Hienostelu, taikausko ja lobsterit täällä thaimaassa...

Anonyymi-ap

Moi moit kaikille tasapuolisesti ja otsikossa avainsanoja loogiseen ajatteluun jo ollenkin.

Elikkäs kertokaas missä olette syöneet hienostellen taikauskoon perustuvaa ruokaa täällä thaimaassa ja miksipäs ei jossain muuallakin.

"En missään, en syö lobstereita enkä myöskään haineväkeittoa, enkä muutakaan hienosteluun ja taikauskoon perustuvaa roskaa."

Noin tiukka oli yksi vastaus, tuolla aiemmassa keskustelussa, mitä tulee lobsterien syömiseen.

Toinen vastaus kuului näin. "Olen kokeillut, grillattuna... selkäkilpi halkaistaan kirveellä, valkosipulivoita ja patonkia, ihan hyvää mutta sotkuista syödä..."

Mihin hienosteluun ja taikauskoon lobstereiden syöminen perustuu?
Mihin perustuu väite, että lobsterien syönti on sotkuista?

33

355

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Simpukoiden syöjäkin kommenttinsa laittoi maha ruikullaan.

      Poltetut kanakoivet on saanut osansa.

      Ribsejä on syöty kilokaupalla ketsupilla.

    • Anonyymi

      Et taida edes tietää mikä on lobsteri? Katsopas tämä video ja vastaa rehellisesti että osaisitko syödä lobsterin oikeaoppisesti kuten videolla ja vastaa kuinka paljon mielestäsi lobsterista on syötävää osaa ja kuinka paljon sen kokonaispainosta?
      https://www.youtube.com/watch?v=d3QdKLagG-M

      Ennenkaikkea onko se hintansa väärti maksaa 30 euroa parista lusikallisesta sellaisesta joka ei edes maistu yhtään sen kummemmalta kuin silakka? Meriahven esimerkiksi on paljon paremman makuista ja melkein kokonaan pelkkää lihaa.

      • Anonyymi

        Vielä sellainen kysymys että jos heität lobsterin lapsen eteen tai sellaisen eteen jolla ei ole voimaa sitä runnoa, niin he ei tee sillä yhtikäs mitään ja lapset pelkää tuollaista predatorin näköistä panssarivaunua. Eettisesti täysin turha ruokalajiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vielä sellainen kysymys että jos heität lobsterin lapsen eteen tai sellaisen eteen jolla ei ole voimaa sitä runnoa, niin he ei tee sillä yhtikäs mitään ja lapset pelkää tuollaista predatorin näköistä panssarivaunua. Eettisesti täysin turha ruokalajiksi.

        Heität lapsen eteen ..... joo Tyttö se heittelee lapsen eteen .... heitäppä Korealaisen kakaras eteen ribsejä sun muuta ja keksi jälleen joku ääriesimerkki, vaikka ne simpukkas.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heität lapsen eteen ..... joo Tyttö se heittelee lapsen eteen .... heitäppä Korealaisen kakaras eteen ribsejä sun muuta ja keksi jälleen joku ääriesimerkki, vaikka ne simpukkas.

        Mustekalakin käy heitettäväksi lapsen eteen ja paljon on syötävää.


      • Anonyymi

        Arvostaa meriahventa ja kovasti kirjoitelee aitotonnikalasta ja huippuravintoloista elvistellen hinnoilla, onko suhteellisuudentaju vex?


      • Anonyymi

        En taida tietää kuka kysyy ja keneltä, mutta vastailen arvaillen jotakin.

        Tuossa videolla ei ollut thaimaalainen lobsteri.

        Thaimaassa thaimaalainen lobsteri tuodaan pöytään valmiiksi paloiteltuna, eli ei ole niin vaikeasti syötävää kuten kuvittelet. Toivottavasti pääset joskus Thaimaahan ja rahasi riittävät kokeiluun. Kokeile rohkeasti, äläkä kuvittele ja pelkää, että eteesi heitetään predatorin näköinen panssarivaunu.

        "Lobsterista 95% on syömäkelvotonta" ja arveltavasti sama meriahvenista kirjoittanut henkilö kirjoitti myös näin; "Kalaa ja mereneläviä on olemassa, joista 90% on syötävää".
        Kaikella kunnioituksella tätä henkilöä kohtaan totean, että kirjoittaja joko trollaa tai kirjoittaa asiasta mistä ei todellisuudessa paljoakaan tiedä, roskaa.

        Nämä, että onko lobsteri sen kummempaa kuin silakka, tai onko meriahven paljon paremman makuista - ovat kai lähinnä makukysymyksiä, joten ei näistä väitteistä nyt tällä erää enempää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En taida tietää kuka kysyy ja keneltä, mutta vastailen arvaillen jotakin.

        Tuossa videolla ei ollut thaimaalainen lobsteri.

        Thaimaassa thaimaalainen lobsteri tuodaan pöytään valmiiksi paloiteltuna, eli ei ole niin vaikeasti syötävää kuten kuvittelet. Toivottavasti pääset joskus Thaimaahan ja rahasi riittävät kokeiluun. Kokeile rohkeasti, äläkä kuvittele ja pelkää, että eteesi heitetään predatorin näköinen panssarivaunu.

