Terästehdan hämeenlinnaan

Anonyymi-ap

Miksi Inkoo saa terästehtaan? Hämeenlinnassa olisi paremmat mahdollisuudet maailmanluokan vedätykseen, joka tuo tehdas epäilemättä on.

Rakentava firma on tehnyt viime vuonna liikevaihtoa vain noin €800 000. Ei sen enempää. Rahoittajia kaivataan joka puolelta, kokemus puuttuu, firma ollut pystyssä hieman yli vuoden, mutta tarkoituksena on saada laitos tuottamaan 90 prosenttisesti hiilineutraalia terästä neljässä vuodessa.

Teräksellä on alhainen maailmanmarkkinahinta. Myöskään ostajia ei kiinnosta, onko teräs "vihreää terästä" vai tavallisesti tuotettua. Hinta ratkaisee. Jo nyt saadaan hapaa terästä intiasta ja kiinasta, joten miksi kukaan ostaisi ylihinnoiteltua terästä suomesta?

Hämeenlinna toimii valtakunnallisesti varoittavana esimerkkinä suuruudenhulluudessa ja päättäjien heikkouskoisuudessa, Siksi terästehdas ei voi onnistua Inkoossa. Sen sijaan, jos rakentajat keksivät kaupata sen tänne sillä logiikalla, että "Sunny Car Center meni pieleen, mutta tämä onnistuu", on heillä valttikortti kädessään.

20

259

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onhan tämä projekti kyllä täysi kusetus.

  • Anonyymi

   Mainio lisä olisi Kirstulan peltotrilogiaan. Nythän Ritskukin on tulossa Suomeen, siitä saataisiin hyvä projektinvetäjä. Markullekin vois soitella.

  • Anonyymi

   Kyllähän isoa terästehdaskalaa kannattaa pyytää ja Afrikasta löytyy kyllä investoriprinsessoja, jotka hoitaa terästehtaan rahoitukset, kyllähän Hämeenlinna valtuusto tämän tietää.

   • Anonyymi

    Ablodien kera.


  • Anonyymi

   Onhan meillä se taannoisen Sunny Car Centerin tontti vielä vapaana, jos vielä sen mainostolpan antura on vielä paikoillaan, niin sen ympärillehän on hyvä aloittaa terästehtaan rakentaminen. Ja kaupungin poliitikoillahan on jo vanhastaan kokemusta Afrikkalaisesta rahoitustoiminnasta, ei muuta kuin välittömästi rakentamaan terästehdasta tontille!
   T. Minttueinari Poltinaholta.

  • Anonyymi

   Heh, älyköiden kerma on taas kokoontunut kiehtovan aiheen ympärille.

   • Anonyymi

    Siinä olet aivan oikeassa. Jatka sinä vain kulkemistasi virran mukana ja muiden ohjaamana.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siinä olet aivan oikeassa. Jatka sinä vain kulkemistasi virran mukana ja muiden ohjaamana.

    Ah, nämä "kaikki muut on lampaita" -tyypit on kyllä parhaita. Putinin trollitehtaan sadut uppoavat kun tulikuuma veitsi marketin halvimpaan margariiniin. Vielä kun sen yhdistää pöyhkeään ylimielisyyteen, niin tuolle läpinäkyvälle hölmöydelle nauravat variksetkin ilman, että sitä itse edes ymmärrät. Voimia ja jaksamista toki kaikesta huolimatta rakkaalle kanssaeläjälle.


  • Anonyymi

   Firman toimarikin on nimeltään joku Wittunen, niin eihän tässä mikään voi mennä pieleen, eihän?

   • Anonyymi

    Ritavuoren arvion mukaan mikään ei mene pieleen pieleen. Hän aikoo osallistua rahoitukseen erään Afrikkalaisen kuningashuoneen perijättären kautta, jonka luona aikoo poiketa Floridasta Suomeen tullessaan.


  • Anonyymi

   Voi kuule Norskit voi ostaa koko yhteiskunnan .

  • Anonyymi

   Karin Sambian kontakteille on taas käyttöä.

  • Anonyymi

   Gary vetämään tätäkin hanketta ja rakennetaan Tiiriöön tontille Sampian kuningattaren rahoilla. Garyllä valmis kontakti Sampiaan.

  • Anonyymi

   Garyttajalle on taas joku hakenut keskikaljaa, nappejahan sille Kela kyllä ostaa riittävästi.

  • Anonyymi

   wittuseeni kuulostaa ihan nigerialaiselta nimeltä.

  • Anonyymi

   Jos afrikasta saadaan rahoitusta niin saamme vähän omiamme takaisin !

  • Anonyymi

   Kyllä tuolla liikevaihdolla on mahdollisuus tehdä tuhatkertaisia tuloksia. Esimerkkinä vaikka Maria Ohisalon miehen Miika Johanssonin edustama firma jonka hallituksessa hän siis istui. Tuulivolttin liikevaihto oli 19 000 euroa ja tulos 79 miljoonaa.Kysehän liiketoiminnan arvosta joka myydään ulos. Ja Suomea nyt voi kusettaa koska meillä on täällä näitä lintilöitä, nimestähän tulee mieleen joku litteä lude.Kun kansaa on taas kusetettu sanotaan jotain vilosihvista kuten vaikka että oman kansan edun ajattelu ensin on vahingollista.

  • Anonyymi

   Hämeenlinna -Tampere radan varressa entinen Uschanofin Kukkopillutehdas on hylätty jo kauan sitten, pelkät savet on jäljellä ja ovet sepposen selällään, vapaa pääsy.

  • Anonyymi

   Wittunen oli tänään Suomessa ja hyväuskoinen Lintilä on jäleen kepulaiseen tapaan valjastanut myös Kepun käsikassarafirma Fortumin mukaan. Fortumista muistamme paljon pahaa kepulaisten johtaessa yhtiötä suurin bonuslupauksin naapurimaamme investoijaksi, ydinvoimalahankkee rahoittajaksi ja Uniperin ostajaksi.
   Tässä kuva tämänpäiväisestä vierailusta:
   https://www.iltalehti.fi/villeranta/a/3338a239-1d4a-411a-ba6c-46f59b99378f

  • Anonyymi

   Ai wittusen antti kaikkonen maajohtajaksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   419
   3258
  2. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   1519
  3. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   52
   1449
  4. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   399
   1238
  5. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   77
   1181
  6. Miksi mies et voisi vaan

   ottaa yhteyttä suoraan kun selvästi kaipaat? En pure.
   Ikävä
   63
   1008
  7. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   330
   939
  8. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   47
   892
  9. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   800
  Aihe