Mitä tapahtuu vuonna 2023?

Anonyymi-ap

Odotukset ja toiveet. Miltä tuleva vuosi näyttää etukäteen?

22

712

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Valoisalta näyttää, paljon uusia suunnitelmia. Varmasti sormus nimettömässä, ehkä asunnon vaihto isompaan, pari matkaa jne. Tule olemaan paras vuosi naismuistiin, vaikkei tämäkään vuosi ollut huono.

  • Anonyymi

   Paljolti avoin kortti. On hyviä enteitä, ei mitään varmaa. Todennäköisesti kuluvaa vuotta parempi, mikä ei sinänsä vaadi juuri mitään. Odotan innolla vuoden vaihtumista, symboliarvo ainakin.

  • Toivottavasti löytyy työ mitä voin tehdä osa-aikaisesti ja samalla jatkaa traumojeni työstöä ja tietysti fyysisenkin puolen kuntoa kohottaa tai ei ainakaan päästää huonommaksi nykyisestä.

   Toivon, että löytyy viimein joku onnistunut klik, joka antaa mulle sielunrauhan ja olotilan, että löysin juttuni. Terveyteeni liittyen. Pari vuotta on ollut yhtä myllerrystä ja ahdistavaa oloa enimmäkseen. Olen haeskellut paikkaani ja olotilaa jossa tuntisin itseni onnelliseksi.

  • Anonyymi

   Unelmavuosi! Ja uusien unelmien luominen yhdessä yhteiselle polulle <3

  • Anonyymi

   Toivon että tapaan vapaan, lempeän, älykkään ja kuuman naisen. Sitten rakastumme.:p

  • Anonyymi

   Siinäpä kysymystä🤔 Olen vedenjakajassa. Virtaako oikealle vai vasemmalle? Elämänmuutos käsillä joka tapauksessa ja se voi mennä syteen tai saveen.

  • Anonyymi

   Hyvää uutta vuotta!

  • Anonyymi

   Hyvältä näyttää. Mutta oikeasti kukaan ei tiedä tätä päivää pidemmälle.

   • Niin totta! Koskaan ei voi huomista päivää tietää..


  • Anonyymi

   Olipa piristävää eilen, kun uuden vuoden juhlinnassa suutelin yhden irlantilaisen naisen kanssa ex-tempore. Pikkujuttu, mutta hauska vuoden aloitus!

   • Anonyymi

    Olipa kiva lukea välillä tällaista elämänmakuista touhua 😊 ihanaa ja hauskaa 🤗 Oikein iloista ja rentoa Uutta Vuotta sinulle ja kaikille muillekin!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olipa kiva lukea välillä tällaista elämänmakuista touhua 😊 ihanaa ja hauskaa 🤗 Oikein iloista ja rentoa Uutta Vuotta sinulle ja kaikille muillekin!

    Kiitos samoin 😊


  • Anonyymi

   Ennustan että vuonna 2023 lesbous menee muodista pois ja osa pamahtaa takaisin heteroksi.

   • Anonyymi

    Ehkä, kun on pienet piirit ja todennäköisyys löytää sopiva nainen kumppanikseen on hyvin hyvin pieni.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ehkä, kun on pienet piirit ja todennäköisyys löytää sopiva nainen kumppanikseen on hyvin hyvin pieni.

    Älä ruoki trollia


   • Anonyymi

    Ennustan että sinä pysyt katkerana tänäkin vuonna.


  • Anonyymi

   Ah tammikuu alkoi jo kuntosalilla eka pvä. Hyvä aamupala. Avantouinti kausi meneillään. Puolison kanssa kunnostetaan omaa taloa. Nautitaan elämästä. Hoidetaan kehoja, koteja, autoja, metsää ja kissaa. Pidetään lämpimät välit tuttuihin, jelppaillaan muita. Istutaan iltaa. Pelataan ja leffoja. Nautitaan keväthangista lumikenkäillen. Uidaan koko kesä. Saunotaan reilusti koko vuosi. Tehdään töitä hikipäisenä ja levätään milloin nuotiolla milloin takan äärellä. Keksitää uusia juttuja ja kehitetään itseämme. Varmana koulutuksia tulee ainakin vuoden mittaan itselle ja toiselle paljon uutta tuntematonta. Erittäin mielyttävä aloitus. Vuosi tulee menemään nopeasti.

   • Anonyymi

    Kuulostaa ihan mahtavalta! Mullakin on vaikka mitä suunnitelmia. Hyvinvointi, uusia kokemuksia, ystävät, oman rakkaan löytäminen, opiskelu ja muu itsen kehittäminen, sisustus jne. Nytkin näkyy aurinko paistamaan, kevät tulee kohta!


