tiedän, kirjoitan totuuden mitä tapahtui.
    Sinä kirjoitat asiasta jota et tiedä, ihan mutua ja omaasi kirjoitat.

    Väännetään vielä jos menisi perille.
    Jos minulla on vihreä auto ja kirjoitan, että minulle on vihreä auto, niin miten sinä jos et tunne, tiedä, ole nähnyt voit kirjoittaa "aloittajalla lienee punainen auto, koska hän tietää autostaan"?

    Ymmärrätkö, tuollaisessa toiminnassasi ei ole paljon järkeä.

    Ei huoli tulla tällaiselle palstalle, jonka kirjoittajilla ei ole paljon järkeä....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jokainen voi jatkaa tyylillään ja kehuskella kuinka on muka valta tuomita henkivaltoja. Sellaista tuomiovaltaa ei Raamattu opeta.

    Mutta jos joku sekoilee mielensä mukaan ja kuvittelee itsestään suuria, harhoja siis, niin
    on aika naurettavaa tulla tänne parkumaan, jos - kun- sekoili henkivaltojen kanssa!

    No, kantapään kautta moni oppii kun lyö päätään seinään ...

    Joo. 1 Kor 4:19-21


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    1. Kor. 6:3
    Ettekö tiedä, että me tulemme tuomitsemaan enkeleitä, emmekö sitten maallisia asioita?

    Siksi on myös suositeltavaa, että myös loppuu sellainen saatanan kuritettavaksi tuomitseminen, ettei sellaista lähempää tuttavuutta henkivaltojen kanssa tapahtuisi, vai mitä?

    Legiokin tuli kumartaen Herran eteen ja pyysi lupaa päästä sikoihin ennenmin kuin että heidät ajettaisiin ulos.
    Se ei ole sellaista seurustelemista vaan tilanteita joita eteen tulee.

    Jos jollain on vaikka lahja arvostella henkiä, niin niitä kohtaamis tilanteita tulee varmasti eteen.
    Ja jos meillä on valta tuomita henkivaltojakin, niin meidän täytyy tietää mitä me teemme.

    Herran omiin eivät henkivallat saa lupaa koskeakaan, paitsi Herran luvalla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jokainen voi jatkaa tyylillään ja kehuskella kuinka on muka valta tuomita henkivaltoja. Sellaista tuomiovaltaa ei Raamattu opeta.

    Mutta jos joku sekoilee mielensä mukaan ja kuvittelee itsestään suuria, harhoja siis, niin
    on aika naurettavaa tulla tänne parkumaan, jos - kun- sekoili henkivaltojen kanssa!

    No, kantapään kautta moni oppii kun lyö päätään seinään ...

    Ei sillä nyt kehuskella, se on toteamus.
    Ja sellainen valta on ja siitä raamatussa juuri onkin kirjoitettu, eli äläpäs nyt siinä valehtele.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Herran omiin eivät henkivallat saa lupaa koskeakaan, paitsi Herran luvalla.

    Mistäs tiedät?
    Millä perustelet?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei sillä nyt kehuskella, se on toteamus.
    Ja sellainen valta on ja siitä raamatussa juuri onkin kirjoitettu, eli äläpäs nyt siinä valehtele.

    No, aantaa tulla niitä Raamatun kohtia tänne, kiitos. Muuten esitys on vailla vakuutusta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mistäs tiedät?
    Millä perustelet?

    Koeta lukea Raamatusta, niin sitten osaat itsekin vastata.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei sillä nyt kehuskella, se on toteamus.
    Ja sellainen valta on ja siitä raamatussa juuri onkin kirjoitettu, eli äläpäs nyt siinä valehtele.

    Kerro nyt selvästi Raamatun sanalla mikä se "valta" on? Ja kenellä? Ja milloin itse sellaisen "vallan" väität saaneesi?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kerro nyt selvästi Raamatun sanalla mikä se "valta" on? Ja kenellä? Ja milloin itse sellaisen "vallan" väität saaneesi?

    Onhan näitä.

    Katso, minä olen antanut teille vallan tallata käärmeitä ja skorpioneja ja kaikkea vihollisen voimaa, eikä mikään ole teitä vahingoittava.

    sitten jos puhutaan lahjoista niin henkien arvostelemisen lahjasta löytyy.
    toinen lahjan tehdä voimallisia tekoja; toinen profetoimisen lahjan, toinen lahjan arvostella henkiä; toinen eri kielillä puhumisen lahjan, toinen taas lahjan selittää kieliä.

    Sitten onhan tuolla jo mainittukin siitä että tulemme tuomitsemaan enkeleitäkin.

    Minulla on sellainen valta.

    Sen takia miksi sinä väittäisit ettei sellaista löydy raamatusta?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Koeta lukea Raamatusta, niin sitten osaat itsekin vastata.

    Nyt on sinun vuorosi etsiä ja näyttää ne kohdat ja perustella väitteesi.


  • Anonyymi

   Muistui Raamatusta se, kun apostoli Paavalikin sortui ylpeilemään joistakin erinomaisista kokemuksistaan.
   Miten kävI?
   Saatanan enkeli rupesi rusikoimaan, että Paavalia lakkaisi ylpeilemästä.
   Jumala on ylpeitä vastaan.
   2. Korintt 12:7-9

   • Anonyymi

    Toivoisitko sitä kohdalleni?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Toivoisitko sitä kohdalleni?

    Jeesus sanoi yhdelle parannetulle:

    "Sen jälkeen Jeesus tapasi hänet pyhäkössä ja sanoi hänelle: "Katso, sinä olet tullut terveeksi; älä enää syntiä tee, ettei sinulle jotakin pahempaa tapahtuisi".
    Joh 5:14


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jeesus sanoi yhdelle parannetulle:

    "Sen jälkeen Jeesus tapasi hänet pyhäkössä ja sanoi hänelle: "Katso, sinä olet tullut terveeksi; älä enää syntiä tee, ettei sinulle jotakin pahempaa tapahtuisi".
    Joh 5:14

    Niin, mikä on sinun pointtisi, voitko kertoa?
    Kyllä minä tuon ymmärrän, mutta sinun pointtisi?

    minä annan sinulle yhden jakeen, katsotaan.
    Ps. 119:73
    Sinun kätesi ovat minut tehneet ja valmistaneet; anna minulle ymmärrys oppiakseni sinun käskysi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin, mikä on sinun pointtisi, voitko kertoa?
    Kyllä minä tuon ymmärrän, mutta sinun pointtisi?

    minä annan sinulle yhden jakeen, katsotaan.
    Ps. 119:73
    Sinun kätesi ovat minut tehneet ja valmistaneet; anna minulle ymmärrys oppiakseni sinun käskysi.

    Ei tämä ole mikään pointtipalsta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei tämä ole mikään pointtipalsta.

    Eli jonnekin keskustelujen joukkoon on hyvä heittää joku random jae raamatusta vai?

    Sitä tarkoitan, että kai siihen on jokin syy miksi valitaan joku jae ja se esitetään jollekin tietylle?
    Ja jos sitä kysytään niin kai sitä voi vähän tarkentaa ja selvittää.

    Tutkikaa nyt vähän sitä omaa toimintaanne.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eli jonnekin keskustelujen joukkoon on hyvä heittää joku random jae raamatusta vai?

    Sitä tarkoitan, että kai siihen on jokin syy miksi valitaan joku jae ja se esitetään jollekin tietylle?
    Ja jos sitä kysytään niin kai sitä voi vähän tarkentaa ja selvittää.

    Tutkikaa nyt vähän sitä omaa toimintaanne.

    No ihan sinä itsekin heittelet niitä jakeita sinne ja tänne mielesi mukaan ja ylennät itseäsi ja väität toisista kirjoittajista asioita, joita sinä et tiedä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Toivoisitko sitä kohdalleni?

    Tuo vain varoittaa sinua, että noinkin voi käydä, mutta kun kerran olet niin erinomainen , ethän sinä varoitusta ota. Edelleen tämä on profetiat palsta, kirjoitteleppa vaikka maailmanmenoa palstalle kokemuksia, älä tänne profetiat palstalle niitä tulvituta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No ihan sinä itsekin heittelet niitä jakeita sinne ja tänne mielesi mukaan ja ylennät itseäsi ja väität toisista kirjoittajista asioita, joita sinä et tiedä.

    Ja minulla on niihin aihe miksi niitä heittelen ja vähän jotain perusteluakin mukana, eikä pelkkä yksittäinen jae.

    Minä tiedän sen minkä tiedän ja näen ja luen.
    Minä en ylennä itseäni, sellaisesta ei ole hyötyä koska silloin alennetaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuo vain varoittaa sinua, että noinkin voi käydä, mutta kun kerran olet niin erinomainen , ethän sinä varoitusta ota. Edelleen tämä on profetiat palsta, kirjoitteleppa vaikka maailmanmenoa palstalle kokemuksia, älä tänne profetiat palstalle niitä tulvituta.

    Ylpeily tai kerskaaminen on ihan muuta kuin asioista kertominen.
    Noin ei tarvitse käydä, mikäli sellaiselle ei ole tarvetta.
    Ei tarvitse olla mikään erinomainen vaan ymmärtää asiat ja oikeanlainen nöyryys.

    Tämä ketju sisältää profetiaa ja opetusta, juuri oikealla palstalla on.


  • Anonyymi

   "Nuo uhkarohkeat, itserakkaat, eivät kammo herjata henkivaltoja."

   2 Piet 2.10

   "Mutta ei ylienkeli Miikaelkaan, joka riiteli ja väitteli perkeleen kanssa, Mooseksen ruumiista, rohjennut lausua herjaavaa tuomiota, vaan sanoi: rangaiskoon sinua Herra,"
   Juud v 9.

   Opi siitä.

   • Anonyymi

    1. Korinttolaiskirjeen 10. luku, hyvää opetusta!


   • Anonyymi

    Ja mitä pitäisi oppia?

    Eikö se oikeus ole vähän eri asia kuin herjaava tuomio?
    Riitely ja väittely, sitähän nyt tapahtuu tässäkin ketjussa parhaillaan.

    Ja tuossa on kyllä se hyvä pointti että herjaavaa tuomiota kannattaa välttää ja tuomita oikea tuomio, mikä on ollut pointtina aika selvästikin.

    Vai mitä ajat takaa?


  • Anonyymi

   Suomihan on tamperetta.

  • Anonyymi

   Aloitus ei ole mitään profetiaa vana henkilökohtaista valitusvirttä ja kiukuttelua.

   • Anonyymi

    Kylläpäs teitä nyt kiukuttaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kylläpäs teitä nyt kiukuttaa.

    Sinuapas :p


  • Anonyymi

   Apostolien teot 19:13-17, omavaltainen henkivaltojen käskyttäminen. . .

   "Myös jotkut kiertelevät juutalaiset henkienmanaajat alkoivat loitsiessaan lausua Herran Jeesuksen nimeä. Karkottaessaan sairaista pahoja henkiä he sanoivat:
   »Minä vannotan teitä sen Jeesuksen nimessä, jota Paavali julistaa.»Näin tekivät myös juutalaisen ylipapin Skeuaksen seitsemän poikaa,

   - mutta paha henki vastasi heille: »Jeesuksen minä tunnen ja Paavalinkin tiedän, mutta keitä te olette?» Ja mies, jossa paha henki oli, ryntäsi heidän kimppuunsa, nujersi heidät kaikki ja runteli heitä niin, että heidän oli alasti ja verissä päin paettava talosta.
   17. Tämä tuli Efesoksessa sekä juutalaisten että kreikkalaisten tietoon, ja pelko valtasi kaikki ja Herran Jeesuksen nimeä ylistettiin suuresti.

   Tuon kertomuksen opetus on, että ei tule kuvitellakaan että omissa voimissaan kukaan voisi käskyttää pimeyden henkivaltoja. Ja vaikka käyttäisi apunaan Paavalin taikka jopa Jeesuksen nimeä -- pimeyden henkivallat eivät välttämättä pakene. Päin vastoin. Pimeyden joukot tietävät, mikä on tuon käskyttäjän asema ja valtuus. Jos joku vain "kuvittelee" että minäpäs tästä nyt komentelen henkivaltoja ja tuomitsen jopa enkeleitä!! - niin miten voi siis käydä?

   Jos omissa voimissaan ja uhossaan alkaa komennella pimeyden voimia, siinä voi käydä huonosti. Niinkuin tuossa Apt 19 luvun tapauksessa. Pahuuden rintama suuttuu ja käy "käskyttäjän kimppuun". Jeesusta ne pelkäävät, Paavalin valtuudet olivat selvät. Ei pidä kuvitella itestä liikoja!

   Aloittajan ongelma lienee juurikin tuollainen. Kuvittelu omasta erinomaisuudestaan, kuvittelu omista voimista ja valtuuksista? Ainakin se "uho" joka tulee esille hän kommenteistaan todistaa, että hän on "paisunut" ja kehuskelee omistavansa jotakin erityisiä valtuuksia! Paholaisen joukot tietävät kyllä, KUKA On saanut Herralta valtuuksia, KUKA on vain kuvitellut saaneensa?

   Kukaan tervehenkinen uskova ei kehuskele saamillaan lahjoilla ja kyvyillä. Ei kerskaa itsestä. Vaan kerskaa ainoastaan Herrasta, niinkuin Paavalikin oppi. Ei enää kerskanut. 1 Kor 1:29-31.

   Jumala ei jaa kunniaansa. Jumala ei siedä ylpeilyä, itsensä kehumista. Siitä seuraa yleensä kuritus ja opetus.

   • Anonyymi

    Mitä te oikein teette, analysoitte asiaa joka on aika selvästi kerrottu ja kerrotte siitä oman versionne.

    Jos sanon että minulla on valtaa niin sanon sen siksi että minulla on valtaa.
    Jos kirjoitin mitä tapahtui miksi jne, niin kirjoitan sen siksi että niin tapahtui.
    Me kirjoitamme siitä mitä olemme nähneet ja kokeneet.

    Sen takia sinunkin kannattaisi ymmärtää se tosi asia, että jos sinä luet asiasta josta sinä et muuten tiedä tai sinulla ei ole kokemusta, niin sinä et tiedä mistä on kyse.
    Ne ketkä opettivat heillä oli kokemusta, tietämystä, olivat nähneet, toisin kuin joku joka on vain lukenut.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä te oikein teette, analysoitte asiaa joka on aika selvästi kerrottu ja kerrotte siitä oman versionne.

    Jos sanon että minulla on valtaa niin sanon sen siksi että minulla on valtaa.
    Jos kirjoitin mitä tapahtui miksi jne, niin kirjoitan sen siksi että niin tapahtui.
    Me kirjoitamme siitä mitä olemme nähneet ja kokeneet.

    Sen takia sinunkin kannattaisi ymmärtää se tosi asia, että jos sinä luet asiasta josta sinä et muuten tiedä tai sinulla ei ole kokemusta, niin sinä et tiedä mistä on kyse.
    Ne ketkä opettivat heillä oli kokemusta, tietämystä, olivat nähneet, toisin kuin joku joka on vain lukenut.

    Ei pidä kuvitella ettei toisilla - monillakin - olisi tietoa, kokemusta ja delegoitua hallintavaltaa Herralta!
    Mutta kaikki (viisaat) eivät niistä kerskaile!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei pidä kuvitella ettei toisilla - monillakin - olisi tietoa, kokemusta ja delegoitua hallintavaltaa Herralta!
    Mutta kaikki (viisaat) eivät niistä kerskaile!

    Kerro mitä on kerskailu, miten sinä sen koet?

    Jos sinä sanoisit olevasi kristitty, niin olisiko se kerskaamista?

    Minä kirjoitin siitä mitä sain kokea ja jos joku tuntee sitä raamattua, niin siellä on asiasta kirjoitettu.

    Jos sinulla olisi pyhä henki, sinä rakastaisit totuutta ja jopa näkisit eron kerskaamisen ja toteamisen väliltä.

    Kyllä me saamme iloita siitä mitä meille on annettu, mutta pointtihan ei ole siinä kuten Jeesuskin sanoi: Älkää kuitenkaan siitä iloitko, että henget ovat teille alamaiset, vaan iloitkaa siitä, että teidän nimenne ovat kirjoitettuina taivaissa."

    Se ei ole käsky olla iloitsematta vaan hän osoittaa sen todellisen syyn miksi tulee iloita.
    Ei välttämättä kannata iloita niinkään siitä mitä saa vaan siitä että meillä on rikas antaja.

    Se ei ole kerskailua ja tässä varmasti lukijatkin oppivat.

    Jos minä kerskailisin, niin se olisi erillaista.
    Se että sinä kirjoitat näin, niin siinä sinä ennemminkin ylpeilet ja kerskailet.
    Sinä voisit sitten kertoa siitä delegoidusta hallintavallastasi tiedosta ja kokemuksesta, etkä vain kerskailla että on minullakin valtaa, mutta olen niin viisas etten siitä kerskaile.

    Katsos kun kerskaaminen on ennemminkin juuri sellaista kun toinen kertoo että hänellä on jotain, niin se toinen pistää vähän paremmaksi "on minullakin mutta olen myös vähän viisaampi koska en siitä kerskaa....."

    Siinä sinä juuri tulet kuin kilpailemaan kuka on suurempi tai kenellä on enemmän.
    Ja minä tiedän ja tunnen ettei sellainen tule Herralta.


  • Anonyymi

   Ylpeilyn synti?

   "Ja etten niin erinomaisten ilmestysten tähden ylpeilisi, on minulle annettu pistin lihaani, saatanan enekeli rusikoimaan minu etten ylpeilisi." ( 2. Kor 12. luku)

   Jos Jumala kuritti Paavaliakin (kun tämä alkoi kerskata jostain erityisistä) niin on selvää, ettei kukaan muukaan pääse helpommalla. Siksi viisas ei ryhdy kehumaan omista voimistaan.

   Kurituksen perästä Paavalikin alkoi kerskata "heikkoudestaan" , että Kristuksen voima asettuisi asumaan. ( 2 Kor 12:9)

   Jumala ei tarvitse itsessään "väkeviä", vaan niitä - jotka ovat tyhjinä ja puhdistettuina saviastioina antaneet itsensä Pyhän Hengen kautta Hänen työhönsä. Ja? Pyhä Henki kirkastaa aina Kristusta. Joh 16:14.

   Pyhä Henki ei nosta ihmistä korokkeelle! Ja kenellä on Pyhän Hengen terve taso, se ei korota itseään, ei kehuskele joillakin erikoisuuksillaan.. . .

   • Anonyymi

    Ja siinähän sinä nostat itseäsi kuin tuomarin asemaan ja koitat syyttää ylpeilyllä.

    Tästähän päästäänkin juuri tähän ketjun aiheeseen ja siihen oikeudenmukaisuuteen, jos te tuomitsette niin tuomitkaa oikea tuomio ja silloin teidän pitää olla myös perillä asioista.

    Näetkö sinä miten sinä käyttäydyt?
    Kuin tuomari joka lukee asian ja alkaa tuomitsemaan mielivaltaisesti asian vierestä oman luulonsa nojalla.

    Oletko itse ylpeä siitä miten toimit ja teet vai oletko ennemminkin nöyrä ja kuuliainen etkä tuomitse luulosi varassa?

    Kuka sinut on nostanut kuin korokkeelle siihen tuomitsemaan väärin?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja siinähän sinä nostat itseäsi kuin tuomarin asemaan ja koitat syyttää ylpeilyllä.

    Tästähän päästäänkin juuri tähän ketjun aiheeseen ja siihen oikeudenmukaisuuteen, jos te tuomitsette niin tuomitkaa oikea tuomio ja silloin teidän pitää olla myös perillä asioista.

    Näetkö sinä miten sinä käyttäydyt?
    Kuin tuomari joka lukee asian ja alkaa tuomitsemaan mielivaltaisesti asian vierestä oman luulonsa nojalla.

    Oletko itse ylpeä siitä miten toimit ja teet vai oletko ennemminkin nöyrä ja kuuliainen etkä tuomitse luulosi varassa?

    Kuka sinut on nostanut kuin korokkeelle siihen tuomitsemaan väärin?

    Missään ei näy tuomiota, vaan kriittistä arviota.
    "Koetelkaa kaikki, pitäkää se mikä hyvä on". 1 Tess 5:21

    "Koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta..." 1 Joh 4:1

    Se joka tällaiselle palstalle kirjoittaa, asettaa itsensä areenalle.
    Ei pidä ede kuvitella, että kaikki sanoisivat aamenta?

    Mitä Jeesus sanoi? Matteus 12:37

    Ylpeilyn synti näkyy aloittajan kaikissa teksteissä.
    Kyseessä ei oel syytös, saati tuomio, vaan ARVIO niiden tekstien nojalla jotka aloittaja ITSE on julkisesti tuonut.

    Jos ei kestä julkista kritiikkiä, ei kannata (tänne) eikä muualle kirjoittaa?
    Kannattaa kiitellä itseään ja joitakin "valtuuksia" (?) ihan omissa oloissaan.

    Siis?

    Pitää kestää, jos julkisesti kirjoittaa.
    Arviota omien sanojen syystä.

    Jokaisella on yhdenvertainen kirjoitusoikeus- mielipiteen oikeus.

    Siis kirjoita tai vaikene.
    Jos kirjoitat- kestä myös kritiikki!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Missään ei näy tuomiota, vaan kriittistä arviota.
    "Koetelkaa kaikki, pitäkää se mikä hyvä on". 1 Tess 5:21

    "Koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta..." 1 Joh 4:1

    Se joka tällaiselle palstalle kirjoittaa, asettaa itsensä areenalle.
    Ei pidä ede kuvitella, että kaikki sanoisivat aamenta?

    Mitä Jeesus sanoi? Matteus 12:37

    Ylpeilyn synti näkyy aloittajan kaikissa teksteissä.
    Kyseessä ei oel syytös, saati tuomio, vaan ARVIO niiden tekstien nojalla jotka aloittaja ITSE on julkisesti tuonut.

    Jos ei kestä julkista kritiikkiä, ei kannata (tänne) eikä muualle kirjoittaa?
    Kannattaa kiitellä itseään ja joitakin "valtuuksia" (?) ihan omissa oloissaan.

