Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Subbarin puhti katoaa muutamassa sekunnissa

Anonyymi-ap

Hk-subissa erikoinen vika: kun kytkmestä panee virrat, jytisee hetken mukavasti mutta vaimenee nopeasti muttei pimene täysin. Volyyminappi ei enää auta. Kaikki tapahtuu alle kymmenen sekunnin. Kun virtakytkimestä kääntää virrat, sama juttu, kuin ilmapallo olisi täytetty ja ilmat lähtee pihalle. Näin vaikka toistaisi monta kertaa. Yksikkö on availtu ja puhdisteltu, kytkentöjä tarkisteltu muttei osia mitään vaihdettu. Sis tulo oli kajariliittimissä. Olisiko kellään tuntumaa, mistä vikaa hakea tai mikä moisen oireen voisi aiheuttaa. Mallit oli sub-ts2bq eli digitaalivahvarilla.

7

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kokeile näin:

      Äänenlähteestä äänen taso ihan alas. Subbariin virrat ja odottelet vaikkapa minuutin. Sitten äänenvoimakkuudesta ääni kovalle. Tapahtuuko sama ilmiö vai onko jo valmiiksi kyykännyt?

      Joko virtalähde kyykkää kun sitä kuormitetaan (konkkavika?), joku osa lämpenee ja lämmetessään pilaa vahvistimen toiminnan, joku konkka vahvistinkytkennässä vuotaa ja nostaa jännitettä siellä missä jännitettä ei pitäisi olla.

      • Anonyymi

        Kokeiluja en ole ehtinyt kun irrotin vahvarin laatikosta. Siinä on rengasmuuntaja eli ei hakkurilähdettä. Sen verran vielä, että laite toki toimi normaalisti vielä reilu viikko sitten ja sitten tuli tämä vika. Ajatus oli tsekata silmämääräisesti konkkia ja kas, ainakin kaksi 10 mikron konkkaa on pullistuneina alumiinisen jäähdyslevyn yhteydessä olevassa piirilevyssä. Nuo on tarkoitus uusia kunhan pääsen tarvikekauppaan.


    • Anonyymi

      Mikä on laitteen tarkka tyyppimerkintä? Ilman tuota tietoa on aika vaikea auttaa asiassa.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Joskus kauan kauan sitten tutkailin REL Q50-subbaria. Siis ihan ehjää sellaista. Siinä käyttöjännite notkahti kovassa luukutuksessa sekunnissa parissa ja se kyykkäsi ja ääni vaimeni hetkeksi. Tutkin asiaa yleismittarilla ja huomasin, että powerin jännite tippuu. Vaihdoin isommat elkot sinne, mutta ei se nyt mitään ihmeitä tehnyt. Tuo ei ole äänenpainesubbari vaan ihan äänenlaatu edellä tehty edullisen pään hifi-subbari.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2474
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1555
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1508
    8. 54
      1370
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe