PKS:n rosvot

Anonyymi-ap

Miten nukuttaa PKS johtoa ja hallitusta kun tänäänkin rosvoavat yli 1000% katteella vähäosaisia ja mökkien asukkaita koko Pohjois-Karjalan alueella.
Onko tosiaan niin, että näille rosvoille ei löydy suitsijaa vaikka kuntien asukaat, joita rosvotaan, omistaa kirjaimellisesti PKS:n. Ei niitä osakkeita omista hallituksen jäsenet, eikä PKS:n toimiva johto vaan ihan tavalliset kuntalaiset.
Me olemme vaan äänestäneet väärät henkilöt valvomaan etujamme tässä häikäilemättömässä sähköyhtiössä, jolla ei ole minkäänlaista omaatuntoa kun se saattaa ihmiset todella hädänalaiseen tilaan rosvotessaan yli 1000% voittoja myymästään perustarpeesta sähköstä ja vielä monopolin turvin.
Ensimmäinen mahdollisuus vaikuttaa asiaan on seuraavat eduskuntavaalit. Niissä olevilta ehdokkailta kannattaa kysyä, ovatko he valmiita purkamaan sähkönjakelun monopolin ja avaamaan sähkömarkkinan todelliselle kilpailulle. Seuraavissa kuntavaaleissa me jo tiedämme ketä ei missään tapauksessa pidä äänestää ja äänestämme vain heitä, jotka lupaavat lopettaa omistajien rosvoamisen ja antamaan osaamattomalle johdolle kenkää heti kun se on mahdollista, sillä näitä rosvopäälliköitä ei todellakaan tarvita tässä maakunnassa.

16

218

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Asiaa kirjoitat. Se on tämä nykyinen poliittinen rottajoukko joka nakertaa ihmisten elämää.
   En suosittele äänestämään ketään muuta kun kristillisiä ja perussuomalaisia. Saataisiin tähän peittelyn ja petoksen kierteeseen päätös. Vihanen olen minäkin.

   • Anonyymi

    Lisäys: En suosittele myöskään kristillisiä nyt äänestämään . Sota EU:ssa ja missä on Jumala
    https://eroakirkosta.fi/dynamic/index.php/

    Tuossa vastaukseni edelliseeni että erotkaa kostoksi Putinin sodasta kirkosta ja säästätte rahaa. Mikä saa Ortodoksi-venäjän hyökkäämään sukulaismaahan ja missä on Jumala?


   • Anonyymi

    nu'nih,
    mitäs ne pimppi/pippeli poliisit tai ölisevät ääliöt,
    sais aikaan...?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    nu'nih,
    mitäs ne pimppi/pippeli poliisit tai ölisevät ääliöt,
    sais aikaan...?

    Tuskinpa ainakaan yhtä paljon velkaa kuin viherpunikit. Voisi taivaanrannan maalaamiseenkin ja taivaan tuuliin mennä paljon vähemmän rahaa kuin nyt...


   • Anonyymi

    Jopa on elämä joillakin vaikeaa. Lopettakaa kuluttaminen, ihan kaikenlainen kuluttaminen.


  • Anonyymi

   Perkele on vesivoimaa ja sitä myydään. Ei jää ne vesivoiman tuotot Pohjois-Karjalaan

   • Anonyymi

    Tuskin jää mikään raha.Puolueet hoitavat sen jaon rahoittajilleen. Korruptio jatkuu ja sitä ei tunnusteta koskaan. Tukirahat aiheuttivat jätti-inflaation mutta siitäkäänei puhuta kun kansa ei käsitä mitään mistään.Jatketaan jättituilla ja seurauksena on jättilama joka on suurempi kuin 30 -luvun.


  • Anonyymi

   Hyväveli verkostoja on vaikea purkaa, käytännössä mahdotonta. Heillä on joka paikassa oma vapaamuurari, he pitävät huolen että rahan keräys jatkuu.

   • Anonyymi

    Siitä huolehtii sensuurilakikokoelma joka kattaa kaiken keskustelun. Turpa kiinni tai sakot.


  • Anonyymi

   Vaalirahoittajat ovat jo rahansa sijoittaneet ehdokkaisiinsa.Köyhät jäi taas junasta asemalle ruikuttamaan. Äänestäminen on turhaa jos ei ole omaa ehdokasta vaaleiisa . Tämähän on nähty sata kertaa. Parempi keskittyä juhlimiseen Sannan kanssa.

  • Anonyymi

   Testaan, tuleeko viesti näkyviin. Äsken kirjoitin kommenti ja ei julkaistu, tuli vain ilmoitus, että vaikutat botilta. Onko tämä sivu mennyt todella siihen, ettei mitään voi kirjoittaa.... Eikä viesti edes sisältänyt kirosanoja tms. No, katsotaan kuinka käy...

  • Anonyymi

   Hyvin ne nukkuu, eihän muulla ole merkitystä kuin omalla hyvinvoinnilla ja oman lompakon paksuudella, ei mitään väliä, jos mökin mummot ja papat kärsii. Toivon todella, että Karma on olemassa ja saavat ansionsa mukaan. Tosin taitaa olla turha toive...

  • Anonyymi

   Pohjoiskarjalaiset ovat saamatonta porukkaa, koska tuosta PKS:n ylihinnoittelusta on puhuttu ainakin puoli vuosisataa, mutta mitään ei sille tehdä.

  • Anonyymi

   Stna suomen paras lohijoki piti aikoinaan pilata voimalaitoksilla jotka nyt jauhaa yötäpäivää ilmaisesta jokivedestä sähköä ja nyt ei muka ole sähköä ja jos on, niin se on hirrrrrmu kallista. Kansaa on hyvä kusettaa kun siihen on työkalut.

  • Anonyymi

   Rahaa tarvitaan, taas on suunnitteilla matka jonnekkin kauas hallituksen kanssa, jossa hallitus juotetaan myötämieliseksi johdon toiveille. Seuraavan kerran kun matkustatte Seutulan kautta ryyppäämään, aloittakaa se juopottelu vasta kun olette kohteessa, eikä niin että jo Seutulassa porukat on niin päissään että heitä talutetaan koneeseen. Saa hävetä koko suomen puolesta kun hallitus saatetaan käsikynkkää koneeseen tekemään suuria päätöksiä maakunnan parhaaksi.
   Onko siihen PKS:n hallituspaikkaan muuta pätevyysvaatimusta kuin olla juoppo?
   Päätöksiin ei kukaan tuossa koko0onpanossa osaa sanoa yhtään mitään.

  • Anonyymi

   Kun PKS on ottanut päämääräkseen kyykyttää Pohjois-Karjalan asukkaita viimeisen päälle, niin olisiko aika myös Pohjois-Karjalaisten alkaa kyykyttää rosvoavaa sähköyhtiötä samalla mitalla.
   Mitäpä jos jatkossa PKS:n kanssa ei sovita mistään maankäyttöasiasta kuin pakkolunastuksen kautta, niin saavat suuret johtajat muutakin mietittävää miten kurjistaa Pohjois-Karjalaa.
   Osaamattomuus ja järjetön hinnoittelu on niitä tuotemerkkejä josta maakunnallinen sähköyhtiö tunnetaan. Jokainen voi tehdä vertailun miten tehokkaasti yhtiö toimii. Ottakaapa tarjous heidän osaamisalueeltaan vaikka ilmalinjan vedosta, sielläkin on käytössä 1000% katteet jos niitä vertaa alueen urakoitsijoiden antamiin hintoihin.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   547
   3269
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   101
   1541
  3. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   73
   1457
  4. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   166
   1113
  5. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   143
   1092
  6. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   76
   916
  7. Tämä on naiselle

   Hyvää iltaa ja yötä. Mikäli haluat olla rakas, meidän on nähtävä ja juteltava. näin toivoo.mies
   Ikävä
   38
   829
  8. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   94
   817
  9. Teki mieli sanoa

   Ajatukseni karkaavat kuin levottomat perhoset sinne missä sinä olet. Teki mieli sanoa, että olet todellinen syyni. Alku ja loppu, avoin äärettömyys. A
   Ikävä
   37
   814
  Aihe