  • Hyvä olla tavotteita ja unelmia, mutta elämä voi mennä toisin, mitä on unelmoinut ja suunnitellut. Itse elän päivän kerrallaan

  • Anonyymi

   Ei oo suunnitelmia. Elämä jatkuu samanlaisena, vain vuosi vaihtui. On se jännää.

  • Anonyymi

   Kivoja ajatuksia. Anteeksi poikkesin tänne ihan syystä.Listäkseni ymmärtämystä teistä.Sain paljon heinäkuu 2022.Kyselyjä aikuisen lapseni-joka mies, serkulta mies puolinen , noin 4h matka meno ja paluu sama Suomessa.Kuin kohde paikassa olo yhden päivän aikana.Ahdistukseen asti kyselyjä lespoista.Oli pulla pähän lyöty ahdistukseen asti miksi? Siksikö että satenkaari kulkussa marssein hetrona: Ihmisoikeuksien ja tasa arvon puolesta. Kuin samasta syystä olin Sateenkari messu Helsingissä.Minusta jokaisella on oikeus rakastaa ketä haluaa. Ei ole keneltäkään se pois.Joulu kuu sitten joku jossain päin joulupöydässä sanoi hänellä on tyttöystävä.Katsoin häntä.Poskipäät meni punaisisksi.Pöytän tuli hiljaisuus. Päätin en avaa aihe keskustelu vanhempana naisena .Yhdistelin palan pelin paloja ja tulin tulos kaiki sen tietä jos totta? Mutta iksi minulta mummolta esim. asia salataan? En käsitä.Tossa tv tasolla on lisäksi maljakossa kulkueesta Helsinki sateen kaari lippu yhä.Harmitaa ihmiset oli suntautumus mihin tahansa. Miksi lullan kuvitelaan,salatan omista suntautumuksista niltä ihmisltä joitka aidosti rakastaa henkilöä,henkilöitä? Tässä tapaus karvat nousi pystyyn.Oliko pari vuotta kun hän valitis läheisekseen siskoni.Mummon sijaan. Siskoni vaavarinen aviopuoliso ja minä yksinelävä, Pärjään en valita.Se kai syy siskoni tehtävä ollut koko aikuis ikäni vetää maton jalkojeni alta.Olette yhtä arvokaita kaikki sitä huolimatta keä rakastatte. Mutta älkä kuvitelko luulko.Vanhempi väki esim.Mumot teidt hylkäisi.Loukaa kun salatte jotkut asoita.Ulkoistatte ne ihmiset kuvitelmilla luulloilanne jotka teitä rakastaa. Helsinki 14.1.23.

   • Anonyymi

    Missä olit äidinkielen tunnilla?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   599
   2315
  2. Mitä ihmettä? Sofia Belorf kauppaa omaisuuttaan

   Onko vuokrat maksamatta, vai miksi myy käytettyjä luksusasusteitaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   1554
  3. Syöksit minut syvälle masennukseen

   Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
   Ikävä
   223
   1217
  4. Harmittaako sinua että pilasit välisi

   Ikävöimääsi ihmiseen tämän palstan takia?
   Ikävä
   69
   772
  5. Jos en järkeilisi tätä

   olisin jo antautunut sinulle kokonaan. Tämä himokin on ihan jotain käsittämätöntä. En tiedä mikä sinussa on, mutta olet saanut tämän naisen ihan sekai
   Ikävä
   21
   721
  6. Ihanat kulta

   ne sun uudetkin hiukset...😍 Oot niin kaunis ja seksikäs ettei meinaa uskaltaa ees katsoa ettei uppoa liian syvälle katseesi lumoihin, mites siitä enä
   Ikävä
   35
   718
  7. Entä jos me törmätään mies

   Sattumalta joskus?
   Ikävä
   32
   706
  8. Mitä aikuisen ihmisen pitää ymmärtää ihmissuhteista.

   1) Ihmiset jäävät elämääsi, jos ovat jäädäkseen. Heillä on vapaa tahto ja valinta. Jos he eivät valitse niin tehdä, se hyväksytään ja ymmärretään. Ilm
   Ikävä
   64
   695
  9. Näin ajattelen.

   Jos en ollut sen arvoinen, että selvität asiat kanssani oikeassa elämässä. Jos et uskonut minuun, vaan epäilit minun valehtelevan. Mistään. Sinä voit
   Ikävä
   33
   655
  Aihe