    Siis?

    Pitää kestää, jos julkisesti kirjoittaa.
    Arviota omien sanojen syystä.

    Jokaisella on yhdenvertainen kirjoitusoikeus- mielipiteen oikeus.

    Siis kirjoita tai vaikene.
    Jos kirjoitat- kestä myös kritiikki!

    Ja mikä saa sinut käyttäytymään noin?

    Jos sinä arvioisit ja kritisoisit, niin eikö sinun tulisi arvioida ja kritisoida sitä mitä kirjoitettin?
    Ja nyt vielä puhut areenasta, sinä näitä tällaisia asettelet jos huomaat.

    Sinä olet itse siinä areenalla.

    Ja sitten et mukamas tuomitse ja pitäisi kestää arviota omien sanojen syystä.
    Syy?
    Eli sinä et arvioi ja kritisoi sitä mitä on kirjoitettu vaan syyttelet kirjoittajaa.

    Sitä sinä teet.


  • Anonyymi

   Aloittaja kehuu koko ajan itseään, ja kerskaa jostakin "vallastaan".
   Tässä esimerkkiä:

   (lainausta jostein viestistä.)
   Katso, minä olen antanut teille vallan tallata käärmeitä ja skorpioneja ja kaikkea vihollisen voimaa, eikä mikään ole teitä vahingoittava.

   Sitten onhan tuolla jo mainittukin siitä että tulemme tuomitsemaan enkeleitäkin.

   Minulla on sellainen valta."
   -----------------------------------------------------------

   Kommenttia:

   Noissakin sanoissa tulee julkisesti esille se harhaisuus:
   "Minulla on sellainen valta"

   Siis aloittaja toimii "enkeleitäkin tuomitsevana tyyppinä"! Hänellä on (muka) sellaiseen jokin valta?

   No, nähty on. Joten pitää jättää tällaiset paisuneet ja ylpistelevät tyypit? Mihin tilaan. Sellaiseen, josta Paavali lausuu. Mikään ojennus ja terve kritiikki ei tehoa.

   Terveeseen kritillisyyteen eivät kuulu haihattelut jostakin överistä ylivoimaisuudesta!Jostakin "vallasta" jolla enkeleitäkin tuomitaan!!

   Meille uskoville Jeesus antoi tehtävän edistää ilosanomaa Jumalan valtakunnasta, ei leikkiä jotakin Supermiestä - Hypertyyppiä - joka kuin sirkuksen pelle aikoo näyttää valtaans; temppujaan.

   On jätettävä tällaiset Jumalan käsittelyyn. 2 Tim 2:17, 1 Tim 1: >> fine

   Piste.

   On noudatettava Paavlin ohjetta 2 Tim 2:23-26.

   The end

   • Anonyymi

    Paavalikin kirjoitti kirjeissä mitä on saanut, Jeesus kertoi mitä me saamme.
    Minä totean sen asian ihan todeksi, kyllä sellainen valta on ja sellainen on minulle annettu.

    Raamatussa on näitä lupauksia jotka ovat totta.
    Minulla on puolustajakin, mitä siinä kun sen toteaa ja siitä kertoo?

    Sitten tulet sinä kuin syyttäjä konsanaan ja aloitat syyttelysi.
    Sinun toimintasi on lähinnä farisealaista ja lakihenkistä syyttelyä ym.
    Sinä toimit väärin vaikka kuinka sanoisit sitä kritisoimiseksi, arvioimiseksi ja koetteluksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Paavalikin kirjoitti kirjeissä mitä on saanut, Jeesus kertoi mitä me saamme.
    Minä totean sen asian ihan todeksi, kyllä sellainen valta on ja sellainen on minulle annettu.

    Raamatussa on näitä lupauksia jotka ovat totta.
    Minulla on puolustajakin, mitä siinä kun sen toteaa ja siitä kertoo?

    Sitten tulet sinä kuin syyttäjä konsanaan ja aloitat syyttelysi.
    Sinun toimintasi on lähinnä farisealaista ja lakihenkistä syyttelyä ym.
    Sinä toimit väärin vaikka kuinka sanoisit sitä kritisoimiseksi, arvioimiseksi ja koetteluksi.

    Laki on voimassa, siitä ei katoa pieninkään piirto ennen kuin taivas ja maa katoavat". "Lain mukaan ihmiset tuomitaan."
    Et tunne Jeesusta, jos syyttelet "laki henkiseksi" siis väitätkö että laki ei sinua tuomitse, vai etkö tiedä että laki on hyvä, jos ei ole lakia, mistä tietäisit mitä synti on.
    Tällaista Raamatusta voi lukea. Liekkö sitten Raamattusi erilainen vai etkö tunne Kirjoituksia?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Laki on voimassa, siitä ei katoa pieninkään piirto ennen kuin taivas ja maa katoavat". "Lain mukaan ihmiset tuomitaan."
    Et tunne Jeesusta, jos syyttelet "laki henkiseksi" siis väitätkö että laki ei sinua tuomitse, vai etkö tiedä että laki on hyvä, jos ei ole lakia, mistä tietäisit mitä synti on.
    Tällaista Raamatusta voi lukea. Liekkö sitten Raamattusi erilainen vai etkö tunne Kirjoituksia?

    Niin, sinä olet velvollinen sen täyttämään ja lain mukaan sinut tuomitaan.
    Sinä et tunne Jeesusta, me olemme korkeimman lapsia ja vapaita, me emme ole lain alla ja meillä on pyhä henki annettu sinetiksi ja vakuudeksi.

    Te opetatte kirjaviisautta, mutta te ette tunne kirjoituksia ettekä itse tunne häntä josta puhutte.

    Teidän ongelmanne on mutu.
    Sitten jos te näette, koette ja tiedätte, sen jälkeen te ehkä ymmärrätte asiat.
    Meillä on sama raamattu, mutta minä tunnen Herran, sinä et, minulla on ymmärrys asioista, sinulla ei.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin, sinä olet velvollinen sen täyttämään ja lain mukaan sinut tuomitaan.
    Sinä et tunne Jeesusta, me olemme korkeimman lapsia ja vapaita, me emme ole lain alla ja meillä on pyhä henki annettu sinetiksi ja vakuudeksi.

    Te opetatte kirjaviisautta, mutta te ette tunne kirjoituksia ettekä itse tunne häntä josta puhutte.

    Teidän ongelmanne on mutu.
    Sitten jos te näette, koette ja tiedätte, sen jälkeen te ehkä ymmärrätte asiat.
    Meillä on sama raamattu, mutta minä tunnen Herran, sinä et, minulla on ymmärrys asioista, sinulla ei.

    No tehdäänpäs sinulle litmus testi, kerropa kuka on Antikristus? ,tämän pitäisi olla helppo vastata jos sinulla on Pyhä Henki .


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No tehdäänpäs sinulle litmus testi, kerropa kuka on Antikristus? ,tämän pitäisi olla helppo vastata jos sinulla on Pyhä Henki .

    Siis se ,joka menee 3 temppeliin ja keskeyttää päivittäisen uhrin ja korottaa itsensä jumalaksi.. niin kerroppa kuka on se?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siis se ,joka menee 3 temppeliin ja keskeyttää päivittäisen uhrin ja korottaa itsensä jumalaksi.. niin kerroppa kuka on se?

    Antikristuksella tarkoitettiin henkeä joka vaikuttaa maailmassa, kristus vastainen henki, anti-kristus, se ei ole mikään henkilö.
    Nuo ovat ihmisten opetuksia asioista että se olisi joku tietty henkilö.
    Sitten on kirjoitettu siitä "laittomasta" joka menee temppeliin ja julistaa itsensä jumalaksi.
    Jos sellainen tulee, niin se nähdään sitten jos se tapahtuu.

    Maailmassa on jos jonkinlaista oppia ja opetusta, ettekä te edes tutki asioita.


  • Anonyymi

   Joo. Turhaa on tuoda tuollaisia aloituksia, jos sitten parjuu ja kitisee, eikä kestä!

  • Anonyymi

   Matteus 28:18 FINRK

   "Jeesus tuli heidän luokseen ja sanoi heille: ”Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä."

   • Anonyymi

    On paljon mitä Jeesus sanoi ja opetti.


  • Anonyymi

   Kuinka moni kuitenkaan uskoo ja ottaa todesta Jeesuksen opetukset?On paljon fariseuksia jotka puhuvat mutta eivät tee.Jumala näkee sydämeen.

   • Anonyymi

    Niinpä ja siinä on yksi syy siihen, että ne asiat käyvät toteen.
    Se on hiukan kuin Jos te tämän teette niin minä teen teille tämän.
    Jos te teette parannuksen, niin saatte armahduksen.

    Ne on ihan yksinkertaisia asioita, vähän kuin iso kameli jonka kaikki näkevät, mutta sitten ne fariseukset ym. "viisaat tietäjät" alkavat lakihenkisyydessään siivilöimään yhtä pientä yksityiskohtaa ja vääntelemään ja kääntelemään asiaa miten sattuu.

    Vähän kuin kirjoittaisi asiasta tai toteaisi: minulla on pyhä henki.
    Sitten tulee joukko special pilkunviilaajia ym. saatanan syyttäjät ja lakiosasto OYn asianajajat, grammar gestapot ym erikoisjoukot kyselemään pilkkuja pisteitä ja isoja alkukirjaimia.

    Ihan turhaa viilaamista, mutta mitä muuta vastustajalta voi odottaa kuin vastustamista?
    Eihän heiltä voi odottaa sitä, vaikka he tietävät, että kaikkien tulee tehdä parannus, eikä tule siivilöidä hyttystä, niin ei parannusta paljon näy ja hyttysten siivilöinti jatkuu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niinpä ja siinä on yksi syy siihen, että ne asiat käyvät toteen.
    Se on hiukan kuin Jos te tämän teette niin minä teen teille tämän.
    Jos te teette parannuksen, niin saatte armahduksen.

    Ne on ihan yksinkertaisia asioita, vähän kuin iso kameli jonka kaikki näkevät, mutta sitten ne fariseukset ym. "viisaat tietäjät" alkavat lakihenkisyydessään siivilöimään yhtä pientä yksityiskohtaa ja vääntelemään ja kääntelemään asiaa miten sattuu.

    Vähän kuin kirjoittaisi asiasta tai toteaisi: minulla on pyhä henki.
    Sitten tulee joukko special pilkunviilaajia ym. saatanan syyttäjät ja lakiosasto OYn asianajajat, grammar gestapot ym erikoisjoukot kyselemään pilkkuja pisteitä ja isoja alkukirjaimia.

    Ihan turhaa viilaamista, mutta mitä muuta vastustajalta voi odottaa kuin vastustamista?
    Eihän heiltä voi odottaa sitä, vaikka he tietävät, että kaikkien tulee tehdä parannus, eikä tule siivilöidä hyttystä, niin ei parannusta paljon näy ja hyttysten siivilöinti jatkuu.

    Mitä sitten valittaa kun täälä on mielestäs niin surkeaa porukkaa!!! ?
    Eikö löydy valitusvirrelle parempaa paikkaa, jossa sua kehuttais maasta taivaaseen!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä sitten valittaa kun täälä on mielestäs niin surkeaa porukkaa!!! ?
    Eikö löydy valitusvirrelle parempaa paikkaa, jossa sua kehuttais maasta taivaaseen!!

    Lue ja opi.
    Sinäkin juuri olet sellainen joka tarvitset tätä saarnaa.
    En minä mitään kehuja odota mutta en kyllä niitä risujakaan.

    Juuri tänä aamuna sopivasti päivä alkoi sanoilla "oksat pois".
    Siitä muistuukin mieleen se miten käy oksalle joka ei tuota hyvää hedelmää?
    Oletkos lukenut?


  • Anonyymi

   Ihminen joka on xxxx ei sille tule tollasia.
   Lahkoile ja muille lekkereille voi tulla.
   On vain outoa,jos et ole USKOSSASI VAHVA, Miten muka paska tulee?

   • Anonyymi

    Et sinä tiedä.
    Vahva olen uskossa, niin vahva, että ollaan tiedon puolella.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Et sinä tiedä.
    Vahva olen uskossa, niin vahva, että ollaan tiedon puolella.

    Room 11:20-23


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Et sinä tiedä.
    Vahva olen uskossa, niin vahva, että ollaan tiedon puolella.

    1 Kor 8:1-3


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    1 Kor 8:1-3

    Siitä katso.
    Joh 14:20-24


  • Anonyymi

   Joh 15:6

   Sananlaskujen viisautta, 3000 vuoden takaa..

   Snl 11:2

   • "Mihin ylpeys tulee, sinne tulee häpeäkin, mutta nöyräin tykönä on viisaus."
   • Snl 16:18
   • "Kopeus käy kukistumisen edellä, ylpeys lankeemuksen edellä"

   • "Kukistumisen edellä miehen sydän ylpistyy..." ( Snal 18:12)

   • "Ihmisen alentaa hänen oma ylpeytensä..."

   KR 1933/-38
   Sananl. 30:32 Jos ylpeilit - olipa se houkkamaisuutta tai harkittua - niin laske käsi suullesi.

   Sananlaskut:
   21:23 "Joka suunsa ja kielensä varoo, se henkensä ahdistuksilta varoo."

   Snl 13:3

   Snl 29:1

   Snl 27:2

   Snl 29: 1

   2 Kor 10: 17-18
   1 Kor 1:31
   Jer 9:23
   Jaak 4:13-17

   Kuritus

   Sananl.22:15 "Hulluus on kiertynyt kiinni poikasen sydämeen, mutta kurituksen vitsa sen hänestä kauas karkoittaa."

   1 Kor 11:31-32
   Ilm 3:19

   Joh 5:17
   Joh 15:6-
   Heb 12:1-8
   1 Kor 1:18-20
   1 Kor 5:5-7

   • Anonyymi

    No tulihan se sieltä taas.
    Olette sitten merkillisiä.
    Heti kun on oikeaa ja hyvää julistusta tarjolla, niin eikö syyttäjien lakitoimistoryhmä käärmeensikiö OY tule heti paikalle sättimään ja myrkkyjään sylkemään.

    Oikein rakkaus huokuu kun syytökset ovat ilmassa ja saatanan kuritus mielessä.

    Jeesus opetti, kun menette taloon toivottakaa sille rauhaa......

    Sitten olette te kyykäärmeen sikiöt, jotka heitätte syytekirjeen ilmoille ja toivotatte luonnollisesti tapanne mukaan kaikkea sitä mitä itsellennekin toivotte, saatanan kuritusta.
    Olisiko teillä hetki aikaa jutella teidän herrastanne saatanasta vai?

    Tämä on ennalta meille ilmoitettu, kuinka te saatanan synagoogalaiset tulette kuin sudet lampaiden vaatteissa, raamatunlainauksinenne ja syytekirjeinenne.
    Voi teitä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No tulihan se sieltä taas.
    Olette sitten merkillisiä.
    Heti kun on oikeaa ja hyvää julistusta tarjolla, niin eikö syyttäjien lakitoimistoryhmä käärmeensikiö OY tule heti paikalle sättimään ja myrkkyjään sylkemään.

    Oikein rakkaus huokuu kun syytökset ovat ilmassa ja saatanan kuritus mielessä.

    Jeesus opetti, kun menette taloon toivottakaa sille rauhaa......

    Sitten olette te kyykäärmeen sikiöt, jotka heitätte syytekirjeen ilmoille ja toivotatte luonnollisesti tapanne mukaan kaikkea sitä mitä itsellennekin toivotte, saatanan kuritusta.
    Olisiko teillä hetki aikaa jutella teidän herrastanne saatanasta vai?

    Tämä on ennalta meille ilmoitettu, kuinka te saatanan synagoogalaiset tulette kuin sudet lampaiden vaatteissa, raamatunlainauksinenne ja syytekirjeinenne.
    Voi teitä.

    Sinäpäs oikein tulikivenkatkuista tekstiä!
    Mihinkäs unohtoi Jeesuksen opetus: kun menette taloon toivottakaa rauhaa!

    Aloituksest alkaen tämä Fiisas (?) on tykittänyt niin j a näin!

    Ja parka luulee YKSINÄÄN olevansa herran asialla, ja muut muka saatanan synnagoogaa, kyykäärmeitten sikiöitä.

    No, olipa hyvä että sieltä se ydin tuli esille? Se viha, se "voima" jolla tyyppi pelaa!

    No, kurituksella Herra tällaisia paimentaa, jos se ehkä auttaa?

    JK: Tyyppi ei siedä Raamatun tervettä opetusta ja nuhdetta!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No tulihan se sieltä taas.
    Olette sitten merkillisiä.
    Heti kun on oikeaa ja hyvää julistusta tarjolla, niin eikö syyttäjien lakitoimistoryhmä käärmeensikiö OY tule heti paikalle sättimään ja myrkkyjään sylkemään.

    Oikein rakkaus huokuu kun syytökset ovat ilmassa ja saatanan kuritus mielessä.

    Jeesus opetti, kun menette taloon toivottakaa sille rauhaa......

    Sitten olette te kyykäärmeen sikiöt, jotka heitätte syytekirjeen ilmoille ja toivotatte luonnollisesti tapanne mukaan kaikkea sitä mitä itsellennekin toivotte, saatanan kuritusta.
    Olisiko teillä hetki aikaa jutella teidän herrastanne saatanasta vai?

    Tämä on ennalta meille ilmoitettu, kuinka te saatanan synagoogalaiset tulette kuin sudet lampaiden vaatteissa, raamatunlainauksinenne ja syytekirjeinenne.
    Voi teitä.

    MikseiRaamatun sana kelpaa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinäpäs oikein tulikivenkatkuista tekstiä!
    Mihinkäs unohtoi Jeesuksen opetus: kun menette taloon toivottakaa rauhaa!

    Aloituksest alkaen tämä Fiisas (?) on tykittänyt niin j a näin!

    Ja parka luulee YKSINÄÄN olevansa herran asialla, ja muut muka saatanan synnagoogaa, kyykäärmeitten sikiöitä.

    No, olipa hyvä että sieltä se ydin tuli esille? Se viha, se "voima" jolla tyyppi pelaa!

    No, kurituksella Herra tällaisia paimentaa, jos se ehkä auttaa?

    JK: Tyyppi ei siedä Raamatun tervettä opetusta ja nuhdetta!!

    Kun sinä tulet syytöksinesi ovelle, niin kyllä olet ansainnut tulenkatkun ja tulikivesi.
    Nurjille olen nurja ja syyttäjät ja käärmeensikiöt ei täällä määräile ja pompi silmille vaan ne tallotaan ja heitetetään tuleen.

    Kuritusta toivottelet ja kuritusta saat.
    Sen on sinun osasi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    MikseiRaamatun sana kelpaa?

    Miksei sana kelpaa?
    Miksei se kelpaa sinulle?
    Te olette lain alle sidottuja, tuomion alla ja teiltä vaaditaan se parannuksen teko.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    MikseiRaamatun sana kelpaa?

    Matteus 3
    7 Mutta nähdessään paljon fariseuksia ja saddukeuksia tulevan kasteelle hän sanoi heille: "Te kyykäärmeitten sikiöt, kuka on neuvonut teitä pakenemaan tulevaista vihaa?
    8 Tehkää sentähden parannuksen soveliaita hedelmiä,
    9 Älkääkä luulko saattavanne sanoa mielessänne: 'Onhan meillä isänä Aabraham'; sillä minä sanon teille, että Jumala voi näistä kivistä herättää lapsia Aabrahamille.
    10 Jo on kirves pantu puitten juurelle; jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, siis hakataan pois ja heitetään tuleen.

    Miksei sana kelpaa ja jos kelpaa niin miksei se parannuksen teko onnistu?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksei sana kelpaa?
    Miksei se kelpaa sinulle?
    Te olette lain alle sidottuja, tuomion alla ja teiltä vaaditaan se parannuksen teko.

    Turha on kiivastua.
    Et voi tuntea ainuttakaan täällä!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Matteus 3
    7 Mutta nähdessään paljon fariseuksia ja saddukeuksia tulevan kasteelle hän sanoi heille: "Te kyykäärmeitten sikiöt, kuka on neuvonut teitä pakenemaan tulevaista vihaa?
    8 Tehkää sentähden parannuksen soveliaita hedelmiä,
    9 Älkääkä luulko saattavanne sanoa mielessänne: 'Onhan meillä isänä Aabraham'; sillä minä sanon teille, että Jumala voi näistä kivistä herättää lapsia Aabrahamille.
    10 Jo on kirves pantu puitten juurelle; jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, siis hakataan pois ja heitetään tuleen.

    Miksei sana kelpaa ja jos kelpaa niin miksei se parannuksen teko onnistu?

    Jos ei sana kelpaa, kannattaa mennä peilin eteen, niin sieltä se kohde näkyy!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kun sinä tulet syytöksinesi ovelle, niin kyllä olet ansainnut tulenkatkun ja tulikivesi.
    Nurjille olen nurja ja syyttäjät ja käärmeensikiöt ei täällä määräile ja pompi silmille vaan ne tallotaan ja heitetetään tuleen.

    Kuritusta toivottelet ja kuritusta saat.
    Sen on sinun osasi.

    Saat uhota aamusta iltaan ja 24h/7 mutta sanoillasi ei ole MITÄÄN tehoa!

    Tässä kertausta Herran sanoista, jso kelpaa?

    Joh 15:6

    Sananlaskujen viisautta, 3000 vuoden takaa..

    Snl 11:2

    • "Mihin ylpeys tulee, sinne tulee häpeäkin, mutta nöyräin tykönä on viisaus."
    • Snl 16:18
    • "Kopeus käy kukistumisen edellä, ylpeys lankeemuksen edellä"

    • "Kukistumisen edellä miehen sydän ylpistyy..." ( Snal 18:12)

    • "Ihmisen alentaa hänen oma ylpeytensä..."

    KR 1933/-38
    Sananl. 30:32 Jos ylpeilit - olipa se houkkamaisuutta tai harkittua - niin laske käsi suullesi.

