Mies viettää kesää ja kaikkea tapahtuu

Anonyymi-ap

Olen aina tykännyt seksistä ja tietysti aina tilaisuuden tullen olen sitä harrastanut mielelläni ja tyydyttänyt halukkaita naisia heidän tarpeissaan palvelleen. No tietysti olen itsekin siinä saanut juuri sitä nautintoa, mistä olen tykännyt.

Eräänä kesänä olin mökillä savossa ja tuo rauhallinen mökkipaikka on kauniin järven rannalla yksinään, joten häiritseviä naapureitakaan ei ollut. Välillä siellä mökillä on sukulaisia ja välillä ei ketään muita kuin minä.

Mökissä oli alakerta ja vintti, jossa oli yksi iso tilava maakuutila ja sauna oli erikseen rannassa ja sielläkin oli tilava takkahuone leveine kaksoissänkyineen, jos joskus on niin paljon vieraita, niin sinnekin mahtuu nukkumaan hyvin.

Tuollainen rauhallinen yksinäinen järvenrantapaikka kiehtoo alasti uimiseen, joten siitä oikeasti on tullut tapa perheen ja jopa sukulaistenkin kesken. Siellä voi kaikki estot unohtaa ja nauttia luonnonlapsen lailla ihmisen elämän onnen hetkistä.

Siinä siis puitteet tämän tarinan alkuun, josta lähden liikkeelle. Tuolla mökillä tapahtui siis yhtä ja toista, koska tuo ihana rauhallinen paikka houkuttelee sukulaisia ja ystäviä käymään, koska noin rentouttavaa paikkaa on harvoin olemassa. Useinhan ne mökkinaapurit ovat siinä lähellä, mutta tällä mökille siitä ei ollut pelkoa, ei missään näköetäisyyden päässä ollut naapureiden mökkejä näkyvissä.

Vietin siis siellä hyvin rauhakseen uiden ja saunoen ja lomaillen kesäpäivääni, kun sinne pöllähti sukulaistyttö Pilvi, joka oli jo saavuttanut täysi-ikäisyyden rajan ja aika sievä ja kivan näköinen ja tuo vartalokaan ei ollut ollenkaan hassumpi. Olinhan häntä jo aiemminkin saanut katsella tuolla mökillä alasti saunoessamme, kun hänen äitinsäkin oli ollut mukana saunomassa, minun ja vaimoni kanssa.

Hän toi eväitä mukanaan ja aloin lämmittää saunaa valmiiksi, sillä tiesin, että tottakai hän haluaa mennä uimaan ja saunomaan. Hän oli reipas ja hyvin sosiaalinen ja kun hän totesi, että olen yksin mökillä, hän sanoi, että olipa hyvä, että edes sinä olit täällä, ettei minun tarvinnut täällä yksin uida ja saunoa ja voidaan jutella rauhassa kaikesta. Mun onkin mieli kysellä sulta kaikenlaista ja nythän siihen on hyvä mahdollisuus, kun olemme täällä kahdestaan, mutta kyselen sitten saunassa ja uidessa lisää.

Sillä aikaa kun sauna lämperi, keittelin kahvit ja Pilvi pani tarjolle pullia, jotka hän oli ostanut tullessaan. Hän oli opiskelemassa sairaanhoitajaksi ja hänellä oli nyt vapaata, joten hän päätti tulla mökille vapaapäiviä viettämään.

Kahvia juodessamme sauna olikin jo lämmennyt ja menimme saunaan vähän lämmittelemään ja sitten uimaan.

65

13337

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No tietysti me uimme alasti ja menimme saunaan alasti, olimme tällä mökillä tottuneet siihen, että täällä voi olla kuin ihanassa paratiisissa sellaisena kuin on. Kun sitten tulimme uudelleen saunaan, niin Pilvi nosti jalkansa ylälauteelle ja käänsi itsensä minuun päin ja levitti jalkansa ja nojasi käsillään tukien taaksepäin niin, että koko hänen kaikki suloutensa oli minun nähtävänä. Hän sanoikin, että kiihotanko minä sinua, on niin kiva katsoa, kun sulla alkaa seisomaan, kun ei sitä oikein ole voinut avoimesti katsoa silloin, kun täällä on ollut uimassa ja saunomassa muitakin. Vastasin, että tottakai sinä kiihotat ja nostin myös jalkani ylälauteelle ja käänsin itseni istumaan Pilviä vasten ja levitin jalkani ja minun kaluni alkoi varsin nopeasti saunan lämmössä paisua ja kohota pystyyn kovaksi ja pitkäksi ja komeaksi.

      Pilvi huokasi ja sanoi; aah, on sulla niin komea peli, että mun tekisi niin mieli saada sitä, voisinko mä saada tuntea sun kullisi mun sisällä. Siihen vastasin, että tottakai sä saat sitä maistaa, jos sun tekee mieli, en kai minä voi kieltäytyä noin ihanan naisen tyydyttämisestä. Pilvi oli todella suloinen, pitkät hiukset, ruskeat silmät, jotka olivat intoa ja halua täynnä, hymy kauneimmillaan ja hänen vartalonsa oli aivan ihana, suloinen ja kaunis, rinnat, aah, nuo nuoret kiinteät rinnat, joissa alkoi jo näkyä kiihottumisen merkkejä ja tuo ihana häpykukkula; suloinen karvoitus siinä yläpuolella ja tuo ihana häpyvako, joka oli jo vähän auki ja kiihottunut, nuo häpyhuulet kutsuvan punaisina ja vähän paisuneina ja nainen ihanaa odotusta täynnä. Sanoin, että meidän on paras mennä takkahuoneeseen, täällä on vähän liian kuuma ja Pilvi tuli syliini ja suuteli minua ja huokaili välillä, että voi ihanaa Pekka, ja aloimme laskeutua lauteilta ja Pilvi ei malttanut olla irti minusta hetkeäkään; ikään kuin hän olisi pelännyt, että karkaan, jos hän päästää minut läheltään.

      Pilvi laittoi pyyhkeen peiton päälle, onneksi täällä oli leveä kahden hengen sänky valmiina tällaisia hetkiä varten, Otin Pilvin syliini siinä, kun hän oli asettunut selälleen, suutelimme kiihkeästi ja aloin hyväillä Pilvin rintoja, jotka olivat kiinteät nuoruudesta ja kiihottumisesta, ne kovettuivat entisestään ja kun imin noita ihania nuoria nännejä, ne paisuivat ja kovettuivat hetkessä. Huokailin, että voi Pilvi, kun sä olet ihana nainen, niin suloinen, niin ihana, voi miten hyvältä sinun rintasi tuntuvat, ja kun sitten käsilläni jatkoin hänen hyväilemistään, navan seutua, vatsaa, reisiä, ja lopulta aloin hyväillä Pilvin häpykukkulaa, jolloin Pilvi levitti jalkojaan lisää ja hänen häpyhuulensa avautuivat ihanasti minun käteni ja sormieni hyväiltäväksi. Oli aivan ihanaa tuntea Pilvin pillun kiihottuminen, hän tuntui olevan aivan innokas, kovassa tarpeessa ja tunsin kuinka hänen koko pillunsa kostui aivan märäksi ja lopulta Pilvi sanoikin ottaessaan kädellään minun kullistani kiinni, että mä haluun tän jo sinne sisälle, mä en jaksa enää odottaa.

      Niinpä nousin Pilvin päälle ja avasin sormin hänen häpyvakoaan ja ohjasin kullini sinne hänen kiihottuneeseen pilluunsa ja aloin työntää sitä sinne sisälle, Pilvi huokasi jo kun kullini vähän painui sinne hänen pilluunsa ja Pilvi sanoi, että mä olen niin fantasioinut sinusta jo vuosia ja nyt minun fantasiani vihdoin toteutuvat. Työnsin kullini Pilvin ihanaan, aah niin ihanaa pilluun kokonaan ja tunsin hänen emättimensä tiukkuuden, en sanonut mitään, mutta tiesin, ettei tuota pillua ole kovin paljoa vielä avattu, vai oliko tämä se ensimmäinen kerta. Aloitin varovaiset työnnöt, ulos ja sisään ja samalla katsoin Pilvin silmiä ja näin niissä tuon koskemattomuuden ja sanoin; voi Pilvi, tuntuu niin hyvältä, niin ihanalta, minunkin on tehnyt mieli nussia sinua jo monta vuotta; ihanaa, että meidän molempien fantasiat ovat nyt oikeasti toteutuneet. Pilvi, sä olet aivan ihana, sulla on niin ihana, makea, ihana pillu, miten se voikin olla niin ihana.

      Jatkoin noita työntöjä ja vihdoin Pilvin silmissä alkoi näkyä se nautinnon hurmio, tiesin, että Pilvi on päässyt nyt todella nauttimaan meidän rakkauden kosketuksesta, hän tuntee nyt sitä nautintoa, mistä hän on vasta unelmoinut ja halusin antaa tämän ensi kokemuksen olla oikein ihana; ei mitään rajuja työntöjä, vaan rauhallisia työntöjä ja koko ajan tuntui tuo Pilvin pillu makeammalta ja makeammalta. En halunnut näin eka kerralla vaihtaa asentoa, vaan nostin välillä Pilvin jalat ylös ja hän otti polvitaipeistaan kiinni ja levitti ne leveälti auki ja nyt sain tyydyttää häntä oikein ihanasti; tunsin kuinka minun lantion pohjani, tuo kullin ympärys kohtasi Pilvin häpykukkulan ja kullini painui koko pituudeltaan Pilvin emättimeen ja nautinto jatkui koko ulosvetämisen ajan, tuntui niin hyvältä, niin hyvältä, että olin aivan hurmioitunut Pilvin pillun makeudesta ja suloisuudesta, voiko näin ihanaa pillua ollakaan. Pilvikin oli nyt päässyt oikein nautinnon hurmioon ja hänen olemuksensa alkoi kertoa, että kohta ollaan siinä huipussa.

    • Anonyymi

      Pilvi alkoi olla aivan orgasmin partaalla ja nautinnon huippukohta oli tulossa; Pilvi huokaili onnesta ja nautinnosta: rakas Pekka, tämä on niin ihanaa, niin ihanaa, mä laukean kohta, ihanaa, ihanaa, voi rakas Pekka, tämä on ihanampaa, kuin olisin osannut kuvitella parhaissa fantasioissani.

      Pilvi jännittyi juuri ennen orgasmia ja kun tuo orgasmi sitten saavutti Pilvin, hän aivan kuin suli syliini ja kaikki tuo kiihottumisen tuoma fyysinen kiihkeys lakkasi ja tilalle tuli rentouden, täydellisen rentouden tila. Vedin kullini pois hänen pillustaan ja asetuin hänen viereensä ja Pilvi kääntyi suutelemaan minua kiihkeästi ja huokaili onnesta ja nautinnosta; voi Pekka, kiitos, se oli niin ihanaa, niin suloista, ihanaa, rakas. Vastailin hänen onneensa kertoen, että se oli todella ihanaa, rakas Pilvi, sä olet todella ihana nainen, kertakaikkisen ihana, suloinen, se tuntui niin ihanalta, nautinnolliselta, miten se voikin tuntua niin ihanalta. En kertonut Pilville, että en itse vielä lauennut, vaan annoin kaluni asettua myös lepoon pikku hiljaa, vaikkei se oikein meinannut asettua, kun oli vielä jäänyt laukeaminen saamatta.

      Lepäsimme siinä ja Pilvi hyväili kasvojani kädellään ja hänen silmänsä loistivat onnesta ja välillä hän suuteli minua. Menimme sitten uimaan ja sitten saunoimme lämpöisissä lempeissä löylyissä pitkään ja lopuksi kävimme virutusuinnilla. Menimme sitten mökille ja aloimme valmistaa jotakin suuhunpantavaa; Pilvi oli innokkaana laittamassa ja tarjoilemassa minulle, eikä hän malttanut vieläkään olla välillä suutelematta minua; hänen fantasiansa oli muuttunut onnelliseksi ihanaksi kokemukseksi.

      Ennen nukkumaan menoa menimme vielä uimaan ja Pilvi otti uimapatjan mukaan ja kun hän huomasi, että kullini alkoi taas seisoa, hän asetti uimapatjan laiturille ja kysyi, että tekiskö sun vielä mieli nussia. Ja sanoin, että toki tekisi mieli vielä nauttia sinun ihanasta olemuksestasi ja sinun suloisesta nautinnollisesta pimpsukasta. Pilvi asettui laiturille uimapatjan päälle kontalleen ja minä asetuin hänen taaksensa polvilleni myös; hyväilin hänen häpyänsä ensin käsin ja sitten kumarruin nuolemaan sitä, jotta Pilvi tulisi valmiiksi ottamaan minun kovana ja halukkaana seisovan kullini pilluunsa. Kyllähän Pilvi kostui ihanasti, pian aivan litimäräksi ja sitten hän oli valmis jälleen saamaan kullini antamaa nautintoa. Nyt tuntui, että Pilvi nautti alusta asti, ensi työnnöstäni asti kullistani ja hänen emättimensä ympäröi kullini niin ihanan kiinteästi ja hänen häpyhuulensa tuntuivat myös olevan minun kullini ympärillä ihanasti ja nautinnollisesti.

      Tuntui, että Pilvi kiihottui nyt vielä nopeammin ja kovemmin, kuin ensimmäisellä kerralla, hän suorastaan työnteli pyllyään vastaan joka kullini työnnöllä ja minun lantioni suorastaan välillä lätisi hänen pakaroitaan vasten. Ihanasti Pilvi kumartui eteen alas, että kullini upposi kokonaan hänen pilluunsa, se oli ihanasti esillä näin takaapäinkin asennossa; Pilvillä oli korkea häpykukkula ja silloin tuo pillu tulee todella ihanasti esille takaapäinkin. Minä olin intoa täynnä ja kullini nautti toden teolla Pilvin pillusta ja nyt ajattelin, että varmaan minäkin saan ihanan orgasmin ja niinhän siinä kävikin; laukesimme melkein yhtä aikaa ja Pilvi tunsi minun siemensyöksyni pillussaan, hän laski niitä kertoja, kun kullini purkautui hänen pilluunsa; aika monta kertaa hän sai, oikein ihmettelin, miten hän tunsikin minun siemensyöksyni niin hyvin. Pilvi antoi minun työnnellä ihan loppuun asti, vaikka hän oli jo saanut ihanan orgasmin taas. Pilvi kysyikin, että saitko jo kaiken purettua ja vastasin, että kyllä kertakaikkiaan ihanasti ja vähitellen kullini alkoi kutistua ja tuli pois kaikkensa antaneena Pilvin pillusta.

      Menimme vielä uimaan ja Pilvi oli taas aivan onnensa kukkuloilla ja laittoi kätensä lanteilleni, kun kävelimme kohti saunaa ja suuteli minua vähän väliä. Pilvi kertoi kuinka ihanaa se oli ollut taas; välillä meidän piti pysähtyä, kun Pilvi halusi koko olemuksellaan halata minua ja suudella minua siinä, niin että meidän vartalomme olivat toisiaan vasten. Millaisia onnen päiviä onkaan edessä, kun saa tuntea tuollaisen ihanan nuoren naisen rakkauden ja hellyyden.

      Kun sitten lopulta menimme nukkumaan, nukahdimme molemmat aivan kohta ja nukuimme hyvin ja sikeästi aamuun ja aurinko oli jo korkealla, kun tunsin Pilvin suudelmat huulillani.

    • Anonyymi

      Aurinko oli jo korkealla, kun menimme uimaan herättyämme ja tuntui, että Pilvi oli aivan liekeissä, kun hän oli päässyt nyt seksin nautinnon makuun, hän piti minua vyötäisiltä kiinni, kun yhdessä kävelimme rantalaiturille ja vähän väliä hän halusi suudella minua ja kietoutui minuun suorastaan kiinni. Miten tuollaisen hellyyden ja rakkauden puuskassa olevan nuoren naisen kanssa minun pelini olisi pysynyt aloillaan; ei tietenkään pysynyt, vaan se alkoi seistä kovana ja pitkänä ja paksuna ja Pilvi nautti tuosta tilanteesta, hän tuli ihan kiinni ja asetteli kaluani pilluvakoansa vasten ja alkoi jo siinä matkalla hieroa pilluansa minun kovaa kaluani vasten.

      No, kyllähän me pääsimme laiturille ja uimaankin lopulta, vaikka aika hitaasti tuo matka meni laiturille, vaikkei matkaa ollut kuin muutama kymmenen metriä, vesi oli lämmintä ja laiturille tullessa aurinko lämmitti jo ihanasti, joten ei ollut kylmä. Tuo uimapatja oli jäänyt illalla laiturille ja onneksi tuuli ei ollut sitä vienyt veteen, vaan siinä se oli aivan kuin odottamassa käyttöä ja toki sille käyttöä tulikin varsin nopeasti.

      Pilvi nimittäin innostui minun seisovasta kalustani niin kovin, että minun ei tarvinnut kuin vähän imeä hänen rintojaan ja tuntea niiden kiinteytyvän ja nännien kovettuvan ja paisuvan, kun sitten vähän kädelläni kokeilin hänen pilluansa, niin Pilvi oli aivan kosteana, eikä suinkaan vain järvivedestä, vaan kiihotuksesta. Niinpä sanoin Pilville, että taidat olla jo valmiina taas saamaan nautintoa, että käydäänpäs tuohon uimapatjalle istumaan vastakkain; niinhän me teimme ja Pilvi levitti jalkansa ja minä asetuin hänen eteensä niin, että jalkani olivat Pilvin jalkojen päällä ja istuin ihan hänen pillunsa lähelle ja ohjasin kaluni sinne Pilvin kosteaan ja kiihottuneeseen pilluun siinä istuvassa asennossa. Nojasin käsilläni taakse ja tuin itseäni, kun aloin työnnellä kaluani Pilvin pillussa ja aah, miten makea se olikaan. Pilvi oli mukana ihanan halukkaasti, kertakaikkiaan hänen pillunsa tuntui oikein nauttivan jokaisesta kullini työnnöstä. Pilvikin nojasi käsillään taaksepäin ja painoi pilluaan minua vasten, kun kullini työntyi sinne sisälle.

      Siinä me nussimme ja nautimme kauniista aurinkoisesta kesäpäivästä ja sanoinkin Pilville, että pikku hiljaa opimme näitä eri asentoja sinun kanssasi; tuntuuko hyvältä, kysäisin, kun kullini työntyi kiihkeänä ja nautinnollisenä hänen pilluunsa ja Pilvi vastasi, että tuntuu aina vain paremmalta ja paremmalta. Hänen emättimensä oli jo tottunut tuohon kullini tuomaan laajennukseen, vaikka minulle hänen pillunsa oli aivan ihanan tiukka ja voi sanoa nautinnollisen tiukka. Huokailin siinä työntöjeni lomassa, että voi että tuntuu ihanalta, kertakaikkiaan ihanalta, miten sulla voikin olla näin ihana pillu. Välillä me otimme toisiamme kiinni kaulasta ja jatkoimme siinä ja silloin yletyin hyvin imemään Pilvin rintoja ja suutelimme kiihkeästi. Pilvi tuntui olevan ihanan innostunut suudelmista, pitkistä intohimoisista suudelmista, kun samalla meidän lantiomme tekivät omaa työtään kiihottaen ja tyydyttäen toistemme rakkauden elimiä.

      Pilvi kiihottui niin ihanasti, että hän laukesi nautinnolliseen orgasmiin ja minä otin kullini pois hänen pillustaan vielä kovana, sillä arvelin, että Pilvi tarvitsee vielä lisää tätä nautintoa ja minun pitää olla valmiudessa tyydyttämään häntä vielä tänään uudestaankin. Pulahdimme vielä veteen hiukan huuhtomaan hikisiä vartaloitamme.

      Nyt vasta menimme aamiaiselle ja sytytin saunan kiukaaseen tulet samalla ja meillä ei ollut mitään kiirettä mihinkään, vaan saatoimme nauttia kaikessa rauhassa tästä ihanasta uudesta päivästä. Siihen me aamiaisen jälkeen istahdimme sohvalle vierekkäin ja nautimme toistemme alastomuudesta ja Pilvi halusi suudella minua vähän väliä ja kuiskasi, joka suudelman jälkeen; rakas Pekka, ihana Pekka. Minä kuiskasin hänelle, Pilvi rakas, sinä olet aivan ihana, miten ihanaa, että tulit.

    • Anonyymi

      Menimme sitten saunan lämmettyä saunomaan ja uimaan uudestaan ja nautimme kaikessa rauhassa kesästä ja auringosta. Menimme välillä viltin päälle nurmikolle lepäilemään ja makailemaan auringossa ja siinä me taisimme ottaa pienet torkutkin. Taisin herätä siihen, kun uneeni kuulin jonkun sanovan: hei Pekka, toin teille mansikoita! Avasin silmäni ja siinä oli tuo läheisen maatilan tyttö, jolla oli parin litran astia ihania mansikoita täynnä. Hän hymyili kauniisti ja sanoi, anteeksi, että herätin teidät ja samalla hän tuntui katsovan minun jalkoväliini, jossa minun pelini oli unessa alkanut seisoa jököttää täydessä komeudessaan. Hän oli puettu vain pieneen paitaan ja shortseihin ja taisi olla vähän kiihottunut tuosta minun katselemisestani. Ehkä hän vähän yllättyi siitä, että vieressäni oli alaston nuori nainen; sanoin hänelle, että tässä on Pilvi, minun sukulaistyttö, vaimon siskon tyttö ja Pilvikin oli herännyt ja moikkasi tuota uutta tuttavuutta. Kysäisin häneltä, että haluatko käydä uimassa, saunassakin on varmaan vielä lämmintä, mutta hän vastasi, että hän ei nyt ehdi, mutta hän voi tulla illalla, jos se ei häiritse. Hänen nimensä oli Anni ja hän oli minulle hyvinkin tuttu, koska hän oli usein vieraillut mökillä tuoden milloin mitäkin, välillä munia, välillä lämpimäisleivän, välillä vastapaistettuja pullia.

      Pilvi vastasi Annille, ihanaa, jos tulet, on kiva jutella tyttöjen kesken ja samalla saat maistella Pekan ihanaa, komeaa peliä, jos alkaa tehdä mieli, joten älä yhtään kiusaannu minusta, Pekalta riittää kyllä sinullekin nautintoa, eikö vain Pekka. Vastasin siihen, että Pilvi on niin ujostelemattoman avoin, että ethän loukkaannu ja Anni hymyili ja vastasi, en toki, olisihan se oikeasti kivaa saada tyydytystä, olen joskus haaveillut Pekasta, kun olen jo aiemminkin nähnyt Pekan alasti täällä mökillä. Nyt mun kuitenkin pitää lähteä takaisin mansikkapellolle, kun siellä on nyt kiire ja kun olin noussut ylös ottamaan Annin mansikkatuokkosta vastaan, Anni suuteli minua ja Pilvikin oli noussut ja halasi Annia ja kysyi vielä, että tulethan sitten illalla ja Anni vakuutteli, että tulen tulen, mielellään sitä tulee hiet viruttelemaan järvessä pois ja rentoutumaan.

      Kun Anni oli mennyt, Pilvi alkoi kysellä lisää Annista ja sanoi, että ompa sinulla kivoja naapurin tyttöjä täällä, oletko jo ollut Annin kanssa ja vastasin, että en ole vielä ollut, emme ole tavanneet vielä sillä lailla kahdestaan koskaan, mutta Anni taisi vähän kiinnostua ja Pilvi nauroi ja sanoi, että vai vähän, hän suorastaan ahmi sinun kulliasi silmillään, olisit voinut ottaa hänet vaikka heti ja hän olisi ollut heti valmis nauttimaan sinun kullistasi. Oho, vastasin Pilville, sinä taidat olla oikea naisen tuntija, kun näet heti, mitä naisen tekee mieli, vaikka kyllä vaimoni on välillä sanonut, että Anni taitaa tykätä sinusta, oletko huomannut. Pilvi suuteli ja sanoi, että illalla sitten näet, kuinka innokkaana hän sinut haluaa, joten pitää varmaan säästää sinua vähän iltaa varten. Ehkä voit nussia meitä vuorotellen, se voisikin olla aika kivaa ja kiihottavaa.

      Menimme välillä syömään sisälle ja meillä olikin eilistä ruokaa vielä jäljellä, joten söimme ja siivosimme pöydän, emmekä viitsineet edes pukeutua välillä ja Pilvi oli niin suloinen, että väkisinkin kullini alkoi seisomaan ja Pilvi huomasi tämän ja sanoi, että taidat tarvita vähän jälkiruuaksi pillua, kun sun kullisi noin kovana seisoo, ethän sä jaksa millään odottaa iltaa ja Pilvi tuli syliini minua vasten ja sitten hän levitti viltin pöydän päälle ja sanoi, että saat nyt nauttia jälkiruuan pöydällä ja istui pöydälle ja levitti jalkansa ja hain vähän vauvaöljyä hyllyltä ja aloin levittää sitä Pilvin häpyyn, voitelin sillä Pilvin häpyhuulet ja sormin hänen pillunsa myös sieltä sisältä useaan kertaan ja Pilvi tuntui kiihottuvan jo siitä kovasti. Voitelin öljyllä kullinikin hyväksi ja antauduimme jälkiruuan nauttimiseen.

      Suutelimme kiihkeästi ja hyväilin Pilvin rintoja ja imin hänen nännejään ja kun sitten ohjasin kullini hänen kiihottuneeseen pilluunsa, Pilvi nosti jalkansa minun selän päälle ja painoi jaloillaan minun pyllyäni aina joka työnnöllä itseään vasten. Onpas se nyt ihanan liukas ja voideltu pillu, sanoin ja jatkoin, että kylläpäs se tuntuu niin ihanalta, niin makealta ja nautinnolliselta, kiitos Pilvi rakas, että tulit tänne seurakseni. Siinä me nussimme eli nautimme jälkiruokaa ja katselimme ikkunoista kaunista luontoa samalla.

      Ei siinä edes mennyt kauaa, kun Pilvi alkoi huohottaa kiihotuksesta ja nautinnosta ja laukesi ihanaan orgasmiin ja huokaisi, voi Pekka, tämä on niin ihanaa, on ihanaa saada viettää vapaapäiviä näin ihanasti, olen niin kauan unelmoinut sinusta ja nyt tämä onni on tullut todeksi. Vedin kullini pois hänen pillustaan ja jätin oman laukeamiseni odottamaan iltaa, joka tuntui ihanan kiihottavalta. Saisinhan ehkä nähdä Anninkin sulot ja kenties maistella hänenkin ihania nautinnon kohteita.

      Niinpä huolehdin, että sauna oli lämmin, ennen kuin Anni tulisi, tuleeko ?

      • Anonyymi

        Mikähän älyvapaa idiootti jaksaa jauhaa spedestä.On kun joku pikkulapsi joka saanut uuden lelun.


    • Anonyymi

      Mahtava tarina kiitos paljon. Terv Anjuska 44v. Myös savosta..

    • Anonyymi

      Anna tulla vaan

    • Anonyymi

      Menimme Pilvin kanssa uimaan ja saunomaan ja odottamaan, että tuleekohan Anni saunomaan ja uimaan. Pilvi katseli minua välillä ja sanoi, että taidat olla aika täpinöissäsi Annista, taidat odotella innolla, että saa nähdä Annin sulot ja nauttia niistä oikeasti. Kyllä minäkin odotan Annin tapaamista, onhan se aika kiihottavaa katsella, kun nussit meitä vuorotellen, kyllä siinä saa lisää kiihotusta, kun saa katsella, kun sun kullisi työntyy Anninkin pilluun. Luulen, että saat kyllä tänä iltana oikein kosteita ja makeita pilluja, sillä luulen, että Annikin on aika innoissaan, kun hän tietää jo mitä odottaa. Onhan se aika kiva tunne odotella, että saa tutustua Anniin kunnolla ja kokea taas ihanan naisen antamaa tyydytystä. Ei me kauaa saunassa jaksettu olla, vaan menimme uimaan ja viivyimme siellä pitkään, vesi oli niin ihanan lämmintä ja kuitenkin virkistävää kuumana kesäpäivänä.

      Sitten alkoi puiden välistä vilkkua nuoren naisen olemus; Anni sieltä taisi olla tulossa uimaan ja saunomaan. Nousimme Pilvin kanssa laiturille ottamaan Annia vastaan ja Anni moikkasi iloisesti ja sanoi, että on ihanaa päästä uimaan hikisen päivän jälkeen. Anni riisui paitulinsa ja shortsinsa ja pikkuhousunsa ja sain nähdä Annin suloisen nuoren naisen olemuksen ihana urheilullinen vartalo, suloiset silmät, ihana lantio ja pakarat ja niin suloinen häpykukkula, jota reunusti vaalea ja aika vähäinen karvoitus, joten tuo Annin pillu oli ihanasti näkösällä kokonaan; reilun pituinen vako ja ihanasti ulommat häpyhuulet ihanan paksuina näkyvissä ja tuo kauneus sai minussa aikaan sen, että tuo kullini nousi väkisin pystyyn tai enhän minä sitä mitenkään halunnut estelläkään. Pilvi sanoi, että Pekka on ollut sinusta niin täpinöissään, että kun hän näkee sinun sulosi, niin heti Pekan kulli nousee täyteen komeuteensa. Pilvi tarttui kulliini ja hieroi sitä vähän ja sanoi, että on meillä tässä kummallekin ihanaa nautintoa tiedossa, mutta mennään nyt ensin uimaan, että saat Anni huuhdeltua päivän hiet pois.

      Anni tuli viereeni ja sanoi, että ompa ihanaa, että tänään saan vihdoin unelmani toteuttaa; Pekka on niin komea ja ihana mies ja miten ihana, komea peli Pekalla onkaan, ihan tässä kostuu jo pelkästä ihastuksesta ja Anni suuteli minua ja sanoi, että olen kyllä koko päivän ollut ihanan odottavan kiihotuksen vallassa, koko ajan teki mieli lähteä jo tänne, kun ajattelin, että vihdoin saan kokea jotain nautinnollista. Pulahdimme järveen ja uimme siellä hetken ja nuo nuoret naiset halusivat olla minua lähellä koko ajan ja Pilvi ja Anni suutelivat minua vuorotellen. Kun sitten olimme seisomassa vedessä niin, että noiden naisten rinnat olivat jo veden yläpuolella, minun oli mahdoton olla hyväilemättä noita suloisia rintoja. Annin rinnat tuntuivat kiihottuvan ja nuo nännit kovettuivat ja paisuivat pian, kun vasta vähän ehdin niitä imeä, ihanat suloiset rinnat ja Pilvin rinnat kiihottuivat yhtä nopeasti, kun otin ne hyväiltäväkseni ja imin niitä. Otin muutaman askeleen vedessä rantaan päin ja nuo naiset seurasivat ja heidän ja minun lantioni nousivat veden yläpuolelle. He asettuivat minun eri puolilleni niin, että voin hyväillä heidän suloisia häpyvakojaan sormin, oli aivan ihana tunne, että sain hyväillä molemmin käsin noita suloisia pilluja, toisella kädellä Annin pillua ja toisella Pilvin pillua.

      Heidän pillunsa tuntuivat kiihottuvan ihanasti ja tuntuivat käsissäni niin pehmeiltä, kosteilta, kiihottuneilta ja samalla nuo naiset halusivat vuorotellen suudella minua ja välillä he vuorotellen vähän kädellään hyväilivät kulliani; aah miten ihana, kova Pekan kulli on, sanoi Anni ja Pilvi jatkoi, ettei tämän ihanampaa olekaan. Anni huokasi, että mennäänkö jo panemaan, mä olen niin innoissani saamaan Pekan kullin mun sisälle ja niin me menimme sisällä ensin vähän saunan lämpöön ja jatkoin siellä hetken Annin ja Pilvin pillujen hieromista käsin ja sitten vähän vielä kiihotin heidän pillujaan nuolemassa niitä. Tuntui, että molemmat naiset olivat aivan kiihotuksen vallassa ja odottivat jo kiihkeästi, että saavat kulliani sisäänsä ja saavat antautua nauttimaan ihanasta seksistä. Huokasin, että ompa tämä yltäkylläistä ja johdatin naiset takkahuoneeseen, jonka sängyn Pilvi oli sijannut valmiiksi juuri tätä iltaa varten.

    • Anonyymi

      Voi miten innokkaana odotinkaan Annin ihanaan pilluun tutustumista, olihan Annin pillu minulle aivan uusi ihana kokemus ja seikkailu. Kullini oli aivan kovana ja innokkaana jo pääsemään sinne sisälle. Niin tuntui olevan Annikin, hän halusi kiihkeästi jo päästä nauttimaan minun kullistani pillussaan. Niinpä ohjasin Annin siihen sängylle selälleen ja nostin hänen jalkansa ylös ja Anni levitti ne ja tarttui käsillään polvitaipeisiinsa ja piti niitä jalkoja ihanasti ylhäällä, niin että hänen pillunsa oli aivan ihanan kutsuvana siinä jo vähän auki. Levitin vähän hänen häpyvakoaan ja maistelin hänen häpyhuuliaan kullillani siitä ulkopuolelta, voi että se jo tuntui hyvältä, olin aivan myyty; huokasin Annille, että voi Anni rakas, sulla on niin ihana, suloinen, kiihottava pillu, kertakaikkiaan ihana pillu. Muutaman ihanan kullini hyväilyn jälkeen levitin Annin häpyhuulia ja avasin hänen suloisen pillunsa niin, että kullini pääsi työntymään sinne sisälle.

      En voinut tietää, olinko ensimmäinen mies Annin pillussa ja siksi aloitin hyvin hitaasti ja varovasti työntämisen, samalla katsoen Annin ilmeitä, nähdäkseni, sattuuko työntöni vai voinko jatkaa syvemmälle ja tunsin Annin tiukan emättimen, joka kuitenkin oli valmiina laajenemaan, sillä Anni oli niin kiihottunut, että tuo emätin oli todellakin valmis ottamaan minun kullini kokonaan ihanasti hoitoonsa. Kun olin upottanut kullini kokonaan Annin pilluun, Anni huokasi, aah, miten ihanalta se tuntuukaan, työnnä Pekka, työnnä, tuntuu niin hyvältä, niin ihanalta ja tuo Annin pillu tuntui kiihottuvan lisää ja joka työnnöllä tuntui tuo Annin pillu aina vain makeammalta, aivan litimärkänä se ympäröi kullini niin nautinnollisesti, niin ihanasti. Muutaman kymmenen työnnön jälkeen kumarruin työntöjeni lomassa suutelemaan Annia ja hän vastasi suudelmiini kiihkeästi ja innokkaasti, ahnaasti ja hyväilin hänen rintojaan ja imin niitä ja nuo rinnat olivat niin kiinteytyneet, nännit niin kovina ja paisuneina, että oli nautinnollista hyväillä niitä ja imeä niitä samalla, kun kullini työntyi edes takaisin hänen pillussaan.

      Pilvi oli siinä vieressä selällään myös ja katseli minun kullini työntymistä Annin pilluun ja tuntui kiihottuvan ihanasti ja kun katsoin hänen pilluunsa, se oli aivan kiihottunut ja litimärkä ja Pilvi sanoikin, että voisitko Pekka välillä vähän antaa minullekin tuota kulliasi, mä olen ihan kuumissani jo ja niinpä siirryin Pilvin päälle ja kädelläni levitin vähän hänen häpyvakoansa ja ohjasin kullini sinne Pilvinkin ihanaan, litimärkään ja täydellisen nautinnolliseen pilluunsa ja huokailin, voi Pilvi rakas, tämä on niin ihanaa, niin ihanaa, aivan yltäkylläistä, kaksi maailman ihaninta naista, joita saan tyydyttää ihanan nautinnollisesti. Anni kohotti itseään käsivarsiensa varaan ja katselli kiihottuneena, kun kullini työntyi nyt vuorostaan Pilvin pilluun edestakaisin ja Annin silmistä loisti se kiihottumisen antama ihana hurmio ja odotus ihanasta orgasmista. Ehkä taas vain muutama kymmenen työntöä ja taas vaihdoin Annin pilluun ja nyt Anni laski jalkansa alas ja levitti ne, että sain työnnellä siinä hänen päällään ja samalla koko ajan suudellen ja hyväillen ja imien hänen rintojaan. Hyväilin Annin vatsaa, reisien sisäpintaa, välillä puristelin hänen pakaroitaan käsilläni samalla, kun kullini nautti täysin ihanasti Annin kiihottuneesta pillusta.

      Vielä vaihdoin Pilvin pilluun ja nussin Pilviä jo ihanan kovin työnnöin, meidän lantiomme kohtasivat välillä äänekkäästikin kohdatessaan, kun kullini painui Pilvin pilluun kokonaan ja tunsin kuinka Pilvi alkoi olla orgasmin huippua lähellä, hänen lantionsa suorastaan hetkeksi jännittyi ennen orgasmin huippua ja sitten orgasmin myrskyn laannuttua, hänen koko vartalonsa rentoutui ja suli sylissäni ja vedin kullini pois hänen pillustaan ja siirryin Annin tyydyttämisen loppuhuipennukseen.

      Kun nyt sitten työntelin hänen pillussaan jonkun aikaa, niin Anni lähestyi myös orgasmin huippua, tuo Annin pillu oikein imi minun kullini joka työnnöllä ja Anni alkoi huohottaa kiihkeästi ja lopulta hänenkin orgasminsa oli kuin myrsky, joka orgasmin jälkeen tyynnytti hänen koko vartalonsa ja olemuksensa. Vedin kullini pois ja jäin lepäämään siihen naisten keskelle ja nuo naiset hyväilivät minua ja suutelivat minua vuorotellen huokaillen, että ihanaa Pekka, se oli niin ihanaa, voi rakas, rakas, sä olet niin ihana mies ja yritin parhaani mukaan kertoa noille naisille, Annille ja Pilville, kuinka ihania, suloisia, kauniita he ovat, kuinka ihanaa oli saada nauttia heidän ihanista rakkauden lahjoistaan; jäin siihen ihastelemaan heidän kaunnita vartaloitaan, kasvojaan, silmiään, hiuksiaan, rintojaan, lantiotaan ja ihanaa suloista häpykukkulaansa. Kuinka ihana nainen voikaan olla.

    • Anonyymi

      Levättyämme menimme vielä uimaan ja saunan lämpöönkin, olihan ilta jo alkanut viilentyä ja aurinko alkoi laskeutua jo alas taivaanrantaa kohti, vielä kävimme virutusuinnilla ja menimme sitten sisälle taloon ja nuo ihanat naiset alkoivat laittaa jotain iltapalaa. Vohluja ja hilloa ja kermavaahtoa ilmaantui pöytään ja niitä me sitten kolmistaan nautimme ja nuo ihanat naiset juttelivat innokkaana ja välillä sain osallistua heidän keskusteluunsa. Lopulta Anni sanoi, että mun täytyy lähteä nukkumaan, koska huomenna on aikaisin taas mentävä mansikkamaalle. Melkein yhtä aikaa Piilvin kanssa kysyimme, että tulethan uudestaankin uimaan ja saunomaan. Anni halasi Pilvia ja sanoi, että tulen, tulen ja tuli halaamaan minua ja antoi ihanan pitkän suukon, tottakai tulen, se oli niin ihanaa, että tulen varmasti jo pian, haluan kokea sitä uudelleen.

      Pilvi sanoi, että Pekka, sä voisit saattaa Annia vähän matkaa, ettei Annin tarvitse koko matkaa kulkea yksin, Anni sanoi siihen, ettei tarvitse, Pekka on jo huolehtinut niin paljosta, mutta sanoin siihen, että mielelläni tulen saattamaan sinua. Otin Annia kädestä ja lähdimme ja sanoin, Pilville, että tulen kohta takaisin, mutta Pilvi vastasi, että ei mitään kiirettä. Pilvi tavallaan vihjasi jotain ja lähdinkin pienen odotuksen vallassa, että ovatko nuo nuoret naiset taas keksineet yhdessä jotain. Anni pysähteli välilllä suutelemaan minua ja hän oli ottanut pienen viltin hartioilleen suojaksi illan viileyttä vastaan, vaikka ei toki ollut kylmä. Tulimme sitten juurineen kaatuneen koivun luo, joka oli noin metrin korkeudessa maasta ja oli tukevasti siinä maahan painuneena, jota oksat kannattelivat tuossa korkeudessa. Anni pysähtyi ja kääntyi kokonaan minuun päin, otti käsistäni kiinni ja suuteli minua ja sanoi, että voissitko nussia minua vielä, kun tässä on kiva paikka ja sitten hän levitti tuon viltin koivun rungon päälle ja alko riisua itseään, heitti tuon paitulin pois ja riisui shortsit ja pikkarit ja asettui siihen rungolle istumaan ja levitti jalkansa.

      Tottakai minä olin aivan myyty tuosta yllätyksestä ja kun sain oman kesäpaitani pois ja nuo kesäshortsit pois jaloistani, kulli alkoi nousta kovaan seisontaan. Suutelin Annia ja Anni tuntui olevan aivan kuumissaan, hyväilin hänen rintojaan ja imin Annin rintoja ja Annin rinnat kiihottuivat ihanasti, hyväilin Annin selkää, suutelin hänen kaulaansa, silmiensä reunoja ja korvannipukoita, hyväilin hänen navan seutuaan, vastsaansa ja reisiensä sisäpintaa ja lopulta hänen ihanaa suloista jo vähän avoinna olevaa pimpsukkaansa. Jo muutaman sormien kunnon hyväilyn jälkeen Annin pillu alkoi kostua ihanasti ja hän levitti vielä jalkojaan lisää ja menin polvilleni maahan ja aloin nuolla Annin pillua; alhaalta ylös annoin kieleni kulkea siellä Annin ihanassa häpyvaossa, välillä nuolin vasenta puolta, välillä oikeaa puolta ja annoin kieleni upota sinne ja vedin hitaasti koko häpyvaon matkan ylös ja nuolin siinä häpykielen paikkeilla useita kertoja ja tunsin, kuinka Annin häpykieli kiihottui ja kovettui ja Anni huokaili, aah, että tuntuu hyvältä, ihanalta.

      Nousin ylös ja ohjasin kullini sinne Annin pilluun sisälle, avasin sormin vähän lisää, että kullini meni kunnolla, eikä karvoja mennyt väliin, kostea kiihottunut pillu tuntui niin hyvältä kullini ympärillä ja tuo tiukka emätin avautui kullilleni ihanasti tuottaen ihanaa nautintoa työnnellessäni siellä Anni pillussa. Samalla hyväilin ja suutelin ja imin Annin rintoja ja välillä suutelin Annin kiihkeitä huulia, kaulaa ja Anni puristi minua kädet selkäni ympärillä ja välillä kaulassani ja välillä hän hyväili minun selkääni ihanasti. Anni kiihottui yhä lisää, Annin huokailut lisääntyivät ja hän alkoi huohottaa kiihotuksen huippun lähestyessä ja hän kuiskaili, että mä saan kohta, rakas, ihana rakas, Pekka rakas, mä haluan tyydyttää sut kunnolla nyt.

      Niinpä minunkin kiihotukseni tuossa ihanassa nautinnossa lisääntyi ja lisääntyi ja meni kohti sitä huippua ja yhtä aikaa me purkauduimme, Anni sai orgasmin ja minun kullini purkautui useina siemensyöksyinä tuolla Annin pillussa, ihanasti ja nautinnollisesti. Siinä me olimme sylikkäin lauenneina ja onnellisina ja tyydytettyinä, hitaasti kullini alkoi kutistua ja tuli pois Annin pillusta. Anni otti taskustaan kosteuspyyhkeitä ja sanoi, että Pilvi antoi minulle näitä lähtiessä ja vihjasi, että hän yllyttää Pekan saattamaan sinua, että saat vielä nautintoa, jos sun alkaa tehdä mieli. Kyllä te naiset olette niin ihania, suloisia ja ajattelevaisia. Olihan tämä minulle ihana yllätys, kiitos Anni ja suutelin Annia hellästi ja kiihkeästi. Anni sanoi, että hän voi tästä mennä jo yksin kotiin, nyt ei kyllä enää palella, voit viedä tämän viltin mennessäsi pois. Kiitä Pilviä puolestani tästä, että hän osasi ehdottaa tätä. Halasin Annia pitkään ja kuiskasin, että tavataan pian ja Anni sanoi, että tottakai, tämä on ollut aivan uskomattoman ihana ilta.

    • Anonyymi

      Palailin mökille ja kun asetin viltin sohvan reunukselle, Pilvi kysyi, että taisit saattaa Annin kotiin asti, kun näin kauan kesti. Sanoin, että en nyt ihan kotiin asti. Pilvi jatkoi hymyillen, että siihenkö kaatuneen koivun luo astiko vain, minä ehdotin sitä Annille, että jos hänen tekee vielä mieli, niin siinä vois olla kiva paikka; no oliko se kiva paikka, kysyi Pilvi. No olihan se hyvä paikka, olenhan minä sitä joskus ennenkin kokeillut. Se taisi olla siis jo sinunkin mielessäsi. Sä kyllä nautit Annista kovasti; sulla on kyllä nyt oikein yltäkylläistä seksiä, kun saat nussia meitä nuoria naisia. Vaimosikin oli oikein iloinen, kun kerroin, kuinka ihanaa meillä on ollut täällä, hän nimittäin soitti sillä aikaa, kun olit saattamassa Annia. Sulla on ihana vaimo, hän kiitti minuakin, että olen pitänyt sinusta huolta ja kun kerroin Annista, niin hän sanoi, että varmaan Pekka tykkäsi kovasti, aivan mahtavaa, että Pekka saa siellä nauttia nyt kunnolla, on sitten hyvässä vireessä, kun tulen itse sinne mökille; kerro terveisiä Pekalle. On minulla todella ihana ja ymmärtäväinen vaimo, sellaista ei monella miehellä ole.

      Menimme sitten nukkumaan ja tottakai Pilvi tuli viereeni nukkumaan ja oli niin ihana lämmin sisällä, että nukuimme alasti ja olihan tässä päivässä ollut jo paljon rasitusta, että nukahdimme varmaan molemmat heti. Aamu aurinko oli jo korkealla taas, kun heräsin ja kullini tuntui olevan kovassa seisonnassa ja Pilvi oli kai herännyt aiemmin ja huomannut sen asian tilan ja oli asettunut selin minuun ja asetellut pyllynsä siihen minun kullini yläpuolelle ja asetteli sitä juuri omaa pilluaan vasten ja alkoi sillä hieroa kovasti, hän liikutti pyllyään niin, että kullini hieroi hänen häpyvakoaan siinä ulkopuolella ja painoi kulliani häpyhuuliaan vasten. Otin hänen päällimmäisen jalkansa kädelläni ylös ja parantelin omaa asentoani niin, että tuo Pilvin hierominen onnistui vähän paremmin ja aloin nyt itse työnnellä kulliani siinä hänen häpyvaossaan. Pilvi painoi toisella kädellään kulliani niin, että se suorastaan vähän upposi hänen häpyvakoonsa nyt, kun hänen jalkansa olivat hyvin auki.

      Tunsin kullissani, kuinka Pilvin pillu alkoi kostua ja kiihottua ja Pilvi tuli niin kiihottuneeksi, että hän ohjasi kullini sinne sisälle, hän levitti häpyhuuliaan ja painoi terskani päätä sinne sisälle ja minä sitten autoin työntämällä sitä sisään, vähän levitin hänen häpyhuuliaan niin, ettei karvoja mene väliin ja aloin sitten työnnellä ihanassa rytmissä kulliani hänen pilluunsa. Asetuimme niin, että kullini pääsi kokonaan hänen pilluunsa hyvin ja olihan tämä ihana aamu; saada jo heti aamusta tyydyttää nautinnon halunsa nuoren naisen pillussa. Jonkun aikaa siinä työnneltyäni ehdotin Pilville, että haluatko tulla minun päälleni ja Pilvi oli heti valmis kokeilemaan taas uutta asentoa.

      Asetuin selälleni ja Pilvi asettui hajareisin lantioni kohdalle ja ohjasi kovan kaluni sinne ihanaan kiihottavaan pilluunsa ja alkoi suorastaan tanssia siinä ylös ja alas ja kullini sai ihanaa nautintoa tuntiessaan Pilvin kiihottuneen pillun ympärillään. Pilvi kallisti välillä yläroppaansa eteenpäin ja välillä taaksepäin ja hyväilin käsilläni häen rintojaan ja välillä Pilvi kumartui niin, että voin imeä hänen nännejään ja välillä Pilvi kumartui niin, että voimme suudella kiihkeästi. Pilvi huokaili nautinnosta, nuori nainen, joka on päässyt vihdoin nauttimaan ihanasta seksistä, oli suorastaan haltioissaan siitä nautinnon hurmiosta, jota hän koki nyt saadessaan nussia niin paljon kuin mieli teki. Pilvi oli kovassa tarpeessa ja toki minulle oli valtaisa ilo ja nautinto tyydyttää nuoren kiihkeän naisen tarpeita kunnolla.

      Vihdoin Pilvi tuli orgasmin huippua kohti ja hänen lantionsa rytmi alkoi hidastua ja hän tuntui asettuvan etukenoon, jotta kullini hieroisi hänen pimpsansa yläosaa, jossa tuo häpykieli on ja siellä on myös kaikkein nautinnollisin paikka naisella saada tuntea suurinta mielihyvää. Kun Pilvi oli saanut orgasmin, hän laskeutui kokonaan minun päälleni ja suutelimme ja jäimme siihen olemaan hiljaa, kun sitten Pilvi oli hetken ollut siinä, hän kierähti viereeni selälleen ja huoahti, että olipa se ihanaa, ihana aamu taas. Minun kullini myös vähitellen suli ja asettui siihen lepoasentoon. Käännyimme sitten toisiamme vasten ja suutelimme ja asetin käteni Pilvin kyljen yli hänen selkänsä taakse ja Pilvi painautui minua vasten ja suumme jäivät pitkäksi aikaa yhteen ja hyväilin hänen selkäänsä hiljaa kädelläni ja annoin käteni liukua hänen pakaroidensa yli ja hyväilin niitäkin.

      Siinä me olimme ja palauduimme tuosta aamujumpasta; lopulta me nousimme ja riensimme aamu-uinnille, kuinka virkistävältä tuo vesi tuntuikaan. Nousimme vedestä ja istuimme rinnakkain laiturilla ja ihastelimme aamuauringon kimallusta vedessä ja nautimme siitä aamuauringon lämmöstä. Suutelimme siinä ja Pilvi kuiskasi; voiko näin ihanaa olla. Totesin, että onhan tämä aivan kuin uskomatonta satua, ihanaa olla näin uskomattomassa sadussa.

    • Anonyymi

      Menimme sitten sisälle mökkiin nauttimaan aamiaista, olihan tässä jo tullutkin jonkinmoinen nälkä. laitoin paistettuja munia ja paahtoleipää ja söimme kunnon kaurapuuroa aamiaiseksi ja joimme kahvit päälle. Menimme sitten uudelleen uimaan ja sytyttelin saunaan tulet, jotta voimme käydä välillä saunassa lämmittelemässä. Pilvi oli vilkas keskustelija ja puhelimme kaikenmoista. Olimme saunassa, kun kuulimme auton äänen ja mietimme, että kukahan nyt tuli pihaan. Menimme ulos katsomaan ja siellä oli Mirja, vaimoni sisko, mutta ei kuitenkaan Pilvin äiti, vaan eri sisko.

      Hän vei ensin tavarat mökkiin, joita hän oli tuonut mukanaan ja tuli sitten meidän luoksemme saunalle. Hän oli jättänyt vaatteensa jo mökkiin ja tuli reippaasti alastomana, eikä hän ihmetellut, että mekin olimme Pilvin kanssa alasti, koska se oli luonnollista tällä mökillä. Näin me olimme erilaisilla porukoilla tottuneet saunomaan, kuin luonnon lapset konsanaan. Mirja halusi ensin mennä uimaan ja sanoi, että täytyy huuhtoa kaupungin pölyt pois ensin ja kun hän sitten tuli saunaan meidän kanssamme, hän sanoi, että ompa ihanaa tulla tänne mökille nauttimaan näin ja vapaapäiviä viettämään. Mirja oli naimaton ja siksi hän oli tottunut usein käymään täällä mökillä. Mirja kysyi Pilviltä, että oleko jo ollut täällä pitkään ja Pilvi vastaili ja Mirja kyseli, että oletko nauttinut Pekan seurasta ja Pilvi vastasi suoraan, että olen, Pekka on aivan ihana. Mirja jatkoi uteluaan, ai että aivan ihana, oletko jo siis uskaltanut antaa Pekan tyydyttää sinut ja Pilvi vastasi suoraan kysymykseen; olen ja sehän onkin ollut juuri sitä ihanaa. Näin ihania lomapäiviä en ole ennen ikinä viettänytkään. Mirja vastasi, että sen uskon, Pekka on todella ihana ja osaa niin ihanasti tyydyttää naisen. Pilvi havahtui ja kysyikin Mirjalta, että oletko siis sinäkin saanut kokea Pekan tyydytystä. Mirja vastasi, että olen, olen, siksihän minä nytkin tulin tänne, kun tiesin, että Pekka on täällä; alkoi olla niin kova tarve saada taas kunnon tyydytystä. Mirja kääntyi ja suuteli minua oikein innokkaasti ja kiihkeästi.

      Kävimme uimassa ja sen jälkeen Mirja haki viltit nurmikolle ja kävimme siihen aurinkoa ottamaan. Minun mieluisaksi tehtäväksi jäi noiden ihanien naisten voiteleminen aurinkoöljyllä. Aloitin tietysti Mirjasta, olihan se kohteliasta aloittaa vanhemmasta naisesta ensin. Hän oli vatsallaan viltin päällä ja aloin voidella hänen olkapäitään, niskaansa ja käsivarsiaan ja sitten selkäänsä, hyväilevin vedoin voitelin hänen naisen suloista ihoaan ja siirryin sitten hänen pakaroitansa voitelemaan ja siitä siirryin voitelmaan hänen jalkojaan, joita hän vähän levitti, että minun oli helpompi voidella noita jalkoja. Kun hän oli levittänyt jalkojaan hänen suloinen pimpukkansa tuli esiin ja voitelin vähän hänen häpyhuuliansa ja Mirja vähän värähti ja sanoi aah.

      Sen enempää minun ei tarvinnut, kun kullini nousi pystyyn täyteen seisontaan ja Mirja ja Pilvi huomasivat sen ja Pilvi sanoi, että Pekkahan kiihottuu ihanasti jo pelkästä sun pillun näkemisestä ja Mirja huokasi, että ompa ihanaa, että Pekka on noin valmiudessa, olet hyvin treenannut Pekka täällä ja hymyili Pilville. Siirryin sitten Pilvin voitelemiseen aurinkoöljyllä; hänkin oli vatsallaan viltin päällä ja voitelin hänetkin kokonaan selkäpuolelta ja kun olin jo lopussa, niin Pilvikin levitti jalkojaan ja voitelin vähän hänenkin häpyhuuliaan antaen käteni viipyillä hänen häpyhuulissaan. Mirja huomasi tämän ja sanoi, että Pekka on tainnut tykätä ja nauttia sinusta kovasti, Pekan kullihan aivan terästäytyy, kun hän kosketti sinun pimpsaasi. Onhan Pilvi aivan ihana, sanoin, mutta niin olet sinäkin Mirja, aivan ihana, suloinen, kaunis ja kiihottava nainen.

      Naiset nousivat ylös ja asettivat pyyheliinan allensa ja kävivät nyt selälleen viltille ja huokasivat, että nyt Pekka saat voidella meidän etupuolemme sitten. Kun sitten aloin sivellä aurinkoöljyä Mirjan kasvoille ja korviin ja kaulaan, Mirja tarttui minun kaulaani ja veti minut lähelleen, että sai suudella minua ja sanoi, että Pekka, sinun kosketuksesi tuntuu niin hyvältä. Jatkoin sitten Mirjan voitelua, hänen käsivarsiensa voitelua ja sitten rinnan yläosaa ja kun sitten tulin noiden ihanien, suloisten rintojen kohdalle ja aloin voidella niitä huolellisesti hyväillen, Mirja sanoi, että voitko Pekka vähän imeä minun rintojani, olen niin kaivannut sitä ja kumarruin imemään hänen nännejänsä ja hänen nänninsä kovettuivat ja paisuivat ja nuo rinnat kiinteytyivät kiihotuksesta, kauniit suloiset rinnat. Jatkoin sitten hetken päästä Mirjan voitelemista, vatsan seutua ja sitten jalkoja ja säästin tuon ihanimman paikan viimeiseksi, annoin käteni hyväillä pitkään hänen reisiensä sisäpinnalla ja samalla näin, että hänen pillunsa alkoi kostua. Sitten siirryin voitelemaan hänen häpykukkulaansa, levitin aurinkoöljyä käteeni ja aloin sivellä noita ihania häpyhuulia, ne olivat kuin kaunein kukka, joka avautui minun sivellessäni sitä ja Mirja levitti jalkojaan, että sai tuntea sormieni hyväilyn.

    • Anonyymi

      Pilvi katseli minun Mirjan voitelemista aurinkoöljyllä innokkaana ja otti käteensä vähän aurinkoöljyä ja voiteli minun kullini sillä ja sanoi, että ompa tämä kovana ja kun sitten siirryin voitelemaan Pilviä, hän nautti siitä kovasti ja sanoi, että on Pekalla taas nautinnon hurmiota kerrakseen, kun saa kahta naista panna taas koko miehuuden innolla, Pekka on yhtä innostunut, kuin eilen illalla, kun hän sai nussia minua ja Annia. Mirja kysäisi, että sitä läheisen tilan Anniako, joko hänkin uskaltautui antamaan Pekalle ja Pilvi vastasi, että kyllä ja nautti todella paljon Pekan antamasta ihanasta tyydytyksestä; täytyy myöntää, että se oli aika kiihottavaa, kun Pekka nussi meitä vuorotellen. Mirja vastasi, on se todella kiihottavaa, ihanaa, että olet täällä ja saamme todella kiihottua ihanasti, kun Pekka nussii meitä vuorotellen.

      Niinpä siirryin Pilvin voitelemiseen, kun hänkin oli siinä sälällään ja kaikki hänen ihanuutensa oli siinä minun silmieni edessä, olin onneni kukkuloilla ihan kirjaimellisesti, kun voitelin Pilvinkin rintoja ja totesin, että Pilvin rinnat olivat jo kiinteytyneet kiihotuksesta ja kun suudelmien jälkeen imin hänen nännejään, ne kovettuivat ja paisuivat hetkessä ja näytti, että tuo punainen ymyrä nännien ympärillä suureni ja sai lisää väriä kiihotuksesta. Jatkoin kärsivällisesti Pilvin voitelemista aurinkoöljyllä. vatsa, jalat ja erityisesti hänen reisiensä sisäpinta ja pilvi avasi jalkojaan lisää, että sain hyväillä öljyisin käsin hänen ihania reisiänsä. Näin Pilvin häpyhuulien kostuvan ja kiihottuvan jo ennen kuin edes ehdin aurinkoöljyisellä kädelläni edes sitä voitelemaan; voi miten ihanalta se tuntuikaan, kiihottuneet häpyhuulet, kostuva pillun vako ja annoin käteni hyväillä Pilvin häpyvakoa ja hieroa hänen pillunsa yläosaa ja tunsin hänen häpykielensä paisuvan ja kovettuvan käsieni alla, hieroin siinä ja Pilvi kiihottui ja kostui aivan märäksi.

      En oikein tiennyt, että kummasta minun tulisi aloittaa, kun molemmat naiset tuntuivat olevan valmiita ottamaan minun kullini pilluunsa, mutta Mirja hoiti tilanteen ja sanoi, että nussi ensin Pilviä, niin saan katsella ja se kiihottaa minua vielä lisää, saat sitten minun pilluni oikein maistuvana.

      Niinpä Pilvi levitti jalkansa ja sanoi, että tule sitten jo minun sisälleni, olen aivan märkänä ja niinpä avasin käsin vähän Pilvin häpyhuulia ja ohjasin kullini sinne Pilvin ihanaan nautinnolliseen puutarhaan, voi että se tuntui hyvältä ja nautinnolliselta, kun työnsin kullini kokonaan sinne Pilvin pilluun ja sitten vedin sitä pois ja taas työnsin uudestaan ja uudestaan aivan nautinnon hurmiossa ja innoissani ja Pilvi huokaili, ihanaa, ihanaa, Pekka, voi että Pekan kulli on niin ihana, se tekee niin hyvää, niin hyvää. Jatkoin Pilvin panemista ja sitten katsoin Mirjan pillua ja totesin, että Mirja taitaa olla niin kuumana, että täytyy varmaan antaa Mirjalle välillä nautintoa ja kun otin kullini pois Pilvin pillusta, Pilvi sanoikin, että tottakai, Mirja tarvii oikein kovasti nussimista, Mirja on ollut puutteessa.

      Mirjan pillu oli todella märkänä ja valmiina, ja Mirja huokasi nautinnon tuomasta onnesta jo ensimmäisellä kullini työnnöllä, kun kullini upposi Mirjan pilluun kokonaan. Mirja huahti ja sanoi, että kyllä mun on ollutkin jo Pekan kullia ikävä, mun pillu on niin kaivannut tätä panemista, ai että se tuntuu taas niin ihanalta, kertakaikkiaan ihanalta, ihanaa Pekka, tuntuu niin hyvältä ja ihanalta. Siinä minä nousin ja laskin upottaen kullini kokonaan Mirjan pilluun ja suutelin Mirjaa kiihkeästi ja kuiskailin, että tämä on niin ihanaa, niin yltäkylläistä, kaksi ihanaa naista ja niin suloiset, ihanat makeat pillut, tämä on kuin juhla-ateria, josta saa nauttia, voiko tämä ollakin näin ihanaa, näin nautinnollista, tuo nautinto tuntui koko olemuksessani jokaisella kullini työnnöllä ja liikkeellä.

      Nyt vaihdoin taas Pilvin pilluun ja Pilvin pillu oli vieläkin makeampi, kuin tuolla ensimmäisillä työnnöillä, tuntui, että Pilvinkin pillu kiihottui entistä enemmän, kun Pilvi sai katsella minun nussimistani Mirjan pilluun. Imin samalla Pilvin rintoja ja välillä suutelimme kiihkeästi; välillä toisella kädelläni hyväilin Mirjan pillua, joka tuntui nauttivan minun käteni hyväilystä ja Mirjan pillu kiihottui enemmän ja enemmän.

      Vielä kerran vaihdoin Mirjan pilluun ja aloin työnnellä tuota Mirjan kohta kiihotuksen huipussa olevaa pillua, joka tuntui antavan Mirjan koko olemukseen ihanaa nautintoa ja tyydytystä, Mirja alkoi huohottaa ja oli laukeamisen partaalla ja tuo hänen orgasminsa oli aivan ihana koko olemuksen läpikäyvä kokemus. Mirja rentoutui orgasmin jälkeen ja vedin kullini pois ja siirryin taas Pilvin aivan orgasmin partaalla olevaa pillua nussimaan, jokainen työntöni toi Pilvin lähemmäs sitä orgasmin huippua ja kun hän vihdoin laukesi, hän oli aivan hurmion huipulla ja laukeaminen toi hänen olemukseensa rentoutuneen onnen tilan.

    • Anonyymi

      Siinä me lepäilimme ja vähitellen palauduimme sen verran, että kävimme uimassa, jotta saimme huudottua hikiset roppamme ja virkistyä. Palailimme viltille ja kävimme siihen taas lepäilemään ja Mirja kysyi Pilviltä, että oliko sun eka kerta Pekan kanssa hyvä? Pilvi vastasi, että oli se, kun Pekka osasi kiihottaa mut niin ihanasti, että kun Pekan kulli sitten varovasti työntyi mun sisälle, olin todella valmis siihen; ajattelin kyllä, että onkohan eka kerta vaikeakin, kun emätin ei oo tottunu kulliin, mutta ei se ollu, aika äkkiä se alkoi tuntua vain ihanalta ja hyvältä. Pilvi jatkoi sitten, että Mirja, millainen sun eka kerta oli ja miten se tapahtui; oliko sunkin eka kerta Pekan kanssa?

      Mirja alkoi sitten kertoilla tapahtumia alusta alkaen. Pekka meni naimisiin meidän yhen sisaruksen kanssa Riikan kanssa ja me tietysti tutustuimme muut jo Pekkaan häeidän seurusteluaikana ja oikeasti me kaikki sisarukset tykästyttiin Pekkaan jo silloin. Me olimme silloin vielä kaikki sinkkuja, eikä meillä ollut edes seurustelukaveria kellään. Pekalla oli tämä möki jo silloin, hän oli sen saanut vanhemmiltaan ja me aloimme tietysti käydä täällä uimassa kaikki ja vapaa-aikaa viettämässä. Riikka ehdotti sitten, että voitais saunoa ja uida täällä mökillä kaikki alasti, tuntuis jotenkin ihanalta elää kuin luonnonlapsi luonnon keskellä ja voisi ottaa sitten vapaasti aurinkoakin ja Riikka kysyi Pekalta, että ei kai sinua häiritsisi, vaikka mun sisaretkin saunoisi ja uisi täällä alasti. No Pekka sanoi, ettei lainkaan, vaan päinvastoin, ilohan se olisi katsella kauniita naisia täällä luonnon helmassa.

      Vähitellen me sitten kun kävimme täällä mökillä, uskaltauduimme saunomaan alasti täällä, kun Riikka ja Pekka saunoivat koko ajan alasti ja siitä tuli oikeastaan ihan kiva tapa. Meistä muista sisaruksistakin oli kiva katsella Pekkaa alasti ja tietysti aloimme jopa kiusoitella Pekkaa, kun huomasimme, että Pekan kulli aika helposti alkoi kiihottua kovaan seisontaan, kelpasihan sitä katsella, eikä Pekka sitä ujostellut, antoi meidän katsella ja me vuoronperään aloimme sanomaan, että Pekalla on niin ihanan komea kulli. Riikka alkoi sitten kysellä, että tekisikö teidänkin mieli saada Pekan kullia, fantasioitteko Pekasta? Kyllä me kaikki sisarukset sitten sanoimme rehellisesti, että kyllä meidän teksi mieli ja kyllä me fantasioimme Pekasta aika useinkin, kun meillä ei ole miehestä tietoa kellään.

      Riikka sanoi siihen, että Pekalta ei tarvi kysellä, Pekan kulli kyllä kertoo Pekan mieliteoista, eikö niin Riikka varmisti Pekalta. No ei tarvi, kyllä te olette niin kaikki ihania naisia ja kiihottavia, että olisihan se ihan outoa, jos teidän seurassa ei minun kullini alkaisi seisoa, mutta ilo ja nautintohan se on, että saa teitä katsella ja olette tottuneet siihen, että nautin teidän sulojen katselemisesta; vastasi Pekka oikopäätä. Riikka ehdotti sitten, että voihan Pekka tyydyttää teitäkin, jottei teidän tarvitse puutteessa olla ja kun kerran Pekkakin siitä nauttisi; eikös se olisi aika hyvä sellainen järjestely, hän kysyi meiltä ja tietysti me kaikki vastattiin, olisihan se tosi ihanaa, että mekin saatais tyydyttää meidän seksitarpeita Pekan kanssa. Riikka sanoi sitten, että täytyy varmaan arpoa vuorot, jotta Pekka voi ottaa teidät aina yhden kerrallaan mun lisäksi; ainakin eka kerta pitäisi olla vain aina yksi teistä Pekan nussittavana.

      Riikka sitten arpoi vuorot ja minunkin vuoroni tuli sitten ja kun minulla oli vapaapäivä ja oikein sopiva aika muutenkin kuukausikierron osalta, niin sovittiin Riikan kanssa, että leivotaan oikein hääkakku silloin, kun tulet eka kertaa Pekalle antamaan. Niinpä minä puin ylleni ihanan valkoisen kesämekon ja valkoisen ihanan kukkapaidan ja ihanat alusasut, ihanat rintsikat ja pitsiset tangat, jotta olisin oikein houkutteleva Pekalle. Mökillä me leivoimme sitten kakun ja Riikka pani minun hiuksiini kukkia, niin että olin todella kuin morsian ikään. Mirja jatkoi kertomustaan ja kuvaili sitä, kun sitten Pekan kanssa yhdessä leikkasimme kakkua ja Riikka otti kuvia; ikään kuin hääkuvia, vaikkei nyt pappia ollutkaan paikalla, mutta olihan tämä ihanan jännityksen täyteinen hetki, kun saisin eka kerran kokea, miltä Pekan hyväilyt ja suudelmat ja ennen kaikkea Pekan kulli tuntuisi pimpsukassani - olisiko se ihanaa, kun en ollut ollut vielä kenenkään miehen kanssa.

      Siinä me joimme kaikessa rauhassa 'hääkahvit' ja välillä Pekka suuteli minua ja minä välillä suutelin Pekkaa. Riikkakin suuteli välillä Pekkaa, sillä hän halusi olla mukana, kun Pekka ottaa minut oikeasti, jotta hän voi neuvoa vaikka tarvittaessa, ettei minun tarvitse jännittää. Riikka oli pedannut 'häävuoteen' ja koristellut sen kukkasin, hän halusi, että minun ensi nussimiseni Pekan kanssa olisi romattinen ja rakkauden täyteinen hetki. Mirjan silmistä alkoi tulla kyyneleitä, kun hän jatkoi kertomustaan siitä ensi panosta; olihan se fantasioiden täyttymys, kun Pekka alkoi riisua minua ja johdatti meidät molemmat naiset makuuhuoneeseen ihanaan kukkien tuoksuun.

    • Anonyymi

      Mirja jatkoi kertomustaan; vaikka olimme saunoneet alasti monet kerrat ja vaikka olin joskus salaa suudellutkin Pekkaa ja ottanut hänen seisovasta kalustaan kiinni, tämä oli erityinen hetki. Pekka asetti meidät molemmat naiset Riikan ja minut häävuoteen reunalle ja riisui meidän puseromme ja rintsikkamme ja suuteli meitä siinä vuorotellen kiihkeästi ja tulisesti ja kuinka ihanaa olikaan saada nyt kokea, että nyt ei ole vain pientä flirttiä, vaan saan kokea unelmien täyttymyksen.

      Pekka siirtyi hyväilemään meidän rintojamme ja hän kehui niitä monisanaisesti ja kertoi, kuinka hyvältä tuntuu hyväillä niitä ja imeä niitä. Kun Pekka hyväili Riikkaa, kiihotuin lisää ja Pekka huomasi, että rintani olivat kiinteytyneet ja nännini paisuneet ja kovettuneet. Hän imi niitä innokkaana ja kiihkeästi ja hyväili rintojani ja aloin tuntea, että minun pilluni alkoi kostua odotuksesta. Pekka jatkoi vuorotellen meidän rintojemme hyväilemistä ja imemistä.

