Joulukilojen pudotuksesta ja ehkä vähän muustakin

Anonyymi-ap

"Todellako koet että kun linkität videoita saitille, että joku niitä ryhtyy katsomaan?"

Kyseli tuolla joku - "täällä thaimaassa asuva" - kuka lieneekin. Ihan vaan ystävällisesti vinkiksi hänelle; jätä nämä videot, vinkit ja linkit katsomatta ja... eihän se nyt ole sinulta pois, jos KYMPPI nämä katsoo, eihän?

Tässä eka: https://www.youtube.com/@10kcalmuscle

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Urheilumiehenä nähnyt kaikenlaista. Urheilu-ja ravintoasiat kiinnostaa aina. Bodauksen treeni ja viimeistelyt eivät ole osaamiseni alueella, koska en ole lajista ollut koskaan kiinnostunut.

      En oikein ymmärrä mistä bodauksessa on kyse, kun ainoa tähtäin on ulkomuodossa. Itse taas ajattelisin että treenillä tähdätään johonkin suorituskyvyn parantamiseen, kuin ulkonäköön.

      On tunnettu tosiasia, että ne joilla on taipumusta lihomiseen, on taipumusta myös nopeaan lihaskasvuun, mutta tässä kohtaa tulee erittäin iso mutta.

      Se iso mutta tulee siinä, että lihas ei kasva läskillekään ilman säännöllistä rasitusta.
      Ne ei kasva syömällä eikä toimistotöissä, ei kotisohvalla eikä autonratissa.

      Ruumiillisessa raskaassa työssä ne lihakset kasvaa ja vahvistuu joita siinä työssä tarvitaan ja energiankulutus on sellainen ettei läskisty. Se poltto kun ei lopu siihen työpäivään vaan se jatkuu pitkään suorituksen jälkeenkin.

      Mutta jos ei ole sitä ruumillista työtä eikä mitään lajiharjoittelua eikä salia, niin lihasmassa jää olemattomaksi.

      Siksipä onkin hieman hupaisaa, että monet läskit kuvittelee olevansa vahvoja kokonsa vuoksi. Sekä miehet että naiset. Todellisuus on että heillä ei ole voimaa juuri laisinkaan muuhun kuin jääkaapille ja autoon kävelyyn.

      Kun sellainen lihakseton läski sitten hirveällä työllä onnistuu laihduttaa miltei pelkän ruokavalion avulla ilman liikuntaa, hän menettää ne loputkin lihaksensa ja lopputulos on Jethtro Rostedt. Luuta ja nahkaa.

      Varsinkin mies tarvitsee välttämättä rasitusta myös yläkropalle, jos meinaa saada rasvanpolttoon tehoa ja energiankulutuksen sille tasolle että poltto jatkuu nukkuessakin. Proteiinipitoista ruokaa ei saa unohtaa ja hiilaria on oltava sen verran ettei heikota.

      Olen nähnyt niin monta "Iso-Repeä" ja "Murska-Mattia" jotka on olleet pelkkää läskiä, mutta silti vahvan miehen maineessa. On myös olemassa luonnonoikkuja, jotka ovat luonnostaan vahvoja ilman treeniä, mutta he ovat todella harvinaisia.

      Ylätaljassa jota tuo lihava thaikku tuossa vetää, hänellä on itsellään painoa likemmän 170 kiloa ja pituutta 160 senttiä. Nuorena vielä pystyy liikkumaan, mutta viimeistään viisikymppisenä on jo vakavia nivel ja sydänongelmia, diabetekset ja rasvamaksat sitä ennen, kuolee jo nelikymppisenä, jos lihominen jatkuu samaan malliin.

      Hän vetää tuossa ylätaljaa jollakin 25 kilolla. Minä teen neljällä sormella 125 kilolla kympin sarjoja. Tosin käytän treenissä kaikkia sormia. Siinä on vähän eroa treenaamattomalla läskillä treenattuun vanhaan betonimieheen.

      Kädenväännössä hävisin kerran pienemmälleni nuorukaiselle, mutta sormikoukussa en ole hävinnyt ikinä. Tosin ei sillä enää voi kehuskella, koska thaimaalaiset on pikkuisia ja harvemmin sattuu treenattu farangi kohdalle joka on kiinnostunut vääntämään ja vetämään.

      Ikää tulee, treenit ja vääntely jää aina vaan vähemmälle niin tässä aletaan puhua muistoista vaan. Se on realismia. Saisin myös Muay Thai- matsissa nykyään hönööni 65 kiloiselta thaikulta joka on muutaman vuoden lajia menestyksekkäästi harrastanut.

      Mitä tulee omaan elopainoon, niin yksi "namipäivä" viikossa on ok miltei kenelle vaan, eli kerran viikossa saa syödä ja juoda niinkuin haluaa. Joulu ei jatku ikuisesti joten siitä toipuu kuka vaan palaamalla entiseen ruokavalioon ja lisäämällä vähän liikuntaa pariksi viikoksi.

      En aio mennä vaakaan ainakaan muutamaan päivään. Sen verran potra olo että paino alkaa varmaan ysillä. Läskissä on yksi hyvä puoli, -se silottaa ihoa. Rasvakerros ja turvotus poistaa rypyt naamasta.

      Tässä on heppu joka on samalla luonnonlahjakkuus, geneettinen ihme ja tekijämies.
      Maailman vahvin kaveri, 501kg maastavedossa. Ekassa kuvassa hän painaa 206 kiloa ja tokassa 155 kiloa. https://ibb.co/4Wdsjxp

      On menettänyt laihdutuksessa noin 20 kiloa lihaksia ja 30 kiloa rasvaa, mutta on tiennyt mitä tehnyt, kun keskittyi välillä nyrkkeilyyn. Kun se ei skulannut oikein hyvin, hänet tullaan tod näk näkemään taas vahvamies puolella. Teki taas jonkun maailmanennätyksenkin.

      Voipi olla luonnossa melkoinen näky ollut silloin kun oli 206 kiloa ja 206 senttiä. Sama pituus muutes kuin Tyson Furylla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe