Venäjän ja Ukrainan sota

Anonyymi-ap

Musta näyttää siltä että Ukrainan presidentti oikein haluaakin sotia eikä halua että se loppuu.
Saisivat mennä kahdestaan nokakkain tappeleen Putin ja zelenskyi. Ja sit lopettaa koko sota. Molemmat on niin paljon tapattaneet ihmisiä, myös lapsia ettei oo mitään määrää

69

393

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ukraina lopettaa sodan siihen paikkaan kun Venäjä on vetänyt joukkonsa valtaamiltaan Ukrainaan kuuluvilta alueilta! Ei se sen vaikeampaa ole. Putin pitäisi luovuttaa Ukrainaan ja antaa ukrainalaisten päättää mitä tappokoneelle tehdään.

   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Asia ei ole ihan niin yksinkertainen, tuolla pari mielenkiintoista videota sotaan ja sen alkamiseen liittyen.
    https://www.tampereensanomat.fi/uutiset.html?219352

    Suomi muutettiin fasistiseksi tms..

    Valtiosääntö Suomessa vaatii rehellisyyttä presidentiltä.

    Vähäinenkin valheellisuus on laitonta ja rangaistavaa.

    Oikeusvaltiossa median tehtävä on olla rehellinen, riippumaton, ja tuoda esiin valtiojohdon petollisuus Suomen kansaa kohtaan.

    Valtioneuvoston oikeuskanslerin on valvottava presidentin toimien perustuslain mukaisuutta. Samoin pääministerin, ja muiden ministerien sekä perustuslakivaliokunnan ja virkamiesten toimien perustuslain mukaista rehellisyyttä kaikessa.

    Suomi on perustuslain vastaisessa tilassa.

    – Presidenttilähtöinen sensuuri ei kuulu oikeusvaltioon; presidentti jopa kiitti mediaa!
    – Valtiopetos, maanpetos.
    – Harhaanjohtava pelottelupolitiikka.
    – Valehtelu.
    – Propaganda.

    – Rikos ihmisyyttä kohtaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomi muutettiin fasistiseksi tms..

    Valtiosääntö Suomessa vaatii rehellisyyttä presidentiltä.

    Vähäinenkin valheellisuus on laitonta ja rangaistavaa.

    Oikeusvaltiossa median tehtävä on olla rehellinen, riippumaton, ja tuoda esiin valtiojohdon petollisuus Suomen kansaa kohtaan.

    Valtioneuvoston oikeuskanslerin on valvottava presidentin toimien perustuslain mukaisuutta. Samoin pääministerin, ja muiden ministerien sekä perustuslakivaliokunnan ja virkamiesten toimien perustuslain mukaista rehellisyyttä kaikessa.

    Suomi on perustuslain vastaisessa tilassa.

    – Presidenttilähtöinen sensuuri ei kuulu oikeusvaltioon; presidentti jopa kiitti mediaa!
    – Valtiopetos, maanpetos.
    – Harhaanjohtava pelottelupolitiikka.
    – Valehtelu.
    – Propaganda.

    – Rikos ihmisyyttä kohtaan.

    Suomen valtiosäännön mukaisesti rehelliset kertovat Suomen kansalle:


    Maanpuolustuskorkeakoulun entinen strategian opettaja ja komentaja evp Jyrki Berner:

    "Nato-jäsenyys ei tuo Suomelle merkittävää lisäturvaa".


    Kenraalimajuri evp
    Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

    "Suomi ei ole kuulunut eikä kuulu tänäänkään Venäjän Federaation hyökkäyskohteisiin. Venäjän tavoitteet ovat muualla.

    — Sen on osaltaan vahvistanut Ukrainassa vuonna 2014 alkanut sota."

    Suomen Nato-jäsenyyden merkityksestä maan tulevaisuudelle esitetään valheellisia väitteitä. Jäsenyydestä aiheutuvia ongelmia vähätellään.

    Suomen tulevaisuudelle vahingolliseksi kansalaisten tunnekuohu muodostui, kun Nato-jäsenyyttä ajanut vähemmistö sai pelottelupolitiikalla suuren osan kansalaisista uskomaan, että ”nyt se Venäjä hyökkää Suomeen”.

    Ei hyökkää.

    Eikä ole hyökännyt koko Venäjän Federaation 30-vuotisen olemassaolon aikana. Pelkkää propagandaa on ollut vuosia jatkunut pelottelu.

    Suurvallat eivät hyökkäile 2000-luvun maailmassa miten sattuu ja milloin hyvänsä. Analyyttiset arviot hyödyistä ja haitoista ovat yhä tärkeämpiä. Pienien valtioiden kohdalla huolellinen hyötyjen ja haittojen puntarointi vain korostuu.

    Suomi on rauhallinen sivusuunta Venäjän strategisessa ajattelussa. Näin on ollut Venäjän Federaation koko olemassaolon ajan. Asian vahvistavat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat. Kyseinen ”aikuisten totuus” selittää sen, miksi Suomi ei ole ollut Venäjän hyökkäysten kohteena, vaikka ”hosupettereiden” huutokuoro on muuta väittänyt jo yli 30 vuoden ajan."

    Harhautuksen ja petoksen maku kasvaa viikko viikolta, kun yhä selkeämmin nähdään, ettei suuren ja pitkäaikaisesti Suomea sitovan päätöksen valmisteluun olekaan sellaista kiirettä ja hätää, jolla valtiojohto on perustellut nopeutettua aikataulua.

    Venäjä ei lähde ilman syytä rauhalliseen Pohjolaan, saati sotilaallisesti vahvaan Suomeen, hyökkäilemään, ellei Kremlin johtoa tahallaan ärsytetä ja haasteta kamppailuun. Naton itärajan siirtäminen liian lähelle Venäjän strategisia kohteita (Pietari, Muurmansk) on nykyisessä asetelmassa katala teko ja kova loukkaus. Vaikutukset Suomen turvallisuudelle ja maan talouden ja yhteiskunnan kehitykselle ovat kielteisiä.

    Tilanne ja uhkakuvat muuttuvat, jos Suomesta tulee Nato-maa.

    — Jäsenyyden haitat ovat suurempia kuin hyödyt.

    Hyödyt murenevat, yksi kerrallaan. Samanaikaisesti tietämys jäsenyyden haitoista lisääntyy.

    — Oikea tieto ei vielä ole tavoittanut kansalaisia [laittoman sensuurin vuoksi].

    ”Suomen on oltava ”hyvin, hyvin varovainen”, sanoo amerikkalaistutkija Nato-jäsenyydestä.” — Varoitus oli otsikkona Helsingin Sanomien Natoa käsitelleessä artikkelissa, jossa meitä suomalaisia varoitti amerikkalaistutkija Ted Galen Carpenter. Hän on kansainvälisen politiikan asiantuntija, joka tuntee tarkoin Naton. – – https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008782136.html

    Carpenter yhtyy käsitykseen, jonka mukaan Venäjä ei muodosta Suomelle sellaista uhkaa, joka vaatisi Suomen liittymistä Natoon.

    Suomessa nopeasti lisääntynyt Nato-innostus on ylireagointia Ukrainasta tulviviin kauhukuviin.

    Valtaa pitävä eliitti haluaa varmistaa, etteivät suomalaiset ehdi tointua Ukrainan sodan aiheuttamasta tyrmistyksestä ja Nato-hurmasta ennen kuin jäsenyys on varmistunut.

    Vasta jälkeenpäin kansa voi vapaasti ajatella — ja katua väärää valintaa.

    Naton paljon mainostetut 5.artiklan mukaiset turvatakuut olisikin syytä ymmärtää turvalupauksena, jonka toteuttaminen ”kovissa tilanteissa” riippuu kunkin jäsenvaltion kansallisista arvioista. USA:n osalta on erittäin todennäköistä, ettei sen omia kansallisia etuja haluta lainkaan vaarantaa Euroopan tai muiden muiden ”valtameren takaisten” kriisien ja sotien vuoksi.

    "Miksikö Venäjä ei tule edes yrittämään Suomen valtaamista?

    Vastaus on selvä, kun hetkisen miettii tosiasioita. Ei Suomi ole sellainen ”heittopussi” ja Naton turvaa peloissaan aneleva surkimus, kuin ”hosupetterit” Nato-innossaan esittävät. Suomen puolustus on kunnossa, kiitos yleisen asevelvollisuuden ja kansalaisten korkean tahdon pitää huolta tästä maasta. Suomi on sotilaallisesti Pohjolan vahvin valtio. Meillä on osattu järkevästi huolehtia sekä maanpuolustuksen että yhteiskunnan hyvinvoinnin perusteista.

    Jos Suomi ottaa Nato-jäsenyyden myötä vastuulleen reilusti yli puolet Naton ja Venäjän välisestä rajasta, Suomesta tulee Kremlin Nato-vastaisen häirinnän ja hybridi- ja kyberiskujen pääkohde. Venäjän ”konnankoukut” ja yllätykset tulevat rasittamaan Suomea kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

    Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksen tutkimusjohtaja Hanna Smith: ”Mahdollista voi olla iso kyberhyökkäys, jolla on taloudellisia tai jopa ihmishenkiä vieviä vaikutuksia.


    "Tiedoksi Nato-päätöstä valmisteleville kansanedustajille ja muulle valtiojohdolle: – Naton ja Venäjän välisen rajan tärkeimmän vartijan kohtalo tulee olemaan kova? — On suorastaan hölmöä ryhtyä siihen hommaan.".


   • Anonyymi

    Suomen ja Euroopan turvallisuuden puolesta:

    Kenraalimajuri evp
    Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

    Nato-Suomi on osa presidentti Bidenin salaista suunnitelmaa

    Suomessa kansalaiset — kuten myös kansanedustajat — uskovat yleisesti, että Putinin Venäjä yllätti koko maailman aloittamalla tämän vuoden helmikuussa (24.2.2022) oikeudettoman hyökkäyksen Ukrainaan. Todellisuudessa Venäjän hyökkäys ei ollut niin suuri ”yllätys”, kuin meille suomalaisille on uskoteltu.

    Olennaisia yksityiskohtia tilanteen kehittymisestä alkoi selvitä nopeasti sen jälkeen, kun Suomi oli jättänyt hätäisesti valmistellun jäsenhakemuksen Naton pääsihteerille. Washington Post julkaisi jo viikon kuluttua artikkelin, jossa kerrottiin presidentti Bidenin hallinnon salaisesta suunnitelmasta (The secret planning that kept the White House a step ahead of Russia / Washington Post 26 May 2022),. Artikkelissa USA:n ulkoministeri Antony Blinken kertoi, kuinka presidentti Biden oli jo joulukuusta 2021 lähtien houkutellut presidentti Niinistön Natoon. ”Biden wooed Finnish President Sauli Niinisto to Nato”, oli arvio yhteydenpidosta, joka jatkui tämän vuoden alkukuukausina ja johti Suomen poliittisen johdon Nato-päätöksen taakse jo ennen huhtikuussa alkanutta asian eduskuntakäsittelyä.

    Ukrainan sodan ja meille suomalaisille markkinoidun suuren ”yllätyksen” osalta on olennaista ymmärtää presidentti Zelenskyin maaliskuussa 2021 (siis vuosi ennen Venäjän 24.2.2022 aloittamaa hyökkäystä) antama määräys (Decree of the President of Ukraine №117 / 2021), jolla käskettiin toteutettavaksi strategia Krimin miehityksen lopettamiseksi ja alueen liittämiseksi takaisin Ukrainaan. Asia on jäänyt liian vähälle huomiolle Suomessa. Kuitenkin määräys on ollut luettavissa Ukrainan presidentin hallinnon tiedotussivuilla internetissa. Myös länsimainen media on uutisoinut asiasta (Is the World Ready for World War 3 as Ukraine’s President signed a Decree to retake Crimea from Russia? / TECH STARTUPS 2 Apr 2021)

    Olisikin syytä pohtia, mikä on ollut USA:n vaikutus määräyksen №117 / 2021 taustalla? Millaisia lupauksia USA on antanut Ukrainalle vuonna 2021 ja sitä ennen? Millaista poliittista ja taloudellista tukea ja aseapua Ukraina on uskonut saavansa? — Tärkeää olisi myös ymmärtää kyseisen strategisen suunnitelman vaikutus Putinin ajatteluun ja Venäjän rikollisen hyökkäyksen aloittamiseen sekä sodan kulkuun? — Joka tapauksessa Venäjän 24.2.2022 aloittama hyökkäys ei ole ollut niin suuri ”yllätys”, kuin meille suomalaisille on haluttu uskotella.

    * * * * *

    Suomalaisen demokratian kannalta tilanne on kiusallinen sen vuoksi, että edellä esitettyjä ulkomaisia lähteitä tutkimalla sekä Suomen presidentin kanslian tiedotteita seuraamalla on pääteltävissä, että maan poliittinen johto on päätynyt Nato-jäsenyyden kannalle jo ennen asian huolellista arviointia eduskunnassa.

    Niinpä Nato-jäsenyyden hakemiseen johtanut eduskuntakäsittely on ollut ”arvoton näytelmä”, kuten oli nähtävissä jo ennen 17.5.2022 tehtyä päätöstä. Valmisteluprosessi on ollut farssi, joka näkyy hakupäätöksen perusteeksi laaditussa Valtioneuvoston selonteossa (”Selonteko Suomen liittymisestä Pohjois-Atlantin liittoon” / VNS 3/2022 vp 15.5.2022). Selonteossa luetellaan pari (2) konekirjoitusliuskaa osin näennäisiä hyötyjä Natoon liittymisen puolesta. Haitoista ei ole edes yhtä (1) sanaa. – ”Hämmästyttävä suoritus nopeasti ’natottuneelta’ hallitukselta”.

    • Toivottavasti Turkin antama jatkoaika Nato-jäsenyyden käsittelyyn on niin pitkä, että jäsenyyden karmea kääntöpuoli ehditään arvioida valmistauduttaessa ensi kevään eduskuntavaaleihin.

    Tapahtui selvä virhe, kun ennen jäsenyyshakemusta ei kiinnitetty lainkaan huomiota Naton itärajan siirtämisen kielteisiin seurauksiin. — Olennaista on ymmärtää tilanne Ukrainan sodassa:

    [Eksistentiaalinen uhka Venäjälle]

    Tilanne muuttuu Putinille edulliseksi, kun Naton itäraja siirretään Suomen jäsenyyden myötä Pietarin lähelle.

    — Se on propagandavoitto Putinille, joka on jo yli 10 vuotta väittänyt, että Nato uhkaa Venäjän olemassaoloa vyörymällä itään.

    Kun ”pyhä isänmaa” on uhattuna niin Ukrainan kuin Suomen suunnista, voidaan sotaa jälleen kutsua sodaksi eikä enää tarvitse höpistä ”erikoisoperaatioista”. Venäjän duuma myöntää Putinille kaikki uhkaavassa tilanteessa tarvittavat valtuudet (lkp ydinaseen käyttö ml).

    Valitettavasti Suomen lyhytnäköinen ajattelu pitkittää Ukrainan sotaa ja lisää ukrainalaisten kärsimyksiä.

    Uusi konfliktirintama Suomen suunnassa vahingoittaa koko Euroopan turvallisuutta ja tulevaa kehitystä.

    Kenraali Vehviläinen


    Eksistentiaalinen uhka

    John J. Mearsheimer
    Chicagon yliopisto

    Ukrainan ongelmat alkoivat itse asiassa Naton Bukarestin huippukokouksessa huhtikuussa 2008, kun George W. Bushin hallinto painosti liittoumaa ilmoittamaan, että Ukrainasta ja Georgiasta "tulee jäseniä".

    - Venäjän johtajat reagoivat välittömästi närkästyneinä, luonnehtivat päätöstä Venäjälle eksistentiaaliseksi uhaksi ja vannoivat estävänsä sen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Asia ei ole ihan niin yksinkertainen, tuolla pari mielenkiintoista videota sotaan ja sen alkamiseen liittyen.
    https://www.tampereensanomat.fi/uutiset.html?219352

    Rikos ihmisyyttä kohtaan

    Suomen presidentti ei ole vieläkään kertonut totuutta USA:n provosoimasta proxy-sodasta Eurooppaan.

    Nyt vielä tuli hönöytetyksi mukaan USA:n Euroopan rauhan rikkomiseen.


    Oregonin yliopisto, USA
    John Bellamy Foster

    The U.S. proxy war in Ukraine

    https://mronline.org/2022/04/09/the-u-s-proxy-war-in-ukraine/

    Lyhyt suomennus

    USA:n valloitushalut esiteltiin Paul Wolfowitzin helmikuussa 1992 — vain muutama kuukausi Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen — julkaisemassa USA:n geo- ja sotapoliittisen laajenemisen linjauksessa.

    Suuri imperialistinen strategia koski USA:n  etenemistä entisen Neuvostoliiton ja entisen Neuvostoliiton vaikutuspiiriin kuuluneille alueille.

    Zbigniew Brzezinski, joka oli tämän kaiken tärkein strategi, ja joka oli ollut Jimmy Carterin kansallisen turvallisuuden neuvonantaja, sanoi vuonna 1997 ilmestyneessä Grand Chessboard -kirjassaan, että Ukraina oli "geopoliittinen pivot", [USA:n politiikassa Ukraina on monella tavalla sekä Venäjää että Eurooppaa heikentävä, käänteen tekevä "pivot-maa"].

    Erityisesti, jos UKRAINA saataisiin USA-Naton jäseneksi ja länsimaiden valvontaan, heikentäisi Venäjää niin paljon, että se voitaisiin sitoa tai jopa paloitella. Nato virallisti tämän tavoitteen vuonna 2008.

    Vain muutama kuukausi sitten, marraskuussa 2021, Washingtonin Bidenin hallinnon ja Kiovan Zelenskin hallituksen välisessä uudessa strategisessa peruskirjassa sovittiin, että välitön tavoite on Ukrainan liittäminen Natoon.

    JOULUKUU 2021

    USA vuoden 2021 viimeisinä kuukausina ja vuoden 2022 alussa eteni hyvin nopeasti militarisoidakseen Ukrainan ja saavuttaakseen sen toteutuneena tosiasiana.

    On tärkeää, miten tämä todella tapahtui.

    Proxy-sota (sijaissota; valtakirjasota) alkoi vuonna 2014, kun Ukrainassa tapahtui USA:n suunnittelema Maidanin vallankaappaus, jossa demokraattisesti valittu presidentti syrjäytettiin ja ultranationalistit saivat pitkälti vallan.

    Välitön seuraus oli, että Ukraina alkoi hajota.

    KRIM oli ollut itsenäinen, autonominen valtio vuosina 1991–1995. Vuonna 1995 Ukraina repi laittomasti Krimin perustuslain ja liitti sen Krimiin vastoin sen tahtoa. Krimin kansa ei pitänyt itseään osana Ukrainaa, ja se oli suurelta osin venäjänkielistä, ja sillä oli syvät kulttuuriset siteet Venäjään.

    Kun tapahtui USA:n organisoima vallankaappaus, jossa ukrainalaiset äärinationalistit olivat vallassa, Krimin väestö halusi pois. Venäjä antoi heille mahdollisuuden kansanäänestyksellä jäädä Ukrainaan tai liittyä Venäjään. He valitsivat jälkimmäisen vaihtoehdon.

    ITÄ-UKRAINASSA pääasiassa venäläinen väestö joutui kuitenkin kiovalaisten äärinationalististen ja uusnatsien sortotoimien kohteeksi. Itä-Ukrainan venäjänkieliseen väestöön kohdistui russofobiaa ja äärimmäistä sortoa, kuten CIA:n kouluttaman, Azov-pataljoonaan liittyvien uusnatsien julkisessa rakennuksessa räjäyttämät 40 ihmistä, mikä on surullisen kuuluisa tapaus.

    Alun perin oli useita irtautuneita tasavaltoja. Donbassin alueella säilyi kaksi, joissa venäjänkielinen väestö oli hallitsevassa asemassa: Luhanskin ja Donetskin tasavallat.

    Näin Ukrainaan syntyi sisällissota lännessä sijaitsevan Kiovan ja idässä sijaitsevan Donbassin välillä. Se oli kuitenkin myös valtakirjasota, jossa USA/NATO tuki Kiovaa ja Venäjä Donbassia.

    Sisällissota alkoi heti 2014 vallankaappauksen jälkeen, kun venäjän kieli käytännössä kiellettiin, niin että henkilöitä voitiin sakottaa siitä, että he puhuivat kaupassa venäjää. Kyseessä oli hyökkäys venäjän kieltä ja kulttuuria vastaan ja Ukrainan itäosien väestön väkivaltainen tukahduttaminen.

    Sisällissodassa menehtyi aluksi noin 14 000 ihmistä. Ja nämä uhrit olivat maan itäosassa, ja noin 2,5 miljoonaa pakolaista virtasi Venäjälle.

    Vuosina 2014 ja 2015 tehdyt Minskin sopimukset johtivat tulitaukoon Ranskan ja Saksan välityksellä ja YK:n turvallisuusneuvoston tuella. Näissä sopimuksissa Luhanskin ja Donetskin tasavallat saivat autonomisen aseman Ukrainan sisällä. Kiova [USA ja USA:n proxy-sodan EU-/Nato-liittolaiset.] kuitenkin rikkoi Minskin sopimuksia yhä uudelleen ja uudelleen ja jatkoi hyökkäyksiä Donbassin irtautuneita tasavaltoja vastaan.

    Alun perin oli useita irtautuneita tasavaltoja. Donbassin alueella säilyi kaksi, joissa venäjänkielinen väestö oli hallitsevassa asemassa: Luhanskin ja Donetskin tasavallat.

    Näin Ukrainaan syntyi sisällissota lännessä sijaitsevan Kiovan ja idässä sijaitsevan Donbassin välillä. Se oli kuitenkin myös valtakirjasota, jossa USA/NATO tuki Kiovaa ja Venäjä Donbassia.

    Venäläiset olivat huolissaan erityisesti ydinohjuksista, koska Nato on ydinaseliittouma, ja jos Ukraina liittyisi Natoon ja Ukrainaan sijoitettaisiin ohjuksia, ydinisku voisi tapahtua ennen kuin Kreml ehtisi reagoida.

    Tuloksena on USA:n/NATOn ja Venäjän välinen sijaissota, jota käydään Ukrainassa ja joka kehittyy itse Ukrainassa käytävästä sisällissodasta, joka sai alkunsa USA:n järjestämästä vallankaappauksesta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Asia ei ole ihan niin yksinkertainen, tuolla pari mielenkiintoista videota sotaan ja sen alkamiseen liittyen.
    https://www.tampereensanomat.fi/uutiset.html?219352

    USA/NATO PROVOSOI

    USA/NATO Suomessa toimii samalla tavalla provokaationa Venäjälle kuin Ukrainassa, mikä oli juurisyy USA:n suunnitteleman proxy-sodan kehittymiseen Euroopassa:


    Chicagon yliopisto, USA
    John J. Mearsheimer

    Valtiotieteilijä Mearsheimer uskoo, että Naton holtiton laajentuminen provosoi Venäjää.

    Ensinnäkin — kyse ei ole siitä, mitä länsimaiden johtajat sanovat Naton tarkoituksen tai aikomusten olevan, vaan siitä, miten Moskova näkee USA:n/Naton eksistentiaalisena uhkana.

    Länsimaat ja erityisesti Yhdysvallat ovat päävastuussa helmikuussa 2014 alkaneesta kriisistä. Se on nyt muuttunut sodaksi, joka uhkaa tuhota Ukrainan ja joka voi laajentua Venäjän ja Naton väliseksi ydinsodaksi.

    Kriisin alettua amerikkalaiset ja eurooppalaiset päättäjät eivät kuitenkaan voineet myöntää, että he olivat aiheuttaneet kriisin yrittämällä integroida Ukrainan länteen.

    Suurin yhteenotto tapahtui joulukuussa 2021 ja johti suoraan nykyiseen sotaan. Tärkein syy oli se, että Ukrainasta oli tulossa Naton jäsen.

    Ukrainan sota on vaarallisin kansainvälinen konflikti sitten vuoden 1962 Kuuban ohjuskriisin.

    Sen perimmäisten syiden ymmärtäminen on välttämätöntä, jos haluamme estää sen pahenemisen, ja sen sijaan löytää keinon sen lopettamiseksi.


    Ukrainan ongelmat alkoivat Naton Bukarestin huippukokouksessa huhtikuussa 2008, kun George W. Bushin hallinto painosti liittoumaa ilmoittamaan, että Ukrainasta ja Georgiasta "tulee jäseniä". Venäjän johtajat reagoivat välittömästi. Luonnehtivat päätöstä Venäjälle eksistentiaaliseksi uhaksi ja vannoivat estävänsä sen.

    Nämä pyrkimykset johtivat lopulta vihollisuuksiin helmikuussa 2014, kun Ukrainan Venäjä-mielinen presidentti Viktor Janukovitsh joutui pakenemaan maasta USA:n järjestämän vallankaappauksen seurauksena.

    Vastauksena vallankaappaukseen Venäjä otti Krimin Ukrainalta.

    Venäläiset olivat huolissaan erityisesti ohjusasemista ja ydinohjuksista Krimillä ja muualla Ukrainassa  koska Nato on ydinaseliittouma, ja jos Ukraina liittyisi Natoon ja Ukrainaan sijoitettaisiin ohjuksia, ydinisku voisi tapahtua ennen kuin Kreml ehtisi reagoida.

    Mearsheimer: Ei ole yllättävää, että Moskova piti kehittyvää tilannetta sietämättömänä ja alkoi keväällä 2022 mobilisoida armeijaansa Ukrainan rajalla osoittaakseen päättäväisyyttään Washingtonille. Sillä ei kuitenkaan ollut vaikutusta, sillä Bidenin hallinto jatkoi lähentymistä Ukrainaan.

    Tämä johti siihen, että Venäjä sai aikaan täysimittaisen diplomaattisen vastakkainasettelun joulukuussa. Kuten Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov asian ilmaisi: "Saavutimme kiehumispisteemme." Venäjä vaati kirjallisia takeita siitä, ettei Ukrainasta koskaan tule Naton jäsenyyttä ja että liittouma poistaa sotilaalliset voimavarat, joita se oli sijoittanut Itä-Eurooppaan vuodesta 1997 lähtien.

    Tämän jälkeen käydyt neuvottelut epäonnistuivat, kuten Blinken teki selväksi:

    "Muutosta ei tapahdu. Muutosta ei tule."

    Kuukautta myöhemmin Putin aloitti hyökkäyksen Ukrainaan eliminoidakseen Natosta näkemänsä uhan.

    Kuvaavaa on, että länsimaiset johtajat pitivät Venäjää harvoin sotilaallisena uhkana Euroopalle ennen vuotta 2014. Kuten Yhdysvaltain entinen Moskovan-suurlähettiläs Michael McFaul toteaa, Putin ei suunnitellut Krimin valtausta pitkään, vaan se oli impulsiivinen liike vastauksena vallankaappaukseen, jolla Ukrainan venäläismielinen johtaja syrjäytettiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomen valtiosäännön mukaisesti rehelliset kertovat Suomen kansalle:


    Maanpuolustuskorkeakoulun entinen strategian opettaja ja komentaja evp Jyrki Berner:

    "Nato-jäsenyys ei tuo Suomelle merkittävää lisäturvaa".


    Kenraalimajuri evp
    Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

    "Suomi ei ole kuulunut eikä kuulu tänäänkään Venäjän Federaation hyökkäyskohteisiin. Venäjän tavoitteet ovat muualla.

    — Sen on osaltaan vahvistanut Ukrainassa vuonna 2014 alkanut sota."

    Suomen Nato-jäsenyyden merkityksestä maan tulevaisuudelle esitetään valheellisia väitteitä. Jäsenyydestä aiheutuvia ongelmia vähätellään.