      Sitten Pekka siirtyi meidän hamoston riisumiseen ja alkoi hyväillä meidän selkäämme ja vatsaamma vuorotellen ihanasti. Pekan kosketus tuntui niin hyvältä ja Pekka kertoi koko ajan, kuinka ihania me olimme. Meillä oli enää tangat jalassa kummallakin naisella ja kun Pekka sitten ensin riisui Riikan tangat ja sitten minun tangani, olin aivan jo kiihottunut. Siinä me istuimme vielä sängyn reunalla ja Pekka alkoi hyväillä ensin sormin meidän pillujamme vuorotellen ja sitten hän alkoi nuolla niitä. Kiihotuin lisää, kun katselin Pekan nuolemista Riikan pillussa ja kun sitten Pekka alkoi nuolla minun pilluani, automaattisesti levitin jalkani, että Pekka pääsi helposti nuolemaan minun pilluani; voi että se tuntui ihanalta ja hetken päästä Pekka sanoikin, että ompas Mirjan pillu aivan märkänä kiihotuksesta, taidat olla valmiina ottamaan minut sisääsi.

      Pekka ohjasi meidät selälleen vierekkäin sängyn päälle ja ohjasi ensin kullinsa Riikan pilluun ja kun katselin Pekan ihanan komean kullin työntyvän Riikan pilluun ja Riikan huokailevan, ihanaa, ihanaa, se tuntuu niin hyvältä, kostuin aivan hurjasti, olin niin kiihottunut, kuin nainen vain voi olla tuollaisessa tilanteessa, jossa odotta sitä onnen ja nautinnon hetkeä, että saa tuon ihanan kovan kullin sinne pilluunsa nautintoa antamaan.

      Pekka lopetti aika pian ja tuli minun päälleni ja avasi vähän minun häpyhuuliani ja ohajsi kulliaan sinne sisälle, hän työnsi sitä varovasti sisään aivan kuin tunnustellen, että olenko valmis ja voiko sen kullin työntää sinne kokonaan, kun Pekka tiesi, että hän oli ensimmäinen mies, joka sai maistaa minun pilluani ja avata sen ja kokea neitsyyteni. Olin niin valmis ja kiihottunut ja kostea, että Pekan kulli suorastaan liukui sinne pilluuni kokonaan ja tunsin vain ihanaa nautintoa ja sanoinkin sen Pekalle, että sehän meni sinne helposti ja Pekka totesi, että niin meni ja tuntuu niin ihanalta, nautinnolliselta ja ihanan tiukalta, voi että te olette niin ihania ja rakkaita, teillä on molemmilla niin ihanat pillut, miten ne voikin olla niin ihanat.

      Pekka jatkoi vähän aikaa ja otti kullinsa pois ja siirtyi sitten nussimaan Riikkaa ja Riikka oli niin kiihottunut, että hän laukesi melko pian ja Riikka kertoi, että on niin kiihottavaa katsella, kun Pekka nussii sinua ja Riikka sanoi, että nyt kun minä olen saanut tyydytyksen, saat tyydyttää Mirjan ja laueta itsekin ensi kertaa Mirjan pillussa.

      Riikka kääntyi kyljelleen ja alkoi katsella innostuneena, kun Pekka alkoi nussia minua uudestaan ja pilluni oli nyt vielä enemmän valmis ja tunsin vielä ihanampaa kiihotusta ja Pekka laskeutui päälleni ja alkoi työnnellä aivan innoissaan ja suutelimme kiihkeästi ja Pekka imi välillä minun rintojani ja välillä hän hyväili pakaroitani ja reisieni sisäpintaa, mutta ennen kaikkea Pekan kulli tuntui niin ihanalta pillussani, että kiihottumiseni nousi koko ajan ja olin kohta laukeamisen partaalla. Pekka tunsi sen ja pitkitti sitä ihanaa hetkeä vielä vähän hiljentämällä hetkeksi vauhtia ja kun Pekka pääsi sitten laukeamisen partaalle, laukesimme yhtå aikaa ja tunsin Pekan siemensyöksyt pillussani. Pekka vähän vielä hiljaa työnteli ja vähitellen tunsin, kuinka Pekan kulli alkoi pehmetä ja kutistua ja lopulta Pekka otti sen pois, nousi vähän ylös ja suuteli minua kiihkeästi. Pekka huokasi aah ja sanoi, että Mirja rakas, se oli kerta kaikkiaan ihanaa; sitten Pekka nousi kokonaan pois ja suuteli Riikkaa ja sanoi, ihana rakas, tämä oli kertakaikkiaan ihana onnen ja yltäkylläisyyden ihana hetki. Kaksi niin ihanaa sisarusta, joidan rakkautta saan kokea.

      Kysyin sitten Riikalta, että saanko minäkin sanoa Pekkaa rakkaaksi ja Riikka vastasi, että tottakai saat, jos siltä tuntuu. Sanoin myös Riikalle, että kiitos Riikka, että annoit Pekan minullekin ja siihen Riikka vastasi, että Pekalle tämä oli varmasti ihana onnen päivä.

    • Anonyymi

      Sanoin Mirjalle, että muistatpa sinä hyvin meidän eka panon, meidän hääyömme ja Mirja sanoi, että se jäi lähtemättömästi mieleen, se oli niin ihmeellisen ihana kokemus, vaikka niitä ihania kokemuksia on tullut sen jälkeen vaikka kuinka paljon. Pilvi sanoi, että oikein hääkakku; ei mulla ollut hääkakkua. Sanoin, että olimme molemmat niin innokkaina eka panoon, ettei se tullut edes mieleen. Mirja sanoi, että me voidaan viettää Pilvin häitä nyt, haetaan mansikoita sieltä tilalta, kaikki muu varmaan löytyy täältä mökiltä, mitä tarvitaan. Me voidaan Pilvin kanssa leipoa hääkakku ja koristella se ja täältä varmaan löytyy Pilville ihanat valkoiset paituli ja shortsit. Me voitais kutsua Pilvin äitikin mukaan häihin, vai mitä Pilvi. Kutsutaan vaan, vastasi Pilvi, me just eilen puhuttiin äidin kanssa ja kun hän kuuli, ettå mä oon vihdoin rohkaistunut antamaan Pekalle, hän oli iloinen mun puolesta ja onnitteli mua, että oli varmaan ihanaa, Pekka osaa niin ihanan hellästi ottaa naisen. Mun äiti varmaan tulee mielellään, kun hän ei oo täällä mökillä ehtinyt käydäkään vähään aikaan. Mä voinkin kysyä äidiltä, millainen hänen eka pano oli.

      Pilvin äiti ja Pilvin isä olivat eronneet jo lähes kymmenen vuotta sitten ja Pilvin äidillä ei ole sen jälkeen ollut muita kuin minä aina tarpeen tullen, kun Pilvin äidin on tehnyt mieli nussia. Pilvi kysyi minulta, että tuleeko liikaa, jos Riikkakin tulee? Vastasin, että ei tule liikaa, onhan se kiva, että meidän häissä on vieraitakin tai paremminkin rakkaita. Mirja sanoi, että varmasti meillä on ihanat häät ja hääyö, Pilvin äiti Liisa voi sitten kertoa sen ekan panonsa meille. Sanoin, että muistaakohan Liisa vielä, siitä on niin pitkä aika, johon Mirja sanoi, että kyllä varmasti muistaa.

      Naiset lähtivät uinnin jälkeen sitten hakemaan mansikoita lähitilalta ja olivat sitten käyneet kaupassakin ja alkoivat sitten valmistella 'häitä', Pilvin ja minun häitä ja alkoivat leipoa hääkakkua. Olivat kutsuneet Liisan, Pilvin äidin ja Riikkan, minun vaimoni ja nuo naiset tulivat iso kukkakimppu käsissään mökille ja halasivat Pilviä ja minua ja leikillisesti onnittelivat Pilviä ja minua halaten ja suudellen lämpimästi. Riikka sanoi, että ihanaa kulta rakas, että Pilvinkään ei enää tarvi olla puutteessa, vaan sä olet huolehtinut Pilvinkin tarpeista ja Pilvin äitikin sanoi hellän suudelman lomassa, että kiitos Pekka, että olet huolehtinut Pilvin tarpeista, hän tuntuu olevan niin onnellinen ja tyydytetty.

      Naiset kattoivat ihanan hääpöydän ja pukivat 'morsiamen' ihanan valkoisiin kesäasusteisiin ja sitoivat hänen hiuksiinsa kukkasia ja Riikka oli tuonut minulle ihanan valkoisen paidan ja valkoiset shortsit. Olimme ihan hääpärin oloisia valkoisissa asuissamme; olihan tämä kiva leikki ja täynnä ihanaa odotusta hääyöstä, millainen siitä tulisikaan. Leikkasimme Pilvin kanssa yhdessä hääkakkua, makeaa mansikkakakkua, johon oli koristeeksi laitettu sokerikukkia ja jostain oli löytynyt hääparin kuvakin kakun keskelle. Pilvi nautti koko sydämensä pohjasta ja Riikka kysyikin, että mistä te näin ihanan ajatuksen saitte ja Mirja kertoi sitten, että siitä, kun hän kertoi omasta hääyöstä Pekan kanssa; olihan se ihana yö, sanoi Riikka, kyllä minäkin sen muistan yksityiskohtia myöten.

      Vihdoin oli hääkahvit juotu ja aloin suudella 'morsianta' ja Pilvi oli ihan täpinöissään ja sanoi innoissaan, tämä on niin ihanaa saada kokea tällainen hetki. Suutelin sitten noita häävieraita, Riikkaa, Liisaa ja Mirjaa. Riikka oli ajatellut kaiken valmiiksi jatkoa ajatellen ja hän sanoi, että Pilvi ja Liisa voi ensin mennä Pekan kanssa häävuoteelle ja minä ja Mirja voidaan sitten odotella aamuun, jolloin Pekka voi jatkaa meidän kanssa. Ihan kiva järjestely sanoivat Liisa ja Mirja ja Riikka ja Mirja lähtivät hellien suudelmieni jälkeen yläkertaan, tavataan aamulla he kuiskasivat minulle, anna nyt Pilville ja Liisalle ihana hetki. Lupasin tehdä niin ja nuo naiset Pilvi ja Liisa tulivat minun kylkeeni ja alkoivat vuorotellen suudella minua kiihkeästi. Liisa sanoi, että ihanaa taas saada Pekan kullia, mäkin olen niin tarpeessa, että tämä tuli todella tarpeeseen.

      Pilvi ja Liisa alkoivat riisua minua ja riisuivat minut kokonaan alasti ja Liisa otti kullini käteensä ja kumartui sa suuteli sitä ja otti sen suuhunsa, Liisa oli innoissaan, kun sai tuntea kuinka kullini alkoi paisua paksuksi ja pitkäksi ja kovaksi ja huokasi, että ompa se taas komeana. Aloin riisua Pilvin vaatteita siinä seisten, kun Liisa hyväili suullaan kulliani ja kun sain Pilvin riisuttua, hän laskeutuii polvilleen ja sanoi, että osaankohan minä, tätä mä en ole vielä harjoitellut. Liisa päästi Pilvin kokeilemaan kulliani ja Pilvi varovasti alkoi vähän kokeilla kulliani suullaan ja minä aloin nyt riisua Liisan vaatteita.

      Nyt olin riisunut molemmat naiset ja nostin Pilvin ylös ja aloin suudella heitä vuorotellen ja hyväillä heidän rintojaan ja imeä heidän nännejään. Molempien naisten rinnat kiihottuivat, kiinteytyivät ja nännit kovettuivat ja paisuivat ja sitten

    • Anonyymi

      Laskeuduin sitten itse polvilleni ja aloin nuolla ensin Liisan pillua ja Liisa tuntui olevan kovassa tarpeessa ja hänen pillunsa kostui ihanasti ja sitten aloin nuolla Pilvin pillua ja hänkin tuntui kiihottuvan nopeasti ja kostuvan; nuolin ja hyväilin molempien käsien peukaloilla Pilvin häpyhuulia ja samalla sain vähän levitettyä sitä, että kieleni meni ihanasti sinne antaen ihanaa kiihotusta Pilville.

      Nousin ylös ja ohjasin suudellen heidät makuuhuoneeseen ja asetin heidät siihen sängyn reunalle istumaan ja levitin Liisan jalat ja laskeuduin siihen polvilleni ja ohjasin kullini Liisan ihanaa, kosteaan, kiihottuneeseen pilluun ja aloin työnnellä siinä ja Liisa nosti jalkansa minun selkäni päälle ja painoi jaloillaan minun pakaroista aina työntöjeni rytmissä; Liisa asettautui vähän takakenoon, jotta kullini pääsi työntymään ihanasti hänen sisälleen kokonaan. Pilvi tuntui nauttivan katselemisesta ja jonkun aikaa Liisaa tyydyttäen siirryin tyydyttämään Pilvin pillua. Pilvi huokasi nautinnosta, kun kullini eka kerran työntyi hänen pilluunsa kokonaan. Nyt sai Liisa kiihottua lisää, kun hän katseli minun kullini työntymistä Pilvin pilluun ja Pilvin nautintoa. Liisa sanoikin, että Pilvihän on jo tainnut oppia hyvin Pekan opissa, vaikka olet ollut vasta muutaman päivän Pekan seksikoulussa. Sanoin siihen, että kyllä on Pilvi ollut aivan ihana oppilas ja nopea oppimaan ja nauttimaan.

      Jonkun aikaa Pilviä siinä polvillani nussittuani, nostin naiset sängyn päälle selälleen ja jatkoin sitten taas Liisan nussimista; Liisa levitti ihanasti jalkansa auki, että mahduin työntymään kokonaan hänen pilluunsa, niin että pieni läiske kuului, kun Liisan lantio ja minun lantioni kohtasivat ihanassa rytmissä. Liisa sanoikin, että ompas Pekka vedossa, on tainnut innostua oikein Pilvin nussimisesta, onhan se nuoren tiukan pillun nussiminen tietysti nautinnollista. Siihen sanoin, että teillä molemmilla on aivan ihanat pillut, tuntuu niin hyvältä, niin ihanalta, täydelliseltä nautinnolta. Samalla kun työntelin siinä, suutelin Liisaa ja välillä hyväilin hänen rintojaan ja imin niitä; välillä annoin käsieni mennä Liisan pakaroiden alle ja aloin vähän puristella niitä.

      Sitten siirryin Pilvin pillua nussimaan ja Pilvi oikein nautinnon onnen puutarhassa, kun tuo minun ja Liisan nussimisen katselu kiihotti häntä ihanasti lisää. Pilvin pillu oli niin ihana, kiihottunut ja kostea ja Pilvi oli niin antaumuksen riemussa, että hänen silmänsä loistivat ja hän alkoi huohottaa välillä lähestyessään nautinnon huippua. Pilvin orgasmi oli kuin ihana aaltojen laine, kun se kulki Pilvin olemuksen läpi. Liisa sanoikin, että Pilvi taisi jo laueta ja taisi olla hyvä orgasmi ja Pilvi huokasi, että kertakaikkiaan ihana, tämän parempaa ei voi olla.

      Kun sitten siirryin taas Liisaa nussimaan, hänkin oli niin nautinnon hurmiossa, tuntui, että hän oli kiihottunut suorastaan pilviin nähdessään Pilvin orgasmin ja oli aivan mahtavaa nautintoa työnnellä Liisan suorastaan unelma pillussa, Liisan pillu oli niin ihanan maistuva, kullini suorastaan liukui itsestään sinne kokonaan ja tuli ihanasti melkein ulos ja taas sisään, kunnes Liisakin alkoi tulla orgasmin huipun juurelle ja silloin minäkin halusin laueta Liisan pillussa ja työntelin oikein nautinnollisia työntöjä ja vetoja ja tunsin kuinka me Liisan kanssa lauettiin yhtä aikaa. Meidän molempien olemus tuli ihanan onnen ja rentouden tilaan orgasmin jälkeen ja muutamien hiljaisten työntöjen jälkeen kullini alkoi pienentyä ja tulla pois Liisan pillusta kaikkensa antaneena.

      Liisa huokasi, että se oli ihanaa, kertakaikkiaan ihanaa, rakas Pekka on niin ihana, niin ihana, unelmien täyttymys, johon minä vastasin, että teidän antama nautinto tuntuu olevan jostain unelmien maailmasta, miten voi ollakin niin ihanaa, miten teillä voi ollakin niin ihanat pillut.

      Siihen minä hetkeksi laskauduin selälleni noiden ihanien naisten keskelle ja nuo naiset antoivat ihanat pitkät suudelmat ja heidän silmänsä loistivat tyydytyksestä ja rakkaudesta. Elämä oli ihanimmillaan.

    • Anonyymi

      Kävimme yöuinnilla ja menimme sitten nukkumaan, onneksi tuo vuode oli ihanan leveä, että siinä mahtui tosi hyvin kolme nukkumaan, eikä ollut ahdasta yhtään. Nukahdimme kaikki varmaan aika pian, Pilvi nukahti kai ensimmäisenä, kun Liisa kuiskasi, että Pilvi nukkuu jo Liisa sanoi, että ihanaa, että Pilvikin uskaltautui antautumaan sinulle, on niin suuremmoista, että ne ensimmäiset seksikokemukset ovat romanttisia ja helliä. Liisa suuteli kerran ja sitten en enää tiennytkään mitään ennen kuin aamulla, kun makuuhuoneeseen tuli kaksi naista lisää, jotka suutelivat minua ja kysyivät, että oliko ihanaa; oli aivan ihanaa, vastasin ja taitaa olla sitä ihanaa vielä tiedossa lisääkin. Mirjalla ja Riikalla oli pienet ohuet paitulit ja läpinäkyvät tangat jalassa. Riikka sanoi, että ensin syömme aamiaista, että jaksamme sitten taas nauttia muusta. Liisa ei malttanut olla sanomatta, että olipa taas niin ihanaa saada Pekan kullia ja laueta Pekan sylissä.

      Menimme sitten aamiaispöytään, jonka Mijra ja Riikka olivat kattaneet, ihan herkkuja, lämmitettyjä sämpylöitä, paistettuja munia ja kaikkea lisukkeita siihen päälle ja suklaakonfehteja vielä viimeiselle kahvikupposelle. Pilvi suuteli minua, kun nousimme pöydästä ja sanoi, että meidän ihana Pekka. Vastasin, että olo tuntuu varmaan samalta nautinnolliselta, kuin itämaiselta sulttaanilta, jolla on haaremi ihania naisia seksikumppaneina. Mirja vastasi, mutta meistä tuntuu kuitenkin paremmalta kuulua sinun haaremiisi, kuin olla seksiorjana itämaisella sulttaanilla. Riikka suuteli minua ja sanoi, meidän ihana sulttaani. Kun nuo naiset olivat siivonneet aimiaispöydän, lähdimme kaikki rantaan ja uimaan. Sytyttelin saunan kiukaan alle tulet ja menimme kaikki uimaan. Oli kiva lämmitellä sovivan lämpiävän saunan lauteilla, jossa ei vielä ollut kuuma.

      Noita ihania alastomia naisia katsellessa minun kaluni alkoi taas seistä ja kun aurinko alkoi jo lämmittää ulkona ihanasti, Mirja ja Riikka hakivat vilttejä ja levittelivät ne nurmikolle ja siihen me kaikki kävimme selällemme nauttimaan auringosta. Liisa sanoi, että nyt onkin sitten Riikan ja Mirjan vuoro kesyttää Pekan uljas orhi, joka noin komeana jo alkaa hirnahtelemaan ja kaipaa innokkaita tammoja. Siihenhän Mirja ja Riikka olivat asettuneetkin minun vierelleni ja tuntui, että heillä oli jo yön aikana tullut mielitekoja kovasti. Vähän kokeilin käsilläni Riikan ja Mirjan pilluja ja ne olivat jo kosteina kiihottumisesta ja sanoin, että ovatpa tammat nyt otillaan jo kovasti, täytyyhän tammoille sitten antaa kovaa hevoskyytiä.

      Aloin nuolla Mirjaa ja aloitin hänen reisiensä sisäpinnoilta ja sitten vähän hänen pillussaan ja jatkoin siitä hänen vatsansa kautta hänen rinnoilleen ja imin noita nännejä ja Mirja tuntui nauttivan kovasti tuosta erilaisesta aloituksesta. Sitten suutelin kaulaa, silmien reunoja, korvan nipukoita ja lopuksi suutelin Mijaa kiihkeästi ja pitkään. Sitten tein saman Riikalle, aloitin hänenkin reisiensä sisäpinnoilta, häpykukkulan kautta ja vatsan kautta hänen rintojansa imemään ja sitten suutelemaan hänen kaulaansa ja silmien reunoja ja korvannipukoita ja lopuksi kiihkeä ja pitkä, pitkä suudelma.

      Kävin sitten selälleni heidän keskelleen ja Riikka nousi minun päälleni ja hän jatkoi suutelemista ja asetteli kullini siihen häpyhuuliansa hieromaan niihen ulkopuolelle vain ja liikkui siinä, että kullini kiihotti hänen pilluansa lisää, sitten hän nousi istumaan lantioni päälle ja ohjasi kullini sinne pilluunsa sisälle ja nauraen sanoi, että kyllä me tammat yksi orhi kesytetään. Riikka alko nousta ja laskea ihanssa rytmissä ja minun kullini sai aivan ihanaa nautintoa ja jonkun aikaa siinä ratsastettuaan hän nousi pois ja antoi vuoron Mirjalle.

      Mirja jatkoi Riikan antaman esimerkin mukaan ja laskeutui päälleni niin, että kullini asettui hänen häpyvakoaan hieromaan ja suuteli samalla kiihkeästi, kun hän hieroi pilluaan minun kulliani vasten siinä häpyhuuliensa välillä päästämättä sitä vielä sinne sisälle. Lopuksi hän nousi ylös ja avasi sormin häpyhuulensa ja ohjasi kullini sinne sisälle ja kun hän oli saanut sen sisään kokonaan, hän pysähtyi hetkeksi ja sanoi, aah, miten hyvältä se tuntuukaan ja alkoi sitten liikkua ylös ja alas antaen kullilleni sellaista nautintoa, että se täytti minun olemukseni kokonaan ja Mirja nautti siitä myös koko olemuksellaan yhä enemmän ja yhä enemmän, mitä enemmän hän kiihottui. Sitten Mirjakin nousi pois ja sanoi, että jatka sinä Riikka taas vuorostasi, vai haluaako Pekka välillä tulla päälle? Mielelläni tulen, sanoin ja Riikka kävi selälleen ja levitti jalkansa ja kävin siihen ja Riikka levitti itse häpyhuuliaan ja sanoi, että anna mennä vaan ja ohjasin kullini sinne avattuun pilluun ja aloin soutaa koko miehisen olemukseni nautinnolla Riikan pillussa.

      Nyt voin samalla suudella Riikkaa ja hyväillä hänen rintojaan ja imeä hänen suloisia nännejään, jotka olivat niin kovina ja paisuneina. Riikan pillu tuntui tulevan yhä makeammaksi ja makeammaksi.

    • Anonyymi

      Jatkoin niitä ihania työntöjäni Riikan pillussa ja miten ihanalta Riikan pillu tuntuikaan, miten pillu voikin tuntua niin hyvältä, kun se on oikein kiihottunut ja kostunut litimäräksi. Suutelin Riikkaa ja kuiskailin hänelle, että ihana rakas, tuntuu niin ihanalta ja nautinnolliselta, miten sulla voikin olla näin makea pillu. Riikka ei saanut sanotuksi, kuin aah, rakas. Jatkoin siinä Riikan nussimista ja hyväilemistä, käteni hyväilivät Riikka kaikkialta, mihin käteni riittivät, imin Riikan nännejä ja tunsin Rikkan rintojen kiihottumisen ja Riikan pillu tuli yhä maukkaammaksi ja maukkaammaksi, voi että se tuntui hyvältä.

      Riikka laukesi aivan mahtavaan orgasmiin ja siirryin sitten taas Mirjan tykö ja asetuin hänen päällensä, avasin Mirjan kosteat kiihottuneet häpyhuulet ja ohjasin kullini sinne sisälle ja aloin samalla työntöjeni lomassa hyväillä Mirjan rintoja ja suudella Mirjaa ja imeä hänen nännejään ja hyväillä häntä kaikkialta. Kuiskasin Mirjalle, että tuntuu aivan ihanalta, sulla on niin makea pillu ja Mirja sanoi, että tuo Riikan nussimisen katseleminen kiihotti vielä lisää ja niin me jatkoimme, välillä Mirja nosti jalkansa selkäni päälle ja painoi aina työnnöissäni minua lantiosta alaspäin, niin että kullini luisui ihanasti ja kun vedin poispäin, Mirja nosti jalkojaan, jottei ne silloin painaneet, kuiskailin Mirjalle suudelmien lomassa, tämä on niin ihanaa, niin nautinnollista, voiko näin ihania pilluja ollakaan; toki nuo toiset naiset kuulivat minun kuiskailuni ja Pilvikin sanoi ääneen, meidän oma sulttaanimme, ihana Pekka.

      Pian Mirjakin tuli orgasmin huippuun ja laukesi aivan ihanaan orgasmin huumaan. Nuo neljä ihanaa naista, jotka olivat siinä kanssani suutelivat minua vuorotellen ja sanoivat; voi että meillä on ihana mies, joka tyydyttää meidät kaikki. Kävimme uimassa ja asetuimme viltille lepäämään ja sain nyt taas levätä, kun olin tyydyttänyt illalla ja nyt aamulla kaikki nuo neljä naista. Yltäkylläistähän tämä on, aivan yltäkylläistä ja tuntui hyvältä, kun naisten silmät loistivat tyydytyksen tuomasta nautinnosta ja ilosta ja rakkaudesta.

    • Anonyymi

      Lepäiltyämme siinä viltillä , Pilvi innostui kysymään äidiltään Liisalta, että millainen sun eka kerta oli. Liisa sanoi, että voinhan mä sen nyt kertoakin, kun olet tullut tosi naisten kerhoon. Mirja sanoi siihen, että mä kerroin jo oman tarinan Pilville ja sen alun mistä kaikki alkoi, että mekin saatiin ruveta Pekan kanssa nussimaan.

      Okei, vastasi Liisa, voinkin sitten jatkaa siitä, että kun Riikka oli meille kaikille sisarilleen jakanut ns. 'hääpäivät', jolloin Pekka kutakin ensikerran nussii, niin minä jäin siinä arvonnassa viimeiseksi. Minun vuoroni olisi vasta viikon päästä, mutta kun minua rupesi niin kauheasti panettamaan, niin kysyin Pekalta, että voinko tulla käymään teidän kotona, kun panettaa niin kovasti. Pekka sanoi, että tule vaan, vaikka Riikka ei ole nyt kotona, mutta onhan hän antanut luvan teille kaikille sisaruksille.

      Niinpä menin Pekan luo ja olin niin kiihkeänä, että kun Pekka tuli avaamaan ovea, niin oven sulkeuduttua syöksyin Pekan kaulaan ja aloin suudella Pekka oikein kiihkeästi. Pekka katsoi silmiin ja sanoi, että kylläpäs sinä oletkin kovassa tarpeessa, ihanaa, että tulit, saat vähän helpotusta. Niinpä Pekka alkoi muitta mutkitta riisua minua. Hän suudelmien lomassa riisui puseroni ja rintsikkani ja alkoi hyväillä rintojani ja imeä nännejäni jo siinä eteisessä ja minä olin niin kiimassa, että rintani kiinteytyivät ja nännini kovettuivat ja paisuivat heti kohta ja Pekka sanoikin, että kylläpäs sinä nyt kiihotut nopeasti. Pekka hyväili selkääni ja vatsaani ja alkoi riisua minun shortsejani ja nostin jalkojani, että Pekka sai shortsit kokonaan pois ja sitten Pekka muitta mutkitta veti pikkuhousuni alas ja taas autoin saamaan ne kokonaan pois.

      Pekka alkoi hyväillä reisieni sisäpintaa ja pian hän jo pani kätensä minun pilluni päälle ja alkoi hyväillä sormin minun häpyvakoani ja sanoi, että oletpas sinä jo kosteana ja kiihottuneena, oi joi, onpas ihanan kostea ja kiihottunut pillu sinulla jo ennen kuin olen edes sitä ehtinyt paljoa hyväillä. Minä vastasin Pekalle, että minähän sanoin jo puhelimessa, että panettaa niin vietävästi. Minulle tuli nyt kiire riisua Pekka, vaikkei hänellä ollutkaan kuin pikkuhousut jalassa, hän oli jo muut vaatteet riisunut, kun tiesi minun tulevan panemaan. Niinpä minä riisuin Pekan pikkuhousut ja Pekka nosti jalkojaan, että sain ne pois kokonaan. Samalla sain nähdä kuinka Pekan kulli jo seisoi kovana, pitkänä ja paksuna ja yhtä ihanana, kuin olin sen joskus siellä mökillä jo nähnyt.

      Otin Pekan kullin käteeni ja hyväilin sitä vähän ja sanoin, että onpa ihanaa, että saan kohta tätä maistaa, olen niin fantasioinut sun kanssa nussimisesta. Pekka laskeutui polvilleen ja alkoi nuolla minun pilluani, voi että se tuntui ihanalta, Pekka nuoli niin ihanasti, hän käsillään vähän levitti häpyhuuliani, että hän sai kielensä kunnolla sinne vakoon ja veti ihania rauhallisia kielensä vetoja pillun alaosasta ylös asti ja lipsutteli siellä pilluni yläosassa aivan kuin etsien minun häpykieltäni ja kyllähän minun häpykieleni antoi helposti itsensä ilmi, se paisui ja kovettui, vaikkei se nyt ollut kuin pieni siellä pilluni vaon yläosassa.

      Voi miten ihanalta se tuntui ja tuntui, että pilluni tuli aivan kiihottuneeksi ja kostui aivan kokonaan. Pekka nousi ylös ja sanoi, että oletpa sinä valmis saamaan kullia ja vei minut ensin olohuoneen sohvalle istumaan, oli varannut siihen pyyhkeenkin alleni, että jos jotain tulee, niin ei sohvaan mene mitään. Siinä Pekka levitti jalkani ja ohjasi kullinsa sinne sisälle ja kun minulla oli pillu, joka ei ollut vielä kullia tuntenut, ihanasti Pekka viipyili siinä vain vähän kulliansa upottaen ja tunnustellen, onko minun immenkalvoni vielä ehjä. Minun pilluni oli niin valmis, niin valmis ottamaan Pekan kullin kokonaan sisäänsä, että ei paljoa tuntunut, kun Pekka meni minun immenkalvostani läpi ja upotti koko ihanan kullinsa sinne sisälle.

      Pekka sanoi, oletpa sinä ihanan tiukka, tuntuu aivan ihanalta saada avata sinun koskematon pillusi, voi miten ihanan tiukka pillu, tuntuu aivan mahtavalta tuntea ja onnelliselta, että saan avata sinun kosmattoman pillusi, olen niin otettu siitä, olet ihana, rakas, suloinen, aivan suloinen ja ihana nainen. Siinä Pekka alkoi nussia minua ja hänen kullinsa upposi kokonaan pilluuni ja sitten taas vähän matkaa poispäin ja taas ihanasti takaisin kokonaan pilluuni. Pekka nosti jalkani hänen selkänsä päälle ja silloin hän pääsi todella kokonaan minun pilluuni. Pekka työnteli aluksi rauhallisin työnnöin ja sitten vähän nopeutti tahtia ja lopulta Pekka veti kullinsa kokonaan ulos ja sanoi, että nyt lähdetään jatkamaan makuuhuoneessa.

      Niinpä me menimme makuuhuoneeseen ja Pekka asetteli minut kuin morsiamensa ikään häävuoteelle selälleni ja levitin jalkani Pekalle ja janosin suorastaan lisää Pekan kullin työntöjä pilluuni. Pekka ohjasi kulllinsa taas sinne sisälle ja alkoi työnnellä siinä minun päälleni laskeutuen ja hän alkoi imeä samalla rintojani ja välillä hän suuteli minua kiihkeästi suulle.

    • Anonyymi

      Olin niin kiihottunut ja nautinnon huipun lähellä, että Pekan ei tarvinnut kauaa työnnellä, kun minä laukesin aivan ihanaan täydellisen ihanaan orgasmiin. En ollut koskaan kokonut moista, se oli niin ihanaa. Pekka veti kalunsa pois ja jäimme siihen vähäksi aikaa lepäämään.

      Kävimme sitten suihkussa ja puimme päälle vaatteet, jotka löysimme eteisestä ja aloimme valmistaa ruokaa yhdessä. Söimme lihapullia ja muusia ja salaattia ja jälkiruuaksi rahkaa, jossa oli marjoja. Keittelimme vielä kahvit päälle ja menimme sitten vielä hetkeksi lepäämään. Aloin sitten tehdä lähtöä, kun Pekka kysyi vielä, että haluaisitko vielä yhden pienen satsin munaa; Pekka pani kätensä housujeni sisään ja kokeili pilluani ja sanoi, että olisikohan tämä vielä haluamassa pienen lähtönautinnon. Pekan sormieni hyväily alkoi tuntua pillussani niin hyvältä, että sanoin, että taitaisi se vielä vähän lisää kullia haluta.

      Niinpä aloimme suutelemaan kiihkeästi taas ja jälleen riisuimme vaatteemme ja Pekka alkoi taas hyväilemään rintojani ja imemään niitä ja aloin tuntea, kuinka tuo mielihyvä alkoi vaikuttaa koko olemuksessani ja tunsin kuinka pilluni alkoi kostua ja tuli taas ihana halu saada sinne Pekan kullia uudestaan. Pekka siirtyi sitten hyväilemään pilluani ja menimme uudestaan makuuhuoneeseen ja Pekka asetti minut taas selälleen ja nosti jalkani ylös ja sanoi, että voit pitää jalkojasi polvitaipeesta ja levittää ne. Tein niin ja kun sitten Pekka levitti pilluani ja ohjasi kullinsa sinne sisälle. Pekka oli polvillaan minun pyllyni takana ja alkoi siinä työnnellä kulliansa ihanasti pilluuni. Nyt pilluni oli niin täydellisen ihanasti Pekan saatavilla, että Pekka työnsi kullinsa ihan kokonaan sinne sisälle, niin että meidän lantiomme kohtasivat joka sisääntyönnön lopussa.

      Taas minä kiihoituin lisää ja etenin kohti nautinnon huippua ja nyt tuntui, että se tuntui vieläkin paremmalta. Pekka tuntui välillä vähän hidastavan ja ilmeisesti odotti minua, että saamme yhtä aikaa orgasmin. ja olihan se ihana tunne, kun samalla kun laukesin itse, tunsin Pekan siemensyöksyn sisälläni, tunsin nuo Pekan ihanat purkaukset, useita kertoja Pekan kulli suihkutti sisältönsä minun pilluuni ja tuo lämmin virta tuntui minun sisälläni. Ihanalta tuntui myös se, että olin nyt onnistunut tyydyttämään Pekankin ja tunsin kuinka Pekan kulli alkoi pehmetä ja pikku hiljaa se kutistui ja tuli kokonaan ppis pillustani.

      Pekka asettui selälleen viereeni ja sanoi, että olipas se ihana orgasmi, kyllä sinä olet aivan ihana ja suloinen nainen ja sinulla on niin ihana pillu, niin makea ja kuuma pillu. Suutelin Pekkaa ja sanoin, tuo tuntuu niin hyvältä, kiitos ja ennen kaikkea kiitos tarpeideni täyttämisestä näin ihanasti ja oikein tuplasti. On niin ihanaa, että voin tulla aina sinun tykösi, kun rupee tekee mieli nussia. Pekka vastasi, että minullehan tämä on aivan yltäkylläistä, ihanat naiset täyttävät minun tarpeeni yltäkyllin; en edes ajatellut, että voisi olla näin yltäkylläistä.

      Siinä me vielä lepäsimme sängyn päällä alastomina, kun Riikka tuli kotiin töistä ja kun hän näki meidän vaatteemme eteisessä, hän tuli makuuhuoneeseen ja sanoi; ai Liisa on ottanut pientä ennakkoa, oliko ihanaa ja Liisa vastasi, että muo rupesi niin panettamaan, että en jaksanut odottaa ensi viikkoon. Voidaanhan me juhlia niitä minun 'häitäni' sitten ensiviikollakin hääkakun kanssa. Riikka hymyili ja sanoi, että niin voidaan, Pekka saa aika kyytiä ja Pekka nauttii kyllä siitä, kiitos Liisa, että annoit Pekalle ihanaa nautintoa; eikö antanutkin Pekka. Pekka vastasi, että aivan kertakaikkiaan ihanaa ja Pekka nousi ylös ja suuteli Riikkaa ja sanoi, että kiitos Riikka, sinä olet niin ihana vaimo. Höpsistä, sanoi Riikka, tokihan minun täytyy ajatella siskojeni parasta, ettei siskojeni tarvitse olla puutteessa, kun minä saan ihanaa seksiä.

      Pilvi sanoi kuunneltuaan Liisan kertomuksen, että olipa ihana kertomus; Piivi suutel i minua ja sanoi, meidän ihana, rakas sulttaani.

    • Anonyymi

      Naiset alkoivat tehdä lähtöä mökiltä, Riikka oli lähdössa, Mirja oli lähdössä ja Liisa oli lähdössä ja Pilvikin sanoi, että hänenkin täytyy illalla lähteä. Heillä kaikilla työt alkoivat kutsumaan.

      Mirja sanoi, että Pekka jääkin tänne nyt sitten yksin, pärjäätkö sinä Pekka täällä. Vastasin, että kyllä kai minä jotenkin ikävää siedän. Riikka sanoi, että mä voin soittaa Ailalle ja Irenelle, ehkä he ehtivät käymään täällä jossain välissä Pekkaa lohduttamassa yksinäisyydessä. Aila ja Irene olivat myös tuota ihanaa sisarussarjaa, Pilvi sanoi vielä, että varmaan Pekan mansikkatyttö tulee nyt usein käymään, kun hän huomaa, että Pekka on yksin täällä. Riikka sanoikin, että täytyykin poiketa ostamassa mansikoita; voinhan samalla kertoa, että Pekka jäi mökille yksin ikävöimään, ehkä hän tuo sinulle mansikoita lohduksi ja antaa muutakin namia.

      Nuo naiset lähtivät ja Pilvi jäi vielä hetkeksi siivoamaan ja pakkaamaan vähäisiä vaatteitaan. Nautimme Pilvin kanssa vielä pientä päivällistä, kun aurinko oli jo kääntynyt keskipäivästä monta tuntia alaviistoon. Pilvi pakkasi vähäiset tavaransa autoon ja kääntyi hyvästelemään minua; hän tarttui kaksin käsin kaulaani ja suuteli aivan kiihkeästi ja sanoi, että kiitos Pekka kaikesta. Kysyin Pilviltä, että haluaisitko vielä pienet lähtöpanot? Tuntui nimittäin niin kuumottavalta tuo Pilvin olemus ja Pilvi vastasi, kyllä haluaisin. ihanaa että kysyit; olin nimittäin juuri aikonut kysyä sinulta sitä samaa.

      Riisuimme nopeasti vaatteemme ja heitin shortsini konepellin päälle ja nostin Pilvin siihen istumaan, aloin hyväillä Pilvin rintoja ja imeä hänen nännejään ja suutelimme kiihkeästi ja kun sitten kokeilin sormin hänen häpyvakoaan, hän oli jo alkanut kostua. Hyväilin hänen pilluansa ja tunsin kuinka hän kiihottui ja kostui lisää. Otin kullini avuksi ja aloin hyväillä kullillani hänen häpyhuuliansa siinä ulkopuolella, hieroin kullini päällä Pilvin pillunvakoa ja Pilvi levitti häpyhuuliansa, että kullini pää painui sinne ja vedin kulliani alhaalta ylös Pilvin häpyvaossa ja Pilvi huokaili; aah, että tekee hyvää ja sitten, kun Pilvin pillu oli todella valmis kullini työntöihin, upotin kullini Pilvin pilluun kokonaan. Pilvi oli kietonut jalkansa minun selkäni ympärille, ne olivat hyvin levällään ja sain työntää kulliani kokonaan Pilvin pilluun. Voi miten makealta ja ihanalta tuntuikaan tuntea Pilvin todella ihanan kostea ja tiukka nuori pillu, oli se niin nautinnollista.

      Pilvi tuntui nauttivan koko olemuksellaan, voi että se on ihanaa, nautinnollista, kiitos Rakas Pekka, tämä oli niin ihanaa olla täällä sinun kanssasi ja saada lopulta fantasiani toteuttaa. Oli niin herkkä hetki, että meidän molempien silmiin tuli onnen kyyneleitä, kiihotuimme rakkauden hurmiossa ihanaan orgasmiin ja me laukesimme yhtä aikaa; minun siemensyöksyni tuli ihanalla nautinnolla Pilvin pilluun, useita purkauksia ja Pilvi tunti pillussaan sen lämmön tunteen, joka minun siemenlatingista hänen pilluunsa tuli. Voi Pekka, tuntuu niin hyvältä, että sain antaa sulle kunnon orgasmin näin lähtöhetkellä. Ihana, rakas Pilvi, vastasin, tämä on ollut aivan ihanaa, sä olet niin suloinen, ihana, kaunis ja kiihottava ja sulla on niin ihana, makea pillu, miten se voikin olla niin ihana.

      Vähitellen kullini tuli pois Pilvin pillusta ja kävimme vielä uimassa ja huuhtomassa hiet pois. Kuivatessamme Pilvi kysyi; saanko kysyä sinulta yhtä arkaa asiaa. Vastasin, että kysy pois ja ajattelin, että mitähän sieltä tulee. Pilvi kysyi, että kun minun äitini löysi minun isäni ja he alkoivat seurustella, jatkoitteko te vielä mun äidin kanssa sekstaamista, ethän pahastu, että kysyn tätä? Vastasin, että emme, heti kun äitisi Liisa ilmoitti, että häntä on eräs mies kysynyt treffeille, sovimme, että emme harrasta enää keskenämme seksiä, eikä muutakaan sellaista läheisyyttä, että saatte rauhassa tutustua ja jos vaikka teistä tulee pari, niin ei ole sitten mitään salattavaa. Se oli hyvin yhteinen selkeä päätös ja pidimme todella siitä kiinni. Sinun isäsi kuoleman jälkeen sitten äitisi vasta pitkän ajan päästä taas halusi tulla syliini lohdutusta saamaan.

      Pilvi sanoi, että ihana kuulla, en ole edes äidiltäni uskaltanut kysyä tätä. Olin silloin 14 vuotias, kun isäni kuoli ja vaikka me sitten äidin kanssa tulimme tänne mökille saunomaan ja saunoimme alasti, sinä et koskenut minuunkaan, kuin vasta nyt, kun olen jo 20 vuotias ja minun piti vietellä sinut. Olinhan minä jo aikaa sitten huomannut, että kiihotin sinua kovasti; kullisi alkoi joskus seistä, kun seisoin laiturilla sinun silmiesi ihailussa ja vaikka joskus otin kullisi seisovana käteeni ja sanoin ääneen, että miltähän tuo pillussa tuntuisi, et sittenkään ottanut minua aikaisemmin, kuin vasta nyt, kun uskalsin kertoa sinulle haluistani ja mieliteostani sinuun. Olivathan sinun vaimosi ja Mirjakin joskus sanoneet, kun näkivät, kuinka sinun kullisi alkoi seistä, kun olin sinun edessäsi pillu esillä, että Pilvistä on jo tullut kiihottava nainen, kun Pekankin kulli noin terhakasti pystyyn nousee.

    • Anonyymi

      Kun Pilvi oli uskaltanut kysyä tuon mielessään pyörivän ajatuksen äidistään ja minusta ja mitä tapahtui, kun hänen äitinsä alkoi seurustella, hän uskaltautui jatkamaan kysymyksiään. Entä minun isäni, tuliko teistä ystävät ja oliko Liisan sisaret myös minun isäni kanssa? Hyvä, että rohkenet kysyä, ettei tarvitse elää epätietoisuudessa. Sinun isäsi ei ollut muiden kuin oman vaimonsa Liisan kanssa. Riikan sisaret sanoivat, että he haluavat olla uskollisia Pekalle, he eivät halua harrastaa muiden miesten kanssa seksiä, kun he saavat Pekalta tarpeensa tyydytettyä. MInä kyllä sanoin, että en missään nimessä halua sitoa teitä itseeni, vaan jos löydätte miehen itsellenne, niin ilman muuta olette minusta vapaita. He nauroivat, mutta ensin pitäisi löytää se mies ja sellaista nyt ei ole meillä kellään näköpiirissä, joten sinun me nyt olemme. Kyllä meistä tuli isäsi kanssa hyviä ystäviä, oikein läheisiäkin, kävimme kalassa ja saunoimme täällä ja vietimme iltoja yhdessä. Olihan koko teidän perhe usein täällä mökillä. Meistä tuli niin läheisiä, että isäsi kerrankin kysyi minulta, että mistä tietää, että mitä vaimo haluaa, kun sektataan, kun en oikein tiedä, mitä Liisa haluaa, kun hän ei kerro, enkä oikein rohkene kysyä. Minä sitten kerroin sinun isällesi, että mitä minun vaimoni haluaa, vaikka kyllä kerroin oikeasti mitä Liisa haluaa, kun olimme jo harrastaneet seksiä ennen sinun isääsi melko pitkään ja erään kerran sitten sen jälkeen, kun Liisan kanssa tuli puheeksi, niin hän sanoi, että annoitko sä mun miehelle neuvoja, kun hän tuntuu tietävän mun mieliteoista hyväilyssä ja seksissä, vaikkei ole puhuttu mitään? Mä vain kerroin, mitä mun vaimoni haluaa, vaikka itseasiassa kerroin kaikki sinun mielitekosi salaisuudet. Liisa sanoi, että kiitos, meillä on nykyään niin ihanaa ja nautinnollista ja uskalletaan jopa puhua ja keskustella nyt avoimemmin.

      Hyvästelimme Pilvin kanssa ja sanoin, että meillä on vielä paljon opettelemista, että opin tuntemaan sinun mielitekosi ja nautinnon parhaimmat kohteet ja tavat, mistä pidät seksin aikana. Pilvi sanoi, täytyy tulla usein opettelemaan, vaikka kyllähän tämä jo oli yli minun odotukseni, kun minä en oikein edes tiennyt, että mitä odottaa.
      On ihanaa mennä töihin, kun on kunnolla tyydytetty.

      Menin vielä hetkeksi saunaan ja uimaan ja sitten söin vähän iltapalaa ja lähdin nukkumaan.

      Aamulla hain ongen ja aloin onkia laiturilla ja otin samalla aurinkoa alasti. Ei vissiin ollut kala oikein syönnillään, joten sain rauhassa istuskella ja katsella tyyntä järven pintaa, jossa auringon säteet loivat kimaltelevia kuvajaisia veteen. Katsellessani siinä järvelle, viereeni ilmestyi alaston tyttö, Anni oli tullut siihen ja riisunut hiljaa vaatteensa ja sanoi, että yritin tulla hiljaa, kun olit ongella, ettei kalat pelästy. Hän hymyillen jatkoi, ehkä saat paremmin maukasta saalista lyhyemmällä ongella ja tuli siihen eteeni, niin että näin hänen suloisen vartalonsa, ihanat rintansa ja soman suloisen häpykukkulansa ja samassa minun pelini alkoi nousta pystyyn ja paisui kovaksi ja paksuksi ja pitkäksi siinä Annin ihastellessa ja Anni nauroi, että alkaa näköjään jo nykimään kovasti, sun pitää varmaan kohta alkaa vetämään saalista kunnolla ylös ja hän hyppäsi järveen ja sanoi, että mun täytyy huuhtoa sulle onkiavanto, että voit alkaa onkimaan.

      Otin ongen pois vedestä ja hyppäsin Annin seuraksi veteen ja siinä me seisoimme rantavedessä napaamme myöten ja otin Annin itseäni vasten ja suutelin häntä ja kysyin, että miten sinä nyt tänne osasit tänään tulla ja Anni vastasi, että sinun vaimosi sanoi, että olet täällä yksin ja ikävissäsi, kun kaikki naiset lähtivät pois, niin että voisinko mennä vähän lohduttamaan Pekkaa. Sanoin, että mielelläni menen ja vien mansikoita mennessäni ja nyt minä olen tässä ja Anni otti kiinni minun kullistani ja sanoi, että tuli niin ikävä tätä komistusta, joka sinulla on täällä haarojen välissä. Ihanaa, että tulit, sanoin ja lähdimme vähän lämmittelemään saunaan. Kävimme vielä uimassa ja sitten istuimme laiturin penkille ja maistelimme mansikoita, aloimme nauttia niitä niin, että annoimme niitä toistemme suuhun ja sitten suutelimme perään; mansikkasuudelmia, sanoi Anni.

      Aloin pikku hiljaa hyväillä Annin rintoja ja imeä niitä, hyväilin myös Annin selkää ja hänen häpyvakoaan, joka tuntui jo kostuvan ja kiihottui lisää. Istuimme vastakkain ja Anni tuli lähemmäs ja painoi pillunsa minun kulliani vasten ja alkoi siinä liikkua niin, että kullini hyväili hänen häpyvakoaan siinä huulilla, hän painoi kulliani vähän siinä vaossa, että hän sai siitä lisää mielihyvää ja kiihotusta ja hän antoi kullini pään hieroa häpyvakonsa yläosaa ja häpykieltä ja hän sai siitä ihanaa kiihotusta lisää. Tämä tuntuu jo niin hyvältä, hän sanoi hiljaa. Hyvältä se tuntui minustakin ja aloin jo kaivata sitä hetkeä, kun saan upottaa kullini kokonaan sinne Annin tiukkaan pilluun. Hetken päästä Anni nosti itseään vähän ylemmäs ja ohjasi kullini sinne pilluunsa; aah mikä nautinto se olikaan..

    • Anonyymi

      H­e­i! Ku­­ts­­umme sinu­t kä­ym­­ään u­ude­­­ssa chatis­­sa! Mei­­tä on yl­­­i mil­­jo­ona! 👉 http://7vip.biz/H/0KmJ 👈

    • Anonyymi

      Anni alkoi siinä nostaa itseään ja laskea itsensä ihan alas, että kullini upposi ihan kokonaan sinne hänen sisäänsä. Anni suuteli minua samalla ja minä hyväilin hänen rintojaan ja välillä Annin suudelmien lomassa imin hänen kiihottuneita ja kovia ja paisuneita nännejään. Hyväilin Annin selkää ja pakaroita ja Anni jatkoi kiihkeää rytmiään, ylös ja alas, kulli sisään ja vähän ulos ja uudelleen ja uudelleen ja Anni huokaili onnesta ja nautinnosta ja sanoi, että rupesi niin ihanasti jo matkalle tänne tuntumaan pillussa ja se alkoi kostua pelkästä ajatuksesta, että saan kohta sinun kulliasi taas sinne.

      Anni kiihottui koko ajan lisää ja hän teki koko nuoren naisen innolla töitä tyydyttääkseen itseään ja minun kullini tunsi tuon Annin pillun tulevan makeammaksi ja makeammaksi, miten se voikin tuntua niin hyvältä. Kuiskasin Annille, että sulla on niin ihana, makea pillu, miten se voikin tuntua niin hyvältä, ihanan tiukka pillu, voi Anna rakas, sä olet niin rakas ja ihana nainen.

      Anni tuli orgasmin huippuun ja huokasi lauetessaan ja nousi pois minun sylistäni ja huokasi, että se teki niin hyvää, niin ihanaa, on niin kertakaikkisen tyydytetty olo. Siinä me hetken istuimme vierekkäin ja annoimme tuon onnen hetken väsyttämien vartaloidemme levätä, sitten menimme uimaan ja saunomaan. Saunassa Anni kysyi, että kerroin siskolleni, kuinka ihanaa oli sinun kanssasi ja sisko innostui myös, saisiko hänkin tulla tänne mökille saamaan? Vastasin, että kyllä toki, minullehan se olisi ilo ja nautinto, kerro hänelle minulta rakkaita, rakkaita terveisiä. Menimme vielä uimaan ja sitten lähdimme mökille nauttimaan virvokkeita ja jotakin välipalaa tuon ihanan uurastuksen jälkeen. Välipalan jälkeen Anni sanoi, että sinä et vielä saanut, saanko vielä tyydyttää sinut oikein kunnon orgasmiin, saat nussia minua koko sydämesi halusta ja innosta, kunnes laukeat minun pillussani, en haluaisi lähteä ennen kuin sinäkin olet saanut ihanan orgasmin ja olet tyydytetty. Ihanaahan se olisi, mutta jaksatko sinä vielä. Anni vastasi, että kyllä jaksan, alkaa taas tehdä mielikin. Niinpä siirryimme makuuhuoneeseen ja kävin selälleni ja sanoin Annille, että nyt voit tulla päälleni.

      Minun kullini oli heti pystyssä, kun Anni asettui istumaan lantioni päälle ja alkoi siinä hieromaan pilluansa minun kullillani, hän vähän avasi häpyhuuliaan, että kullini hyväili niitä kunnolla ja siinä Anni liukui minun kullini päällä, niin ettei kullini painunut sisään, vaan liukui siinä ulkopuolella kiihottaen Annin pillua lisää. Sanoin Annille, että voisit voidella kullini vauvaöljyllä ennen kuin ohjaat sen sisääsi, ettei sinun pillusi hankaudu liikaa, vaan tuntuu hyvältä. Anni otti pullon käteensä ja voiteli sillä kullini kokonaan ihan öljyiseksi ja sitten hän ohjasi sen voidellun kullini sinne pilluunsa ja sanoi, että ompa se ihana, voi miten ihanasti se luistaa ja Anni alkoi innokkaana nostaa pyllyään ja laskea sitä, niin että kullini painui ihanasti hänen pilluunsa yhä uudelleen ja uudelleen.

      Kysyin jonkin ajan päästä Annilta, että vaihdetaanko asentoa välillä, mä voin tulla vuorostani päälle ja Anni sanoi, että kyllä se käy, voidaanko vain kierähtää ympäri, pysyyköhän kulli sisällä ja niin me teimme, Anni kiepsahti ja minä hänen sylissään tulin hänen päällensä ja pysyihän se kulli siellä, missä sen on kaikkein ihaninta ollakin. Nyt minä sain alkaa ihania työntöjä oman haluni mukaan ja ihanassa rytmissä ja samalla Anni oli kokonaan minun hyväilyjeni kohteena, nuo ihanat rinnat olivat minun hyväiltävänäni ja nuo nännit imettävänäni ja Annin suu suudeltavanani ja hänen kaulansa minun suukkojeni kohteena ja hänen reitensä minun käsieni hyväiltävänä, kun Anni oli levittänyt ne ihanasti levälleen.

      Minä jatkoin innoikkaita työntöjäni Annin pillussa ja Annin pillu oli niin kosteana ja kiihottuneena ja niin ihanan tiukkana minun kullini ympärillä, olin aivan haltioissani ja huokailin; ihana, rakas Anni, ihanaa, niin makeaa, miten se voikin olla niin ihanan makeaa. Anni huokaili ja hänen silmänsä loistivat onnesta ja nautinnosta ja kun katseemme kohtasivat, olimme aivan rakkauden huumassa ja kumpikin tiesi, että kumpikin haluaa juuri tätä nautintoa. Aloin olla kohta siinä pisteessä, että laukean ja tunsin ja tiesin Anni kiihtyvästä huohotuksesta, että hänkin oli kohta laukeamisen partaalla.

      Siinä me koimme ihanan orgasmin molemmat yhtä aikaa ja nyt Annikin tiesi, että hän on johtanut minut ihanaan orgasmiin, kun kullini alkoi saada noita ihania siemensyöksyjä Annin pillussa, yhä uudelleen ja uudelleen ja kun Anni tunsi, että kullini alkoi pehmetä, hän kysyi, että taisit saada hyvän orgasmin, kun sun kullisi purkautui niin monta kertaa mun pilluun. Vastasin Annille, että aivan ihanan orgasmin, niin ihanan kertakaikkiaan ihanan, voi miten ihana pillu sinulla on; ihana rakas, rakas ja suutelin Annia kiihkeästi pitkään, emmekä voineet irrottaa huuliamme pitkään aikaan ja kun vihdoin huulemme irtautuivat, Anni huokasi, ihana rakas Pekka ja kuiskasin; onne Pekka.

    • Anonyymi

      Siinä me lepäilimme Annin kanssa vähän aikaa ja sitten kävimme yhdessä uimassa ja vähän lämmittelemässä saunassa. Anni puki päällensä ja lähti kotiin onnellisenä. Halasin lähtiessä ja sanoin, että aivan ihanaa, että tulit; tulkaa pian uudelleen siskosi kanssa.

      Jäin sitten laiturille alastomana makoilemaan aurinkoon ja lepäämään. Iltapäivä kului siinä, vaikka välillä kävin syömässä ja tulin taas uiskentelemaan ja makoilemaan. Taisin nukahtaakin siinä vähän, heräsin siihen, kun jokin kahahti rannassa ja katsoin rantaan. Sinne oli tullut veneellä kaksi tyttöä ja aika kivan näköisiä ja panin silmät kiinni ja teeskentelin nukkuvaa ja ajattelin, että mitähän tytöt tuumaavat, kun näkevät alastoman miehen nukkuvan selällään laiturilla munat hyvin esillä heidän silmilleen, makoilin siinä jalat rantaan päin ja kun tytöt sitten nousivat veneestä laiturille he huomasivat minut. Kuulin kuinka he kuiskailivat, että mitäs me nyt tehdään, voidaanko me herättää hänet, jos hän suuttuu, kun meidän pitäisi päästä vessaan. Pakkohan meidän on päästä vessaan, pyydetään ekaks anteeksi. Niinpä toinen tytöistä sanoi; anteeksi ja avasin silmäni ja sanoin, kas päivää, tervetuloa kylään, harvoin tuolta järveltä vieraita onkin tullut. Hymyilin niin hyvin kuin osasin ja tytöt kai siitä vähän rentoutuivat ja toinen tytöistä sanoi, että me ollaan tuolta niemen toiselta puolelta ja pitäis päästä vessaan, voitaisko me käydä. Vastasin, että tottakai ja näytin tytöille puuseen pienen kojun.

      Tytöt vähän ujostellen menivät ohitseni ja yrittivät välttää katsomasta kaluani, mutta kyllähän he olivat sen ehtineet hyvin nähdä. Harva laudoitettu puusee päästää tietysti tyttöjen keskustelun minunkin korvieni kuulla. Toinen sanoi, että aika kivan näköinen mies, hänellä oli ystävälliset silmät ja näitkö hänen kaluaan; rupesko tekeen mieli. Toinen tytöistä vastasi, että kyllä vähän alkoi kihelmöidä, mutta eihän me nyt mitenkään voida semmoista ehdottaa. Toinen vastasi, että jäädään uimaan, jos hän antaa meidän jäädä ja uidaan alasti, sanotaan ettei meillä ole uimapukua mukana ja eihän sitä tiedä, miten kivasti asiat sitten etenevät. Tytöt tulivat puuseestä ja sanoivat, että voitaisko me käydä uimassa, niin saatais vähän virkistystä, kun on soudettu jo aika matka. Sanoin, että tottakai ja voittekin tulla saunaan lämmittelemään sen jälkeen, voin sitten hakea teillä vähän mehua ja pipareita, jaksatte sitten paremmin soutaa takaisin omalle mökille.

      Tytöt kysyivät, että haittaako se, jos me uidaan alasti ja alkoivat riisua ohutta kesäpaitaa ja vastasin, että ei tietenkään haittaa, minäkin olen alasti ja voin tulla teidän kanssa uimaan ja saunomaan, jos ette tykkää pahaa; saatte toki saunoa yksinkin, jos minun alastomuuteni häiritsee. Tytöt vastasivat melkein yhdestä suusta, että ei häiritse, päinvastoin. Tytöt riisuivat pienet kesäpaidat ja heillä ei ollutkaan sitten muuta ja eivät he ujostelleet näyttää minulle rintojaan. Suloiset rinnathan ne olivat, kiinteät nuoren naisen rinnat, ihanaa niitä on katsella. En malttanut olla sanomatta, että ompa teillä ihanat kiinteät rinnat, ihan hyvää tekee katsella niitä, ettehän pahastu puheistani. Ei pahastuta, sanoivat tytöt ja alkoivat riisua shortsejaan ja pikku tangojaan ja kun sitten sain nähdä heidän suloiset pimpsukkansa, olin aivan otettu, toisella oli tummat häpykarvat ja toisella vaaleammat, häpyhuulet ihanasti näkyvissä ja vähän punehtuneet kiihotuksesta.

      Eivät tytöt malttaneet kauaa siinä olla, kun he lähtivät uimaan, lähdin heidän peräänsä hiljaa kävelemään, niin että kullini ehti siinä kävellessä nousta ihanan terhakkaana kovaan seisontaan. Tytöt känntyivät katsomaan, kun tulin laiturin päähän ja aloin laskeutua portaita alemmas. Tytöt taisivat mennä vähän hämilleen ja minun piti vähän heitä rauhoittaa siitä ja sanoin, ettehän te vuorostaan pahastu, että minun kaluni alkoi seistä näin kovana, teillä on niin ihanat kiihottavat pillut, että ei sille mitään voinut, eikä tarvitse ujostella, saatte katsella minun kaluani ihan vapaasti, eikös se vähän anna nautintoakin, katsella miehen kovana seisovaa kalua. Viipyilin siinä matalassa, että tytöt saivat katsella minua rauhassa ja ennen kaikkea kaluani. Sanoin sitten, että emme ole vielä esittäytyneetkään, minä olen Pekka. Kirsti sanoi tuo tyttö, jolla oli tummemmat häpykarvat ja Pirjo sanoi tuo toinen tyttö, jolla oli vaaleammat häpykarvat. Ihanaa, nyt me tiedämme jo toistemme nimet ja tiedämme vähän muutakin toisistamme, kiva kun teidät voi erottaa toisistanne teidän häpykarvojen väristäkin, ei mene sekaisin tunnistus.

      Tytöt naurahtivat ja tulivat lähemmäs, että sain nähdä heidän pillunsa karvoituksen ja värin, paneeko miehet merkille noin tarkasti naisten pillut, kysyi Pirjo hymyillen ja vastasin, että kyllä nuo naisten suloiset värkit ovat niin kiinnostavia ja suorastaan innostavia, että ne haluaa muistaa hyvin yksityiskohtaisesti. Olen aika otettu, että uskaltauduitte riisuuntumaan minun nähden, se osoittaa valtavaa luottamusta ja rohkeutta.

    • Anonyymi

      Kiitos sanoivat tytöt ja tulivat ja antoivat kumpikin vuorollaan suukon. Sehän tuntui hyvältä, mutta mistä hyvästä minä suukon sain teiltä. Siitä hyvästä, että sun kanssa tuntuu niin vapaalta, voi puhua ihan mistä tahansa ujostelematta. Kävin uimassa pienen lenkin ja tytöt tulivat uimaan vierelleni, tuntuu niin hyvältä uida, vesi on niin ihanan sopivaa ja virkistävää, sanoi Kirsti. Lähdetäänkö välillä saunaan, sanoin ja niin me menimme, eivätkä tytöt enää lainkaan ujostelleen. Istuutuivat siihen molemmille puolilleni ja antoivat minun rauhassa ihastella kaikkea kauneuttaan, eivät yrittäneet peitellä mitään, päinvastoin, pitivät jalkojaan vähän levällään, että sain nauttia heidän sulojensa katselmisesta. Voi että te olette niin suloisia, sanoin ja kiedoin käteni heidän vyötärönsä ympärille, kiitos että tulitte vieraisille. Tytöt sanoivat, että kiitos että saatiin tulla, sinäkin olet niin ihanan kiihottava, pillu ihan kostuu.

      Kiitos, se oli kauniisti sanottu ja sen kuullessan tytöt antivat minulle suukon ensin poskelle ja sitten suoraan suulle ja nyt se oli paljon pidempi, kuin tuolla järvessä. Nostin vähän käsiäni ja aloin hyväillä kädelläni Pirjon ja Kirstin toista rintaa, he eivät ottaneet kättäni pois, vaan tuntuivat nauttivan hyväilystä. Nyt otin molemmat käteni käyttöön ja käännyin Kirstin puoleen ja panin toisen käteni Kirstin selän taakse ja toisella kädelläni aloin hyväillä hänen rintojansa vuorotellen, tunsin kuinka Kirstin rinnat kiinteytyivät entisestään ja sitten aloin imeä noita suloisia nännejä vuorotellen. Kirstin nännit paisuivat ja kovetuivat ihanasti; suutelin Kirstiä kiihkeästi ja tunsin kuinka innokkaana hän vastasi suudelmaani.

      Sitten käännyin Pirjon puoleen ja aloin hyväillä henen rintojaan vuorotellen ja imeä hänen nännejään vuorotellen ja oli niin ihana todeta, kuinka Pirjonkin rinnat kiihottuivat ihanasti. Hyväilin Pirjon selkää ja vatsaa ja lähestyin hyväilyssäni Pirjon häpykukkulaa, mutta ensin hyväilin hänen reisiään sisäpinnalta ja Pirjo levitti jalkojaan ja sitten vasta asetin käteni Pirjon häpyvakoon ja upotin pari sormeani sinne ja aloin hyväillä Pirjon pimpsukkaa sormin. Todellakin Pirjon pimsukka oli jo alkanut ihanasti kostua ja kostui nopeasti lisää ja Pirjo huokaili, että tuntuu niin hyvältä. Samalla suutelin häntä ja imin välillä hänen rintojaan.

      Sitten käännyin taas vuorostaan Kirstin puoleen ja jatkoin hänenkin hyväilyään, hyväilin selkää ja vatsaa ja reisien sisäpintaa ja lopulta asetin käteni Kirstin pimsukkaan ja tunsin, että Kirstin pimpsukka oli jo kostunut ihanasti ja Kirsti levitti jalkojaan, että sain kunnolla hyväillä hänen pimpsukkaansa. Aah, miten ihania ja suloisia te olette; mennään tuonne takkahuoneeseen, täällä on vähän liian kuuma. Niinpä me menimme, tytöt tulivat perässä ja sanoin, että käykää tuohon selälleen, niin jatkan teidän hyväilemistä. Hetken vielä hyväilin heidän pillujaan kädelläni ja sitten nostin Kirstin jalat ylös ja aloin nuolla Kirstin suloisen ihanaa nuorta pillua, voi miten se kiihottui ja kostuikaan ihanasti. Sitten nostin Pirjon jalat ylös ja aloin nuolla Pirjon nuorta suloista pillua ja se tuntui niin ihanalta ja kiihottavalta. Kullini tuntui seisovan niin kovana, niin kovana ja komeana.

      Asetuin sitten Pirjon lantion alapuolelle ja Pirjo otti jalkojensa polvitaipeista kiinni ja piti niitä ylhäällä ja levällään. Aloin varovasti sovitella kulliani sinne Pirjon pilluun, leviin vähän noita häpyhuulia ja tunsin tuon Pirjon pillun ihanan kosteuden ja työnsin varovasti lisää sinne sisälle. Vähän tiukkuutta oli aluksi, mutta sitten Pirjon pillu antoi periksi ja annoin kullini liukua kokonaan sinne sisälle. Aloin työnnellä rauhallisin työnnöin kulliani edestakaisin Pirjon pillussa, kumarruin suutelemaan Pirjoa ja kuiskasin, tuntuu niin hyvältä, niin ihanalta. Hetken työntelin rauhallisin työnnöin ja vedoin Pirjon pillussa ja sitten siirryin Kirsin lantion alapuolelle ja levitin vähän Kirstin häpyhuulia ja ohjasin kullini sinne sisälle. Yhtä varovasti aloin työntää kulliani sinne syvemmälle ja tunsin samoin vähän tiukkuutta, mutta tuo kostea ja kiihottunut pillu avautui ja kullini liukui sinne kokonaan sisään. Aloin rauhallisin työnnöin työnnellä Kirstin pillussa ja kun kumarruin suutelemaan Kirstiä, kuiskasin hänellekin, että sinulla on ihana pillu, tuntuu niin hyvältä.

      Ajattelin, että ompas nyt ihana päivä, kun saa taas tutustua uusiin suloisiin naisiin ja ihaniin pilluihin. Jatkoin työntämistä ja välillä vaihdoin pilluja, vuoroin Pirjon pillua nussin ja välillä Kirstin pillua ja nuo pillut tuntuivat aina vain ihanimmilta ja liukkaammilta ja sain jo alkaa työnnellä jo kunnolla ja nuo pillut ottivat minun kullini niin ihanan tiukasti syleilyynsä, se tuntui aivan ihanalta ja makealta. Kirsti ja Pirjo tuntuivat myös nauttivan jo joka työnnöstä, he huokailivat nautinnosta ja ilosta. Nuo nuorten naisten vartalot tuntuivat olevan ihanan kiihotuksen vallassa ja minä olin tietysti aivan onneni kukkuloilla.

    • Anonyymi

      Hyvin ja selkeästi kirjoitettu. Ehkäpä tarina menee liian pitkäksi...

    • Anonyymi

      Nuo nuoret naiset kiihottuivat aivan haltioissaan kohti sitä lopullista huipentumaa. Niinpä Pirjo laukesi ensin ja sitten kun siirryin Kirstiä nussimaan, hänkin laukesi.

      Otin pois kaluni ja asetuin lepäämään tyttöjen keskelle, jotka nyt sitten saivat myös levätä tuosta koituksesta. Olimme hetken siinä ja menimme sitten uimaan ja kun tulimme uimasta ja tytöt menivät saunaan, sanoin, että haen vähän jotain juomista ja pientä purtavaa ja tuon ne tänne laiturin pöydälle. Sitten tytöt tulivat halukkaasti nauttimaan virvokkeita, kyllä juoma maistui meille kaikille tuon 'jumpan' jälkeen.

      Kävimme sen jälkeen vielä uimassa ja sitten annoin tytöille pyyhkeet ja sen jälkeen pukivat päällensä ja valmistautuivat jatkamaan matkaansa. Tytöt tulivat vielä halaamaan ja suutelemaan minua lähtiäisiksi. Sanoin heille, että tulkaa pian uudestaan, oli niin ihanaa saada tutustua teihin oikein kunnolla; tytöt sanoivat, että tullaan varmasti, oli niin ihanaa.

    • Anonyymi

      Päivä kului iltaan ja menin nukkumaan. Nukuin sikeästi ja heräsin aamulla hyvin levänneenä ja valmiina uusiin seikkailuihin, vaikken tiennyt ollenkaan, että millaisia seikkailuja voisi tulla. Söin aamiaisen ja panin saunan kiukaan alle tulet ja sitten jäin mökkiin sisälle lueskelemaan ja katsomaan sateen hiljaista virtaa ja kuinka järven pintaan sade jätti pieniä renkaita, kun pisarat saavuttivat veden pinnan. Ajattelin, että kyllähän sitä voi uimassa ja saunassa käydä, vaikkei muuten mikään ulkoilupäivä olekaan.

      Sitten mökkipolkua näkyi kaksi sateenvarjoa ja ihmettelin, että kukas nyt on lähtenyt liikkeelle näin sateessa. Taitaa olla tärkeät asiaa, kun sateessa on lähdetty vierailemaan meillä. Terassille tullessaan nuo sateenvarjot menivät kiinni ja näin heidän kasvonsa, kun he alkoivat riisua sadetakkiaan ja saappaitaan. Anni tuolta mansikkatilalta ja hänen sisarensa Emmi tulivat kylään ja rasia mansikoita mukanaan. Oveen koputettiin ja nuo nuoret naiset astuivat tupaan, tervehtivät iloisesti ja sanoivat, että tultiin nyt keskellä päivää kylään, kun sateella ei mansikkapellolle pääse, nämä noukittii sulle eilisiltana. Kiitos, onpa hyvännäköisiä mansikoita ja ihanan näköisiä ovat tuojatkin; tervetuloa, onpa kiva, että tulitte, täällä onkin ollut vähän orpo olo, kun ei ole ketään muita.

