Miksi näin

Anonyymi-ap

Miksi maailman väestö asuu tunkkaisissa asutuskeskuksissa, kun taas enemmistö ihmisistä haluaa asua jossain muualla kuin täyteen työnnetyissä suurkaupungeissa ja eritoten Pyhäjärven taajama-alueella.
Molemmissa asumismuodoissa on ne hyvät ja huonot puolet, joita voi nyt jokainen miettiä mitä ne ovat omalla kohdalla.

8

140

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mihinkähän faktaan viestiketjun aloittajan kirjoitus perustuu?
   Ihmisethän omatoimisesti hakeutuva asumaan sinne missä palvelut pelaa, on harrastusmahdollisuuksia, on itsensä kehittämismahdollisuuksia, on työtä, on samanikäistä seuraa, jne.
   Eli juuri se suuri enemmistö toimii näin ja siksi kaupungistuminen joka alkanut jo -50 luvulla jatkuu edelleen kiihtyvällä vauhdilla.
   Suomessa myös alkanut näkymään tämä kaupungistuminen yhä kiihtyvällä tahdilla.
   Menneinä aikoina, sota ajan jälkeen meillä oli Maalaisliitto-Keskustapuolue joka harjoitti maaseutupolitiikkaa ja näin sai pidettyä syrjä-, maaseudun asuttuna ja eläväisenä. Olihan mm. presidentti Kekkonen mukana monessa hankkeessa joita mm. Pohjois-Pohjanmaalle saatiin.
   Mutta nyt eletään 2000 lukua. Historia on historiaa. Keskustapuolue muisto menneistä mahtiajoista. Puolueen harjoittama politiikka kaupunki valloituksineen on ollut pyllistys syrjä-, maaseudulle ja jälki sen näköistä. Vai mitä mieltä olette esim. Sipilän hallituskaudesta? Berneriläinen liikennepolitiikka oli myrkkyä syrjäseuduille. Saarikkolais-Rehulalainen sosiaali ja terveyspolitiikka mm. ajoi synnytysosastoja alas aluesairaaloista. Kuin Sipilän harjoittama öky isäntä politiikka kuritti naisvaltaisia julkisen sektorin naisvaltaisia aloja, erityisesti terveyspuolella.

   • Anonyymi

    Pyhäjärven juopot on yksi esimerkki siitä pahoinvoinnista


  • Anonyymi

   Tuo on totuus ei siinä faktoja tarvita, Intia on yksi saastan pääpaalu kaikenlaista rampas ihmistä syntyy

  • Anonyymi

   Maanviljelyn loppu on tuonut Pyhäjärvelle
   myös pahoinvointia, mieti nyt vähän minkä takia maailma voi pahoin, toivottavasti ne maatalouden loppumisen aiheuttamat työpaikkojen menetykset saadaan jollain valheellisella verukkeella täytettyä maailmassa, valtio tuillako ?

  • Anonyymi

   Miksi ihminen harrastaa rahavaransa ensimmäisenä ja valittaa sen jälkeen kun tuli lasku, laskuihin ei ole rahaa mutta jonninjoutavaan elämään on, onko sosiaalituki liika helppo saatava, kun ei ymmärretä tämän taivaallista mistään

   • Anonyymi

    Tämä totta! Eletään kuin siat vatukossa kun pankin seinästä saa rahaa. Otetaan velkaa ilman vakuuksia tai vakituista työtä sen kummemmin kavahtamatta. Kuin että rakennetaan, ostetaan ylisuuria omakotitaloja, kesämökkejä ajattelematta todellista käyttötarkoitusta.
    Kun se sitten maailma ympärillä muuttuu, eläminen kallistuu erinäisistä syistä jne. niin yhtäkkiä ei olekaan varaa jatkaa kuplassa elettettyä luxuselämää. Mitäpä sitten, alkaa hitonmoinen parku ja itku....
    Mutta mutta, kannattaa aina muistaa suhteuttaa menonsa tuloihin ja niin että myös ns. "puskurirahaa" jää pahan päivän varalle.
    Nämä on valintakysymyksiä!!!!


  • Anonyymi

   Toivottavasti nämä liika helpot sossutuet otetaan pois, myös Pyhäjärven väeltä, t kateellinen kokoomuslainen

   • Anonyymi

    Samanlainen tuilla eläjä se Kokoomuslainenkin on. Ellei pahimmasta päästä.
    Vai kuka se saa monenlaiset yritystuet, starttirahat, verohelpotukset jne. toimintaansa. Valtio, veronmaksajathan sen kustantaa. Siihen kun vielä osaa himpun vilunkia pelata mm. verottajan suhteen niin ei luulisi olevan valittamista??
    Nähty on....


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   230
   1615
  2. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   39
   792
  3. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   367
   689
  4. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   667
  5. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   315
   633
  6. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   42
   628
  7. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   48
   620
  8. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   613
  Aihe