Saunailta, vaimoni ja pari kaveriamme

Anonyymi-ap

Toni ja Jani olivat tulleet meille saunomaan ja istuimme jo lauteilla oluttölkit kourissa. vaimoni kuului kolistelevan pukuhuoneessa ja käytyään suihkussa hän kipusi Tonin ja minun väliini lauteille. Jani istui L -muotoisten lauteiden päädyssä ja hänellä oli hyvät näkymät vaimoni ajeltuun jalkoväliin. Saunoimme, joimme oluet ja jonkin ajan päästä vaimoni pyysi Jania selänpesijäksi. Kuvio oli pojille tuttu, molemmat ovat olleet panemassa vaimoani jo muutamaan otteeseen. He poistuivat pesuhuoneeseen, katselin Tonin kanssa lasiovesta miten Jani saippuoi kultani kauttaaltaan. Tultuaan pestyksi, vaimoni pesi Janin ja he poistuivat makuuhuoneen puolelle. Toni kävi suihkussa, meni pariskunnan perään ja minä siistin itseni ja saunan. Menin perässä makkariin, Toni oli jo vaimoni jalkovälissä nuolemassa ja Jani antoi kalunsa vaimoni suuhun. "Oi kun tekee hyvää" kultani sanoi kun Toni nuoli ja sormetti hänen pimppiään. Jani huokaili vaimoni imiessä häntä ja hän kurotti vaimoni rinnan käteensä. Annappa nyt rouvalle herkkua, sanoin Tonille. Toni nousi, otti kultaani lanteista kiinni ja asetti terskansa tämän pimpin huulille. "Tule mun sisään" huokasi vaimo. Toni lipsutteli pimpin huulia hetken kalullaan ja työnsi sitten elimensä kerralla vaimooni.Näin rakkaani ilmeestä kuinka hän nautti tuosta kovasta elimestä sisällään. Toni nai rauhallisesti, työnteli syvälle ja sai vaimo huokailemaan nautinnosta. Vaimo runkkaili Jania, Jani hieroi tissejä ja hetken päästä he vaihtoivat paikkoja. Vaimo kävi kontilleen, otti Tonin pippelin suuhunsa ja antoi Janin työntyä sisäänsä takaapäin. "Pane mua kovaa..." vaimo aneli Janilta, "sulla on ihanan iso ja kova" hän huokaili. Jani työnteli kaluaan vaimoni herkimpään ja minä katselin runkaten hiljakseen tuota kolmikkoa. Jani käänsi vaimoni kyljelleen ja kävi tämän taakse. Jani jatkoi panemista, vaimo runkkasi Tonia ja väliin otti suihin. Vaimo huomasi Tonin kiihtyneen hengityksen ja alkoi runkata kiivaammin, "tule mun tisseille" hän sanoi ja hetken päästä oli Toni valmis. Iso satsi lämmintä spermaa roiskahti vaimoni rinnoille. Toni pyyhki hikeä otsaltaan ja vaimoni levitti saamansa lastin tämän peniksellä rinnoilleen. Jani alkoi myös olla valmis ja kohta hän työnsi elimensä vaimooni syvälle ja pumppasi koko lastin tämän sisään. Tapansa mukaan vaimo pyysi Tonia pysymään sisällään, "oi kun teki hyvää" hän sanoi. Tonin penis pehmeni, lipsahti ulos ja he kääntyivät selälleen sängylle. Vaimoni avasi jalkansa ja levitti pimpin huulia. Noro Janin spermaa valui ulos. Kävin hänen jalkoväliinsä ja nuolin pimpin puhtaaksi.
Tonilla seisoi taas, joten laskin hänet vaimoni kimppuun. Taas hän jysäytti tuon kovan elimensä kultaani syvälle. Rakkaani voihki kun Toni nussi. "Sulla on ihana pillu" Toni mutisi. "Pane mua kunnolla" vaimo voihki ja huokaili ja Toni nussi. Akti kesti nyt pitkään, he vaihtoivat asentoa ja lopuksi vaimo kiipesi Tonin kalun päälle ratsastamaan. Toni ei kestänyt enää vaan laski satsin vaimoni pimppiin. Jani oli runkkaillut samalla ja työnsi nyt kalunsa kultani suuhun. Vaimo imi Janin elintä, hyväili palljea, Toni vielä sisällään. Jani huohotti, työnteli penistään kultani suuhun ja kohta lensi lasti. Viime hetkellä kultani pullautti Janin suustaan ja suuntasi suihkun rinnoilleen. Kolmikko kävi vuoteelle pitkäkseen, vaimo keskellä, pojat molemmin puolin. Katselin vaimoani kun tämä makasi noiden nuoreten miestä välissä jalat levällään, pimppi hyvin naituna ja punaisena.
Toni lähti illan päätteeksi kotiinsa, Jani jäi yöksi. Heräsin aamulla yksin ja kuulin vierashuoneeesta vaimoni huokailevan. Kävin katsomassa ovelta ja huikkasin heille huomenet. Jani oli juuri naimassa rouvaani takaapäin ja vaimo sai heti aamusta paitsi kunnon panot, myös järisyttävän orkun.
-Pasi-

5

7517

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja spede se kertoi taas järisyttävän naurettavan hölömölä höh sadun

      • Anonyymi

        Ja sulle spedelle riittää nuo jännittävät Aku Ankat. Tyydy sinä niihin. Miksi pyörit täällä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja sulle spedelle riittää nuo jännittävät Aku Ankat. Tyydy sinä niihin. Miksi pyörit täällä?

        Ukko64 tyypillinen skitsoafektiivinen tapaus avautui jälleen piip piip


    • Anonyymi

      Sulla on aina vain samaa pulmaa näissä kirjoituksissasi. Olet liian malttamaton ja kaikki yhtä pötkylää. Rauhoitu, lue teksti ennen julkaisua, korjaa ja jäsennä. Kyllä se sitten siitä lähtee paranemaan..... tekstisi.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe