Estääkö Suomi 3. Maailmasodan?

Anonyymi-ap

Ukraina kymmenine liittolaisineen on sodassa Venäjän kanssa.
Sodalla ei tunnu näkyvän loppua.
Pääministerimme sanoo että Venäjä uhkaa nyt Suomea mutta ei kerro miten.
Suomeen halutaan ydinaseita.

Ukrainan haaveesta saada ohjuksia, jotka yltäisivät pitkälle Venäjän puolelle. Näitä ei länsi kuitenkaan ole toimittanut kolmannen maailmansodan pelossa. Huomionarvoisaa on se, että Ukrainan johtoa ei kolmas maailmansota tunnu pelottavan.

78

2009

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Trolli

      • Anonyymi

        Suimen valtiosääntö edellyttää valtiojohdolta ja medialta rehellisyyttä, niin, että Suomen kansa saa tietää totuuden. Nyt näin ei ole ollut.

        Suomalaisista laajalevikkisistä lehdistä eikä kansan rahoittamasta Ylestä, muilta TV-kanavilta ei löydy olennaisen tärkeää journalistista tietoa Suomen kansalle Ukrainan sodan synnystä, kehittymisestä ja USA/NATO:n provosoinnista — osapuolten ja liittolaisten syyllisyyksistä sotaan.

        Asiaan perehtyminen vaatii malttia lukea pitkiä asiatekstejä. Erittäin laajasisältöinen kokonaisuus, johon löytyy dokumentteihin perustuvat yliopistojen analyysit ja journalistisesti, lähinnä ulkomailla toimitetut artikkelit. Lähteiden sisältö on erittäin tärkeä.


        Venäjän hyvästä kauppakumppanista tuli Venäjälle sotaisan vihamielinen.

        Fasismin nousu.

        Lyhyt suomennos

        USA:n Eurooppaa vahingoittavan vallankaappauksen suunnittelu

        TRANSCEND MEDIA SERVICE

        Solutions-Oriented Peace Journalism

        TEKNOLOGIALEIRI

        Vallankaappauksen takana oleva verkosto oli itse asiassa aloittanut vallankaappauksen suunnittelun jo vuonna 2011. Silloin Googlen Eric Schmidt ja Jared Cohen, vielä Googlen palveluksessa, mutta jatkoi edelleen, vaikkakin epävirallisesti, USA:n ulkoministerin Hillary Clintonin päähenkilönä, jonka tehtävänä oli suunnitella "kansanliikkeitä" sekä Janukovitshin kaatamiseksi Ukrainassa että Assadin kaatamiseksi Syyriassa.

        Suunnitelman toteuttaminen alkoi 1. maaliskuuta 2013: ensimmäinen "teknologialeiri", jossa äärioikeistolaisia ukrainalaisia koulutettiin järjestämään verkossa Janukovitshin vastaisia joukkomielenosoituksia, pidettiin USA:n Kiovan suurlähetystössä kyseisenä päivänä, eli yli yhdeksän kuukautta ennen kuin Ukrainan demokraattisesti valitun presidentin syrjäyttämiseksi järjestetyt Maidan-mielenosoitukset alkoivat 20. marraskuuta 2013.


        Ukrainan demokraattisesti valitun puolueettoman hallituksen ja venäjämielisen laillisen presidentin korvaaminen helmikuussa 2014  amerikkalaismielisellä, raivokkaasti Venäjän vastaisella hallituksella oli väkivaltainen tapahtuma, joka tuotti paljon ruumiita.

        Tässä esitetään kiistattomia todisteita siitä, että kyseessä oli vallankaappaus ja että sen järjesti USA:n hallitus vieraaseen maahan — että USA:n hallitus aloitti "uuden kylmän sodan".

        — Venäjän hallitus reagoi USA:n hyökkäävään provokaatioon, jonka tavoitteena on sijoittaa ydinohjuksia Ukrainaan, alle kymmenen minuutin lentomatkan päähän Moskovasta.

        — Vuoden 1962 Kuuban ohjuskriisin aikana  USA:lla oli syytä pelätä Neuvostoliiton ydinohjuksia 103 mailin päässä Amerikan rajalta.

        — USA:n järjestämän Ukrainan vallankaappauksen jälkeen vuonna 2014 Venäjällä on syytä pelätä Naton ydinohjuksia, jotka eivät ole vain lähellä Venäjän rajaa vaan Venäjän rajalla. Se olisi katastrofaalista.

        Artikkelin tarkoituksena on kiinnittää huomiota siihen, ketkä ovat päähenkilöt, jotka ovat vastuussa maailmanlaajuisesti megavaarallisen ("kylmän sodan" sytyttävän) vallankaappauksen toteuttamisesta — ja siten maailman myöhemmän kurssin luomisesta yhä enenevässä määrin kohti globaalia ydintuhoa.

        Jos tulevaisuuden historiaa on olemassa, juuri nämä henkilöt joutuvat telakalle kärsimään tuon historian ankarimmat ja tuomitsevimmat tuomiot. Keitä nämä ihmiset sitten ovat?

        On selvää, että VICTORIA NULAND, USA:n presidentin Barack Obaman keskeinen agentti, [Mr. Bidenin politiikasta vastaava alivaltiosihteeri], joka valvoi vallankaappausta ainakin helmikuun 2014 aikana, jolloin se huipentui, oli ratkaisevassa asemassa paitsi Ukrainan  laillisen hallituksen laittomassa syrjäyttämisessä myös sen raivokkaasti venäläisvastaisen korvaajan valinnassa ja asettamisessa.

        Tammikuun 27. päivän 2014 puhelinkeskustelu Nulandin ja USA:n Ukrainan suurlähettilään Jeffrey Pyattin välillä oli erityisen merkittävä tapahtuma. Se ladattiin YouTubeen 4. helmikuuta 2014.

        Nuland hylkäsi tuolloin EU:n toiveen Ukrainan yhä demokraattisesta mutta vähemmän korruptoituneesta tulevasta hallituksesta, ja Nuland sanoi tunnetusti tuossa puhelussa:

        "Fuck the EU"

        ja kehotti Pyattia valitsemaan sen sijaan raivokkaasti venäläisvastaisen ja äärioikeistolaisen Arseni Jatsenjukin.

        Tämä keskeinen tapahtuma oli 24 päivää ennen kuin Ukrainan presidentti Viktor Janukovitsh syrjäytettiin 20. helmikuuta ja 30 päivää ennen kuin Ukrainan hallituksen johtoon valittu uusi henkilö, Jatsenjuk, nimitettiin virallisesti hallitsemaan nyt selvästi fasistista maata.

        Hän sai tämän virallisen nimityksen 26. helmikuuta. Se oli kuitenkin vain muodollisuus: Obaman agentti Victoria NULAND oli jo valinnut hänet 27. tammikuuta.


      • Anonyymi

        Aloituksessa: Pääministerimme sanoo että Venäjä UHKAA nyt Suomea mutta ei kerro miten. Suomeen halutaan ydinaseita.

        Presidentillä, pääministerillä, kansanedustajilla ei ole ammatillista kykyä tehdä sotilasstrategisia analyysejä.

        Valtiosääntö edellyttää totuuden kertomista kansalaisille.


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Suomi ei ole kuulunut eikä kuulu Venäjän Federaation hyökkäyskohteisiin. Sen tavoitteet ovat muualla.

        — Sen on osaltaan vahvistanut Ukrainassa vuonna 2014 [USA:n vallankaappauksesta] alkanut sota.

        Suomen Nato-jäsenyyden merkityksestä maan tulevaisuudelle esitetään valheellisia väitteitä. Jäsenyydestä aiheutuvia ongelmia vähätellään.

        Suomen tulevaisuudelle vahingolliseksi kansalaisten tunnekuohu muodostui, kun Nato-jäsenyyttä ajanut • vähemmistö [TP Niinistö] sai pelottelupolitiikalla suuren osan kansalaisista [ja kansanedustajista] uskomaan, että ”nyt se Venäjä hyökkää Suomeen".

        Ei hyökkää.

        Eikä ole hyökännyt koko Venäjän 30-vuotisen olemassaolon aikana. Pelottelu pelkkää propagandaa.

        Suurvallat eivät hyökkäile 2000-luvun maailmassa miten sattuu ja milloin hyvänsä. Analyyttiset arviot hyödyistä ja haitoista ovat yhä tärkeämpiä. Pienien valtioiden kohdalla huolellinen hyötyjen ja haittojen puntarointi vain korostuu.

        Suomi on rauhallinen sivusuunta Venäjän strategisessa ajattelussa. Näin on ollut sen koko olemassaolon ajan. Asian vahvistavat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat. Totuus selittää, miksi Suomi ei ole ollut hyökkäysten kohteena, vaikka ”hosupetterit" niin väittänyt 30 vuotta.

        Harhautuksen ja petoksen maku kasvaa viikko viikolta, kun yhä selkeämmin nähdään, ettei suuren, pitkäaikaisesti Suomea sitovan päätöksen valmisteluun olekaan sellaista kiirettä ja hätää, jolla valtiojohto on perustellut nopeutettua aikataulua.

        Venäjä ei lähde ilman syytä rauhalliseen Pohjolaan, saati sotilaallisesti vahvaan Suomeen hyökkäilemään, ellei Kremlin johtoa tahallaan ärsytetä ja haasteta kamppailuun.

        TILANNE JA UHKAKUVAT MUUTTUVAT, JOS SUOMESTA TULEE NATO-MAA

        Naton itärajan siirtäminen liian lähelle Venäjän strategisia kohteita (Pietari, Muurmansk) on nykyisessä asetelmassa katala teko ja kova loukkaus. [Ydinaseuhka Venäjän olemassa ololle] Vaikutukset Suomen turvallisuudelle ja maan talouden ja yhteiskunnan kehitykselle ovat kielteisiä.

        — Jäsenyyden haitat ovat suurempia kuin hyödyt.

        — Oikea tieto ei vielä ole tavoittanut kansalaisia [valtiosäännön vastainen sensuuri].

        ”Suomen on oltava ”hyvin, hyvin varovainen”, sanoo amerikkalaistutkija Nato-jäsenyydestä.” — Varoitus oli otsikkona Helsingin Sanomien Natoa käsitelleessä artikkelissa, jossa meitä suomalaisia varoitti amerikkalaistutkija Ted Galen Carpenter. Hän on kansainvälisen politiikan asiantuntija, joka tuntee tarkoin Naton. – – https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008782136.html

        Carpenter yhtyy käsitykseen, jonka mukaan VENÄJÄ EI MUODOSTA SUOMELLE UHKAA, joka vaatisi Suomen liittymistä Natoon.

        Suomessa nopeasti lisääntynyt Nato-innostus on ylireagointia Ukrainasta tulviviin kauhukuviin.

        Valtaa pitävä eliitti haluaa varmistaa, etteivät suomalaiset ehdi tointua Ukrainan sodan aiheuttamasta tyrmistyksestä ja Nato-hurmasta ennen kuin jäsenyys on varmistunut.

        • Vasta jälkeenpäin kansa voi vapaasti ajatella — ja katua väärää valintaa.

        Naton paljon mainostetut 5. artiklan mukaiset turvatakuut olisikin syytä ymmärtää turvalupauksena, jonka toteuttaminen ”kovissa tilanteissa” riippuu kunkin jäsenvaltion kansallisista arvioista.
        — USA:n osalta on erittäin todennäköistä, ettei sen omia kansallisia etuja haluta lainkaan vaarantaa Euroopan tai muiden muiden ”valtameren takaisten” kriisien ja sotien vuoksi. [Ukrainassakin on USA:n sijaissota, jossa ukrainalaiset sotivat USA:n sijasta]

        Miksikö Venäjä ei tule edes yrittämään Suomen valtaamista?

        Vastaus on selvä, kun hetkisen miettii tosiasioita.

        Ei Suomi ole sellainen ”heittopussi” ja Naton turvaa peloissaan aneleva surkimus, kuin ”hosupetterit” Nato-innossaan esittävät.

        Suomen puolustus on kunnossa, kiitos yleisen asevelvollisuuden ja kansalaisten korkean tahdon pitää huolta tästä maasta. Suomi on sotilaallisesti Pohjolan vahvin valtio. Meillä osattu järkevästi huolehtia sekä maanpuolustuksen että yhteiskunnan hyvinvoinnin perusteista.

        Jos Suomi ottaa Nato-jäsenyyden myötä vastuulleen reilusti yli puolet Naton ja Venäjän välisestä rajasta, Suomesta tulee Kremlin Nato-vastaisen häirinnän ja hybridi- ja kyberiskujen pääkohde. Venäjän ”konnankoukut” ja yllätykset tulevat rasittamaan Suomea kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

        Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksen tutkimusjohtaja Hanna Smith: ”Mahdollista voi olla iso kyberhyökkäys, jolla on taloudellisia tai jopa ihmishenkiä vieviä vaikutuksia".


        Tiedoksi Nato-päätöstä valmisteleville kansanedustajille ja muulle valtiojohdolle: — Naton ja Venäjän välisen rajan tärkeimmän vartijan kohtalo tulee olemaan kova? — On suorastaan hölmöä ryhtyä siihen hommaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloituksessa: Pääministerimme sanoo että Venäjä UHKAA nyt Suomea mutta ei kerro miten. Suomeen halutaan ydinaseita.

        Presidentillä, pääministerillä, kansanedustajilla ei ole ammatillista kykyä tehdä sotilasstrategisia analyysejä.

        Valtiosääntö edellyttää totuuden kertomista kansalaisille.


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Suomi ei ole kuulunut eikä kuulu Venäjän Federaation hyökkäyskohteisiin. Sen tavoitteet ovat muualla.

        — Sen on osaltaan vahvistanut Ukrainassa vuonna 2014 [USA:n vallankaappauksesta] alkanut sota.

        Suomen Nato-jäsenyyden merkityksestä maan tulevaisuudelle esitetään valheellisia väitteitä. Jäsenyydestä aiheutuvia ongelmia vähätellään.

        Suomen tulevaisuudelle vahingolliseksi kansalaisten tunnekuohu muodostui, kun Nato-jäsenyyttä ajanut • vähemmistö [TP Niinistö] sai pelottelupolitiikalla suuren osan kansalaisista [ja kansanedustajista] uskomaan, että ”nyt se Venäjä hyökkää Suomeen".

        Ei hyökkää.

        Eikä ole hyökännyt koko Venäjän 30-vuotisen olemassaolon aikana. Pelottelu pelkkää propagandaa.

        Suurvallat eivät hyökkäile 2000-luvun maailmassa miten sattuu ja milloin hyvänsä. Analyyttiset arviot hyödyistä ja haitoista ovat yhä tärkeämpiä. Pienien valtioiden kohdalla huolellinen hyötyjen ja haittojen puntarointi vain korostuu.

        Suomi on rauhallinen sivusuunta Venäjän strategisessa ajattelussa. Näin on ollut sen koko olemassaolon ajan. Asian vahvistavat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat. Totuus selittää, miksi Suomi ei ole ollut hyökkäysten kohteena, vaikka ”hosupetterit" niin väittänyt 30 vuotta.

        Harhautuksen ja petoksen maku kasvaa viikko viikolta, kun yhä selkeämmin nähdään, ettei suuren, pitkäaikaisesti Suomea sitovan päätöksen valmisteluun olekaan sellaista kiirettä ja hätää, jolla valtiojohto on perustellut nopeutettua aikataulua.

        Venäjä ei lähde ilman syytä rauhalliseen Pohjolaan, saati sotilaallisesti vahvaan Suomeen hyökkäilemään, ellei Kremlin johtoa tahallaan ärsytetä ja haasteta kamppailuun.

        TILANNE JA UHKAKUVAT MUUTTUVAT, JOS SUOMESTA TULEE NATO-MAA

        Naton itärajan siirtäminen liian lähelle Venäjän strategisia kohteita (Pietari, Muurmansk) on nykyisessä asetelmassa katala teko ja kova loukkaus. [Ydinaseuhka Venäjän olemassa ololle] Vaikutukset Suomen turvallisuudelle ja maan talouden ja yhteiskunnan kehitykselle ovat kielteisiä.

        — Jäsenyyden haitat ovat suurempia kuin hyödyt.

        — Oikea tieto ei vielä ole tavoittanut kansalaisia [valtiosäännön vastainen sensuuri].

        ”Suomen on oltava ”hyvin, hyvin varovainen”, sanoo amerikkalaistutkija Nato-jäsenyydestä.” — Varoitus oli otsikkona Helsingin Sanomien Natoa käsitelleessä artikkelissa, jossa meitä suomalaisia varoitti amerikkalaistutkija Ted Galen Carpenter. Hän on kansainvälisen politiikan asiantuntija, joka tuntee tarkoin Naton. – – https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008782136.html

        Carpenter yhtyy käsitykseen, jonka mukaan VENÄJÄ EI MUODOSTA SUOMELLE UHKAA, joka vaatisi Suomen liittymistä Natoon.

        Suomessa nopeasti lisääntynyt Nato-innostus on ylireagointia Ukrainasta tulviviin kauhukuviin.

        Valtaa pitävä eliitti haluaa varmistaa, etteivät suomalaiset ehdi tointua Ukrainan sodan aiheuttamasta tyrmistyksestä ja Nato-hurmasta ennen kuin jäsenyys on varmistunut.

        • Vasta jälkeenpäin kansa voi vapaasti ajatella — ja katua väärää valintaa.

        Naton paljon mainostetut 5. artiklan mukaiset turvatakuut olisikin syytä ymmärtää turvalupauksena, jonka toteuttaminen ”kovissa tilanteissa” riippuu kunkin jäsenvaltion kansallisista arvioista.
        — USA:n osalta on erittäin todennäköistä, ettei sen omia kansallisia etuja haluta lainkaan vaarantaa Euroopan tai muiden muiden ”valtameren takaisten” kriisien ja sotien vuoksi. [Ukrainassakin on USA:n sijaissota, jossa ukrainalaiset sotivat USA:n sijasta]

        Miksikö Venäjä ei tule edes yrittämään Suomen valtaamista?

        Vastaus on selvä, kun hetkisen miettii tosiasioita.

        Ei Suomi ole sellainen ”heittopussi” ja Naton turvaa peloissaan aneleva surkimus, kuin ”hosupetterit” Nato-innossaan esittävät.

        Suomen puolustus on kunnossa, kiitos yleisen asevelvollisuuden ja kansalaisten korkean tahdon pitää huolta tästä maasta. Suomi on sotilaallisesti Pohjolan vahvin valtio. Meillä osattu järkevästi huolehtia sekä maanpuolustuksen että yhteiskunnan hyvinvoinnin perusteista.

        Jos Suomi ottaa Nato-jäsenyyden myötä vastuulleen reilusti yli puolet Naton ja Venäjän välisestä rajasta, Suomesta tulee Kremlin Nato-vastaisen häirinnän ja hybridi- ja kyberiskujen pääkohde. Venäjän ”konnankoukut” ja yllätykset tulevat rasittamaan Suomea kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

        Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksen tutkimusjohtaja Hanna Smith: ”Mahdollista voi olla iso kyberhyökkäys, jolla on taloudellisia tai jopa ihmishenkiä vieviä vaikutuksia".


        Tiedoksi Nato-päätöstä valmisteleville kansanedustajille ja muulle valtiojohdolle: — Naton ja Venäjän välisen rajan tärkeimmän vartijan kohtalo tulee olemaan kova? — On suorastaan hölmöä ryhtyä siihen hommaan.

        Sodan kysymyksissä asiat eivät ole niin yksinkertaisia kuin on poliittisesta vähemmistöstä annettu kansalaisten ymmärtää noin vuosi sitten.

        Huoli tilanteesta, on asiat tuntevilla suuri.
        Nämä eivät ole leikin asioita.

        Varoitukset

        Kansalaisten, pääministeri Sanna Marinin, sd, valtioneuvoston, puolueiden ja eduskunnan pitää uskoa sotilasstrategian asiantuntijoita, yliopistojen tutkijoita sekä mm. pienitehoisten ydinaseiden käytön kasvavasta uhasta kertovia asian tuntevia, lukuisia henkilöitä.

        He varoittavat Suomen Nato-jäsenyyttä valheellisin perustein masinoinutta pientä vähemmistöä sekä sen vähemmistön pelottelupolitiikan jälkeen yht'äkkiä jäsenyyden hakemuksen kannalle kääntynyttä eduskuntaa. Varoittavat Nato-jäsenyyden monista haitoista ja vaaroista Suomelle ja muille.

        Venäjän hyökkäyksellä pelotellulla pääministerillä valtioneuvostossa, ei ole ammatillista osaamista, kuten on strategisen analyysin, koulutuksen ja kokemuksen kautta hallitsevilla henkilöillä. Näistä monet ovat USA:ssa.

        Näiden ihmisten lausunnot ovat erittäin tärkeitä kansalaisten tietää. Suomen media on jäänyt vähemmistön pelottelun panttivangiksi.


        Naton vaarat näkevä valtiotieteilijä Patomäki:

        – Sekä Euroopan unionin että Suomen pitää pyrkiä lievittämään konfliktia ja toimimaan tavalla, joka tarjoaa mahdollisen neuvotteluratkaisun.

        – Suomen Nato-jäsenyys olisi iso askel kohti konfliktin lisäeskalaatiota, Patomäki jatkaa.

        Ydinsota on nyt aito riski, toteaa Helsingin yliopiston valtio-opin professori Heikki Patomäki. Vielä lähempänä oltiin hänen mukaansa Kuuban kriisin aikana, jolloin Neuvostoliitto kuljetti ohjuksia Yhdysvaltojen lähelle.

        – Mielestäni ihmiset eivät ole tarpeeksi sisäistäneet, kuinka vakava tämä tilanne on, Patomäki arvioi MTV:lle.".


      • Anonyymi

        USA:n EVERSTIN TOTUUS SODASTA VS. SUOMEN VALEHTELEVA VALTIOJOHTO

        Suomen kansalla on valtiosäännön mukainen oikeus tietää totuudet USA:sta, Natosta, Ukrainasta, EU:sta, Niinistöstä, Stoltenbergista.

        TOTUUS VS. USA:n NARRATIIVI USA:n JA EU-MAIDEN VALTAMEDIASSA
        USA:n ja Stoltenbergin terrori.

        USA on jatkuva uhka olemassa ololle.

        USA järjesti vallankaappauksen vieraassa maassa.

        USA nosti laittomasti valtaan pienen fasistiryhmän, joka synnytti vihollisuudet ja käynnisti sodan provokaatioilla.

        USA houkutteli joulukuussa 2021 henkilö S. Niinistön, kok, tekemään Suomen perustuslain vastaisuuksia. S. Niinistö ja "kopla" pelotteli aiheettomasti sekä kansalaiset että kansanedustajat hakemaan Nato-jäsenyyttä ymmärtämättä seurauksia Suomen kansalle, ja Euroopalle: – USA ja NATO:n Stoltenberg ja liittolaiset tekivät lisää provokaatioita ja sotarikoksia joulukuussa 2021.


        Suomi on perustuslain vastaisessa tilassa:

        Niinistö, valtioneuvosto ja eduskunta ovat toimineet USA:n narratiivin johtamina Suomen valtiosäännön vastaisesti.


        Ulkopolitiikasta vastaava, dokumenttien perusteella petoksellinen Niinistö, valtioneuvosto ja "kansan edustajat" ja toimittajat jättävät valtiosäännön vastaisesti paljon kertomatta totuuksia medialle, mikä ei ole hyväksyttävissä, koska se on osatekijänä johtanut vihollisuuksiin ja sotarikoksiin Ukrainassa ja Itämerellä.

        Ukrainan kansa, Saksan kansa, Suomen kansa ja muut EU-maiden kansat joutuvat kärsimään USA-Naton synnyttämän sodan seurauksista.

        TERRORI-TEKO ITÄMERELLÄ

        Norjalainen Nato-Stoltenberg, USA ja liittoutuneet.


        Donald MacGregor

        REHELLINEN TOTUUS

        Kyky tehdä monialaisia, laajoja ja syvälle meneviä analyysejä Natosta, USA:sta, Ukrainasta ja USA:n kanssa liitoutuneista.

        USA:n everstillä evp Donald MacGregorilla on ammattimaisesti tiedossa tosiasiat, kyky pysyä totuudessa.

        NETISSÄ:

        youtube Col. Macgregor: Ukraine is About to be ANNIHILATED (Exclusive Interview)

        Asetuksista saa automaattisen tekstityksen englanniksi. Toistonopeutta voi säätää asetuksista hitaammalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloituksessa: Pääministerimme sanoo että Venäjä UHKAA nyt Suomea mutta ei kerro miten. Suomeen halutaan ydinaseita.

        Presidentillä, pääministerillä, kansanedustajilla ei ole ammatillista kykyä tehdä sotilasstrategisia analyysejä.

        Valtiosääntö edellyttää totuuden kertomista kansalaisille.


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Suomi ei ole kuulunut eikä kuulu Venäjän Federaation hyökkäyskohteisiin. Sen tavoitteet ovat muualla.

        — Sen on osaltaan vahvistanut Ukrainassa vuonna 2014 [USA:n vallankaappauksesta] alkanut sota.

        Suomen Nato-jäsenyyden merkityksestä maan tulevaisuudelle esitetään valheellisia väitteitä. Jäsenyydestä aiheutuvia ongelmia vähätellään.

        Suomen tulevaisuudelle vahingolliseksi kansalaisten tunnekuohu muodostui, kun Nato-jäsenyyttä ajanut • vähemmistö [TP Niinistö] sai pelottelupolitiikalla suuren osan kansalaisista [ja kansanedustajista] uskomaan, että ”nyt se Venäjä hyökkää Suomeen".

        Ei hyökkää.

        Eikä ole hyökännyt koko Venäjän 30-vuotisen olemassaolon aikana. Pelottelu pelkkää propagandaa.

        Suurvallat eivät hyökkäile 2000-luvun maailmassa miten sattuu ja milloin hyvänsä. Analyyttiset arviot hyödyistä ja haitoista ovat yhä tärkeämpiä. Pienien valtioiden kohdalla huolellinen hyötyjen ja haittojen puntarointi vain korostuu.

        Suomi on rauhallinen sivusuunta Venäjän strategisessa ajattelussa. Näin on ollut sen koko olemassaolon ajan. Asian vahvistavat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat. Totuus selittää, miksi Suomi ei ole ollut hyökkäysten kohteena, vaikka ”hosupetterit" niin väittänyt 30 vuotta.

        Harhautuksen ja petoksen maku kasvaa viikko viikolta, kun yhä selkeämmin nähdään, ettei suuren, pitkäaikaisesti Suomea sitovan päätöksen valmisteluun olekaan sellaista kiirettä ja hätää, jolla valtiojohto on perustellut nopeutettua aikataulua.

        Venäjä ei lähde ilman syytä rauhalliseen Pohjolaan, saati sotilaallisesti vahvaan Suomeen hyökkäilemään, ellei Kremlin johtoa tahallaan ärsytetä ja haasteta kamppailuun.

        TILANNE JA UHKAKUVAT MUUTTUVAT, JOS SUOMESTA TULEE NATO-MAA

        Naton itärajan siirtäminen liian lähelle Venäjän strategisia kohteita (Pietari, Muurmansk) on nykyisessä asetelmassa katala teko ja kova loukkaus. [Ydinaseuhka Venäjän olemassa ololle] Vaikutukset Suomen turvallisuudelle ja maan talouden ja yhteiskunnan kehitykselle ovat kielteisiä.

        — Jäsenyyden haitat ovat suurempia kuin hyödyt.

        — Oikea tieto ei vielä ole tavoittanut kansalaisia [valtiosäännön vastainen sensuuri].

        ”Suomen on oltava ”hyvin, hyvin varovainen”, sanoo amerikkalaistutkija Nato-jäsenyydestä.” — Varoitus oli otsikkona Helsingin Sanomien Natoa käsitelleessä artikkelissa, jossa meitä suomalaisia varoitti amerikkalaistutkija Ted Galen Carpenter. Hän on kansainvälisen politiikan asiantuntija, joka tuntee tarkoin Naton. – – https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008782136.html

        Carpenter yhtyy käsitykseen, jonka mukaan VENÄJÄ EI MUODOSTA SUOMELLE UHKAA, joka vaatisi Suomen liittymistä Natoon.

        Suomessa nopeasti lisääntynyt Nato-innostus on ylireagointia Ukrainasta tulviviin kauhukuviin.

        Valtaa pitävä eliitti haluaa varmistaa, etteivät suomalaiset ehdi tointua Ukrainan sodan aiheuttamasta tyrmistyksestä ja Nato-hurmasta ennen kuin jäsenyys on varmistunut.

        • Vasta jälkeenpäin kansa voi vapaasti ajatella — ja katua väärää valintaa.

        Naton paljon mainostetut 5. artiklan mukaiset turvatakuut olisikin syytä ymmärtää turvalupauksena, jonka toteuttaminen ”kovissa tilanteissa” riippuu kunkin jäsenvaltion kansallisista arvioista.
        — USA:n osalta on erittäin todennäköistä, ettei sen omia kansallisia etuja haluta lainkaan vaarantaa Euroopan tai muiden muiden ”valtameren takaisten” kriisien ja sotien vuoksi. [Ukrainassakin on USA:n sijaissota, jossa ukrainalaiset sotivat USA:n sijasta]

        Miksikö Venäjä ei tule edes yrittämään Suomen valtaamista?

        Vastaus on selvä, kun hetkisen miettii tosiasioita.

        Ei Suomi ole sellainen ”heittopussi” ja Naton turvaa peloissaan aneleva surkimus, kuin ”hosupetterit” Nato-innossaan esittävät.

        Suomen puolustus on kunnossa, kiitos yleisen asevelvollisuuden ja kansalaisten korkean tahdon pitää huolta tästä maasta. Suomi on sotilaallisesti Pohjolan vahvin valtio. Meillä osattu järkevästi huolehtia sekä maanpuolustuksen että yhteiskunnan hyvinvoinnin perusteista.

        Jos Suomi ottaa Nato-jäsenyyden myötä vastuulleen reilusti yli puolet Naton ja Venäjän välisestä rajasta, Suomesta tulee Kremlin Nato-vastaisen häirinnän ja hybridi- ja kyberiskujen pääkohde. Venäjän ”konnankoukut” ja yllätykset tulevat rasittamaan Suomea kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

        Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksen tutkimusjohtaja Hanna Smith: ”Mahdollista voi olla iso kyberhyökkäys, jolla on taloudellisia tai jopa ihmishenkiä vieviä vaikutuksia".


        Tiedoksi Nato-päätöstä valmisteleville kansanedustajille ja muulle valtiojohdolle: — Naton ja Venäjän välisen rajan tärkeimmän vartijan kohtalo tulee olemaan kova? — On suorastaan hölmöä ryhtyä siihen hommaan.

        PERUSTUSLAKI VS. SUOMEN PRESIDENTTI

        Niinistön pienen sisäpiirin vaali- ja valtiopetos

        Nato-Suomi on osa Mr. Bidenin salaista sotasuunnitelmaa.


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Suomessa kansalaiset — kuten myös kansanedustajat — uskovat yleisesti, että Putinin Venäjä yllätti koko maailman aloittamalla tämän vuoden helmikuussa (24.2.2022) oikeudettoman hyökkäyksen Ukrainaan. Todellisuudessa Venäjän hyökkäys ei ollut niin suuri"yllätys", kuin meille suomalaisille on uskoteltu.

        Olennaisia yksityiskohtia tilanteen kehittymisestä alkoi selvitä nopeasti sen jälkeen, kun Suomi oli jättänyt hätäisesti valmistellun jäsenhakemuksen Naton pääsihteerille.Washington Post julkaisi jo viikon kuluttua artikkelin, jossa kerrottiin presidentti Bidenin hallinnon salausesta suunnitelmasta (The secret planning that kept the White House a step ahead of Russia / Washington Post 26 May 2022). Artikkelissa USA:n ulkoministeri Antony Blinken kertoi, kuinka presidentti Biden oli joulukuusta lähtien houkutellut presidentti Niinistön Natoon. "Biden wooed Finnish president Sauli Niinistö to Nato", oli arvio yhteydenpidosta, joka jatkui tämän vuoden alkukuukausina ja johti Suomen poliittisen johdon Nato-päätöksen taakse jo ennen huhtikuussa alkanutta asian käsittelyä.

        Ukrainan sodan ja meille suomalaisille markkinoidun suuren ”yllätyksen” osalta on olennaista ymmärtää presidentti Zelenskyin maaliskuussa 2021 (siis vuosi ennen Venäjän 24.2.2022 aloittamaa hyökkäystä) antama määräys (Decree of the President of Ukraine №117 / 2021), jolla käskettiin toteutettavaksi strategia Krimin miehityksen lopettamiseksi ja alueen liittämiseksi takaisin Ukrainaan. Asia on jäänyt liian vähälle huomiolle Suomessa. Kuitenkin määräys on ollut luettavissa Ukrainan presidentin hallinnon tiedotussivuilla internetissa. Myös länsimainen media on uutisoinut asiasta (Is the World Ready for World War 3 as Ukraine’s President signed a Decree to retake Crimea from Russia? / TECH STARTUPS 2 Apr 2021).

        Olisikin syytä pohtia, mikä on ollut USA:n vaikutus määräyksen №117 / 2021 taustalla? Millaisia lupauksia USA on antanut Ukrainalle vuonna 2021 ja sitä ennen? Millaista poliittista ja taloudellista tukea ja aseapua Ukraina on uskonut saavansa? — Tärkeää olisi myös ymmärtää kyseisen strategisen suunnitelman vaikutus Putinin ajatteluun ja Venäjän rikollisen hyökkäyksen aloittamiseen sekä sodan kulkuun? — Joka tapauksessa Venäjän 24.2.2022 aloittama hyökkäys ei ole ollut niin suuri ”yllätys”, kuin meille suomalaisille on haluttu uskotella.

        * * * * *

        Suomalaisen demokratian kannalta tilanne on kiusallinen sen vuoksi, että edellä esitettyjä ulkomaisia lähteitä tutkimalla sekä Suomen presidentin kanslian tiedotteita seuraamalla on pääteltävissä, että maan johto on päätynyt Nato-jäsenyyden kannalle jo ennen asian huolellista arviointia eduskunnassa.

        Niinpä Nato-jäsenyyden hakemiseen johtanut eduskuntakäsittely on ollut "arvoton näytelmä", kuten oli nähtävissä jo ennen 17.5.2022 tehtyä päätöstä. Valmisteluprosessi on ollut farssi, joka näkyy hakupäätöksen perusteeksi laaditussa Valtioneuvoston selonteossa ("Selonteko Suomen liittymisestä Pohjois-Atlantin liittoon" / VNS 3/2022 vp 15.5.2022). Selinteossa luetellaan pari (2) konekirjoutusliuskaa osin näennäisiä hyötyjä Natoon liittymisen puolesta. Haitoista ei ole edes yhtä (1) sanaa. — "Hämmästyttävä suoritus nopeasti ’natottuneelta’ hallitukselta".

        • Toivottavasti Turkin antama jatkoaika Nato-jäsenyyden käsittelyyn on niin [loputtoman] pitkä, että jäsenyyden karmea kääntöpuoli ehditään arvioida valmistauduttaessa kevään [2023] eduskuntavaaleihin.


        Tapahtui selvä virhe, kun ennen jäsenyyshakemusta ei kiinnitetty lainkaan huomiota Naton itärajan siirtämisen kielteisiin seurauksiin. — Olennaista on ymmärtää tilanne Ukrainan sodassa:

        Tilanne muuttuu Putinille edulliseksi, kun Naton itäraja siirretään Suomen jäsenyyden myötä Pietarin lähelle.

        — Se on propagandavoitto Putinille, joka on jo yli 10 vuotta väittänyt, että Nato uhkaa Venäjän olemassa oloa vyörymällä itään.

        Kun ”pyhä isänmaa” on uhattuna niin Ukrainan kuin Suomen suunnista, voidaan sotaa jälleen kutsua sodaksi eikä enää tarvitse höpistä ”erikoisoperaatioista”. Venäjän duuma myöntää Putinille kaikki uhkaavassa tilanteessa tarvittavat valtuudet (lkp + ydinaseen käyttö ml).

        Valitettavasti Suomen lyhytnäköinen ajattelu pitkittää Ukrainan sotaa ja lisää ukrainalaisten kärsimyksiä.

        Uusi konfliktirintama Suomen suunnassa vahingoittaa koko Euroopan turvallisuutta ja tulevaa kehitystä.

        Kenraali Vehviläinen


        Suomi ja Ukraina

        John J. Mearsheimer
        University of Chicago

        Ukrainan ongelmat alkoivat itse asiassa Naton Bukarestin huippukokouksessa huhtikuussa 2008, kun George W. Bushin hallinto painosti liittoumaa ilmoittamaan, että Ukrainasta ja Georgiasta "tulee jäseniä".

        — Venäjän johtajat reagoivat välittömästi ja luonnehtivat päätöstä Venäjälle eksistentiaaliseksi uhaksi, uhka olemassa ololle ja lupasivat estää sen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        PERUSTUSLAKI VS. SUOMEN PRESIDENTTI

        Niinistön pienen sisäpiirin vaali- ja valtiopetos

        Nato-Suomi on osa Mr. Bidenin salaista sotasuunnitelmaa.


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Suomessa kansalaiset — kuten myös kansanedustajat — uskovat yleisesti, että Putinin Venäjä yllätti koko maailman aloittamalla tämän vuoden helmikuussa (24.2.2022) oikeudettoman hyökkäyksen Ukrainaan. Todellisuudessa Venäjän hyökkäys ei ollut niin suuri"yllätys", kuin meille suomalaisille on uskoteltu.

        Olennaisia yksityiskohtia tilanteen kehittymisestä alkoi selvitä nopeasti sen jälkeen, kun Suomi oli jättänyt hätäisesti valmistellun jäsenhakemuksen Naton pääsihteerille.Washington Post julkaisi jo viikon kuluttua artikkelin, jossa kerrottiin presidentti Bidenin hallinnon salausesta suunnitelmasta (The secret planning that kept the White House a step ahead of Russia / Washington Post 26 May 2022). Artikkelissa USA:n ulkoministeri Antony Blinken kertoi, kuinka presidentti Biden oli joulukuusta lähtien houkutellut presidentti Niinistön Natoon. "Biden wooed Finnish president Sauli Niinistö to Nato", oli arvio yhteydenpidosta, joka jatkui tämän vuoden alkukuukausina ja johti Suomen poliittisen johdon Nato-päätöksen taakse jo ennen huhtikuussa alkanutta asian käsittelyä.

        Ukrainan sodan ja meille suomalaisille markkinoidun suuren ”yllätyksen” osalta on olennaista ymmärtää presidentti Zelenskyin maaliskuussa 2021 (siis vuosi ennen Venäjän 24.2.2022 aloittamaa hyökkäystä) antama määräys (Decree of the President of Ukraine №117 / 2021), jolla käskettiin toteutettavaksi strategia Krimin miehityksen lopettamiseksi ja alueen liittämiseksi takaisin Ukrainaan. Asia on jäänyt liian vähälle huomiolle Suomessa. Kuitenkin määräys on ollut luettavissa Ukrainan presidentin hallinnon tiedotussivuilla internetissa. Myös länsimainen media on uutisoinut asiasta (Is the World Ready for World War 3 as Ukraine’s President signed a Decree to retake Crimea from Russia? / TECH STARTUPS 2 Apr 2021).

        Olisikin syytä pohtia, mikä on ollut USA:n vaikutus määräyksen №117 / 2021 taustalla? Millaisia lupauksia USA on antanut Ukrainalle vuonna 2021 ja sitä ennen? Millaista poliittista ja taloudellista tukea ja aseapua Ukraina on uskonut saavansa? — Tärkeää olisi myös ymmärtää kyseisen strategisen suunnitelman vaikutus Putinin ajatteluun ja Venäjän rikollisen hyökkäyksen aloittamiseen sekä sodan kulkuun? — Joka tapauksessa Venäjän 24.2.2022 aloittama hyökkäys ei ole ollut niin suuri ”yllätys”, kuin meille suomalaisille on haluttu uskotella.

        * * * * *

        Suomalaisen demokratian kannalta tilanne on kiusallinen sen vuoksi, että edellä esitettyjä ulkomaisia lähteitä tutkimalla sekä Suomen presidentin kanslian tiedotteita seuraamalla on pääteltävissä, että maan johto on päätynyt Nato-jäsenyyden kannalle jo ennen asian huolellista arviointia eduskunnassa.

        Niinpä Nato-jäsenyyden hakemiseen johtanut eduskuntakäsittely on ollut "arvoton näytelmä", kuten oli nähtävissä jo ennen 17.5.2022 tehtyä päätöstä. Valmisteluprosessi on ollut farssi, joka näkyy hakupäätöksen perusteeksi laaditussa Valtioneuvoston selonteossa ("Selonteko Suomen liittymisestä Pohjois-Atlantin liittoon" / VNS 3/2022 vp 15.5.2022). Selinteossa luetellaan pari (2) konekirjoutusliuskaa osin näennäisiä hyötyjä Natoon liittymisen puolesta. Haitoista ei ole edes yhtä (1) sanaa. — "Hämmästyttävä suoritus nopeasti ’natottuneelta’ hallitukselta".

        • Toivottavasti Turkin antama jatkoaika Nato-jäsenyyden käsittelyyn on niin [loputtoman] pitkä, että jäsenyyden karmea kääntöpuoli ehditään arvioida valmistauduttaessa kevään [2023] eduskuntavaaleihin.


        Tapahtui selvä virhe, kun ennen jäsenyyshakemusta ei kiinnitetty lainkaan huomiota Naton itärajan siirtämisen kielteisiin seurauksiin. — Olennaista on ymmärtää tilanne Ukrainan sodassa:

        Tilanne muuttuu Putinille edulliseksi, kun Naton itäraja siirretään Suomen jäsenyyden myötä Pietarin lähelle.

        — Se on propagandavoitto Putinille, joka on jo yli 10 vuotta väittänyt, että Nato uhkaa Venäjän olemassa oloa vyörymällä itään.

        Kun ”pyhä isänmaa” on uhattuna niin Ukrainan kuin Suomen suunnista, voidaan sotaa jälleen kutsua sodaksi eikä enää tarvitse höpistä ”erikoisoperaatioista”. Venäjän duuma myöntää Putinille kaikki uhkaavassa tilanteessa tarvittavat valtuudet (lkp ydinaseen käyttö ml).

        Valitettavasti Suomen lyhytnäköinen ajattelu pitkittää Ukrainan sotaa ja lisää ukrainalaisten kärsimyksiä.

        Uusi konfliktirintama Suomen suunnassa vahingoittaa koko Euroopan turvallisuutta ja tulevaa kehitystä.

        Kenraali Vehviläinen


        Suomi ja Ukraina

        John J. Mearsheimer
        University of Chicago

        Ukrainan ongelmat alkoivat itse asiassa Naton Bukarestin huippukokouksessa huhtikuussa 2008, kun George W. Bushin hallinto painosti liittoumaa ilmoittamaan, että Ukrainasta ja Georgiasta "tulee jäseniä".

        — Venäjän johtajat reagoivat välittömästi ja luonnehtivat päätöstä Venäjälle eksistentiaaliseksi uhaksi, uhka olemassa ololle ja lupasivat estää sen.

        Tämä oli sitä Orwellin kuvailemaa uuskieltä jossa häviöstä saadaan voitto ja syyllisestä syytön.

        Ei putinista saada syytöntä vaikka voissa voitelisi. Tapattaa omia ja sukulaiskansansa kansalaisia valloittamalla itsenäistä naapurivaltiota.

        Ruotsin ja Suomen liittyminen Natoon on Putinin voitto? Tähän uskoit kai itsekin kun sait uusimman agitaatiomanifestin levitetettäväksi.


      • Anonyymi

        KAIKKI VALTIOIDEN JOHTAJAT JA VIRKAMIEHET, JOTKA TIESIESIVÄT, ETTÄ NORD STREAMIIN TEHDÄÄN TERRORI-ISKU, OVAT TERRORISTEJA, KOSKA EIVÄT KERTONEET JULKISUUTEEN, EIVÄT ESTÄNEET SITÄ RIKOSTA TAPAHTUMASTA

        USA-NATO-BIDEN-STOLTENBERGIN TEKEMÄ MAAILMANHISTORIAN PAHIN TERRORITEKO SAKSAA JA EU-MAITA KOHTAAN

        Seymour Hersh

        "New York Times kutsui sitä "mysteeriksi", mutta USA toteutti salaisen merioperaation, joka pidettiin salassa — tähän saakka".

        8. helmikuuta 2023

        VERKOSSA: Substack How America Took Out The Nord Stream Pipeline


      • Anonyymi

        "TIEDOTUSVÄLINEET EIVÄT KOSKAAN HALUNNEET TUTKIA RÄJÄHDYKSIÄ", Seymour Hersh

        Tämä on totta koko sotakontekstissa, myös EU-maiden ja Suomen mediassa.


        NETTI: Seymour Hersh: ”Massmedia ville aldrig granska sprängningarna”

        – Hershin haastattelu kuunneltavissa (suora linkki Radio War Nerdiin)


        Toimittajalegenda Seymour Hersh kommentoi julkaisemiaan sensaatiomaisia tietoja.

        Totesi: Suuret mediajätit eivät ole koskaan olleet kiinnostuneita tutkimaan USA:n osallisuutta Nord Stream -iskuihin. Hersh lisää, ettei niillä näytä olevan edes avoimia lähteitä, vaan ne raportoivat pääasiassa asioista, joihin Bidenin hallinto haluaa niiden kiinnittävän huomiota.

        Radio War Nerd -podcastin haastattelussa Hersh toteaa, että hänen paljastuksensa siitä, että USA ja Norja räjäyttivät yhdessä Nord Stream 1 ja 2 -kaasuputket, ei periaatteessa ollut vaikea uutinen – oli alusta alkaen selvää, ettei Venäjä ollut asian takana:

        • Tapahtumia oli tarpeen kaivaa syvemmälle.

        On huomautettu – Hershin tiedot viittaavat nimettömiin lähteisiin, mihin hän vastaa, että kriitikot, jotka hylkäävät tiedot tätä taustaa vasten, eivät ymmärrä, miten ala toimii. – Edes suurilla sanomalehdillä, New York Timesillä – Washington Postilla, ei näytä olevan todellisia lähteitä, joilla olisi todellista tietoa armeijasta tai tiedustelupalveluista. Kyseisten sanomalehtien mainitsemat "nimettömät lähteet" saattavat usein olla lehdistösihteereitä tai lehdistön tiedottajia, jotka "kuiskaavat heille jotain salaa" eivätkä anna mitään todellista tietoa esimerkiksi meneillään olevasta Ukrainan sodasta:

        Heillä ei ole sisäpiirin lähdettä:

        • "Sota, josta minä tiedän, ei ole se sota, josta te luette", Hersh jatkaa.


        "Tiedotusvälineiden jättiläiset ovat Valkoisen talon megafoni."

        Nord Streamin räjäytyksistä, toimittaja sanoo: Oli selvää, että Nato-maa oli osallisena – eikä vähiten silloin, kun useat korkeat yhdysvaltalaiset virkamiehet, mukaan lukien itse Joe Biden, tulivat julkisuuteen ja uhkasivat, että Nord Stream pysäytetään, jos Venäjä astuu Ukrainaan sotilaallisesti.

        • Tämä yllätti minut, koska se oli niin ilmeinen uutinen. Venäläiset eivät tehneet sitä, ja jos venäläiset eivät tehneet sitä, niin mikä Nato-maa teki sen? Se ei ole edes vaikea uutinen ymmärtää:

        – USA:n presidentti ja ulkoministeri sanoivat molemmat, että he tekisivät sen – ja he tekivät sen.

        Hersh huomauttaa, että kaasutoimituksia Venäjältä Länsi-Eurooppaan pidettiin geopoliittisena uhkana USA:lle. Nord Stream voisi toimittaa halpaa kaasua "vuosikymmeniksi eteenpäin" – jolloin saksalaiset yritykset voisivat tehokkaan teollisuustuotannon ohella myydä kaasua eteenpäin voitolla.

        – Tiedän kuitenkin, että hän (Biden) piti kaasua aseena, koska niin kauan kuin Venäjä myi sitä, he (USA) uskoivat, että Venäjä käyttäisi sitä aseena, jos sota syttyisi.

        • Hersh on harjoittanut tutkivaa journalismia 50 vuoden ajan, eikä hän ole vakuuttunut sodan uutisoinnista mediassa ja väittää, että lukijoille ja katsojille annetaan suoraan vääristynyt kuva todellisuudesta.

        [Näin kaikki on EU-Suomessakin]

        Hersh arvostelee voimakkaasti mediajättejä, Washington Postia, MSN:ää, CNN:ää ja New York Timesia, koska ne raportoivat kritiikittömästi siitä, mitä Valkoinen talo haluaa niiden raportoivan, ja toimivat näin Bidenin hallinnon megafonina. Hän huomauttaa myös, ettei yksikään niistä vaivautunut ottamaan häneen yhteyttä, kun hän kiinnitti huomiota USA:n osallisuuteen räjähdyksissä.

        Ainoa valtavirran toimittaja, joka halusi haastatella Hershiä, oli Fox Newsin Tucker Carlson -kanava, jota monet muut suuret tiedotusvälineet ja demokraatit katsovat silmät ummistettuna.

        – Hämmästyttävää, miten he asettuvat riviin, Hersh tiivistää mediamaiseman samankaltaisuuden.

        "Haluttomuus raportoida juontaa juurensa kauas taaksepäin"

        Journalistinen rehellisyys oli varmasti aiemmin suurempaa.

        Hersh jatkaa: Toimittajat uskalsivat aiemmin kyseenalaistaa vallanpitäjiä enemmän.

        Hän sanoo, että useat suuret USA:n lehdet kieltäytyivät jopa julkaisemasta hänen paljastuksiaan amerikkalaisten joukkomurhista siviilejä vastaan Vietnamin sodassa. Hersh: Silloinkin oltiin haluttomia raportoimaan asioista, jotka koettiin "huonoiksi" USA:lle, ja hän huomauttaa, että näin oli myös toisen maailmansodan salattujen tapahtumien kohdalla.

        Kukaan ei halua puhua esimerkiksi siitä, että pommitimme kaksi vuotta päivittäin saksalaisia kaupunkeja [toisen maailmansodan aikana].

        Seymour Hersh arvelee, johtuuko haluttomuus uutisoida USA:n roolista Nord Streamin räjäyttämisessä osittain siitä, että monet mediatalot ovat huolissaan tulevasta republikaanien vaalivoitosta ja "uudesta Trumpista" presidenttinä – ja siksi ne ovat erityisen varovaisia pitääkseen Joe Bidenin etäällä:

        • Ymmärrän sen, mutta presidentti on saatava vastuuseen.

        On selitettävä, miksi tämä oli "äärimmäisen typerä teko", hän sanoo ja huomauttaa, että monet saksalaiset ovat erittäin järkyttyneitä uutisista USA:n osallisuudesta ja hyökkäyksen seurauksena nousseista elinkustannuksista.


      • Anonyymi

        Netissä: Näin presidentti Niinistön ja rouva Haukion valtiovierailu Tukholmassa on edennyt – katso kuvat

        YP Niinistöllä on ollut kiireitä täynnä ollut kalenteri vuosien ajan.

        Medianäkyvyys ja salaiset sota-aiheiset suunnitelmat ja teot on huolellisesti aikataulutettu jo ennen vuoden 2012 presidentinvaalia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        PERUSTUSLAKI VS. SUOMEN PRESIDENTTI

        Niinistön pienen sisäpiirin vaali- ja valtiopetos

        Nato-Suomi on osa Mr. Bidenin salaista sotasuunnitelmaa.


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Suomessa kansalaiset — kuten myös kansanedustajat — uskovat yleisesti, että Putinin Venäjä yllätti koko maailman aloittamalla tämän vuoden helmikuussa (24.2.2022) oikeudettoman hyökkäyksen Ukrainaan. Todellisuudessa Venäjän hyökkäys ei ollut niin suuri"yllätys", kuin meille suomalaisille on uskoteltu.

        Olennaisia yksityiskohtia tilanteen kehittymisestä alkoi selvitä nopeasti sen jälkeen, kun Suomi oli jättänyt hätäisesti valmistellun jäsenhakemuksen Naton pääsihteerille.Washington Post julkaisi jo viikon kuluttua artikkelin, jossa kerrottiin presidentti Bidenin hallinnon salausesta suunnitelmasta (The secret planning that kept the White House a step ahead of Russia / Washington Post 26 May 2022). Artikkelissa USA:n ulkoministeri Antony Blinken kertoi, kuinka presidentti Biden oli joulukuusta lähtien houkutellut presidentti Niinistön Natoon. "Biden wooed Finnish president Sauli Niinistö to Nato", oli arvio yhteydenpidosta, joka jatkui tämän vuoden alkukuukausina ja johti Suomen poliittisen johdon Nato-päätöksen taakse jo ennen huhtikuussa alkanutta asian käsittelyä.

        Ukrainan sodan ja meille suomalaisille markkinoidun suuren ”yllätyksen” osalta on olennaista ymmärtää presidentti Zelenskyin maaliskuussa 2021 (siis vuosi ennen Venäjän 24.2.2022 aloittamaa hyökkäystä) antama määräys (Decree of the President of Ukraine №117 / 2021), jolla käskettiin toteutettavaksi strategia Krimin miehityksen lopettamiseksi ja alueen liittämiseksi takaisin Ukrainaan. Asia on jäänyt liian vähälle huomiolle Suomessa. Kuitenkin määräys on ollut luettavissa Ukrainan presidentin hallinnon tiedotussivuilla internetissa. Myös länsimainen media on uutisoinut asiasta (Is the World Ready for World War 3 as Ukraine’s President signed a Decree to retake Crimea from Russia? / TECH STARTUPS 2 Apr 2021).

        Olisikin syytä pohtia, mikä on ollut USA:n vaikutus määräyksen №117 / 2021 taustalla? Millaisia lupauksia USA on antanut Ukrainalle vuonna 2021 ja sitä ennen? Millaista poliittista ja taloudellista tukea ja aseapua Ukraina on uskonut saavansa? — Tärkeää olisi myös ymmärtää kyseisen strategisen suunnitelman vaikutus Putinin ajatteluun ja Venäjän rikollisen hyökkäyksen aloittamiseen sekä sodan kulkuun? — Joka tapauksessa Venäjän 24.2.2022 aloittama hyökkäys ei ole ollut niin suuri ”yllätys”, kuin meille suomalaisille on haluttu uskotella.

        * * * * *

        Suomalaisen demokratian kannalta tilanne on kiusallinen sen vuoksi, että edellä esitettyjä ulkomaisia lähteitä tutkimalla sekä Suomen presidentin kanslian tiedotteita seuraamalla on pääteltävissä, että maan johto on päätynyt Nato-jäsenyyden kannalle jo ennen asian huolellista arviointia eduskunnassa.

        Niinpä Nato-jäsenyyden hakemiseen johtanut eduskuntakäsittely on ollut "arvoton näytelmä", kuten oli nähtävissä jo ennen 17.5.2022 tehtyä päätöstä. Valmisteluprosessi on ollut farssi, joka näkyy hakupäätöksen perusteeksi laaditussa Valtioneuvoston selonteossa ("Selonteko Suomen liittymisestä Pohjois-Atlantin liittoon" / VNS 3/2022 vp 15.5.2022). Selinteossa luetellaan pari (2) konekirjoutusliuskaa osin näennäisiä hyötyjä Natoon liittymisen puolesta. Haitoista ei ole edes yhtä (1) sanaa. — "Hämmästyttävä suoritus nopeasti ’natottuneelta’ hallitukselta".

        • Toivottavasti Turkin antama jatkoaika Nato-jäsenyyden käsittelyyn on niin [loputtoman] pitkä, että jäsenyyden karmea kääntöpuoli ehditään arvioida valmistauduttaessa kevään [2023] eduskuntavaaleihin.


        Tapahtui selvä virhe, kun ennen jäsenyyshakemusta ei kiinnitetty lainkaan huomiota Naton itärajan siirtämisen kielteisiin seurauksiin. — Olennaista on ymmärtää tilanne Ukrainan sodassa:

        Tilanne muuttuu Putinille edulliseksi, kun Naton itäraja siirretään Suomen jäsenyyden myötä Pietarin lähelle.

        — Se on propagandavoitto Putinille, joka on jo yli 10 vuotta väittänyt, että Nato uhkaa Venäjän olemassa oloa vyörymällä itään.

        Kun ”pyhä isänmaa” on uhattuna niin Ukrainan kuin Suomen suunnista, voidaan sotaa jälleen kutsua sodaksi eikä enää tarvitse höpistä ”erikoisoperaatioista”. Venäjän duuma myöntää Putinille kaikki uhkaavassa tilanteessa tarvittavat valtuudet (lkp ydinaseen käyttö ml).

        Valitettavasti Suomen lyhytnäköinen ajattelu pitkittää Ukrainan sotaa ja lisää ukrainalaisten kärsimyksiä.

        Uusi konfliktirintama Suomen suunnassa vahingoittaa koko Euroopan turvallisuutta ja tulevaa kehitystä.

        Kenraali Vehviläinen


        Suomi ja Ukraina

        John J. Mearsheimer
        University of Chicago

        Ukrainan ongelmat alkoivat itse asiassa Naton Bukarestin huippukokouksessa huhtikuussa 2008, kun George W. Bushin hallinto painosti liittoumaa ilmoittamaan, että Ukrainasta ja Georgiasta "tulee jäseniä".

        — Venäjän johtajat reagoivat välittömästi ja luonnehtivat päätöstä Venäjälle eksistentiaaliseksi uhaksi, uhka olemassa ololle ja lupasivat estää sen.

        NETTI: Nyadagbladet.se Hersh: ”Sverige kände till planerna på attentatet mot Nord Stream”

        Annetaan järkytysvaroitus

        Tutkivan journalistilegendan Seamour Hershin kirjoitukset ja haastattelu saa journalistit Nya Dagbladetissa jatkamaan työtä Pohjoismaiden tasolla.

        NETTI: Nyadagbladet.se Artikelämne: Attentatet mot Nord Stream

        Tältä se näyttää käytettävien tietojen valossa aikajärjestyksessä? Debatti.

        Ketkä poistuvat vallasta? Hyvin moni.

        Joulukuussa 2021 Niinistön houkutteli Natoon USA:n presidentti Joe Biden ja sotapolitiikasta vastaava alivaltiosihteeri Victoria Nuland.

        Tammikuussa 2022 Biden ja Nuland ilmoittivat räjäyttävänsä Nord Streamin: Suomen TP Niinistö ja Ruotsin PM Andersson tiesivät BOLTOPS:sta ja terroriteon tapahtuvan. Myös Ruotsin Säpo ja Suomen Supo.

        Yksikään näistä valtiojohtajista ja viranomaisista ei yrittänyt estää rikosta edes ottamalla asia esille median edessä.

        Järkyttävää!


        VALTIOVIERAILU Ruotsiin juuri ennen BOLTOPS 2022 -terroritekoa kesäkuussa 2022.

        NETTI: Näin presidentti Niinistön ja rouva Haukion [BOLTOPS-]valtiovierailu Tukholmassa on edennyt – katso kuvat

        "Presidentti Sauli Niinistö on tiistaina ja keskiviikkona 17.-18.5.2022 valtiovierailulla Ruotsissa puolisonsa Jenni Haukion kanssa.

        Presidenttiparin vierailu alkoi tiistaiaamuna, jolloin kuningasperhe otti presidenttiparin vastaan valtiovierailuun kuuluvin seremonioin. Yleisö saattoi seurata tilaisuutta Kuninkaanlinnan edustalla.

        Tervetulotilaisuuden jälkeen Niinistö ja kuningas Kaarle XVI Kustaa vierailivat ensin Ruotsin valtiopäivillä, jossa Niinistö piti puheen.

        Iltapäivällä Niinistö käy viralliset turvallispoliittisia [todennäköisin syin, aiheperustein BOLTOPS 2022] valintoja koskevat keskustelut pääministeri Magdalena Anderssonin kanssa.".

        ÷ ÷ ÷

        Valtiovierailu rakkaaseen naapurimaahan.

        Suomen ja Ruotsin Kingien piti päästä jättämään "yhtä aikaa", Nato-jäsenyyshakemus – keinoja kaihtamatta.


        RIKOS-BOLTOPS 2022 kesäkuussa 2022

        Harkitusti kumppanuus ja sotarikos Ruotsin talousalueen vesillä. Säpo ja Supo varmasti tiesivät USA:n ja Norjan
        & kumppaneitten valmisteluista. Eivät estäneet terroritekoa.

        Samoin Britannia Nato-jäsenyyshakemusten ratifioineena oli ilmeisen varmasti rikoksesessa mukana. Ratifiointi mitätöityy.

        Rikoksesta tietäviä Ruotsin ja Suomen erilaisia "sisäpiirin henkilöitä" täytyy olla, todennäköisin syin ja aiheperustein enemmän, mitä tutkivan journalistin Seamour Hershin terrorioperaation tunteva lähde on kertonut tähän mennessä.


        NATO:n BALTOPS 2022 -sotarikos, terroriteko, on Nato-jäsenyyttä samanaikaisesti Suomen kanssa hakevan Ruotsin talousvesillä tehty rikoskumppaneiden harkittu talous- ja valtiorikos. Rikos ihmisyyttä kohtaan.

        Suomen ja Ruotsin kansat petettiin Nato-jäsenyyshakemukseen valtiopetoksellisesti?

        Suomen ja Ruotsin kansalaisia valtiojohtaja hämäsi Naton BOLTOPS-sotarikokseen osallistuneiden laivastovierailuilla Helsingissä ja Tukholmassa.

        "Harjoitus" ja "turvallisuus" valtioiden johdon suusta on pelkkää propagandaa ja rikosten peittelyä.

        RÄJÄYTYS 26.9.2022

        TP Niinistö ei estänyt rikosta, vaikka varmasti tiesi. Näin tulee osaksi suurta talousrikosta ja rikokseen ihmisyyttä kohtaan.

        NETTI: Nyadagbladet.se Artikelämne: Attentatet mot Nord Stream


        RIKOKSET – HAKEMUKSET MITÄTÖITYY

        Ruotsin ja Suomen Nato-jäsenyyshakemukset mitätöityy epäiltyjen rikosten vuoksi. Pienikin rikosepäily riittää eroamaan. Valtiosääntö on ankara kailla tasoilla valehteleville.

        Ruotsin ja Suomen hakemusten ratifioinneissa on mukana rikokseen BOLTOPS:n kautta osallistuneita maita USA, Norja, Britannia, Suomi, Ruotsi jne., sekä Naton neuvosto ja sen johtaja Jens Stoltenberg.

        TP Niinistön ulkopolitiikan johtajana valtioneuvostossa laatima Nato-jäsenyyshakemus on laadittu valheellisin perustein perustuslain vastaisesti. Näin myös Ruotsissa. Kummassakin maassa on kansalaisille valehdeltu.

        Valehtelu ja propaganda estää kansanäänestykset.

        Eduskuntavaali 2023 ja 2024 presidentinvaali ja eurovaali ovat tässä valehtelun ja mediamanipulaation tilanteessa mahdottomat järjestää. Vastaa ääntenlaskussa täydellistä virhettä, vaalipetosta. Vastaavaa ei ole ollut Suomessa.

        Epädemokratia

        Niinistö käytti sodalla pelottelua saadakseen internet-gallupin näyttämään valheellisesti Nato-jäsenyyden kannatusta, vastaa täydellistä ääntenlaskun vihettä kansanäänestyksessä:

        1.
        Niinistö perustuslain vastaisesti petosta varten järjestetyn internet-paneelin tuloksesta: "Tämä riittää Naton neuvostolle".

        2.
        Naton ylipäällikkö Jens Stoltenberg: "Suomella on vahva demokratia".

        Järkyttävää.

        3.
        Niinistö otti puhutteluun puoluejohtajat eduskunnassa ja pelotteli sodalla saadakseen "despoottina livatustekniikalla" koko eduskunnan petetyksi mukaan valtiosäännön vastaisesti "kollektiivisesti" valtiopetokseen. Kellään näistä ei näin ollen voi olla juridista oikeutta tehtäviinsä.

        Sitä se on mitä on nähty


        Julkaistaan Suomen perustuslain velvoittamana


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Netissä: Näin presidentti Niinistön ja rouva Haukion valtiovierailu Tukholmassa on edennyt – katso kuvat

        YP Niinistöllä on ollut kiireitä täynnä ollut kalenteri vuosien ajan.

        Medianäkyvyys ja salaiset sota-aiheiset suunnitelmat ja teot on huolellisesti aikataulutettu jo ennen vuoden 2012 presidentinvaalia.

        Laita pensasneuvostoliittolainen edes tittelit ajat tasalle kun copypeistaat vanhoja juttuja.
        Oikea puhuttelutapa nykyisin on: tasavallan presidentin puoliso, tohtori Jenni Haukio


      • Anonyymi

        LAILLISUUS JA NYA DAGBLADET

        Suomen sekä Ruotsin kansan päästävä eroon lainvastaisuuksien, vihollisuuksien rikollisesta valtiojohdosta, kansanedustajista sekä rikollisesta USA:sta ja Nato:sta.

        YK:n Haagin kansainvälinen tuomioistuin

        Yhdistyneiden kansakuntien pääsihteerin Ban Ki-moonin saatettava tutkintaan, järkyttävään sotarikokseen kaikki vähänkin epäilyksen alaiset henkilöt.

        YK lopullisesti menetetty, jos oikeus Haagissa ei toteudu USA:n, NATO:n ja Norjan ja niiden rikoksiin liittoutuneiden kohdalla.

        USA-NATO — länsi — on vastuussa Ukrainaan 2014 järjestämästä rikollisesta vallankaappauksesta —, jonka tiesivät johtavan sotaan Venäjälle luomiensa eksistentiaalisten uhkien vuoksi.


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        • Ukrainassa meneillään oleva Venäjän silmitön mellastaminen ei olisi lainkaan alkanut, mikäli USA olisi 2014 toiminut Ukrainalle antamiensa turvatakuiden (Security Assurances 1994) edellyttämällä tavalla.


        NETTI: Uppgifterna om Norges inblandning i terrorattentatet omöjliggör svenskt samröre med Nato

        NYA DAGBLADET 16.2.2023

        Norjan osallisuus terrori-iskuun tekee Ruotsin [ja Suomen] yhteistyön Naton kanssa mahdottomaksi.

        • [YP Niinistö houkutteli Ruotsin mukaan]

        • Aihetodisteet on: Nato-maat Norja ja USA ja liittoutuneet tekivät terrori-iskun liittolaisiaan, ja Euroopan keskeistä infrastruktuuria vastaan. Syylliset tuomittava.

        • Ruotsin [ja Suomen] yhteistyö Naton kanssa lopetetaan välittömästi.

        • Nato-partneri [lainvastaisin valheellisin perustein Suomen ja Ruotsin Nato-hakemukset ratifioinut] Norja räjäytti Itämeren kaasuputket.

        • • Seymour Hersiä lähellä olevien lähteiden mukaan USA ja Norja ovat toteuttaneet hyökkäyksen ja sotatoimen [Ruotsin vesillä, mistä Ruotsi tiesi] — ei ainoastaan Venäjää vaan myös Saksaa ja muuta Eurooppaa vastaan sabotoimalla niiden energian saannin.


        Hershin paljastukseen on kiinnitetty vähän huomiota mediassa. Ollut vain lyhyitä viittauksia raporttiin — sitten pääsee valtamediaan Valkoisen talon kommentti, minkä mukaan tiedot ovat "puhdasta fiktiota".

        • Vastuullisia poliitikkoja, vallanpitäjiä ei ole vakavasti yritetty saattaa vastuuseen, ristiin kuulustella heitä mahdollisesta osallisuudestaan.

        Heidä hallitsemien tiedotusvälineiden taholta ei näytä olevan mitään kiinnostusta tutkia räjähdyksiä. Hersh on ilmaissut olevansa harmissaan, etteivät suuret USA:n sanomalehdet ole maininneet väitteitä lainkaan.

        — Ukrainan sodan osalta ne toimivat lähinnä Bidenin hallinnon megafonina.

        Kyse on vakavista asioista [valtiopetoksellisuudesta]. Asia on tutkittava, kunnes kaikki on selvitetty. Todistettuna, että Norja ja USA räjäyttivät Nord Streamin, on tarkoitettava, että Nato-jäsenyys on Ruotsille mahdoton ajatus.

        [Suomelle ( Ruotsille) Nato-jäsenyyshakemus on laiton jo pelkästään siksi, että Ruotsin mukaan houkutelleen Suomen YP Niinistö ja hänen pelottelulla painostama eduskunta, kansan edustajat, ovat valmistelleet hakemuksen valheellisin perustein, perustuslain vastaisesti.

        Demokratia perustuslain vastaiseen tilaan:

        — Perustuslailliset rehelliset vaalit 2023 ja 2024 ovat mahdottomat. Totalitaristinen, fasistinen valehtelu välittyy media kautta]

        Nya Dagbladet

        Ruotsi ei voi missään tapauksessa olla osa sotilasliittoa, jota valvovat joukot, jotka ovat mukana terrori-iskuissa Euroopan keskeistä infrastruktuuria vastaan — iskuissa, joista Euroopan kansalaiset joutuvat nyt maksamaan hinnan ennätyskorkeilla sähkölaskuilla, kasvavalla inflaatiolla, köyhyydellä ja varoituksilla, että sähköt saatetaan yksinkertaisesti katkaista energiapulan vuoksi.

        Hyökkäys Nord Streamiin vaikuttaa miljooniin ruotsalaisiin [köyhiin itäsaksalaisiin] tässä ja nyt. Tavalliset ihmiset joutuvat nyt myymään kotinsa, koska heillä ei ole varaa jäädä sinne, ja jos tuleva talvi on hintojen osalta yhtä äärimmäinen kuin tämä talvi, kodittomien ruotsalaisten määrä moninkertaistuu.

        Samaan aikaan on niitä, jotka hyötyvät energia- ja sähkökriisistä — juuri niitä maita, jotka on nimetty syyllisiksi Nord Streamin räjäytykseen.

        Dagens Industri -lehti: Korkeiden sähkönhintojen odotetaan "kolminkertaistavan Norjan kaasusta ja öljystä saamat tulot", ja SVT:ssä Norja nimetään "energiakriisin voittajaksi".

        USA:n osalta 2021 saimme lukea, että se aikoi tulla maailman suurimmaksi nesteytetyn maakaasun viejäksi, ja että (ennen Nord Streamiin kohdistunutta terrori-iskua) juuri venäläisen kaasun boikotti mahdollisti USA:n laajentumisen EU:hun.


        Hyökkäyksen geopoliittiset motiivit todella järkyttäviä:

        • Osalliset [ml. YP Niinistö] haluavat heikentää Venäjää [ja Saksaa] hinnalla millä hyvänsä, vahvistaa USA:n ja Naton asemaa ja varmistaa, että Saksa ja muut EU-maat eivät poista Venäjän vastaisia pakotteita ja käytä diplomatiaa suhteiden parantamiseksi Venäjään.

        Rikoksia tehneet eivät halua ottaa riskiä, että Saksa ja muut EU-maat lopettavat aseiden ja taloudellisen avun lähettämisen Ukrainaan, rauhanneuvottelujen aloittamisen ja sodan nopean lopettamisen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloituksessa: Pääministerimme sanoo että Venäjä UHKAA nyt Suomea mutta ei kerro miten. Suomeen halutaan ydinaseita.

        Presidentillä, pääministerillä, kansanedustajilla ei ole ammatillista kykyä tehdä sotilasstrategisia analyysejä.

        Valtiosääntö edellyttää totuuden kertomista kansalaisille.


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Suomi ei ole kuulunut eikä kuulu Venäjän Federaation hyökkäyskohteisiin. Sen tavoitteet ovat muualla.

        — Sen on osaltaan vahvistanut Ukrainassa vuonna 2014 [USA:n vallankaappauksesta] alkanut sota.

        Suomen Nato-jäsenyyden merkityksestä maan tulevaisuudelle esitetään valheellisia väitteitä. Jäsenyydestä aiheutuvia ongelmia vähätellään.

        Suomen tulevaisuudelle vahingolliseksi kansalaisten tunnekuohu muodostui, kun Nato-jäsenyyttä ajanut • vähemmistö [TP Niinistö] sai pelottelupolitiikalla suuren osan kansalaisista [ja kansanedustajista] uskomaan, että ”nyt se Venäjä hyökkää Suomeen".

        Ei hyökkää.

        Eikä ole hyökännyt koko Venäjän 30-vuotisen olemassaolon aikana. Pelottelu pelkkää propagandaa.

        Suurvallat eivät hyökkäile 2000-luvun maailmassa miten sattuu ja milloin hyvänsä. Analyyttiset arviot hyödyistä ja haitoista ovat yhä tärkeämpiä. Pienien valtioiden kohdalla huolellinen hyötyjen ja haittojen puntarointi vain korostuu.

        Suomi on rauhallinen sivusuunta Venäjän strategisessa ajattelussa. Näin on ollut sen koko olemassaolon ajan. Asian vahvistavat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat. Totuus selittää, miksi Suomi ei ole ollut hyökkäysten kohteena, vaikka ”hosupetterit" niin väittänyt 30 vuotta.

        Harhautuksen ja petoksen maku kasvaa viikko viikolta, kun yhä selkeämmin nähdään, ettei suuren, pitkäaikaisesti Suomea sitovan päätöksen valmisteluun olekaan sellaista kiirettä ja hätää, jolla valtiojohto on perustellut nopeutettua aikataulua.

        Venäjä ei lähde ilman syytä rauhalliseen Pohjolaan, saati sotilaallisesti vahvaan Suomeen hyökkäilemään, ellei Kremlin johtoa tahallaan ärsytetä ja haasteta kamppailuun.

        TILANNE JA UHKAKUVAT MUUTTUVAT, JOS SUOMESTA TULEE NATO-MAA

        Naton itärajan siirtäminen liian lähelle Venäjän strategisia kohteita (Pietari, Muurmansk) on nykyisessä asetelmassa katala teko ja kova loukkaus. [Ydinaseuhka Venäjän olemassa ololle] Vaikutukset Suomen turvallisuudelle ja maan talouden ja yhteiskunnan kehitykselle ovat kielteisiä.

        — Jäsenyyden haitat ovat suurempia kuin hyödyt.

        — Oikea tieto ei vielä ole tavoittanut kansalaisia [valtiosäännön vastainen sensuuri].

        ”Suomen on oltava ”hyvin, hyvin varovainen”, sanoo amerikkalaistutkija Nato-jäsenyydestä.” — Varoitus oli otsikkona Helsingin Sanomien Natoa käsitelleessä artikkelissa, jossa meitä suomalaisia varoitti amerikkalaistutkija Ted Galen Carpenter. Hän on kansainvälisen politiikan asiantuntija, joka tuntee tarkoin Naton. – – https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008782136.html

        Carpenter yhtyy käsitykseen, jonka mukaan VENÄJÄ EI MUODOSTA SUOMELLE UHKAA, joka vaatisi Suomen liittymistä Natoon.

        Suomessa nopeasti lisääntynyt Nato-innostus on ylireagointia Ukrainasta tulviviin kauhukuviin.

        Valtaa pitävä eliitti haluaa varmistaa, etteivät suomalaiset ehdi tointua Ukrainan sodan aiheuttamasta tyrmistyksestä ja Nato-hurmasta ennen kuin jäsenyys on varmistunut.

        • Vasta jälkeenpäin kansa voi vapaasti ajatella — ja katua väärää valintaa.

        Naton paljon mainostetut 5. artiklan mukaiset turvatakuut olisikin syytä ymmärtää turvalupauksena, jonka toteuttaminen ”kovissa tilanteissa” riippuu kunkin jäsenvaltion kansallisista arvioista.
        — USA:n osalta on erittäin todennäköistä, ettei sen omia kansallisia etuja haluta lainkaan vaarantaa Euroopan tai muiden muiden ”valtameren takaisten” kriisien ja sotien vuoksi. [Ukrainassakin on USA:n sijaissota, jossa ukrainalaiset sotivat USA:n sijasta]

        Miksikö Venäjä ei tule edes yrittämään Suomen valtaamista?

        Vastaus on selvä, kun hetkisen miettii tosiasioita.

        Ei Suomi ole sellainen ”heittopussi” ja Naton turvaa peloissaan aneleva surkimus, kuin ”hosupetterit” Nato-innossaan esittävät.

        Suomen puolustus on kunnossa, kiitos yleisen asevelvollisuuden ja kansalaisten korkean tahdon pitää huolta tästä maasta. Suomi on sotilaallisesti Pohjolan vahvin valtio. Meillä osattu järkevästi huolehtia sekä maanpuolustuksen että yhteiskunnan hyvinvoinnin perusteista.

        Jos Suomi ottaa Nato-jäsenyyden myötä vastuulleen reilusti yli puolet Naton ja Venäjän välisestä rajasta, Suomesta tulee Kremlin Nato-vastaisen häirinnän ja hybridi- ja kyberiskujen pääkohde. Venäjän ”konnankoukut” ja yllätykset tulevat rasittamaan Suomea kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

        Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksen tutkimusjohtaja Hanna Smith: ”Mahdollista voi olla iso kyberhyökkäys, jolla on taloudellisia tai jopa ihmishenkiä vieviä vaikutuksia".


        Tiedoksi Nato-päätöstä valmisteleville kansanedustajille ja muulle valtiojohdolle: — Naton ja Venäjän välisen rajan tärkeimmän vartijan kohtalo tulee olemaan kova? — On suorastaan hölmöä ryhtyä siihen hommaan.

        "USA:n SOTATOIMI SAKSAA VASTAAN", Berliner Zeitungin toimittaja Nord Stream -räjäytyksestä

        S. Niinistön ja rikollisen Naton J. Bidenin teot heikentää Suomen, Ruotsin, Euroopan turvallisuutta.

        NETTI: nyadagbladet Berliner Zeitung-journalisten om sprängningen av Nord Stream: ”En amerikansk krigshandling mot Tyskland”

        Seymour Hersh paljasti presidentti Bidenin ja Nato-liiton sotasyyllisyyden: Euroopan infrastruktuurin terrori-isku, suuri talousrikos ja rikos ihmisyyttä kohtaan.

        Hersihin haastattelija saksalainen toimittaja Fabian Scheidler lisää:

        • USA:n hyökkäys paitsi Venäjää myös länsiliittolaisia ja Saksaa vastaan.


        • [Rikollinen Biden houkutteli em. rikollisista syistä JOULUKUUSSA 2021 NIINISTÖN JA RUOTSIN VIHOLLISUUKSIIN: BIDENIN SOTAA LIETSOVANA PROVOKAATIONA HAKEMAAN NATOON.

        Sotarikokseen osallisena, Niinistön valheellisesti laatiman Nato-hakemuksen ratifioineet Bidenin USA, Norja, Ruotsi, Stoltenberg ratifioineet sen osana sotarikossarjaa:

        • Bidenin sotarikoksen osana Niinistön Nato-hakemukset mitätöityy juridisesti]

        • [Vaalit 2023, 2024 perustuslain vastaiset: vastaa ääntenlaskun täyttä virhettä: • Äänestäjät eivät saa tietää (sensuuri) totuutta Niinistöstä, valheellisesta Nato-hakemuksesta, Niinistön-USA-NATO:n rikollisesta vallankaappauksesta, USA:n Ukrainan sodasta]


        • Hersh. Bidenin pelko: Saksa poistaa Venäjän vastaiset pakotteet talven energiapulan vuoksi — siksi sotarikollinen presidentti räjäytti Nord Streamin Nato-Stoltenbergin Norjan kanssa.

        USA:ssa on henkilöitä [myös Suomen pankin SP:n johtaja ja S. Niinistö], jotka hellivät sitä, että Natoon houkutelleesta USA:sta tulee kilpailukykyisempi kuin EU-maat, räjäyttämällä halvan kaasun Nord Stream. USA myy nesteytettyä kallista kaasua suurella voitolla.

        Biden tiesi sotarikosen tuhoisat vaikutukset Saksan talouteen, antaa USA:n taloudelle ja pankeille vauhtia — mutta Valkoisessa talossa, tiedotusvälineiden tuella, oli vain "pakkomielle tulla uudelleen valituksi".

        — [valheellisen Niinistön pakkomielle manipuloida Natolle jatkajat]:

        • Halusi voittaa sodan, halusivat voittaa voiton, halusivat Ukrainan maagisesti voittavan. Ihmisiä, jotka ajattelevat, että USA:lle parempi, että Saksan talous on heikko. Se on järjetöntä!

        — Sotkeuduimme tähän — ei tule toimimaan, sota ei pääty hyvin näille ihmisille.

        Pulitzer-palkittu journalisti: En tiedä miten sota päättyy, mutta "pelottaa", että presidentit valmiita räjäyttämään Nord Streamin.

        — [Pohjolaan] sotaoperaation toteuttajat tiesivät, että presidentti tiesi, mitä hän teki Saksan kansalle — rankaisi Saksaa USA:n sodasta Ukrainassa, joka ei sujunut. Vahingoitaa presidenttejä ja on erittäin vahingollista.

        Bidenin rikollinen pelko, että Saksa lopettaa asetoimitukset, USA:n rikollisesta vallankaappauksesta Ukrainaan syttyneeseen sijaissotaan — pelko että Saksa avaisi Nord Stream 2:n, jatkaisi edullisen kaasun tuontia Venäjältä yrityksille ja kotitalouksille. • Räjäytys teki sen mahdottomaksi.

        • Valtaa pitävien presidenttien [Niinistön] hallitsemat tiedotusvälineet keskittyvät journalistisen totuudellisen tiedon sensuuriin, ei sotarikosten syvempään tutkimiseen, Hersh:

        — Voisinko paljastaa lähteeni? ... Jos paljastaisin hänet erotettaisiin tai pahempaa — vangittaisiin.

        Hersh työskenteli "kokeneiden faktantarkistajien" kanssa raporttia laatiessaan. Hänen esittämiään faktoja voi tarkistaa "monin tavoin".

        • Biden päätti antaa saksalaisten palella tulevina talvina. USA:n presidentti [S. Niinistö, kok] antaa mieluummin Saksan paleltua kuin lopettaa [rikollisen J. Bidenin synnyttämän Ukrainan sijaissodan] aseellisen tukemisen. Se on tuhoisaa.

        Operaation tunteva lähde: Tekijät tiesivät, että Biden halusi jäädyttää talven tullen Saksan "lyhyen aikavälin poliittisten tavoitteidensa vuoksi" — ja että tämä kauhistutti heitä.

        — CIA:n poliittinen etu, että presidentti, joka ei saa suunnitelmiaan läpi kongressissa, voi kävellä Valkoisen talon ruusutarhassa CIA:n johtajan kanssa, suunnitella jotain salaista, joka voi vaikuttaa moniin ihmisiin Atlantin toisella puolella — tai missä tahansa päin maailmaa tahansa [Suomi ja Ruitsi]. Se on aina ollut CIA:n ainutlaatuinen valtti, jonka kanssa minulla on omat ongelmani:

        — Mutta, jopa tämä yhteisö on kauhistunut siitä, että Biden päätti saada Euroopan talous pysähtymään tukeakseen sotaa, jota hän ei tule voittamaan.

        "Nord Streamiin tehdystä sotatoimesta ei raportoitu kongressille eikä sotilashenkilöstölle, joka ei ollut operaatiossa suoraan mukana — vaikka olisi pitänyt".

        Hershiltä kysyttäessä rohkeuden roolista hänen ammatissaan vallan pitäjien arvostelijana, hän kyseenalaistaa, onko totuuden kertominen todella rohkeaa.

        JOURNALISMI

        — "Tehtävämme on olla pelkäämättä. Joskus se on epämukavaa. Elämässäni ollut aikoja jolloin ... tiedättekö, en puhu siitä. Uhkaukset eivät kohdistu kaltaisiani ihmisiä vastaan, vaan kaltaisteni ihmisten lapsia vastaan".

        Rehellinen journalisti ei voi murehtia mitä voi tapahtua — pitää vain jatkaa "sitä, mitä tekee".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "USA:n SOTATOIMI SAKSAA VASTAAN", Berliner Zeitungin toimittaja Nord Stream -räjäytyksestä

        S. Niinistön ja rikollisen Naton J. Bidenin teot heikentää Suomen, Ruotsin, Euroopan turvallisuutta.

        NETTI: nyadagbladet Berliner Zeitung-journalisten om sprängningen av Nord Stream: ”En amerikansk krigshandling mot Tyskland”

        Seymour Hersh paljasti presidentti Bidenin ja Nato-liiton sotasyyllisyyden: Euroopan infrastruktuurin terrori-isku, suuri talousrikos ja rikos ihmisyyttä kohtaan.

        Hersihin haastattelija saksalainen toimittaja Fabian Scheidler lisää:

        • USA:n hyökkäys paitsi Venäjää myös länsiliittolaisia ja Saksaa vastaan.


        • [Rikollinen Biden houkutteli em. rikollisista syistä JOULUKUUSSA 2021 NIINISTÖN JA RUOTSIN VIHOLLISUUKSIIN: BIDENIN SOTAA LIETSOVANA PROVOKAATIONA HAKEMAAN NATOON.

        Sotarikokseen osallisena, Niinistön valheellisesti laatiman Nato-hakemuksen ratifioineet Bidenin USA, Norja, Ruotsi, Stoltenberg ratifioineet sen osana sotarikossarjaa:

        • Bidenin sotarikoksen osana Niinistön Nato-hakemukset mitätöityy juridisesti]

        • [Vaalit 2023, 2024 perustuslain vastaiset: vastaa ääntenlaskun täyttä virhettä: • Äänestäjät eivät saa tietää (sensuuri) totuutta Niinistöstä, valheellisesta Nato-hakemuksesta, Niinistön-USA-NATO:n rikollisesta vallankaappauksesta, USA:n Ukrainan sodasta]


        • Hersh. Bidenin pelko: Saksa poistaa Venäjän vastaiset pakotteet talven energiapulan vuoksi — siksi sotarikollinen presidentti räjäytti Nord Streamin Nato-Stoltenbergin Norjan kanssa.

        USA:ssa on henkilöitä [myös Suomen pankin SP:n johtaja ja S. Niinistö], jotka hellivät sitä, että Natoon houkutelleesta USA:sta tulee kilpailukykyisempi kuin EU-maat, räjäyttämällä halvan kaasun Nord Stream. USA myy nesteytettyä kallista kaasua suurella voitolla.

        Biden tiesi sotarikosen tuhoisat vaikutukset Saksan talouteen, antaa USA:n taloudelle ja pankeille vauhtia — mutta Valkoisessa talossa, tiedotusvälineiden tuella, oli vain "pakkomielle tulla uudelleen valituksi".

        — [valheellisen Niinistön pakkomielle manipuloida Natolle jatkajat]:

        • Halusi voittaa sodan, halusivat voittaa voiton, halusivat Ukrainan maagisesti voittavan. Ihmisiä, jotka ajattelevat, että USA:lle parempi, että Saksan talous on heikko. Se on järjetöntä!

        — Sotkeuduimme tähän — ei tule toimimaan, sota ei pääty hyvin näille ihmisille.

        Pulitzer-palkittu journalisti: En tiedä miten sota päättyy, mutta "pelottaa", että presidentit valmiita räjäyttämään Nord Streamin.

        — [Pohjolaan] sotaoperaation toteuttajat tiesivät, että presidentti tiesi, mitä hän teki Saksan kansalle — rankaisi Saksaa USA:n sodasta Ukrainassa, joka ei sujunut. Vahingoitaa presidenttejä ja on erittäin vahingollista.

        Bidenin rikollinen pelko, että Saksa lopettaa asetoimitukset, USA:n rikollisesta vallankaappauksesta Ukrainaan syttyneeseen sijaissotaan — pelko että Saksa avaisi Nord Stream 2:n, jatkaisi edullisen kaasun tuontia Venäjältä yrityksille ja kotitalouksille. • Räjäytys teki sen mahdottomaksi.

        • Valtaa pitävien presidenttien [Niinistön] hallitsemat tiedotusvälineet keskittyvät journalistisen totuudellisen tiedon sensuuriin, ei sotarikosten syvempään tutkimiseen, Hersh:

        — Voisinko paljastaa lähteeni? ... Jos paljastaisin hänet erotettaisiin tai pahempaa — vangittaisiin.

        Hersh työskenteli "kokeneiden faktantarkistajien" kanssa raporttia laatiessaan. Hänen esittämiään faktoja voi tarkistaa "monin tavoin".

        • Biden päätti antaa saksalaisten palella tulevina talvina. USA:n presidentti [S. Niinistö, kok] antaa mieluummin Saksan paleltua kuin lopettaa [rikollisen J. Bidenin synnyttämän Ukrainan sijaissodan] aseellisen tukemisen. Se on tuhoisaa.

        Operaation tunteva lähde: Tekijät tiesivät, että Biden halusi jäädyttää talven tullen Saksan "lyhyen aikavälin poliittisten tavoitteidensa vuoksi" — ja että tämä kauhistutti heitä.

        — CIA:n poliittinen etu, että presidentti, joka ei saa suunnitelmiaan läpi kongressissa, voi kävellä Valkoisen talon ruusutarhassa CIA:n johtajan kanssa, suunnitella jotain salaista, joka voi vaikuttaa moniin ihmisiin Atlantin toisella puolella — tai missä tahansa päin maailmaa tahansa [Suomi ja Ruitsi]. Se on aina ollut CIA:n ainutlaatuinen valtti, jonka kanssa minulla on omat ongelmani:

        — Mutta, jopa tämä yhteisö on kauhistunut siitä, että Biden päätti saada Euroopan talous pysähtymään tukeakseen sotaa, jota hän ei tule voittamaan.

        "Nord Streamiin tehdystä sotatoimesta ei raportoitu kongressille eikä sotilashenkilöstölle, joka ei ollut operaatiossa suoraan mukana — vaikka olisi pitänyt".

        Hershiltä kysyttäessä rohkeuden roolista hänen ammatissaan vallan pitäjien arvostelijana, hän kyseenalaistaa, onko totuuden kertominen todella rohkeaa.

        JOURNALISMI

        — "Tehtävämme on olla pelkäämättä. Joskus se on epämukavaa. Elämässäni ollut aikoja jolloin ... tiedättekö, en puhu siitä. Uhkaukset eivät kohdistu kaltaisiani ihmisiä vastaan, vaan kaltaisteni ihmisten lapsia vastaan".

        Rehellinen journalisti ei voi murehtia mitä voi tapahtua — pitää vain jatkaa "sitä, mitä tekee".

        S. NIINISTÖN LAITTOMUUDET  — LIITYNTÄ J. BIDENIN JA V. NULANDIN EUROOPAN SOTARIKOKSIIN EPÄILTYNÄ, AIHETODISTEIN

        Rikollisen Joe Bidenin USA:n Suomen Naton jäsenyyden "ratifioinutta" — USA:n "sotarikosten teon välinettä, Nato-jäsenyyshakemusta" — rauhaa ja lämpöä haluavat Ukrainan kansa, Suomen kansa eikä Ruotsin kansa, eivät tarvitse eivätkä voi hyväksyä.

        USA:n RIKOSVÄLINE — NATO-JÄSENYYSHAKEMUKSET

        Rikolliselle Bidenille Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyshakemukset ovat osa sotarikoksen järjestelyitä Ukrainassa ja Ruotsin talousvesillä.

        Niinistön osallistuminen asein sotaan YK:n tulitaukopäätöksen ja Minskin sopimusten vastaisesti. Törkeää laittomuutta, YK:n halveksuntaa, törkeää Ukrainan ja Suomen kansaa kohtaan.

        USA:n SOTA EUROOPPAA VASTAAN

        Tosiasiallisesti sota Saksaa ja EU-maita, Suomea vastaan Ruotsin talousvesillä. Nord Streamiin tehty NATO:n BOLTOPS 22 -sotatoimi.

        NATO-HAKEMUKSEN RATIFIOINEET OVAT SOTARIKOLLISIA

        Sotarikokseen osalliset Bidenin USA, Stoltenbergin Norja, muut rikoksesta epäillyt — ratifioivat Suomen ja Ruotsin jäsenyyshakemukset "rikosvälineeksi" itselleen.

        • Rikollisen Bidenin Suomen Naton jäsenyyttä — "sotarikosten teon välinettä" — Suomen kansa eikä Ruotsin kansa, eivät voi hyväksyä.

        SOTARIKOLLISTEN RATIFIOINTI MITÄTÖITYI JURIDISESTI

        Suomen kansa ei tarvinnut koskaan USA:n sotavoimien läsnäoloa Suomessa, jolloin maassa on ollut erittäin pitkä rauha ja vakaus.

        Eksistentiaalisen monialaisen uhkan Suomelle loi ammattitaidoton.

        • Rikolliset Nato-hakemukset ovat juridisesti mitättömät.

        Yksityishenkilö, joka teki, valtiosäännön ohittaen, omin päin "Isäntämaa"-sopimuksen, jolla Isäntämaa USA:n asevoimat pääsevät tekemään proxy-sodan provosoimista, vihollisuuden synnyttämistä Suomessa ja Ruotsissa — ilmassa, maassa ja merellä.

        Valtiosäännöt edellyttävät, että Suomen kansa ja Ruotsin kansa saavat tietää totuuden johtajien lainvastaisuuksista, rikoksista.


        Kaikki voimapolitiikan ja strategian asiantuntijat varoittavat Suomen ja Ruotsin kansoja NATO-USA:sta, joka teki Ukrainassa vallankaappauksen helmikuussa 2014. Siitä lähtien USA on sortanut Ukrainan autonomisia tasavaltoja.

        USA provosoi sijaissodan, proxy-sodan Ukrainaan hyötyökseen EU-maiden, ml. Suomen "hyödyllisistä idiotteista", pääministereistä, presidenteistä, puoluejohtajista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloituksessa: Pääministerimme sanoo että Venäjä UHKAA nyt Suomea mutta ei kerro miten. Suomeen halutaan ydinaseita.

        Presidentillä, pääministerillä, kansanedustajilla ei ole ammatillista kykyä tehdä sotilasstrategisia analyysejä.

        Valtiosääntö edellyttää totuuden kertomista kansalaisille.


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Suomi ei ole kuulunut eikä kuulu Venäjän Federaation hyökkäyskohteisiin. Sen tavoitteet ovat muualla.

        — Sen on osaltaan vahvistanut Ukrainassa vuonna 2014 [USA:n vallankaappauksesta] alkanut sota.

        Suomen Nato-jäsenyyden merkityksestä maan tulevaisuudelle esitetään valheellisia väitteitä. Jäsenyydestä aiheutuvia ongelmia vähätellään.

        Suomen tulevaisuudelle vahingolliseksi kansalaisten tunnekuohu muodostui, kun Nato-jäsenyyttä ajanut • vähemmistö [TP Niinistö] sai pelottelupolitiikalla suuren osan kansalaisista [ja kansanedustajista] uskomaan, että ”nyt se Venäjä hyökkää Suomeen".

        Ei hyökkää.

        Eikä ole hyökännyt koko Venäjän 30-vuotisen olemassaolon aikana. Pelottelu pelkkää propagandaa.

        Suurvallat eivät hyökkäile 2000-luvun maailmassa miten sattuu ja milloin hyvänsä. Analyyttiset arviot hyödyistä ja haitoista ovat yhä tärkeämpiä. Pienien valtioiden kohdalla huolellinen hyötyjen ja haittojen puntarointi vain korostuu.

        Suomi on rauhallinen sivusuunta Venäjän strategisessa ajattelussa. Näin on ollut sen koko olemassaolon ajan. Asian vahvistavat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat. Totuus selittää, miksi Suomi ei ole ollut hyökkäysten kohteena, vaikka ”hosupetterit" niin väittänyt 30 vuotta.

        Harhautuksen ja petoksen maku kasvaa viikko viikolta, kun yhä selkeämmin nähdään, ettei suuren, pitkäaikaisesti Suomea sitovan päätöksen valmisteluun olekaan sellaista kiirettä ja hätää, jolla valtiojohto on perustellut nopeutettua aikataulua.

        Venäjä ei lähde ilman syytä rauhalliseen Pohjolaan, saati sotilaallisesti vahvaan Suomeen hyökkäilemään, ellei Kremlin johtoa tahallaan ärsytetä ja haasteta kamppailuun.

        TILANNE JA UHKAKUVAT MUUTTUVAT, JOS SUOMESTA TULEE NATO-MAA

        Naton itärajan siirtäminen liian lähelle Venäjän strategisia kohteita (Pietari, Muurmansk) on nykyisessä asetelmassa katala teko ja kova loukkaus. [Ydinaseuhka Venäjän olemassa ololle] Vaikutukset Suomen turvallisuudelle ja maan talouden ja yhteiskunnan kehitykselle ovat kielteisiä.

        — Jäsenyyden haitat ovat suurempia kuin hyödyt.

        — Oikea tieto ei vielä ole tavoittanut kansalaisia [valtiosäännön vastainen sensuuri].

        ”Suomen on oltava ”hyvin, hyvin varovainen”, sanoo amerikkalaistutkija Nato-jäsenyydestä.” — Varoitus oli otsikkona Helsingin Sanomien Natoa käsitelleessä artikkelissa, jossa meitä suomalaisia varoitti amerikkalaistutkija Ted Galen Carpenter. Hän on kansainvälisen politiikan asiantuntija, joka tuntee tarkoin Naton. – – https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008782136.html

        Carpenter yhtyy käsitykseen, jonka mukaan VENÄJÄ EI MUODOSTA SUOMELLE UHKAA, joka vaatisi Suomen liittymistä Natoon.

        Suomessa nopeasti lisääntynyt Nato-innostus on ylireagointia Ukrainasta tulviviin kauhukuviin.

        Valtaa pitävä eliitti haluaa varmistaa, etteivät suomalaiset ehdi tointua Ukrainan sodan aiheuttamasta tyrmistyksestä ja Nato-hurmasta ennen kuin jäsenyys on varmistunut.

        • Vasta jälkeenpäin kansa voi vapaasti ajatella — ja katua väärää valintaa.

        Naton paljon mainostetut 5. artiklan mukaiset turvatakuut olisikin syytä ymmärtää turvalupauksena, jonka toteuttaminen ”kovissa tilanteissa” riippuu kunkin jäsenvaltion kansallisista arvioista.
        — USA:n osalta on erittäin todennäköistä, ettei sen omia kansallisia etuja haluta lainkaan vaarantaa Euroopan tai muiden muiden ”valtameren takaisten” kriisien ja sotien vuoksi. [Ukrainassakin on USA:n sijaissota, jossa ukrainalaiset sotivat USA:n sijasta]

        Miksikö Venäjä ei tule edes yrittämään Suomen valtaamista?

        Vastaus on selvä, kun hetkisen miettii tosiasioita.

        Ei Suomi ole sellainen ”heittopussi” ja Naton turvaa peloissaan aneleva surkimus, kuin ”hosupetterit” Nato-innossaan esittävät.

        Suomen puolustus on kunnossa, kiitos yleisen asevelvollisuuden ja kansalaisten korkean tahdon pitää huolta tästä maasta. Suomi on sotilaallisesti Pohjolan vahvin valtio. Meillä osattu järkevästi huolehtia sekä maanpuolustuksen että yhteiskunnan hyvinvoinnin perusteista.

        Jos Suomi ottaa Nato-jäsenyyden myötä vastuulleen reilusti yli puolet Naton ja Venäjän välisestä rajasta, Suomesta tulee Kremlin Nato-vastaisen häirinnän ja hybridi- ja kyberiskujen pääkohde. Venäjän ”konnankoukut” ja yllätykset tulevat rasittamaan Suomea kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

        Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksen tutkimusjohtaja Hanna Smith: ”Mahdollista voi olla iso kyberhyökkäys, jolla on taloudellisia tai jopa ihmishenkiä vieviä vaikutuksia".


        Tiedoksi Nato-päätöstä valmisteleville kansanedustajille ja muulle valtiojohdolle: — Naton ja Venäjän välisen rajan tärkeimmän vartijan kohtalo tulee olemaan kova? — On suorastaan hölmöä ryhtyä siihen hommaan.

        S. NIINISTÖN MAAILMANSOTA

        NETTI: theamericanconservative The Gathering Storm

        Eversti evp Donald MacGregor

        USA:n talous on kaatumassa

        Lännen rahoitusmarkkinat ovat hiljaa paniikissa. Nousevien korkojen vaivaamat asuntolainavakuudelliset arvopaperit ja USA:n valtionlainat menettävät arvoaan. Markkinoiden "vibat" — tuntemukset — viittaavat, että USA:n taloudessa on synkkä käänne.

        USA:n ja Euroopan sotateollisuuden kapasiteetti ei pysy Ukrainan ampumatarvike- ja varustevaatimusten tahdissa. Pahaenteinen viesti sijaissodassa, jonka Biden väittää Ukrainan, sijaiskumppaninsa voittavan.

        Venäjän kulutussodan operaatiot Etelä-Ukrainassa, menestyksekkäästi murskanneet hyökkäävät ukrainalaisjoukot. Venäläisten henkeä ja resursseja mahdollisimman vähän heikentäen.

        Vaikka Venäjän kulutussodankäynti toimi loistavasti, Venäjä mobilisoi lisää mies- ja kalustoreserviänsä saadakseen käyttöönsä joukot, jotka ovat useita kertoja suuremmat ja huomattavasti tappavammat kuin vuosi sitten.

        Venäjän massiivinen arsenaali tykistöjärjestelmiä, mukaan lukien raketteja, ohjuksia ja lennokkeja, jotka on yhdistetty ylhäällä oleviin valvontalaitteisiin, muutti Donbasin pohjoisreunan säilyttämisen puolesta taistelevat ukrainalaiset sotilaat pop–up-ponnahdusmaaleiksi.

        Ukrainalaissotilaiden lukumäärää ei tiedetä, mutta tuoreessa arviossa veikataan, että sodan alkamisen jälkeen taisteluissa on kuollut 150 000–200 000 ukrainalaista, kun toinen arvio on 250 000.

        Kun otetaan huomioon Naton jäsenten maa-, ilma- ja ilmapuolustusvoimien räikeä heikkous, ei-toivottu sota Venäjän kanssa voisi helposti tuoda satojatuhansia venäläisjoukkoja Puolan rajalle, Naton itärajalle.

        Tätä lopputulosta Washington ei luvannut eurooppalaisille liittolaisilleen, mutta se on nyt todellinen mahdollisuus.


        Se, että länsimaiden talouspakotteet vahingoittivat USA:n ja Euroopan talouksia ja tekivät Venäjän ruplasta samalla yhden kansainvälisen järjestelmän vahvimmista valuutoista, tuskin on parantanut Washingtonin maailmanlaajuista asemaa.

        Bidenin politiikka, jolla Nato työnnetään väkisin Venäjän rajoille, loi Moskovan ja Pekingin välille vahvan turvallisuus- ja kaupallisten etujen yhtäläisyyden, joka houkuttelee strategisia kumppaneita Etelä-Aasiassa, kuten Intiaa, ja kumppaneita, kuten Brasiliaa Latinalaisessa Amerikassa. Venäjä—Kiina–akselin, niiden suunnitteleman teollisen vallankumouksen maailmanlaajuiset taloudelliset vaikutukset Shanghain yhteistyöjärjestön (SCO) noin 3,9 miljardille ihmiselle ovat syvälliset.


        Voidaan todeta, että Washingtonin [S. NIINISTÖN] sotilaallinen strategia Venäjän heikentämiseksi, eristämiseksi tai jopa tuhoamiseksi on epäonnistunut täydellisesti. Se asettaa Washingtonin sytyttämän valtakirjasodan Venäjän kanssa todella vaaralliselle tielle.

        [USA JÄTTÄÄ JÄLKEENSÄ ROMUT JA RAUNIOT EUROOPPAAN]

        Jatkamalla eteenpäin, Ukrainan vajotessa unholaan jätetään huomiotta kolme metastasoituvaa uhkaa: 1. Jatkuvasti korkea inflaatio ja nousevat korot, jotka viestivät talouden heikkoudesta. (Ensimmäinen amerikkalaisen pankin konkurssi sitten vuoden 2020 on muistutus USA:n talouden hauraudesta.) 2. Uhka vakaudelle ja vauraudelle eurooppalaisissa yhteiskunnissa [SUOMI], jotka jo nyt kärsivät useista ei-toivottujen pakolaisten/siirtolaisten aalloista. 3. Laajemman eurooppalaisen sodan uhka.

        Jopa ulkoministeri Antony Blinken, joka on Moskovan kanssa käytävän valtakirjasodan kiihkeä kannattaja, myöntää, että Ukrainan presidentin Volodymyr Zelenskin vaatimus, että länsi auttaisi häntä Krimin takaisin valtaamisessa, on Putinille punainen viiva, joka saattaa johtaa dramaattiseen sodan eskaloitumiseen.

        Bidenin hallinto ei suostu perääntymään pahanlaatuisista ja typeristä vaatimuksista, jotka koskevat Venäjän nöyryyttävää vetäytymistä Itä-Ukrainasta ennen rauhanneuvottelujen aloittamista. Se on kuitenkin tehtävä.

        [PAHVI-NIINISTÖ]

        Romusta ja sekasorrosta nousee esiin yksi kiistaton totuus:

        Useimmat amerikkalaiset ovat oikeutetusti epäluuloisia ja tyytymättömiä hallitukseensa Presidentti Biden on kuin pahvi-Biden — hänen hallintonsa ideologisten fanaatikkojen sijaiskappale, ihmisten, jotka näkevät toimeenpanovallan keinona vaientaa poliittinen oppositio ja pitää liittovaltion hallitus pysyvästi hallinnassaan.


        On korkea aika, että Bidenin hallinto [SUOMEN KANSA] löytää ulos käytävän, jonka tarkoituksena on irrottaa Washington D.C. [NIINISTÖ] sen Ukrainaan sytyttämästä sijaissodasta Venäjää vastaan. Se ei tule olemaan helppoa, mutta nyt on sen aika:

        — Itä-Euroopassa kevätsateet aiheuttavat sekä Venäjän että Ukrainan maajoukoille mutameren, joka vaikeuttaa huomattavasti liikkumista.

        — Venäjän ylijohto valmistautuu kuitenkin varmistamaan, että kun maa kuivuu ja venäläiset maajoukot hyökkäävät, operaatioilla saavutetaan yksiselitteinen päätös, jolla tehdään selväksi, ettei Washingtonilla ja sen tukijoilla ole mitään mahdollisuuksia pelastaa kuolevaa hallintoa Kiovassa.

        — Siitä lähtien neuvottelut ovat äärimmäisen vaikeita, ellei jopa mahdottomia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        S. NIINISTÖN MAAILMANSOTA

        NETTI: theamericanconservative The Gathering Storm

        Eversti evp Donald MacGregor

        USA:n talous on kaatumassa

        Lännen rahoitusmarkkinat ovat hiljaa paniikissa. Nousevien korkojen vaivaamat asuntolainavakuudelliset arvopaperit ja USA:n valtionlainat menettävät arvoaan. Markkinoiden "vibat" — tuntemukset — viittaavat, että USA:n taloudessa on synkkä käänne.

        USA:n ja Euroopan sotateollisuuden kapasiteetti ei pysy Ukrainan ampumatarvike- ja varustevaatimusten tahdissa. Pahaenteinen viesti sijaissodassa, jonka Biden väittää Ukrainan, sijaiskumppaninsa voittavan.

        Venäjän kulutussodan operaatiot Etelä-Ukrainassa, menestyksekkäästi murskanneet hyökkäävät ukrainalaisjoukot. Venäläisten henkeä ja resursseja mahdollisimman vähän heikentäen.

        Vaikka Venäjän kulutussodankäynti toimi loistavasti, Venäjä mobilisoi lisää mies- ja kalustoreserviänsä saadakseen käyttöönsä joukot, jotka ovat useita kertoja suuremmat ja huomattavasti tappavammat kuin vuosi sitten.

        Venäjän massiivinen arsenaali tykistöjärjestelmiä, mukaan lukien raketteja, ohjuksia ja lennokkeja, jotka on yhdistetty ylhäällä oleviin valvontalaitteisiin, muutti Donbasin pohjoisreunan säilyttämisen puolesta taistelevat ukrainalaiset sotilaat pop–up-ponnahdusmaaleiksi.

        Ukrainalaissotilaiden lukumäärää ei tiedetä, mutta tuoreessa arviossa veikataan, että sodan alkamisen jälkeen taisteluissa on kuollut 150 000–200 000 ukrainalaista, kun toinen arvio on 250 000.

        Kun otetaan huomioon Naton jäsenten maa-, ilma- ja ilmapuolustusvoimien räikeä heikkous, ei-toivottu sota Venäjän kanssa voisi helposti tuoda satojatuhansia venäläisjoukkoja Puolan rajalle, Naton itärajalle.

        Tätä lopputulosta Washington ei luvannut eurooppalaisille liittolaisilleen, mutta se on nyt todellinen mahdollisuus.


        Se, että länsimaiden talouspakotteet vahingoittivat USA:n ja Euroopan talouksia ja tekivät Venäjän ruplasta samalla yhden kansainvälisen järjestelmän vahvimmista valuutoista, tuskin on parantanut Washingtonin maailmanlaajuista asemaa.

        Bidenin politiikka, jolla Nato työnnetään väkisin Venäjän rajoille, loi Moskovan ja Pekingin välille vahvan turvallisuus- ja kaupallisten etujen yhtäläisyyden, joka houkuttelee strategisia kumppaneita Etelä-Aasiassa, kuten Intiaa, ja kumppaneita, kuten Brasiliaa Latinalaisessa Amerikassa. Venäjä—Kiina–akselin, niiden suunnitteleman teollisen vallankumouksen maailmanlaajuiset taloudelliset vaikutukset Shanghain yhteistyöjärjestön (SCO) noin 3,9 miljardille ihmiselle ovat syvälliset.


        Voidaan todeta, että Washingtonin [S. NIINISTÖN] sotilaallinen strategia Venäjän heikentämiseksi, eristämiseksi tai jopa tuhoamiseksi on epäonnistunut täydellisesti. Se asettaa Washingtonin sytyttämän valtakirjasodan Venäjän kanssa todella vaaralliselle tielle.

        [USA JÄTTÄÄ JÄLKEENSÄ ROMUT JA RAUNIOT EUROOPPAAN]

        Jatkamalla eteenpäin, Ukrainan vajotessa unholaan jätetään huomiotta kolme metastasoituvaa uhkaa: 1. Jatkuvasti korkea inflaatio ja nousevat korot, jotka viestivät talouden heikkoudesta. (Ensimmäinen amerikkalaisen pankin konkurssi sitten vuoden 2020 on muistutus USA:n talouden hauraudesta.) 2. Uhka vakaudelle ja vauraudelle eurooppalaisissa yhteiskunnissa [SUOMI], jotka jo nyt kärsivät useista ei-toivottujen pakolaisten/siirtolaisten aalloista. 3. Laajemman eurooppalaisen sodan uhka.

        Jopa ulkoministeri Antony Blinken, joka on Moskovan kanssa käytävän valtakirjasodan kiihkeä kannattaja, myöntää, että Ukrainan presidentin Volodymyr Zelenskin vaatimus, että länsi auttaisi häntä Krimin takaisin valtaamisessa, on Putinille punainen viiva, joka saattaa johtaa dramaattiseen sodan eskaloitumiseen.

        Bidenin hallinto ei suostu perääntymään pahanlaatuisista ja typeristä vaatimuksista, jotka koskevat Venäjän nöyryyttävää vetäytymistä Itä-Ukrainasta ennen rauhanneuvottelujen aloittamista. Se on kuitenkin tehtävä.

        [PAHVI-NIINISTÖ]

        Romusta ja sekasorrosta nousee esiin yksi kiistaton totuus:

        Useimmat amerikkalaiset ovat oikeutetusti epäluuloisia ja tyytymättömiä hallitukseensa Presidentti Biden on kuin pahvi-Biden — hänen hallintonsa ideologisten fanaatikkojen sijaiskappale, ihmisten, jotka näkevät toimeenpanovallan keinona vaientaa poliittinen oppositio ja pitää liittovaltion hallitus pysyvästi hallinnassaan.


        On korkea aika, että Bidenin hallinto [SUOMEN KANSA] löytää ulos käytävän, jonka tarkoituksena on irrottaa Washington D.C. [NIINISTÖ] sen Ukrainaan sytyttämästä sijaissodasta Venäjää vastaan. Se ei tule olemaan helppoa, mutta nyt on sen aika:

        — Itä-Euroopassa kevätsateet aiheuttavat sekä Venäjän että Ukrainan maajoukoille mutameren, joka vaikeuttaa huomattavasti liikkumista.

        — Venäjän ylijohto valmistautuu kuitenkin varmistamaan, että kun maa kuivuu ja venäläiset maajoukot hyökkäävät, operaatioilla saavutetaan yksiselitteinen päätös, jolla tehdään selväksi, ettei Washingtonilla ja sen tukijoilla ole mitään mahdollisuuksia pelastaa kuolevaa hallintoa Kiovassa.

        — Siitä lähtien neuvottelut ovat äärimmäisen vaikeita, ellei jopa mahdottomia.

        Kuka hemmetti jaksaa ja viitsii tämmöistä jonninjoutavaa tekstiä kopioida ja tänne laittaa.
        Herää nyt Pahvi. Kuka lie oletkin!!
        Suomi on ihan kohta Naton täysivaltainen jäsen ja sinä et sille mitään voi.
        Kirjoita vaikka oppikirja tai tee jotain muuta järkevämpää kuin tänne kopioit muiden tekstejä ominasi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloituksessa: Pääministerimme sanoo että Venäjä UHKAA nyt Suomea mutta ei kerro miten. Suomeen halutaan ydinaseita.

        Presidentillä, pääministerillä, kansanedustajilla ei ole ammatillista kykyä tehdä sotilasstrategisia analyysejä.

        Valtiosääntö edellyttää totuuden kertomista kansalaisille.


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Suomi ei ole kuulunut eikä kuulu Venäjän Federaation hyökkäyskohteisiin. Sen tavoitteet ovat muualla.

        — Sen on osaltaan vahvistanut Ukrainassa vuonna 2014 [USA:n vallankaappauksesta] alkanut sota.

        Suomen Nato-jäsenyyden merkityksestä maan tulevaisuudelle esitetään valheellisia väitteitä. Jäsenyydestä aiheutuvia ongelmia vähätellään.

        Suomen tulevaisuudelle vahingolliseksi kansalaisten tunnekuohu muodostui, kun Nato-jäsenyyttä ajanut • vähemmistö [TP Niinistö] sai pelottelupolitiikalla suuren osan kansalaisista [ja kansanedustajista] uskomaan, että ”nyt se Venäjä hyökkää Suomeen".

        Ei hyökkää.

        Eikä ole hyökännyt koko Venäjän 30-vuotisen olemassaolon aikana. Pelottelu pelkkää propagandaa.

        Suurvallat eivät hyökkäile 2000-luvun maailmassa miten sattuu ja milloin hyvänsä. Analyyttiset arviot hyödyistä ja haitoista ovat yhä tärkeämpiä. Pienien valtioiden kohdalla huolellinen hyötyjen ja haittojen puntarointi vain korostuu.

        Suomi on rauhallinen sivusuunta Venäjän strategisessa ajattelussa. Näin on ollut sen koko olemassaolon ajan. Asian vahvistavat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat. Totuus selittää, miksi Suomi ei ole ollut hyökkäysten kohteena, vaikka ”hosupetterit" niin väittänyt 30 vuotta.

        Harhautuksen ja petoksen maku kasvaa viikko viikolta, kun yhä selkeämmin nähdään, ettei suuren, pitkäaikaisesti Suomea sitovan päätöksen valmisteluun olekaan sellaista kiirettä ja hätää, jolla valtiojohto on perustellut nopeutettua aikataulua.

        Venäjä ei lähde ilman syytä rauhalliseen Pohjolaan, saati sotilaallisesti vahvaan Suomeen hyökkäilemään, ellei Kremlin johtoa tahallaan ärsytetä ja haasteta kamppailuun.

        TILANNE JA UHKAKUVAT MUUTTUVAT, JOS SUOMESTA TULEE NATO-MAA

        Naton itärajan siirtäminen liian lähelle Venäjän strategisia kohteita (Pietari, Muurmansk) on nykyisessä asetelmassa katala teko ja kova loukkaus. [Ydinaseuhka Venäjän olemassa ololle] Vaikutukset Suomen turvallisuudelle ja maan talouden ja yhteiskunnan kehitykselle ovat kielteisiä.

        — Jäsenyyden haitat ovat suurempia kuin hyödyt.

        — Oikea tieto ei vielä ole tavoittanut kansalaisia [valtiosäännön vastainen sensuuri].

        ”Suomen on oltava ”hyvin, hyvin varovainen”, sanoo amerikkalaistutkija Nato-jäsenyydestä.” — Varoitus oli otsikkona Helsingin Sanomien Natoa käsitelleessä artikkelissa, jossa meitä suomalaisia varoitti amerikkalaistutkija Ted Galen Carpenter. Hän on kansainvälisen politiikan asiantuntija, joka tuntee tarkoin Naton. – – https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008782136.html

        Carpenter yhtyy käsitykseen, jonka mukaan VENÄJÄ EI MUODOSTA SUOMELLE UHKAA, joka vaatisi Suomen liittymistä Natoon.

        Suomessa nopeasti lisääntynyt Nato-innostus on ylireagointia Ukrainasta tulviviin kauhukuviin.

        Valtaa pitävä eliitti haluaa varmistaa, etteivät suomalaiset ehdi tointua Ukrainan sodan aiheuttamasta tyrmistyksestä ja Nato-hurmasta ennen kuin jäsenyys on varmistunut.

        • Vasta jälkeenpäin kansa voi vapaasti ajatella — ja katua väärää valintaa.

        Naton paljon mainostetut 5. artiklan mukaiset turvatakuut olisikin syytä ymmärtää turvalupauksena, jonka toteuttaminen ”kovissa tilanteissa” riippuu kunkin jäsenvaltion kansallisista arvioista.
        — USA:n osalta on erittäin todennäköistä, ettei sen omia kansallisia etuja haluta lainkaan vaarantaa Euroopan tai muiden muiden ”valtameren takaisten” kriisien ja sotien vuoksi. [Ukrainassakin on USA:n sijaissota, jossa ukrainalaiset sotivat USA:n sijasta]

        Miksikö Venäjä ei tule edes yrittämään Suomen valtaamista?

        Vastaus on selvä, kun hetkisen miettii tosiasioita.

        Ei Suomi ole sellainen ”heittopussi” ja Naton turvaa peloissaan aneleva surkimus, kuin ”hosupetterit” Nato-innossaan esittävät.

        Suomen puolustus on kunnossa, kiitos yleisen asevelvollisuuden ja kansalaisten korkean tahdon pitää huolta tästä maasta. Suomi on sotilaallisesti Pohjolan vahvin valtio. Meillä osattu järkevästi huolehtia sekä maanpuolustuksen että yhteiskunnan hyvinvoinnin perusteista.

        Jos Suomi ottaa Nato-jäsenyyden myötä vastuulleen reilusti yli puolet Naton ja Venäjän välisestä rajasta, Suomesta tulee Kremlin Nato-vastaisen häirinnän ja hybridi- ja kyberiskujen pääkohde. Venäjän ”konnankoukut” ja yllätykset tulevat rasittamaan Suomea kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

        Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksen tutkimusjohtaja Hanna Smith: ”Mahdollista voi olla iso kyberhyökkäys, jolla on taloudellisia tai jopa ihmishenkiä vieviä vaikutuksia".


        Tiedoksi Nato-päätöstä valmisteleville kansanedustajille ja muulle valtiojohdolle: — Naton ja Venäjän välisen rajan tärkeimmän vartijan kohtalo tulee olemaan kova? — On suorastaan hölmöä ryhtyä siihen hommaan.

        SOPIMUS: USA-NATO:sta VAPAAT MAAT UKRAINA, SUOMI, RUOTSI TAKAAVAT RAUHAN EUROOPASSA

        Suomi menetti itsenäisyyden ja rauhan USA:n imperialistin Niinistön tähden.

        Seurauksena paljon ruumiita

        USA:n vallankaappauksista vastaava Victoria Nuland vuonna 2014 tuotti salaa USA-NATO:n Suomeen; Obaman agentti Nuland teetti 2014 USA:n kouluttamilla natseilla vallankaappauksen Kiovassa.

        Rikollinen Ilta-Sanomat, media lietsoo vihollisuutta ja varusmiehiä sotaan. Sama kaava Ukrainassa.

        Britannian ilmavoimien RAF:n ilmailumarsalkka evp Sean Bell tarkastelee Niinistön aiheuttamia vakavia ongelmia Euroopan turvallisuudelle.

        Sky News

        4.4.2023

        What's the significance of Finland joining NATO?

        https://m.youtube.com/watch?v=r5b4PIIobTc&pp=QAFIAQ==

        Asetuksista tekstitys.


        Suomi on nyt Naton jäsen. Mitkä ovat laajemmat vaikutukset jäsenyydestä?

        Bell:

        Helppoa sanoa: Suomi on Naton 31. jäsen.

        Todellisuudessa se rikkoi Suomen, Ruotsin ja Ukrainan rauhan.

        Pidentää 1289 km NATO:n ja Venäjän välisen rajan, mikä on suuri uhka Venäjälle ja pienelle Suomelle.

        Sodan lopussa sovittiin:

        ▪︎ Suomi pysyy puolueettomana pitääkseen puskurivyöhykkeen, vakauden ja rauhan idän ja lännen välillä.

        [Ennen Niinistön toista petosvaalia 2018, joulukuussa 2017 vain 19 % kannatti Natoa.

        Valehteleva Niinistö pelotteli psykologisen sodankäynnin menetelmillä kansaa ja eduskuntaa. Sai tilaamansa internet-kyselyn tuloksen ylös:

        ▪︎ Vastaa ääntenlaskun väärennöstä.

        ▪︎ Gallup ei ole perustuslaissa:

        Niinistö:

        ▪︎ Gallup riittää Natolle [Ukrainan sotaan syylliselle USA:lle].

        ▪︎ Laiton NATO.

        Ensin yhdessä Bidenin kanssa Ukrainan sodan syttyväksi provosoinut Niinistö, ja sitten sodalla suomalaisia aiheettomasti pelotellen sai tilaamansa internet-paneelin gallupkyselyyn osallistuneista 80% kannattamaan].

        Bell:

        Venäjän näkökulma —
        kasvattavat puolustusjärjestelmiään.

        — Reaktio on lievä. On täysin väärin tehdä siitä virheellinen tulkinta.

        — Venäjä on erittäin huolissaan Naton laajentumisesta Suomeen, Ruotsiin ja Ukrainaan.

        Ei halunnut Naton laajentuvan, eikä sotaa. Päinvastoin hänen ja lännen yhteinen perintö ovat neutraalit vyöhykkeet.

        Toimittaja:

        Naton pääsihteeri Stoltenberg sanoi Suomen liittymisestä:

        — "Tänään saatiin lisää Natoa".

        Mikä, kuten sanoitte, on turvallisuuden kannalta päinvastaista kehitystä kuin hän halusi sanoa. Miten pääsimme tähän pisteeseen tänään?

        Bell:

        Mielenkiintoista katsoa taaksepäin. Vuonna 1949 oli 12 Naton perustajajäsentä, mukaan lukien USA kaukana meren takana. — Ydinasia on, että oli valtava vakauttava puskurivyöhyke Naton ja entisen Neuvostoliiton välillä. Tämä muuttui 1990 Neuvostoliiton hajottua.

        Puskurivyöhykkeen kannalta keskeiset Baltian maat Viro, Latvia ja Liettua päättivät liittyä Natoon. Seurauksena syntyi yhteinen raja Venäjän ja Naton kanssa.

        — Tietysti Putinin tekemä joukkojen siirto Ukrainan rajan yli, oli tarkoituksellinen yritys estää USAta liittämästä Ukrainaa [ja Suomea] Natoon — estää Naton massiivinen laajeneminen, säilyttää puskurivyöhyke.

        Suomen ja Ruotsin, puolueettomien maiden, johdon heikkous [rikollinen petoksellisuus] johti väärään päätökseen.

        [Uhkaa ei ole ollut Suomessa 80 vuoteen eikä Ruotsissa 200 vuoteen].

        On varoituksen paikka käytettäessä sanaa "juhliminen" Suomen liittyessä Natoon:

        [Analyyseihin kyvyttömältä Niinistöltä] Järjen vastainen päätös hakea Natoon perusteena Putinin joukkojen siirto Ukrainaan, jonka tarkoitus on juuri eliminoida Natosta näkemänsä eksistentiaaliset uhkat.

        Naton laajentumisesta Suomeen tulee olemaan paljon haitallisia seuraamuksia.

        — Eikä vähiten, että se lisää jännitteitä idän ja lännen välillä.

        Toimittaja:

        Suomen presidentti esitti lehdistötilaisuudessa, että kyse on turvallisuudesta ja vakaudesta.

        — [USA/Niinistö ja kenraalit kääntävät kaikki tosiasioiden vastaiseksi].

        Suomi liittyi Natoon. Ruotsi lienee seuraava. Mitä seurauksia liittymisellä on globaaliin turvallisuuteen?

        Bell:

        Osana globaalia turvallisuutta, Suomen ja Ruotsin turvallisuutta on ollut vakiintunut rauha 80 vuotta.

        Heti kun tulee muutos globaalissa tektonisessa järjestelmässä, sillä voi olla vakavia seurauksia. Jos katsomme laajempaa karttaa, siinä on suuri vaara.

        Katsotte Natoa, joka on pohjoinen pallonpuolisko, paljon Nato-maita sinisellä. Punainen on Venäjä.

        Näyttää suunnilleen samanveroiselta. Kuitenkin Venäjän väestö, sen armeija ja talous on murto-osa länsimaiden ja USA:n budjetista — vaara on: USA on 10 kertaa Venäjään verrattuna.

        Sotaisat neokonistit, USA:n puolueet, voivat tehdä provokaatioita Suomen kautta, joista seuraa konflikti Venäjän kanssa, kuten Ukrainassa (proxy).

        — Meille kellekään ei ole hyötyä Venäjän ja Suomen — idän ja lännen —välisistä sotaisista jännitteistä, ja monista talousongelmista NATO:n kautta.

        Kun sota Ukrainan konfliktissa on ohi — kun se väistämättä päättyy — läntisten johtajien on palutettava uudelleen rauhan tasapaino.

        Niinistö ja Biden ovat rakentaneet uuden kylmän sodan perustuksia Naton laajenemisella Venäjän rajalle.


      • Anonyymi

        NATO HALUSI VENÄJÄN ROMAHTAVAN

        USA:n sotaa haluavien neokonistien, demokraattien ja republikaanien ja USA:n vallan alla olevan NATO:n Stoltenbergin tarkoituksena on valmistella valheilla ukrainalaiset, suomalaiset ja ruotsalaiset varusmiehet sotaan Venäjää vastaan.

        Kokoomuksen NATO-Niinistön sotaan ylivoimaista Venäjää vastaan, viemällä Ukrainan, Suomen ja Ruotsin kansat valtiopetoksellisesti NATO:on, "livautustekniikalla" (kenraali Aarno Vehviläisen ilmaisu).


        MITÄ HE ODOTTIVAT (PUTININ) VENÄJÄN TEKEVÄN? w/PROF. MEARSHEIMER

        What did they expect (Putin) Russia to do? w/Prof. Mearsheimer

        https://m.youtube.com/watch?v=H38bvXZfKpw

        Korkeimman oikeuden entinen tuomari Andrew Napolitano:

        Eivätkö he ottaneet huomioon, miten venäläiset reagoivat tietoisina Jim Bakerin ja presidentti George W. Bushin lupauksesta:

        ▪︎ "Nato ei koskaan siirry tuumaakaan itään".

        Miten Venäjä reagoisi siihen, että NATO:n raja olisi siirtynyt Puolan rajalta 800 mailia itään Venäjän rajalle ja yrittäisi sitten kaapata Ukrainan? [Ja Niinistö, kok, vei — fasistisella tavalla rikoksia tehden — Suomen kansan psykologisen sodankäynnin menetetelmin NATO:on].

        Mitä he odottivat Putinin tekevän?


        Professori Mearsheimer:

        Parasta, mitä voin sanoa käytettävissä olevien todisteiden perusteella:

        ▪︎ He [ml. S. Niinistö, kok, ja kenraalit] odottivat presidentti Putinin hyökkäävän Ukrainaan.

        Tuskin on mitään todisteita siitä, että olisimme ryhtyneet [että henkilö Niinistö, kok, ja Putinin ystävä presidentti Tarja Halonen, sd, tai USA:n ja Britannian kätyri Sanna Marin] olisivat ryhtyneet vakaviin toimiin tämän sodan estämiseksi tammi- tai helmikuussa 2022. [päinvastoin provosoivat Venäjää]

        ▪︎ On melko huomattavaa, kun tarkastellaan asiakirjoja, kuinka vähän jos mitään teimme sodan estämiseksi.

        ▪︎ Siis odotimme venäläisten reagoivan sotilaallisesti.

        ▪︎ Uskon, että ajattelimme [ml. Niinistö ja presidentti Tarja Halonen ja poliittiset kenraalit] että voisimme voittaa venäläiset.

        Avain menestykseemme olisi:

        Luulimme, että ukrainalaiset, jotka olimme kouluttaneet ja aseistaneet, taistelisivat melko hyvin.

        ▪︎ Mutta mikä tärkeintä, pakotteemme Venäjälle saisivat venäläiset polvilleen hyvin nopeasti.

        Tämä oli suuri virhearviointi, jonka teimme. Pakotteet eivät toimineet lainkaan.

        Mutta me luulimme, että ne toimisivat.

        ▪︎ ▪︎ ▪︎ Luulimme, että pakotteet olisi sodan nopeasti voittava ase.


        [Kävi päinvastoin.

        Rikollisella fasistisella tavalla Suomen kansaa vastaan toimien S. Niinistö sai vihollisen Venäjästä, kehuen sodalla.

        Suomen kansa ei ole sitä halunnut. Eikä sitä, että Niinistö oli provosoimassa sodan syttyväksi Ukrainassa, eikä sitä, että Niinistö toimii yhteistyössä Ukrainan natsien kanssa. Murhaavat Itä-Ukrainan siviilejä, jotka ovat venäläisiä. Rikos, josta joutuu vankilaan.

        Niinistön ase laukesi itseä kohti ja vahingoitti suuresti ukrainalaisia, saksalaisia. Vahingoitti EU-maita taloudellisesti.

        Sota vie USA:n finanssikriisiin, kun 113 miljardia on tuhlattu Ukrainaan.

        Venäjän talous voi hyvin ja asevoimat vahvistuvat lännen aloittaman sodan seurauksena

        Entinen CIA:n analyytikko Larry Johnson:

        "Se tarkoittaa, että USA käytti yhden vuoden aikana 113 miljardia dollaria sotilasapuun ja muuhun apuun Ukrainalle.

        ▪︎ Se on enemmän kuin annoimme Afganistanille 20 vuodessa.

        Olemme jääneet tyhjin käsin:

        ▪︎ ▪︎ ▪︎ Prosessin aikana NATO todennäköisesti hajoaa].


      • Anonyymi

        PETOKSELLINEN S. NIINISTÖ TUHOUTUI

        KUN USA-NATO-EU HÄVISI SODAN

        Kaiken totuuden vastaiseksi kääntävän eli valehtelevan ja siten rikollisesti oikeusvaltion vastaisesti toimivan S. Niinistön, kok, valtioneuvostot vuodesta 2012. Vuonna 2014 USA-NATO:n hivuttaminen salaa Suomeen, mikä vastaa USA:n laitonta eli rikollista vallankaappausta.


        Niinistön "lännen" NATO:n tähden 20 miljoonaa ukrainalaista on poistunut maasta pysyvästi.

        Rikolliset Niinistö ja hänen fasistisesti valehteleva koko media olisivat voineet estää sodan syttymisen ja pitää, Ukraina, Suomi ja Ruotsi neutraaleina.

        Sen sijaan hän on provosoinut vihollisuutta ja Venäjää sotaan 12 vuotta USA-NATO:lla.


        Venäjä reagoi olemassa oloaan uhkaavaan tekoon sotilaallisesti.

        NIINISTÖN "VERISET KÄDET"

        RIKOKSET IHMISYYTTÄ KOHTAAN

        Kansanmurha ja etninen puhdistus:

        Ukrainalaiset nuoret miehet ovat kuolleet. 500000 eli puoli miljoonaa koko kansan kusettajan S. Niinistön imperialistisen valtiopetoksen tähden, mikä on erittäin vakava rikos ihmisyyttä kohtaan.

        NATO:lla länsi ja Niinistö synnytti vihollisuuden Venäjään. Suomen kansa eikä Ruotsin kansa eivät halunneet vihollisuutta eikä sotaa.

        Kansanmurha ja eninen puhdistus

        Myös ukrainalaisille valehdeltiin ja vietiin sijaissotaan USA:n joukkojen sijasta tappamaan Itä-Ukrainan siviilejä, jotka ovat etnisesti venäläisiä.

        S. Niinistö toimitti raskaita aseita ja suuren määrän ammuksia.


        Eversti Donald Macgregor

        Col Douglas Macgregor: "NATO Was Utterly Annihilated"

        https://m.youtube.com/watch?v=MkqNV_U5Rw8

        Tekstitys asetuksista.

        Lyhyt suomennos videolta:

        Macgregor:

        NATO kokonaisuudessaan ansaitsee paljon enemmän huomiota ja pidempää keskustelua kuin mikä tässä yhteydessä on mahdollista.

        Mielestäni meidän on ymmärrettävä viimeistään nyt tietyt asiat:

        USA-NATO [S. Niinistö ja hänen linjallaan olevat presidentinvaalin 2024 ehdokkaat] joutuu lähtemään Ukrainan operaatiosta paljon verta käsissään ja hyvin vakavasti mustan silmän saaneena.


        NATO:n Stoltenberg sanoi vain muutama kuukausi sitten:

        ▪︎ ▪︎ "Jos me häviämme, toisin sanoen meidän katsotaan hävinneen Ukrainassa, sillä voi olla ikäviä seurauksia liittokunnan tulevaisuudelle".


        Macgregor:

        En usko, että NATO-liittoumalla on paljon tulevaisuutta, jos asutte Itä-Euroopassa tai missä tahansa Venäjän reuna-alueella [mm. Ukraina, Suomi ja Ruotsi]


        Jos uskot —, että jos rajoillasi puhkeaa konflikti, USA lähettää ajoissa joukkoja pelastamaan sinut sodassa — olette harhaisia, koska me emme voi [USA-NATO-EU EI VOI] lähettää joukkoja ja aseita. Voimme lähettää jotain, mutta emme tarpeeksi, jotta sillä olisi mitään todellista merkitystä teille.

        Nyt meillä on Ukraina, jossa USA-NATO-EU rakensi joukkoja alusta alkaen 8 vuoden ajan. Varustimme ne paremmin kuin useimmat Pohjois-Atlantin liiton joukot.

        ▪︎ Mutta USA-NATO-EU-liitto hävisi.

        ▪︎ Se ei vain hävinnyt — se tuhottiin täysin.


        Ei USA:ssa, Britanniassa, ei EU:ssa eikä Suomessa eikä Ruotsissa kansalaiset eivät saa tietää tappion todellista laajuutta ja järkyttävyyttä Ukrainassa.

        Koko länsi mennyt liian pitkälle salatakseen tiedon tragedian peittämiseksi:

        ▪︎ Suuri Ukrainan kansa on tuhottu.


        En väitä, että venäläiset olisivat kiinnostuneita Itä-Euroopasta. Ei ole näyttöä, että heillä on minkäänlaista kiinnostusta siirtyä siihen suuntaan.

        Katson, että he venäläiset haluaisivat ja haluavat elää rauhassa ja tehdä kauppaa kaikkien kanssa.

        Mutta meillä USA:ssa ja Britanniassa [SEKÄ S. NIINISTÖ, KOK, JA 2024 VAALIN EHDOKKAAT JA KOKO MEDIA] on kiire vaatia, että 1) te ette voi tehdä yhteistyötä Venäjän kanssa. — 2) Tai ette voi työskennellä kanssamme, ellei teillä ole meidän kaltaistamme neokonistista sotaisaa hallitusta ja yhteiskuntaa.

        [USA:n SOTAA HALUAVAT

        — S. NIINISTÖ JA HÄNEN LINJAN JATKAJAT, 2024 VAALISSA EHDOKKAANA OLEVAT]

        Eversti Donald Macgregor:

        Oletamme, että me sotaisina näytämme hyvältä. Se on meidän asenteemme.

        Se on täyttä hulluutta.


      • Anonyymi

        NATO HAJOAA

        Valehtelevan S. Niinistön ja median valtiopetos kansakuntia kohtaan.

        Tuomari Andrew Napolitano ja eversti Douglas Macgregor

        https://youtu.be/q7chPGbtSps

        Macgregor

        Putin on aina pitänyt Ukrainan sotaa tragediana.

        Hän pitää Ukrainan slaavilaisia ortodoksikristittyjä Venäjän asukkaiden ensimmäisinä serkkuina tai veljinä.

        Samoin ihmisiä, jotka asuvat siinä osassa Ukrainaa, jossa suurin osa taisteluista on käyty. Suurin osa ihmisistä on etnisesti venäläisiä. Putin ei ole koskaan nähnyt tätä sotaa myönteisessä valossa tästä näkökulmasta.

        Emme anna miehelle kuuluvaa kunniaa. Hyökkäämme häntä vastaan jatkuvasti.

        Napolitano

        Ovatko Länsi-Euroopassa ja Washington DC:ssä vihdoin myöntäneet, että Ukraina on hävinnyt sodan ja sota on järkyttävä katastrofi Ukrainan kansalle?

        — Katastrofi, että sopimus, jonka Venäjä ja Ukraina solmivat ennen kuin ex-pääministeri Boris Johnsonin aloittesta USA puhui Ukrainan ulos rauhansopimuksesta:

        ▪︎ ▪︎ ▪︎ Sodan välttämiseksi ja ihmisten kuoleman estämiseksi sopimus olisi pitänyt ehdottomasti solmia.

        [S. Niinistö, media, ministerit
        eduskuntapuolueet, EU-komissio ja EU-maat lietsoivat sotaa, mikä on rikos ihmisyyttä kohtaan].

        Macgregor

        Naton sisällä, erityisesti eurooppalaiset ja yhä useammat Kanadassa ja USA:ssa [Brysselissä] ymmärtävät:

        Tämä on ohi.

        Zelenskyitä kaiketi kehotettu etenemään kohti neuvotteluja. — Mielestäni se on hänelle mahdotonta. Vaati, painostetaan viimeiseen asti, koska sitä vasten hänelle luvattiin kaikki.


        Ja on herra Stoltenberg, joka on hölmö.

        Hän toisteli mitä Washington käski hänen sanoa. Nyt hän seisoo siinä ja sanoo:

        — "No, meidän on kai tehtävä jotain muuta".


        Macgregor

        Hän on absurdi, koska NATO hajoaa.

        ▪︎ [NATO pois Suomesta, Ruotsista, Ukrainasta]

        NATO sai siipeensä:

        Juuri sen Stoltenberg sanoi:

        ▪︎ Jos emme voi voittaa, se on NATO:n olemassa olon loppu.

        ▪︎ Jos emme voita venäläisiä Ukrainassa, mitä varten NATO sitten on?

        Näin ajattelivat kaikki Washingtonissa [ja Brysselissä, Lontoossa, Helsingissä].

        Nyt he ovat hävinneet.


        Napolitano:

        Entä Naton tulevaisuus?

        Macgregor:

        Se on ohi.

        Napolitano:

        Kumpikin meistä luki viikonloppuna haastattelun, jossa eläkkeellä oleva saksalainen neljän tähden kenraali Harald Kujat, Naton sotilaallisen osaston entinen johtaja, oli samaa mieltä kaikesta mitä juuri sanoit.

        Tuomitsee Britannian silloisen pääministerin Boris Johnsonin kautta tapahtuneen suuren rikoksen ihmisyyttä kohtaan — intervention — puuttumisen rauhansopimukseen, joka venäläisillä ja ukrainalaisilla oli valmis ennen sodan alkua.

        Kenraali Kujat oli vastuussa kaikesta.

        Ilmaisi:

        — USA-NATO-EU:n ei pitäisi olla Ukrainassa eikä pidä tehdä tätä.

        Napolitano:

        Minun pitää sanoa katsojillemme — ja tämä on minulle ylpeydenaihe — teidän ja minun ystävyytemme sekä yhteistyön vuoksi tämä saksalainen kenraali:

        — Hän viittasi teihin auktoriteettina joissakin argumenteissaan.

        Vähäisimpänä niistä ei ollut, että poikkeuksellinen määrä nuoria ukrainalaisia sotilaita saivat parantumattomia vammoja kuolemaan johtavina tai etteivät voi koskaan palata normaaliin elämään.

        Eversti Macgregor

        Tragedia on Ukrainan kansakunnan tuhoutuminen USA:n ja S. Niinistön NATO:n tähden.

        En tiedä, voiko Ukraina toipua.

        Ehkä se on mahdollista. He ovat varmasti käyneet läpi helvetin ennenkin.

        Tämä on kauheaa. Siitä kenraali puhui. Nähdyt seuraukset ovat yksiselitteiset.

        Napolitano:

        Selviääkö NATO tästä?

        Macgregor:

        Ei. En usko.

        Länsi johti Ukrainan kansan varmaan itsemurhaan.

        Muistakaa:

        Me sanoimme alusta alkaen:

        ▪︎ Ukrainalaisilla ei ole sen enempää mahdollisuuksia voittaa sotaa Venäjää vastaan kuin Meksikolla olisi mahdollisuuksia voittaa sota USA:a vastaan.

        ▪︎ Kukaan ei kuunnellut, vaan heti haukuttiin Putinin agentiksi tai muuksi.

        Se on rikos.

        Kerroimme vain totuuden heti alussa ja jatkuvasti.


        ISRAEL

        Samoin kävi Israelin kanssa.

        Kuka tahansa, joka kyseenalaistaa ehdottoman tuen Israelille SODAN LOPETTAMISEKSI — syytetään antisemitismistä. — USA:ssa ja ympäri maailmaa on paljon juutalaisia, ja jopa Israelissa, jotka kyseenalaistavat tämän.


        LOPPUTULOS

        ▪︎ USA on tuhonnut itsensä.

        Tarkoitan sillä:

        ▪︎ On Washingtonin hallitus, joka on ajanut näitä monia rikoksia:

        1) Tuomitsemalla väärin koko mediassa Venäjän hyökkääjänä.

        Vaikka ensin oli USA:n ja natsien vuoden 2014 vallankaappauksen jälkeen ukrainalaisten hyökkäykset USA-NATO-EU:n tuella Itä-Ukrainan venäläisiä siviilejä vastaan — ja vasta sitten 8 vuoden jälkeen johti Venäjän väliintuloon Itä-Ukrainaan puolustamaan sen asukkaita ja Venäjän omaa turvallisuutta.

        2) Tuomitsemalla Lähi-Idän muslimit heidän haluttomuudestaan sietää Israelin politiikkaa.

        Mitä teimme, sillä ei ole tulevaisuutta.

        ▪︎ Tuhosimme vaikutusvaltamme Euroopassa.

        ▪︎ Tuhoamme vaikutusvaltamme Lähi-Idässä.


        Olette USA:lle vihollinen:

        ▪︎ Ellette toimita aseita Zelenskyille, viimeiseen ukrainalaiseen asti.

        ▪︎ Ellette toimita Israelille mitä tahansa, kunnes viimeinen israelilaissotilas kuolee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SOPIMUS: USA-NATO:sta VAPAAT MAAT UKRAINA, SUOMI, RUOTSI TAKAAVAT RAUHAN EUROOPASSA

        Suomi menetti itsenäisyyden ja rauhan USA:n imperialistin Niinistön tähden.

        Seurauksena paljon ruumiita

        USA:n vallankaappauksista vastaava Victoria Nuland vuonna 2014 tuotti salaa USA-NATO:n Suomeen; Obaman agentti Nuland teetti 2014 USA:n kouluttamilla natseilla vallankaappauksen Kiovassa.

        Rikollinen Ilta-Sanomat, media lietsoo vihollisuutta ja varusmiehiä sotaan. Sama kaava Ukrainassa.

        Britannian ilmavoimien RAF:n ilmailumarsalkka evp Sean Bell tarkastelee Niinistön aiheuttamia vakavia ongelmia Euroopan turvallisuudelle.

        Sky News

        4.4.2023

        What's the significance of Finland joining NATO?

        https://m.youtube.com/watch?v=r5b4PIIobTc&pp=QAFIAQ==

        Asetuksista tekstitys.


        Suomi on nyt Naton jäsen. Mitkä ovat laajemmat vaikutukset jäsenyydestä?

        Bell:

        Helppoa sanoa: Suomi on Naton 31. jäsen.

        Todellisuudessa se rikkoi Suomen, Ruotsin ja Ukrainan rauhan.

        Pidentää 1289 km NATO:n ja Venäjän välisen rajan, mikä on suuri uhka Venäjälle ja pienelle Suomelle.

        Sodan lopussa sovittiin:

        ▪︎ Suomi pysyy puolueettomana pitääkseen puskurivyöhykkeen, vakauden ja rauhan idän ja lännen välillä.

        [Ennen Niinistön toista petosvaalia 2018, joulukuussa 2017 vain 19 % kannatti Natoa.

        Valehteleva Niinistö pelotteli psykologisen sodankäynnin menetelmillä kansaa ja eduskuntaa. Sai tilaamansa internet-kyselyn tuloksen ylös:

        ▪︎ Vastaa ääntenlaskun väärennöstä.

        ▪︎ Gallup ei ole perustuslaissa:

        Niinistö:

        ▪︎ Gallup riittää Natolle [Ukrainan sotaan syylliselle USA:lle].

        ▪︎ Laiton NATO.

        Ensin yhdessä Bidenin kanssa Ukrainan sodan syttyväksi provosoinut Niinistö, ja sitten sodalla suomalaisia aiheettomasti pelotellen sai tilaamansa internet-paneelin gallupkyselyyn osallistuneista 80% kannattamaan].

        Bell:

        Venäjän näkökulma —
        kasvattavat puolustusjärjestelmiään.

        — Reaktio on lievä. On täysin väärin tehdä siitä virheellinen tulkinta.

        — Venäjä on erittäin huolissaan Naton laajentumisesta Suomeen, Ruotsiin ja Ukrainaan.

        Ei halunnut Naton laajentuvan, eikä sotaa. Päinvastoin hänen ja lännen yhteinen perintö ovat neutraalit vyöhykkeet.

        Toimittaja:

        Naton pääsihteeri Stoltenberg sanoi Suomen liittymisestä:

        — "Tänään saatiin lisää Natoa".

        Mikä, kuten sanoitte, on turvallisuuden kannalta päinvastaista kehitystä kuin hän halusi sanoa. Miten pääsimme tähän pisteeseen tänään?

        Bell:

        Mielenkiintoista katsoa taaksepäin. Vuonna 1949 oli 12 Naton perustajajäsentä, mukaan lukien USA kaukana meren takana. — Ydinasia on, että oli valtava vakauttava puskurivyöhyke Naton ja entisen Neuvostoliiton välillä. Tämä muuttui 1990 Neuvostoliiton hajottua.

        Puskurivyöhykkeen kannalta keskeiset Baltian maat Viro, Latvia ja Liettua päättivät liittyä Natoon. Seurauksena syntyi yhteinen raja Venäjän ja Naton kanssa.

        — Tietysti Putinin tekemä joukkojen siirto Ukrainan rajan yli, oli tarkoituksellinen yritys estää USAta liittämästä Ukrainaa [ja Suomea] Natoon — estää Naton massiivinen laajeneminen, säilyttää puskurivyöhyke.

        Suomen ja Ruotsin, puolueettomien maiden, johdon heikkous [rikollinen petoksellisuus] johti väärään päätökseen.

        [Uhkaa ei ole ollut Suomessa 80 vuoteen eikä Ruotsissa 200 vuoteen].

        On varoituksen paikka käytettäessä sanaa "juhliminen" Suomen liittyessä Natoon:

        [Analyyseihin kyvyttömältä Niinistöltä] Järjen vastainen päätös hakea Natoon perusteena Putinin joukkojen siirto Ukrainaan, jonka tarkoitus on juuri eliminoida Natosta näkemänsä eksistentiaaliset uhkat.

        Naton laajentumisesta Suomeen tulee olemaan paljon haitallisia seuraamuksia.

        — Eikä vähiten, että se lisää jännitteitä idän ja lännen välillä.

        Toimittaja:

        Suomen presidentti esitti lehdistötilaisuudessa, että kyse on turvallisuudesta ja vakaudesta.

        — [USA/Niinistö ja kenraalit kääntävät kaikki tosiasioiden vastaiseksi].

        Suomi liittyi Natoon. Ruotsi lienee seuraava. Mitä seurauksia liittymisellä on globaaliin turvallisuuteen?

        Bell:

        Osana globaalia turvallisuutta, Suomen ja Ruotsin turvallisuutta on ollut vakiintunut rauha 80 vuotta.

        Heti kun tulee muutos globaalissa tektonisessa järjestelmässä, sillä voi olla vakavia seurauksia. Jos katsomme laajempaa karttaa, siinä on suuri vaara.

        Katsotte Natoa, joka on pohjoinen pallonpuolisko, paljon Nato-maita sinisellä. Punainen on Venäjä.

        Näyttää suunnilleen samanveroiselta. Kuitenkin Venäjän väestö, sen armeija ja talous on murto-osa länsimaiden ja USA:n budjetista — vaara on: USA on 10 kertaa Venäjään verrattuna.

        Sotaisat neokonistit, USA:n puolueet, voivat tehdä provokaatioita Suomen kautta, joista seuraa konflikti Venäjän kanssa, kuten Ukrainassa (proxy).

        — Meille kellekään ei ole hyötyä Venäjän ja Suomen — idän ja lännen —välisistä sotaisista jännitteistä, ja monista talousongelmista NATO:n kautta.

        Kun sota Ukrainan konfliktissa on ohi — kun se väistämättä päättyy — läntisten johtajien on palutettava uudelleen rauhan tasapaino.

        Niinistö ja Biden ovat rakentaneet uuden kylmän sodan perustuksia Naton laajenemisella Venäjän rajalle.

        RAUHAN PALAUTTAMINEN UKRAINAAN, SUOMEEN, RUOTSIIN JA EUROOPPAAN

        USA-NATO POIS SUOMESTA, RUOTSISTA JA UKRAINASTA


        Lehti-ilmoituksen tiedot

        POHJANTÄHTIKESKUS

        Pohjantähti-keskus on yrittänyt saada aikaan julkista keskustelua Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikasta järjestämällä Pohjanranta-keskusteluja. Seminaarien aineisto on katsottavissa ja luettavissa Pohjantähti-lehden (pohjantahtilehti.fi) kautta.

        Keskus on myös kustantanut Paavo Väyrysen teoksen:

        "Sota vai rauha Suomelle?"

        Se on tilattavissa Pohjanrannan verkkokaupasta: pohjanrannanverkkokauppa.fi


        Suomi on ajettu sodan partaalle

        Mutta presidentinvaalien yhteydessäkään tästä ei ole keskusteltu. Suomen itsenäisyydestä ei puhu kukaan.

        Paavo Väyrynen rakentaa itsenäistä ja eheytyvää Suomea, joka toimii rauhan ja kestävän kehityksen puolesta.

        Varmista kansanvallan toteutuminen lähettämällä kannattajakortteja hänen ehdokkuutensa tueksi.

        Ohjeet ja kortit löytyvät osoitteesta:

        paavovayrynen.fi

        POSTITA KORTIT JO TÄNÄÄN 15.12.2023 TAI VIIMEISTÄÄN VIIKONLOPUN AIKANA.

        Pohjantähtikeskus


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        RAUHAN PALAUTTAMINEN UKRAINAAN, SUOMEEN, RUOTSIIN JA EUROOPPAAN

        USA-NATO POIS SUOMESTA, RUOTSISTA JA UKRAINASTA


        Lehti-ilmoituksen tiedot

        POHJANTÄHTIKESKUS

        Pohjantähti-keskus on yrittänyt saada aikaan julkista keskustelua Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikasta järjestämällä Pohjanranta-keskusteluja. Seminaarien aineisto on katsottavissa ja luettavissa Pohjantähti-lehden (pohjantahtilehti.fi) kautta.

        Keskus on myös kustantanut Paavo Väyrysen teoksen:

        "Sota vai rauha Suomelle?"

        Se on tilattavissa Pohjanrannan verkkokaupasta: pohjanrannanverkkokauppa.fi


        Suomi on ajettu sodan partaalle

        Mutta presidentinvaalien yhteydessäkään tästä ei ole keskusteltu. Suomen itsenäisyydestä ei puhu kukaan.

        Paavo Väyrynen rakentaa itsenäistä ja eheytyvää Suomea, joka toimii rauhan ja kestävän kehityksen puolesta.

        Varmista kansanvallan toteutuminen lähettämällä kannattajakortteja hänen ehdokkuutensa tueksi.

        Ohjeet ja kortit löytyvät osoitteesta:

        paavovayrynen.fi

        POSTITA KORTIT JO TÄNÄÄN 15.12.2023 TAI VIIMEISTÄÄN VIIKONLOPUN AIKANA.

        Pohjantähtikeskus

        Jatkoksi erikseen, että edellinen teksti säilyy ehjänä.

        On huomattava, kuinka S. Niinistö on de jure toiminut Venäjän kanssa sovitun rauhansopimuksen rikkomiseksi jo vuonna 2014 tuomalla hivuttamalla diktaattorimaisesti USA-NATO:n Suomeen.

        NATO-käsittelystä sekä valtioneuvostossa että perustuslakivaliokunnasta, muista valiokunnista ja muusta asiaan kuuluvasta lakiesityksen käsittelystä Niinistö laittomasti (rikos) sulki pois kaikki Suomen valtiolle koituvat monet NATO:sta koituvat haitat.

        Haitat S. Niinistön teoista koituivat myös Ukrainan kansan kohtaloksi.

        Koko Eurooppa kärsii monin tavoin.


        Tohtori Paavo Väyrynen on puhunut aina Suomen neutraalina pysymisen tärkeydestä.

        Väyrynen ei ole yksin oikealla asialla:

        Kun lukee Britannian ilmavoimien RAF:n ilmailumarsalkka evp Sean Bellin analyysin, niin asia on täysin selvä.

        Sean Bellin lisäksi asiasta on ollut erittäin huolissaan kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Aarno Vehviläinen.

        Rauhanliikkeeseen kuuluvien monien muiden lisäksi seuraavat ammattimaiset analyytikot:

        Kokenut USA:n eversti evp Donald Macgregor, West Pointista valmistunut ja Chicagon yliopiston professori John Mearsheimer.

        Kansainvälisissä tehtävissä kokenut Columbian yliopiston professori Jeffrey Sachs.

        Entiset upseerit ja analyytikot Ray McGovern, Larry Johnson, Phil Giraldi, Scott Ritter, Tony Schafer, Daniel Davis, Darin Gaub, Karen Kwiatkowski, upseeri ja analyytikko Matthew Hoh Center for International Policy.


        Britannian entinen diplomaatti Alistair Crooke, joka on neuvotellut monet tulitauot Plestiinassa ja Israelissa.


      • Anonyymi

        PATRICK LANCASTER itsenäinen video- ja kuvajournalisti raportoi suoraan Itä-Ukrainasta, sota-alueelta.

        Sisällissota on kestänyt 9 vuotta.

        Valtioiden johtajista ja muusta mediasta riippumattomana ja suodattomattomana katsojat saavat laadukasta tietoa.

        Lancaster saa rahoituksen häntä tukevilta ja seuraavilta ihmisiltä joukkorahoituksena.

        Patrick Lancasterin reportaaseja

        https://m.youtube.com/channel/UCbjTWVaRx6jMN5ZYgbqe2_w


        Patrick Lancaster tuomari Andrew Napolitanon haastattelussa.

        Judge Napolitano - Judging Freedom

        14.12.2023

        SPECIAL GUEST: Patrick Lancaster | LIVE from #Ukraine

        Asetuksista, puheesta automaattisesti tuotettu tekstitys englanniksi.

        https://m.youtube.com/watch?v=GHxVb88TsBo

        Videon yhteydessä oleva englanninkielinen kuvaus suomeksi:

        Tuomari Napolitano toivottaa Patrick Lancasterin tervetulleeksi takaisin Judging Freedomiin: Patrick Lancaster on kokenut riippumaton toimittaja, joka tunnetaan omistautuneesta ja vaikuttavasta Ukrainan sodan raportoinnistaan.

        Lancasterista on tullut kansainvälisen journalismin merkittävä ääni, koska hän on intohimoisesti paljastanut totuuden ja sitoutunut valottamaan konfliktin monimutkaisuutta. Lancasterin tausta on tutkivassa uutisoinnissa, ja hän on työssään jatkuvasti syventynyt Ukrainan sodan ytimeen ja tarjonnut syvällisiä analyyseja ja omakohtaisia kertomuksia, jotka menevät pintakerrontaa pidemmälle. Lancasterin peloton lähestymistapa raportointiin on tuonut hänelle mainetta siitä, että hän esittää vivahteikkaita näkökulmia geopoliittiseen dynamiikkaan, humanitaarisiin haasteisiin ja inhimillisiin tarinoihin, jotka jäävät usein laajemman konfliktin varjoon.

        Lancasterin uraa on leimannut sitoutuminen journalistiseen rehellisyyteen, avoimuuteen ja syvään vastuuntuntoon yleisöään kohtaan. Hänen oivaltava ja puhutteleva raportointinsa on paitsi pitänyt yleisön ajan tasalla myös edistänyt Ukrainan sotaan liittyvien monitahoisten kysymysten kokonaisvaltaisempaa ymmärtämistä.

        Riippumattomana toimittajana Patrick Lancasterilla on edelleen keskeinen rooli yhden aikamme kriittisimmän geopoliittisen tapahtuman ympärillä tapahtuvan kerronnan muokkaamisessa. Hänen työnsä on todiste siitä, että journalismi voi edistää tietoisuutta, empatiaa ja ymmärrystä.

        Hänen työnsä on osoitus journalismin voimasta lisätä tietoisuutta, empatiaa ja ymmärrystä monimutkaisten ja usein myrskyisien maailmanlaajuisten tapahtumien edessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SOPIMUS: USA-NATO:sta VAPAAT MAAT UKRAINA, SUOMI, RUOTSI TAKAAVAT RAUHAN EUROOPASSA

        Suomi menetti itsenäisyyden ja rauhan USA:n imperialistin Niinistön tähden.

        Seurauksena paljon ruumiita

        USA:n vallankaappauksista vastaava Victoria Nuland vuonna 2014 tuotti salaa USA-NATO:n Suomeen; Obaman agentti Nuland teetti 2014 USA:n kouluttamilla natseilla vallankaappauksen Kiovassa.

        Rikollinen Ilta-Sanomat, media lietsoo vihollisuutta ja varusmiehiä sotaan. Sama kaava Ukrainassa.

        Britannian ilmavoimien RAF:n ilmailumarsalkka evp Sean Bell tarkastelee Niinistön aiheuttamia vakavia ongelmia Euroopan turvallisuudelle.

        Sky News

        4.4.2023

        What's the significance of Finland joining NATO?

        https://m.youtube.com/watch?v=r5b4PIIobTc&pp=QAFIAQ==

        Asetuksista tekstitys.


        Suomi on nyt Naton jäsen. Mitkä ovat laajemmat vaikutukset jäsenyydestä?

        Bell:

        Helppoa sanoa: Suomi on Naton 31. jäsen.

        Todellisuudessa se rikkoi Suomen, Ruotsin ja Ukrainan rauhan.

        Pidentää 1289 km NATO:n ja Venäjän välisen rajan, mikä on suuri uhka Venäjälle ja pienelle Suomelle.

        Sodan lopussa sovittiin:

        ▪︎ Suomi pysyy puolueettomana pitääkseen puskurivyöhykkeen, vakauden ja rauhan idän ja lännen välillä.

        [Ennen Niinistön toista petosvaalia 2018, joulukuussa 2017 vain 19 % kannatti Natoa.

        Valehteleva Niinistö pelotteli psykologisen sodankäynnin menetelmillä kansaa ja eduskuntaa. Sai tilaamansa internet-kyselyn tuloksen ylös:

        ▪︎ Vastaa ääntenlaskun väärennöstä.

        ▪︎ Gallup ei ole perustuslaissa:

        Niinistö:

        ▪︎ Gallup riittää Natolle [Ukrainan sotaan syylliselle USA:lle].

        ▪︎ Laiton NATO.

        Ensin yhdessä Bidenin kanssa Ukrainan sodan syttyväksi provosoinut Niinistö, ja sitten sodalla suomalaisia aiheettomasti pelotellen sai tilaamansa internet-paneelin gallupkyselyyn osallistuneista 80% kannattamaan].

        Bell:

        Venäjän näkökulma —
        kasvattavat puolustusjärjestelmiään.

        — Reaktio on lievä. On täysin väärin tehdä siitä virheellinen tulkinta.

        — Venäjä on erittäin huolissaan Naton laajentumisesta Suomeen, Ruotsiin ja Ukrainaan.

        Ei halunnut Naton laajentuvan, eikä sotaa. Päinvastoin hänen ja lännen yhteinen perintö ovat neutraalit vyöhykkeet.

        Toimittaja:

        Naton pääsihteeri Stoltenberg sanoi Suomen liittymisestä:

        — "Tänään saatiin lisää Natoa".

        Mikä, kuten sanoitte, on turvallisuuden kannalta päinvastaista kehitystä kuin hän halusi sanoa. Miten pääsimme tähän pisteeseen tänään?

        Bell:

        Mielenkiintoista katsoa taaksepäin. Vuonna 1949 oli 12 Naton perustajajäsentä, mukaan lukien USA kaukana meren takana. — Ydinasia on, että oli valtava vakauttava puskurivyöhyke Naton ja entisen Neuvostoliiton välillä. Tämä muuttui 1990 Neuvostoliiton hajottua.

        Puskurivyöhykkeen kannalta keskeiset Baltian maat Viro, Latvia ja Liettua päättivät liittyä Natoon. Seurauksena syntyi yhteinen raja Venäjän ja Naton kanssa.

        — Tietysti Putinin tekemä joukkojen siirto Ukrainan rajan yli, oli tarkoituksellinen yritys estää USAta liittämästä Ukrainaa [ja Suomea] Natoon — estää Naton massiivinen laajeneminen, säilyttää puskurivyöhyke.

        Suomen ja Ruotsin, puolueettomien maiden, johdon heikkous [rikollinen petoksellisuus] johti väärään päätökseen.

        [Uhkaa ei ole ollut Suomessa 80 vuoteen eikä Ruotsissa 200 vuoteen].

        On varoituksen paikka käytettäessä sanaa "juhliminen" Suomen liittyessä Natoon:

        [Analyyseihin kyvyttömältä Niinistöltä] Järjen vastainen päätös hakea Natoon perusteena Putinin joukkojen siirto Ukrainaan, jonka tarkoitus on juuri eliminoida Natosta näkemänsä eksistentiaaliset uhkat.

        Naton laajentumisesta Suomeen tulee olemaan paljon haitallisia seuraamuksia.

        — Eikä vähiten, että se lisää jännitteitä idän ja lännen välillä.

        Toimittaja:

        Suomen presidentti esitti lehdistötilaisuudessa, että kyse on turvallisuudesta ja vakaudesta.

        — [USA/Niinistö ja kenraalit kääntävät kaikki tosiasioiden vastaiseksi].

        Suomi liittyi Natoon. Ruotsi lienee seuraava. Mitä seurauksia liittymisellä on globaaliin turvallisuuteen?

        Bell:

        Osana globaalia turvallisuutta, Suomen ja Ruotsin turvallisuutta on ollut vakiintunut rauha 80 vuotta.

        Heti kun tulee muutos globaalissa tektonisessa järjestelmässä, sillä voi olla vakavia seurauksia. Jos katsomme laajempaa karttaa, siinä on suuri vaara.

        Katsotte Natoa, joka on pohjoinen pallonpuolisko, paljon Nato-maita sinisellä. Punainen on Venäjä.

        Näyttää suunnilleen samanveroiselta. Kuitenkin Venäjän väestö, sen armeija ja talous on murto-osa länsimaiden ja USA:n budjetista — vaara on: USA on 10 kertaa Venäjään verrattuna.

        Sotaisat neokonistit, USA:n puolueet, voivat tehdä provokaatioita Suomen kautta, joista seuraa konflikti Venäjän kanssa, kuten Ukrainassa (proxy).

        — Meille kellekään ei ole hyötyä Venäjän ja Suomen — idän ja lännen —välisistä sotaisista jännitteistä, ja monista talousongelmista NATO:n kautta.

        Kun sota Ukrainan konfliktissa on ohi — kun se väistämättä päättyy — läntisten johtajien on palutettava uudelleen rauhan tasapaino.

        Niinistö ja Biden ovat rakentaneet uuden kylmän sodan perustuksia Naton laajenemisella Venäjän rajalle.

        SUOMI JA EVERSTI DOUGLAS MACGREGOR

        Suomalaisen kersantin haastattelussa.

        Videon tekstitys on suomeksi.

        Sotaan pääsyyllinen on valehteleva USA/S. Niinistö ja media:

        SUOMI ON PERUSTUSLAIN VASTAISESSA TILASSA

        Suomessa ei voi järjestää perustuslaillisia kansanäänestyksiä eikä vaaleja, koska presidentti ja eduskuntapuolueet ja media sekä S. Niinistön linjalla olevat presidentinvaalin ehdokkaat valehtelevat.

        On suuri rikos etteivät YLE, Sanomalehtien Liitto, ettei yksikään sanomalehti ei kerro totuutta Suomen kansalle, ettei Venäjä ole halunnut vihollisuutta eikä sotaa Ukrainaa eikä Suomea vastaan.

        Sotaan pääsyyllinen on USA/S. Niinistö.

        Kokeneella eversti evp Macgregorilla on koulutuksensa, kokemuksensa ja hyvien sotilastietolähteiden pohjalta kyky kertoa asiat realiteettien mukaisesti kaikille ymmärrettävällä tavalla.

        Hänen näkemystään Suomesta tukevat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat, kuten tietysti myös kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Aarno Vehviläinen. Hän tulee samoihin johtopäätöksiin neutraalista Suomesta, mikä on tuvannut ja turvaa rauhan Suomessa ja Euroopassa.

        Suomen etu on palauttaa kaupalliset suhteet Venäjään ja palata lyhyen harhaisen hairahduksen jälkeen puolueettomaksi maaksi.


        Macgregorin Suomi-haastattelu 11.11.2023

        https://m.youtube.com/watch?si=hA2KsCoGz3BuVLy9&v=KXeFN9eh3CA&feature=youtu.be


      • Anonyymi

        Vuonna 2014 S. Niinistö eli valtaan noussut Kokoomus, joka palvoo Ukrainan natseja, tekivät rikollisen vallankaappauksen Suomeen yhdessä USA:n sotaa Venäjää vastaan haluavien neokonistien kanssa.

        - Kaikin tavoin rikollinen S. Niinistö valmisteli kaikilta salaa, perustuslain vastaisesti USA:n johtaman Naton joukot Suomeen yhteistyössä sodista ja vallankaappauksista vastaavan Victoria Nulandin ja muiden neokonistien kanssa, kuten monirikolliset Joe Biden, Antony Blinken, Jake Sullivan, John Kirby, Lindsey Graham.

        Valtaan valheilla ja rikkaiden rahoittajien rahoilla valtaan noussut Kokoomus - S. Niinistö, A. Stubb, A. Häkkänen, E. Lepomäki, P. Toveri, M. Aaltola, H. Harkimo jne. jne. - toimittavat aseita ja ammuksia Ukrainan natseille. Niillä murhataan, tehdään kansainvälisen oikeuden vastaista kansanmurhaa Itä-Ukrainassa, jonka asukkaat ovat historiallisesti, etnisesti, kielellisesti ja kulttuurillisesti täysin venäläisiä. Kansanmurha on erittäin vakava rikos ihmisyyttä kohtaan. Siitä joutuu vankilaan kaikki johtajat ja heihin liittyneet ministerit, kansanedustajat, puolueet, hallinto ja YLE:n johto ja toimittajat, jotka eivät kerro totuutta mistään tähän laajaan kontekstikokonaisuuteen liittyvästä. Myös Suomen sanomalehtien päätoimittajat ja toimittajat kuuluvat S. Niinistön masinoimaan rikokseen.


        Vuonna 2014 Victoria Nuland järjesti Ukrainan natsien kanssa rikollisen, väkivaltaisen vallankaappauksen Kiovassa. Rikollinen S. Niinistö on tiennyt tästäkin. Maidanilla tuli paljon ruumiita. Vielä enemmän, kun siitä syttyi lähes välittömästi USA-NATO-EU:n provosoima sisällissota natsihallinnon ja täysin venäläisen Itä-Ukrainan välillä. Natsit alkoivat tappaa itäukrainalaisia.

        S. NIISTÖN SUOMI EI OLE PERUSTULAILLINEN DEMOKRATIA, KOSKA KAIKKI VALEHTELEVAT

        Oikeaa tietoa ja totuutta pitää etsiä internetistä, koska YLE, MTV ja vuonna 2014, perustettu Mediapooli syöttävät EU-maihin USA:n ja Britannian propagandaa, jonka jotkut jopa uskovat. Valehdellaan eikä kerrota totuutta. Totuudet sensuroidaan Suomessa, Ruotsissa, EU-maissa, Britanniassa ja USA:ssa.


        Tietysti kaiken totuuden vastaiseksi kääntävä S. Niinistö, A. Stubb ja eduskunta ovat valehtelevan USA:n Joe Bidenin sotia haluavien hallinnon vallan alla.


        New Jerseyn korkeimman oikeuden entinen tuomari Andrew Napolitanon Judging Freedom -kanava tuottaa hyvää, laadukasta ja totuudellista tietoa:

        https://judgenap.com/

        Luokitellut

        https://m.youtube.com/@judgingfreedom/featured

        Lyhynnetyt

        https://m.youtube.com/channel/UCDkEYb-TXJVWLvOokshtlsw/videos


        Samoin Stephen Gardnerin tuotanto.

        https://m.youtube.com/channel/UC3VlRtY0ARsTRR5Eq8QE1Yg?cbrd=1


        Eversti Douglas Macgregor on erittäin hyvä analyyseissaan.

        Hakusanoin etsittynä mm. YouTubesta. Myös haastateltavana tuomari Andrew Napolitanon Judgin Freedom -kanavalla ja Stephen Gardnerin kanavalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suimen valtiosääntö edellyttää valtiojohdolta ja medialta rehellisyyttä, niin, että Suomen kansa saa tietää totuuden. Nyt näin ei ole ollut.

        Suomalaisista laajalevikkisistä lehdistä eikä kansan rahoittamasta Ylestä, muilta TV-kanavilta ei löydy olennaisen tärkeää journalistista tietoa Suomen kansalle Ukrainan sodan synnystä, kehittymisestä ja USA/NATO:n provosoinnista — osapuolten ja liittolaisten syyllisyyksistä sotaan.

        Asiaan perehtyminen vaatii malttia lukea pitkiä asiatekstejä. Erittäin laajasisältöinen kokonaisuus, johon löytyy dokumentteihin perustuvat yliopistojen analyysit ja journalistisesti, lähinnä ulkomailla toimitetut artikkelit. Lähteiden sisältö on erittäin tärkeä.


        Venäjän hyvästä kauppakumppanista tuli Venäjälle sotaisan vihamielinen.

        Fasismin nousu.

        Lyhyt suomennos

        USA:n Eurooppaa vahingoittavan vallankaappauksen suunnittelu

        TRANSCEND MEDIA SERVICE

        Solutions-Oriented Peace Journalism

        TEKNOLOGIALEIRI

        Vallankaappauksen takana oleva verkosto oli itse asiassa aloittanut vallankaappauksen suunnittelun jo vuonna 2011. Silloin Googlen Eric Schmidt ja Jared Cohen, vielä Googlen palveluksessa, mutta jatkoi edelleen, vaikkakin epävirallisesti, USA:n ulkoministerin Hillary Clintonin päähenkilönä, jonka tehtävänä oli suunnitella "kansanliikkeitä" sekä Janukovitshin kaatamiseksi Ukrainassa että Assadin kaatamiseksi Syyriassa.

        Suunnitelman toteuttaminen alkoi 1. maaliskuuta 2013: ensimmäinen "teknologialeiri", jossa äärioikeistolaisia ukrainalaisia koulutettiin järjestämään verkossa Janukovitshin vastaisia joukkomielenosoituksia, pidettiin USA:n Kiovan suurlähetystössä kyseisenä päivänä, eli yli yhdeksän kuukautta ennen kuin Ukrainan demokraattisesti valitun presidentin syrjäyttämiseksi järjestetyt Maidan-mielenosoitukset alkoivat 20. marraskuuta 2013.


        Ukrainan demokraattisesti valitun puolueettoman hallituksen ja venäjämielisen laillisen presidentin korvaaminen helmikuussa 2014  amerikkalaismielisellä, raivokkaasti Venäjän vastaisella hallituksella oli väkivaltainen tapahtuma, joka tuotti paljon ruumiita.

        Tässä esitetään kiistattomia todisteita siitä, että kyseessä oli vallankaappaus ja että sen järjesti USA:n hallitus vieraaseen maahan — että USA:n hallitus aloitti "uuden kylmän sodan".

        — Venäjän hallitus reagoi USA:n hyökkäävään provokaatioon, jonka tavoitteena on sijoittaa ydinohjuksia Ukrainaan, alle kymmenen minuutin lentomatkan päähän Moskovasta.

        — Vuoden 1962 Kuuban ohjuskriisin aikana  USA:lla oli syytä pelätä Neuvostoliiton ydinohjuksia 103 mailin päässä Amerikan rajalta.

        — USA:n järjestämän Ukrainan vallankaappauksen jälkeen vuonna 2014 Venäjällä on syytä pelätä Naton ydinohjuksia, jotka eivät ole vain lähellä Venäjän rajaa vaan Venäjän rajalla. Se olisi katastrofaalista.

        Artikkelin tarkoituksena on kiinnittää huomiota siihen, ketkä ovat päähenkilöt, jotka ovat vastuussa maailmanlaajuisesti megavaarallisen ("kylmän sodan" sytyttävän) vallankaappauksen toteuttamisesta — ja siten maailman myöhemmän kurssin luomisesta yhä enenevässä määrin kohti globaalia ydintuhoa.

        Jos tulevaisuuden historiaa on olemassa, juuri nämä henkilöt joutuvat telakalle kärsimään tuon historian ankarimmat ja tuomitsevimmat tuomiot. Keitä nämä ihmiset sitten ovat?

        On selvää, että VICTORIA NULAND, USA:n presidentin Barack Obaman keskeinen agentti, [Mr. Bidenin politiikasta vastaava alivaltiosihteeri], joka valvoi vallankaappausta ainakin helmikuun 2014 aikana, jolloin se huipentui, oli ratkaisevassa asemassa paitsi Ukrainan  laillisen hallituksen laittomassa syrjäyttämisessä myös sen raivokkaasti venäläisvastaisen korvaajan valinnassa ja asettamisessa.

        Tammikuun 27. päivän 2014 puhelinkeskustelu Nulandin ja USA:n Ukrainan suurlähettilään Jeffrey Pyattin välillä oli erityisen merkittävä tapahtuma. Se ladattiin YouTubeen 4. helmikuuta 2014.

        Nuland hylkäsi tuolloin EU:n toiveen Ukrainan yhä demokraattisesta mutta vähemmän korruptoituneesta tulevasta hallituksesta, ja Nuland sanoi tunnetusti tuossa puhelussa:

        "Fuck the EU"

        ja kehotti Pyattia valitsemaan sen sijaan raivokkaasti venäläisvastaisen ja äärioikeistolaisen Arseni Jatsenjukin.

        Tämä keskeinen tapahtuma oli 24 päivää ennen kuin Ukrainan presidentti Viktor Janukovitsh syrjäytettiin 20. helmikuuta ja 30 päivää ennen kuin Ukrainan hallituksen johtoon valittu uusi henkilö, Jatsenjuk, nimitettiin virallisesti hallitsemaan nyt selvästi fasistista maata.

        Hän sai tämän virallisen nimityksen 26. helmikuuta. Se oli kuitenkin vain muodollisuus: Obaman agentti Victoria NULAND oli jo valinnut hänet 27. tammikuuta.

        Ja taas 1000 ruplaa kilahti tilillesi!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        S. NIINISTÖN MAAILMANSOTA

        NETTI: theamericanconservative The Gathering Storm

        Eversti evp Donald MacGregor

        USA:n talous on kaatumassa

        Lännen rahoitusmarkkinat ovat hiljaa paniikissa. Nousevien korkojen vaivaamat asuntolainavakuudelliset arvopaperit ja USA:n valtionlainat menettävät arvoaan. Markkinoiden "vibat" — tuntemukset — viittaavat, että USA:n taloudessa on synkkä käänne.

        USA:n ja Euroopan sotateollisuuden kapasiteetti ei pysy Ukrainan ampumatarvike- ja varustevaatimusten tahdissa. Pahaenteinen viesti sijaissodassa, jonka Biden väittää Ukrainan, sijaiskumppaninsa voittavan.

        Venäjän kulutussodan operaatiot Etelä-Ukrainassa, menestyksekkäästi murskanneet hyökkäävät ukrainalaisjoukot. Venäläisten henkeä ja resursseja mahdollisimman vähän heikentäen.

        Vaikka Venäjän kulutussodankäynti toimi loistavasti, Venäjä mobilisoi lisää mies- ja kalustoreserviänsä saadakseen käyttöönsä joukot, jotka ovat useita kertoja suuremmat ja huomattavasti tappavammat kuin vuosi sitten.

        Venäjän massiivinen arsenaali tykistöjärjestelmiä, mukaan lukien raketteja, ohjuksia ja lennokkeja, jotka on yhdistetty ylhäällä oleviin valvontalaitteisiin, muutti Donbasin pohjoisreunan säilyttämisen puolesta taistelevat ukrainalaiset sotilaat pop–up-ponnahdusmaaleiksi.

        Ukrainalaissotilaiden lukumäärää ei tiedetä, mutta tuoreessa arviossa veikataan, että sodan alkamisen jälkeen taisteluissa on kuollut 150 000–200 000 ukrainalaista, kun toinen arvio on 250 000.

        Kun otetaan huomioon Naton jäsenten maa-, ilma- ja ilmapuolustusvoimien räikeä heikkous, ei-toivottu sota Venäjän kanssa voisi helposti tuoda satojatuhansia venäläisjoukkoja Puolan rajalle, Naton itärajalle.

        Tätä lopputulosta Washington ei luvannut eurooppalaisille liittolaisilleen, mutta se on nyt todellinen mahdollisuus.


        Se, että länsimaiden talouspakotteet vahingoittivat USA:n ja Euroopan talouksia ja tekivät Venäjän ruplasta samalla yhden kansainvälisen järjestelmän vahvimmista valuutoista, tuskin on parantanut Washingtonin maailmanlaajuista asemaa.

        Bidenin politiikka, jolla Nato työnnetään väkisin Venäjän rajoille, loi Moskovan ja Pekingin välille vahvan turvallisuus- ja kaupallisten etujen yhtäläisyyden, joka houkuttelee strategisia kumppaneita Etelä-Aasiassa, kuten Intiaa, ja kumppaneita, kuten Brasiliaa Latinalaisessa Amerikassa. Venäjä—Kiina–akselin, niiden suunnitteleman teollisen vallankumouksen maailmanlaajuiset taloudelliset vaikutukset Shanghain yhteistyöjärjestön (SCO) noin 3,9 miljardille ihmiselle ovat syvälliset.


        Voidaan todeta, että Washingtonin [S. NIINISTÖN] sotilaallinen strategia Venäjän heikentämiseksi, eristämiseksi tai jopa tuhoamiseksi on epäonnistunut täydellisesti. Se asettaa Washingtonin sytyttämän valtakirjasodan Venäjän kanssa todella vaaralliselle tielle.

        [USA JÄTTÄÄ JÄLKEENSÄ ROMUT JA RAUNIOT EUROOPPAAN]

        Jatkamalla eteenpäin, Ukrainan vajotessa unholaan jätetään huomiotta kolme metastasoituvaa uhkaa: 1. Jatkuvasti korkea inflaatio ja nousevat korot, jotka viestivät talouden heikkoudesta. (Ensimmäinen amerikkalaisen pankin konkurssi sitten vuoden 2020 on muistutus USA:n talouden hauraudesta.) 2. Uhka vakaudelle ja vauraudelle eurooppalaisissa yhteiskunnissa [SUOMI], jotka jo nyt kärsivät useista ei-toivottujen pakolaisten/siirtolaisten aalloista. 3. Laajemman eurooppalaisen sodan uhka.

        Jopa ulkoministeri Antony Blinken, joka on Moskovan kanssa käytävän valtakirjasodan kiihkeä kannattaja, myöntää, että Ukrainan presidentin Volodymyr Zelenskin vaatimus, että länsi auttaisi häntä Krimin takaisin valtaamisessa, on Putinille punainen viiva, joka saattaa johtaa dramaattiseen sodan eskaloitumiseen.

        Bidenin hallinto ei suostu perääntymään pahanlaatuisista ja typeristä vaatimuksista, jotka koskevat Venäjän nöyryyttävää vetäytymistä Itä-Ukrainasta ennen rauhanneuvottelujen aloittamista. Se on kuitenkin tehtävä.

        [PAHVI-NIINISTÖ]

        Romusta ja sekasorrosta nousee esiin yksi kiistaton totuus:

        Useimmat amerikkalaiset ovat oikeutetusti epäluuloisia ja tyytymättömiä hallitukseensa Presidentti Biden on kuin pahvi-Biden — hänen hallintonsa ideologisten fanaatikkojen sijaiskappale, ihmisten, jotka näkevät toimeenpanovallan keinona vaientaa poliittinen oppositio ja pitää liittovaltion hallitus pysyvästi hallinnassaan.


        On korkea aika, että Bidenin hallinto [SUOMEN KANSA] löytää ulos käytävän, jonka tarkoituksena on irrottaa Washington D.C. [NIINISTÖ] sen Ukrainaan sytyttämästä sijaissodasta Venäjää vastaan. Se ei tule olemaan helppoa, mutta nyt on sen aika:

        — Itä-Euroopassa kevätsateet aiheuttavat sekä Venäjän että Ukrainan maajoukoille mutameren, joka vaikeuttaa huomattavasti liikkumista.

        — Venäjän ylijohto valmistautuu kuitenkin varmistamaan, että kun maa kuivuu ja venäläiset maajoukot hyökkäävät, operaatioilla saavutetaan yksiselitteinen päätös, jolla tehdään selväksi, ettei Washingtonilla ja sen tukijoilla ole mitään mahdollisuuksia pelastaa kuolevaa hallintoa Kiovassa.

        — Siitä lähtien neuvottelut ovat äärimmäisen vaikeita, ellei jopa mahdottomia.

        Nyt rapsahti 10 000 ruplaa tilillesi trolli. Jatka hyvää työtäsi. Olemmeko tavanneet vuosi sitten Kaliforniassa?
        -Emme, eikö se ollut Barcelonassa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt rapsahti 10 000 ruplaa tilillesi trolli. Jatka hyvää työtäsi. Olemmeko tavanneet vuosi sitten Kaliforniassa?
        -Emme, eikö se ollut Barcelonassa?

        Vai haluatko mieluummin länsivaluuttana, koska ruplalla ei ole puupennin arvoa.
        - Trolli vastaa: dollareina


    • Anonyymi

      Tulkaa vaan kaikki putin trollit jämsän sivulle vääntämään, niin olette poissa pahanteosta muualta

      • Anonyymi

        Tällainen kommentti laukeaa hyvin usein tietämättömien suusta.
        Kun ei tiedetä asioista mitään, niin trolli nimityksillä kuitataan asia.


    • Anonyymi

      Savuškininkatu 55 Pietari

    • Anonyymi

      Sen siitä saa, kun nainen päästetään pääministeriksi.

      • Anonyymi

        Niinistö ja Marin valehtelevat.

        Venäjä ei uhkaa Suomea.

        Niinistö on uhka Suomelle.

        Valtiosäännön, perustuslain mukaan on oltava rehellinen.

        Valehteleminen on perustuslain vastaista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinistö ja Marin valehtelevat.

        Venäjä ei uhkaa Suomea.

        Niinistö on uhka Suomelle.

        Valtiosäännön, perustuslain mukaan on oltava rehellinen.

        Valehteleminen on perustuslain vastaista.

        Da Igor, da.


      • Anonyymi

        Orpo se vasta sammakoita suustaan päästelee harva se viikko


    • Anonyymi

      Niinistöllä 99,9% kannatus kansalaisilta mutta Pohjoi-Korean Suuri Johtaja häviää kannatuslukemissa pari prosenttia Niinistölle.

      • Anonyymi

        USA/NATO PROVOSOI

        USA höynöytti fanaattisen Niinistön hakemaan Nato-jäsenyytä JOULUKUUSSA 2021, mikä on osa USA:n Joe Bidenin ja Victoria Nulandin provokaatiota sodan sytytämiseksi Euroopassa.

        USA/NATO Suomessa toimii samalla tavalla provokaationa Venäjälle kuin USA:n vallankaappaus Ukrainassa 2014, mikä oli perimmäinen syy USA:n suunnitteleman proxy-sodan kehittymiseen Euroopassa.


        Euroopan ja Pohjolan rauhan ja vakauden palauttamiseksi.

        Chicagon yliopisto, USA
        John J. Mearsheimer

        Valtiotieteilijä ja tutkija Mearsheimer sanoo, että Naton holtiton laajentuminen provosoi Venäjää. [Sodan syttymisen syy]

        Ensinnäkin — kyse ei ole siitä, mitä länsimaiden johtajat [Suomen osalta TP Niinistö, PM Marin, ministerit Haavisto, Kaikkonen, eduskunta] sanovat Naton tarkoituksen tai aikomusten olevan, vaan siitä, miten Moskova näkee USA:n/Naton eksistentiaalisena uhkana, uhkana Venäjän olemassa ololle.

        Länsimaat ja erityisesti USA ovat päävastuussa helmikuussa 2014 alkaneesta kriisistä. Se on nyt muuttunut sodaksi, joka uhkaa tuhota Ukrainan ja joka voi laajentua Venäjän ja Naton väliseksi ydinsodaksi.


        Kriisin alettua amerikkalaiset ja eurooppalaiset päättäjät eivät kuitenkaan voineet myöntää, että he olivat aiheuttaneet kriisin yrittämällä integroida Ukrainan länteen.

        [USA:n presidentti Joe Biden houkutteli joulukuussa 2021 TP Niinistön hakemaan Nato-jäsenyyttä, jota Suoni ei tarvitse]

        Suurin yhteenotto tapahtui joulukuussa 2021 ja johti suoraan nykyiseen sotaan. Tärkein syy oli se, että Ukrainasta oli tulossa Naton jäsen.

        Ukrainan sota on vaarallisin kansainvälinen konflikti sitten vuoden 1962 Kuuban ohjuskriisin. [TP Niinistö ei tätä ymmärrä]

        Sen perimmäisten syiden ymmärtäminen on välttämätöntä, jos haluamme estää sen pahenemisen, ja sen sijaan löytää keinon sen lopettamiseksi.


        Ukrainan ongelmat alkoivat Naton Bukarestin huippukokouksessa huhtikuussa 2008, kun George W. Bushin hallinto painosti liittoumaa ilmoittamaan, että Ukrainasta ja Georgiasta "tulee jäseniä". Venäjän johtajat reagoivat välittömästi. Luonnehtivat päätöstä Venäjälle eksistentiaaliseksi uhaksi ja vannoivat estävänsä sen.

        Nämä pyrkimykset johtivat lopulta vihollisuuksiin helmikuussa 2014, kun Ukrainan Venäjä-mielinen presidentti Viktor Janukovitsh joutui pakenemaan maasta USA:n järjestämän vallankaappauksen seurauksena.

        Vastauksena vallankaappaukseen Venäjä otti Krimin Ukrainalta.

        Venäläiset olivat huolissaan erityisesti ohjusasemista ja ydinohjuksista Krimillä ja muualla Ukrainassa, koska Nato on ydinaseliittouma, ja jos Ukraina liittyisi Natoon ja Ukrainaan sijoitettaisiin ohjuksia, ydinisku voisi tapahtua ennen kuin Kreml ehtisi reagoida.

        Mearsheimer:

        Ei ole yllättävää, että Moskova piti kehittyvää tilannetta sietämättömänä ja alkoi keväällä 2022 mobilisoida armeijaansa Ukrainan rajalla osoittaakseen päättäväisyyttään Washingtonille. Sillä ei kuitenkaan ollut vaikutusta, sillä Bidenin hallinto jatkoi lähentymistä Ukrainaan.

        Tämä johti siihen, että Venäjä sai aikaan täysimittaisen diplomaattisen vastakkainasettelun joulukuussa. Kuten Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov asian ilmaisi: "Saavutimme kiehumispisteemme."

        Venäjä vaati rauhan säilymiseksi kirjallisia takeita siitä, ettei Ukrainasta koskaan tule Naton jäsenyyttä, ja että liittouma poistaa sotilaalliset voimavarat, joita se oli sijoittanut Itä-Eurooppaan vuodesta 1997 lähtien. [Aseriisunta]

        Tämän jälkeen käydyt neuvottelut epäonnistuivat, kuten Blinken teki selväksi:

        "Muutosta ei tapahdu. Muutosta ei tule."

        Kuukautta myöhemmin Putin aloitti hyökkäyksen Ukrainaan eliminoidakseen Natosta näkemänsä uhan.

        Kuvaavaa on, että länsimaiset johtajat pitivät Venäjää harvoin sotilaallisena uhkana Euroopalle ennen vuotta 2014. Kuten Yhdysvaltain entinen Moskovan-suurlähettiläs Michael McFaul toteaa, Putin ei suunnitellut Krimin valtausta pitkään, vaan se oli impulsiivinen liike vastauksena vallankaappaukseen, jolla Ukrainan venäläismielinen johtaja syrjäytettiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        USA/NATO PROVOSOI

        USA höynöytti fanaattisen Niinistön hakemaan Nato-jäsenyytä JOULUKUUSSA 2021, mikä on osa USA:n Joe Bidenin ja Victoria Nulandin provokaatiota sodan sytytämiseksi Euroopassa.

        USA/NATO Suomessa toimii samalla tavalla provokaationa Venäjälle kuin USA:n vallankaappaus Ukrainassa 2014, mikä oli perimmäinen syy USA:n suunnitteleman proxy-sodan kehittymiseen Euroopassa.


        Euroopan ja Pohjolan rauhan ja vakauden palauttamiseksi.

        Chicagon yliopisto, USA
        John J. Mearsheimer

        Valtiotieteilijä ja tutkija Mearsheimer sanoo, että Naton holtiton laajentuminen provosoi Venäjää. [Sodan syttymisen syy]

        Ensinnäkin — kyse ei ole siitä, mitä länsimaiden johtajat [Suomen osalta TP Niinistö, PM Marin, ministerit Haavisto, Kaikkonen, eduskunta] sanovat Naton tarkoituksen tai aikomusten olevan, vaan siitä, miten Moskova näkee USA:n/Naton eksistentiaalisena uhkana, uhkana Venäjän olemassa ololle.

        Länsimaat ja erityisesti USA ovat päävastuussa helmikuussa 2014 alkaneesta kriisistä. Se on nyt muuttunut sodaksi, joka uhkaa tuhota Ukrainan ja joka voi laajentua Venäjän ja Naton väliseksi ydinsodaksi.


        Kriisin alettua amerikkalaiset ja eurooppalaiset päättäjät eivät kuitenkaan voineet myöntää, että he olivat aiheuttaneet kriisin yrittämällä integroida Ukrainan länteen.

        [USA:n presidentti Joe Biden houkutteli joulukuussa 2021 TP Niinistön hakemaan Nato-jäsenyyttä, jota Suoni ei tarvitse]

        Suurin yhteenotto tapahtui joulukuussa 2021 ja johti suoraan nykyiseen sotaan. Tärkein syy oli se, että Ukrainasta oli tulossa Naton jäsen.

        Ukrainan sota on vaarallisin kansainvälinen konflikti sitten vuoden 1962 Kuuban ohjuskriisin. [TP Niinistö ei tätä ymmärrä]

        Sen perimmäisten syiden ymmärtäminen on välttämätöntä, jos haluamme estää sen pahenemisen, ja sen sijaan löytää keinon sen lopettamiseksi.


        Ukrainan ongelmat alkoivat Naton Bukarestin huippukokouksessa huhtikuussa 2008, kun George W. Bushin hallinto painosti liittoumaa ilmoittamaan, että Ukrainasta ja Georgiasta "tulee jäseniä". Venäjän johtajat reagoivat välittömästi. Luonnehtivat päätöstä Venäjälle eksistentiaaliseksi uhaksi ja vannoivat estävänsä sen.

        Nämä pyrkimykset johtivat lopulta vihollisuuksiin helmikuussa 2014, kun Ukrainan Venäjä-mielinen presidentti Viktor Janukovitsh joutui pakenemaan maasta USA:n järjestämän vallankaappauksen seurauksena.

        Vastauksena vallankaappaukseen Venäjä otti Krimin Ukrainalta.

        Venäläiset olivat huolissaan erityisesti ohjusasemista ja ydinohjuksista Krimillä ja muualla Ukrainassa, koska Nato on ydinaseliittouma, ja jos Ukraina liittyisi Natoon ja Ukrainaan sijoitettaisiin ohjuksia, ydinisku voisi tapahtua ennen kuin Kreml ehtisi reagoida.

        Mearsheimer:

        Ei ole yllättävää, että Moskova piti kehittyvää tilannetta sietämättömänä ja alkoi keväällä 2022 mobilisoida armeijaansa Ukrainan rajalla osoittaakseen päättäväisyyttään Washingtonille. Sillä ei kuitenkaan ollut vaikutusta, sillä Bidenin hallinto jatkoi lähentymistä Ukrainaan.

        Tämä johti siihen, että Venäjä sai aikaan täysimittaisen diplomaattisen vastakkainasettelun joulukuussa. Kuten Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov asian ilmaisi: "Saavutimme kiehumispisteemme."

        Venäjä vaati rauhan säilymiseksi kirjallisia takeita siitä, ettei Ukrainasta koskaan tule Naton jäsenyyttä, ja että liittouma poistaa sotilaalliset voimavarat, joita se oli sijoittanut Itä-Eurooppaan vuodesta 1997 lähtien. [Aseriisunta]

        Tämän jälkeen käydyt neuvottelut epäonnistuivat, kuten Blinken teki selväksi:

        "Muutosta ei tapahdu. Muutosta ei tule."

        Kuukautta myöhemmin Putin aloitti hyökkäyksen Ukrainaan eliminoidakseen Natosta näkemänsä uhan.

        Kuvaavaa on, että länsimaiset johtajat pitivät Venäjää harvoin sotilaallisena uhkana Euroopalle ennen vuotta 2014. Kuten Yhdysvaltain entinen Moskovan-suurlähettiläs Michael McFaul toteaa, Putin ei suunnitellut Krimin valtausta pitkään, vaan se oli impulsiivinen liike vastauksena vallankaappaukseen, jolla Ukrainan venäläismielinen johtaja syrjäytettiin.

        USA:n ALOITTAMA VAARALLISIN SOTA

        Rehelliset Türkiye ja Unkari ymmärtävät USA-NATON vaarallisuuden Euroopan, Pohjolan ja Suomen rauhalle.

        Netissä: The The U.S. proxy war in Ukraine

        Venäjän turvalisuushuolia, rauhanliikettä, strategian asiantuntijoita, ei USA, eikä liittolaiset kuunnelleet, kun USA yritti  Ukrainaa, Suomea ja Ruotsia valheellisin perustein saada jäseniksi joulukuussa 2021 provosoidakseen Venäjää haluamaansa sotaan Eurooppaa vastaan. – Sodan syttymisen syy.


        HAKU: The Ukraine war is far more dangerous than past US-orchestrated conflicts: Douglas MacGregor
        ;
        Ukrainan sota on paljon vaarallisempi kuin aiemmat USA:n johtamat konfliktit: Douglas MacGregor

        Ote suomeksi

        Washington ja sen Nato-liittolaiset [S. Niinistö, kok] kannattavat täysimittaista sotaa Venäjää vastaan, Venäjän federaation tuhoamista ja hajottamista sekä miljoonien ihmisten elämän tuhoamista Venäjällä ja Ukrainassa.

        Siihen asti kunnes Washington päätti kohdata Moskovan Ukrainassa eksistentiaalisena sotilaallisena uhkana, USA rajoitti sotilaallisen voiman käytön konflikteihin, jotka amerikkalaisilla oli varaa hävitä, eli sotiin heikkoja vastustajia vastaan kehitysmaissa Saigonista Bagdadiin, jotka eivät muodostaneet eksistentiaalista uhkaa USA:n joukoille tai USA:n alueelle.

        • Tämä kerta – USA:n sijaissota, proxy-sota Venäjän kanssa – on erilainen.

        Vastoin alkuvaiheen toiveita ja odotuksia Venäjä ei romahtanut sisäisesti eikä antautunut lännen kollektiivisten länsimaiden vaatimuksille vaihtaa Moskovan hallintoa. Washington aliarvioi Venäjän yhteiskunnallisen yhteenkuuluvuuden, sen piilevän sotilaallisen potentiaalin ja sen suhteellisen koskemattomuuden länsimaiden talouspakotteille.

        Seurauksena Washingtonin valtakirjasota Venäjää vastaan on epäonnistumassa. USA:n puolustusministeri Lloyd Austin oli epätavallisen suorasukainen Ukrainan tilanteesta, kun hän kertoi liittolaisille Saksassa Ramsteinin lentotukikohdassa 20. tammikuuta:

        — "Meillä on tässä tilaisuusikkuna tästä hetkestä kevääseen", ja myönsi: "Se ei ole pitkä aika".

        Aleksei Arestovitš, presidentti Zelenskin äskettäin erotettu neuvonantaja ja epävirallinen "Spinmeister", oli suorempi. Hän ilmaisi omat epäilyksensä siitä, että Ukraina voisi voittaa sodan Venäjän kanssa, ja hän kyseenalaistaa nyt, selviääkö Ukraina edes sodasta. Ukrainan tappiot – ainakin 150 000 kuollutta, joista 35 000 kadonnut ja oletettavasti kuollut – ovat heikentäneet kohtalokkaasti Ukrainan joukkoja, mikä on johtanut Ukrainan hauraaseen puolustusasemaan, joka todennäköisesti murtuu hyökkäävien venäläisjoukkojen murskaavaan painoon lähiviikkoina.

        Ukrainan materiaalitappiot ovat yhtä vakavia. Niihin kuuluu tuhansia panssarivaunuja ja panssaroituja jalkaväen taisteluajoneuvoja, tykistöjärjestelmiä, ilmapuolustusalustoja ja kaiken kaliiperin aseita. Näihin lukemiin sisältyy seitsemän vuoden Javelin-ohjusten tuotantoa vastaava määrä. Tilanteessa, jossa venäläiset tykistöjärjestelmät voivat ampua lähes 60 000 erilaista laukausta – raketteja, ohjuksia, lennokkeja ja kovakuorisia ammuksia – päivässä, Ukrainan joukkojen on vaikea vastata näihin venäläisten salvosarjoihin 6 000 laukauksella päivässä. Uudet alustat ja ampumatarvikepaketit Ukrainalle voivat rikastuttaa Washingtonin yhteisöä, mutta ne eivät voi muuttaa näitä olosuhteita.

        Washingtonin turhautuminen siihen, että länsimaat eivät ole onnistuneet pysäyttämään Ukrainan tappiota, on odotetusti kasvamassa. Itse asiassa turhautuminen on nopeasti vaihtumassa epätoivoon.

        Naton jäsenet eivät ole koskaan olleet vahvasti yhtenäisiä Washingtonin ristiretken takana, jonka tavoitteena on Venäjän kohtalokas heikentäminen.

        Vain Unkarin ja Kroatian hallitukset tunnustavat, että laajempi eurooppalainen yleisö vastustaa sotaa Venäjän kanssa ja ettei se tue Washingtonin halua lykätä Ukrainan ennakoitavissa olevaa tappiota.

        Vaikka Berliini suhtautuukin myötämielisesti Ukrainan kansaan, se ei kannattanut Ukrainan puolesta käytävää täysimittaista sotaa Venäjää vastaan. Nyt saksalaiset ovat myös huolissaan Saksan asevoimien katastrofaalisesta tilasta.

        Naton sotilaskomitean entinen puheenjohtaja, Saksan ilmavoimien eläkkeellä oleva kenraali Harald Kujat arvosteli ankarasti Berliiniä siitä, että se sallii Washingtonin raahata Saksan konfliktiin Venäjän kanssa, — ja totesi, että Saksan poliittiset johtajat ovat useiden vuosikymmenten ajan aktiivisesti riisuneet Saksan aseista ja siten riistäneet Berliiniltä auktoriteetin tai uskottavuuden Euroopassa. Vaikka Saksan hallitus ja tiedotusvälineet tukahduttivatkin aktiivisesti hänen kommenttinsa, ne herättävät voimakasta vastakaikua saksalaisissa äänestäjissä.


        CHICAGON YLIOPISTO, USA
        Valtiotieteilijä John J. Mearsheimer

        Länsimaat ja erityisesti USA ovat päävastuussa helmikuussa 2014 alkaneesta kriisistä.

        Valtiotieteilijä Mearsheimer:

        — Naton holtiton laajentuminen provosoi Venäjää.

        Se on nyt muuttunut sodaksi, joka uhkaa tuhota Ukrainan, ja joka voi laajentua Venäjän ja Naton väliseksi ydinsodaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        USA:n ALOITTAMA VAARALLISIN SOTA

        Rehelliset Türkiye ja Unkari ymmärtävät USA-NATON vaarallisuuden Euroopan, Pohjolan ja Suomen rauhalle.

        Netissä: The The U.S. proxy war in Ukraine

        Venäjän turvalisuushuolia, rauhanliikettä, strategian asiantuntijoita, ei USA, eikä liittolaiset kuunnelleet, kun USA yritti  Ukrainaa, Suomea ja Ruotsia valheellisin perustein saada jäseniksi joulukuussa 2021 provosoidakseen Venäjää haluamaansa sotaan Eurooppaa vastaan. – Sodan syttymisen syy.


        HAKU: The Ukraine war is far more dangerous than past US-orchestrated conflicts: Douglas MacGregor
        ;
        Ukrainan sota on paljon vaarallisempi kuin aiemmat USA:n johtamat konfliktit: Douglas MacGregor

        Ote suomeksi

        Washington ja sen Nato-liittolaiset [S. Niinistö, kok] kannattavat täysimittaista sotaa Venäjää vastaan, Venäjän federaation tuhoamista ja hajottamista sekä miljoonien ihmisten elämän tuhoamista Venäjällä ja Ukrainassa.

        Siihen asti kunnes Washington päätti kohdata Moskovan Ukrainassa eksistentiaalisena sotilaallisena uhkana, USA rajoitti sotilaallisen voiman käytön konflikteihin, jotka amerikkalaisilla oli varaa hävitä, eli sotiin heikkoja vastustajia vastaan kehitysmaissa Saigonista Bagdadiin, jotka eivät muodostaneet eksistentiaalista uhkaa USA:n joukoille tai USA:n alueelle.

        • Tämä kerta – USA:n sijaissota, proxy-sota Venäjän kanssa – on erilainen.

        Vastoin alkuvaiheen toiveita ja odotuksia Venäjä ei romahtanut sisäisesti eikä antautunut lännen kollektiivisten länsimaiden vaatimuksille vaihtaa Moskovan hallintoa. Washington aliarvioi Venäjän yhteiskunnallisen yhteenkuuluvuuden, sen piilevän sotilaallisen potentiaalin ja sen suhteellisen koskemattomuuden länsimaiden talouspakotteille.

        Seurauksena Washingtonin valtakirjasota Venäjää vastaan on epäonnistumassa. USA:n puolustusministeri Lloyd Austin oli epätavallisen suorasukainen Ukrainan tilanteesta, kun hän kertoi liittolaisille Saksassa Ramsteinin lentotukikohdassa 20. tammikuuta:

        — "Meillä on tässä tilaisuusikkuna tästä hetkestä kevääseen", ja myönsi: "Se ei ole pitkä aika".

        Aleksei Arestovitš, presidentti Zelenskin äskettäin erotettu neuvonantaja ja epävirallinen "Spinmeister", oli suorempi. Hän ilmaisi omat epäilyksensä siitä, että Ukraina voisi voittaa sodan Venäjän kanssa, ja hän kyseenalaistaa nyt, selviääkö Ukraina edes sodasta. Ukrainan tappiot – ainakin 150 000 kuollutta, joista 35 000 kadonnut ja oletettavasti kuollut – ovat heikentäneet kohtalokkaasti Ukrainan joukkoja, mikä on johtanut Ukrainan hauraaseen puolustusasemaan, joka todennäköisesti murtuu hyökkäävien venäläisjoukkojen murskaavaan painoon lähiviikkoina.

        Ukrainan materiaalitappiot ovat yhtä vakavia. Niihin kuuluu tuhansia panssarivaunuja ja panssaroituja jalkaväen taisteluajoneuvoja, tykistöjärjestelmiä, ilmapuolustusalustoja ja kaiken kaliiperin aseita. Näihin lukemiin sisältyy seitsemän vuoden Javelin-ohjusten tuotantoa vastaava määrä. Tilanteessa, jossa venäläiset tykistöjärjestelmät voivat ampua lähes 60 000 erilaista laukausta – raketteja, ohjuksia, lennokkeja ja kovakuorisia ammuksia – päivässä, Ukrainan joukkojen on vaikea vastata näihin venäläisten salvosarjoihin 6 000 laukauksella päivässä. Uudet alustat ja ampumatarvikepaketit Ukrainalle voivat rikastuttaa Washingtonin yhteisöä, mutta ne eivät voi muuttaa näitä olosuhteita.

        Washingtonin turhautuminen siihen, että länsimaat eivät ole onnistuneet pysäyttämään Ukrainan tappiota, on odotetusti kasvamassa. Itse asiassa turhautuminen on nopeasti vaihtumassa epätoivoon.

        Naton jäsenet eivät ole koskaan olleet vahvasti yhtenäisiä Washingtonin ristiretken takana, jonka tavoitteena on Venäjän kohtalokas heikentäminen.

        Vain Unkarin ja Kroatian hallitukset tunnustavat, että laajempi eurooppalainen yleisö vastustaa sotaa Venäjän kanssa ja ettei se tue Washingtonin halua lykätä Ukrainan ennakoitavissa olevaa tappiota.

        Vaikka Berliini suhtautuukin myötämielisesti Ukrainan kansaan, se ei kannattanut Ukrainan puolesta käytävää täysimittaista sotaa Venäjää vastaan. Nyt saksalaiset ovat myös huolissaan Saksan asevoimien katastrofaalisesta tilasta.

        Naton sotilaskomitean entinen puheenjohtaja, Saksan ilmavoimien eläkkeellä oleva kenraali Harald Kujat arvosteli ankarasti Berliiniä siitä, että se sallii Washingtonin raahata Saksan konfliktiin Venäjän kanssa, — ja totesi, että Saksan poliittiset johtajat ovat useiden vuosikymmenten ajan aktiivisesti riisuneet Saksan aseista ja siten riistäneet Berliiniltä auktoriteetin tai uskottavuuden Euroopassa. Vaikka Saksan hallitus ja tiedotusvälineet tukahduttivatkin aktiivisesti hänen kommenttinsa, ne herättävät voimakasta vastakaikua saksalaisissa äänestäjissä.


        CHICAGON YLIOPISTO, USA
        Valtiotieteilijä John J. Mearsheimer

        Länsimaat ja erityisesti USA ovat päävastuussa helmikuussa 2014 alkaneesta kriisistä.

        Valtiotieteilijä Mearsheimer:

        — Naton holtiton laajentuminen provosoi Venäjää.

        Se on nyt muuttunut sodaksi, joka uhkaa tuhota Ukrainan, ja joka voi laajentua Venäjän ja Naton väliseksi ydinsodaksi.

        Vielä on venäläisillä laittaa kovakuorisia ammuksia sohlo kanuunoihinsa.
        Sitten kun putin käy perunatykeillä leopardien kimppuun on tsaarin tiimalasissa hiekka valumassa loppuun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vielä on venäläisillä laittaa kovakuorisia ammuksia sohlo kanuunoihinsa.
        Sitten kun putin käy perunatykeillä leopardien kimppuun on tsaarin tiimalasissa hiekka valumassa loppuun.

        Näin. Putin tullaan muistamaan jos muistetaan yleensäkään historian kirjoissa länsimaissa surullisen hahmon ritarina. Ei muusta.


      • Anonyymi

        Niin tai sitten Pohjois-Korean johtajan kannatus on 110%.


    • Anonyymi

      "Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi pitää mahdollisena, että maailma on jo kolmanteen maailmansotaan johtavalla polulla."
      -Iltalehti
      "Ukrainan ministeri varoittaa: Tästä voi syttyä kolmas maailmansota."

      Herran päivän, eli ydinaseilla käytävän kolmannen maailmansodan kuvaus Raamatussa, Joel 2 ja Jes. 13

      "Uusi maailmansota on käytännössä meneillään, varmasti Ukrainassa ja kyberavaruudessa”, kuuluisa taloustieteilijä Nouriel Roubini sanoi.
      Nouriel Roubini tuli tunnetuksi vuosien 2008–2009 finanssikriisin ennustajana, ja Wall Street kutsui hänet ”Doctor Doom”.