        "Lobsterista 95% on syömäkelvotonta" ja arveltavasti sama meriahvenista kirjoittanut henkilö kirjoitti myös näin; "Kalaa ja mereneläviä on olemassa, joista 90% on syötävää".
        Kaikella kunnioituksella tätä henkilöä kohtaan totean, että kirjoittaja joko trollaa tai kirjoittaa asiasta mistä ei todellisuudessa paljoakaan tiedä, roskaa.

        Nämä, että onko lobsteri sen kummempaa kuin silakka, tai onko meriahven paljon paremman makuista - ovat kai lähinnä makukysymyksiä, joten ei näistä väitteistä nyt tällä erää enempää.

        Narsisteille on tärkeää olla jokaisen alan asiantuntija varsinkin lobsterin kun sitä pidetään vähän parempien ihmisten ruokana, naurattaa että peukaloinen ei kertonut että niitä on erilaisia satoja, jopa jätti katkiksia myydään jossain päin maailmaan lobstereina, thaimaassa se on kuningas krapu, kun tilaat tilaa king lobster, niin saat oikeaa, eikä tarvitse tyytyä silakoihin, sitä paitsi suomalaiset savusilakat on suurta herkkuani, hain niitä usein kun asuin kotkassa kuusisen satamasta, vaimon ladalla, tuoreena kalastajilta suoraan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En taida tietää kuka kysyy ja keneltä, mutta vastailen arvaillen jotakin.

        Tuossa videolla ei ollut thaimaalainen lobsteri.

        Thaimaassa thaimaalainen lobsteri tuodaan pöytään valmiiksi paloiteltuna, eli ei ole niin vaikeasti syötävää kuten kuvittelet. Toivottavasti pääset joskus Thaimaahan ja rahasi riittävät kokeiluun. Kokeile rohkeasti, äläkä kuvittele ja pelkää, että eteesi heitetään predatorin näköinen panssarivaunu.

        "Lobsterista 95% on syömäkelvotonta" ja arveltavasti sama meriahvenista kirjoittanut henkilö kirjoitti myös näin; "Kalaa ja mereneläviä on olemassa, joista 90% on syötävää".
        Kaikella kunnioituksella tätä henkilöä kohtaan totean, että kirjoittaja joko trollaa tai kirjoittaa asiasta mistä ei todellisuudessa paljoakaan tiedä, roskaa.

        Nämä, että onko lobsteri sen kummempaa kuin silakka, tai onko meriahven paljon paremman makuista - ovat kai lähinnä makukysymyksiä, joten ei näistä väitteistä nyt tällä erää enempää.

        Thaimaalainen lobsteri? Olet varmaan jokapaikassa käynyt perttipasanen taas asialla? Saathan sinä kalaakin valmiina kalapuikkoina, joissa panerointi päällä ja siihen sitten Lidlin pottumuusi kylkeen. Olihan sensein sushikin rakennetu kalapuikosta.

        Tällä palstalla ei ole yhtäkään henkilöä, joka olisi jonkinlainen suuri lobsterien ystävä tai asiantuntija ja sen estää pelkästään jo se, että palsta on täynnä persaukisia sossupummeja joista huahinin mies on kaikkein köyhin ja kehtaa vielä väittää samalla että "mitä halvempaa sen parempaa" ja nyt sitten ollaan niin lobsterimiestä youtuben perusteella.

        Asia on yksinkertaisesti niin että yksikään tämän palstan kelaukkeleista ei maksa Thaimaassa 2000 patia lobsterista, se on aivan varmaa. En ole maksanut minäkään. Se on sairasta. Tällä palstalla on vain asiantravel ja 2010 jotka syö kuin ihmiset keskitasoisissa ravintoloissa, muita kiinnostaa vain halvin kaljan hinta ja eläkepäivisin isottelu, joka loppuu uhriutumiseen jo seuraavalla viikolla. Itsepetoksen ihmelapsia viisastelemassa pelkältä nettipohjalta.

        Kuun vaihteessa lähden Pattayalle, jossa ei ole yksikään täällä palstalla kirjoittavista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Thaimaalainen lobsteri? Olet varmaan jokapaikassa käynyt perttipasanen taas asialla? Saathan sinä kalaakin valmiina kalapuikkoina, joissa panerointi päällä ja siihen sitten Lidlin pottumuusi kylkeen. Olihan sensein sushikin rakennetu kalapuikosta.

        Tällä palstalla ei ole yhtäkään henkilöä, joka olisi jonkinlainen suuri lobsterien ystävä tai asiantuntija ja sen estää pelkästään jo se, että palsta on täynnä persaukisia sossupummeja joista huahinin mies on kaikkein köyhin ja kehtaa vielä väittää samalla että "mitä halvempaa sen parempaa" ja nyt sitten ollaan niin lobsterimiestä youtuben perusteella.

        Asia on yksinkertaisesti niin että yksikään tämän palstan kelaukkeleista ei maksa Thaimaassa 2000 patia lobsterista, se on aivan varmaa. En ole maksanut minäkään. Se on sairasta. Tällä palstalla on vain asiantravel ja 2010 jotka syö kuin ihmiset keskitasoisissa ravintoloissa, muita kiinnostaa vain halvin kaljan hinta ja eläkepäivisin isottelu, joka loppuu uhriutumiseen jo seuraavalla viikolla. Itsepetoksen ihmelapsia viisastelemassa pelkältä nettipohjalta.

        Kuun vaihteessa lähden Pattayalle, jossa ei ole yksikään täällä palstalla kirjoittavista.

        Hei tuo pitää paikkaansa todellakaan pattayalla ei ole yksikään täällä palstalla kirjoittavista, et sinäkään.

        Ei lobsterin syömisessä ole mitään sairasta, sen enempää kuin katkarapujenkaan, tosiasiassa lobsterissa on jopa enemmän suhteessa syötävää kuin jättikatkaravuissa...

        Tietäisit jos olisit kokeillut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei tuo pitää paikkaansa todellakaan pattayalla ei ole yksikään täällä palstalla kirjoittavista, et sinäkään.

        Ei lobsterin syömisessä ole mitään sairasta, sen enempää kuin katkarapujenkaan, tosiasiassa lobsterissa on jopa enemmän suhteessa syötävää kuin jättikatkaravuissa...

        Tietäisit jos olisit kokeillut.

        Tässä on palstamatkaajille yksi mesta, missä voi vapaasti kokeilla halvalla kaikenlaisia mereneläviä. https://aijaa.com/lt7cG0 Vain japanilaiset on mestareita meren antimien suhteen.

        Mielikuvituksessa tietenkin. Pattayalla asuessani kävin noin kerran viikossa japanilaisissa ja korealaisissa buffeteissa ja myös heidän tavallisissa ravintoloissa.

        En ole koskaan tilannut hummeria. Syynä siihen on sen epäeettisyys ja elitistinen maine. En maksa eläinrääkkäyksestä sen missään muodossa.

        Paskaisissa altaissa uitetaan eläinparkoja omassa paskassaan, kunnes joku päättää ostaa sen siksi kun se on niin jännää, kallista ja hienoa.

        Pojut juttelee täällä lobstereista tietämättä edes sitä että suomen kielellä se on hummeri.
        Keskimäärin koko hummerin painosta saat noin 20 % lihaa, jolloin 1 kilon painoisesta hummerista tulee noin 200 grammaa lihaa.

        Jos verrataan tuota vaikkapa loheen, niin lohesta keskimäärin 75% on syötävää lihaa ja Thaimaassa hyödynnetään vielä se kalan muukin osuus. Kalanpäästä voi keittää keiton ja muun osan voi jauhaa vaikka rehuksi tai kalanruoaksi.

        Sardiini ja Makrilli ovat erinomaisia kaloja, jos ajatellaan syvää makua, mehukkuutta ja suussa sulavaa koostumusta, sopii myös palstamatkaajien kukkarolle hyvin. Saa lähikaupasta.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä on palstamatkaajille yksi mesta, missä voi vapaasti kokeilla halvalla kaikenlaisia mereneläviä. https://aijaa.com/lt7cG0 Vain japanilaiset on mestareita meren antimien suhteen.

        Mielikuvituksessa tietenkin. Pattayalla asuessani kävin noin kerran viikossa japanilaisissa ja korealaisissa buffeteissa ja myös heidän tavallisissa ravintoloissa.

        En ole koskaan tilannut hummeria. Syynä siihen on sen epäeettisyys ja elitistinen maine. En maksa eläinrääkkäyksestä sen missään muodossa.

        Paskaisissa altaissa uitetaan eläinparkoja omassa paskassaan, kunnes joku päättää ostaa sen siksi kun se on niin jännää, kallista ja hienoa.

        Pojut juttelee täällä lobstereista tietämättä edes sitä että suomen kielellä se on hummeri.
        Keskimäärin koko hummerin painosta saat noin 20 % lihaa, jolloin 1 kilon painoisesta hummerista tulee noin 200 grammaa lihaa.

        Jos verrataan tuota vaikkapa loheen, niin lohesta keskimäärin 75% on syötävää lihaa ja Thaimaassa hyödynnetään vielä se kalan muukin osuus. Kalanpäästä voi keittää keiton ja muun osan voi jauhaa vaikka rehuksi tai kalanruoaksi.

        Sardiini ja Makrilli ovat erinomaisia kaloja, jos ajatellaan syvää makua, mehukkuutta ja suussa sulavaa koostumusta, sopii myös palstamatkaajien kukkarolle hyvin. Saa lähikaupasta.

        2010

        Missä tuo mesta oli ja saiko sieltä myös tällaista https://aijaa.com/djwmLk ruokaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä on palstamatkaajille yksi mesta, missä voi vapaasti kokeilla halvalla kaikenlaisia mereneläviä. https://aijaa.com/lt7cG0 Vain japanilaiset on mestareita meren antimien suhteen.

        Mielikuvituksessa tietenkin. Pattayalla asuessani kävin noin kerran viikossa japanilaisissa ja korealaisissa buffeteissa ja myös heidän tavallisissa ravintoloissa.

        En ole koskaan tilannut hummeria. Syynä siihen on sen epäeettisyys ja elitistinen maine. En maksa eläinrääkkäyksestä sen missään muodossa.

        Paskaisissa altaissa uitetaan eläinparkoja omassa paskassaan, kunnes joku päättää ostaa sen siksi kun se on niin jännää, kallista ja hienoa.

        Pojut juttelee täällä lobstereista tietämättä edes sitä että suomen kielellä se on hummeri.
        Keskimäärin koko hummerin painosta saat noin 20 % lihaa, jolloin 1 kilon painoisesta hummerista tulee noin 200 grammaa lihaa.

        Jos verrataan tuota vaikkapa loheen, niin lohesta keskimäärin 75% on syötävää lihaa ja Thaimaassa hyödynnetään vielä se kalan muukin osuus. Kalanpäästä voi keittää keiton ja muun osan voi jauhaa vaikka rehuksi tai kalanruoaksi.

        Sardiini ja Makrilli ovat erinomaisia kaloja, jos ajatellaan syvää makua, mehukkuutta ja suussa sulavaa koostumusta, sopii myös palstamatkaajien kukkarolle hyvin. Saa lähikaupasta.

        2010

        Aloituksessa mainittiin looginen ajattelu.

        "Ennenkaikkea onko se hintansa väärti maksaa 30 euroa parista lusikallisesta sellaisesta joka ei edes maistu yhtään sen kummemmalta kuin silakka? Meriahven esimerkiksi on paljon paremman makuista ja melkein kokonaan pelkkää lihaa."

        Kirjoitat että et ole koskaan maistanut lobsteria. Miten näin ollen voit tietää, ettei lobsteri ei maistu yhtään sen kummemmalta kuin silakka, tai että meriahven maistuu paremmalta ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä on palstamatkaajille yksi mesta, missä voi vapaasti kokeilla halvalla kaikenlaisia mereneläviä. https://aijaa.com/lt7cG0 Vain japanilaiset on mestareita meren antimien suhteen.

        Mielikuvituksessa tietenkin. Pattayalla asuessani kävin noin kerran viikossa japanilaisissa ja korealaisissa buffeteissa ja myös heidän tavallisissa ravintoloissa.

        En ole koskaan tilannut hummeria. Syynä siihen on sen epäeettisyys ja elitistinen maine. En maksa eläinrääkkäyksestä sen missään muodossa.

        Paskaisissa altaissa uitetaan eläinparkoja omassa paskassaan, kunnes joku päättää ostaa sen siksi kun se on niin jännää, kallista ja hienoa.

        Pojut juttelee täällä lobstereista tietämättä edes sitä että suomen kielellä se on hummeri.
        Keskimäärin koko hummerin painosta saat noin 20 % lihaa, jolloin 1 kilon painoisesta hummerista tulee noin 200 grammaa lihaa.

        Jos verrataan tuota vaikkapa loheen, niin lohesta keskimäärin 75% on syötävää lihaa ja Thaimaassa hyödynnetään vielä se kalan muukin osuus. Kalanpäästä voi keittää keiton ja muun osan voi jauhaa vaikka rehuksi tai kalanruoaksi.

        Sardiini ja Makrilli ovat erinomaisia kaloja, jos ajatellaan syvää makua, mehukkuutta ja suussa sulavaa koostumusta, sopii myös palstamatkaajien kukkarolle hyvin. Saa lähikaupasta.

        2010

        "Vain japanilaiset on mestareita meren antimien suhteen."

        Tämä on vain sinun mielipide.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä on palstamatkaajille yksi mesta, missä voi vapaasti kokeilla halvalla kaikenlaisia mereneläviä. https://aijaa.com/lt7cG0 Vain japanilaiset on mestareita meren antimien suhteen.

        Mielikuvituksessa tietenkin. Pattayalla asuessani kävin noin kerran viikossa japanilaisissa ja korealaisissa buffeteissa ja myös heidän tavallisissa ravintoloissa.

        En ole koskaan tilannut hummeria. Syynä siihen on sen epäeettisyys ja elitistinen maine. En maksa eläinrääkkäyksestä sen missään muodossa.

        Paskaisissa altaissa uitetaan eläinparkoja omassa paskassaan, kunnes joku päättää ostaa sen siksi kun se on niin jännää, kallista ja hienoa.

        Pojut juttelee täällä lobstereista tietämättä edes sitä että suomen kielellä se on hummeri.
        Keskimäärin koko hummerin painosta saat noin 20 % lihaa, jolloin 1 kilon painoisesta hummerista tulee noin 200 grammaa lihaa.

        Jos verrataan tuota vaikkapa loheen, niin lohesta keskimäärin 75% on syötävää lihaa ja Thaimaassa hyödynnetään vielä se kalan muukin osuus. Kalanpäästä voi keittää keiton ja muun osan voi jauhaa vaikka rehuksi tai kalanruoaksi.

        Sardiini ja Makrilli ovat erinomaisia kaloja, jos ajatellaan syvää makua, mehukkuutta ja suussa sulavaa koostumusta, sopii myös palstamatkaajien kukkarolle hyvin. Saa lähikaupasta.

        2010

        "Pattayalla asuessani kävin noin kerran viikossa japanilaisissa ja korealaisissa buffeteissa ja myös heidän tavallisissa ravintoloissa."

