PKS:n rosvot

Anonyymi-ap

Miten nukuttaa PKS johtoa ja hallitusta kun tänäänkin rosvoavat yli 1000% katteella vähäosaisia ja mökkien asukkaita koko Pohjois-Karjalan alueella.
Onko tosiaan niin, että näille rosvoille ei löydy suitsijaa vaikka kuntien asukaat, joita rosvotaan, omistaa kirjaimellisesti PKS:n. Ei niitä osakkeita omista hallituksen jäsenet, eikä PKS:n toimiva johto vaan ihan tavalliset kuntalaiset.
Me olemme vaan äänestäneet väärät henkilöt valvomaan etujamme tässä häikäilemättömässä sähköyhtiössä, jolla ei ole minkäänlaista omaatuntoa kun se saattaa ihmiset todella hädänalaiseen tilaan rosvotessaan yli 1000% voittoja myymästään perustarpeesta sähköstä ja vielä monopolin turvin.
Ensimmäinen mahdollisuus vaikuttaa asiaan on seuraavat eduskuntavaalit. Niissä olevilta ehdokkailta kannattaa kysyä, ovatko he valmiita purkamaan sähkönjakelun monopolin ja avaamaan sähkömarkkinan todelliselle kilpailulle. Seuraavissa kuntavaaleissa me jo tiedämme ketä ei missään tapauksessa pidä äänestää ja äänestämme vain heitä, jotka lupaavat lopettaa omistajien rosvoamisen ja antamaan osaamattomalle johdolle kenkää heti kun se on mahdollista, sillä näitä rosvopäälliköitä ei todellakaan tarvita tässä maakunnassa.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Asiaa kirjoitat. Se on tämä nykyinen poliittinen rottajoukko joka nakertaa ihmisten elämää.
      En suosittele äänestämään ketään muuta kun kristillisiä ja perussuomalaisia. Saataisiin tähän peittelyn ja petoksen kierteeseen päätös. Vihanen olen minäkin.

      • Anonyymi

        Lisäys: En suosittele myöskään kristillisiä nyt äänestämään . Sota EU:ssa ja missä on Jumala
        https://eroakirkosta.fi/dynamic/index.php/

        Tuossa vastaukseni edelliseeni että erotkaa kostoksi Putinin sodasta kirkosta ja säästätte rahaa. Mikä saa Ortodoksi-venäjän hyökkäämään sukulaismaahan ja missä on Jumala?


      • Anonyymi

        nu'nih,
        mitäs ne pimppi/pippeli poliisit tai ölisevät ääliöt,
        sais aikaan...?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        nu'nih,
        mitäs ne pimppi/pippeli poliisit tai ölisevät ääliöt,
        sais aikaan...?

        Tuskinpa ainakaan yhtä paljon velkaa kuin viherpunikit. Voisi taivaanrannan maalaamiseenkin ja taivaan tuuliin mennä paljon vähemmän rahaa kuin nyt...


      • Anonyymi

        Jopa on elämä joillakin vaikeaa. Lopettakaa kuluttaminen, ihan kaikenlainen kuluttaminen.


    • Anonyymi

      Perkele on vesivoimaa ja sitä myydään. Ei jää ne vesivoiman tuotot Pohjois-Karjalaan

      • Anonyymi

        Tuskin jää mikään raha.Puolueet hoitavat sen jaon rahoittajilleen. Korruptio jatkuu ja sitä ei tunnusteta koskaan. Tukirahat aiheuttivat jätti-inflaation mutta siitäkäänei puhuta kun kansa ei käsitä mitään mistään.Jatketaan jättituilla ja seurauksena on jättilama joka on suurempi kuin 30 -luvun.


    • Anonyymi

      Hyväveli verkostoja on vaikea purkaa, käytännössä mahdotonta. Heillä on joka paikassa oma vapaamuurari, he pitävät huolen että rahan keräys jatkuu.

      • Anonyymi

        Siitä huolehtii sensuurilakikokoelma joka kattaa kaiken keskustelun. Turpa kiinni tai sakot.


    • Anonyymi

      Vaalirahoittajat ovat jo rahansa sijoittaneet ehdokkaisiinsa.Köyhät jäi taas junasta asemalle ruikuttamaan. Äänestäminen on turhaa jos ei ole omaa ehdokasta vaaleiisa . Tämähän on nähty sata kertaa. Parempi keskittyä juhlimiseen Sannan kanssa.

    • Anonyymi

      Testaan, tuleeko viesti näkyviin. Äsken kirjoitin kommenti ja ei julkaistu, tuli vain ilmoitus, että vaikutat botilta. Onko tämä sivu mennyt todella siihen, ettei mitään voi kirjoittaa.... Eikä viesti edes sisältänyt kirosanoja tms. No, katsotaan kuinka käy...

    • Anonyymi

      Hyvin ne nukkuu, eihän muulla ole merkitystä kuin omalla hyvinvoinnilla ja oman lompakon paksuudella, ei mitään väliä, jos mökin mummot ja papat kärsii. Toivon todella, että Karma on olemassa ja saavat ansionsa mukaan. Tosin taitaa olla turha toive...

    • Anonyymi

      Pohjoiskarjalaiset ovat saamatonta porukkaa, koska tuosta PKS:n ylihinnoittelusta on puhuttu ainakin puoli vuosisataa, mutta mitään ei sille tehdä.

    • Anonyymi

      Stna suomen paras lohijoki piti aikoinaan pilata voimalaitoksilla jotka nyt jauhaa yötäpäivää ilmaisesta jokivedestä sähköä ja nyt ei muka ole sähköä ja jos on, niin se on hirrrrrmu kallista. Kansaa on hyvä kusettaa kun siihen on työkalut.

    • Anonyymi

      Rahaa tarvitaan, taas on suunnitteilla matka jonnekkin kauas hallituksen kanssa, jossa hallitus juotetaan myötämieliseksi johdon toiveille. Seuraavan kerran kun matkustatte Seutulan kautta ryyppäämään, aloittakaa se juopottelu vasta kun olette kohteessa, eikä niin että jo Seutulassa porukat on niin päissään että heitä talutetaan koneeseen. Saa hävetä koko suomen puolesta kun hallitus saatetaan käsikynkkää koneeseen tekemään suuria päätöksiä maakunnan parhaaksi.
      Onko siihen PKS:n hallituspaikkaan muuta pätevyysvaatimusta kuin olla juoppo?
      Päätöksiin ei kukaan tuossa koko0onpanossa osaa sanoa yhtään mitään.

    • Anonyymi

      Kun PKS on ottanut päämääräkseen kyykyttää Pohjois-Karjalan asukkaita viimeisen päälle, niin olisiko aika myös Pohjois-Karjalaisten alkaa kyykyttää rosvoavaa sähköyhtiötä samalla mitalla.
      Mitäpä jos jatkossa PKS:n kanssa ei sovita mistään maankäyttöasiasta kuin pakkolunastuksen kautta, niin saavat suuret johtajat muutakin mietittävää miten kurjistaa Pohjois-Karjalaa.
      Osaamattomuus ja järjetön hinnoittelu on niitä tuotemerkkejä josta maakunnallinen sähköyhtiö tunnetaan. Jokainen voi tehdä vertailun miten tehokkaasti yhtiö toimii. Ottakaapa tarjous heidän osaamisalueeltaan vaikka ilmalinjan vedosta, sielläkin on käytössä 1000% katteet jos niitä vertaa alueen urakoitsijoiden antamiin hintoihin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1615
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1244
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1086
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1072
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      970
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      857
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      741
    Aihe