Yksinäiset tyttönaiset

Anonyymi-ap

Mikähän on,kun en saa miestä itselleni.Olen töissä ja talollinen naikkonen.Joskus otan juomia,mutta en paljon.

23

566

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Oletko tutustunut nurmeksen villeihin yh-miehiin?Onko sinulla paksu lompakko?

  • Anonyymi

   Jos olet ihan susiruma tai lihava Hygienia huonoa tai sitten aivan tollot jutut. Nämä voi olla syynä.

  • Anonyymi

   Kannattaa pysyä sinkkuna ! Itse maksan kalliita oppirahoja elatusmaksujen takia.Elämäni mies oli onnenonkija

  • Anonyymi

   Kyllä se joulupukki tuo sinulle ukon Mutta lopeta itsesääli ajoissa ja Dildon käyttö

  • Anonyymi

   Syynä voi olla liian ohut lompakko?.

  • Anonyymi

   Tai liian paksu keskivartalo

  • Anonyymi

   Minulla on maininta kavereista ihan siitä syystä, että heitä todella on ja olen aktiivinen ihminen, vaikka asunkin yksin ja olen lapseton.

   En halua miestä, joka on mustasukkainen menemisistä ja harrastuksista - näitäkin nimittäin on nähty. Lisäksi netti yhdistää joskus vähän liiankin "erilaisia" ihmisiä. Vaikea on ns. menevän ihmisen tulla toimeen pitkään pelkästään kotona kykkivän sohvaperunan kanssa.

   Yksinäinen voin silti olla, sillä eihän harrastukset ja naisten ystävyys kaikkea mitä miessuhde voi parhaimmillaan tarjota, anna.

  • Anonyymi

   Toisille on ongelma, toisille ei...

   Mutta se on aika ihmeellistä, että heti alettiin puhumaan miesten mustasukkaisuudesta. Outoa ?

   Okei. Sulla on paljon kavereita, ja hyvä niin. Miehenä sitä vain alkaa miettiä, mikä sinulle mahtaisi olla miehen funktio noin ylipäätänsä ? Kenties kavereiden jatkona oleva "henkilö", joka tyydyttää tarpeet ja joka voidaan laittaa tarvittaessa syrjään kun siltä tuntuu ? Pointti taitaa olla siinä, että jos mies tulee vasta kavereiden jälkeen, silloin mies tuntee hyvin helposti olevansa ulkopuolinen. Kannattaa muistaa, että näin se menee myös naisten tapauksessa.

   Kuten totesit, se on ihan normalia, että ihmisillä on kavereita. Toisilla niitä on enemmän, ja toisilla vähemmän. Tässäkään asiassa määrä ei aina korvaa laatua, se on tullut huomattua. Mun mielestä parisuhde ja kumppani on kuitenkin asia, joka menee yleensä kaiken muun, kuten kavereiden ja työn edelle. Siis pääsääntöisesti. Tarkoitan tällä nyt sitä, että suhteelle ja kumppanille on varata aikaa. Tämä ei tarkoita sitä, että kaverit pitäisi unohtaa ja elää mökkihöperönä oman kullan kanssa 24/7/365. Mutta se on realismia, että suhde näivettyy, jos kerran molemmat juoksevat vain omien kiireidensä ja kavereiden perässä.

   "Vaikea on ns. menevän ihmisen tulla toimeen pitkään pelkästään kotona kykkivän sohvaperunan kanssa. "

   Tämä kohta kuulosti tyypilliseltä naisen kommentilta, jolla tuntuu kaiken lisäksi olevan jonkinasteinen ennakkoasenne miehiä ja miessukupuolta kohtaan. Sen verran on pakko huomauttaa, että kyllä niitä kotona neljän seinän sisällä käkkiviä sohvaperuna-naisia on myös olemassa. En kuitenkaan menisi heitä tuomitsemaan, kuten sinä teet. Sitä paitsi, mitä vikaa on siinä, jos ihminen viihtyy ja tykkää olla kotioloissa ? Tuo ei tarkoita kuitenkaan sitä, etteikö ihminen tykkäisi liikkua ja harrastaa myös kotipiirin ulkopuolella.

   Kyllä minustakin on mukavaa aina silloin tällöin reissata, mutta tuli hännän alla meneminen koko ajan ei vain nappaa. Vapaa-aikaa voi viettää aina välillä vaikka tekemättä yhtään mitään...

  • Anonyymi

   Olen parisuhteessa ja yksinäinen nainen.
   Mies paljon töissä, itse vielä opiskelen (osa-aikaisesti). Ei juuri yhtään yhteistä aikaa. :(
   Joten ne ajat kun mies töissä, erityisesti illat, tuntuvat kovin tyhjiltä. Haluaisin kavereita joiden kanssa voisin tuona aikana (ja muulloinkin) aikaani viettää. Vaan eipä mulla kavereita ole. :( Opiskelujen kauttakaan en ole oikein tutustunut kehenkään, olen liian sulkeutunut luonteeltani - tiedän sen. Mutta tällainen mä oon... vaikea muuttua.

   Mieskin toivoisi että löytäisin tekemistä ja muutakin seuraa kuin hänet, ja sitä vaivaa nämä mun fiilikseni. Ollaan oltu 2 v. yhdessä, muutin 400 km:n päästä hänen luokseen asumaan puolisen vuotta sitten. Kotiseudullani en kovin usein voi käydä, kun ei yksinkertaisesti ole varaa.

  • Anonyymi

   ...tässä pari valaisevaa linkkiä:
   http://www.iltalehti.fi/terveys/200904219451537_tr.shtml - "Yhä nuoremmat naiset päätyvät masennuksen vuoksi kokonaan pois joustamattomasta työelämästä." "Psykologi ja psykoterapeutti Vesa Nevalainen ei edes ihmettele nuorten naisten kohtaloa, sillä vaatimukset ovat nykyisin mahdottomia. Nuorten naisten pitää olla fiksuja, kauniita, suosittuja, työssä menestyviä ja samalla myös äijämäisiä. Pojille sallitaan paljon enemmän vapautta" "Monille yksinäisyys on asia, jota ei vahingossakaan saa paljastaa kenellekään."
   ------ erityisesti tuo vika kohta, eli yksinäisyys on jotain erityisen hävettävää, naiset eivät sitä välttämättä tuo esille samalla tavalla kuin äijät. Sosiaaliset paineet, yms...

   http://www.blogilista.fi - laittakaa hakusanoiksi "yksinäisyys", tai jotain vastaavia... Paljon yksinäisyydestä kärsivien naisten kirjoittamia blogeja. Hmm, huomasin ite että myös masennus, syömishäiriöt yms. aika yleisiä aiheita yksinäisten naisten blogeissa... Kannattaapi tuolta lueskella blogeja, ja yksinäisten naisten ajatuksia. Kenties jopa ottaa yhteyttä johonkin kiinnostavaan...

   Ja muutenkin NETTI.
   NETTI NETTI NETTI. Googlailkaa, etsikää. osallistukaa. Yksinäisiä naisia löytyy pilvin pimein. Yksinäisillä on aikaa olla netissä... Älkääklä vaan nettideittijutskiin tuijottako, niissähän jyllää salaista seksiseuraa etsivien miesten suuri joukko. Mutta selailkaa kaikenlaisia foorumeita (ns. "pehmeiden arvojen foorumit", esim. jotku lemmikkieläinpalstat, ihmissuhdepalstat, jne), sillä naiset kerääntyvät yleensä sellasiin nettideittipaikkojen sijaan. Haluavat kommunikaatiota, keskustelua, jne. enemmän ku äijät haluaa.

   Tollaset pari spontaanii ideaa tuli..... Hyödyntäkää ihmeessä!

  • Anonyymi

   Helluntaiseurakunnassa on paljon hyviä miehiä.

   • Anonyymi

    Uuh…


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   semmosta se on kun on niin v.laiska ja aikaan saamaton.

  • Anonyymi

   Yleisimmät syyt miehen näkökulmasta eli lihavuus, ruma ja luonne (esim. valittaja, komentelija, saamaton, ilkeilijä, onnenonkija jne.)

   Vain geneettinen rumuus on sellainen, että silloin pitää laskea omia vaatimuksiaan reippaasti ja olla aloitteellisempi. Muissa kohdissa voi tehdä muutoksen. Hyvin epätoivoiset alkavat kyläpyöräksi, mutta olisiko parempi olla yksin sittenkin?

  • Anonyymi

   Kokemusta on nainen ruma ja jakorasia miehen mielestä vaikka itse letkuaan heiluttaa joka raos levittäen kulkutauteja.

  • Anonyymi

   tällaisia asioita, joita sinkkuelämän vietosta voi varattuna kaivata. Suomensimme alle 15 sellaista seikkaa:

   1. Meritähtenä oleminen. Isossa sängyssä on ihana toisinaan nukkua yksin, kun saa olla niin leveästi kuin huvittaa.

   2. Ei väittelyä ruoasta.
   ”Mitä haluat syödä tänään?”
   ”En tiedä, mitä sinä haluat?”
   Ja siinä sitten nälkäisenä pitää pohtia, mitä söisi ja kelpaako se varmasti kummallekin.


   3. Ei tarvitse valita, viettääkö loman kumppanin vai ystävien kanssa. Lähtisikö rantalomalle tyttöporukalla/poikaporukalla vai romanttisesti Pariisiin kumppanin kanssa? Enemmän lomaa olisi tarpeen.

   4. Tarinoiden kertominen. Sinkuilla voi olla paljon niin hyviä kuin huonojakin tarinoita treffeistä ja Tinder-matcheista. Kumppanin tultua kuvioihin, ne jäävät pois.

   5. Alhaisempi paino. Kummasti parisuhteessa paino alkaa nousta – eikä se toisaalta ole ihme, kun kumppanin kanssa tulee muun muassa herkuteltua ja naposteltua enemmän kuin sinkkuna.

   6. Viihteelle meno ei ole enää samanlaista. Sinkkuna saattoi olla selvä tavoite lähteä pitämään hauskaa, päihtyä ainakin hieman ja kenties löytää joku kiva tyyppi mukaan. Tällaista ”metsästystä” voi toisinaan kaivata, kun seuraa kavereiden tekevän sitä.

   7. Unille meno silloin, kun itseä huvittaa. Etenkin parisuhteen alkuvaiheessa parit menevät unille yhtä aikaa ja vaikka yhteisistä illoista ja öistä pitäisi, voi välillä ikävöidä omia iltoja.

   8. Herääminen yhteen herätyskelloon. Herääminen on monelle muutenkin hankalaa eikä sitä helpota useamman herätyksen pirinä.

   9. Bilevaatteet. Sinkkuajan bilevaatteet saattavat jäädä käyttämättä, kun on parisuhteessa ja tyyli voi muuttua.

   10. Yökyläilyt kavereilla yllättäen. Sinkkuna ollessa ei ollut mikään kummoinen juttu bileillan jälkeen nukahtaa kaverin sohvalle, mutta sekin muuttuu, jos kotona odottaa henkilö, jonka viereen vielä haluaa kovasti nukkumaan.

   11. Mahdollisuus katso televisiosta mitä huvittaa. Realityohjelmat, hömppäelokuvat ynnä muut, jossain on sinkkunainen/sinkkumies niitä katsomassa.

   12. Ei tarvitse jakaa kaappitilaa. Etenkin siinä vaiheessa, kun asuu jo saman katon alla, voi olla ikävä aikaa, kun sai vallata asunnon säilytystilat vain omilla tavaroillaan ja vaatteillaan.

   13. Ei riitelyä. Riidat ovat osa elämää, mutta sinkkuna ollessa niihin ajautuu harvemmin.

   14. Ajan viettäminen heidän kanssaan, kenen kanssa oikeasti tahtoo. Kun on sinkkuna, ei tarvitse jakaa aikaansa omien ystävien ja perheen ja jonkun toisen ystävien ja perheen kanssa.

   15. Mahdollisuus tehdä mitä huvittaa. Muuttaa toiselle puolen maata? Se on helpompaa sinkkuna. Extempore tyttöjen ilta/poikien ilta Ei onnistu, jos on jo suunnitelmia kumppanin kanssa.

   Nämä ovat vain esimerkkejä asioista, joita tyttöystävät/poikaystävät voivat kaivata sinkkuna olemisesta.

  • Anonyymi

   Olet pihi.

  • Anonyymi

   Yksinäisiä tyttönaisia on Suomessa sadointuhansin – yhteistä korkea ikä, pienet tulot ja huono terveys

  • Anonyymi

   Nurmeshovi oli toimiessaan paras kohtaamispaikka Nurmeksessa, niin nuorille, kuin iäkkäämmille, pistäkäähän hovi kuntoon ja pileet pystyyn.

   • Anonyymi

    Kuka maksaisi miljoona remontin🧐 rakennus umpi homeessa😕


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuka maksaisi miljoona remontin🧐 rakennus umpi homeessa😕

    Ootko ihan varma, vai pelottaako, jos tulisi järkevä kilpailija, taidat olla niitä kylän homehörhöjä.


  • Anonyymi

   Kannattaako yksinäisten tyttönaisten liittyä only fansiin jossa he voivat tienata helposti 2000€-10 000€/kk?.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   2085
  2. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   77
   1279
  3. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   841
  4. Uusi viihdesarja-tietovisa Hengaillaan sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit?

   Ylen uusi Hengaillaan starttasi lauantaina. Jenni Poikelus juonsi ja Riku Rantala tuomaroi. Ohjelma sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit
   Tv-sarjat
   43
   788
  5. Mulla on ikävä sinua

   Kun oli edes joku yhteys. Nyt ei ole enää mitään, ja tuskin tulee koskaan olemaan. Katsoin kuvaasi ja tulin niin iloiseksi, mutta samalla haikeaksi.
   Ikävä
   25
   745
  6. Suomi kuihtuu ilman maahanmuuttoa

   Aika pahan laittoi Iltalehti persuille :-D https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/87de288c-7c6f-4ed3-b81c-72bea585649a
   Maailman menoa
   344
   689
  7. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   685
  8. Törmäsin lauseeseen

   "Kun ihmiset tietävät tehneensä sinulle väärin, he välttelevät sinua". Taitaa olla totuuden siemen.
   Ikävä
   61
   640
  9. Suomalaisen koulun alamäki alkoi ministeri Vikkusen aikana

   konsulentit hyppäsivät pöydällä ja meno jatkui Graham-Laasosen aikana, kun kokoomus halpuutti suomalaista koulutusjärjestelmää parhaansa mukaan. Nyt t
   Perussuomalaiset
   58
   589
  10. Montako askelta olisi pitänyt ottaa

   että olisit voinut suudella kaivattuasi? Mulla 2-3.
   Ikävä
   41
   571
  Aihe