        Minäkin olen ruokaillut useissa eri kaupungeissa vastaavissa ravintoloissa, myös Japanissa ja Koreassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä on palstamatkaajille yksi mesta, missä voi vapaasti kokeilla halvalla kaikenlaisia mereneläviä. https://aijaa.com/lt7cG0 Vain japanilaiset on mestareita meren antimien suhteen.

        Mielikuvituksessa tietenkin. Pattayalla asuessani kävin noin kerran viikossa japanilaisissa ja korealaisissa buffeteissa ja myös heidän tavallisissa ravintoloissa.

        En ole koskaan tilannut hummeria. Syynä siihen on sen epäeettisyys ja elitistinen maine. En maksa eläinrääkkäyksestä sen missään muodossa.

        Paskaisissa altaissa uitetaan eläinparkoja omassa paskassaan, kunnes joku päättää ostaa sen siksi kun se on niin jännää, kallista ja hienoa.

        Pojut juttelee täällä lobstereista tietämättä edes sitä että suomen kielellä se on hummeri.
        Keskimäärin koko hummerin painosta saat noin 20 % lihaa, jolloin 1 kilon painoisesta hummerista tulee noin 200 grammaa lihaa.

        Jos verrataan tuota vaikkapa loheen, niin lohesta keskimäärin 75% on syötävää lihaa ja Thaimaassa hyödynnetään vielä se kalan muukin osuus. Kalanpäästä voi keittää keiton ja muun osan voi jauhaa vaikka rehuksi tai kalanruoaksi.

        Sardiini ja Makrilli ovat erinomaisia kaloja, jos ajatellaan syvää makua, mehukkuutta ja suussa sulavaa koostumusta, sopii myös palstamatkaajien kukkarolle hyvin. Saa lähikaupasta.

        2010

        "En ole koskaan tilannut hummeria. Syynä siihen on sen epäeettisyys ja elitistinen maine. En maksa eläinrääkkäyksestä sen missään muodossa."

        Oletko koskaan tilannut muita mereneläviä? Miten eettisyys ja elitistisyys näiden suhteen? Mitä tarkoitat eläinrääkkäyksellä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä on palstamatkaajille yksi mesta, missä voi vapaasti kokeilla halvalla kaikenlaisia mereneläviä. https://aijaa.com/lt7cG0 Vain japanilaiset on mestareita meren antimien suhteen.

        Mielikuvituksessa tietenkin. Pattayalla asuessani kävin noin kerran viikossa japanilaisissa ja korealaisissa buffeteissa ja myös heidän tavallisissa ravintoloissa.

        En ole koskaan tilannut hummeria. Syynä siihen on sen epäeettisyys ja elitistinen maine. En maksa eläinrääkkäyksestä sen missään muodossa.

        Paskaisissa altaissa uitetaan eläinparkoja omassa paskassaan, kunnes joku päättää ostaa sen siksi kun se on niin jännää, kallista ja hienoa.

        Pojut juttelee täällä lobstereista tietämättä edes sitä että suomen kielellä se on hummeri.
        Keskimäärin koko hummerin painosta saat noin 20 % lihaa, jolloin 1 kilon painoisesta hummerista tulee noin 200 grammaa lihaa.

        Jos verrataan tuota vaikkapa loheen, niin lohesta keskimäärin 75% on syötävää lihaa ja Thaimaassa hyödynnetään vielä se kalan muukin osuus. Kalanpäästä voi keittää keiton ja muun osan voi jauhaa vaikka rehuksi tai kalanruoaksi.

        Sardiini ja Makrilli ovat erinomaisia kaloja, jos ajatellaan syvää makua, mehukkuutta ja suussa sulavaa koostumusta, sopii myös palstamatkaajien kukkarolle hyvin. Saa lähikaupasta.

        2010

        "Keskimäärin koko hummerin painosta saat noin 20 % lihaa, jolloin 1 kilon painoisesta hummerista tulee noin 200 grammaa lihaa."

        Aiemmin kirjoitit, että vain 5%.

        Sekoitat nyt kaiken aikaa hummerin ja langustin. Jälkimmäisissä lihaa on huomattavasti enemmin kuin ensimmäisissä. Arvaa kumpia Thaimaassa syödään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä on palstamatkaajille yksi mesta, missä voi vapaasti kokeilla halvalla kaikenlaisia mereneläviä. https://aijaa.com/lt7cG0 Vain japanilaiset on mestareita meren antimien suhteen.

        Mielikuvituksessa tietenkin. Pattayalla asuessani kävin noin kerran viikossa japanilaisissa ja korealaisissa buffeteissa ja myös heidän tavallisissa ravintoloissa.

        En ole koskaan tilannut hummeria. Syynä siihen on sen epäeettisyys ja elitistinen maine. En maksa eläinrääkkäyksestä sen missään muodossa.

        Paskaisissa altaissa uitetaan eläinparkoja omassa paskassaan, kunnes joku päättää ostaa sen siksi kun se on niin jännää, kallista ja hienoa.