      Anni tuli luokseni ja antoi pitkän suudelmaan minulle ja sanoi, että tässä on nyt sisareni Emmi, josta puhuin, vaikka olettehan te tavanneet siellä meillä, kun olette hakeneet mansikuita j muita tuotteita meiltä. Olemme toki, sanoin ja jatkoin, ihanaa Emmi, että tulit. Kävin lisäämässä saunan pesään puita ja tulin takaisin mökille ja aloimme pelata ristiseiskaa. Hävisin aika usein, Annilla ja Emmillä tuntui olevan parempi tuuri ja sanoinkin taas hävittyäni yhden pelin, että ompas teillä tännän hyvä tuuri, taidatte olla oikein onnen tyttöjä. Anni sanoi siihen, että toivotaan ainakin, että olisimme sitä, mutta en usko, että sinäkään mikään musta Pekka olet, vaan ehkä sinullakin tänään voittajan olo lopulta ja molemmat tytöt hymyilivät ihanasti.

      Ehdotin sitten, että mitäs jos pelattaisiin räsypokkaa sillä aikaa, kun sauna lämpiää. Mitenkäs sitä pelataan, kysyi Emmi? No, se joka saa huonoimmat kortit, joutuu riisumaan yhden vaatteistaan pois ja sitten kun ei enää ole vaatteita voittaja saa määrätä, mitä hävinneen pitää tehdä. Okei sanoivat naiset ja rupesin jakamaan kortteja, nostaa ei saanut, vaan niillä korteilla piti pelata, jotka jaossa sai. Emma voitti eka pelin ja minä tietysti huonolla tuurillani hävisin ja jouduin heittämään paitani pois ja ajttelin, että ei mitään, onhan minulla vielä shortsit ja pikkuhousut sentään jalassa. Tytöilla oli tietysti enemmän vaatetta päällä, kun olivat sateessa tulleet. Anni hävisi seuraavan pelin ja hän tietysti aloitti riisumalla sukkansa. Jatkoimme peliä ja Emmakin hävisi seuraavan pelin ja riisyi myös sukkansa. Minä hävisin taas seuraavan pelin ja riisuin shortsini. Nyt sitten sain hyviä kortteja peräjälkeen ja Anni riisui hävittyään puseronsa, hänellä oli seksikkäät rintsikat, pitsireunaiset ja melkein läpinäkyvät, musta-valkoisin kuvioin, alhaalla musta raita ja ylhäällä ohut valkoinen melkein harsomainen kangas. Anni hävisi taas seuraavan pelin ja riisui nuo pitkät housunsa. Hänellä oli myös samaan kuosiin nuo pikkuhousut, kuin nuo rintsikatkin, joten alkoi jo vähän kuumottaa minua, mutta ei se mitään. Nyt sitten vuorostani minä hävisin pelin ja jouduin riisumaan shortsini.

      Siinä me istuimme kulmasohvan laitamilla ja alkoi minulla pikkuhousut jo vähän pullistelemaan. Anni ja Emmi huomasivat asian ja Anni sanoi, että pitää nyt kyllä auttaa Pekkaa, että hän pääsee pinteestä, alkaa pikkuhourut näköjään jo kiristämään. Peli jatkui ja nyt Emmi alkoi vuorostaan hävitä ja hän riisui ensin nuo pitkät housunsa ja kun hän hävisi uudellen, hän vasta riisui puseronsa ja Emmillä oli niin seksikkäät alusasut, että minulla alkoi kyllä jo kovasti ahistamaan pikkuhousuissani. Silti jatkoimme peliä ja kas kummaa, Anni hävisi taas vuorostaan ja nyt hän riisui rintsikkansa ja nuo terhakat nuoret rinnat saivat oloni pikkuhousuissa entistä tukalammaksi. Kun sitten Emmikin hävisi ja hän riisui rintsikkansa, aloin olla aivan kuumissani, ihanat, suloiset kiinteät nuoret Emmin rinnat olivat vastustamattoman puoleensa vetävät ja olisin halunnut oikopäätä alkaa niitä hyväillä, mutta peli oli kesken.

      Nyt olikin jännittävät hetket, että kuka nyt seuraavaksi häviää, kun meillä kellään ei ollut kuin se yksi ainoa vaateriepu yllämme, aloin jo toivoa, että häviäisin, että olo tuolla housuissa vähän helpottaisi. Ei siinä kuitenkaan niin käynyt, Anni hävisi seuraavan pelin ja riisui pikkarinsa ja vaikka olin noihin Annin suloihin jo hyvinkin tutustunut, kyllä se vain lisäsi yhä sitä painetta housuissani ja haluani ruveta hyväilemään noita suloja. Vielä jouduin odottamaan, koska Emmi hävisi seuraavan pelin ja vähän ujostellen riisui pikkarinsa. Voi että Emminkin pimpsukka oli niin ihana, niin kiihottava.

    • Anonyymi

      Lopulta pääsi helpotuken huokaus ja hävisin pelin ja Emmi halusi riisua minun pikkuhousuni. Nostin pyllyäni ja Emmi tarttui pikkuhousuihini ja veti ne pois jalastani ja silloin tuo minun kaluni pääsi ihanaan vapauteen ja törähti pystyy niin kovana ja pitkänä ja paksuna, että Emmi suorastaan jäi hetkeksi ihastelemaan näkemäänsä ja vasta hetken päästä hän malttoi ottaa pikkuhousuni kokokaan pois jaloista ja nostin jalkojani, että hän sai ne pois ja heitti sohvalle.

      Kysyin tytöiltä, että jatketaanko vielä peliä, vai jatketaanko jo muutoin? Tytöt sanoivat, että jatketaan vielä peliä; nyt siis voittaja saa määrätä, mitä hävinnyt joutuu tekemään ja tietenkin sen pitää liittyä nyt tähän tilanteeseen. Niinpä Emmi jakoi kortit ja nyt minä sitten taas voitin ja Anni hävisi pelin. Minä määräsin, että Annin pitää suudella minua intohimoisesti. Seuraavan pelin Anni voitti ja Emmi hävisi ja nyt Anni määräsi, että Emmin pitää suudella minua intohimoisesti. Emmi tuli viereeni ja suuteli minua, mutta Anni sanoi, että tuo ei kelpaa, eihän siinä ollut mitään intohimoa. Niinpä Emmi yritti uudestaan ja nyt minä sitten yrityin auttaa häntä siinä. Nyt se menikin paremmin ja Emmi sanoi, että se tuntui hyvältä. Peli jatkui ja minä voitin taas ja Emmi hävisi nyt ja kun sitten sanoin, että Emmin pitää imeä kulliani, niin Emmi kieltäytyi ja sanoi, että en kyllä ime, joten sanoin, että sitten Annin pitää tehdä se. Tottakai oli oikeus kieltäytyä sellaisesta, jota ei halunnut tai johon ei ollut rohkeutta. Anni olikin innokas hän otti kullini molempiin käsiinsä ja pisti sen varovasti suuhuni ja alkoi hyväillä sitä suullaan, ensin vain vähän ja sitten hän uskaltautui jo panemaan sen syvemmälle suuhuni. Kiihotuin tietysti lisää, mutta sanoin hetken päästä, ettei enempää, se riittää. Sitten peli jatkui ja minä hävisin ja Emmi voitti ja Emmi määräsi, että minun pitäää hyväillä ja imeä Annin rintoja ja mikäs sen ihanampi palkinto häviämisestä, tein sen oikein halukkaasti ja Annin rinnat kiinteytyivät ja nännit kovetuivat ja paisuivat.

      Jatkoimme vielä peliä ja Emmi voitti taas ja minä hävisin taas ja nyt Emmi määräsi, että minun pitää hyväillä hänen rintojaan ja imeä niitä. Siitä määräyksestä olin aivan otettu, oli aivan ihanaa saada koskettaa Emmin rintoja ja hyväillä niitä ja imeä niitä. Aluksi tuntui, että Emmi vähän jännitti, mutta sitten tuo mielihyvä laukaisi jännityksen ja sain tuntea Emmin rintojen kiihottuvan ihanasti ja myös oman kullini tulevan aivan kuumotusta täyteen; odotti että pääsisi noihin ihaniin pilluihin pikaisesti. Emmin hyvä tuuri jatkui ja minunkin, sillä Emmi määräsi taas, että minun pitää hyväillä Annin pillua ja nuolla sitä. Kiitos Emmi, olipa ihana tehtävä, sanoin ja asetuin Annin jalkoväliin ja Anni levitti jalkansa ja sanoi myös, että kiitos Emmi, tämä tuntuu niin ihanalta, kun hyväilin häen pilluansa ensin sormin ja sitten lopulta kieleni nuoli häen pilluansa innokkaana. Anni huokaili, että tuntuu niin ihanan kiihottavalta.

      Sitten Anni voitti ja minä taas hävisin ja nyt Anni sitten määräsi minut hyväilemään Emmin pillua ja nuolemaan sitä. Kun aloin hyväillä Emmin pillua sormin, niin Emmi kuiskasi minulle, että mä en ole koskaan ollut miehen kanssa, olethan hellä ja sanoin, että olen toki. Kun sitten aloin nuolla Emmin pillua, Emmi kiihottui ja kostui ihanasti ja huokaili, että tekee kyllä hyvää. Lopuksi kysyin, että onko nyt aika jo lopettaa peli ja nuo nuoret naiset sanoivat, että joo, me halutaan suo niin kovasti, ettei me enää tarvita siihen mitään kortteja. Niinpä aloin nyt uudestaan suudella Emmiä ja Annia vuorotellen, samalla kun käteni hyväilivät heidän häpyvakoaan,

      Lopulta Anni oli niin valmis, niin valmis, kuin nainen vain voi olla ja sanoi, että tule jo mun sisälle ja hän istui siinä sohvan reunalla ja minä asetuin hänen jalkojensa väliin polvilleni ja ohjasin kullini sinna Anni pimpsukkaan sisälle. Annin pillu oli niin kiihottunut ja kostea, että tuntui aivan ihanalta työntää kullini kokonaan sinne. Anni huokaili tyytyväisenä ja kuiskaili, se on niin ihanaa, niin ihanaa, voi rakas Pekka, se on niin ihanaa. Työntelin siinä innokkaana, kunnes Anni sanoi, että Emmikin tarvitsee tätä ja siirryin Emmin jalkojen väliin ja aloin varovasti työntää kulliani sinne Emmin koskemattomaan pilluun. Hiljaa painoin kulliani sinne ja tunsin vähän vastusta, Emmin immenkalvo pani vähän vastaan; sanoin Emmille, että tämä eka kerta voi vähän sattua, sulla on immenkalvo vielä ehjänä. Työnsin vähän lisää ja Emmin immenkalvo antoi periksi ja hiljaa työnsin kullini kokonaan hänen pilluunsa.

      Hiljaa vedin kulliani pois ja työnsin rauhallisesti sitä uudelleen hänen pilluunsa ja näin Emmin kasvoista, että taisi vähän tuntua. Jatkoin sitä rauhallista työntämistä ja poisvetämistä, kunnes tuntui siltä, että kipu hellitti ja Emmi huokasi, että enää ei satu. En kuitenkaan lisännyt vauhtia, vaan jatkoin noita rauhallisia työntöjä ja ulos vetoja, kunnes vedin kullini pois ja sanoin, että saat vähän levätä.

    • Anonyymi

      Siirryin Annin pilluun takaisin ja Anni tuntui kiihottuvan siitä, kun hän sai katsella, kun nussin Emmiä ja kun aloitin työnnöt Anni pillussa, Anni sanoikin, että ihanaa, että Emmikin pääsee nyt tyydyttämään seksitarpeensa, ei tarvi enää tästä lähin vain haaveilla, vaan saa kunnolla tyydytystä, kun asummekin niin lähellä, että on helppo käydä täällä. Sanoin Annille, että nousepa polvillesi sohvan päälle ja nojaa siihen selkänojaan niin, että sinun pillusi on hyvin esillä, niin nussin sinua takaapäin. Anni siirtyi siihen ja itse asetuin hänen taaksensa ja oli mukava välillä nussia häntä niin. Leviin käsin hänen häpyvakonsa ja ohjasin kullini sinne sisälle ja samalla pidin kiinni Annin lantiosta, kun työnsin kulliani hänen pilluunsa. Annin pilluun voin jo työntää reippaasti, Annin pillu oli jo tottunut kulliini ja häen emättimensä laajeni sopivaksi, vaikka se toki tuntuii vieläkin ihanan tiukalta.

      Emmi katseli kullini työntymistä Annin pilluun ja tuntui, että se kiihotti Emmiä entisestään ja kun sitten vaihdoin taas kullini Emmin pilluun, tuntui, että Emmin pillu otti nyt kullini vastaan ihanan kosteana ja ihanan tiukkana ja Emmi ei enää tuntenut lainkaan kipua, vaan tuo nautinto alkoi vallata Emmin olemuksen. Emmikin halusi kokeilla tuota Annin asentoa ja nousi polvilleen sohvan päälle ja kumartui sohvan selkänojan varaan ja levitti jalkansa ja levitin Emminkin häpyhuulet ja ohjasin kullini sinne sisälle ja Emmi sanoi, että hyvältä tuntuu ja aloin pikku hiljaa työnnellä reippaammin, jotta Emmikin saisi kunnolla kiihottua kohti sitä ensimmäistä orgasmia miehen kanssa.

      Vielä palasin tyydyttämään Annin pillua tuossa sohvalla ja Anni tuntui olevan jo lähellä orgasmia ja Anni sai orgasmin ihanasti, häen koko olemuksensa alkoi rentoutua ja vedin kullini pois hänen pillustaan. Nyt palasin taas Emmin luo ja kun pitelin häntä vyötäröltä kiinni ja kullini antoi hänen pillulleen nautintoa ja kiihotusta, hänkin alkoi lähestyä orgasmin huippua ja laukesi ihanasti.

      Istuuduimme hetkeksi sohvalle ja molemmat naiset suutelivat vuorollaan minua ja kertoivat, että se oli ihanaa. Emmi sanoi, että vihdoinkin saa kokea oikeaa seksinautintoa miehen kanssa, ihana sadepäivä. Anni totesi, että eikös ollut ihanaa, että tultiin tänne Pekan hoitoon. Lähdimme sitten saunaan ja kävimme uimassa samalla. Viivyimme pitkän tovin saunareissulla ja uimassa, sateella oli kiva käydä uimassa, kun sai sitten mennä saunaan lämpimään; tuntui hyvältä. Laitoin tytöille pientä purtavaa ja heillä ei ollut mitään kiirettä lähteä pois. He menivät makuuhuoneeseen sängyn päälle lepäilemään vatsalleen ja jonkun ajan päästä menin heidän seurakseen sinne. He olivat panneet jonkun elokuvan tulemaan ja olivat poikittain meidän leveällä sängyllä ja katselivat sitä.

      Kun he olivat siinä alastomina vatsallaan, aloin hyväillä heidän selkäänsä. Aloitin Annista ja hyväilin häntä ja hyväilin noita pakaroita ja jalkoja ja kun hyväilin Annin reisien sisäpintaa Anni levitti vähän jalkojaan ja hyväilin vähän hänen häpyäänkin ja Emmi vilkaisi minua ja totesi, Pekalla seisoo taas. Siirryin hyväilemään Emmin selkää ja pakaroita ja jalkoja, otin vähän välillä öljyä käsiini; öljyä, joka tuo hyvää oloa ja mielihyvää. Kun hyväilin Emmin reisien sisäpintaa, Emmikin levitti jalkojaan ja aloin innostua taas, kun näin molempien tyttöjen, aikuisten tyttöjen kiihottavat pillut. Asetuin Emmin taakse, niin että voin ohjata kullini Emmin kiihottuneeseen pilluun, jota olin hyväillyt öljyisin käsin jo jonkun aikaa, että tunsin kuinka Emmin pillu kostui ja kiihottui. Avasin Emmin pillun ja ohjasin kovana seisovan kullini sinne sisälle ja Emmi nosti vähän pyllyään ylös, kun ensimmäinen työntöni meni hänen sisälleen ja siinä olikin hyvä työnnellä. Hyväilin samalla Emmin pakaroita ja selkää ja välillä kumarruin hyväilemään hänen rintojaan, kun Emmi nosti vartaloaan sen verran, että käteni mahtuivat kunnolla hyväilemään hänen rintojaan kunnolla.

      Nyt vaihdoin välillä Annin pilluun, kun Anni tuntui olevan kovin kuumana ja kosteana, kullini tuntui painuvan sinne, kuin kotiinsa, no olihan se tavallaan jo minun kullini koti ja työntelin samalla, kun naiset katselivat elokuvaa, vaikka välillä he vilkaisivat taakseen, nähdäkseen minun nussimiseni. Hyväilin Annin pakaroita ja selkää ja Annikin nosti vartaloaan, että voin ottaa hänen rintansa käsiini ja hyväillä niitä. Anni laukesi nautinnollisesti tuon elokuvan musiikin säestyksellä ja sitten siirryin taas Emmin pilluun ja tunsin kuinka Emmi ja minä aloimme tulla lähemmäs orgasmia ja yritin säätää omaa orgasmiani siihen samaan hetkeen, kun Emmikin saisi orgasmin. Siinä me molemmat laukesimme ja minun siemensyöksyni valui sinne Emmin emättimeen ja Emmi huokasi onnesta, mä sain Pekan laukeamaan mun pillussa.

      Jäin hetkeksi katsomaan tuota elokuvan loppukohtausta ja sitten lähdimme taas saunaan ja uimaan. Nuo sisarukset oli nyt kunnolla tyydytettty ja kun he lopulta suuntasivat kotiin, sadekin oli lakannut ja he olivat onnellisia ja tyytyväisiä.

    • Anonyymi

      Menin vielä saunomaan ja uimaan ja sitten olinkin jo aika väsyksissä, olihan tässä päivässä ollut jo mukavaa naimista kylliksi. Iltapalan jälkeen menin sänkyyn ja nukahdin melkein heti.

      Aamulla heräsin paistettujen munien ja kahvin tuoksuun ja pullien tuoksuun ja ajattelin, että onko Riikka tullut ja kun sitten menin katsomaan, niin siellä oli Riikan sisko Irene. Irene sanoi, että herätinkö sinut ja vastasin, että et, vaan tuo tuoksu tuli keittiöstä nenääni ja heräsin siihen. Milloin sinä olet tullut? Irene vastasi, että tulin illalla myöhään ja kun hiivin hiljaa tänne valottomaan mökkiin, olit jo nukkumassa ja hiivin hiljaa yläkertaan nukkumaan. Tule nyt syömään aamiaista. Miten sä olet saanut aikasi kulumaan, kun Riikka soitti, että olet täällä yksinäsi. Vastasin, että on ollut kyllä puuhaa kovastikin sen jälkeen, kun nuo Riikka, Mirja ja Liisa lähtivät, niin järveltä tuli pari ihanaa suloista merenneitoa ja sitten tulivat nuo läheisen maatilan sisarukset käymään. Irene sanoi, että oho, onpas sinulla sitten ollutkin todella makoisat oltavat, kyllåä saat nyt kertoa yksityiskohtaisesti kaikki tapahtumat; saitko ihan koskemattomia nuoria naisia opettaa rakastelemaan? Vastasin, että taisihan siinä niin käydä. Irene sanoi, että taidat olla kyllä todella mielissäsi, mahdankohan minä enää kiinnostaa sinua ollenkaan, kun olet päässyt ihanien neitsyiden makuun. Toki olet minulle yhtä rakas, kuin ennenkin, olet niin ihana ja suloinen ja kiihottava ja on ihana rakastella sinun kanssasi. Kiitos, sanoi Irene ja sitten menimme saunalle ja panin saunan pesään tulet ja samalla siinä odotellessamme kerroin Irenelle noiden nuorten naisten kanssa nussimisesta. Irene halusi tietää, että miltä se tuntui saada kokea välillä noita nuoria naisia ja olivatko naiset innostuneita sinusta; varmaan olivat, kun saivat laueta sinun ihanan, komean kullisi työnnöistä.

      Kun sitten sauna oli sen verran lämmennyt, että oli jo kiva mennä sinne, kävimme ensin pulahtamassa järveen ja minun kertomukseni noiden ihanien nuorten naisten kanssa sai Irenen jo niin kuumaksi, että hetken päästä hän jo sanoi, että nussi minua jo täällä saunassa, rupesi niin tekemään mieli, että pilluni on jo ihan märkä. Laskauduimme lauteilta alas ja Iren asettui vanhasta tottumuksesta lattiealle seisomaan ja kumarsi ylävartalonsa keskilauteelle ja jalat suorana, hän levitti jalkojaan ja kun sitten vähän kokeilin Irenen pillua, hän todellakin oli jo märkänä.

      Nuolin sitä kuitenkin ensin vähän ja Irene huokaili, että tuntuu niin hyvältä ja kiihottavalta ja kun sitten avasin sormin hänen häpyhuuliaan ja työnsin kovana seisovan kullini sinne sisälle, Irene oli aivan innoissaan ja sanoi, että tätä mä olen todella odottanut jo monta päivää. Irene todellakin oli puutteessa ja hän kiihottui nopeasti ja eikä mennyt kauaa, kun hän laukesi orgasmiin. Vedin kullini pois ja Irene sanoi, että voidaan nussia sitten uudelleen, niin saat sinäkin kunnon orgasmin. Tämä teki niin hyvää, sanoi Irene vielä lopuksi, nyt on ihana saunoa ja uida, kun on suurin tarve tyydytetty ainakin vähäksi aikaa. Kävimme uimassa ja istuskelimme välillä saunassa ja sitten menimme laiturille, kun aurinko taas paistoi lämpimästi, kyllä kesä on ihanaa aikaa, ajattelin ja sanoin sen ääneen ja Irene sanoi, että niin on, voi nauttia mökillä olosta ja uimisesta ja kaikesta ihanasta.

      Olimme siinä laiturin penkillä istumassa alasti, kun vene lähestyi meidän laituriamme ja Irene kysyi, että tunnetko nuo kaksi naista, jotka tulevat kohti meidän laituria. Vastasin, että he ovat juuri ne ihanat merenneidot, jotka kävivät täällä aiemmin tutustumassa, olemme siis jo vanhoja tuttuja. Tytöt nousivat laiturille ja kun he tervehdyksen jälkeen huomasivat Irenen, he kysyivät, että voidaanko me tulla? Sanoin heille, että tervetuloa ja esittelin heille Irenen ja Irene sanoi, että Pekka kertoi teistä jo minulle, ihanaa, että tulitte, Pekka oli aivan haltioissaan teistä; Pekka kertoi kuinka ihania te olitte. Nyt me voidaan nauttia Pekasta kolmisin, eiks vaan? Tytöt vastasivat, että kiitos, oikeastaan me sen takia tultiin, kun alkoi tehdä taas mieli Pekan ja he eivät jatkaneet, niin Irene sanoi, että Pekan kullia, se on selvä, niin minunkin alkoi tehdä mieli ja tulin käymään täällä ja vähän jo sainkin purettua paineita saunassa Pekan kanssa. Pekka tosin säästi teillekin, että Pekka on kyllä vielä tarpeessa. Me kolme kyllä annetaankin Pekalle oikein kunnon kyytiä väsyksiin asti. Oho, onpas ihania lupauksia, sanoin ja tytöt alkoivat riisuutua. Kun Irene näki tytöt alasti, niin hän sanoi, nyt en ihmettele, että Pekka ihastui teihin, te olette niin ihania, varmasti Pekan mieleen.

      Tytöt suutelivat minua ja halasin heitä kunnolla, eikä kullini enää tahtonut pysyä aloillaan, vaan nousi terhakasti pystyyn. Ihanaa, sanoivat tytöt yhteen ääneen.

    • Anonyymi

      Irenekin huomasi minun kullini nouseen kovaan seisontaan ja sanoi, että jopas Pekan kulli innostui teistä tytöt. Käydään nyt ensin uimassa ja sitten mennään saunaan, mä haluan katsoa, kun Pekka nussii teitä, se kiihottaa niin kovasti, taitaa teilläkin jo alkaa pillu kostua. Pirjo ja Kirsti sanoivat yhteen ääneen, että kyllä alkaa kostua, me niin innostuttiin Pekasta viimeksi. Irene jatkoi siihen, että teitä panettaa varmasti kovasti, nuorena on niin kovat halut. Pekka on niin ihana, jatkoi Irene, vasmasti saatte taas kunnon tyydytystä, ei tarvitse puutteessa kotiin lähteä.

      Menimme kaikki uimaan ja Pirjo ja Kirsti vuorotellen ottivat kullini käteen ja sanoivat, että ompa se kovana. Sen jälkeen menimme hetkeksi löylyyn, mutta minä olin siellä vain hetken ja tulin alas lattialle seisomaan ja siitä aloin nuolla Pirjon ja Kirstin pilluja vuorotellen, kun he istuivat vielä lauteella; ihanat pillut huokailin onnessani ja siirryin sitten nuolemaan Irenenkin pillua ja huokasin, että Irenelläkin on niin ihana pillu. Hetken kuluttua Irene sanoi, että mennään jo tonne takkahuoneeseen, että Pekka saa nussia teitä, Pekka on niin innoissaan teistä, enkä ihmettele. Pekka aina innostuu kovasti uusista naisista ja ihastuu niin valtavasti ihaniin uusiin pilluihin, joita saa maistaa eka kerran.

      Siirryimme takkahuoneen leveälle sängylle, johon Irene halusi istua keskelle, että hän näkee hyvin, kun nussin noita nuoria naisia. Pirjo ja Kirsti menivät Irenen kummallekin puolelle selälleen ja menin ensin Pirjon päälle vain suudellakseni ja imeäkseni hänen rintojaan, joten olin siinä vain vielä kontallani ja sen jälkeen menin samaan asentoon Kirstin päälle ja suutelimme ja imin ja hyväilin Kirstinkin rintoja. Sitten vasta asetuin PIrjon pyllyn alapuolelle istumaan ja nostin Pirjon jalat ylös, jotta Irene saa nauttia katselemisesta, kun nussin noita nuoria naisia.

      Avasin Pirjon häpyhuulet ja aloin työntää kulliani sinne sisälle, Pirjo huokasi onnesta ja sanoi, ihanaa, että saa taas Pekan ihanaa kovaa kalua, Irene näytti nauttivan kullini katselemisesta, kun se liukui edestakaisin Pirjon pillussa. Sitten vaihdoin Kirstin pyllyn alapuolelle ja nostin Kirstin jalat ylös ja avasin Kirstin kostean ja kiihottuneen ja halukkaan pillun ja aloin työnnellä sinne sisälle edestakaisin. Huokailin onnessani, voi että nämä on niin makoisat pillut, ihanat, tuntuu niin ihanalta ja makoisalta. Irene tuntui kiihottuvan katselemisesta ja sanoi, eikö ole ihana todella nussia nuoria tiukkoja pilluja ja enhän minä voinut kuin myöntää.

      Irenekin halusi nyt osansa vielä uudestaan ja asettui samaan asentoon ja nostin Irenen jalat ylös ja avasin Irenen pillun ja aloin työnnellä edestakaisin; niin kiihottunut, niin ihanan kostea, niin makea; huokasin, että ompas Irenen pillu todella makoisa tänään. Tytöt katselivat vuorostaan, kun kullini työntyi Irenen pillussa edes takas. Hetken päästä sanoin, että voisitte käydä vatsallenne tähän, niin voin nussia teitä takaa päin siinä. Naiset tekivät työtä käskettyä ja avasin ensin vähän Pirjon jalkoja ja asetuin siihen hänen jalkojensa päälle polvieni varaan ja avasin Pirjon häpyhuulet ja ohjasin kullini sinne sisälle ja aloin työnnellä innoissani, naiset saivat katsella minun työntöjäni edessään olevasta isosta peilistä. Sain samalla hyväillä Pirjon pakaroita ja selkää ja Pirjo vähän nosti pyllyään ylös, että kullini pääsi kunnolla sinne sisälle.

      Sitten asetuin Kirstin taakse ja ohjasin kullini Kirstin ihanaan pilluun ja aloin työnnellä miehuuteni innolla, ai että se tuntui ihanalta, Kirstikin nosti pyllyään vähän ylös, että sain kullini sinne paremmin kokonaan, kun pillu oli silloin hyvin esillä.

      Vielä oli vuoross Irene ja asetuin hänenkin taaksensa ja ohjasin kullini hänen pilluunsa ja aloin työnnellä oikein nautinnolla niin, että kuului vain pieni lätinä, kun minun lantioni sisään työnnössä osui Irenen pakaroihin. Ireneä nussiessani ei ollut mitään pidäkkeitä, vaan annoin mennä ihanan oman rytmini mukaan ja Irene vain huokaili, ihanaa Pekka rakas, ihanaa, mulla on ollut sun kullia niin ikävä.

      Lopuksi pyysin tyttöjä asettumaan selälleen ja sanoin, että nyt tulee loppuhuipennus ja asetuin Pirjon päälle kunnolla ja ohjasin kovan kullini hänen pilluunsa ja aloin siinä työntää, nousta ja laskea kullini antamaa nautintoa kunnolla Pirjolle. Samalla sain hyväillä hänen rintojaan ja imeä nännejä ja suudella Pirjoa ja tuntea Pirjon intohimoiset suudelmat ja Pirjon kiihottumisen kohti orgasmin huippua. Pirjo laukesi aivan ihanasti.

      Sitten asetuin Kirtin päälle ja avasin Kirsin häpyhuulet ja aloin työnnellä Kirstin ihanaan pilluun, niin makoisaan pilluun kulliani, voi mitä nautintoa Kirstin pillu antoikaan minulle ja kun samalla hyväilin Kirstin rintoja ja imin niitä ja välillä suutelin intohimoisesti, Kirstikin tuli orgasmin huippuun ja laukesi ihanasti.

      Sitten oli vuorossa Irene ja Irene otti minut syleilyynsä koko naisen halulla ja tunsin Irenen kiihkon, kun kullini upposi hänen pilluunsa.

    • Anonyymi

      Irene oli niin kuumissaan ja lähellä laukeamista, että en ehtinyt kuin muutaman kymmentä työntöä tehdä ja vähän suudella ja vähän imeä hänen rintojaan, kun Irene laukesi kertakaikkiseen orgasmiin.

      Naiset olivat aivan haltioissaan, kun olivat kaikki kolme saaneet kunnon tyydytystä.

      Jäin siihen lepäilemään naisten kanssa ja nuo tytöt, jotka olivat veneellä tulleet kylään jo toisen kerran olivat uteliaita, kun kuulivat, että Irene oli vaimoni sisko, että miten Pekan vaimo tähän suhtautuu; tietääkö hän näistä. Irene oli minua nopeampi vastaamaan ja hän aloitti selittämään, että Pekan vaimo oikein ehdotti tätä, että me Pekan vaimon siskotkin saataisiin Pekalta tyydytystä, kun meillä ei kellään ollut omaa miestä. Me kaikki innostuttiin siitä kovasti ja ollaan oltu niin kertakaikkisen tyytyväisiä. Pekan vaimo Riikka haluaa usein olla mukana, kun Pekka nussii häen siskojaan. Me kaikki kiihotumme lisää siitä, kun saamme katsella Pekan nussimista muidenkin kanssa. Minäkin olin niin todella kiihottunut, kun sain katsella, kun Pekka nussi teitä kahta ja Pekka oli aivan onnensa kukkuloilla, kun hän sai nussia teidän tiukkoja pilluja; Pekan silmät oikein loistivat onnesta. Riikka on myös sanonut, että Pekka saa nussia aina tarpeessa olevia naisia, jos heitä kohdalle sattuu, kun onhan se ikävää, jos naiset joutuvat olemaan ilman kunnon miehen antamaa tyydytystä.

      Lähdimme sen jälkeen uimaan ja nautittiin saunan leppoisista löylyistä pitkään, eikä kellään ollut mitään kiirettä mihinkään. Irene lähti laittamaan ruokaa välillä ja menimme kaikki syömään.

    • Anonyymi

      Ruokailun jälkeen Irene alkoi tehdä lähtöä mökiltä, kun työt kutsuivat taas. Irene suuteli kiihkeästi ja sanoi: kiitos Pekka, olisi ollut ihanaa olla täällä pidempään, mutta en nyt ehdi. Tulin vain katsomaan, että sulla on täällä kaikki hyvin. Irene sanoi heipat Kirstille ja Pirjollekin ja sanoi, että koittakaa nyt pitää Pekasta huolta jatkossakin, ettei Pekan tarvi olla täällä koko aikaa yksin. Kirsti ja Pirjo vastasivat, että kyllä me käydään Pekkaa hoitamassa tai paremminkin päinvastoin; Pekka hoitaa meitä, se on niin ihanaa.

      Pirjo ja Kirstikin lähtivät ja sanoivat, että pitää lähteä käymään kotimökillä välillä, ettei äiti ala ihmetellä, missä me ollaan. Kirsti kysyi, että tulisitko huomenna meidän mökille, niin meillä olisi sinulle yllätys ja äitikin haluaisi nähdä sinut, kun äidin mielestä me ollaan niin tyytyväisen näkösiä, kun on tultu sun luota. Äiti ei ole se yllätys, vaan ihan muu, mutta saat nähdä sitten. Mielellänihän minä tulen käymään, vastasin ja tytöt kertoivat mikä mökki heidän mökkinsä on tuolla niemen takana; eihän sinne pitkä ole soutaa. Tytöt sanoivat, että voit tulla jo aamusta, me odotetaan suo ja yllätyskin odottaa sinua kovasti, tai pitäisi kai sanoa monikossa.

      Pieni aavistus käväisi mielessä, mutta se unohtui sitten siinä illan aikana, kun vietin aikaa onkien ja uiden ja saunoen. Sain kerätä voimia kaikessa rauhassa huomista varten, koska arvelin, että taidan tarvita voimia huomennakin.

      Heräsin aamulla aikaisin ja aamupalan syötyäni puin päälleni kesäpaidan ja sortsit ja valmistauduin matkaan pieni odotus mielessäni, kun tytöt olivat sanoneet monta yllätystä odottaisi. Soudin rauhallisin ja hiljaisin vedoin niemen päähän ja siitä käännyin sinne puolelle, jonne meidän mökiltä ei lainkaan näe. Helposti löysin tuon tyttöjen kuvaaman mökin ja hiljaa ohjasin veneeni laiturin viereen, jossa oli valmiiksi vierasveneelle kiinnitystolppakin. Heitin veneen kiinnitysköyden lenkin tolpan ympäri ja astelin sitten rantaan, jossa oli ihana kesäkatos tuoleineen ja pöytineen ja jäin siihen istumaan ja odottelemaan, että onkohan täällä edes herätty vielä. Eipä tarvinnut kauaa odottaa, kun sisältä tulivat Kirsti ja Pirjo ja hyppäsivät kaulaani ja sanoivat kiihkeän suudelman lomassa tervetuloa Pekka, rakas ihana Pekka.

      Hetken päästä saunasta tuli uima-asuinen nainen ja tytöt esittelivät hänet äidikseen ja Eilakin toivotti minut tervetulleeksi lämpimästi ja sanoi, että tytöt ovat kertoneet sinusta, ihanaa että tulit, halusin niin nähdä sinut.

      Sitten taas aukeni mökin ovi ja sieltä tuli nuoria naisia bikineissä, yksi, kaksi, kolme, neljä ja viisi naista. Kirsti ja Pirjo alkoivat esitellä heitä minulle; tässä ovat meidän sairaanhoitokoulun kavereitamme, tämä on yllätys, josta kerroimme. He tulivat tänne viettämään kesäpäiviä ja siksi kutsuin sinut tänne, että heilläkin olisi täällä kivaa. Alisa, Emma, Helmi, Julia ja Lilli tulivat tervehtimään minua ja ilmeisesti olivat jotain saaneet kuulla, kun he kaikki tervehtivät minua suudelmalla. Olipas se lämmin tervetulotoivotus, sanoin ja Eilakin antoi minulle suudelman ja sanoi, että minä aivan unohdin hyvät käytöstavat.

      Naiset tuntuivat olevan innoissaan ja Emma sanoi, että aivan ihana yllätys tämä on meillekin, Kirsti ja Pirjo sanoivat, että he järjestävät yllätyksen meille tänään; näin ihanaa yllätystä emme uskaltaneet toivoa.

    • Anonyymi

      Pirjo ja Kirsti riisuivat uimapukunsa ja tulivat sitten riisumaan minut. Paita pois ja shortsit pois ja istuttivat minut pehmoiselle nojatuolille, joka ilmeisesti oli kannettu tuohon katokseen tätä varten. Tuossa tuolissa ei ollut käsinojia ja kun nuo Pirjo ja Kirsti minulle jo tutut naiset ja heidän tutut pillunsa olivat siinä taas minun edessäni, minun kullini alkoi pikku hiljaa nousta. Kun sitten Pirjon ja Kirstin äitikin riisui uimapukunsa ja tuli esittelemään itsensä minun eteeni, kullini oli täydessä kovassa seisonnassa. Eila, tuo tyttöjen äiti tuntui olevan haltioissaan, oi että ompa ihanaa, että saimme Pekan tänne vieraaksi; eipä tytöt suotta kehuneet ja tuli syliini ja suuteli minua. Hänellä oli vielä hyvännäköiset rinnat ja kun vähän otin niitä käsiini ja imin niitä hetken, Eila kysyi, että kelpaanko ja kun sitten vähän kädelläni hyväilin hänen suloista, ihanaa pilluaan, jossa ruskeat häpykarvat olivat vain ihanana kolmiona hänen pillunsa yläpuolella; hän oli ajanut ilmeisesti pois loput. Hän oli jo kosteana ja hänellä oli ihana aika pitkä pillun vako ja nuo ulommat häpyhuulet ihanan paisuneina ja kun hän oli levittänyt jalkansa, tunsin hänen sisemmät häpyhuulet ja kun vähän hyväilin hänen häpykieltään, hän sanoi, aah, miten ihanaa. Mutta hän nousi pois ja sanoi, että nyt täytyy sinulle esitellä nämä sinulle varatut yllätykset, vai olikohan se oikeasti toisinpäin; tytöt taisivat yllättyä enemmän. Aikuisia naisiahan he olivat jo kaikki. Tytöt alkivat riisua bikineitään ja Emma ehti ensin minun syliini istumaan, minä olen Emma, hän sanoi ja suuteli minua. Hänellä oli ihana hoikka vartalo, mutta rinnat olivat ihanan täyteläiset ja pyöreät ja terhakat ja kun sitten otin ne käsiini ja vähän hyväilin niitä ja imin hetken, ne kiinteytyivät ja nännit kovettuivat ja paisuivat. Kun sitten vein käteni hänen ihanaan häpyvakoonsa, joka oli lyhyempi ja häpyhuulet olivat ihanasti esillä ja sisemmät ihanan kutsuvana, kuin kukka esillä myös, Hänellä oli tummat häpykarvat ja muutamalla vedolla hänen pillunsa kostui; innostus tuntui olevan todella käsin kosketeltava.

      Eila näytti ohjaavan noita tyttöjä ja pyysi seuraavaa tulemaan esittelyyn ja Emma nousi sylistäni pois. Alisa tuli syliini seuraavaksi ja hän oli pitkä hoikka tyttö ja hänellä oli terhakat, mutta pienehköt rinnat; hän sanoi, minä olen Aliisa ja minulla on aika pienet rinnat, kelpaankohan minä sinulle, hän kysyi kuin vähän anteeksi pyydellen. Otin nuo hänen rintansa käsiini ja aloin imeä niitä ja sanoin, että nämä ovat aivan ihanat; tuntui siltä, että ne kiinteytyessään vähän tulivat isommiksi ja nuo nännit kovettuivat ja paisuivat imiessäni niitä. Ihana sinä olet, sanoin ja hyväilin hänen selkäänsä ja suutelin häntä ja Aliisa nosti itsensä ihan minuun kiinni ja antoi pillunsa painua pystyssä sojotavaa kulliani vasten; ooh, sanoin, oletpas sinä jo kostunut, sinulla on ihana pillu, olen aivan innoissani, kuiskasin Aliisan korvaan. Aliisa painoi pilluaan vielä lujemmin kulliani vasten ja sitten hänkin nousi, että seuraava nuori nainen pääsi esittelemään itsensä.

      Julia tuli seuraavana, hänellä oli jo vähän pyöreyttä, aivan ihanaa pyöreyttä ja kun hän tuli siihen istuakseen syliini, sanoin, että odota vähän, haluan vähän hyväillä sinun pakaroitasi ensin, sinulla on niin ihana pylly ja niin tein ja sitten Julia tuli ja istui syliini ja ihastelin hänen nuoria täyteläisiä rintojaan, voi miten ihanilta ne tuntuivatkaan käsissäni, kun samalla suutelimme ja sen jälkeen imin hetken hänenkin nännejään ja Julian rinnat kiinteytyivtä ihanasti kiihotuksesta ja nännit kovettuivat ja paisuivat ihanasti. En olisi malttanut lopettaa, mutta kun tämä oli vasta se esittelykierros ja kun sitten ohjasin käteni hänen pilluansa hyväilemään, se oli niin ihana, pehmoinen.

    • Anonyymi

      Helmi halusi tulla seuraavana esittelemään itsensä minulle, siis nuo naisen ihanimmat kohdat. Hänkin istui syliini ja jätti kauniisti tilaa minulle nauttia hänen sulojensa katselemiselle ja maistelemiselle. Ihanat kiinteät rinnat, ihanan kokoiset, jotka sopivasti täyttivät käteni ja pitkät sormeni, kun niitä hyväilin samalla, kun Helmi halusi suudella minua kiihkeästi. Aluksi vähän ujohkosti, mutta muutaman yrityksen jälkeen jo todella kiihkeästi. Helmin häpykukkula oli ihanan korkea ja hänkin oli jo kostunut, kun käteni panin sinne ja aloin hyväillä hänen pimsukkaansa sormin. Miten voikin olla niin ihania pilluja, jokainen erilainen ja kuitenkin ihana, suloinen. Olin aivan haltioissani ja kullini olisi heti halunnut tutkia koko tuon Helminkin pillun läpikotaisin, mutta olinhan vasta esittelykierroksella, joten jatkoin sitä linjaa. Helmi halusi vähän koskettaa kädellään kulliani ja sulki sen käteensä ja totesi, että tämä on ihana; pääsen kohta tätä maistamaan oikeasti, Pekka, sä olet ihana, kiitos, että tulit yllättämään meidät.

      Lilli oli enää esittäytymättä sillä lailla, että sain tutustua hänen suloihinsa ja saada vähän tuntumaa ja kosketusta hänenkin suloihinsa. Olo tuntui kyllä suorastaan käsittämättömän ihanalta ja upealta; saada antaa näille naisille sitä, mitä he kaipasivat ja saada itse saada tuosta palvelusta mitä ihaninta nautintoa. Miten olikin Lillikin niin ihana, kaunis ja suloinen; hänen silmänsä loistivat, kun hän istui syliini jalat levällään ja aah, pääsi suustani, kun sain häntä katsella ja jatkoin, voi että sinäkin olet ihana. Nuo Lillin kiihkeät huulet tulivat huuliani vasten pyytämättä ja innokkaana ja halusivat saada tuntea minun huuleni nautinnossa omia huuliaan vesten. Hänen nuoret rintansa olivat jo kiinteytyneet ja nuo nännit paisuivat ja kovettuivat hetkessä, kun ehdin niitä vähän imeä. Voi miten suloisilta hänen rintansa tuntuivatkaan minun käsissäni. Hänen pillunsa katseleminen sai jo kullini aivan kuumaksi ja innokkaaksi, mutta onneksi olin opetellut malttamaan mieleni, jotta voin antaa naisille todellisen nautinnon, pitkän ihanan nautinnon, joka vähitellen kiihottaa heitä ja lopulta saa heidät laukeamaan sylissäni ihanaan unohtumattomaan orgasmin huumaan. Niinpä taas vain hetken hyväilin sormin Lillin häpykukkulaa, annoin sormeni upota sinne sisälle ja samalla tuo Lillin ihana kukka aukeni ja sain ihastella hänen häpyhuuliensa suloisuutta ja kutsua.

      Päästin Lillinkin pois ja annoin nyt noiden minulle kutsun esittäneiden tyttöjen tulla vuorollaan syliini. Pirjo tuli ensin ja hän hymyili ja sanoi, että meidän sulot sinä olet jo nähnyt ja saanut tutustuakin perusteellisesti, mutta odotan taas innolla, että saan nautintoa ja voin antaa sinulle nautintoa. Hetken suudelmien ja hyväilyjen jälkeen päästin Pirjonkin pois sylistäni ja Kirsti tuli lopuksi tähän kierrokseen ja Kirsti kysyi hymyillen ja silmät loistaen; taidat olla tyytyväinen tähän yllätykseen. Eipä siihen voinut vastata kuin, että todellakin, en olisi uskonut näin ihania yllätyksiä kokevani, kiitos kun kutsuitte minut tänne. Kirsti jatkoi vielä, että kai sinulla on koko päivä aikaa, kun tässä nyt menee varmaan, että kaikki ovat saaneet sinun rakkauden hoitoasi kylliksi. Vastasin, että olen varannut kaiken ajan, mitä te ikinä tarvitsette. Tämähän on ihaninta mitä miehelle voi tapahtua.

      Eila tuli Kirstin noustua sylistäni ja sanoi, että nyt sinä saat sitten jatkaa niin, kuin hyväksi näet. Vastasin Eilalle, että mielelläni jatkan, että kaikki saavat vuorollaan tarvitsemansa. Te tunnutte olevan aivan kiihkeän innoissanne ja niin olen minäkin. Kiitos, että sain tulla tänne kylään.

      Olin aivan hurmautunut noista naisista, montako niitä olikaan, viisi ja kaksi ja yksi, joten kahdeksan naista, kiihkeää naista, jotka odottivat onnensa täyttymystä. Minun täytyy lämmittää heidät tosi hyvin, että jaksan edes hetken maistaa jokaisen ihanaa pillua ja he saisivat tuntea sitä nautintoa kukin vuorollaan. Aah, mikä onnen Pekka olinkaan.

    • Anonyymi

      Nyt oli siis vuorossa lämmittelykierros, joka saisi noiden naisten kiihottumisen nousemaan entisestään. He istuivat lähes piirissä tuossa ihanassa huvimajassa, jossa oli vain katos ilman seiniä. Heidän istuimet olivat myös mukavia ja ennen kaikkea myös ilman käsinojia, joten menin Julian luo ensimmäisenä ja Julia oli innoissaan suudellessaan minua ja kun imin lisää hänen rintojaan, Julia kiihottui lisää. Hyväilin Julian selkää ja vatsaa ja ohjasin käteni hänen häpykukkulalleen ja aloin hieroa hänen jo kostunutta pilluaan. Olin polvillani häen tuolinsa vieressä ja tunsin kuinka Julian häpykieli paisui ja kovettui ja kun vähän annoin sormeni mennä syvemmälle Julian emätin tuntui jo kostealta, mutta en jättänyt häntä vielä siihen, vaan asetuin hänen jalkojensa väliin ja aloin nuolla hänen häpyhuuliaan ja häpykieltään. Pitkin vedoin annoin kielelläni kiihotusta hänen pillullensa ja Julia alkoi jo huokailla. Vielä ei kuitenkaan ollut aika työntää kulliani sinne, vaan siirryin seuraavan innokkaana odottavan naisen luo.

      Valitsin Emman seuraavaksi ja Emma oli innoissaan, kun hän sai suudella koko nuoren naisen olemuksella ja tuntea kävieni hyväilyt rinnoillaan ja tuntea, kuinka hänen nänninsä kiihottuivat. Kun sitten hyväilin Emman pillua, sekin oli jo kostunut ja kun sitten siirryin nuolemaan Emman häpyhuulia ja häpykieltä, Emma alkoi huokailla siitä ihanasta kiihotuksesta, jota minun hyväilyni kielelläni hänelle toi.

      Otin Lillin seuraavaksi hoitooni ja Lilli antautui pitkiin suudelmiin ja ei halunnut vähään aikaan lopettaa suutelemista ja kuiskasi korvaani suudelmien lomassa, että hän ei ole koskaan ollut miehen kanssa; kuiskasin hänelle, että otan sinut hellästi, joten anna nautinnon vain vallata koko olemuksesi. Niin Lilli tekikin ja hän nautti jo kovasti hänen rintojensa hyväilystä ja imemisestä. Kun sitten siirryin Lillin pimsukkaa hyväilemään, tuo Lillin antautuminen tuohon nautintoon oli vapautunutta; ehkä tuo salaisuutensa paljastaminen antoi hänelle varmuuden, että osaan avata hänet todella hellästi. Lilli levitti jalkansa reilusti, kun aloin kielelläni tunnustella hänen koskematonta pilluansa; kylläpäs hän kostuikin ihanasti, voi mikä nautinto minua odottikaan.

      Helmi levitti jalkansa jo suudelmien aikana, hän oli innokas suutelemaan ja kun työnsin kieleni hetkeksi hänen suuhunsa, hän vastasi sitten siihen työntämällä oman kielensä minun suuhuni. Helmin rinnat kiihottuivat ihanasti ja tuntui ihanalta tuntea sormieni alla hänen kostea pimpsukkansa ja pian siirryin nuolemaan hänenkin pilluansa ja annoin kieleni upota sinne ja pitkin vedoin hyväilin hänen pilluansa ja vähän enemmän hänen häpykielensä alueella.

      Alisa oli niin kiihottunut, kun hän sai minut siihen viereensä, että tunsin hänen suudelmistaan, että hän olisi jo valmis vaikka mihin, mutta halusin kiihottaa häntäkin vielä lisää, jotta he kaikki saisivat ihanat orgasmit lopuksi. Alisan pillu oli nuolemisen jälkeen todella märkänä ja tiesin, että hänestähän minun on sitten aloitettava todellinen nautinto.

      Jatkoin kierrosta vielä Kirstin luo ja Kirsti kiersi kätensa kaulaani suudelmien aikana ja kuiskaili, rakas Pekka. Kirsti oli jo kokenut minun kanssani ihania onnen hetkiä, joten hän kostui ihanasti jo muutamalla kieleni hyväilyllä. Kun irtauduin hänestä, hän kuiskasi, että tule jo pian, mä haluun sut jo mun sisälle.

      Pirjokin oli kiihottunut tuosta katselemisesta jo, mutta kiihkeästi hän halusi saada suudelmia osakseen ja rintojen hyväilyä ja imemistä ja hän nautti siitä paljon, kun nuolin hänenkin pilluansa.

      Eila jäi viimeiseksi tällä lämmittelykierroksella, mutta tunsin, että hän halusikin jäädä viimeiseksi ja kiihottua katselemisesta. Eila oli kuin rakastunut, kun suljin hänet sylliini ja suutelimme ja hyväilin hänenkin rintojaan ja imin niitä. Eilan pillu oli jo aivan kosteana ja ajattelin, että pitäisikö aloittaakin hänestä, mutta Eila sanoi, että jätä minut viimeiseksi, mä haluan katsoa, kun sä nussit noita nuoria naisia; heillä on varmasti kova tarvekin saada sinun onnenkaluasi sisäänsä.

      Toinen lämmittelykierros oli ohi ja nyt alkaisi sitten noiden naisten halujen täyttymyksen aika.

    • Anonyymi

      Nyt annan tyttöjen jatkaa kertomusta, jotta tulee vähän erilainen näkökulma tapahtumiin. Aliisa aloitti kertomuksen siitä, miten Pekka jatkoi kierrostaan noiden naisten tyydyttämiseksi.

      Tuon lämmittelykierroksen jälkeen yllättäen Pekka tuli minun luokseni ja siirsi minut tuohon isolle patjalle, joka oli tuotu tuohon keskelle noita naisia, koska kaikki halusivat katsella, kuinka Pekka ottaa meidät vuorollaan. Olihan se jo ollut kiihottavaa katsella esittelykierroksella, jolla me tytöt olimme esitelleet meidän sulomme Pekalla ja sitten vielä kiihottavampaa katsella, kun Pekka nuoli vuorollaan meidät kaikki. Olimme siis jo hyvin kiihottuneita ja valmiita saamaan Pekan kullia sisäämme, vaikka minullekin se oli aika uusi kokemus, en ollut edes kunnolla saanut katsella oikeasti millainen se miehen kulli oikein on, nyt sain sitä katsella ja kyllähän se Pekan kovana, pitkänä ja paksuna sojottava kulli olikin kiihottava nähtävyys, jossa tuo esinahka oli kokonaan terskan alapuolelle vetäytynyt, tuon pidemmäksi se ei voinut venyä, eikä tarvinnutkaan, koska ajattelin, että mahtuuko tuo kokonaan minun pilluuni. Minulla ei ollut oikeastaan aavistustakaan siitä, miltä tuo kulli oikeasti tuntuisi minun pillussani, vaikka olin siitä seksifantasioissani ja itse pilluani hieroessani kuvitellut ahkerastikin, mutta kuvitelmat ja fantasiat ovat kuvitelmia ja todellisuus on erilainen kuin kuvissa, joita olin katsellut. En ollut edes tajunnut, kuinka paljon miehen kulli paksunee ja pitenee, kun se kiihottuu kovaan seisontaan, näin nyt senkin tapahtuman Pekan kullissa - kiihottavaa oli nähdä sekin.

      Pekka asetteli minut selälleen patjalle ja tuli päälleni ja suuteli minua ja vastasin hänen suudelmiinsa ja kun Pekka vielä hyväili rintojani ja imi niitä, tunsin, että halusin todella jo tuntea Pekan kullin sisälläni. Pekka vielä hyväili sormin minun pilluani ja työnsi sormensa sinne vähän syvemmälle ja ajattelin, että huomaako hän, että olen koskematon - ei hän mitään sanonut., mutta hän nosti minun jalkani ylös ja otin itse kiinni polvitaipeistani ja Pekka levitti ne ja alkoi hyväillä kullillansa minun häpyhuuliani siinä ulkopuolella ja samalla hän kuiskaili hiljaa, että sinä olet rakas ja ihana, suloinen, voi miten hyvältä pillusi tuntuu jo näin. Pekka hyväili kullillansa jonkun aikaa ja antoi kullinsa pään hyväillä pilluni yläosaa ja se tuntui erityisen hyvältä ja kiihottavalta, niin siellähän se häpykieli on. Pekka tuntui tietävän, mistä nainen pitää.

      Kun sitten Pekka avasi sormin minun häpyhuuliani ja alkoi ohjata kulliansa sinne sisällä, halusin katsella, kuinka se sinne menee, Pekka työntyi vain vähän ja liikutti vain hieman kulliansa siinä, ajattelin, että tunteeko hän minun immenkalvoni ja onko se vielä ehjä; olin niin kostea, että ajattelin, että emättimeni on kyllä valmis ottamaan Pekan kullin vastaansa. Yhtäkkiä Pekka veti kullinsa pois ja alkoi nuolla vielä pilluani lisää, eikö se mahtunut sinne ajattelin, mutta kun Pekka hetken päästä uudelleen työnsi kullinsa pilluuni ja nyt Pekka työnsi kulliansa syvemmälle ja tunsin pientä kipua, joka sekoittui siihen nautintoon ja hetken päästä Pekka työnsi koko kullinsa sinne minun emättimeni syvyyteen; tunsin helpotusta, Pekan kulli mahtui sinne ihan kokonaan, tunsin Pekan lantion kohtaavan oman lantioni ja tunsin, että onkohan Pekka nyt tyytyväinen, saadessaan aloittaa työnnöt koko kullinsa mitalla.

      Pekka veti kulliansa ulos ja taas sinne sisälle ja muutaman työnnön jälkeen en enää tuntenut kipua lainkaan, vaan tuo nautinnon tuoma virta valtasi koko olemukseni ja annoin itseni ilolla Pekan nautittavaksi. Tunsin kuinka pilluni muuttui nautinnon keskukseksi ja ilmeisesti Pekkakin tunsi sen, kun hän uskalsi nyt työntyä ihanan kovaa pilluuni ja hän ei enää arkaillut työntöjään, vaan antoi mennä. Pekka kumartui suutelemaan minua ja samalla hän kuiskasi, Aliisa kulta rakas, sinulla on ihana, tiukka pillu, tuntuu niin ihanalta, kertakaikkiaan ihanalta, kiitos, että saan olla ensimmäinen, olen niin otettu ja haltioissani, kai nuo toisetkin kuulivat Pekan kuiskaukset, kun Emma sanoi hiljaa, ihanaa Aliisa, nyt sa saat kokea unelmiesi nautintoa. Suorastaan onnesta mykkyräisenä sanoin, tämä on niin ihanaa, voiko tämä olla näin ihanaa, paljon enemmän kuin osasin kuvitellakaan.

      Pekan työnnöt saivat minut laukeamaan aivan ihanaan, hurmoituneeseen orgasmiin; tämä oli jotain aivan paljon parempaa, kuin ne itse hierotut orgasmit, joihin olin tottunut ja joilla olin saanut helpotusta niihin seksuaalisiin paineisiin. Suorastaan hoin orgasmin saadessani, aah, mä saan, mä saan, tämä on ihanaa, niin ihanaa ja sen jälkeen koko olemukseni laukesi ihanaan tyydytyksen tunteeseen, nyt olin saanut kokea jotain sellaista, jota en tiennyt olevan olemassakaan.

      Pekka veti kullinsa pois ja asettui hetkeksi viereeni ja laskin jalkani alas ja jäin siihen lepäämään. Pekka suuteli minua ja sanoi; Aliisa rakas, se oli ihanaa, sä olet ihana, suloinen nainen ja sulla on aivan ihanan makea pillu, kertakaikkiaan.

      • Anonyymi

        Mielenkiintoista lukea vaihteeksi toisestakin näkökulmasta. Onkohan muidenkin tyttöjen kuvattu samalla tavalla?


    • Anonyymi

      Annan nyt Emman kuvata oma kokemuksensa Pekan kanssa.

      Katselin Pekan ja Aliisan panemista ja kiihotuin itse lisää, teki mieli alkaa hieroa itse pilluani, mutta ajattelin, että nyt jätän Pekalle tuon tyydyttämisen, kun vihdoin ja viimein minun elämässäni avautuu tällainen tilaisuus. Pekan ja Aliisan silmien loiste ja tuo ihana rakkauden kosketus noiden kahden välillä oli jotain sellaista, mitä halusin itsekin kokea. Ensi hetkestä, kun näin Pekan silmät, näin hänessä lämpöä ja iloa ja turvallisuutta, että olin valmis riisuutumaan hänen edessään; tiesin, että hän koskettaa naista ihanasti ja nautinnollisesti. En tiedä, miten sen koin niin, mutta niin sen koin. Kun Pekan ja Aliisan akti oli päättynyt ja Pekka jäi siihen Aliisan viereen suukottelemaan Aliisaa ja puhumaan kauniita sanoja kiitokseksi Aliisalle, odotin jo kiihkeästi, että kenet Pekka ottaa seuraavaksi.

      Pekka ja Aliisa menivät uimaan ja Pekka asettui hetkeksi kuivattelemaan itseään auringossa. Pekan kulli oli lakannut tanakasta seisomasta tuon uinnin jälkeen ja ajattelin, että laukesikohan Pekkakin ja miten hän sitten jaksaisi kaikkia meitä tyydyttää. Juttelimme tyttöjen kanssa ja odotimme vuoroamme ja vihdoin koitti se hetki, että Pekka nousi ja alkoi taas lähestyä meitä. Eila meni Pekan luo ja ajattelin, että Eilako se nyt tekeekin valinnan, ei jaksanut odottaa Pekan valintaa; mutta ei Eilalla oli joku öljypullo kädessä ja hän alkoi voidella Pekan kalua öljyllä ja suuteli Pekkaa samalla ja sanoi, että tämä auttaa vähän, että kalusi kestää meidät kaikki. Hämmästyin, kun Pekan kalu nousi taas kovana täyteen ja kovaan seisontaan Eilan voidellessa sitä ja Eila sanoikin, että no niin, nythän se näyttää taas ihanalta, kukahan se onnellinen on, jonka valitset seuraavaksi.

      Pekka tuli minun luokseni ja huokasin onnesta ja ihanaa, sanoin ääneen, voi rakas, ihanaa; Pekka suuteli minua hellästi ja sanoi, että sinä taidat olla kovasti valmis, sinun silmäsi loistavat ja sinun pillusi näyttää niin kiihottuneelta ja Pekka ohjasi minutkin tuohon keskelle patjalle ja asetti selälleen makaamaan. Pekka tuli päälleni ja suuteli minua; hän asetteli kullinsa minun pilluani vasten siihen häpyhuulien väliin lepäämään, ei siis vienyt sitä sisään, vaikka olisin kyllä ollut siihen jo valmis, olin aivan märkä. Pekka suuteli minua hellästi ja kiihkeästi ja vastasin Pekan suudelmiin kiihkeästi ja Pekka alkoi hyväillä minun rintojani, jotka olivat jo kiihottuneina kiinteytyneet ja nännit olivat kovana ja paisuneina; Pekka tuntui nauttivan minun nännieni imemisestä ja kiihottavalta se tuntui ja odotin jo kiihkeästi sitä, että saan Pekan kullin sisääni.

      Taivutin jalkani ja aloin vaistomaisesti liikuttaa lantiotani Pekan kullin myötäillessä pilluani ja otin käteni avuksi ja painoin Pekan kullia pilluani vesten, että se hieroi häpyhuuliani ja häpykieltäni, oi että, aah juuri se tuntui hyvältä, kun Pekan terska hieroi häpykieltäni; tuo paisunut terska, joka teki niin hyvää, niin ihanaa. En malttanut enää odottaa, vaan kuiskasin, että haluan sen jo sisälle ja Pekka nosti lantiotaan, että sain ohjattua sen sinne häpyhuulieni väliin, levitin käsin häpyhuuliani, että kulli mahtui hyvin menemään sinne sisälle. Aah, että se tuntui ihanalta, kun Pekka alkoi varovasti työntää sitä sisääni ja ajattelin, että miksei Pekka vain kunnolla anna mennä, halusin sitä kiihkeästi, olin odottanut tätä hetkeä jo unelmissani niin kauan. Tiesin, että minun immenkalvoni on jo mennyt lääkärissä käydessäni, vaikka en ollut miehen kanssa koskaan ollut, joten kyllä se sinne mahtuu hyvin, tuo Pekan ihana kulli; mistä Pekka tajuaa, että olen ekaa kertaa, vai tajuaako, kun niin varovasti alkaa työntää, tunteeko Pekka minun vartaloni jännityksen, tuon pienen jännityksen, vai mistä hän sen voi tietää. Pekka kuitenkin jatkaa työntämistään ja kohta tuo Pekan kulli on kokonaan minun sisälläni, levitän jalkani, että varmasti saan Pekan kullin kokonaan tuonne sisälle emättimeeni; voi miten ihanalta se tuntuu.

      Pekka kuiskaa korvaani, että sinulla on ihana, niin ihana, tiukka pillu, Emma kulta rakas, olen niin otettu, että saan tuntea sinun pillusi kullini ympärillä. Ajattelin, että hän tietää, että olen koskematon ja kun Pekka sitten vetää kulliaan takaisin ja alkaa työnnellä kunnolla, kaikki minun jännitykseni on poissa ja annan tuon mielihyvän vallata koko olemukseni. Kierrän käteni Pekan kaulaan, nostan jalkani Pekan selän päälle, jolloin jalkani ovat todella levällään ja Pekan työntöjen rytmissä alan nostaa pyllyäni vastaan joka työnnöllä; haluan Pekan kullia koko ajan täyden mitan ja tunnen kuinka meidän lantiomme kohtaavat työntöjen rytmissä ja pieni lätinä vain kuuluu joka työnnöllä ja pääsemme ihanaan nautinnon rytmiin. Pekka suutelee minua koko ajan ja hänen kätensä hyväilevät rintojani ja välillä jalkojani ja pakaroideni kylkiä; hoen vain hurmiossa, rakas, rakas, rakas. Kiihotun koko ajan lisää ja vihdoin tuo orgasmin huippu saavuttaa minut ja jostain Pekka tietää sen ja vetää kalunsa pois kovana.

    • Anonyymi

      Annan Helmin jatkaa tästä oman kokemuksensa.

      Olin katsellut Pekan ja Aliisan panemista ja sitten vielä Pekan ja Emman panemista. Emma sai orgasmin ja Pekka veti kalunsa pois Emman pillusta ja se seisoi edelleen kovan; Pekka ei siis vieläkään ollut lauennut, ajattelin, että mitenkähän Pekka tuon tekee, että pystyy olemaan laukeamatta. Pekka ja Emmakin pulahtivat viilentävään veteen ja siellä vedessä Pekan kalu kyllä oli vähän rentoutunut ja roikkui kuitenkin vähän isompana, kuin täysin levollinen Pekan kalu. Olin kuumissani, olisin halunnut jo pian saada Pekan kalun sisälle pilluuni, mutta en tiennyt, milloin minun vuoroni tulee; monta naista on vielä Pekan tyydytettävänä. Eila oli tuonut virvoitusjuomia ja pipareita ja suklaata ja Pekka ja Emma istahtivat nauttimaan niitä. Emma vielä antoi Pekalle suudelman ja kiitti Pekkaa sanomalla, että se oli niin ihanaa. Pirjo ja Kirsti olivat meille ketoneet jo eilen Pekasta ja me innostuttiin, kun he ehdottivat, että voisivatko he käydä pyytämässä Pekkaa tänne vierailulle. Kysyin silloin varovasti, entä jos Pekka ei tykkääkkään miestä kaikista, mutta Pirjo ja Kirsti vakuuttivat, että varmasti tykkää. Siltä se todella näyttikin jo pelkän esittelyn jälkeen.

      Me taidettiin kaikki vähän jännittää, että kenenkä vuoro on seuraavana, mutta ihmeen kärsivällisesti kaikki tytöt odottelivat omaa vuoroaan, ku n olivat nähneet sen nautinnon ilon ja onnen Aliisan ja Emman rakastellessa Pekan kanssa. Pekka nousi ylös ja tuli minun luokseni ja nosti minut seisomaan, sulki minut syliini ja kysyi, että tahdotko sinä Helmi nyt päästä onnen ja rakkauden puutarhaan; oi, rakas Pekka, tuohan oli melkein kuin kosinta; tahdon vastasin hymyssä suin. Pekka puristi minua lähemmäs itseään ja tunsin kuinka Pekan kulli alkoi taas paisua ja kovettua, ohjasin sen sinne jalkojeni väliin ja annoin sen kovettua loppuun siinä pilluni huulilla niin, että se vähän painui ihanasti sinne sisälle. Oletpa sinä kosteana, kuiskasi Pekka suudelmien lomassa, ihanan kosteana ja kiihottuneena olinkin ja olisin voinut ottaa Pekan kullin kokonaan sisälleni heti, mutta Pekka ohjasi minut patjalle ja asetteli selälleen. Levitin jalkani ja Pekka asettui päälleni ja antoi kullinsa jäädä siihen pillun vakooni sitä hyväilemään ulkopuolella; samalla Pekka hyväili rintojani ja imi niitä. Rintani olivat aivan kiihottuneet ja koko elemukseni oli valmis Pekan antamaan nautintoon.

      Kun Pekka vähän hyväili kullillaan häpyvakoani, se oli niin kosteana, että Pekan kulli luisti sinne sisälle kokonaan, emättimenikin tuntui olevan valmis ja laajentunut Pekan kullia varten, vaikka olinkin vasta ekaa kertaa kullia kyydissä. Olin tyytyväinen, että olin niin kertakaikkiaan kiihottunut, että Pekan kulli painui niin helposti sisälleni ja tuntui ihanalta. Ehkä siitä oli ollut apua, kun olin välillä itseäni tyydyttänyt tekokullilla, jonka äitini oli ilmeisesti joskut hankkinut ja näytti sen minulle, kun olin 16 ikäinen ja sanoi silloin, että tämä voi helpottaa oloa, jos oikein alkaa tehdä mieli kullia. Äitini oli vielä kysynyt, että haluatko että näytän kuinka tätä käytetään ja vastasin siihen, että ehkä, enhän minä tuollaisesta mitään tiedä. Niinpä äitini eräänä saunassa käynnin yhteydessä oli näyttänyt minulle miten hän työnsi sen sisäänsä ja alkoi hieroa sillä pilluaan. Sitten äitini antoi tuon tekokullin minulle ja sanoi, että kokeile nyt; hiero ensin vähän ulkopuolella ja sitten vasta varovasti työnnä se sisääsi, se voi aluksi vähän tehdä kipeääkin, jos immenkalvosi on vielä ehjä.

      Ehkä siitä todellakin oli apua, että Pekka sai heti alkaa innokkaana työntelemään kulliaan sisälläni. Jonkun ajan päästä hän kysyi, että haluaisitko vaihtaa asentoa, esimerkiksi, voisin nussia sinua takaapäin, jos asetut kontallesi. Voisihan sitä kokeilla vastasin ja Pekka veti kullinsa pois ja asetuin kontalleni ja levitin jalkojani. Pekka asettui polvilleen jalkojeni väliin ja ohjasi kullini sisälleni pilluun, hän levitti häpyhuuliani käsin, niin ettei karvoja mennyt väliin. Sitten Pekka alkoi työnnellä innokkaana ja hyväili samalla pakaroitani ja selkääni. Hyvältä se tuntui ja Pekka sanoi, että sinulla on aivan ihana, makea pillu, että se onkin makea. Vastasin, että kyllä on sinunkin kullisi ihana, kertakaikkisen hyvältä tuntuu, niin nautinnolliselta, että en olisi edes uskaltanut unelmoida, että se voi tuntua näin nautinnolliselta.

      Ei mennyt kauaa, kun olin aivan orgasmin partaalla ja kun sen lopulta sain, olemukseni rentoutui ja kaikki se kiihottumisen aiheuttama hurmio oli päättynyt unelmien nautintoon ja tyydytykseen. Pekka huomasi sen, veti kullinsa pois ja asettui siihen istumaan ja istuuduin Pekan viereen; otin häntä kaulasta kiinni ja suutelin pitkään ja sitten sanoin; voi Pekka rakas, ihana rakas, se oli täydellistä, Pekka kuiskasi minulle, että sinä olet kertakaikkiaan suloinen, ihana, täydellisen ihanan nainen, miehen unelma, olen niin onnellinen, että sain kokea tämän hetken kanssasi.Pekka otti kädestä kiinni ja vei järveen.

    • Anonyymi

      Juliakin halusi kertoa oman kokemuksensa.

      Olin aivan kuumana, kun olin jo katsellut Pekan antamaa tyydytystä kolmelle opiskelutoverilleni ja olin aivan otettu, että onko olemassa mies, joka osaa noin ihanasti rakastella naista. Odotin siis pillu ihan märkänä ja rinnat pinkeinä ja nännit kovina, koska minun vuoroni tulee. Ajattelin, että tykkääköhän Pekka minun pillusta yhtä lailla, kuin noiden edellisten pilluista, kun Pekka oli niin ihastuksisaan Aliisan, Emman ja Helmin pilluista ja niiden antamasta nautinnosta. Enhän minä osaa mitään, eihän minulla ole lainkaan harjoitusta siitä, mistä miehet tykkäisivät. Olen vain kuvissa katsellut joskus tietokoneelta, mutta nehän ovat vain maksettuja kuvia; eivät ne ole todellisuutta rakkauden nautinnosta. Todellisuus on ihan jotain muuta; se on toisen huomioonottamista ja hellyyttä, josta molemmat tykkäävät, näin ajattelen.

      Pekka ja Helmi tulivat takaisin pieneltä uiti pyrähdykseltä ja Pekan kulli riippui nyt alaspäin, vilvoittava vesi oli antanut Pekan kullille vähän lepoa, ajattelin; vieläkö se nousee, vieläkö Pekka jaksaa tyydyttää meitä muitakin naisia. Pekka tuli suoraan luokseni, voi että, nytkö minun unelmani toteutuu, nytkö ne fantasiani muuttuvat tosiksi, saan miehen hellyyttä, suudelmia, hyväilyjä, kenties orgasmin. Tiesin, että Pekka osaa ottaa minut ja siksi antauduin täysin Pekan syleilyyn, kun Pekka nosti minut tuolilta seisomaan ja suuteli minua, uskaltauduin vastaamaan, vaikka ei minulla siihenkään ollut paljoa harjoitusta. Pekka jatkoi suutelemista ja yhä uudestaan ja uudestaan hän painoi huulensa huuliani vastaan, ja lopulta aloin tuntea ihanaa kiihottumista ja antauduin suudelmien onnen maahan. Ajattelin, että tämä on minun onnen päiväni, mies haluaa suudelma minua kiihkeästi ja kuiskii samalla, ihana rakas Julia. Pekka alkoi hyväillä rintojani ja se tuntui kiihottavalta ja rintani olivat valmiiksi kiihottuneet, mutta Pekka sanoi, että sinulla on ihanat rinnat, kuinka ihanasti ne ovat jo kiihottuneet.

      Pekka vei minut patjan luo, ennen kuin Pekka ehti tehdä mitään, menin polvilleni ja otin Pekan kullin käsiini ja aloin hyväillä sitä ja otin sen suuhuni ja hyväilin sitä suullani, olin aivan hurmioitunut tuosta Pekan kullista, kun sain sen nousemaan, paisumaan ihanaan kovaan seisontaan, kuulin kuinka joku tytöistä sanoi hiljaa, että Juliahan on aivan kuumissaan, en tiennytkään, että hän on noin rohkea. Pekka laski minut patjalle ja asettui viereeni ja suuteli minua taaas ja vei kätensä minun häpykukkulalle, painoi kätensä häpyhuuliani vasten ja upotti sormensa sinne vähän sisälle ja alkoi hyväillä pilluani ihanasti kädellään. Pekka suuteli minua uudelleen ja sanoi sitten, oletpa sinä kosteana, sinulla on ihana kiihottava pillu, voi miten ihana se on, saanko nuolla sitä, kysyi Pekka; ajattelin, että ei hänen olisi tarvinnut sitä kysyä; tietysti saat, jos haluat ja Pekka kävi kontalleen jalkojeni väliin ja alkoi nuolla ja kuiski samalla; voi rakas Julia, voi miten ihana on katsella sinun pilluasi ja kuinka hyvältä se tuntuu kielelläni, kun nuolen sitä, ihana kiihottunut pillu. Tuo Pekan kuiskaus jäi mieleeni; minä kelpaan, se tuntui niin hyvältä, kun sen sanoi mies, joka juuri tuntui nauttivan pillustani.

      Hän nosti sitten jalkani ylös ja asettui polvilleen jalkojeni väliin ja levitti häpyhuuliani ja alkoi ohjata kulliansa sisääni, olin niin kosteana, että Pekan kulli liukui sinne kokonaan helposti; taas ajattelin, tykkääkö Pekka vielä, tuntuukohan se Pekasta hyvältä ja vastauksena tuohon ajatukseeni, Pekka vähän kumartui puoleeni ja kuiskasi, voi rakas Julia, voi miten hyvältä se tuntuu, sulla on aivan ihana nautinnollinen pillu, voi että se tuntuu ihanalta, ihana tiukka pillu, rakas Julia ja olin niin otettu; olin saanut vastaukset ajatuksiini; olen nainen, joka voi tyydyttää miehen. Ehkä se tuossa asennossa kulli menikin helpommin sinne sisälle ja kun pidin itse polvitaipeistani kiinni ja levitin jalkani, toisetkin saivat lisää kiihotusta, kun saivat nähdä, kuinka Pekan kulli työtyi pilluuni ja tuli sitten melkein ulos; itsekin katselin sitä ja kiihotuin yhä lisää.

      Sitten Pekka laski jalkani alas ja kävi siihen päälleni ja jatkoi siinä työntöjä ja samalla hän alkoi imeä rintojani ja välillä suudella minua, otin Pekkaa kaulasta kiinni ja nautin, kun Pekka painui sisääni ja taas vähän ulos ja taas sisääni ja tuo Pekan kulli antoi niin ihanaa nautintoa, nyt tiesin, miksi tuo terska on noin ihanasti tehty, sehän sitä nautintoa naiselle antaa varmaan eniten. Aloin tulla aivan orgasmin partaalle ja kun lopulta laukesin ja sen jälkeen tuo ihana tyydytyksen tunne valtasi koko olemukseni ja rentoutus tuon tyydytyksen jälkeen tuntui niin hyvältä. Tämä on enemmän kuin osasin unelmoida. Pekka tiesi minun laukeamiseni ja hän veti kullinsa pois, vieläkin hän oli onnistunut pidättelemään omaa orgasmiaan.

      Pekka veti minut ylös, sulki minut sylliinsä ja suuteli kiihkeästi; rakas, rakas Julia, se oli niin ihanaa, niin ihanaa. Kuiskasin Pekalle, ihana rakas.

    • Anonyymi

      Lilli halusi kertoa myös oman kokemuksensa.

      Pekka vei Juliankin uimaan ja tietysti se antoi Pekalle vähän lepoa ja virkistystä. Kun hän tuli takaisin laiturille, ajattelin pienen jännityksen vallassa, olenko minä seuraavana ja muistaako Pekka, mitä hänelle jo sen pienen esittelyn aikana kuiskasin. Pekka kävi vähän juomassa taas ja tuli sitten istumaan viereeni ja suuteli minua ja kysyi, että oletko valmis seikkailuun, jossa et ole vielä kertaakaan ollut. Ajattelin, että Pekka muisti, ja samalla jännitykseni oli häipynyt ja tunsin vain sen hyvän olon valtaavan itseni, kun antauduin vastaamaan Pekan suudelmiin. Pekka jatkoi ja jatkoi suutelemista ja tunsin kiihotuksen pikku hiljaa leviävän koko olemukseeni. Ei minua ollut kukaan mies ennen noin kiihkeästi suudellut.

      Kun Pekka sitten alkoi hyväillä selkääni ja siirtyi sitten vatsaani hyväilemään ja sitten hän siirtyi hyväilemään rintojani, rintani suorastaan heräsivät Pekan käsien kosketuksesta. tunsin kuinka rintani kiinteytyivät ja kun Pekka alkoi imeä nännejäni, ne suorastaan ponnahtivat koviksi ja paisuivat kiihotuksesta ja olimme vasta tässä tuoleilla vierekkäin istumassa. Tunsin helpotusta, kun nuo jo saaneet tytöt olivat kaikki menneet uimaan. Pekka otti kädestäni kiinni ja ohjasi minut patjalle, hän otti tuon voitelupullon ja kaatoi kädelleen vauvaöljyä ja alkoi hyväillä pilluani. Ensin hellästi vain pitäen kättään siinä häpyhuulieni päällä, sitten hän vähitellen upotti vähän sormiaan häpyhuulieni väliin ja tuo tunne, jota en ollut koskaan kokenut, alkoi levitä olemukseeni, se oli jännityksen sekaista kiihottumista. Olihan pilluni kokonaan koskematon, yksikään mies ei ollut saanut tehdä edes tuota, mitä Pekka nyt teki. Jalkani vähän alkoivat väristä ja Pekka siirtyi hyväilemään reisieni sisäpintaa, se rauhoitti ja poisti tuota jännitystä. Pekka oli vain siinä vieressäni ja alkoi suudella minua ja imeä toista rintaani. Pekka kai huomasi tuon jännitykseni poistumisen ja nyt antauduin vain tuon nautinnon ja kiihottumisen valtaan, joka alkoi lisääntyä, kun Pekka uudelleen vei kätensän minun häpyni päälle ja alkoi hellästi hieroa sitä. Pilluni oli jo kostunut kaikesta edellä olevasta jo, kun olin katsellut Pekan ja noiden toisten tyttöjen nautintoa ja Pekan kullin liikkeitä noiden tyttöjen pilluissa. Sitä jännitystä ei enää ollut, etten olisi tiennyt mitä tapahtuu ja olin vakuuttunut, että Pekka tekee sen ihanasti.

      Pekka alkoi koko ajan hieroa pilluani yhä nautinnollisemmin ja kiihkeästi, hänen kätensä tuntuivat löytämään minun herkimmät kohtani, joista kiihotuin parhaiten. Lopulta Pekka työnsi keskisormensa yhä syvemmälle emättimeeni ja hän löysi tuon aukon immenkalvossani ja työnsi sormensa siitä läpi, hiljaa Pekka alkoi vähän pyörittää keskisormeaan emättimessäni ja tunsin, kuinka tuo immenkalvoni antoi periksi, pienin hellin pyörityksin Pekka laajensi minun immenkalvon aukkoani, jottei minuun sattuisi, kun hän työtyy kullillaan minuun. Hän kaatoi vähän tuota öljyä lisää pilluuni ja jatkoi vielä hetken tuota pyöritystä. Pekka suuteli minua ja sanoi, rakas, rakas Lilli, sinulla on niin ihana pillu, kiitos että saan avata sinun pillusi, se tuntuu niin ihanalta, kohta olet valmis.

      Pekka laskeutui jalkojeni väliin, levitti jalkojani ja alko nuolla pilluani, ensin hänen kielensä hyväili häpyhuuliani ja löysi helposti tuon häpykieleni tuolla pilluni yläosassa ja tuo kiihotus valtasi koko olemukseni; se oli täysin ennen kokematonta, voiko tuntea noin ihanan kiihottavaa oloa miehen hellässä käsittelyssä. Pekka jatkoi kielellään pilluni hyväilemistä, hän levitti häpyhuuliani käsin ja upotti kielensä yhä syvemmälle ja tuntui, että räjähdän kohta, silloin Pekka lakkasi nuolemasta ja nosti jalkani ylös ja levitti ne ja otin polvitaipeistani kiinni itse, niin kuin olin nähnyt tyttöjenkin tekevän.

      Pekka asettui ihan pyllyni taakse niin, että hänen kullinsa ylettyi hyvin minun pilluni päälle asti, sitten Pekka alkoi vähän hieroa vielä kullillaan minun pilluani, se oli kiihottavaa katsottavaa ja olin aivan valmis siihen, että Pekka upottaa sen minun pilluuni. Näin minä halusinkin sen tapahtuvan, vaikka en etukäteen oikein tiennyt, miten se tapahtuu. Pekka avasi minun häpyhuuliani ja alko painaa terskaa minun pilluuni sisälle, varovasti hän antoi kullinsa luisua, hitaasti yhä syvemmälle, vain pieni ahtauden tunne, kun Pekan kulli lävisti tuon Pekan avaaman immenkalvoni ja katsoin sitä, kun Pekan kulli painui kokonaan sinne pilluuni - ajattelin, että nyt se on tehty, nyt olen kokenut sen ensimmäisen kullin työnnön pillussani ja tiesin, että täståä minä tykkään, se tuntui kiihottavan ihanalta, se lävisti kuin aalto koko olemukseni ja sulin Pekan sylissä siihen antautumisen iloon ja nautintoon.

      Pekka kumartui suutelemaan minua ja sanoi, rakas Lilli, voi miten ihanalta tuntuu sinun pillusi, ihanaa nautintoa ja sulla on niin ihana pillu, tuntuu niin kertakaikkiaan makealta olla sun pillussa ja samalla Pekan kulli alkoi tehdä yhä reippaampia työntöjä minun pillussani.

    • Anonyymi

      Lilli jatko kertomustaan..

      Pekan työnnöt tuntuivat yhä ihanammilta, kiihotuin yhä enemmän. Pekka nosti jalkani selkänsä päälle ja alkoi samalla kiihkeästi imeä rintojani, kun hän työntyi minuun yhä nautinnollisemmin, ihanassa rytmissä ja lopulta minusta tuntui, että kohta räjähdän johonkin ennen kokemattomaan. Tuo orgasmi kulki koko olemukseni läpi ja sen jälkeen se ihana nautinnon ja tyydytyksen tuoma rentoutuksen tunne, olen tyydytetty, vuosien odotuksen jälkeen minun seksiunelmani on täytetty; olen saanut miestä kunnolla ihanaan tyydytykseen asti.

      Pekka suuteli minua ja veti hiljaa kullinsa pois ja yhä se seisoi kovana, tiesin, että Pekka säästää vielä omaa orgasmiaan, kun vielä on tyydytettäviä naisia. Pekka sanoi, että rakas, rakas, ihana, suloinen Lilli, rakas Lilli, ihana nainen, voi että se tuntui ihanalta. Suutelin Pekkaa ja suudelman jälkeen sain sanotuksi vain onnen kyyneleiden lomassa, rakas, rakas, miten voitkin olla niin ihana mies.

      Pekka jäi hetkeksi lepäämään ja sitten menimme uimaan molemmat ja Emma kysyi, Lilli, eikö ollut ihanaa ja vastasin, että oli, aivan uskomattoman ihanaa.

    • Anonyymi

      Voi, että olen onnen Pekka, tällainen ihana haaremi, toinen toistaan ihanampia naisia ympärillä, alastomina, suloisina, kiihottavina. Vilvoittelin vähän aikaa noiden tyydytettyjen tyttöjen kanssa vedessä ja kun olin lähdössä pois, tytöt tulivat suutelmaan vuoronperään; kuiskivat, ihana, rakas, Pekka, meidän oma Pekka.

      Nousin laiturille ja nuo tyydytetyt naiset jäivät vielä veteen, ihanan lämpöistä, mutta kuitenkin virkistävää pulahtaa sinne. Istuuduin taas pöydän ääreen ja otin limpparia ja suklaakeksejä, energiaa kuluu ja tärkeää tankata välillä. Kirsti, Pirjo ja Eila olivat vielä kuumissaan odottamassa vuoroaan. Hekin tulivat pöydän ääreen ja näin jo heidän pillujensa kiihottumisen ja Eila sanoi, että tytöt näyttivät tosi onnellisilta, tuolla ne nyt vedessä nauttivat tyydytettyinä. Meidät voisit tyydyttää vuorotellen yhtäaikaa ja me voitais Kirstin ja Pirjon kanssa tehdä työt, saisit vain selälläsi makailla patjalla. Kirsti ja Pirjokin olivat innoissaan siitä, että heidän odotuksensa päättyisi ja he saisivat vuorotellen nousta ratsastamaan Pekan kullilla.

      Niinpä kävin selälleni patjalle ja uimassa olleet tytötkin tulivat nauttimaan vielä tuon seksitapahtuman antamasta innoituksesta. Eila tuli suutelemaan minua ja hyväilin Eilan selkää ja hyväilin sitten hänen rintojansa, kun Eila asettui istumaan minun lantioni päälle ja asetteli kulliani omaa pilluansa vasten. Imin Eilan nännejä ja Eilan rinnat kiinteytyivät ja nännit kovettuivat ja paisuivat. Hetken aikaa Eila hieroi kullillani häpyhuuliaan siinä kullia painaen vain noita häpyhuulia vasten ulkopuolella ja vähän antoi sen sitten painua hyväilemään häpykieltään, tunsin kuinka Eilan pillu kostui ihanasti ja hän kiihottui ja alkoi huokailla, aah, Pekan kulli on niin kiihottava. Hetken päästä Eila avasi pilluaan ja antoi kullini luisua sisäänsä ja alkoi nousta ja laskea, voi miten hyvältä ja ihanan suloiselta Eilan pillu tuntui kullissani ja sain vain olla siinä, kun Eila teki työt.

      Eila ajatteli noita tyttäriään ihanasti ja nousi pois ratsastamasta ja Kirsti asettui hänen tilalleen istumaan lantioni päälle; no Kirstille olin jo opettanut rakastelun alkeet ja tottuneesti hän painoi kulliani häpyhuuliaan vasten, mutta ei vielä sisään, vaan alkoi ensin suudella kiihkeästi ja hyväilin hänen rintojaan ja sitten hän antoi minun imeä noita ihania kovettuneita ja paisuneita nännejään; voi miten ihanan kiinteät olivatkaan nuo nuoren naisen rinnat, kun ne olivat kiihottuneet kokonaan. Kirstin pillukin kostui koko ajan vain lisää ja lopulta hänkin avasi nuo häpyhuulensa ja antoi kullini luisua sinne pilluunsa ihanasti ja kokonaan ja alkoi siinä ratsastaa innoissaan, ylös, alas, ylös, alas, koko nuoren naisen kiihkeässä halussa saada nautintoa miehen kullista.

      Kirstikin oli kohtelias ja antoi vuoron Pirjolle ja Pirjo tuli istumaan lantioni päälle jo tottuneena nauttimaan seksistä kanssani, olihan hän jo minun mökilläni opetellut ja vapautuneesti hän suuteli ja antautui siihen nautintoon, josta kaikki toiset olivat jo päässeet osallisiksi. Hänkin hieroi kullillani ensin vähän pilluansa siinä ulkopuolella ja tunsin kuinka Pirjon pillu kostui ja kostui aina vain kosteammaksi ja kiihottuneemmaksi. Imin vähän Pirjonkin nännejä ja jatkoin niiden rintojen hyväilemistä, kun Pirjo jo asetteli kulliani sinne sisälle pilluunsa. Ihanan makia, niin kostea, niin kiihottunut, hän huokaili jo kun sai kullini kokonaan sinne sisälle. Siinä hän ratsasti onnensa kukkuloilla ja nautti tuosta kullini antamasta nautinnosta ja kiihottumisesta. Pirjo innostui koko olemuksellaan ja hän välillä ratsasti etukenossa ja välillä vähän takakenossa ihan sen mukaan, kuin hän itse sai parasta nautintoa. Minähän sain aina parasta nautintoa joka työnnöllä hänen pillussaan.

      Aloin olla jo kovasti kiihottonut ja pelkäsin, että laukean ja sanoin, että vaihdetaan vähän asentoa, minä tulen loppuhuipennukseen päälle, jotta voin vähän hidastaa, että laukean vasta lopuksi, kun te kaikki olette ensin saaneet orgasmin. Pirjo nousi ja vaihdoimme paikkoja ja minä kävin Pirjon päälle ja ohjasin kullini sinne Pirjon makeaan pilluun ja kun olin sen saanut sinne sisälle, aloin suudella Pirjoa ja imeä hänen rintojaan ja samalla aloin työnnellä itse vauhtiani säädellen ja Pirjo nautti, kiihottui ja nautti, hän tuli lopulta ihanaan laukeamisen hetkeen; hänen olemuksensa hetkeksi suorastaan jännittyi ja sitten tuli rentouden tuntu, kun hän oli saanut täyden tyydytyksen. Vedin kullini pois ja sanoin, ihana rakas Pirjo, sulla on niin ihana, makea pillu, sä olet niin ihana, suloinen rakas Pirjo.

      Kirsti tuli sitten siihen ja asettui selälleen patjalle ja kun hän oli jo niin valmis ja kiihottunut, että ohjasin kullini muitta mutkitta hänen pilluunsa, ai sentään, kun se tuntui niin hyvältä, niin hyvältä ja aloin työnnellä koko miehuuteni nautinnolla ja samalla aloin suudella Kirstiä ja imeä hänen rintojaan, välillä panin käteni hänen pakaroidensa alle ja puristelin niitä. Kirsti nautti koko nuoren naisen olemuksella.

    • Anonyymi

      Kirstin lantio tuntui suorastaan tanssivan allani työntöjeni rytmissä, hänen lantionsa nousi vastaan, kun työnsin kulliani sisään ja laskautui alas, kun vedin sitä ulos ja taas nousi innokkaana vastaan, kun kullni työntyi sisälle. Kiihkeä nuori nainen nautti koko olemuksellaan siitä kaikkein ihanimmasta nautinnosta, josta nainen voi nauttia ja tietysti mieskin. Kirstin ihanan kostea kiihottunut ja ihanan tiukka pillu antoi sellaista nautintoa kullilleni, että se valtasi koko olemukseni. Kuiskailin suudelmien ja hänen rintojensa imemisen lomassa, sä olet niin ihana, suloinen, rakas, voi Kirsti rakas, tuntuu niin ihanalta, niin hyvältä olla sun pillussa, tämän ihanampaa pillua ei olekaan. Kirsti kiihottui yhä enemmän ja hänenkin huipennuksensa tuli kohti sitä ihanaa orgasmin hetkeä ja voi kuinka ihanan värisuttävä hänen orgasminsa olikaan, tuo rentuoden tunne orgasmin jälkeen valtasi hänen koko olemuksensa ja vedin kullini hitaasti pois hänen pillustaan.

      Eila tuli sitten siihen selälleen, hän oli odottanut ja antanut vuoron noille kiihkeille nuorille naisille ensin ja nyt hän oli niin kiihkeänä, että kun asetuin hänen päällensä, hän halusi kullini heti sinne sisälle, levitti itse häpyhuuliaan ja ohjasi kullini sinne pilluunsa ja kuiskasi, kun aloin suudella häntä, voi Pekka, nyt vihdoin saan sinut kokonaan, mä olin aivan kuin tulessa, että pääsen saamaan sinun kullisi sisälleni ja tyydyttämään tarpeeni, hän nosti jalkansa selkäni päälle ja painoi joka työnnölläni minua alaspäin, hän halusi kullistani kaiken nautinnon ottaa ja mikäs sen ihanampaa, kuin saada antaa kaikki, mihin mies pystyy, kun samalla saa mitä ihanimpaa nautintoa. Hänen pillunsa oli näin lopuksi ihana, juuri sellainen, joka auttoi minua vielä vähän aikaa pidättämään laukeamistani; ei siis liian tiukka, koska olin jo aivan pakahtumaislillani siihen haluun saada purkautua ihanaan pilluun.

      Tämä oli se hetki, kun saatoin antaa mennä täysillä, annoin kullini painua sisään ja ulos koko nautinnon hurmiossa, tiesin, että nyt voin antaa ja saada orgasmin jopa yhtä aikaa Eilan kanssa. Eila oli kiihkeänä, hän nautti minun kiihkeästä rintojensa imemisestä ja hyväilyistä ja kiihkeistä suudelmista, unohdimme molemmat kaiken ulkopuolisen maailman, oli vain me kaksi, rakkauden lumoavassa maaimassa, nautinnossa, joka vie meidän olemuksemme jonnekin tämän maailman ulkopuolelle, jonnekin onnen ja tyydytyksen yhteiseen satumaahan. Siinä me nussimme niin kuin muita ei olisikaan läsnä, oli vain me kaksi ihanassa rakkauden yhdynnässä, hurmion hetkessä, joka tuntui vievän meitä yhä syvemmälle ja syvämmälle nautinnon maailmaan. Vihdoin se hetki koitti, kun koin, että Eila laukeaa aivan pian ja annoin itselleni viimeiset ihanat työnnöt ja meidän laukeamisemme ajoittui samaan aikaan, minun kullini purkautui ihanassa siemensyöksyssä Eilan pilluun, kerran, toisen, kolmannen, eikä sitä voinut laskea enää, lopulta olimme kaikkemme antaneina toistemme sylissä ja kullini alkoi vetäytyä, pienentyä ja tuli vihdoin pois Eilan pillusta.

      Suutelimme, siirryin pois Eilna päältä ja asetuin hänen viereensä, Eila otti käteni käteensä ja kuiskasi, rakas Pekka, se oli niin ihanaa, ihanaa. Kuiskasin Eilalle, sinä olit ihana, niin ihana, sulla on niin ihana pillu, voi miten ihanaa oli laueta sinun pillussa. Voi rakas Eila, ihana nainen. Nuo tytöt olivat katselleet innoissaan meidän nussimista, vaikka me olimme täysin unohtaneet heidät. Kirsti sanoi, että ihanaa, että Pekkakin sai ihanan orgasmin. Meidän ihana Pekka. Aliisa sanoi, että tämä on ollut ihana päivä meille kaikille. Sanoin, että niin on ollut, te olette niin ihania naisia, suloisia, kauniita, kiihottavia naisia, voi miten onnellinen olenkaan tästä päivästä.

      Vielä menimme uimaan ja nyt ei kullini enää noussut, se oli nyt levossa kaikkensa antaneena. Kävin siihen nurmikolle lepäämään ja vielä nuo naiset, ihanat naiset tulivat kiittämään minua suudelmilla. Aah mikä päivä, huokasin.

    • Anonyymi

      Eila ja nuo Eilan tytöt loihtivat jostain syötävää ja kutsuivat meidät syömään. Kyllä täytyy myöntää, että ruoka maistui ihanan aamupäiväsession jälkeen, tuntui siltä, että olen uurastanut kovastikin ja olihan se tietysti tottakin, vaikka uurastukseni oli ihan jotain muuta, kuin mitä tarkoittaa työnteko. Nautinnon seitsenkertainen ketju.

      Olimme vielä syömässä, kun auto tuli huvilan pihaan ja kukas muu sieltä tuli kuin vaimoni Riikka. Hän tuli minun luokseni ja antoi suukon; hän tiesi tulla, kun olin jättänyt lapun, että olen kutsuttuna tänne huvilalle. Riikka tunsi Eilankin, olivat työkavereita, kas kummaa, että tytöt osasivat tullakin meidän mökillemme, taisi olla vähän annettu vihjeitä. Riikka katseli noita tyttöjä ja he esittäytyivät yksi toisensa jälkeen ja Riikka kysyi aina jokaiselta nimen kuullessaan, että onko Pekka pitänyt sinusta huolta hyvin ja ensi hämmästyksen jälkeen nuo tytöt vastasivat jo sujuvasti iloisesti nauraen, että ihanasti on Pekka meistä kaikista huolehtinut. Eila lisäsi lopuksi, että me ammensimme Pekan aivan tyhjäksi. Riikka nauroi ja sanoi, enkös minä Eila sinulle jo aiemmin kertonut, että jos tarvetta on, niin Pekka voi auttaa siinä. Pekka nauttii suloisten naisten tarpeiden täyttämisestä. Riikkakin asettui syömään. Naisten iloinen rupattelu täytti koko ruokailutilan.

    • Anonyymi

      Pieni väliaika tekee hyvää, jää tilaa omalle mielikuvitukselle ja seksifantasioille.

      Kerronkin tässä välissä erään tarinan, joka tapahtui eräällä vaimoni ystävän mökillä. Tuon ystävän nimi on Jaana ja hänellä on kaksi ihanaa, suloista tytärtä; Hilda ja Säde, jotka ovat ihanassa nuoren aikuisen iässä. Olemme tunteneet jo vuosia ja olemme aina olleet vuoroin saunomassa toistemme mökeillä, joten nuo naiset ovat minulle ja vaimolleni hyvinkin tuttuja. Olivat nuo Jaana ja Hilda ja Säde hyvinkin tottuneet uimaan kanssani, mutta aina nuo tytöt olivat olleet uimapuku päällä kanssani saunassa ja uimassa ja minäkin olen pitänyt uimahousuja jalassa, kun he ovat olleet saunomassa meidän kanssa.

      Olimme taas siis Jaanan mökillä saunamassa jälleen kerran ja menin saunaan noiden tyttöjen kanssa ja vaimoni Riikka ja Jaana jäivät järven rantaan veteen juttelemaan. Tytöt istuutuivat kumpikin lauteiden eri puolille ja jättivät minulle sen keskipaikan ja siihen jäi vielä kunnon väli minusta noihin tyttöihin. Katselin noita tyttöjä ja aloin kehua heitä. Teistä on tullut ihania nuoria naisia, ihanat vartalot, suloiset rinnat ja niin somat pimpsukatkin. Kumpikaan tytöistä ei hetkeen sanonut mitään, hymyilivät vain ja sitten hetken päästä Hilda sanoi: Ethän sä ole nähnyt meidän rintoja, etkä pimpsaa, ethän sä voi tietää. Minä siihen: Että kyllähän sen nyt näkee tuosta uimapuvun päältäkin, että teillä on ihanat rinnat ja ihanat, kiihottavat pimpsat vai pitäisikö niitä aikuisten värkkejä jo kutsua pilluiksi, kummaksiko te haluaisitte niitä kutsuttavan. Säde naurahti ja sanoi, että jos pitää kutsua joksikin, niin kai pillu ja kulli olisivat aikuisten värkkien nimitykset.

      Jätin keskustelun siihen, kun noissa omissa uimahousuissa alkoi vähän pullistelemaan ja lähden lauteilta ja sanoin, että täytyy vähän lähteä välillä uimaan, mutta eihän se pullistelu jäänyt tytöiltä huomaamatta, koska Hilda sanoi, että taitaa uimahousuissa vähän kuumottaa, johon vastasin, että tokihan se kuumottaa noin kauniiden, ihanien naisten vieressä saunoessa; eikö teillä kuumota yhtään, mutta en jäänyt odottamaan vastausta, vaan lähdin saunan ovesta ulos eteiseen ja uimarantaa kohti.

      Menin siis uimahousut pullistellen rantaan ja tottakai Riikka ja Jaana huomasivat minun uimahousujeni pullistumisen ja kun menin veteen Jaana tuli luokseni ja laski housuni ja sanoi, että Pekalla taisi tulla ahdasta näissä tuolla saunassa tyttöjen kanssa. Jaana kysyi vielä, että taisi alkaa tehdä mieli noita nuoria pilluja ja Riikka säesti vielä lisää; varmasti Pekalla alkoi tehdä mieli. No enhän minä sitä halunnut salata, tottahan toki alkoi tehdä mieli; ovathan Hilda ja Säde tulleet niin ihaniksi naisiksi, että kyllä se herättää mieliteot, piti lähteä tänne järveen vähän vilvottelemaan, vaikka kyllä ne tytöt huomasivat asian. Jaana sanoi sitten Riikalle, että kyllähän tyttöjen olisi jo aikakin antaa Pekalle pillua, ettei Pekan tarvitse tällä tavalla kärvistellä, eikö niin Riikka. Riikka vastasi, että Pekka varmaan tykkäis kovasti, mutta haluavatko tytöt antaa Pekalle. Jaana vastasi, että varmasti tyttöjen tekee jo kovasti kullia mieli, kun ovat jo täysi-ikäisiä naisia; taitavat olla kovastikin halukkaita, jos vain saavat luvan saada nauttia Pekan kullista.

      Menimme sitten saunaan ja Jaana riisui minun uikkarini tyttöjen nähden ja sanoi, että Pekan tekee näin kovasti mieli nussia teitä, että kyllä teidän pitää nyt tyydyttää Pekan tarpeita, saatte sitten itsekin ihanaa kullia, ei tarvi loputtomiin puutteessa olla. Tytöt käväisivät uimassa ja sitten menimme mökille yläkertaan, jossa oli lattialle levitetty vieraspatjoja, joten siellä oli tilaa. Jaana ja Riikka riisuivat uimapukunsa ja minun uimahousuni ja Jaana kysyi minulta; haluatko Pekka riisua Hildan ja Säteen uimapuvut? Toki haluan sanoin ja tyttöjen vielä ihastellessa minun kaluani, joka seisoi kovana pystyssä, aloin riisua Hildan uimapukua, avasin takaa vetoketjun ja ja laskin nuo olkaimet alas ja vedin uimapuvun rintojen päältä pois. Suutelin Hildaa, joka vastasi halukkaasti suudelmiini. Sitten aloin hyväillä hänen rintojaan ja imeä niitä ja Hildan nuoret kiinteät rinnat kiinteytyivät vielä lisää ja nännit kovettuivat ja paisuivat. Huokasin, voi Hilda rakas, sulla on ihanat rinnat ja sähän kiihotut ihanasti. Riisuin sitten Hildan uimapuvun kokonaan ja Hilda nosti jalkoja, että sain sen kokonaan pois. Rakas, ihana Hilda, sä olet niin kaunis, suloinen, voi miten soma, ihana pillu sinulla on. Hyväiln kädelläni vähän Hildan pillua ja tunsin kuinka Hildan pillu alkoi kostua. Suutelin Hildaa ja hän suuteli kiihkeästi ja painautui minua vasten, niin että sai kullini ihan pilluaan vaste, siihen häpyhuulien ulkopuolelle painautuen. Kun Hilda tunsi minun kullini painautuvan häpyhuuliaan vasten, hän huokasi, aah, miten ihanaa tuntea sun kulli tällä tavoin.

    • Anonyymi

      U­us­­i s­­ek­si­teatteri ava­­utu­­u Su­ome­­en! Kutsu­mme kaikk­­i­­­. Il­­mo­it­­tau­­tum­ine­­n ry­hmä­­­ämme tä­­äl­­l­­­ä 👉 http://seisinka.net/H/E3j7R1

    • Anonyymi

      Nyt oli sitten aika riisua Säteen uimapuku, joten siirryin Hildan syleilystä Säteen luokse ja suutelin häntä ensin, ja sitten laskin hänen uimapukunta olkaimet alas ja avasin takaa vetoketjun ja vedin tuon yläosan pois rintojen päältä. Voi että olin ihan haltioissani, kun näin Säteen rinnat; terhakat nuoret rinnat, innokkaana otin ne käsiini ja sanoin, voi rakas Säde, sulla on ihanat rinnat, niin suloiset ja ihanat ja aloin imeä hänen nännejänsä, jotka paisuivat ja kovettuivat hetkessä. Suutelin Sädettä uudestaan ja hän vastasi innokkaana ja samalla aloin laskea hänen uimapuvun alaosaa alaspäin. Irrottauduin hänen suudelmistaan ja laskin tuon Säteen uimapuvun nilkkoihin ja Säde nosti jalkoja, että sain sen kokonaan pois. Olin aivan innoissani, kun sain nähdä Säteen häpykukkulan, huokaisin, rakas Säde, sulla on aivan ihana pillu, voi että se on ihana ja kiihottava ja aloin hyväillä sitä kädelläni. Sädekin halusi tulla ihan minua vasten ja suuteli kiihkeästi ja siirtyi niin, että minun kullini asettui hänen häpyhuuliaan vasten, siihen hän painautui ja huokasi; ai että tämä tuntuu ihanalta, vihdoinkin saa tuntea kullin näin liki.

      Katselin Riikkaa ja Jaanaa ja näin kuinka nuo naiset olivat myös innoissaan ja alkoivat kiihottua; heidän häpyhuulensa alkoi kostua ja niinpä irrottauduin Säteenkin syleilystä ja menin Jaanan luo ja muitta mutkitta aloin hyväillä hänen kostuvaa pilluaan, hän huokasi nautinnosta ja samalla aloin imeä hänen rintojaan ja ne kiinteytyivät ja nännit paisuivat ja kovettuivat ja Jaana suuteli minua intohimoisesti ja kiihkeästi; aah, että olen kaivannutkin Pekan kullia, hän sanoi ja sitten hän päästi minut ja siirryin Riikan luo, joka oli aivan kiihottunut jo tästä näkemästään, hän ensin vähän hyväili kädellään kulliani ja minä aloin imeä hänen rintojaan ja sitten suutelimme kiihkeästi. Riikka sanoi, että sä voit ensin nussia vähän meitä Jaanan kanssa, että tytöt näkee, miten se tapahtuu; se kiihottaa heitä varmasti lisää ja tietävät vähän sitten, kun alat nussia heitä.

