Helvetti mitä liikennekäyttäytymistä..

Anonyymi-ap

Piipahdin tänään Myllyssä ja olin ajamassa tästä Nesteen kylmäaseman liittymästä parkkihalliin, niin eräs parivaljakko oikein kiihdytti ehtiäkseen ennen mua ohi, olivat siis tulossa mun kohdalta katsoen vasemmalta puoleltani, vaikka sieltä suunnasta tuleville on erikseen vielä kolmio. Eli heidän olisi kuullut päästää mut ensin. Ja ei siinä mitään mutta sitten kuski päättikin pysähtyä aika kohdille ja jäi tuijottamaan siihen, odotti kai sitten että menisinkin ensin. No olisin kai mahtunut siitä justiinsa, mutta en viitsinyt enää lähteä sen verran ahtaasta välistä edes yrittämään. Niin tämä tuijottaa vaan, kunnes painoin äänimerkkiä ja taisin huutaa ikkunastakin vielä että mene nyt sitten kun olit niin kiireellä menossa. Jumalauta mitä vähäjärkisyyttä, olisi tosiaan mennyt sitten vaan kun oli niin kiireellä menossa ja kun ehdin jo pysähtyä, kun ajattelin että rysähtää, jos yritän pitää väkisin etuajo-oikeudestani kiinni.
Ja sitten kun olin lähtenyt sieltä, niin eräästä motariliittymästä oli joku tulossa autonsa kanssa ja hän olisi ehtinyt ihan hyvin mennä, mutta jäikin sitten arpomaan siihen puolittain kiihdytyskaistalle ja puoliksi ajokaistalle, että tuleeko hän nyt vai eikö hän tule. Välkytin valoja että tulee nyt sitten eikä jää siihen tientukkeeksi. SItten jäi köröttelemään jotain 70km/h vauhtia siihen, vaikka loskakelistä uolimatta olisi nyt voinut ihan hyvin ajaa rajoitusten mukaan, tai kahdeksaa-yhdeksääkymppiä ainakin.
Koittakaa nyt ihmiset vetää se pää perseestä pois ja opetelkaa sujuvaa liikennekäyttäytymistä. Nuo tuollaiset koheltamiset ja haahuilut ei pelkästään lisää onnettomuusriskiä, tuollaisella ihan kuin kerjättäisiin oikein että varmasti rysähtäisi.
Ja yksi ihme juttu on se, kun helvetin monella auto seilaa kaistan laidasta laitaan kaistalla keskiviivalta piennarviivalle. Onko se nyt ihan oikeasti niin vaikeata ajaa autoa suoraan? Tällaisella loskakelillä vielä tuollaisella "juopuneen" ajotyylillä lennätetään loskaa joka suuntaan ja muutenkin aiheutetaan turhaa sählinkiä.
Pari kertaa ohittaessani tällaista haahuilijaa kylkikontakti on ollut sen verran lähellä, että on ollut pakko painaa äänimerkkiä. Kun kaiken lisäksi ihmiset ei tunnu tajuavan niinkin yksinkertaista asiaa kuin se, että maanteillä on paljon muitakin liikkujia kuin mitä kuljettaja itse. ELi pidetään se auto omalla ajokaistalla ja katsotaan peileihinkin välillä edes. Ja noudatetaan liikennesääntöjä. jne jne

5

122

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aikamoisen esseen kirjoitit, nappaapa päivän lääkkeet ja rauhoitu, hyvä mies (?).

   • Anonyymi

    Edelleenkin, vähän tarkkuutta toimintaan.
    Ei sujuvan liikennekultturin oppiminen pitäisi nyt niin vaikeata olla edes varsinaissuomalaisille, vaikka varsinaissuomalaiset nyt ovatkin hieman tietynlaisen tasoisten maineessa, mistä turkulaisvitsit ovat realistisin osoitus.
    On kuitenkin päivittäistä koheltamista, tämän päivän haahuilut on vain yksiä arjen tilanteita, mitä tapahtuu joka päivä.


   • Anonyymi

    😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

    🍒 ­N­y­­­m­­­f­­o­­­m­­a­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17682769h

    🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


  • Anonyymi

   Tuollainen outo ja ihme haahuilu on ihan normia nykyään. Niin kaupoissa, ostoskeskuksissa, liikenteessä ja ihan missä vaan joka paikassa.
   Itsekin huomasin taas tänään kun ajelin asioillani, että parikin edessä menevää ajeli ihan omissa maailmoissaan ilman mitään käsitystä vilkun käytöstä, taustapeiliin katsomisesta ynnä muusta.
   Ja kauppakeskuksissa tosiaan kanssa, ei ymmärretä katsoa ympärilleen vaan säntäillään ihan kuin säntäilijä olisi ainoa ihminen maailmassa.
   No... Ei auta muuta kait kuin yrittää kestää.

  • Anonyymi

   Idiootteja riittää, niin liikenteeseen kuin muuallekin.
   Mutta tietty jos huomiokyky ei riitä liikenteeseen tai vaikka liikennesäännöt ovat hukassa, niin silloin kannattaa suosiolla myydä auto pois ja kulkea vossikalla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tollanen supernainen oot...

   Kunnon pakkaus, ja sitten asut jonkun idiootin kanssa jossain korvessa. Oliko sulla siinä joku ajatuskin kun siihen ru
   Ikävä
   124
   1896
  2. Kaipaan keskustelua kanssasi nainen

   Siinä oli niin hyvä olla.
   Ikävä
   73
   1394
  3. Savonlinnassa machete hyökkäys!

   Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
   Maailman menoa
   98
   1189
  4. Jos sinua kiinnostaa nainen

   tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
   Ikävä
   55
   1167
  5. Tekisin sitä nyt

   Kanssasi jos voisin mutta pitää tehdä yksin
   Ikävä
   103
   1011
  6. Sevenissä kuva "Aboriginaalista"

   Mutta eihän vaan ole Pikkuruisen salainen serkku - yhtä omituinen hymy päällä....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   222
   979
  7. Ihana tumma

   Kaunotar nainen, oletko täällä? Tiedät että olet kauneinta maailmassa ja niin tiedän minäkin. Mitenkäs Juhannus?
   Ikävä
   38
   947
  8. Suoraan Sinulle

   En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
   Ikävä
   41
   869
  9. Mitäpä sitä valehtelemaan nainen

   Kyl oisin toivonut että juhannus oltas vietetty yhdessä. Ehkä jopa oltaisiin rakssteltu yöttömänä yönä. Mutta ei, vain y
   Ikävä
   30
   843
  10. En kuulu tänäkään vuonna

   juhannukseesi. Ei sellaista juhannusta taida tullakaan. Eikä joulua..
   Ikävä
   41
   841
  Aihe