      • Anonyymi

        Miksi Venäjä ei muka saisi mielinmäärin raiskata naapurimaitaan, jos se kerran niin osaa ja haluaa.

        Ja osaahan se.


    • Anonyymi

      Ennen kesää käynnistyy ryslandiassa vallankumous ja kansalaiset siirtyvät sodan aiheuttamien pakotteiden vuoksi takaisin luoliin asumaan, ehkäpä pariksi kymmeneksi vuodeksi! Kukaan ei enää tähän sekopäitten maahan varojaan, sekä liikeyrityksiään sijoita.
      Oligarkit ovat jo menettäneet suunnattoman määrän omaisuuttaan ja sieltä se kapina onneksi lähtee...

      • Anonyymi

        Vielä kun saataisiin oligarkkien takavarikoidut rahat Ukrainan käyttöön niin voisin korkata pullon nelosta.


    • Anonyymi

      Samat usassa demokraattiapinat huomaavat peilintakaa hamon ja käynnistävät sisällisodan keskenään.
      Joe setä kusee housuunsa ja hirtetään teksasissa.

    • Anonyymi

      Klmas maailmansota on alkamassa. Amerikka on sanonnut että Suomi on niin pieni maa sitä ei tulla auttamaan. Olisi suomen vaan ollut parasta pitää jonkinlaiset suhteet naapurimaahan kunnossa, niin kuin Kekkonen piti itään ja länteen. Nyt Suomi tulee olemaan taistelutanner. NATO vouhotuksesta kun nämä isot maat taistelevat arktisista alueista muta tätähän halusitte

      • Anonyymi

        Suomi on kyllä valmis sotimaan, antaa tulla vaan.


    • Anonyymi

      Ukrainan Presidentti on sirkuspelle onhan hän käynnyt muutamankuukauden sirkuskoulua. Eipä paljoa puhuttu 2014 sisällisodan ajoista kuinka paljon Ukraina tappoi Venäläisijä ja maakaasuputken räjäytyksestä ollaan oltu hyvin hiljaa kun huomattiin ettei se ollut Venäjän aiheuttama.

    • Anonyymi

      "maakaasuputken räjäytyksestä ollaan oltu hyvin hiljaa kun huomattiin ettei se ollut Venäjän aiheuttama"

      No, kuka sen sitten teki?

      • Anonyymi

        EVERSTI EVP DOUGLAS MACGREGOR

        NORD STREAM

        Sotatoimi Nord Streamia, Saksaa vastaan tehtiin 26.9.2022. Aiheuttaa energia- ja talouskriisin yrityksille ja kotitalouksille talven tullessa. Dominovaikutuksena EU-maihin, ml. Suomi.

        Macgrogorin 3. lokakuuta tekemään, oikeaan osuneeseen analyysiin löytyy jo todisteita ja näyttöä.

        Aluksi Macgregorin analyysi.


        Former Pentagon Advisor Says US Likely Attacked Nord Stream Pipelines To Isolate Germany
        ;
        Entinen Pentagonin neuvonantaja Macgregor sanoo, että Yhdysvallat hyökkäsi todennäköisesti Nord Stream -putkistoja vastaan eristääkseen Saksan edullisesta Venäjän putkikaasusta.

        Pentagonin entinen neuvonantaja sanoo, että Nord Stream -putken räjähdysten todennäköisimmät syylliset ovat Yhdysvallat ja Britannia ja että isku tehtiin, jotta Saksa ei jättäisi USA:n sijaissotaa Ukrainassa.

        "Tuhoisivatko venäläiset oman putkensa? 40 prosenttia Venäjän bruttokansantuotteesta tai bruttokansantuotteesta koostuu ulkomaisesta valuutasta, joka tulee Venäjälle ostaessaan maakaasua, öljyä, hiiltä. Venäläiset eivät siis tehneet tätä. Se on mielestäni absurdia", Macgregor sanoi. Viitaten raportteihin, joiden mukaan molemmissa räjähdyksissä oli tarvittu yli 500 kiloa TNT:tä, entinen Pentagonin neuvonantaja: — "Sitten on tarkasteltava, mitkä ovat ne valtiolliset toimijat, joilla on valmiudet tehdä tämä. Ja se tarkoittaa Britannian kuninkaallista laivastoa ja Yhdysvaltain laivaston erikoisoperaatioita", Macgregor sanoi. "Tiedämme, että TNT:tä käytettiin tuhansia kiloja, koska nämä putkistot ovat erittäin kestäviä. Maakaasua kuljetetaan useiden tuumien betonin ja eri metalliseosten ympäröimänä. Tomi vaatii pitkälle kehittynytä osaamista", hän lisäsi.

        Macgregor arveli, että iskujen motiivina oli estää Saksaa vetäytymästä Ukrainan sodasta sen jälkeen, kun Berliini alkoi "antaa vaikutelman, että he eivät enää aio lähteä mukaan tähän proxy-sotaan Ukrainassa". Berliini oli ajautumassa pois tästä liittoumasta.

        Liittokansleri Olaf Scholz sanoi: — "En lähetä enää mitään varusteita, en lähetä panssarivaunuja".

        Nyt hän on pulassa, koska Yhdysvallat on yksinkertaisesti riistänyt häneltä mahdollisuuden irtautua. Kuka toimittaa hänelle kaasua, öljyä, hiiltä ja kaikkea muuta, jos hän joutuu ulos? Kuten aiemmin kerroimme, CIA varoitti Saksaa mahdollisista hyökkäyksistä Itämeren kaasuputkiin viikkoja ennen Nord Stream 1:n ja 2:n kohteeksi joutumista. Sekä JOE BIDEN että poliittisista asioista vastaava alivaltiosihteeri VICTORIA NULAND vakuuttivat, että Nord Stream 2:n ei sallittaisi toimia, jos Venäjä hyökkäisi Ukrainaan.".

        Biden ja Nuland ninenomaan halusivat provosoida Venäjän hyökkäämään:

        Netissä: Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa

        Netissä: Shocking document: How the US planned the war and energy crisis in Europe

        Tässä USA:n RAND Corporationista vuodetussa asiakirjassa USA:

        "Jatkuvat toimemme Ukrainassa johtavat väistämättä Venäjän sotilaalliseen reaktioon. Venäjä ei selvästikään jätä Ukrainan armeijan massiivista painostusta Donbassin tasavaltoihin ilman sotilaallista vastausta. — Tämä mahdollistaisi sen, että Venäjä voitaisiin esittää hyökkääjänä ja sitten soveltaa jo valmisteltua pakotepakettia.".

        Lisäksi USA-NATO:n ydinohjukset on Venäjän olemassa ololle uhka.


      • Anonyymi

        ERITÄIN VAARALLINEN SOTA !
        LIITTOKANSLERI OLAF SCHOLZ

        Saksan liittokansleri pyrkii irrottautumaan USA:n Ukrainan sijaissodan rikollisesta juonesta viedä Saksan teollisuus energiakriisiin, kuten USA:n eversti evp Macgregor analyysissään tuo esille.

        USA yrittää saada Saksan taloudellisesti riipuvaiseksi USA:n energiasta, joka tuhoaa Saksan ja Euroopan talouden Venäjälle asetettujen pakotteiden ja Nord Stream AG kaasuyhtiön jättiläissuuren investoinnin terrori-iskun seurauksena.


        Scholz:

        USA:n proxy-sota Ukrainassa voi laajeta Naton ja Venäjän väliseksi sodaksi.

        Scholz:

        "Erittäin vaarallinen sota": Scholz sanoi, miksi hän ei halua antaa panssarivaunuja Ukrainalle.

        URSULA VON DER LEYEN

        NORD STREAM

        Saksalainen EU-komission puheenjohtaja:

        "MAHDOLLISIMMAN VOIMAKKAAT VASTATOIMET"

        Saksalle ja koko Euroopalle tärkeän aktiivisen energiainfrastruktuurin tarkoituksellista häirintää ei voida hyväksyä. Se johtaa "mahdollisimman voimakkaisiin vastatoimiin", hän varoitti ja kehotti tutkimaan ja selvittämään täysin Nord Streamin räjäytyksen "tapahtumat ja syyt".

        THE WASHINGTON POST

        Nord Stream Sabotaasin todisteet eivät viittaa Venäjään: Washington Post
        ;
        Evidence In Nord Stream Sabotage Doesn't Point To Russia: Washington Post

        Washington Post -lehden keskiviikkoaamun raportissa julkaistiin yllättävä tunnustus, Nord Stream 1 ja 2 -putkistojen sabotaasi-iskujen  kuukausia kestäneen tutkinnan jälkeen. Iskut tehtiin 26. syyskuuta.

        Washington Post aloittaa kertomalla kiihkeästä kiireestä syyttää välittömästi Moskovaa, mikä alkoi vain muutaman tunnin kuluttua massiivisista kaasuvuodoista Itämereen.

        Mutta nyt, kuukausia kestäneiden tutkimusten jälkeen, lukuisat virkamiehet sanovat yksityisesti, että Venäjä ei ehkä olekaan syyllinen Nord Stream -putkistoon kohdistuneeseen hyökkäykseen.

        The Washington Post julkaisi harvinaisen käänteentekevän syytöksen haastateltuaan kaikkiaan 23 diplomaatti- ja tiedusteluvirkamiestä yhdeksästä maasta, jotka ovat olleet perillä kansainvälisestä tutkinnasta, joka koskee sabotaasitapausta, joka on uhannut Euroopan energiantoimituksia talven tullen.

        — "Tässä vaiheessa ei ole mitään todisteita siitä, että Venäjä olisi sabotaasin takana", erästä eurooppalaista virkamiestä siteerataan.

        TODISTEITA: USA JA BRITANNIA

        Nord Stream 1- ja 2-putkien räjäytys Itämerellä on yksi maailmanhistorian törkeimmistä ja pahimmista terroriteoista ja sabotaasista.

        1.

        Netissä:

        Shocking document: How the US planned the war and energy crisis in Europe

        Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa

        2.

        Netissä:

        Nord Stream pipeline SABOTAGE clearly orchestrated by ruthless Biden regime: Nuland, Biden and Sen. Johnson all demanded “ending it permanently” by any means necessary

        3.

        Netissä:

        Whodunnit? – Facts related to the sabotage attack on the Nord Stream pipelines 

        4.

        Tutkittava lisää

        Hakusanoiksi: Liz truss it has been done


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ERITÄIN VAARALLINEN SOTA !
        LIITTOKANSLERI OLAF SCHOLZ

        Saksan liittokansleri pyrkii irrottautumaan USA:n Ukrainan sijaissodan rikollisesta juonesta viedä Saksan teollisuus energiakriisiin, kuten USA:n eversti evp Macgregor analyysissään tuo esille.

        USA yrittää saada Saksan taloudellisesti riipuvaiseksi USA:n energiasta, joka tuhoaa Saksan ja Euroopan talouden Venäjälle asetettujen pakotteiden ja Nord Stream AG kaasuyhtiön jättiläissuuren investoinnin terrori-iskun seurauksena.


        Scholz:

        USA:n proxy-sota Ukrainassa voi laajeta Naton ja Venäjän väliseksi sodaksi.

        Scholz:

        "Erittäin vaarallinen sota": Scholz sanoi, miksi hän ei halua antaa panssarivaunuja Ukrainalle.

        URSULA VON DER LEYEN

        NORD STREAM

        Saksalainen EU-komission puheenjohtaja:

        "MAHDOLLISIMMAN VOIMAKKAAT VASTATOIMET"

        Saksalle ja koko Euroopalle tärkeän aktiivisen energiainfrastruktuurin tarkoituksellista häirintää ei voida hyväksyä. Se johtaa "mahdollisimman voimakkaisiin vastatoimiin", hän varoitti ja kehotti tutkimaan ja selvittämään täysin Nord Streamin räjäytyksen "tapahtumat ja syyt".

        THE WASHINGTON POST

        Nord Stream Sabotaasin todisteet eivät viittaa Venäjään: Washington Post
        ;
        Evidence In Nord Stream Sabotage Doesn't Point To Russia: Washington Post

        Washington Post -lehden keskiviikkoaamun raportissa julkaistiin yllättävä tunnustus, Nord Stream 1 ja 2 -putkistojen sabotaasi-iskujen  kuukausia kestäneen tutkinnan jälkeen. Iskut tehtiin 26. syyskuuta.

        Washington Post aloittaa kertomalla kiihkeästä kiireestä syyttää välittömästi Moskovaa, mikä alkoi vain muutaman tunnin kuluttua massiivisista kaasuvuodoista Itämereen.

        Mutta nyt, kuukausia kestäneiden tutkimusten jälkeen, lukuisat virkamiehet sanovat yksityisesti, että Venäjä ei ehkä olekaan syyllinen Nord Stream -putkistoon kohdistuneeseen hyökkäykseen.

        The Washington Post julkaisi harvinaisen käänteentekevän syytöksen haastateltuaan kaikkiaan 23 diplomaatti- ja tiedusteluvirkamiestä yhdeksästä maasta, jotka ovat olleet perillä kansainvälisestä tutkinnasta, joka koskee sabotaasitapausta, joka on uhannut Euroopan energiantoimituksia talven tullen.

        — "Tässä vaiheessa ei ole mitään todisteita siitä, että Venäjä olisi sabotaasin takana", erästä eurooppalaista virkamiestä siteerataan.

        TODISTEITA: USA JA BRITANNIA

        Nord Stream 1- ja 2-putkien räjäytys Itämerellä on yksi maailmanhistorian törkeimmistä ja pahimmista terroriteoista ja sabotaasista.

        1.

        Netissä:

        Shocking document: How the US planned the war and energy crisis in Europe

        Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa

        2.

        Netissä:

        Nord Stream pipeline SABOTAGE clearly orchestrated by ruthless Biden regime: Nuland, Biden and Sen. Johnson all demanded “ending it permanently” by any means necessary

        3.

        Netissä:

        Whodunnit? – Facts related to the sabotage attack on the Nord Stream pipelines 

        4.

        Tutkittava lisää

        Hakusanoiksi: Liz truss it has been done

        Siinä aitaa kaatuu ja tanner tömisee kun hevoset nai! Eihän se ole sen kummempaa kun leikkiin on kerran lähdetty, katsotaan kenenkä pakasta se "herttareeti" löytyy!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ERITÄIN VAARALLINEN SOTA !
        LIITTOKANSLERI OLAF SCHOLZ

        Saksan liittokansleri pyrkii irrottautumaan USA:n Ukrainan sijaissodan rikollisesta juonesta viedä Saksan teollisuus energiakriisiin, kuten USA:n eversti evp Macgregor analyysissään tuo esille.

        USA yrittää saada Saksan taloudellisesti riipuvaiseksi USA:n energiasta, joka tuhoaa Saksan ja Euroopan talouden Venäjälle asetettujen pakotteiden ja Nord Stream AG kaasuyhtiön jättiläissuuren investoinnin terrori-iskun seurauksena.


        Scholz:

        USA:n proxy-sota Ukrainassa voi laajeta Naton ja Venäjän väliseksi sodaksi.

        Scholz:

        "Erittäin vaarallinen sota": Scholz sanoi, miksi hän ei halua antaa panssarivaunuja Ukrainalle.

        URSULA VON DER LEYEN

        NORD STREAM

        Saksalainen EU-komission puheenjohtaja:

        "MAHDOLLISIMMAN VOIMAKKAAT VASTATOIMET"

        Saksalle ja koko Euroopalle tärkeän aktiivisen energiainfrastruktuurin tarkoituksellista häirintää ei voida hyväksyä. Se johtaa "mahdollisimman voimakkaisiin vastatoimiin", hän varoitti ja kehotti tutkimaan ja selvittämään täysin Nord Streamin räjäytyksen "tapahtumat ja syyt".

        THE WASHINGTON POST

        Nord Stream Sabotaasin todisteet eivät viittaa Venäjään: Washington Post
        ;
        Evidence In Nord Stream Sabotage Doesn't Point To Russia: Washington Post

        Washington Post -lehden keskiviikkoaamun raportissa julkaistiin yllättävä tunnustus, Nord Stream 1 ja 2 -putkistojen sabotaasi-iskujen  kuukausia kestäneen tutkinnan jälkeen. Iskut tehtiin 26. syyskuuta.

        Washington Post aloittaa kertomalla kiihkeästä kiireestä syyttää välittömästi Moskovaa, mikä alkoi vain muutaman tunnin kuluttua massiivisista kaasuvuodoista Itämereen.

        Mutta nyt, kuukausia kestäneiden tutkimusten jälkeen, lukuisat virkamiehet sanovat yksityisesti, että Venäjä ei ehkä olekaan syyllinen Nord Stream -putkistoon kohdistuneeseen hyökkäykseen.

        The Washington Post julkaisi harvinaisen käänteentekevän syytöksen haastateltuaan kaikkiaan 23 diplomaatti- ja tiedusteluvirkamiestä yhdeksästä maasta, jotka ovat olleet perillä kansainvälisestä tutkinnasta, joka koskee sabotaasitapausta, joka on uhannut Euroopan energiantoimituksia talven tullen.

        — "Tässä vaiheessa ei ole mitään todisteita siitä, että Venäjä olisi sabotaasin takana", erästä eurooppalaista virkamiestä siteerataan.

        TODISTEITA: USA JA BRITANNIA

        Nord Stream 1- ja 2-putkien räjäytys Itämerellä on yksi maailmanhistorian törkeimmistä ja pahimmista terroriteoista ja sabotaasista.

        1.

        Netissä:

        Shocking document: How the US planned the war and energy crisis in Europe

        Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa

        2.

        Netissä:

        Nord Stream pipeline SABOTAGE clearly orchestrated by ruthless Biden regime: Nuland, Biden and Sen. Johnson all demanded “ending it permanently” by any means necessary

        3.

        Netissä:

        Whodunnit? – Facts related to the sabotage attack on the Nord Stream pipelines 

        4.

        Tutkittava lisää

        Hakusanoiksi: Liz truss it has been done

        Tämäkin Putinin propagandakoneiston uljas työmuurahainen saisi ihan saman korvauksen ja ahkeruusmerkinnän proopuskaansa jos tuuttaisi roskapostinsa omaan osoitteeseensa.

        Moskovan Tiltut tuo päivittäisen huumoripläjäyksensä meille, kiitos siitä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ERITÄIN VAARALLINEN SOTA !
        LIITTOKANSLERI OLAF SCHOLZ

        Saksan liittokansleri pyrkii irrottautumaan USA:n Ukrainan sijaissodan rikollisesta juonesta viedä Saksan teollisuus energiakriisiin, kuten USA:n eversti evp Macgregor analyysissään tuo esille.

        USA yrittää saada Saksan taloudellisesti riipuvaiseksi USA:n energiasta, joka tuhoaa Saksan ja Euroopan talouden Venäjälle asetettujen pakotteiden ja Nord Stream AG kaasuyhtiön jättiläissuuren investoinnin terrori-iskun seurauksena.


        Scholz:

        USA:n proxy-sota Ukrainassa voi laajeta Naton ja Venäjän väliseksi sodaksi.

        Scholz:

        "Erittäin vaarallinen sota": Scholz sanoi, miksi hän ei halua antaa panssarivaunuja Ukrainalle.

        URSULA VON DER LEYEN

        NORD STREAM

        Saksalainen EU-komission puheenjohtaja:

        "MAHDOLLISIMMAN VOIMAKKAAT VASTATOIMET"

        Saksalle ja koko Euroopalle tärkeän aktiivisen energiainfrastruktuurin tarkoituksellista häirintää ei voida hyväksyä. Se johtaa "mahdollisimman voimakkaisiin vastatoimiin", hän varoitti ja kehotti tutkimaan ja selvittämään täysin Nord Streamin räjäytyksen "tapahtumat ja syyt".

        THE WASHINGTON POST

        Nord Stream Sabotaasin todisteet eivät viittaa Venäjään: Washington Post
        ;
        Evidence In Nord Stream Sabotage Doesn't Point To Russia: Washington Post

        Washington Post -lehden keskiviikkoaamun raportissa julkaistiin yllättävä tunnustus, Nord Stream 1 ja 2 -putkistojen sabotaasi-iskujen  kuukausia kestäneen tutkinnan jälkeen. Iskut tehtiin 26. syyskuuta.

        Washington Post aloittaa kertomalla kiihkeästä kiireestä syyttää välittömästi Moskovaa, mikä alkoi vain muutaman tunnin kuluttua massiivisista kaasuvuodoista Itämereen.

        Mutta nyt, kuukausia kestäneiden tutkimusten jälkeen, lukuisat virkamiehet sanovat yksityisesti, että Venäjä ei ehkä olekaan syyllinen Nord Stream -putkistoon kohdistuneeseen hyökkäykseen.

        The Washington Post julkaisi harvinaisen käänteentekevän syytöksen haastateltuaan kaikkiaan 23 diplomaatti- ja tiedusteluvirkamiestä yhdeksästä maasta, jotka ovat olleet perillä kansainvälisestä tutkinnasta, joka koskee sabotaasitapausta, joka on uhannut Euroopan energiantoimituksia talven tullen.

        — "Tässä vaiheessa ei ole mitään todisteita siitä, että Venäjä olisi sabotaasin takana", erästä eurooppalaista virkamiestä siteerataan.

        TODISTEITA: USA JA BRITANNIA

        Nord Stream 1- ja 2-putkien räjäytys Itämerellä on yksi maailmanhistorian törkeimmistä ja pahimmista terroriteoista ja sabotaasista.

        1.

        Netissä:

        Shocking document: How the US planned the war and energy crisis in Europe

        Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa

        2.

        Netissä:

        Nord Stream pipeline SABOTAGE clearly orchestrated by ruthless Biden regime: Nuland, Biden and Sen. Johnson all demanded “ending it permanently” by any means necessary

        3.

        Netissä:

        Whodunnit? – Facts related to the sabotage attack on the Nord Stream pipelines 

        4.

        Tutkittava lisää

        Hakusanoiksi: Liz truss it has been done

        NYT PALJASTUI MITEN AMERIKKA TUHOSI NORD STREAM -PUTKEN

        Seymour Hersh

        "New York Times kutsui sitä "mysteeriksi", mutta USA toteutti salaisen merioperaation, joka pidettiin salassa — tähän saakka".

        8. helmikuuta 2023

        VERKOSSA: Substack How America Took Out The Nord Stream Pipeline

        CIA perusteli, että mitä tahansa tehtäisiinkin, sen olisi oltava salaista. Kaikki asianosaiset ymmärsivät panokset. — "Tämä ei ole mitään lasten juttuja", lähde sanoi. Jos hyökkäys olisi jäljitettävissä Yhdysvaltoihin, — "se olisi sotatoimi".


        Suunnittelijat, päätekijät ja rikoskumppanit rikkovat törkeästi kansainvälistä oikeutta ja YK:n peruskirjaa.

        Despootti Niinistö ja joulukuu 2021

        • Tosiasiallisesti Suomi ei tarvitse Naton jäsenyyttä.

        • TP Niinistöstä USA:n presidentti ja alivaltiosihteeri Victoria Nuland tekivät pelinappulan.


        Seymour Hersh — tutkivan journalismin veteraani, joka voitti Pulitzer-palkinnon raportoinnistaan My Lain verilöylystä Vietnamin sodan aikana.

        Otteista koostettuna:

        USA:n laivaston sukellus- ja pelastuskeskus sijaitsee Panama Cityssä.

        Keskus on vuosikymmeniä kouluttanut erittäin päteviä syvänmeren sukeltajia, jotka ovat aikoinaan toimineet amerikkalaisissa sotilasyksiköissä eri puolilla maailmaa, ja jotka kykenevät teknisiin sukelluksiin sekä hyviin että pahoihin tarkoituksiin. — Pahoihin tarkoituksiin C4-räjähteiden käyttämiseen, kuten ulkomaisten öljynporauslauttojen räjäyttelyyn, vedenalaisten voimalaitosten imuventtiilien pilaamiseen ja tärkeiden laivakanavien sulkujen tuhoutumiseen. Panama Cityn keskus, jossa on Amerikan toiseksi suurin sisäuima-allas, oli täydellinen paikka rekrytoida parhaat ja hiljaisimmat sukelluskoulun suorittaneet.

        Stoltenberg

        Norja oli yksi Naton alkuperäisistä allekirjoittajista vuonna 1949, kylmän sodan alkuaikoina. Nykyään Naton ylipäällikkönä toimii Jens Stoltenberg, vannoutunut antikommunisti, joka toimi Norjan pääministerinä kahdeksan vuotta ennen siirtymistään Naton korkeaan virkaan USA:n tuella vuonna 2014.

        • Lähteen mukaan "koko tämän juonittelun ajan" jotkut CIA:ssa ja ulkoministeriössä työskentelevät sanoivat: — "Älkää tehkö tätä". Se on typerää ja siitä tulee poliittinen painajainen, jos se tulee julki.

        Stoltenbergin Norja oli täydellinen hämäys ja paikka operaation tukikohdaksi.

        Norjan laivasto löysi nopeasti oikean paikan Itämeren matalista vesistä muutaman meripeninkulman päässä Tanskan Bornholmin saaresta.

        Kesäkuussa 2022 laivaston sukeltajat, jotka toimivat laajalti julkisuutta saaneen keskikesän Nato-harjoituksen, BALTOPS 22:n suojissa, asensivat kauko-ohjattavat räjähteet, jotka kolme kuukautta myöhemmin tuhosivat kolme neljästä Nord Stream -putkilinjasta, kertoo operaatiosuunnittelusta suoraan tietävä lähde.

        Amerikan poliittiset pelot olivat todellisia: Saksa ja muu Länsi-Eurooppa tulisivat riippuvaisiksi Venäjän toimittamasta edullisesta maakaasusta, mikä vähentäisi Euroopan riippuvuutta Amerikasta.

        [Verkossa: Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa]

        Saksan hallitus, jota tuolloin johti Angela Merkel, painostaisi poliittisesti ja taloudellisesti valtavasti Nord Stream 2:n saamiseksi käyttöön.

        Washingtonissa ei ollut selvää, mikä oli Saksan vastanimitetyn liittokanslerin Olaf Scholzin kanta.

        Kuukausia aiemmin, Afganistanin kaatumisen jälkeen, Scholtz oli Prahassa pitämässään puheessa tukenut julkisesti Ranskan presidentin Emmanuel Macronin kehotusta itsenäisempään eurooppalaiseen ulkopolitiikkaan, mikä viittaa selvästi siihen, että hän ei olisi yhtä riippuvainen Washingtonista ja sen oikukkaista toimista.

        • Se, mitä seuraavaksi tapahtui, oli tyrmäävää. Helmikuun 7. päivänä, alle kolme viikkoa ennen Venäjän väistämättömältä näyttävää hyökkäystä Ukrainaan, Biden tapasi Valkoisen talon toimistossaan Saksan liittokanslerin Olaf Scholzin, joka oli nyt, pienen horjahduksen jälkeen, vahvasti USA:n puolella. Seuraavassa lehdistötilaisuudessa Biden sanoi uhmakkaasti: "Jos Venäjä hyökkää, Nord Stream 2:ta ei enää tule. Me lopetamme sen".

        Alivaltiosihteeri Victoria Nuland ilmaisi tyytyväisyytensä uusimman putkilinjan tuhoutumiseen. Tammikuun lopulla hän sanoi senaatin ulkosuhteiden komitean kuulemistilaisuudessa senaattori Ted Cruzille:

        — "Kuten tekin, minä ja uskoakseni myös hallinto olemme hyvin tyytyväisiä siihen, että Nord Stream 2 on nyt, kuten haluatte sanoa, metalliromu meren pohjassa".

        Lähteellä oli paljon katu-uskottavampi näkemys Bidenin päätöksestä sabotoida yli 1500 mailia Gazpromin putkea talven lähestyessä. "No", hän sanoi presidentistä puhuessaan, "minun on myönnettävä, että hänellä on munaa. Hän sanoi tekevänsä sen, ja hän teki sen".

        Kysyttäessä, miksi venäläiset eivät hänen mielestään vastanneet, hän sanoi kyynisesti: — "Ehkä he haluavat kyvyn tehdä samoja asioita kuin USA teki".

        "Se oli kaunis peitetarina", hän jatkoi. "Sen takana oli salainen operaatio, jossa kentälle sijoitettiin asiantuntijoita ja laitteita, jotka toimivat salaisella signaalilla".

        "Ainoa virhe oli päätös tehdä se."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        NYT PALJASTUI MITEN AMERIKKA TUHOSI NORD STREAM -PUTKEN

        Seymour Hersh

        "New York Times kutsui sitä "mysteeriksi", mutta USA toteutti salaisen merioperaation, joka pidettiin salassa — tähän saakka".

        8. helmikuuta 2023

        VERKOSSA: Substack How America Took Out The Nord Stream Pipeline

        CIA perusteli, että mitä tahansa tehtäisiinkin, sen olisi oltava salaista. Kaikki asianosaiset ymmärsivät panokset. — "Tämä ei ole mitään lasten juttuja", lähde sanoi. Jos hyökkäys olisi jäljitettävissä Yhdysvaltoihin, — "se olisi sotatoimi".


        Suunnittelijat, päätekijät ja rikoskumppanit rikkovat törkeästi kansainvälistä oikeutta ja YK:n peruskirjaa.

        Despootti Niinistö ja joulukuu 2021

        • Tosiasiallisesti Suomi ei tarvitse Naton jäsenyyttä.

        • TP Niinistöstä USA:n presidentti ja alivaltiosihteeri Victoria Nuland tekivät pelinappulan.


        Seymour Hersh — tutkivan journalismin veteraani, joka voitti Pulitzer-palkinnon raportoinnistaan My Lain verilöylystä Vietnamin sodan aikana.

        Otteista koostettuna:

        USA:n laivaston sukellus- ja pelastuskeskus sijaitsee Panama Cityssä.

        Keskus on vuosikymmeniä kouluttanut erittäin päteviä syvänmeren sukeltajia, jotka ovat aikoinaan toimineet amerikkalaisissa sotilasyksiköissä eri puolilla maailmaa, ja jotka kykenevät teknisiin sukelluksiin sekä hyviin että pahoihin tarkoituksiin. — Pahoihin tarkoituksiin C4-räjähteiden käyttämiseen, kuten ulkomaisten öljynporauslauttojen räjäyttelyyn, vedenalaisten voimalaitosten imuventtiilien pilaamiseen ja tärkeiden laivakanavien sulkujen tuhoutumiseen. Panama Cityn keskus, jossa on Amerikan toiseksi suurin sisäuima-allas, oli täydellinen paikka rekrytoida parhaat ja hiljaisimmat sukelluskoulun suorittaneet.

        Stoltenberg

        Norja oli yksi Naton alkuperäisistä allekirjoittajista vuonna 1949, kylmän sodan alkuaikoina. Nykyään Naton ylipäällikkönä toimii Jens Stoltenberg, vannoutunut antikommunisti, joka toimi Norjan pääministerinä kahdeksan vuotta ennen siirtymistään Naton korkeaan virkaan USA:n tuella vuonna 2014.

        • Lähteen mukaan "koko tämän juonittelun ajan" jotkut CIA:ssa ja ulkoministeriössä työskentelevät sanoivat: — "Älkää tehkö tätä". Se on typerää ja siitä tulee poliittinen painajainen, jos se tulee julki.

        Stoltenbergin Norja oli täydellinen hämäys ja paikka operaation tukikohdaksi.

        Norjan laivasto löysi nopeasti oikean paikan Itämeren matalista vesistä muutaman meripeninkulman päässä Tanskan Bornholmin saaresta.

        Kesäkuussa 2022 laivaston sukeltajat, jotka toimivat laajalti julkisuutta saaneen keskikesän Nato-harjoituksen, BALTOPS 22:n suojissa, asensivat kauko-ohjattavat räjähteet, jotka kolme kuukautta myöhemmin tuhosivat kolme neljästä Nord Stream -putkilinjasta, kertoo operaatiosuunnittelusta suoraan tietävä lähde.

        Amerikan poliittiset pelot olivat todellisia: Saksa ja muu Länsi-Eurooppa tulisivat riippuvaisiksi Venäjän toimittamasta edullisesta maakaasusta, mikä vähentäisi Euroopan riippuvuutta Amerikasta.

        [Verkossa: Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa]

        Saksan hallitus, jota tuolloin johti Angela Merkel, painostaisi poliittisesti ja taloudellisesti valtavasti Nord Stream 2:n saamiseksi käyttöön.

        Washingtonissa ei ollut selvää, mikä oli Saksan vastanimitetyn liittokanslerin Olaf Scholzin kanta.

        Kuukausia aiemmin, Afganistanin kaatumisen jälkeen, Scholtz oli Prahassa pitämässään puheessa tukenut julkisesti Ranskan presidentin Emmanuel Macronin kehotusta itsenäisempään eurooppalaiseen ulkopolitiikkaan, mikä viittaa selvästi siihen, että hän ei olisi yhtä riippuvainen Washingtonista ja sen oikukkaista toimista.

        • Se, mitä seuraavaksi tapahtui, oli tyrmäävää. Helmikuun 7. päivänä, alle kolme viikkoa ennen Venäjän väistämättömältä näyttävää hyökkäystä Ukrainaan, Biden tapasi Valkoisen talon toimistossaan Saksan liittokanslerin Olaf Scholzin, joka oli nyt, pienen horjahduksen jälkeen, vahvasti USA:n puolella. Seuraavassa lehdistötilaisuudessa Biden sanoi uhmakkaasti: "Jos Venäjä hyökkää, Nord Stream 2:ta ei enää tule. Me lopetamme sen".

        Alivaltiosihteeri Victoria Nuland ilmaisi tyytyväisyytensä uusimman putkilinjan tuhoutumiseen. Tammikuun lopulla hän sanoi senaatin ulkosuhteiden komitean kuulemistilaisuudessa senaattori Ted Cruzille:

        — "Kuten tekin, minä ja uskoakseni myös hallinto olemme hyvin tyytyväisiä siihen, että Nord Stream 2 on nyt, kuten haluatte sanoa, metalliromu meren pohjassa".

        Lähteellä oli paljon katu-uskottavampi näkemys Bidenin päätöksestä sabotoida yli 1500 mailia Gazpromin putkea talven lähestyessä. "No", hän sanoi presidentistä puhuessaan, "minun on myönnettävä, että hänellä on munaa. Hän sanoi tekevänsä sen, ja hän teki sen".

        Kysyttäessä, miksi venäläiset eivät hänen mielestään vastanneet, hän sanoi kyynisesti: — "Ehkä he haluavat kyvyn tehdä samoja asioita kuin USA teki".

        "Se oli kaunis peitetarina", hän jatkoi. "Sen takana oli salainen operaatio, jossa kentälle sijoitettiin asiantuntijoita ja laitteita, jotka toimivat salaisella signaalilla".

        "Ainoa virhe oli päätös tehdä se."

        "USA:n SOTATOIMI SAKSAA VASTAAN", Berliner Zeitungin toimittaja Nord Stream -räjäytyksestä

        TERRORISTIT JA S. NIINISTÖ

        JOURNALISTI SEYMOUR HERSH:

        PRESIDENTIT SAATAVA VASTUUSEEN SOTARIKOKSISTA

        S. NIINISTÖ TEHNYT LAITTOMUUKSIA JOULUKUUSTA 2021, JA JO SITÄ ENNENKIN

        NETTI: nyadagbladet Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa

        S. NIINISTÖ JA NATO-USA SEKÄ NATON NEUVOSTO SEKÄ HENKILÖ, NORJAN STOLTENBERG JA STOLTENBERGIN NATO-NORJA SOTIVAT LIITTOLAISIA SAKSAA EU-MAITA VASTAAN

        — RIKOLLISEN, S. NIINISTÖN, USA:n, NATON NEUVOSTON STOLTENBERGIN JA NORJAN RIKOLLINEN SOTA SAKSAA VASTAAN

        USA:n, EU-MAIDEN, SUOMEN JA RUOTSIN TIEDOTUSVÄLINEET PETOKSELLISESTI RIKOKSEEN MUKAAN VETÄEN, SEYMORE HERSHIN MUKAAN

        • Sisällissota Ukrainassa syttyi välittömästi USA:n Obaman agentin Victoria Nulandin järjestämästä vallankaappauksesta helmikuussa 2014.

        PUTININ PIDÄTYSMÄÄRÄYS ON S. NIINISTÖN, KOK, YKSI MONISTA MEDIATEMPUISTA SAADA KÄÄNNETYKSI VENÄJÄ SYYLLISEKSI:

        UKRAINAN SODAN SYTYTYS JOULUKUUSSA 2021:

        • S. NIINISTÖ ON ITSE PROVOSOINUT VENÄJÄÄ KAMPPAILUUN JOULUKUUSTA 2021 ALKAEN

        Nato-liittolaista Saksaa, Suomea, Ruotsia ja EU-maita vastaan sotivat J. Biden, J. Stoltenberg.

        S. Niinistön Nato-hakemus on rikollinen teko monella tavalla.


        USA:n ja Naton neuvoston ja Nato-maiden rikokset kansoja, kansanryhmiä ja rikossarjat ihmisyyttä kohtaan.

        HAAGIN TUOMIOISTUIN

        POHJOLAN RIKOSKUMPPANIT JA USA:n PRESIDENTTI J. BIDEN JA NATON STOLTENBERG PITÄÄ PIDÄTTÄÄ SOTARIKOKSISTA

        NETTI: seymourhersh.substack How America Took Out The Nord Stream Pipeline

        NETTI: nyadagbladet Berliner Zeitung-journalisten om sprängningen av Nord Stream: ”En amerikansk krigshandling mot Tyskland”

        NETTI: nyadagbladet.se Artikelämne: Attentatet mot Nord Stream

        JAKE SULLIVANIN RIKOSSUUNNITELMA

        TUTKIVAN JOURNALISTIN SEYMORE HERSHIN RIKOSPALJASTUKSET LIITTYVÄT  S. NIINISTÖN, KOK, VALTIOPETOKSELLISEEN NATO-HAKEMUKSEEN — — —  SEKÄ RUOTSIIN ETTÄ SUOMEEN — — —  SOTARIKOKSIIN

        Sisällissota Ukrainassa syttyi välittömästi, kun sotarikollinen, terroristivaltio USA järjesti, rikollisen vallankaappauksen Kiovassa helmikuussa 2014.

        USA:n SISÄLLISSODAT SUOMESSA JA RUOTSISSA

        USA:n sisällissota, proxy-sota Ukrainassa, Suomessa ja Ruotsissa syttyi joulukuussa 2021, kun Jake Sullivanin työryhmä päätti saada väkipakolla Suomen Natoon — — —   S. Niinistö mukaan rikoksiin Suomessa, Ruotsissa, Ukrainassa ja terroritekoon Saksaa ja EU-maita vastaan Ruotsin talousalueen vesillä.


        UKRAINAN KANSAAN, SUOMEN KANSAAN, RUOTSIN KANSAAN, SAKSAN KANSAAN EU-MAIHIN KOHDISTUU USEITA VALTIOJOHTAJIEN JA NATO:n YLIPÄÄLLIKÖN STOLTENBERGIN RIKOKSIA


        PUTIN JA NIINISTÖN "YLLÄTYSVIERAILU" SOTARIKOLLISEN BIDENIN LUONA

        Tosiasiallisesti journalisti Syeymore Hershin lähteen paljastaman Jake Sullivanin suunnitelmaan liittyvänä:

        — Laittomuuksia Nato-hakemuksessa ja eduskuntakäsittelyssä tehnyt, Ruotsin kuninkaan mukaan houkutellut sekä Naton järjestämään BOLTOPS 22:een osallistunut S. Niinistö — — —  tosiasiallisesti Nord Stream terroritekoon osalliseksi tullut S. Niinistö, kok — — —  kävi rikoskumppanin J. Bidenin luona USA:ssa 6.3.2023 "YLLÄTYSVIERAILULLA"


        RIKOSKUMPPANIT JA USA:n PRESIDENTTI J. BIDEN JA NATON STOLTENBERG PITÄÄ PIDÄTTÄÄ SOTARIKOKSISTA:

        1. Sotilasvallankaappaus ja sisällisota Suomessa: USA:n omin päin järjestämä Isäntämaasopimus.

        J. Bidenin vaalissa 2019 valittuun eduskuntaan ja valtioneuvostoon kohdistunut vallankaapaus joulukuussa 2021, jossa rikolliset Biden ja Stoltenberg tekivät päätöksen Suomen viemiseksi Natoon: eduskuntaan tehty hyökkäys. Kenraalimajuri evp Vehviläisen analyysit.

        Suomen kansaan ja Ruotsin kansaan kohdistui J. Bidenin suuri sotarikos.

        2. USA:n presidentin Barack Obaman ja Victoria Nulandin rikollinen vallankaapoaus Ukrainassa helmikuussa 2014, josta syttyi nykyinen USA-Naton sisällissota Ukrainassa, johon Suomen kansa ja Ruotsin kansan petoksellinen S. Niinistö vedettiin rikollisesti mukaan henkisellä hivutuksella.


        JOULUKUU 2021 — SODAN SYTYTYS

        Saksaa ja EU-maita vihaavat Joe Biden, Victoria "Fuck the EU" Nuland — USA:n Ukrainan proxy-sodan sotapoliittinen virkanimitys, Naton ylipäällikkö ja Norjan J. Stoltenberg — houkuttelivat helposti laittomuuksiin ja diktatuuriin helposti lähtevän Kokoomuksen politikon S. Niinistön mukaan. Mukaan sotarikoksiin Saksaa ja EU-maita vastaan — valtiopetokseen rikollisesti valheellisen Nato-jäsenyyshakemuksen kautta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        NYT PALJASTUI MITEN AMERIKKA TUHOSI NORD STREAM -PUTKEN

        Seymour Hersh

        "New York Times kutsui sitä "mysteeriksi", mutta USA toteutti salaisen merioperaation, joka pidettiin salassa — tähän saakka".

        8. helmikuuta 2023

        VERKOSSA: Substack How America Took Out The Nord Stream Pipeline

        CIA perusteli, että mitä tahansa tehtäisiinkin, sen olisi oltava salaista. Kaikki asianosaiset ymmärsivät panokset. — "Tämä ei ole mitään lasten juttuja", lähde sanoi. Jos hyökkäys olisi jäljitettävissä Yhdysvaltoihin, — "se olisi sotatoimi".


        Suunnittelijat, päätekijät ja rikoskumppanit rikkovat törkeästi kansainvälistä oikeutta ja YK:n peruskirjaa.

        Despootti Niinistö ja joulukuu 2021

        • Tosiasiallisesti Suomi ei tarvitse Naton jäsenyyttä.

        • TP Niinistöstä USA:n presidentti ja alivaltiosihteeri Victoria Nuland tekivät pelinappulan.


        Seymour Hersh — tutkivan journalismin veteraani, joka voitti Pulitzer-palkinnon raportoinnistaan My Lain verilöylystä Vietnamin sodan aikana.

        Otteista koostettuna:

        USA:n laivaston sukellus- ja pelastuskeskus sijaitsee Panama Cityssä.

        Keskus on vuosikymmeniä kouluttanut erittäin päteviä syvänmeren sukeltajia, jotka ovat aikoinaan toimineet amerikkalaisissa sotilasyksiköissä eri puolilla maailmaa, ja jotka kykenevät teknisiin sukelluksiin sekä hyviin että pahoihin tarkoituksiin. — Pahoihin tarkoituksiin C4-räjähteiden käyttämiseen, kuten ulkomaisten öljynporauslauttojen räjäyttelyyn, vedenalaisten voimalaitosten imuventtiilien pilaamiseen ja tärkeiden laivakanavien sulkujen tuhoutumiseen. Panama Cityn keskus, jossa on Amerikan toiseksi suurin sisäuima-allas, oli täydellinen paikka rekrytoida parhaat ja hiljaisimmat sukelluskoulun suorittaneet.

        Stoltenberg

        Norja oli yksi Naton alkuperäisistä allekirjoittajista vuonna 1949, kylmän sodan alkuaikoina. Nykyään Naton ylipäällikkönä toimii Jens Stoltenberg, vannoutunut antikommunisti, joka toimi Norjan pääministerinä kahdeksan vuotta ennen siirtymistään Naton korkeaan virkaan USA:n tuella vuonna 2014.

        • Lähteen mukaan "koko tämän juonittelun ajan" jotkut CIA:ssa ja ulkoministeriössä työskentelevät sanoivat: — "Älkää tehkö tätä". Se on typerää ja siitä tulee poliittinen painajainen, jos se tulee julki.

        Stoltenbergin Norja oli täydellinen hämäys ja paikka operaation tukikohdaksi.

        Norjan laivasto löysi nopeasti oikean paikan Itämeren matalista vesistä muutaman meripeninkulman päässä Tanskan Bornholmin saaresta.

        Kesäkuussa 2022 laivaston sukeltajat, jotka toimivat laajalti julkisuutta saaneen keskikesän Nato-harjoituksen, BALTOPS 22:n suojissa, asensivat kauko-ohjattavat räjähteet, jotka kolme kuukautta myöhemmin tuhosivat kolme neljästä Nord Stream -putkilinjasta, kertoo operaatiosuunnittelusta suoraan tietävä lähde.

        Amerikan poliittiset pelot olivat todellisia: Saksa ja muu Länsi-Eurooppa tulisivat riippuvaisiksi Venäjän toimittamasta edullisesta maakaasusta, mikä vähentäisi Euroopan riippuvuutta Amerikasta.

        [Verkossa: Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa]

        Saksan hallitus, jota tuolloin johti Angela Merkel, painostaisi poliittisesti ja taloudellisesti valtavasti Nord Stream 2:n saamiseksi käyttöön.

        Washingtonissa ei ollut selvää, mikä oli Saksan vastanimitetyn liittokanslerin Olaf Scholzin kanta.

        Kuukausia aiemmin, Afganistanin kaatumisen jälkeen, Scholtz oli Prahassa pitämässään puheessa tukenut julkisesti Ranskan presidentin Emmanuel Macronin kehotusta itsenäisempään eurooppalaiseen ulkopolitiikkaan, mikä viittaa selvästi siihen, että hän ei olisi yhtä riippuvainen Washingtonista ja sen oikukkaista toimista.

        • Se, mitä seuraavaksi tapahtui, oli tyrmäävää. Helmikuun 7. päivänä, alle kolme viikkoa ennen Venäjän väistämättömältä näyttävää hyökkäystä Ukrainaan, Biden tapasi Valkoisen talon toimistossaan Saksan liittokanslerin Olaf Scholzin, joka oli nyt, pienen horjahduksen jälkeen, vahvasti USA:n puolella. Seuraavassa lehdistötilaisuudessa Biden sanoi uhmakkaasti: "Jos Venäjä hyökkää, Nord Stream 2:ta ei enää tule. Me lopetamme sen".

        Alivaltiosihteeri Victoria Nuland ilmaisi tyytyväisyytensä uusimman putkilinjan tuhoutumiseen. Tammikuun lopulla hän sanoi senaatin ulkosuhteiden komitean kuulemistilaisuudessa senaattori Ted Cruzille:

        — "Kuten tekin, minä ja uskoakseni myös hallinto olemme hyvin tyytyväisiä siihen, että Nord Stream 2 on nyt, kuten haluatte sanoa, metalliromu meren pohjassa".

        Lähteellä oli paljon katu-uskottavampi näkemys Bidenin päätöksestä sabotoida yli 1500 mailia Gazpromin putkea talven lähestyessä. "No", hän sanoi presidentistä puhuessaan, "minun on myönnettävä, että hänellä on munaa. Hän sanoi tekevänsä sen, ja hän teki sen".

        Kysyttäessä, miksi venäläiset eivät hänen mielestään vastanneet, hän sanoi kyynisesti: — "Ehkä he haluavat kyvyn tehdä samoja asioita kuin USA teki".

        "Se oli kaunis peitetarina", hän jatkoi. "Sen takana oli salainen operaatio, jossa kentälle sijoitettiin asiantuntijoita ja laitteita, jotka toimivat salaisella signaalilla".

        "Ainoa virhe oli päätös tehdä se."

        SARJARIKOLLISTEN TERRORISTIEN NIINISTÖN JA BIDENIN TAVOITE ON VERISET RAHAT UKRAINAN JA SUOMEN LAPIN KAUTTA

        Suomen perustuslaki on palautettava voimaan. Perustuslain repijä S. Niinistö, fasistinen ja natsistinen Kokoomus lakkautettava.

        S. Niinistö, Kokoomus ja liittolaispuolueet mukana kaikessa hivutuksessa salattuna vuodesta 2008. Ovat kaikki vuorollaan hallituksissa, eduskuntaenemmistönä:

        • S. Niinistön fasismi ja diktatuuri: "Yli vaalikausien ulottuva yhteistyö".

        • Tarkoittaa sitä, että äänestäminen ja demokratia ei ole perustuslain mukaista.


        • S. Niinistön ja USA-Nato-EU:n rikolliset vallankaappaukset Suomessa, Ruotsissa ja Ukrainassa vuonna 2014.

        Motiivit:

        The U.S. proxy war in Ukraine [lisäys: FINLAND]

        https://mronline.org/2022/04/09/the-u-s-proxy-war-in-ukraine/




        Valtakunnanoikeus on Kokoomuksen ja verirahoja haluavien tahojen korruptoima, kuten kaikki muukin.

        Rikollisen teatterin järjestäjäjien, monirikollisten S. Niinistön ja J. Bidenin USA:n neokonistien verirahoja odottavan teollisuuden rikoskoplaan mukaan vedetyt kaikki sadat ja tuhannet rikolliset on saatettava rikostutkintaan kotimaissaan ja ulkomailla vuodesta 2008 alkaen. Rikolliset vaalit aljaen 2011, 2012 jne..


        Pari esimerkkiä Niinistön aivopesijöiden koplan röyhkeydestä.

        VERIRAHOJEN TÄHDEN MAANISESTI MONIRIKOLLINEN, "MIELENVIKAINEN" S. NIINISTÖ, KOKOOMUS-NATO, TIETÄÄ KUKA KÄSKI TEKEMÄÄN TERRORI-ISKUN MOSKOVASSA KONSERTTITALOON.

        TIESIVÄT ETUKÄTEEN NORD STREAMIN TERRORI-ISKUSTA.


        NIINISTÖLLÄ JA BIDENILLÄ ON MONELLA TAVALLA VERISET KÄDET JA VERISET RAHAT VUOSIEN AJAN.

        Aina valehteleva, kaiken totuuden vastaiseksi kääntävä S. Niinistö ei koskaan halunnut lailliseksi presidentiksi, vaan lähti suuren rahan ja median voimalla johtamaan väkisin läpi laajan rikoskoplan rikossarjaa. Se on ollut julkisuudessa nähtävissä.

        Paljon on haluttu salata, mutta paljastuu ammattianalyytikkojen, tutkivan journalismin ja vuotajien toimesta.


        S. Niinistön ja USA:n Bidenin johtaman NATO:n vallan alla oleva Supon johto on terroristi ja rikollinen, koska saa tiedustelutiedot USA-NATO:lta. Tietää talousrikokset ja terrori-iskut, mutta ei estä rikoksia, terrorri-iskuja, koska ei anna tietoja YLE:lle, MTV:lle, koko Suomen ja EU-maiden sanomalehdistölle, eikä Venäjän eikä Britannian eikä USA:n medialle. Supo on lakkautettava. KRP on korruptoitunut.

        Tätä rikosten peittelyä varten S. Niinistön johtama rikoskopla perusti vuonna 2014 Sanomalehtien Liiton Mediapoolin tuottamaan väärää tietoa. Vastaava toimii USA:ssa, Britanniassa, Ukrainassa ja koko EU-komission vallan alla olevissa maissa.

        YLE:n johto, uutistoimittajat, A-Talk, A-Studio, kuuluttajat sekä Mediapooli kääntävät S. Niinistön johdolla kaiken päinvastaiseksi; väittää ammattianalyytikkojen totuutta vääräksi tiedoksi; S Niinistö, koplan jäsenet käyttävät rikollisesti Pegasus-vakoiluohjelmaa.

        Pari esimerkkiä lisää:


        Looginen päätelmä on täysin selvä.

        RIKOS JA KOVAT RANGAISTUKSET:

        Mukana rikoksissa. Tiesivät, salasivat, mutta eivät tietenkään estäneet rikoksia tapahtumasta:

        Petteri Orpon fasistinen valtioneuvosto, koska heillä on oman ilmoituksen mukaisesti käytössään etukäteen tiedustelutiedot terrorri-iskusta.

        Täysin samoin Antti Rinteen (nukkeministeri Sanna Marin) fasistinen valtioneuvosto sekä rikollinen Supon johto tiesi etukäteen Nord Streamiin kohdistuneen terrori-iskun.


        OIKEUSVALTIO SUOMI, KRP, SUPO:n YLIN JOHTO, ALUEJOHTAJAT, VALTAKUNNANSYYTTÄJÄ, VALTAKUNNANOIKEUS ON VERIRAHOJA HALUAVIEN TAHOJEN KORRUPTOIMA.

        Sitä se on miltä on näyttänyt yli 13 vuotta.

        • Muistakaa mitä on tapahtunut Niinistön kausien aikana puolueiden kanssa hivuttamalla läpi salassa ja sitten julkisuudessa.

        POHJOISEN VERIRAHAT MIELESSÄ

        S. Niinistön, J. Bidenin ja Victoria Nulandin suuri sotaharjoitus maaliskuun alussa.

        USA:n rikolliset vallankaappaukset Suomessa ja Ruotsissa S. Niinistön avulla.

        5,6 miljoonaa suomalaista pelinappulana, äänestäjät on suljettu täysin pois. Kaikki on ollut päätettynä jo yli 13 vuotta sitten: fasismi.

        Fasismi, kaikki puolueet, koko media on otettu veririkoksiin mukaan. Mm. YLE tuottaa Niinistölle ja Bidenille peitetarinoita, sensuroi totuuden, kääntää kaiken päinvastoin totuuteen nähden, manipuloi, tekee propagandaa, aivopesee.

        Suomen kansa ei voi olla enää vainottuna näiden Göbbelsin menetelmiä käyttävän Kokoomuksen S. Niinistön ja A. Stubbin rikollisessa fasismissa, diktatuurissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SARJARIKOLLISTEN TERRORISTIEN NIINISTÖN JA BIDENIN TAVOITE ON VERISET RAHAT UKRAINAN JA SUOMEN LAPIN KAUTTA

        Suomen perustuslaki on palautettava voimaan. Perustuslain repijä S. Niinistö, fasistinen ja natsistinen Kokoomus lakkautettava.

        S. Niinistö, Kokoomus ja liittolaispuolueet mukana kaikessa hivutuksessa salattuna vuodesta 2008. Ovat kaikki vuorollaan hallituksissa, eduskuntaenemmistönä:

        • S. Niinistön fasismi ja diktatuuri: "Yli vaalikausien ulottuva yhteistyö".

        • Tarkoittaa sitä, että äänestäminen ja demokratia ei ole perustuslain mukaista.


        • S. Niinistön ja USA-Nato-EU:n rikolliset vallankaappaukset Suomessa, Ruotsissa ja Ukrainassa vuonna 2014.

        Motiivit:

        The U.S. proxy war in Ukraine [lisäys: FINLAND]

        https://mronline.org/2022/04/09/the-u-s-proxy-war-in-ukraine/




        Valtakunnanoikeus on Kokoomuksen ja verirahoja haluavien tahojen korruptoima, kuten kaikki muukin.

        Rikollisen teatterin järjestäjäjien, monirikollisten S. Niinistön ja J. Bidenin USA:n neokonistien verirahoja odottavan teollisuuden rikoskoplaan mukaan vedetyt kaikki sadat ja tuhannet rikolliset on saatettava rikostutkintaan kotimaissaan ja ulkomailla vuodesta 2008 alkaen. Rikolliset vaalit aljaen 2011, 2012 jne..


        Pari esimerkkiä Niinistön aivopesijöiden koplan röyhkeydestä.

        VERIRAHOJEN TÄHDEN MAANISESTI MONIRIKOLLINEN, "MIELENVIKAINEN" S. NIINISTÖ, KOKOOMUS-NATO, TIETÄÄ KUKA KÄSKI TEKEMÄÄN TERRORI-ISKUN MOSKOVASSA KONSERTTITALOON.

        TIESIVÄT ETUKÄTEEN NORD STREAMIN TERRORI-ISKUSTA.


        NIINISTÖLLÄ JA BIDENILLÄ ON MONELLA TAVALLA VERISET KÄDET JA VERISET RAHAT VUOSIEN AJAN.

        Aina valehteleva, kaiken totuuden vastaiseksi kääntävä S. Niinistö ei koskaan halunnut lailliseksi presidentiksi, vaan lähti suuren rahan ja median voimalla johtamaan väkisin läpi laajan rikoskoplan rikossarjaa. Se on ollut julkisuudessa nähtävissä.

        Paljon on haluttu salata, mutta paljastuu ammattianalyytikkojen, tutkivan journalismin ja vuotajien toimesta.


        S. Niinistön ja USA:n Bidenin johtaman NATO:n vallan alla oleva Supon johto on terroristi ja rikollinen, koska saa tiedustelutiedot USA-NATO:lta. Tietää talousrikokset ja terrori-iskut, mutta ei estä rikoksia, terrorri-iskuja, koska ei anna tietoja YLE:lle, MTV:lle, koko Suomen ja EU-maiden sanomalehdistölle, eikä Venäjän eikä Britannian eikä USA:n medialle. Supo on lakkautettava. KRP on korruptoitunut.

        Tätä rikosten peittelyä varten S. Niinistön johtama rikoskopla perusti vuonna 2014 Sanomalehtien Liiton Mediapoolin tuottamaan väärää tietoa. Vastaava toimii USA:ssa, Britanniassa, Ukrainassa ja koko EU-komission vallan alla olevissa maissa.

        YLE:n johto, uutistoimittajat, A-Talk, A-Studio, kuuluttajat sekä Mediapooli kääntävät S. Niinistön johdolla kaiken päinvastaiseksi; väittää ammattianalyytikkojen totuutta vääräksi tiedoksi; S Niinistö, koplan jäsenet käyttävät rikollisesti Pegasus-vakoiluohjelmaa.

        Pari esimerkkiä lisää:


        Looginen päätelmä on täysin selvä.

        RIKOS JA KOVAT RANGAISTUKSET:

        Mukana rikoksissa. Tiesivät, salasivat, mutta eivät tietenkään estäneet rikoksia tapahtumasta:

        Petteri Orpon fasistinen valtioneuvosto, koska heillä on oman ilmoituksen mukaisesti käytössään etukäteen tiedustelutiedot terrorri-iskusta.

        Täysin samoin Antti Rinteen (nukkeministeri Sanna Marin) fasistinen valtioneuvosto sekä rikollinen Supon johto tiesi etukäteen Nord Streamiin kohdistuneen terrori-iskun.


        OIKEUSVALTIO SUOMI, KRP, SUPO:n YLIN JOHTO, ALUEJOHTAJAT, VALTAKUNNANSYYTTÄJÄ, VALTAKUNNANOIKEUS ON VERIRAHOJA HALUAVIEN TAHOJEN KORRUPTOIMA.

        Sitä se on miltä on näyttänyt yli 13 vuotta.

        • Muistakaa mitä on tapahtunut Niinistön kausien aikana puolueiden kanssa hivuttamalla läpi salassa ja sitten julkisuudessa.

        POHJOISEN VERIRAHAT MIELESSÄ

        S. Niinistön, J. Bidenin ja Victoria Nulandin suuri sotaharjoitus maaliskuun alussa.

        USA:n rikolliset vallankaappaukset Suomessa ja Ruotsissa S. Niinistön avulla.

        5,6 miljoonaa suomalaista pelinappulana, äänestäjät on suljettu täysin pois. Kaikki on ollut päätettynä jo yli 13 vuotta sitten: fasismi.

        Fasismi, kaikki puolueet, koko media on otettu veririkoksiin mukaan. Mm. YLE tuottaa Niinistölle ja Bidenille peitetarinoita, sensuroi totuuden, kääntää kaiken päinvastoin totuuteen nähden, manipuloi, tekee propagandaa, aivopesee.

        Suomen kansa ei voi olla enää vainottuna näiden Göbbelsin menetelmiä käyttävän Kokoomuksen S. Niinistön ja A. Stubbin rikollisessa fasismissa, diktatuurissa.

        Suomelle pitää antaa suomalais-ugrilaiset rajat takaisin jotka venäjä varasti noin 500 vuotta sitten!


      • Anonyymi

        Venäjä maksoi Kiinalle kyseisestä teosta. Siitä on todisteet ja ne tullaan viemään kansainväliseen oikeuteen ajallaan. Ensin oikeuteen saatetaan Putin, vasta sitten tulee muiden Kremliä lähellä olevien vuoro.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämäkin Putinin propagandakoneiston uljas työmuurahainen saisi ihan saman korvauksen ja ahkeruusmerkinnän proopuskaansa jos tuuttaisi roskapostinsa omaan osoitteeseensa.

        Moskovan Tiltut tuo päivittäisen huumoripläjäyksensä meille, kiitos siitä!

        Kyllä. Näitä on hauska lukea kun toinen eli ilmeisesti venäjän - suomalainen messuaa suu vaahdossa ja vodka paukkuja naukkaillen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ERITÄIN VAARALLINEN SOTA !
        LIITTOKANSLERI OLAF SCHOLZ

        Saksan liittokansleri pyrkii irrottautumaan USA:n Ukrainan sijaissodan rikollisesta juonesta viedä Saksan teollisuus energiakriisiin, kuten USA:n eversti evp Macgregor analyysissään tuo esille.

        USA yrittää saada Saksan taloudellisesti riipuvaiseksi USA:n energiasta, joka tuhoaa Saksan ja Euroopan talouden Venäjälle asetettujen pakotteiden ja Nord Stream AG kaasuyhtiön jättiläissuuren investoinnin terrori-iskun seurauksena.


        Scholz:

        USA:n proxy-sota Ukrainassa voi laajeta Naton ja Venäjän väliseksi sodaksi.

        Scholz:

        "Erittäin vaarallinen sota": Scholz sanoi, miksi hän ei halua antaa panssarivaunuja Ukrainalle.

        URSULA VON DER LEYEN

        NORD STREAM

        Saksalainen EU-komission puheenjohtaja:

        "MAHDOLLISIMMAN VOIMAKKAAT VASTATOIMET"

        Saksalle ja koko Euroopalle tärkeän aktiivisen energiainfrastruktuurin tarkoituksellista häirintää ei voida hyväksyä. Se johtaa "mahdollisimman voimakkaisiin vastatoimiin", hän varoitti ja kehotti tutkimaan ja selvittämään täysin Nord Streamin räjäytyksen "tapahtumat ja syyt".

        THE WASHINGTON POST

        Nord Stream Sabotaasin todisteet eivät viittaa Venäjään: Washington Post
        ;
        Evidence In Nord Stream Sabotage Doesn't Point To Russia: Washington Post

        Washington Post -lehden keskiviikkoaamun raportissa julkaistiin yllättävä tunnustus, Nord Stream 1 ja 2 -putkistojen sabotaasi-iskujen  kuukausia kestäneen tutkinnan jälkeen. Iskut tehtiin 26. syyskuuta.

        Washington Post aloittaa kertomalla kiihkeästä kiireestä syyttää välittömästi Moskovaa, mikä alkoi vain muutaman tunnin kuluttua massiivisista kaasuvuodoista Itämereen.

        Mutta nyt, kuukausia kestäneiden tutkimusten jälkeen, lukuisat virkamiehet sanovat yksityisesti, että Venäjä ei ehkä olekaan syyllinen Nord Stream -putkistoon kohdistuneeseen hyökkäykseen.

        The Washington Post julkaisi harvinaisen käänteentekevän syytöksen haastateltuaan kaikkiaan 23 diplomaatti- ja tiedusteluvirkamiestä yhdeksästä maasta, jotka ovat olleet perillä kansainvälisestä tutkinnasta, joka koskee sabotaasitapausta, joka on uhannut Euroopan energiantoimituksia talven tullen.

        — "Tässä vaiheessa ei ole mitään todisteita siitä, että Venäjä olisi sabotaasin takana", erästä eurooppalaista virkamiestä siteerataan.

        TODISTEITA: USA JA BRITANNIA

        Nord Stream 1- ja 2-putkien räjäytys Itämerellä on yksi maailmanhistorian törkeimmistä ja pahimmista terroriteoista ja sabotaasista.

        1.

        Netissä:

        Shocking document: How the US planned the war and energy crisis in Europe

        Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa

        2.

        Netissä:

        Nord Stream pipeline SABOTAGE clearly orchestrated by ruthless Biden regime: Nuland, Biden and Sen. Johnson all demanded “ending it permanently” by any means necessary

        3.

        Netissä:

        Whodunnit? – Facts related to the sabotage attack on the Nord Stream pipelines 

        4.

        Tutkittava lisää

        Hakusanoiksi: Liz truss it has been done

        Huomaa että on tekoälyllä tehty, aihesanat vaan laitettu alustukseen ja tekoäly hoitaa loput!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä. Näitä on hauska lukea kun toinen eli ilmeisesti venäjän - suomalainen messuaa suu vaahdossa ja vodka paukkuja naukkaillen.

        Vai pitäisikö sanoa valitettavasti suomen-venäläinen. Eikö noiden venäläisten passia saada mitätöityä, käyttävät hyväkseen suomen ja Wienin politiikkaa


    • Anonyymi

      Täällä on todella hyviä kommentteja jopa artikkeleita sodasta ja sen syistä. Puoli vuota sitten ei olisi mennyt läpi. Toivottavasti totuus selviää vielä, vaikka edes puoliksi.

      • Anonyymi

        Teit lapsuksen. Olisi pitänyt kirjoittaa "sotilaalinen erityisoperaatio" eikä sota.
        Nyt vladimir-setä on sinulle hyvin-hyvin vihainen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Teit lapsuksen. Olisi pitänyt kirjoittaa "sotilaalinen erityisoperaatio" eikä sota.
        Nyt vladimir-setä on sinulle hyvin-hyvin vihainen

        Huvittaa oikeesti tuon "Kansan Ääni" -lehtikin, kun siinäkään ei puhuta vahingossakaan sodasta, vaan "sotilaallisesta erityisoperatiosta"!
        Että miten voi tuonkin porukan aivopestä kertomaan valheita...


    • Anonyymi

      Kyllä noita pidemmän kantaman ohjuksia ukrainaan toimitetaan, mutta ehtona on että niitä ei laukaista venäjän alueelle??
      Venäjä saa pommittaa sairaaloita, päiväkoteja, siviilejä ja energialaitoksia ym. ukrainassa. Ei tällä taktiikalla kyllä ukrainan anneta voittaa.
      Varmaan Mig hävittäjiä lähetetään ukrainaan ja jos F-16-35; sia niin puolustustehtäviin. ?
      Nyt ensimmäisen kerran meikäläinenkin korjaa sohvalla asentoa ja kysyy huolestuneena, miksi?

      • Anonyymi

        Totta kai niitä saa ja tullaan laukaisemaan sotilaskohteisiin venäjällä. Ilman muuta. Kyllä ne tullaan sallimaan, viimeistään kun ukraina saa muutama sata F-16 hävittäjää käyttöönsä.
        Ja saksa tulee luovuttamaan Tauruksia, vaikka nyt toista väittääkin.


    • Anonyymi

      NO, EI AINAKAAN USKOISI, ETTÄ 3. MAALMAN SODAN SANNA MARIN TAI SAULI NIINISTÖ PYSTYISIVÄT ESTÄMÄÄN.....HA.....HAAAA....PÄINVASTOIN....

      • Anonyymi

        Sauli menee viinoille baariin ja Sanna Bilettää BUPISSA Jauho-Jengissä PUHELIN REPUSSA.


      • Anonyymi

        Saulista tulee Stoltenbergin työn jatkaja ensi vuonna.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saulista tulee Stoltenbergin työn jatkaja ensi vuonna.

        Niin tulee. Olen samaa mieltä. Sauli Niinistö on siihen tehtävään juuri oikea valinta.
        Alankomaiden Rutte tulee vetäytymään "kisasta"


    • Anonyymi

      Tämä moniosaava kaikki tietävä päämisteri Marin älä ota sitä nyt niin vakavasti. Seuraa oikeita asiantuntioita. antaa kassaneidin puhua mitä haluaa lämpimikseen.

    • Anonyymi

      Vot tak harasoo

    • Anonyymi

      kukkuu hujanen täällä,eikös siitä väistämättä seuraa rauha kun molemmilta loppuu ammukset,,,ja hyvä niin.

    • Anonyymi

      Jämsän tyhmät tietäjät pohtii sodan loppumista,tehtaiden loppumista ja millon minkäkin loppumista. Mutta miten loppus valitus Jämsässä ? Pitäskö sit loppua myös kadehtiminen? J Ä M P S Ä -H I M O S välimatka onneks rapiat 7km niin ei tämä tauti tartu turisteihin! :-)

    • Anonyymi

      Jämsäläisten ei todella kannata pohtia tälläsiä asioita,kannattaa vaan kirjotella tänne ja kytätä tilaisuutta mistä valittaa . Auraus,naapurit ym himokseen liittyvä. Elämäsi tarinaan riittää aihetta. Himoksessa kaikki hyvin ja ei täältä lähetä Jämsään vaikka keskustaan menevä mäen nyppylä madallettiin. Tyhmää sekin kun meillä on nelivetoautoja paljon täällä ja kauppa ym.palvelut !Miettikää kanavan loppuun rakentamista nii päästään tänne kesällä laivalla. Sitten sen kelluvan talonkin vois rakennuttaa vaikka firman edustuskäyttöön, Nyt tarvii asiakkaat ajattaa taksilla Tikkakoskelta kun Jämsässä ja Hallissa mietitte 3.tta maailmansotaa. Niin ja vähän seurata millanen amispoppi paska pyöräntää mökin pihaliittymässä jonka jälkeen nostetaan uudet lonkero ja kaljalavat jäähtymään. Kiiitooos,pyytämällä saisitte enemmän tai väkevämpiäkin !

    • Anonyymi

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋

      😍 Kuumat tytöt odottavat sinua -> https://www.ero4.fun/girl4love

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4582
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe