Aasian kulttuuri, matka ja naiset.

Anonyymi-ap

Kirjoitus:
Olen huomannut, että pakolla ei saavuteta mitään, vaan paremminkin se luo vastakkain asettelua ja normaali ihminen on aina kapinallinen. Se on ihmisen luonne ja se on terve luonne. Mutta sairautta on asennoitua hyväksymään vääryyttä ja mukautua jonkin alaisuuteen.

Aasiassa ei ole vastaavanlaista pakkoa. Ihmiset kyllä kapinoivat vastaan valtion määräämää pakkoa. Esim. Buddha päivinä kyllä saa alkoholia ja olutta. Kauppoja ja baareja ei suljeta ihan kellon mukaan. Chiang maissa esim. Luukut menee puoliksi kiinni kello 2 yöllä. Mutta meno jatkuu sisällä. Kauppoja ei täällä, kait suljeta koskaan lailla.

Uutena vuonna teillä estettiin ilotulitus. Kaikki on, kuin perkeleen käsikirjasta. Ilotulituksen järjestäjä olisi voinut ilmoittaa tai keskeyttää jos siitä olisi ollut vaaraa katsojille. Yksi huusi iltapäivälehdessä miksi suomalaiset syö makkaraa. Olisi ollut oikein kirjoittaa, että miksi Suomessa syödään makkaraa ja kirjoittaa ilman poliittista paskaa. Se on jotenkin niin sairas ja kytätty se teidän maanne. Aivan maitopurkin kyljessä kuin ja leipäpaketin kyljessä lukee suomalainen. Kuinka sairasta Suomi paskaa.

Tottakai "perkel*" tahtoo käyttää pakkoa kristillisten arvojen tuhoamiseen. Kaikkien on ymmärrettävä, että kristillisyys on ihmisen sisimpiä arvoja ja ne tehdään sydämen mukaan ei valtion pakolla. Thaimaassa ja Kambodzassa kulkee pappeja kadulla ja niitä kunnioitetaan uskossa. Samoin on Arabimaissa. Ei uskonnollisuus ole täällä häpeä.

Yritän olla hyvä opettaja ja opettaa teitä huomaamaan näitä asioita mistä puhun. Thaimaassa on hyvä verrata asioita, sitten kun palaa Suomeen ja se tuo todella pahaa oloa teille Suomessa. Mutta se on heräämistä ja teidän on herättävä, jotta sielunne pelastuu. Teen sen tässä merkityksessä. Eli älkää missään nimessä omiko nimeä suomalainen ja Ristikö sillä nimellä itseänne. Se on sama, kuin otatte pedon merkin sydämeenne ja käteenne.

Mielenkiintoisia asioita on myös aasialaisten suhtautuminen eläimiin. Koirien annetaan olla kaduilla ja eläimiä kunnioitetaan aivan eri tavalla, kuin Suomessa. Toki niitä kasvatetaan ruuaksi. Kaikkea kyllä syödään, varsinkin Kiinassa. Se, että ihmisillä on helppoa elää myös köyhänä johtuu lämmöstä ja auringosta. Ei tarvitse rakentaa mitään ihmeellistä ja aika harva teistä Aasian matkaajista tahtoo olla sisällä. Kyllä täällä kaikki tahtoo istua terassilla. Turha kinastella talolla, ei täällä tarvitse.
Monella on hieno talo, mutta harvoin he ovat sisällä talossa.

Moni Pattayan palstalla on Pattayan rakkaita. Sillä he ovat kokeneet ja nähneet toisenlaisen maailman ja toisenlaisen elämän. En minäkään voisi ikinä muuttaa takaisin Suomeen. Se olisi, kuin puhdistettu ihminen joutuisi rypemään uudestaan samassa paskassa. En tiedä muuta sanoa, että täällä ainakin sielu lepää ja verenpaine laskee ja voi nauttia täysin elämän antimista.

Sitä onnellisuutta minä en ymmärrä. Sen on pakko olla hyvin pitkälle vietyä psyykkausta ja sekä ihmisen oma arvo on täytynyt hävitä lähes täysin. Heidän täytyy elää eri persoonassa, jossakin valtio persoonassa ja kertovat olevansa suomalainen ja ovat unohtaneet sukunsa ja äitinsä ja isänsä ja veljensä ja sisarensa ja lopulta oman nimensä.

Se oli raskasta minullekin ja ilman Aasiaa ja matkailua en olisi kestänyt. Se kun se herääminen tapahtuu, niin tulee se paha olo. Heidän TV:n katselu on lopettava ja on katseltava tubea esim. Sontaluukku sanovat lestadiolaiset. Säästäkää ja matkustakaa.

Puhutaan tähän loppuun vielä naisista. Kun te nyt saatte siellä naisseuraa, niin mikäli hintaa ei ole sovittu, niin silloin on aamulla parempi hillitä halut ja kahlita kalu. Katsoppa, kuinka tyttö haluaa sinua. Tämä tarkoittaa, että se ei muuten oikein voi pyytää sinulta rahaa. Mikäli et pane, niin katsoppa, kuinka se alkaa siivoamaan sinulle. Silloin tiedät mitä varten tyttö tuli sinun luoksesi.

Oikean naisen löytäminen on myös Suomessa hankalaa. Yleensä parhaat on mennyt. Jos luulet löytäväsi hyvän naisen, niin kyllä se syy paljastuu. Miksi tai kuinka moni on sen jo löytänyt. Joo olkaa oikeasti varovaisia naisten kanssa. Sinne on monen monen pojan rahat mennyt ja se on pohjaton kaivo.

Kokeilkaa sitä hommaa, että ette harrasta seksiä sen naisen kanssa ja katso miten homma jatkuu. Se on hyvä testi... Tietenkin jos olet sopinut jo hinnan on eri asia.

35

142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olet hyvin lähellä Tapsa psykoosia, koska kroppasi ei ole saanut levätä jatkuvan juopottelun seurauksena, olet jatkuvasti kiihtyneessä mielentilassa ja et ole nukkunut kunnolla aikoihin. Aivot ylikuumenee ja sykkeesi on koholla jatkuvasti.

      Nyt sinun on pidettävä tauko juomisesta, mieluiten useita kuukausia. Hoito perustuu olennaisin osin riittävään lääkitykseen, jossa käytetään ensi sijassa suuria annoksia diatsepaamia tai muita bentsodiatsepiineja, joskus myös psykoosilääkkeitä.
      En tiedä saako niitä reseptivapaana kampodzan apteekeista vai tarviiko käydä lääkärissä. Se on heille tuttu juttu ja et ole ensimmäin juoppo sielläkään, niitä on omasta takaa.

      Pari kolme päivää unta, mehuja, vettä hedelmiä ja pamia. Sieltä herää uusi mies muutamassa päivässä. Pahimmat oireet loppuu 4-5 vuorokauden jälkeen ja vatsa alkaa toimimaan normaalisti. Suosittelen.

      • Anonyymi

        Kerrankin olen tämän kirjoittajan kanssa samaa mieltä, mutta ihmettelen suuresti miksi kukaan lähtee tuossa kunnossa pois suomesta, jos ei kyse ole deriumista, mitä epäilen... derium on pahimmaillaan tappava, joten siihen pitää suhtautua vakavasti, jos sitä ei lääkitä oikein ja sairaalassa, mitään itse hoito reseptejä on paha mennä antamaan, mutta hakeudu Tapsa hyvä mene hoitoon.
        By NumBall HHN 62v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerrankin olen tämän kirjoittajan kanssa samaa mieltä, mutta ihmettelen suuresti miksi kukaan lähtee tuossa kunnossa pois suomesta, jos ei kyse ole deriumista, mitä epäilen... derium on pahimmaillaan tappava, joten siihen pitää suhtautua vakavasti, jos sitä ei lääkitä oikein ja sairaalassa, mitään itse hoito reseptejä on paha mennä antamaan, mutta hakeudu Tapsa hyvä mene hoitoon.
        By NumBall HHN 62v.

        Sinä myös hoitoon.


    • Anonyymi

      Mikä kohta poikia on sattunut eniten Thaimaan muuton jälkeen. Naisista voi puhua jos on alttiina tai on kokemusta.

    • Anonyymi

      Pahimpia on olleet paluut Suomeen ja niin monet muutkin on itku silmässä sieltä lähteneet.

      • Anonyymi

        Iloista Suomeen matkustajaa en ole nähnyt koskaan. Kyllä ilo on ylimmillään mennessä ei tullessa.


    • Anonyymi

      Häpeä!
      Myin kaiken ja muutin Thaimaahan ei tarvi enää palata ja tuntea häpeää.

    • Anonyymi

      Resuperseet Suomessa odotti kentällä. Kysyivät saitko ja mitä toit ja pelelkäsinkö lentokoneessa.

    • Anonyymi

      Ei aloittaja ole mitenkään sairas! On vaan erikoinen persoona, ei muuta.
      Itse olette sairaita pikkusieluja. Ja myös tyhmiä kun ette ymmärrä.
      Ihan järkevää tekstiä latelee elämän kokemuksella.

      Kun olen tehnyt Thaimaassa pakolliset hoidot menen Vietnamin kautta Tapsaa moikkaamaan :-)

    • Anonyymi

      Kuka kotimaataan solvaa, hän ei ole asunut pitkään ulkomailla.
      Kun unohti mitä kotimaa on, niin ei enää solvaa mitään,
      mutta on rauhallisen kiinnostunut.


      Mietin perhe kuviota ulkomailla, että kuinka elää koko ikä ulkomailla ilman kotimaa perhettä?
      Mikä vieraalla maalla kiinnostaa?


      Tarvitaan esimerkkejä eri vuosilukujen ulkomailla elävistä - 10 v, 20, 30, 50, 60...
      Mitä tietävät ja mihin uskovat.


      Aika antoisa kuvaus ulkomailla ollessaan.

      Kun on paratiisi koko vuoden, niin mihin ihmiset pyrkivät elämässä?
      Mitkä tavoitteet?

      Perhettähän ei kannata kadottaa, koska on tärkein omaisuus läpi elämän.
      Ehkä siksi Aasiassa pitää kunnioittaa alkuun auktoriteetteja.
      Täällä toisinpäin, ei ole pakko mutta rikkoa niitä.
      Pohjoisen kulttuurin itsemurhaa aikeita - kadottaa perheensä.

      Kiinnostaa aasialainen seksuaalisuus 'mongoloideilla'?
      Kuinka eroaa muunmaalaisista?
      Tekevätkö he paljon, usein, erilaisesti.
      Kuuluko se nimenomaan mongoloidi rotuun tai asuinpaikkaan kuten Etelä-Aasia?


      Mitkä ovat ihmisten päämäärät elämässä?
      Löytää jumala?
      Tulla rikkaaksi?
      Matkustaa?
      ....


      Asutetussa keskuksessa kannattaa rakentaa pilvenpiirtäjää kaikille.


      Puhut joskus kuin aasialainen kun puhut naisista. Ei kuulosta suomalaiselta yhtään. Tuoko seksi aasialisen kanssa sinulle aasialaisen miehen mentaliteettia? Sinusta tulee aasialainen. Fyysinen kontakti itsessään. Kannat aasialaisia bakteereja ja käyttäydyt aasialaisesti.



      Mielenkiintoinen vertauspohdinta pohjoisen ja aasian välillä.

      Aina halusin kanssa tietää, mikä on oikea Aasian nimi, koska Aasia nimen antoivat Kreikkalaiset Aasialle, mutta mikä on aito paikallinen oman maansa nimitys?

      • Anonyymi

        Aasialaiset ovat kauniita, mutta kuten sanonta "syövät kaiken mikä liikkuu".
        YouTube videoissa yllätykseksi aika pahan kasvojen aknen hoitivat juuri aasialaiset nuoret.
        Johtuvatko akneongelmat huonolaatuisesta ruoasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aasialaiset ovat kauniita, mutta kuten sanonta "syövät kaiken mikä liikkuu".
        YouTube videoissa yllätykseksi aika pahan kasvojen aknen hoitivat juuri aasialaiset nuoret.
        Johtuvatko akneongelmat huonolaatuisesta ruoasta.

        Miten iso penis aasialaisilla miehillä on?
        Onko se japanialaista Suomen uutisten kertoma 12 cm?

        Suomessahan se on 15 cm.

        Afrikassa voi olla yli 15 cm.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten iso penis aasialaisilla miehillä on?
        Onko se japanialaista Suomen uutisten kertoma 12 cm?

        Suomessahan se on 15 cm.

        Afrikassa voi olla yli 15 cm.

        Tahdon tutustua nuoreen naiseen Aasiasta.



        Hyväksyvätkö Aasian ihmiset 'mongoloidi' termin?
        Jos eivät niin mitä termiä pitää heistä käyttää?
        Miten he erottavat itseään muista roduista?


      • Anonyymi

        Seksi ei ole syy asua Aasiassa. Kukaan tänne ei varmaankaan muuta ihan seksin takia. Haukkua kotimaata: Sitä ei kait voi unhoittaa kukaan ja luonto ja maata ei voi edes haukkua, sillä se on jumalan luomaa. Mutta kaikkea muuta voi haukkua ja sitä ei pidä yhdistää jumalan luomaan kauneuteen ja luontoon.

        Ihmiset pyritään juuri näin sekoittamaan luomakunta ja heidän oma luomansa kuvitelma maasta ja politiikasta ja muusta kulttuuri ja Suomi paskasta. Tasa-arvoa ei ole missään ja sellaisia kuvitelmia ei kanna, kuin vajaat.

        Kuulemma Suomi peruna ja Suomi särki maistuu paremmalta ja todellisuudessa ei ollut kyse edes makuaistista, vaan päästä johon paska on upotettu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Seksi ei ole syy asua Aasiassa. Kukaan tänne ei varmaankaan muuta ihan seksin takia. Haukkua kotimaata: Sitä ei kait voi unhoittaa kukaan ja luonto ja maata ei voi edes haukkua, sillä se on jumalan luomaa. Mutta kaikkea muuta voi haukkua ja sitä ei pidä yhdistää jumalan luomaan kauneuteen ja luontoon.

        Ihmiset pyritään juuri näin sekoittamaan luomakunta ja heidän oma luomansa kuvitelma maasta ja politiikasta ja muusta kulttuuri ja Suomi paskasta. Tasa-arvoa ei ole missään ja sellaisia kuvitelmia ei kanna, kuin vajaat.

        Kuulemma Suomi peruna ja Suomi särki maistuu paremmalta ja todellisuudessa ei ollut kyse edes makuaistista, vaan päästä johon paska on upotettu.

        On tervettä vaihtaa identiteettiä, joka on kuin uudesti syntymä, koska samassa paikassa elely voi olla vaarallista.

        En ymmärtänyt, sorry ei ole kokemusta, miksi seksi ei ole syy asua Aasiassa.

        Olen törmännyt, että kun muutetaan kotimaastaan, niin haukutaan kotimaa. Haukkumista tai ainakin kokoaikaista vertaamista uuteen paikkaan tapahtuu koko ajan. Vasta kun totutaan uuteen paikkaan, niin ei ole enää tarvetta vertailla, siis kun hyväksyi, että uusi paikka on uusi osoite.

        Kotiutuminen voi olla kaikenlaista, että vaarallista, antoisaa, tuhoisaa...ym.

        Globaalit kulttuurit vain ovat. Ne eivät ole pahoja tai hyviä, mutta erilaisia.
        Totta että luonto on kulttuuri.
        Kun vihataan, niin voi vihata pakkasta, talvea, koska ei kestä sitä.

        Toki on pahoja vivahteita kaikissa kulttuureissa, mutta se on sitä moraali pohdintaa ja toki globaalisesti vääriä moraalittomia asioita kulttuurista voi kitkeä pois. Nationalismissahan sokeutuu ja alkaa uskoa yhteen voimaan ja 'vääntyy kehityksessä'. Globalisaatio siis tarkistaa, että kaikki ihmisarvot ovat kunnossa.


    • Anonyymi

      Seksi ei ole syy asua Aasiassa. Kukaan tänne ei varmaankaan muuta ihan seksin takia. Haukkua kotimaata: Sitä ei kait voi unhoittaa kukaan ja luonto ja maata ei voi edes haukkua, sillä se on jumalan luomaa. Mutta kaikkea muuta voi haukkua ja sitä ei pidä yhdistää jumalan luomaan kauneuteen ja luontoon.

      Ihmiset pyritään juuri näin sekoittamaan luomakunta ja heidän oma luomansa kuvitelma maasta ja politiikasta ja muusta kulttuuri ja Suomi paskasta. Tasa-arvoa ei ole missään ja sellaisia kuvitelmia ei kanna, kuin vajaat.

      Kuulemma Suomi peruna ja Suomi särki maistuu paremmalta ja todellisuudessa ei ollut kyse edes makuaistista, vaan päästä johon paska on upotettu

      Teillä on kuin peite silmillä ja kuunnelkaa, vaikka Kuoppamäen sininen ja valkoinen... Se on illuusio ja kaikki mistä hän laulaa on luojan luomaa. Myös Finlandia hymni on sinfonia ja luo kuulijassa illuusion. Mistä sitten saa vastauksen. Se on Raamatussa kaikki ja kaikki vastaukset.

      Kysyn näin, että jouluna te tanssitte joulu pukki, joulu pukki. Samalla menette kirkkoon ja vietätte Jeesuksen jumalan syntymäpäivää. Olisiko tuo ihan sopivaa ja mitä jos, jopa sinun syntymäpäivää vietetään samoin. Kun vielä et edes olisi syntynyt silloin. Huomaa Jeesus elää ja näkee.

      • Anonyymi

        Isossa maailmassa on paljon epäselviä ajatuksia.

        Kun selvyyttä ei tuu, niin jätetään rauhaan.


    • Anonyymi

      Jos maapallolla eläisi vain kaksi heimoa, Pasaset ja Tapsat, tämä kulkisi nimellä Apinoiden Planeetta.

    • Anonyymi

      Kusiaisillakin on pesänsä. Ei kusiaisia tarvitse asetella uudelleen.

    • Anonyymi

      Minun pitää kertoa mistä kaikki on lähtenyt. 1800 luvun Englannissa alkoi teollinen kehitys. Suomessa oltiin silloin vielä hyvin maatalouden armoilla. Englantissa kehitys johti luokkayhteiskuntaan ja Suomessakin mudostui eri säätyjä. Pojat otetaanko ja lauletaan internationaali ..Tovereissamme tovereissamme on voimaa tuli 1900 luvun alussa Suomeenkin Ihan Leninin ja Stalinin johdolla 1906 Tampereella.

      Aikaisemmin kirkoilla oli suuri valta maailmassa. Thaimaassa ja Kambodzassa myös. Sitten alettiin puhua kulttuurista ja kansakunnista ja näin päästiin nykyiseen arvomaailmaan. Sanotaan, että sinä olet suomalainen ja sinä Thaimaalainen. Sitten ryhdyttiin muokkaamaan kulttuurilla ja kansalaisuudella erilaisia arvomaailmoja.
      Sinulle annettiin uusi nimi suomalainen ja sinulle ryhdyttiin muokkaamaan identiteettiä suomalaiseksi.
      Tehtiin laulu ja tehtiin lippu ja poliittiset johtohenkilöt alkoivat käyttää sinua hyväksi demokratian nimissä hamutessaan itselleen valtaa.

      Ihmisiä ryhdyttiin samaistututsmaan eri henkilöihin ja eri henkilöiden tapoihin ja tyyleihin. Natsi-saksassa kehitettiin ensimmäisenä propaganda ja sillä johdettiin ihmisiä, jopa kaikkiin hirmutekoihin. Huomaa, että silläkin oli työväkiliikkeen tausta. Nyt monet kuvittelee, että kaikki suomalaiset on samasta isästä ja äidistä. Kauppiaat keksi miten kaikki saadaan syömään samaa ruokaa ja ei tule laajaa tuote valikoimaa ja siitä tuli poliittinen väline. Eli todellisuudessa sinun päähäsi on upotettu poliittinen paska ja se, jopa maistuu sinun suussasi paremmalta. Miten päästä eroon tuollaisesta häkistä. Maistelemalla rohkeasti eri ruokia ja mausteita esim.

      Oletteko käyneet Thaimaassa elokuvateatterissa. Siellä soi aina se kuninkaan laulu ja oletko huomannut miten se vaikuttaa myös sinun tunteeseen. Tästä voi alkaa herääminen. Raamattu sanoo, että jokainen punnitaan omalla puntarilla ja jolle annetaan, niin siltä myös vaaditaan. Eli ei hätää jos et ymmärtänyt.

    • Anonyymi

      Lisäksi suomalainen kuuluu kunnioittaa mongooleja sehän on Suomen kansan perustaja tai omieni tutkumusteni perusteella Tsingis Khan lähinnä 1200 luvulta. Pohjoisen paimentolaiskansat on olleet aiemmin ja heistä on selvä historia. Nyky-suomen alue on ollut koko ajan Ruotsi ja sekin on selkeä historia. Merien nimenkin osoittaa mistä suomalainen on peräisin. Eli suomalainen on peräisin 1200 luvun keski-aasiasta.
      Ei se tarkoita, että he olisivat mongooleja. Mutta miten laulussakin sanotaan sapelia käytti. Se mistä suomalainen on sinne keski-aasiaan tullut viittaa taas Israeliin geneettisesti eli DNA.

