Köyhät työttömät ovat vastuuttomia lorvijoita-Jukko kertoo

Anonyymi-ap

Jukko on täysin oikeassa. On valtavasti työtä, mitä työötömien pitäisi tehdä. Nyt heille maksetaan rahaa siitä, että ne röhnöttää kuin porsaat laverilla. Työttömyysraha pitäisi laittaa vastikkeelliseksi. Jos röhnötät kotona kuin sika, ei maksettaisi mitään tukia. Kannatan.
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009280064.html

28

288

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nyt tuli sellaista asiaa, että Lieksan valtuustosta tulee vastakaikua. Juuri näinhän se on! Tämä on hyysäyksen tulos!

  • Anonyymi

   Taas kerran ei voi kuin nauraa näille miljonääreille ja Lieksan kepuyrittäjille jotka elelee ihan omassa omahyväisessä todellisuudessaan.😅 Luuleeko ne että työttömät on työttömänä, pompoteltavana ja kaikkien halveksittavana ihan vain huvikseen? Mielellään tekisin töitä, mutta kun näille miljonääreille ei kelpaa kuin dynaamiset ja energiset menestyjät. Suurin osa Lieksan työttömistä on 50v ukkoja joilla on jo niin paljon kremppaa että ei varmasti kelpaa enää millekään kepuyrittäjälle enää töihin. Mutta kepuyrittäjät muistaa aina kuitenkin työkyvyttömän rupusakin haukkua aina kun joulumieli yllättää. 🧑‍🎄

   • Anonyymi

    Tukien ehdoksi ”osallistuminen” – näin 90000 työttömän elämä voi muuttua

    Aktiivimallissa ykkösessä oli lemahdus ajatuksesta, jossa työttömyyden taustan tiettynä oletusarvona oli passiivisuus. Se koettiin laajasti työttömien kyykyttämiseksi. Tänä vuonna työvoimahallinto paranteli aktiivimallia siten, että palvelun kerrottiin paranevan ja karenssi lieveni. tehoton työnhaun malli


  • Anonyymi

   No joo. Saahan sitä puhua. Yksi mielipide miljoonien mielipiteiden joukossa. Kiva kuitenkin, jos löysit hengenheimolaisesi.
   Kysyn nyt kuitenkin vielä sellaisen vähän hankalan kysymyksen, jos sopii.
   Ymmärsitkö mitä tuossa sanottiin, ihan oikeasti ja kokonaan?

  • Anonyymi

   Ultramiljonäärin esittämä malli voisi olla ihan okei, mutta ollaan menossa ihan päinvastaiseen suuntaan. Työttömät eivät saa tehdä enää mitään edes etäisesti hyödyllistä muistuttavaa, koska kaikki rahanarvoinen työ pitää jättää just niille kepuyrittäjile. Siksi työttömälle jää pelkkä aikuispäivähoidettavan rooli kun kepuyrittäjät järjestävät heille yhteiskunnan rahoilla pupukorvien askartelua, ja tappavat työttömiltä viimeisenkin ihmisarvon tunnun, motivaation, halun ja kyvyn työelämään.

  • Anonyymi

   Tuo pitäisi määrätä niin että jokainen työssäkävijä voisi saada käyttöönsä työttömän aina tarvittaessa. Jos työtä tekevällä on kiire aamulla niin hän voisi soittaa työttömän putsaamaan auton lumesta ja raaputtamaan lasit puhtaaksi sekä kolaamaan pihat.
   Tai käymään ruokaostoksilla ja viemään ruoat työtä tekevän jääkaappiin ja joskus voisi tehdä ruoankin valmiiksi pöytään.
   Lisäksi työtöntä voisi käyttää koiran ulkoiluttajana työlliselle ja näin.
   Sekä vanhuksia auttamaan askareissa.
   Nyt työttömältä ei vaadita yhtään mitään. Työtön luulee että hänelle pitää maksaa tukia turhasta. Tälle on tehtävä loppu ja työttömät ajettavat koloistaan esille.

   • Anonyymi

    Työttömältä vaaditaan koko ajan jotain, työn hakua neljä kertaa kuussa ym. Se on harmi jos se ei keskustapuolueelle riitä ja pitää vain edelleen haukkua työttömiä.


   • Anonyymi

    Jos työssäkäyvällå on varaa sellaiseen luxuxeen kuin henkilöautoon hän pitää siitä huolen itse ja rapsuttaa sen puhtaaksi liksan lehden jääraapalla jos on päässyt rengaskuvaan. Työttömät ei siihen koske.😅


   • Anonyymi

    Keskustan ehdokasko se siellä? Laitetaan Lieksan lehteen seuraava otsikko "LEIPÄJONOSSA RÖHNÖTTÄVÄT PAKKOTYÖHÖN".


   • Anonyymi

    Juuri näin. Tämä ilmaiseksi eläminen omilta ja vierailta, on tullut tiensä päähän. En ymmärrä asumistukea! Eikö enää kukaan pysty asumaan ilman, että joku muu maksaa siitä puolet tai enemmänkin? Asunnon koko oltava sellainen kuin varaa on. Jokainen kakara ei tarvitse "omaa " huonetta. Kukaan ei ole kuollut sen puutteeseen.
    Kun on keittiö ja kammari, se voisi kannustaa työhön menemiseen ja omatoimisuuteen.
    Päivärahan pitäisi olla niin pieni ja kestää niin vähän aikaa, että työ alkaisi maistua.
    Sopii ihmetellä, miten elettiin silloin, kun asumistukea ei ollut olemassakaan ja pientä päivärahaa saivat vain liitoissa olevat. Silloinkin asuttiin ja elettiin ja tehtiin sitä työtä, mitä sattui saamaan. Nyt ovat palkatkin toista luokkaa, eikö mitään jää säästöön? Nyt voi heittäytyä kokonaan yht.kunnan eläteiksi vaikka lopuksi iäkseen. Ei minkään maan talous kestä tällaista, saati pienen Suomen.
    En ymmärrä myöskään, että jopa toisista maanosista otetaan elättejä, joiden tietää olevan vain ikielätyksen perässä. Joista ei ikinä ole mihinkään muuhun kuin oleskeluun ja josta koituvat kulut tulevat järkyttävän kalliiksi.
    Toki sotapakolaiset ovat asia erikseen.
    Miksi suorastaan kutsutaan kaikkia maailman terroristeja ja rikollisia, ilmoittelemalla, että saatte täysin ilmaisen terveyden ja sairaanhoidon , vaikka ilman oleskelulupaa, saatte myös kevyen kenttälounaan päivittäin ja voitte olla niin kauan kuin haluatte ja ilman ololupaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Keskustan ehdokasko se siellä? Laitetaan Lieksan lehteen seuraava otsikko "LEIPÄJONOSSA RÖHNÖTTÄVÄT PAKKOTYÖHÖN".

    Juurikin noin että alkaisivat tajuta ettei ilaminene elätys käy laatuun. Sosialitukia pitääkin leikata voimakkaasti että vätkylät alkaa tajuta lähteä töihin.


   • Anonyymi

    joo, työssäkävijä saisi lumipesun ja rupisen naaman. Hernekeittopurkin osaat luultavasti yksinkin avata ja lämmittää vai onko tapanasi vetää kylmänä? Koirasi voisin myydä ja halvalla. Vanhukset vierailta apua tarvii. Etkö huolehdi sukulaisistasi? Onko työsi tärkeämpää kuin esim vanhempasi? Valtio maksaa työttömälle korvauksen epäonnistuneesta työpolitiikasta. Ja vähän maksaa ihmisen elon pilaamisesta. Meillä kaikilla pitäisi olla samat mahdollisuudet. Vai luuletko työssäkävijä, että olemme kaikki syntymästä samalla viivalla?


   • Anonyymi

    Minä olen työtön ja minut voipi tilata pitämään emännästä huolta kun ukko on töissä. Jos se emäntä on alle viisikymppinen ja alle 80 kiloinen.


   • Anonyymi

    Hurstin joka vuotinen jouluruokailu pitäisi lakkauttaa kokonaa Kelan maksamat sosiaalietuudet pitäisi riittää välttämättömään ruokaa kyllä vituttaa työttömiä ja köyhiä kun hyvätuloiset rikkaat ostavat punalaputettavia tuotteita nämä ovat parhaita asiakkaita jotka vähentävät ruokahävikkiä eikä joudu ruoka lorvijoiden suuhun monell a on uusavuttomuuttaa elämänhallinnassa ei osat tehdä perusruokaa viinaa ja tupakkaa rahaa löytyy. menkää sosiaalipummit töihin vaikka kuntouttavaa työtoimintaa saatte ostettua 9 eurolla vähän ruokaa kyllä puurojauhot ja perunat näillä rahoilla on työmarkkinatuki asumistuki 9 euroa, köyhällä eläkeläisellä kelan eläkkeet verorahoista


  • Anonyymi

   NÄILLE TÖITÄ TEKEMÄTTÖMILLE KAUPUNGIN, KAUPPIAITTEN PITÄÄ EHOTTOMASTI KESÄKSI JÄRJESTÄÄ PULI PENKKEJÄ, NUOTIO PAIKKOJA ESM SATAMAAN, ALKON ETEEN, VR ASEMALLE JA TIETENKIN TEOLLISUUS KYLLÄÄN HE KATTELIS TÖITÄ.

  • Anonyymi

   Todella olen samaa mieltä. Nämä vänkyrät solvaa ja tekevät kaikkensa jotta Lieksa tulisi tapetille kusipäitten takia. Eivät hyväksy jotta ovat itse kusipäitävajakkeja.

   • Anonyymi

    Näätä kuumenee 😂


   • Anonyymi

    Mieluummin kusipäävajakki kuin Kepu.🐺


  • Anonyymi

   olisi lumen kolausta vitun köyhät työttömät istuu valmiina kelan tukien varassa

   • Anonyymi

    Hyvä että istuvat, eipähän jalat väsy seistessä.


  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   123
   3795
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   119
   1258
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   161
   1073
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   104
   851
  5. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   46
   847
  6. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   249
   831
  7. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   43
   807
  8. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   763
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   50
   756
  Aihe