Taas käymme joulunviettohon

Anonyymi-ap

Ihanaa joulua keskellä suurten hankien. Saimmehan oikean amerikanjoulun raskaine lumineen kaikkineen. Ei ole wäärin viettää joulua, glitterin kimallellessa, notkuvissa pitopöydissä. Upeaa amerikkalaista joulua, ylenpalttisilla koristeluilla, Coca Colalla ja punaisella joulupukilla. Niin kuin kunnon anglosaksiseen perinteeseen kuulukin, ennennen kaikkea vietämme Vapahtajamme Jeesuksen syntymäjuhlaa. Eipä ollutkaan ainoastaan joku sorvarinpoika, vaan maailman pelastajaksi tuli hän, ja Vapahtajaksi, Suomeenkin.

Kuitenkin ja sittenkin, niin mieleni pahoitin tuolla hautausmaan ruuhkassa. Miten ahdistavaa, ja hautoja tallaavaa. Olivatpa eräät öykkärit autoilla ajelemassa pitkin hautausmaan käytäviä. Sehän on silkkaa vainajien muiston häpäisyä semmoinen. Kävin myös kauppakeskuksessa, kun olin suorastaan juossut ulos hautausmaan ahdingosta. Siellä oli samat kinkut, lainkaan pinon sulamatta, vahvassa jäässä. Kuulkaas hyvät ihmiset, eikö sika enää maistukaan? Tämähän tietää valtavaa hävikkiä ossuuskaupalle. Vaan ehkäpä olettekin ovelia, ja hankitte kinkun vasta joulun jälkeen suurella alennuksella. Niin sen täytyy ollakin. Eihän tömmöinen ole muuten mitenkään selitettävissä pois.

Kenties forssalaiset ovatkin köyhtyneet, tähdet kertovat. Vähäosaisuus lisääntyy, ja nyt jo 17,4 forssalaisista on virallisesti köyhiä. Ylivoimisesti köyhimmät kantahämäläiset löytyykin Forssasta.

Se ei meitä kuitenkaan haittaa, sillä nyt käymme taas kuusin kynttilöin. Runsasta ja ihanaa joulua! Yksinäisten ihmisten joulut ovat niitä parhaimpia, rauhaisimpia, rusinaisimpia.

11

270

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä näin on

  • Anonyymi

   On hienoa aikaa tämä. Ei tarvitse sietää edes palloseuran pelejä. Ihana on elämä!

  • Anonyymi

   Heti kun joku kirjoittaa asiaa, perkeleen palvelijat ja ateistit sekä hautausmaalla autoilevat nostelevat jonninjoutavia aloituksia oikein kilpaa.

  • Anonyymi

   Voi voi. On se wäärin että näin hyvä kirjoitus on taas tipahtanut. Nostetaanpas noin uppistakeikkaa!

  • Anonyymi

   Hautausmaalle kuopatuista forssalaisista ylivoimainen enemmistö parkuu helvetin tuskissa, polttavassa tulessa. Vain pieni vähemmistö lepää Aabrahamin helmassa, levossa ja autuudessa.

   • Anonyymi

    Ja Abraham on tämän kertonut sinulle? Ethän muuten tietäisi.
    Kuka sieltä Helvetistä ilmoitteli ja milloin? Hui kauheeta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja Abraham on tämän kertonut sinulle? Ethän muuten tietäisi.
    Kuka sieltä Helvetistä ilmoitteli ja milloin? Hui kauheeta.

    Ajatteles todennäköisyyksiä. Pääsevätkö valehtelevat ja kiroilevat siilit (forssalaiset) taivaaseen, sillä noitahan noitia paikkakunnalla riittää. Jeesusta eivät halua tuntea, mutta kiroilunpärsäyksen muistavat jokapäivesenä rituaalinaan suorittaa.


  • Anonyymi

   Ja vahvistava "rokote" saadaan aina kirkossa käydessä, kun pappi pyytää nousemaan ja tunnustamaan yhteisen uskomme.
   Ei tarvis itse ajatella pappi ajattelee puolestamme, se on rentouttavaa,

  • Anonyymi

   Kansankirkon suurin erhe, jäänne roomalaiskatolisilta, on vielä nykyäänkin ”kasteen armo.” En usko että kukaan elämänsä jumalattomasti elänyt, vauvana kastettu, voi tosissaan takertua ”kasteen armoon” kuolinvuoteellaan. Tosin useimmat katumattomat kuolevatkin perkeleen nimi huulillaan. Suuri luopumus Jumalasta on saavuttanut lakipisteensä silloin.

  • Anonyymi

   Ossuuskaupassa oli vielä tänäänkin kinkkua tarjolla puoleen hintaan.

   • Anonyymi

    Onks ny hyvä aika syödä kinkkia, ku ei tiedä kuinka lääkärinpalvelut pellaa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   650
   2658
  2. Mitä ihmettä? Sofia Belorf kauppaa omaisuuttaan

   Onko vuokrat maksamatta, vai miksi myy käytettyjä luksusasusteitaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   165
   1956
  3. Syöksit minut syvälle masennukseen

   Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
   Ikävä
   227
   1405
  4. Entä jos me törmätään mies

   Sattumalta joskus?
   Ikävä
   42
   856
  5. Harmittaako sinua että pilasit välisi

   Ikävöimääsi ihmiseen tämän palstan takia?
   Ikävä
   69
   829
  6. Horoskooppi: Skorpionilla maltti on valttia, rapu kohtaa muutoksia, leijonalle apua epävarmuuteen...

   Uskotko horoskooppeihin? Lue tästä päivän horoskooppi ja katso, pitääkö se paikkaansa... Klikkaa: https://www.suomi24.fi/viihde/horoskooppi-skorpion
   Viihde ja kulttuuri
   7
   791
  7. Ihanat kulta

   ne sun uudetkin hiukset...😍 Oot niin kaunis ja seksikäs ettei meinaa uskaltaa ees katsoa ettei uppoa liian syvälle katseesi lumoihin, mites siitä enä
   Ikävä
   35
   776
  8. Jos en järkeilisi tätä

   olisin jo antautunut sinulle kokonaan. Tämä himokin on ihan jotain käsittämätöntä. En tiedä mikä sinussa on, mutta olet saanut tämän naisen ihan sekai
   Ikävä
   21
   773
  9. Mitä aikuisen ihmisen pitää ymmärtää ihmissuhteista.

   1) Ihmiset jäävät elämääsi, jos ovat jäädäkseen. Heillä on vapaa tahto ja valinta. Jos he eivät valitse niin tehdä, se hyväksytään ja ymmärretään. Ilm
   Ikävä
   67
   759
  10. Ökymenoa Monacossa! Valtteri Bottas esittelee harvoin julkisuudessa nähdyn Tiffany-rakkaansa tv:ssä

   No nyt on ökyä… F1-kuski Valtteri Bottas kutsui Maria Veitolan yökylään luksuskohteena ja rikkaiden asuinpaikkana tunnettuun Monacoon. Tiedossa mm.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   12
   750
  Aihe