Että sellaista vaihteen vuoksi, joten osallistun hieman tässä aiheeseen omalla aloituksellani,
On joo australiasta jne. ravintolaa kyllä kyllä TyttöNeitinen taas vetää äärilaitaa sivuluisussa, joten voitanee suositella vaikkapa hesan citykäytävältä juntille viikinkiravintolaa.
Tottakai kanan paras osa on rintaleike ja yhdentekevää mitä se täällä thaimaassa maksaa.
Minä valmistelen hieman murkinaa tulevana juhlana ja kanan ohessa teen sellaista jota kaiken kokenut ei ole maistanut.
Sisäpaistiin leikkaan viiltoja noin 4 sentin välein siten että viilto loppuu ennen pöytää noin 2 cm.
Sitten käännän kimpaleen ja leikkaan viiltojen väliin saman vastakkain.
Avaan tuotoksen ja hieman nuijin siitä tasaisen.
Levitän kauttaaltaan salaisen reseptini mukaista sekoitusta lihan päälle.
Makua tuottaa hunajan lisäksi chili, pippurit, monet mausteet ja yrtit.
Rullaan tuotokseni kääröksi ja tuikkaan muutaman tikun sen läpi että pysyy muodossaan.
Valitsen grillirivistöstäni saviruukun joka muurattu thaimaalaisia perinteitä kunnioittaen ja joka päivittää satanolla tumpeloiden pallo- ja kaasugrillit joilla polttelee juhannusgabanossejaan.
Ennen grilliin asettamista poltan sen pinnan liekillä, jota varten minulla ns. keittiötoho, katsokaas niin se sitten on mehukkaampi.
Miedolla lämmölläsilloin tällöin kääntäen ja kauan laatugrillissäni ja lihan sisällä on tietysti mittärini joka varoittaa kännykkään kun ollaan lähestymässä 60 astetta.
Kanalle valkoista ja lihalle punaista Torree, halpaa mutta silti hyvää.
'*'
Kanakina uudenvuoden ratoksi.
6
78
Vastaukset
- Anonyymi
Juu sinä teet kaikenlaista ja sitten liplattelet miljoonajahdilla Phuketin Siaminlahdella kipparinlakki päässä kuksassa jalojuomaa ja yläosattomat sukelluksenopettajat uivat ympäri jahtia sinun jakaessa heille hekotellen neuvojasi.
Sitten koko porukka rantahuvilasi savusaunaan osan harjoitellessa sähköporpeliveneellä voltteja ja Bangkokilainen purjehdusseura vilkuttaa jahtinsa kannelta kiittäen huvilasi vuokrasta.
Grillimaestro sensein totuus on että hoivakodissa lämmittää mikrossa kalapuikkoja joiden päälle laittaa lauantaimakkaraa ja hilloa. Erinomaista tentun kanssa.- Anonyymi
Joo tosiaan unohtui mainita, että on myös savustusuuni, hiililämmitteinen, jolla savustan ihan naturellina muutaman sisäfilepötkön.
Onko sulla muuta tarinaa tarjolla?
'*'
- Anonyymi
Tässä on hyvä menu juhliin.
Alkuruokana Hinkattua ruohoa ja Oivia kurkkuja
Pääruokana
Pehmeää jänista, Lillin kuhaa, Kaatunutta pulua ja Viimeistä kuttua.
Juomana
Pikainen limpsa ja Tuima napsu
Jälkiruokana
Naisille torttua, Viskilättyjä ja Piristävää sumppia. - Anonyymi
Tässä on hyvä menu juhliin.
Alkuruokana Hinkattua ruohoa ja Oivia kurkkuja
Pääruokana
Pehmeää jänista, Lillin kuhaa, Kaatunutta pulua ja Viimeistä kuttua.
Juomana
Pikainen limpsa ja Tuima napsu
Jälkiruokana
Naisille torttua, Viskilättyjä ja Piristävää sumppia. - Anonyymi
Kaiken keuunaa tuore valko..to kastike.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 937918
- 403792
Lähetä terveisesi kaipaamallesi henkilölle
Vauva-palstalta tuttua kaipaamista uudessa ympäristössä. Kaipuu jatkukoon 💘1021896- 241220
Taas ryssittiin oikein kunnolla
r….ä hyökkäsi Viroon sikaili taas ajattelematta yhtään mitään https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000011347289.html321093Valtimon Haapajärvellä paatti mäni nurin
Ikävä onnettomuus Haapajärvellä. Vene hörpppi vettä matkalla saaren. Veneessä ol 5 henkilöä, kolme uiskenteli rantaan,281023Rakastuminenhan on psykoosi
Ei ihme että olen täysin vailla järkeä sen asian suhteen. Eipä olis aikoinaan arvannut, että tossa se tyyppi menee, jonk53837Olisinko mä voinut käsittää sut väärin
Nyt mä kelaan päässäni kaikkea meidän välillä tapahtunutta. Jos mä sit kuitenkin tulkitsin sut väärin? Se, miten sä käyt31802Vanha Suola janottaa Iivarilla
Vanha suola janottaa Siikalatvan kunnanjohtaja Pekka Iivaria. Mies kiertää Kemijärven kyläjuhlia ja kulttuuritapahtumia10800Tähän vaivaan ei auta kuin kaksi asiaa
1. Tapaaminen uudestaan tai 2. Dementia Anteeksi kun olen olemassa🙄60749