      Uskokaa nyt todellakin, että suomalaisia ei ollut ennen ruotsalaisia nyky suomessa. Ei ole mitenkään mahdollista.
      Myös se on totta, että Pietari oli suurin suomenkielinen kaupunki aina 1900 luvun alkuun ja sekin on totta.
      Vanhoissa saagoissa kerrotaan myös, että Laatokasta pohjoiseen ei olisi ollut enää asutusta. Mahdollisesti paimentolaisia oli mutta pysyvää ei. Venäjän historia on myös hyvin epäselvä, kuten arvata saattaa.

      Joten kunnioita mongooleja, ne perusti suomalaisen.

    • Anonyymi

      Eikö ollutkin melkoinen tietopaketti. Numba ei tiennyt puoliakaan ja nyt on pää sekaisin.

      Tiedättekö mitä roskapöntössä asuva vastaa Suomessa jos häneltä kysytään. Hän vastaa, että hän on suomalainen ja tiedättekö, että spurgut ja kodittomat, jopa tappelevat siitä. Raamatussa sanotaan, että jokainen punnitaan omalla puntarilla ja se jolle on annettu, niin vaaditaan enemmän ja sille jolle on vähemmän annettu, niin vaaditaan vähemmän. Ei se haittaa mitään jos et ymmärtänyt.

      Tiedätkö, että oi suuri ja mahtava Neuvostoliitto laulu on sävellys ja siihenkin voidaan vaihtaa sanat ja se kuulostaa yhtä hyvältä ja mahtipontiselta. Ne, kaikki on olleet psykologisia asioita ja ne on perustuneet illuusion rakentamiseen. Esim Suomi leipä ja Suomi juusto ja leijona viina ei perustu makuaistiin ja makuun.

      Nyt kun lopetatte apinoinnin ja alatte itse maistelemaan ja katselemaan asioita ja elämää, niin voitte löytää oman itsenne. Lopetatte ryhmä ja massa ajattelun ja rakennatte ajatuksia näin, että ihminen on yksilö. Huomaatte, että kristinuskokin ja uskonnotkin alkaa aukenemaan.

      Lukekaa tämä keskustelu alusta loppuun ja miettikää.
      Thaimaan matkailukin voi saada uuden käänteen.
      Te teette samaa tyhmyyttä saamatta ja rakentamatta mitään.

      • Anonyymi

        Onhan sekin mahdollista, että sieltä ei löydy mitään.


    • Anonyymi

      Enpä ole pahemmin herjannut suomen, se on maailman paras maa, mutta velkaa on otettu liikaa, tosin yleiseurooppalaisen standardin mukaan niukasti, mutta tilannekin on ollut vaativa ja hankala, joka väistämättä johtaa korkomenojen nousuun, tähän pitää varautua, että valtion budjetista menee karhun osa niiden maksamiseen.

      Tämä on vakava asia, mutta ei niin vakava kun kokoomus yrittää esittää, valtion ottama laina ei ole sama asia kuin yksityishenkilön ottama, valtio ei kuole, eikä pahemmin edes lyhennä velkojaan, maksaa ainoastaan korot.

      Suosittelen jokaista perehtymään historiaan ja siihen mikä on ollut ukrainan ja venäjän suhde toisiinsa vuodesta 1200 ennen ajanlaskua alkua, ja olla uskomatta euroopassa levitettävää venäjä vastaista propagandaa, venäjä ei tule luopumaan kiovasta, eikä ukrainasta, missään tilanteessa, siihen on voimakkaat historialliset syyt.
      By NumBall HHN 62v.

    • Anonyymi

      "venäjä ei tule luopumaan kiovasta"

      Ei niin. Koska ei sinne pääse....

    • Anonyymi

      Maailman paras maa. Miten jätkä voi olla noin tyhmä ja ei osannut edes lukea mitä kirjoitin... Lue ajatuksella.

      " Tiedättekö mitä roskapöntössä asuva vastaa Suomessa jos häneltä kysytään. Hän vastaa, että hän on suomalainen ja tiedättekö, että spurgut ja kodittomat, jopa tappelevat siitä. Raamatussa sanotaan, että jokainen punnitaan omalla puntarilla ja se jolle on annettu, niin vaaditaan enemmän ja sille jolle on vähemmän annettu, niin vaaditaan vähemmän. Ei se haittaa mitään jos et ymmärtänyt."

    • Anonyymi

      Pakko laittaa vielä kerran ja tulkinnan kanssa.

      Maailman paras maa. Miten jätkä voi olla noin tyhmä ja ei osannut edes lukea mitä kirjoitin... Lue ajatuksella.

      " Tiedättekö mitä roskapöntössä asuva vastaa Suomessa jos häneltä kysytään. Hän vastaa, että hän on suomalainen ja tiedättekö, että spurgut ja kodittomat, jopa tappelevat siitä. Raamatussa sanotaan, että jokainen punnitaan omalla puntarilla ja se jolle on annettu, niin vaaditaan enemmän ja sille jolle on vähemmän annettu, niin vaaditaan vähemmän. Ei se haittaa mitään jos et ymmärtänyt."

      Tulkinta: Eli nämä ihmiset asuvat maansa kurjiten ja suurin osa sosiaalituilla köyhyysrajan alapuolella.
      He, eivät koskaan elämässä ole menestyneet ja ovat jääneet henkisesti ja fyysisesti todella todella pohjasakkaan. Heidän päänsä ei kykene ymmärtämään heidän omia mahdollisuuksia ja omaa olemista ja piiloutuvat erilaisen kansantarun ja olemuksen taakse.
      Pullo on lisäksi spurgujen piilopaikka ja toiset korostaa kärsimystään suomalaisena.

      • Anonyymi

        Sinun jutut on niin sekavia että ei niistä ota mitään tolkkua, en näe mitään tarvetta alkaa riitelemään kanssasi, hyvä jos olet löytänyt onnen ja autuuden siellä missä olet, ole siitä ylpeä.
        By NumBall HHN 62v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinun jutut on niin sekavia että ei niistä ota mitään tolkkua, en näe mitään tarvetta alkaa riitelemään kanssasi, hyvä jos olet löytänyt onnen ja autuuden siellä missä olet, ole siitä ylpeä.
        By NumBall HHN 62v.

        Miksi päivystät tätä palstaa vuorokaudet ympäriinsä vuodesta toiseen?


    • Anonyymi

      Jos ihmisellä muuta ei ole. Jos on aikaa mutta ei ole rahaa.
      Niin, kuin kerroin, että eivät kykene rakentamaan mitään ja elämä pyörii loppuun samaa kaavaa.

      Monella voi olla syy sairaus tai muuten masentunut tai muuten kyvytön ja hyväksytään oma mitättömyys.

      Minä kerron vielä siitä ajattelusta, että kerran yksi miljonääri sanoi, että mitä minä siitä hyödyn jos joku suomalainen voittaa urheilukilpailussa. Toinen varakas suomalainen sanoi, kun pippeliä oli leikattu, että taidan lähteä Thaimaahan ja toinen sanoi, että mitä sinä siellä teet. Kaveri vastasi kovalla äänellä, että mitä vitt** minä sitten täällä teen. Se ajattelu on erilainen näillä ihmisillä, jotka menestyvät.

      Itsekin ajattelen vastaavasti ja minussa ei ole oikeastaan tippaakaan valtio ihannointia ja mitään suomalaisena olemista... Ne oikeastaan on, niitä alaluokka ja roskis kavereita. Jos minä olisin puhunut, että minä olen suomalainen ja pomppinut jos joku Suomesta voittaa kultaa... Olisinko viisas ja menestynyt. Asun Aasiassa. Se koko porukka on köyhälistöä, joka sanoo olevansa suomalainen. Poliittinen eliitti ei myöskään koskaan sano itse olevan suomalainen. Vaan sanovat suomalaisten kuuluu olla sitä ja tätä.

      Sitten on väkivaltainen porukka joka sanoo sen perusteeksi väkivallalle ja pahuudelle ja omalle mitättömyydelle, joka pyrkii sitä kautta saamaan valtaa.
      Mutta siitä porukasta ei tule koskaan johtajia, kuin väkivallalla.

    • Anonyymi

      Osaa oli oikein kirjoitettu mutta näkyi monessa kokeettomuus ei tiedetty mailman oikeasta tilanteesta joku ääliö kirjoitti että venäjä on hyvä maa kun ei ole siellä käynyt
      voisi mieli muuuttua kun vierailisi venäjän maaseudulla

      • Anonyymi

        Maa missä elät voi olla hyvä tai paha. Ukrainan sodan ja venäläisten vihaaminen ei ole valtion vihaamista. Meidän täytyy vihata pahuutta ja se pahuus on ihmisten tappaminen ja ihmisten alistaminen ja kaikki fyysinen pahuus. Ihmisten omaisuutta rikotaan ja varastetaan ja siitä on tultava rangaistus. Mikään valtio ei voi antaa anteeksi niitä rikkomuksia. On todella oikein lahjoittaa aseita ja ammuksia Ukrainan ihmisille. On myös oikein puolustaa oikeamielisyyttä ja muistakaa, että Venäjän sotilailla on myös oma tahto. Ukrainan hallitusta syyllistyy syntiin jos antaa anteeksi sitä mitä se ei voi antaa anteeksi.

        Numballe tiedoksi: Mitä tarkoittaa, että etsi aina jumalan valtakuntaa. Miten jumalan valtakuntaa voi etsiä?
        Jumalan valtakunta ollaan me ja se tarkoittaa aina, että etsit hyvää ja kartat pahaa. Eli ihmisistä etsit vain hyvää. Jos joku puolustelee jollakin pahaa, niin Jeesus sanoo, että koirat ei pääse taivaseen. Eli ulkopuolelle jää koirat.
        Valtiolla et voi puolustella tekojasi... Koirat jäävät ulkopuolelle. Se on varma kristinuskossa.

        Ihmisiä manipuloidaan pahuuteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maa missä elät voi olla hyvä tai paha. Ukrainan sodan ja venäläisten vihaaminen ei ole valtion vihaamista. Meidän täytyy vihata pahuutta ja se pahuus on ihmisten tappaminen ja ihmisten alistaminen ja kaikki fyysinen pahuus. Ihmisten omaisuutta rikotaan ja varastetaan ja siitä on tultava rangaistus. Mikään valtio ei voi antaa anteeksi niitä rikkomuksia. On todella oikein lahjoittaa aseita ja ammuksia Ukrainan ihmisille. On myös oikein puolustaa oikeamielisyyttä ja muistakaa, että Venäjän sotilailla on myös oma tahto. Ukrainan hallitusta syyllistyy syntiin jos antaa anteeksi sitä mitä se ei voi antaa anteeksi.

        Numballe tiedoksi: Mitä tarkoittaa, että etsi aina jumalan valtakuntaa. Miten jumalan valtakuntaa voi etsiä?
        Jumalan valtakunta ollaan me ja se tarkoittaa aina, että etsit hyvää ja kartat pahaa. Eli ihmisistä etsit vain hyvää. Jos joku puolustelee jollakin pahaa, niin Jeesus sanoo, että koirat ei pääse taivaseen. Eli ulkopuolelle jää koirat.
        Valtiolla et voi puolustella tekojasi... Koirat jäävät ulkopuolelle. Se on varma kristinuskossa.

        Ihmisiä manipuloidaan pahuuteen.

        Voi näitä juttuja, en ole ottanut muuhun kantaa kuin siihen että venäjällä ja ukrainalla on hyvin pitkä yhteinen historia, johon kannattaa perehtyä, ymmärtääkseen asiaa paremmin, ja syitä miksi venäjä ei ole koskaan luopumaan ukrainasta, eikä kiovasta...

        alkuun pääsee hyvin vaikkapa kuuntelemalla yle areena vanha venäjä, Aaro Söderlundin radiosarja Venäjän historiasta. Kaikki eurooppalaiset mediat ovat unohtaneet historian, venäjän toimintaan on syynsä, joita ei missään kerrota, venäjän näkemystä asiaan.

        Sotaan sinänsä otan vain vähän kantaa, historialla on tapana toistaa itseään, olennaista on ymmärtää miksi, on käynyt kuten on käynyt.. tietysti surullista kun ihmisiä kuolee, mikään maa ei kutenkaan ole paha eikä hyvä sinänsä, vaan kansakunnat ovat historiansa vankeja.

        Niin me suomalaiset kuin myös venäläiset ja ukrainalaiset... olemme historiamme vankeja, kuuntele tuo areenan podi, se vie aikaa mutta kannattaa... varmasti.

        Tiedätkö että venäjällä on ollut enimmillään 1/6 osa maapallon kuivasta maasta hallussaan, minä en tiennyt nyt tiedän.

        By Numball HHN 62v.


    • Anonyymi

      Ihan totta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2833
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      258
      1193
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1191
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1031
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      973
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      970
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      926
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      43
      857
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      40
      848
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      42
      754
    Aihe