Johtamiskulttuurista

Anonyymi-ap

Lieksassa keskusteluttaa kaupungin johtaminen.
Tässä linkki Lieksan saitilla jaettuun linkkiin tutkimuksesta "Tuhoava johtamiskulttuuri kuntaorganisaatiossa". Kannattaa lukea. Onko tuttua asiaa?
https://osuva.uwasa.fi/handle/10024/12486

7

263

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuon tutkielman voisivat muutamat poliitikot täällä Nurmeksessa lukea. Vaikka parikin kertaa. Ei ole ihan mennyt putkeen.

  • Anonyymi

   Tutkimus kuvaa erittäin hyvin Nurmeksen kaupungin johtamisen ongelmia. Kaikki tietävät näistä mutta kuten yleensä epäkohtiin ei uskalleta puuttua.

  • Anonyymi

   Muutama hämmentäjä ottanut käyttöönsä valtaa enemmän kuin kuuluu, nuoremmat valtuutetut herätys, ennenkuin alkaa vielä pahempi alamäki. Säästetään aivan väärissä kohteissa ja runtataan rahaa menemään esimerkiksi kankkulan "Känkkäälän" kaivoon.

  • Anonyymi

   Se voipi harmittaa ja turhauttaa setää kun mitään ei tapahdu vaikka kuinka vatkaisi. . . Ja sitten alkaa MÖYKKÄ JA UHOILU!

   • Anonyymi

    Olipa hyvin sanottu!


  • Anonyymi

   Nurmesta pitkään vaivanneiden johtamisongelmien taustalla on muutamien keskustapoliitikkojen demokraattisista toimintatavoista ja hyvistä käytännöistä piittaamaton sekä häikäilemätön käyttäytyminen. Nuoret luottamushenkilöt aristelevat ja ikävältä kuulostavat puheet joissa naureskellen selitetään näille nuorille annettujen äänien päätyvän tosiasiassa näiden vanhojen jyyrien hyväksi.

  • Anonyymi

   Johtoportaassa pitäisi iso luuta lakaista, nyt on nähty, ettei uudet työntekijät pysy talossa. Nämä itseänsä täynnä olevat tyypit, jotka luulevat omistavansa kaiken päätösvallan veronmaksajien eduista välittämättä turmelevat työilmapiirin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   404
   2140
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1326
  3. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   59
   1188
  4. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   157
   971
  5. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   133
   947
  6. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   93
   763
  7. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   57
   738
  8. Teki mieli sanoa

   Ajatukseni karkaavat kuin levottomat perhoset sinne missä sinä olet. Teki mieli sanoa, että olet todellinen syyni. Alku ja loppu, avoin äärettömyys. A
   Ikävä
   35
   700
  9. Tämä on naiselle

   Hyvää iltaa ja yötä. Mikäli haluat olla rakas, meidän on nähtävä ja juteltava. näin toivoo.mies
   Ikävä
   34
   681
  Aihe