Missä Radio Suomen uusi musiikki viipyy?

Anonyymi-ap

Missä se jonkun yleläisen tai ylefanaatikon täälläkin mainostama uusi musiikki on Radio Suomelta? Taitaa olla taas sitä yleläisten ja ylefanaatikkonen valheellista propagandaa, niin kuin niin monet muutkin väitteet YLE:n tyylistä ja linjasta.

Viimevuonnakin niistä vähistä uutuksista mitä soi tyyliin 99/100 soitettiin nopeimmillaankin 2vk julkaisusta ja suurin osa aikaisintaan 2kk julkaisusta. Tähän lukeutuu myös ne, joilta on aina lisätty uusi sinkkubiisi soittoon nykyisen musiikkipäällikön Johan Lindroosin aikana. Edes niitä ei voida soitta tuoreeltaan ja lisäsä heti soittoon. Pitää odottaa ensin, että yksi tai useampi kaupallinen on sitä vähintään 2vk soittanut päivittäin. Vältämättä vielä silloinkaan se ei tule YLE:n kanaville.

Elikkä missä sitä mainostettua uutta tuoretta musaa on? Ei ainakaan YLE:llä. Sietäisikin äänestäjien äänestää 2023 maahamme eduskunta ja hallitukseen puolueet, jotka ovat valmiita leikkaamaan rajusti ylen 600 milj. ja tänä vuonna entisestään paisuvaa budjettia. Samalla jäädyttää korotukset. Turhake media ns. viihteen, urheilun ja dokumenttienkien osalta. Iso osa samaa mitä kaupallisilla on jo tai oli jo vuosia sitten. Näistäsyystä on perusteltua pienentää YLE:n budjettia.

Jos kiinnostaa tai haluat lisää perusteluja aiheesta enemmän toisessa keskustelussa.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/16433311/nyt-riitti!-yle-pakkomaksu-ajettava-alas

13

239

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomessa tehdään paljon uutta, kiinnostavaa kevyttä musiikkia, mutta Radio Suomessa pyöritetään kaluttuja kappaletta. Musiikin osalta taustapeiliin katsova ja kaupallisten tapaan aivan liikaa varman päälle pelaava kanava.

   • Anonyymi

    Ja ne YLE:n uutisetkin on vähän. Ei kerrota asioista ennen kuin on ihan pakko.

    Miksi YLE jättää asioita kertomatta? Eilen kehuskelitiin, kuinka hyvin uusi Sotemalli on lähtenyt toimimaan, eikä mitään soraääniä ole kuuluunut. Eioltu edes huolissaan puuttuvista miljoonista erialueilla. No tuskin mitään ongelmia edes ilmenee oli YLE:n uutisten sanoma.

    No samana päivänä MTV Uutiset:

    "Sote-uudistus söi Keski-Pohjanmaan pelastuslaitoksen rahoista neljänneksen: ”Kokonaisuus on aika kaukana todellisuudesta”"

    "Siellä on useita erityistä vaaraa aiheuttavia kohteita, mitkä työllistävät meitä paljon ja myös aiheuttavat varautumisen näkökulmasta erikoiskaluston hankkimista. Puhutaan erityisesti vaarallisten aineiden torjunnasta, huomauttaa Nuolioja."

    "Aikaisemmin öljynsuojarahasto on maksanut avustuksia öljyntorjuntaan, mutta nämä rahat poistuvat nyt. Se toiminta menee nyt ihan puhtaasti meidän omista rahoista, sanoo Leppälä." "Uusi F-luokan alus maksaa tänä päivänä kaksi miljoonaa euroa, kertoo Nuolioja."

    Lue tai kuuntele koko juttu osoitteessa
    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sote-uudistus-soi-keski-pohjanmaan-pelastulaitoksen-rahoista-neljanneksen-kokonaisuus-on-aika-kaukana-todellisuudesta/8602932

    IHAN PERUSTELTU HUOLI JA TULEE AIHEUTTAMAAN ONGELMIA, JOS ASIAA EI SAADA RATKAISTUA. Siksi näistä pitäisi mediassa ja suurimmassa YLEssäkin puhua ennen kuin paska osuu tuulettimeen, eikä vasta sitten.


  • Anonyymi

   Ja taas tänäänkin: Vesterinen yhtyeineen...kuten joka päivä. Pieni levyvarasto?

   • Anonyymi

    Yölintu, Leevi & Leevings, Topi Sorsakoski soi joka päivä, off!


  • Anonyymi

   Olen funtsinut että hommassa taitaa olla jonkinlainen symbioosi. Tiuhaan soitetut artistit ja ko. radioasema ruokkivat toisiaan. Nyt kun kaikki klo 22 jälkeen alkaneet erikoisohjelmat lopetettiin paljastui lopullisesti mikä "köyhän miehen" minibudjetilla toimiva radioasema on kyseessä. Kaikki vedetään läpi mahdollisimman halvalla. Sitä samaa kirottua soittolistaa jauhetaan loputtomiin. Jouluksikin oli tehty soittolista. Sama joulubiisi saattoi tulla kolme kertaa päivässä. Ei tuosta saa kuin pahan mielen.

   • Anonyymi

    Radio Suomellahan on jättimäinen siivu YLE:n 600milj. budjetista.


  • Anonyymi

   Jaaha, menevätkö ne rahat sitten Sanna Pirkkalaisen euroviisusamppakaljoihin ?

  • Anonyymi

   Ja seuraavaksi Mikko Kuustonen....

   • Anonyymi

    Vain lunhan soinut aiemmin, Pooki, Sun, Iskelmä, Aito Iskelmä, Suomipop tai "uutuus" Radio Soi kanavalla jo 6kk sitten.


  • Anonyymi

   Taas YLE:ltä suolletaan paikkansa pitämätöntä tietoa. Tuoreita uutuuksia, no eipä soi. Korkeintaan pari biisiä enemmän viimevuoteen verrattuna kategoriassa: Aiemmin kanavalla soimattomat. Saattanut soida YLEX:llä, jos silläkään, mutta vähintäänkin kaupalliset ensin soittaneet sen.

  • Anonyymi

   Paljon tulee kappaleita, jotka ovat minulle tuttuja jo 70-luvulta. Ei niitä enää jaksaisi kuunnella, vaikka joku dementikko saattaakin ilahtua.

   • Anonyymi

    Kaiken olen jo kuullut aivan liianmonta kertaa. Ne hyvätkin vanhat biisit, joita ei tarvitsisi enää jokapäivä toistaa.


  • Anonyymi

   Paikka auringossa. Tunti suomalaista mollijollotusta. Kanva vaihtuu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: "Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen (SDP) iski nuoren opiskelijan"

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Skandaalipaljastus-Naimisissa-oleva-kansanedustaja-Matias-Makynen-iski-nuoren-opiskelijan "Opiskelija on kertonut lähip
   Maailman menoa
   720
   6933
  2. Ota muhun yhteyttä

   Jotakin kautta. Selvitetään asiat..
   Ikävä
   78
   1353
  3. "Haitta-poliitikko" Riikka Purra sai täyslaidallisen yritysjohtajilta

   "Vastuutonta isänmaan vahingoittamista" Useat yritysjohtajat kritisoivat perussuomalaisten maahanmuuttolinjaa. Muun muassa sijoittaja ja yrittäjä Pet
   Maailman menoa
   641
   924
  4. Purra on täysin oikeassa: EU:sta voi ja pitää erota

   Britannialle ei ole koitunut todellisuudessa mitään haittaa siitä, että se erosi EU:sta. Ei ainakaan Maailman Pankin tilastojen mukaan. Erilaiset "asi
   Perussuomalaiset
   174
   879
  5. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   16
   872
  6. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   94
   753
  7. Ohjeita nettideittailun aloittaville

   Voisin kuvitella, että tätä aihetta on palstalla suhteellisen paljon jo käsitelty, mutta en alkanut kaivella mitään arkistoja. Kertokaapa mitä vinkke
   Sinkut
   120
   715
  8. Martinan Emma gaala.

   Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   166
   701
  9. Kiersin männä keänä entisiä tuttavia etsimässä

   Pitkää Timppaa en löytänyt, enkä myöskään veljeksiä. Härkökankaalla oli joku kone edessä tutkailessani. Kaipa ne entiset tuttavani jossakin siellä ov
   Suomussalmi
   49
   685
  10. Mies mikä on sun mielestä suurin

   este sille ettei meidän tutustuminen ole edennyt? Ja uskotko vielä että tavataan?
   Ikävä
   49
   683
  Aihe