Erikin ja Antin häämatka jatkuu.

Anonyymi-ap

Hahah-hahah-hah.

Me olemme edelleen Etelä-Estoniassa pienessä luostarintapaisessa majoituksessa. Ympärillämme on KUIN kivimuuri, joka suojaa meitä. Paikan nimi on jotenkin näin ollut joskus: Alonsso alloy thepoi. Nyt se on kurja ja hajonnut. En ymmärrä, miksi te eestiläiset ette korjaa tai korjauta tätäkin kylää kokonaan. Ympärillä on vettä ja vaikka mitä, täällähän voisi vaikka elää. Ei me jäädä tänne asumaan.
Rajan tuntumaan matka meni tosi hitaasti. Nukuttiin koko matka ja kuljettajamme BSD-pappi, Vatican City, Italy, sanoi, että hiljaista oli, kun ei tullut yhtään autoakaan vastaan tai ihmistä. Joitain elikoita oli, mutta ei maininnut, minkä mallisia olivat.
Jäämme tänne viikoksi ja musta-messu Kristityille pojille on ohjelmamme. Rippikoulu ja häät ovatkin tämän matkan teema. Naimisissa olemme ehtineet olla jo noin 24 tuntia.
Sormuksemme valmistuvat tämän viikon aikana. Vartalo muuttuu todella nopeaan tahtiin, sydän sykkii ns. vuoriston tahtiin, sen opimme tänään. Vuoristosaarna eli rakkauden kaksoiskäsky, jota en tähän laita salatusta syystä tosin.
Valonsormus vs pimeyden sormus? Kyllä Kristityissa on semmoinen henkilö, joka sitä kantaa. Se on musta timantti, joka on ollut sormuksen muotoinen aikanaan. Sen kantajaa sanotaan nimillä: The Majestic Beast, Hobit, Pimeyden prissi ja niin edelleen.
Hän on Kristitty ja niin mekin, sillä siisti. We have been God (Yahwe) blessed already today. Tänään saamme omat PYHÄVESI-PULLOMME, joka on päivitetty ja siunattu Pyhän Vatikaanin omistajan Paavi Fransiscuksen toimesta. Ne tulivat tänne lentopostina, postilentokoneella.

Pyhä viha ja Pyhä Rakkaus kulkee mukanamme.

Kristityille tiedoksi:
On OMEN DAMEN, ILLUSIAN THREE ZEIT eli sama pimyden aika, kun on ollut: 1511 - 1680.


terveisin Pyhät:
Erik <3 Antti

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

    Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
    Ikävä
    310
    2401
   2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

    Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
    Oulu
    29
    2041
   3. Asbergerihmiset

    Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
    Sinkut
    209
    767
   4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

    Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
    Maailman menoa
    309
    701
   5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

    Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
    Ikävä
    38
    688
   6. Jasminilla uuis kulta

    personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
    Kotimaiset julkkisjuorut
    55
    660
   7. Mitä eläintä kaivattusi

    muistuttaa? 💬
    Ikävä
    42
    621
   Aihe