        Pojut juttelee täällä lobstereista tietämättä edes sitä että suomen kielellä se on hummeri.
        Keskimäärin koko hummerin painosta saat noin 20 % lihaa, jolloin 1 kilon painoisesta hummerista tulee noin 200 grammaa lihaa.

        Jos verrataan tuota vaikkapa loheen, niin lohesta keskimäärin 75% on syötävää lihaa ja Thaimaassa hyödynnetään vielä se kalan muukin osuus. Kalanpäästä voi keittää keiton ja muun osan voi jauhaa vaikka rehuksi tai kalanruoaksi.

        Sardiini ja Makrilli ovat erinomaisia kaloja, jos ajatellaan syvää makua, mehukkuutta ja suussa sulavaa koostumusta, sopii myös palstamatkaajien kukkarolle hyvin. Saa lähikaupasta.

        2010

        "Jos verrataan tuota vaikkapa loheen, niin lohesta keskimäärin 75% on syötävää lihaa ja Thaimaassa hyödynnetään vielä se kalan muukin osuus. Kalanpäästä voi keittää keiton ja muun osan voi jauhaa vaikka rehuksi tai kalanruoaksi."

        Keskimäärin kenen mukaan ja mistä lohikaloista nyt kirjoitat?
        Aiemmin muuten kirjoitit, että 90% .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä on palstamatkaajille yksi mesta, missä voi vapaasti kokeilla halvalla kaikenlaisia mereneläviä. https://aijaa.com/lt7cG0 Vain japanilaiset on mestareita meren antimien suhteen.

        Mielikuvituksessa tietenkin. Pattayalla asuessani kävin noin kerran viikossa japanilaisissa ja korealaisissa buffeteissa ja myös heidän tavallisissa ravintoloissa.

        En ole koskaan tilannut hummeria. Syynä siihen on sen epäeettisyys ja elitistinen maine. En maksa eläinrääkkäyksestä sen missään muodossa.

        Paskaisissa altaissa uitetaan eläinparkoja omassa paskassaan, kunnes joku päättää ostaa sen siksi kun se on niin jännää, kallista ja hienoa.

        Pojut juttelee täällä lobstereista tietämättä edes sitä että suomen kielellä se on hummeri.
        Keskimäärin koko hummerin painosta saat noin 20 % lihaa, jolloin 1 kilon painoisesta hummerista tulee noin 200 grammaa lihaa.

        Jos verrataan tuota vaikkapa loheen, niin lohesta keskimäärin 75% on syötävää lihaa ja Thaimaassa hyödynnetään vielä se kalan muukin osuus. Kalanpäästä voi keittää keiton ja muun osan voi jauhaa vaikka rehuksi tai kalanruoaksi.

        Sardiini ja Makrilli ovat erinomaisia kaloja, jos ajatellaan syvää makua, mehukkuutta ja suussa sulavaa koostumusta, sopii myös palstamatkaajien kukkarolle hyvin. Saa lähikaupasta.

        2010

        "Kalanpäästä voi keittää keiton ja muun osan voi jauhaa vaikka rehuksi tai kalanruoaksi."

        Ja sinun logiikalla lobsterin suhteen ei voi vastaavasti toimia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä on palstamatkaajille yksi mesta, missä voi vapaasti kokeilla halvalla kaikenlaisia mereneläviä. https://aijaa.com/lt7cG0 Vain japanilaiset on mestareita meren antimien suhteen.

        Mielikuvituksessa tietenkin. Pattayalla asuessani kävin noin kerran viikossa japanilaisissa ja korealaisissa buffeteissa ja myös heidän tavallisissa ravintoloissa.

        En ole koskaan tilannut hummeria. Syynä siihen on sen epäeettisyys ja elitistinen maine. En maksa eläinrääkkäyksestä sen missään muodossa.

        Paskaisissa altaissa uitetaan eläinparkoja omassa paskassaan, kunnes joku päättää ostaa sen siksi kun se on niin jännää, kallista ja hienoa.

        Pojut juttelee täällä lobstereista tietämättä edes sitä että suomen kielellä se on hummeri.
        Keskimäärin koko hummerin painosta saat noin 20 % lihaa, jolloin 1 kilon painoisesta hummerista tulee noin 200 grammaa lihaa.

        Jos verrataan tuota vaikkapa loheen, niin lohesta keskimäärin 75% on syötävää lihaa ja Thaimaassa hyödynnetään vielä se kalan muukin osuus. Kalanpäästä voi keittää keiton ja muun osan voi jauhaa vaikka rehuksi tai kalanruoaksi.

        Sardiini ja Makrilli ovat erinomaisia kaloja, jos ajatellaan syvää makua, mehukkuutta ja suussa sulavaa koostumusta, sopii myös palstamatkaajien kukkarolle hyvin. Saa lähikaupasta.

        2010

        "Sardiini ja Makrilli ovat erinomaisia kaloja, jos ajatellaan syvää makua, mehukkuutta ja suussa sulavaa koostumusta, sopii myös palstamatkaajien kukkarolle hyvin. Saa lähikaupasta."

        Keitä tarkoitat palstamatkaajilla ja keitä et?
        Unohditko nyt elitistisyyden vai et?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä on palstamatkaajille yksi mesta, missä voi vapaasti kokeilla halvalla kaikenlaisia mereneläviä. https://aijaa.com/lt7cG0 Vain japanilaiset on mestareita meren antimien suhteen.

        Mielikuvituksessa tietenkin. Pattayalla asuessani kävin noin kerran viikossa japanilaisissa ja korealaisissa buffeteissa ja myös heidän tavallisissa ravintoloissa.

        En ole koskaan tilannut hummeria. Syynä siihen on sen epäeettisyys ja elitistinen maine. En maksa eläinrääkkäyksestä sen missään muodossa.

        Paskaisissa altaissa uitetaan eläinparkoja omassa paskassaan, kunnes joku päättää ostaa sen siksi kun se on niin jännää, kallista ja hienoa.

        Pojut juttelee täällä lobstereista tietämättä edes sitä että suomen kielellä se on hummeri.
        Keskimäärin koko hummerin painosta saat noin 20 % lihaa, jolloin 1 kilon painoisesta hummerista tulee noin 200 grammaa lihaa.

        Jos verrataan tuota vaikkapa loheen, niin lohesta keskimäärin 75% on syötävää lihaa ja Thaimaassa hyödynnetään vielä se kalan muukin osuus. Kalanpäästä voi keittää keiton ja muun osan voi jauhaa vaikka rehuksi tai kalanruoaksi.

        Sardiini ja Makrilli ovat erinomaisia kaloja, jos ajatellaan syvää makua, mehukkuutta ja suussa sulavaa koostumusta, sopii myös palstamatkaajien kukkarolle hyvin. Saa lähikaupasta.

        2010

        "Paskaisissa altaissa uitetaan eläinparkoja omassa paskassaan, kunnes joku päättää ostaa sen siksi kun se on niin jännää, kallista ja hienoa."

        Tässä taitaa olla muutama lusikallinen taikauskoasi.

        Katsoitko muuten tämän https://www.youtube.com/watch?v=uMTZuqS2xLE videon?

        Missä mainitsemasi altaat, missä eläinrääkkäys?

        Uitetaanko näissä paskaisissa altaissasi muita mereneläviä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Jos verrataan tuota vaikkapa loheen, niin lohesta keskimäärin 75% on syötävää lihaa ja Thaimaassa hyödynnetään vielä se kalan muukin osuus. Kalanpäästä voi keittää keiton ja muun osan voi jauhaa vaikka rehuksi tai kalanruoaksi."

        Keskimäärin kenen mukaan ja mistä lohikaloista nyt kirjoitat?
        Aiemmin muuten kirjoitit, että 90% .

        75% on lihaa, 90% on syötävää. Wikipedia kertoo näin.


    • Anonyymi

      Ystävällisesti hän linkkaa tänne videon tän:

      https://www.youtube.com/watch?v=uMTZuqS2xLE

      Videon tän valitsi hän lukuisien joukosta syystä monesta.

      -----------------------------------------------------------------------

      Arvannetko joitakin näistä syistä?

    • Anonyymi

      "Tällä palstalla ei ole yhtäkään henkilöä, joka olisi jonkinlainen suuri lobsterien ystävä tai asiantuntija'

      Siis syöt VAIN ruokaa jonka "asiantuntija" olet?
      Syöt varmaan paljon kananmunia.... koska olet asiantuntija ja tiedät mistä tulevat....

      Olen Jenkeissä syönyt vuosikymmeniä "Turf & Surf" satseja; "Lobster tail & Steak".
      Normijuttu monessa paikassa kohtuu hintaan (alle $ 25 total) eikä tarvitse olla "asiantuntija".
      Halvimmat kiinalaisissa "China Town" paikoissa, $10-15, mutta en luota tuoreuteen.

      • Anonyymi

        Olet varmasti vuosikymmeniä syönyt Jenkeissä turffia ja surffia samalla kun koulutit Amerikan erikoisjoukkoja väkivallan ammattilaisena ja lensit säähavaintopallolla kuin tikka koskella.


      • Anonyymi

        Aiemmin taisit kertoa, että vain kerran olet maistanut, grillattuna... selkäkilpi halkaistaan kirveellä, valkosipulivoita ja patonkia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aiemmin taisit kertoa, että vain kerran olet maistanut, grillattuna... selkäkilpi halkaistaan kirveellä, valkosipulivoita ja patonkia.

        Juuri näin olen vain kerran maistanut, en kuitenkaan kutsuisi sitä mitenkään ihmeelliseksi ruuaksi, jättikatkikset ajavat saman asian, mutta kun palstalla asiasta halutaan tietää kyllä siinä on syötävää... mutta kuten sanoin grillatut jättikatkikset on parempia ja huomattavasti halvempia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin olen vain kerran maistanut, en kuitenkaan kutsuisi sitä mitenkään ihmeelliseksi ruuaksi, jättikatkikset ajavat saman asian, mutta kun palstalla asiasta halutaan tietää kyllä siinä on syötävää... mutta kuten sanoin grillatut jättikatkikset on parempia ja huomattavasti halvempia.

        "Olen Jenkeissä syönyt vuosikymmeniä "Turf & Surf" satseja; "Lobster tail & Steak"."

        Jaahas.. no kukas se oli tuo sitten joka on "vuosikymmeniä syönyt Jenkeissä" kun nyt olet vain kerran maistanut?

        Olet siis kerran maistanut ja nyt kerrot että "mutta kun palstalla asiasta halutaan tietää kyllä siinä on syötävää"?? Kun siis kerran maistaa niin sitten asiasta tietää??

        Luulenpa että netissä on sitä oikeaa tietoa tarjolla ja siellä lukee että kiloisessa lobsterissa on 200 grammaa syötävää. Pasanen kun ei muista edes mitä on edellisessä lauseessaan valehdellut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Olen Jenkeissä syönyt vuosikymmeniä "Turf & Surf" satseja; "Lobster tail & Steak"."

        Jaahas.. no kukas se oli tuo sitten joka on "vuosikymmeniä syönyt Jenkeissä" kun nyt olet vain kerran maistanut?

        Olet siis kerran maistanut ja nyt kerrot että "mutta kun palstalla asiasta halutaan tietää kyllä siinä on syötävää"?? Kun siis kerran maistaa niin sitten asiasta tietää??

        Luulenpa että netissä on sitä oikeaa tietoa tarjolla ja siellä lukee että kiloisessa lobsterissa on 200 grammaa syötävää. Pasanen kun ei muista edes mitä on edellisessä lauseessaan valehdellut.

        Mistä minä tiedän kuka se on kirjoittanut, en minä ainakaan.
        By NumBall HHN 62v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä minä tiedän kuka se on kirjoittanut, en minä ainakaan.
        By NumBall HHN 62v.

        Sehän voi olla vaikka sinun kirjoittamaasi, että pääset jauhamaan paskaa... minulla ei ole mitään osaa turf & surf kirjoitukseen.


    • Anonyymi

      Hienostelusta puheenollen, shanpanjaa nauttiessani pidän läsikäden pikkusormea hauskasti suorana ja koholla.

    • Anonyymi

      Parasta meriruokaa (minun maun mukaan) ovat jättimäiset Alaskan Kuningasravun jalat!
      Ne maksavat jopa 82,00egee kilo Jenkeissä. Halvimmillaan.
      "As of June 2022, red king crab legs are currently selling for $41.99 per pound at Costco" (Se on suurin laatu ruokaa myyvä ketju)

      Maku on ihanan taivaallinen, vähän makea ja kun ne ovat höyrystetty niit4 ei mausteta mitenkään (EI ketchuppia!) vaan tiraus tuoreesta sitruunasta ja a vot - johan maistuu.

      Saako noita Patayalta? Norjan lohta saa ainakin TOPS kaupoista.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kiitos nainen

      Kuitenkin. Olet sitten ajanmerkkinä. Tuskin enää sinua näen ja huomasitko, että olit siinä viimeisen kerran samassa paik
      Tunteet
      17
      4873
    2. MTV: Kirkossa saarnan pitänyt Jyrki 69 koki yllätyksen - Paljastaa: "Se mikä oli hyvin erikoista..."

      Jyrki Linnankivi alias Jyrki 69 on rokkari ja kirkonmies. Teologiaa opiskeleva Linnankivi piti elämänsä ensimmäisen saar
      Maailman menoa
      102
      2511
    3. Hyväksytkö sinä sen että päättäjämme ei rakenna rauhaa Venäjän kanssa?

      Vielä kun sota ehkäpä voitaisiin välttää rauhanponnisteluilla niin millä verukkeella voidaan sanoa että on hyvä asia kun
      Maailman menoa
      578
      1871
    4. Tykkään sinusta ikuisesti

      Olet niin mukava ja ihana ihminen rakas. ❤️
      Ikävä
      10
      1784
    5. Kirjoita yhdellä sanalla

      Joku meihin liittyvä asia, mitä muut ei tiedä. Sen jälkeen laitan sulle wappiviestin
      Ikävä
      113
      1594
    6. Olet hyvin erilainen

      Herkempi, ajattelevaisempi. Toisaalta taas hyvin varma siitä mitä haluat. Et anna yhtään periksi. Osaat myös ilkeillä ja
      Ikävä
      67
      1207
    7. Yksi syy nainen miksi sinusta pidän

      on se, että tykkään luomusta. Olet luonnollinen, ihana ja kaunis. Ja luonne, no, en ole tavannut vielä sellaista, joka s
      Ikävä
      33
      1148
    8. Paljastavat kuvat Selviytyjät Suomi kulisseista - 1 päivä vs 36 päivää viidakossa - Katso tästä!

      Ohhoh! Yli kuukausi viidakossa voi muuttaa ulkonäköä perusarkeen aika rajusti. Kuka mielestäsi muuttui eniten: Mia Mill
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1008
    9. Hyvää Joulua mies!

      Toivottavasti kaikki on hyvin siellä. Anteeksi että olen hieman lisännyt taakkaasi ymmärtämättä kunnolla tilannettasi, o
      Ikävä
      64
      1007
    10. Hyödyt Suomelle???

      Haluaisin asettaa teille palstalla kirjoittelevat Venäjää puolustelevat ja muut "asiantuntijat" yhden kysymyksen pohditt
      Maailman menoa
      219
      1000
    Aihe