Seurakuntien toiminnassa käyminen lievittää yksinäisyyttä

Anonyymi-ap

Kannattaa lähteä mukaan seurakuntien toimintaan, niin tapaa muita ihmisiä ja saa myös hengelliseltä puolelta merkitystä elämäänsä.

8

230

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Siellä tapaa keskimääräistä enemmän psykopaatteja, että jo uhriutuminen kiinnostaa niin ei muuta kuin sekalaiseen seurakuntaan vaan. Ihmismielen ääripäiden esittäytymistä parhaimmillaan.

  • Anonyymi

   Seurakunnat/ uskonnollisuus... Hyi helv**tti!

   • Anonyymi

    Samaa mieltä. Kirkko, koko systeemi täysin läpimätä ja korruptoitunut. Samaa skeidaa kaikki uskonnot. Keksitty ihmisten hallitsemiseksi ja rahastamiseksi. Ja kaikkein mädin paikka Vatikaani. Mutta kannataa erottaa toisistaan uskonnot ja usko. Ne, ovat täysin eri asioita.


  • Anonyymi

   Olen harkinnut seurakunnan toimintaa osallistumista kun se on oman vakaamuksenkin mukaista. Täällä pikkupaikkakunnalla ei kuitenkaan ole raamattupiirejä tai alfakursseja. Pitäisi matkustaa päivässä 200 km sinne.

  • Anonyymi

   Lähiöiden asukastalot!

  • Anonyymi

   Seurakunnan toiminta on hyvä. Olen itse osallistunut. Ihan mukavia keskusteluja on ollut kirkkokahveilla satunnaisten ihmisten kanssa. Mutta en nyt kuitenkaan ole sinällään ihmisiin tutustunut sen laajemmin tai syvemmin. Sama ilmiö on, mihin tahansa menetkin. Joka paikassa on omat porukkansa ja ns. sisäpiirit. Missään pienryhmissä en ole käynyt.

  • Anonyymi

   Erityisesti uskonnon uhrit tuntevat olevansa huomion keskipisteessä pienellä seurakunta käynnillä.

  • Anonyymi

   Ennemmin olen yksin kuin menen mihinkään uskonnollisiin seurakuntiin, nousee niskavillat jo ajatuksestakin että pitäisi sinne mennä. Uskonnon pakkosyötöstä sain aikoinaan ihan tarpeeksi jo pyhäkoulussa johon vanhemmat pakotti ja kansakoulussa kun ei ollut mahdollisuutta valita eikä edes lintsata tunnilta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   404
   2161
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1331
  3. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   59
   1192
  4. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   157
   979
  5. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   134
   952
  6. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   93
   766
  7. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   58
   741
  8. Teki mieli sanoa

   Ajatukseni karkaavat kuin levottomat perhoset sinne missä sinä olet. Teki mieli sanoa, että olet todellinen syyni. Alku ja loppu, avoin äärettömyys. A
   Ikävä
   35
   701
  9. Tämä on naiselle

   Hyvää iltaa ja yötä. Mikäli haluat olla rakas, meidän on nähtävä ja juteltava. näin toivoo.mies
   Ikävä
   34
   683
  Aihe