Terästehdan hämeenlinnaan

Anonyymi-ap

Miksi Inkoo saa terästehtaan? Hämeenlinnassa olisi paremmat mahdollisuudet maailmanluokan vedätykseen, joka tuo tehdas epäilemättä on.

Rakentava firma on tehnyt viime vuonna liikevaihtoa vain noin €800 000. Ei sen enempää. Rahoittajia kaivataan joka puolelta, kokemus puuttuu, firma ollut pystyssä hieman yli vuoden, mutta tarkoituksena on saada laitos tuottamaan 90 prosenttisesti hiilineutraalia terästä neljässä vuodessa.

Teräksellä on alhainen maailmanmarkkinahinta. Myöskään ostajia ei kiinnosta, onko teräs "vihreää terästä" vai tavallisesti tuotettua. Hinta ratkaisee. Jo nyt saadaan hapaa terästä intiasta ja kiinasta, joten miksi kukaan ostaisi ylihinnoiteltua terästä suomesta?

Hämeenlinna toimii valtakunnallisesti varoittavana esimerkkinä suuruudenhulluudessa ja päättäjien heikkouskoisuudessa, Siksi terästehdas ei voi onnistua Inkoossa. Sen sijaan, jos rakentajat keksivät kaupata sen tänne sillä logiikalla, että "Sunny Car Center meni pieleen, mutta tämä onnistuu", on heillä valttikortti kädessään.

20

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onhan tämä projekti kyllä täysi kusetus.

    • Anonyymi

      Mainio lisä olisi Kirstulan peltotrilogiaan. Nythän Ritskukin on tulossa Suomeen, siitä saataisiin hyvä projektinvetäjä. Markullekin vois soitella.

    • Anonyymi

      Kyllähän isoa terästehdaskalaa kannattaa pyytää ja Afrikasta löytyy kyllä investoriprinsessoja, jotka hoitaa terästehtaan rahoitukset, kyllähän Hämeenlinna valtuusto tämän tietää.

      • Anonyymi

        Ablodien kera.


    • Anonyymi

      Onhan meillä se taannoisen Sunny Car Centerin tontti vielä vapaana, jos vielä sen mainostolpan antura on vielä paikoillaan, niin sen ympärillehän on hyvä aloittaa terästehtaan rakentaminen. Ja kaupungin poliitikoillahan on jo vanhastaan kokemusta Afrikkalaisesta rahoitustoiminnasta, ei muuta kuin välittömästi rakentamaan terästehdasta tontille!
      T. Minttueinari Poltinaholta.

    • Anonyymi

      Heh, älyköiden kerma on taas kokoontunut kiehtovan aiheen ympärille.

      • Anonyymi

        Siinä olet aivan oikeassa. Jatka sinä vain kulkemistasi virran mukana ja muiden ohjaamana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinä olet aivan oikeassa. Jatka sinä vain kulkemistasi virran mukana ja muiden ohjaamana.

        Ah, nämä "kaikki muut on lampaita" -tyypit on kyllä parhaita. Putinin trollitehtaan sadut uppoavat kun tulikuuma veitsi marketin halvimpaan margariiniin. Vielä kun sen yhdistää pöyhkeään ylimielisyyteen, niin tuolle läpinäkyvälle hölmöydelle nauravat variksetkin ilman, että sitä itse edes ymmärrät. Voimia ja jaksamista toki kaikesta huolimatta rakkaalle kanssaeläjälle.


    • Anonyymi

      Firman toimarikin on nimeltään joku Wittunen, niin eihän tässä mikään voi mennä pieleen, eihän?

      • Anonyymi

        Ritavuoren arvion mukaan mikään ei mene pieleen pieleen. Hän aikoo osallistua rahoitukseen erään Afrikkalaisen kuningashuoneen perijättären kautta, jonka luona aikoo poiketa Floridasta Suomeen tullessaan.


    • Anonyymi

      Voi kuule Norskit voi ostaa koko yhteiskunnan .

    • Anonyymi

      Karin Sambian kontakteille on taas käyttöä.

    • Anonyymi

      Gary vetämään tätäkin hanketta ja rakennetaan Tiiriöön tontille Sampian kuningattaren rahoilla. Garyllä valmis kontakti Sampiaan.

    • Anonyymi

      Garyttajalle on taas joku hakenut keskikaljaa, nappejahan sille Kela kyllä ostaa riittävästi.

    • Anonyymi

      wittuseeni kuulostaa ihan nigerialaiselta nimeltä.

    • Anonyymi

      Jos afrikasta saadaan rahoitusta niin saamme vähän omiamme takaisin !

    • Anonyymi

      Kyllä tuolla liikevaihdolla on mahdollisuus tehdä tuhatkertaisia tuloksia. Esimerkkinä vaikka Maria Ohisalon miehen Miika Johanssonin edustama firma jonka hallituksessa hän siis istui. Tuulivolttin liikevaihto oli 19 000 euroa ja tulos 79 miljoonaa.Kysehän liiketoiminnan arvosta joka myydään ulos. Ja Suomea nyt voi kusettaa koska meillä on täällä näitä lintilöitä, nimestähän tulee mieleen joku litteä lude.Kun kansaa on taas kusetettu sanotaan jotain vilosihvista kuten vaikka että oman kansan edun ajattelu ensin on vahingollista.

    • Anonyymi

      Hämeenlinna -Tampere radan varressa entinen Uschanofin Kukkopillutehdas on hylätty jo kauan sitten, pelkät savet on jäljellä ja ovet sepposen selällään, vapaa pääsy.

    • Anonyymi

      Wittunen oli tänään Suomessa ja hyväuskoinen Lintilä on jäleen kepulaiseen tapaan valjastanut myös Kepun käsikassarafirma Fortumin mukaan. Fortumista muistamme paljon pahaa kepulaisten johtaessa yhtiötä suurin bonuslupauksin naapurimaamme investoijaksi, ydinvoimalahankkee rahoittajaksi ja Uniperin ostajaksi.
      Tässä kuva tämänpäiväisestä vierailusta:
      https://www.iltalehti.fi/villeranta/a/3338a239-1d4a-411a-ba6c-46f59b99378f

    • Anonyymi

      Ai wittusen antti kaikkonen maajohtajaksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      359
      4121
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      62
      1515
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1350
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1296
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1200
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1194
    Aihe