Kun mieli on leimasin

Anonyymi-ap

Palstallamme keskustellaan ufoista ja muukalaisista varsin laajalla kaistalla. Keskustelun aiheita ja sisältöjä ei suinkaan varusteta tageilla jotka kertoisivat onko kulloinkin kyseessä uutinen, havaintoilmoitus, tiedonanto, tieteellinen tutkimus, oma kokemus, spekulaatio, tieteen rajoilla kulkeva käsitys, teoria tai väite, oma mielipide tai herra paratkoon kirjoitus joka koostaa useamman tag merkityksen sisältöä.

Pro ufo ja ET kirjoittajat eivät ole laumasieluja jotka allekirjoittavat kaiken edellä mainitun omiksi ajatuksikseen, eikä aina edes silloinkaan kun ovat itse materiaalia palstalle tuoneet.

Palstamme avoin keskustelu on ufo ja ET kieltäjille aivan liian monimutkaista. Heillä on vain yksi tagi: hörhöä, ja mitä sattuvatkaan kirjoittamaan niin se on vain leimasimen iskuja.

6

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ..saisiko malliesimerkin tägin käytöstä? joillain lässytyspalstoilla voi tägin valita alaspudotusvalikosta, vai meinaakko, jotta otsakkeeseen lisää risuaita & ns hakusana?
      vai meinaakko, jotta risuaita toimii txtn lopussakin tällä areenalla

    • Kaistoista puhuen savolaisista ja turkulaisista saisi loistavia ufoskeptikkoja. lllan isännäksi kanabroilerimies.

      Laitetaan ufokonferenssi pystyyn, jossa savolaiset pöljistelee suut auki tuijotellen toisiaan suojaetäisyyden sisäpuolelta suoraan silmiin huojuen puolelta toiselle flanellipaidoissaan pupillit laajentuneina, ymmärtämättä laisinkaan miksi he ovat siellä.

      Jormakkalan Osmo-Pekka sitten kysyy Kalevilta onko tämä Romppasille mitään sukua, rupattelee perunarutosta ihmetellen samalla taskustaan löytämäänsä sammakkoa ja onkimatoja.

      Toisella puolella salia turkulaiset luovat toisiinsa nenänvartta pitkin arvioivia katseita, että kukahan tuokin luulee olevansa kun mulla on kuitenkin Q&Q kello ranteessa ja henkkamaukan valkoinen kaluspaita sekä kultaristi ketjussa plus crocsit.

      Seuraavaksi turkulaiset alkavat vertailemaan saavutuksiaan ja keksimään tarinoita naisseikkailuista, esittelevät mukanaan tuomiaan printtejä, joissa on tekaistu CV- luettelo.

      Jos joukossaan on naispuoleisia, turkulaiset koettaa madaltaa kimeää ääntään ja laittavat purukumin suuhun vaikuttaakseen rennoilta ja cooleilta, vaikka jännityksen johdosta heillä on pää painunut lapaluiden tasolle hartioiden väliin. Takatukka vedetään syljellä eteen, koska otsatukkaa ei ole.

      Turkulainen ojentaa vapisevalla kädellä CV- luettelonsa naaraalle ja jos tämäkin on turkulainen, niin se tekee häneen syvän vaikutuksen ja he poistuvat tilaisuudesta käsi kädessä parkkipaikalle Daewoo- merkkiseen automobiiliin ja kuuntelevat radiosta Taiskaa sekä Tauskia.

      Myöhemmin he menevät lääkäriin kysymään mikä on vialla kun eivät saa lapsia. Lääkäri kysyy milloin viimeksi he olivat yhdynnässä? Turkulaismiehelle termi ei ole tuttu.

      Sillä välin savolaiselta kysytään ufoista, johon savolaismies vastaa syvällä tuijotuksella 23 sentin etäisyydeltä, ottaa tekohampaat suustaan, vetää alahuulen lähelle nenää ja esittee bravuurinsa kainalopierun.

      Koko tilaisuuden ajan kanabroilerimies on opetellut rusetin tekemistä kenkiinsä, joissa harmikseen on tarrakiinnitys.

      Ufokonferenssi on päättynyt. Siivooja löytää lattialta tekohampaat ja teipillä korjatut silmälasit sekä paperin, jossa lukee huonolla käsialalla osmo tykää tiinasta.

      -Vakammin puhuttuna täällä on hyviä keskusteluja ja näkökantoja ollut viime aikoina paljonkin, viittauksia historiaan ja monenlaisista näkökulmista erilaisia teorioita myös toisista kulttuureista.

      Ei anneta broilerimiehen häiritä niin tämä on ihan hyvä keskustelupalsta.

      • Anonyymi

        Ei mikään ole niin kateellinen kuin ainaisen nälän vaivaama kainuulainen meille sudeettisavolaisille, joilla on sentään kalakukkoa, muurinpohjalettuja ja jälkiruoaksi mykyrokkaa kermavaahdolla ja lakkahillolla, ja tuon lisäksi vielä hersyvä huumorintaju, josta siitäkin ilman muuta vastuu siirtyy kuulijan kontolle.
        Mitteepä tähän asijaan tuumootta, kuulijako työ, häh!?


      • Anonyymi

        Kiitos pääsystä ”nimellä” osaksi hauskaa joskin faktoilta horjuvaa kirjoitusta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos pääsystä ”nimellä” osaksi hauskaa joskin faktoilta horjuvaa kirjoitusta.

        Perustui tositapahtumiin, mutta myös lämpimiin muistoihin.

        Savolaismiehillä on tieteellisesti todistetusti pienempi suojaetäisyys kuin muilla. Kun normaali ihminen katsoo että on parasta perääntyä, savolainen tulee naamaan kiinni.

        Savossa olit sitten liikennevaloissa, huoltsikan kahviossa tai kaupassa, niin aina joku tuijottaa tai tulee kysymään että kenen poikia sitä ollaan. Eipä haittaa minua, sillä tykkään rupatella tuntemattomienkin kanssa.

        Turussa taas jos et ole turkulainen, et ole mistään kotoisin. Turkuhan rakennettiin siksi koska pelättiin että hullut turkulaiset leviää muutoin ympäri Suomea.

        Turkulaisten kanssa asioidessa huomasin joskus että heidän siviilisähköpostin(kin) alaosaan he katsovat asialliseksi laittaa saatteeksi CV- luettelonsa. Se saattaa olla hyvä idea jos on työnhakijana tms mutta muissa asioissa se kyllä on melkoista itsensä tehostamista.

        Turkulainen sinkkumies koettaa epätoivoisesti näyttää Tom Jonesilta. Tukkaa, hartiaa ja rintakarvoja on vähemmän, mutta se kultainen risti näyttää isommalta riutuneessa kropassa ja kun kauluspaita on reilusti auki niin kukaan ei huomaa että siitä puutuu nappeja.

        Aijai nyt tekee lettuja mieli... ja riisipuuroa! Äiti teki herkullista lanttukukkoa, pitäisi joskus kokeilla onnistuuko.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1468
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      745
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe