Helen perui 20 senttiä/kWh ja 6kk-tarjouksen

Anonyymi-ap

Ei nimittäin ole Helenin sivuilla sopimusten kohdalla sanaakaan tästä 19.12. ilmoitetusta 6kk sopimuksesta. Firman tiedottaminen on täysin luokatonta, hyvään liikemiestapaan kuuluu, että asiakkaille kerrotaan, jos ilmoitettu asia joudutaan perumaan, mutta tämä ei näy Heleniä koskevan.

Yhtä lailla onnetonta on voimassaolevan sähkösopimuksen tietojen tarkistaminen Helenin sivuilta. Nimittäin tiedot eivät pidä paikkaansa eivätkä päivity.

Lyhyesti sanottuna paska firma, ja kun pääsen eroon sopimuksen loputtua, en uutta sopimusta tee Helenin kanssa, vaikka firma maksaisi minulle.

5

354

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei se sitä perunut ole, kyllä se netistä löytyy. Huomaa kuitenkin, että jos sulla on esim. aikasähkö (päiväsähkö ja yösähkö), ei ole varmaa, että saat sen takaisin 6 kuukauden jälkeen. Huomaa myös, että 6 kuukaudessa on mukana kesäkuu ja heinäkuu, jolloin ei muutenkaan paljon lämmitetä oli hinta mitä tahansa. Aion omalta osaltani tarkkaan harkita kannattaako tämä fiksusopimus, jos menettää jatkossa yötariffin. Tänään soitin Heleniin ja kysyin, minkä sopimuksen saan 6 kuukauden jälkeen, vastasivat aikasähkön menettämisen olevan mahdollista. Eivät pystyneet varmasti sanomaan mitään.

   • Anonyymi

    Ei kai uusia aikasähkösopimuksia tarjoa mikään yhtiö? Se, että Helenillä ei osata tuollaiseen kysymykseen vastata, kertoo kyllä paljon yhtiöstä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei kai uusia aikasähkösopimuksia tarjoa mikään yhtiö? Se, että Helenillä ei osata tuollaiseen kysymykseen vastata, kertoo kyllä paljon yhtiöstä.

    Kyllä niitä aikasähköjä tai yösähköjä on vielä ainakin omakotitaloihin, esim. Vantaan Energialla, Keravan energialla ja Helenilläkin ainakin tähän saakka. Tällaisissa omakotitaloissa, joissa on kuuman veden varaaja esim. yösähköllä sillä on merkitystä. Kerrostaloissa ei tietysti ole. Itse en aio riskeerata yösähköä tällä kuuden kuukauden sopimuksella, josta kaksi kuukautta on kesää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei kai uusia aikasähkösopimuksia tarjoa mikään yhtiö? Se, että Helenillä ei osata tuollaiseen kysymykseen vastata, kertoo kyllä paljon yhtiöstä.

    Kyllä niitä ainakin omakotitaloihin on. Esimerkiksi Vantaalla, Keravalla ja Helenilläkin ainakin ennen. Nimeltään aikasähkö tai yösähkö. Helenillä ne tosin saattaa nyt siis loppua tämän uuden sopimuksen myötä.


  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   350
   2860
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   63
   2646
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   248
   1141
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   428
   1072
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   46
   885
  6. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   838
  7. Raita Sport

   On puhuttu Raita sportti olis mennyt konkursiin pitääkö paikkansa.
   Oulainen
   8
   768
  Aihe