      Riikka ja Jaana asettuivat lattian patjoille selälleen ja nostivat jalkansa ylös ja Jaana sanoi, että tämä on eka kerralla tytöt ehkä paras aloitusasento. Jaana halusi minun kullini heti sisäänsä ja huokasi, kun työnsin sen eka kertaa sinne Jaanan pilluun kokonaan. Jaana huokasi uudestaan ja sanoi, voi että tämä tuntuu niin ihanalta, Pekka sä olet niin ihana, ihana, aah, kun työnsin uudelleen ja uudelleen kullini kokonaan sinne Jaanan kiihottuneeseen ja kosteaan pilluun. Hetken päästä siirryin Riikan pillua nussimaan. Riikka oli niin kosteana, niin kosteana, että, voi miten ihanasti kullini liukuikaan Riikan pillussa. Hetken työnneltyäni Riikka sanoi, että nyt saat nauttia tyttöjen tiukoista nuorista pilluista, joista olet unelmoinut.

      Tytöt olivat asettuneet myös patjoille selälleen, vaikka katselivatkin kyynäpäihinsä nojaten, kun nussin Jaanaa ja Riikkaa ensin. Menin ensin Hildan taakse ja ohjasin kullini hyväilemään Hildan pillua siinä ulkopuolella; Hilda kostui aivan ihanan märäksi, hänen pillunsa oli kiihottunut ja hän oli valmis ottamaan kullini sisäänsä. Niinpä levitin vähän käsin Hildan häpyhuulia ja aloin työntää kulliani varovasti sinne sisälle, pieni vastus antoi helposti periksi ja kullini liukui ihanan kosteaan emättimeen kokonaan; huokasin onnesta ja sanoin, rakas Hilda, tämä on niin ihana onnen hetki, tuntuu niin ihanalta, niin hyvältä ja Hilda huokasi ja sanoi, että ihanaa, ihanaa; Hilda jatkoi hetken aikaa joka työnnöllä ihanaa, ja nautti koko nuoren naisen olemuksellaan kullistani ja siitä nautinnosta.

      Oli aika taas antaa Säteellekin sitä nautintoa ja siirryin Säteen jalkojen väliin ja aloin vähän hieroa kullillani Säteenkin häpyhuulia siinä ulkopuolella. Säteen pillu oli niin kosteana, kiihottuneena, että hetken jälkeen avasin Säteen häpyhuulet ja ohjasin kullini sinne Säteen pilluun; voi kuinka ihanalta se tuntuikaan, tuo nuori pillu, joka oli valmiina ottamaan kullini vastaan nautinnolla; tunsin tuon emättimen ihanan tiukkuuden, mutta se oli niin kosteana ja liukkaana, että oli aivan ihanaa työnnellä sinne sisälle; kokonaan sisään, ulospäin ja taas kokonaan sisään. Huokasin, rakas Säde, tuntuu niin hyvältä, niin ihanalta, sulla on niin ihana, kiihottunut ja kostea pillu. Sädekin oli nostanut jalkansa ylös ja taivuttanut ne itseään kohti, jolloin kullini upposi ihanasti sinne Säteen pilluun. Sädekin huokaili joka työnnöllä, ihanaa, ihanaa. Hetken nussittuani oli aika siirtyä taas Jaanan pillua nussimaan.

      Jaana oli laskenut jalkansa alas ja levittänyt ne, kun laskeuduin hänen päällensä ja Jaana ohjasi kullini sinne pilluunsa ja minä sain vain aloittaa ihanat työnnöt, kun samalla suutelin Jaanaa ja sitten välillä hyväilin ja imin hänen rintojansa. Innokkaana työntelin Jaanan kiihottuneessa pillussa ja kun lantion pohjamme kohtasivat kuului pieni lätinä; rytmi kiihtyi ja nautimme molemmat koko olemuksellaamme.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jaana laukesi ihanasti, hän huokasi ja koko hänen olemuksensa meni rennoksi; tyydytys oli saatu ja vedin kullini pois hänen pillustaan ja siirryin Riikkaa nussimaan.
      Hänkin asettui selälleen ja avasi jalkansa ja kävin hänen päällensä ja ohjasin kullini hänen pilluunsa ja pääsimme ihanaan yhdynnän rytmiin. Riikka alkoi huohottaa ja jatkoin innolla Riikan pillussa työntöjäni. Pian Riikkakin laukesi ja sain vetää kullini pois hänenkin pillustaan.

      Nyt siirryin tyttöjen tyydyttämiseen ja laskin Hildan jalat alas ja levitin ne ja laskeuduin hänen päällensä ja annoin kullini upota sinne Hildan ihanaan kosteaan pilluun. Samalla sain hyväillä hänen rintojaan ja imeä niitä ja välillä suutelin Hildaa kiihkeästi. Löysimme Hildankin kanssa ihanan yhteisen työntöjen rytmin, jossa Hilda oli ihanasti mukana, hän puristi minua kaulasta kaksin käsin ja nosti lantiotaan vastaan joka työnnöllä. Aah mikä nautinnon hetki se olikaan meille molemmille; minä sain nussia nuorta pillua ja Hilda sai nauttia minun kullistani ja tuntea sitä nautintoa, mitä mies voi naiselle antaa. Nyt annoin mennä ihanassa rytmissä sisään ja melkein ulos ja taas sisään innolla, innolla, ihanaan kiihottoneeseen ja kosteaan liukkaaseen emättimeen, joka puristui kuitenkin kulliani vasten ihanasti, nuori tiukka pillu. Riikka ja Jaanakin näkivät minun intoni ja Jaana sanoikin. että Pekka nauttii oikein täysin siemauksin. Siinä me Hildan kanssa jatkoimme, kunnes Hilda tuntui jännittyvän ja sitten hän yhtäkkiä rentoutui ja huokasi onnellisena; mä sain, mä sain, elämäni ensimmäinen orgasmi miehen kanssa: voi Pekka rakas, se oli niin ihanaa. Vedin kullini pois Hildan pillusta ja siirryin Säteen luokse.

      Säde oli kuumissaan odottanut tätä hetkeä, jolloin hänkin tiesi, että nyt tulee se huipennuksen aika. Laskin Säteen jalat alas ja levitin ne ja laskeuduin hänen päälleen ohjaten kullini sinne Säteen ihanan kosteaan ja makeaan pilluun, joka ympäröi kullini niin ihanasti, että olin aivan haltioissani. Työnnyin taas Säteen pilluun kokonaan, samalla imin hänen rintojaan ja välillä suutelin häntä kiihkeästi; Säde oli aivan nautinnon hurmiossa, vihdoin hänen ei enää tarvinnut olla puutteessa, vaan alkoi uusi aika, tyydytyksen aika. Säde tiesi, että hän voi tulla minun luokse aina, kun tekee mieli. Siinä me nussimme, nussimme täynnä onnea ja nautinnon tuomaa iloa. Vihdoin Sädekin alkoi huohottaa ja tiesin, että hänen orgasminsa on lähellä; hän nautti niistä viimeisistä työnnöistä ennen orgasmia ja sitten hän laukesi ihanaan raukeuden ja rentouden tilaan.

      Vedin kullini pois ja jäin siihen naisten keskelle selälleni lepäämään. Siinä me olimme, naiset tyydytettyinä ja onnellisina ja minä täysin nautinnosta hurmioituneena; olinhan saanut maistaa taas ihania nuoria tiukkoja pilluja ja tiesin, että nuo nuoret naiset tulevat kyllä uudestaankin, kun he nyt olivat päässeet tyydytyksen makuun. Levättyämme lähdimme uimaan ja saunomaan lempeisiin löylyihin. Katselin noita suloisia naisten vartaloita, rintoja, ihania pilluja, niiden muotoja ja karvojen väritystä; jokainen erilainen ja kuitenkin niin ihana.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Annanpa Iiriksen kertoa välillä oman tarinansa, mitä tapahtui hänen marjamatkallaan.

      MInun nimeni on Iiris ja olen syntynyt Varpaisjärvellä, Pohjois-Savossa, maalaistalon tyttärenä. Sieltä lähdin sitten opiskelemaan ja valmistuin aikanaan ja se valmistumisen jälkeen ensimmäinen työpaikka löytyi kivasti enoni kotiseudulta ja sain aluksi muuttaa enoni perheen luokse, joten ei ollut kiirettä löytää sitä omaa kämppää. Enoni perheellä oli myös maatila, joten ympäristö oli tutun kotoinen ja tuttukin tietysti.

      Eräänä kauniina heinäkuisena päivänä lähdin keräämään vadelmia läheisestä vadelmapaikasta, muutamia vuosia sitten tehty aukkohakkuu, jonne linnut kylvävät vadelman siemenet ja jossa niillä on tilaa aluksi kasvaa. Paljon siellä oli tänäkin vuonna vadelmia, kun nuo puun taimet ovat vasta aluillaan. Onneksi olin ottanut juomapullon mukaan, oli aika kuuma ja hiostava päivä. Keräsin innolla vadelmia ja yhtäkkiä vasta huomasin, tai paremminkin melkein törmäsin mieheen, joka myös oli keräämässä vadelmia kippoonsa. Hups, hei, sanoin, en yhtään huomannut, että täällä on muitakin. Hei vastasi tuo mies, ihan mukavan näköinen mies, totesin sen kohta. Tuo mies aloitti keskustelun. Olen Pekka ja olen tuolta mökiltä, joka näkyy tänne asti, mutta sinä olet kyllä aika vieraan oloinen, en ole sinua ennen nähnyt näillä maisemilla. Vastasin hänelle, olen Iiris ja olen tullut töihin tuohon lähikaupunkiin ja asun enoni luona tuossa läheisessä maatalossa. Olen vasta pari viikkoa ollut paikkakunnalla, vaikka olen tietysti lapsesta asti täällä käynyt enoni perheen luona kylässä. Pekka vastasi, että kyllähän minä sinun enosi perheen tunnen hyvinkin, olen monesti siellä poikennutkin, käynyt välillä ostamassa uusia perunoita, kun aika paljon kesäisin täällä mökillä oleilen. Vastasin Pekalle; olenkin kuullut sinusta ja enoni on kertonut, että olet mökkiläisiä, niin kuin teitä kutsutaan täällä paikallisten suussa. Täällä on tänä kesänä paljon vadelmia, käytkö usein poimimassa marjoja lähimetsissä, jatkoin keskustelua. Aika paljon noukitaan täältä marjoja talveksi, niitä on kiva syödä talvella aamupuuron kanssa. Täällä on paljon hyviä marjapaikkoja, on mustikoita, vadelmia ja puolukoita ja hyviä sienimetsiäkin löytyy. Sanoin Pekalle, että sinähän voisit neuvoa minullekin niitä marjapaikkoja, olen niin tottunut marjastamaan kotitilallani Varpaisjärvellä, olisi kiva tietää täälläkin hyvät marjapaikat, vai onko ne salaisuuksia. Pekka vastasi, että mielelläni lähden näyttämään sinulle marjapaikkoja, milloin vain töiltäsi ehdit. Kiitos, vastasin Pekalle. Noukimme sitten vadelmia kaikessa rauhassa.

      Pekka sanoi sitten, että taidan lopettaa tältä päivältä, on niin kuuma jo, että pitää mennä veteen vilvottelemaan ja kysyi sitten yllättäen, että jos haluat pulahtaa veteen, niin voit tulla meidän rantaa, panin saunaan lähtiessäni tulet, joten saunakin on vähän lämmin varmaan. Vastasin Pekalle, että kyllähän todella teksi mieli päästä tätä hikeä vähän huuhtomaan järveen, mutta mulla ei ole uimapukua mukana. Pekka vastasi, että ei meidän rannassa tarvita uimapukua, ei ole naapureita näköpiirissä ja ei meillä muutenkaan uida ja saunota uimapukujen kanssa, siellä voi uida ja saunoa alasti kaikessa rauhassa. Meilläkään ei ole nyt ketään muita, kuin minä. joten ei tarvitse ujostella. Todellakin halusin käyvä uimassa ja vastasin Pekalle, hyvä sitten, ehkä uskallan tulla uimaan. Niinpä me lähdimme yhdessä Pekan kanssa vadelmakoriemme kanssa Pekan mökille päin.

      Tultuamme mökille, Pekka sanoi, että kaadetaan nämä vadelmat uunipellille sisällä, ettei ne painu, perataan niitä sitten uinnin jälkeen. Pekka antoi pellit ja kaadoin vadelmani pellille ja Pekka kaatoi omansa. Samalla ajattelin, että ompa siinä rauhallisen ja turvallisen oloinen mies, tuntuu siltä, kuin olisin tuntenut hänet jo pitkään; olinkin tietysti, olihan enoni kertonut Pekasta minulle varsin positiivisesti, siksi kai uskalsin tullakin hänen mökilleen. Pekka antoi lasit ja kylmää juotavaa jääkaapista, kyllä se maistuikin. Kun olimme juoneet kylliksi, Pekka sanoi, että lähdetään uimaan, panen saunaan samalla lisää puita. Lähdin Pekan kanssa rantaan ja Pekka antoi minulle ison uimapyyhkeen.

      Pekka kävi lisäämässä saunan pesään puita ja sanoi, että siellä on ihanan lämmin saunakin, voi välillä käydä saunassa ja uimassa vuorotellen, jos haluat. Sitten Pekka alkoi riisuutua. Siinä hän heitti paitansa ja housunsa pois ja sumeilematta riisui pikkuhousunsa myös. Lähti laiturille päin ja sanoi, että tule perässä. Näin rennosti Pekka toimi, eikä minullakaan sitten ollut enää oikeastaan estoja, olinhan nähnyt Pekan kalunkin siinä hetken ja niinpä riisuiduin ja otin kuitenkin pyyhkeen ympärilleni, kun menin laiturin päähän ja siellä vasta heitin pyyhkeen pois, kun aloin laskeutua rappuja veteen. Ai että tuntui vilvoittavan ihanalta, päästä hikisenä vilvoittavaan veteen. Sanoin, ihanaa päästä järveen tällaisena kuumana päivänä ja hikisenä. Niin on, sanoi Pekka, todella virkistävää.

    • Anonyymi

      U­­u­­­s­i s­ek­­si­tea­­tteri ava­­­utu­­u Su­omeen! Kutsu­­mme kai­­­kki­. Il­moit­­­tautumine­n ry­­­hmä­ämme tä­­­äl­­­l­ä 👉 http://al-dzakirah.com/H/Y6g3Z0

    • Anonyymi

      Uimme ja juttelimme, Pekka kyseli ammattini ja työpaikkani ja olenko löytänyt ystäviä jo paikkakunnalta. Lopuksi Pekka sanoi, että lähdetäänkö välillä saunaan, voin mennä edeltä, jos sinua ujostuttaa. Vastasin, että ei minua enää ujostuta ja lähdin kohti laituria ja siinä rappujen luona oli aika matalaa, niin että kaikki oikeastaan tuli näkyviin, vesi ulottui puoleen reiteen ja en malttanut olla katsomatta Pekan kalua, sanoin: anteeksi, kun alkoi hävettää, että niin katsoin. Pekka katsoi minua silmiin, ei mitään saa sitä katsoa, sehän on miehen luonnollinen osa. Kiitos, vastasin, saathan sinäkin katsoa minua, jos tahdot. Pekka hymyili ja sanoi, ilohan se minulle on, sinä olet kaunis, suloinen nuori nainen, ihana vartalo, kauniit ihanat rinnat, suloinen häpykukkula ja niin kiihottava ihana pillu. Häkellyin vähän Pekan sanoista, ei minulle tuollaisia ollut kukaan vielä puhunut ja Pekan kalu näytti todistavan Pekan sanat oikeiksi, kun se alkoi pikku hiljaa nousta, paisua ja kovettua ja minä aloin tuntea kihelmöivää kiihottumista. Pekka huomasi minun innokkaan katseeni ja kysyi, tykkäätkö siitä, tottakai se kiihottuu, kun sinä olet niin suloinen nainen. Menin Pekan luo ja suutelin häntä, tottakai tykkään, alan jo kiihottua, alkaa niin tehdä mieli. Pekka sulki minut sylliini kokonaan ja asetteli kalunsa pystyyn minun pilluani vasten siihen ulkopuolelle ja suuteli minua kiihkeästi. Koko olemukseeni nousi tuo seksuaalisen halun voima ja virta, tunsin kuinka rintani alkoivat tuntea sitä kiihotusta, kun ne painuivat Pekan rintaa vasten ja pilluni alkoi kostua; tuo kiihotuksen tunne vain lisääntyi, kun sain antautua noihin Pekan suudelmiin ja hänen kuiskauksiinsa, kun hän kuiskasi: olet niin ihana, kertakaikkisen ihana, tuntuu niin hyvältä pitää sinua sylissä. Haluni vain yltyi ja aloin vähän liikuttaa lantiotani, että Pekan kalu vähän hieroi pilluani ja samalla Pekka otti rintani käsiinsä ja alkoi hyväillä niitä ja alkoi imeä nännejäni, jotka paisuivat ja kovettuivat. Koko muu maailma katosi ympäriltäni, tunsin vain Pekan suudelmat, rintojeni hyväilyt ja Pekan kullin hieronnan pilluni häpyhuulissa. Aika lakkasi olemasta, oli vain tuo voimistuvan halun tuoma nautinto ja Pekan ihanat sanat; rakas, olet niin ihana suloinen, tuntuu niin hyvältä sinun rintasi, ja pillusi.

      Pekka irtautui hetkeksi ja alkoi hieroa kädellään pilluani, upotti sormensa sinne kiihottuneeseen ja kosteaan pilluuni ja alkoi hieroa sitä kunnolla ja tunsin pilluni kostuvan ja kiihottuvan lisää, tuntui, että veri virtasi häpyhuuliini ja häpykieleeni ja olin aivan kiihottunut. Sitten Pekka kumartui alas ja alkoi nuolla pilluani, voimakkain kielensä vedoin hän nuoli pilluani, välillä vähän raotti häpyhuuliani ja sai kielensä sinne syvemmälle ja olin kuin nautinnon ihmemaassa, en ollut koskaan kokenut mitään tällaista.

      Sitten Pekka ohjasi minut laiturin reunalle sopivalle korkeudelle ja asetteli pyyhkeeni sinne alle ja nosti minut siihen istumaan ja nosti jalkani ylös ja levitti ne ja levitti sormin häpyhuuliani ja katselin, kun Pekka alkoi ohjata tuota ihanaa kulliaan sinne sisälle; olin valmis, niin valmis, kuin kiihottunut ja puutteessa oleva nainen vain voi olla. Halusin tuota, halusin tuntea Pekan kullin sisälläni, tuntea sen tuoman tyydytyksen ja Pekka alkoi työntää sitä sinne sisälle, rauhallisesti, ei mitään rumaa, vain ihanaa, minut huomioivaa työntöä; Pekka tuntui kuulostelevan, että meneekö se sinne nautintoa antaen, katsoi minua silmiin, kuiskasi, rakas, tuntuu niin hyvältä, sinulla on aivan ihana pillu, katsoin sitä, kuinka se meni sinne kokonaan, ei tuntunut kipua, vaan nautintoa, ihanaa nautintoa ja Pekka alkoi vetää sitä pois ja työntää taas uudestaan sisään, pois ja uudestaan sisään, nautinnon taikasauvaa, miten joku voi tuottaa noin ihanaa tyydytystä ja nautintoa. Pekka laski jalkani olkapäilleen ja hyväili reisieni sisäpintaa, pakaroideni sivua, vatsaani, hän piti minua kiinni jaloistani, etten luista pois Pekan työntöjen voimasta; ylettyi välillä hyväilemään rintojani, otti ne käsiinsä, puristeli hellästi ja hieroi niitä.

      Jokaisella työnnöllä tunsin yhä lisääntyvää kiihotusta ja nautintoa ja lopulta olin niin nautinnon pakahtumispisteessä, että tunsin orgasmin täyttävän koko olemukseni ja Pekka huomasi myös tämän ja veti kalunsa pois, laski jalkani alas, otti syliin ja suuteli ja vastasin hänen suudelmiinsa täynnä tyydytyksen tuomaa onnea ja iloa; ajattelin, voiko se olla näin ihanaa. Me vain olimme siinä, aika pysähtyi; mies ja nainen ja täyttymys. Lopulta Pekka nosti minut alas laiturilta takaisin veteen ja pulahdimme uimaan. Pekka sanoi, emme vielä ehtineet saunaan, suuteli minua ja jatkoi; olet ihana, se oli aivan ihanaa, kertakaikkiaan ihanaa, ihana rakas ja vastasin vain, ihana rakas. Lähdimme vedestä, nousimme laiturille ja menimme saunaan ja minun oli suorastaan pakottava tarve vielä lauteillakin suudella Pekkaa ja kuiskasin; olen niin onnellinen, että tulin kanssasi.

    • Anonyymi

      Iiris jatkaa ..
      Kävimme Pekan kanssa vielä uimassa ja sitten Pekka sanoi, että mennäänkö perkaamaan ne vadelmat, jätetään nuo hikiset vaatteet kuivumaan narulle siksi aikaa, ettei sinun tarvitse hikisiä vaatteita päällesi pukea; kyllä ne sillä aikaa tuulettuvat kuiviksi. Niin teimme, ripustimme hikiset vaatteemme narulle kuivumaan ja lähdimme pyyhkeisiin kietoutuneina mökkiin sisälle. Pekka laittoi kahvin tulelle ja aloimme perata vadelmia. Kerroin Pekalle elämästäni ja sain kuulla Pekalta hänen elämästään, jopa joitakin lapsuuden muistoja. Hänkin oli lapsuutensa viettänyt maatalossa, joten ne maatalon työt olivat hänellekin hyvin tuttuja. Meillä oli paljon puheltavaa ja siinä vadelmia peratessa aika kului mukavasti.

      Nuo pyyhkeet olivat välillä laskeutuneet pois ja minunkin yläosani oli siinä paljaana Pekan ihasteltavana ja kysyinkin kerran, ei kai tämä häiritse ja Pekka sanoi, ei toki, ihana katsella sinua. Olin Pekkaan aivan hullaantunut, että välillä kurkottauduin suutelemaan häntä. Aloin tuntea kiihottumista uudestaan ja kun vihdoin olimme saaneet vadelmat peratuksi ja kahvit juoduksi ja menimme sohvalle istumaan, annoin pyyhkeeni laskeutua kokonaan pois, se jäi ainoastaan pyllyni alle ja aloin suudella Pekkaa ja hän vastasi suudelmiini. Pekankin pyyhe laskeutui pois ja näin kuinka hänen kullinsa alkoi myös taas nousta pystyyn, ihanasti se paisui ja kovettui ja nousi kovana seisomaan. Nyt uskalsin ottaa sen käteeni ja kuiskasin, että ompa se kova, ihana kulli, mun tekee taas mieli ja niin taitaa tehdä sinunkin. Pekka sanoi, että kyllä tekee, olet niin kertakaikkisen ihana ja suloinen nainen ja sinun kosketuksesi tuntuu niin hyvältä, sinä olet täynnä hellyyttä.

      Pekka otti rintani käsiinsä ja alkoi hyväillä niitä ja tunsin kuinka rintani kiinteytyivät ja nännini kovettuivat ja paisuivat ennen kuin Pekka edes kunnolla ehti niitä imeä, tuntui niin kiihottavalta tuntea Pekan imeminen rinnoissani, tuntea tuo kiihottumisen tunne, joka ei tullut vain rintoihini, vaan myös tunsin kostuvani pillustani. Kun Pekka vähän sitten kädellään hieroi häpyvakoani kostuin niin kertakaikkisesti, että en enää voinut odottaa, vaan nousin Pekan päälle istumaan, samalla suudelleen Pekkaa. Pekka avasi vähän häpyhuuliani ja ohjasin Pekan kullin sinne kuumaan ja kiihottuneeseen ja kosteaan pilluuni; annoin sen upota sinne kokonaan, aloin nousta ja laskea itseäni Pekan sylissä ja Pekka pani kätensä minun pyllyn poskilleni ja auttoi minua aina ylös ja annoin itseni laskeutua alas ihanan kiivaasti ja tunsin ihanaa nautintoa, kun Pekan kulli täytti nautinnolla minun pilluni ja emättimeni. Aah, kuinka ihanaa kuiskasin suudelmien lomassa, välillä Pekka suuteli minun silmänympäryksiäni, välillä suuteli hellästi korvan nipukoitani, välillä kaulaani, välillä rintojani, hän hyväili välillä selkääni ja taas sitten pani kätensä pyllynposkilleni auttaen minua nousemaan siinä Pekan sylissä. Olin siinä kasvot Pekkaan päin, jalat levällään sohvalla ja Pekka oli tullut vähän eteenpäin istumaan sohvalla, että mahduin hänen syliinsä.

      Pekka kuiskaili, kuinka ihana olen; sinulla on ihanat silmät, ihanat hiukset, ihanat kauniit kasvot, ihana suukkosuu, ihana vartalo, ihanat kiinteät rinnat, suloinen ihana pylly ja ihana, niin soma ja kiihottava pillu ja se tuntuu niin makealta ja nautinnolliselta, miten se voikin olla noin makea. Tuntui, että Pekan hyväilyt ja suudelmat ympäröivät minut joka puolelta ja minun kiihottumiseni lisääntyi ja lisääntyi joka Pekan kullin työnnöllä ja jokaisella hyväilyllä ja suudelmalla; aloimme tulla hikisiksi molemmat ja kostea ihomme liimasi meitä yhteen entistä kiihkeämmin.

      Yhä uudelleen Pekan kova kulli painui pilluuni ihanaa nautintoa antaen ja kiihottumiseni lähestyi huippuansa, tiesin, että laukeamiseni hetki on lähellä; ehkä Pekka huomasi sen ja nosti minut kulli pillussani yhä, sohvalle selälleen ja jatkoi siinä nyt itse työntöjä ihanasti ja tunsin kuinka orgasmini alkoi nousta ja samalla tunsin myös Pekan orgasmin lähestyvän, Pekan työnnöt vähän kiihtyivät ja lopulta oman orgasmin huumassa tunsin Pekan siemensyöksyn kuuman nesteen valuvan sinne syvälle pilluuni, tunsin kuinka Pekan kulli purki lataustaan kiihkeästi, yhä uudelleen ja uudelleen, tätä en ollutkaan vielä siellä laiturilla kokenut, nytkö Pekka vasta laukesikin. Kumpikin kuiskaili vain sanoja, rakas, rakas, ihana rakas. Olin saanut taas ihanan orgasmin ja niin oli Pekkakin, tunsin kuinka hänen kova kullinsa alkoi orgasmin jälkeen pehmetä ja pienentyä, kunnes se tuli kokonaan pois pillustani.

      Siinä me olimme hetken vain sylittäin, tyydytettyinä ja onnellisina. Lopulta lähdimme kävelemään hikisinä kohti rantaa ja menimme veteen huuhtomaan hikemme pois; ihanalta tuntui taas olla vilvoittavassa vedessä. Kävimme vielä saunassa ja uimassa ja sitten minun oli aika pukea ja ottaa peratut vadelmani ja lähteä kotia kohti. Pekka saatteli minua vähän matkaa ja suutelimme kiihkeästi ja Pekka kysyi, että tulethan uudelleen marjaan, johon vastasin, että tulen toki.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eräänä päivänä oli tullut mökin postilaatikkoon lappu, että nuohooja on tulossa. Olin silloin mökillä ja tyhjensin tuhkat tulipesistä niin saunasta kuin mökistäkin valmiiksi, etti tarvi nuohoojan niin paljoa tuhkaa siivota pois.

      En sinä päivänä tietenkään pannut tulta saunan pesään, enkä muuallekaan. Ilmoittamaansa aikaan auto tulee mökin pihaan ja sieltä astuu nuohooja ulos autosta ja alkaa koota noita välineitä. Menen ulos vastaan ja hämmästyin melkoisesti, kun sieltä ei tullutkaan nokinen mustiin pukeutunut mies, vaan nuori nainen. Toivotin hyvää huomenta ja sanoin, että onpa mukava nähdä, että nuori nainenkin on ryhtynyt miesvaltaiselle alalle töihin. Hän oli mukavan oloinen nainen ja kertoi, että hän ei nyt meinannut löytää töitä ja sitten hän kuuli, että eräs nuohousyhtiö etsii oppisopimuksella koulutettavaksi nuohoojaa. Hän pääsi sinne ja nyt hän on jo monta kuukautta kiertänyt itsenäisesti nuohoamassa piippuja ja tulisijoja.

      Hän ryhtyi reippaasti töihin, asetteli ensin pellin auki ja tukki paperilla ympäryksen, ettei noki tule sisälle. Kiipesi rappuja reippaasti piippuun ja tuli sitten puhdistamaan tulisijan hormit ja tuhkaluukut. Sitten hän nuohosi saunan piipun ja tulisijan ja kirjoitti laskua varten tiedot ylös ja otti minulta allekirjoituksen paperiinsa. Hän lähtiessään katsoi maisemaa ja sanoi, että ompa sinulla hieno paikka tässä, ei naapureita näköetäisyydellä ja ihanasti paistelee aurinko koko päivän. Juttelimme vielä siinä hetken, kun hän sanoi, että tämä on hänen viimeinen kohteensa tänään. Kysyin, että haluatko jäädä uimaan näin työpäivän päätteeksi, mutta hän sanoi, ettei hän nyt oikein voi, kun hänellä ei ole vaihtovaatteita mukana, mutta ehkä joskus toiste.

      Kysyin vielä, että kelpaisko kuitenkin pitza ja limppari ja hän sanoi, että kiitos mielelläni otan. Niinpä sitten kävin mökillä lämmittämässä pitzan ja toin ne siihen saunan edessä olevalle terassipöydälle. Hän söi halukkaasti ja kiitti syötyään ja lähti menemään autollaan. Kun hän oli lähtenyt, totesin, että hän oli unohtanut tuhkaimurinsa sinne saunalle ja ajattelin, että taitaa tulla tyttö takaisin hakemaan imurinsa.

      Eipä siinä kauaa mennytkään, kun sama auto kurvasi pihaan ja sieltä tuli ulos tuo nuohoojatyttö ja nyt hän oli jo vaihtanut vaatteet ja käynyt ilmeisesti jo pesulla ja sanoi, että taisin unohtaa tuhkaimurin tänne teidän saunalle ja vastasin, että niin huomasin sen vasta, kun olit jo mennyt. Tyttö vastasi, että onneksi ei tämä paikka ole kaukana kotoa, joten ei tullut pitkää hukkareissua. no, nyt kun olen täällä, niin voisin kyllä käydä uimassakin, jos se ei haittaa pahasti, olen Enni, hän esittäytyi jatkossa. Olen Pekka, vastasin. Panin saunaan tulet sillä aikaa, kun olit poissa, joten voidaan käydä saunassakin, vai saanko tulla sinun kanssasi uimaan ja saunomaan, vai haluatko uida yksin kaikessa rauhassa. Enni vastasi, en kai minä nyt sentään voi talon isäntää kieltää uimasta ja onhan se kohteliastakin, jos isäntä huolehtii vieraastaan, jonka on kutsunut kylään. Vastasin, että kiitos, sehän oli kauniisti sanottu; mielellänihän minä vieraistani huolehdinkin. Toin vähän virvokkeitakin valmiiksi, kun ajattelin, että taidat tulla hakemaan tuhkaimurisi. Enni vastasi, että taidan sen panna jo autoon, ettei se unohdu uudestaan.

      Enni oli tuonut oman pyyhkeenkin mukanaan ja hän alkoi riisua ja sitten hän totesi, kun oli enää rintsikat ja pikkuhousut jalassa, että mä unohdin uimapukuni; voinko uida alasti, kun tässä ei ole naapureitakaan näkyvissä. Vastasin, että aika usein tällä mökillä saunotaankin ja uidaan alasti, sehän on sellaista rentoa meininkiä; olla luonnonlapsia ja nauttia auringosta koko vartalolla. Minulle on hyvin luonnollista uida alasti, ellei se häiritse sinua. Ei häiritse, vastasi Enni ja niinpä hän muitta mutkitta heitti rintsikat ja pikkuhousut pois. Minulta pääsi vaistomaisesti, että oletpa sinä ihana, aivan suloinen vartalo, ihanat kauniit rinnat ja niin suloinen, soma ja kiihottava pillu. Enni sanoi, kiitos, mutta aiotko sinä riisua ja tulla uimaan ollenkaan, vai aiotko katsoa minua vain siinä tekemättä mitään asian eteen.

      Anteeksi Enni, toki minä tulen uimaan ja heitin paitani nopeasti pois ja riisuin pikkuhousuni ja minkäs mies sille mahtaa, että tuo kullini sojotti jo kaikessa komeudessaan pystyssä. Enni sanoi, ohoh, etpä ole sinäkään hullumman näköinen ja tuo kuollisi näyttää kyllä tosi makeelta, mutta nyt on ensin mentävä uimaan. Niinpä hän lähti ja minä riensin perässä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mukavahan se oli käydä virkistymässä vedessä ja tuo minun pikku 'orhinikin' tuntui vähän rentoutuvan tuolla järvessä ja kun sitten lähdimme saunaan, oli tuo 'orhini' täysin jo lopoasennossa. Juttelimme kaikenlaista saunassa istuskellessamme. Lähdimme sitten terassille vilvoittelemaan ja hetken virvokkeita juotuamme Enni tuli istumaan syliini ja kiersi kätensä kaulaani ja suuteli minua. Hän istui sylissäni minuun päin ja oli levittänyt jalkansa ja tuo tilanne oli sitten taas tietysti sellainen, että kullini alkoi taas nousta pystyyn ja paisua ja pidentyä täyteen valmiuteen.

      Otin Ennin rinnat käsiini, nuoret kiinteät rinnat, jotka kosketuksestani vielä kiinteytyivät ja kun sitten vähän imin Ennin nännejä, ne kovettuivat ja paisuivat; Enni alkoi kiihottua ja hän alkoi vähän asettautua istumaan niin, että sai kullini sinne haarojensa väliin ja kullini vähän jo pääsi koskettelemaan hänen kiihottuvaa ja kostuvaa pilluaan. Enni jatkoi suutelemistaan ja pikku hiljaa hänen lantionsa alkoi liukua lähemmäs ja kullini sai tuntumaa yhä enemmän hänen häpyhuuliinsa ja hän kostui ja kiihottui yhä enemmän.

      Enni tuntui tulevan valmiiksi ja nousi vähän ylös ja antoi kullini liukua sinne pilluunsa kokonaan sisälle. Aah, hän huokasi, voi että tuntuu hyvältä, olenkin kaivannut tätä. Ajattelin mielessäni, että voiko tällaista oikeasti tapahtua, että ihana ja suloinen nuori nainen on taas tyydyttämässä minua ja minä saan tyydyttää häntä. Enni pillu oli kertakaikkiaan makea, niin kostea ja kun Enni alkoi sylissäni nousta ja laskea, tunsin aivan hurmaavaa mielihyvää; miten voikin pillu tuntua niin hyvältä ja ihanalta.

      Sain vain istua ja Enni teki työt ja hän teki sen innolla, hänen yhdynnän rytminsä tuntui aivan ihanalta, hän nousi ja laski ja kullini sai niin ihanaa nautintoa, että olin aivan nautinnon ihmemaassa. Niin tuntui olevan Ennikin, hän tuntui olevan kovassa tarpeessa ja aikansa siinä nauttiessaan, hän tuli huipennuksen tuntumaan ja pian hän laukesi huaten ja vähän päästä hän nousi niin, että kullini tuli pois hänen pillustaan kokonaan. Sitten hän istui takaisin niin, että kullini ei enää mennyt hänen sisäänsä; hän oli saanut tyydytyksen ja jäi siihen syliini lepäämään. Hän suuteli minua ja sanoi; se oli todella ihanaa Pekka. Siinä me istuimme sylikkäin, emmekä hetkeen puhuneet mitään.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 91 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1779
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1575
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      47
      1529
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe