ongelma covenissani

martha

Onko coveneilla vastaavia ongelmia:
otimme koeajalle ryhmäämme keski-ikäisen naisihmisen joka opastuksestamme huolimatta tekee piirin väärin. Eli kutsuu ilmansuuntia oman tahtonsamukaan, ei kuten esim. V.crowleyn kirjassa, tietyssä järjestyksessä. Samoin hän haluaa aina että parannamme häntä tilaisuuksissamme, uuvuttaa meidät huolillaan jne.

Mitä teemme. Olemme niin kilttejä että tuollaiselle on enää tässä vaiheessa vaikea antaa "kenkää".
Samoin hän on joskus viinapäissään uhkaillut soittavansa jonkun lehden toimutukseen ja kertovansa toiminnastamme ja rituaaleistamme kaiken.
Toisinaan hän myös saattaa (varsinkin täydenkuun aikoihin) ajella talomme ohitse aivan kuin tarkastaakseen, pidämmekö miittejä ilman häntä.
Tämä on todellista. Miten selviätte häiriköistä. Ja ehkäpä tämä voi olla myös varoitus muille coveneille!

Onko vastaavia kokemuksia?
Keskustelua ja tukea kaivataan nyt.

5

873

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lol

      lol

      • niin, niin

        koeaika on koeaika, eli asiallinen puhelu naisen ongelmien selvittämiseksi hänen kanssaan ja sen jälkeen katsotaan voiko hän jatkaa. Eikö vain?!!


      • taivaansielu
        niin, niin kirjoitti:

        koeaika on koeaika, eli asiallinen puhelu naisen ongelmien selvittämiseksi hänen kanssaan ja sen jälkeen katsotaan voiko hän jatkaa. Eikö vain?!!

        No, miehän olen yksinäinen uuspakana, mutta terveellä maalaisjärjellä toki tällaisista tilanteista voi hyvinkin selvitä asiaan perehtymätönkin.
        Eli, eiköhän se vakava puhuttelu auta. Yksinkertaisesti sanotte, että covenissa on säännöt, joita kaikkien on noudatettava. Muistutatte, että hän on koeajalla, joten jos puhuttelu ei tehoa, teidän täytyy erottaa hänet. Ei selän takana kyräily mitään auta, ongelmista täytyy puhua!


    • harmaavaris

      Olen edellisten kirjoittajien kanssa samaa mieltä, kyllä tuossa tilanteessa on puhuttelu paikallaan.

      Covenissa työskentelevän ihmisen on otettava myös toiset huomioon. Jatkuva vaatimus käyttää covenin aikaa ja energiaa vain itseensä kalskahtaa hiukkasen itsekeskeiseltä.

      Jos asia vaivaa, se on uskallettava ottaa esille. Mikäli tämä henkilö ei sovi coveniinne, hänet on poistettava. Terve järki sanoo jo ettei covenissa työskentelystä tule mitään jos kaikki eivät ole samalla aaltopituudella.

      Mikäli hän uhkaa paljastaa teidät lehdille, niin mitä sitten? Voitte ottaa yhteyden lakimieheen ja selvittää asiaa oikeusteitse, mikäli koskaan lööppeihin pääsette. Wiccarituaalit oikein kuvattuna on kyllä melkoisen tylsää artikkelitäytettä. ;)

      Varmin tapa saada välinne tulehtumaan on syyttää häntä väärin toimimisesta. Yrittäkää selvittää asia niin, että hän ymmärtää asian itse. Älkää kuitenkaan menkö henkilökohtaisiin syytöksiin, sillä kiukuspäissään ja mielestään väärin kohdeltuna ihminen yleensä tekee mitä typerimpiä asioita. Pyytäkää häneltä selvitystä siihen, miten hän ymmärtää ryhmänne dynamiikan, mitä hän tarjoaa ryhmän hyvinvoinnin rakentamiseen ja miten hänen toimintansa vaikuttaa muihin. Itsekeskeisillä motiiveilla toimivat ihmiset toimivat oman etunsa ajamiseen. Yrittäkää saada hänet ymmärtämään, miten hänen oman etunsa ajaminen vaikuttaa teihin muihin.

      Yhteisten pelisääntöjen kertaus ei olisi ollenkaan pahasta. Mikäli teillä on tietty rituaalikaava, tulisi sitä voida noudattaa kaikki. Istukaa ensin coveninne kanssa ja puhukaa asia läpi, ottakaa asia vasta sitten puheeksi tämän henkilön kanssa.

      Jos tämä käytös jatkuisi ja olette liian "kilttejä" potkaisemaan häntä ulos, niin onko covenille miten todennäköistä tulevaisuutta? Valitkaa kahdesta pahasta se pienimpi.

      Mikäli häiriköinti menee lain ulkopuolelle, ottakaa yhteys poliisiin. Jos hän häiriköksi halajaa, kantakoon siitä myös vastuun.

    • harmaa

      Kyseinen henkilö käyttää teitä hyväkseen ja imee
      teiltä voimaa. Kenkää vaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5115
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3217
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1365
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe