PKS:n rosvot

Anonyymi-ap

Miten nukuttaa PKS johtoa ja hallitusta kun tänäänkin rosvoavat yli 1000% katteella vähäosaisia ja mökkien asukkaita koko Pohjois-Karjalan alueella.
Onko tosiaan niin, että näille rosvoille ei löydy suitsijaa vaikka kuntien asukaat, joita rosvotaan, omistaa kirjaimellisesti PKS:n. Ei niitä osakkeita omista hallituksen jäsenet, eikä PKS:n toimiva johto vaan ihan tavalliset kuntalaiset.
Me olemme vaan äänestäneet väärät henkilöt valvomaan etujamme tässä häikäilemättömässä sähköyhtiössä, jolla ei ole minkäänlaista omaatuntoa kun se saattaa ihmiset todella hädänalaiseen tilaan rosvotessaan yli 1000% voittoja myymästään perustarpeesta sähköstä ja vielä monopolin turvin.
Ensimmäinen mahdollisuus vaikuttaa asiaan on seuraavat eduskuntavaalit. Niissä olevilta ehdokkailta kannattaa kysyä, ovatko he valmiita purkamaan sähkönjakelun monopolin ja avaamaan sähkömarkkinan todelliselle kilpailulle. Seuraavissa kuntavaaleissa me jo tiedämme ketä ei missään tapauksessa pidä äänestää ja äänestämme vain heitä, jotka lupaavat lopettaa omistajien rosvoamisen ja antamaan osaamattomalle johdolle kenkää heti kun se on mahdollista, sillä näitä rosvopäälliköitä ei todellakaan tarvita tässä maakunnassa.

17

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Asiaa kirjoitat. Se on tämä nykyinen poliittinen rottajoukko joka nakertaa ihmisten elämää.
   En suosittele äänestämään ketään muuta kun kristillisiä ja perussuomalaisia. Saataisiin tähän peittelyn ja petoksen kierteeseen päätös. Vihanen olen minäkin.

   • Anonyymi

    Lisäys: En suosittele myöskään kristillisiä nyt äänestämään . Sota EU:ssa ja missä on Jumala
    https://eroakirkosta.fi/dynamic/index.php/

    Tuossa vastaukseni edelliseeni että erotkaa kostoksi Putinin sodasta kirkosta ja säästätte rahaa. Mikä saa Ortodoksi-venäjän hyökkäämään sukulaismaahan ja missä on Jumala?


   • Anonyymi

    nu'nih,
    mitäs ne pimppi/pippeli poliisit tai ölisevät ääliöt,
    sais aikaan...?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    nu'nih,
    mitäs ne pimppi/pippeli poliisit tai ölisevät ääliöt,
    sais aikaan...?

    Tuskinpa ainakaan yhtä paljon velkaa kuin viherpunikit. Voisi taivaanrannan maalaamiseenkin ja taivaan tuuliin mennä paljon vähemmän rahaa kuin nyt...


   • Anonyymi

    Jopa on elämä joillakin vaikeaa. Lopettakaa kuluttaminen, ihan kaikenlainen kuluttaminen.


  • Anonyymi

   Perkele on vesivoimaa ja sitä myydään. Ei jää ne vesivoiman tuotot Pohjois-Karjalaan

   • Anonyymi

    Tuskin jää mikään raha.Puolueet hoitavat sen jaon rahoittajilleen. Korruptio jatkuu ja sitä ei tunnusteta koskaan. Tukirahat aiheuttivat jätti-inflaation mutta siitäkäänei puhuta kun kansa ei käsitä mitään mistään.Jatketaan jättituilla ja seurauksena on jättilama joka on suurempi kuin 30 -luvun.


  • Anonyymi

   Hyväveli verkostoja on vaikea purkaa, käytännössä mahdotonta. Heillä on joka paikassa oma vapaamuurari, he pitävät huolen että rahan keräys jatkuu.

   • Anonyymi

    Siitä huolehtii sensuurilakikokoelma joka kattaa kaiken keskustelun. Turpa kiinni tai sakot.


  • Anonyymi

   Vaalirahoittajat ovat jo rahansa sijoittaneet ehdokkaisiinsa.Köyhät jäi taas junasta asemalle ruikuttamaan. Äänestäminen on turhaa jos ei ole omaa ehdokasta vaaleiisa . Tämähän on nähty sata kertaa. Parempi keskittyä juhlimiseen Sannan kanssa.

  • Anonyymi

   Testaan, tuleeko viesti näkyviin. Äsken kirjoitin kommenti ja ei julkaistu, tuli vain ilmoitus, että vaikutat botilta. Onko tämä sivu mennyt todella siihen, ettei mitään voi kirjoittaa.... Eikä viesti edes sisältänyt kirosanoja tms. No, katsotaan kuinka käy...

  • Anonyymi

   Hyvin ne nukkuu, eihän muulla ole merkitystä kuin omalla hyvinvoinnilla ja oman lompakon paksuudella, ei mitään väliä, jos mökin mummot ja papat kärsii. Toivon todella, että Karma on olemassa ja saavat ansionsa mukaan. Tosin taitaa olla turha toive...

  • Anonyymi

   Pohjoiskarjalaiset ovat saamatonta porukkaa, koska tuosta PKS:n ylihinnoittelusta on puhuttu ainakin puoli vuosisataa, mutta mitään ei sille tehdä.

  • Anonyymi

   Stna suomen paras lohijoki piti aikoinaan pilata voimalaitoksilla jotka nyt jauhaa yötäpäivää ilmaisesta jokivedestä sähköä ja nyt ei muka ole sähköä ja jos on, niin se on hirrrrrmu kallista. Kansaa on hyvä kusettaa kun siihen on työkalut.

  • Anonyymi

   Rahaa tarvitaan, taas on suunnitteilla matka jonnekkin kauas hallituksen kanssa, jossa hallitus juotetaan myötämieliseksi johdon toiveille. Seuraavan kerran kun matkustatte Seutulan kautta ryyppäämään, aloittakaa se juopottelu vasta kun olette kohteessa, eikä niin että jo Seutulassa porukat on niin päissään että heitä talutetaan koneeseen. Saa hävetä koko suomen puolesta kun hallitus saatetaan käsikynkkää koneeseen tekemään suuria päätöksiä maakunnan parhaaksi.
   Onko siihen PKS:n hallituspaikkaan muuta pätevyysvaatimusta kuin olla juoppo?
   Päätöksiin ei kukaan tuossa koko0onpanossa osaa sanoa yhtään mitään.

  • Anonyymi

   Kun PKS on ottanut päämääräkseen kyykyttää Pohjois-Karjalan asukkaita viimeisen päälle, niin olisiko aika myös Pohjois-Karjalaisten alkaa kyykyttää rosvoavaa sähköyhtiötä samalla mitalla.
   Mitäpä jos jatkossa PKS:n kanssa ei sovita mistään maankäyttöasiasta kuin pakkolunastuksen kautta, niin saavat suuret johtajat muutakin mietittävää miten kurjistaa Pohjois-Karjalaa.
   Osaamattomuus ja järjetön hinnoittelu on niitä tuotemerkkejä josta maakunnallinen sähköyhtiö tunnetaan. Jokainen voi tehdä vertailun miten tehokkaasti yhtiö toimii. Ottakaapa tarjous heidän osaamisalueeltaan vaikka ilmalinjan vedosta, sielläkin on käytössä 1000% katteet jos niitä vertaa alueen urakoitsijoiden antamiin hintoihin.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sähköpotkulautaonnettomuus

   Nyt sitten sattui ja pahasti! Uutisen mukaan 3 alle 15-vuotiasta olisi ollut samalla sähköpotkulaudalla liikkeellä. T
   Vantaa
   224
   2815
  2. Nainen, viime yönä ajattelin sinua ja itkin

   On vain niin ikävä, enkä tunteilleni mitään voi. Olisit minun iloni, olisit minun päiväni ja aurinkoni, mutta nyt olet p
   Ikävä
   69
   1840
  3. No nainen...

   Mitkä on fiilikset nykyään?
   Ikävä
   108
   1310
  4. ABC Kuinka monta samaa kirjainta yhteensä

   ..yhteensä teillä on etu ja sukunimissänne? Uskallatko laittaa ne kirjaimet? Hyvä aika tunnistaa ja tavata se oma kaiva
   Ikävä
   96
   1161
  5. Ole rohkeampi kuin koskaan

   ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
   Ikävä
   69
   1110
  6. Oulussa puukotettu lasta

   Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
   Perussuomalaiset
   316
   933
  7. Mitä asiaa tai ominaisuutta kaipaat eniten

   Ikäväsi kohteessa?
   Ikävä
   42
   909
  8. Mitä tekisit jos

   täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
   Ikävä
   84
   904
  9. Mitä et sietäisi kumppaniltasi

   Onko jokin asia tai asioita joista et haluaisi joustaa tai riita tulee eli haluat tehdä sen itse tai omia
   Sinkut
   68
   857
  10. Miten ihmeessä

   on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
   Ikävä
   48
   813
  Aihe