    Sananlaskut:
    21:23 "Joka suunsa ja kielensä varoo, se henkensä ahdistuksilta varoo."

    Snl 13:3

    Snl 29:1

    Snl 27:2

    Snl 29: 1

    2 Kor 10: 17-18
    1 Kor 1:31
    Jer 9:23
    Jaak 4:13-17

    Kuritus

    Sananl.22:15 "Hulluus on kiertynyt kiinni poikasen sydämeen, mutta kurituksen vitsa sen hänestä kauas karkoittaa."

    1 Kor 11:31-32
    Ilm 3:19

    Joh 5:17
    Joh 15:6-
    Heb 12:1-8
    1 Kor 1:18-20
    1 Kor 5:5-7
    Äänestä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kun sinä tulet syytöksinesi ovelle, niin kyllä olet ansainnut tulenkatkun ja tulikivesi.
    Nurjille olen nurja ja syyttäjät ja käärmeensikiöt ei täällä määräile ja pompi silmille vaan ne tallotaan ja heitetetään tuleen.

    Kuritusta toivottelet ja kuritusta saat.
    Sen on sinun osasi.

    Pakkoko oli tulla suomi24 profetiaplastalle itseään kehumaan tuon aloittajan???


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pakkoko oli tulla suomi24 profetiaplastalle itseään kehumaan tuon aloittajan???

    Se aloittaja on täällä uhonnu suurta valtaansa (=kuviteltua) ennenkin, Ja kehunu sitä ja tätä harhaista. Ei ihme että se on itte joutunu niiden riivaajien kiusaamaksi. Ja joutunee jatkossakin, kun leikkii jotakin vallankäyttäjää!! Ei oo kaikki kotona. Erilaisten aineiden koukussa ihminen luulee olevansa jopa maailman kovin kundi! Niin ne kertoo monet.
    Sellaisia hallusinaatioita, suuruusharhoja....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Turha on kiivastua.
    Et voi tuntea ainuttakaan täällä!

    Ei tässä kiivastuttu vielä olla, mitäköhän tarkoittaakin.
    Kyllä voi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pakkoko oli tulla suomi24 profetiaplastalle itseään kehumaan tuon aloittajan???

    Vai kehumaan.
    Mitäs te käärmeensikiöt täällä oikein sihisette ja syljette myrkkyjänne?
    Mihinkään te ette osaa vastata jos teiltä kysyy, kaikki näkevät teidän toimintanne.

    Heti olette toiminnallanne näyttämässä mitä synagoogaa te olette.
    Te olette juuri niitä susia lampaiden vaatteissa, valehtelijoita ja sokeita sokeiden taluttajia, syyttäjiä ja riidankylväjiä.

    Ei ole mitään hyvää sanottavaa teistä eikä toiminnastanne.
    Tiedätte kyllä mikä teitä odottaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Se aloittaja on täällä uhonnu suurta valtaansa (=kuviteltua) ennenkin, Ja kehunu sitä ja tätä harhaista. Ei ihme että se on itte joutunu niiden riivaajien kiusaamaksi. Ja joutunee jatkossakin, kun leikkii jotakin vallankäyttäjää!! Ei oo kaikki kotona. Erilaisten aineiden koukussa ihminen luulee olevansa jopa maailman kovin kundi! Niin ne kertoo monet.
    Sellaisia hallusinaatioita, suuruusharhoja....

    Minä en leiki vaan tiedän ja käytän sitä valtaa.
    Ja koska totuus on minun puolellani, niin siksi te totuuden viholliset ja vastustajat olettekin kimpussa jatkuvasti.

    Kyllä se teidän hedelmä näkyy aika selvästi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minä en leiki vaan tiedän ja käytän sitä valtaa.
    Ja koska totuus on minun puolellani, niin siksi te totuuden viholliset ja vastustajat olettekin kimpussa jatkuvasti.

    Kyllä se teidän hedelmä näkyy aika selvästi.

    Sinussa jyllää ne riivaaajat, joista aloituksessasi kirjoitit. Aloit tehdä lähempää tuttavuutta niiden kanssa ( kuten kirjoitit itse) etkä tajunnut, että me otti vallan!
    Sinussa ei näytä olevn Jumalan totuutta, vain oma kekimäsi "totuus" - mikä lieneekin!!

    Valheen ruhtinas on tekeytynyt sinussa "valkeuden palvelijaksi" - ja olet hämätty!
    Pimeys uskottelee sinulle, että olet Jokin Erikoinen? Jokin valta (muka) sinulla on?

    No, kerroppas edes YKSI esimerkki, missä tuota "valtaasi" on näkynyt? Ja millä tavalla?

    Sanat eivät nyt riitä. Kerro kuka olet, ja missä ja miten olet "valtaasi" soveltanut?

    Ja edistyikö Jumalan valtakunnan asia?

    Ja saiko JUmala kunnian - Jeesuksen nimessä?

    Lopeta tyhjät kehumiset. KUKAAN ei usko sinulla olevan valtaa. Paitsi omissa kuvitelmissasi niin oletat?

    Riittää jo Kehumisen Sadut.

    Kukaan ei täällä ole "kimpussasi".

    Mitä sitten tällaiselle palstalle tulit- tulet - kun et kestä kritiikkiä ja arvostelua!

    Älä edes unissasi kuvittele, että voisit ykinpuheluitasi yksin pitää!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minä en leiki vaan tiedän ja käytän sitä valtaa.
    Ja koska totuus on minun puolellani, niin siksi te totuuden viholliset ja vastustajat olettekin kimpussa jatkuvasti.

    Kyllä se teidän hedelmä näkyy aika selvästi.

    "Minä en leiki vaan tiedän ja käytän sitä valtaa."

    Aloittaja leikkii, mutta missään ei sen "vallan" todisteita näy?
    Tyhjiä puheita ei KUKAAN ota todesta!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinussa jyllää ne riivaaajat, joista aloituksessasi kirjoitit. Aloit tehdä lähempää tuttavuutta niiden kanssa ( kuten kirjoitit itse) etkä tajunnut, että me otti vallan!
    Sinussa ei näytä olevn Jumalan totuutta, vain oma kekimäsi "totuus" - mikä lieneekin!!

    Valheen ruhtinas on tekeytynyt sinussa "valkeuden palvelijaksi" - ja olet hämätty!
    Pimeys uskottelee sinulle, että olet Jokin Erikoinen? Jokin valta (muka) sinulla on?

    No, kerroppas edes YKSI esimerkki, missä tuota "valtaasi" on näkynyt? Ja millä tavalla?

    Sanat eivät nyt riitä. Kerro kuka olet, ja missä ja miten olet "valtaasi" soveltanut?

    Ja edistyikö Jumalan valtakunnan asia?

    Ja saiko JUmala kunnian - Jeesuksen nimessä?

    Lopeta tyhjät kehumiset. KUKAAN ei usko sinulla olevan valtaa. Paitsi omissa kuvitelmissasi niin oletat?

    Riittää jo Kehumisen Sadut.

    Kukaan ei täällä ole "kimpussasi".

    Mitä sitten tällaiselle palstalle tulit- tulet - kun et kestä kritiikkiä ja arvostelua!

    Älä edes unissasi kuvittele, että voisit ykinpuheluitasi yksin pitää!

    Ei ne minussa vaan siinä ympärillä rienaavat.
    Tällaista tämä lähempi tuttavuus on, ei tarvitse kuin muutama totuuden sana sanoa, niin jo paljastuu ne sudet ja käärmeet.

    Niin se on, että vihollisen voimat paljastuvat, ne paljastavat itse itsensä.

    Jos sinä et tiedä mitä ihmiset ovat kokeneet, niin kuinka sinä voisit mitään arvioida?
    Sinä taistelet vastaan, koska et kestä totuutta.
    Sinulla ei ole pyhää henkeä, mutta minulla on, siksi kannattaisi olla pikkuisen varovainen niiden sanojesi kanssa, mitä sinä kutsut valheen ruhtinaaksi ja pimeydeksi.

    Fariseuksia varoitettiin myös samasta asiasta, ja jos minä kirjoitan totuuden niin miten se saa teidät noin aktiivisesti vastustamaan, ellette ole hyvän ja oikean vihollisia.

    Varokaa niitä sanojanne, sillä minussa on pyhä henki ja sen vuoksi pitäkää se pilkkaamisenne kurissa, sillä sitä ei anteeksi anneta.

    Yksi esimerkki vallasta on tämä, että juuri henkivallat paljastavat itsensä.
    Vanhurskaus, "minulta saatu, sanoo Herra", totuus, viisaus jne.
    Toinen esimerkki vallasta on tuomiot jotka voin julistaa ja ne laitetaan täytäntöön.
    Kyllä Jumalan valtakunnan asia edistyy joka askeleella, jonka otan.

    Sitten tuo kunnia asia, en ota mitään kunniaa itse, kaikkihan on saatu ja se on itsestään selvää kuka tekee ne teot.
    Jos rehvastelisin jostain omasta saavutuksesta tässä, niin rehvastelisin että minäpä lähdin etsimään hänen vanhurskauttaan, kuten kehoitettiin ja nyt se minulla on ja sen lisäksi kaikki muukin.

    Ja mitä olen saanut käydä läpi, nähnyt ja kaikki muutkin salatut asiat, niin minä näen ja silloin näen myös jos joku toinen ei näe.

    Se että tulin palstalle, niin se on minun oikeuteni.
    Jos sinä tulet kritisoimaan kuin fariseus ja tartut yhteen kohtaan ja alat syyttelemään, niin siihen kun vastaan, niin ei se siitä kerro ettenkö kestäisi kritiikkiä ja arvostelua.
    Ennemminkin ihmettelen miksi teillä on niin kova hinku käydä sen kimppuun syytöksin jota ette tunne ja joka kertoo totuuden?

    Enhän tullutkaan yksin puhelemaan ja tämä mitä teen ja opetan ja avaan katselijoillekin asiaa siitä mitä täällä tapahtuu.

    Asioita tapahtuu taustalla vaikka kaikki eivät sitä ymmärrä taikka näe.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei ne minussa vaan siinä ympärillä rienaavat.
    Tällaista tämä lähempi tuttavuus on, ei tarvitse kuin muutama totuuden sana sanoa, niin jo paljastuu ne sudet ja käärmeet.

    Niin se on, että vihollisen voimat paljastuvat, ne paljastavat itse itsensä.

    Jos sinä et tiedä mitä ihmiset ovat kokeneet, niin kuinka sinä voisit mitään arvioida?
    Sinä taistelet vastaan, koska et kestä totuutta.
    Sinulla ei ole pyhää henkeä, mutta minulla on, siksi kannattaisi olla pikkuisen varovainen niiden sanojesi kanssa, mitä sinä kutsut valheen ruhtinaaksi ja pimeydeksi.

    Fariseuksia varoitettiin myös samasta asiasta, ja jos minä kirjoitan totuuden niin miten se saa teidät noin aktiivisesti vastustamaan, ellette ole hyvän ja oikean vihollisia.

    Varokaa niitä sanojanne, sillä minussa on pyhä henki ja sen vuoksi pitäkää se pilkkaamisenne kurissa, sillä sitä ei anteeksi anneta.

    Yksi esimerkki vallasta on tämä, että juuri henkivallat paljastavat itsensä.
    Vanhurskaus, "minulta saatu, sanoo Herra", totuus, viisaus jne.
    Toinen esimerkki vallasta on tuomiot jotka voin julistaa ja ne laitetaan täytäntöön.
    Kyllä Jumalan valtakunnan asia edistyy joka askeleella, jonka otan.

    Sitten tuo kunnia asia, en ota mitään kunniaa itse, kaikkihan on saatu ja se on itsestään selvää kuka tekee ne teot.
    Jos rehvastelisin jostain omasta saavutuksesta tässä, niin rehvastelisin että minäpä lähdin etsimään hänen vanhurskauttaan, kuten kehoitettiin ja nyt se minulla on ja sen lisäksi kaikki muukin.

    Ja mitä olen saanut käydä läpi, nähnyt ja kaikki muutkin salatut asiat, niin minä näen ja silloin näen myös jos joku toinen ei näe.

    Se että tulin palstalle, niin se on minun oikeuteni.
    Jos sinä tulet kritisoimaan kuin fariseus ja tartut yhteen kohtaan ja alat syyttelemään, niin siihen kun vastaan, niin ei se siitä kerro ettenkö kestäisi kritiikkiä ja arvostelua.
    Ennemminkin ihmettelen miksi teillä on niin kova hinku käydä sen kimppuun syytöksin jota ette tunne ja joka kertoo totuuden?

    Enhän tullutkaan yksin puhelemaan ja tämä mitä teen ja opetan ja avaan katselijoillekin asiaa siitä mitä täällä tapahtuu.

    Asioita tapahtuu taustalla vaikka kaikki eivät sitä ymmärrä taikka näe.

    Joo, tulit palstalle...

    "Se että tulin palstalle, niin se on minun oikeuteni.!

    Jos unohdit, SAMA OIKEUS on myös toisilla.
    Ja samanarvoinen oikeus kirjoittaa.
    SE, joka kirjoittaa - sen pitää kestää myös vastakirjoitukset.
    U nohditko sen`
    Sinulla ei ole MITÄÄÄN VALTAA toisiin, ei täällä kirjoittaviin! Kukaan ei usko itsensä korottajaa!

    Kukaan ei ole saanu tolkkua avaukistasi.
    Sama asiat riivaajista on luettavissa Raamatusta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Joo, tulit palstalle...

    "Se että tulin palstalle, niin se on minun oikeuteni.!

    Jos unohdit, SAMA OIKEUS on myös toisilla.
    Ja samanarvoinen oikeus kirjoittaa.
    SE, joka kirjoittaa - sen pitää kestää myös vastakirjoitukset.
    U nohditko sen`
    Sinulla ei ole MITÄÄÄN VALTAA toisiin, ei täällä kirjoittaviin! Kukaan ei usko itsensä korottajaa!

    Kukaan ei ole saanu tolkkua avaukistasi.
    Sama asiat riivaajista on luettavissa Raamatusta.

    Niin, mutta sinulla on myös vastuu niistä sanoistasi ja kirjoituksistasi.
    Jos sinun "vastakirjoituksesi" on sitä mutua, valhetta ja omia puhelet, niin muistatkos mitä on kirjoitettu?
    Joh. 8:44
    Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.

    Äläpäs puhu toisten puolesta.
    Sinä et ole saanut tolkkua, sinä olet siellä pimeässä kun toiset taas näkevät.
    Ei itseään voi korottaa, koska silloin alennetaan, kuten sinullekin syytösinesi käy.
    Sinä korotat itsesi totuuden yläpuolelle ja valehtelet, pilkkaat, syytät ja haukut.
    Siksi sinut on alennettu.
    Te olette niitä jotka ovat sokeita ja kuuroja, näkemällä ette näe ja kuulemalla ette kuule.
    Ettekä tee parannusta, joten teitä ei paranneta.

    Mutta kaikki joiden silmät on auki, näkevät tämän ja näkevät sinun hedelmäsi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei ne minussa vaan siinä ympärillä rienaavat.
    Tällaista tämä lähempi tuttavuus on, ei tarvitse kuin muutama totuuden sana sanoa, niin jo paljastuu ne sudet ja käärmeet.

    Niin se on, että vihollisen voimat paljastuvat, ne paljastavat itse itsensä.

    Jos sinä et tiedä mitä ihmiset ovat kokeneet, niin kuinka sinä voisit mitään arvioida?
    Sinä taistelet vastaan, koska et kestä totuutta.
    Sinulla ei ole pyhää henkeä, mutta minulla on, siksi kannattaisi olla pikkuisen varovainen niiden sanojesi kanssa, mitä sinä kutsut valheen ruhtinaaksi ja pimeydeksi.

    Fariseuksia varoitettiin myös samasta asiasta, ja jos minä kirjoitan totuuden niin miten se saa teidät noin aktiivisesti vastustamaan, ellette ole hyvän ja oikean vihollisia.

    Varokaa niitä sanojanne, sillä minussa on pyhä henki ja sen vuoksi pitäkää se pilkkaamisenne kurissa, sillä sitä ei anteeksi anneta.

    Yksi esimerkki vallasta on tämä, että juuri henkivallat paljastavat itsensä.
    Vanhurskaus, "minulta saatu, sanoo Herra", totuus, viisaus jne.
    Toinen esimerkki vallasta on tuomiot jotka voin julistaa ja ne laitetaan täytäntöön.
    Kyllä Jumalan valtakunnan asia edistyy joka askeleella, jonka otan.

    Sitten tuo kunnia asia, en ota mitään kunniaa itse, kaikkihan on saatu ja se on itsestään selvää kuka tekee ne teot.
    Jos rehvastelisin jostain omasta saavutuksesta tässä, niin rehvastelisin että minäpä lähdin etsimään hänen vanhurskauttaan, kuten kehoitettiin ja nyt se minulla on ja sen lisäksi kaikki muukin.

    Ja mitä olen saanut käydä läpi, nähnyt ja kaikki muutkin salatut asiat, niin minä näen ja silloin näen myös jos joku toinen ei näe.

    Se että tulin palstalle, niin se on minun oikeuteni.
    Jos sinä tulet kritisoimaan kuin fariseus ja tartut yhteen kohtaan ja alat syyttelemään, niin siihen kun vastaan, niin ei se siitä kerro ettenkö kestäisi kritiikkiä ja arvostelua.
    Ennemminkin ihmettelen miksi teillä on niin kova hinku käydä sen kimppuun syytöksin jota ette tunne ja joka kertoo totuuden?

    Enhän tullutkaan yksin puhelemaan ja tämä mitä teen ja opetan ja avaan katselijoillekin asiaa siitä mitä täällä tapahtuu.

    Asioita tapahtuu taustalla vaikka kaikki eivät sitä ymmärrä taikka näe.

    "Varokaa niitä sanojanne, sillä minussa on pyhä henki ja sen vuoksi pitäkää se pilkkaamisenne kurissa, sillä sitä ei anteeksi anneta."

    Tuo täyttää kriminaalisuuden tunnusmerkit. Uhkausta, vihakirjoitusta, varoitusta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin, mutta sinulla on myös vastuu niistä sanoistasi ja kirjoituksistasi.
    Jos sinun "vastakirjoituksesi" on sitä mutua, valhetta ja omia puhelet, niin muistatkos mitä on kirjoitettu?
    Joh. 8:44
    Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.

    Äläpäs puhu toisten puolesta.
    Sinä et ole saanut tolkkua, sinä olet siellä pimeässä kun toiset taas näkevät.
    Ei itseään voi korottaa, koska silloin alennetaan, kuten sinullekin syytösinesi käy.
    Sinä korotat itsesi totuuden yläpuolelle ja valehtelet, pilkkaat, syytät ja haukut.
    Siksi sinut on alennettu.
    Te olette niitä jotka ovat sokeita ja kuuroja, näkemällä ette näe ja kuulemalla ette kuule.
    Ettekä tee parannusta, joten teitä ei paranneta.

    Mutta kaikki joiden silmät on auki, näkevät tämän ja näkevät sinun hedelmäsi.

    Näkeekö se harhoja ja kuvitelmia, koko ajan?

    Voi parkaa!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Varokaa niitä sanojanne, sillä minussa on pyhä henki ja sen vuoksi pitäkää se pilkkaamisenne kurissa, sillä sitä ei anteeksi anneta."

    Tuo täyttää kriminaalisuuden tunnusmerkit. Uhkausta, vihakirjoitusta, varoitusta.

    Voi teitä, kaikki te yritätte vääntää kieroon ja keräätte syntiä synnin päälle.

    Asia on ilmoitettu aikoja sitten ja tässä ne tapahtuvat teidän silmienne edessä ja te olette sitä tekemässä.
    Te olette niitä kriminaaleja, ei se joka varoittaa teitä tekemästä pahaa.

    Teidän toimintanne on naurettavaa ja itse te lähdette omassa "viisaudessanne" haastamaan jotain jota ette tunne.

    Viisasta olisi lopettaa keräämästä enempää tuomiota ylleen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näkeekö se harhoja ja kuvitelmia, koko ajan?

    Voi parkaa!!!

    Voi parkaa sopii kyllä sinulle itsellesi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No tulihan se sieltä taas.
    Olette sitten merkillisiä.
    Heti kun on oikeaa ja hyvää julistusta tarjolla, niin eikö syyttäjien lakitoimistoryhmä käärmeensikiö OY tule heti paikalle sättimään ja myrkkyjään sylkemään.

    Oikein rakkaus huokuu kun syytökset ovat ilmassa ja saatanan kuritus mielessä.

    Jeesus opetti, kun menette taloon toivottakaa sille rauhaa......

    Sitten olette te kyykäärmeen sikiöt, jotka heitätte syytekirjeen ilmoille ja toivotatte luonnollisesti tapanne mukaan kaikkea sitä mitä itsellennekin toivotte, saatanan kuritusta.
    Olisiko teillä hetki aikaa jutella teidän herrastanne saatanasta vai?

    Tämä on ennalta meille ilmoitettu, kuinka te saatanan synagoogalaiset tulette kuin sudet lampaiden vaatteissa, raamatunlainauksinenne ja syytekirjeinenne.
    Voi teitä.

    Siinähän kiroat lähimmäisiä: "voi teitä" lauseellasi, et taida osata edes hepreaa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksei sana kelpaa?
    Miksei se kelpaa sinulle?
    Te olette lain alle sidottuja, tuomion alla ja teiltä vaaditaan se parannuksen teko.

    Sinut sitoo kohta poliisipartio nippusiteellä kädet ja jalat, ja matka kohti Niuvaa alkaa...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siinähän kiroat lähimmäisiä: "voi teitä" lauseellasi, et taida osata edes hepreaa?

    Suomeahan minä tässä puhun.
    Voi teitä kun ette sitäkään ymmärrä ja senkin yritätte kääntää kieroon.

    Voi voi voi kun te olette sitten merkillisiä.
    Voi voi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinut sitoo kohta poliisipartio nippusiteellä kädet ja jalat, ja matka kohti Niuvaa alkaa...

    Ja minkä takia sellainen tapahtuisi?


  • Anonyymi

   Lähde helvettiin?

