Solid State akkuja BMW:lle

Anonyymi-ap

10

127

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Toyota vuosia edellä kehityksessä. BMWn tuotantoon kukaan ei usko ennen kuin niitä nähdään oikeasti tuotantoautoissa. Palataan asiaan kun solid state akku ekassa kaupassa myytävässä tuotantobemarissa, ehkä ensi vuosikymmenenä.

   • Anonyymi

    Toyota on monet kerrat luvannut julkistukset jne.. noista akuista, mutta tuhnuksi on jäänyt kuten kaikki muukin.


   • Anonyymi

    Ei tuotantolinjan kopiointi niin kauan kestä. Solid Powerilla on jo toimiva tuotantolinja USA:ssa, ja BMW tekee samanlaisen Saksaan. Ei tässä aleta keksimään pyörää uudestaan, vaan tehdään lisenssillä valmista tuotetta.


  • Anonyymi

   Muistatteko vielä kun toitsun solid statea odoteltiin täällä kovasti Tokion olympialaisiin. Oli aika valmis skenaario monen mielestä että Tojo uudella solid statellaan kuittaa koko sähköautomarkkinan. Kun olympialaisia lykättiin, olo vain luonnollista että Tojokin sai lisävuoden...Ja kun ne lopulta pidettiin, tojolta tuli joku ihme kaupunkipuikula.

   Sitten Tojon piti pyyhkäistä pöytä veretseisauttavalla vetyautolla. Mirai olikin myynnissä mutta nyt se jo vedettiin pois. Tojo itsekin piti sitä epäonnistuneena.

   Sitten tojon piti - lopultakin - voittaa sähköautojen markkinat, ja tulihan sieltä tuotantoon sähköauto. Eipä ainakaan vielä ole iso markkinaosuus..... Sellainen edistysaskel on ollut että pyörät pysyy nyt kiinni.

   Tällä välin BMW on marssittanut täyden valikoiman erikokoisia lataushybridejä ja sähköautoja myytäväksi, ja niitä tosiaan näkee kaupungilla.

   Jos tojo koskaan saa aikaiseksi solid state-akulla varustetun sähköauton tai toimivan vetyauton niin teknologia on ostettu BMW:ltä.

  • Anonyymi

   Bmw kyllä tekee minkä lupaa. Veikkaan että se oikeasti tuo sekä solid statem että vedyn kauppoihin sitten kun aika on kypsä ja ensimmäisten joukossa. Halpoja eivät varmasti ole mutta toimivia.

   • Anonyymi

    Ei toi akkuviritelmä vaikuta ainakaan hyvältä sijoitukselta tässä vaiheessa.
    2,50 USD -7.24 (-74.33%)
    past 5 years
    Closed: 23 Dec, 17.44 GMT-5 • Disclaimer
    After hours 2,59  0,090 (3,60 %)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei toi akkuviritelmä vaikuta ainakaan hyvältä sijoitukselta tässä vaiheessa.
    2,50 USD -7.24 (-74.33%)
    past 5 years
    Closed: 23 Dec, 17.44 GMT-5 • Disclaimer
    After hours 2,59  0,090 (3,60 %)

    Uuteen tekniikkaan sijoittaminen on aina riskisijoitus, mutta myös mahdollisuus suuriin voittoihin. Itse olen pitänyt vähät varani varmemmissa osakkeissa, hyvät osingot ja melko vakaa osakkeen hinta sopii minulle paremmin.


  • Anonyymi

   Toisaalta osakkeet on kauttaaltaan laskeneet aika paljon ja BMW on yksi niistä jotka menettävät Venäjän markkinat ja sinne jääneet tuotantolaitokset. Siksi osakekurssi on ihan perustellusti laskenut. Toisaalta nyt saisi halvalla...BMW on yleensä pitänyt mitä on luvannut.

   • Anonyymi

    Osakkeet on aina riskisijoitus. Jos ostaa väärään aikaan se tarkoittaa et suuri todennäköisyys arvon putoamiseen on olemassa. Jos omistaa jotain osaketta mikä nousee nopeasti ilman hyvää syytä se kannattaa myydä pois. Se tulee putomaan hyvin todennäköisesti. Tappiota ei kannata tehdä. Ne huimat nousut johtuu markkinoiden ylikuumenemisesta.

    Autovalmistajilla on ollut monenlaisia ongelmia ja vaikea sanoa milloin ongelmat on ohi.
    Teslan osake nousi ja putosi myös nopeasti. Sama voi tapahtua myös muille osakkeille helposti.

    Se pitääkö BMW lupaukset jää nähtäväksi.


   • Anonyymi

    Tänään romahti Kamuxin osake. Vaikuttaa siltä, että dieseleiden aika alkaa olemaan ohi.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   597
   2282
  2. Mitä ihmettä? Sofia Belorf kauppaa omaisuuttaan

   Onko vuokrat maksamatta, vai miksi myy käytettyjä luksusasusteitaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   1521
  3. Syöksit minut syvälle masennukseen

   Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
   Ikävä
   220
   1189
  4. Harmittaako sinua että pilasit välisi

   Ikävöimääsi ihmiseen tämän palstan takia?
   Ikävä
   69
   764
  5. Jos en järkeilisi tätä

   olisin jo antautunut sinulle kokonaan. Tämä himokin on ihan jotain käsittämätöntä. En tiedä mikä sinussa on, mutta olet saanut tämän naisen ihan sekai
   Ikävä
   21
   713
  6. Ihanat kulta

   ne sun uudetkin hiukset...😍 Oot niin kaunis ja seksikäs ettei meinaa uskaltaa ees katsoa ettei uppoa liian syvälle katseesi lumoihin, mites siitä enä
   Ikävä
   35
   709
  7. Entä jos me törmätään mies

   Sattumalta joskus?
   Ikävä
   32
   704
  8. Mitä aikuisen ihmisen pitää ymmärtää ihmissuhteista.

   1) Ihmiset jäävät elämääsi, jos ovat jäädäkseen. Heillä on vapaa tahto ja valinta. Jos he eivät valitse niin tehdä, se hyväksytään ja ymmärretään. Ilm
   Ikävä
   64
   689
  9. Näin ajattelen.

   Jos en ollut sen arvoinen, että selvität asiat kanssani oikeassa elämässä. Jos et uskonut minuun, vaan epäilit minun valehtelevan. Mistään. Sinä voit
   Ikävä
   33
   647
  Aihe