Kuningattarenranta - suuri utopia, keskustelu 2

Anonyymi-ap

Keskustelu ”Kuningattarenranta – suuri utopia” on pantu jäihin, ei ota vastaan kirjoituksia vaan tulee punaisella teksti ”Jokin meni pieleen – yritä hetken kuluttua uudelleen”.

Viimeinen keskustelu on kirjattu 2022-11-09 20:11:44. Tällöin keskusteluun oli osallistuttu 702 kirjoituksella ja keskustelua oli katsottu 9651 kertaa.

Mahtavan mielenkiintoinen keskustelu kuten edellä mainitut luvut osoittavat. Teksti ”Jokin meni pieleen” kuvaa ilmeisesti sitä, ettei Lovisan raatihuoneella kestetä avointa ja jossain määrin kriittistä keskustelua?

Kannattaa yrittää käynnistää keskustelu aiheesta lähtien siitä kommentista, joka hyydytti keskustelu jatkumisen, eli:

”Kaupungilla kiertää tieto, että Kuningattarenrannalla olisi rakennuksia alkanut jo nyt painua? Hei Okkonen pitääkö tämä paikkansa?”

583

8406

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On hyvin todennäköistä, että Kuningattarenrannan Asuntomessut 2023:n keskialue painuu epätasaisesti koko tiedossa olevan tulevaisuuden ajan (ennen uutta jääkautta). Maaperän rakennettavuuteen liittyviä selvityksiä ja tutkimuksia ei ole tehty huolella eikä kattavasti. Tutkimuksessa käytetty porakulkuneuvon eteneminen kaava-alueen keskiosalla tyssäsi, kun tutkittava vesijättömaan pehmeä savi ja aikoinaan alueelle Loviisan lahdelta läjitetty ruoppausmassa pettivät tutkimuksessa käytetyn koneen alla ja se kaatui/upposi. Tutkimukset päättyivät tähän onnettomuuteen ja raporttiin kirjattiin, että tulisi tehdä lisätutkimuksia. Kyllä vielä kannattaisi selvitä ja tutkia alueen stabiilisuus, sillä kaupunki on ainakin moraalisesti vastuussa kiinteistöjen rakennettavuudesta ja yleisesti alueen maaperän stabiilisuudesta sekä alueen jatkuvan kunnossapidon ja korjausten ylimääräisistä kustannuksista (menoista).

      Huonosti näyttää messualueen rakentaminen edistyvän. Suru-uutisia saatiin, kun johtaviin vetonauloihin kuulunut kasvihuonetalohanke jäi toteumatta (kuihtui). Myös kelluvien asuinrakennusten korttelialue (W/a) on jäämässä tyhjäksi ja samoin kelluvan uimalan, ravintolarakennuksen ja saunarakennuksen korttelialue (W-ui). Asemakaavassa on näihin korttelialueisiin sallittu (kirjattu) rakennettavaksi paljon eri toimintoja palvelevia rakennuksia ja rakenteita, mutta ne ovat osoittautuneet asuntomessut Lovisalle levitoineen Oker-Blomin omaksi utopiaksi. Tosielämässä oikeaa kysyntää ja rahaa ei näihin riskihankkeisiin ole löytynyt, vaikka messuorganisaatio on jatkuvasti muuta väittänyt. Messuorganisaation tiedottaminen on ollut mahtipontista Bullshitiä.

      AM23:n asemakaavaehdotuksessa on asumisen rakennusoikeutta yhteensä noin 19 100 k-m2 ja sen mahdollistama asukkaiden määrä oli noin 520 (yhteensä 173 uutta asuntoa ja kolme olemassa olevaa omakotitaloa. Nyt uusien asukkaiden määrä on laskenut noin 200:aan eikä rakennusoikeutta ole käytetty kuin osan sen vuoksi että osa alueesta on osoittautunut rakennuskelvottomaksi tai kysyntää asunnoille tai rakentamiselle ei ole, esim. kerrostalot. Ainoa messualueelle rakennettava asemakaavan kolmesta kerrostalosta, on tosiasiallisesti Lovisan oma rakennushanke, jossa kaupunkikonsernin osakeyhtiö ostaa kerrostalosta 26 huoneistoa 33:sta. Merkittävät suuret rakennusyritykset eivät ole olleet kiinnostuneet kerrostalojen rakentamisesta Lovisaan, koska kalliiden osakehuoneistojen kysyntää täällä ei ole eikä tule.

      Rakentamisessa kertyneiden ongelmien ja suurten kustannusten vuoksi Lovisan pitää keskeyttää ja lopettaa Kuningattarenrannan asuntomessuhanke.
      Lovisan konsernissa asuntomessujen kulut ovat kasvaneet noin 10 miljoonasta 20 miljoonaan euroon, ja hypetys 520 uudesta varakkaasta asukkaasta on mennyttä Bullshitiä, hyvin menee, jos messut tuovat tänne edes 200 uutta asukasta ja osa heistä siirtää kirjansa Lovisaan ja maksaa veronsa tänne.

      Lovisan Asuntomessuja 2023 ja hallintoa kuvaa tänä päivänä raatihuoneelta kuultu päivitetty slogan:
      Loviisa – pieni ohijohdettava kaupunki, suuria munauksia ja menetyksiä!

      Taustaa:

      KUNINGATTARENRANNAN ASEMAKAAVAEHDOTUS, KAAVATALOUDELLINEN ARVIOINTI
      https://julkaisu.loviisa.fi/FIN/kokous/20205735-4-23.PDF

      6 JOHTOPÄÄTÖKSIÄ
      Kaavataloudellinen kokonaisvaikutus
      Kuningattarenrannan asemakaavan toteuttamisen kustannus- ja tulovaikutus kaupungintalouteen on pitkällä aikavälillä lähes tasapainossa. Noin 22 miljoonan euron tulojen ja noin 25 miljoonan euron kustannusten ei voida katsoa poikkeavan
      merkittävästi toisistaan 30 vuoden pituisella tarkasteluajanjaksolla. Tulojen ja kustannusten voidaan katsoa olevan tasapainossa myös sikäli, että tasaisesti koko tarkasteluajanjaksolle jaettuna vuosittainen nettokustannus on vain noin 107 000 €.
      Lisäksi on huomioitava, että asemakaavaehdotus mahdollistaa asumisen lisäksi myös huomattavan määrän palvelurakentamista.

      Kaavatalouden johtopäätös on nykytilanteessa Lovisalle satua, koska uusien asukkien määrä puolittunut ja kustannukset Lovisalle tuplaantuneet, heh heh Jani, kiville mennään ja vararikko tulee

      ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET, esimerkkejä = heh heh Dani, karille menee
      W/a
      Korttelialueelle saa sijoittaa kelluvia pientaloja ja niitä palvelevia kelluvia venevajoja,
      talousrakennuksia ja saunoja sekä laitureita, käyntisiltoja, kiinnitysjärjestelyjä ja muita rakenteita. Korttelialueella sallitaan asuin- ja majoitustilat
      W-ui
      Kelluvan uimalan, ravintolarakennuksen ja saunarakennuksen korttelialue.
      Korttelialueelle saa sijoittaa kelluvan uimalan, ravintolarakennuksen ja
      saunarakennuksen sekä käyttöä palvelevia laitureita, käyntisiltoja, kiinnitysjärjestelyjä ja muita rakenteita. Korttelialueella saa toissijaisesti toteuttaa venelaitureita pienvenesataman käyttöön

      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        🍑 ­­N­­y­­m­f­o­­m­­­a­a­­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#176865339

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Messufantasiaa yritetään ylläpitää rajoittamalla kaupunkilaisten tiedon saantia erityisesti infrastruktuurin rakentamiskustannuksista ja sen rakentamiseen liittyvistä vaikeuksista. Todellisena uhkakuvana on myös liejun ja jätemaan päälle perustetun ns. keskialueen maaperän painuminen ja liikkuminen, joka voi jatkua vuosia tai jopa vuosikymmeniä.

      • Anonyymi

        Kaupungille aiheutuvat kulut eivät jää infrastruktuurin rakentamiskuluihin, koska mm. kelluvan infrastruktuurin ylläpitokulut tulevat olemaan poikkeuksellisen suuret.


      • Anonyymi

        Niin se lieju on hienovarainen nimi sille, mitä sinne on läjitetty. Projektipäällikkö entisenä loviisalaisena varmaankin muistaa minne ne viemärien jätökset joutuivat silloin ennen vanhaan.


    • Anonyymi

      No on nämä teidän valitsemat päättäjät melkoisen viisaita.

    • Anonyymi

      Muuttakaa kaikki kuningattaren rannan ihmiset valkoon !! Valko itsenäiseksi!

    • Anonyymi

      Loviisan kaupunki tarjoaa tapahtumajärjestäjille mahdollisuuden varata paikan tapahtuma-alueilta Tori ja Vanha ranta Asuntomessujen ajalle 7.7.–6.8.2023. Torialueella voi aloittaa jo torstaina 22.6.2023, jos haluaa. Torialue on tarkoitettu tapahtuma- ja oleskelualueeksi, jossa on ohjelmaa ja ruokapalveluita. Vanha ranta soveltuu parhaiten tori- ja markkinakauppiastoimintoihin.









      Loviisan kaupungin ilmoitus:

      "Kilpailutuskriteereissä päätösvalinnan painotukset jakaantuvat seuraavasti:

      LAATU yhteensä 60 %
      20 % toimintasuunnitelman houkuttelevuustekijät
      20 % toimintasuunnitelman toteutettavuus
      20 % toimijan aikaisempi kokemus ja referenssit

      HINTA
      Tarjous kausivuokrasta 40 %"

      Asuntomessujen piti tuoda kaupungin kassaan tuloja, mutta hinnan merkitys tarjouksen arvioinnissa on vain 40 %. Siten hinnan painoarvon pitäisi olla 100 %. Laatuun viittaavat kriteerit (60 %) mahdollistavat sen, että valinta voi perustua vieraille vaikuttimille.

      • Anonyymi

        Samantapaisilla kriteereillä valittiin myös kaupungin pikkujoulujen tarjoilun järjestäjä! Tarjouskilpailun voitti yllätys, yllätys, valtuuston varapuheenjohtajan yritys.


      • Anonyymi

        Järjestetäänkö kaupungin piikkiin vuokrattavalle torille ja Vanhalle rannalle toimintaan tarvittava infrastruktuuri? Mikäli asia on näin, niin vuokrauksesta tulee helposti
        tappiollista. Mahdolliset tappiot olisi laskettava messuista veronmaksajille aiheutuviin kuluihin. Asuntomessut kestävät vain yhden kuukauden, joten yrittäjien ei kannata investoida paljon telttaa enempää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Järjestetäänkö kaupungin piikkiin vuokrattavalle torille ja Vanhalle rannalle toimintaan tarvittava infrastruktuuri? Mikäli asia on näin, niin vuokrauksesta tulee helposti
        tappiollista. Mahdolliset tappiot olisi laskettava messuista veronmaksajille aiheutuviin kuluihin. Asuntomessut kestävät vain yhden kuukauden, joten yrittäjien ei kannata investoida paljon telttaa enempää.

        Som vi förstår har ledningen vid olika tillfällen lovat att organisera den nödvändiga infrastrukturen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Som vi förstår har ledningen vid olika tillfällen lovat att organisera den nödvändiga infrastrukturen.

        Den inkompetenta stadsstyrelsen övervakar inte sina underordnade alls.


      • Anonyymi

        Asuntomessujen piti tuottaa tuloja kaupungille, mutta kaikki vuokrataan tai myydään pilkkahintaan. Tästä hyvinä esimerkkeinä tapahtuma-alueet ja messualueen tontit.


    • Anonyymi

      Motiveringen för att anordna bostadsmässor håller inte för någon form av intellektuell granskning.

    • Anonyymi

      Ansökan till bostadsmässor visar på den dåliga beslutssituationen och nivån på administrativ kompetens.

    • Anonyymi

      Halvalla ei saa hyvää. Poikkeuksena on ilmeisesti Loviisan kaupunki ja johtavat viranhaltijat. Kelluva silta ja kelluvien talojen laiturirakenne tilattiin halvimman tarjouksen tehneeltä. Ainut kriteeri on halpa hinta ja teknisistä vaatimuksista ei ole tietoa. Mikä on esimerkiksi kelluvien rakenteiden spesifioitu käyttöikä?

      • Anonyymi

        Kyse lienee siitä, että budjetti ei saa ylittyä ja siksi tilataan halvinta ja infrastruktuurin rakentamistöissä oiotaan. Esimerkiksi aallonmurtaja on vesiluvan vastaisesti rakennettu suoraan liejun päälle ja ruoppaus on jätetty tekemättä, vaikka luvan mukaan se piti rakentaa kovan pohjan varaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyse lienee siitä, että budjetti ei saa ylittyä ja siksi tilataan halvinta ja infrastruktuurin rakentamistöissä oiotaan. Esimerkiksi aallonmurtaja on vesiluvan vastaisesti rakennettu suoraan liejun päälle ja ruoppaus on jätetty tekemättä, vaikka luvan mukaan se piti rakentaa kovan pohjan varaan.

        Tämä on ilmeisesti sitä mainostettua "älykästä" rakentamista, jossa kuluja siirretään messujen yli tulevaisuuteen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on ilmeisesti sitä mainostettua "älykästä" rakentamista, jossa kuluja siirretään messujen yli tulevaisuuteen?

        https://yle.fi/a/3-10740888

        Kuningattarenrannan suunnittelussa sitoudumme parhaan saatavilla olevan teknologian mukaiseen käyttäjälähtöiseen ja älykkääseen rakentamiseen…..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://yle.fi/a/3-10740888

        Kuningattarenrannan suunnittelussa sitoudumme parhaan saatavilla olevan teknologian mukaiseen käyttäjälähtöiseen ja älykkääseen rakentamiseen…..

        Vaikea keksiä kaupungista rakennettavuudeltaan jotain toista niin huonoa paikkaa kuin Kuningattarenranta, jossa infrastruktuurin rakentaminen tulee erityisen kalliiksi. Todella älykästä rakentamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyse lienee siitä, että budjetti ei saa ylittyä ja siksi tilataan halvinta ja infrastruktuurin rakentamistöissä oiotaan. Esimerkiksi aallonmurtaja on vesiluvan vastaisesti rakennettu suoraan liejun päälle ja ruoppaus on jätetty tekemättä, vaikka luvan mukaan se piti rakentaa kovan pohjan varaan.

        Koko syksy ruopattiin. Mistä tiedät että rakennettiin mudan päälle?


    • Anonyymi

      Kuinka moni kirjoittaja tunnustaa olevansa kateellinen niille jotka muuttavat Kuningattarenrantaan?

      • Anonyymi

        Kun ei pystytä keskustelemaan itse asioista, niin väitetään faktojen esille tuoneita kateellisiksi tai valittajiksi.


      • Anonyymi

        Keskialueen pienet tontit ovat surkeita ja alue muistuttaa lähinnä kolhoosia kun talot on rakennettu niin lähelle toisiaan. Olivatko rakennuttajat edes tietoisia alueen maaperän koostuvan liejun päälle kipatusta jätemaasta?
        Maaperän liikkumisesta voi vielä tulla iso probleema.
        Toki moni voi unelmoida jälleenmyyvänsä talot isolla voitolla, mutta se ei tule olemaan täällä helppoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun ei pystytä keskustelemaan itse asioista, niin väitetään faktojen esille tuoneita kateellisiksi tai valittajiksi.

        Miten luonnehtisit itseäsi?


      • Anonyymi

        Kyllä harmittaisi jos joutuis sinne muuttaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä harmittaisi jos joutuis sinne muuttaan.

        Kyllä varmasti myös naapureitakin, nykyiset pitäisi varmasti kuukausien juhlat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä harmittaisi jos joutuis sinne muuttaan.

        Kyllä varmasti myös naapureitakin. Nykyiset pitäisi takuulla kuukausien juhlat.


    • Anonyymi

      Hieno paikka kuningattaren ranta on mutta liian kallis pienelle kaupungille. Velkaa otetaan surutta lisää ja vuonna 2025 sitä on jo hurjat 7680€/asukas konserni mukaan luettuna n.15000 asukkaan mukaan.

    • Anonyymi

      Asuntomessuista tulee veronmaksajille sikakallis pannukakku. Kaikkea aikojen pienimmät, mutta kalleimmat messut!

    • Anonyymi

      Kerava vetäytyi vuoden 2024 asuntomessujen järjestämisestä. Siellä päättäjien aö on suurempi.

      • Anonyymi

        No oisko tullut muutama pikku muuttuja maailmaan tässä välissä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No oisko tullut muutama pikku muuttuja maailmaan tässä välissä?

        Loviisaan on jo kerran aikaisemmin ehdotettu järjestettäväksi asuntomessut. Silloinen kaupunginhallitus totesi, ettei kaupungilla ole varaa järjestää niitä. Varaa ei olisi ollut vieläkään. Koska mitään kaupungin taloudellisiin resursseihin liittyvää muuttujaa ei vieläkään ollut, niin valtuustolle esitettiin messujen hakemisesta päättämisen yhteydessä kaupungin taloudesta virheellistä tietoa. Annettiin tieto, että 2018 syntyy käyttökatetta plus 200 000, vaikka todellisuudessa tuli miinusta 6,7 miljoonaa. Tulevien vuosienkin kerrottiin olevan plussan puolella. Vuonna 2019 tuli miinusta yli 9 miljoonaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Loviisaan on jo kerran aikaisemmin ehdotettu järjestettäväksi asuntomessut. Silloinen kaupunginhallitus totesi, ettei kaupungilla ole varaa järjestää niitä. Varaa ei olisi ollut vieläkään. Koska mitään kaupungin taloudellisiin resursseihin liittyvää muuttujaa ei vieläkään ollut, niin valtuustolle esitettiin messujen hakemisesta päättämisen yhteydessä kaupungin taloudesta virheellistä tietoa. Annettiin tieto, että 2018 syntyy käyttökatetta plus 200 000, vaikka todellisuudessa tuli miinusta 6,7 miljoonaa. Tulevien vuosienkin kerrottiin olevan plussan puolella. Vuonna 2019 tuli miinusta yli 9 miljoonaa!

        Siitä edellisestä asuntomessuista kieltäytymisestä lähtien Loviisan asukasluku on pienentynyt vuosittain. Se että järjestelmällisesti vastustaa kaikkea kiihdyttää muuttotappiota.


    • Anonyymi

      Kutsun lähettäminen Ruotsin hoviin kertoo omaa kieltään sen lähettäjien tasosta. Ne todella luulivat prinsessan tulevan avaamaan jotkut lysmyiset asuntomessut! Uskomatonta!

      • Anonyymi

        Toiset sentään yrittää saada aikaan asioita eikä vaan vittuile netissä ja leiki asiantuntijaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toiset sentään yrittää saada aikaan asioita eikä vaan vittuile netissä ja leiki asiantuntijaa.

        Kutsun lähettäminen oli todellinen uroteko ja aikaansaannos! Siitä ei vaan löydy kaupunginhallituksen päätöstä, joten onko joku ylittänyt toimivaltansa?


    • Anonyymi

      Toisten rahoilla on helppo yrittää ja kun menee vituiksi, kukaan ei tuomitse linnaan.

      • Anonyymi

        Tämä koko yhteiskunta pyörii toisten rahoilla, joten se siitä. Enemmän vituttaa maksella elämäntapatyöttömien, alkoholistien, nistien yms. aiheuttamia kuluja. Jos joku edes yrittää tehdä jotain kehittävää, onse sentään parempi kuin elelellä muiden siivellä ja valittaa kaikesta netissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä koko yhteiskunta pyörii toisten rahoilla, joten se siitä. Enemmän vituttaa maksella elämäntapatyöttömien, alkoholistien, nistien yms. aiheuttamia kuluja. Jos joku edes yrittää tehdä jotain kehittävää, onse sentään parempi kuin elelellä muiden siivellä ja valittaa kaikesta netissä.

        Siinä saatiin älykön perustelut noin 20 miljoonaa maksavien asuntomessujen järjestämiseksi!

        Priceless!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinä saatiin älykön perustelut noin 20 miljoonaa maksavien asuntomessujen järjestämiseksi!

        Priceless!

        Ja tässä saatiin idiootin perustelut yhteiskunnalle 2 miljardia vuodessa maksavalle touhulle, joka on ihan ok, kunhan asuntomessuja vaan ei järjestettäisi. Kuka nyt omista eduistaan luopua tahtoisi?

        Miraculous


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja tässä saatiin idiootin perustelut yhteiskunnalle 2 miljardia vuodessa maksavalle touhulle, joka on ihan ok, kunhan asuntomessuja vaan ei järjestettäisi. Kuka nyt omista eduistaan luopua tahtoisi?

        Miraculous

        Sun jutut muuttuu koko ajan vain yhä hullummaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sun jutut muuttuu koko ajan vain yhä hullummaksi.

        Oho, sanoo tervejärkinen, joka käyttää koko elämänsä jatkuvasti jonkun vaanimiseen, kyttäämiseen ja Suomi24 raportointiin? Heti kun tulee uutta matskua mihinkä tahansa, mitä tahansa ja olet hetken päästä täällä nillittämässä, arbailemassa, satuilemassa, mutta isolla kuvalla ei ole merkitystä, jahtaat vain kohteitasi, jotka muuttuu sitä mukaa kun nimi vaihtuu. Viranhaltija on aina huono ja veronmaksaja kärsii, vaikka makoilisi vuodesta toiseen kotona ryypiskellen. Itket rahankäytöstä, mutta vetelehtijöiden hintalappu ei haittaa, kunhan vihasi kohteiden tekemiset on keskiössä. Ja muiden jutut on hulluja? Olet spämmännyt tällä palstalla varmasti jo +10 vuotta joka hemmetin ketjussa ja pidät muita hulluina? Pitäisikö vilkaista peruutuspeiliin ja sen jälkeen pyytää ammattiapua?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oho, sanoo tervejärkinen, joka käyttää koko elämänsä jatkuvasti jonkun vaanimiseen, kyttäämiseen ja Suomi24 raportointiin? Heti kun tulee uutta matskua mihinkä tahansa, mitä tahansa ja olet hetken päästä täällä nillittämässä, arbailemassa, satuilemassa, mutta isolla kuvalla ei ole merkitystä, jahtaat vain kohteitasi, jotka muuttuu sitä mukaa kun nimi vaihtuu. Viranhaltija on aina huono ja veronmaksaja kärsii, vaikka makoilisi vuodesta toiseen kotona ryypiskellen. Itket rahankäytöstä, mutta vetelehtijöiden hintalappu ei haittaa, kunhan vihasi kohteiden tekemiset on keskiössä. Ja muiden jutut on hulluja? Olet spämmännyt tällä palstalla varmasti jo 10 vuotta joka hemmetin ketjussa ja pidät muita hulluina? Pitäisikö vilkaista peruutuspeiliin ja sen jälkeen pyytää ammattiapua?

        Sulla luistaa hihna.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oho, sanoo tervejärkinen, joka käyttää koko elämänsä jatkuvasti jonkun vaanimiseen, kyttäämiseen ja Suomi24 raportointiin? Heti kun tulee uutta matskua mihinkä tahansa, mitä tahansa ja olet hetken päästä täällä nillittämässä, arbailemassa, satuilemassa, mutta isolla kuvalla ei ole merkitystä, jahtaat vain kohteitasi, jotka muuttuu sitä mukaa kun nimi vaihtuu. Viranhaltija on aina huono ja veronmaksaja kärsii, vaikka makoilisi vuodesta toiseen kotona ryypiskellen. Itket rahankäytöstä, mutta vetelehtijöiden hintalappu ei haittaa, kunhan vihasi kohteiden tekemiset on keskiössä. Ja muiden jutut on hulluja? Olet spämmännyt tällä palstalla varmasti jo 10 vuotta joka hemmetin ketjussa ja pidät muita hulluina? Pitäisikö vilkaista peruutuspeiliin ja sen jälkeen pyytää ammattiapua?

        Tuo hämmästyttävä vuodatus täyttää nämä kriteerit:

        Vainoharhaisuus eli paranoidisuus on kohtuutonta levottomuutta tai pelkoa omasta hyvinvoinnista. Vainoharhaisuus saattaa olla kohtuutonta ja yltää psykoottisuuteen saakka. Paranoia sisältää vainokuvitelmia mahdollisesta uhasta tai salaliittoteorioista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo hämmästyttävä vuodatus täyttää nämä kriteerit:

        Vainoharhaisuus eli paranoidisuus on kohtuutonta levottomuutta tai pelkoa omasta hyvinvoinnista. Vainoharhaisuus saattaa olla kohtuutonta ja yltää psykoottisuuteen saakka. Paranoia sisältää vainokuvitelmia mahdollisesta uhasta tai salaliittoteorioista.

        Hyvin kopioitu itsediagnoosi. Yleensä syytät, että heti kun ei osata vastata järkevästi, hyökätään henkilökohtaisuuksiin menien tai jotain muuta shittiä. Mitäs tämä nyt sitten on? Joka tapauksessa, en minäkään halua sinua elättää, joten hanki nyt jo töitä ja lopeta toisten vahtiminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja tässä saatiin idiootin perustelut yhteiskunnalle 2 miljardia vuodessa maksavalle touhulle, joka on ihan ok, kunhan asuntomessuja vaan ei järjestettäisi. Kuka nyt omista eduistaan luopua tahtoisi?

        Miraculous

        Juuri näin. Täällä harjoitetulla populismilla pyritään varmistamaan kokouspalkkiot tulevaisuudessakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin. Täällä harjoitetulla populismilla pyritään varmistamaan kokouspalkkiot tulevaisuudessakin.

        Jos saisit töitä jota suostuisit tekemään, tekisitkö sen ilmaiseksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sulla luistaa hihna.

        Mulla sentään on hihna.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos saisit töitä jota suostuisit tekemään, tekisitkö sen ilmaiseksi?

        Minä olen töissä. Vastauksesi asettelusesta voisi päätellä sinun elannon koostuvan kokouspalkkioista. Olet siitä erityisen ylpeäkin.

        Käytännössä minä maksan sinunkin kokouspalkkioita vastentahtoisesti, mutta maksan kuitenkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä olen töissä. Vastauksesi asettelusesta voisi päätellä sinun elannon koostuvan kokouspalkkioista. Olet siitä erityisen ylpeäkin.

        Käytännössä minä maksan sinunkin kokouspalkkioita vastentahtoisesti, mutta maksan kuitenkin.

        No taas meni metsään, mutta palkan nostan aina tehdystä työstä minäkin. Teetkö sinä ilmaiseksi? Tuo palkkiosta itku on tyypillinen sellaiselta, joka kokee vääryyttä toisen kovan työ tuloksista niitä vähätellen. Sitä kutsutaan myös kateudeksi. Onko koskaan tullut mieleen, että jokunon saattanut tehdä helvetisti töitä asemansa ja palkkansa eteen.? Kaikki menestyneet ei ole syntyneet menestykseen. Pitäsikö nyt vaan nostaa se oma hanuri, lopettaa itsesääli ja alkaa vihdoinkin hommiin? Täällä ei kukaan saa mitään ilmaiseksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oho, sanoo tervejärkinen, joka käyttää koko elämänsä jatkuvasti jonkun vaanimiseen, kyttäämiseen ja Suomi24 raportointiin? Heti kun tulee uutta matskua mihinkä tahansa, mitä tahansa ja olet hetken päästä täällä nillittämässä, arbailemassa, satuilemassa, mutta isolla kuvalla ei ole merkitystä, jahtaat vain kohteitasi, jotka muuttuu sitä mukaa kun nimi vaihtuu. Viranhaltija on aina huono ja veronmaksaja kärsii, vaikka makoilisi vuodesta toiseen kotona ryypiskellen. Itket rahankäytöstä, mutta vetelehtijöiden hintalappu ei haittaa, kunhan vihasi kohteiden tekemiset on keskiössä. Ja muiden jutut on hulluja? Olet spämmännyt tällä palstalla varmasti jo 10 vuotta joka hemmetin ketjussa ja pidät muita hulluina? Pitäisikö vilkaista peruutuspeiliin ja sen jälkeen pyytää ammattiapua?

        Kalliiksi tulevien asuntomessujen järjestämistä kritisoivat ovat alkoholisteja, nistejä, yhteiskunnan elättejä jne.

        Voiko hulluus mennä enää tästä pidemmälle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kalliiksi tulevien asuntomessujen järjestämistä kritisoivat ovat alkoholisteja, nistejä, yhteiskunnan elättejä jne.

        Voiko hulluus mennä enää tästä pidemmälle?

        Missä niin luki? Oletko Kremlin tiedottaja?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No taas meni metsään, mutta palkan nostan aina tehdystä työstä minäkin. Teetkö sinä ilmaiseksi? Tuo palkkiosta itku on tyypillinen sellaiselta, joka kokee vääryyttä toisen kovan työ tuloksista niitä vähätellen. Sitä kutsutaan myös kateudeksi. Onko koskaan tullut mieleen, että jokunon saattanut tehdä helvetisti töitä asemansa ja palkkansa eteen.? Kaikki menestyneet ei ole syntyneet menestykseen. Pitäsikö nyt vaan nostaa se oma hanuri, lopettaa itsesääli ja alkaa vihdoinkin hommiin? Täällä ei kukaan saa mitään ilmaiseksi.

        Jos sinun "työtä" on henkilökohtainen ajojahti ja kostaminen politiikkaan verhoiltuna niin arvomaailmaamme siitä mistä palkka ansaitaan ei ole yhtenevä.


    • Anonyymi

      Nistien ja muiden örkkien elämän kustantaa veronmaksajat koko yhteiskunnasta. Asuntomessuja ei kustanna koko yhteiskunta, vaan pieni kaupunki, jolla ei riitä niihin resurssit pienuutensa takia.

      • Anonyymi

        Ai ei siis sinun tsi minun verorahoilla? :D Paljonko Loviisassa on esim. pitkäaikaistyöttömiä ns. omasta tahdostaan, epäilen että sinäkin, sen verran riittää aikaa kyttäämiseen.? Paljon maksaa työttömän elätys, noin 600K ja nuoren sellaisen n. 1M€. En väitä että asuntomessut meitä pelastaa, mutta on se ainakin enemmän yritetty kuin pelkkä välitus tai makailu ja tuskin vaikuttaa sinun veronmaksuun paskanvertaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai ei siis sinun tsi minun verorahoilla? :D Paljonko Loviisassa on esim. pitkäaikaistyöttömiä ns. omasta tahdostaan, epäilen että sinäkin, sen verran riittää aikaa kyttäämiseen.? Paljon maksaa työttömän elätys, noin 600K ja nuoren sellaisen n. 1M€. En väitä että asuntomessut meitä pelastaa, mutta on se ainakin enemmän yritetty kuin pelkkä välitus tai makailu ja tuskin vaikuttaa sinun veronmaksuun paskanvertaa.

        Niin voihan sitä turhaa työtä tehdä, niin sellaista minkä tuottavuus aiheuttaa kulujen kasvua toisille.


    • Anonyymi

      Enemmän yritetty? Ihan kuin vaivaisen yhden kuukauden kestävät asuntomessut olisivat iso yritys, joka alkaa tahkoamaan rahaa kaupungin kassaan. Kaupunkikonsernille aiheutuvalla kahdenkymmenen miljoonan hintalapulla messut maksavat veronmaksajille noin 650 000 euroa päivässä!

      • Anonyymi

        Rautalankana. Asuntomessut oli vain esimerkki, kuten tuossa mainittiin, ne ei tuo kassaan rahaa, mutta miksi ette ole koskaan huolissanne muusta kuin viranhaltijoiden käyttämistä verorahoista, vaikka ihan tavalliiset kanssaihmiset polttaa vieressä sitä moninkertaisesti. Se ei teitä haittaa., vaikka se syö leijonan osan verorahoista? On vaan niin helppoa löytää virheitä päättäjistä, syyttää heitä kaikista ongelmista, mutta peiliin ei tarvi koskaan katsoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rautalankana. Asuntomessut oli vain esimerkki, kuten tuossa mainittiin, ne ei tuo kassaan rahaa, mutta miksi ette ole koskaan huolissanne muusta kuin viranhaltijoiden käyttämistä verorahoista, vaikka ihan tavalliiset kanssaihmiset polttaa vieressä sitä moninkertaisesti. Se ei teitä haittaa., vaikka se syö leijonan osan verorahoista? On vaan niin helppoa löytää virheitä päättäjistä, syyttää heitä kaikista ongelmista, mutta peiliin ei tarvi koskaan katsoa.

        Tässä ketjussa keskustellaan asuntomessuista ja niiden kaupungille aiheuttamista kustannuksista. Jos olet sitä mieltä, että "kanssaihmiset polttaa vieressä sitä moninkertaisesti", niin kyse on jo valtion asiasta ja eduskunnan säätämistä lakipykälistä. Ota yhteyttä kansanedustajaasi kun olet niin huolissasi. Toinen vaihtoehto on Otto Andersson (rkp), joka työskentelee oikeusministerin avustajana. Anderssonin kautta voinee lähettää viestiä eteenpäin ja varmaan hänellä on myös oma kanta asiaan, koska pyrkinee seuraavissa eduskuntavaaleissa taas kansanedustajaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä ketjussa keskustellaan asuntomessuista ja niiden kaupungille aiheuttamista kustannuksista. Jos olet sitä mieltä, että "kanssaihmiset polttaa vieressä sitä moninkertaisesti", niin kyse on jo valtion asiasta ja eduskunnan säätämistä lakipykälistä. Ota yhteyttä kansanedustajaasi kun olet niin huolissasi. Toinen vaihtoehto on Otto Andersson (rkp), joka työskentelee oikeusministerin avustajana. Anderssonin kautta voinee lähettää viestiä eteenpäin ja varmaan hänellä on myös oma kanta asiaan, koska pyrkinee seuraavissa eduskuntavaaleissa taas kansanedustajaksi.

        Taas mentiin tähän, sinä saat meuhkata joka ketjussa asiaasi ja suorastaan pidät sitä etuoikeutenasi mutta kun joku muu mielestäsi poikkeaa aiheesta, alat jeesustemaan ketjun aiheesta. Eli sinun tapaasi kääntää asioita mukailen, sinä kannatat itse valittua pitkäaikaistyöttömyyttä, veronmaksajien rahoilla ryyppäämistä, narkkaamista, rikollisuutta ja se on hyväksyttävämpää kuin muu julkinen rahan käyttö, kuten tässä tapauksessa nyt vaikka asuntomessujen järjestäminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taas mentiin tähän, sinä saat meuhkata joka ketjussa asiaasi ja suorastaan pidät sitä etuoikeutenasi mutta kun joku muu mielestäsi poikkeaa aiheesta, alat jeesustemaan ketjun aiheesta. Eli sinun tapaasi kääntää asioita mukailen, sinä kannatat itse valittua pitkäaikaistyöttömyyttä, veronmaksajien rahoilla ryyppäämistä, narkkaamista, rikollisuutta ja se on hyväksyttävämpää kuin muu julkinen rahan käyttö, kuten tässä tapauksessa nyt vaikka asuntomessujen järjestäminen.

        Nuo perustelut asuntomessujen järjestämiseksi lyövät kyllä laudalta jo johtajankin "Loviisa kartalle" perustelun messujen järjestämiseksi.

        Amazing!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taas mentiin tähän, sinä saat meuhkata joka ketjussa asiaasi ja suorastaan pidät sitä etuoikeutenasi mutta kun joku muu mielestäsi poikkeaa aiheesta, alat jeesustemaan ketjun aiheesta. Eli sinun tapaasi kääntää asioita mukailen, sinä kannatat itse valittua pitkäaikaistyöttömyyttä, veronmaksajien rahoilla ryyppäämistä, narkkaamista, rikollisuutta ja se on hyväksyttävämpää kuin muu julkinen rahan käyttö, kuten tässä tapauksessa nyt vaikka asuntomessujen järjestäminen.

        Soita nyt vaan Otolle ja anna palautetta veronmaksajien varojen käytöstä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taas mentiin tähän, sinä saat meuhkata joka ketjussa asiaasi ja suorastaan pidät sitä etuoikeutenasi mutta kun joku muu mielestäsi poikkeaa aiheesta, alat jeesustemaan ketjun aiheesta. Eli sinun tapaasi kääntää asioita mukailen, sinä kannatat itse valittua pitkäaikaistyöttömyyttä, veronmaksajien rahoilla ryyppäämistä, narkkaamista, rikollisuutta ja se on hyväksyttävämpää kuin muu julkinen rahan käyttö, kuten tässä tapauksessa nyt vaikka asuntomessujen järjestäminen.

        "...kannatat itse valittua pitkäaikaistyöttömyyttä, veronmaksajien rahoilla ryyppäämistä, narkkaamista, rikollisuutta..."

        En kyllä löydä tästä keskusteluketjusta kommenttia, jossa on olisi kannatettu em. asioita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "...kannatat itse valittua pitkäaikaistyöttömyyttä, veronmaksajien rahoilla ryyppäämistä, narkkaamista, rikollisuutta..."

        En kyllä löydä tästä keskusteluketjusta kommenttia, jossa on olisi kannatettu em. asioita.

        Lue uudestaan, uudestaan ja taas uudestaan, ehkä sitten jo ymmärrät. Jos et, minä ymmärrän sen.


    • Anonyymi

      Loviisan Vesiliikelaitos rakentaa Kuningattarenrantaan messualueelle 2,5 miljoonaa maksavan vesihuoltojärjestelmän. Loviisan Asunnot Oy ostaa yli 7 miljoonalla asuntoja näyttelykohteeksi rakennettavasta kerrostalosta. Siten verojen lisäksi messut tulevat kohottamaan myös kaikkien vesimaksuja ja myös Loviisan Asunnot Oy:n muiden asuntojen vuokria.

    • Anonyymi

      Itä-Uusimaa on jo paikkana sellainen, ettei tunkua ole. Toinen, mikä saa ihmiset karttamaan aluetta on ydinvoimala. Loviisan tuntee 99% ihmisistä juuri siitä voimalasta, vaikka siitä ei haittaa elämiselle ole ja kannatus huipussaan, sen lähistöllä ei haluta asua. Kaupunki on tietoinen asiasta, siitä kertoo esim. alennus hinta ydinvoimalan piipun näkymisestä tontille.

      • Anonyymi

        Pelkkä sataman näkyminen valoineen katsotaan niin suureksi haitaksi, että siitä saa myös alennusta vapaa-ajan käytössä olevan rantatontin hintaan. Sataman rakenteita ja valoja näkyy myös Kuningattarenrannalle. Siksikö tontit ovat niin halpoja?

        Merkillistä, että sataman vieressä olevien asuinalueiden asukkaiden pitää sen sijaan sietää valo-, melu- ja pölyhaittoja, koska he itse ovat kaupungin omistaman satamayhtiön mukaan hakeutuneet asumaan sataman läheisyyteen. Eivätkö rantatonttien vuokralaiset ole sitten vapaaehtoisesti vuokranneet tontteja ja hakeutuneet tonteille josta satama tai voimalaitoksen piippu näkyvät?

        Nämä alennukset ovat kätevästi keksittyjä. Satama näkyy melkein kaikille Loviisanlahden itärannalla oleville rantatonteille ja vähintään voimalaitoksen piippu länsirannalla oleville tonteille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pelkkä sataman näkyminen valoineen katsotaan niin suureksi haitaksi, että siitä saa myös alennusta vapaa-ajan käytössä olevan rantatontin hintaan. Sataman rakenteita ja valoja näkyy myös Kuningattarenrannalle. Siksikö tontit ovat niin halpoja?

        Merkillistä, että sataman vieressä olevien asuinalueiden asukkaiden pitää sen sijaan sietää valo-, melu- ja pölyhaittoja, koska he itse ovat kaupungin omistaman satamayhtiön mukaan hakeutuneet asumaan sataman läheisyyteen. Eivätkö rantatonttien vuokralaiset ole sitten vapaaehtoisesti vuokranneet tontteja ja hakeutuneet tonteille josta satama tai voimalaitoksen piippu näkyvät?

        Nämä alennukset ovat kätevästi keksittyjä. Satama näkyy melkein kaikille Loviisanlahden itärannalla oleville rantatonteille ja vähintään voimalaitoksen piippu länsirannalla oleville tonteille.

        Entä valot Hudon yllä? Plussaa kämpille vai silkkaa miinusta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entä valot Hudon yllä? Plussaa kämpille vai silkkaa miinusta?

        Ne ovat varmaan Lovisaan pesiytyneen pisnes-enkelin sakkauken hätävalot.


      • Anonyymi

        Mitä muita ehdotuksia kuin ydinvoimalan purku sinulla olisi Loviisan vetovoiman lisäämiseksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä muita ehdotuksia kuin ydinvoimalan purku sinulla olisi Loviisan vetovoiman lisäämiseksi?

        No sitä vetovoimaa ei ole eikä tule ja Loviisa tulee olemaan lähiö osa Porvoota.


    • Anonyymi

      Loviisan ongelmana on työpaikkojen eikä tonttien puute.
      Elinkeinopolitiikan keihäänkärkenä on kuitenkin vuodesta toiseen ollut tonttien ylikaavoitus ja tarpeettoman infrastruktuurin lisärakentaminen. Tämän toiminnan huipentuma ovat asuntomessut ja siihen liittyvä Määrlahden 10 kaupunginosan sikakalliiksi tulevan infrastruktuurin tarpeeton lisärakentaminen. Aluetta kutsutaan Kuningattarenrannaksi, koska se koetaan fiinimmäksi nimeksi ja lisäksi uskotellaan kyseessä olevan uuden kaupunginosan rakentamisesta, vaikka siitä ei ole kysymys. Kaiken huipuksi esitetään älytön ja lapsellinen satu siitä, että messut eivät maksa juuri mitään ja kaikki olisi rakennettu muutenkin.

      • Anonyymi

        Onko täällä asuntomessut, milloin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko täällä asuntomessut, milloin?

        Joo alue on niin pieni ja muutenkin kuin mutainen sikolätti, ettei sitä uskoisi tulevaksi asuntomessualueeksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo alue on niin pieni ja muutenkin kuin mutainen sikolätti, ettei sitä uskoisi tulevaksi asuntomessualueeksi.

        Finlands minsta men dyraste bostadsmässa. En gåva från beslutsfattare till skattebetalarna.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo alue on niin pieni ja muutenkin kuin mutainen sikolätti, ettei sitä uskoisi tulevaksi asuntomessualueeksi.

        Höh, no johan nyt on! Muualla ne asuntomessualueet on ollut heti ensimmäisestä päivästä lähtien ihan näyttelykuntoiset, täällä ei kyllä osata yhtään mitään. Kaikki pitäisi tehdä itse.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höh, no johan nyt on! Muualla ne asuntomessualueet on ollut heti ensimmäisestä päivästä lähtien ihan näyttelykuntoiset, täällä ei kyllä osata yhtään mitään. Kaikki pitäisi tehdä itse.

        Kommentoi vielä terävästi alueen pienuutta ja näyttelykohteiden vähyyttä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kommentoi vielä terävästi alueen pienuutta ja näyttelykohteiden vähyyttä.

        Anteeksi, en ollut oikein oma itseni kun häkellyin siitä miten epäjärjestyksessä ja huonossa kunnossa voikaan rakennustyömaa, sekä sen ympäristö ja vielä tässä vaiheessa projektia olla, huh huh! Olet aivan oikeassa, messut ovat alueeltaan aivan liian pienet! Minusta koko Määrlahti, Tesjoki ja kenties myös Ruotsinpyhtää olisi pitänyt lanata maan tasalle ja varata messualueeksi jotta meille tulisi hienoimmat messut ikinä, jopa Porvoota paremmat, kyllä siinä riittäisi ihmettelemistä ilkeimmillekin. Näyttelykohteita on minusta ehkä vähän liikaakin, tulee muuten niin pirun ahdasta ja onhan se helpompi olla kateellinen vain muutamalle elitistille kuin kokonaiselle komppanjalle? Ei siinä kaikista tahdo aika riittää jotain ikävää tarinaa keksimään. Toisaalta onhan siihen täällä monella aikaa muutenkin, mutta joku raja se on paskanpuhumiseenkin vedettävä. Ihan hyvät messut meille on tulossa, vaikka nyt saattaa vähän ahistaa. Tämä taitaa olla semmonen win/win situation, eli jos onnistuu niin osa tykkää ja jos ei, riittää siitäkin vuosiksi vahingoniloa vaikka muille jakaa. No joo, jään odottelemaan kertausta kulurankenteesta ja sen semmoisesta, sitä on varmaan taas vaihteeksi ja seuraavaksi luvassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anteeksi, en ollut oikein oma itseni kun häkellyin siitä miten epäjärjestyksessä ja huonossa kunnossa voikaan rakennustyömaa, sekä sen ympäristö ja vielä tässä vaiheessa projektia olla, huh huh! Olet aivan oikeassa, messut ovat alueeltaan aivan liian pienet! Minusta koko Määrlahti, Tesjoki ja kenties myös Ruotsinpyhtää olisi pitänyt lanata maan tasalle ja varata messualueeksi jotta meille tulisi hienoimmat messut ikinä, jopa Porvoota paremmat, kyllä siinä riittäisi ihmettelemistä ilkeimmillekin. Näyttelykohteita on minusta ehkä vähän liikaakin, tulee muuten niin pirun ahdasta ja onhan se helpompi olla kateellinen vain muutamalle elitistille kuin kokonaiselle komppanjalle? Ei siinä kaikista tahdo aika riittää jotain ikävää tarinaa keksimään. Toisaalta onhan siihen täällä monella aikaa muutenkin, mutta joku raja se on paskanpuhumiseenkin vedettävä. Ihan hyvät messut meille on tulossa, vaikka nyt saattaa vähän ahistaa. Tämä taitaa olla semmonen win/win situation, eli jos onnistuu niin osa tykkää ja jos ei, riittää siitäkin vuosiksi vahingoniloa vaikka muille jakaa. No joo, jään odottelemaan kertausta kulurankenteesta ja sen semmoisesta, sitä on varmaan taas vaihteeksi ja seuraavaksi luvassa.

        Kas kun ei koko Suomen kokoiset messut. Et itse ole vetänyt mitään rajaa p:n puhumiselle. Messujen järjestämisestä aiheutuvat jättikulut kyllä hirvittävät jokaista reaalimaailmassa elävää. Jos pää on pilvessä ja hintalappu sekä muut faktat unohdetaan, niin messut ovat ihana tapahtuma.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anteeksi, en ollut oikein oma itseni kun häkellyin siitä miten epäjärjestyksessä ja huonossa kunnossa voikaan rakennustyömaa, sekä sen ympäristö ja vielä tässä vaiheessa projektia olla, huh huh! Olet aivan oikeassa, messut ovat alueeltaan aivan liian pienet! Minusta koko Määrlahti, Tesjoki ja kenties myös Ruotsinpyhtää olisi pitänyt lanata maan tasalle ja varata messualueeksi jotta meille tulisi hienoimmat messut ikinä, jopa Porvoota paremmat, kyllä siinä riittäisi ihmettelemistä ilkeimmillekin. Näyttelykohteita on minusta ehkä vähän liikaakin, tulee muuten niin pirun ahdasta ja onhan se helpompi olla kateellinen vain muutamalle elitistille kuin kokonaiselle komppanjalle? Ei siinä kaikista tahdo aika riittää jotain ikävää tarinaa keksimään. Toisaalta onhan siihen täällä monella aikaa muutenkin, mutta joku raja se on paskanpuhumiseenkin vedettävä. Ihan hyvät messut meille on tulossa, vaikka nyt saattaa vähän ahistaa. Tämä taitaa olla semmonen win/win situation, eli jos onnistuu niin osa tykkää ja jos ei, riittää siitäkin vuosiksi vahingoniloa vaikka muille jakaa. No joo, jään odottelemaan kertausta kulurankenteesta ja sen semmoisesta, sitä on varmaan taas vaihteeksi ja seuraavaksi luvassa.

        Yrität sivuuttaa bullshitin jauhamisella Loviisan asuntomessujen keskeiset ongelmat, jotka ovat näyttelykohteiden vähyys ja messujen järjestämisen posketon hinta. Messuvieraat odottavat näkevänsä paljon ennakkoon mainostetut ja vielä puuttuvat kelluvat talot, kasvihuonetalon, kolme kerrostaloa ja uimalan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yrität sivuuttaa bullshitin jauhamisella Loviisan asuntomessujen keskeiset ongelmat, jotka ovat näyttelykohteiden vähyys ja messujen järjestämisen posketon hinta. Messuvieraat odottavat näkevänsä paljon ennakkoon mainostetut ja vielä puuttuvat kelluvat talot, kasvihuonetalon, kolme kerrostaloa ja uimalan.

        Missä se hyvinvointihalli oikein viipyy? Ilmeisesti kaikki puuttuvat näyttelykohteet korvataan pienellä K-kaupalla? Ainakin siitä päätellen, että kuinka paljon pienen kaupan rakentamista on hehkutettu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä se hyvinvointihalli oikein viipyy? Ilmeisesti kaikki puuttuvat näyttelykohteet korvataan pienellä K-kaupalla? Ainakin siitä päätellen, että kuinka paljon pienen kaupan rakentamista on hehkutettu.

        Kaiken rakentamisen vastustaja vaatii hyvinvointihallia että voisi myöhemmin vastustaa sitä.

        Priceless.


    • Anonyymi

      Joka kerta sama messutiedote:
      Kaikki on hyvin ja aikataulussa
      -"-
      -"-
      -"-
      -"-
      -"-
      -"-

    • Anonyymi

      Jag föreslår lilla gula slott som ett sidomål för mässan. Mässbesökare kunde ta en bild på sig själva under vapenskölden.

      • Anonyymi

        Jättebraa! Paras kuva palkitaan hovitavarantoimittajalta ilman kilpailutusta tilattavalla pokaalilla ja täyttä katinkultaa olevalla uniikilla Drottningsstrand-korulla.


      • Anonyymi

        Mot en extra avgift kan du inkludera en dansande värd i en Trump-mask och hög hatt!


    • Anonyymi

      Kyllä täällä osataan! Nykyinen Lovisa on kehittymässä Suomen pienkaupunkien älykeskukseksi. Kiitos siitä kaupunginjohtaja Jan D Oker-Blomille. Esimerkki Johtajalle rakennetaan messujen ainoan kerrostalon katolle etätyöpiste.

      Kuningattarenrannan (so. Mutarannan) keskiosa tasataan ja ostetaan pienhankintana (kilpailuttamatta) valmista kasvatettua nurmimattoa. Johan syntyy hienoa messumaisemaa! Esteetön näkymä Arton toiseen olohuoneeseen, eli Laivasillan ”kosteikkoon” ja Lovisanlahden ruovikkorantoihin. Lovisan kaupungin puutarhuri istuttaa varmaan alueen rakentamattomille kiinteistöille Blomma-Maren. Ruohomaton toimittaja löytyy yllättäen rkp:n paikallisesta eliitistä, siis ei tarvitse pyytää tarjouksia eikä tehdä YRVaa kun tiedossa oma tavaran toimittaja.

      Rakentamattomille tonteille (mm. kaksi kerrostaloa, kelluvat talot, kasvihuone, merikylpylän bistro/kahvila ja uima-allas jne) voidaan laittaa telineisiin piirustuksia ja havainnekuvia siitä, mitä olisi voinut paikoille rakentaa, jos rahaa ja kysyntää olisi ollut. Korttelin 1056 heikon kantavuuden vuoksi rakennuskelvottomien kiinteistöjen alue kannattaisi aidata ja aitaukseen siirtää Johtajan lampaat mikä illustroisi Lovisan ekologista tahtotilaa. Näin täydennettäisiin Johtajan fiktiivisten suunnitelmien illustrointia. Lisäksi Johtajan halusta messualueelle aiotaan pystyttä joitakin CLT rakenteita, joita on säilötty Valkossa. Lovisalla ei ole ennen ollut euroja eikä tarvetta pystyttää niitä suunnitelmien ja päätösten mukaisesti Bastioni Ungernin pihalle.

      Näyttää vakavasti siltä, että AM23:n tonttien myynti ja rakentaminen on sakannut ja messut peruuntuvat vielä helmikuun aikana, koska näyttelykohteissa ei saavuteta Osuuskunta Suomen Asuntomessujen kanssa sovittua näyttelykohteiden minimimäärää. Tarkoitus oli herättää valtavaa kiinnostusta, kun Suomen paras pienkaupunki panee rahansa (all-in) likoon varmana siitä, että useat sadat tuhannet vieraat tulevat Lovisaan ja käyttävät täällä miljoonia euroja, joista pieni osa olisi ajautunut pienen kaupungin kassaan, mutta näin ei käy.

      Pienen kaupungin majoituspalvelut ovat palvelujen ja rahastuksen kannalta olemattomat. Nyt Seurahuoneen kuuden prenikan ravintola lopetti kannattamattomana, näin Lovisan infra palvelut heikkenevät lisää koko ajan. Ehkä raatihuoneen torille mahtuu jokunen Varman Nakin grilli ja ruokailuteltta. Kolmas sektori voi järjestää suolatorille perinteisen soppatykin, kyllä hernekeitto maistuu, vaikka keitosta syntyvät päästöt heikentävät meri-ilman raikkautta.

      Torilla kuulin, että jos, ja kun Osuuskunta Suomen Asuntomessujen irtautuu Lovisan Asuntomessu hankkeesta, niin Oker-Blomin tavoite on järjestää ihka omat Lovisan messut. Nimeksi käy esimerkiksi Lovisaviken Mässa. Näin suurelle konkurssille ei kannata antaa suomenkielistä nimeä.

      • Anonyymi

        Ote katkeruuden ja kateuden päiväkirjasta Mein Kampf 2. :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ote katkeruuden ja kateuden päiväkirjasta Mein Kampf 2. :D

        Katkeruus ja kateus. Niinpä niin. Ainoa ja usein toistuva täyttä bulshittiä oleva kommentti johon pystyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ote katkeruuden ja kateuden päiväkirjasta Mein Kampf 2. :D

        Din bostadsmässa kamp.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ote katkeruuden ja kateuden päiväkirjasta Mein Kampf 2. :D

        Aina se menee katkeruuden ja kateuden piikkiin, kun joku esittää havaintoja ja tuloksia suuren Johtajan toiminnasta ja sen tuotoksista. Mitään oikeaa keskustelua ei synny, koska esitettyjä, parhaaseen tietoon perustuvia faktoja ja asioita ei voi kiistää.

        Hillopurkille päässeet ja sinne pesiytyneet ”yrittäjät” hyödyntävät Johtajan heikkoutta ja osaamattomuutta. Kuningattarenrannan hanke on mennyt paniikkiin ohijohtamisen ja totuuteen perustumattoman väärän tiedottamisen seurauksena. Vastuulliselta viranhaltijoiden kuorolta irtoaa yhteen ääneen: ”Kuningattarenrannassa menee kaikki hyvin ja suunnitelmien mukaisesti, budjetissa on pysytty ja ollaan aikataulussa”. Tiedossa on, että ihan hyvin ei mene. Paikallisen lehdykän tutkivat journalistit ovat ilmeisesti doupattu kellotornin kaffeella, jotta yhtään kriittistä kirjoitusta ei AM23:n ongelmista ei tehtäisi. Vain positiiviset tarinat saavat Johtajan siunauksen ja kehut.

        Lovisalaisten ei kannata olla katkeria tai kateellisia AM23:sta, sillä messuista jää tappioksi vain velat, jotka katetaan entiseen tapaan suunniteltua suuremmilla verotuloilla. Toisaalta Lovisan sakannut talous antaa Johtajalle mahdollisuuden toteuttaa säästöjä, joita on taas pakko tehdä kaupungin henkilökunnan irtisanomisilla. Kultapossukerhoon kuuluvat Lovisan organisaation yläpään (johtajat ja päälliköt) viranhaltijat saavat pitää suojatyöpaikkansa, mutta käsiä käyttäviä ja konkreettista työtä tekevät joutuvat nyt vanhan sanonnan mukaisesti syyhyttä saunaan ja maantietä työttömänä mittaamaan.

        Yhteenvetona, että jos AM23 toteutuu, niin tunteeton Euro (€) puuttuu Johtajan asemaan ja Lovisan luottamushenkilöt kokevat oikeasti Suomen parhaan pienkaupungin talouden revalution.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katkeruus ja kateus. Niinpä niin. Ainoa ja usein toistuva täyttä bulshittiä oleva kommentti johon pystyt.

        Se on enemmän kuin buLLshitin hokeminen, joka on pelkän paskanjauhajan suusta aika kornia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on enemmän kuin buLLshitin hokeminen, joka on pelkän paskanjauhajan suusta aika kornia.

        enpä tiedä tuosta bullshitistä. Melko kattavasti on aloittaja laittanut lähdeviittaukset. Toki ylilyöntejä on tapahtunut, mutta heittäköön se ensimmäisen kiven, joka....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        enpä tiedä tuosta bullshitistä. Melko kattavasti on aloittaja laittanut lähdeviittaukset. Toki ylilyöntejä on tapahtunut, mutta heittäköön se ensimmäisen kiven, joka....

        Ootko tosissasi? Lähdeviitteet anonyymille keskustelualustalle...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ootko tosissasi? Lähdeviitteet anonyymille keskustelualustalle...

        No joo, periaatteessa olen. Johan tuossa mainittiin jo ketjun alussa messujen keskeisimmät riskitekijät: maaperän epästabiilisuus ja käsiin räjähtäneet kustannukset. Ota nyt sinäkin silmä käteen ja käy katsomassa. Eiköhän tuo alue muistuta nyt puoli vuotta ennen messuja enemmän pommitettua taistelutannerta kuin suunnitelman mukaista puistomaista asuinaluetta. Ja mutaa ajetan yötä päivää, vaikka ruoppaus piti olla valmiina jo viime vuoden syksyllä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No joo, periaatteessa olen. Johan tuossa mainittiin jo ketjun alussa messujen keskeisimmät riskitekijät: maaperän epästabiilisuus ja käsiin räjähtäneet kustannukset. Ota nyt sinäkin silmä käteen ja käy katsomassa. Eiköhän tuo alue muistuta nyt puoli vuotta ennen messuja enemmän pommitettua taistelutannerta kuin suunnitelman mukaista puistomaista asuinaluetta. Ja mutaa ajetan yötä päivää, vaikka ruoppaus piti olla valmiina jo viime vuoden syksyllä.

        Toiminnassa ei kaikilta osin noudateta edes AVI:n antaman luvan ehtoja. Kuivatusaltaista puuttuu suodatinkankaat ja veden keruujärjestelmä. Ruoppausmassat ajetaan vettä valuvina, vaikka ne pitäisi ensin kuivahtaa. Altaista osa ruoppausmassojen sisältämästä merivedestä valuu maaperään heikentäen arvaamattomasti sen kantavuutta. Aallonmurtaja piti luvan mukaan rakentaa kovan pohjan päälle, mutta ruoppaukset on jätetty tekemättä. Siten aallonmurtaja on rakennettu suoraan liejun päälle ja se onkin jo kerran osin painunut. Aallonmurtajan täyttöön piti käyttää louhetta, mutta täyttö on pääosin tehty löysästä jätemaasta. Kaikki täytöt piti tehdä suojaverhon takana, mutta se jätettiin asentamatta. Siksi Loviisanlahti on liejun vallassa. Aallonmurtajasta tulee kestoriesa.
        Paikalliset valvontaviranomaiset eivät ilmeisesti ole uskaltaneet puuttuneet asiaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No joo, periaatteessa olen. Johan tuossa mainittiin jo ketjun alussa messujen keskeisimmät riskitekijät: maaperän epästabiilisuus ja käsiin räjähtäneet kustannukset. Ota nyt sinäkin silmä käteen ja käy katsomassa. Eiköhän tuo alue muistuta nyt puoli vuotta ennen messuja enemmän pommitettua taistelutannerta kuin suunnitelman mukaista puistomaista asuinaluetta. Ja mutaa ajetan yötä päivää, vaikka ruoppaus piti olla valmiina jo viime vuoden syksyllä.

        Niin siis kaipailisin lähteitä noille väittämillesi. Virallisia sellaisia mielellään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin siis kaipailisin lähteitä noille väittämillesi. Virallisia sellaisia mielellään.

        Kun seuraa aikaisempiakin ketjuja tästä asiasta, niin sieltä löytyy viittaukset lainkohtiin ja kaupungin toimielimien päätöksiin. Ovat virallisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun seuraa aikaisempiakin ketjuja tästä asiasta, niin sieltä löytyy viittaukset lainkohtiin ja kaupungin toimielimien päätöksiin. Ovat virallisia.

        Kaipaan virallisilla papereilla olevaa tietoa väitteistäsi maaperän tämän hetkisestä tilanteesta, aallonmurtajan tämän hetkisestä tilanteesta ja siitä että joku viranomainen on todennut väittämäsi puutteet. Loviisanlahdella on liejua noussut pintaan koska lahtea on voimakkaasti ruopattu, ei se kirkkaaksi muutu ikinä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaipaan virallisilla papereilla olevaa tietoa väitteistäsi maaperän tämän hetkisestä tilanteesta, aallonmurtajan tämän hetkisestä tilanteesta ja siitä että joku viranomainen on todennut väittämäsi puutteet. Loviisanlahdella on liejua noussut pintaan koska lahtea on voimakkaasti ruopattu, ei se kirkkaaksi muutu ikinä.

        Ota yhteyttä kaupungin ympäristösuojelu- ja rakennusvalvontaviranomaisiin. Pyydä heiltä kirjalliset valvontaraportit. Kuinka he ovat valvoneet AVI:n lupapäätöksen noudattamista?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaipaan virallisilla papereilla olevaa tietoa väitteistäsi maaperän tämän hetkisestä tilanteesta, aallonmurtajan tämän hetkisestä tilanteesta ja siitä että joku viranomainen on todennut väittämäsi puutteet. Loviisanlahdella on liejua noussut pintaan koska lahtea on voimakkaasti ruopattu, ei se kirkkaaksi muutu ikinä.

        AVI:n lupapäätöksessä käsiteltiin mainittuja maaperän haasteita. On virallinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        AVI:n lupapäätöksessä käsiteltiin mainittuja maaperän haasteita. On virallinen.

        Eli huomenna kun kysyn heiltä asiasta, löytyy sieltä paperit missä väittämäsi puutteet mm. aallonmurtajassa ja saostusaltaissa todetaan? Ja jos ei löydy?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ota yhteyttä kaupungin ympäristösuojelu- ja rakennusvalvontaviranomaisiin. Pyydä heiltä kirjalliset valvontaraportit. Kuinka he ovat valvoneet AVI:n lupapäätöksen noudattamista?

        Miksi et tee tätä itse? Miksi yllytät muita tekemään asioita puolestasi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi et tee tätä itse? Miksi yllytät muita tekemään asioita puolestasi?

        No mitä luulisit? Raukka ei oikeasti osaa kuin valittaa ja arvostella muiden tekemisiä. Turha tyyppi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No mitä luulisit? Raukka ei oikeasti osaa kuin valittaa ja arvostella muiden tekemisiä. Turha tyyppi.

        Näin alas voi vajota vain keskustassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin alas voi vajota vain keskustassa.

        Raatihuone todellakin sijaitsee keskustassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli huomenna kun kysyn heiltä asiasta, löytyy sieltä paperit missä väittämäsi puutteet mm. aallonmurtajassa ja saostusaltaissa todetaan? Ja jos ei löydy?

        Jos ei löydy, niin eivät ole toimeenpanneet valvontavelvollisuuksiaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raatihuone todellakin sijaitsee keskustassa.

        Keskustan vajoaminen on fakta. Messualueen vajoaminen on huhu.

        Priceless.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toiminnassa ei kaikilta osin noudateta edes AVI:n antaman luvan ehtoja. Kuivatusaltaista puuttuu suodatinkankaat ja veden keruujärjestelmä. Ruoppausmassat ajetaan vettä valuvina, vaikka ne pitäisi ensin kuivahtaa. Altaista osa ruoppausmassojen sisältämästä merivedestä valuu maaperään heikentäen arvaamattomasti sen kantavuutta. Aallonmurtaja piti luvan mukaan rakentaa kovan pohjan päälle, mutta ruoppaukset on jätetty tekemättä. Siten aallonmurtaja on rakennettu suoraan liejun päälle ja se onkin jo kerran osin painunut. Aallonmurtajan täyttöön piti käyttää louhetta, mutta täyttö on pääosin tehty löysästä jätemaasta. Kaikki täytöt piti tehdä suojaverhon takana, mutta se jätettiin asentamatta. Siksi Loviisanlahti on liejun vallassa. Aallonmurtajasta tulee kestoriesa.
        Paikalliset valvontaviranomaiset eivät ilmeisesti ole uskaltaneet puuttuneet asiaan.

        Tokkopa aluehallintovirasto on edes kiinnostunut valvomaan omia vaateitaan? viranomaiset ovat yleisesti ottaen kovin viranomaismyönteisiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaipaan virallisilla papereilla olevaa tietoa väitteistäsi maaperän tämän hetkisestä tilanteesta, aallonmurtajan tämän hetkisestä tilanteesta ja siitä että joku viranomainen on todennut väittämäsi puutteet. Loviisanlahdella on liejua noussut pintaan koska lahtea on voimakkaasti ruopattu, ei se kirkkaaksi muutu ikinä.

        Eihän viranomaiset puutu toistensa tekemisiin, sehän on nähty ja koettu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli huomenna kun kysyn heiltä asiasta, löytyy sieltä paperit missä väittämäsi puutteet mm. aallonmurtajassa ja saostusaltaissa todetaan? Ja jos ei löydy?

        Papereitahan kyllä löytyy, niitä löytyy sieltä messualueen maaperästä vaikka kuinka paljon jos oikein aletaan tutkimaan, paskapapereita meinaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keskustan vajoaminen on fakta. Messualueen vajoaminen on huhu.

        Priceless.

        Unohdit mainita, että toistaiseksi huhu. Vasta aika määrittää onko se huhu vai tosi. veikkaan toden puolesta, kun tunnen kaupungin koneiston toimintaperiaatteet.


    • Anonyymi

      Messut on siirretty ruukkiin

      • Anonyymi

        Ei kai ole mitään väliä mitä Ruukissa tehdään kunhan sinne ei laiteta euroakaan verorahoja. Tuleeko sinne Loviisaviken mässan päämaja ja -konttori?


      • Anonyymi

        Eihän Ruukkiin pääse linja-autolla! Nyt on loviisan sähköautot valjastettava messuvieraita kuskaamaan! On hieno signaali messuvieraille kun saavat kyytiä Oker-Blomin sähköbemarilla, mutta kyllä maatilalomittajien sähkörelluista jää positiivinen olo. "Hieno lomaseutu eläkeläisille". Toki Okerille maksetaan kuukauden jalkauttamisesta kaupunginhallituksen määräämän taksan mukaan 900 euroa.
        Pietarintien läjitysalue voisi olla myös kiintoisa messukohde, messuvieraat voisivat tutustua minkä päälle Kuningattarenrannan talot on rakennettu.


    • Anonyymi

      https://www.sttinfo.fi/tiedote/stromforsin-ruukista-asuntomessujen-virallinen-oheiskohde?publisherId=69818441&releaseId=69962116&fbclid=IwAR1EqPzx_V3pwNqI-GIe4aLiRlNx5cb97


      Strömforsin ruukista Asuntomessujen virallinen oheiskohde

      Ruotsinpyhtään kylässä Loviisassa sijaitseva vuonna 1695 perustettu ruukki on yksi parhaiten säilyneistä ruukkiyhdyskunnista. Siinä, missä kesän 2023 Asuntomessut Loviisassa esittelee rakentamisen,
      asumisen ja sisustamisen uudet tuulet, Ruukissa pääsee siirtymään ajassa taaksepäin ja kokemaan alueen historiallisen tunnelman.

      Alueelta löytyy myös Majatalo Krouvinmäki, joka on Suomessa harvinainen savirunkoinen rakennus.

      "Olen iloinen siitä, että saamme Strömforsin ruukista
      Asuntomessut-tapahtuman virallisen oheiskohteet, sillä se tarjoaa kävijöille unohtumattoman aikamatkan menneeseen ja täydentää hyvin enemmän tulevaisuuteen katsovaa messualuetta. Lisäksi valinta laajentaa messuja maantieteellisesti ja kävijä saa kuvan siitä, miten
      iso ja monipuolinen kaupunki Loviisa kylineen on" toteaa Loviisan kaupunginjohtaja Jan D. Oker-Blom.

      Ruukkialueen vaiheikas historia tulee esiin niin puutalomiljöön, museoiden kuin alueella toimivien yrittäjien ja käsityöläisten kautta. Ainutlaatuisen tunnelman lisäksi kävijää palvelevat
      Strömforsissa niin ravintolat kuin kahvilatkin. Monipuolisesta luonnosta voi nauttia joessa meloen ja suppaillen tai metsässä patikoiden ja pyöräillen.

      • Anonyymi

        "Lisäksi valinta laajentaa messuja maantieteellisesti ja kävijä saa kuvan siitä, miten iso ja monipuolinen kaupunki Loviisa kylineen on"

        Laajentaa messuja maantieteellisesti!

        Priceless!


      • Anonyymi

        Synergioita löytyy. Ruukissa on savirunkoinen talo ja iso osa messualueen rakennuksista on sijoitettu saven päälle.


    • Anonyymi

      Kymmenessä vuodessa on velka viisinkertaistunut, onko palvelut parantuneet?

      • Anonyymi

        Lakisääteiset peruspalvelut ovat vain huonontuneet. Kaupungin keskustan ulkopuolelta kyliltä on lakkautettu kouluja kirjastoja ja kaikki terveysasemat. Sen sijaan rahaa on käytetty tolkuttomasti muihin kohteisiin, kuten nyt asuntomessujen järjestämiseen. Esimerkiksi Koskenkylän terveysasema lakkautettiin vain 50 000 vuosittaisen säästön takia ja messujen järjestäminen tulee maksamaan kaupunkikonsernille noin 20 miljoonaa. Valtuuston jäsenten pitäisi katsoa peiliin kun ovat hyväksynyt moisen menon!


      • Anonyymi

        Aikuisilta ja myös lapsilta on viety säästöihin vedoten peruspalvelut. Parisenkymmentä kaupungin työntekijää sai lopputilin muka säästösyistä. Tarpeellisia tekeviä käsiä irtisanottiin, mutta kaikenlaisia johtajia ja päälliköitä on palkattu lisää titteleillä, joissa vain mielikuvitus on rajana. Siitä huolimatta kalliiksi tuleville konsulteille syydetään tilauksia.

        Kaiken huipuksi kaupunginjohtajalle annettiin autoetu ja hankittiin 80 000 euron ökymaasturi. Lieneekö kellään muulla Suomen kaupunginjohtajalla käytössä noin kallista autoa? Tässäkin tapauksessa valtuusto puheenjohtajineen katsoi vain sivusta, vaikka autoedusta päätettäessä pöytäkirjaan kirjattiin, että Golf-luokan auto olisi sopivin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aikuisilta ja myös lapsilta on viety säästöihin vedoten peruspalvelut. Parisenkymmentä kaupungin työntekijää sai lopputilin muka säästösyistä. Tarpeellisia tekeviä käsiä irtisanottiin, mutta kaikenlaisia johtajia ja päälliköitä on palkattu lisää titteleillä, joissa vain mielikuvitus on rajana. Siitä huolimatta kalliiksi tuleville konsulteille syydetään tilauksia.

        Kaiken huipuksi kaupunginjohtajalle annettiin autoetu ja hankittiin 80 000 euron ökymaasturi. Lieneekö kellään muulla Suomen kaupunginjohtajalla käytössä noin kallista autoa? Tässäkin tapauksessa valtuusto puheenjohtajineen katsoi vain sivusta, vaikka autoedusta päätettäessä pöytäkirjaan kirjattiin, että Golf-luokan auto olisi sopivin.

        https://julkaisu.loviisa.fi/FIN/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20195414-3

        Kaupunginvaltuusto
        Pöytäkirja 12.06.2019/Pykälä 62

        Autoedun myöntäminen

        ”Tiedustelujen ja keskustelujen perusteella leasingrahoitteinen VW e-Golf-suuruusluokan auto olisi sopivin.”


      • Anonyymi

        Taisit heittää oikein vitsin, minua ainakin alkoi hymyilyttää. Minä olen katsellut kaupungin toilailuja jo 1960-luvusta lähtien ja aina vain hurjemmaksi muuttuu. Ei RKP:n johtoiselle toiminnalla ole muuta suuntaa kuin alaspäin.


    • Anonyymi

      Onko ne valtuutetut niin yksinkertaisia, että se mitä suuren johtajan päähän pälkähtää, toteuttaa valtuusto sen kiukuttelematta. Tulee mieleen eräs unissa saarnaaja, jota alamaiset totteli pyyteettömästi. Tais olla jopa sukunimi samanlainen.

    • Anonyymi

      Paikallisen lehden lakkautetun naamakirjan jatkumossa entinen pääkynäilijä hehkuttaa puukerrostalon hulppeista huoneista. Yksiöt vaikuttavat melkoisilta koiran kopeilta ja kaikkea muuta kuin hulppeilta. Sen sijaan neliöhinnat ovat hulppeita. Noin 5300 euron neliöhinta Loviisassa on todella törkeä pyyntö. Tähän hintaan ei saa edes saunaa vaan pitää tyytyä talon yleiseen saunaan, jonka käytöstä varmaan peritään lisää rahaa. Saa sitä pyytää mitä tahansa jos joku vain maksaa, mutta tässä tapauksessa törkyhinta on maksatettu kaupunkikonserniin kuuluvalla Loviisan Asunnot Oy:llä, joka on ostanut näyttelykohteeksi rakennetusta kerros talosta 26 luukkua. Yhtiön hallitus pitäisi saattaa edesvastuuseen moisesta kaupasta, joka ilmeisesti on tehty Raatihuoneelta saadulla "ohjauksella"?
      Valtuuston lisäksi konserniyhtiön hallitus näyttää myös tanssivan Raatihuoneella sävelletyn kakofonian tahdissa.

      • Anonyymi

        Sun mielestä...


      • Anonyymi

        Jotta Asuntomessut 2023 voisivat toteutua niin Loviisan Asunnot Oy pakotettiin ostamaan Kuningattarenrannasta enemmistön (26/33) huippukalliista vapaarahoitteisesta kerrostalosta. Johtavia rakennusyrityksiä ei Loviisan asuntomarkkinat ja Kuningattarenranta kiinnostaneet koska täällä ei ole tosiasiallista kysyntää osakehuoneistoille. Näin kaavan kolmesta kerrostalosta vain Loviisan konsernin rahoittama yksi hanke toteutuu veronmaksajien rahoituksella.

        Sosiaalisen vuokratalohankkeeseen, Loviisan Lippulaiva, rahoitus on tosi syvästä, siis raatihuoneen nurkkahuoneelta. Vanhan Loviisan tekninen johtaja Meltaus kertoi aikanaan, että jos viranhaltijat eivät hae hankkeisiin tarjolla olevia avustuksia, niin virkamies tekee virkavirheen ja siitä voi tulla syyte sekä korvausvelvollisuus.

        Loviisan Asunnot Oy ei ole tutkinut eikä hakenut vuokratalohankkeeseensa ARA-rahoitusta/tukea. Syy tähän on ilmeisesti se, että asuntomessujen suunnitteluorganisaatio on esittänyt vuokrataloasumiselle kohtuuttomia vaatimuksia jotka ulostavat hankkeen ARA-tuelta.

        Ilmeisesti raatihuoneelta saadaan tarkka ja täydellinen selvitys siitä miksi Loviisan konserni osallistuu huippukalliisti rakennettavan kerrostalon, Loviisan Lippulaiva, hankkeeseen ja miksi hankkeeseen ei ole haettu ARA:n tarjoamaa rahoitusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sun mielestä...

        Kaikki Loviisan Asunnot Oy:n vuokralaiset ympäri Loviisaa tulevat maksamaan kohonneina vuokrina huippukalliin Lippulaivan taloudellisen haverin.

        Muistakaa kiittää yhtiön hallitusta, kun saatte ilmoituksen vuokran korotuksesta ja siitä ettei teidän vuokratalossanne säästösyistä tehdä remonttia.


      • Anonyymi

        Lain rikkominen = pieni muotovirhe. Erikoinen oikeustaju tällä evp. pääkynäilijällä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lain rikkominen = pieni muotovirhe. Erikoinen oikeustaju tällä evp. pääkynäilijällä.

        Natsaa kyseisen lehden pitkäaikaisen "journalistisen linjan" kanssa. Lehdykkä on myös toiminut uutterasti asuntomessujen äänitorvena. Samanlainen faktatietoja kartteleva ja salaileva meno jatkuu lehden naamakirjan jatkumossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Natsaa kyseisen lehden pitkäaikaisen "journalistisen linjan" kanssa. Lehdykkä on myös toiminut uutterasti asuntomessujen äänitorvena. Samanlainen faktatietoja kartteleva ja salaileva meno jatkuu lehden naamakirjan jatkumossa.

        Läpyskän mainosjuttu asuntomessualueelle valmistuvasta hulppeasta kerrostalosta on todellinen Holmström special.


    • Anonyymi

      Itäisessä suuressa naapurissa rakennetaan hinnasta piittaamatta johdon suurta mielikuvitusimperiumia.
      Pikkukaupungissa rakennetaan messuja, jotka johdon mielikuvitusleikeissä johtavat kaupungin suureen taloudelliseen kukoistukseen ja kehitykseen.

    • Anonyymi

      Valtuustolle ja kaupunkilaisille annettu selitys kelluvien talojen kysynnän puuttumiseen on sota. Höpö, höpö. Kumma kun sota ei estänyt muiden talojen rakentamista. Sota ei ole vaikuttanut millään tavalla erittäin varakkaisiin suomalaisiin. Kelluvien talojen hintahaitari on noin 850 000 - 1 450000 välillä, joten vain todella varakkaat ovat niiden kohderyhmä. Kun kysyntä puuttuu kelluville taloille, niin se puuttuu. Puuttuu paljon muutakin suureen ääneen mainostettua, kuten uimala ja kasvihuonetalo.

    • Anonyymi

      Näin pähkähullua kaupunkia ei luulisi Suomessa olevankaan, kaikki hankkeet on mennyt suteen ja saveen ja kohta on niin paljon velkaa, ettei sitä tällä väestöpohjalla makseta ikinä.

      • Anonyymi

        Sun mielestä...


      • Anonyymi

        Johtajalle suunnitellaan jälleen uutta palkankorotusta.....


    • Anonyymi

      Kuuluuko mitään uutta Kuningattarenrannasta?

    • Anonyymi

      Loviisan kaupungin ja Suomen Asuntomessut Osuuskunnan välinen yhteistyösopimus on allekirjoitettu.
      Kaupungin puolesta sen allekirjoitti kaupunginjohtaja, joka kertoo, että sopimus on laajempi, tarkempi aikaisempaan asuntomessuyhteistyösopimukseen verrattuna ja samalla se on Loviisan kannalta parempi. Mitä ihmettä? Mitään aikaisempaa yhteistyösopimusta ei ole olemassa, vaan ainoastaan valtuuston hyväksymä puitesopimus. Parempi? Millä perusteilla? Valtuuston päätöksen mukaan sen sisältö ei saa merkittävästi poiketa puitesopimuksessa sovitusta. Sopimuksen sisältöä kaupunginjohtaja ei voi avata kovin yksityiskohtaisesti johtuen asiaan liittyvistä liikesalaisuuksista. Mitä helkuttia? Liikesalaisuuksia? Kaupungilla ei voi olla liikesalaisuuksia. Veronmaksajien ei haluta tietävän minkälaisen kustannuspallon he saivat jalkaansa. Valtuustoa ei koko asia näytä kiinnostavan eikä se välitä, vaikka sen päätöksiä ei edes noudatettaisi.

      • Anonyymi

        Todellista huippuosaamista kun sopimukseen saatiin neuvoteltua mahdollisuus hyötyä messuista aiempaa enemmän, jos ensi kesänä kävijöitä riittää messualueella.
        Jos ja jos. Asuntomessut Osuuskunta nappaa 80% pääsylipputuloista 150 000 kävijään asti. Onko tähän saatu aikaan joku muutos? Kenties 140 000 kävijän jälkeen kaupungin osuus nousee? Hällä väliä. Hiluja ne lipputulot joka tapauksessa ovat, kun messut tulevat maksamaan kaupungille noin 650 000 euroa päivässä.

        Saakelin tunarit!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todellista huippuosaamista kun sopimukseen saatiin neuvoteltua mahdollisuus hyötyä messuista aiempaa enemmän, jos ensi kesänä kävijöitä riittää messualueella.
        Jos ja jos. Asuntomessut Osuuskunta nappaa 80% pääsylipputuloista 150 000 kävijään asti. Onko tähän saatu aikaan joku muutos? Kenties 140 000 kävijän jälkeen kaupungin osuus nousee? Hällä väliä. Hiluja ne lipputulot joka tapauksessa ovat, kun messut tulevat maksamaan kaupungille noin 650 000 euroa päivässä.

        Saakelin tunarit!

        https://www.minttujaville.fi/Muki-Saatanan-tu

        Valtuustolle ja hallitukselle uudet kahvimukit kokouksien puffettiin. Puheenjohtajille kultareunuksin varustetut erikoisvalmisteiset mukit ja tietysti myös kaikkein ylimmälle johtajalle. Mukit voidaan hankkia viranhaltijapäätöksellä.


      • Anonyymi

        Kaupunginjohtajan mukaan Loviisa tähtää huomattavasti Naantalia (116 000) korkeampaan kävijämäärään. Joko haamutikettejä on myynnissä tiskin alta? Millä nimikkeillä asuntomessut näkyvät kaupungin tilinpäätöksessä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaupunginjohtajan mukaan Loviisa tähtää huomattavasti Naantalia (116 000) korkeampaan kävijämäärään. Joko haamutikettejä on myynnissä tiskin alta? Millä nimikkeillä asuntomessut näkyvät kaupungin tilinpäätöksessä?

        Asuntomessujen järjestämisestä kaupunkikonsernille aiheutuvia kuluja pyritään peittelemään hulvattomalla väitteellä, että kaikki infrastruktuuri olisi rakennettu muutenkin ja messut maksa eivät juuri mitään. Infrastruktuurin rakentamisen on kerrottu maksavan "vain" uuden koulun verran. Maksoiko Lovisavikenin koulu 20 miljoonaa? Ei maksanut. Tähän saagaan liittyy myös perätön väite uuden Kuningattarenrannan kaupunginosan rakentamisesta, vaikka kyseessä on edelleenkin Määrlahti 10. kaupunginosa. Se käy ilmi myös kaava-asiakirjoista. Minkäänlaista selkeää yhteenvetoa kaupunkikonsernille aiheutuneista / aiheutuvista kustannuksista ei ole esitetty eikä esitetä. Tähän peittelyyn on oltava kunnallispolitikkojen enemmistön tuki ja he eivät takuulla halua veronmaksajien tietävän todellisia kustannuksia, jotka ovat pikkukaupungin taloudellinen kantokyky huomioiden järjettömän suuret.


    • Anonyymi

      Lovisaviken on liisattu ja kaupunki on vuokralla koulurakennuksessa jonka rakennuskulut maksoi omistaja.

      • Anonyymi

        Rakennuskulut maksoi kaupunki, joka rahoitti hankkeen lainaakin kalliimmaksi tulevalla leasing-rahoituksella. Lainakannan suuruutta ilmoitettaessa leasing-rahoitusta ei niihin lasketa, vaikka pitäisi. Ainakin muutama vuosi sitten leasing-rahoitusta oli noin 19 miljoonan edestä. Jopa Lovisavikenin koulun Seurahuoneen kalusteita hankittiin noin 0 7 miljoonan edestä leasing-rahoituksella.
        Koulun omistaja on siis kaupunki, jonka omalle vastuulle jää esim. rakennuksen mahdolliset rakennusvirheet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rakennuskulut maksoi kaupunki, joka rahoitti hankkeen lainaakin kalliimmaksi tulevalla leasing-rahoituksella. Lainakannan suuruutta ilmoitettaessa leasing-rahoitusta ei niihin lasketa, vaikka pitäisi. Ainakin muutama vuosi sitten leasing-rahoitusta oli noin 19 miljoonan edestä. Jopa Lovisavikenin koulun Seurahuoneen kalusteita hankittiin noin 0 7 miljoonan edestä leasing-rahoituksella.
        Koulun omistaja on siis kaupunki, jonka omalle vastuulle jää esim. rakennuksen mahdolliset rakennusvirheet.

        Olisiko oppilaiden ja opettajien pitänyt menettää terveytensä vanhassa koulussa???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisiko oppilaiden ja opettajien pitänyt menettää terveytensä vanhassa koulussa???

        Tietenkin olisi, oltaisiin päästy turhista kulueristä eroon ja säästetty rahaa. En tiedä mitä varten mutta ainakaan ei olisi tuhlattu niinkuin turhiin asuntomessuihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisiko oppilaiden ja opettajien pitänyt menettää terveytensä vanhassa koulussa???

        Kyse on siitä, että asuntomessujen aiheuttamia kustannuksia on yritetty vähätellä väittämällä infrastruktuurin maksavan "vain" yhden koulun rakentamiseen verran. Tieto on puppua, koska Lovisavikenin koulun rakentaminen ei maksanut 20 miljoonaa, kuten vain messujen järjestämistä varten tarvitun infrastruktuurin rakentaminen. Leasing-rahoitus on puolestaan esimerkki kaupungin todellisen velkaantumisen piilottelusta, koska sitä ei lasketa mukaan velkojen määrään.

        Kukaan ei sinänsä ole vastustanut uuden koulun rakentamista ja asuntomessuihin käytetyt varat olisi tullut käyttää uusien päiväkotien rakentamiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rakennuskulut maksoi kaupunki, joka rahoitti hankkeen lainaakin kalliimmaksi tulevalla leasing-rahoituksella. Lainakannan suuruutta ilmoitettaessa leasing-rahoitusta ei niihin lasketa, vaikka pitäisi. Ainakin muutama vuosi sitten leasing-rahoitusta oli noin 19 miljoonan edestä. Jopa Lovisavikenin koulun Seurahuoneen kalusteita hankittiin noin 0 7 miljoonan edestä leasing-rahoituksella.
        Koulun omistaja on siis kaupunki, jonka omalle vastuulle jää esim. rakennuksen mahdolliset rakennusvirheet.

        Ästeepeen valtuuston puheenvuorossa sanotaan:
        Kuntaliitoksen jälkeen kaupungin lainakanta oli pitkään alhainen. Valtuustossa nähtiin lainakannan kipukynnykseksi tuolloin reilua 2 000 euroa per asukas. Lainamäärän huomattavaa kasvua viimeisen kuuden vuoden aikana on perusteltu mm. kouluinvestoinneilla. Kaksi uutta koulua toteutettiin kuitenkin leasing-rahoituksella, eli kaupunki ei omista kiinteistöjä, vaan on niissä vuokralla. Mihin huomattava velkamäärämme on käytetty?


    • Anonyymi

      Matkamessuilla on jaossa kuningattaren pahvikruunuja ja tikkareita. Seuraavassa valtuuston kokouksessa koko porukalle pitää jakaa kruunut ja lavalla istuville sen lisäksi myös tikkarit.

      • Anonyymi

        Foliokruunu on Loviisan asuntomessujen symboli! Uutena vuotena direktör esiintyi kuvassa silinterihattu päässä.
        Onko hatussa foliovuori? Ainakin sen jutuista ja esiintymisistä päätellen materiaali saattaa olla foliota.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Foliokruunu on Loviisan asuntomessujen symboli! Uutena vuotena direktör esiintyi kuvassa silinterihattu päässä.
        Onko hatussa foliovuori? Ainakin sen jutuista ja esiintymisistä päätellen materiaali saattaa olla foliota.

        Sopisi messusirkustirehtöörin virka-asuksi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sopisi messusirkustirehtöörin virka-asuksi!

        Messut ovat Cirkus Leppäkertun suurin ja kaikkien aikojen kallein näytös!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Messut ovat Cirkus Leppäkertun suurin ja kaikkien aikojen kallein näytös!

        Loviisan henkinen kehitys on jämähtänyt ruotsalaisuuden fiktiiviseen pilvilinnaan. Unohdettu on se talouden kasvun ja kulttuurin kukoistuksen sekä vapauden aika, joka Lovisalla oli Venäjän vallan aikana.

        Omassa Lovisa-kuplassa ja väärää aikakautta elävä Oker-Blom on ohijohtamisellaan saanut aikaan moraalisen hävityksen ja kaaoksen kaupungin hallinnossa sekä kaupunkikonsernin vararikkoon vievän velkaantumisen. Kun sote-palvelut valtionosuuksineen siirtyivät tammikuun alussa hyvinvointialueille, niin kuntien tuloveroprosentteja leikattiin 12,64 prosenttiyksikköä valtion hyväksi. Tämän seurauksena lasten ja nuorten palveluista tulee Lovisan suurin toimiala. Säästöt kohdistuvat yleensä sinne missä on suurimmat menot. Nyt leikkurille on yksi ilmeinen osoite. Lovisa-konsernia rasittavat noin 100 miljoonan euron velat ja leasing-sitoumukset jäävät sote-uudistuksessa Lovisan yksin hoidettavaksi. Vaalien jälkeen kokoomuksen Orpo ja persujen Purra lopettavat valtion nykymenon velkaantumisessa, näin loppuu sen elintason ylläpito, jota ei ole ansaittu.

        Nyt on tarrauduttu suomenruotsalaisuuteen ja sillä luotuun loviisalaiseen uuteen totuuteen. Oker-Blom on kutsunut omin päin prinsessa Victoria avaamaan Loviisan Asuntomessut 2023, näin vuosisatoja jatkuneelle henkiselle alamaisuudelle olisi saatu uusi merkkipaalu. Prinsessan kutsun motivoimana huomattiin raatihuoneella oleva 1,5 miljoonan euron somistustarve, valtuusto lausui somistuseuroille JAA. Heikolla itsetunnolla elävän Johtajan oli järjestettävä riittävän fiinit tilat, jotta kuplivan maistelu prinsessan kanssa onnistuisi ja julkisuutta tulisi tolkuttomasti. Victorialta tuli rukkaset ja raatihuoneen somistaminen tuli maksamaan yli 2 miljoonaa euroa. Mitä tästä opittiin raatihuoneella? Ilmeisesti Ruotsin hovi rinnastaa asuntomessut samaan tapahtumaluokkaan kuin maatalousnäyttelyt. Samoin opittiin, että kaupungin korjaushankkeisiin on varattava Remontti-Reiskoille sovitun hinnan lisäksi 30–100 % euroja” yllättävien lisätöiden” tekoon.

        Enää ei ole ilmaista eikä halpaa velkarahaa idioottihankkeisiin.

        Tämä sfpn Lovisan toimipisteen ruotsalaisuuden mainoskampanjalla ei saada aikaan hyvinvointia Loviisan.


    • Anonyymi

      Messuista vastuulliset ja paikallinen lehdistö ovat yhä enenevissä määrin menettäneet kosketuksensa taloudelliseen todellisuuteen ja keskittyvät tärkeiden asioiden sijasta siihen, miten asiat esitetään kaupunkilaisille ja myös poliittisille päättäjille.

    • Anonyymi

      Miksi rivitalotyömaa on pimee, onko naulat loppu?

      • Anonyymi

        Onko fyrkat loppu? Eikö Loviisan Asunnot Oy voisi ostaa rivitalon kaikki luukut, että talo saataisiin valmiiksi ja messujen näyttelykohteeksi? Ei muuta kuin Raatihuoneelta omistaohjauskäsky liikkeelle ja yhtiölle pesämunaksi lisää korotonta ja lyhennysvapaata pääomalainaa. Lasku tästäkin riemusta veronmaksajille kuten aiemminkin puukerrostalon casessa.


    • Anonyymi

      Onko täällä ketään joka olisi saanut yhteiskunnallisesti aikaan mitään merkittävää? Miljoonien lainakin lasketaan merkittäväksi teoksi vaikka sen takaisinmaksu olisi unohtunut. Nyt saa häpeilemättä retostella omilla saavutuksilla!!!

      • Anonyymi

        Tarkoituksesi on ilmeisesti kautta rantain kertoa, että asuntomessut ovat merkittävä saavutus? Johtaja julisti messujen saamisen olevan mahtava tilaisuus ja voitto. Voittolla revittely on täyttä potaskaa, koska pikkukaupunki oli vuoden 2023 asuntomessujen ainoa hakija. Asuntomessut Osuuskunta viis veisaa edes puitesopimuksen ehdoista, että pitäisi olla 26 näyttelykohdetta. Kelluvien talojen ja salaattitalon puuttuminen ei haittaa, koska Asuntomessut Osuuskunta, päinvastoin kuin kaupunki, ei ole messuihin montaa roposta laittanut ja ottaa saatavissa olevista rahoista mitä irti lähtee eli esim. 80 % lipputuloista 150 000 kävijään saakka. Kerrotaan johtajan himself neuvotelleen mahtavan ja liikesalaisuuksia sisältävän yhteistyösopimuksen, jonka mukaan kävijöiden lukumäärä on laskettu 140 000 kävijään. Upeeta mahtavaa! Asuntomessut ja kolmisenkymmentä kaupungin kartalle asettavaa kunnian päivää maksavat kaupunkikonsernille noin 20 miljoonaa. Siten kulujen kattamiseksi messuvierailta pitäisi nyhtää noin 650 000 euroa päivässä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkoituksesi on ilmeisesti kautta rantain kertoa, että asuntomessut ovat merkittävä saavutus? Johtaja julisti messujen saamisen olevan mahtava tilaisuus ja voitto. Voittolla revittely on täyttä potaskaa, koska pikkukaupunki oli vuoden 2023 asuntomessujen ainoa hakija. Asuntomessut Osuuskunta viis veisaa edes puitesopimuksen ehdoista, että pitäisi olla 26 näyttelykohdetta. Kelluvien talojen ja salaattitalon puuttuminen ei haittaa, koska Asuntomessut Osuuskunta, päinvastoin kuin kaupunki, ei ole messuihin montaa roposta laittanut ja ottaa saatavissa olevista rahoista mitä irti lähtee eli esim. 80 % lipputuloista 150 000 kävijään saakka. Kerrotaan johtajan himself neuvotelleen mahtavan ja liikesalaisuuksia sisältävän yhteistyösopimuksen, jonka mukaan kävijöiden lukumäärä on laskettu 140 000 kävijään. Upeeta mahtavaa! Asuntomessut ja kolmisenkymmentä kaupungin kartalle asettavaa kunnian päivää maksavat kaupunkikonsernille noin 20 miljoonaa. Siten kulujen kattamiseksi messuvierailta pitäisi nyhtää noin 650 000 euroa päivässä!

        Osaatko lukea muiden kirjoituksia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osaatko lukea muiden kirjoituksia?

        Ei kannata välittää. Kepulimainen vastaus jossa kysymykseen vastataan kysymyksellä. Loppukaneetiksi vuorisaarna ja...

        priceless.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osaatko lukea muiden kirjoituksia?

        Valistamisesi on toivoton tehtävä, mutta yritetään nyt kuitenkin.

        Kunnan ylin päättävä elin on valtuusto, jonka jäsenet äänioikeutetut kuntalaiset valitsevat neljän vuoden välein järjestettävillä yleisillä ja yhtäläisillä kuntavaaleilla. Valtuusto valitsee jäsenet kunnanhallitukseen, jonka tehtävänä on valmistella valtuuston päätökset ja panna ne täytäntöön.
        Kunnan päätöksentekoprosessi voidaan jakaa karkeasti vireille tuloon, valmisteluun, päätöksentekoon, toimeenpanoon ja arviointiin.
        Kaupunkilaisten ja esim. yhdistysten kannattaa pyrkiä vaikuttamaan asioihin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, sillä päätöksentekoon asti edennyttä asiaa on usein vaikea muuttaa.
        Valtuuston kokousta lukuun ottamatta asioista päätetään yleensä viranhaltijan esittelystä. Valtuustolle asiat valmistelee kunnanhallitus tai tietyissä tilanteissa tarkastuslautakunta tai tilapäinen valiokunta. Muissa toimielimissä valmistelusta on vastuussa esittelijä. Valtuuston kokouksessa puheenjohtaja esittelee asian valmistelun useimmiten esityslistaan viitaten.
        Valmistelun perusteella esittelijän velvollisuus on tehdä päätösehdotus asian ratkaisijalle.

        Kaupunkilainen voi siis yrittää vaikuttaa asioihin vain vaaleissa äänestämällä ja asioiden valmisteluvaiheessa, mutta täällä ei kansalaisten mielipiteitä yleensä kuunnella ja jos joku mielipiteensä esittää, niin hänet leimataan valittajaksi. Turha on siis perätä kaupunkilaisilta tekoja ja saavutuksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valistamisesi on toivoton tehtävä, mutta yritetään nyt kuitenkin.

        Kunnan ylin päättävä elin on valtuusto, jonka jäsenet äänioikeutetut kuntalaiset valitsevat neljän vuoden välein järjestettävillä yleisillä ja yhtäläisillä kuntavaaleilla. Valtuusto valitsee jäsenet kunnanhallitukseen, jonka tehtävänä on valmistella valtuuston päätökset ja panna ne täytäntöön.
        Kunnan päätöksentekoprosessi voidaan jakaa karkeasti vireille tuloon, valmisteluun, päätöksentekoon, toimeenpanoon ja arviointiin.
        Kaupunkilaisten ja esim. yhdistysten kannattaa pyrkiä vaikuttamaan asioihin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, sillä päätöksentekoon asti edennyttä asiaa on usein vaikea muuttaa.
        Valtuuston kokousta lukuun ottamatta asioista päätetään yleensä viranhaltijan esittelystä. Valtuustolle asiat valmistelee kunnanhallitus tai tietyissä tilanteissa tarkastuslautakunta tai tilapäinen valiokunta. Muissa toimielimissä valmistelusta on vastuussa esittelijä. Valtuuston kokouksessa puheenjohtaja esittelee asian valmistelun useimmiten esityslistaan viitaten.
        Valmistelun perusteella esittelijän velvollisuus on tehdä päätösehdotus asian ratkaisijalle.

        Kaupunkilainen voi siis yrittää vaikuttaa asioihin vain vaaleissa äänestämällä ja asioiden valmisteluvaiheessa, mutta täällä ei kansalaisten mielipiteitä yleensä kuunnella ja jos joku mielipiteensä esittää, niin hänet leimataan valittajaksi. Turha on siis perätä kaupunkilaisilta tekoja ja saavutuksia.

        Miten tämä liittyy siihen että sivuutit alkuperäisen kysymyksen? Osaatko lukea muiden kirjoituksia?

        Nämä "copy-paste" vastaukset on näillä palstoilla nähty niin moneen kertaan että ne ovat jo menettäneet uutisarvonsa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten tämä liittyy siihen että sivuutit alkuperäisen kysymyksen? Osaatko lukea muiden kirjoituksia?

        Nämä "copy-paste" vastaukset on näillä palstoilla nähty niin moneen kertaan että ne ovat jo menettäneet uutisarvonsa.

        Osaat lukea, mutta et ymmärrä lukemaasi. Peräät kaupunkilaisilta yhteiskunnallisesti merkittäviä tekoja. Mitä ihmettä oikein tarkoitat? Ymmärrätkö yleensä mitä edes ovat yhteiskunnalliset asiat?

        Mitä ovat yhteiskunnalliset asiat?

        Se koostuu ihmisistä ja heidän yhteisöistään, jotka asuvat ja ovat vuorovaikutuksessa tietyllä maantieteellisellä alueella; myös erilaiset instituutiot, poliittiset käytännöt tai valtarakenteet, infrastruktuuri ja kulttuuri ovat osa yhteiskuntaa. Yhteiskuntaan kuuluvat myös ihmisyksilöt, perheet ja suvut.

        Yhteiskunnallinen vaikuttaminen

        Kansalaiset voivat vaikuttaa lainsäädäntöön paitsi äänestämällä vaaleissa myös tekemällä eduskunnalle kansalaisaloitteita ja hankkimalla niille tarvittavan määrän kannattajia. Kuntalaiset voivat vaikuttaa kunnan päätöksentekoon muun muassa kuntalaisaloitteilla ja osallistumalla lähidemokratiatoimintaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osaat lukea, mutta et ymmärrä lukemaasi. Peräät kaupunkilaisilta yhteiskunnallisesti merkittäviä tekoja. Mitä ihmettä oikein tarkoitat? Ymmärrätkö yleensä mitä edes ovat yhteiskunnalliset asiat?

        Mitä ovat yhteiskunnalliset asiat?

        Se koostuu ihmisistä ja heidän yhteisöistään, jotka asuvat ja ovat vuorovaikutuksessa tietyllä maantieteellisellä alueella; myös erilaiset instituutiot, poliittiset käytännöt tai valtarakenteet, infrastruktuuri ja kulttuuri ovat osa yhteiskuntaa. Yhteiskuntaan kuuluvat myös ihmisyksilöt, perheet ja suvut.

        Yhteiskunnallinen vaikuttaminen

        Kansalaiset voivat vaikuttaa lainsäädäntöön paitsi äänestämällä vaaleissa myös tekemällä eduskunnalle kansalaisaloitteita ja hankkimalla niille tarvittavan määrän kannattajia. Kuntalaiset voivat vaikuttaa kunnan päätöksentekoon muun muassa kuntalaisaloitteilla ja osallistumalla lähidemokratiatoimintaan.

        Eli vastauksesi on ettet ole saanut mitään aikaan mutta olet paras arvostelemaan muita.


    • Anonyymi

      Kaupungilla puksutti kesällä maastoauton vetämä juna, jonka perässä oli muutama vaunu. Direktöörin eko-maasto-bemu voitais laittaa hallituksen määräyksellä messujen aikana kerrankin todelliseen hyötykäyttöön ja vetämään samanlaista junaa jolla vieraat kuljetetaan Ruukissa sijaitsevaan oheiskohteeseen. Iltaisin juna vois kuljettaa janoisia messuvieraita airbnb-majoituspaikkojen ja Laivasillan ryyppykeskuksen välillä.

      • Anonyymi

        Noinkin mehukkaasta aiheesta sä et saa koskaan mitään hauskaa irti! Pitäisikö lopettaa ja keskittyä vaan niihin madonlukuihin ja lakipykäliin? Vittuilu on vaikea laji, jätä se osaaville.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noinkin mehukkaasta aiheesta sä et saa koskaan mitään hauskaa irti! Pitäisikö lopettaa ja keskittyä vaan niihin madonlukuihin ja lakipykäliin? Vittuilu on vaikea laji, jätä se osaaville.

        Kuten sulle, joka olet todellinen alan mestari.
        Direktöörin kiesi on muuten ajettu paskaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuten sulle, joka olet todellinen alan mestari.
        Direktöörin kiesi on muuten ajettu paskaksi.

        Oliko Caroliina ratissa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oliko Caroliina ratissa?

        Tämä kuvaa raadollisuuttasi täydellisesti. Sinua ei kiinnosta yhtään henkilövahingot. Sinua kiinnostaa vain kuka maksaa korjauskulut ja voisiko ne vierittää toisille. Katso peiliin ja ole varovainen liikenteessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuten sulle, joka olet todellinen alan mestari.
        Direktöörin kiesi on muuten ajettu paskaksi.

        Pitää muuten paikkansa, sinä vaan et ole hauska. Valittamisessa ja kyylänä sinä olet parasta A-ryhmää, joten pysy vaan sillä puolella, se on sinun juttu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noinkin mehukkaasta aiheesta sä et saa koskaan mitään hauskaa irti! Pitäisikö lopettaa ja keskittyä vaan niihin madonlukuihin ja lakipykäliin? Vittuilu on vaikea laji, jätä se osaaville.

        Vituttaako sua?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitää muuten paikkansa, sinä vaan et ole hauska. Valittamisessa ja kyylänä sinä olet parasta A-ryhmää, joten pysy vaan sillä puolella, se on sinun juttu.

        Sun kommentti on todella hauska ja suorastaan ratkiriemukas. Sää oot mestari! Yritä kuitenkin hauskuudessa ylittää direktöörin juttu, että Kuningattarenrannan infrastruktuuri olisi rakennettu muutenkin ja ilman asuntomessujen järjestämistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sun kommentti on todella hauska ja suorastaan ratkiriemukas. Sää oot mestari! Yritä kuitenkin hauskuudessa ylittää direktöörin juttu, että Kuningattarenrannan infrastruktuuri olisi rakennettu muutenkin ja ilman asuntomessujen järjestämistä.

        Se on kans ihan max. huippua oleva joke ettei infrastruktuurin rakentamiskuluilla ole mitään tekemistä asuntomessujen järjestämisen kanssa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sun kommentti on todella hauska ja suorastaan ratkiriemukas. Sää oot mestari! Yritä kuitenkin hauskuudessa ylittää direktöörin juttu, että Kuningattarenrannan infrastruktuuri olisi rakennettu muutenkin ja ilman asuntomessujen järjestämistä.

        Vitsiniekka julisti valtuustolle jotain tähän tapaan että täällä noudatetaan lakia. Viimeksi kärähtivät osakeyhtiölain rikkomisesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sun kommentti on todella hauska ja suorastaan ratkiriemukas. Sää oot mestari! Yritä kuitenkin hauskuudessa ylittää direktöörin juttu, että Kuningattarenrannan infrastruktuuri olisi rakennettu muutenkin ja ilman asuntomessujen järjestämistä.

        Kiitos, sinuun verrattuna kuka vain on. ;) Mitään uutta kyyläruudussa tänään, oletko ollut passissa donitsipussin kanssa? Monelta tirehtööri heräsi jne.?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos, sinuun verrattuna kuka vain on. ;) Mitään uutta kyyläruudussa tänään, oletko ollut passissa donitsipussin kanssa? Monelta tirehtööri heräsi jne.?

        Kait sää nyt sen itse tiedät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos, sinuun verrattuna kuka vain on. ;) Mitään uutta kyyläruudussa tänään, oletko ollut passissa donitsipussin kanssa? Monelta tirehtööri heräsi jne.?

        Torikamerasta voi talvisaikaan havainnoida, että kellotornin kulmahuone on yleensä virka-aikaan pimeänä. Heh, heh.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vitsiniekka julisti valtuustolle jotain tähän tapaan että täällä noudatetaan lakia. Viimeksi kärähtivät osakeyhtiölain rikkomisesta.

        AVI:n antaman ympäristöluvan kaikkia määräyksiä ei ole noudatettu ja valvontavelvolliset vain pyörittelevät peukaloitaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        AVI:n antaman ympäristöluvan kaikkia määräyksiä ei ole noudatettu ja valvontavelvolliset vain pyörittelevät peukaloitaan.

        Täällä on voimassa Lex Lovisa. Lakia sovelletaan välillä vain tarkoitusmukaisuuden periaatetta noudattaen. Silloin kun esimerkiksi jonkun lakipykälän nojalla voidaan tehdä joku jotain tahoa hyödyttävä tai omaa valtaa osoittava päätös, niin se tehdään ja sen noudattamista valvotaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        AVI:n antaman ympäristöluvan kaikkia määräyksiä ei ole noudatettu ja valvontavelvolliset vain pyörittelevät peukaloitaan.

        Vellihousut populistit täällä valittaa. Suomessa voi tehdä helpommin rikosilmoituksen netissä kuin hokea samaa agendaa nettipalstalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vellihousut populistit täällä valittaa. Suomessa voi tehdä helpommin rikosilmoituksen netissä kuin hokea samaa agendaa nettipalstalla.

        Lupamääräysten valvonta kuuluu valvontaviranomaisille, joten vellihousut löytyvät siltä suunnalta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lupamääräysten valvonta kuuluu valvontaviranomaisille, joten vellihousut löytyvät siltä suunnalta.

        Juurikin näin. Yksi hyvä esimerkki määräyksistä piittaamattomasta kaupungin viranhaltijoiden toiminnasta on Pietarintien läjitysaltaiden rakentaminen. Vuoden 2022 kesäkuussa Lovinfon ilmoitustaululla oli näytillä rakennustarkastajan toimenpidelupa läjitysaltaiden rakentamisesta. Asiassa on vain yksi "pieni" likainen yksityiskohta. Läjitysaltaiden penkereet rakennettiin nimittäin jo vuoden 2021 loppupuolella eli suomeksi sanottuna luvatta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juurikin näin. Yksi hyvä esimerkki määräyksistä piittaamattomasta kaupungin viranhaltijoiden toiminnasta on Pietarintien läjitysaltaiden rakentaminen. Vuoden 2022 kesäkuussa Lovinfon ilmoitustaululla oli näytillä rakennustarkastajan toimenpidelupa läjitysaltaiden rakentamisesta. Asiassa on vain yksi "pieni" likainen yksityiskohta. Läjitysaltaiden penkereet rakennettiin nimittäin jo vuoden 2021 loppupuolella eli suomeksi sanottuna luvatta.

        Tutkintapyyntöjä voi tehdä kuka tahansa. Jos te ette halua tehdä asialle mitään niin miksi täällä valitatte? Jos teillä on vakaa halu vaikuttaa niin hakekaa viranhaltijaksi tai pyrkikää eduskuntaan. Populistiset kommentit ja ihmisten loukkaaminen täällä on vain narsismin ilmentymä.

        Toivottavasti ihmiset ymmärtää lopettaa aiheesta lukemisen ja luopumaan kommentoinnista. Tämä keskustelu kuihtuu hetkessä narsistien vertaisryhmäksi. Narsisistin pahin painajainen on toinen narsisti.

        Hyvästi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutkintapyyntöjä voi tehdä kuka tahansa. Jos te ette halua tehdä asialle mitään niin miksi täällä valitatte? Jos teillä on vakaa halu vaikuttaa niin hakekaa viranhaltijaksi tai pyrkikää eduskuntaan. Populistiset kommentit ja ihmisten loukkaaminen täällä on vain narsismin ilmentymä.

        Toivottavasti ihmiset ymmärtää lopettaa aiheesta lukemisen ja luopumaan kommentoinnista. Tämä keskustelu kuihtuu hetkessä narsistien vertaisryhmäksi. Narsisistin pahin painajainen on toinen narsisti.

        Hyvästi.

        Tarkoitatko Suurta Johtajaamme ja sen pakoon pötkiviä alaisia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutkintapyyntöjä voi tehdä kuka tahansa. Jos te ette halua tehdä asialle mitään niin miksi täällä valitatte? Jos teillä on vakaa halu vaikuttaa niin hakekaa viranhaltijaksi tai pyrkikää eduskuntaan. Populistiset kommentit ja ihmisten loukkaaminen täällä on vain narsismin ilmentymä.

        Toivottavasti ihmiset ymmärtää lopettaa aiheesta lukemisen ja luopumaan kommentoinnista. Tämä keskustelu kuihtuu hetkessä narsistien vertaisryhmäksi. Narsisistin pahin painajainen on toinen narsisti.

        Hyvästi.

        Faktatiedon esiin tuominen sai aikaan käsittämättömän reaktion ja vuodatuksen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutkintapyyntöjä voi tehdä kuka tahansa. Jos te ette halua tehdä asialle mitään niin miksi täällä valitatte? Jos teillä on vakaa halu vaikuttaa niin hakekaa viranhaltijaksi tai pyrkikää eduskuntaan. Populistiset kommentit ja ihmisten loukkaaminen täällä on vain narsismin ilmentymä.

        Toivottavasti ihmiset ymmärtää lopettaa aiheesta lukemisen ja luopumaan kommentoinnista. Tämä keskustelu kuihtuu hetkessä narsistien vertaisryhmäksi. Narsisistin pahin painajainen on toinen narsisti.

        Hyvästi.

        Bye bye narcissist!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Faktatiedon esiin tuominen sai aikaan käsittämättömän reaktion ja vuodatuksen.

        Niin tai sitten osui ja uppos. Aina silloin tulee käsittämätön vuodatus kommentti. :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin tai sitten osui ja uppos. Aina silloin tulee käsittämätön vuodatus kommentti. :D

        Jos tuo esille faktatietoja hallinnon huonosta määräysten vastaisesta toiminnasta, niin on valittaja, alkoholisti, narsisti jne.

        Priceless!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos tuo esille faktatietoja hallinnon huonosta määräysten vastaisesta toiminnasta, niin on valittaja, alkoholisti, narsisti jne.

        Priceless!

        Prikulleen näin. Tämän keskustelun aiheet liittyvät asuntomessuihin. Kaikkia se ei miellytä ja keskustelu yritetään saada loppumaan esittämällä käsittämättömiä syytöksiä ja rienauksia muita kirjoittajia kohtaan. Itse asioihin ei oteta kantaa ja niistä ei haluta keskustella. Selvää trollausta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Prikulleen näin. Tämän keskustelun aiheet liittyvät asuntomessuihin. Kaikkia se ei miellytä ja keskustelu yritetään saada loppumaan esittämällä käsittämättömiä syytöksiä ja rienauksia muita kirjoittajia kohtaan. Itse asioihin ei oteta kantaa ja niistä ei haluta keskustella. Selvää trollausta.

        Ja te ette rienaa ja syyttele koskaan ketään tai käy muissa ketjuissa kirjoittamassa aiheen vierestä? Ai niin, mutta tehän ette muuta teekkään! Koittakaa nyt kestää mitä itse viljelette, p***et!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja te ette rienaa ja syyttele koskaan ketään tai käy muissa ketjuissa kirjoittamassa aiheen vierestä? Ai niin, mutta tehän ette muuta teekkään! Koittakaa nyt kestää mitä itse viljelette, p***et!

        Keskustelun aihe on tämä:

        Kuningattarenranta - suuri utopia, keskustelu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja te ette rienaa ja syyttele koskaan ketään tai käy muissa ketjuissa kirjoittamassa aiheen vierestä? Ai niin, mutta tehän ette muuta teekkään! Koittakaa nyt kestää mitä itse viljelette, p***et!

        Sä sanoit jo hyvästi. Mitä enää täällä roikut. Asuntomessut ovat pellejen hanke!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keskustelun aihe on tämä:

        Kuningattarenranta - suuri utopia, keskustelu

        Hieno hanke, lisää tuollaisia. Veltot valittajat panikoi, kiukuttelee kuin pienet lapset itkupotkuraivareineen ja kuvittelee saavansa tällä jotain aikaan. Pitkäisikö selailla muutama sata sivua taaksepäin ja löytyy samat itkuvirret, mutta eri aiheet. Miten on mennyt niinku omasta mielestä? Kymmenentuhannen "faktatiedon" ja lakipykälän jälkeen. Pure zero! S*****n tunarit!😁


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sä sanoit jo hyvästi. Mitä enää täällä roikut. Asuntomessut ovat pellejen hanke!

        Not me, minä nautiskelen pellejen jutuista makeasti naureskelen.:D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hieno hanke, lisää tuollaisia. Veltot valittajat panikoi, kiukuttelee kuin pienet lapset itkupotkuraivareineen ja kuvittelee saavansa tällä jotain aikaan. Pitkäisikö selailla muutama sata sivua taaksepäin ja löytyy samat itkuvirret, mutta eri aiheet. Miten on mennyt niinku omasta mielestä? Kymmenentuhannen "faktatiedon" ja lakipykälän jälkeen. Pure zero! S*****n tunarit!😁

        Sinulla on oikeus mielipiteeseesi, vaikka et tietenkään pysty tämän hankkeen hienoutta mitenkään perustelemaan. Vaadit lisää tuollaisia. Siitä voi helposti mennä takuuseen, ettei toista 20 miljoonan hanketta enää hevillä tule, koska kaupungilla ei riitä siihen enää fyrkka ja lainanottokyky.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Not me, minä nautiskelen pellejen jutuista makeasti naureskelen.:D

        Seuraat ilmeisesti makeasti naureskellen valtuuston istuntoja ja johtajan ratkiriemukkaita selityksiä ylhäältä näyttämöltä. Sanomalehdistä saa myös aika ajoin lukea sen hupijuttuja. Heh, heh, hahhaa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Seuraat ilmeisesti makeasti naureskellen valtuuston istuntoja ja johtajan ratkiriemukkaita selityksiä ylhäältä näyttämöltä. Sanomalehdistä saa myös aika ajoin lukea sen hupijuttuja. Heh, heh, hahhaa...

        No en todellakaan, minulla on elämä, se on ihmisen parasta aikaa. Kannattaa kokeilla, se on tuolla ulkona. :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulla on oikeus mielipiteeseesi, vaikka et tietenkään pysty tämän hankkeen hienoutta mitenkään perustelemaan. Vaadit lisää tuollaisia. Siitä voi helposti mennä takuuseen, ettei toista 20 miljoonan hanketta enää hevillä tule, koska kaupungilla ei riitä siihen enää fyrkka ja lainanottokyky.

        Niin sitä voisi luulla, kun luulee olevansa parempi kuin muut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No en todellakaan, minulla on elämä, se on ihmisen parasta aikaa. Kannattaa kokeilla, se on tuolla ulkona. :D

        Ahaa, siksi et pysykään kellotornissa toimistossa, vaan yleensä olet jossain ulkona.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin sitä voisi luulla, kun luulee olevansa parempi kuin muut.

        Kerro nyt miksi asuntomessuhanke on hieno.
        Hankkeen plussat ovat:
        -
        -
        -
        ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ahaa, siksi et pysykään kellotornissa toimistossa, vaan yleensä olet jossain ulkona.

        Menisit nyt rohkeasti juttelemaan sen suuren rakkautesi kanssa kun noin epätoivoisesti kuvittelet täällä päiväunissasi jatkuvasti hänen kanssaan keskustelevasi. Eihän tuollsesta kaipuusta muuten jää kuin ikuiset arvet sydämmeen. :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerro nyt miksi asuntomessuhanke on hieno.
        Hankkeen plussat ovat:
        -
        -
        -
        ?

        Niitä on useita, mutta kyllä kaikkein hienointa siinä on, että sinua se harmittaa niin helvetisti. :D
        Kannatan kaikkea mikä saa noin m****n ihmisen päivän pilattua näinkin pahanpäiväisesti. Se tuottaa suunnatonta mielihyvää. :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niitä on useita, mutta kyllä kaikkein hienointa siinä on, että sinua se harmittaa niin helvetisti. :D
        Kannatan kaikkea mikä saa noin m****n ihmisen päivän pilattua näinkin pahanpäiväisesti. Se tuottaa suunnatonta mielihyvää. :D

        No, huvinsa kullakin. Huvit voivat myös olla kieroutuneita kuten sulla.

        Et pysty esittämään yhtä ainutta hankkeen plussaa.
        Varmaan joitakin positiivisia asioita voi olla, mutta ne jäävät kaikki jättimäisen miinuksen varjoon ja tämä miinus on messujen järjestämisestä aiheutunut jättilasku.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ahaa, siksi et pysykään kellotornissa toimistossa, vaan yleensä olet jossain ulkona.

        Ahaa, onko liikaa vapaa-aikaa veronmaksajienpiikkin kun ollaan jatkuvasti passissa? Kehtaa vielä ylpeillä suoraan väijystä! :D


    • Anonyymi

      Johtajan voisi lomauttaa loppuajaksi taloudellisista syistä

      • Anonyymi

        Monelle palstalle kirjoittajalle sopisi sama analyysi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monelle palstalle kirjoittajalle sopisi sama analyysi.

        Trolli on "lomautettu" jo vuosia sitten. T:PH


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Trolli on "lomautettu" jo vuosia sitten. T:PH

        Ilmeisesti kohteen palkkalistoilta? :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Trolli on "lomautettu" jo vuosia sitten. T:PH

        Kyllä se on nähty raatihuoneen 2. kerroksen nurkkahuoneessa silloin tällöin, mutta harvoin. Kukaan ei tiedä missä se on ja mitä se tekee? Ei ainakaan kaupungin töitä, sillä pisnes-enkelillä on niin paljon sivuhommia ettei raatihuoneelle ehdi.
        Onkelma on myös, että bemari on romutettu, joten työmatka jaloin tai veronmaksajien piikkiin taksilla. Kuka oli kolarissa ratissa? Enkeli vai pokaali!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se on nähty raatihuoneen 2. kerroksen nurkkahuoneessa silloin tällöin, mutta harvoin. Kukaan ei tiedä missä se on ja mitä se tekee? Ei ainakaan kaupungin töitä, sillä pisnes-enkelillä on niin paljon sivuhommia ettei raatihuoneelle ehdi.
        Onkelma on myös, että bemari on romutettu, joten työmatka jaloin tai veronmaksajien piikkiin taksilla. Kuka oli kolarissa ratissa? Enkeli vai pokaali!

        Olinkin unohtanut jo sen päivän vuosia sitten kun "romutit" oman uskottavuutesi kuntalaisten silmissä. Se oli surullista. T:PH


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olinkin unohtanut jo sen päivän vuosia sitten kun "romutit" oman uskottavuutesi kuntalaisten silmissä. Se oli surullista. T:PH

        Onko direktöörillä uskottavuutta koskaan ollutkaan? Ehkä hiven alussa, mutta nyt on jo pitkään vastuu ollut kuulijoilla!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olinkin unohtanut jo sen päivän vuosia sitten kun "romutit" oman uskottavuutesi kuntalaisten silmissä. Se oli surullista. T:PH

        Osuva kommentti suuresta Johtajasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko direktöörillä uskottavuutta koskaan ollutkaan? Ehkä hiven alussa, mutta nyt on jo pitkään vastuu ollut kuulijoilla!

        Vid mandatperiodens slut kommer det att finnas
        20 000 invånare här....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko direktöörillä uskottavuutta koskaan ollutkaan? Ehkä hiven alussa, mutta nyt on jo pitkään vastuu ollut kuulijoilla!

        Tuli mieleen tosijuttu puolentoista vuoden takaa. Silloin Oker-Blom nähtiin Galleriassa ja sillä oli oikea elävä kana kainalossa. Nyt Han on taas liikkeellä Galleriassa ja taas tosi iso kana kainalossaan. Toivottavasti tämän kanan lento ei lopu tällä kertaa samalla tavoin kuin aiemmin.


    • Anonyymi

      Paikallinen lehti ilmoitti, että abstraktien korulauseiden toistaminen ei ole mikään median tehtävä ja lehti ei ole mikään kunnan markkinoinnin copy paste-jatke.
      Lieneekö nyt mitta tullut täyteen? Toivottavasti myös messuihin liittyvät korulauseet loppuvat ja absurdit "okkos-uutiset" saavat palstatilaa enää korkeintaan Morjensista ja kaupungin ajankohtaista sivustolta.

    • Anonyymi

      Blomman har vissnat.

    • Anonyymi

      Uudesta kerrostalosta voisi tehdä pakolaiskeskuksen ja ruokailu voisi olla jossain koulussa

      • Anonyymi

        Eikös siinnä lähellä ole mahtavan muurin taakse piilotettu päiväkoti. Sieltä voi järjestää ruokailutilat myös kerrostalon asukkaille. Ilmeisesti liikuntarajoitteisuus on otettu kerrostalossa ja päiväkodissa huomioon?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikös siinnä lähellä ole mahtavan muurin taakse piilotettu päiväkoti. Sieltä voi järjestää ruokailutilat myös kerrostalon asukkaille. Ilmeisesti liikuntarajoitteisuus on otettu kerrostalossa ja päiväkodissa huomioon?

        Kaupunginvaltuusto 16.12.2020/Pykälä 107

        Talousarvio ja taloussuunnitelma 2021–2023

        Kaupunginvaltuusto hyväksyi seuraavat toimenpidealoitteet:

        - Uusi Saaristotien linjaus edellyttää meluhaittojen ehkäisemistä Määrlahden päiväkodin ympäristössä. Päiväkodin lasten viihtyisyys ja varhaiskasvatuspalvelujen vetovoimaisuus alueella turvataan ratkaisuilla, jotka eivät peitä kaikista rakennuksen ikkunoista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaupunginvaltuusto 16.12.2020/Pykälä 107

        Talousarvio ja taloussuunnitelma 2021–2023

        Kaupunginvaltuusto hyväksyi seuraavat toimenpidealoitteet:

        - Uusi Saaristotien linjaus edellyttää meluhaittojen ehkäisemistä Määrlahden päiväkodin ympäristössä. Päiväkodin lasten viihtyisyys ja varhaiskasvatuspalvelujen vetovoimaisuus alueella turvataan ratkaisuilla, jotka eivät peitä kaikista rakennuksen ikkunoista.

        Paikalla käymällä voi todeta, ettei valtuuston päätöstä ole noudatettu. Viranhaltijat tekevät mitä lystäävät ja valvontavelvolliset seisovat rukkaset suorana. Päiväkodin eteen rakennettu kaikki näkymät peittävä "ratkaisu" on pikkukaupungin ikioma Berliinin muuri. Viritelmä maksoi 76 000 euroa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaupunginvaltuusto 16.12.2020/Pykälä 107

        Talousarvio ja taloussuunnitelma 2021–2023

        Kaupunginvaltuusto hyväksyi seuraavat toimenpidealoitteet:

        - Uusi Saaristotien linjaus edellyttää meluhaittojen ehkäisemistä Määrlahden päiväkodin ympäristössä. Päiväkodin lasten viihtyisyys ja varhaiskasvatuspalvelujen vetovoimaisuus alueella turvataan ratkaisuilla, jotka eivät peitä kaikista rakennuksen ikkunoista.

        Koko teksti:

        Kaupunginvaltuusto hyväksyi seuraavat toimenpidealoitteet:

        - Uusi Saaristotien linjaus edellyttää meluhaittojen ehkäisemistä Määrlahden päiväkodin ympäristössä. Päiväkodin lasten viihtyisyys ja varhaiskasvatuspalvelujen vetovoimaisuus alueella turvataan ratkaisuilla, jotka eivät peitä kaikista rakennuksen ikkunoista näkymää merelle ja keskustaan päin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koko teksti:

        Kaupunginvaltuusto hyväksyi seuraavat toimenpidealoitteet:

        - Uusi Saaristotien linjaus edellyttää meluhaittojen ehkäisemistä Määrlahden päiväkodin ympäristössä. Päiväkodin lasten viihtyisyys ja varhaiskasvatuspalvelujen vetovoimaisuus alueella turvataan ratkaisuilla, jotka eivät peitä kaikista rakennuksen ikkunoista näkymää merelle ja keskustaan päin.

        Määrlahden päiväkodin lapset joutuvat kärsimään nyt kaupunginjohtajan laiminlyönnistä ja kyvyttömyydestä valvoa valtuuston päätösten toteuttamista. Nyt pienillä päiväkodin lapsilla on kattava näkymä ylös äärettömään taivaaseen. Kiitos tästä upeasta näkymästä kuuluu ehdottomasti Jan D Oker-Blomille. Ilmeisesti päiväkodin lapset saavat näkymästä jotain raatihuoneella päätettyä maksutonta lisäetua. Kyllä päiväkodin lasten on kiitettävä taivasnäkymästä ja siitä, että suuren Johtajan, Oker-Blommin fiktiiviset ajatukset, työmoraali ja arvot välkkyvät päiväkodin suojaksi rakennetussa "Lovisa AM23”- muurissa.

        Lovisan kaupunginvaltuustolle mahtavat Kiitokset Kuningattarenrantaa koskevista
        toimenpidealoitteista, myös niistä, joita Oker-Blom ja kaupunginhallitus ovat jättänyt toteuttamatta. Valtuuston aloitteiden ajatus ja tarkoitus olivat hienot, valitettavasti Oker-Blom ei pystynyt niitä toteuttamaan.

        Nyt lasten ja heidän vanhempien pitää katsoa ajassa vain eteenpäin ja nähdä myös Oker-Blomin ja kaupunginhallituksen laiminlyönneistä ne positiiviset asiat, jotka selviävät ja toteutuvat joskus myöhemmin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Määrlahden päiväkodin lapset joutuvat kärsimään nyt kaupunginjohtajan laiminlyönnistä ja kyvyttömyydestä valvoa valtuuston päätösten toteuttamista. Nyt pienillä päiväkodin lapsilla on kattava näkymä ylös äärettömään taivaaseen. Kiitos tästä upeasta näkymästä kuuluu ehdottomasti Jan D Oker-Blomille. Ilmeisesti päiväkodin lapset saavat näkymästä jotain raatihuoneella päätettyä maksutonta lisäetua. Kyllä päiväkodin lasten on kiitettävä taivasnäkymästä ja siitä, että suuren Johtajan, Oker-Blommin fiktiiviset ajatukset, työmoraali ja arvot välkkyvät päiväkodin suojaksi rakennetussa "Lovisa AM23”- muurissa.

        Lovisan kaupunginvaltuustolle mahtavat Kiitokset Kuningattarenrantaa koskevista
        toimenpidealoitteista, myös niistä, joita Oker-Blom ja kaupunginhallitus ovat jättänyt toteuttamatta. Valtuuston aloitteiden ajatus ja tarkoitus olivat hienot, valitettavasti Oker-Blom ei pystynyt niitä toteuttamaan.

        Nyt lasten ja heidän vanhempien pitää katsoa ajassa vain eteenpäin ja nähdä myös Oker-Blomin ja kaupunginhallituksen laiminlyönneistä ne positiiviset asiat, jotka selviävät ja toteutuvat joskus myöhemmin.

        Voi, sä olet niin ajattelevainen. Toivottavasti vielä jonain päivänä toivut tästä iskusta ja siitä kuinkä tärkeää Määrlahden päiväkodinlasten hyvinvointi sinulle on. :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi, sä olet niin ajattelevainen. Toivottavasti vielä jonain päivänä toivut tästä iskusta ja siitä kuinkä tärkeää Määrlahden päiväkodinlasten hyvinvointi sinulle on. :D

        Sä et taas ajattele yhtään mitään ja piittaa etenkään suomenkielisten lasten hyvinvoinnista. Pidät hyvänä juttuna valtuuston päätöksen sivuuttamista. Muualla tälläisestä tempusta tulisi vastuulliselle viranhaltijalle kenkää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi, sä olet niin ajattelevainen. Toivottavasti vielä jonain päivänä toivut tästä iskusta ja siitä kuinkä tärkeää Määrlahden päiväkodinlasten hyvinvointi sinulle on. :D

        Lasten hyvinvointi ja virikkeellinen kasvuympäristö ovat tärkeitä asioita. Ihan tulevaisuuttakin ajatellen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sä et taas ajattele yhtään mitään ja piittaa etenkään suomenkielisten lasten hyvinvoinnista. Pidät hyvänä juttuna valtuuston päätöksen sivuuttamista. Muualla tälläisestä tempusta tulisi vastuulliselle viranhaltijalle kenkää.

        Niin, sä oot mua parempi ihminen, sä olet varmaan ollut yhtä huolissas keskustan päiväkodinlasten hyvinvoinnista jo vuosikymmeniä, mutta varmaan vaan unohdit sen tässä kaikessa hektisessä tilanteessa. Niillä on ollut vastaava aita ja samat Berliininmuuri olosuhteet jo vuosikymmennet. Sä olet varmaan usein ollut huolissasi heidän hyvinvoinnista ja virikkeistä, mutta se nyt on vähän jäänyt kaiken muun valittamisen ja trollaamisen jalkoihin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, sä oot mua parempi ihminen, sä olet varmaan ollut yhtä huolissas keskustan päiväkodinlasten hyvinvoinnista jo vuosikymmeniä, mutta varmaan vaan unohdit sen tässä kaikessa hektisessä tilanteessa. Niillä on ollut vastaava aita ja samat Berliininmuuri olosuhteet jo vuosikymmennet. Sä olet varmaan usein ollut huolissasi heidän hyvinvoinnista ja virikkeistä, mutta se nyt on vähän jäänyt kaiken muun valittamisen ja trollaamisen jalkoihin?

        Vastaava aita? Oo ees yks päivä dokaamatta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, sä oot mua parempi ihminen, sä olet varmaan ollut yhtä huolissas keskustan päiväkodinlasten hyvinvoinnista jo vuosikymmeniä, mutta varmaan vaan unohdit sen tässä kaikessa hektisessä tilanteessa. Niillä on ollut vastaava aita ja samat Berliininmuuri olosuhteet jo vuosikymmennet. Sä olet varmaan usein ollut huolissasi heidän hyvinvoinnista ja virikkeistä, mutta se nyt on vähän jäänyt kaiken muun valittamisen ja trollaamisen jalkoihin?

        Valtuuston päätöksen sivuuttaminen sulta "unohtui" kommentoida.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vastaava aita? Oo ees yks päivä dokaamatta!

        Just niin! Koita nyt edes yhtenä päivänä ottaa ne v***un trollilasit päästä ja koita katsoa maailmaa ihan ilman tuota helvetin vihanpuuskaasi. Saatat ehkä elääkin pienen hetken. Miten joku jaksaa elää jatkuvasti noin syvissä vesissä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valtuuston päätöksen sivuuttaminen sulta "unohtui" kommentoida.

        Aivan ja sehän se lopulta sinulle oli tärkeintä. Sinua ei lasten tilanne hetkauta pätkääkään. Sinulle kaikki on valtuusto sitä, kaupungijohtaja tätä. Pelkkää kaunaa ja pahan levittämistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan ja sehän se lopulta sinulle oli tärkeintä. Sinua ei lasten tilanne hetkauta pätkääkään. Sinulle kaikki on valtuusto sitä, kaupungijohtaja tätä. Pelkkää kaunaa ja pahan levittämistä.

        Valtuuston päätös tehtiin lasten parasta ajatellen.
        Se ei hetkauta sinua pätkääkään, vaan kellotornin trollina haukut niitä, jotka tuovat esille päätösten ja lain vastaista toimintaa. Rienausten lista on pitkä. Tällä kertaa listaan voidaan lisätä kauna ja pahan levittäminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan ja sehän se lopulta sinulle oli tärkeintä. Sinua ei lasten tilanne hetkauta pätkääkään. Sinulle kaikki on valtuusto sitä, kaupungijohtaja tätä. Pelkkää kaunaa ja pahan levittämistä.

        Hyvä että hokasit ottaa esille kaupunginjohtajan. Hallintosäännön mukaan hänen olisi tullut valvoa, että valtuuston päätöstä 16.12.2020/Pykälä 107
        noudatetaan.

        Hallintosääntö

        35 § Kaupunginjohtajan tehtävät ja toimivalta

        Kaupunginjohtaja vastaa kaupungin ylimpänä viranhaltijana kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen tavoitteiden ja päätösten toteutumisesta sekä johtaa kaupungin hallintoa, taloudenhoitoa sekä muuta kaupungin toimintaa kuntalain määräysten ja strategian mukaisesti.

        Kaupunginjohtaja

        3. valvoo kaupungin viranhaltijoiden, työntekijöiden ja luottamuselinten toimintaa sekä ryhtyy toimenpiteisiin epäkohtien poistamiseksi
        4. seuraa kaupunginhallituksen ja jaostojen, lautakuntien ja toimikuntien sekä luottamushenkilöiden, viranhaltijoiden ja työntekijöiden päätösten laillisuutta ja tarkoituksenmukaisuutta, ja ryhtyy tarvittaessa laissa tarkoitettuihin toimenpiteisiin asian ottamiseksi kaupunginhallituksen käsiteltäväksi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Just niin! Koita nyt edes yhtenä päivänä ottaa ne v***un trollilasit päästä ja koita katsoa maailmaa ihan ilman tuota helvetin vihanpuuskaasi. Saatat ehkä elääkin pienen hetken. Miten joku jaksaa elää jatkuvasti noin syvissä vesissä?

        Tässäpä oiva evästys myös tarkastuslautakunnalle. Älkää yltykö lakisääteisessä talouden ja hallinnon tarkastuksessa vihanpuuskaan ja ajautuko syviin vesiin.
        Katsokaa hallinnon toimintaa rakentavasti vaaleanpunaisten lasien läpi. Silloin ei tarvitse kirjoittaa huomautuksia. Tärkeintä on unohtaa menneet ja katsoa vain eteenpäin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valtuuston päätös tehtiin lasten parasta ajatellen.
        Se ei hetkauta sinua pätkääkään, vaan kellotornin trollina haukut niitä, jotka tuovat esille päätösten ja lain vastaista toimintaa. Rienausten lista on pitkä. Tällä kertaa listaan voidaan lisätä kauna ja pahan levittäminen.

        Sitä ollaan näköjään käyty venäläinen trollikoulu. :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä ollaan näköjään käyty venäläinen trollikoulu. :D

        Huraa... Venäjä mainittu. Nyt popparit esiin, tästä tulee mielenkiintoista.


    • Anonyymi

      Lehtitieto:

      "Loviisan kaupunki tiedotti joulukuun lopulla kilpailuttavansa kesällä järjestettävien Asuntomessujen tapahtuma-alueet. Tapahtumajärjestäjille tarjottiin samalla mahdollisuus varata paikka tapahtuma-alueilta torilta ja Vanhasta rannasta Asuntomessujen ajalle 7.7.–6.8. Hakuajan umpeutumiseen 16. tammikuuta mennessä vuokratarjouksia ei saapunut ainuttakaan."

      Ainoa joka tienaa on Suomen Asuntomessut Osuuskunta.
      Kaupungin osalta kullan vuolenta tapahtuu vain puupäiden mielikuvituksessa.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa, raatihuoneen virkamies ei pärjää Mensan pisteillään.


      • Anonyymi

        Seuraava steppi on varmaan se, että tapahtuma-alueet annetaan käyttöön ilmaiseksi. Asuntomessujen piti tuoda kaupungin kassaan massoittain kahisevaa, mutta sinne ei kerry muuta kuin velkakirjoja....


    • Anonyymi

      Eihän sillä aidalla ole kohta mitään virkaa kun tie siirretään kulkemaan metsän läpi

      • Anonyymi

        Sitä tietä saa kyllä odottaa ja pitkään!


      • Anonyymi

        Aina löytyy joku selittäjä painamaan asiaa villaisella kun valtuuston päätöstä ei ole noudatettu tai lakia on rikottu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä tietä saa kyllä odottaa ja pitkään!

        No mut hyvä, sittenhän sinä saa marista paljon kauemmin. Nytkin sait monen päivän aiheet ja ihan turhasta. Ole hyvä. Valittamisiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No mut hyvä, sittenhän sinä saa marista paljon kauemmin. Nytkin sait monen päivän aiheet ja ihan turhasta. Ole hyvä. Valittamisiin.

        Valtuuston päätöstä on turha noudattaa ja lasten viihtyisyys on turhanpäiväinen aihe. Sun kantasi ja moraalisi selvisi kaikille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valtuuston päätöstä on turha noudattaa ja lasten viihtyisyys on turhanpäiväinen aihe. Sun kantasi ja moraalisi selvisi kaikille.

        No niin näköjään sinunkin mielestä kun ei ole aiemminkaan kiinnostanut. Pitää paikkansa, en ota ongelmaa asiasta jossa ei ole ongelmaa. Tie ja aita on väliaikainen, joten turha siitä on urputtaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No niin näköjään sinunkin mielestä kun ei ole aiemminkaan kiinnostanut. Pitää paikkansa, en ota ongelmaa asiasta jossa ei ole ongelmaa. Tie ja aita on väliaikainen, joten turha siitä on urputtaa.

        Ai että oikein väliaikainen. Mistä tie Määrlahden asuinalueelle ja Saaristotielle sitten vedetään?
        Sulle ei valtuuston päätöksen eikä varmaan edes lain rikkominen ole ongelma. Sua ei kyllä kukaan palkkaisi töihin, koska tolla moraalilla rikot määräyksiä heti kun selän kääntää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai että oikein väliaikainen. Mistä tie Määrlahden asuinalueelle ja Saaristotielle sitten vedetään?
        Sulle ei valtuuston päätöksen eikä varmaan edes lain rikkominen ole ongelma. Sua ei kyllä kukaan palkkaisi töihin, koska tolla moraalilla rikot määräyksiä heti kun selän kääntää.

        No ei kyllä haittaa yhtään, töitä on liikaakin ja tuntuu kelpaavan. Mistäs sulle saatais, ei taida olla moraalinvartijoiden apulaisseriffin paikkaa auki? Joudut vielä tovin kyttäämään ja vahtimaan muiden tekemisiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei kyllä haittaa yhtään, töitä on liikaakin ja tuntuu kelpaavan. Mistäs sulle saatais, ei taida olla moraalinvartijoiden apulaisseriffin paikkaa auki? Joudut vielä tovin kyttäämään ja vahtimaan muiden tekemisiä.

        Kyttäävä apulaissheriffi (sinun terminologiaasi käyttäen) on jo olemassa. Hallintosäännön 35 §:n perusteella se on kaupunginjohtaja, jonka pitäisi mm. valvoa kaupungin viranhaltijoiden, työntekijöiden ja luottamuselinten toimintaa sekä ryhtyä toimenpiteisiin epäkohtien poistamiseksi. Varsinainen sheriffi on kaupunginhallitus, jonka kuntalain 39 §:n määräyksen mukaan pitäisi vastata laillisuuden valvonnasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyttäävä apulaissheriffi (sinun terminologiaasi käyttäen) on jo olemassa. Hallintosäännön 35 §:n perusteella se on kaupunginjohtaja, jonka pitäisi mm. valvoa kaupungin viranhaltijoiden, työntekijöiden ja luottamuselinten toimintaa sekä ryhtyä toimenpiteisiin epäkohtien poistamiseksi. Varsinainen sheriffi on kaupunginhallitus, jonka kuntalain 39 §:n määräyksen mukaan pitäisi vastata laillisuuden valvonnasta.

        Sori ei kyllä tee sinun pykäläosaaminen yhtään vaikutusta. Luotan vielä virkavaltaan sen verrran enemmän että jos jotain rikollista kaupungin toiminnassa olisi, se olisi tutkittu. Lisäksi olen 100 varma että olet kantelun heille jokaiseta väittämästäsi tehnnyt ja uskottavuutesi huomioonottaen, millekään tutkinnalle ei ole ollut aihetta. Se että sinä täällä toimit yleisenä syyttäjänä, ei tarkoita että tiedät kuinka asioiden laita todellisuudessa on. Koita muistaa tämä naurettavassa narratiivissasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sori ei kyllä tee sinun pykäläosaaminen yhtään vaikutusta. Luotan vielä virkavaltaan sen verrran enemmän että jos jotain rikollista kaupungin toiminnassa olisi, se olisi tutkittu. Lisäksi olen 100 varma että olet kantelun heille jokaiseta väittämästäsi tehnnyt ja uskottavuutesi huomioonottaen, millekään tutkinnalle ei ole ollut aihetta. Se että sinä täällä toimit yleisenä syyttäjänä, ei tarkoita että tiedät kuinka asioiden laita todellisuudessa on. Koita muistaa tämä naurettavassa narratiivissasi.

        Niinpä niin. Valtuuston päätös ei mittään. Hallintosääntö ei mittään. Kuntalaki ei mittään.
        Meno pikkukaupungissa on välillä kuin päiväntasaajan tuntumassa.

        Asian oikea laita:

        Kaupunginvaltuusto 16.12.2020/Pykälä 107

        Uusi Saaristotien linjaus edellyttää meluhaittojen ehkäisemistä Määrlahden päiväkodin ympäristössä. Päiväkodin lasten viihtyisyys ja varhaiskasvatuspalvelujen vetovoimaisuus alueella turvataan ratkaisuilla, jotka eivät peitä kaikista rakennuksen ikkunoista näkymää merelle ja keskustaan päin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sori ei kyllä tee sinun pykäläosaaminen yhtään vaikutusta. Luotan vielä virkavaltaan sen verrran enemmän että jos jotain rikollista kaupungin toiminnassa olisi, se olisi tutkittu. Lisäksi olen 100 varma että olet kantelun heille jokaiseta väittämästäsi tehnnyt ja uskottavuutesi huomioonottaen, millekään tutkinnalle ei ole ollut aihetta. Se että sinä täällä toimit yleisenä syyttäjänä, ei tarkoita että tiedät kuinka asioiden laita todellisuudessa on. Koita muistaa tämä naurettavassa narratiivissasi.

        Hellan lettas sun juttuja. Se on kuule sill viissiin että hallinnon ja viranhaltijoiden pitäis toimia juuri noiden pykälien eikä mielivaltaisesti oman mielensä mukaan.
        Luottamushenkilöiden olis myös suotavaa tuntea pykälät, joita niin halveksit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sori ei kyllä tee sinun pykäläosaaminen yhtään vaikutusta. Luotan vielä virkavaltaan sen verrran enemmän että jos jotain rikollista kaupungin toiminnassa olisi, se olisi tutkittu. Lisäksi olen 100 varma että olet kantelun heille jokaiseta väittämästäsi tehnnyt ja uskottavuutesi huomioonottaen, millekään tutkinnalle ei ole ollut aihetta. Se että sinä täällä toimit yleisenä syyttäjänä, ei tarkoita että tiedät kuinka asioiden laita todellisuudessa on. Koita muistaa tämä naurettavassa narratiivissasi.

        Onks sulla tarra eiku darra päällä kun olet noin äkäinen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä niin. Valtuuston päätös ei mittään. Hallintosääntö ei mittään. Kuntalaki ei mittään.
        Meno pikkukaupungissa on välillä kuin päiväntasaajan tuntumassa.

        Asian oikea laita:

        Kaupunginvaltuusto 16.12.2020/Pykälä 107

        Uusi Saaristotien linjaus edellyttää meluhaittojen ehkäisemistä Määrlahden päiväkodin ympäristössä. Päiväkodin lasten viihtyisyys ja varhaiskasvatuspalvelujen vetovoimaisuus alueella turvataan ratkaisuilla, jotka eivät peitä kaikista rakennuksen ikkunoista näkymää merelle ja keskustaan päin.

        No ei sitten pätkäänään mittään. Eipä sinuakaan ole keskusta päiväkodinolot yhtään häirinnyt, mistä nyt tämä yhtäkkinen huoli? :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onks sulla tarra eiku darra päällä kun olet noin äkäinen?

        Ei ole, ei tule, enkä ole äkäinen. huvittaa vaan kaikki jeesustelijat täällä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei sitten pätkäänään mittään. Eipä sinuakaan ole keskusta päiväkodinolot yhtään häirinnyt, mistä nyt tämä yhtäkkinen huoli? :D

        Tiedoksi sulle tietämättömälle, että Villekulla daghemin ongelmat on jo asiallisesti selvitetty ja huonon sisäilman takia toiminta on siirretty väistötiloihin. Mitä "huolia" keskustan päiväkotioloista olisi vielä pitänyt esittää?
        Esitä sinä huolenilmauksesi, jos jotain on tiedossasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole, ei tule, enkä ole äkäinen. huvittaa vaan kaikki jeesustelijat täällä.

        Kummat on sulla huvit. Päätöksiä ja mitään eri säädöksien pykäliä ei sun mielestä tartte noudattaa.
        Mielipide muuttuisi kyllä äkkiä jos asia koskisi sinua itseäsi. Alkais varmaan karsea valittaminen ja käynnistyis "naurettava narratiivi" jos palkkasi tai firmastasi tehty tilaus jätettäisiin maksamatta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedoksi sulle tietämättömälle, että Villekulla daghemin ongelmat on jo asiallisesti selvitetty ja huonon sisäilman takia toiminta on siirretty väistötiloihin. Mitä "huolia" keskustan päiväkotioloista olisi vielä pitänyt esittää?
        Esitä sinä huolenilmauksesi, jos jotain on tiedossasi.

        Det är inte okej. Barackernas tak läcker och det finns mögel i lokalerna.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Det är inte okej. Barackernas tak läcker och det finns mögel i lokalerna.

        Tiotals miljoner slösas bort på bostadsmässor och barnen måste bo i mögliga baracker.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiotals miljoner slösas bort på bostadsmässor och barnen måste bo i mögliga baracker.

        Otto vill gå med i parlamentet trots att han och hans partikamrater inte ens kan hantera en liten stads angelägenheter.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedoksi sulle tietämättömälle, että Villekulla daghemin ongelmat on jo asiallisesti selvitetty ja huonon sisäilman takia toiminta on siirretty väistötiloihin. Mitä "huolia" keskustan päiväkotioloista olisi vielä pitänyt esittää?
        Esitä sinä huolenilmauksesi, jos jotain on tiedossasi.

        No samanlainen aita siellä on lapsen silmissä kuin mistä vouhkaatte toisaalla, mutta ainahan valitettavaa löytyy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Otto vill gå med i parlamentet trots att han och hans partikamrater inte ens kan hantera en liten stads angelägenheter.

        Otto förespråkar bostadsmässor och är inte tydlig eller vill ens veta vilka kostnader det blir.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No samanlainen aita siellä on lapsen silmissä kuin mistä vouhkaatte toisaalla, mutta ainahan valitettavaa löytyy.

        Ai jaa. Sulla on lapsen mieli ja lapselliset jutut. Mene Raatihuoneen nurkkaan häpeämään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai jaa. Sulla on lapsen mieli ja lapselliset jutut. Mene Raatihuoneen nurkkaan häpeämään.

        Loppuiko vasta-argumentit kun vihdoin ymmärsit mistä on kyse?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedoksi sulle tietämättömälle, että Villekulla daghemin ongelmat on jo asiallisesti selvitetty ja huonon sisäilman takia toiminta on siirretty väistötiloihin. Mitä "huolia" keskustan päiväkotioloista olisi vielä pitänyt esittää?
        Esitä sinä huolenilmauksesi, jos jotain on tiedossasi.

        Sun kannatta seurata ja päivittää Villekullan lasten evakkosiirron tilanne.
        Lapset ovat nyt ahdettu Generalshagens skolan viereen pystytettyihin parakkeihin. Parakit ovat Lovisan vanhastarannasta kaupungin ostamia huonokuntoisia parakkeja joilla virkamiehet aikoivat tehdä bisnestä.
        Parakeissa havaittua uutta sisäilmaongelmaa tutkittaessa on todettu parakkien katoissa vuotoja ja kastuneita eristeitä, joissa mikrobit ja sienirihmastot jylläävät. Nyt näitä parakkeja yritetään epätoivoisesti korjata.
        Lisätietoja tilanteesta ja Lovisan sitoutumisesta terveellisiin koulutiloihin saat raatihuoneen 2.kerroksen nurkkahuoneen haltijalta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Loppuiko vasta-argumentit kun vihdoin ymmärsit mistä on kyse?

        Sä et ymmärtänyt. Sä olet kuin lapsi tai pikemminkin lapsellinen, kun väität keskustassa olevan aidan olevan samanlainen kuin Määrlahdessa. Yrität kiertää sitä faktaa, että Määrlahden päiväkodin aidan konstruktio on valtuuston päätöksen vastainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Loppuiko vasta-argumentit kun vihdoin ymmärsit mistä on kyse?

        Kuule olen todella huolissani Villekullan päiväkodista väistötiloihin siirrettyjen lapsien ja henkilökunnan terveydestä, koska parakeissa on kosteusvaurioita ja hometta. Heidät pitäisi välittömästi siirtää pois parakeista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sun kannatta seurata ja päivittää Villekullan lasten evakkosiirron tilanne.
        Lapset ovat nyt ahdettu Generalshagens skolan viereen pystytettyihin parakkeihin. Parakit ovat Lovisan vanhastarannasta kaupungin ostamia huonokuntoisia parakkeja joilla virkamiehet aikoivat tehdä bisnestä.
        Parakeissa havaittua uutta sisäilmaongelmaa tutkittaessa on todettu parakkien katoissa vuotoja ja kastuneita eristeitä, joissa mikrobit ja sienirihmastot jylläävät. Nyt näitä parakkeja yritetään epätoivoisesti korjata.
        Lisätietoja tilanteesta ja Lovisan sitoutumisesta terveellisiin koulutiloihin saat raatihuoneen 2.kerroksen nurkkahuoneen haltijalta.

        Haltija ei messuista aiheutuvien kulujen vähättely yrityksiltään ehdi ja nyt sen pitää vielä valmistella "tärkeää" puhetta veronmaksajien piikkiin tehtävää Puolan matkaa varten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sä et ymmärtänyt. Sä olet kuin lapsi tai pikemminkin lapsellinen, kun väität keskustassa olevan aidan olevan samanlainen kuin Määrlahdessa. Yrität kiertää sitä faktaa, että Määrlahden päiväkodin aidan konstruktio on valtuuston päätöksen vastainen.

        En kierrä mitään, sanon suoraan sen mitä itse et omaa agendaa ajaessasi suostu myöntämään. Villekullan aita on lapselle ihan yhtä ankea kuin Määrlahden aita, mutta se ei ole sinua koskaan haitannut, siis vuosikymmenniä, vaikka ei nykyään ole aktiivinen. Se on kuitenkin varmasti ajatukseltaan tehty lasten parhaaksi turvallisuuden ja viihtyvyydenkin kannalta. Valtuuston päätöksistä en koskaan maininnut sanallanikaan, joten koita nyt vihdoinkin ymmärtää mistä puhun, äläkä sönkötä kokoajan omiasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En kierrä mitään, sanon suoraan sen mitä itse et omaa agendaa ajaessasi suostu myöntämään. Villekullan aita on lapselle ihan yhtä ankea kuin Määrlahden aita, mutta se ei ole sinua koskaan haitannut, siis vuosikymmenniä, vaikka ei nykyään ole aktiivinen. Se on kuitenkin varmasti ajatukseltaan tehty lasten parhaaksi turvallisuuden ja viihtyvyydenkin kannalta. Valtuuston päätöksistä en koskaan maininnut sanallanikaan, joten koita nyt vihdoinkin ymmärtää mistä puhun, äläkä sönkötä kokoajan omiasi.

        Valtuuston päätös:

        Uusi Saaristotien linjaus edellyttää meluhaittojen ehkäisemistä Määrlahden päiväkodin ympäristössä. Päiväkodin lasten viihtyisyys ja varhaiskasvatuspalvelujen vetovoimaisuus alueella turvataan ratkaisuilla, jotka eivät peitä kaikista rakennuksen ikkunoista näkymää merelle ja keskustaan päin.

        Valtuuston päätös tehtiin lasten parasta ja viihtyisyyttä ajatellen. De facto.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En kierrä mitään, sanon suoraan sen mitä itse et omaa agendaa ajaessasi suostu myöntämään. Villekullan aita on lapselle ihan yhtä ankea kuin Määrlahden aita, mutta se ei ole sinua koskaan haitannut, siis vuosikymmenniä, vaikka ei nykyään ole aktiivinen. Se on kuitenkin varmasti ajatukseltaan tehty lasten parhaaksi turvallisuuden ja viihtyvyydenkin kannalta. Valtuuston päätöksistä en koskaan maininnut sanallanikaan, joten koita nyt vihdoinkin ymmärtää mistä puhun, äläkä sönkötä kokoajan omiasi.

        Ymmärrätkö edes itse mistä puhut? Tuskin. Erikoinen ja kieroutunut ajatusmalli, että valtuuston päätöksen vastaisesti toteutetusta Määrlahden päiväkodin aidasta ei saa puhua, jos ei ole joskus aiemmin ottanut esille jonkun muun päiväkodin ongelmia, joista ei ole ollut edes tietoinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ymmärrätkö edes itse mistä puhut? Tuskin. Erikoinen ja kieroutunut ajatusmalli, että valtuuston päätöksen vastaisesti toteutetusta Määrlahden päiväkodin aidasta ei saa puhua, jos ei ole joskus aiemmin ottanut esille jonkun muun päiväkodin ongelmia, joista ei ole ollut edes tietoinen.

        Joo. Jäljet taitavat johtaa sylttytehtaalle. Sönköttäjä on jotenkin sekaantunut aidan rakentamiseen ja esittää kaikenlaisia älyvapaita perusteluita joilla yrittää väittää aidan olevan vastaava kuin muissakin päiväkodeissa.
        Jutut on ihan samanlaisia kuin suuren itäisen rajanaapurin tiedottaja Peskovilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo. Jäljet taitavat johtaa sylttytehtaalle. Sönköttäjä on jotenkin sekaantunut aidan rakentamiseen ja esittää kaikenlaisia älyvapaita perusteluita joilla yrittää väittää aidan olevan vastaava kuin muissakin päiväkodeissa.
        Jutut on ihan samanlaisia kuin suuren itäisen rajanaapurin tiedottaja Peskovilla.

        Osuma! Tässä täydellinen esimerkki siitä kuinka tämän sivuston niin kutsutut faktat luodaan. De fuckto. :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osuma! Tässä täydellinen esimerkki siitä kuinka tämän sivuston niin kutsutut faktat luodaan. De fuckto. :D

        De facto:

        Kaupunginvaltuusto 16.12.2020/Pykälä 107

        Uusi Saaristotien linjaus edellyttää meluhaittojen ehkäisemistä Määrlahden päiväkodin ympäristössä. Päiväkodin lasten viihtyisyys ja varhaiskasvatuspalvelujen vetovoimaisuus alueella turvataan ratkaisuilla, jotka eivät peitä kaikista rakennuksen ikkunoista näkymää merelle ja keskustaan päin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        De facto:

        Kaupunginvaltuusto 16.12.2020/Pykälä 107

        Uusi Saaristotien linjaus edellyttää meluhaittojen ehkäisemistä Määrlahden päiväkodin ympäristössä. Päiväkodin lasten viihtyisyys ja varhaiskasvatuspalvelujen vetovoimaisuus alueella turvataan ratkaisuilla, jotka eivät peitä kaikista rakennuksen ikkunoista näkymää merelle ja keskustaan päin.

        De facto:

        Kaupunginvaltuuston päätöstä ei ole noudatettu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        De facto:

        Kaupunginvaltuusto 16.12.2020/Pykälä 107

        Uusi Saaristotien linjaus edellyttää meluhaittojen ehkäisemistä Määrlahden päiväkodin ympäristössä. Päiväkodin lasten viihtyisyys ja varhaiskasvatuspalvelujen vetovoimaisuus alueella turvataan ratkaisuilla, jotka eivät peitä kaikista rakennuksen ikkunoista näkymää merelle ja keskustaan päin.

        Laitatko samalla tuon väittämän pykälät johon kommentoimallasi kommentilla viitattiin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        De facto:

        Kaupunginvaltuusto 16.12.2020/Pykälä 107

        Uusi Saaristotien linjaus edellyttää meluhaittojen ehkäisemistä Määrlahden päiväkodin ympäristössä. Päiväkodin lasten viihtyisyys ja varhaiskasvatuspalvelujen vetovoimaisuus alueella turvataan ratkaisuilla, jotka eivät peitä kaikista rakennuksen ikkunoista näkymää merelle ja keskustaan päin.

        Laitatko tuon kommentoimani väittämän pykälät samalla kun aloit pätemään? Valtuuston päätöksenvastaiseen tekemiseen en ole ottanut kantaa, vain yleiseen jeesusteluun. De va de.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laitatko tuon kommentoimani väittämän pykälät samalla kun aloit pätemään? Valtuuston päätöksenvastaiseen tekemiseen en ole ottanut kantaa, vain yleiseen jeesusteluun. De va de.

        Laita nimi alle, niin saadaan fakta siitä, ettet ole jollakin tavalla sekaantunut asiaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laitatko tuon kommentoimani väittämän pykälät samalla kun aloit pätemään? Valtuuston päätöksenvastaiseen tekemiseen en ole ottanut kantaa, vain yleiseen jeesusteluun. De va de.

        Jos tuo esille valtuuston päätöksen vastaisen toiminnan, niin syyllistyy "jeesusteluun".

        Priceless!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laitatko tuon kommentoimani väittämän pykälät samalla kun aloit pätemään? Valtuuston päätöksenvastaiseen tekemiseen en ole ottanut kantaa, vain yleiseen jeesusteluun. De va de.

        Sun mielestä mitään määräyksiä ei tartte noudattaa. Otetaan sulle tarpeeksi yksinkertainen esimerkki.
        Jos valtuusto on hyväksynyt asemakaavan ja siinä asuinpaikkasi välittömään läheisyyteen on kaavamääräyksellä osoitettu puistoalue. Joku kuitenkin perustaa puistoksi merkitylle alueelle kaavamääräysten ja lain vastaisesti ison kompostin ja jätteiden läjityspaikan, joista aiheutuu asuinpaikallesi viihtyvyden vähemistä ja hajuhaittoja. Hyväksytkö em. menettelyn vai alatko "jeesustelemaan" ja vaatimaan alueen palauttamista puistoksi sekä kaavamääräysten ja lain rikkojia vastuuseen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laita nimi alle, niin saadaan fakta siitä, ettet ole jollakin tavalla sekaantunut asiaan.

        Heti kun sinä laitat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos tuo esille valtuuston päätöksen vastaisen toiminnan, niin syyllistyy "jeesusteluun".

        Priceless!

        Luetun ymmärryksessä edelleen parannettavaa. Kokeiles uudestaan.

        Useless!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heti kun sinä laitat.

        Ei se voi laittaa, nimi tunnetaan Loviisassa todellisena " jätteiden läjityspaikkana". Mä kuitenkin tykkään, ollaan vanhoja työkavereita vuosien takaa. T:PH


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laitatko tuon kommentoimani väittämän pykälät samalla kun aloit pätemään? Valtuuston päätöksenvastaiseen tekemiseen en ole ottanut kantaa, vain yleiseen jeesusteluun. De va de.

        Pointti on nimenomaan se, ettei valtuuston päätöstä ole noudatettu mutta siihen et ota kantaa. Sen sijaan yrität keksiä kaikenlaisia pöhköjä verukkeita sille, että miksi päätöksen noudattamatta jättämisellä ei ole mitään väliä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heti kun sinä laitat.

        Olet siis jotenkin sekaantunut asiaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luetun ymmärryksessä edelleen parannettavaa. Kokeiles uudestaan.

        Useless!

        Kiitettävää rehellisyyttä, kun toit esille oman ongelmasi ettet oikein bonjaa mitä muut kirjoittavat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se voi laittaa, nimi tunnetaan Loviisassa todellisena " jätteiden läjityspaikkana". Mä kuitenkin tykkään, ollaan vanhoja työkavereita vuosien takaa. T:PH

        Sä voit kyllä laittaa puumerkit alle, kun olet paikallinen ajatusten Tonava, joka tunnetaan terävistä kommenteista ja rajattomasta mielikuvituksesta.


    • Anonyymi

      Kuningattarenranta - suuri utopia alkaa toteutua! Raatihuone viestittää äänekkäästi "Messut saattava valmis, mutta rahat loppu". Koska sieltä tulee virallinen ja perusteltu pyyntö valtuustolle AM23 lisärahoituksesta. Valtuusto myönsi budjetissa asuntomessuille 800 000 euroa, ilman että sille olisi kerrottu mihin rahat käytetään. Nyt taas lisäpyyntö tulossa! Oker-Blomin olisi tunnustettava, että messut sakkasi ja kiville meni. Hän ei pysty enää hallitsemaan tilannetta.

      Enempien tappioiden välttämiseksi on valtuuston pikaisesti peruttava asuntomessut, jotka ovat liian kalliit ja vaikeasti hallittavat Suomen parhaalle pikku-kaupungille.

      Kaupungin kotisivulla oli viihteellinen pr-juttu: "Ehdota jotain mitä Loviisa tarvitsee – kaupunki toteuttaa suosituimman idean 20 000 eurolla" Pätevin ja kustannustehokkain ehdotus on, että raha käytetään Oker-Blomin erottamisen edellytysten toteamiseen ja erottamisen toteuttamiseen.

      • Anonyymi

        Annetaan suoraan kenkää, otetaan auton avaimet pois ja käytetään pätevän seuraajan etsintään ja rekrytointiin 20 000 euroa. Ensimmäinen ehto pitää olla, ettei hakija saa olla minkään puolueen jäsen.
        Virka ei saa olla enää koskaan minkään puolueen suojatyöpaikka!


      • Anonyymi

        Ehdotuksesi on hyvä mutta se laitetaan mappiööhön samantien. ne valkaa kaikki vain sopivat siis ei maksa vaivaa.


    • Anonyymi

      Suomen Asuntomessut kuppaavat pikkukaupunkeja, jotka niiden päättäjien hölmöyden johdosta järjestävät asuntomessut veronmaksajien piikkiin!
      Siksi yhteistyösopimus pitää salata koko lystin maksavilta kaupunkilaisilta. Törkeää touhua!

      • Anonyymi

        Haluatko sä pääsyn kaikkiin maailman sopimuksiin jotka tehdään veronmaksajien piikkiin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haluatko sä pääsyn kaikkiin maailman sopimuksiin jotka tehdään veronmaksajien piikkiin?

        Tyhmä kysymys. Koko maailman sopimuksista ei ole kyse, vaan pikkukaupungin asuntomessujen järjestämiseen liittyvästä yhteistyösopimuksesta.
        Veronmaksajien pitää koko messusirkuksen maksumiehinä tietää, että mihin heidät taloudellisesti velvoitetaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haluatko sä pääsyn kaikkiin maailman sopimuksiin jotka tehdään veronmaksajien piikkiin?

        Taidat olla eriplaneetalta tai sitten kielenpätkän päässä bisnesenkelin pyrstöstä. Jokaiselle Loviisalaiselle , vauvasta- vaariin tulee Asuntomessut 2023:sta liki 1400 euron maksu. Tietenkin se on vielä alhainen maksu verrattuna siihen että lähivuosien "investointeihin" otetaan 48 miljoonaa euroa velkaa, mikä tekee 3300 euroa/lovisalainen.
        Eli ohjeeksi neuvo, harkitkaa tarkkaan enne kuin päätätte tai jatkatte asumista Oker-Blomin johtamaan syömävelalla elävään Lovisan ankkalammikkoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taidat olla eriplaneetalta tai sitten kielenpätkän päässä bisnesenkelin pyrstöstä. Jokaiselle Loviisalaiselle , vauvasta- vaariin tulee Asuntomessut 2023:sta liki 1400 euron maksu. Tietenkin se on vielä alhainen maksu verrattuna siihen että lähivuosien "investointeihin" otetaan 48 miljoonaa euroa velkaa, mikä tekee 3300 euroa/lovisalainen.
        Eli ohjeeksi neuvo, harkitkaa tarkkaan enne kuin päätätte tai jatkatte asumista Oker-Blomin johtamaan syömävelalla elävään Lovisan ankkalammikkoon.

        Täällä kaupunkilaiset ovat hallintoa (ylläpitoa) varten eikä hallinto ole kaupunkilaisia varten. Harvoin näkee noin ylimielistä johtajaa, joka ei pidä työnantajiaan eli kaupunkilaisia missään arvossa. Se ei kertakaikkiaan ymmärrä olevansa palveluammatissa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täällä kaupunkilaiset ovat hallintoa (ylläpitoa) varten eikä hallinto ole kaupunkilaisia varten. Harvoin näkee noin ylimielistä johtajaa, joka ei pidä työnantajiaan eli kaupunkilaisia missään arvossa. Se ei kertakaikkiaan ymmärrä olevansa palveluammatissa!

        Nykyisin hallinnossa asioiva henkilö on hallinnon asiakas. Hallinnon asiakkaan ja viranomaisen välille syntyy asiakassuhde. Hallinnossa asioiva ihminen ei ole enää "hallintoalamainen", vaan oikea asiakas. Vielä sata vuotta sitten hallintoalamaiset olivat julkisen vallan käytön kohteita, joiden tehtävänä oli pysytellä passiivisina ja alistua nöyrästi julkisen vallan tahtoon.
        Nykypäivänä hallinnon asiakkaalla ei juuri ole velvollisuuksia viranomaista kohtaan. Hallinnon asiakas ei ole enää vallanalaisuudessa tai alisteisessa asemassa suhteessa viranomaiseen. Päinvastoin nykyisin hallinnon asiakkaalla on oikeuksia ja virkamiehellä on asiakastaan kohtaan velvollisuuksia. Oikeusvaltiossa hallinnon asiakkaan oikeudet sekä velvollisuudet perustuvat lakiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täällä kaupunkilaiset ovat hallintoa (ylläpitoa) varten eikä hallinto ole kaupunkilaisia varten. Harvoin näkee noin ylimielistä johtajaa, joka ei pidä työnantajiaan eli kaupunkilaisia missään arvossa. Se ei kertakaikkiaan ymmärrä olevansa palveluammatissa!

        Siellä sentään johdetaan omalla nimellä toisin kuin täällä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siellä sentään johdetaan omalla nimellä toisin kuin täällä.

        Et taida ymmärtää mitä tarkoittaa julkinen virka.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et taida ymmärtää mitä tarkoittaa julkinen virka.

        Et taida ymmärtää mitä tarkoittaa raukkamainen pelkuri?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siellä sentään johdetaan omalla nimellä toisin kuin täällä.

        Julkista valtaa on käytettävä vastuullisesti
        Koska virkamies käyttää työssään julkista valtaa, hänellä on ehdoton velvoite noudattaa lakia sekä toimia puolueettomasti, riippumattomasti ja tasapuolisesti. Häntä koskee muun muassa vaitiolovelvollisuus. Kansalaisella on oikeus valittaa itseään koskevista viranomaisen päätöksistä ja tehdä kantelu esimerkiksi virheelliseksi kokemastaan virkamiesten toiminnasta.

        Kansalaisella on oikeus saada tieto viranomaisen julkisesta asiakirjasta ja muusta tallenteesta. Suomessa kaikki viranomaisten tekemät päätökset ovat julkisuusperiaatteen mukaisesti julkisia, jos niitä ei ole säädetty salassa pidettäviksi. Tiedon asiakirjasta voi saada tekemällä viranomaiselle julkisuuslain mukaisen tietopyynnön.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et taida ymmärtää mitä tarkoittaa raukkamainen pelkuri?

        Sinä tiedät kun olet sellainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et taida ymmärtää mitä tarkoittaa raukkamainen pelkuri?

        Raukkamainen pelkuri on esimerkiksi sellainen luottamushenkilö, joka ei puutu havaitsemiinsa lain ja hallintosäännön rikkomuksiin tai yleensä huonon hallinnon toimintaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä tiedät kun olet sellainen.

        Laita nimesi vaan ja katsellaan sen jälkeen uudestaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laita nimesi vaan ja katsellaan sen jälkeen uudestaan.

        Sulta unohtui taas allekirjoitus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laita nimesi vaan ja katsellaan sen jälkeen uudestaan.

        Mitä katsellaan? Jospa allekirjoitus kuuluisi kaupungilla töissä olevalle tai liikesuhteessa olevalle. Silloin päästäisiin käsiksi ja nimi ilmestyisi jossain vaiheessa saneerattavien listalle tai tilaukset muuten vaan loppuisivat. Tällainen kuntariippuvuus sulkee monen luottamushenkilön suut.....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sulta unohtui taas allekirjoitus.

        Laitan kyllä nimeni kun lähden muiden töitä arvostelemaan. Laita sonäkin niin tiedetään millä kyvyillä olet liikkeellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laitan kyllä nimeni kun lähden muiden töitä arvostelemaan. Laita sonäkin niin tiedetään millä kyvyillä olet liikkeellä.

        Täällä keskustellaan kunnan hallinnon toiminnasta. Kaikkiin kaupunkilaisiin ja kaupungin talouteen vaikuttavia päätöksiä esim. asuntomessujen järjestämiseen liittyen tehdään eri toimielimissä ja myös viranhaltijoiden toimesta. Päätösesitykset toimielimille valmistellaan ja esitellään johtavien viranhaltijoiden toimesta. Kyse siis on viranhaltijoiden ja toimielimien jäsenten kyvyistä. Turha on perätä kaupunkilaisilta "näyttöjä ja saavutuksia", koska kaupunkilaisilla ei ole toimivaltaa ja he eivät valmistele, esittele ja tee päätöksiä. Ilmeisesti nämä yksinkertaiset tosiseikat eivät mene joidenkin jakeluun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laitan kyllä nimeni kun lähden muiden töitä arvostelemaan. Laita sonäkin niin tiedetään millä kyvyillä olet liikkeellä.

        Pläjäytä tiskiin kaupunginjohtajan virkatöiden saavutuksia, niin palstalla voidaan käydä asiasta keskustelua ja arvioida hänen kykyjään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täällä keskustellaan kunnan hallinnon toiminnasta. Kaikkiin kaupunkilaisiin ja kaupungin talouteen vaikuttavia päätöksiä esim. asuntomessujen järjestämiseen liittyen tehdään eri toimielimissä ja myös viranhaltijoiden toimesta. Päätösesitykset toimielimille valmistellaan ja esitellään johtavien viranhaltijoiden toimesta. Kyse siis on viranhaltijoiden ja toimielimien jäsenten kyvyistä. Turha on perätä kaupunkilaisilta "näyttöjä ja saavutuksia", koska kaupunkilaisilla ei ole toimivaltaa ja he eivät valmistele, esittele ja tee päätöksiä. Ilmeisesti nämä yksinkertaiset tosiseikat eivät mene joidenkin jakeluun.

        Koita ny välillä tulla sille tasolle, jolla väität itse seisovasi, eli suoraselkäisen kansalaisen, joka seisoo sanojensa takana. Olet vaatinut sitä muilta, viranomaisilta jne. Nyt olisi paikka kertoa kenen puoleen kääntyä. Whatistgonnabii? Jotain perusläppää julkisesta virasta, ei kelpaa. Nyt pitää löytyä johtajuutta tai sitten turpa kiini.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pläjäytä tiskiin kaupunginjohtajan virkatöiden saavutuksia, niin palstalla voidaan käydä asiasta keskustelua ja arvioida hänen kykyjään.

        Kaupunginvaltuusto 12.06.2019/ Pykälä 62
        Autoedun myöntäminen

        "Tiedustelujen ja keskustelujen perusteella VW e-Golf suuruusluokan auto olisi sopivin."

        Mulla tuli mieleen tämä kaupunginjohtajan suursaavutus kun sai pikku Golfin sijasta itselleen helkutin ison BMW- maasturin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaupunginvaltuusto 12.06.2019/ Pykälä 62
        Autoedun myöntäminen

        "Tiedustelujen ja keskustelujen perusteella VW e-Golf suuruusluokan auto olisi sopivin."

        Mulla tuli mieleen tämä kaupunginjohtajan suursaavutus kun sai pikku Golfin sijasta itselleen helkutin ison BMW- maasturin.

        About 80 000 tonnin bemari kaupunginjohtajalle ja Koskenkylän terveysasema suljettiin vain 50 000 euron vuosittaisen säästön takia!

        Pikkukaupungin johtaja, mutta ei pikkuautoa.
        Pikkukaupungin veronmaksajille maksamisen elämyksiä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pläjäytä tiskiin kaupunginjohtajan virkatöiden saavutuksia, niin palstalla voidaan käydä asiasta keskustelua ja arvioida hänen kykyjään.

        Hommasi itsensä ponnettoman kaupunginhallituksen avulla KSOY:n hallituksen puheenjohtajaksi. Siinä pestissä tienaa ainakin 20 000 tonnia vuodessa.

        Nimitystä edelsi KSOY:n lisäosakkeiden ostattaminen tällä kertaa ponnettoman valtuuston avulla. Velkarahalla rahoitettujen osakkeiden lisäostojen avulla pikkukaupunki sai yhtiön osake-enemmistön ja hallituksen puheenjohtajuuden. Offensiivi maksoi veronmaksajille miljoonia. Mielikuvien avulla luvatut yhtiön jättiosingot ovat kutistuneet pieniksi suolarahoiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pläjäytä tiskiin kaupunginjohtajan virkatöiden saavutuksia, niin palstalla voidaan käydä asiasta keskustelua ja arvioida hänen kykyjään.

        Att många ledande tjänstemän lämnar härifrån är också ett slags prestation.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        About 80 000 tonnin bemari kaupunginjohtajalle ja Koskenkylän terveysasema suljettiin vain 50 000 euron vuosittaisen säästön takia!

        Pikkukaupungin johtaja, mutta ei pikkuautoa.
        Pikkukaupungin veronmaksajille maksamisen elämyksiä!

        Lovisan verkkosivuilla oli juttua veronmaksajan signaali-elämyksestä:

        ” Valtuusto myönsi kokouksessaan virka-autoedun kaupunginjohtajalle. Auton tulee olla sähkökäyttöinen ja koko- ja hintaluokaltaan Volkswagen e-Golfia vastaava. Leasingrahoitteisen auton kuukausikustannus on 600–900 euroa kuukaudessa. Sähkökäyttöinen virka-auto toimii signaalina siitä, että Loviisan kaupunki haluaa edistää sähköautojen käyttöä. Valtuusto äänesti päätöksestä äänin 20–12, yksi tyhjä.”

        Torin kahvikioskista kuulin Oker-Blomin signaaliauton hankintaan liittyvästä näytelmästä pitkän tarinan, jonka juonen voi tiivistää kaupunginjohtajan voimakkailla vuorosanoilla näin: Minä en mitään sirkuspellen Golfia halua, sen pitää olla arvokas BMV!!

        Torin kahvikioskilla olen kuullut myös ilkkumista siitä, että virka-auton kuljettaja olisi ajanut kolarin ja sen vuoksi autoa ei ole nähty aikoihin herralle varatussa parkissa?
        Lisäksi kerrottiin, että signaaliauton ratissa on nähty nainen, väittivät häntä viralliseksi apukuskiksi silloin kun vakikuljettaja on estyneenä rattiin?
        Nuo ovat varmaan niitä kateellisten ja pahantahtoisten rkp:n ja puudeleiden levittämiä valheita, tiedä häntä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lovisan verkkosivuilla oli juttua veronmaksajan signaali-elämyksestä:

        ” Valtuusto myönsi kokouksessaan virka-autoedun kaupunginjohtajalle. Auton tulee olla sähkökäyttöinen ja koko- ja hintaluokaltaan Volkswagen e-Golfia vastaava. Leasingrahoitteisen auton kuukausikustannus on 600–900 euroa kuukaudessa. Sähkökäyttöinen virka-auto toimii signaalina siitä, että Loviisan kaupunki haluaa edistää sähköautojen käyttöä. Valtuusto äänesti päätöksestä äänin 20–12, yksi tyhjä.”

        Torin kahvikioskista kuulin Oker-Blomin signaaliauton hankintaan liittyvästä näytelmästä pitkän tarinan, jonka juonen voi tiivistää kaupunginjohtajan voimakkailla vuorosanoilla näin: Minä en mitään sirkuspellen Golfia halua, sen pitää olla arvokas BMV!!

        Torin kahvikioskilla olen kuullut myös ilkkumista siitä, että virka-auton kuljettaja olisi ajanut kolarin ja sen vuoksi autoa ei ole nähty aikoihin herralle varatussa parkissa?
        Lisäksi kerrottiin, että signaaliauton ratissa on nähty nainen, väittivät häntä viralliseksi apukuskiksi silloin kun vakikuljettaja on estyneenä rattiin?
        Nuo ovat varmaan niitä kateellisten ja pahantahtoisten rkp:n ja puudeleiden levittämiä valheita, tiedä häntä?

        Iso kallis Bemu antaa ainoastaan negatiivisen signaalin, joka osoittaa veronmaksajien varojen törkeän tuhlaamisen ja hallinnon mädännäisyyden.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lovisan verkkosivuilla oli juttua veronmaksajan signaali-elämyksestä:

        ” Valtuusto myönsi kokouksessaan virka-autoedun kaupunginjohtajalle. Auton tulee olla sähkökäyttöinen ja koko- ja hintaluokaltaan Volkswagen e-Golfia vastaava. Leasingrahoitteisen auton kuukausikustannus on 600–900 euroa kuukaudessa. Sähkökäyttöinen virka-auto toimii signaalina siitä, että Loviisan kaupunki haluaa edistää sähköautojen käyttöä. Valtuusto äänesti päätöksestä äänin 20–12, yksi tyhjä.”

        Torin kahvikioskista kuulin Oker-Blomin signaaliauton hankintaan liittyvästä näytelmästä pitkän tarinan, jonka juonen voi tiivistää kaupunginjohtajan voimakkailla vuorosanoilla näin: Minä en mitään sirkuspellen Golfia halua, sen pitää olla arvokas BMV!!

        Torin kahvikioskilla olen kuullut myös ilkkumista siitä, että virka-auton kuljettaja olisi ajanut kolarin ja sen vuoksi autoa ei ole nähty aikoihin herralle varatussa parkissa?
        Lisäksi kerrottiin, että signaaliauton ratissa on nähty nainen, väittivät häntä viralliseksi apukuskiksi silloin kun vakikuljettaja on estyneenä rattiin?
        Nuo ovat varmaan niitä kateellisten ja pahantahtoisten rkp:n ja puudeleiden levittämiä valheita, tiedä häntä?

        Ahaa, faktojen lähde paljastui. No nyt on uskottava jo itsekin, ihan kaikki. Torikahvilan juorusedät , varmaa tietoa jonka varaan rakentaa jo vuodesta 1935. :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ahaa, faktojen lähde paljastui. No nyt on uskottava jo itsekin, ihan kaikki. Torikahvilan juorusedät , varmaa tietoa jonka varaan rakentaa jo vuodesta 1935. :D

        Valtuuston päätös on ihan aikuisten oikeasti totta. Sekin on fakta, että pienen Golfin sijasta hankittiin iso maasto-bemari, jonka voi todeta myös torikahvilasta käsin. Tosin kahvilla voi joutua käymään aika usein, koska bemu seisoo aika harvoin latauksessa Raatihuoneen vieressä. Se johtuu puolestaan siitä, että mitään valvontaa työajan käytöstä ei ole ja auton haltija on jossain muualla "etätöissä" kuin työhuoneessaan.


        Kaupunginvaltuusto 12.06.2019/ Pykälä 62
        Autoedun myöntäminen

        "Tiedustelujen ja keskustelujen perusteella VW e-Golf suuruusluokan auto olisi sopivin."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valtuuston päätös on ihan aikuisten oikeasti totta. Sekin on fakta, että pienen Golfin sijasta hankittiin iso maasto-bemari, jonka voi todeta myös torikahvilasta käsin. Tosin kahvilla voi joutua käymään aika usein, koska bemu seisoo aika harvoin latauksessa Raatihuoneen vieressä. Se johtuu puolestaan siitä, että mitään valvontaa työajan käytöstä ei ole ja auton haltija on jossain muualla "etätöissä" kuin työhuoneessaan.


        Kaupunginvaltuusto 12.06.2019/ Pykälä 62
        Autoedun myöntäminen

        "Tiedustelujen ja keskustelujen perusteella VW e-Golf suuruusluokan auto olisi sopivin."

        Tuo auton parkissaolloaika on myös varmaa tietoa, sillä olet hyvin todennäköisesti siellä passissa 24/7. Koita ymmärtää, toisten vahtiaika ei ole välttämättä sama. :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo auton parkissaolloaika on myös varmaa tietoa, sillä olet hyvin todennäköisesti siellä passissa 24/7. Koita ymmärtää, toisten vahtiaika ei ole välttämättä sama. :D

        Ohitit taas bullshittiä jauhamalla tosiasiat, joista et halua keskustella. Kaupunginvaltuuston päätös 12.06.2019/ Pykälä 62 on netissä 24/7, joten voit tehdä sieltä faktatietojen tarkastuksen. Seuraavan kerran kun havaitset idolisi ison mustan maasturin ratissa, niin voit havaita, ettei kärry ole pieni e-Golf mikä sen piti olla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ohitit taas bullshittiä jauhamalla tosiasiat, joista et halua keskustella. Kaupunginvaltuuston päätös 12.06.2019/ Pykälä 62 on netissä 24/7, joten voit tehdä sieltä faktatietojen tarkastuksen. Seuraavan kerran kun havaitset idolisi ison mustan maasturin ratissa, niin voit havaita, ettei kärry ole pieni e-Golf mikä sen piti olla.

        Ei kyllä kommentoin ihan vaan sinun kyyläämistä ja selkeästi totesin, että auton parkissaolo pitänee paikkansa, koska raporttisi pusikoista ovat ajallisesti olleet hyvinkin relevantteja. Kantani e-Golfiiin on sama, se on ihan kauhea vessa ja sellaisella ei pitäisi kenenkään joutua ajelemaan.Kun faktat on hallussa, kerropa monta euroa kk noiden kahden leasingmaksussa on? Kyllä kapunginjohtajalla pitää olla kunnon auto, niin kuin kaikilla muillakin jotka ovat tehneet kovasti töitä asemansa eteen. Toisin kuin heillä, jotka käyttävät kaiken aikansa täällä ruikuttamiseen. Tee asioille jotain, älä ole luuseri.(enää)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo auton parkissaolloaika on myös varmaa tietoa, sillä olet hyvin todennäköisesti siellä passissa 24/7. Koita ymmärtää, toisten vahtiaika ei ole välttämättä sama. :D

        Ne sun vahdit on määrätty ihan lain voimalla. Kuntalaki määrää, että kaupunginhallituksen tulee toimia laillisuuden valvojana. Tarkastuslautakunta on puolestaan asetettu kunnan talouden ja hallinnon tarkastusta varten. Mikäli nämä toimielimet toimeenpanisivat laissa määritellyt tehtävänsä, niin tästäkään asiasta ei tarvitsisi täällä keskustella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kyllä kommentoin ihan vaan sinun kyyläämistä ja selkeästi totesin, että auton parkissaolo pitänee paikkansa, koska raporttisi pusikoista ovat ajallisesti olleet hyvinkin relevantteja. Kantani e-Golfiiin on sama, se on ihan kauhea vessa ja sellaisella ei pitäisi kenenkään joutua ajelemaan.Kun faktat on hallussa, kerropa monta euroa kk noiden kahden leasingmaksussa on? Kyllä kapunginjohtajalla pitää olla kunnon auto, niin kuin kaikilla muillakin jotka ovat tehneet kovasti töitä asemansa eteen. Toisin kuin heillä, jotka käyttävät kaiken aikansa täällä ruikuttamiseen. Tee asioille jotain, älä ole luuseri.(enää)

        Uudesta hinnastosta ei e-Golfia löydy, mutta hinta oli vuonna 2019 noin 35 000 euroa. Bemun hintalappu lähenee 80 000 erkkiä. Olisko leasing maksun suuruusluokka ollut ihan toinen e-Golfissa? Valtuuston päätös ja kaupungin etu olisi edellyttänyt kaikkien halvimman vaihtoehdon valintaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kyllä kommentoin ihan vaan sinun kyyläämistä ja selkeästi totesin, että auton parkissaolo pitänee paikkansa, koska raporttisi pusikoista ovat ajallisesti olleet hyvinkin relevantteja. Kantani e-Golfiiin on sama, se on ihan kauhea vessa ja sellaisella ei pitäisi kenenkään joutua ajelemaan.Kun faktat on hallussa, kerropa monta euroa kk noiden kahden leasingmaksussa on? Kyllä kapunginjohtajalla pitää olla kunnon auto, niin kuin kaikilla muillakin jotka ovat tehneet kovasti töitä asemansa eteen. Toisin kuin heillä, jotka käyttävät kaiken aikansa täällä ruikuttamiseen. Tee asioille jotain, älä ole luuseri.(enää)

        Sulla menee tunteisiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sulla menee tunteisiin.

        Miten niin? Jos menisi tunteisiin, raivoisin täällä kun joudun makselemaan sinunkin työkyvyttömyysseläkkeet, vaikka en halua. Maksan silti, vaikka et sitä ansaitse.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten niin? Jos menisi tunteisiin, raivoisin täällä kun joudun makselemaan sinunkin työkyvyttömyysseläkkeet, vaikka en halua. Maksan silti, vaikka et sitä ansaitse.

        Sun harhaluuloilla ei ole rajoja eikä myöskään härskiydellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten niin? Jos menisi tunteisiin, raivoisin täällä kun joudun makselemaan sinunkin työkyvyttömyysseläkkeet, vaikka en halua. Maksan silti, vaikka et sitä ansaitse.

        Et taaskaan kommentoi itse asiaa, vaan hyökkäät uudella tuulesta temmatulla asiattomalla väitteellä toista kirjoittajaa vastaan. Mm. alkoholisti, valittaja, luuseri, työn vieroksuja on jo kuultu. Lista sai nyt jatkoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et taaskaan kommentoi itse asiaa, vaan hyökkäät uudella tuulesta temmatulla asiattomalla väitteellä toista kirjoittajaa vastaan. Mm. alkoholisti, valittaja, luuseri, työn vieroksuja on jo kuultu. Lista sai nyt jatkoa.

        Näyttäisi kommentoivan juuri hänelle osoitettuun kommenttiin. Hyvä ymmärtää että keskutelu joskus ohjautuu ihan omasta syystä sivuraiteille. Nyttää olevan hyvin yleistä teillä super usereillakin. Pitää sallia se silloin myös muille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näyttäisi kommentoivan juuri hänelle osoitettuun kommenttiin. Hyvä ymmärtää että keskutelu joskus ohjautuu ihan omasta syystä sivuraiteille. Nyttää olevan hyvin yleistä teillä super usereillakin. Pitää sallia se silloin myös muille.

        Järjettömien kommenttien tarkoituksena on nimenomaan ohjata keskustelu sivuraiteille ja pois itseasiasta, josta ei pystytä keskustelemaan. Yleensä tämä tapahtuu esittämällä tuulesta temmattuja syytöksiä muita keskustelijoita kohtaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Järjettömien kommenttien tarkoituksena on nimenomaan ohjata keskustelu sivuraiteille ja pois itseasiasta, josta ei pystytä keskustelemaan. Yleensä tämä tapahtuu esittämällä tuulesta temmattuja syytöksiä muita keskustelijoita kohtaan.

        Hmmm, kannattaisiko nyt kuitenkin tarkistaa ensin omat kirjoitukset? Noin 80% tämän palstan kirjoituksista on myrkytetty tällä viranomaisten tekemisistä valittamiseen, ihan alkuperäisestä aiheesta riippumatta. Enemmänkin 90% taitaa olla lähempänä totuutta. Jotenkin sääntöjen noudattamisen puolesta puhujien puuhiksi aika kummallista? Jospa muutkin ajattelee, ettei säännöt juuri minua koske?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hmmm, kannattaisiko nyt kuitenkin tarkistaa ensin omat kirjoitukset? Noin 80% tämän palstan kirjoituksista on myrkytetty tällä viranomaisten tekemisistä valittamiseen, ihan alkuperäisestä aiheesta riippumatta. Enemmänkin 90% taitaa olla lähempänä totuutta. Jotenkin sääntöjen noudattamisen puolesta puhujien puuhiksi aika kummallista? Jospa muutkin ajattelee, ettei säännöt juuri minua koske?

        Löytyi taas yksi nimitys lisää joidenkin mielestä ikävien tosiasioiden kertojien "pahojen tekojen" listaan: myrkyttäminen.

        Se on kuule sillä tavalla, että veronmaksajille kalliiksi tuleva asuntomessuhanke on saatu aikaan johtavien viranhaltijoiden ja poliittisten päättäjien toimesta. Tästä tosiasiasta ei saisi puhua, koska se muka on "sääntöjen vastaista", "valittamista" ja nyt "myrkyttämistä". Jokainen messuihin käytetty euro on pois jostain muualta ja ikävä kyllä useinmiten jollain tavalla lakisääteisistä peruspalveluista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hmmm, kannattaisiko nyt kuitenkin tarkistaa ensin omat kirjoitukset? Noin 80% tämän palstan kirjoituksista on myrkytetty tällä viranomaisten tekemisistä valittamiseen, ihan alkuperäisestä aiheesta riippumatta. Enemmänkin 90% taitaa olla lähempänä totuutta. Jotenkin sääntöjen noudattamisen puolesta puhujien puuhiksi aika kummallista? Jospa muutkin ajattelee, ettei säännöt juuri minua koske?

        Melkoinen osa tämän keskustelupalstan otsikoiden aiheista liittyy tavalla tai toisella julkisten varojen käyttöön. Siksi on syytä ja sallittua tuoda esille julkisia varoja käyttävien viranhaltijoiden ja toimielinten edesottamuksia. Jos joku esimerkiksi hankkii omilla rahoillaan itselleen auton, niin se asia ei kuulu tälle palstalle. Sen sijaan, jos auton hankinta tehdään julkisista varoista, niin asiasta voidaan keskustella tällä palstalla, vaikka se ei kaikkia ja etenkään jotenkin asianosaisia miellytä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Löytyi taas yksi nimitys lisää joidenkin mielestä ikävien tosiasioiden kertojien "pahojen tekojen" listaan: myrkyttäminen.

        Se on kuule sillä tavalla, että veronmaksajille kalliiksi tuleva asuntomessuhanke on saatu aikaan johtavien viranhaltijoiden ja poliittisten päättäjien toimesta. Tästä tosiasiasta ei saisi puhua, koska se muka on "sääntöjen vastaista", "valittamista" ja nyt "myrkyttämistä". Jokainen messuihin käytetty euro on pois jostain muualta ja ikävä kyllä useinmiten jollain tavalla lakisääteisistä peruspalveluista.

        Se on kuule sillä tavalla että asuntomessut tulee, vikiset, pädet, myrkytät, veikkaat, väijyt, jeesustelet, trollaat ja silti se on minusta ihan helvetin hienoa. Olen ansiostasi koko ajan enemmän messujen kannalla. Mahtava tunne tietää *****esi määrä. Sillä elää taas vuosia. :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on kuule sillä tavalla että asuntomessut tulee, vikiset, pädet, myrkytät, veikkaat, väijyt, jeesustelet, trollaat ja silti se on minusta ihan helvetin hienoa. Olen ansiostasi koko ajan enemmän messujen kannalla. Mahtava tunne tietää *****esi määrä. Sillä elää taas vuosia. :D

        No, huvinsa kullakin. Tätä ylistämääsi hienoutta pääsevät veronmaksajien lisäksi kustantamaan myös vesiliikelaitoksen asiakkaat ja Loviisan Asunnot Oy:n vuokralaiset. Johtaja kertoi messujen järjestämisen perusteluksi sen, että saadaan Loviisa kartalle. Pläjäytit tiskiin vielä toisen yhtä mahtavan perustelun: "Helvetin hienoa".
        Aivan superia molemmat perustelut!


    • Anonyymi

      Yltiöpäinen hypetys messuista on jo melko koomista ja kun messupaikka on niin pieni, ei oikeastaan kukaan ole kiinnostunut investoimaan niihin.

      • Anonyymi

        Koomista ja jopa lapsellista. Hypettäjiltä puuttuu suhteellisuudentaju ja he tuntuvat elävän mielikuvitusmaailmassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koomista ja jopa lapsellista. Hypettäjiltä puuttuu suhteellisuudentaju ja he tuntuvat elävän mielikuvitusmaailmassa.

        Koita nyt joskus keksiä jotain ihan omaa sanottavaa äläkä aina toistele muiden juttuja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koita nyt joskus keksiä jotain ihan omaa sanottavaa äläkä aina toistele muiden juttuja.

        Tuo on ilmeisesti suorituskykysi äärirajalla oleva kommentti johon pystyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo on ilmeisesti suorituskykysi äärirajalla oleva kommentti johon pystyt.

        Se oli silti omani, mistäs sun kamulle sellaisia löydettäisiin, vai meinaatko itse alkaa papukaijan haamukirjoittajaksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se oli silti omani, mistäs sun kamulle sellaisia löydettäisiin, vai meinaatko itse alkaa papukaijan haamukirjoittajaksi?

        Haamukirjoittajasta puheenollen, niin kuka mahtaa nyt korjata kaikkein suurimman johtajan esittelytekstit ja suomenkielen kirjoitusvirheet, kun taas yksi alaisista lähti muualle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haamukirjoittajasta puheenollen, niin kuka mahtaa nyt korjata kaikkein suurimman johtajan esittelytekstit ja suomenkielen kirjoitusvirheet, kun taas yksi alaisista lähti muualle?

        Monen johtajan ja päällikön töitä teetetään haamukirjoittajilla. Näitä haamukirjoittajia kutsutaan konsulteiksi.

        Och skattebetalare betalar.


    • Anonyymi

      Jos esimerkiksi vain kertoo mitä valtuusto on päättänyt ja tuo esille tiedon, ettei sen päätöstä ole noudatettu on papukaija, alkoholisti, valittaja, työn vieroksuja, jeesustelija jne.

      • Anonyymi

        Just näin, ei kannata puuttua valtuuston tekemisiin kun oma pakka on noin sekaisin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Just näin, ei kannata puuttua valtuuston tekemisiin kun oma pakka on noin sekaisin

        Valtuuston tekemiseen puuttumisesta ei ollut päiväkodin aidassa kysymys, vaan siitä, ettei sen päätöstä ole noudatettu. En ota kantaa henkiseen tilaasi.


      • Anonyymi

        Ei, kyllä tuossa ihan selvästi huomautettiin papukaijan tuuraamisesta. En kyllä missään kohtaa löydä edes sanaa valtuusto tai muitakaan väittämiäsi asiota.


    • Anonyymi

      Montako kelluvaa tönöä on tulossa? Messupapukaijan vastaus "kaikki on hyvin ja aikataulussa" ei kelpaa.

    • Anonyymi

      Asuntomessut varmaan järjestetään, mutta so what?
      Messut kestävät vain yhden kuukauden ja ne ovat sitten ohi. Pikaisen messupyrähdyksen jälkeen veronmaksajien käteen jäävät vain velat ja vielä ylläpidettäväksi erittäin kalliiksi tulevaa kelluvaa infrastruktuuria. Sinne meni jo tässä vaiheessa parisenkymmentä miljoonaa Kuningattarenrannan kankkulan kaivoon. Silläkään ei ole väliä tuleeko 140 000 kävijää tai jokunen tuhat päälle. Suomen Asuntomessut kun vie leijonanosan eli 80% pääsylipputuloista. Kaavataloudellisessa arviossa lähdettiin 520 uudesta asukkaasta ja nyt on puhuttu enää muutamasta sadasta. Tuleeko edes niinkään paljoa? Yli viidelläsadalla asukkaalla hanke todettiin jo tappiolliseksi ja tästäkin arviosta puuttuu miljoonatolkulla kaupunkikonsernille aiheutuneita kustannuksia. Mikä siis on todellinen tappio? Kaupunkiin on messuvieraiden hypetetty jättävän miljoonia ja taas miljoonia euroja. Mihin palveluihin? Eihän täällä ole edes niin paljon palveluja, että niihin saisi upotettua niin suuria summia.
      Myyntipaikat eivät näytä kiinnostavan yrittäjiä, vaan kaupungin pitäisi investoida niiden infrastruktuuriin ja vieläpä vuokrata ne puoli-ilmaiseksi. Asuntomessujen piti tuoda kaupungille tuloja ja paljon. Missä muualla ovat ne mystiset tulonlähteet kuin mielikuvituksessa? Messujen tiedottaminen on vain pelkkää lapsellista hehkuttamista ja kaikkien suurin salaisuus on asuntomessujen järjestämisestä kaupunkikonsernille aiheutuvat kustannukset. Ne pitää kaikin keinoin salata, koska tieto kuluista epäilemättä viimeistään latistaisi monen reaalimaailmassa elävien kaupunkilaisten messuhuuman.

    • Anonyymi

      Tämä Kuningattarenrannan alue on rakennuskannaltaan varsinainen sekamelska. Hämmästyttävän pienelle alueelle on vieri viereen pystytetty erilaisia rakennuksia, jotka ovat tyyliltään täysin erilaisia. Arkkitehtonisesti alue on täydellinen fiasko.

      • Anonyymi

        Täysin järjetöntä on kaavoittaa tontteja asuinkäyttöön ihan vilkasliikenteisen tien viereen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täysin järjetöntä on kaavoittaa tontteja asuinkäyttöön ihan vilkasliikenteisen tien viereen.

        Mut toi tie tulee hiljenemään huomattavasti kun uusi valmistuu tesjoen liittymästä suoraan Atomitien risteykseen. Ainakin raskaamman liikenteen osalta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mut toi tie tulee hiljenemään huomattavasti kun uusi valmistuu tesjoen liittymästä suoraan Atomitien risteykseen. Ainakin raskaamman liikenteen osalta.

        Osaatko yhtään kertoa tiehankkeen aikataulusta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mut toi tie tulee hiljenemään huomattavasti kun uusi valmistuu tesjoen liittymästä suoraan Atomitien risteykseen. Ainakin raskaamman liikenteen osalta.

        Onko Saaristotien vierestä tontin hankkineille kerrottu tuo tieto, joka on lähinnä pelkkää visiointia? Sitä tietä ei tule ilman uutta voimalaitosta ja sitä ei näillä näkymillä ole tulossa.


    • Anonyymi

      Loviisan Asunnot Oy osti kaupungin veronmaksajien sponsaamana ja velkarahalla 26 asuntoa näyttelykohteeksi rakennettavasta puukerrostalosta, joka on nimetty mahtipontisesti Loviisan Lippulaivaksi.
      Kerrostalossa on yhteensä 33 luukkua, joista myynnissä on 10 kpl. Luukuista kuutta kappaletta myy Cubesta ja neljää välittäjä. Noiden neljän on pakko olla Loviisan Asunnot Oy:n. Ilmeisesti Loviisan Asunnot Oy:llä on taloudellisia vaikeuksia. Raatihuoneelta peräisin oleva nerokas omistajaohjaus on pistänyt firman huojumaan. Juuri omistajaohjauksen takia yksi yhtiön aiemmista hallituksista erosi ja eräs sen jäsenistä antoi paikallisessa lehdessä lausunnon, että omistajaohjauksesta tuli taakka.

      • Anonyymi

        Onko Loviisan Asunnot Oy:n hallituksella kokonaisuutena riittävää kykyä toimia kunnan määräysvaltaan kuuluvassa yhtiössä osakeyhtiölain velvoittamalla tavalla huolellisesti yhtiön etua edistäen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko Loviisan Asunnot Oy:n hallituksella kokonaisuutena riittävää kykyä toimia kunnan määräysvaltaan kuuluvassa yhtiössä osakeyhtiölain velvoittamalla tavalla huolellisesti yhtiön etua edistäen?

        Hyvä kysymys. Vanhojen omakotitalojen ostaminen satama-alueen läheisyydestä ja etenkään asuntomessujen näyttelykohteen järjestäminen ostamalla 26 asuntoa puukerrostalosta ei ole yhtiön tehtävä ja sen edun mukaista. Hallitus on toimillaan velkaannuttanut yhtiön. Lieneekö yhtiön hallitus ymmärtänyt, ettei omistajaohjauksen antajalla ole mitään vastuuta, vaan osakeyhtiölain mukaan vastuu on yhtiön hallituksella.


    • Anonyymi

      Johtajalla on noussut jotenkin tuo virka hattuun

    • Anonyymi

      Pengarna har tagit slut igen. Mer kommer att tas från skattebetalarnas plånböcker.

      • Anonyymi

        De har pratat skit hela tiden om att hålla sig till budgeten.


    • Anonyymi

      Talous on tasapainossa, mutta samalla otetaan velkaa miljoonia, eikä kukaan oikein tiedä, että mihin ne rahat menee.

      • Anonyymi

        Kuntalain 39 § määrää, että kunnanhallituksen tulee
        vastata kunnan hallinnosta ja taloudenhoidosta. Siitä huolimatta edes kaupunginhallituksen jäsenet eivät tunnu tietävän minne esimerkiksi lainarahat menevät! Valtuustossa yksi hallituksen jäsen ihmetteli talousarvion käsittelyn yhteydessä, että lainaa on otettu enemmän kuin on investointeja. Tähän ei saatu vastausta eikä sitä valtuustokaan perännyt. Ei jaksa kiinnostaa tällainen "pikkujuttu". Voidaan pitää ilmeisenä, että lainarahalla pyöritetään myös käyttötaloutta, joka on kestämätön tilanne. Säästämisestä ei ole tietoakaan, vaan rahaa käytetään hulvattomasti. Kaupunginhallituksen esityslistasta käy esimerkiksi ilmi, että taas käynnistetty uusi johtavien viranhaltijoiden ylimääräinen palkankorotuskierros ja niiden päälle tulevat vielä sopimuskorotukset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuntalain 39 § määrää, että kunnanhallituksen tulee
        vastata kunnan hallinnosta ja taloudenhoidosta. Siitä huolimatta edes kaupunginhallituksen jäsenet eivät tunnu tietävän minne esimerkiksi lainarahat menevät! Valtuustossa yksi hallituksen jäsen ihmetteli talousarvion käsittelyn yhteydessä, että lainaa on otettu enemmän kuin on investointeja. Tähän ei saatu vastausta eikä sitä valtuustokaan perännyt. Ei jaksa kiinnostaa tällainen "pikkujuttu". Voidaan pitää ilmeisenä, että lainarahalla pyöritetään myös käyttötaloutta, joka on kestämätön tilanne. Säästämisestä ei ole tietoakaan, vaan rahaa käytetään hulvattomasti. Kaupunginhallituksen esityslistasta käy esimerkiksi ilmi, että taas käynnistetty uusi johtavien viranhaltijoiden ylimääräinen palkankorotuskierros ja niiden päälle tulevat vielä sopimuskorotukset.

        Säästöjä on kyllä tehty, mutta kaupunkilaisten peruspalveluista. Duunareita on myös irtisanottu noin 20 säästötarpeisiin vedoten. Sen sijaan kaupunginjohtajalle on avokätisesti muutaman vuoden aikana annettu 1350 euron ylimääräiset korotukset (autoetu 900 euroa ja ylimääräinen 450 euron palkankorotus). Tämän päälle vielä sopimuskorotukset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuntalain 39 § määrää, että kunnanhallituksen tulee
        vastata kunnan hallinnosta ja taloudenhoidosta. Siitä huolimatta edes kaupunginhallituksen jäsenet eivät tunnu tietävän minne esimerkiksi lainarahat menevät! Valtuustossa yksi hallituksen jäsen ihmetteli talousarvion käsittelyn yhteydessä, että lainaa on otettu enemmän kuin on investointeja. Tähän ei saatu vastausta eikä sitä valtuustokaan perännyt. Ei jaksa kiinnostaa tällainen "pikkujuttu". Voidaan pitää ilmeisenä, että lainarahalla pyöritetään myös käyttötaloutta, joka on kestämätön tilanne. Säästämisestä ei ole tietoakaan, vaan rahaa käytetään hulvattomasti. Kaupunginhallituksen esityslistasta käy esimerkiksi ilmi, että taas käynnistetty uusi johtavien viranhaltijoiden ylimääräinen palkankorotuskierros ja niiden päälle tulevat vielä sopimuskorotukset.

        Kaupunginvaltuusto ja hallitus ovat myös ihan pihalla asuntomessujen järjestämisestä kaupunkikonsernille aiheutuvista kokonaiskustannuksista eikä niiden enemmistö halua edes tietää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaupunginvaltuusto ja hallitus ovat myös ihan pihalla asuntomessujen järjestämisestä kaupunkikonsernille aiheutuvista kokonaiskustannuksista eikä niiden enemmistö halua edes tietää.

        Olen odottanut että raatihuoneella ymmärrettäisiin asuntomessujen tilanne. Unelmat ja fiktiot ovat sortuneet. Mainoksissa esitetyt taivaalliset luksuskämpät ja merellinen atmosfääri ovat lässähtäneet. Ranta on nyt täynnä eri suuntiin osoittavia laatikkotalojen kattojen harjoja. Kuningattarenrannan kelluvat talot ja meriuima-allas ovat upoksissa. Totuus on että nyt on ajauduttu minimessujen rakenteluun, paras slogan kuuluu "Lovisa parakkien kaupunki, parakkeja kahdella kielellä. Vielä joku idiootti keksii, että kaupungin tulee rakentaa (maksaa) malliksi ja AM23:n statukseksi oma uiva talo joka voisi toimia messujen jälkeen Oker-Blomin etätyöpisteenä. Se vasta olisi hieno veto jota messujen ajaksi Kuningattarenrantaan rakennettavista olut-halleista voidaan tirkistellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen odottanut että raatihuoneella ymmärrettäisiin asuntomessujen tilanne. Unelmat ja fiktiot ovat sortuneet. Mainoksissa esitetyt taivaalliset luksuskämpät ja merellinen atmosfääri ovat lässähtäneet. Ranta on nyt täynnä eri suuntiin osoittavia laatikkotalojen kattojen harjoja. Kuningattarenrannan kelluvat talot ja meriuima-allas ovat upoksissa. Totuus on että nyt on ajauduttu minimessujen rakenteluun, paras slogan kuuluu "Lovisa parakkien kaupunki, parakkeja kahdella kielellä. Vielä joku idiootti keksii, että kaupungin tulee rakentaa (maksaa) malliksi ja AM23:n statukseksi oma uiva talo joka voisi toimia messujen jälkeen Oker-Blomin etätyöpisteenä. Se vasta olisi hieno veto jota messujen ajaksi Kuningattarenrantaan rakennettavista olut-halleista voidaan tirkistellä.

        Harmi kun sä oot persona non grata, olisit voinut mennä vähän jeesailemaan sinne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Harmi kun sä oot persona non grata, olisit voinut mennä vähän jeesailemaan sinne.

        Äläs nyt, ainakin ennen onnistui oksien sahaaminen. Kunnes sahasi sitten oman oksansa poikki. T:PH


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Äläs nyt, ainakin ennen onnistui oksien sahaaminen. Kunnes sahasi sitten oman oksansa poikki. T:PH

        Putosit sitten oksalta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Harmi kun sä oot persona non grata, olisit voinut mennä vähän jeesailemaan sinne.

        Kaupunginjohtajan mukaan työvoiman riittävyys on iso ongelma. Johtaja sanoi, että tänne kannattaa houkutella kaikki sukulaislapset ja heidän kaveritkin.

        Koska lapsityövoimakin kelpaa, niin kait sä olet PH:n kanssa jo ilmoittanut ilmaistyövoimaksi asuntomessuille?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaupunginjohtajan mukaan työvoiman riittävyys on iso ongelma. Johtaja sanoi, että tänne kannattaa houkutella kaikki sukulaislapset ja heidän kaveritkin.

        Koska lapsityövoimakin kelpaa, niin kait sä olet PH:n kanssa jo ilmoittanut ilmaistyövoimaksi asuntomessuille?

        Joo niin se sanoi infoillassa. Paikallinen lehdykkä kertoi, että moni infoillassa käynyt siellä olleen hyvä "pöhinä".
        Pitää sitä nyt 20 miljoonalla saada aikaan edes mielikuvituksen voimalla pientä pöhinää, vaikka koko messuhanke on taloudellisesti kaupungille jättimäinen miinusmerkkinen kaputti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo niin se sanoi infoillassa. Paikallinen lehdykkä kertoi, että moni infoillassa käynyt siellä olleen hyvä "pöhinä".
        Pitää sitä nyt 20 miljoonalla saada aikaan edes mielikuvituksen voimalla pientä pöhinää, vaikka koko messuhanke on taloudellisesti kaupungille jättimäinen miinusmerkkinen kaputti.

        Siellä annettiin myös kaupunkilaisille titehtöörin päiväkäsky leikata nurmikot ja maalata aidat, joten kaikkien pitää osallistua Potemkinin kulissien rakentamiseen. Koskeeko se myös Kuningattarenkadun röttelöitä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siellä annettiin myös kaupunkilaisille titehtöörin päiväkäsky leikata nurmikot ja maalata aidat, joten kaikkien pitää osallistua Potemkinin kulissien rakentamiseen. Koskeeko se myös Kuningattarenkadun röttelöitä?

        Tulossa on myös digitaalinen Potemkinin kulissi: ihanaloviisa.fi.


    • Anonyymi

      376 Markus Kuotesaho

      • Anonyymi

        On tullut ulos kaapista.


    • Anonyymi

      Elinkeino- ja infrastruktuurilautakunta
      Esityslista 08.03.2023/Asianro 8

      Miksi Kuningattarenrannan lisämäärähaa koskeva esitys (lisälista) julkaistiin kaupungin sivuilla vasta lautakunnan kokouksen jälkeen?

      • Anonyymi

        Miksi.. miksi asiat eivät kuulu veronmaksajille koska rahaasiat ovat kaupunginjohtajan erityisessä suojelussa (käytössä)!
        Se huutaa raatihuoneella ja väittää olevansa kaiken johtaja. Pelolla johtamista! Sama, sakannut pisnesenkeli on varsinainen ohijohtaja joka ei ymmärrä miksi organisaatiossa tehtävät ja vastuut delegoitu?


    • Anonyymi

      Onneksi siellä ylijäämätilillä on fyrkkaa ettei tartte velekaa ottaa

      • Anonyymi

        Se kumulatiivinen ylijäämä, josta hehkutetaan, on vain teoreettinen luku. Sitä "ylijäämää" ei todellisuudessa ole olemassa euroina kaupungin pankkitilillä.


    • Anonyymi

      Asuntomessujen järjestämisestä kaupunkikonsernille aiheutuvat kokonaiskustannukset pidetään kaikin keinoin piilossa, koska se tieto osoittaa koko hankkeen järjettömyyden. Messujen hehkuttajat mukaan lukien paikkakunnan lehdistö sivuuttavat täysin tämän aiheen.
      Valtuustossa tuotiin esille luku noin 20 miljoonaa ja tähän tietoon ei tullut yhtään kommenttia ja vastaväitettä edes edestä näyttämöltä. Paikjskunnan lehdistö tietenkin vaikeni asiasta kokouksesta julkaistuissa jutuissa.

    • Anonyymi

      Kuntarahoitus:
      "Nopeasti nousevat korot iskevät kotitalouksiin kipeästi. Asuntokauppa ja rakentaminen ovat ja pysyvät jäissä.
      Kuntarahoituksen suhdanne-ennuste varoittaa ensi vuonna tulevasta miljardi-iskusta kuntatalouteen."

      Pikkukaupungissa ei tästä piitata. Asuntomessujen järjestämiseen myönnettiin taas elinkeino- ja infrastruktuurilautakunnassa lisärahoitusta 450 000 euroa. Rahaa kuitenkin haettiin lisää 650 000 euroa, joten kaupunginjohtajan sätkynukkena toimiva kaupunginhallitus myöntänee uupumaan jääneen summan jotta 650 000 tulee kasaan.
      Vähän aikaa sitten myönnettiin 800 000 euroa lisärahoitusta, joten päästään huimaan 1 450000 euron lisämäärähaan. Pelkästään tämä lisämääräraha vie Koskenkylän terveysaseman sulkemisesta syntyneet väitetyt 50 000 euron vuosittaiset säästöt noin 30 vuoden ajalta.Hyvä Otto ja muut valtuustossa istuvat päätöksentekijät!

      Otto saa muiden asiaa kannattaneiden luottamushenkilöiden ohella myös suuren kunnian kaupunginjohtajan ylenpalttisesta palkitsemisesta mm. noin 80 000 euron työsuhdeautolla! Veronmaksajien piikkiin liikkuvalla maasto-bemulla pääsee ajamaan vähän huonomminkin aurattujen katujen läpi ja ei jää jumiin edes Kuningattarenrannan liejuisilla kunniankentillä.

      Pikkukaupungissa ei ole ollut säästötarvetta muualla kuin pääosin kaupunkilaisten peruspalveluissa. Nyt on meneillään uusi johtavien viranhaltijoiden uusi ylimääräinen palkankorotuskierros ja sitten vielä päälle sopimuskorotukset. Vähän aikaa sitten kaupunginjohtaja
      sai kaupunginhallitukselta ylimääräisen 450 euron palkankorotuksen, jota tosin ei oltu asianmukaisesti perusteltu. Perusteluja on tosin mahdotonta esittää, koska niitä ei ole!

    • Anonyymi

      Kaupunginjohtaja Jan D. Oker-Blom ilmoitti riemu-uutisen somessa:

      "Tervetuloa Loviisaan kesällä
      Kuningattarenranta Drottningsstranden on juhlatuulella.

      Tadaa nämä artistivieraat viihdyttää messukäviöitä torstai-iltaisin asuntomessuilla Loviisassa.
      13.7. Pete Parkkonen
      20.7 Ressu Redford
      27.7 BESS
      3.8 Teflon Brothers"

      Tadaa, ketkä mahtavat kustantaa koko lystin?
      Tadaa, taitaa mennä veronmaksajien piikkiin?
      Tadaa, eikö kyseessä pitänyt olla asuntomessut eikä mikään musiikkifestifaali?
      Tadaa, kuka on tilannut artistit paikalle?
      Tadaa, mikä mahtaa olla laskun suuruus veronmaksajille?

      • Anonyymi

        Tadaa, veronmaksajien rahojen käytöllä ei ole mitään rajaa eikä häpyä.


      • Anonyymi

        Kaupungin johdon esittelemää ja valtuuston hyväksymää Tadaa-politiikkaa:

        Tadaa, kylien terveysasemat on suljettu.
        Tadaa, kylien koulut on pääosin suljettu.
        Tadaa, kahdellekymmenelle kaupungin työntekijälle annettiin kenkää.
        Tadaa, kaupungin metsät on avohakattu.
        Tadaa, kaupungin rantatontit on polkumyyty.
        Tadaa, tadaa, tadaa, johtajalle hankittiin 80 000 tonnin työsuhdeauto. Tadaa tadaa, tadaa,tadaa.
        Tadaa, tadaa, tadaa, kaupunki järjestää 20 miljoonaa maksavat asuntomessut. Tadaa, tadaa, tadaa, tadaaaaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaupungin johdon esittelemää ja valtuuston hyväksymää Tadaa-politiikkaa:

        Tadaa, kylien terveysasemat on suljettu.
        Tadaa, kylien koulut on pääosin suljettu.
        Tadaa, kahdellekymmenelle kaupungin työntekijälle annettiin kenkää.
        Tadaa, kaupungin metsät on avohakattu.
        Tadaa, kaupungin rantatontit on polkumyyty.
        Tadaa, tadaa, tadaa, johtajalle hankittiin 80 000 tonnin työsuhdeauto. Tadaa tadaa, tadaa,tadaa.
        Tadaa, tadaa, tadaa, kaupunki järjestää 20 miljoonaa maksavat asuntomessut. Tadaa, tadaa, tadaa, tadaaaaa.

        Tadaa, kerrankin hyviä bändejä Loviisaan.
        Tadaa, nuoret ja nuorekkaat kiittää.
        TATTADAA!!!!!


    • Anonyymi

      Tarkastuslautakunta alkaa setvimään messurannan rahakuvioita

    • Anonyymi

      Nonnii nyt ne asuntomessut menee persiilleen, kadut jää päällystämättä ja kelluva laituri rannalle kun rahaa tuli vaa reilu 90 tonnii. Suunnitelma B käyttöön ja äkkiä.

    • Anonyymi

      MTV3
      Asian ytimessä
      tänään 21.00 - 22.00

      Asuntomessukuplassa kuohuu - kaupungit ja järjestäjä vaikeuksissa. Miksi sopimuksia muokattiin ja salattiin Loviisassa viimemetreillä?

    • Anonyymi

      Kolmosella alkaa juttu messuista kello 21.50.

      • Anonyymi

        Arvostusta kaupunginjohtajalle, sanoi suoraan et asuntomessut osuuskunta pitää asetta Loviisan ohimolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Arvostusta kaupunginjohtajalle, sanoi suoraan et asuntomessut osuuskunta pitää asetta Loviisan ohimolla.

        Hagfors oli jäätävä pettymys, ei paljastanut mitään vaikka väittää olevansa totuuden torvi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Arvostusta kaupunginjohtajalle, sanoi suoraan et asuntomessut osuuskunta pitää asetta Loviisan ohimolla.

        Kaupunginvaltuusto
        Pöytäkirja 23.01.2019/Pykälä 5

        Puitesopimus asuntomessujen järjestämiseen

        "7 Sopimuksen päättäminen

        Sopimus raukeaa ilman erillistä irtisanomista, mikäli kirjallista ja sitovaa sopimusta (monikantasopimus) vähintään 26 messukohdevarauksesta ei ole
        allekirjoitettu 30.4.2022."

        Asuntomessut Osuuskunnan ja Loviisan kaupungin välinen sopimus siis raukesi 30.4.2022, koska sitovia sopimuksia (monikantasopimus) vähintään 26 messukohdevarauksesta ei oltu siihen
        mennessä allekirjoitettu. Yhteistoimintasopimus allekirjoitettiin vasta 17.1.2023. Siten sopimuksen rauettua Loviisan kaupunki jatkoi 30.4.2022
        jälkeen omalla riskillään aina 17.1.2023 saakka. Näin saatiin ns. pistooli kaupungin ohimolle.

        Suomen Asuntomessut siis sai kaupungin ns. selkä seinää vasten ja messuihin voimakkaasti henkilökohtaisesti sitoutunut kaupunginjohtaja oli valmis allekirjoittamaan minkä tahansa sopimuksen etteivät messut peruuntuisi (vrt. Kerava)?
        Onko yhteistoimintasopimuksen sisältö on taloudellisesti ja ehtojen osalta niin epäedullinen kaupungille, että sen sisältö piti salata kaupungin
        veronmaksajilta?

        Valtuuston päätöksen (23.01.2019/Pykälä 5) mukaan yhteistoimintasopimuksessa saa olla merkitykseltään vähäisiä muutoksia, lisäyksiä, poistoja tai korjauksia verrattuna puitesopimukseen. Koska yhteistoimintasopimus on julistettu pääosin salaiseksi, niin asiaa ei voi tarkistaa ja varmentaa, että valtuuston päätöstä on noudatettu.


      • Anonyymi

        Suorastaan surkuhupaisaa, kun jotkut nutipäät naamakirjassa mölisevät messujen pilaamisesta. Ko. ohjelmassa esitettiin vain faktatietoja, jotka näyttävät olevan liikaa joillekin messupilvilinnassa eläville.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suorastaan surkuhupaisaa, kun jotkut nutipäät naamakirjassa mölisevät messujen pilaamisesta. Ko. ohjelmassa esitettiin vain faktatietoja, jotka näyttävät olevan liikaa joillekin messupilvilinnassa eläville.

        Totuus, pahin messuhankkeen vihollinen!!!


      • Anonyymi

        Ohjelmassa esitettiin yhteistyösopimusta, jonka tekstejä näytti suurimmilta osiltaan sensuroidun mustalla värillä tuhraamalla. Uskomatonta toimintaa vielä vuonna 2023! Toivottavasti monen muun kunnan päättäjät katsoivat ohjelmaa ja he paikallisia päättäjiä viisaampina pysyvät erossa koko Suomen Asuntomessut puljusta.

        Kaupunginjohtaja sysäsi syyn sopimuksen salaamisesta Suomen Asuntomessuille ja ei ilmeisesti ymmärrä sitä, että julkisuuslaki koskee vain kaupunkia ja hän on vastuussa yhteistyösopimuksen salaamisesta ja mahdollisesta lain lain noudattamatta jättämisestä eikä Suomen Asuntomessut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Arvostusta kaupunginjohtajalle, sanoi suoraan et asuntomessut osuuskunta pitää asetta Loviisan ohimolla.

        Niin kai, ja Jan D OkerBlom nöyrtyi ja antautui? Olavi Kalevalta sentään löytyi selkäranka, ei olisi tällaista tarvinnut selittää, ts ase Lovisan kaupunginjohtajan ohimolla!??
        Täyttä tarinaa, jolla O-B peittelee hyvässä uskossa annettuja lupauksia.
        Niin, että Tadaa, Taddaa ja vielä TATTARAA!!


    • Anonyymi

      Kuulin että K-Marketin elementtitoimittaja on konkurssissa! Elementtejä jäi puuttumaan vaikka on maksettu. Kyllä rassaa messuja! Kautta aikain parhaat asuntomessut maassa!

      • Anonyymi

        Rassaa messuja? Onko pieni K-kauppa yksi asuntomessujen näyttelykohteista? Lieneekö Suomen Asuntomessut tehnyt siitä K-kauppiaan kanssa salaisen monikantasopimuksen? Heh, heh.
        Millä kriteereillä Loviisan asuntomessut ovat kautta aikain parhaat maassa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rassaa messuja? Onko pieni K-kauppa yksi asuntomessujen näyttelykohteista? Lieneekö Suomen Asuntomessut tehnyt siitä K-kauppiaan kanssa salaisen monikantasopimuksen? Heh, heh.
        Millä kriteereillä Loviisan asuntomessut ovat kautta aikain parhaat maassa?

        Ainakin yksi ennätys täyttyy. Loviisan asuntomessut ovat kaikkien aikojen kalleimmat, mutta kalleimmat! Raatihuoneelta äkkiä yhteys Guinness World Recordsiin, niin Loviisa pääsee ennätysten kirjaan ja maailmankartalle!

        Hyvä Didde!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainakin yksi ennätys täyttyy. Loviisan asuntomessut ovat kaikkien aikojen kalleimmat, mutta kalleimmat! Raatihuoneelta äkkiä yhteys Guinness World Recordsiin, niin Loviisa pääsee ennätysten kirjaan ja maailmankartalle!

        Hyvä Didde!

        Korjaus:

        Kaikkien aikojen kalleimmat, mutta pienimmät!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rassaa messuja? Onko pieni K-kauppa yksi asuntomessujen näyttelykohteista? Lieneekö Suomen Asuntomessut tehnyt siitä K-kauppiaan kanssa salaisen monikantasopimuksen? Heh, heh.
        Millä kriteereillä Loviisan asuntomessut ovat kautta aikain parhaat maassa?

        Oletko varma että käsittelet oikeaa k-puotia? Sehän on vain osa jostain Kuningattarenrannan kauppakeskuksesta. Luin yhdestä rivarin rakentajan esitteestä, että alueelle tulee ostoskeskus!!? Todella hyvä asia Määrlahden asukkaiden kannalta. Pitää saada kauppakeskukseen vielä Alkon itsepalvelumyymälä. Tämä handeli tukisi tän ainoan kerrostalon katolla olevan etätyöpisteen viihtyvyyttä ja käyttöä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko varma että käsittelet oikeaa k-puotia? Sehän on vain osa jostain Kuningattarenrannan kauppakeskuksesta. Luin yhdestä rivarin rakentajan esitteestä, että alueelle tulee ostoskeskus!!? Todella hyvä asia Määrlahden asukkaiden kannalta. Pitää saada kauppakeskukseen vielä Alkon itsepalvelumyymälä. Tämä handeli tukisi tän ainoan kerrostalon katolla olevan etätyöpisteen viihtyvyyttä ja käyttöä.

        Johan siinä on hyvin varusteltu Nesteen huoltoasema vieressä. Yhden pysähdyksen taktiikalla mennään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Johan siinä on hyvin varusteltu Nesteen huoltoasema vieressä. Yhden pysähdyksen taktiikalla mennään.

        Pientä K-kauppaa ei siihen kannata rakentaa ja perustaa. Ohi ajavat melkein kaikki. Pienet kaupat eivät pysty hintakilpailuun. Kokenutta kauppiasta ei siihen saatu värvättyä, koska kaupasta ei saa kannattavaa.


    • Anonyymi

      No kaupunginjohtajan tilaaman riskianalyysin mukaan, asuntomessutoimistolle maksettu 1 miljoonaa ei hetkauta kaupungin taloutta.

      • Anonyymi

        Yksi miljoonaa? Kaupungin toimielimien pöytäkirjoista selviää helposti, että asuntomessujen järjestämisestä aiheutuu kaupunkikonsernille ainakin 18 miljoonan euron kustannukset.


    • Anonyymi

      Loviisan Sanomien uutisesta ilmenee, niin kaupunginhallitus myönsi yksimielisellä päätöksellä Kuningattarenrannan infrastruktuuriin 575 000 euron lisämäärärahan. Vähän aikaa sitten lisämäärärahaa myönnettiin 850 000 euroa. Siten lyhyen ajan kuluessa lisää rahaa Kuningattarenrannan messufiaskoon on pumpattu huimat 1 425 000 euroa!

      • Anonyymi

        Koskenkylän terveysasema suljettiin vain 50 000 euron vuosittaisen säästön takia! Kiitos rkp, kok ja sdp. Erityiskiitokset Otto Anderssonille (rkp) kylien palveluiden lakkauttamisesta.


      • Anonyymi

        Siinä meni Koskenkylän terveysaseman sulkemisen säästöt 28,5 vuoden ajalta!


    • Anonyymi

      Kuningattarenranta on mahtipontinen nimi alueelle, joka käytännössä muistuttaa vieri viereen asetetuista pakkilaatilaatikoista kasattua hökkelikylää. Parin töllin autotallit näyttää sijoitetun siten, että niihin kulku tapahtuu kevyen liikenteen väylää pitkin? Alue on arkkitehtuuriltaan täysin epäonnistunut ja samoin koko asemakaava.

      • Anonyymi

        Toi on sun mielipide, ei muuta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toi on sun mielipide, ei muuta.

        On hyvä, että joillakin kaupungin jäsenillä on oma mielipide, sinulla ei ole.

        Tuo Kuningattarenrannan alue on kooltaan pieni, tyhjä ja rakennetaan surkeaksi. Sen arvokas luonto ja visuaalinen ympäristö maisema on tuhottu. Alueelle kohdistettiin rankka vanhan arvometsän hakkuu, europuut ryöstettiin. Alueen puut olivat pääosin vähintään 120 vuotta vanhoja, alueella oli toteutettu kaupungin valtuuston vuonna 1900 (lähde Siren) hyväksymä metsänistutussuunnitelma. Ahneet kaupungin puu-rosvot ja niiden kaverit tekivät tukkipuilla hyvän tilin. Alue on pilattu järjettömällä rantakallioille louhimisella ja rantaan rakentamisella. Nyt nähtävillä on mauttomia laatikkomaisia taloja, joiden harjat sojottavat randomisti minne sattuu. Todellisia asuntomessujen laaturyhmän "hyvällä" maulla tekemiä korkeakulttuurin valintoja. Ilmeisesti ohiohjausta on ollut myös tonttien ostajien ja rakentajien valinnassa.
        Alueen rakennuskelvottomalle keski- ja pohjoisosalle tuunataan nyt jatkettua työmaaparakia muistuttavaa rivaria. Hyvä valinta, se antaa ja jatkaa kaupungin omaa ilmettä, ”Lovisa parakkien kaupunki”. Asuntomessut 2023 oli kaavoittanut alueelle kolme kerrostaloa. Cubesta rakenteilla oleva puukerrostalo näyttää olevan vielä ok, mutta nähtäväksi jää miten maaperän hapan sulfaattisavi puree rakennuksen perustuksen heikkoon paalutukseen ja milloin talo alkaa vajota/kallistua, tämä ongelma jää kaupungille. Loviisan asunnot Oy on ostanut yhtiön 33 luukusta 26 vuokrattavaksi tarkoitettua huoneistoa ja Oker-Blomille etätyöpisteen. Tätä hankintaa ei tehty siksi, että saataisiin halpoja asuntoja vuokrattavaksi, vaan siksi että saadaan edes yksi kerrostalo kaavan osoittamasta kolmesta asuntomessulle töllisteltäväksi. Siis, pakkopulla Oy:lle.
        Missä viipyvät kelluvat talot? Onko niiden uittaminen paikalleen Lovisan kaupungin ja Osuuskunta Suomen Asuntomessujen välinen liikesalaisuus? Joudutaanko odottamaan jäiden lähtöä vai murretaanko ajan säästämiseksi väylä jäihin. Onko kelluvien tollojen laiturin kiinteistöosakeyhtiö jo perustettu, ja yhteensä noin 450 000 euron osakkeet lunastettu? Mikä on sen PRH:n tai Verohallinnon yritykselle antama Y-tunnus? Kuulin tiistaina Aprillimarkkinoilla, että Loviisan asunnot Oy avaa kelluvien talojen markkinoinnin esteenä olleen epäluottamuksen tulpan ja hankkii edustuskäyttöönsä 1 tai 2 kelluvaa taloa. Tiedon mukaan tämän jälkeen kelluvien kauppa lähtee kiihtyen etenemään ja kaikki 9 taloa on valmiina syksyyn 2026 mennessä.

        Nyt niitä mielipidekirjoituksia tähän juttuketjuun. Siis läpinäkyvästi faktaa ja totuutta ”pöytään”, siitä Oker-Blom tykkää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On hyvä, että joillakin kaupungin jäsenillä on oma mielipide, sinulla ei ole.

        Tuo Kuningattarenrannan alue on kooltaan pieni, tyhjä ja rakennetaan surkeaksi. Sen arvokas luonto ja visuaalinen ympäristö maisema on tuhottu. Alueelle kohdistettiin rankka vanhan arvometsän hakkuu, europuut ryöstettiin. Alueen puut olivat pääosin vähintään 120 vuotta vanhoja, alueella oli toteutettu kaupungin valtuuston vuonna 1900 (lähde Siren) hyväksymä metsänistutussuunnitelma. Ahneet kaupungin puu-rosvot ja niiden kaverit tekivät tukkipuilla hyvän tilin. Alue on pilattu järjettömällä rantakallioille louhimisella ja rantaan rakentamisella. Nyt nähtävillä on mauttomia laatikkomaisia taloja, joiden harjat sojottavat randomisti minne sattuu. Todellisia asuntomessujen laaturyhmän "hyvällä" maulla tekemiä korkeakulttuurin valintoja. Ilmeisesti ohiohjausta on ollut myös tonttien ostajien ja rakentajien valinnassa.
        Alueen rakennuskelvottomalle keski- ja pohjoisosalle tuunataan nyt jatkettua työmaaparakia muistuttavaa rivaria. Hyvä valinta, se antaa ja jatkaa kaupungin omaa ilmettä, ”Lovisa parakkien kaupunki”. Asuntomessut 2023 oli kaavoittanut alueelle kolme kerrostaloa. Cubesta rakenteilla oleva puukerrostalo näyttää olevan vielä ok, mutta nähtäväksi jää miten maaperän hapan sulfaattisavi puree rakennuksen perustuksen heikkoon paalutukseen ja milloin talo alkaa vajota/kallistua, tämä ongelma jää kaupungille. Loviisan asunnot Oy on ostanut yhtiön 33 luukusta 26 vuokrattavaksi tarkoitettua huoneistoa ja Oker-Blomille etätyöpisteen. Tätä hankintaa ei tehty siksi, että saataisiin halpoja asuntoja vuokrattavaksi, vaan siksi että saadaan edes yksi kerrostalo kaavan osoittamasta kolmesta asuntomessulle töllisteltäväksi. Siis, pakkopulla Oy:lle.
        Missä viipyvät kelluvat talot? Onko niiden uittaminen paikalleen Lovisan kaupungin ja Osuuskunta Suomen Asuntomessujen välinen liikesalaisuus? Joudutaanko odottamaan jäiden lähtöä vai murretaanko ajan säästämiseksi väylä jäihin. Onko kelluvien tollojen laiturin kiinteistöosakeyhtiö jo perustettu, ja yhteensä noin 450 000 euron osakkeet lunastettu? Mikä on sen PRH:n tai Verohallinnon yritykselle antama Y-tunnus? Kuulin tiistaina Aprillimarkkinoilla, että Loviisan asunnot Oy avaa kelluvien talojen markkinoinnin esteenä olleen epäluottamuksen tulpan ja hankkii edustuskäyttöönsä 1 tai 2 kelluvaa taloa. Tiedon mukaan tämän jälkeen kelluvien kauppa lähtee kiihtyen etenemään ja kaikki 9 taloa on valmiina syksyyn 2026 mennessä.

        Nyt niitä mielipidekirjoituksia tähän juttuketjuun. Siis läpinäkyvästi faktaa ja totuutta ”pöytään”, siitä Oker-Blom tykkää.

        Nyt kyllä messunoita putos luudalta ja kukkanen lakastui moisen "henkisen pahoinpitelyn" takia.....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On hyvä, että joillakin kaupungin jäsenillä on oma mielipide, sinulla ei ole.

        Tuo Kuningattarenrannan alue on kooltaan pieni, tyhjä ja rakennetaan surkeaksi. Sen arvokas luonto ja visuaalinen ympäristö maisema on tuhottu. Alueelle kohdistettiin rankka vanhan arvometsän hakkuu, europuut ryöstettiin. Alueen puut olivat pääosin vähintään 120 vuotta vanhoja, alueella oli toteutettu kaupungin valtuuston vuonna 1900 (lähde Siren) hyväksymä metsänistutussuunnitelma. Ahneet kaupungin puu-rosvot ja niiden kaverit tekivät tukkipuilla hyvän tilin. Alue on pilattu järjettömällä rantakallioille louhimisella ja rantaan rakentamisella. Nyt nähtävillä on mauttomia laatikkomaisia taloja, joiden harjat sojottavat randomisti minne sattuu. Todellisia asuntomessujen laaturyhmän "hyvällä" maulla tekemiä korkeakulttuurin valintoja. Ilmeisesti ohiohjausta on ollut myös tonttien ostajien ja rakentajien valinnassa.
        Alueen rakennuskelvottomalle keski- ja pohjoisosalle tuunataan nyt jatkettua työmaaparakia muistuttavaa rivaria. Hyvä valinta, se antaa ja jatkaa kaupungin omaa ilmettä, ”Lovisa parakkien kaupunki”. Asuntomessut 2023 oli kaavoittanut alueelle kolme kerrostaloa. Cubesta rakenteilla oleva puukerrostalo näyttää olevan vielä ok, mutta nähtäväksi jää miten maaperän hapan sulfaattisavi puree rakennuksen perustuksen heikkoon paalutukseen ja milloin talo alkaa vajota/kallistua, tämä ongelma jää kaupungille. Loviisan asunnot Oy on ostanut yhtiön 33 luukusta 26 vuokrattavaksi tarkoitettua huoneistoa ja Oker-Blomille etätyöpisteen. Tätä hankintaa ei tehty siksi, että saataisiin halpoja asuntoja vuokrattavaksi, vaan siksi että saadaan edes yksi kerrostalo kaavan osoittamasta kolmesta asuntomessulle töllisteltäväksi. Siis, pakkopulla Oy:lle.
        Missä viipyvät kelluvat talot? Onko niiden uittaminen paikalleen Lovisan kaupungin ja Osuuskunta Suomen Asuntomessujen välinen liikesalaisuus? Joudutaanko odottamaan jäiden lähtöä vai murretaanko ajan säästämiseksi väylä jäihin. Onko kelluvien tollojen laiturin kiinteistöosakeyhtiö jo perustettu, ja yhteensä noin 450 000 euron osakkeet lunastettu? Mikä on sen PRH:n tai Verohallinnon yritykselle antama Y-tunnus? Kuulin tiistaina Aprillimarkkinoilla, että Loviisan asunnot Oy avaa kelluvien talojen markkinoinnin esteenä olleen epäluottamuksen tulpan ja hankkii edustuskäyttöönsä 1 tai 2 kelluvaa taloa. Tiedon mukaan tämän jälkeen kelluvien kauppa lähtee kiihtyen etenemään ja kaikki 9 taloa on valmiina syksyyn 2026 mennessä.

        Nyt niitä mielipidekirjoituksia tähän juttuketjuun. Siis läpinäkyvästi faktaa ja totuutta ”pöytään”, siitä Oker-Blom tykkää.

        Tule omalla nimella esiin. Sinusta on aineksia kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi! Kyllä vituttaa kaikki mitä tuot esille. Vituttaa åkerblomit ja lepolat. Miksi kaupungin asukkaille tehdään vittumainen olo?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tule omalla nimella esiin. Sinusta on aineksia kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi! Kyllä vituttaa kaikki mitä tuot esille. Vituttaa åkerblomit ja lepolat. Miksi kaupungin asukkaille tehdään vittumainen olo?

        Ei se voi tulla, nimi tuo monelle loviisalaiselle pintaan erilaisia tunnetiloja. T:PH


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tule omalla nimella esiin. Sinusta on aineksia kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi! Kyllä vituttaa kaikki mitä tuot esille. Vituttaa åkerblomit ja lepolat. Miksi kaupungin asukkaille tehdään vittumainen olo?

        Messujen järjestämisen hinta tulee vielä näkymään korotuksina veroäyrissä, vesilaskuissa ja Loviisan Asunnot Oy:n vuokrissa. Asuntomessut kestävät vain vaivaisen kuukauden, mutta järjestämisen hintaa maksatetaan kaupungin asukkailla vuosia ellei vuosikymmeniä eteenpäin. Kelluvasta infrastruktuurista ja liejun päälle rakennetusta aallonmurtajasta tulee myös veronmaksajille kallis kestohaitta.


    • Anonyymi

      Gallialaiset sanoi roomalaisia hulluiksi
      Loviisalaisia voisi sanoa seinähulluiksi, ei näin päättömiä ihmisiä ole luulisi edes olevan.

    • Anonyymi

      Loviisanlahden vastarannalta voi havainnoida, että Kuningattarenrannan eteläosan rannalla on ainakin yhden talon piha-alue romahtanut penkereen pettäessä. Onko koko ranta-alue lähtenyt painumaan ja liikkumaan ja se on romahduttanut täyttömaan? Ranta-alue voi olla mudan päällä ja ruoppaukset ovat hävittäneet ns. vastavoiman ja koko ranta-alue pikku hiljaa painuu ja liikkuu myös sivusuunnassa?

      • Anonyymi

        Enemmin olisi luullut, että liejun päälle läjitetystä jätemaasta muodostetulla keskialueella tulee ongelmia maan painumisesta ja liikkumisesta. Veikkaan kyllä, että jossain vaiheessa keskialueen maan liikkumisesta pysty- tai sivusuunnassa tulee vielä suuri ja kallis ongelma kaupungille (=veronmaksajille).


      • Anonyymi

        Hys, hys ei tuollaista saa mennä kertomaan ja pilaamaan vauhtiin päässyttä asuntomessu-etkoa! Messuvieraat vielä pelästyvät, että messualueella voi maaperän pettäessä pudota jorpakkoon. Direktör on jopa tilannut huippuartistit viihdyttämään messukansaa. Esiintymislavalla ja muilla sirkusteltoilla täytetään kerrostalon ja pientalojen välinen suuri tyhjä alue. Hyvä idis voisi vielä olla sijoittaa iso kaljateltta alueen sisäänkäynnin välittömään läheisyyteen. Sitten messuvieraat juotetaan pieneen hönöön etteivät huomaa tätä feikkiä ja muutenkaan bonjaa tulleensa minimessuille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hys, hys ei tuollaista saa mennä kertomaan ja pilaamaan vauhtiin päässyttä asuntomessu-etkoa! Messuvieraat vielä pelästyvät, että messualueella voi maaperän pettäessä pudota jorpakkoon. Direktör on jopa tilannut huippuartistit viihdyttämään messukansaa. Esiintymislavalla ja muilla sirkusteltoilla täytetään kerrostalon ja pientalojen välinen suuri tyhjä alue. Hyvä idis voisi vielä olla sijoittaa iso kaljateltta alueen sisäänkäynnin välittömään läheisyyteen. Sitten messuvieraat juotetaan pieneen hönöön etteivät huomaa tätä feikkiä ja muutenkaan bonjaa tulleensa minimessuille.

        Sanoin sulle jo aikanaan, kärsimättömyys, vääristyneet odotukset ja suhteeton oman arvon korostaminen on sun heikkouksia. Homma kärjistyy helposti asiattomuudeksi ja "uhkailuksi" mitä tuleman pitää. T:PH


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sanoin sulle jo aikanaan, kärsimättömyys, vääristyneet odotukset ja suhteeton oman arvon korostaminen on sun heikkouksia. Homma kärjistyy helposti asiattomuudeksi ja "uhkailuksi" mitä tuleman pitää. T:PH

        Lähde sinäkin Puolaan omaa arvoa korostamaan. Sen jälkeen voit aivan ilman omatuntoa ehdottaa parin kelluvan talon hankintaa Oy:n toisena, kerrostalon jälkeisenä satsauksena ja tukena Suomen pienimmän fiktiivisen Mutarannan asuntomessujen tuotemerkiksi joka maksetaan verorahoituksella. Enää laina ei ole halpaa ja juuri siksi on edulisempaa käyttää messujen rahoitukseen verorahoja. Niiden perään ei tilintarkastajat huutele.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sanoin sulle jo aikanaan, kärsimättömyys, vääristyneet odotukset ja suhteeton oman arvon korostaminen on sun heikkouksia. Homma kärjistyy helposti asiattomuudeksi ja "uhkailuksi" mitä tuleman pitää. T:PH

        Toimit kuten moni muu messufanaatikko ja ns. ammut aina viestin tuojat. Faktoista et halua keskustella.
        Tosiasia on, että messuille on tilattu esiintymään ja messuvieraita viihdyttämään neljä kotimaista artistia. Fakta on myös iso tyhjä kenttä kerrostalon ja pientalojen välissä, jonne satavarmasti sijoitetaan täytteeksi kaikenlaista rekvisiittaa. Kaikkein kielletyin keskusteluaihe on asuntomessujen järjestämisestä kaupunkikonsernille aiheutuvat kokonaiskustannukset, joita vieläpä yritetään kaikin keinoin salata.

        Mikä on mielipiteesi seuraavista faktoista:
        - Eteläosan penkereen romahtamisesta?
        - Loviisan Asunnot Oy:n osakekaupoista puukerrostalosta hintaan n. 5300 eur/m2 (Loviisan hintataso huomioiden)?
        - Olemattomien kelluvien talojen ja uimalan mainostamisesta?
        - Asuntomessujen järjestämisestä kaupunkikonsernille aiheutuvista kokonaiskustannuksista?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sanoin sulle jo aikanaan, kärsimättömyys, vääristyneet odotukset ja suhteeton oman arvon korostaminen on sun heikkouksia. Homma kärjistyy helposti asiattomuudeksi ja "uhkailuksi" mitä tuleman pitää. T:PH

        Psykedeelisiä kommentteja pläyttelevä PeeHoo ei ole vielä lausunut mitään Kuningattarenrannalla tapahtuneesta maansortumasta. Onko kaupunki jotenkin tästä vastuussa?
        Loviisan Asunnot Oy osti 26 luukkua näyttelykohteeksi rakennettavasta puukerrostalosta huippuhintaan ja on nyt taloudellisissa vaikeuksissa. Se yrittää jo myydä neljää luukkua talosta. PeeHoon kommenttia sisäpiiriläisenä kaivattaisiin myös tähän asiaan.


    • Anonyymi

      Kaupunginhallitus 27.03.2023

      Pykälä 92

      Lisämääräraha asuntomessuorganisation talousarvioon: 95 000 euroa.

      Pykälä 93

      Kuningattarenrannan infrastruktuuriin lisämääräraha: 575 000 euroa.

      Lisämäärärahaa myönnettiin yhteensä 670 000 euroa!

      • Anonyymi

        Elinkeino- ja infrastruktuurilautakunta 19.10.2022

        Pykälä 136

        Kuningattarenrantaan lisätään 800 000 euroa.


    • Anonyymi

      Lyhyen ajanjakson kuluessa Kuningattarenrannan kuluihin on myönnetty lisää määrärahoja peräti
      1 470 000 euron edestä!!! Loviisan päättäjät ovat kaikkea muuta kuin vastuullisia veronmaksajien varojen käyttäjiä.
      Lisämäärahaesityksistä ei käy edes ilmi mihin rahat oikein käytetään! Kuinka esimerkiksi sovituistaurakoista voi tulla lisälaskuja, kun niistä päättäneen elinkeino- ja infrastruktuurilautakunnan pöytäkirjoista ei löydy käsittelyä ja päätöksiä urakoiden lisätöistä ja siten oikeudesta ilmeisesti miljoonaluokan lisälaskutukseen?
      Uskomatonta välinpitämättömyyttä tai useassa tapauksessa ehkä ymmärtämättömyyttä, mutta tälläiset "osaajat" loviisalaiset ovat itse jakkaroilleen valinneet.
      Hienoa, että tätä "osaamista" on nyt viety ihan Arkadianmäelle saakka!

    • Anonyymi

      Huvittavaa, että kaupunginjohtajan kehityskeskustelussa syntyneessä onnettomasta paperista tietenkin puuttuu mittari, jossa arvioidaan Kuningattarenrantaan muuttaneiden uusien asukkaiden lukumäärä. Mikä on kaupunkikonsernin noin 20 miljoonan euron suuruisen panoksen tuotos? Kaavan hyväksynnän yhteydessä reviteltiin luvulla 520 asukasta. Päästäänkö edes sataan?
      Paperista puuttuu tosin kaikki muutkin mittarit, joilla kaupunginjohtajan todellista onnistumista voitaisiin mitata.

      • Anonyymi

        Pessimisti pettyy aina. Kerro ennemmin kuinka seuraava kaupunginjohtaja ylläpitää muuttovirran Loviisan suuntaan.


      • Anonyymi

        Loviisalaisia Kuningattarenrantaan muuttaneita ei voi laskea, koska he eivät ole uusia asukkaita. Johtajan mittaritaulussa on mainittu messujen kävijämäärä, mutta ei tietenkään ole annettu mitään lukuja, joten onnistuminen on varma nakki. Toisaalta kävijöiden määrä on suhteellisen yhdentekevää, koska Asuntomessut nyhtävät 82 % pääsylipputuloista aina 140 000 kävijään saakka.


      • Anonyymi

        Kaupunginjohtaja julistaa Lovarissa: "Kuningattarenrantaan muuttaa tänä vuonna pari sataa uuttaa loviisalaista"

        Lienevätkö kaikki todella uusia asukkaita? Silti puuttuu kolmisen sataa asukasta 520 uudesta asukkaasta jota lukua käytettiin kaavataloudellisessa tarkastelussa ja hankkeen kannattavuuden edellytyksenä. Tuolla 520 asukkaalla hanke oli jo tappiollinen 30 vuoden tarkasteluajanjaksolla. Takkiin tuli vuodessa noin 100 000 euroa. Laskelmista sitä paitsi puuttui miljoonien edestä hankkeen toteuttamisesta aiheutuneita kuluja. Tällä kahdellasadalla asukkaalla tappio on vuositasolla pienen Loviisan mittakaavalla valtava. Mikäli kaupunki olisi yksityinen yritys, niin sen johto saisi fudut.


    • Anonyymi

      Kelluvia taloja ei vieläkään killu asuntomessujen pelipaikalla. Pitäisi saada ainakin yksi killumaan messujen rekvisiitaksi. Löytyisikö joku yritys sponsoriksi kelluvan talon hankkimiseen, koska asuntomessut ovat kaikkien aikojen bisnes ja varma nakki? Iso raha puhumaan!

      There's no business like hausing fair business!

      • Anonyymi

        Field-Bloom Invest Ltd ?


      • Anonyymi

        Saharannan ja Bellan välillä on jo yksi kelluva valmiina. Lyhyt matka siirtää.


    • Anonyymi

      Lain mukaan rakennuspaikan soveliaisuutta ja kelvollisuutta harkittaessa on muun muassa otettava huomioon, ettei rakennuspaikalla ole tulvan, sortuman tai vyörymän vaaraa.

      Kuningattarenrannalla on kuitenkin tapahtunut sortuma. Entäs jos sortuma olisi tapahtunut asuntomessujen aikana ja silloin kun paikalla olisi ollut kymmeniä ihmisiä?
      Ilmeisesti pikkukaupungin rakennuslupamenettely on etenkin tulevalla messualueella varsin "sujuvaa" ja etenkään kaupungin viranhaltijoiden toimintaa rakennustöissä ei mitenkään valvota. Tästä hyvänä esimerkkinä on aallonmurtajan väsääminen liejun päälle.

    • Anonyymi

      https://julkaisu.loviisa.fi/FIN/kokous/20205735-4-5.PDF

      KOOSTE SAAPUNEESTA PALAUTTEESTA JA
      LAADITUT VASTINEET

      Uudenmaan elinkeino-,
      liikenne- ja ympäristökeskus:

      ”Täyttöjen tiivistyminen ja kantavuuden
      kehittyminen vie oman aikansa, jota on
      vaikeaa ennalta arvioida.”

      Tähän asiaan ei ole annettu vastinetta. Eipä tietenkään, koska Raatihuoneella oli kiire saada hanke käyntiin ja sehän onnistui helposti ponnettoman ja asuntomessuista
      kaupungin ”kehitykselle aiheutuvasta ihmeestä” hurmostilaan suorastaan lapsellisilla ”perusteilla” johdatetun valtuuston avulla. Valtuuston enemmistön nirvanaan saamista ryyditettiin väärällä tiedolla kaupungin vuoden 2018 taloudellisesta tilanteesta.
      Kuningattarenrannan keskialue koostuu alun perin liejun päälle läjitetystä jätemaasta, jonka päälle on vain kasattu lisää maa-aineksia. Alueelle on myös aikanaan läjitetty suuria määriä ruoppausmassoja. Alueen maaperä tulee liikkumaan vuosikausia, josta ELY-keskus yritti turhaan varoittaa. Maaperän liikkumisesta aiheutuvat ongelmat mm. rakennuksille, putkistoille ja kaduille voivat olla mittavia ja tulla kaupungille todella kalliiksi. Kuten on jo käynyt ilmi, niin myös eteläisen alueen rannat ovat täyttä höttöä ja se johti jo yhden rantatontin sortumiseen.

      • Anonyymi

        Maankäyttö- ja rakennuslain 116 § määrää
        rakennuspaikkaa koskevista vaatimuksista, että
        asemakaava-alueella rakennuspaikan sopivuus ratkaistaan asemakaavassa.

        Ovatko kaikki tontit Kuningattarenrannan asemakaava-alueella edes rakennuskelpoisia? Vaikuttaa yhden tontin sortumisesta päätellen siltä, etteivät ole. Asemakaavassa on myös osoitettu rakennuspaikaksi kortteli 1056 A-2, joka siis pitäisi tarkoittaa alueen olevan rakentamiskelpoisen. Alueella mm. sijaitsivat ns. kuivatusaltaat, joihin kipattiin vesipitoisia ruoppausmassoja. Korttelin 1056 tontteja ei kuitenkaan myyty niiden huonon rakentamiskelpoisuuden vuoksi! Altaista maaperään valunut merivesi voi myös aikaansaada alueella vielä mielenkiintoisia ilmiöitä.

        Asuntomessualue on valittu kaupungin huonoimmalta rakennusmaalta. Valitsijat ja toteutusta johtava pitäisi palkita papukaijamerkillä. Pääpäsmäri saikin jo ylimääräisen palkankorotuksen mahdollisesti ja erityisesti juuri aallonmurtajan vallankumouksellisesta konstruktiosta, jossa suunnitelmilla ja ympäristöluvan paragraafeilla on heitetty vesilintua.


    • Anonyymi

      Laivasillan rannassa valmistellaan asuntomessujen rekvisiitaksi tilatun Kruunusillan elementtejä hinattavaksi paikoilleen. Lopputuloksena ei ole silta, vaan pelkkä pitkä laituri. Elementit ovat heppaisia ja niissä olevat kellukkeet eivät ole betonia vaan muovia! Tuon virityksen käyttöikä ei tule olemaan kovin pitkä. Taas uusi sulka viranhaltijoiden hattuun!

      • Anonyymi

        Uuden palkankorotuksen paikka!


      • Anonyymi

        Kattelin putkien kiinnikkeitä. Extruderhitsattu 6mm muovi missä reijät 12mm sinkitylle läpiviennille. Sisävesille kalibroitu, ei tule kestämään meriolosuhteissa missä tuulee. Pikkuhiljaa reijät suurenee ja kiinnitykset hajoaa. Toivottavasti on pitempi takuu kun yksi vuosi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kattelin putkien kiinnikkeitä. Extruderhitsattu 6mm muovi missä reijät 12mm sinkitylle läpiviennille. Sisävesille kalibroitu, ei tule kestämään meriolosuhteissa missä tuulee. Pikkuhiljaa reijät suurenee ja kiinnitykset hajoaa. Toivottavasti on pitempi takuu kun yksi vuosi.

        Eiks sisä vesillä tuule vai?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiks sisä vesillä tuule vai?

        Peräkkäin asennetuista laitureista koostuva "silta" on 350 metriä pitkä. Se on pelkkä asuntomessujen lapsellinen ja typerä rekvisiitta, jonka käyttöikä ei ole kovin pitkä. Parasta olisi, jos messujen jälkeen "silta" purettaisiin ennen talven tuloa ja elementit myytäisiin laitureiksi. Silloin saataisiin edes jotain takaisin tekeleeseen tuhlatuista 300 000 eurosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Peräkkäin asennetuista laitureista koostuva "silta" on 350 metriä pitkä. Se on pelkkä asuntomessujen lapsellinen ja typerä rekvisiitta, jonka käyttöikä ei ole kovin pitkä. Parasta olisi, jos messujen jälkeen "silta" purettaisiin ennen talven tuloa ja elementit myytäisiin laitureiksi. Silloin saataisiin edes jotain takaisin tekeleeseen tuhlatuista 300 000 eurosta.

        Muoviponttooneilla varustetut laiturit pitää aina nostaa talveksi ylös. Mikäli ei nosta, niin takuu raukeaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muoviponttooneilla varustetut laiturit pitää aina nostaa talveksi ylös. Mikäli ei nosta, niin takuu raukeaa.

        https://www.taloon.com/laiturin-putkiponttoni-meltex-400x3000-mm

        Laiturin putkiponttoni

        Aputkiponttonien takuun piiriin eivät kuulu materiaalivahingot, jotka ovat aiheutuneet poikkeuksellisista luonnonmullistuksista (myrskyt yms.) tai jäiden aiheuttamista tuhoista, jotka ovat johtuneet laiturin jättämisestä veteen. Suosittelemme että laiturit, joissa käytetään putkiponttoneita, nostetaan pois vedestä talven ajaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muoviponttooneilla varustetut laiturit pitää aina nostaa talveksi ylös. Mikäli ei nosta, niin takuu raukeaa.

        Siinä sitä onkin melkoinen ja kallis urakka nostaa 350 metriä pitkä "silta" talveksi ylös. Laiturin pätkät voisi kasata talveksi säilöön Laivurinkujalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinä sitä onkin melkoinen ja kallis urakka nostaa 350 metriä pitkä "silta" talveksi ylös. Laiturin pätkät voisi kasata talveksi säilöön Laivurinkujalle.

        Hyvä idea. Siellä niitä kasassa olevia laiturin pätkiä voisi koko talven ihailla koko hankkeen mastermind.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinä sitä onkin melkoinen ja kallis urakka nostaa 350 metriä pitkä "silta" talveksi ylös. Laiturin pätkät voisi kasata talveksi säilöön Laivurinkujalle.

        Perinteisen jääveikkauksen lisäksi voidaan järjestää myös siltaveikkaus, jossa veikataan kelluvan sillan sijainti jäiden lähdön jälkeen.


    • Anonyymi

      Morjens raportoi koko lystin maksajille hektisen viimeistelyvaiheen olevan menossa Kuningattarenrannassa. Hektinen rahojen käyttö messuihin myös jatkuu. Kaupunginjohtaja himself on tilannut messujen vartiointipalveluja ja linja-autokuljetuksia lähes 164 000 eurolla!

      Koskenkylän terveysasema suljettiin 50 000 euron vuosittaisen säästön takia, mutta messuriemuihin rahaa kyllä riittää.

    • Anonyymi

      Jan-Markuksen silta on kohta valmis. Silta on valmis myös kunnon jäätalven jälkeen....

    • Anonyymi

      Markus on ostanut sillan sijasta mattolaiturin! Mattolaituri on takuulla Suomen pisin. Sillä meriitillä saattaa päästä kymmenen uutisten loppukevennykseen ja sitä kautta toteutuu Janin visio pikkukaupungin saamisesta Suomen kartalle.

      • Anonyymi

        Silta piti pystyä alittamaan veneellä. Se mahdollisuus siitä nyt puuttuu. Kuinka esimerkiksi päästään pelastamaan veden varaan joutunut ihminen kun lahden pohjukkaan ei pääse enää veneellä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Silta piti pystyä alittamaan veneellä. Se mahdollisuus siitä nyt puuttuu. Kuinka esimerkiksi päästään pelastamaan veden varaan joutunut ihminen kun lahden pohjukkaan ei pääse enää veneellä?

        Kallin susi tuli. Taas. Täällä sillä ei kuitenkaan ole mitään merkitystä, koska laskun maksavat veronmaksajat. Päinvastoin pääpäsmärille tuli palkankorotus ja uusi sulka hattuun, joka alkaa jo olla melko tuuhea sulista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kallin susi tuli. Taas. Täällä sillä ei kuitenkaan ole mitään merkitystä, koska laskun maksavat veronmaksajat. Päinvastoin pääpäsmärille tuli palkankorotus ja uusi sulka hattuun, joka alkaa jo olla melko tuuhea sulista.

        Tack för detta till stadsstyrelsen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kallin susi tuli. Taas. Täällä sillä ei kuitenkaan ole mitään merkitystä, koska laskun maksavat veronmaksajat. Päinvastoin pääpäsmärille tuli palkankorotus ja uusi sulka hattuun, joka alkaa jo olla melko tuuhea sulista.

        Villin idän pikkukylän Istuvalla infrapäälliköllä on jo niin paljon sulkia hatussa, että oikea villin lännen inkkaripäällikkö olisi sulkien määrästä jo kateellinen. Ugh.


    • Anonyymi

      Hoono soomi:

      Kohti Asuntomessut Loviisa 2023 –
      Quo Vadis Bostadsmässan Lovisa 2023

    • Anonyymi

      Kuningattarenrantaan tulee yksi kelluva talo, jonka rakennuttaa pääosin loviisalaisista yrittäjistä ja sijoittajista koostuva Loviisan Kelluva Kuningatar Oy.
      Se on hyvä juttu, jollei näiden sijoittajien joukossa vain ole Loviisan kaupunkia tai kaupunkikonserniin kuuluvaa yhtiötä?

    • Anonyymi

      Asuntomessuihin kohdistetut valtavan suuret odotukset ja kohtuuton varojen käyttö tähän hankkeeseen ovat muistutus ja osoitus siitä, etteivät realistiset impulssit ohjaa kaupungin johdon ja muiden messujen tuomaan ihmeeseen uskovien ajattelua ja toimintaa.

    • Anonyymi

      Kelluva silta vai pitäisikö pikemminkin sanoa laituri ei ole rakenteeltaan sellainen kuin sen kaava-asiakirjojen mukaan pitäisi olla. Tästäkään ei joudu kukaan vastuuseen, koska kaupunginhallitus on täysin kyvytön tai haluton johtamaan kaupungin hallintoa ja talouden pitoa sekä toimimaan laillisuuden valvojana.

      • Anonyymi

        Johtavat viranhaltijat mielistelevät hallitusta ja valtuustoa veronmaksajien piikkiin runsailla puffeteilla ja yhteisillä lounailla. Jotkut jopa kutsutaan yksityisille vierailuille. Tämän kaiken mielistelyn tarkoituksena on saada aikaan näennäisiä ystävyyssuhteita, jolloin politiikot tuntevat itsensä tärkeiksi ja arvostetuiksi ja eivät puutu mihinkään eivätkä valvo viranhaltijoiden toimintaa.


    • Anonyymi

      Miten tämä poikkeaa muusta maailmasta? Kannattaisiko keskittyä nyt vaan omaam elämään ja unohtaa tuo vahtaaminen hetkeksi. Ota kesä rennosti ja palaile valituksen piiriin sitten taas hyvin levänneenä syksyllä.

      • Anonyymi

        Pidät siis tällaista toimintaa hyväksyttävänä sillä perusteella, koska samankaltaista toimintaa esiintyy jossain muuallakin. Viranhaltijoiden toimintamallin esille tuominen häiritsi kuitenkin niin paljon, että et ottanut sitä rennosti ja ammuit viestintuojan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pidät siis tällaista toimintaa hyväksyttävänä sillä perusteella, koska samankaltaista toimintaa esiintyy jossain muuallakin. Viranhaltijoiden toimintamallin esille tuominen häiritsi kuitenkin niin paljon, että et ottanut sitä rennosti ja ammuit viestintuojan.

        Lukiko jossain niin? Luulisi nyt noinkin jästipäinen tajuavan toistakymmentävuotta valitettuaan jo, ettei se täältäkäsin ainkaan muutu. Voit käännellä ja väännellä tätä miten haluat, mutta lopputulos on aina sama puhdas nolla. Huilaa välillä, sama meno jatkuu vielä tulevaisuudessakin , ei maailmasta valittamisenaiheet lopu. Ainakaan sinulta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lukiko jossain niin? Luulisi nyt noinkin jästipäinen tajuavan toistakymmentävuotta valitettuaan jo, ettei se täältäkäsin ainkaan muutu. Voit käännellä ja väännellä tätä miten haluat, mutta lopputulos on aina sama puhdas nolla. Huilaa välillä, sama meno jatkuu vielä tulevaisuudessakin , ei maailmasta valittamisenaiheet lopu. Ainakaan sinulta.

        No niin. Sama levy pyörii. Itse asiasta ei keskustella, vaan haukutaan itselle epämiellyttävän viestin tuojat pystyyn. Kovasti näyttää rassaavan kun pitää möykätä niin että räkä vain roiskuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lukiko jossain niin? Luulisi nyt noinkin jästipäinen tajuavan toistakymmentävuotta valitettuaan jo, ettei se täältäkäsin ainkaan muutu. Voit käännellä ja väännellä tätä miten haluat, mutta lopputulos on aina sama puhdas nolla. Huilaa välillä, sama meno jatkuu vielä tulevaisuudessakin , ei maailmasta valittamisenaiheet lopu. Ainakaan sinulta.

        Lopputulos on aina sama puhdas nolla. Se todellakin on johdon esittämien hankkeiden onnistumisprosentti.
        Onnistumisprosentti on täydet sata iso laskun aikaansaamisessa veronmaksajille. Näiden hankkeiden kruununjalokivi on asuntomessujen järjestäminen, jonka aiheuttama lasku nousee pikkukaupungin maksukyky huomioon ottaen pilviin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No niin. Sama levy pyörii. Itse asiasta ei keskustella, vaan haukutaan itselle epämiellyttävän viestin tuojat pystyyn. Kovasti näyttää rassaavan kun pitää möykätä niin että räkä vain roiskuu.

        Rauhotu nyt hyvä ihminen, sovitaan että saat viimeisen sanan tai valituksen. ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rauhotu nyt hyvä ihminen, sovitaan että saat viimeisen sanan tai valituksen. ;)

        Kaikki julkisen hallinnon toimintaan liittyvät keskusteluaiheet ja niihin liittyvät keskustelut ovat valituksia? Näinhän se on kellotornissakin. Kaikenlainen kansalaisten ja jopa luottamushenkilöiden aktiivisuus mm. tiedonsaantiin liittyen on luokiteltu valittamiseksi.


    • Anonyymi

      Projekti "hullut torilla" etenee ja kaupunki osallistuu tapahtuman järjestämiseen.

    • Anonyymi

      Kelluva talon nimi on Lovsea. Toivottavasti siitä ei tule Lovsub.

    • Anonyymi

      Lowintelligence olisi osuvampi nimi, sopisi koko alueen päättäjiinkin.

      • Anonyymi

        Miltä tuntuisi nimi LovShit, kuvaisi samalla tavalla tulosta, mutta tarkemmin hankkeen johtamista.


    • Anonyymi

      Kuningattarenrannassa on myynnissä:

      Kerrostaloasuntoja: 13 kpl
      Rivitaloasuntoja: 3 kpl
      Uusia omakotaloja: 1 kpl
      Vanhoja omakotitaloja: 1 kpl

      Lisäksi myyntiin tulee vielä 1 kpl kelluva talo?

      • Anonyymi

        Mistä niitä kerrostaloasuntoja on nyt löytynyt Kuningattarenrannassa myyntiin? Jokin aika sitten Loviisan Sanomissa pullisteltiin sillä, kuinka kerrostalon asunnot menevät hyvin kaupaksi. Rakentajalla oli tällöin myymättä enää 5 Cubestan (rakentajan) luukkua, nyt niitä on 7! Loviisan kaupungin konserniin kuuluva Loviisan Asunnot Oy oli ostanut silloin 26 luukkua/33 luukusta, plus Oker-Blomin etätyöpisteen. Näyttää tosiaan siltä, että Loviisan Asuntomessujen alueella olevasta ainoasta kerrostalosta ei ole myyty asuntomarkkinoilla yhtään asuntoa? Miten Oker-Blom kommentoi tätä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä niitä kerrostaloasuntoja on nyt löytynyt Kuningattarenrannassa myyntiin? Jokin aika sitten Loviisan Sanomissa pullisteltiin sillä, kuinka kerrostalon asunnot menevät hyvin kaupaksi. Rakentajalla oli tällöin myymättä enää 5 Cubestan (rakentajan) luukkua, nyt niitä on 7! Loviisan kaupungin konserniin kuuluva Loviisan Asunnot Oy oli ostanut silloin 26 luukkua/33 luukusta, plus Oker-Blomin etätyöpisteen. Näyttää tosiaan siltä, että Loviisan Asuntomessujen alueella olevasta ainoasta kerrostalosta ei ole myyty asuntomarkkinoilla yhtään asuntoa? Miten Oker-Blom kommentoi tätä?

        Loviisan Asunnot Oy yrittää myydä kuutta luukkua.
        Hei hallituksen puheenjohtaja PH, onko yhtiöltä fyrkat lopussa? Lainaa 26 huoneiston ostamiseen yhtiö ei ainakaan saanut ilman kaupungin (veronmaksajien) takausta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä niitä kerrostaloasuntoja on nyt löytynyt Kuningattarenrannassa myyntiin? Jokin aika sitten Loviisan Sanomissa pullisteltiin sillä, kuinka kerrostalon asunnot menevät hyvin kaupaksi. Rakentajalla oli tällöin myymättä enää 5 Cubestan (rakentajan) luukkua, nyt niitä on 7! Loviisan kaupungin konserniin kuuluva Loviisan Asunnot Oy oli ostanut silloin 26 luukkua/33 luukusta, plus Oker-Blomin etätyöpisteen. Näyttää tosiaan siltä, että Loviisan Asuntomessujen alueella olevasta ainoasta kerrostalosta ei ole myyty asuntomarkkinoilla yhtään asuntoa? Miten Oker-Blom kommentoi tätä?

        Syytä olisi omistajaohjauksen primus motorin kommentoida, koska Loviisan Asunnot Oy kuuluu kaupunkikonserniin.


      • Anonyymi

        Tosi kovat vuokrat Loviisan hintataso huomioon ottaen.
        Kerrostaloon on kerrottu tulevan myös etätyöpisteen. Mikä mahtaa olla etätyöpisteen vuokran suuruus? Epäilemättä vuokra on rasvainen ja vuokraajana kaupunki? Siinä tapauksessa voitaisiin veronmaksajien tukirahaa pumpata vuokran muodossa taloudellisesti huojuvaan taloyhtiöön.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tosi kovat vuokrat Loviisan hintataso huomioon ottaen.
        Kerrostaloon on kerrottu tulevan myös etätyöpisteen. Mikä mahtaa olla etätyöpisteen vuokran suuruus? Epäilemättä vuokra on rasvainen ja vuokraajana kaupunki? Siinä tapauksessa voitaisiin veronmaksajien tukirahaa pumpata vuokran muodossa taloudellisesti huojuvaan taloyhtiöön.

        Hyvä kun kysyt etätyöpisteen vuokrasta, kuka sen maksaa? Voidaan myös kysyä kuka etätyöpistettä tarvitsee? Jos se tulee kaupungin omistukseen tai hallintaan niin kyse on idiootin pullistelusta verorahoilla. Kyllä yli 2 miljoonalla eurolla korjatulla raatihuoneella on tilaa useammallekin etä-ihmiselle jos vaan maltaisi tulla töihinsä. Samoin Seurahuone tarjoaa lähes palatsimaiset työtilat kaupungin johdolle. Kannattaa muistaa, että Lovisa on järjestänyt etätyöaseman Kuningattaren kadulle Galleriaa vastapäätä, ilmeisesti vain tyhjien liiketilojen piilottamiseksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä kun kysyt etätyöpisteen vuokrasta, kuka sen maksaa? Voidaan myös kysyä kuka etätyöpistettä tarvitsee? Jos se tulee kaupungin omistukseen tai hallintaan niin kyse on idiootin pullistelusta verorahoilla. Kyllä yli 2 miljoonalla eurolla korjatulla raatihuoneella on tilaa useammallekin etä-ihmiselle jos vaan maltaisi tulla töihinsä. Samoin Seurahuone tarjoaa lähes palatsimaiset työtilat kaupungin johdolle. Kannattaa muistaa, että Lovisa on järjestänyt etätyöaseman Kuningattaren kadulle Galleriaa vastapäätä, ilmeisesti vain tyhjien liiketilojen piilottamiseksi.

        Onko asuntomessujen vauhtitiimi Missukka & Co. ottanut huomioon kaupungin keskustan useat repsottavat rakennukset ja tyhjät liiketilat tyhjine näyteikkunoineen? Ne antavat huonon ja liian totuudenmukaisen signaalin messuvieraille, joten jotain tarttis tehrä. Miten olis tyhjien näyteikkunoiden somistaminen jotta näyttäis liiketilojen olevan käytössä? Oviin vain roikkumaan lappu "Liike suljettu asuntomessukiireiden takia". Repsottavista rakennuksista aauntomessujen oheiskohde ja seinää kyltti "Korjaustarpeen havainnointipiste".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko asuntomessujen vauhtitiimi Missukka & Co. ottanut huomioon kaupungin keskustan useat repsottavat rakennukset ja tyhjät liiketilat tyhjine näyteikkunoineen? Ne antavat huonon ja liian totuudenmukaisen signaalin messuvieraille, joten jotain tarttis tehrä. Miten olis tyhjien näyteikkunoiden somistaminen jotta näyttäis liiketilojen olevan käytössä? Oviin vain roikkumaan lappu "Liike suljettu asuntomessukiireiden takia". Repsottavista rakennuksista aauntomessujen oheiskohde ja seinää kyltti "Korjaustarpeen havainnointipiste".

        Kuningattarenrannassa ovat rakennushommat niin vaiheessa, että nimetään tapahtuma uudestaan AM-Raksa23! Ja näin keskeneräisyyskin voidaan kääntää voitoksi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuningattarenrannassa ovat rakennushommat niin vaiheessa, että nimetään tapahtuma uudestaan AM-Raksa23! Ja näin keskeneräisyyskin voidaan kääntää voitoksi!

        Loistava idea! Sinne on tulossa myös venenäyttely, joten ideaa voidaan edelleen jalostaa:
        AM-Raksa-Vene23


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Loistava idea! Sinne on tulossa myös venenäyttely, joten ideaa voidaan edelleen jalostaa:
        AM-Raksa-Vene23

        Hahahahah! Anonyymin viestinnän pioneerit taas raivaamassa tietä kohti parempaa huomista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hahahahah! Anonyymin viestinnän pioneerit taas raivaamassa tietä kohti parempaa huomista.

        Kyllähän noissa jutuissa on totuuden siemen. Asuntomessualue on pahasti keskeneräinen. Messut ovat jäämässä vähäisten näyttelykohteiden takia torsoksi. Sitä yritetään paikata toinen toistaan naurettavimmilla ja aiheeseen kuulumattomilla oheiskohteilla ja tapahtumilla, kuten venenäyttelyllä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hahahahah! Anonyymin viestinnän pioneerit taas raivaamassa tietä kohti parempaa huomista.

        Asuntomessut raivaavat pikkukaupungin tietä kohti parempaa huomista. Hahahhaa! Pikemminkin kohti entistä velkaisempaa huomista.


    • Anonyymi

      Suomen hulluimman kylän hulluimmat on valtuustossa päättämässä miten hulluimmalla tavalla saataisiin verorahat tuhlattua hulluimpiin ideoihin. Lainsäädännössä on valuvika.

      • Anonyymi

        Pikkukaupunki on kouluesimerkki siitä, että kuntien itsehallinto on mennyt liian pitkälle ja rajoituksien puuttuessa verorahoja tuhlataan muualle kuin lakisääteisten peruspalvelujen järjestämiseen. Kuntalakia pitäisi muuttaa siten, että verorahoja ei saisi käyttää muuhun kuin peruspalvelujen tuottamiseen, joihin eivät kuulu mm. asuntomessujen järjestäminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pikkukaupunki on kouluesimerkki siitä, että kuntien itsehallinto on mennyt liian pitkälle ja rajoituksien puuttuessa verorahoja tuhlataan muualle kuin lakisääteisten peruspalvelujen järjestämiseen. Kuntalakia pitäisi muuttaa siten, että verorahoja ei saisi käyttää muuhun kuin peruspalvelujen tuottamiseen, joihin eivät kuulu mm. asuntomessujen järjestäminen.

        Miettikää nyt sitä, että Koskenkylän terveysasema lakkautettiin vain 50 000 euron vuosittaisen säästön takia ja esimerkiksi pelkäksi asuntomessujen rekvisiitaksi väsätty kelluva silta maksaa yli 300 000!
        Puhumattakaan asuntomessujen järjestämisestä kaupunkikonsernille aiheutuvista kokonaiskustannuksista, jotka taitavat hipoa jo 20 miljoonaa! Varsinaisia k...päitä nämä muka Suomen parhaan pikkukaupungin päättäjät!


    • Anonyymi

      Koska se messuesitteissä oleva merivesiuimaallas uitetaan paikalleen ennen AM23 avajaisia. Jos altaan vedenpuhdistuslaitteisto ei valmistu ajallaan tai vesi on sille liian tukevaa, niin altaaseen voi istuttaa kirjolohia ja pitää ongintakilpailuja koko mmessujen ajan olisi hyvä lisä venemessuille.

      • Anonyymi

        Loistava idea tuo kalojen istutus altaaseen ja messuvieraille ainutlaatuinen onginta(-kilpailu) tapahtuma. Tosi plussaa olisi, jos Lovisan joku huippukokeista ölin myynnin sijaan fileoisi lohet ja savustaisi niitä onnellisille messukalastajille.
        Lovisan kaupungin vieraskoreuden huippua olisi, jos merialtaan keskelle ankkuroitaisiin se Lovisan kaupungin kelluva IGLU, jossa/josta VIP- väki voisi pilkkiä aina auringon nousuun saakka.
        Lisää karttamerkintöjä Asuntomessujen tavoitteeseen ” Saadaan Loviisa kartalle” syntyisi, jos messujen ja loppuvuoden 2023 ajaksi päästettäisiin karavaanarit Kuningattarenrantaa elävöittämään. Alueella on runsaasti rakentamattomia ja rakennuskelvottoman maaperän alueita, joita messut voisi hyödyntää vuokraamalla niitä karavaanareille. Matkailuvaunut tiivistäisivät muuten alueen visuaalisesti ja arkkitehtonisesti tyhjää ja makaaberia tunnelmaa.
        Tapahtuman messuvieraille tarjoama elämysten skaala ja määrä olisi fantastinen; Asuntomessut; Venefestivaalit; Karavaanarileiri; Meriuinnit kelluvassa altaassa; Ongintaa; Selviytymisseikkailut pitkospuilla ja Kronobronilla sekä tyhjillään olevan kelluvien talojen laiturirakenteilla.

        Hehheh, ensin mahtavat tapahtumat ja niiden jälkeen kiertokäynti järkisaneeratussa Loviisan Raatihuoneessa, jossa voi nähdä randomina työtä etsivän enkelin, ketjut kaulassa ja pokaali sylissä.


    • Anonyymi

      Regaalit eli kruununkalleudet ovat hallitsijan valtaa kuvaavia yleensä kullasta ja jalokivistä tehtyjä arvoesineitä. Regaaleja ovat muun muassa kruunu, valtikka, valtakunnanomena, valtakunnanmiekka ja voitelusarvi.

      Löytyikö nyt selitys Kuningattarenrannan Regaalienkujan nimelle? Katu kuuluu kultaa ja jalokiviä veronmaksajille maksavan Kuningattarenrannan kruununkalleuksiin ja regaalina kuvastaa rkp:n ja sen tänne roudaaman johtajan valta-asemaa Suomen parhaassa pikkukaupungissa.

    • Anonyymi

      Voi muikku sentään kun sekin peruuntui ja Loviisan kaupunkin rakas velkaantunut huippukokki jää nyt ilman muikun tarjoamia messuvieraita. Miten kaikki aina sössitään älyttömillä ideoilla ja yliampuvilla hössötyksillä.

    • Anonyymi

      Melkeinpä kaikki tiedossa olevat Kuningattarenrannan infrastruktuurin rakentamiseen liittyvät urakat ovat kusseet ja veronmaksajat kuittaavat tästä jättilaskut. Ketään ei tietenkään aseteta tästä ryssimisestä vastuuseen. Päinvastoin meneillään on taas uusi palkankorotuskierros.

      Och skattebetalare betalar.

    • Anonyymi

      Voi hitsi Suomen paras kylä onkin Voikkaa iltalehden mukaan

    • Anonyymi

      Mutarannassa on täysi pöhinä päällä. Tulee attraktiivista jälkeä kun ah niin kaunista mustaa asfalttia levitetään korvaamaan rumaa vihreää nurmikkoa.

    • Anonyymi

      Saattaa siinä olla seurapiiritoimittajilla haavi auki kun tutustuvat pikkiriikkisen pienen Kuningattarenrannan asuntomessualueen suuriin ihmeisiin. Kunhan eivät vain tulisi merisairaaksi kun saapuvat veronmaksajien rahojen suurelle hävikkialueelle Kuningattarenrannan ground zerolle huojuvaa kelluvaa siltaa pitkin.

    • Anonyymi

      Todella huvittavaa on paikallisen intelligentsian kouhottaminen ja lapsellinen uskomus vain yhden kuukauden kestävien asuntomessujen aiheuttamaan talousihmeeseen, joka vielä bonuksena aiheuttaa massamuuton pikkukaupunkiin.

      • Anonyymi

        Ne messujen touhutädit on kans huvittavia typerine lauluiltoineen etc.


    • Anonyymi

      Uutisen mukaan ulosottolaitos lähtee kesäkiertueelle ja vierailee myös Loviisassa torilla. Talousneuvola on matalan kynnyksen palvelu, jossa voi keskustella arjen raha-asioista. Raatihuoneelta kannattaa piipahtaa talousneuvolassa keskustelemassa kaupungin raha-asioista, kuten velkaantumisesta ja tehdyistä "Loviisan tulevaisuuteen" tähdätyistä investoinneista, joista kallein on asuntomessujen järjestäminen. Valtuustolle pidettiin jo aiemmin tilaisuus, jossa kuntaliiton talousasiantuntija yritti ilmeisesti tuloksetta valistaa kaupungin johtoa valtuusto mukaan lukien kaupungin talouden pidosta.

      • Anonyymi

        Taitaa olla Kuningattarenrannassa myös sen verran jättimäisillä asuntolainoilla velkaannuttanutta porukkaa, että messualueelle pitää järjestää palveluna ulosottolaitoksen talousneuvola.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taitaa olla Kuningattarenrannassa myös sen verran jättimäisillä asuntolainoilla velkaannuttanutta porukkaa, että messualueelle pitää järjestää palveluna ulosottolaitoksen talousneuvola.

        Tästä kun poistaa kateuden, ei jää paljon sanottavaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tästä kun poistaa kateuden, ei jää paljon sanottavaa.

        Tuo on kyllä kaiken vääristelyn huippu. Suurista asuntoveloista ollaan muka kateellisia....

        Priceless and total madness!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo on kyllä kaiken vääristelyn huippu. Suurista asuntoveloista ollaan muka kateellisia....

        Priceless and total madness!

        Ne piirtää kel on liituu. Toiset rakentelee merenrantaan taloja, toiset piipittää netissä.


    • Anonyymi

      Vain h...u maksaa pikkukaupungissa kerrostaloluukusta yli 5000 egeä neliöltä tai 0,6 milliä tien viereen tai täyden hötön päälle väsätystä pakkilaatikkoa muistuttavasta talosta, joka on vielä postimerkin kokoisella tontilla!

    • Anonyymi

      Puukerrostalon ylihintaiset osakkeet eivät kelvanneet rahoittajalle vakuudeksi ja siksi Loviisan Asunnot Oy:n osakkeiden ostoa varten ottamalle 5,6 miljoonan euron lainalle tarvittiin kaupungin takaus.

    • Anonyymi

      Kerrostalon rakentaja yrittää päästä Loviisan Lippulaivan asunnoista eroon kaikin keinoin. Kauppoja yritetään tehdä nyt antamalla kylkiäisenä leasing-auto.

      • Anonyymi

        Joo Teslan sähköautoa ilmaseks olisi pariksi vuodeks ostajalle tarjolla. Tätä hienoa myyntikikkaa voitais kopioida siten, että sen ainokaisen kelluvan talon ostajalle annettais
        pariks vuodeks ilmaseks käyttöön kaupunginjohtajan sähkö-bemu.


      • Anonyymi

        Taitaa verokarhun ahnas kämmen lähestyä Teslan kuskia, joka luulee ajavansa ilmaisella Teslalla. Tollasen auton saa vähän yli 500 eurolla kuussa, joten ei mikään suuri täky.
        Puhumattakaan korkeista koroista, jotka kurittavat lisää asuntolainan maksajaa. Luukkujen hintoja on hieman alennettu, mutta hinnat hipovat vieläkin 5000 euroa neliöltä. Loviisassa niitä ei saa tuohon hintaan jälleenmyytyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taitaa verokarhun ahnas kämmen lähestyä Teslan kuskia, joka luulee ajavansa ilmaisella Teslalla. Tollasen auton saa vähän yli 500 eurolla kuussa, joten ei mikään suuri täky.
        Puhumattakaan korkeista koroista, jotka kurittavat lisää asuntolainan maksajaa. Luukkujen hintoja on hieman alennettu, mutta hinnat hipovat vieläkin 5000 euroa neliöltä. Loviisassa niitä ei saa tuohon hintaan jälleenmyytyä.

        Mikä asiantuntija olenkaan, rakastan itseäni.


    • Anonyymi

      Komiikkaa ei kaupungista puutu. Tästä kun tekisi elokuvan.

      • Anonyymi

        Missä muuten viipyy jutut asuntomessualueen "pisarat" taideteoksesta? Tää perusjurputus kenen rahoilla, onko kilpailutettu oikein jne jne. Oma suosikkini olisi tietty " tämä on vain pisara veronmaksajien rahoista".... Tajusitteko? Pisara!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä muuten viipyy jutut asuntomessualueen "pisarat" taideteoksesta? Tää perusjurputus kenen rahoilla, onko kilpailutettu oikein jne jne. Oma suosikkini olisi tietty " tämä on vain pisara veronmaksajien rahoista".... Tajusitteko? Pisara!

        Onko paalutettu tarpeeksi syvälle? Uppoaa minä hetkenä tahansa vanhaan merenpohjaan. Niinkuin koko alue ellei jätemäeltä tuleva valuma ehdi ensin upottaa koko roskan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä muuten viipyy jutut asuntomessualueen "pisarat" taideteoksesta? Tää perusjurputus kenen rahoilla, onko kilpailutettu oikein jne jne. Oma suosikkini olisi tietty " tämä on vain pisara veronmaksajien rahoista".... Tajusitteko? Pisara!

        Pisarat maksavat 80 000 euroa. Koskenkylän terveysasema suljettiin säästösyihin vedoten 50 000 euron vuosittaisen säästön takia vaikka se on vain pisara veronmaksajien rahoista. Tajusitteko? Pisara!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pisarat maksavat 80 000 euroa. Koskenkylän terveysasema suljettiin säästösyihin vedoten 50 000 euron vuosittaisen säästön takia vaikka se on vain pisara veronmaksajien rahoista. Tajusitteko? Pisara!

        Asuntomessualueelle tehtiin rekvisiitaksi uusi lasten leikkipaikka joka maksoi 108 000 euroa. Siitä huolimatta, vaikka vain muutaman sadan metrin päässä päiväkodin vieressä on jo ennestään leikkipaikka. Kyllä näistä Kuningattarenrannan "pisaroista" on tullut veronmaksajien niskaan todellinen rankkasade!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pisarat maksavat 80 000 euroa. Koskenkylän terveysasema suljettiin säästösyihin vedoten 50 000 euron vuosittaisen säästön takia vaikka se on vain pisara veronmaksajien rahoista. Tajusitteko? Pisara!

        Kun se Pisara tulee Kuningattarenrantaan, niin se on nimettävä juhlallisesti uudelleen "Lovisa veronmaksaja kyyneleeksi".


    • Anonyymi

      Taas lisää lainaa otetaan. Koskahan velaksi eläminen loppuu. Kun tekee positiivista tulosta pitäisi olla rahaa ettei tarvis velkaa ottaa.

      • Anonyymi

        Ei se petä koskaan...


      • Anonyymi

        Kuntalaki

        39 §
        Kunnanhallituksen tehtävät

        Kunnanhallituksen tulee:

        1) vastata kunnan hallinnosta ja taloudenhoidosta

        Kuntalain määräyksestä huolimatta hallituksen jäsenet eivät näytä tietävän minne lainarahat oikein menevät! Valtuuston kokouksessa yksi hallituksen jäsen nimittäin kyseli, että minne lainarahat oikein menevät kun lainaa on otettu enemmän kuin on investointeja. Tähän kysymykseen ei tietenkään saatu vastausta eikä tämä asia hämmästyttävää kyllä näyttänyt valtuustoa kiinnostavan. Voidaan perustellusti esittää epäilys, että lainarahalla pyöritetään myös kaupungin käyttötaloutta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuntalaki

        39 §
        Kunnanhallituksen tehtävät

        Kunnanhallituksen tulee:

        1) vastata kunnan hallinnosta ja taloudenhoidosta

        Kuntalain määräyksestä huolimatta hallituksen jäsenet eivät näytä tietävän minne lainarahat oikein menevät! Valtuuston kokouksessa yksi hallituksen jäsen nimittäin kyseli, että minne lainarahat oikein menevät kun lainaa on otettu enemmän kuin on investointeja. Tähän kysymykseen ei tietenkään saatu vastausta eikä tämä asia hämmästyttävää kyllä näyttänyt valtuustoa kiinnostavan. Voidaan perustellusti esittää epäilys, että lainarahalla pyöritetään myös kaupungin käyttötaloutta.

        Valtuusto pettää aina. Sen enemmistöä ei kiinnosta tietää mihin lainarahoja käytetään. Veronmaksajien rahojen käyttökään ei kiinnosta ja etenkään se, että kuinka paljon asuntomessujen järjestäminen tulee maksamaan.


    • Anonyymi

      Suorastaan huvittavaa kuinka mm. naamakirjassa eräs moderaattori julkaisee jatkuvasti linkkejä, joissa hänen mukaansa suitsutetaan asuntomessuja. Suorastaan lapsenomainen uskomus asuntomessujen järjestämisen tuomaan ihmeeseen on tiukassa pienen, mutta äänekkään piirin mielikuvitusmaailmassa.

      • Anonyymi

        Samantapainen fiktiivinen maailma pyörii pikkukaupungin turistibisneksen ympärillä. Aika ajoin esitetään väitteitä miljooniin nousevista matkailutuloista. Minne nämä miljoonat oikein häviävät kun ne eivät näy sellaisten yritysten liikevaihdossa, joiden luulisi hyötyvän ja tarjoavan matkailuun liittyviä palveluja? Pyöriikö pikkukaupungissa suuren luokan hämäräbisnes ja ohi kirjanpidon myynti? Toivottavasti tätä samaa kysymystä ei tarvitse esittää asuntomessujen jälkeen kun sen järjestämisen ansiosta kaupunkiin jätetyistä miljoonista aletaan hehkuttamaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samantapainen fiktiivinen maailma pyörii pikkukaupungin turistibisneksen ympärillä. Aika ajoin esitetään väitteitä miljooniin nousevista matkailutuloista. Minne nämä miljoonat oikein häviävät kun ne eivät näy sellaisten yritysten liikevaihdossa, joiden luulisi hyötyvän ja tarjoavan matkailuun liittyviä palveluja? Pyöriikö pikkukaupungissa suuren luokan hämäräbisnes ja ohi kirjanpidon myynti? Toivottavasti tätä samaa kysymystä ei tarvitse esittää asuntomessujen jälkeen kun sen järjestämisen ansiosta kaupunkiin jätetyistä miljoonista aletaan hehkuttamaan.

        Arvoisat messuvieraat. Pyytäkää kuitti kaikista ostoksista.


      • Anonyymi

        Kyse on riippuvuudesta kun tollo kaipaa henkilökohtaista hyväksymistä ja mielihyvää kaveruudesta. Lovisassa kielenmitan päässä johtajan perässä kulkevat eivät enää tunnista kaupungin taloudellista tilaa, vaan elävät hallinnon valheellisessa kuplassa, jossa kaikki asiat ovat virtuaalisessa +++++-tilassa. Valtakunnallisessa suurlehdessä oli äskettäin artikkeli toimittajien, virkamiesten ja luottamushenkilöiden itsesensuurista, jossa kaikki asiat on nähtävä jonkun asian tai edun edistämiseksi sekä möhläysten peittelemiseksi. Asioista saa puhua tai kirjoittaa vain positiivisesti niin että tosiasiat vääristyvät.
        Näin myös meillä Loviisan konsernissa. Ei voida myöntää sitä että talous on kuralla, siis karannut täysin hallinnasta. Nyt rahaa poltetaan Kuningattarenrannan minitapahtumaksi muuttuneen Asuntomessujen pelastamiseksi, rahaa jaetaan hankkeelle vaikka ei kerrota eikä tiedetä mihin sitä käytetään. Mutta ei huolta, sillä Euro alkaa puhua kun vuoden 2024 budjettia laaditaan, velat eivät muutu saataviksi vaikka Lovisan johto niin uskoo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyse on riippuvuudesta kun tollo kaipaa henkilökohtaista hyväksymistä ja mielihyvää kaveruudesta. Lovisassa kielenmitan päässä johtajan perässä kulkevat eivät enää tunnista kaupungin taloudellista tilaa, vaan elävät hallinnon valheellisessa kuplassa, jossa kaikki asiat ovat virtuaalisessa -tilassa. Valtakunnallisessa suurlehdessä oli äskettäin artikkeli toimittajien, virkamiesten ja luottamushenkilöiden itsesensuurista, jossa kaikki asiat on nähtävä jonkun asian tai edun edistämiseksi sekä möhläysten peittelemiseksi. Asioista saa puhua tai kirjoittaa vain positiivisesti niin että tosiasiat vääristyvät.
        Näin myös meillä Loviisan konsernissa. Ei voida myöntää sitä että talous on kuralla, siis karannut täysin hallinnasta. Nyt rahaa poltetaan Kuningattarenrannan minitapahtumaksi muuttuneen Asuntomessujen pelastamiseksi, rahaa jaetaan hankkeelle vaikka ei kerrota eikä tiedetä mihin sitä käytetään. Mutta ei huolta, sillä Euro alkaa puhua kun vuoden 2024 budjettia laaditaan, velat eivät muutu saataviksi vaikka Lovisan johto niin uskoo.

        Toimittajien, virkamiesten ja luottamushenkilöiden itsesensuuri, jossa kaikki asiat on nähtävä jonkun asian tai edun edistämiseksi sekä möhläysten peittelemiseksi. Asioista saa puhua tai kirjoittaa vain positiivisesti niin että tosiasiat vääristyvät.

        Määritelmä osuu nappiin. Pikkukaupungin toimittajat, viranhaltijat ja luottamushenkilöt toimivat jetsulleen tuolla tavalla esimerkiksi kaikissa asuntomessuihin jotenkin liittyvissä asioissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samantapainen fiktiivinen maailma pyörii pikkukaupungin turistibisneksen ympärillä. Aika ajoin esitetään väitteitä miljooniin nousevista matkailutuloista. Minne nämä miljoonat oikein häviävät kun ne eivät näy sellaisten yritysten liikevaihdossa, joiden luulisi hyötyvän ja tarjoavan matkailuun liittyviä palveluja? Pyöriikö pikkukaupungissa suuren luokan hämäräbisnes ja ohi kirjanpidon myynti? Toivottavasti tätä samaa kysymystä ei tarvitse esittää asuntomessujen jälkeen kun sen järjestämisen ansiosta kaupunkiin jätetyistä miljoonista aletaan hehkuttamaan.

        Turismin tarkoitus on yleensä tuottaa tuloja kaupungille, mutta täällä ne tuottavat lähinnä menoja. Esimerkiksi leirintäaluetta ylläpitää kaupunki ja toimintaan on pumpattu satojatuhansia euroja, joita ei tulla koskaan saamaan takaisin. Leirintäalueen toiminnan ylläpitäminen ei kuulu kaupungin lakisääteisiin tehtäviin. Esimerkiksi terveysasemien ylläpito kuului, mutta kaikki kylien terveysasemat lakkautettiin. Samoin kävi melkein kaikille kyläkouluille.
        Pikkukaupungin ekologisena käyntikorttina turistien ihmeteltäväksi on mm. noin 80 000 euroa maksava kaupunginjohtajan sähkökäyttöinen työsuhdeauto, jota kaupungin veronmaksajilla on myös suuri kunnia rahoittaa.

        Hallitusneuvotteluissa yritetään etsiä säästöjä, mutta pikkukaupungissa annetaan fyrkan palaa ja esim. messualueella painetaan veronmaksajille kalliiksi tulevia ylitöitä ja johtajille annetaan ylimääräisiä palkankorotuksia.

        Tällaista on meno Suomen parhaassa pikkukaupungissa, jossa kaupunkilaisten palvelut eivät ole etusijalla. Veronmaksajien rahat eivät todellakaan ole täällä ns. turvassa.


      • Anonyymi

        Alueelle nousseen teltan ylistetään näyttävän hienolta!
        Kuinka alas voidaan typeryydessä vajota? Pjongjangista pitäisi palkata messujen uutisankkuriksi se "hyviä uutisia" telkkarissa lukeva tantta, joka ylistää maan ja sen johdon saavutuksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Alueelle nousseen teltan ylistetään näyttävän hienolta!
        Kuinka alas voidaan typeryydessä vajota? Pjongjangista pitäisi palkata messujen uutisankkuriksi se "hyviä uutisia" telkkarissa lukeva tantta, joka ylistää maan ja sen johdon saavutuksia.

        Tässäpä olis oiva uutisankkuri kertomaan messujen hyviä uutisia:

        https://www.youtube.com/watch?v=eyX5VWzeKPM

        Uutisankkuri tutustumiskierroksella asuntomessujen suuriin ihmeisiin?

        https://www.youtube.com/watch?v=LLtG1iGmVtw


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässäpä olis oiva uutisankkuri kertomaan messujen hyviä uutisia:

        https://www.youtube.com/watch?v=eyX5VWzeKPM

        Uutisankkuri tutustumiskierroksella asuntomessujen suuriin ihmeisiin?

        https://www.youtube.com/watch?v=LLtG1iGmVtw

        Ei Loviisa tarvitse uutta messuankkuria. Raatihuoneella on positiivisuuden rasvapäinen trollari, oikein enkelisukua. Sen jutut ovat sisällöltään ja luotettavuudeltaan tuota Pjongjangin tasoa.
        Nyt on aika vaihtaa johtajaa, vielä ehditään perua Suomen kalleimmat ja pienimmät Asuntomessut. Messut on vienyt Loviisan kaupungin talouden todelliseen, vuosia kestävään syvään ahdinkoon. Messujen valmistelun ajan hallintoa on johdettu ylhäältä ohijohtamisella, Viranhaltijat ovat olleet tosi kusessa, kun messujen pelastamiseksi ovat joutuneet ylittämään toimivaltansa ja salamaan ilman asianmukaista valmisteltua ja päätöksiä tapahtunutta toimintaa. On pelätty ylhäältä tulevaa tummanmiehen huutamalla ohjausta. Hyvä ajankohta ja kulujen perusteiden todentamiselle valtuustolla on, kun se käsittelee vuoden 2022 tilinpäätöksen.


    • Anonyymi

      Muuttoliikekkin jatkuu negatiivisena ja kun palvelut on kaupungissa huonot ei se positiiviseksi muutu ikinä.

    • Anonyymi

      Tänään purettiin Kuningattarenrannalla rekasta kymmenittäin isoja säkkejä. Taitavat sisältää koristekatetta? Sillä ja asfaltilla korvataan nurmikot ja muut istutukset joita ei enää ehditä kasvattaa. Rahan käytöllä ei ole mitään väliä tässä oikein kansanedustajalla vahvistetun kaupungin johdon masinoimassa hankkeessa. Säästöt voidaan sitten saada aikaiseksi kaupunkilaisten peruspalveluissa.

      • Anonyymi

        Eikös nurmikot ole kiellettyjä tuolla alueella - ei sovi metsämiljööseen. Pitää olla kunttaa ja kiveä.


    • Anonyymi

      Politrukeille & avec on luvassa roppakaupalla messukivaa.
      Juhlaillallisia järjestetään ja vapaalippuja jaetaan. Tämä jos mikä saa monella aikaan itsetuntoa 100 % kohottavan tunnetilan tärkeydestään ja lujittaa kaveruuden tunnetta virkamiesjohtoon. Näissä ennakkotunnelmissa käydään kokoustauolla puffetin puolella rakentavaa smalltalkia sekä tili- ja vastuuvapauden myöntäminen käy valtuustossa leikiten.

      Och skattebetalare betalar.

      • Anonyymi

        Nyckelpigor i buffe:

        Det är underbart att du kom till parlamentet och nu ska vi fira det och mässor!


    • Anonyymi

      Kuinka paljon messujen kertalippu maksaa ja onko kaupan suhteessa edullisempia kuukauden sarjalippuja? Koko hallituskauden säästänyt parkkipirkko.

      • Anonyymi

        Säästöjä tarvitaan kun asuntomessujen bonuksena pikkukaupunkiin on laskeutunut Parkkipate kyttäämään sekuntaattorilla autoilijoita. Monella on nyrkkisääntö, että tiketin saatuaan jonkun puljun parkkipaikalla vaihdetaan pysyvästi ostospaikkaa. Jakakaa vain tikettejä.


    • Anonyymi

      Elinkeino- ja infrastruktuurikeskuksen johto hallitsee kulujen maksimoinnin. Aallonmurtajan maayhteys
      katkaistiin ja sinne ei pääse enää ajamaan. Sen jälkeen aallonmurtajalla alkoivat ties kuinka monennen kerran jonkinlaiset maarakennustyöt. Aallonmurtajalle roudattiin ilmeisesti jollain lautalla pieni kaivinkone ja bobcat. Aallonmurtajalle on ilmestynyt sorakasa ja sen ympärillä hyörii myös isompi ponttonin päällä oleva kaivinkone. Koko viritystä siirrellään hinaajalla.
      Tästä suorituksesta pitää antaa taas uudet palkankorotukset etteivät vaan nämä keskuksen huippuosaajat lähde pois.

      • Anonyymi

        Alkaako vähän vauhti kiihtyä kun messut lähestyvät Trolli?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Alkaako vähän vauhti kiihtyä kun messut lähestyvät Trolli?

        Eikö sulta trollilta irtoa enää tuon häävimpää kommenttia aallonmurtajalla yhä jatkuvasta sirkuspelleilystä? Kerro nyt mitä siellä aallonmurtajalla oikein duunataan tai kysy infrastruktuuripäälliköltä. Pyydä samalla sitä esittelemään kusseiden urakoiden lisätilaukset. Ei muuten ole se suoraan liejun päälle läjitetty aallonmurtajakaan AVI:n luvan ja kaavan mukainen. Siitä tulee kestoharmi ja se tulee veronmaksajille kalliiksi. Kelluvia aallonvaimentimiakin piti olla kaksi, mutta ei siellä killu kuin yksi kappale.
        Se on totta, että vauhti ja veronmaksajien rahojen käyttö mm. ylitöihin todellakin kiihtyy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö sulta trollilta irtoa enää tuon häävimpää kommenttia aallonmurtajalla yhä jatkuvasta sirkuspelleilystä? Kerro nyt mitä siellä aallonmurtajalla oikein duunataan tai kysy infrastruktuuripäälliköltä. Pyydä samalla sitä esittelemään kusseiden urakoiden lisätilaukset. Ei muuten ole se suoraan liejun päälle läjitetty aallonmurtajakaan AVI:n luvan ja kaavan mukainen. Siitä tulee kestoharmi ja se tulee veronmaksajille kalliiksi. Kelluvia aallonvaimentimiakin piti olla kaksi, mutta ei siellä killu kuin yksi kappale.
        Se on totta, että vauhti ja veronmaksajien rahojen käyttö mm. ylitöihin todellakin kiihtyy.

        Muista verenpaine trolli! Et ole enään nuori poika.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muista verenpaine trolli! Et ole enään nuori poika.

        Sun piti messujen kruunattomana trollina ja ilmeisenä infrastruktuurikeskuksen puhemiehenä selvittää mitä aallonmurtajalla oikein duunataan. Sitten oli listalla selvitettävänä vielä se urakoiden huikea lisälaskutus.
        Tämä veti trollin ja puhemiehen sanattomaksi. Jälleen kerran.


    • Anonyymi

      Messualueella on myynnissä:
      - 4 paritaloasuntoa
      - 2 omakotitaloa
      - 6 kerrostaloasuntoa
      - 3 rivitaloasuntoa

      Niiden hinnat ovat pikkukaupungin mittapuulla pilvissä!

    • Anonyymi

      Toril oli juttuu et muutamal talon rakentajal olis fyrkat finito ja pömpeli jäis kesken. Jot pikkustadin messujen kunnianpäivät ei menis pipariks ni olis käynnistyny top secret specialoffensiivi jos skattebetalaret sponssaisi tönön bygaamisen näyttelykondikseen?

      • Anonyymi

        Kuinka monta yritystä ja talonrakentajaa on kääntänyt kuppinsa nurin Konkurssirannan (entinen Kuningattarenranta) hankkeessa? Varmaa on, että runsaan myytävänä olevien kiinteistöjen ja asuntojen määrän vuoksi, tosi kuppien käännön hullut-päivät huipentuvat heti asuntomessujen päätyttyä. Silloin raadonsyöjillä alkaa omat VIP- juhlat.


    • Anonyymi

      Kelluvaa taloa tehdään kolmessa vuorossa. Sehän maksaa helkutisti. Ponttonit on roudattu Virosta. Onko taloa väsäävät myös sieltä?

      • Anonyymi

        Kelluvasta messut pelastavasta hökkelistä otetusta kuvasta paljastuu innovaatio. Oven yläpuolella oleva lippa on toisesta päästä kiinni vaijereilla. Viritys muistuttaa keskiaikaisen linnan laskusiltaa. Talosta tulee varmaan myyntimenestys. Talon varustukseen kuuluvat kaavassa olevien turvallisuusselvitysten mukaan myös pelastusliivit ja pelastuslautta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kelluvasta messut pelastavasta hökkelistä otetusta kuvasta paljastuu innovaatio. Oven yläpuolella oleva lippa on toisesta päästä kiinni vaijereilla. Viritys muistuttaa keskiaikaisen linnan laskusiltaa. Talosta tulee varmaan myyntimenestys. Talon varustukseen kuuluvat kaavassa olevien turvallisuusselvitysten mukaan myös pelastusliivit ja pelastuslautta.

        Ehkä lippa voi toimia myös telineenä, josta voi tehdä uimahyppyjä Kuningattarenrannan kristallinkirkkaaseen veteen!


    • Anonyymi

      Naamakirjassa on juttua, että kerrostalo on painunut 50 mm. Voiko tämä pitää paikkansa? Asian selvittäminen kuuluu rakennustarkastajalle, jonka pitäisi ihan viran puolesta selvittää asia.

    • Anonyymi

      Kyllä se vajosi jo sunnuntaina. Sillä aikaa kun kävin hakemassa kuudetta tuoppia, niin se oli vajonnut silleen ett silmillä näki. Loppuillasta se oli vajonnut lisää, välillä vaikeaa hahmotella et missä koko rakennus on!

      • Anonyymi

        Jos olet pudonnut Lovisan kartalta niin ota kiintopisteeksi se suuri Konkurssirannan teltta ja sen lähellä oleva uusi ostoskeskus, jonka takapihalla on Nesteen kylmä pa- asema. Jossain sielä on se kallistuneeksi ja ja uppoavaksi väitetty clt- talo on. Onnea etsijöille.


    • Anonyymi

      Enää ei näy kun pala peltiä uponnut on ja löytäjä saa pitää

      • Anonyymi

        Jos noin kävi, niin mitä oker-blom selittää valtuustolle kun kaupungille laukeaa konserniyhtiölle myönnetyn takauksen takia 6 miljoonan euron omavelkainen laina maksettavaksi. Tuleeko tuttu selitys voi voi voi .., ei siihen osattu varautua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos noin kävi, niin mitä oker-blom selittää valtuustolle kun kaupungille laukeaa konserniyhtiölle myönnetyn takauksen takia 6 miljoonan euron omavelkainen laina maksettavaksi. Tuleeko tuttu selitys voi voi voi .., ei siihen osattu varautua.

        Vielä voi löytyä selitettäväksi uusi, VIP- enkelin jättipotti. Kuulin raatihuoneen torilla hurjan messujutun!? Sen mukaan Loviisan Asunnot Oy ostaa Konkurssirannan puisen kerrostalon rakentajalta 7 luukkua, jotka heikon kysynnän vuoksi olivat, Tesla- tarjouksista huolimatta jäämässä rakentajan käteen. Näin kaupunkikonserni omistaisi koko puutalon? Saako Loviisa kaupassa käyttöönsä myös kahdeksi vuodeksi seitsemän Teslaa, sitä syväkurkku ei tiennyt. Jos juoru pitää paikkansa, niin enkelin täytyy leipoa 2-3 miljoonaa euroa Asunto oy:lle ihan tuosta vaan! Taas valtuusto saa päättä euroista ja sanoa lampaiden tavoin BÄÄ BÄÄ ... !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos noin kävi, niin mitä oker-blom selittää valtuustolle kun kaupungille laukeaa konserniyhtiölle myönnetyn takauksen takia 6 miljoonan euron omavelkainen laina maksettavaksi. Tuleeko tuttu selitys voi voi voi .., ei siihen osattu varautua.

        Lähes 6 miljoonan laina on kertalyhenteinen ja 5 vuoden päästä se lankeaa maksettavaksi. Loviisan Asunnot Oy:llä ei tule olemaan sellaisia rahoja. Kaiken kaikkiaan yhtiölle annettu omistajaohjaus on ollut edesvastuutonta ja yhtiön ilmeisen epäpätevä hallitus on sitä noudattanut. Omistajaohjauksen antajalla ei tosin ole mitään vastuuta, vaan kaikki vastuu on osakeyhtiölain mukaisesti yhtiön hallituksella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vielä voi löytyä selitettäväksi uusi, VIP- enkelin jättipotti. Kuulin raatihuoneen torilla hurjan messujutun!? Sen mukaan Loviisan Asunnot Oy ostaa Konkurssirannan puisen kerrostalon rakentajalta 7 luukkua, jotka heikon kysynnän vuoksi olivat, Tesla- tarjouksista huolimatta jäämässä rakentajan käteen. Näin kaupunkikonserni omistaisi koko puutalon? Saako Loviisa kaupassa käyttöönsä myös kahdeksi vuodeksi seitsemän Teslaa, sitä syväkurkku ei tiennyt. Jos juoru pitää paikkansa, niin enkelin täytyy leipoa 2-3 miljoonaa euroa Asunto oy:lle ihan tuosta vaan! Taas valtuusto saa päättä euroista ja sanoa lampaiden tavoin BÄÄ BÄÄ ... !

        Ois kiva välillä kuulla tarinoita jätemäestä ja valumista. Hukkuuko messuvieraat jätelietteeseen? Keksi siitä joku kiva ja naseva juttu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ois kiva välillä kuulla tarinoita jätemäestä ja valumista. Hukkuuko messuvieraat jätelietteeseen? Keksi siitä joku kiva ja naseva juttu.

        Alueen stabiliteettista ei ole mitään takeita ja ainakaan rantapenkereille sekä aallonmurtajalle ei messuvieraiden kannata mennä. Aika näyttää tuleeko jätemaasta ja liejusta koostuvalle keskialueelle painaumia ja rakennuksille tästä probleemia. Se todenäköisesti tulisi myös kaupungille erittäin kalliiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Alueen stabiliteettista ei ole mitään takeita ja ainakaan rantapenkereille sekä aallonmurtajalle ei messuvieraiden kannata mennä. Aika näyttää tuleeko jätemaasta ja liejusta koostuvalle keskialueelle painaumia ja rakennuksille tästä probleemia. Se todenäköisesti tulisi myös kaupungille erittäin kalliiksi.

        Kun Konkurssirannan keski- ja pohjoisosan maa (savi) tiivistyy, niin viemäriverkon kallistukset menee heikun-keikun ja röörit ovat tukossa. Tämä on tietoisen riskin tulosta. Selvitysten mukaan viemärit olisi pitänyt rakentaa niin, että ne olisi tuettu kantavaan maaperään, siis ei hötö saveen. Paskaputkien imuroinnista tulee kohta kysyntää, joten siitä saa hyvän liiketoiminnan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun Konkurssirannan keski- ja pohjoisosan maa (savi) tiivistyy, niin viemäriverkon kallistukset menee heikun-keikun ja röörit ovat tukossa. Tämä on tietoisen riskin tulosta. Selvitysten mukaan viemärit olisi pitänyt rakentaa niin, että ne olisi tuettu kantavaan maaperään, siis ei hötö saveen. Paskaputkien imuroinnista tulee kohta kysyntää, joten siitä saa hyvän liiketoiminnan.

        Konkurssirannan avajaiset vietiin läpi oikein VIP kattauksella verorahallla. Nyt Lovisan yrittjät käärivät messumarkkinoilla isoja seteleitä niin että kyykkyyn ei taivu. Hienoa että tehtiin messuja varten YRVA jolla paikkakunnan yrittäjät ja palvelut pääsivät etuasamaan ulkopuolisiin nähden. Kovasti ohijohtaja yrittää edistää keskeneräisen keinuvan talon markkinointia somessa. Jos käy hyvin niin keinuva kelluva valmistuu enne jäiden tuloa ja menee ale-hintaan kaupaksi, ostaja voi olla jokin konsernin yritys. Hienojen kokemuksien takia Valkon tyhjällä satamaalueella voi käynnistyä keinuvien talojen sarjavalmistus mikä olisi Konkurssirannan messujen paras seuraamus, edellytyksellä että kaupunkikonserni ei osallistu mitenkään keinuvien talojen sarjatutannon hankkeeseen.
        Vielä hyväuskoiset odottavat messuilta valuvaa hilloa jota liikkeenjohdon konsultti lupasi, eli tapahtuma euro jää alueelle kuusinkertaisena tulona ?


    • Anonyymi

      Paljonko meni veronmaksajan rahaa kelluvan osakeyhtiön investointeihin? Eikös laiturialueiden rakentaminen kuulunut perustettavan osakeyhtiön toimialaan. Oliko näin?

    • Anonyymi

      Miksi ainakin yksi johtava viranhaltija ja myös asuntomessujen jonkinlaisena mainosmiehenä toimiva Facebookin seutufoorumin ylläpitäjä käyttävät harhaanjohtavasti Kuningattarenrannasta nimitystä "uusi kaupunginosa"? Se ei ole uusi kaupunginosa, vaan edelleenkin kaupunginosa 10, Määrlahti! Asia selviää jo asemakaavan valtuuston 9.7.2020 tekemän asemakaavan hyväksyntäpäätöksen otsikosta:

      Asemakaavan muutos ja ensimmäinen asemakaava, kaupunginosa 10, Määrlahti,korttelit 1051–1062 ja näihin rajautuvat katu-, liikenne-, viher- ja vesialueet

      • Anonyymi

        Määrlahti ei ole tarpeeksi fiini nimi. Siksi kerrotaan muunneltua totuutta ja sanotaan kyseessä olevan uuden Kuningattarenrannan kaupunginosan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Määrlahti ei ole tarpeeksi fiini nimi. Siksi kerrotaan muunneltua totuutta ja sanotaan kyseessä olevan uuden Kuningattarenrannan kaupunginosan.

        Ai että, kateus on kyllä syvältä. Se tekee ihmisestä niin kapeakatseisen ettei enään näe oikeastaan kuin oman nenänpäänsä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai että, kateus on kyllä syvältä. Se tekee ihmisestä niin kapeakatseisen ettei enään näe oikeastaan kuin oman nenänpäänsä.

        Niiden "Pinokkioiden" nenät ovat todella pitkät, jotka väittävät Kuningattarenrannan olevan uuden kaupunginosan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niiden "Pinokkioiden" nenät ovat todella pitkät, jotka väittävät Kuningattarenrannan olevan uuden kaupunginosan.

        Joka päivä pitää jostain kitistä, on teillä ongelmat. :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joka päivä pitää jostain kitistä, on teillä ongelmat. :D

        Mieti sitä kitinän määrää jos vaikka asuntomessut jää kävijä tavoitteesta tai toisinpäin ylittää sen. Jos vaikka tulisi oikein voittoakin viivan alle. "Ei ole mahdollista, väärin laskettu, ei ainakaan kaupunginjohtajan ansiota... jne jne. Mut sille sit oma aloitus, tän ketjun vois jo haudata, utopia muuttui todeksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mieti sitä kitinän määrää jos vaikka asuntomessut jää kävijä tavoitteesta tai toisinpäin ylittää sen. Jos vaikka tulisi oikein voittoakin viivan alle. "Ei ole mahdollista, väärin laskettu, ei ainakaan kaupunginjohtajan ansiota... jne jne. Mut sille sit oma aloitus, tän ketjun vois jo haudata, utopia muuttui todeksi.

        Kyllä, pian alkaa selvitys siitä miten kaikki olisi pitänyt tehdä. ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä, pian alkaa selvitys siitä miten kaikki olisi pitänyt tehdä. ;)

        Aloitetaan siitä, että suunnitelmien ja AVI:n lupamääräysten mukaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joka päivä pitää jostain kitistä, on teillä ongelmat. :D

        Tosiasioiden esille tuominen = kitinää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tosiasioiden esille tuominen = kitinää.

        Tosiasioiden esille tuominen nimettömänä keskustelupalstalla = Miksi näin?


      • Anonyymi

        Kyllä on pikkusieluista ja epätoivoista tarttua mokomaan!
        Jälleen yksi katkeroitunut pykäläjunkkari piimii yksinään lahkeeseen kun luulee §-viidakossa pätevänsä. Sivustaseuraajat hymähtävät ja antavat harmittoman höppänän itsekseen sauhuta. Sellaista tukitoimintaa, missä höppänällä jotain tekemistä.

        Tietysti asuntomessualueelle annetaan uusi kauppanimi. Ei ole suomenkielessä väärin kutsua osana kaupunkia olevaa messualuetta kaupunginosaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tosiasioiden esille tuominen nimettömänä keskustelupalstalla = Miksi näin?

        Esiinnyt nimettömänä = Miksi näin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä on pikkusieluista ja epätoivoista tarttua mokomaan!
        Jälleen yksi katkeroitunut pykäläjunkkari piimii yksinään lahkeeseen kun luulee §-viidakossa pätevänsä. Sivustaseuraajat hymähtävät ja antavat harmittoman höppänän itsekseen sauhuta. Sellaista tukitoimintaa, missä höppänällä jotain tekemistä.

        Tietysti asuntomessualueelle annetaan uusi kauppanimi. Ei ole suomenkielessä väärin kutsua osana kaupunkia olevaa messualuetta kaupunginosaksi.

        Kutsu sinä Kuningattarenrannan aluetta uudeksi kaupunginosaksi tai ihan miksi vaan, mutta kaupungin viranhaltijoiden tulisi pitäytyä virallisissa tosiasioissa:

        Kaupunginvaltuusto
        Pöytäkirja 09.07.2020/Pykälä 60

        Asemakaavan muutos ja ensimmäinen asemakaava, kaupunginosa 10, Määrlahti,korttelit 1051–1062 ja näihin rajautuvat katu-, liikenne-, viher- ja vesialueet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä on pikkusieluista ja epätoivoista tarttua mokomaan!
        Jälleen yksi katkeroitunut pykäläjunkkari piimii yksinään lahkeeseen kun luulee §-viidakossa pätevänsä. Sivustaseuraajat hymähtävät ja antavat harmittoman höppänän itsekseen sauhuta. Sellaista tukitoimintaa, missä höppänällä jotain tekemistä.

        Tietysti asuntomessualueelle annetaan uusi kauppanimi. Ei ole suomenkielessä väärin kutsua osana kaupunkia olevaa messualuetta kaupunginosaksi.

        Asenteesi on se, että on pikkusieluista vaatia esimerkiksi Aluehallintoviraston lupamääräysten noudattamista. Tämän asenteen ilmeisesti jakaa myös se kaupungin viranhaltija, joka vaikkapa tilasi lupamääräysten vastaisesti toteutetun kelluvan sillan. Talvikäyttöön tarkoitetussa sillassa piti mm. olla kellukkeet teräsbetonia.
        Valvontavelvolliset ovat kuitenkin vain hymähtäneet ja seuranneet sivusta. Sehän on vain veronmaksajien rahaa millä muoviputkiponttoneilla varustettua siltaa korjaillaan talven jälkeen. Valmistajan takuu nimittäin raukeaa, jos esimerkiksi muoviputkiponttoneilla varustettua laituria ei nosteta talveksi ylös.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asenteesi on se, että on pikkusieluista vaatia esimerkiksi Aluehallintoviraston lupamääräysten noudattamista. Tämän asenteen ilmeisesti jakaa myös se kaupungin viranhaltija, joka vaikkapa tilasi lupamääräysten vastaisesti toteutetun kelluvan sillan. Talvikäyttöön tarkoitetussa sillassa piti mm. olla kellukkeet teräsbetonia.
        Valvontavelvolliset ovat kuitenkin vain hymähtäneet ja seuranneet sivusta. Sehän on vain veronmaksajien rahaa millä muoviputkiponttoneilla varustettua siltaa korjaillaan talven jälkeen. Valmistajan takuu nimittäin raukeaa, jos esimerkiksi muoviputkiponttoneilla varustettua laituria ei nosteta talveksi ylös.

        Kuningattarenranta on upealle alueelle osuva nimi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuningattarenranta on upealle alueelle osuva nimi!

        Ei kannata välittää ton kännikalan jutuista. Se nyt vaan on niin et voittajat keskittyvät voittamiseen ja häviäjät voittajiin.


    • Anonyymi

      Nyt kun messut on saatu aikataulun mukaisesti päätökseen, niin nyt alkaa Määrlahden Kuningattarenrannan virheiden ja vikojen korjaus ja saatavien perintä. Kertoivat torilla, että vesi- ja viemäriputket on asennettu osittain väärään paikkaan ja putkien alla oleva savi- ja lieju ei kanna putkilinjoja. Niiden kaadot (kallistukset) ovat vinksin voinksin ja paska kulkee putkessa väärään suuntaan tai ei mihinkään, so tavarasta tulee tukoksia.
      Tämän päivän havainnon mukaan Kruununsillan rakenne on epäonnistunut ja vaarallinen susi. Tuuli ja pienehkö aallokko aiheuttivat sen, että tyhjä silta oli ajautunut kaarelle Loviisanlahden pohjukansuuntaa. Sillan kansi ja kaiteet kiemurtelivat aallokossa kuin käärme; ylös ja alas sekä sekä s-kirjaimen tapaista jaksottaista sivuttaista edestakaista vääntelyä. Sitä saatiin mitä tilattiin, mutta ei ilmeisesti ymmärretty mitä tilattiin. Nyt silta on sopiva paikka ja rakenne järjestää myrskyjen ja talvikelin aikana Jan D. extreme- kisoja Lovisa Vikenin oppilaille ja Määrlahden vanhuksille; kuka selviää ehjin nahoin Kruununsillan ylityksestä.
      Silta on vielä keskeneräinen, torilla ihmettelivät sitä, missä on sillan keskikohdalle suunniteltu ja AVI:n vesiluvan päätöksessä veneilyyn määrätty 4 x1.5 metrin kulkuväylä (aukko)? Tuossa paikallisessa läpykässä Arto kehui keväällä siltaa kovasti, ei heilunut vaikka meni toiselle reunalle painoksi ja samalla toivoi veneiden kulkuväylän tulevan paikalleen messuihin mennessä. Ei tullut!
      Nyt kun Loviisan Asuntomessualueelta saadaan teltat ja muu krääsä purettua ja poistettua, niin paljastuu alueen keski- ja pohjoisosan tyhjyys sekä keskeneräisyys.
      Ennustivat torilla, että tuo suuren johtajan maineen pelastamiseksi rakennettu kelluva ja kiikkuva mallitalo hinataan viimeistään ensi keväänä, jäiden sulettua, johonkin arvokkaampaan ja luonnontilassa olevaan paikkaan?

      • Anonyymi

        Kävelin minäkin eilen vanhassa rannassa ja näin tyhjän Kruununsillan näyttävän heittelehtimisen aallokossa. Silta ei ole turvallinen, se on kevytrakenteinen lauta- ja muoviputkiponttonien rakennelma. AVI:n hyväksymän suunnitelmien mukaan silta piti rakentaa betoniponttoneista ja sen osat piti liittää yhteen teräsrakenteilla. Tämä rakenne olisi ollut tukeva eikä olisi keinunut aallokossa kuin kaarnan pala. Jos ja kun siltaan on tehtävä vaadittu 4X1.5 metrin veneväylän aukko ja sille loivasti (kallistus1:20) nouseva/laskeva, väylän ylittävä kulkusilta niin sillan hinta tuplaantuu ja syyllisten etsintä käynnistyy. Tähän se vastuuton ohijohtaminen johtaa. Nähtäväksi jää löytyykö Lovisan virkamiehistä Konkurssirannan töppäilyille rehellistä vastuunkantajaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kävelin minäkin eilen vanhassa rannassa ja näin tyhjän Kruununsillan näyttävän heittelehtimisen aallokossa. Silta ei ole turvallinen, se on kevytrakenteinen lauta- ja muoviputkiponttonien rakennelma. AVI:n hyväksymän suunnitelmien mukaan silta piti rakentaa betoniponttoneista ja sen osat piti liittää yhteen teräsrakenteilla. Tämä rakenne olisi ollut tukeva eikä olisi keinunut aallokossa kuin kaarnan pala. Jos ja kun siltaan on tehtävä vaadittu 4X1.5 metrin veneväylän aukko ja sille loivasti (kallistus1:20) nouseva/laskeva, väylän ylittävä kulkusilta niin sillan hinta tuplaantuu ja syyllisten etsintä käynnistyy. Tähän se vastuuton ohijohtaminen johtaa. Nähtäväksi jää löytyykö Lovisan virkamiehistä Konkurssirannan töppäilyille rehellistä vastuunkantajaa.

        Päävastuullinen löytyy viime kädessä Raatihuoneelta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kävelin minäkin eilen vanhassa rannassa ja näin tyhjän Kruununsillan näyttävän heittelehtimisen aallokossa. Silta ei ole turvallinen, se on kevytrakenteinen lauta- ja muoviputkiponttonien rakennelma. AVI:n hyväksymän suunnitelmien mukaan silta piti rakentaa betoniponttoneista ja sen osat piti liittää yhteen teräsrakenteilla. Tämä rakenne olisi ollut tukeva eikä olisi keinunut aallokossa kuin kaarnan pala. Jos ja kun siltaan on tehtävä vaadittu 4X1.5 metrin veneväylän aukko ja sille loivasti (kallistus1:20) nouseva/laskeva, väylän ylittävä kulkusilta niin sillan hinta tuplaantuu ja syyllisten etsintä käynnistyy. Tähän se vastuuton ohijohtaminen johtaa. Nähtäväksi jää löytyykö Lovisan virkamiehistä Konkurssirannan töppäilyille rehellistä vastuunkantajaa.

        Ihan mielenkiinnosta, miksi siihen olisi tehtävä veneaukko? Mihin se vene olisi menossa siitä aukosta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan mielenkiinnosta, miksi siihen olisi tehtävä veneaukko? Mihin se vene olisi menossa siitä aukosta?

        Ihan mielenkiinnosta, että miksi kaupunginvaltuuston hyväksymää suunnitelmaa ja Aluehallintoviraston päätöksen lupamääräyksiä ei ole viranhaltijoiden toimesta noudatettu? Suunnitelman ja lupamääräysten mukaan kelluvassa sillassa pitää olla 4 metriä leveä ja 1,5 metriä korkea kulkuaukko. Sillassa piti myös olla
        kellukkeet teräsbetonia sekä runko ja kaiteet terästä. Varmaan siksi, että kelluva silta kestäisi myös talviolosuhteita. Kelluvassa sillassa on kuitenkin muoviputkiponttonit sekä runko ja kaiteet ovat puuta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan mielenkiinnosta, että miksi kaupunginvaltuuston hyväksymää suunnitelmaa ja Aluehallintoviraston päätöksen lupamääräyksiä ei ole viranhaltijoiden toimesta noudatettu? Suunnitelman ja lupamääräysten mukaan kelluvassa sillassa pitää olla 4 metriä leveä ja 1,5 metriä korkea kulkuaukko. Sillassa piti myös olla
        kellukkeet teräsbetonia sekä runko ja kaiteet terästä. Varmaan siksi, että kelluva silta kestäisi myös talviolosuhteita. Kelluvassa sillassa on kuitenkin muoviputkiponttonit sekä runko ja kaiteet ovat puuta.

        Niin on. Hyvää ei saa halvalla. Köyhällä ei ole varaa halpaan. Raatihuoneen herran vaikutuksen alaisten on muistettava että ilmaista ateriaa ei ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan mielenkiinnosta, että miksi kaupunginvaltuuston hyväksymää suunnitelmaa ja Aluehallintoviraston päätöksen lupamääräyksiä ei ole viranhaltijoiden toimesta noudatettu? Suunnitelman ja lupamääräysten mukaan kelluvassa sillassa pitää olla 4 metriä leveä ja 1,5 metriä korkea kulkuaukko. Sillassa piti myös olla
        kellukkeet teräsbetonia sekä runko ja kaiteet terästä. Varmaan siksi, että kelluva silta kestäisi myös talviolosuhteita. Kelluvassa sillassa on kuitenkin muoviputkiponttonit sekä runko ja kaiteet ovat puuta.

        Miksi sä sitten täällä valitat? Välitä nämä tiedot Aluehallintovirastoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi sä sitten täällä valitat? Välitä nämä tiedot Aluehallintovirastoon.

        Miksi ärhentelet? Ilmeisesti pidät hyväksyttävänä sitä, ettei suunnitelmia ja Aluehallintoviraston lupamääräyksiä ole noudatettu. Sitä paitsi kaupungin palveluksessa on johtava viranhaltija, joka on valvontavelvollinen. Siitä hänelle kaupunkilaiset palkkaa maksavat.

        Kaupungin hallintosääntö

        34 §

        Kaupunginjohtajan tehtävät ja toimivalta

        Kaupunginjohtaja

        - valvoo kaupungin viranhaltijoiden, työntekijöiden ja luottamuselinten toimintaa sekä ryhtyy toimenpiteisiin epäkohtien poistamiseksi

        - seuraa kaupunginhallituksen ja jaostojen, lautakuntien ja toimikuntien sekä luottamushenkilöiden, viranhaltijoiden ja työntekijöiden päätösten laillisuutta ja tarkoituksenmukaisuutta, ja ryhtyy tarvittaessa laissa tarkoitettuihin toimenpiteisiin asian ottamiseksi kaupunginhallituksen käsiteltäväksi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi ärhentelet? Ilmeisesti pidät hyväksyttävänä sitä, ettei suunnitelmia ja Aluehallintoviraston lupamääräyksiä ole noudatettu. Sitä paitsi kaupungin palveluksessa on johtava viranhaltija, joka on valvontavelvollinen. Siitä hänelle kaupunkilaiset palkkaa maksavat.

        Kaupungin hallintosääntö

        34 §

        Kaupunginjohtajan tehtävät ja toimivalta

        Kaupunginjohtaja

        - valvoo kaupungin viranhaltijoiden, työntekijöiden ja luottamuselinten toimintaa sekä ryhtyy toimenpiteisiin epäkohtien poistamiseksi

        - seuraa kaupunginhallituksen ja jaostojen, lautakuntien ja toimikuntien sekä luottamushenkilöiden, viranhaltijoiden ja työntekijöiden päätösten laillisuutta ja tarkoituksenmukaisuutta, ja ryhtyy tarvittaessa laissa tarkoitettuihin toimenpiteisiin asian ottamiseksi kaupunginhallituksen käsiteltäväksi

        Esitin sinulle kysymyksen täysin asiallisesti ilman tunnemyrskyä. Olen täysin rauhallinen, sykemittari nāyttää sykkeeksi 62 lyöntiä, huulilla on pieni hymynkare koska tiedän seuraavan kysymykseen jo vastauksen mutta kysyn sen silti osoittaakseen miksi sinä olet täällä: Välitä nämä tiedot Aluehallintovirastoon ole hyvä. Ilmiannon voi aina tehdä nimettömänä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Esitin sinulle kysymyksen täysin asiallisesti ilman tunnemyrskyä. Olen täysin rauhallinen, sykemittari nāyttää sykkeeksi 62 lyöntiä, huulilla on pieni hymynkare koska tiedän seuraavan kysymykseen jo vastauksen mutta kysyn sen silti osoittaakseen miksi sinä olet täällä: Välitä nämä tiedot Aluehallintovirastoon ole hyvä. Ilmiannon voi aina tehdä nimettömänä.

        Miksi sinä olet täällä? Jos tilaat esimerkiksi putkimiehen, niin teetkö kuitenkin itse putkityöt ja sanot putkimiehelle, että mene sinä pelaamaan tennistä, mutta lähetä silti lasku?

        Kaupunginjohtajan lisäksi valvontavelvollisuus on myös kaupunginhallituksella, joka on kuntalain määräämä
        laillisuuden valvoja. Näiden em. tahojen virkavelvollisuutena on puuttua havaitsemiinsa epäkohtiin ja määräysten vastaiseen toimintaan.


      • Anonyymi

        Mediassa sanotaan, että Kruununsilta lyhentää merkittävästi matkaa palveluihin. Mihin palveluihin matka lyhenee merkittävästi? Uuteen K-kauppaan päästäkseen ei tarvitse ylittää siltaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mediassa sanotaan, että Kruununsilta lyhentää merkittävästi matkaa palveluihin. Mihin palveluihin matka lyhenee merkittävästi? Uuteen K-kauppaan päästäkseen ei tarvitse ylittää siltaa.

        Kelluva silta on tarpeeton ja sen ainoa todellinen käyttötarkoitus oli toimia näyttelykohteiden vähäisyyden takia messujen täytekohteena ja rekvisiittana. Paikallisen median asuntomessuihin liittyvät jutut harvoin kestävät mediakriittistä tarkastelua, koska ne ovat julkaisseet ilman minkäänlaista lähdekritiikkiä mm. Raatihuoneelta ja messuorganisaatiosta peräisin olevat hulvattomat tarinat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kelluva silta on tarpeeton ja sen ainoa todellinen käyttötarkoitus oli toimia näyttelykohteiden vähäisyyden takia messujen täytekohteena ja rekvisiittana. Paikallisen median asuntomessuihin liittyvät jutut harvoin kestävät mediakriittistä tarkastelua, koska ne ovat julkaisseet ilman minkäänlaista lähdekritiikkiä mm. Raatihuoneelta ja messuorganisaatiosta peräisin olevat hulvattomat tarinat.

        Näyttäisi kelluva siltä olevan suurtiheys polyeteeniä ( tai jokin sen eri versioista) ne kellukkeet. Pitäisi kyllä helposti kestää talvet varsinkin lahden pohjukassa. Puistoalue oli hieno mutta ei toki Kotkassa olevien tasoa. " pitkospuut" oli todella hienot ja tunnelmalliset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näyttäisi kelluva siltä olevan suurtiheys polyeteeniä ( tai jokin sen eri versioista) ne kellukkeet. Pitäisi kyllä helposti kestää talvet varsinkin lahden pohjukassa. Puistoalue oli hieno mutta ei toki Kotkassa olevien tasoa. " pitkospuut" oli todella hienot ja tunnelmalliset.

        Kelluva silta koostuu nimestään huolimatta peräkkäin asetetuista muoviputkiponttonilaitureista. Mikään laituri ei kestä suurten, liikkuvien jäämassojen voimaa. Laiturin voi kyllä jättää veteen suojaisessa paikassa, mikäli jäät sulavat paikoillaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kelluva silta koostuu nimestään huolimatta peräkkäin asetetuista muoviputkiponttonilaitureista. Mikään laituri ei kestä suurten, liikkuvien jäämassojen voimaa. Laiturin voi kyllä jättää veteen suojaisessa paikassa, mikäli jäät sulavat paikoillaan.

        Suurtiheys polyeteeni kestää, se on juuri tuohon tarkoitukseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suurtiheys polyeteeni kestää, se on juuri tuohon tarkoitukseen.

        Siinä tapauksessa kelluvan sillan valmistaja on antanut sillalle vähintään 5 vuoden takuun, joka kattaa myös kaikki talviolosuhteista johtuvat vauriot.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää, kummastuttaa... :D

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1395
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      152
      1111
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      84
      947
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      837
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      76
      793
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      291
      730
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      723
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      723
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      682
    Aihe