Elämän realiteetit hukassa

Anonyymi-ap

Vai että ihan kantelu koulun joulujuhlasta kirkossa? Hmm. Nämä mielensäpahottajat vois kattoa peiliin ja kysyä itseltään onko tämä nyt niin vakava asia että näin kovasti kiristää ohimolla. Ootteko muuten kysyneet lapsiltanne onko kauheaa olla kirkossa vai yhteinen tekeminen ja juhla tärkeämpää. miksikös sitä Joulua vietetään ylipäätään. Sehän on kristillinen juhla eikä mikään loma aika. Kattokaa mitä maailmalla tapahtuu ja reagoikaa siihen.

13

370

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mikä tuossa on nyt se ongelma? Jos et kuulu kirkkoon, niin ei ole pakko osallistua uskonnonopetukseen tai muuhunkaan uskonnolliseen toimintaan. Mutta ei sitä kirkkoa pidä niiltä kieltää jotka sinne vapaaehtoisesti haluaa mennä.

   "KENELLE USKONTOA OPETETAAN PERUSKOULUSSA

   Perusopetuslain mukaan perusopetuksen oppimäärä sisältää kaikille yhteisenä aineena uskontoa tai elämänkatsomustietoa (11§), eli jompikumpi on yleensä valittava. Perusopetuksen järjestäjän tulee järjestää oppilaiden enemmistön uskonnon mukaista eli yleensä luterilaisen uskonnon opetusta. Tällöin luterilaiseen kirkkoon kuuluvat oppilaat osallistuvat tähän uskonnonopetukseen. Oppilas, joka ei kuulu luterilaiseen kirkkoon, voi huoltajien ilmoitettua asiasta perusopetuksen järjestäjälle osallistua uskonnonopetukseen.

   Kirkkoon kuulumattomalle oppilaalle, joka ei osallistu uskonnonopetukseen, opetetaan elämänkatsomustietoa. Perusopetuksen järjestäjän on järjestettävä elämänkatsomustiedon opetusta, jos opetukseen oikeutettuja oppilaita on vähintään kolme (13§). Opetuksen järjestäjällä tarkoitetaan yleensä kuntaa. Joissakin kouluissa opetuksen järjestäjänä on valtio, ja yksityisissä kouluissa yksityinen yhteisö tai säätiö. Saman kunnan alueella olevissa kunnan kouluissa on vain yksi opetuksen järjestäjä, eli kolme oppilasta koko kunnassa riittää velvoittamaan kunnan elämänkatsomustiedon opetuksen järjestämiseen, vaikkeivät he sitä edes pyytäisi. Opetusta saa tietenkin järjestää pienemmällekin määrälle."

  • Anonyymi

   Maamme opit, arvot, moraali jne perustuu juuri kristinoppiin. Sieltä se kaikki on peräisin, joten sietää miettiä uudelleen vaatimuksiaan!

   • Anonyymi

    Täysin samaa mieltä, kun arvot unohdetaan alkaa vastuun pakoilu


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Täysin samaa mieltä, kun arvot unohdetaan alkaa vastuun pakoilu

    Onko mielikuvitusolentoihin uskovat mielisairaal hyviä vastuunkantajia?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onko mielikuvitusolentoihin uskovat mielisairaal hyviä vastuunkantajia?

    uskottomat töihin vain kristillisinä pyhinä ja ihan normipalkalla


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onko mielikuvitusolentoihin uskovat mielisairaal hyviä vastuunkantajia?

    Kymmenen käskyä: Niiden mukaan kun elät niin ei ole elämä hukassa!


  • Anonyymi

   Sitä saa mitä tilaa?

  • Anonyymi

   Joulu on kirkollinen juhla. Kirkolliseen juhlaan kuuluu yleensä myös virsiä ja meille suomalaisille tämä on osa kiistatonta kansanperinnettä. Jos meno ei maistu niin olkaa hyvä ja muuttakaa pois Suomesta.

   • Anonyymi

    Niin on, koti, uskonto ja isänmaa. Suututtaa että Suomeen väkisin tuotetaan ulkomaista väkivaltakulttuuria. Pääministerimmekään ei vaalikone vastauksissaan kannattanut koti, uskonto ,isänmaa ajattelua, piti sitä vanhanaikaisina ajatteluna. Vanhanaikaisena pidettiin myös sitä että Suomessa kunnioitetaan jotain veteraaneja edelleen ja puhutaan sodasta, sanoivat että tulkaa jo nykyaikaan, ei ole Suomella vihollisia, puolustusmenoista on leikattava. Ukrainan sodan laajennettua keväällä, ovat olleet ihan hiljaa…


  • Anonyymi

   Vaalikoneen 24. kysymys tai väittämä, johon ehdokkaiden tulee ottaa kantaa, on ”Perinteiset arvot – kuten koti, uskonto ja isänmaa – muodostavat hyvän arvopohjan politiikalle”.

   Sanna Marinin vastaus tähän on ”täysin eri mieltä”.

   – Sosialidemokraattiset arvot kuten vapaus, tasa-arvo ja solidaarisuus muodostavat hyvän arvopohjan politiikalle, Sanna Marin kirjoittaa selvitykseksi.   Sitä saa mitä tilaa! Täysin eri mieltä, mikä julkeus!

  • Anonyymi

   Mut Marin on nätti ja ollu muotilehden kannessakin. Onneksi meillä on sentään Presidentti joka vielä kannattaa perinteisiä Suomalaisia arvoja. Jos Niinistö laittaisi kodin , uskonnon, ja isänmaankin romukoppaan kuten pääministerimme, niin mihin jouduttaisiin?

  • Anonyymi

   Tähän viittasi Niinistö uudenvuoden puheessaankin, jokohan asioille alettaisiin tehdä jotain eikä hyssyteltäisi enää. Onko Mikkelissä jo viety lapsilta vaatteita tai puhelimia päältä?

   • Anonyymi

    Niinpä , mutta kun vartiat puuttuivat röyhkeiden pentujen käytökseen väkivaltaan, ja ryöstelyyn, niin miten kävi , joutuvat itse pidätetyksi, ja ongelmiin. Pennut nauraa, ja ilkkuu kameroidensa kanssa. Ei meille mitään kukaan voi!


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   156
   4291
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   131
   1491
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   176
   1247
  4. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   286
   915
  5. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   47
   910
  6. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   106
   891
  7. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   47
   886
  8. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   777
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   50
   776
  Aihe