  • Anonyymi

   :) smile

  • Anonyymi

   On tullut totuus esille aloittajasta.
   Samaa skeidaa on tuo tyyppi suoltanut vuosia.

   Muka jostakin "vallasta" jolla hän pelaa.
   Lähinnä tuollainen aggressiivinen valta ja kehuminen on pereleen agendaa!

   Tippaakaan sen teksteissä ei näy JUmalan rakkautta, vaan pelkkää vihaa ja ja uhkailua.... ja kehumista vallan käyttämisestä.

   YÖKÖTTÄVÄÄ saastaa!

   • Anonyymi

    Älä nyt jaksa.

    Ensin oli kova taistelu yhdestä jakeesta jonka kirjoitin, sitten tuli muut rehvastelu, ylpeys ym. syyttelyt ja nyt vielä siitä vallastakin toteaminen on kehumista.
    No olen kyllä iloinen siitä, että sellainen on minulle annettu.
    Herra on hyvä.

    Missäs muuten se sinun pyhä henkesi on?
    Missä sinettisi?
    Miksi et ole saanut sellaista?

    Miten se on mahdollista?
    Raamatussakin kerrotaan kuinka niillä hyttysen siivilöijillä ei ollut henkeä, mutta taas heillä oli, joita vastaan he taistelivat ja syyttelivät jne.
    Sama poppoo väitti juuri Herraa eksyttäjäksi ja olevan riivaajien vallassa ja beelsebubin avulla karkoittaa henkiä ym. valheellista syyttelyä.
    Millä vallalla sinä näitä teet jne.

    Ei mitään uutta auringon alla vai?

    Yököttävää saastaa löydät kun kaivelet sitä omaa sisintäsi.
    Tehän olette ulkokullattuja, sokeita sokeiden taluttajia, isot viitantupsut ja leveät raamatunlausekotelot, käveleviä hautoja, kalkittu päältä kauniiksi mutta sisältä täynnä sitä saastaa.....
    Myrkkyä tarjoatte ja syljette, mätiä ovat hedelmänne.

    Matt. 23:27

    Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te olette valkeiksi kalkittujen hautojen kaltaisia: ulkoa ne kyllä näyttävät kauniilta, mutta ovat sisältä täynnä kuolleitten luita ja kaikkea saastaa!

    Mitä on ollut, sitä vastakin on; ja mitä on tapahtunut, sitä vastakin tapahtuu. Ei ole mitään uutta auringon alla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älä nyt jaksa.

    Ensin oli kova taistelu yhdestä jakeesta jonka kirjoitin, sitten tuli muut rehvastelu, ylpeys ym. syyttelyt ja nyt vielä siitä vallastakin toteaminen on kehumista.
    No olen kyllä iloinen siitä, että sellainen on minulle annettu.
    Herra on hyvä.

    Missäs muuten se sinun pyhä henkesi on?
    Missä sinettisi?
    Miksi et ole saanut sellaista?

    Miten se on mahdollista?
    Raamatussakin kerrotaan kuinka niillä hyttysen siivilöijillä ei ollut henkeä, mutta taas heillä oli, joita vastaan he taistelivat ja syyttelivät jne.
    Sama poppoo väitti juuri Herraa eksyttäjäksi ja olevan riivaajien vallassa ja beelsebubin avulla karkoittaa henkiä ym. valheellista syyttelyä.
    Millä vallalla sinä näitä teet jne.

    Ei mitään uutta auringon alla vai?

    Yököttävää saastaa löydät kun kaivelet sitä omaa sisintäsi.
    Tehän olette ulkokullattuja, sokeita sokeiden taluttajia, isot viitantupsut ja leveät raamatunlausekotelot, käveleviä hautoja, kalkittu päältä kauniiksi mutta sisältä täynnä sitä saastaa.....
    Myrkkyä tarjoatte ja syljette, mätiä ovat hedelmänne.

    Matt. 23:27

    Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te olette valkeiksi kalkittujen hautojen kaltaisia: ulkoa ne kyllä näyttävät kauniilta, mutta ovat sisältä täynnä kuolleitten luita ja kaikkea saastaa!

    Mitä on ollut, sitä vastakin on; ja mitä on tapahtunut, sitä vastakin tapahtuu. Ei ole mitään uutta auringon alla.

    Jokos alkaa sisuksissa kiukku hellittää?

    On saatu nyt oiva opetus siitä, mitä itseään kehuva ja korottava on SISÄLTÄ!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jokos alkaa sisuksissa kiukku hellittää?

    On saatu nyt oiva opetus siitä, mitä itseään kehuva ja korottava on SISÄLTÄ!

    Profetoimisen taustamotiiveja?

    Hyvin yksinkertainen kriteeri tunnistaa KUKA ja MILLÄ asialla joku tyyppi liikkuu? - on lukea Jeesuksen sanat:

    • "Joka omiaan puhuu, se pyytää omaa kunniaansa, mutta joka pyytää lähettäjänsä kunniaa, se on totinen, eikä hänessä ole vääryyttä." ( Johannes 7:18 FB38)

    "Joka itsestänsä puhuu, se etsii omaa kunniaansa; mutta joka etsii sen kunniaa, joka hänen lähetti, se on vakaa ja ei hänessä ole vääryyttä." Biblia (1776) Joh. 7:18


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älä nyt jaksa.

    Ensin oli kova taistelu yhdestä jakeesta jonka kirjoitin, sitten tuli muut rehvastelu, ylpeys ym. syyttelyt ja nyt vielä siitä vallastakin toteaminen on kehumista.
    No olen kyllä iloinen siitä, että sellainen on minulle annettu.
    Herra on hyvä.

    Missäs muuten se sinun pyhä henkesi on?
    Missä sinettisi?
    Miksi et ole saanut sellaista?

    Miten se on mahdollista?
    Raamatussakin kerrotaan kuinka niillä hyttysen siivilöijillä ei ollut henkeä, mutta taas heillä oli, joita vastaan he taistelivat ja syyttelivät jne.
    Sama poppoo väitti juuri Herraa eksyttäjäksi ja olevan riivaajien vallassa ja beelsebubin avulla karkoittaa henkiä ym. valheellista syyttelyä.
    Millä vallalla sinä näitä teet jne.

    Ei mitään uutta auringon alla vai?

    Yököttävää saastaa löydät kun kaivelet sitä omaa sisintäsi.
    Tehän olette ulkokullattuja, sokeita sokeiden taluttajia, isot viitantupsut ja leveät raamatunlausekotelot, käveleviä hautoja, kalkittu päältä kauniiksi mutta sisältä täynnä sitä saastaa.....
    Myrkkyä tarjoatte ja syljette, mätiä ovat hedelmänne.

    Matt. 23:27

    Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te olette valkeiksi kalkittujen hautojen kaltaisia: ulkoa ne kyllä näyttävät kauniilta, mutta ovat sisältä täynnä kuolleitten luita ja kaikkea saastaa!

    Mitä on ollut, sitä vastakin on; ja mitä on tapahtunut, sitä vastakin tapahtuu. Ei ole mitään uutta auringon alla.

    Sic transit gloria mundi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jokos alkaa sisuksissa kiukku hellittää?

    On saatu nyt oiva opetus siitä, mitä itseään kehuva ja korottava on SISÄLTÄ!

    Jokos lakkaat valehtelemasta?
    Teidän valheenne juuri tuovat sen kaiken teistä esiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Profetoimisen taustamotiiveja?

    Hyvin yksinkertainen kriteeri tunnistaa KUKA ja MILLÄ asialla joku tyyppi liikkuu? - on lukea Jeesuksen sanat:

    • "Joka omiaan puhuu, se pyytää omaa kunniaansa, mutta joka pyytää lähettäjänsä kunniaa, se on totinen, eikä hänessä ole vääryyttä." ( Johannes 7:18 FB38)

    "Joka itsestänsä puhuu, se etsii omaa kunniaansa; mutta joka etsii sen kunniaa, joka hänen lähetti, se on vakaa ja ei hänessä ole vääryyttä." Biblia (1776) Joh. 7:18

    Ja ymmärrätkö tuon mitä lainaat?

    Koko ketju on täynnä teidän vastustusta, syyttelyä ja valehteluanne.
    Ei mitään hyvää hedelmää ole teiltä esiin tullut.

    Tämä on ollut todella opettavainen ketju, kuten ihan alussa totesinkin, aikamoisia rienaajia olettekin.
    Pelkkää valhetta on teidän toimintanne ja lakihenkistä syyttelyä vailla ymmärrystä.

    Tuokin lainauksenne sen osoittaa, mutta se on juuri teitä varten kirjoitettu.
    Kun te valehtelette ja puhutte omianne, te etsitte omaa kunniaanne.
    Te ette osaa tehdä parannusta ettekä lopettaa valehteluanne ja syyttelyänne.
    Te jatkatte sitä koska on se oma kunnianne kyseessä.

    Minä taas kirjoitan totuuden ja niin se on.

    Teidän kanssanne väittely ja riitely ei johda mihinkään teidän kannaltanne, koska te ette tee parannusta.
    Mutta kuten aikoinaankin, niin nytkin tätä tapahtuu ja se on opetukseksi heille jotka kuulevat ja näkevät.


  • Anonyymi

   Niin on. Jo lapsena opetettiin , että "itsekehu haisee".

   Niin se haisee tuon aloittajan touhu!
   Mutta haiskoon pois kun niin itseään ylentää!

  • Anonyymi

   Itseään korottavat ja kehuvat?
   -----------------------------------

   Tämä Suomi24 profetiapalsta on paikka, jossa Itseään Kehuvat ja Omia juttujaan Korottavat tyypit nostavat agendaansa vuodesta toiseen! Millä asialla he ovat?

   Jeesuksen sanat ovat auktoriteetti! Kukaan, joka on aidosti ja oikeasti Pyhän Hengen voimassa asioiva, ei KOROTA itseään! Ei nosta itseään kehumalla omia tekstejään joksikin ainoaksi "totuudeksi"! Ei korota itseään Herralle Jeesukselle kuuluvan aseman ja kunnian yläpuolelle!
   Niin yksinkertainen on Jeesuksen antama kriteeri!
   • Joka korottaa Lähettäjänsä kunniaa, "se on totinen" - Jeesuksen sanojen mukaan.
   • Joka puhuu "omiaan" omia oppejaan, kehuskelee jollaikin erityisellä? Hän motiivinsa ovat epäpuhtaat. Hän tavoittelee jotakin asemaa, kiitosta, kunniaa ja mainetta - ITSELLEEN. Hänessä on vääryyttä. Jeesuksen sanojen mukaan.
   • Totiset uskovat pitävät auktoriteettinaan Hänen sanojaan!

   • Anonyymi

    Kuule nyt, täällä on joku poppoo jo kauan rellestänyt ja käynyt jatkuvasti kirjoittajien kimppuun syytöksin.

    Kuulostaako tutulta?
    Niin, korottaneet itsensä muiden yläpuolelle muita tuomitsemaan, sättivät ja syyttävät ym.
    sellainen jo edeltä mainittu Oy porukkahan se on.

    Sinä teet itse juuri sitä mistä täällä muita syyttelet.
    Sillähän ei ole mitään merkitystä jos joku korottaa itsensä kuten sinä teet, sanoo sen tai ei kuten sinäkin teet.
    Asiat ovat niinkuin ne ovat, totuus on totuus, sanoit siitä sitten mitä sanotkin.

    Sinähän puhut itseäsi pussiin siinä, olet ihan solmussa jo.
    Sinulla ei ole ymmärrystä asioista joista kirjoitat.
    Nytkin viet keskustelua johonkin sivuseikkaan jota ei edes tapahdu ja selittelet sitä asialla jota et ymmärrä.

    Aiheena on riivaajat ja henkivallat.
    ja kyllä se vaikutus näkyy kun te siinä niin kovin ja äänekkäästi syyttelette ja rienaatte.
    Sehän tulee kuin valkeuden enkeli, kuin kristitty, mutta raatelevia susia olette.
    Lakihenkisiä riidanhaastajia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuule nyt, täällä on joku poppoo jo kauan rellestänyt ja käynyt jatkuvasti kirjoittajien kimppuun syytöksin.

    Kuulostaako tutulta?
    Niin, korottaneet itsensä muiden yläpuolelle muita tuomitsemaan, sättivät ja syyttävät ym.
    sellainen jo edeltä mainittu Oy porukkahan se on.

    Sinä teet itse juuri sitä mistä täällä muita syyttelet.
    Sillähän ei ole mitään merkitystä jos joku korottaa itsensä kuten sinä teet, sanoo sen tai ei kuten sinäkin teet.
    Asiat ovat niinkuin ne ovat, totuus on totuus, sanoit siitä sitten mitä sanotkin.

    Sinähän puhut itseäsi pussiin siinä, olet ihan solmussa jo.
    Sinulla ei ole ymmärrystä asioista joista kirjoitat.
    Nytkin viet keskustelua johonkin sivuseikkaan jota ei edes tapahdu ja selittelet sitä asialla jota et ymmärrä.

    Aiheena on riivaajat ja henkivallat.
    ja kyllä se vaikutus näkyy kun te siinä niin kovin ja äänekkäästi syyttelette ja rienaatte.
    Sehän tulee kuin valkeuden enkeli, kuin kristitty, mutta raatelevia susia olette.
    Lakihenkisiä riidanhaastajia.

    Kirjoitat koko ajan itsesäsi.
    Aiheena aloituksessa riivaaaja ja henkivallat.
    Olet niiltä hyvin oppinut....

    Tää on profetiapalsta.
    Mutta sopii tänne jonkun itseoppineen riivaaja-agentinkin postauksia!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kirjoitat koko ajan itsesäsi.
    Aiheena aloituksessa riivaaaja ja henkivallat.
    Olet niiltä hyvin oppinut....

    Tää on profetiapalsta.
    Mutta sopii tänne jonkun itseoppineen riivaaja-agentinkin postauksia!

    Sinustahan minä kirjoitan ja opetan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinustahan minä kirjoitan ja opetan.

    Aloittaja on se riivaaja-opettaja!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aloittaja on se riivaaja-opettaja!!

    Minkä takia sinä vielä keräät tuomiota yllesi?
    Viisas lopettaisi ajoissa, mutta jos välttämättä tahdot, niin mikäs siinä.

    Mitä tarkoittaa riivaaja-opettaja?
    Että opetan teitä riivattujakin?
    Vai mitä tarkoitat?

    Ole nyt varovainen niiden sanojesi kanssa.
    Markus 3:29 mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, se ei saa ikinä anteeksi, vaan on vikapää iankaikkiseen syntiin."

    Nämä ovat ihan totista totta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minkä takia sinä vielä keräät tuomiota yllesi?
    Viisas lopettaisi ajoissa, mutta jos välttämättä tahdot, niin mikäs siinä.

    Mitä tarkoittaa riivaaja-opettaja?
    Että opetan teitä riivattujakin?
    Vai mitä tarkoitat?

    Ole nyt varovainen niiden sanojesi kanssa.
    Markus 3:29 mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, se ei saa ikinä anteeksi, vaan on vikapää iankaikkiseen syntiin."

    Nämä ovat ihan totista totta.

    Ihan turhaa on uhota.
    Pyhä Henki on JUmalan Henki.

    Täällä ei pilkata Pyhää Henkeä, koska sellaista ei näy.

    Siis, on ihan sadistista pelotella jollain pyhän-hengen-pilkan rankaisulla.

    Sellainen uhkailija ei itse ei ole tekemisissä Pyhän hengen kanssa.

    Jeesus kyllä varoitti, koskien ITSEÄÄN - Pyhän hengen pilkasta.

    Mutta aloittaja, ja uhkaavien viestin jatkaja ei ole JEESUS.

    Joten. olkaa kaikki rauhassa!

    KUkaan ei ole syypää Pyhän Hengen pilkkaan, vaikka onkin kritisoinyt ylpeyden syntiin ja itsensä korottamiseen ryhtynyttä aloittajaa.

    Pyhän Hengen pilkka on KOKONAAN eri asia, kuin nuhdella syntiä tekevää ihmistä.

    Vaikka hän itse kerskaisi olevansa jokin lähes pyhimys, kirjoitukset ovat täynnä vihaa, aggressiota, uhkausta, pelottelua! Hedelmä on karvas ja kitkerä.

    Sellaista ei tuota Jumalan Pyhä Henki, eikä ihminen Hengen vaikutuksessa!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minkä takia sinä vielä keräät tuomiota yllesi?
    Viisas lopettaisi ajoissa, mutta jos välttämättä tahdot, niin mikäs siinä.

    Mitä tarkoittaa riivaaja-opettaja?
    Että opetan teitä riivattujakin?
    Vai mitä tarkoitat?

    Ole nyt varovainen niiden sanojesi kanssa.
    Markus 3:29 mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, se ei saa ikinä anteeksi, vaan on vikapää iankaikkiseen syntiin."

    Nämä ovat ihan totista totta.

    Kukaan ei kerää tuomiota ylleen, paitsi aloittajalla on edessään Jumalan kuritus, puhdistukseksi. Joh 15. luku

    Tuomari on Yksin Herra


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ihan turhaa on uhota.
    Pyhä Henki on JUmalan Henki.

    Täällä ei pilkata Pyhää Henkeä, koska sellaista ei näy.

    Siis, on ihan sadistista pelotella jollain pyhän-hengen-pilkan rankaisulla.

    Sellainen uhkailija ei itse ei ole tekemisissä Pyhän hengen kanssa.

    Jeesus kyllä varoitti, koskien ITSEÄÄN - Pyhän hengen pilkasta.

    Mutta aloittaja, ja uhkaavien viestin jatkaja ei ole JEESUS.

    Joten. olkaa kaikki rauhassa!

    KUkaan ei ole syypää Pyhän Hengen pilkkaan, vaikka onkin kritisoinyt ylpeyden syntiin ja itsensä korottamiseen ryhtynyttä aloittajaa.

    Pyhän Hengen pilkka on KOKONAAN eri asia, kuin nuhdella syntiä tekevää ihmistä.

    Vaikka hän itse kerskaisi olevansa jokin lähes pyhimys, kirjoitukset ovat täynnä vihaa, aggressiota, uhkausta, pelottelua! Hedelmä on karvas ja kitkerä.

    Sellaista ei tuota Jumalan Pyhä Henki, eikä ihminen Hengen vaikutuksessa!

    Voi voi teitä.
    29 mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, se ei saa ikinä anteeksi, vaan on vikapää iankaikkiseen syntiin."
    Tuo on totta.

    Kenelle Jeesus sen sanoi?
    Oletko lukenut?

    Eivät hekään kuulleet eivätkä nähneet pyhää henkeä, joka on totuuden henki, kutsuivat Jeesustakin riivatuksi ym. kuten tekin teette.
    Muistahan tämä: "Jos he perheenisäntää ovat sanoneet Beelsebuliksi, kuinka paljoa enemmän hänen perheväkeään! "

    Kuule, te ihan omalla toiminnallanne keräätte tuomiota päällenne.

    Minä opetan ihan oikein ja totta.
    Missä teidän rakkautenne totuuteen on?

    Sinä teet pahaa ja lohduttelet muitakin, jopa innostat heitä jatkamaan toimintaansa, mukamas kritisoit tms nuhtelet.
    Siinä syyttelet ja tiedät sen itsekin, et myönnä edes, vaikka hyvin tiedät sen.
    Sillä ei ole sinäänsä merkitystä vaikka jatkat vastaanväittämistäsi, sinä jatkuvasti keräät syntiä päällesi.
    Ja nyt jos siinä vielä kehotat muita jatkamaan väärin tekoaan, niin sinä saat osuutesi niistäkin.
    Katsos kun opettaja on vastuussa opetuksistaan ja teidät tuomitaan kovemmin.

    Sinähän rikot räikeästi kaikkea sitä vastaan mitä opetetaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kukaan ei kerää tuomiota ylleen, paitsi aloittajalla on edessään Jumalan kuritus, puhdistukseksi. Joh 15. luku

    Tuomari on Yksin Herra

    No kukas sinä sitten olet joka tuomiota julistaa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voi voi teitä.
    29 mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, se ei saa ikinä anteeksi, vaan on vikapää iankaikkiseen syntiin."
    Tuo on totta.

    Kenelle Jeesus sen sanoi?
    Oletko lukenut?

    Eivät hekään kuulleet eivätkä nähneet pyhää henkeä, joka on totuuden henki, kutsuivat Jeesustakin riivatuksi ym. kuten tekin teette.
    Muistahan tämä: "Jos he perheenisäntää ovat sanoneet Beelsebuliksi, kuinka paljoa enemmän hänen perheväkeään! "

    Kuule, te ihan omalla toiminnallanne keräätte tuomiota päällenne.

    Minä opetan ihan oikein ja totta.
    Missä teidän rakkautenne totuuteen on?

    Sinä teet pahaa ja lohduttelet muitakin, jopa innostat heitä jatkamaan toimintaansa, mukamas kritisoit tms nuhtelet.
    Siinä syyttelet ja tiedät sen itsekin, et myönnä edes, vaikka hyvin tiedät sen.
    Sillä ei ole sinäänsä merkitystä vaikka jatkat vastaanväittämistäsi, sinä jatkuvasti keräät syntiä päällesi.
    Ja nyt jos siinä vielä kehotat muita jatkamaan väärin tekoaan, niin sinä saat osuutesi niistäkin.
    Katsos kun opettaja on vastuussa opetuksistaan ja teidät tuomitaan kovemmin.

    Sinähän rikot räikeästi kaikkea sitä vastaan mitä opetetaan.

    Sinä-sinä-sinä! Tämä aloittaja jatkaa viesteissään kuin tykkitulitusta! Hän syyttelee ihmisiä, täällä kirjoittavia, joita ei edes tunne! Lukee TUOMIOITA ja tuomioiden uhkauksia, ja...
    koettaa leikkiä marttyyriä jolla viattomuuden sädekehä päänsa päällä!
    -
    Ah, minä yksin kun "totuutta" täällä julistan, niin sitten minua KAIKKI vainoavat!
    - Voi minua pyhää ihmistä, kun eivät huomaa että MINUSSA vain on pyhä henki..
    muissa on vain - ulkokultaisuutta, saatanan synagoogaa, farisealaista...
    - Voi minun parkaa! Eikö kukaan näe ja ymmärrä, että olen se Ykkös-Pyhä tässä maassa, tai ainakin tällä surkealla profetiapalstalla!
    - Minä minä, minä! - Minä eikä kukaan toinen!
    - Minulla on se "valta" - minä YKSIN tunnen näitä riivaaja-asioita....
    - Minulla on se Kaikki Tieto, jota ei kellään toisella ole....
    - Voi minua, kun nämä pöhköt pässinpäät eivät ymmärrä, mikä IHMEEN kultakimpale minä olen!- OIkein jalokivi herran aarteistossa!
    - Ei ole ketään minun vertaistani... ja?

    - Siksi minun on taisteltava noita vajaa-uskovaisia vastaan!
    - Minun on rökitettävä heitä: Te tyhmät ja ymmärtämättömät!
    - Minun on peloteltava heitä tuomiolla ja helvetillä!
    - Minun on uhkailtava heitä, että ovat syypäät pyhän hengen pilkaan, kun
    MINUA - YKSIN PYHÄÄ - täällä uskaltavat arvostella!
    - Minun on uskoteltava heille, että MINULLA on sitä erikoisvaltaa....

    Jaaha?

    Joko loppui eväät?

    Sitten Herra Jeesus tulee näyttämölle, ja mitä HÄN lausuu?

    Hän yksin, jolle on annettu Kaikki Valta Taivaassa ja Maan Päällä!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voi voi teitä.
    29 mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, se ei saa ikinä anteeksi, vaan on vikapää iankaikkiseen syntiin."
    Tuo on totta.

    Kenelle Jeesus sen sanoi?
    Oletko lukenut?

    Eivät hekään kuulleet eivätkä nähneet pyhää henkeä, joka on totuuden henki, kutsuivat Jeesustakin riivatuksi ym. kuten tekin teette.
    Muistahan tämä: "Jos he perheenisäntää ovat sanoneet Beelsebuliksi, kuinka paljoa enemmän hänen perheväkeään! "

    Kuule, te ihan omalla toiminnallanne keräätte tuomiota päällenne.

    Minä opetan ihan oikein ja totta.
    Missä teidän rakkautenne totuuteen on?

    Sinä teet pahaa ja lohduttelet muitakin, jopa innostat heitä jatkamaan toimintaansa, mukamas kritisoit tms nuhtelet.
    Siinä syyttelet ja tiedät sen itsekin, et myönnä edes, vaikka hyvin tiedät sen.
    Sillä ei ole sinäänsä merkitystä vaikka jatkat vastaanväittämistäsi, sinä jatkuvasti keräät syntiä päällesi.
    Ja nyt jos siinä vielä kehotat muita jatkamaan väärin tekoaan, niin sinä saat osuutesi niistäkin.
    Katsos kun opettaja on vastuussa opetuksistaan ja teidät tuomitaan kovemmin.

    Sinähän rikot räikeästi kaikkea sitä vastaan mitä opetetaan.

    Kukaan ei ole täällä Jumalan Pyhää Henkeä pilkannut.
    SInä aloittaja - et ole pyhä henki, eikä sinun kirjoituksissasi näy mitään Pyhän Hengen tuottamaa. Riivaajien voimalla uhkailet ja lausut "tuomioita"!

    Kun ei kerää "syntiä synnin päälle" tässä ketjussa.
    Jos ei nuhteet kelpaa, niin mikä on seuraava aste, jolla Herra "opettaa"?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kukaan ei ole täällä Jumalan Pyhää Henkeä pilkannut.
    SInä aloittaja - et ole pyhä henki, eikä sinun kirjoituksissasi näy mitään Pyhän Hengen tuottamaa. Riivaajien voimalla uhkailet ja lausut "tuomioita"!

    Kun ei kerää "syntiä synnin päälle" tässä ketjussa.
    Jos ei nuhteet kelpaa, niin mikä on seuraava aste, jolla Herra "opettaa"?

    Profetoimisen taustamotiiveja?

    Hyvin yksinkertainen kriteeri tunnistaa KUKA ja MILLÄ asialla joku tyyppi liikkuu? - on lukea Jeesuksen sanat:

    • "Joka omiaan puhuu, se pyytää omaa kunniaansa, mutta joka pyytää lähettäjänsä kunniaa, se on totinen, eikä hänessä ole vääryyttä." ( Johannes 7:18 FB38)

    "Joka itsestänsä puhuu, se etsii omaa kunniaansa; mutta joka etsii sen kunniaa, joka hänen lähetti, se on vakaa ja ei hänessä ole vääryyttä." Biblia (1776) Joh. 7:18


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kukaan ei ole täällä Jumalan Pyhää Henkeä pilkannut.
    SInä aloittaja - et ole pyhä henki, eikä sinun kirjoituksissasi näy mitään Pyhän Hengen tuottamaa. Riivaajien voimalla uhkailet ja lausut "tuomioita"!

    Kun ei kerää "syntiä synnin päälle" tässä ketjussa.
    Jos ei nuhteet kelpaa, niin mikä on seuraava aste, jolla Herra "opettaa"?

    No, kerrohan mitä on totuus ja kenen hedelmää se on?
    Ja sitten kerro mitä on valhe ja kenen hedelmää se on?

    Sitten muistutan edelleen siitä mitä aikoinaan tapahtui ja vertaapa sitä tähän nykyiseen.

    Silloin:
    Mutta fariseukset sanoivat: "Riivaajain päämiehen voimalla hän ajaa ulos riivaajia".
    Ja useat heistä sanoivat: "Hänessä on riivaaja, ja hän on järjiltään; mitä te häntä kuuntelette?"

    Ja nyt sinä sanot:
    Riivaajien voimalla uhkailet ja lausut "tuomioita"!

    ja tästä on varoitettu
    29 mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, se ei saa ikinä anteeksi, vaan on vikapää iankaikkiseen syntiin."
    30 Sillä he sanoivat: "Hänessä on saastainen henki".

    Ymmärrätkö, minä ammennan totuutta.
    Ja sitten sinä sanot "sinä et ole pyhä henki" ja heti pilkkaat sitä henkeä, etkä henkilöä "Riivaajien voimalla uhkailet ja lausut......."

    Tämä on varmasti mielenkiintoista katsottavaa monille, mitä sinusta joka esiinnyt täällä kristittynä ja raamatun tuntijana on tullut esiin.
    Sinulla ei ole rakkautta totuuteen ja pilkkaat vielä totuuden henkeä.

    Kaikenlainen synti ja pilkka annetaan anteeksi, mutta on yksi synti, jota ei anteeksi anneta ja siihen sinä syyllistyt ja sen teet tässä kaikkien nähden julkisesti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinä-sinä-sinä! Tämä aloittaja jatkaa viesteissään kuin tykkitulitusta! Hän syyttelee ihmisiä, täällä kirjoittavia, joita ei edes tunne! Lukee TUOMIOITA ja tuomioiden uhkauksia, ja...
    koettaa leikkiä marttyyriä jolla viattomuuden sädekehä päänsa päällä!
    -
    Ah, minä yksin kun "totuutta" täällä julistan, niin sitten minua KAIKKI vainoavat!
    - Voi minua pyhää ihmistä, kun eivät huomaa että MINUSSA vain on pyhä henki..
    muissa on vain - ulkokultaisuutta, saatanan synagoogaa, farisealaista...
    - Voi minun parkaa! Eikö kukaan näe ja ymmärrä, että olen se Ykkös-Pyhä tässä maassa, tai ainakin tällä surkealla profetiapalstalla!
    - Minä minä, minä! - Minä eikä kukaan toinen!
    - Minulla on se "valta" - minä YKSIN tunnen näitä riivaaja-asioita....
    - Minulla on se Kaikki Tieto, jota ei kellään toisella ole....
    - Voi minua, kun nämä pöhköt pässinpäät eivät ymmärrä, mikä IHMEEN kultakimpale minä olen!- OIkein jalokivi herran aarteistossa!
    - Ei ole ketään minun vertaistani... ja?

    - Siksi minun on taisteltava noita vajaa-uskovaisia vastaan!
    - Minun on rökitettävä heitä: Te tyhmät ja ymmärtämättömät!
    - Minun on peloteltava heitä tuomiolla ja helvetillä!
    - Minun on uhkailtava heitä, että ovat syypäät pyhän hengen pilkaan, kun
    MINUA - YKSIN PYHÄÄ - täällä uskaltavat arvostella!
    - Minun on uskoteltava heille, että MINULLA on sitä erikoisvaltaa....

    Jaaha?

    Joko loppui eväät?

    Sitten Herra Jeesus tulee näyttämölle, ja mitä HÄN lausuu?

    Hän yksin, jolle on annettu Kaikki Valta Taivaassa ja Maan Päällä!

    No mieti sitä mitä hän sinulle lausuisi.
    Siinä sinä olet kuin susi lampaiden vaatteissa haukkumassa ja syyttämässä heitä joilla on hänen henkensä.

    Mitä jos hän pyytäisi sinua kertomaan siitä "vallasta" jonka hän on sinulle delegoinut?
    Vai oliko se siitä vaikeneminen valheen tähden, eikä viisautta?

    Ensin kuin raahaisit ihmisiä johonkin areenalle heitä sättiäksesi ja syyttääksesi.
    Ja siinä sinä itse olet ja annat kaiken myrkkysi virrata vapaasti, heität syytöksesi ja pilkkasi ilmaan ja vielä ylpeilet siitä ja haastat jopa korkeimman näyttämölle.

    Mitä jos hän nyt kutsuisi sinua nimeltä?
    Siinä olet näyttämöllä, areenallasi kaikkine syytöksinesi ja haaste papereinesi.
    kaikki katsojat ovat seuranneet sivusta kun sinä esiinnyt.

    Mitä mieltä olet tästä raamatunkohdasta:
    Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena;
    tai tästä:
    Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa.

    Sinun olisi kannattanut olla vaan hiljaa, sillä:
    Autuaita ovat hiljaiset, sillä he saavat maan periä.

    Kaikki se mitä itse olet monien silmäparien tarkkaillessa sanonut ja kuinka olet käyttäytynyt, on saattanut sinut häpeään.

    Jo vuosia olet toimintaasi jatkanut etkä ole parannusta tehnyt.
    Minkä osan sinä oikein kuvittelet saavasi kaiken jälkeen?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No, kerrohan mitä on totuus ja kenen hedelmää se on?
    Ja sitten kerro mitä on valhe ja kenen hedelmää se on?

    Sitten muistutan edelleen siitä mitä aikoinaan tapahtui ja vertaapa sitä tähän nykyiseen.

    Silloin:
    Mutta fariseukset sanoivat: "Riivaajain päämiehen voimalla hän ajaa ulos riivaajia".
    Ja useat heistä sanoivat: "Hänessä on riivaaja, ja hän on järjiltään; mitä te häntä kuuntelette?"

    Ja nyt sinä sanot:
    Riivaajien voimalla uhkailet ja lausut "tuomioita"!

    ja tästä on varoitettu
    29 mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, se ei saa ikinä anteeksi, vaan on vikapää iankaikkiseen syntiin."
    30 Sillä he sanoivat: "Hänessä on saastainen henki".

    Ymmärrätkö, minä ammennan totuutta.
    Ja sitten sinä sanot "sinä et ole pyhä henki" ja heti pilkkaat sitä henkeä, etkä henkilöä "Riivaajien voimalla uhkailet ja lausut......."

    Tämä on varmasti mielenkiintoista katsottavaa monille, mitä sinusta joka esiinnyt täällä kristittynä ja raamatun tuntijana on tullut esiin.
    Sinulla ei ole rakkautta totuuteen ja pilkkaat vielä totuuden henkeä.

    Kaikenlainen synti ja pilkka annetaan anteeksi, mutta on yksi synti, jota ei anteeksi anneta ja siihen sinä syyllistyt ja sen teet tässä kaikkien nähden julkisesti.

    Kukaan ei ole pilkannut Pyhää Henkeä, täällä!

    Jos joku kehuskelee, että hänessä on pyhä henki, mutta -
    on täynnä katkeraa kiivautta ja vihaa ja tuomiota toisia kirjoittajia vastaan...

    - hän ei ole Pyhän Hengen palvelija.

    Niin opettaa Jaakob, itse Jeesuskin.

    Hengen hedelmä? Galatalaiskirje 5. luvussa.

    Kun "hedelmän" laatu on mikä on.

    asialla ei ole Pyhä Henki.

    Joka ei ole pilkannut Pyhää Henkeä, ei ole syyllistynyt syntiin.

    Yksin Jumala tietää totuuden ja on sydänten ajatusten ja aivoitusten tuomitsija.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No mieti sitä mitä hän sinulle lausuisi.
    Siinä sinä olet kuin susi lampaiden vaatteissa haukkumassa ja syyttämässä heitä joilla on hänen henkensä.

    Mitä jos hän pyytäisi sinua kertomaan siitä "vallasta" jonka hän on sinulle delegoinut?
    Vai oliko se siitä vaikeneminen valheen tähden, eikä viisautta?

    Ensin kuin raahaisit ihmisiä johonkin areenalle heitä sättiäksesi ja syyttääksesi.
    Ja siinä sinä itse olet ja annat kaiken myrkkysi virrata vapaasti, heität syytöksesi ja pilkkasi ilmaan ja vielä ylpeilet siitä ja haastat jopa korkeimman näyttämölle.

    Mitä jos hän nyt kutsuisi sinua nimeltä?
    Siinä olet näyttämöllä, areenallasi kaikkine syytöksinesi ja haaste papereinesi.
    kaikki katsojat ovat seuranneet sivusta kun sinä esiinnyt.

    Mitä mieltä olet tästä raamatunkohdasta:
    Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena;
    tai tästä:
    Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa.

    Sinun olisi kannattanut olla vaan hiljaa, sillä:
    Autuaita ovat hiljaiset, sillä he saavat maan periä.

    Kaikki se mitä itse olet monien silmäparien tarkkaillessa sanonut ja kuinka olet käyttäytynyt, on saattanut sinut häpeään.

    Jo vuosia olet toimintaasi jatkanut etkä ole parannusta tehnyt.
    Minkä osan sinä oikein kuvittelet saavasi kaiken jälkeen?

    Olikohan Pyhä henki tuossa vihamielisessä hyökkäyksessä? Tuskin?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No mieti sitä mitä hän sinulle lausuisi.
    Siinä sinä olet kuin susi lampaiden vaatteissa haukkumassa ja syyttämässä heitä joilla on hänen henkensä.

    Mitä jos hän pyytäisi sinua kertomaan siitä "vallasta" jonka hän on sinulle delegoinut?
    Vai oliko se siitä vaikeneminen valheen tähden, eikä viisautta?

    Ensin kuin raahaisit ihmisiä johonkin areenalle heitä sättiäksesi ja syyttääksesi.
    Ja siinä sinä itse olet ja annat kaiken myrkkysi virrata vapaasti, heität syytöksesi ja pilkkasi ilmaan ja vielä ylpeilet siitä ja haastat jopa korkeimman näyttämölle.

    Mitä jos hän nyt kutsuisi sinua nimeltä?
    Siinä olet näyttämöllä, areenallasi kaikkine syytöksinesi ja haaste papereinesi.
    kaikki katsojat ovat seuranneet sivusta kun sinä esiinnyt.

    Mitä mieltä olet tästä raamatunkohdasta:
    Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena;
    tai tästä:
    Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa.

    Sinun olisi kannattanut olla vaan hiljaa, sillä:
    Autuaita ovat hiljaiset, sillä he saavat maan periä.

    Kaikki se mitä itse olet monien silmäparien tarkkaillessa sanonut ja kuinka olet käyttäytynyt, on saattanut sinut häpeään.

    Jo vuosia olet toimintaasi jatkanut etkä ole parannusta tehnyt.
    Minkä osan sinä oikein kuvittelet saavasi kaiken jälkeen?

    Tämän ketjun aloittajan tekstit ja jatkoviestit nostavat analyyttisesti tarkastellen yhden selkeän näkymän`? Se on sellainen "katkera kiivaus ja riitaisuus" josta apostoli Jaakob kirjoittaa näin:

    • Jaak 3:13-17

    "Kuka on viisas ja ymmärtäväinen teidän joukossanne? Tuokoon hän näkyviin tekonsa hyvällä vaelluksellaan viisauden sävyisyydessä."

    • "Mutta jos teillä on katkera kiivaus ja riitaisuus sydämessänne, niin älkää kerskatko älkääkä valhetelko totuutta vastaan. Tämä ei ole se viisaus, joka ylhäältä tulee, vaan se on maallista, sielullista, riivaajien viisautta. Sillä missä kiivaus ja riitaisuus on, siellä on epäjärjestys ja kaikkinainen paha meno."

    • "Mutta ylhäältä tuleva viisaus on ensiksikin puhdas, sitten rauhaisa, lempeä, taipuisa, täynnä laupeutta ja hyviä hedelmiä, se ei epäile, ei teeskentele."

    • Katkera kiivaus?
    • Riitaisuus?
    • Viisauden sävyisyys?
    Maallinen - riivaajien viisaus?
    • Ylhäältä tuleva viisaus?

    Ei tarvitse lukea "rivien välistä" eikä tehdä hypoteeseja. Aloittajan KAIKISSA viesteissä on verbaalisella tasolla, luettavissa - mikä?
    - Hän on kyllästetty katkeralla kiivaudella - kaikkia toisia vastaan! Viestistä toiseen hän kehuu itseään, korottaa OMAA asemaansa. Hän kerskailee: "minulla on se valta". Minulla on pyhä henki... joka minua pilkkaa - pilkkaa pyhää henkeä...

    Eli- "sydämen kyllyydestä" (!) (Matt 12:34) nousevat kymmenet viestit ovat samaa lajia. Negatiivista, aggressiivista, vihamielistä sisältöä! Jatkuvaa uhkailua ja "tuomioilla pelottelua". Profaanisti sanoen: Haukkumista, mennen tullen!

    Missä Pyhä Henki? Missä Hengen (hyvät) hedelmät? ( Jaak 3:17)

    • "Mutta ylhäältä tuleva viisaus on ensiksikin puhdas, sitten rauhaisa, lempeä, taipuisa, täynnä laupeutta ja hyviä hedelmiä, se ei epäile, ei teeskentele."

    Jeesus käski tarkkailla "hedelmiä"! " Hedelmistä puu tunnetaan. (Matteus 7:15-20)

    On julkisesti luettavissa ja todettavissa, että se "hedelmä" jota aloittaja täällä tuputtaa, ja kymmenissä viesteissä jankuttaa - ei ole Pyhän Hengen hyvä hedelmä!

    Se on karvas ja kitkerä, täynnä ylpeyttä, itsekehua, toisten leimaamista, tuomioiden jatkuvaa toitottamista! Hän kehuu, kuinka on "pyhän hengen" saanut (?) ja siksi hänellä on (kuviteltua) valtaa läksyttää toisia kirjoittajia. Mitä sanoo Jaakob?

    • "Mutta jos teillä on katkera kiivaus ja riitaisuus sydämessänne, niin älkää kerskatko älkääkä valhetelko totuutta vastaan. "

    Siis? Loppupäätelmäksi tulee, että Aloittaja ei toimi Pyhän Hengen voimassa.
    Tämä ei ole mikään "tuomio" vaan hänen omista teksteistään noussut arvio ja päätelmä.
    Kukin kantaa vastuuta itse. JUmala on yksin suvereeni tuomari, eikä kukaan tervehenkinen uskova ede ajattele, että ryhtyisi "apulaistuomariksi" Herran kanssa!

    Kuitenkin? Raamattu kehottaa "koettelemaan kaikki" ( 1 Tes 5:21) "koetteleman henget" ( 1 Joh 4:1), "kavahtmaan vääriä profeettoja" (Matt 7:15).

    Näin on lupa, kehotus ja oikeus. Julkiselle palstalle kirjoittava asettaa itsensä kritiikin ja arvostelun piiriin. Jokaisella on yhdenvertainen vapaus kirjoittaa. Eikä aloittajalla ole mitään monopolia koettaa määrätä mitä kukin saa kirjoittaa.

    Herra itse tutkii perinjuurin ja sitten ratkaisee, mitä HÄN päättää? Joskus hyvin radikaalisti, niinkuin Herramme Jeesus puhui. (Matt 7:18-17, Johannes 15:2,6)
    Äänestä
    Ketju


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No mieti sitä mitä hän sinulle lausuisi.
    Siinä sinä olet kuin susi lampaiden vaatteissa haukkumassa ja syyttämässä heitä joilla on hänen henkensä.

    Mitä jos hän pyytäisi sinua kertomaan siitä "vallasta" jonka hän on sinulle delegoinut?
    Vai oliko se siitä vaikeneminen valheen tähden, eikä viisautta?

    Ensin kuin raahaisit ihmisiä johonkin areenalle heitä sättiäksesi ja syyttääksesi.
    Ja siinä sinä itse olet ja annat kaiken myrkkysi virrata vapaasti, heität syytöksesi ja pilkkasi ilmaan ja vielä ylpeilet siitä ja haastat jopa korkeimman näyttämölle.

    Mitä jos hän nyt kutsuisi sinua nimeltä?
    Siinä olet näyttämöllä, areenallasi kaikkine syytöksinesi ja haaste papereinesi.
    kaikki katsojat ovat seuranneet sivusta kun sinä esiinnyt.

    Mitä mieltä olet tästä raamatunkohdasta:
    Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena;
    tai tästä:
    Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa.

    Sinun olisi kannattanut olla vaan hiljaa, sillä:
    Autuaita ovat hiljaiset, sillä he saavat maan periä.

    Kaikki se mitä itse olet monien silmäparien tarkkaillessa sanonut ja kuinka olet käyttäytynyt, on saattanut sinut häpeään.

    Jo vuosia olet toimintaasi jatkanut etkä ole parannusta tehnyt.
    Minkä osan sinä oikein kuvittelet saavasi kaiken jälkeen?

    Olipa oikein tulinen postaus!

    Missähän takana oli Pyhä Henki?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinä-sinä-sinä! Tämä aloittaja jatkaa viesteissään kuin tykkitulitusta! Hän syyttelee ihmisiä, täällä kirjoittavia, joita ei edes tunne! Lukee TUOMIOITA ja tuomioiden uhkauksia, ja...
    koettaa leikkiä marttyyriä jolla viattomuuden sädekehä päänsa päällä!
    -
    Ah, minä yksin kun "totuutta" täällä julistan, niin sitten minua KAIKKI vainoavat!
    - Voi minua pyhää ihmistä, kun eivät huomaa että MINUSSA vain on pyhä henki..
    muissa on vain - ulkokultaisuutta, saatanan synagoogaa, farisealaista...
    - Voi minun parkaa! Eikö kukaan näe ja ymmärrä, että olen se Ykkös-Pyhä tässä maassa, tai ainakin tällä surkealla profetiapalstalla!
    - Minä minä, minä! - Minä eikä kukaan toinen!
    - Minulla on se "valta" - minä YKSIN tunnen näitä riivaaja-asioita....
    - Minulla on se Kaikki Tieto, jota ei kellään toisella ole....
    - Voi minua, kun nämä pöhköt pässinpäät eivät ymmärrä, mikä IHMEEN kultakimpale minä olen!- OIkein jalokivi herran aarteistossa!
    - Ei ole ketään minun vertaistani... ja?

    - Siksi minun on taisteltava noita vajaa-uskovaisia vastaan!
    - Minun on rökitettävä heitä: Te tyhmät ja ymmärtämättömät!
    - Minun on peloteltava heitä tuomiolla ja helvetillä!
    - Minun on uhkailtava heitä, että ovat syypäät pyhän hengen pilkaan, kun
    MINUA - YKSIN PYHÄÄ - täällä uskaltavat arvostella!
    - Minun on uskoteltava heille, että MINULLA on sitä erikoisvaltaa....

    Jaaha?

    Joko loppui eväät?

    Sitten Herra Jeesus tulee näyttämölle, ja mitä HÄN lausuu?

    Hän yksin, jolle on annettu Kaikki Valta Taivaassa ja Maan Päällä!

    Aloittajalle ei kelpaa Herran sanat?

    Joh 15:6

    Sananlaskujen viisautta, 3000 vuoden takaa..

    Snl 11:2

    • "Mihin ylpeys tulee, sinne tulee häpeäkin, mutta nöyräin tykönä on viisaus."
    • Snl 16:18
    • "Kopeus käy kukistumisen edellä, ylpeys lankeemuksen edellä"

    • "Kukistumisen edellä miehen sydän ylpistyy..." ( Snal 18:12)

    • "Ihmisen alentaa hänen oma ylpeytensä..."

    KR 1933/-38
    Sananl. 30:32 Jos ylpeilit - olipa se houkkamaisuutta tai harkittua - niin laske käsi suullesi.

    Sananlaskut:
    21:23 "Joka suunsa ja kielensä varoo, se henkensä ahdistuksilta varoo."

    Snl 13:3

    Snl 29:1

    Snl 27:2

    Snl 29: 1

    2 Kor 10: 17-18
    1 Kor 1:31
    Jer 9:23
    Jaak 4:13-17

    Kuritus

    Sananl.22:15 "Hulluus on kiertynyt kiinni poikasen sydämeen, mutta kurituksen vitsa sen hänestä kauas karkoittaa."

    1 Kor 11:31-32
    Ilm 3:19

    Joh 5:17
    Joh 15:6-
    Heb 12:1-8
    1 Kor 1:18-20
    1 Kor 5:5-7
    Äänestä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tämän ketjun aloittajan tekstit ja jatkoviestit nostavat analyyttisesti tarkastellen yhden selkeän näkymän`? Se on sellainen "katkera kiivaus ja riitaisuus" josta apostoli Jaakob kirjoittaa näin:

    • Jaak 3:13-17

    "Kuka on viisas ja ymmärtäväinen teidän joukossanne? Tuokoon hän näkyviin tekonsa hyvällä vaelluksellaan viisauden sävyisyydessä."

    • "Mutta jos teillä on katkera kiivaus ja riitaisuus sydämessänne, niin älkää kerskatko älkääkä valhetelko totuutta vastaan. Tämä ei ole se viisaus, joka ylhäältä tulee, vaan se on maallista, sielullista, riivaajien viisautta. Sillä missä kiivaus ja riitaisuus on, siellä on epäjärjestys ja kaikkinainen paha meno."

    • "Mutta ylhäältä tuleva viisaus on ensiksikin puhdas, sitten rauhaisa, lempeä, taipuisa, täynnä laupeutta ja hyviä hedelmiä, se ei epäile, ei teeskentele."

    • Katkera kiivaus?
    • Riitaisuus?
    • Viisauden sävyisyys?
    Maallinen - riivaajien viisaus?
    • Ylhäältä tuleva viisaus?

    Ei tarvitse lukea "rivien välistä" eikä tehdä hypoteeseja. Aloittajan KAIKISSA viesteissä on verbaalisella tasolla, luettavissa - mikä?
    - Hän on kyllästetty katkeralla kiivaudella - kaikkia toisia vastaan! Viestistä toiseen hän kehuu itseään, korottaa OMAA asemaansa. Hän kerskailee: "minulla on se valta". Minulla on pyhä henki... joka minua pilkkaa - pilkkaa pyhää henkeä...

    Eli- "sydämen kyllyydestä" (!) (Matt 12:34) nousevat kymmenet viestit ovat samaa lajia. Negatiivista, aggressiivista, vihamielistä sisältöä! Jatkuvaa uhkailua ja "tuomioilla pelottelua". Profaanisti sanoen: Haukkumista, mennen tullen!

    Missä Pyhä Henki? Missä Hengen (hyvät) hedelmät? ( Jaak 3:17)

    • "Mutta ylhäältä tuleva viisaus on ensiksikin puhdas, sitten rauhaisa, lempeä, taipuisa, täynnä laupeutta ja hyviä hedelmiä, se ei epäile, ei teeskentele."

    Jeesus käski tarkkailla "hedelmiä"! " Hedelmistä puu tunnetaan. (Matteus 7:15-20)

    On julkisesti luettavissa ja todettavissa, että se "hedelmä" jota aloittaja täällä tuputtaa, ja kymmenissä viesteissä jankuttaa - ei ole Pyhän Hengen hyvä hedelmä!

    Se on karvas ja kitkerä, täynnä ylpeyttä, itsekehua, toisten leimaamista, tuomioiden jatkuvaa toitottamista! Hän kehuu, kuinka on "pyhän hengen" saanut (?) ja siksi hänellä on (kuviteltua) valtaa läksyttää toisia kirjoittajia. Mitä sanoo Jaakob?

    • "Mutta jos teillä on katkera kiivaus ja riitaisuus sydämessänne, niin älkää kerskatko älkääkä valhetelko totuutta vastaan. "

    Siis? Loppupäätelmäksi tulee, että Aloittaja ei toimi Pyhän Hengen voimassa.
    Tämä ei ole mikään "tuomio" vaan hänen omista teksteistään noussut arvio ja päätelmä.
    Kukin kantaa vastuuta itse. JUmala on yksin suvereeni tuomari, eikä kukaan tervehenkinen uskova ede ajattele, että ryhtyisi "apulaistuomariksi" Herran kanssa!

    Kuitenkin? Raamattu kehottaa "koettelemaan kaikki" ( 1 Tes 5:21) "koetteleman henget" ( 1 Joh 4:1), "kavahtmaan vääriä profeettoja" (Matt 7:15).

    Näin on lupa, kehotus ja oikeus. Julkiselle palstalle kirjoittava asettaa itsensä kritiikin ja arvostelun piiriin. Jokaisella on yhdenvertainen vapaus kirjoittaa. Eikä aloittajalla ole mitään monopolia koettaa määrätä mitä kukin saa kirjoittaa.

    Herra itse tutkii perinjuurin ja sitten ratkaisee, mitä HÄN päättää? Joskus hyvin radikaalisti, niinkuin Herramme Jeesus puhui. (Matt 7:18-17, Johannes 15:2,6)
    Äänestä
    Ketju

    No kylläpä sinä olet katkera ja kiivas.

    Ai korottelen ja kehun itseäni?
    Mitä siitä siitä olisi hyötyä, silloinhan olisin kuin sinä, pelkkä helisevä vaski ja kumiseva symbaali, räminä ja kolina kuuluu kauas mutta pelkkää ääntä se vaan oli, sananhelinää.
    ja koetuksessa kaikki sortuisi ympäriltä ja palavasta rauniosta luikertelisi ulos käärme tai susi.

    Siinä jos itsensä on ylentänyt, hänet alennetaan.

    Minäpä tiedän mitä olen saanut ja millainen valta se on, enkä kerskaile siitä enempää kuin oikein on.
    Siksi tulvavedet syöksyvät, saatanan synagoogat metelöivät, käärmeet sylkevät myrkkyjään, tuli polttaa ja käy kohti, mutta se rakennus kestää, sillä se on rakennettu vankalle perustalle.

    Siksi on kirjoitettu:
    Vaikka tuhat kaatuisi sinun sivultasi, kymmenen tuhatta oikealta puoleltasi, ei se sinuun satu. Sinun silmäsi saavat vain katsella ja nähdä, kuinka jumalattomille kostetaan. -Sillä: "Sinä, Herra, olet minun turvani". -Korkeimman olet sinä ottanut suojaksesi.

    Teidän analyysinne ym on ihan turhaa, katsos kun te ette tiedä mitä ette tiedä ja tuomionhalussanne ja siinä katkerassa kiivaudessanne syytellessänne te kaivatte omaa kuoppaanne.

    JA by the way, minulla on pyhä henki ja minä tiedän mitä se on, teillä ei sitä ole.
    Se että te pilkkaatte sitä henkeä, se on teidän suurin ja pahin virheenne.
    Te ette pääse siitä tuomiosta eroon selittelemällä asiaa omaksi eduksenne ja spekuloimalla ja todistelemalla pyhää henkeä vastaan.

    Hedelmät on esillä, totuus on totuus vaikka te sanoisitte sitä valheeksi ja pyhä henki on pyhä henki vaikka te sanoisitte sitä riivaajaksi.

    Kaikki tämä on oikein kirjoitettu ja totta ja te olette tuomion alla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No kylläpä sinä olet katkera ja kiivas.

    Ai korottelen ja kehun itseäni?
    Mitä siitä siitä olisi hyötyä, silloinhan olisin kuin sinä, pelkkä helisevä vaski ja kumiseva symbaali, räminä ja kolina kuuluu kauas mutta pelkkää ääntä se vaan oli, sananhelinää.
    ja koetuksessa kaikki sortuisi ympäriltä ja palavasta rauniosta luikertelisi ulos käärme tai susi.

    Siinä jos itsensä on ylentänyt, hänet alennetaan.

    Minäpä tiedän mitä olen saanut ja millainen valta se on, enkä kerskaile siitä enempää kuin oikein on.
    Siksi tulvavedet syöksyvät, saatanan synagoogat metelöivät, käärmeet sylkevät myrkkyjään, tuli polttaa ja käy kohti, mutta se rakennus kestää, sillä se on rakennettu vankalle perustalle.

    Siksi on kirjoitettu:
    Vaikka tuhat kaatuisi sinun sivultasi, kymmenen tuhatta oikealta puoleltasi, ei se sinuun satu. Sinun silmäsi saavat vain katsella ja nähdä, kuinka jumalattomille kostetaan. -Sillä: "Sinä, Herra, olet minun turvani". -Korkeimman olet sinä ottanut suojaksesi.

    Teidän analyysinne ym on ihan turhaa, katsos kun te ette tiedä mitä ette tiedä ja tuomionhalussanne ja siinä katkerassa kiivaudessanne syytellessänne te kaivatte omaa kuoppaanne.

    JA by the way, minulla on pyhä henki ja minä tiedän mitä se on, teillä ei sitä ole.
    Se että te pilkkaatte sitä henkeä, se on teidän suurin ja pahin virheenne.
    Te ette pääse siitä tuomiosta eroon selittelemällä asiaa omaksi eduksenne ja spekuloimalla ja todistelemalla pyhää henkeä vastaan.

    Hedelmät on esillä, totuus on totuus vaikka te sanoisitte sitä valheeksi ja pyhä henki on pyhä henki vaikka te sanoisitte sitä riivaajaksi.

    Kaikki tämä on oikein kirjoitettu ja totta ja te olette tuomion alla.

    Kukaan ei täällä kärsi tuomiosta, jota uhoat.
    Koska Pyhää Henkeä ei ole pilkattu.

    Kukaan kuolevainen syntinen ihminen ei voi kehua olevansa "pyhähenki"....

    Mutta? Sokea voi väittää mitä vain?

    Jos joku on "tuomion alla" ( ?) niin miten Jeesus sen opetti?

    Matteus 7:1-2

    JUmala ei ole luovuttanut suvereenia tuomiovaltaaansa syntisille ihmisille.

    Se, joka eksyy tällaiseen, että jakelee tuomioita "pyhän hengen pilkasta"( - jota tässä ketjussa ei ole näkynyt) ottaa hirmuisen vastuun Pyhän JUmalan edessä!

    "Kaikki tämä on oikein kirjoitettu ja totta ja te olette tuomion alla."

    Mitä siis Jeesus sanoi: Matt 7:2
    "Millä tuomiolla te tuomitsette, sillä teidät tuomitaan."

    Jos ja kun julkisella kirjoituspalstalla koettaa langettaa TUOMIOTA asiasta, jossa ei tässä kejussa näy todisteita - mitähän Jeesus siitä arvioi?

    Kun aloittajaa on nuhdeltu ja arvosteltu hänen kirjoituksistaan, tuotu kannanottoa ja analyysiä, se ei täytä tuomion kriteerejä.

    Jokaisen ihmisen ja kristityn sanoja ja ulostuloaja SAA ja pitääkin tarpeen tullen arvioida!

    Tuomiovalta on YKSIN Herralla. Suvereeni, legaali oikeus lausua KUKA Ja mistä syystä joku on "tuomion alla".

    Tässä aloittaja kiihotti itsensä siihen kiivauteen, että lausui julkisen (omavaltaisen) tuomion! Paha asia. Erittäin paha ja vakava virhe.

    " ja te olette tuomion alla."
    -------------------------------

    Tuollaista päätelmää, lausetta, ratkaisu (= tuomion julistus) ei syntinen ihminen saa tehdä toiselle, toisille!

    Ja mitä siitä seuraa? Jeesus: "millä tuomiolla te tuomitsette, sillä teidät tuomitaan."

    Nuhtelu ei ole samaa kuin "tuomion" lausuminen!
    Koettelu Sanalla ei ole samaa kuin "tuomion lausuminen"
    Raamatun sanalla arvostelu ei ole samaa kuin "tuomion lausuminen".

    Ikävä kyllä, aloittajan vallanhalu, vallanhimo - jolla hän on kehtuskellut ( minulla on se valta) tuli näin traagiseen finaaliin. Hän nousi Jumalan tuomioistuimelle lausumaan sellaista, johon EI OLLUT OIKEUTTA ja lupaa Herralta.

    Mitä nyt?

    "Sanoistasi sinut..." Miten Jeesus jatkoi? Matt 12:37

    JK: Me emme siis ole "tuomion alla" - koska ihmisen lausuma tuomio ei päde.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kukaan ei täällä kärsi tuomiosta, jota uhoat.
    Koska Pyhää Henkeä ei ole pilkattu.

    Kukaan kuolevainen syntinen ihminen ei voi kehua olevansa "pyhähenki"....

    Mutta? Sokea voi väittää mitä vain?

    Jos joku on "tuomion alla" ( ?) niin miten Jeesus sen opetti?

    Matteus 7:1-2

    JUmala ei ole luovuttanut suvereenia tuomiovaltaaansa syntisille ihmisille.

    Se, joka eksyy tällaiseen, että jakelee tuomioita "pyhän hengen pilkasta"( - jota tässä ketjussa ei ole näkynyt) ottaa hirmuisen vastuun Pyhän JUmalan edessä!

    "Kaikki tämä on oikein kirjoitettu ja totta ja te olette tuomion alla."

    Mitä siis Jeesus sanoi: Matt 7:2
    "Millä tuomiolla te tuomitsette, sillä teidät tuomitaan."

    Jos ja kun julkisella kirjoituspalstalla koettaa langettaa TUOMIOTA asiasta, jossa ei tässä kejussa näy todisteita - mitähän Jeesus siitä arvioi?

    Kun aloittajaa on nuhdeltu ja arvosteltu hänen kirjoituksistaan, tuotu kannanottoa ja analyysiä, se ei täytä tuomion kriteerejä.

    Jokaisen ihmisen ja kristityn sanoja ja ulostuloaja SAA ja pitääkin tarpeen tullen arvioida!

    Tuomiovalta on YKSIN Herralla. Suvereeni, legaali oikeus lausua KUKA Ja mistä syystä joku on "tuomion alla".

    Tässä aloittaja kiihotti itsensä siihen kiivauteen, että lausui julkisen (omavaltaisen) tuomion! Paha asia. Erittäin paha ja vakava virhe.

    " ja te olette tuomion alla."
    -------------------------------

    Tuollaista päätelmää, lausetta, ratkaisu (= tuomion julistus) ei syntinen ihminen saa tehdä toiselle, toisille!

    Ja mitä siitä seuraa? Jeesus: "millä tuomiolla te tuomitsette, sillä teidät tuomitaan."

    Nuhtelu ei ole samaa kuin "tuomion" lausuminen!
    Koettelu Sanalla ei ole samaa kuin "tuomion lausuminen"
    Raamatun sanalla arvostelu ei ole samaa kuin "tuomion lausuminen".

    Ikävä kyllä, aloittajan vallanhalu, vallanhimo - jolla hän on kehtuskellut ( minulla on se valta) tuli näin traagiseen finaaliin. Hän nousi Jumalan tuomioistuimelle lausumaan sellaista, johon EI OLLUT OIKEUTTA ja lupaa Herralta.

    Mitä nyt?

    "Sanoistasi sinut..." Miten Jeesus jatkoi? Matt 12:37

    JK: Me emme siis ole "tuomion alla" - koska ihmisen lausuma tuomio ei päde.

    Niin?
    Sillä sanoistasi sinut julistetaan vanhurskaaksi, ja sanoistasi sinut tuomitaan syylliseksi.
    Eli
    Te olette tuomion alla juuri omien sanojenne takia.
    Sinun oma vastuuvapauslausekkeesi ei päde.

    Olet tuomion alla ja siellä pysyt, ihan sama mitä sepustat, totuus on totuus ja teissä ei totuutta ole eikä totuus ole saanut teissä sijaa, joten asia on ihan selvä.

    Sinun sepityksesi ja selittelysi vain pahentaa omaa tilannettasi.
    Sinä et voi vaan selitellä ja yrittää luikerrella karkuun, sinä teitä väärin ja sinulle on siitä palkkasi luvassa.
    Sinähän siinä käyttäydyt kuin mikäkin ja yrität asettaa itseäsi tuomariksi.
    Jos sinulle on tuomio julistettu se pitää, eikä se kumoudu sillä jos joku toinen sen sinulle sanoo, vahvistaa ja sinua siitä muistuttaa.
    Päin vastoin, sinua vastaan on silloin myös todistaja.

    Sinun sanataiteilusi eikä viekkautesi sinua auta.
    Turhaa sanahelinää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin?
    Sillä sanoistasi sinut julistetaan vanhurskaaksi, ja sanoistasi sinut tuomitaan syylliseksi.
    Eli
    Te olette tuomion alla juuri omien sanojenne takia.
    Sinun oma vastuuvapauslausekkeesi ei päde.

    Olet tuomion alla ja siellä pysyt, ihan sama mitä sepustat, totuus on totuus ja teissä ei totuutta ole eikä totuus ole saanut teissä sijaa, joten asia on ihan selvä.

    Sinun sepityksesi ja selittelysi vain pahentaa omaa tilannettasi.
    Sinä et voi vaan selitellä ja yrittää luikerrella karkuun, sinä teitä väärin ja sinulle on siitä palkkasi luvassa.
    Sinähän siinä käyttäydyt kuin mikäkin ja yrität asettaa itseäsi tuomariksi.
    Jos sinulle on tuomio julistettu se pitää, eikä se kumoudu sillä jos joku toinen sen sinulle sanoo, vahvistaa ja sinua siitä muistuttaa.
    Päin vastoin, sinua vastaan on silloin myös todistaja.

    Sinun sanataiteilusi eikä viekkautesi sinua auta.
    Turhaa sanahelinää.

    Ihmisen lausuma tuomio (Jumalan valtakunnassa) ei ole pätevä.
    Koska Jumala ei ole antanut tuomio-oikeutta ja valtaa IHMISILLE.

    Ainoastaan Jeesukselle Kristukselle on annettu Kaikki Valta taivaassa ja maan päälä. Siis myös tuomiovalta. Koska vain HÄN ainoastaan on pätevä, tuntee jokaisen ihmisen todellisuuden.

    Joku voi pimeyden vallassa julistaa vaikka tuhat tuomiota!
    Ne ovat voimattomia jo sillä hetkellä, kun joku syntinen savi-ihminen eksyy "tuomariksi"
    Jumalan sijasta.

    Jokainen voi siis käyttää aikansa "tuomioiden julistamiseen" - niillä ei ole voimaa eikä valtuuttaa. Ne ovat kuin linnunpelätin mansikkamaalla.....Naurettavia pelottelukonsteja.

    Kukaan ei ole täällä missään kenenkään vallan alla.
    Vapaat Herran palvelijat ovat despoottisten tuomioagendojen yläpuolella.

    - olet tuomion alla -olet huomion alla...

    Kiitos olkoon Jumalan , joka antoi Vapahduksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta.

    Hänet tuomittiin - ristille - etät jokainen joka uskoo Häneen, saa vapautuksen ja armahduksen!

    "Jonka Poika tekee vapaaksi, se on totisesti vapaa!" - sanoi Jeesus!

    Ja siitä ihanasta vapaudesta ja armosta ylistäen matka jatkuu, niinkuin on jo kauan jatkunut!

    Vapaana, pois tuomioiden orjuudesta, ja omatekoisten "tuomareitten" tyhjistä tuomioista!

    Amen.
    Ylistäkää Herraa kaikki jotka Häen rakastatte!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin?
    Sillä sanoistasi sinut julistetaan vanhurskaaksi, ja sanoistasi sinut tuomitaan syylliseksi.
    Eli
    Te olette tuomion alla juuri omien sanojenne takia.
    Sinun oma vastuuvapauslausekkeesi ei päde.

    Olet tuomion alla ja siellä pysyt, ihan sama mitä sepustat, totuus on totuus ja teissä ei totuutta ole eikä totuus ole saanut teissä sijaa, joten asia on ihan selvä.

    Sinun sepityksesi ja selittelysi vain pahentaa omaa tilannettasi.
    Sinä et voi vaan selitellä ja yrittää luikerrella karkuun, sinä teitä väärin ja sinulle on siitä palkkasi luvassa.
    Sinähän siinä käyttäydyt kuin mikäkin ja yrität asettaa itseäsi tuomariksi.
    Jos sinulle on tuomio julistettu se pitää, eikä se kumoudu sillä jos joku toinen sen sinulle sanoo, vahvistaa ja sinua siitä muistuttaa.
    Päin vastoin, sinua vastaan on silloin myös todistaja.

    Sinun sanataiteilusi eikä viekkautesi sinua auta.
    Turhaa sanahelinää.

    "Olen siis tehnyt lähempää tuttavuutta näiden henkivaltojen kanssa, saanut nähdä ja kokea näitä henkimaailman asioita."


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ihmisen lausuma tuomio (Jumalan valtakunnassa) ei ole pätevä.
    Koska Jumala ei ole antanut tuomio-oikeutta ja valtaa IHMISILLE.

    Ainoastaan Jeesukselle Kristukselle on annettu Kaikki Valta taivaassa ja maan päälä. Siis myös tuomiovalta. Koska vain HÄN ainoastaan on pätevä, tuntee jokaisen ihmisen todellisuuden.

    Joku voi pimeyden vallassa julistaa vaikka tuhat tuomiota!
    Ne ovat voimattomia jo sillä hetkellä, kun joku syntinen savi-ihminen eksyy "tuomariksi"
    Jumalan sijasta.

    Jokainen voi siis käyttää aikansa "tuomioiden julistamiseen" - niillä ei ole voimaa eikä valtuuttaa. Ne ovat kuin linnunpelätin mansikkamaalla.....Naurettavia pelottelukonsteja.

    Kukaan ei ole täällä missään kenenkään vallan alla.
    Vapaat Herran palvelijat ovat despoottisten tuomioagendojen yläpuolella.

    - olet tuomion alla -olet huomion alla...

    Kiitos olkoon Jumalan , joka antoi Vapahduksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta.

    Hänet tuomittiin - ristille - etät jokainen joka uskoo Häneen, saa vapautuksen ja armahduksen!

    "Jonka Poika tekee vapaaksi, se on totisesti vapaa!" - sanoi Jeesus!

    Ja siitä ihanasta vapaudesta ja armosta ylistäen matka jatkuu, niinkuin on jo kauan jatkunut!

    Vapaana, pois tuomioiden orjuudesta, ja omatekoisten "tuomareitten" tyhjistä tuomioista!

    Amen.
    Ylistäkää Herraa kaikki jotka Häen rakastatte!

    Sinähän julistat omiasi.
    Et tiedä asioista, puhut omaasi.

    Nyt olet sitten peloissasi vielä uhraamassa jälleen uhria, etkä ole edes parannusta tehnyt.
    No uskotko häneen sitten, jos hän sanoo ettei pyhän hengen pilkkaa saa anteeksi?
    Ja entä se valta jonka hän lupasi antaa?
    Entä pyhä henki?
    Entä jos lähdet uhraamaan tai viemään lahjaasi alttarille, niin muistat että sinulla on jotain veljeäsi vastaan, mitä hän neuvoi?

    Mutta te jatkatte pahoja tekojanne, ettekä kunnioita mitään oikeaa ja hyvää.
    Sinä et tunne Herraa ja teet sen kaikkien todistajien edessä täysin selväksi.

    Tulet, haukut, pilkkaat, teet kaikki vääryydet mistä itse syyttelet ja sitten tallaat vielä uhrin, lurittelet parit säkeet ja ylistät pahuuttasi jota "vapaana" mukamas teet.
    Ja rallatellen lähtisit jatkamaan pahantekoasi.
    Yllyttelet vielä muitakin ottamaan osaa samoihin tekoihin.
    Sokea sokeiden taluttaja, olet kyllä varsinainen käärme.

    Missä sinettisi?
    Ai sinulta unohtui mitä hän opetti.

    uudelleen muistutukseksi:
    21 Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.

    Sinä olet tuomion alla ja keräät yhä lisää syntiä päällesi, se on ihan sama mitä sanot ja valehtelet.
    Totuus on totuus ja sinun selittelysi ei siinä auta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Olen siis tehnyt lähempää tuttavuutta näiden henkivaltojen kanssa, saanut nähdä ja kokea näitä henkimaailman asioita."

    Niin, mitä sinä tahdot sanoa?


  • Anonyymi

   Kerran Kaikki ylistävät yhdestä suusta yksin Häntä!
   --------------------------------------------------

   • "Amen! Ylistys ja kirkkaus ja viisaus ja kiitos ja kunnia ja voima ja väkevyys meidän Jumalallemme aina ja iankaikkisesti, amen!" KR 1933/-38 Ilm. 7:12

   "Karitsa, joka on teurastettu, on arvollinen saamaan voiman ja rikkauden ja viisauden ja väkevyyden ja kunnian ja kirkkauden ja ylistyksen."

   • "Ja kaikkien luotujen, jotka ovat taivaassa ja maan päällä ja maan alla ja meren päällä, ja kaikkien niissä olevain minä kuulin sanovan: "Hänelle, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalle ylistys ja kunnia ja kirkkaus ja valta aina ja iankaikkisesti!"

   • Ja ne neljä olentoa sanoivat: "Amen", ja vanhimmat lankesivat kasvoilleen ja kumartaen rukoilivat. ( Ilm 5:12-14

   Kunnia korkeimmalle!
   -----------------------------

   "....hän nöyryytti itsensä ja oli kuuliainen kuolemaan asti, hamaan ristin kuolemaan asti.
   • Sentähden onkin Jumala hänet korkealle korottanut ja antanut hänelle nimen, kaikkia muita nimiä korkeamman,
   • - niin että kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman, sekä niitten, jotka taivaissa ovat, että niitten, jotka maan päällä ovat, ja niitten, jotka maan alla ovat,

   • ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra. "

   • (Filipp 2:9-12)

   • Anonyymi

    Matteus 7

    21 Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
    22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
    23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.


  • Anonyymi

   Tämän ketjun aloittajan tekstit ja jatkoviestit nostavat analyyttisesti tarkastellen yhden selkeän näkymän`? Se on sellainen "katkera kiivaus ja riitaisuus" josta apostoli Jaakob kirjoittaa näin:

   • Jaak 3:13-17

   "Kuka on viisas ja ymmärtäväinen teidän joukossanne? Tuokoon hän näkyviin tekonsa hyvällä vaelluksellaan viisauden sävyisyydessä."

   • "Mutta jos teillä on katkera kiivaus ja riitaisuus sydämessänne, niin älkää kerskatko älkääkä valhetelko totuutta vastaan. Tämä ei ole se viisaus, joka ylhäältä tulee, vaan se on maallista, sielullista, riivaajien viisautta. Sillä missä kiivaus ja riitaisuus on, siellä on epäjärjestys ja kaikkinainen paha meno."

   • "Mutta ylhäältä tuleva viisaus on ensiksikin puhdas, sitten rauhaisa, lempeä, taipuisa, täynnä laupeutta ja hyviä hedelmiä, se ei epäile, ei teeskentele."

   • Katkera kiivaus?
   • Riitaisuus?
   • Viisauden sävyisyys?
   Maallinen - riivaajien viisaus?
   • Ylhäältä tuleva viisaus?

   Ei tarvitse lukea "rivien välistä" eikä tehdä hypoteeseja. Aloittajan KAIKISSA viesteissä on verbaalisella tasolla, luettavissa - mikä?
   - Hän on kyllästetty katkeralla kiivaudella - kaikkia toisia vastaan! Viestistä toiseen hän kehuu itseään, korottaa OMAA asemaansa. Hän kerskailee: "minulla on se valta". Minulla on pyhä henki... joka minua pilkkaa - pilkkaa pyhää henkeä...

   Eli- "sydämen kyllyydestä" (!) (Matt 12:34) nousevat kymmenet viestit ovat samaa lajia. Negatiivista, aggressiivista, vihamielistä sisältöä! Jatkuvaa uhkailua ja "tuomioilla pelottelua". Profaanisti sanoen: Haukkumista, mennen tullen!

   Missä Pyhä Henki? Missä Hengen (hyvät) hedelmät? ( Jaak 3:17)

   • "Mutta ylhäältä tuleva viisaus on ensiksikin puhdas, sitten rauhaisa, lempeä, taipuisa, täynnä laupeutta ja hyviä hedelmiä, se ei epäile, ei teeskentele."

   Jeesus käski tarkkailla "hedelmiä"! " Hedelmistä puu tunnetaan. (Matteus 7:15-20)

   On julkisesti luettavissa ja todettavissa, että se "hedelmä" jota aloittaja täällä tuputtaa, ja kymmenissä viesteissä jankuttaa - ei ole Pyhän Hengen hyvä hedelmä!

   Se on karvas ja kitkerä, täynnä ylpeyttä, itsekehua, toisten leimaamista, tuomioiden jatkuvaa toitottamista! Hän kehuu, kuinka on "pyhän hengen" saanut (?) ja siksi hänellä on (kuviteltua) valtaa läksyttää toisia kirjoittajia. Mitä sanoo Jaakob?

   • "Mutta jos teillä on katkera kiivaus ja riitaisuus sydämessänne, niin älkää kerskatko älkääkä valhetelko totuutta vastaan. "

   Siis? Loppupäätelmäksi tulee, että Aloittaja ei toimi Pyhän Hengen voimassa.
   Tämä ei ole mikään "tuomio" vaan hänen omista teksteistään noussut arvio ja päätelmä.
   Kukin kantaa vastuuta itse. JUmala on yksin suvereeni tuomari, eikä kukaan tervehenkinen uskova ede ajattele, että ryhtyisi "apulaistuomariksi" Herran kanssa!

   Kuitenkin? Raamattu kehottaa "koettelemaan kaikki" ( 1 Tes 5:21) "koetteleman henget" ( 1 Joh 4:1), "kavahtmaan vääriä profeettoja" (Matt 7:15).

   Näin on lupa, kehotus ja oikeus. Julkiselle palstalle kirjoittava asettaa itsensä kritiikin ja arvostelun piiriin. Jokaisella on yhdenvertainen vapaus kirjoittaa. Eikä aloittajalla ole mitään monopolia koettaa määrätä mitä kukin saa kirjoittaa.

   Herra itse tutkii perinjuurin ja sitten ratkaisee, mitä HÄN päättää? Joskus hyvin radikaalisti, niinkuin Herramme Jeesus puhui. (Matt 7:18-17, Johannes 15:2,6)

  • Anonyymi

   Kyllä apostolie Jaakob lausuu totuuden.

   "Mutta jos teillä on katkera kiivaus ja riitaisuus sydämessänne, niin älkää kerskatko älkääkä valhetelko totuutta vastaan. Tämä ei ole se viisaus, joka ylhäältä tulee, vaan se on maallista, sielullista, riivaajien viisautta. Sillä missä kiivaus ja riitaisuus on, siellä on epäjärjestys ja kaikkinainen paha meno."

   "Mutta ylhäältä tuleva viisaus on ensiksikin puhdas, sitten rauhaisa, lempeä, taipuisa, täynnä laupeutta ja hyviä hedelmiä, se ei epäile, ei teeskentele."

   Aloittajan selitys-ja itsepuolusteluviestit ovat kasvaneet vihassa ja kiukussa koko ajan.
   Sydämen kyllyydestä.

   Mutta hyvä että se nousee esille, se vihamielisyys ja aggressio.

   Kukaan tuskin uskoo että Pyhä Henki on asialla?

   Kiitos Jumalan!

   • Anonyymi

    "Kukaan tuskin uskoo että Pyhä Henki on asialla?"
    Ei se ole mikään uskon asia, totuus on totuus uskoit siihen tai et eikä toisten mielipiteellä tai uskolla tulisi olla vaikutusta, se eksyttää lisää.
    Keneen sinä turvaat ja turvaudut?
    tarvitsetko jonkun kaltaisesi mielipiteen suojaksesi?
    Onko silloin turvallinen olo, jos et itse kestä seisoa totuuden edessä, kuinka sitten toinen kaltaisesi?

    Kyllä hedelmät näkyvät ja niistä ei paljon voi erehtyä.

    Lopeta tuo toimintasi, lopeta keräämästä lisää syntiä synnin päälle ja tee parannus.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Kukaan tuskin uskoo että Pyhä Henki on asialla?"
    Ei se ole mikään uskon asia, totuus on totuus uskoit siihen tai et eikä toisten mielipiteellä tai uskolla tulisi olla vaikutusta, se eksyttää lisää.
    Keneen sinä turvaat ja turvaudut?
    tarvitsetko jonkun kaltaisesi mielipiteen suojaksesi?
    Onko silloin turvallinen olo, jos et itse kestä seisoa totuuden edessä, kuinka sitten toinen kaltaisesi?

    Kyllä hedelmät näkyvät ja niistä ei paljon voi erehtyä.

    Lopeta tuo toimintasi, lopeta keräämästä lisää syntiä synnin päälle ja tee parannus.

    mee peilin eteen ja sano: herra armahda minus syntistä ja...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    mee peilin eteen ja sano: herra armahda minus syntistä ja...

    Tee sinä itse noiden sanojesi mukaan.


  • Anonyymi

   Tämä on julkinen näyttämö, jossa lausutaan repliikkejä.

   Lukijat osaavat itse tehdä arvioita.

   Missä on Pyhä Henki - taikka missä Häntä ei ole?

   Jos joku kehuu: minussa on pyhä henki - se on sanoja.

   Missä Hyvät Hedelmät`?

   Siksi viisas ei kehuskele, ei hengestä, ei vallasta, ei voimasta, ei itsestään!

   Mutta, kukin taaplaa tylillään?

  • Anonyymi

   Vielä kerran. Kukaan ei tässä ketjussa ole pilkannut Pyhää Henkeä.

   Ihminen on ihminen.

   Pyhä Henki on Jumalan Henki.

   Syntinen ihminen ei ole saa kuin "pyhä henki".

   Syntien nuhtelu, koettelu, arvostelu - ei ole ole samaa kuin pilkata Henkeä.

   Tämä kaikille niille infoksi, joita syyllistetään ja syytetään Pyhän hengen pilkasta, ja jopa anteeksiantamattomasta synnistä!

   Olkaa rauhassa. Ollaan rauhassa.

   Kun sydämemme ei syytä meitä, Puolustaja Pyhä Henki on auttajamme.

   Antaa syyttäjähengen syyttää, sillä ei ole Valtaa Jeesuksen totisiin lampaisiin.

   Joha 10:27-30

   • Anonyymi

    Jos sinulla olisi opettamisen lahja, opettaisit toisin.
    Tehkää hyvää älkääkä tuomitko näön mukaan, sillä ette välttämättä tiedä minkä kanssa olette tekemisissä.
    Älkää unhottako vieraanvaraisuutta; sillä sitä osoittamalla muutamat ovat tietämättään saaneet pitää enkeleitä vierainaan.
    ja
    Jeesus sanoi heille: "Tulkaa einehtimään". Mutta ei kukaan opetuslapsista uskaltanut kysyä häneltä: "Kuka sinä olet?", koska he tiesivät, että se oli Herra.

    Jos sinä nuhtelet synnistä, niin silloin nuhtelet synnistä.
    Jos sinä kritisoit kirjoitusta, niin silloin sinä kritisoit kirjoitusta.
    Mutta kuinka te voitte koetella taikka kritisoida, ellette edes tunne totuutta?
    Te lähdette heti siltä seisomalta syyttämään, ettekä edes pidättäydy herjaamasta henkeä ja henkivaltoja tietämättä asiasta yhtään mitään.

    Tosi asia on, että pyhän hengen pilkkaa ei anneta anteeksi, ei annettu silloin, ei nyt eikä tulevassa.
    Jos teillä ei ole lahjaa arvostella henkiä, niin miksi te arvostelette ja sanotte riivaajan hengeksi sitä henkeä joka ilmoittaa totuuden?
    Jos te ette edes kuule totuuden ääntä eikä totuus teille merkitse mitään, niin kuinka te voisitte edes tehdä mitään oikeita päätöksiä taikka lausua oikeita tuomioita?

    Rauhaa julistat itsellesi, valheellista rauhaa lohduttaaksesi omaa sydäntäsi.
    Vaikka uskottelisit ja rauhoittelisit itseäsi ja sydämesi ei syyttäisikään, ei sinulla ole puolustajaa jos olet pilkannut sitä henkeä.

    Minulla on pyhä henki ja minä tiedän sen.
    Olen kirjoittanut totta ja sinä tiedät sen.
    Ja minussa käy tämä sana toteen.
    Jes. 54:17
    Jokainen ase, joka valmistetaan sinun varallesi, on oleva tehoton; ja jokaisen kielen, joka nousee käymään sinun kanssasi oikeutta, sinä osoitat vääräksi. Tämä on Herran palvelijain perintöosa, tämä heidän vanhurskautensa, minulta saatu, sanoo Herra.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos sinulla olisi opettamisen lahja, opettaisit toisin.
    Tehkää hyvää älkääkä tuomitko näön mukaan, sillä ette välttämättä tiedä minkä kanssa olette tekemisissä.
    Älkää unhottako vieraanvaraisuutta; sillä sitä osoittamalla muutamat ovat tietämättään saaneet pitää enkeleitä vierainaan.
    ja
    Jeesus sanoi heille: "Tulkaa einehtimään". Mutta ei kukaan opetuslapsista uskaltanut kysyä häneltä: "Kuka sinä olet?", koska he tiesivät, että se oli Herra.

    Jos sinä nuhtelet synnistä, niin silloin nuhtelet synnistä.
    Jos sinä kritisoit kirjoitusta, niin silloin sinä kritisoit kirjoitusta.
    Mutta kuinka te voitte koetella taikka kritisoida, ellette edes tunne totuutta?
    Te lähdette heti siltä seisomalta syyttämään, ettekä edes pidättäydy herjaamasta henkeä ja henkivaltoja tietämättä asiasta yhtään mitään.

    Tosi asia on, että pyhän hengen pilkkaa ei anneta anteeksi, ei annettu silloin, ei nyt eikä tulevassa.
    Jos teillä ei ole lahjaa arvostella henkiä, niin miksi te arvostelette ja sanotte riivaajan hengeksi sitä henkeä joka ilmoittaa totuuden?
    Jos te ette edes kuule totuuden ääntä eikä totuus teille merkitse mitään, niin kuinka te voisitte edes tehdä mitään oikeita päätöksiä taikka lausua oikeita tuomioita?

    Rauhaa julistat itsellesi, valheellista rauhaa lohduttaaksesi omaa sydäntäsi.
    Vaikka uskottelisit ja rauhoittelisit itseäsi ja sydämesi ei syyttäisikään, ei sinulla ole puolustajaa jos olet pilkannut sitä henkeä.

    Minulla on pyhä henki ja minä tiedän sen.
    Olen kirjoittanut totta ja sinä tiedät sen.
    Ja minussa käy tämä sana toteen.
    Jes. 54:17
    Jokainen ase, joka valmistetaan sinun varallesi, on oleva tehoton; ja jokaisen kielen, joka nousee käymään sinun kanssasi oikeutta, sinä osoitat vääräksi. Tämä on Herran palvelijain perintöosa, tämä heidän vanhurskautensa, minulta saatu, sanoo Herra.

    Kukaan ei täällä kärsi tuomiosta, jota uhoat.
    Koska Pyhää Henkeä ei ole pilkattu.

    Kukaan kuolevainen syntinen ihminen ei voi kehua olevansa "pyhähenki"....

    Mutta? Sokea voi väittää mitä vain?

    Jos joku on "tuomion alla" ( ?) niin miten Jeesus sen opetti?

    Matteus 7:1-2

    JUmala ei ole luovuttanut suvereenia tuomiovaltaaansa syntisille ihmisille.

    Se, joka eksyy tällaiseen, että jakelee tuomioita "pyhän hengen pilkasta"( - jota tässä ketjussa ei ole näkynyt) ottaa hirmuisen vastuun Pyhän JUmalan edessä!

    "Kaikki tämä on oikein kirjoitettu ja totta ja te olette tuomion alla."

    Mitä siis Jeesus sanoi: Matt 7:2
    "Millä tuomiolla te tuomitsette, sillä teidät tuomitaan."

    Jos ja kun julkisella kirjoituspalstalla koettaa langettaa TUOMIOTA asiasta, jossa ei tässä kejussa näy todisteita - mitähän Jeesus siitä arvioi?

    Kun aloittajaa on nuhdeltu ja arvosteltu hänen kirjoituksistaan, tuotu kannanottoa ja analyysiä, se ei täytä tuomion kriteerejä.

    Jokaisen ihmisen ja kristityn sanoja ja ulostuloaja SAA ja pitääkin tarpeen tullen arvioida!

    Tuomiovalta on YKSIN Herralla. Suvereeni, legaali oikeus lausua KUKA Ja mistä syystä joku on "tuomion alla".

    Tässä aloittaja kiihotti itsensä siihen kiivauteen, että lausui julkisen (omavaltaisen) tuomion! Paha asia. Erittäin paha ja vakava virhe.

    " ja te olette tuomion alla."
    -------------------------------

    Tuollaista päätelmää, lausetta, ratkaisu (= tuomion julistus) ei syntinen ihminen saa tehdä toiselle, toisille!

    Ja mitä siitä seuraa? Jeesus: "millä tuomiolla te tuomitsette, sillä teidät tuomitaan."

    Nuhtelu ei ole samaa kuin "tuomion" lausuminen!
    Koettelu Sanalla ei ole samaa kuin "tuomion lausuminen"
    Raamatun sanalla arvostelu ei ole samaa kuin "tuomion lausuminen".

    Ikävä kyllä, aloittajan vallanhalu, vallanhimo - jolla hän on kehtuskellut ( minulla on se valta) tuli näin traagiseen finaaliin. Hän nousi Jumalan tuomioistuimelle lausumaan sellaista, johon EI OLLUT OIKEUTTA ja lupaa Herralta.

    Mitä nyt?

    "Sanoistasi sinut..." Miten Jeesus jatkoi? Matt 12:37

    JK: Me emme siis ole "tuomion alla" - koska ihmisen lausuma tuomio ei päde.
    Äänestä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kukaan ei täällä kärsi tuomiosta, jota uhoat.
    Koska Pyhää Henkeä ei ole pilkattu.

    Kukaan kuolevainen syntinen ihminen ei voi kehua olevansa "pyhähenki"....

    Mutta? Sokea voi väittää mitä vain?

    Jos joku on "tuomion alla" ( ?) niin miten Jeesus sen opetti?

    Matteus 7:1-2

    JUmala ei ole luovuttanut suvereenia tuomiovaltaaansa syntisille ihmisille.

    Se, joka eksyy tällaiseen, että jakelee tuomioita "pyhän hengen pilkasta"( - jota tässä ketjussa ei ole näkynyt) ottaa hirmuisen vastuun Pyhän JUmalan edessä!

    "Kaikki tämä on oikein kirjoitettu ja totta ja te olette tuomion alla."

    Mitä siis Jeesus sanoi: Matt 7:2
    "Millä tuomiolla te tuomitsette, sillä teidät tuomitaan."

    Jos ja kun julkisella kirjoituspalstalla koettaa langettaa TUOMIOTA asiasta, jossa ei tässä kejussa näy todisteita - mitähän Jeesus siitä arvioi?

    Kun aloittajaa on nuhdeltu ja arvosteltu hänen kirjoituksistaan, tuotu kannanottoa ja analyysiä, se ei täytä tuomion kriteerejä.

    Jokaisen ihmisen ja kristityn sanoja ja ulostuloaja SAA ja pitääkin tarpeen tullen arvioida!

    Tuomiovalta on YKSIN Herralla. Suvereeni, legaali oikeus lausua KUKA Ja mistä syystä joku on "tuomion alla".

    Tässä aloittaja kiihotti itsensä siihen kiivauteen, että lausui julkisen (omavaltaisen) tuomion! Paha asia. Erittäin paha ja vakava virhe.

    " ja te olette tuomion alla."
    -------------------------------

    Tuollaista päätelmää, lausetta, ratkaisu (= tuomion julistus) ei syntinen ihminen saa tehdä toiselle, toisille!

    Ja mitä siitä seuraa? Jeesus: "millä tuomiolla te tuomitsette, sillä teidät tuomitaan."

    Nuhtelu ei ole samaa kuin "tuomion" lausuminen!
    Koettelu Sanalla ei ole samaa kuin "tuomion lausuminen"
    Raamatun sanalla arvostelu ei ole samaa kuin "tuomion lausuminen".

    Ikävä kyllä, aloittajan vallanhalu, vallanhimo - jolla hän on kehtuskellut ( minulla on se valta) tuli näin traagiseen finaaliin. Hän nousi Jumalan tuomioistuimelle lausumaan sellaista, johon EI OLLUT OIKEUTTA ja lupaa Herralta.

    Mitä nyt?

    "Sanoistasi sinut..." Miten Jeesus jatkoi? Matt 12:37

    JK: Me emme siis ole "tuomion alla" - koska ihmisen lausuma tuomio ei päde.
    Äänestä

    Tähän vastasin jo jossain muuallakin.

    Tässäpä pieni näyte sokeudestasi.

    "Kukaan kuolevainen syntinen ihminen ei voi kehua olevansa "pyhähenki"....
    Mutta? Sokea voi väittää mitä vain?"

    Ja näinhän ei ole tapahtunut, kukaan ei ole kehunut taikka väittänyt olevansa pyhähenki.
    Kyllä sinä sokea näköjään voit ja kehtaat väittää ihan mitä vain, valhetta, sieltä sydämestä sitä tulee.
    Ihan kaikkien nähden kirjoitat ja jää se valheellinen syytös dokumenttisi kaikkien nähtäväksi.

    Te olette tuomion alla ja pysytte tuomion alla.
    Teidät on alistettu ja tallattavaksi annettu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tähän vastasin jo jossain muuallakin.

    Tässäpä pieni näyte sokeudestasi.

    "Kukaan kuolevainen syntinen ihminen ei voi kehua olevansa "pyhähenki"....
    Mutta? Sokea voi väittää mitä vain?"

    Ja näinhän ei ole tapahtunut, kukaan ei ole kehunut taikka väittänyt olevansa pyhähenki.
    Kyllä sinä sokea näköjään voit ja kehtaat väittää ihan mitä vain, valhetta, sieltä sydämestä sitä tulee.
    Ihan kaikkien nähden kirjoitat ja jää se valheellinen syytös dokumenttisi kaikkien nähtäväksi.

    Te olette tuomion alla ja pysytte tuomion alla.
    Teidät on alistettu ja tallattavaksi annettu.

    Nettivinkki poliisille, niin katsotaan mikä tuomio sulla kohta on:).


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tähän vastasin jo jossain muuallakin.

    Tässäpä pieni näyte sokeudestasi.

    "Kukaan kuolevainen syntinen ihminen ei voi kehua olevansa "pyhähenki"....
    Mutta? Sokea voi väittää mitä vain?"

    Ja näinhän ei ole tapahtunut, kukaan ei ole kehunut taikka väittänyt olevansa pyhähenki.
    Kyllä sinä sokea näköjään voit ja kehtaat väittää ihan mitä vain, valhetta, sieltä sydämestä sitä tulee.
    Ihan kaikkien nähden kirjoitat ja jää se valheellinen syytös dokumenttisi kaikkien nähtäväksi.

    Te olette tuomion alla ja pysytte tuomion alla.
    Teidät on alistettu ja tallattavaksi annettu.

    Tämä omatekoinen ja itse itsensä asettanut netti-tuomari on kirjoittanut:

    "Te olette tuomion alla ja pysytte tuomion alla.
    Teidät on alistettu ja tallattavaksi annettu."

    Tietenkään kukaan Raamatun tunteva ei voi ottaa todesta tuon tason törkeyttä!

    Kukaan ei ole tässä ketjussa pilkannut Pyhää Henkeä, ei siis ole mitään syytä ladella tuollaisia "kollektiivisia tuomioita".

    Kukaan ei ole tuomion alla.
    Ihmisten postaamat tuomiot ovat siis kuin linnunpelätin mansikkamaalla; harakat nauravat sellaisille.
    Ketään ei ole alistettu ja tallattavaksi annettu.

    Siis Jumalan suvereenin ja lainmukaisen päätöksen nojalla!

    Ihmisen luulot ja vallanhimoista nousevat "alistamishalut" ja tallaamishalut ovat kaikkea muuta kuin Pyhän Hengen vaikutusta!

    Tämä teille kaikille infoksi, joihin on sairasta vallankäyttöä koetettu julistaa!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nettivinkki poliisille, niin katsotaan mikä tuomio sulla kohta on:).

    Sorry? Poliisit eivät edes ehdi kirjata kaikkia internettiin liittyviä son-ta-kirjoituksia.
    Ja tutkintaa on sitäkin vähemmän, kun rikosilmoituksia on rivissä ja jonossa.
    Ja - poliisit saati nettipoliisit eivät jakele tuomioita!! Että siitä vain tuomioita jakelemaan!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tämä omatekoinen ja itse itsensä asettanut netti-tuomari on kirjoittanut:

    "Te olette tuomion alla ja pysytte tuomion alla.
    Teidät on alistettu ja tallattavaksi annettu."

    Tietenkään kukaan Raamatun tunteva ei voi ottaa todesta tuon tason törkeyttä!

    Kukaan ei ole tässä ketjussa pilkannut Pyhää Henkeä, ei siis ole mitään syytä ladella tuollaisia "kollektiivisia tuomioita".

    Kukaan ei ole tuomion alla.
    Ihmisten postaamat tuomiot ovat siis kuin linnunpelätin mansikkamaalla; harakat nauravat sellaisille.
    Ketään ei ole alistettu ja tallattavaksi annettu.

    Siis Jumalan suvereenin ja lainmukaisen päätöksen nojalla!

    Ihmisen luulot ja vallanhimoista nousevat "alistamishalut" ja tallaamishalut ovat kaikkea muuta kuin Pyhän Hengen vaikutusta!

    Tämä teille kaikille infoksi, joihin on sairasta vallankäyttöä koetettu julistaa!

    "Tietenkään kukaan Raamatun tunteva ei voi ottaa todesta tuon tason törkeyttä!"

    Toisaalta taas raamatusta löytyy tästä asiasta jota sinä väität törkeydeksi

    Te olette maan suola; mutta jos suola käy mauttomaksi, millä se saadaan suolaiseksi? Se ei enää kelpaa mihinkään muuhun kuin pois heitettäväksi ja ihmisten tallattavaksi.

    Katso, minä olen antanut teille vallan tallata käärmeitä ja skorpioneja ja kaikkea vihollisen voimaa, eikä mikään ole teitä vahingoittava.

    sitten eteenpäin.
    "Kukaan ei ole tuomion alla"
    Raamatun kohta tähän.
    että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

    Niin, kyllähän sinulle jo harakatkin nauravat.
    Häpeä nyt vähän.

    "Ketään ei ole alistettu ja tallattavaksi annettu."
    Kaikki viholliset ovat alistettu tallattavaksi ja te sudet lampaiden vaatteissa, väärät opettajat jotka rienaatte ja syyttelette, olette myös kuin se mauttomaksi käynyt suola.

    "Siis Jumalan suvereenin ja lainmukaisen päätöksen nojalla!"

    Ja sinäkö tunnet hänen tahtonsa?
    Sinä joka syyttelet ja väärin opetat?
    Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa.
    Näin siinä käy kun puhutte itsenne pussiin ja opetatte omianne.

    Kaiken tämän jälkeen jos sinun omien sanojesi ja vaatimustesi mukaan sinut kutsuttaisiin nimeltä ihmisten eteen seurakuntaan opettamaan raamatusta näitä asioita, niin olisit varmaan hieman häpeissäsi.

    Meille korkeimman lapsille on erinomaiset lupaukset annettu ja te olette kateellisia.
    Katso, häpeän ja pilkan saavat kaikki, jotka palavat vihasta sinua vastaan; tyhjiin raukeavat ja hukkuvat, jotka sinun kanssasi riitelevät.
    Hakemallakaan et löydä niitä, jotka sinua vastaan taistelivat; tyhjiin raukeavat ja lopun saavat, jotka sinun kanssasi sotivat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Tietenkään kukaan Raamatun tunteva ei voi ottaa todesta tuon tason törkeyttä!"

    Toisaalta taas raamatusta löytyy tästä asiasta jota sinä väität törkeydeksi

    Te olette maan suola; mutta jos suola käy mauttomaksi, millä se saadaan suolaiseksi? Se ei enää kelpaa mihinkään muuhun kuin pois heitettäväksi ja ihmisten tallattavaksi.

    Katso, minä olen antanut teille vallan tallata käärmeitä ja skorpioneja ja kaikkea vihollisen voimaa, eikä mikään ole teitä vahingoittava.

    sitten eteenpäin.
    "Kukaan ei ole tuomion alla"
    Raamatun kohta tähän.
    että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

    Niin, kyllähän sinulle jo harakatkin nauravat.
    Häpeä nyt vähän.

    "Ketään ei ole alistettu ja tallattavaksi annettu."
    Kaikki viholliset ovat alistettu tallattavaksi ja te sudet lampaiden vaatteissa, väärät opettajat jotka rienaatte ja syyttelette, olette myös kuin se mauttomaksi käynyt suola.

    "Siis Jumalan suvereenin ja lainmukaisen päätöksen nojalla!"

    Ja sinäkö tunnet hänen tahtonsa?
    Sinä joka syyttelet ja väärin opetat?
    Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa.
    Näin siinä käy kun puhutte itsenne pussiin ja opetatte omianne.

    Kaiken tämän jälkeen jos sinun omien sanojesi ja vaatimustesi mukaan sinut kutsuttaisiin nimeltä ihmisten eteen seurakuntaan opettamaan raamatusta näitä asioita, niin olisit varmaan hieman häpeissäsi.

    Meille korkeimman lapsille on erinomaiset lupaukset annettu ja te olette kateellisia.
    Katso, häpeän ja pilkan saavat kaikki, jotka palavat vihasta sinua vastaan; tyhjiin raukeavat ja hukkuvat, jotka sinun kanssasi riitelevät.
    Hakemallakaan et löydä niitä, jotka sinua vastaan taistelivat; tyhjiin raukeavat ja lopun saavat, jotka sinun kanssasi sotivat.

    Vähän lisää opiskeltavaa...
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17580293/profetia-asiaako--villin-viidakon-luvatonta-quottuomarointiaquot!--(2)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Tietenkään kukaan Raamatun tunteva ei voi ottaa todesta tuon tason törkeyttä!"

    Toisaalta taas raamatusta löytyy tästä asiasta jota sinä väität törkeydeksi

    Te olette maan suola; mutta jos suola käy mauttomaksi, millä se saadaan suolaiseksi? Se ei enää kelpaa mihinkään muuhun kuin pois heitettäväksi ja ihmisten tallattavaksi.

    Katso, minä olen antanut teille vallan tallata käärmeitä ja skorpioneja ja kaikkea vihollisen voimaa, eikä mikään ole teitä vahingoittava.

    sitten eteenpäin.
    "Kukaan ei ole tuomion alla"
    Raamatun kohta tähän.
    että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

    Niin, kyllähän sinulle jo harakatkin nauravat.
    Häpeä nyt vähän.

    "Ketään ei ole alistettu ja tallattavaksi annettu."
    Kaikki viholliset ovat alistettu tallattavaksi ja te sudet lampaiden vaatteissa, väärät opettajat jotka rienaatte ja syyttelette, olette myös kuin se mauttomaksi käynyt suola.

    "Siis Jumalan suvereenin ja lainmukaisen päätöksen nojalla!"

    Ja sinäkö tunnet hänen tahtonsa?
    Sinä joka syyttelet ja väärin opetat?
    Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa.
    Näin siinä käy kun puhutte itsenne pussiin ja opetatte omianne.

    Kaiken tämän jälkeen jos sinun omien sanojesi ja vaatimustesi mukaan sinut kutsuttaisiin nimeltä ihmisten eteen seurakuntaan opettamaan raamatusta näitä asioita, niin olisit varmaan hieman häpeissäsi.

    Meille korkeimman lapsille on erinomaiset lupaukset annettu ja te olette kateellisia.
    Katso, häpeän ja pilkan saavat kaikki, jotka palavat vihasta sinua vastaan; tyhjiin raukeavat ja hukkuvat, jotka sinun kanssasi riitelevät.
    Hakemallakaan et löydä niitä, jotka sinua vastaan taistelivat; tyhjiin raukeavat ja lopun saavat, jotka sinun kanssasi sotivat.

    On aika heitellä kiviä, aika kerätä niitä! Sanoo viisas Salomo...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    On aika heitellä kiviä, aika kerätä niitä! Sanoo viisas Salomo...

    Niin, mitä tahdot sanoa tällä?


  • Anonyymi

   Antaa tuon omatekoisen "tuomarin" tehtailla tuomioita vaikk maailman tappiin!
   Ihmisten tekemät tuomiot (jumalan asioissa) ovat yhtä tyhjää kuin roska laineilla.
   Kuin linnunpelättimet mansikkamaalla, niille harakatkin nauravat....

   :)) smile - kiitetty olkoon Herra!

  • Anonyymi

   Joo. Kiittäkää Herraa te kaikki Hänen lampaansa, vapaat synnistä ja orjuudesta.
   Iltapalaksi vaikkapa psalmin 103 sanat...
   Kiitä minun sieluni Herraa....

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ihan ok.

   Näyttäs olevan sama tyyppi! Joka häiriköi muutama vuosi sitten tälä palstalla. Muistetaan. Se oli niin hirveää ja törkeää vihakirjoitusta jotakin ihmistä vastaan, että eipä ole moista nähty!

   Ihan kiinnostuksesta talletin arkistoon ne tekstit.
   Sitten sen vihakirjoitusten ja hirveiden solvausten kohde sai rauhan.
   Ja tuli sitten rauha tänne palstalle.

   Jälkeen päin kävi ilmi, ett oli joutunu tekemisiin pakkohoidon ja lopuksi virkavallan kanssa. Eikä ihme.

   Nyt näkyy, että se tosiaan on ollut hoidossa tai silleen?

   Eikä ole pahuus ja viha irronnut?

   No, Jumala on kärsivällinen.

   Jos ei yksi kurituskuuri tepsi, Jumala antaa toisenkin?

   Omat ongelmat on hoidettava, eikä syyllistettävä ja vihattava sivulliisia!

  • Anonyymi

   Tämä selvä kaikille normaaleille ihmisille!

   Näitä häiriköitä ja vallankäyttäjiä näkyy. Ei vain jossakin itäisessä naapurissa, vaan ihan täällä , jopa tälläkin palstalla!!

  • Anonyymi

   Joo.
   Aloittajan tekstit viittaavat vakaviin häiriöihin.

   Kuka normaali ihminen tuollaisia kirjoittaisi, ja näyttelisi jotakin tuomarin valtaa!!

   • Anonyymi

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Eikö olekin hienoa nähdä kun sanat käyvät toteen?

    Otan pienen lainauksen tuolta ylempää mitä teistä kirjoitin.

    "Vähän kuin kirjoittaisi asiasta tai toteaisi: minulla on pyhä henki.
    Sitten tulee joukko special pilkunviilaajia ym. saatanan syyttäjät ja lakiosasto OYn asianajajat, grammar gestapot ym erikoisjoukot kyselemään pilkkuja pisteitä ja isoja alkukirjaimia."

    Mikä onkaan se henki joka tulevat jo ennalta ilmoittaa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eikö olekin hienoa nähdä kun sanat käyvät toteen?

    Otan pienen lainauksen tuolta ylempää mitä teistä kirjoitin.

    "Vähän kuin kirjoittaisi asiasta tai toteaisi: minulla on pyhä henki.
    Sitten tulee joukko special pilkunviilaajia ym. saatanan syyttäjät ja lakiosasto OYn asianajajat, grammar gestapot ym erikoisjoukot kyselemään pilkkuja pisteitä ja isoja alkukirjaimia."

    Mikä onkaan se henki joka tulevat jo ennalta ilmoittaa?

    Tietäjähenki.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tietäjähenki.

    Sellainenkin henki on kyllä olemassa, mutta olisiko vielä jokin muukin henki olemassa kenties?
    Uskallatko edes arvata?
    Voin antaa vihjeen.
    Se on sellainen henki, että sitä ei kannata pilkata ja sen voima on yli kaiken vihollisen voiman.


  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Esko Eerikäinen sai karvaan muiston Martina Aitolehden kanssa tosi-tv:stä: "Pureskelen vieläkin..."

   Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti olivat kyllä aikamoinen pari, totta tosiaan. Räväkät persoonat ovat kumpikin monilahjakkuuksia. Eerikäinen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   2793
  2. Ökyä! Aki Manninen tykittää Putin-koiran ja mega-kärryn kanssa: "Känni ja kihlat, molemmista..."

   Kolme kovaa: Aki Manninen! Putin-koira! Öky-auto! Ja nyt Akilla on todellakin asiaa, sillä hän on kirjoittanut Instassa vaikeistakin asioista elämässä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   2475
  3. No nyt! Vappu Pimiä hehkuttaa tätä "salaista asetta" - Peffa ei reagoi, kun sen sujauttaa alle

   No nyt on nokkela "salainen ase"! Pimiä on kyllä aikamoinen pakkaus, energiaa riittää. Hän varmasti herättää vahvoja tunteita suuntaan ja toiseen...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   1878
  4. Uudet Eränkävijät yllättävät: Ex-ammattisotilas, YouTube-tähti, 11-vuotias eräjorma, nuoripari...

   Harmi, ettei Äijä-koira ja Aki Huhtanen ainakaan ohjelmatietojen mukaan ole enää mukana ohjelmassa. Mutta onhan tuossa toki ihan hyvä kattaus ja katso
   Tv-sarjat
   21
   1653
  5. Riparilaisista vain 48 prosenttia uskoo jumalaan

   Seurakuntalaisessa on julkaistu tietoa riparilaisten uskosta jumalaan. Vain noin 48 prosenttia heistä uskoo jumalaan. Kun miettii ettei läheskään kaik
   Luterilaisuus
   276
   1431
  6. 68
   1313
  7. Iskeekö Venäjä Suomeen?

   Mitä mieltä ootte iskeekö Venäjä Suomeen? Pelottaako teitä miten tässä käy? Mä tunnustan että mua pelottaa. Mun äiti sanoi aikoinaan että Venäjältä
   Maailman menoa
   323
   1209
  8. Vain idiootti ei tajua että USA räjäytti kaasuputken

   Tavoitehan oli tuhota Saksan ja EU:n talous.
   Maailman menoa
   355
   1123
  9. Milloin sä olet viimeksi nähnyt kaipaamasi henkilön?

   Mä näin maanantaina pikaisesti naisen.
   Ikävä
   90
   1093
  10. Taidat muija vieläkin elätellä toiveita

   Siitä, että ottaisin suhun yhteyttä. Mun aivopuolikkaat on laskeneet jo kaikki potentiaaliset syy-seuraus tulemat siitä.
   Ikävä
   58
   1061
  Aihe