Miksi Hurriganes lopetti 1984

Anonyymi-ap

Miksi Huriganes lopetti vuonna 1984? Sinä vuonnahan vasta alkoi Suomirockin kulta-ajat kun tuli Dingo joka tavallaan yhdisti rockin/popin ja iskelmän ja samalla nosti muidenkin bändien keikkaliksat ihan uudelle levellille. Siinä olisi ollut Huriganesillakin hyvät saumat tehdä isoa tiliä keikoilla muiden vanavedessä. Oli suorastaan hölmöläisen hommaa ganeseilta lopettaa vuonna 84.

13

562

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kansa oli jo saanut tarpeekseen kolmisointurokista.
      Ja siltä se vaikutti sälleistä otsestäänkin, olivat kyllästyneet.

      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        ❤️ ­­N­y­­­m­f­o­m­a­­­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17681897E

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Ainakin kesällä 1983 Hurriganes oli ihan hyvässä lyönnissä. Porukkaa kävi keikoilla. Siinä olisi ollut varmasti ainakin kolme kovaa vuotta edessä kun olisivat vaan jatkaneet. Täytyy kyllä silti sanoa että Ganes teki melkoisen uran. Kun katsoo keikkalistaa vuosilta 1973-1984 niin käytännössä koko ajan oli bändi menossa, jos b'nsi ei ollut keikoilla niin se oli studiossa. Harmi että Eurooppa jäi valloittamatta kun suosio Suomessa riitti hyvään roimeentuloon. Pieni nälän tunne vatsassa olisi varmasti ajanut Ganesia kohti isompia lavoja.

    • Anonyymi

      Tuli Hurrygames!

    • Anonyymi

      Texas guoli.

    • Anonyymi

      Remu kyllästyi koko ajan vaihtuviin kitaristeihin ja Cisse alkoi olemaan huonossa kunnossa noihin aikoihin.

    • Anonyymi

      Eiks vuonna 88 hurriganes tekeny jonkun ison keikan (pitemmän tauon jäläkkeen) ?????? Näin muistaisin, mutta voin muistaa väärinkin. Hurriganesissa on soittajat vaihtuneet jonku verran ja mm kitaristeina toimineet albert järvinen, mutta myös janne louhivuori ja ile kallio. Louhivuori heistä sai vähiten kehuja kitaristina vaikka hänkin oli osaava. Itse pidän suurimpana kitaristinerona ile kalliota mutta käytännössä albert järvinen ihan samaa tasoa, mut ile vie niukan voiton. Ile kallio narrow win!

      Pelekkä ajatus siitä että hurriganes olisi viljellyt musaa koko kasariluvun , niin ajatuksen tasolla se tuntuu huikealta jutulta. Harmi tosiaan että laittoi pillit pussiin. Hurriganes oivalsi että kahden/kolmen soinnun rokki jota soittaa itsepäisesti muuttamatta musamuotoa/genreä on juuri selkeesti se heijän oma juttunsa ja bändi ei ole suinkaan moniulotteisin bändi. Ei tarvi ollakaan koska voi noinkin menestyä. Toiset tekee sen eri tavalla muuntautumalla kuin kameleontti konsanaan ja muuttaessa musan muotoasua jopa yhden levyn aikana tai eri levyillä. Oli toki hurriganesillakin pieniä nyanssieroja musiikillisesti eri levyillä. Esim tuntui että kasarina niiden musa asu muuttui hieman erityyliseksi kuin alkuaikoina seitkytluvulla. Seitkytluvun levyistä kaksi on ylitse muiden = hot wheels ja crazy days.

    • Anonyymi

      80- luvun puoliväli oli kyllä muusikoille kulta-aikaa. Keikkapaikoilla kävi yleisöä aivan valtavasti. Ollaan tosiaan dingosta mitä mieltä hyvänsä niin se yhdisti musiikkigenret niin hyvässä kuin pahassa. Jokainen bändi joka näytti hyvälle ja oli Porista sai levytyssopparin ja keikkoja.
      En tiedä kokiko Remu että hän on jäämässä Hurriganesin kanssa muiden jalkoihin mutta tosiasiassa Hurriganes olisi tehnyt ne taloudellisesti parhaat vuotensa 80- luvun puolivälissä jos olisi jatkanut.
      1988 vuoden comeback oli kyllä surullinen yritys. Albertin kunto oli sanalla sanoen surkea ja Cissellekin soppa maistui. Harmi sinänsä koska siinäkin olisi ollut saumaa tehdä isoa tiliä muutama vuosi. Huriganes ei koskaan ulosmitannut kaikkea sitä mitä sillä olisi ollut tarjota. Upea ura mutta vähän jäi piippuun.

    • Anonyymi

      Todellakin jäi piippuun. 90-luvun plays hurriganes ja 2000-luvun hurriganes olivat melkoisia virityksiä

      Oikeastaan remun soolo in the spirit of huriganes ja sielä biisi born to rock edustaa parasta Remua sitten 80-luvun alun.

      Remullahan on taas uusi plays hurriganes bändi, saa nähdä mitä siitä tulee. Ukko vain näyttää nykyisin jo kovin haperolle. Motoriikka on mieheltä jo täysin kateissa, kädet ei enään tiedä mitä pää haluaisi. Mutta kova ukko, ehkä kovin rock mies koko tasavallassa.

    • Anonyymi

      Suomenkielisen rockin läpimurto 80-luvulla oli juuri se syy Hurriganesin suosion laskuun. Viimeinen niitti oli Dingon läpimurto 1984.

      70-luku oli Hurriganesin kaltaisten bändien kulta-aikaa.

    • Anonyymi

      Minulle kovimmat Hurriganes albumit olivat kaksi ensimmäistä.

    • Anonyymi

      Kyllähän se täytyy sanoa että ihmiset kypsyy iän myötä. Olisipa ollut upeeta kuunnella remun laulua ja ileä, cisseä ja albertia myöhemmällä iällä ganesin parhaimmissa soundeissa. Vois olla parempi ja olisikin kuin zz top koskaan. Hurriganes oli oikeasti kova yhtye ja ilman remun itsepäisyyttä Lontoossa, olisi voinut olla euroopan mittakaavassa jopa jotain muuta kuin esimerkiksi Nightwish omana aikanaan.
      Terkuin, Ganes Forevee

      • Anonyymi

        Totta. Harmi kun Cisselle ja Albertille kävi miten kävi.

        Voihan sitä aina miettiä vaihtoehtoisia skenaarioita. Miten bändin tarina olisi jatkunut, jos 1984 ei olisi hajottu? Tai jos se 1988 comeback ei olisi jäänyt niin lyhyeen?

        Veikkaan, että se suurin suosio olisi joka tapauksessa jäänyt 80-luvulla kokematta juuri mm. Dingon suursuosion takia. Mutta eiköhän bändi olisi noussut uudelleen suurempaan suosioon myöhempinä vuosikymmeninä, viimeistään vuosituhannen vaihteessa jolloin 70- ja 80-luvun musa tuli "nostalgiamuotiin".

        Tarkka voisi sanoa, että niinhän bändi keikkaili - Remu & Hurriganesina. Siinä ei tietysti ollut muita vanhoja jäseniä kuin Remu. Jos Cisse ja Albert olisivat olleet remmissä, se olisi ollut ihan kunnon HURRIGANES.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2072
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      167
      1599
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1547
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1348
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1290
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      286
      1158
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      133
      1044
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1022
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1003
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      872
    Aihe