    Suomen tulevaisuudelle vahingolliseksi kansalaisten tunnekuohu muodostui, kun Nato-jäsenyyttä ajanut vähemmistö sai pelottelupolitiikalla suuren osan kansalaisista uskomaan, että ”nyt se Venäjä hyökkää Suomeen”.

    Ei hyökkää.

    Eikä ole hyökännyt koko Venäjän Federaation 30-vuotisen olemassaolon aikana. Pelkkää propagandaa on ollut vuosia jatkunut pelottelu.

    Suurvallat eivät hyökkäile 2000-luvun maailmassa miten sattuu ja milloin hyvänsä. Analyyttiset arviot hyödyistä ja haitoista ovat yhä tärkeämpiä. Pienien valtioiden kohdalla huolellinen hyötyjen ja haittojen puntarointi vain korostuu.

    Suomi on rauhallinen sivusuunta Venäjän strategisessa ajattelussa. Näin on ollut Venäjän Federaation koko olemassaolon ajan. Asian vahvistavat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat. Kyseinen ”aikuisten totuus” selittää sen, miksi Suomi ei ole ollut Venäjän hyökkäysten kohteena, vaikka ”hosupettereiden” huutokuoro on muuta väittänyt jo yli 30 vuoden ajan."

    Harhautuksen ja petoksen maku kasvaa viikko viikolta, kun yhä selkeämmin nähdään, ettei suuren ja pitkäaikaisesti Suomea sitovan päätöksen valmisteluun olekaan sellaista kiirettä ja hätää, jolla valtiojohto on perustellut nopeutettua aikataulua.

    Venäjä ei lähde ilman syytä rauhalliseen Pohjolaan, saati sotilaallisesti vahvaan Suomeen, hyökkäilemään, ellei Kremlin johtoa tahallaan ärsytetä ja haasteta kamppailuun. Naton itärajan siirtäminen liian lähelle Venäjän strategisia kohteita (Pietari, Muurmansk) on nykyisessä asetelmassa katala teko ja kova loukkaus. Vaikutukset Suomen turvallisuudelle ja maan talouden ja yhteiskunnan kehitykselle ovat kielteisiä.

    Tilanne ja uhkakuvat muuttuvat, jos Suomesta tulee Nato-maa.

    — Jäsenyyden haitat ovat suurempia kuin hyödyt.

    Hyödyt murenevat, yksi kerrallaan. Samanaikaisesti tietämys jäsenyyden haitoista lisääntyy.

    — Oikea tieto ei vielä ole tavoittanut kansalaisia [laittoman sensuurin vuoksi].

    ”Suomen on oltava ”hyvin, hyvin varovainen”, sanoo amerikkalaistutkija Nato-jäsenyydestä.” — Varoitus oli otsikkona Helsingin Sanomien Natoa käsitelleessä artikkelissa, jossa meitä suomalaisia varoitti amerikkalaistutkija Ted Galen Carpenter. Hän on kansainvälisen politiikan asiantuntija, joka tuntee tarkoin Naton. – – https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008782136.html

    Carpenter yhtyy käsitykseen, jonka mukaan Venäjä ei muodosta Suomelle sellaista uhkaa, joka vaatisi Suomen liittymistä Natoon.

    Suomessa nopeasti lisääntynyt Nato-innostus on ylireagointia Ukrainasta tulviviin kauhukuviin.

    Valtaa pitävä eliitti haluaa varmistaa, etteivät suomalaiset ehdi tointua Ukrainan sodan aiheuttamasta tyrmistyksestä ja Nato-hurmasta ennen kuin jäsenyys on varmistunut.

    Vasta jälkeenpäin kansa voi vapaasti ajatella — ja katua väärää valintaa.

    Naton paljon mainostetut 5.artiklan mukaiset turvatakuut olisikin syytä ymmärtää turvalupauksena, jonka toteuttaminen ”kovissa tilanteissa” riippuu kunkin jäsenvaltion kansallisista arvioista. USA:n osalta on erittäin todennäköistä, ettei sen omia kansallisia etuja haluta lainkaan vaarantaa Euroopan tai muiden muiden ”valtameren takaisten” kriisien ja sotien vuoksi.

    "Miksikö Venäjä ei tule edes yrittämään Suomen valtaamista?

    Vastaus on selvä, kun hetkisen miettii tosiasioita. Ei Suomi ole sellainen ”heittopussi” ja Naton turvaa peloissaan aneleva surkimus, kuin ”hosupetterit” Nato-innossaan esittävät. Suomen puolustus on kunnossa, kiitos yleisen asevelvollisuuden ja kansalaisten korkean tahdon pitää huolta tästä maasta. Suomi on sotilaallisesti Pohjolan vahvin valtio. Meillä on osattu järkevästi huolehtia sekä maanpuolustuksen että yhteiskunnan hyvinvoinnin perusteista.

    Jos Suomi ottaa Nato-jäsenyyden myötä vastuulleen reilusti yli puolet Naton ja Venäjän välisestä rajasta, Suomesta tulee Kremlin Nato-vastaisen häirinnän ja hybridi- ja kyberiskujen pääkohde. Venäjän ”konnankoukut” ja yllätykset tulevat rasittamaan Suomea kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

    Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksen tutkimusjohtaja Hanna Smith: ”Mahdollista voi olla iso kyberhyökkäys, jolla on taloudellisia tai jopa ihmishenkiä vieviä vaikutuksia.


    "Tiedoksi Nato-päätöstä valmisteleville kansanedustajille ja muulle valtiojohdolle: – Naton ja Venäjän välisen rajan tärkeimmän vartijan kohtalo tulee olemaan kova? — On suorastaan hölmöä ryhtyä siihen hommaan.".

    USA:n Eversti evp Donald Macgregor

    Avarakatseinen viisas mies näkee myös Venäjän turvallisuustarpeet, kuin myös sen seurauksena rauhan säilymisen Euroopassa ja Pohjolassa.

    Hän näkee, että USA on pyrkinyt provosoimaan Venäjää ajamalla "Ukrainan kehittymistä Venäjälle vihamieliseksi alueelliseksi sotilasvallaksi".

    Macgregor viittaa myös vuoden 2014 Maidan-vallankaappaukseen, joka kaatoi Ukrainan virallisesti valitun Venäjä-mielisen hallituksen, joka puolestaan perusti amerikkalaismielisen hallituksen.


    Macgregor näkee Euroopan, erityisesti Saksan, ja Venäjän välisen luonnollisen liittolaisuuden ja kehottaa Eurooppaa jopa arvioimaan uudelleen omia liittolaisuuksiaan, jotta vältettäisiin uusi maailmansota.

    Kysyttäessä tämän sotaa lietsovan Venäjän vastakkainasetteluun tähtäävän politiikan liikkeellepanevasta voimasta Ukrainan kautta, kirjan kirjoittaja neuvoo, että pitäisi katsoa "Maailman talousfoorumin jäsenten nimiä" (WEF).

    Kuten näyttää, tämä sotilasasiantuntija ja vanhempi neuvonantaja uskaltaa argumentoida valtavirran tiedotusvälineiden Venäjän ja Ukrainan konfliktia koskevan narratiivin ulkopuolella sekä sen syiden että sen kehityksen osalta.

    Eversti Macgregorin suorapuheisia ja rehellisiä haastatteluja tarvitaan kipeästi aikana, jolloin propaganda näyttää hallitsevan julkista keskustelua.

    Kuulkoon tämä ääni maailmanrauhan säilyttämisen vuoksi:

    Kuka on teidän mielestänne suurin syyllinen Ukrainan konfliktin kärjistymiseen?

    Macgregor:

    Washingtonin valtakirjasota Venäjän kanssa on seurausta huolellisesti rakennetusta suunnitelmasta sotkea Venäjä konfliktiin Ukrainan naapurinsa kanssa. Siitä hetkestä lähtien, kun presidentti Putin ilmoitti, ettei hänen hallituksensa sietäisi Naton sotilaallista läsnäoloa Venäjän kynnyksellä Ukrainassa, Washington pyrki vauhdittamaan Ukrainan kehittymistä Venäjälle vihamieliseksi alueelliseksi sotilasvallaksi. Maidanin vallankaappaus mahdollisti sen, että Washingtonin agentit Kiovassa pystyivät asettamaan hallituksen, joka tekisi yhteistyötä tämän hankkeen kanssa.

    Miten konflikti voitaisiin ratkaista rauhanomaisesti ja diplomaattisesti, mitkä olisivat konfliktin osapuolten välisen sopimuksen näkökohdat?

    Macgregor:

    Washington ja sen liittolaiset Länsi-Euroopassa laskivat pahasti väärin. He uskoivat, että Venäjän taloudellinen heikkous teki mahdottomaksi tehokkaan venäläisen sotilaallisen kampanjan Ukrainan sotilaallisen vahvuuden tuhoamiseksi. Venäjän alkuperäisessä esityksessä oletettiin, että Washington ja sen liittolaiset tunnustaisivat asian vakavuuden ja tunnustaisivat Venäjän oikeutetut turvallisuusintressit Ukrainassa.

    Kun kävi selväksi, että Washington oli päättänyt paitsi säilyttää Ukrainan strategisen sotilaallisen hallinnan myös pyrkiä tuhoamaan Venäjän täydellisesti, Moskova muutti kurssiaan. Moskova kohtelee Ukrainaa nyt sotateatterina, ei slaavilaisena veljesmaana.

    Näytätte väittävän, että Yhdysvaltojen ajama Ukrainan konfliktin kärjistäminen vahingoittaa Yhdysvaltojen suhteita Eurooppaan.

    Macgregor:

    Pakotteita määrättäessä on aina tärkeää välttää pakotteiden asettamista itselle. Venäjä ei ole eristyksissä. Itse asiassa Venäjällä on kiistaton maantieteellinen asema, ja sillä on pääsy markkinoille, tavaroihin ja palveluihin, joita Yhdysvallat ei voi estää. Näin ollen Washingtonin liittolaiset sekä amerikkalaiset ovat nyt Washingtonin ajattelemattoman ja ylimielisen rahoitus- ja talouspolitiikan uhreja.

    Sotilaallinen myynti ei edistä minkään talouden taloudellista terveyttä ja hyvinvointia. Sijoitukset sotilaalliseen voimaan ovat uponneita kustannuksia. Niistä saatavalla kalustolla on vain vähän lunastusarvoa.

    — Aina kun kansallisvaltio rakentaa enemmän sotilaallista voimaa kuin sen omaan puolustukseen tarvitaan, se riistää muilta talouden aloilta pääoman, jota ne tarvitsevat kasvaakseen ja menestyäkseen.

    Pidättekö Venäjää sotilaallisena uhkana Euroopalle, vai onko Saksan ja Venäjän taloudellinen yhteistyö mielestänne hyödyllistä Euroopalle?

    Macgregor:

    Venäjä ei ollut uhka Euroopalle, kun Ukrainan sota alkoi.

    Washingtonin valtakirjasota on pakottanut Moskovan tarkastelemaan uudelleen oletuksiaan Venäjän turvallisuudesta. Tästä lähtien Venäjä ylläpitää suurempia ja vahvempia korkean tason perinteisiä joukkoja tavoitteenaan turvata itsensä tulevilta länsimaiden hyökkäyksiltä.

    Berliini on ollut suurimman osan viimeisestä 300 vuodesta Moskovan luonnollinen kumppani kaupallisessa kaupassa ja alueellisissa turvallisuusasioissa. Kaksi maailmansotaa olivat tuhoisia tapahtumia, joita ei olisi pitänyt koskaan tapahtua. Ei ole mitään syytä toistaa menneitä virheitä.

    Berliinin on nyt kohdattava se tosiasia, että Washingtonin strategiset edut ja Saksan kansakunnan strategiset edut eivät ole identtiset, ja mukautettava suhteensa Washingtoniin ja Moskovaan asianmukaisesti.

    — Jos Berliini mukauttaa ulkopolitiikkaansa tämän mukaisesti, se voi jälleen kerran palauttaa vakauden ja vaurauden Eurooppaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Asia ei ole ihan niin yksinkertainen, tuolla pari mielenkiintoista videota sotaan ja sen alkamiseen liittyen.
    https://www.tampereensanomat.fi/uutiset.html?219352

    Suomalaisista laajalevikkisistä lehdistä eikä kansan rahoittamasta Ylestä ei löydy olennaisen tärkeää journalistista tietoa Suomen kansalle.

    Venäjän hyvästä kauppakumppanista tuli Venäjälle sotaisan vihamielinen. Fasismin nousu.

    Lyhyt suomennos

    Vallankaappauksen suunnittelu

    TRANSCEND MEDIA SERVICE

    Solutions-Oriented Peace Journalism

    TEKNOLOGIALEIRI

    Vallankaappauksen takana oleva verkosto oli itse asiassa aloittanut vallankaappauksen suunnittelun jo vuonna 2011. Silloin Googlen Eric Schmidt ja Jared Cohen, vielä Googlen palveluksessa, mutta jatkoi edelleen, vaikkakin epävirallisesti, USA:n ulkoministerin Hillary Clintonin päähenkilönä, jonka tehtävänä oli suunnitella "kansanliikkeitä" sekä Janukovitshin kaatamiseksi Ukrainassa että Assadin kaatamiseksi Syyriassa.

    Suunnitelman toteuttaminen alkoi 1. maaliskuuta 2013: ensimmäinen "teknologialeiri", jossa äärioikeistolaisia ukrainalaisia koulutettiin järjestämään verkossa Janukovitshin vastaisia joukkomielenosoituksia, pidettiin USA:n Kiovan suurlähetystössä kyseisenä päivänä, eli yli yhdeksän kuukautta ennen kuin Ukrainan demokraattisesti valitun presidentin syrjäyttämiseksi järjestetyt Maidan-mielenosoitukset alkoivat 20. marraskuuta 2013.


    Ukrainan demokraattisesti valitun puolueettoman hallituksen ja venäjämielisen laillisen presidentin korvaaminen helmikuussa 2014  amerikkalaismielisellä, raivokkaasti Venäjän vastaisella hallituksella oli väkivaltainen tapahtuma, joka tuotti paljon ruumiita.

    Tässä esitetään kiistattomia todisteita siitä, että kyseessä oli vallankaappaus ja että sen järjesti USA:n hallitus vieraaseen maahan — että USA:n hallitus aloitti "uuden kylmän sodan".

    — Venäjän hallitus reagoi USA:n hyökkäävään provokaatioon, jonka tavoitteena on sijoittaa ydinohjuksia Ukrainaan, alle kymmenen minuutin lentomatkan päähän Moskovasta.

    — Vuoden 1962 Kuuban ohjuskriisin aikana  USA:lla oli syytä pelätä Neuvostoliiton ydinohjuksia 103 mailin päässä Amerikan rajalta.

    — USA:n järjestämän Ukrainan vallankaappauksen jälkeen vuonna 2014 Venäjällä on syytä pelätä Naton ydinohjuksia, jotka eivät ole vain lähellä Venäjän rajaa vaan Venäjän rajalla. Se olisi katastrofaalista.

    Artikkelin tarkoituksena on kiinnittää huomiota siihen, ketkä ovat päähenkilöt, jotka ovat vastuussa maailmanlaajuisesti megavaarallisen ("kylmän sodan" sytyttävän) vallankaappauksen toteuttamisesta — ja siten maailman myöhemmän kurssin luomisesta yhä enenevässä määrin kohti globaalia ydintuhoa.

    Jos tulevaisuuden historiaa on olemassa, juuri nämä henkilöt joutuvat telakalle kärsimään tuon historian ankarimmat ja tuomitsevimmat tuomiot. Keitä nämä ihmiset sitten ovat?

    On selvää, että VICTORIA NULAND, USA:n presidentin Barack Obaman keskeinen agentti, joka valvoi vallankaappausta ainakin helmikuun 2014 aikana, jolloin se huipentui, oli ratkaisevassa asemassa paitsi Ukrainan  laillisen hallituksen laittomassa syrjäyttämisessä myös sen raivokkaasti venäläisvastaisen korvaajan valinnassa ja asettamisessa.

    Tammikuun 27. päivän 2014 puhelinkeskustelu Nulandin ja USA:n Ukrainan suurlähettilään Jeffrey Pyattin välillä oli erityisen merkittävä tapahtuma. Se ladattiin YouTubeen 4. helmikuuta 2014.

    Nuland hylkäsi tuolloin EU:n toiveen Ukrainan yhä demokraattisesta mutta vähemmän korruptoituneesta tulevasta hallituksesta, ja Nuland sanoi tunnetusti tuossa puhelussa:

    "Fuck the EU"

    ja kehotti Pyattia valitsemaan sen sijaan raivokkaasti venäläisvastaisen ja äärioikeistolaisen Arseni Jatsenjukin.

    Tämä keskeinen tapahtuma oli 24 päivää ennen kuin Ukrainan presidentti Viktor Janukovitsh syrjäytettiin 20. helmikuuta ja 30 päivää ennen kuin Ukrainan hallituksen johtoon valittu uusi henkilö, Jatsenjuk, nimitettiin virallisesti hallitsemaan nyt selvästi fasistista maata.

    Hän sai tämän virallisen nimityksen 26. helmikuuta. Se oli kuitenkin vain muodollisuus: Obaman agentti Victoria NULAND oli jo valinnut hänet 27. tammikuuta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Asia ei ole ihan niin yksinkertainen, tuolla pari mielenkiintoista videota sotaan ja sen alkamiseen liittyen.
    https://www.tampereensanomat.fi/uutiset.html?219352

    Olaf Scholz ja Ursula von der Leyen:
    ERITTÄIN VAARALLINEN SOTA

    Perustuslain nojalla julkaistaan
    Suomen kansalle.

    Verkossa:

    Shocking document: How the US planned the war and energy crisis in Europe

    Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa


    URSULA VON DER LEYEN

    Saksalainen EU-komission puheenjohtaja:

    "MAHDOLLISIMMAN VOIMAKKAAT VASTATOIMET"

    Saksalle ja koko Euroopalle tärkeän aktiivisen energiainfrastruktuurin tarkoituksellista häirintää ei voida hyväksyä. Se johtaa "mahdollisimman voimakkaisiin vastatoimiin", hän varoitti ja kehotti tutkimaan ja selvittämään täysin Nord Streamin räjäytyksen "tapahtumat ja syyt".

    LIITTOKANSLERI OLAF SCHOLZ

    Saksan liittokansleri pyrkii irrottautumaan USA:n Ukrainan proxy-sodan rikollisesta juonesta, ja joutua taloudellisesti riipuvaiseksi USA:sta, joka tuhoaa Saksan ja Euroopan. Vaarana sodan eskaloituminen.

    Scholz:

    "Erittäin vaarallinen sota": Scholz sanoi, miksi hän ei halua antaa panssarivaunuja Ukrainalle.


    Haitat USA:n järjestämästä Ukrainan proxy-sodasta, asetetuista talouspakotteista ja Itämerellä Nord Streamiin kohdistuneesta sotatoimesta koituu ennennäkemättömän suuri kriisi maailman energiahintoihin:

    Erityisesti Saksan ja EU-alueen, Euroopan energiaturvallisuuden järjestelmälle, kun sähkön ja kaasun hinta on noussut räjähdysmäisesti. Saksan yritysten kannattavuus on joutunut kriisiin. Dominoefektinä näkyy muissakin EU-maissa, mistä kärsii myös Suomen julkinen talous, USA:n Ukrainaan ja Itämerelle provosoiman proxy-sodan ja energiasodan seurauksena.

    Kaikki tämä viittaa siihen, että Nord Stream linjastot korjataan. Sitä vaativat mielenosoittajat Saksassa.

    Vastustus kasvaa USA:ssa Bidenin valtavan suureen 100 miljardin dollarin rahoitukseen Ukrainaan, sodan aseistamiseen.

    SAKSALAINEN BASF

    Ilman BASFiä Euroopan teollisuus ei voi toimia, ja ilman Venäjän edullista putkikaasua BASF ei voi toimia.

    Nord Stream -kaasuputken sabotaasi tarkoittaa, että Saksa ei saa maakaasua tänä talvena, ja se viittaa siihen, että kemian alan monialayritys BASF joutuu sulkemaan toimintaansa.

    Hyvin harva ymmärtää, että jos BASF lopettaa toimintansa, Euroopan teollisuus joutuu vaikeusiin.

    BASF tuottaa valtaosan teollisuuskemikaaleista, joita tarvitaan lannoitteissa, öljynjalostuksessa, ilmailu- ja avaruusteollisuudessa, autoteollisuudessa, tekstiileissä, kuluttajatuotteissa, lääkinnällisissä tarvikkeissa ja lääkkeissä, muoveissa ja hartseissa ja paljon muuta.


    IEA

    Kansainvälisen energiajärjestön (IEA) johtaja Fatih Birol sanoi syksyllä, että on "hyvin ilmeistä", kuka on Nord Stream -putkistoja vastaan tehdyn sabotaasin takana.

    IEA:n johtajan mukaan maailma on keskellä "ensimmäistä todellista globaalia energiakriisiä" ja tarvitsee venäläistä öljyä markkinoille.

    Birol: Venäjän öljyn on tultava takaisin raakaöljymarkkinoille, jotta maailman ennennäkemätön energiakriisi voidaan ratkaista. Varoitti, että viimeaikaiset toimitusleikkaukset ovat aiheuttaneet "ensimmäisen aidosti maailmanlaajuisen energiakriisin".

    Öljyntuottajamaiden ryhmä OPEC , johon kuuluvat myös Venäjä ja Saudi-Arabia, sopi aiemmin lokakuussa vähentävänsä raakaöljyn tuotantoa 2 miljoonalla tynnyrillä päivässä marraskuusta alkaen. Tavoitteena on kerätä ylijäämää ensi vuotta varten ja ylläpitää korkeat hinnat.

    Tämä politiikka lisää maailmanlaajuisen taantuman riskiä, sillä öljyn kysyntä ylittää tarjonnan ensi vuonna, Birol sanoi Singapore Energy Week -konferenssissa.

    THE WASHINGTON POST

    Nord Stream Sabotaasin todisteet eivät viittaa Venäjään: Washington Post
    ;
    Evidence In Nord Stream Sabotage Doesn't Point To Russia: Washington Post

    Washington Post -lehden keskiviikkoaamun raportissa julkaistiin yllättävä tunnustus, Nord Stream 1 ja 2 -putkistojen sabotaasi-iskujen  kuukausia kestäneen tutkinnan jälkeen. Iskut tehtiin 26. syyskuuta.

    Washington Post aloittaa kertomalla kiihkeästä kiireestä syyttää välittömästi Moskovaa, mikä alkoi vain muutaman tunnin kuluttua massiivisista kaasuvuodoista Itämereen.

    Mutta nyt, kuukausia kestäneiden tutkimusten jälkeen, lukuisat virkamiehet sanovat yksityisesti, että Venäjä ei ehkä olekaan syyllinen Nord Stream -putkistoon kohdistuneeseen hyökkäykseen.

    The Washington Post julkaisi harvinaisen käänteentekevän syytöksen haastateltuaan kaikkiaan 23 diplomaatti- ja tiedusteluvirkamiestä yhdeksästä maasta, jotka ovat olleet perillä kansainvälisestä tutkinnasta, joka koskee sabotaasitapausta, joka on uhannut Euroopan energiantoimituksia talven tullen.

    — "Tässä vaiheessa ei ole mitään todisteita siitä, että Venäjä olisi sabotaasin takana", erästä eurooppalaista virkamiestä siteerataan.

    TODISTEITA

    1.

    Netissä:

    Nord Stream pipeline SABOTAGE clearly orchestrated by ruthless Biden regime: Nuland, Biden and Sen. Johnson all demanded “ending it permanently” by any means necessary

    2.

    Netissä:

    Whodunnit? – Facts related to the sabotage attack on the Nord Stream pipelines 

    3.

    Tutkittava lisää

    Hakusanoiksi: Liz truss it has been done


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Rikos ihmisyyttä kohtaan

    Suomen presidentti ei ole vieläkään kertonut totuutta USA:n provosoimasta proxy-sodasta Eurooppaan.

    Nyt vielä tuli hönöytetyksi mukaan USA:n Euroopan rauhan rikkomiseen.


    Oregonin yliopisto, USA
    John Bellamy Foster

    The U.S. proxy war in Ukraine

    https://mronline.org/2022/04/09/the-u-s-proxy-war-in-ukraine/

    Lyhyt suomennus

    USA:n valloitushalut esiteltiin Paul Wolfowitzin helmikuussa 1992 — vain muutama kuukausi Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen — julkaisemassa USA:n geo- ja sotapoliittisen laajenemisen linjauksessa.

    Suuri imperialistinen strategia koski USA:n  etenemistä entisen Neuvostoliiton ja entisen Neuvostoliiton vaikutuspiiriin kuuluneille alueille.

    Zbigniew Brzezinski, joka oli tämän kaiken tärkein strategi, ja joka oli ollut Jimmy Carterin kansallisen turvallisuuden neuvonantaja, sanoi vuonna 1997 ilmestyneessä Grand Chessboard -kirjassaan, että Ukraina oli "geopoliittinen pivot", [USA:n politiikassa Ukraina on monella tavalla sekä Venäjää että Eurooppaa heikentävä, käänteen tekevä "pivot-maa"].

    Erityisesti, jos UKRAINA saataisiin USA-Naton jäseneksi ja länsimaiden valvontaan, heikentäisi Venäjää niin paljon, että se voitaisiin sitoa tai jopa paloitella. Nato virallisti tämän tavoitteen vuonna 2008.

    Vain muutama kuukausi sitten, marraskuussa 2021, Washingtonin Bidenin hallinnon ja Kiovan Zelenskin hallituksen välisessä uudessa strategisessa peruskirjassa sovittiin, että välitön tavoite on Ukrainan liittäminen Natoon.

    JOULUKUU 2021

    USA vuoden 2021 viimeisinä kuukausina ja vuoden 2022 alussa eteni hyvin nopeasti militarisoidakseen Ukrainan ja saavuttaakseen sen toteutuneena tosiasiana.

    On tärkeää, miten tämä todella tapahtui.

    Proxy-sota (sijaissota; valtakirjasota) alkoi vuonna 2014, kun Ukrainassa tapahtui USA:n suunnittelema Maidanin vallankaappaus, jossa demokraattisesti valittu presidentti syrjäytettiin ja ultranationalistit saivat pitkälti vallan.

    Välitön seuraus oli, että Ukraina alkoi hajota.

    KRIM oli ollut itsenäinen, autonominen valtio vuosina 1991–1995. Vuonna 1995 Ukraina repi laittomasti Krimin perustuslain ja liitti sen Krimiin vastoin sen tahtoa. Krimin kansa ei pitänyt itseään osana Ukrainaa, ja se oli suurelta osin venäjänkielistä, ja sillä oli syvät kulttuuriset siteet Venäjään.

    Kun tapahtui USA:n organisoima vallankaappaus, jossa ukrainalaiset äärinationalistit olivat vallassa, Krimin väestö halusi pois. Venäjä antoi heille mahdollisuuden kansanäänestyksellä jäädä Ukrainaan tai liittyä Venäjään. He valitsivat jälkimmäisen vaihtoehdon.

    ITÄ-UKRAINASSA pääasiassa venäläinen väestö joutui kuitenkin kiovalaisten äärinationalististen ja uusnatsien sortotoimien kohteeksi. Itä-Ukrainan venäjänkieliseen väestöön kohdistui russofobiaa ja äärimmäistä sortoa, kuten CIA:n kouluttaman, Azov-pataljoonaan liittyvien uusnatsien julkisessa rakennuksessa räjäyttämät 40 ihmistä, mikä on surullisen kuuluisa tapaus.

    Alun perin oli useita irtautuneita tasavaltoja. Donbassin alueella säilyi kaksi, joissa venäjänkielinen väestö oli hallitsevassa asemassa: Luhanskin ja Donetskin tasavallat.

    Näin Ukrainaan syntyi sisällissota lännessä sijaitsevan Kiovan ja idässä sijaitsevan Donbassin välillä. Se oli kuitenkin myös valtakirjasota, jossa USA/NATO tuki Kiovaa ja Venäjä Donbassia.

    Sisällissota alkoi heti 2014 vallankaappauksen jälkeen, kun venäjän kieli käytännössä kiellettiin, niin että henkilöitä voitiin sakottaa siitä, että he puhuivat kaupassa venäjää. Kyseessä oli hyökkäys venäjän kieltä ja kulttuuria vastaan ja Ukrainan itäosien väestön väkivaltainen tukahduttaminen.

    Sisällissodassa menehtyi aluksi noin 14 000 ihmistä. Ja nämä uhrit olivat maan itäosassa, ja noin 2,5 miljoonaa pakolaista virtasi Venäjälle.

    Vuosina 2014 ja 2015 tehdyt Minskin sopimukset johtivat tulitaukoon Ranskan ja Saksan välityksellä ja YK:n turvallisuusneuvoston tuella. Näissä sopimuksissa Luhanskin ja Donetskin tasavallat saivat autonomisen aseman Ukrainan sisällä. Kiova [USA ja USA:n proxy-sodan EU-/Nato-liittolaiset.] kuitenkin rikkoi Minskin sopimuksia yhä uudelleen ja uudelleen ja jatkoi hyökkäyksiä Donbassin irtautuneita tasavaltoja vastaan.

    Alun perin oli useita irtautuneita tasavaltoja. Donbassin alueella säilyi kaksi, joissa venäjänkielinen väestö oli hallitsevassa asemassa: Luhanskin ja Donetskin tasavallat.

    Näin Ukrainaan syntyi sisällissota lännessä sijaitsevan Kiovan ja idässä sijaitsevan Donbassin välillä. Se oli kuitenkin myös valtakirjasota, jossa USA/NATO tuki Kiovaa ja Venäjä Donbassia.

    Venäläiset olivat huolissaan erityisesti ydinohjuksista, koska Nato on ydinaseliittouma, ja jos Ukraina liittyisi Natoon ja Ukrainaan sijoitettaisiin ohjuksia, ydinisku voisi tapahtua ennen kuin Kreml ehtisi reagoida.

    Tuloksena on USA:n/NATOn ja Venäjän välinen sijaissota, jota käydään Ukrainassa ja joka kehittyy itse Ukrainassa käytävästä sisällissodasta, joka sai alkunsa USA:n järjestämästä vallankaappauksesta.

    Mielenosoitukset — USA:n proxy-sota

    Nya Dagbladet 13.9.2022 ensimmäisenä sanomalehtenä Euroopassa julkaisi USA:sta vuodetun salaisen asiakirjan.

    Miksi Suomen media ei seuraa esimerkkiä, vaikka varmasti tietävät kaiken !

    Verkossa: Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa

    Järkyttävä asiakirja: miten USA suunnitteli sodan ja Euroopan energiakriisin

    USA suunnitelmastaan: Saksan ja Venäjän väliset vahingot ovat niin suuret, että maiden on mahdotonta palauttaa normaalit suhteet myöhemmin.

    — [Liittokansleri Olaf Scholzin lausunnot viittaavat siihen, että näin ei tule tapahtumaan]

    USA: Päätavoitteena on jakaa Eurooppa — erityisesti Saksa ja Venäjä — ja tuhota Euroopan talous saamalla politiikan hyödylliset idiootit pysäyttämään Venäjän energiatoimitukset mantereelle.

    "Ainoa mahdollinen tapa varmistaa, että Saksa kieltäytyy Venäjän energiatoimituksista, on molempien osapuolten osallistuminen Ukrainan sotilaalliseen konfliktiin". [myös TP Niinistö ja Ruotsin PM Andersson höynäytetty mukaan joulukuussa 2021]

    Sabotaasiin viittaa

    USA, [JOE BIDEN]: "Venäjän energiatoimitusten vähenemisellä — parhaassa tapauksessa täydellisellä katkaisulla — olisi katastrofaaliset seuraukset Saksan teollisuudelle. Puutetta pahentaa entisestään tarve käyttää merkittäviä määriä venäläistä kaasua, jotta koteja ja julkisia rakennuksia voidaan lämmittää talvella. Teollisuuden seisokit aiheuttavat puutteita valmistuksen komponenteista ja varaosista, logistiikkaketjujen romahtamisen ja ennemmin tai myöhemmin dominovaikutuksen".

    BIDEN: "Ainoastaan EU:n ja Naton sitoumuksiin sitoutuneet eurooppalaiset maat voivat tarjota meille tämän ilman merkittäviä sotilaallisia ja poliittisia kustannuksia meille".


    BANDEROLLEISSA LUKI

    "Olemme kaikki samassa veneessä.
    Ilman venäläistä kaasua taloutemme on kuollut!"

    "Lopettakaa sota, lopettakaa pakotteet"

    "Saksan ei pidä osallistua asetoimituksin Ukrainan sotaan"

    "Pysäyttökää hintaräjähdys"

    "Korjatkaa ja avatkaa Nord Stream nyt"

    Mielenosoituksia ympäri Saksaa jo maaliskuusta 2022 alkaen. Syksyn aikana ennen ja jälkeen Nord Streamin sabotaasin. EU:n lehdistö on sensuroinut perustuslaillista perusoikeutta käyttäneiden mielenosoittajien vaatimukset.

    Tšekin pääkaupungissa Prahassa ovat mielenosoittajat vaatineet pääministerin ja hallituksen eroa.

    — Elinkustannusten nousu ja energiapula ovat johtaneet viranomaisten vihaan, ja kansalaiset syyttävät EU:n Venäjän-pakotteita omasta taloudellisesta ahdingostaan. [Yhdenmukaisesti verkossa: Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa]

    Mielenosoittajien suurimmat huolenaiheet ovat kohoavat energiakustannukset

    — Ukrainan sota, johon Saksan ei pidä heidän mielestään osallistua asetoimituksin.

    — He kehottavat hallitusta korjaamaan ja avaamaan uudelleen Venäjälle johtavan Nord Stream 2 -kaasuputken

    — Inflaatio, joka on korkeimmillaan 70 vuoteen.

    Verkossa:

    1.
    Angry winter’: Germany’s Monday night protests unite far-right and left

    Mielenosoittajat pitelevät kylttiä, jossa lukee "Venäjän vastaiset pakotteet ovat kuolinisku Saksalle ja sen taloudelle".

    Mielenosoittajien hallitukselle esittämiin vaatimuksiin kuuluu muun muassa Venäjän vastaisista pakotteista luopuminen, jotta Venäjä saadaan suostuteltua jatkamaan edullisia kaasuvirtojaan EU-maihin [ml. Suomi].

    Mies pitää kädessään kylttiä, jossa lukee "Ami [amerikkalainen] mene kotiin!". Miten NSA, CIA ja armeija pitävät meitä vallassa", kun taas toinen pitää kylttiä, jossa lukee "Pakotteet saavat riittää" maanantai-illan mielenosoituksessa Schwerinissä lokakuussa.

    Myös asenne mielenosoittajia kohtaan on muuttunut. Aikaisemmin heidän vaatimuksensa tulkittiin usein törkeiksi tai parhaimmillaankin asiattomiksi, mutta sympatia heitä kohtaan on lisääntymässä. Yleisradioyhtiö MDR:n hiljattain tekemässä kyselyssä 80 prosenttia vastaajista sanoi ymmärtävänsä, miksi ihmiset tunsivat itsensä pakotetuiksi lähtemään kaduille.

    Viime kuukausina asialistalla on ollut elinkustannuskriisi, ja hintojen nousu on iskenyt suhteettoman kovaa itäsaksalaisiin, koska heillä on matalammat palkat, pienemmät eläkkeet ja vähemmän pitkäaikaista varallisuutta — olipa kyse sitten omaisuudesta, perinnöstä tai sijoituksista — kuin Länsi-Saksan asukkailla.

    Johann Schroder kysyy: "Olenko radikaali, jos päätän osallistua mielenosoitukseen, koska pelkään, etten pysty ruokkimaan itseäni tai lämmittämään kotiani

    — ja lisäksi ... en luota siihen, että valtaapitävät ratkaisevat tämän ongelman lähiaikoina

    — tai että se estää sodan leviämisen Saksaan?"


    2.
    Tens Of Thousands March Against Rising Energy Costs, Inflation Across Germany

    Noin 24 000 saksalaista lähti lauantaina 22.10.2022 kaduille protestoimaan korkeita elinkustannuksia ja energian hinnannousua vastaan.

    "Olemme kaikki samassa veneessä. Ilman venäläistä kaasua taloutemme on kuollut!"

    Protestit Berliinissä, Düsseldorfissa, Hannoverissa, Stuttgartissa, Dresdenissä ja Frankfurt-am-Mainissa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olaf Scholz ja Ursula von der Leyen:
    ERITTÄIN VAARALLINEN SOTA

    Perustuslain nojalla julkaistaan
    Suomen kansalle.

    Verkossa:

    Shocking document: How the US planned the war and energy crisis in Europe

    Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa


    URSULA VON DER LEYEN

    Saksalainen EU-komission puheenjohtaja:

    "MAHDOLLISIMMAN VOIMAKKAAT VASTATOIMET"

    Saksalle ja koko Euroopalle tärkeän aktiivisen energiainfrastruktuurin tarkoituksellista häirintää ei voida hyväksyä. Se johtaa "mahdollisimman voimakkaisiin vastatoimiin", hän varoitti ja kehotti tutkimaan ja selvittämään täysin Nord Streamin räjäytyksen "tapahtumat ja syyt".

    LIITTOKANSLERI OLAF SCHOLZ

    Saksan liittokansleri pyrkii irrottautumaan USA:n Ukrainan proxy-sodan rikollisesta juonesta, ja joutua taloudellisesti riipuvaiseksi USA:sta, joka tuhoaa Saksan ja Euroopan. Vaarana sodan eskaloituminen.

    Scholz:

    "Erittäin vaarallinen sota": Scholz sanoi, miksi hän ei halua antaa panssarivaunuja Ukrainalle.


    Haitat USA:n järjestämästä Ukrainan proxy-sodasta, asetetuista talouspakotteista ja Itämerellä Nord Streamiin kohdistuneesta sotatoimesta koituu ennennäkemättömän suuri kriisi maailman energiahintoihin:

    Erityisesti Saksan ja EU-alueen, Euroopan energiaturvallisuuden järjestelmälle, kun sähkön ja kaasun hinta on noussut räjähdysmäisesti. Saksan yritysten kannattavuus on joutunut kriisiin. Dominoefektinä näkyy muissakin EU-maissa, mistä kärsii myös Suomen julkinen talous, USA:n Ukrainaan ja Itämerelle provosoiman proxy-sodan ja energiasodan seurauksena.

    Kaikki tämä viittaa siihen, että Nord Stream linjastot korjataan. Sitä vaativat mielenosoittajat Saksassa.

    Vastustus kasvaa USA:ssa Bidenin valtavan suureen 100 miljardin dollarin rahoitukseen Ukrainaan, sodan aseistamiseen.

    SAKSALAINEN BASF

    Ilman BASFiä Euroopan teollisuus ei voi toimia, ja ilman Venäjän edullista putkikaasua BASF ei voi toimia.

    Nord Stream -kaasuputken sabotaasi tarkoittaa, että Saksa ei saa maakaasua tänä talvena, ja se viittaa siihen, että kemian alan monialayritys BASF joutuu sulkemaan toimintaansa.

    Hyvin harva ymmärtää, että jos BASF lopettaa toimintansa, Euroopan teollisuus joutuu vaikeusiin.

    BASF tuottaa valtaosan teollisuuskemikaaleista, joita tarvitaan lannoitteissa, öljynjalostuksessa, ilmailu- ja avaruusteollisuudessa, autoteollisuudessa, tekstiileissä, kuluttajatuotteissa, lääkinnällisissä tarvikkeissa ja lääkkeissä, muoveissa ja hartseissa ja paljon muuta.


    IEA

    Kansainvälisen energiajärjestön (IEA) johtaja Fatih Birol sanoi syksyllä, että on "hyvin ilmeistä", kuka on Nord Stream -putkistoja vastaan tehdyn sabotaasin takana.

    IEA:n johtajan mukaan maailma on keskellä "ensimmäistä todellista globaalia energiakriisiä" ja tarvitsee venäläistä öljyä markkinoille.

    Birol: Venäjän öljyn on tultava takaisin raakaöljymarkkinoille, jotta maailman ennennäkemätön energiakriisi voidaan ratkaista. Varoitti, että viimeaikaiset toimitusleikkaukset ovat aiheuttaneet "ensimmäisen aidosti maailmanlaajuisen energiakriisin".

    Öljyntuottajamaiden ryhmä OPEC , johon kuuluvat myös Venäjä ja Saudi-Arabia, sopi aiemmin lokakuussa vähentävänsä raakaöljyn tuotantoa 2 miljoonalla tynnyrillä päivässä marraskuusta alkaen. Tavoitteena on kerätä ylijäämää ensi vuotta varten ja ylläpitää korkeat hinnat.

    Tämä politiikka lisää maailmanlaajuisen taantuman riskiä, sillä öljyn kysyntä ylittää tarjonnan ensi vuonna, Birol sanoi Singapore Energy Week -konferenssissa.

    THE WASHINGTON POST

    Nord Stream Sabotaasin todisteet eivät viittaa Venäjään: Washington Post
    ;
    Evidence In Nord Stream Sabotage Doesn't Point To Russia: Washington Post

    Washington Post -lehden keskiviikkoaamun raportissa julkaistiin yllättävä tunnustus, Nord Stream 1 ja 2 -putkistojen sabotaasi-iskujen  kuukausia kestäneen tutkinnan jälkeen. Iskut tehtiin 26. syyskuuta.

    Washington Post aloittaa kertomalla kiihkeästä kiireestä syyttää välittömästi Moskovaa, mikä alkoi vain muutaman tunnin kuluttua massiivisista kaasuvuodoista Itämereen.

    Mutta nyt, kuukausia kestäneiden tutkimusten jälkeen, lukuisat virkamiehet sanovat yksityisesti, että Venäjä ei ehkä olekaan syyllinen Nord Stream -putkistoon kohdistuneeseen hyökkäykseen.

    The Washington Post julkaisi harvinaisen käänteentekevän syytöksen haastateltuaan kaikkiaan 23 diplomaatti- ja tiedusteluvirkamiestä yhdeksästä maasta, jotka ovat olleet perillä kansainvälisestä tutkinnasta, joka koskee sabotaasitapausta, joka on uhannut Euroopan energiantoimituksia talven tullen.

    — "Tässä vaiheessa ei ole mitään todisteita siitä, että Venäjä olisi sabotaasin takana", erästä eurooppalaista virkamiestä siteerataan.

    TODISTEITA

    1.

    Netissä:

    Nord Stream pipeline SABOTAGE clearly orchestrated by ruthless Biden regime: Nuland, Biden and Sen. Johnson all demanded “ending it permanently” by any means necessary

    2.

    Netissä:

    Whodunnit? – Facts related to the sabotage attack on the Nord Stream pipelines 

    3.

    Tutkittava lisää

    Hakusanoiksi: Liz truss it has been done

    JÄRKYTTÄVÄ ASIAKIRJA: USA:n RAND suunnitteli proxy-sodan Ukrainaan — maailman ja Euroopan energia- ja talouskriisin

    USA:n presidenteille työskentelevästä RAND-ajatushautomosta vuodetussa salaisessa asiakirjassa näkyy kaikki se, mikä on jo käytännössä totetunut USA/NATON Ukrainan proxy-sodan seurauksena.

    ENERGIASOTA ITÄMERELLÄ:
    Sotatoimena Nord Stream AG:n linjastojen räjäytys.

    Kokonaisuuteen löytyy dokumentteihin perustuva näyttö tapahtuneesta, joka on täysin yhteensopiva sen kanssa, mitä vuodetussa asiakirjassa on esitetty tapahtuvaksi.

    Myös näyttö Bidenin salaisesta suunnitelmasta höynäyttää TP Niinistö ja Ruotsi hakemaan Nato-jäsenyyttä. Osallistumaan USA:n proxy-sotaan asetoimituksin Ukrainassa; asettamaan talouspakotteita Venäjälle; osallistuminen BALTOPS 2022 merisotaharjoitukseen.


    Nord Stream sabotaasi valmisteltiin peitetarinana BALTOPS 2022 merisotaharjoitus. Räjäytys juuri ennen talven tuloa 26.9.2022. Saksan teollisuus joutuu kriisin kotitalouksien kaasutarpeen kasvaessa.

    USA pääsi tavoitteeseen: "hyödylliset idiootit" ei huomannut USA:n kavaluutta:

    Donald Macgregor:

    "Pakotteita määrättäessä on aina tärkeää välttää pakotteiden asettamista itselle".

    Ulos sodasta (Macgregor)

    EU-komission ja EU-maiden on muutettava suhtautumistaan USA:n käyntiin provosoimaan proxy-sotaan Ukrainassa.


    NYA DAGBLADET 13. 9. 2022

    NETISSÄ

    Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa

    Shocking document: How the US planned the war and energy crisis in Europe

    suomennos

    • Kyseessä on poikkeuksellinen sisäinen vuoto USA:n hallitukseen sidoksissa olevasta ajatushautomosta RAND Corporationista. Se tunnetaan mm. siitä, että se on ollut USA:n ulko- ja puolustuspoliittisen strategian takana kylmän sodan aikana.

    Asiakirjassa kerrotaan yksityiskohtaisesti, miten USA suunnitteli Euroopan energiakriisin.

    • Tammikuussa päivätyssä asiakirjassa tunnustetaan, että USA:n Ukrainassa harjoittama hyökkäävä ulkopolitiikka provosoi Venäjää puuttumaan sotilaallisesti Ukrainan asioihin.

    — Näin ollen on helppo panna täytäntöön pitkään valmisteltu pakotepaketti.

    • Pakotepaketin seurauksena Saksan ja EU:n talous "väistämättä romahtaa". USA riemuitsee siitä, että 9000 miljardin dollarin arvosta resursseja voi virrata Yhdysvaltoihin, ja että hyvin koulutetut nuoret eurooppalaiset joutuvat muuttamaan kotimaastaan.

    • Päätavoitte on jakaa Eurooppa — erityisesti Saksa ja Venäjä — tuhota Euroopan talous saamalla politiikan "hyödylliset idiootit" katkaisemaan Venäjän edullisen energian toimitukset [ml. Suomi].

    Euroopan ensimmäisenä sanomalehtenä ruotsalainen Nya Dagbladet julkaisee USA:n salaiset suunnitelmat Euroopan talouden murskaamiseksi, Ukrainan proxy-sodan osapuolten asettamien pakotteiden avulla, mikä aiheuttaa energia- ja talouskriisin.

    RAND-ajatushautomolla on 1850 työntekijää ja 350 miljoonan dollarin budjetti, ja sen virallisena tavoitteena on "parantaa politiikkaa ja päätöksentekoa tutkimuksen ja analyysin avulla". Se liittyy pääasiassa USA:n puolustusministeriöön. Tunnettu siitä, että se on vaikuttanut sotilaallisen ja muun strategian kehittämiseen kylmän sodan aikana.

    RANDin asiakirjassa, jonka otsikko on "Weaken Germany, Strengthen the United States" (Saksan heikentäminen, USA:n vahvistaminen), sanotaan, että on "kiireellisesti tarpeen" tuoda ulkopuolisia varoja USA:n talouden tukemiseen yleensä, "erityisesti pankkijärjestelmään".

    — RANDin mukaan suurin este tälle on Saksan kasvava itsenäisyys: Brexit [Iso-Britannian ero EU:sta] on antanut Saksalle suuremman itsenäisyyden ja vaikeuttanut USA:n mahdollisuuksia vaikuttaa Euroopan hallitusten päätöksiin:

    — "Toteutuessaan se tekisi Euroopasta paitsi taloudellisen myös poliittisen kilpailijan USA:lle".

    Tämän poliittisen uhan murskaamiseksi RAND esittää strategisen suunnitelman, jonka ensisijaisena tavoitteena on tuhota Saksan talous.

    Ainoa keino sytyttää sota: "Viedä Saksa ja EU-maat sotaan proxy-sotaan Ukrainassa".

    Kyynistä strategian keskeinen tavoite on ennen kaikkea Saksan ja Venäjän sekä Ranskan välisen yhteistyön tuhoaminen.

    "Ainoastaan EU:n ja Naton sitoumuksiin sitoutuneet eurooppalaiset maat voivat tarjota tämän kaiken ilman merkittäviä sotilaallisia ja poliittisia kustannuksia meille". [ml. Bidenin ansaan höynäyttämä TP Niinistö ja Ruotsin PM Magdalena Andersson].

    "Venäjän maakasutoimitusten lopettaminen [pakotteet ja sabotaasi] aiheuttaa järjestelmäkriisin, joka on tuhoisa Saksan taloudelle, koko EU:lle". Avainasia on maiden vetäminen sotaan.

    "Ainoa mahdollinen tapa varmistaa, että Saksa kieltäytyy Venäjän energiatoimituksista, on vetää osapuolet mukaan Ukrainan sotilaalliseen konfliktiin".

    Jatkuvat toimemme Ukrainassa johtavat väistämättä Venäjän sotilaalliseen vastaukseen. Venäjä ei selvästikään jätä Ukrainan armeijan massiivista painostusta Donbassin tasavaltoihin ilman sotilaallista reaktiota. Tämä mahdollistaa sen, että Venäjä voidaan esittää hyökkääjänä, ja sitten asettaa kokonaan jo valmisteltu pakotepaketti.

    Jatkuu


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    JÄRKYTTÄVÄ ASIAKIRJA: USA:n RAND suunnitteli proxy-sodan Ukrainaan — maailman ja Euroopan energia- ja talouskriisin

    USA:n presidenteille työskentelevästä RAND-ajatushautomosta vuodetussa salaisessa asiakirjassa näkyy kaikki se, mikä on jo käytännössä totetunut USA/NATON Ukrainan proxy-sodan seurauksena.

    ENERGIASOTA ITÄMERELLÄ:
    Sotatoimena Nord Stream AG:n linjastojen räjäytys.

    Kokonaisuuteen löytyy dokumentteihin perustuva näyttö tapahtuneesta, joka on täysin yhteensopiva sen kanssa, mitä vuodetussa asiakirjassa on esitetty tapahtuvaksi.

    Myös näyttö Bidenin salaisesta suunnitelmasta höynäyttää TP Niinistö ja Ruotsi hakemaan Nato-jäsenyyttä. Osallistumaan USA:n proxy-sotaan asetoimituksin Ukrainassa; asettamaan talouspakotteita Venäjälle; osallistuminen BALTOPS 2022 merisotaharjoitukseen.


    Nord Stream sabotaasi valmisteltiin peitetarinana BALTOPS 2022 merisotaharjoitus. Räjäytys juuri ennen talven tuloa 26.9.2022. Saksan teollisuus joutuu kriisin kotitalouksien kaasutarpeen kasvaessa.

    USA pääsi tavoitteeseen: "hyödylliset idiootit" ei huomannut USA:n kavaluutta:

    Donald Macgregor:

    "Pakotteita määrättäessä on aina tärkeää välttää pakotteiden asettamista itselle".

    Ulos sodasta (Macgregor)

    EU-komission ja EU-maiden on muutettava suhtautumistaan USA:n käyntiin provosoimaan proxy-sotaan Ukrainassa.


    NYA DAGBLADET 13. 9. 2022

    NETISSÄ

    Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa

    Shocking document: How the US planned the war and energy crisis in Europe

    suomennos

    • Kyseessä on poikkeuksellinen sisäinen vuoto USA:n hallitukseen sidoksissa olevasta ajatushautomosta RAND Corporationista. Se tunnetaan mm. siitä, että se on ollut USA:n ulko- ja puolustuspoliittisen strategian takana kylmän sodan aikana.

    Asiakirjassa kerrotaan yksityiskohtaisesti, miten USA suunnitteli Euroopan energiakriisin.

    • Tammikuussa päivätyssä asiakirjassa tunnustetaan, että USA:n Ukrainassa harjoittama hyökkäävä ulkopolitiikka provosoi Venäjää puuttumaan sotilaallisesti Ukrainan asioihin.

    — Näin ollen on helppo panna täytäntöön pitkään valmisteltu pakotepaketti.

    • Pakotepaketin seurauksena Saksan ja EU:n talous "väistämättä romahtaa". USA riemuitsee siitä, että 9000 miljardin dollarin arvosta resursseja voi virrata Yhdysvaltoihin, ja että hyvin koulutetut nuoret eurooppalaiset joutuvat muuttamaan kotimaastaan.

    • Päätavoitte on jakaa Eurooppa — erityisesti Saksa ja Venäjä — tuhota Euroopan talous saamalla politiikan "hyödylliset idiootit" katkaisemaan Venäjän edullisen energian toimitukset [ml. Suomi].

    Euroopan ensimmäisenä sanomalehtenä ruotsalainen Nya Dagbladet julkaisee USA:n salaiset suunnitelmat Euroopan talouden murskaamiseksi, Ukrainan proxy-sodan osapuolten asettamien pakotteiden avulla, mikä aiheuttaa energia- ja talouskriisin.

    RAND-ajatushautomolla on 1850 työntekijää ja 350 miljoonan dollarin budjetti, ja sen virallisena tavoitteena on "parantaa politiikkaa ja päätöksentekoa tutkimuksen ja analyysin avulla". Se liittyy pääasiassa USA:n puolustusministeriöön. Tunnettu siitä, että se on vaikuttanut sotilaallisen ja muun strategian kehittämiseen kylmän sodan aikana.

    RANDin asiakirjassa, jonka otsikko on "Weaken Germany, Strengthen the United States" (Saksan heikentäminen, USA:n vahvistaminen), sanotaan, että on "kiireellisesti tarpeen" tuoda ulkopuolisia varoja USA:n talouden tukemiseen yleensä, "erityisesti pankkijärjestelmään".

    — RANDin mukaan suurin este tälle on Saksan kasvava itsenäisyys: Brexit [Iso-Britannian ero EU:sta] on antanut Saksalle suuremman itsenäisyyden ja vaikeuttanut USA:n mahdollisuuksia vaikuttaa Euroopan hallitusten päätöksiin:

    — "Toteutuessaan se tekisi Euroopasta paitsi taloudellisen myös poliittisen kilpailijan USA:lle".

    Tämän poliittisen uhan murskaamiseksi RAND esittää strategisen suunnitelman, jonka ensisijaisena tavoitteena on tuhota Saksan talous.

    Ainoa keino sytyttää sota: "Viedä Saksa ja EU-maat sotaan proxy-sotaan Ukrainassa".

    Kyynistä strategian keskeinen tavoite on ennen kaikkea Saksan ja Venäjän sekä Ranskan välisen yhteistyön tuhoaminen.

    "Ainoastaan EU:n ja Naton sitoumuksiin sitoutuneet eurooppalaiset maat voivat tarjota tämän kaiken ilman merkittäviä sotilaallisia ja poliittisia kustannuksia meille". [ml. Bidenin ansaan höynäyttämä TP Niinistö ja Ruotsin PM Magdalena Andersson].

    "Venäjän maakasutoimitusten lopettaminen [pakotteet ja sabotaasi] aiheuttaa järjestelmäkriisin, joka on tuhoisa Saksan taloudelle, koko EU:lle". Avainasia on maiden vetäminen sotaan.

    "Ainoa mahdollinen tapa varmistaa, että Saksa kieltäytyy Venäjän energiatoimituksista, on vetää osapuolet mukaan Ukrainan sotilaalliseen konfliktiin".

    Jatkuvat toimemme Ukrainassa johtavat väistämättä Venäjän sotilaalliseen vastaukseen. Venäjä ei selvästikään jätä Ukrainan armeijan massiivista painostusta Donbassin tasavaltoihin ilman sotilaallista reaktiota. Tämä mahdollistaa sen, että Venäjä voidaan esittää hyökkääjänä, ja sitten asettaa kokonaan jo valmisteltu pakotepaketti.

    Jatkuu

    ... jatko ... Vihreät puolueet saavat Saksan "putoamaan ansaan".

    Erityisesti Euroopan vihreitä puolueita kuvataan helposti manipuloitaviksi, jotta ne noudattaisivat Yhdysvaltain imperialismin tahtoa.

    "Edellytyksenä sille, että Saksa joutuu tähän ansaan, on vihreiden puolueiden ja ideologioiden johtava asema Euroopassa. Saksan ympäristöliike on vahvasti dogmaattinen, ellei jopa fanaattinen liike, minkä vuoksi heidät on melko helppo saada sivuuttamaan taloudelliset argumentit", kirjoitetaan, ja esimerkkeinä tämäntyyppisistä poliitikoista mainitaan Saksan nykyinen ulkoministeri Annalena Baerbock ja ilmastoministeri Robert Habeck.

    "Henkilökohtaisten ominaisuuksien ja ammattitaidon puutteen vuoksi voidaan olettaa, että heidän on mahdotonta myöntää omia virheitään ajoissa. Näin ollen riittää, että mediassa luodaan nopeasti ja jatkuvasti mielikuva "Putinin hyökkäydsodasta" — ja että vihreistä tehdään innokkaita ja kovia pakotteiden kannattajia — "sotapuolue". Näin pakotteet voidaan ottaa käyttöön ilman esteitä."

    Baerbockin tiedetään julistaneen, että Venäjän kaasukielto pidetään voimassa myös talvella — riippumatta siitä, mitä hänen äänestäjänsä ajattelevat siitä ja mitä seurauksia siitä on Saksan väestölle.

    — "Me pysymme Ukrainan rinnalla, ja se tarkoittaa, että pakotteet pysyvät voimassa myös talvella — vaikka se onkin hyvin vaikeaa poliitikoille", hän sanoi hiljattain Prahassa pidetyssä konferenssissa.

    Kuvateksti: Yhdysvallat kuvailee vihreiden poliitikkoja Annalena Baerbockia (vasemmalla) ja Robert Habeckia (oikealla) helpoiksi manipuloitaviksi tekemään Yhdysvaltojen tavoitteen onnistumiseksi — erityisesti Saksan talouden tuhoamista.

    "Parhaimmillaan täydellinen pysäytys"

    RAND:n kirjoittajat toivovat, että Saksan ja Venäjän väliset vahingot ovat niin suuret, että maiden on mahdotonta palauttaa normaalit suhteet myöhemmin.

    "Venäjän energiatoimitusten väheneminen — parhaassa tapauksessa täydellinen katkaisu [USA:n (Britannian osallisuus?) sabotoima Nord Stream] — johtaisi katastrofaalisiin seurauksiin Saksan teollisuudelle. Energian puutetta pahentaa entisestään tarve käyttää merkittäviä määriä venäläistä kaasua kotien ja julkisten rakennusten lämmittämiseen talvella. Teollisuuden seisokit aiheuttavat puutteita valmistuksen komponenteista ja varaosista, logistiikkaketjujen romahtamisen ja ennemmin tai myöhemmin dominovaikutuksen."

    Viime kädessä Euroopan talouden täydellistä romahtamista pidetään sekä todennäköisenä että toivottavana.

    "Tämä ei ole vain murskaava isku Saksan taloudelle, vaan koko EU:n talous romahtaa väistämättä."

    Lisäksi siinä tuodaan esiin edut, joita yhdysvaltalaisille yrityksille koituu vähemmän kilpailua maailmanmarkkinoilla, logistiset edut ja pääoman ulosvirtaus Euroopasta, mikä voisi sen arvion mukaan hyödyttää Yhdysvaltojen taloutta 7000–9000 miljardin dollarin verran. Lisäksi siinä korostetaan, että monet hyvin koulutetut ja nuoret eurooppalaiset joutuvat muuttamaan Yhdysvaltoihin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ... jatko ... Vihreät puolueet saavat Saksan "putoamaan ansaan".

    Erityisesti Euroopan vihreitä puolueita kuvataan helposti manipuloitaviksi, jotta ne noudattaisivat Yhdysvaltain imperialismin tahtoa.

    "Edellytyksenä sille, että Saksa joutuu tähän ansaan, on vihreiden puolueiden ja ideologioiden johtava asema Euroopassa. Saksan ympäristöliike on vahvasti dogmaattinen, ellei jopa fanaattinen liike, minkä vuoksi heidät on melko helppo saada sivuuttamaan taloudelliset argumentit", kirjoitetaan, ja esimerkkeinä tämäntyyppisistä poliitikoista mainitaan Saksan nykyinen ulkoministeri Annalena Baerbock ja ilmastoministeri Robert Habeck.

    "Henkilökohtaisten ominaisuuksien ja ammattitaidon puutteen vuoksi voidaan olettaa, että heidän on mahdotonta myöntää omia virheitään ajoissa. Näin ollen riittää, että mediassa luodaan nopeasti ja jatkuvasti mielikuva "Putinin hyökkäydsodasta" — ja että vihreistä tehdään innokkaita ja kovia pakotteiden kannattajia — "sotapuolue". Näin pakotteet voidaan ottaa käyttöön ilman esteitä."

    Baerbockin tiedetään julistaneen, että Venäjän kaasukielto pidetään voimassa myös talvella — riippumatta siitä, mitä hänen äänestäjänsä ajattelevat siitä ja mitä seurauksia siitä on Saksan väestölle.

    — "Me pysymme Ukrainan rinnalla, ja se tarkoittaa, että pakotteet pysyvät voimassa myös talvella — vaikka se onkin hyvin vaikeaa poliitikoille", hän sanoi hiljattain Prahassa pidetyssä konferenssissa.

    Kuvateksti: Yhdysvallat kuvailee vihreiden poliitikkoja Annalena Baerbockia (vasemmalla) ja Robert Habeckia (oikealla) helpoiksi manipuloitaviksi tekemään Yhdysvaltojen tavoitteen onnistumiseksi — erityisesti Saksan talouden tuhoamista.

    "Parhaimmillaan täydellinen pysäytys"

    RAND:n kirjoittajat toivovat, että Saksan ja Venäjän väliset vahingot ovat niin suuret, että maiden on mahdotonta palauttaa normaalit suhteet myöhemmin.

    "Venäjän energiatoimitusten väheneminen — parhaassa tapauksessa täydellinen katkaisu [USA:n (Britannian osallisuus?) sabotoima Nord Stream] — johtaisi katastrofaalisiin seurauksiin Saksan teollisuudelle. Energian puutetta pahentaa entisestään tarve käyttää merkittäviä määriä venäläistä kaasua kotien ja julkisten rakennusten lämmittämiseen talvella. Teollisuuden seisokit aiheuttavat puutteita valmistuksen komponenteista ja varaosista, logistiikkaketjujen romahtamisen ja ennemmin tai myöhemmin dominovaikutuksen."

    Viime kädessä Euroopan talouden täydellistä romahtamista pidetään sekä todennäköisenä että toivottavana.

    "Tämä ei ole vain murskaava isku Saksan taloudelle, vaan koko EU:n talous romahtaa väistämättä."

    Lisäksi siinä tuodaan esiin edut, joita yhdysvaltalaisille yrityksille koituu vähemmän kilpailua maailmanmarkkinoilla, logistiset edut ja pääoman ulosvirtaus Euroopasta, mikä voisi sen arvion mukaan hyödyttää Yhdysvaltojen taloutta 7000–9000 miljardin dollarin verran. Lisäksi siinä korostetaan, että monet hyvin koulutetut ja nuoret eurooppalaiset joutuvat muuttamaan Yhdysvaltoihin.

    Et kai oikeasti kuvittele että joku luki tuota ryssäsontaa :D


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomen ja Euroopan turvallisuuden puolesta:

    Kenraalimajuri evp
    Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

    Nato-Suomi on osa presidentti Bidenin salaista suunnitelmaa

    Suomessa kansalaiset — kuten myös kansanedustajat — uskovat yleisesti, että Putinin Venäjä yllätti koko maailman aloittamalla tämän vuoden helmikuussa (24.2.2022) oikeudettoman hyökkäyksen Ukrainaan. Todellisuudessa Venäjän hyökkäys ei ollut niin suuri ”yllätys”, kuin meille suomalaisille on uskoteltu.

    Olennaisia yksityiskohtia tilanteen kehittymisestä alkoi selvitä nopeasti sen jälkeen, kun Suomi oli jättänyt hätäisesti valmistellun jäsenhakemuksen Naton pääsihteerille. Washington Post julkaisi jo viikon kuluttua artikkelin, jossa kerrottiin presidentti Bidenin hallinnon salaisesta suunnitelmasta (The secret planning that kept the White House a step ahead of Russia / Washington Post 26 May 2022),. Artikkelissa USA:n ulkoministeri Antony Blinken kertoi, kuinka presidentti Biden oli jo joulukuusta 2021 lähtien houkutellut presidentti Niinistön Natoon. ”Biden wooed Finnish President Sauli Niinisto to Nato”, oli arvio yhteydenpidosta, joka jatkui tämän vuoden alkukuukausina ja johti Suomen poliittisen johdon Nato-päätöksen taakse jo ennen huhtikuussa alkanutta asian eduskuntakäsittelyä.

    Ukrainan sodan ja meille suomalaisille markkinoidun suuren ”yllätyksen” osalta on olennaista ymmärtää presidentti Zelenskyin maaliskuussa 2021 (siis vuosi ennen Venäjän 24.2.2022 aloittamaa hyökkäystä) antama määräys (Decree of the President of Ukraine №117 / 2021), jolla käskettiin toteutettavaksi strategia Krimin miehityksen lopettamiseksi ja alueen liittämiseksi takaisin Ukrainaan. Asia on jäänyt liian vähälle huomiolle Suomessa. Kuitenkin määräys on ollut luettavissa Ukrainan presidentin hallinnon tiedotussivuilla internetissa. Myös länsimainen media on uutisoinut asiasta (Is the World Ready for World War 3 as Ukraine’s President signed a Decree to retake Crimea from Russia? / TECH STARTUPS 2 Apr 2021)

    Olisikin syytä pohtia, mikä on ollut USA:n vaikutus määräyksen №117 / 2021 taustalla? Millaisia lupauksia USA on antanut Ukrainalle vuonna 2021 ja sitä ennen? Millaista poliittista ja taloudellista tukea ja aseapua Ukraina on uskonut saavansa? — Tärkeää olisi myös ymmärtää kyseisen strategisen suunnitelman vaikutus Putinin ajatteluun ja Venäjän rikollisen hyökkäyksen aloittamiseen sekä sodan kulkuun? — Joka tapauksessa Venäjän 24.2.2022 aloittama hyökkäys ei ole ollut niin suuri ”yllätys”, kuin meille suomalaisille on haluttu uskotella.

    * * * * *

    Suomalaisen demokratian kannalta tilanne on kiusallinen sen vuoksi, että edellä esitettyjä ulkomaisia lähteitä tutkimalla sekä Suomen presidentin kanslian tiedotteita seuraamalla on pääteltävissä, että maan poliittinen johto on päätynyt Nato-jäsenyyden kannalle jo ennen asian huolellista arviointia eduskunnassa.

    Niinpä Nato-jäsenyyden hakemiseen johtanut eduskuntakäsittely on ollut ”arvoton näytelmä”, kuten oli nähtävissä jo ennen 17.5.2022 tehtyä päätöstä. Valmisteluprosessi on ollut farssi, joka näkyy hakupäätöksen perusteeksi laaditussa Valtioneuvoston selonteossa (”Selonteko Suomen liittymisestä Pohjois-Atlantin liittoon” / VNS 3/2022 vp 15.5.2022). Selonteossa luetellaan pari (2) konekirjoitusliuskaa osin näennäisiä hyötyjä Natoon liittymisen puolesta. Haitoista ei ole edes yhtä (1) sanaa. – ”Hämmästyttävä suoritus nopeasti ’natottuneelta’ hallitukselta”.

    • Toivottavasti Turkin antama jatkoaika Nato-jäsenyyden käsittelyyn on niin pitkä, että jäsenyyden karmea kääntöpuoli ehditään arvioida valmistauduttaessa ensi kevään eduskuntavaaleihin.

    Tapahtui selvä virhe, kun ennen jäsenyyshakemusta ei kiinnitetty lainkaan huomiota Naton itärajan siirtämisen kielteisiin seurauksiin. — Olennaista on ymmärtää tilanne Ukrainan sodassa:

    [Eksistentiaalinen uhka Venäjälle]

    Tilanne muuttuu Putinille edulliseksi, kun Naton itäraja siirretään Suomen jäsenyyden myötä Pietarin lähelle.

    — Se on propagandavoitto Putinille, joka on jo yli 10 vuotta väittänyt, että Nato uhkaa Venäjän olemassaoloa vyörymällä itään.

    Kun ”pyhä isänmaa” on uhattuna niin Ukrainan kuin Suomen suunnista, voidaan sotaa jälleen kutsua sodaksi eikä enää tarvitse höpistä ”erikoisoperaatioista”. Venäjän duuma myöntää Putinille kaikki uhkaavassa tilanteessa tarvittavat valtuudet (lkp ydinaseen käyttö ml).

    Valitettavasti Suomen lyhytnäköinen ajattelu pitkittää Ukrainan sotaa ja lisää ukrainalaisten kärsimyksiä.

    Uusi konfliktirintama Suomen suunnassa vahingoittaa koko Euroopan turvallisuutta ja tulevaa kehitystä.

    Kenraali Vehviläinen


    Eksistentiaalinen uhka

    John J. Mearsheimer
    Chicagon yliopisto

    Ukrainan ongelmat alkoivat itse asiassa Naton Bukarestin huippukokouksessa huhtikuussa 2008, kun George W. Bushin hallinto painosti liittoumaa ilmoittamaan, että Ukrainasta ja Georgiasta "tulee jäseniä".

    - Venäjän johtajat reagoivat välittömästi närkästyneinä, luonnehtivat päätöstä Venäjälle eksistentiaaliseksi uhaksi ja vannoivat estävänsä sen.

    YDINSODAN VAARA EUROOPASSA
    — TAKTINEN YDINASE

    Oikeusvaltion valtiosääntö edellyttää rehellisyyttä valtiojohdolta — sodan ja rauhan kysymyksissä presidentti Niinistöltä.

    Nyt näin ei ole !

    Suomi on monin tavoin perustuslain vastaisessa tilassa. Suunitelma tehty jo ennen 2018 vaalia. /HS


    Kenraalimajuri evp
    Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

    Pitää ymmärtää: Venäjä vihaa Natoa tosissaan.

    Kumpi puhuu totta ydinaseesta? — USA:n presidentti Biden vai Suomen Niinistö?

    Nykyinen voimapoliittinen asetelma, jossa Suomi on ollut Venäjän ajattelussa rauhallinen ja vakaa sivusuunta, muuttuu täysin.

    Presidentti Niinistö vahvisti Suomen NATO-uskon sokean pisteen — YKKÖSAAMU 1.10.2022

    TP Niinistö vahvisti haastattelussa (Ykkösaamu 1.10.2022), että Suomen NATO-uskon sokea piste on ydinase. Meillä vaietaan viikko viikolta kasvavasta uhkasta. Presidentti Niinistö käytti 40 minuuttia kestäneessä haastattelussa aikaa vajaan puoli minuuttia todetessaan ydinaseuhkasta seuraavasti:

    — ”Olen joskus sanonut, että se seikka, että puheessa vilahtaa silloin tällöin ydinase on hyvin huono asia jo sellaisenaan, koska se arkipäiväistää koko ydinaseen. Tässä ei kauheasti kannata lähteä spekuloimaan. Venäjällä luultavasti on muunkinlaista aseistusta käytettävissään".

    Haloo, päättäjät! — Uhkat ja ongelmat eivät katoa vaikenemalla ja sulkemalla silmät pahuudelta. Suomalaisen demokratian kulmakiviä ovat rehellisyys ja avoimuus vaikeissakin asioissa.

    Suomen [Niinistön] NATO-uskon sokea piste on taktinen ydinase. — Muualla läntisessä maailmassa voimakkaasti kasvavasta ydinaseuhkasta puhutaan ja kirjoitetaan lähes päivittäin. — Suomessa asiasta ollaan hiljaa.

    Monet maailman johtajista ja turvallisuusalan parhaista asiantuntijoista ovat ilmaisseet huolensa ennen kaikkea taktisen ydinaseen osalta, jonka käytön todennäköisyys lisääntyy koko ajan Ukrainan sodan pitkittyessä.

    Kasvavasta ydinaseuhkasta ovat varoittaneet muun muassa YK:n pääsihteeri Guterres, USA:n presidentti Biden, CIA:n pääjohtaja Burns, USA:n kansallisen tiedustelun päällikkö Haines, rauhannobelisti Oscar Arias ja monet muut, joiden kannanottoja ja perusteluja olen tuonut esiin aiemmin.

    NATO:n itärajan siirtäminen Suomen suunnalla Pietarin kupeeseen on suuri virhe. — Putinin on entistä helpompi perustella Venäjän kansalle ja duumalle niin taktisen ydinaseen käyttö kuin muut yllättävät iskut.

    Juuri ennen Suomen eduskunnan päätöstä Nato-jäsenyyden hakemisesta CIA:n pääjohtaja William Burns varoitti ydinaseuhkasta: — ”None of us can take lightly the threat posed by a potential resort to tactical nuclear weapons or low-yield nuclear weapons.” (14 Apr 2022 in Georgia Tech) — Hieman aiemmin USA:n kansallisen tiedustelun päällikkö Avril Haines oli vahvistanut kasvaneen ydinaseuhkan senaatin puolustuskomiteassa.

    Kasvaneesta ydinaseuhkasta varoittivat kesän kuluessa mm. rauhannobelisti Oscar Arias ja Global Security Instituutin johtaja Jonathan Granoff. He katsoivat yhteisessä kirjoituksessaan (The HILL 19 July 2022), että uhka on suurempi kuin Kuuban ohjuskriisin aikaan vuonna 1962.

    Viimeisin varoittaja on USA:n apulaisulkoministerinä ja Naton apulaispääsihteerinä toiminut Rose Gottemoeller, joka totesi viime viikolla uutistoimisto AP:n haastattelussa, että USA ei reagoisi ydinaseilla Venäjän kertaluonteiseen, rajoitettuun ydiniskuun Ukrainassa. Rose Gottemoellerin sanoille antaa painoarvoa hänen poikkeuksellisen suuri asiantuntemuksensa ydinaseista. Hän johti USA:n ja Venäjän väliset viimeisimmät ydinaseiden rajoittamisneuvottelut, joiden tuloksena oli The New START Treaty.

    On todella vaarallista, että juuri nyt, jolloin mitään todellista uhkaa ei Suomeen kohdistu, teemme [despoottimainen, ymmärtämätön Niinistö tekee ! ] [USA:n presidentin Bidenin, Obaman Ukrainassa Maidanin vallankaappuksen järjestäneen agentin ja nyt Bidenin sotapolitiikasta vastaavan, Victoria Nulandin] höynäyttäminä ratkaisun, joka tukee Putinin valheellista propagandaa ja valtaoikeuksia Venäjällä. — NATO:n itärajan siirtäminen Suomen suunnalla Pietarin kupeeseen on virhe.

    • Olivatpa kansalaisten perusteet niin tai näin, TP Niinistön olisi pitänyt pysyä rauhallisena ja jaksaa viestiä kansalle, että Suomeen ei kohdistu sotilaallista uhkaa.

    • Katsoo Nato-jäsenyyden olevan sopiva kosto Putinille; tunteidensa vyöry on kanavoitunut Suomen kansaa ja Euroopan rauhaa vastaan kääntyvänä. [maanpetos; valtiopetos]

    • Suomessa valtaeliitti — valtamedia eivät halua keskustella koko ydinaseasiasta, -USA/NATOSTA koituvasta uhasta, koska pelko NATO-hurmion hiipumisesta on suuri.

    Merkittävin muutos, jonka Suomen liittyminen Natoon aiheuttaisi, on jännityksen ja sodanvaaran lisääntyminen omalla ja lähialueellamme.

    [USA:n vallankaappaus ja provosoima proxy-sota Ukrainassa]

    Parhaillaan Ukrainassa meneillään oleva Venäjän silmitön mellastaminen ei olisi lainkaan alkanut, mikäli USA olisi vuonna 2014 toiminut Ukrainalle antamiensa turvatakuiden (Security Assurances 1994) edellyttämällä tavalla.


   • Anonyymi

    Juurikin näin varmaan ja putinille ois ihan oikein että ukrainalaiset saisivat päättää hänen kohtalostaan koska hän oli on kuitenkin se joka sodan aloitti mielestäni jopa ilman pienintäkään perustetta pelko kun ei ole peruste millekkään teolle tai toimelle


  • Anonyymi

   Musta näyttää siltä että olet russofiili, mene tapattamaan itsesi putlerin puolesta.

   • Anonyymi

    polvistu huor a


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    polvistu huor a

    Kasva mieheksi putler.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kasva mieheksi putler.

    Olemme todistamassa slaavilaista kansanmurhaa


    Tässä sodassa on kyse enemmästä kuin mitä ajatellaan. Kyse on slaavilaisen kansan tuhoamisesta toisen slaavilaisen kansan toimesta. Kyse on slaavilaisten kansojen tarkoituksellisesta hävittämisestä.

    Aikaisemmin oli juutalaisten hävittäminen, nyt slaavilaisten kansojen.
    Ja mikä on helpompaa, jos yksi slaavilainen kansa tuhotaan toisen slaavilaisen kansan avulla. Niin pääsee molemmista eroon. Ja sitten kai vuoro on seuraavaan slaavilaisen kansan.
    Jos ukrainalaiset voittavat, heidät lähetetään ilmeisesti sotaan toisen slaavilaisen kansan kanssa. Näin ne voidaan tuhota. Toivottavasti niin ei koskaan tapahdu. Juutalaisten kansanmurha ei loppujen lopuksi ollut täydellinen menestys, toivottavasti myös eivät kaikki slaavit tuhoudu.
    Venäjän johdon raakuus ei mitätöi tavallisia venäläisiä. Sen asukkaiden joukossa on hyviä ja pahoja ihmisiä, kuten kaikkien muidenkin kansojen joukossa.
    Aletaanko nyt tutkimaan ukrainalaisia ja niiden "arjalaisia"sukujuuria. Ja jos ukrainalaisen suvussa on venäläistä vertaa, niin kuin ihan varmasti on, niin tuhotaanko nekin? Miten heidän lapsiaan pitäisi kohdella, venäläisinä tai ukrainalaisina. Ja jos venäläiset hävitetään, kaikki jälkeläiset on löydettävä, jopa neljänteen sukupolveen asti, jotta venäläisiä jälkeläisiä ei jää enää mihinkään. Ja jos niitä on, tuhoa ne?
    Onhan venäläisten ja ukrainalaisten välillä paljon avioliittoja. Ja heidän jälkeläisensä ovat venäläis-ukrainalaisia. Voitte siis sanoa, että veli on lähetetty tappamaan veljiä. Melkein sama kansa, ja lapset ovat sekä venäläisiä että ukrainalaisa. Ukrainalaiset ovat sekoittuneet venäläisiin, ei ole selvää, kuka taistelee ja ketä vastaan. Kun monessa perheessä on ukrainalais-venäläisiä.

    Venäläiset pakenevat joukoittain Aasian maihin välttääkseen sotaa, koska jos kieltäydyt lähtemästä sotaan, saa 10 vuotta vankeutta.
    Yksi tuntemani venäläinen muutti Intiaan välttääkseen sotaa.

    Venäjällä on niin paljon luostareita, ja monet siellä asuvat munkit ovat akateemisesti koulutettuja ja puhuvat useita kieliä. Monet nuoret miehet luopuivat nuorena kaikesta ja menivät luostareihin, koska he ymmärsivät kaiken turhuuden.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olemme todistamassa slaavilaista kansanmurhaa


    Tässä sodassa on kyse enemmästä kuin mitä ajatellaan. Kyse on slaavilaisen kansan tuhoamisesta toisen slaavilaisen kansan toimesta. Kyse on slaavilaisten kansojen tarkoituksellisesta hävittämisestä.

    Aikaisemmin oli juutalaisten hävittäminen, nyt slaavilaisten kansojen.
    Ja mikä on helpompaa, jos yksi slaavilainen kansa tuhotaan toisen slaavilaisen kansan avulla. Niin pääsee molemmista eroon. Ja sitten kai vuoro on seuraavaan slaavilaisen kansan.
    Jos ukrainalaiset voittavat, heidät lähetetään ilmeisesti sotaan toisen slaavilaisen kansan kanssa. Näin ne voidaan tuhota. Toivottavasti niin ei koskaan tapahdu. Juutalaisten kansanmurha ei loppujen lopuksi ollut täydellinen menestys, toivottavasti myös eivät kaikki slaavit tuhoudu.
    Venäjän johdon raakuus ei mitätöi tavallisia venäläisiä. Sen asukkaiden joukossa on hyviä ja pahoja ihmisiä, kuten kaikkien muidenkin kansojen joukossa.
    Aletaanko nyt tutkimaan ukrainalaisia ja niiden "arjalaisia"sukujuuria. Ja jos ukrainalaisen suvussa on venäläistä vertaa, niin kuin ihan varmasti on, niin tuhotaanko nekin? Miten heidän lapsiaan pitäisi kohdella, venäläisinä tai ukrainalaisina. Ja jos venäläiset hävitetään, kaikki jälkeläiset on löydettävä, jopa neljänteen sukupolveen asti, jotta venäläisiä jälkeläisiä ei jää enää mihinkään. Ja jos niitä on, tuhoa ne?
    Onhan venäläisten ja ukrainalaisten välillä paljon avioliittoja. Ja heidän jälkeläisensä ovat venäläis-ukrainalaisia. Voitte siis sanoa, että veli on lähetetty tappamaan veljiä. Melkein sama kansa, ja lapset ovat sekä venäläisiä että ukrainalaisa. Ukrainalaiset ovat sekoittuneet venäläisiin, ei ole selvää, kuka taistelee ja ketä vastaan. Kun monessa perheessä on ukrainalais-venäläisiä.

    Venäläiset pakenevat joukoittain Aasian maihin välttääkseen sotaa, koska jos kieltäydyt lähtemästä sotaan, saa 10 vuotta vankeutta.
    Yksi tuntemani venäläinen muutti Intiaan välttääkseen sotaa.

    Venäjällä on niin paljon luostareita, ja monet siellä asuvat munkit ovat akateemisesti koulutettuja ja puhuvat useita kieliä. Monet nuoret miehet luopuivat nuorena kaikesta ja menivät luostareihin, koska he ymmärsivät kaiken turhuuden.

    Syö itsesi hullu. Ryssäkirkon johtaja kirill on entinen KGP:n agentti, samoin putler, se kertoo kaiken mitä tarvitsee tietää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Syö itsesi hullu. Ryssäkirkon johtaja kirill on entinen KGP:n agentti, samoin putler, se kertoo kaiken mitä tarvitsee tietää.

    Lisa Marie Presleyn poika Benjamin tappoi itsensä elokuussa 2020 vain 27-vuotiaana. Vuonna 2022 Presley kertoi People-lehdelle, että hänen poikansa kuolema oli musertava isku.
    Priscilla ja Elvis Presley pienen tyttövauvan vanhempina. Lisa Marie Presley syntyi vuonna 1968.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lisa Marie Presleyn poika Benjamin tappoi itsensä elokuussa 2020 vain 27-vuotiaana. Vuonna 2022 Presley kertoi People-lehdelle, että hänen poikansa kuolema oli musertava isku.
    Priscilla ja Elvis Presley pienen tyttövauvan vanhempina. Lisa Marie Presley syntyi vuonna 1968.

    En ole koskaan elämässäni uskonut mitään venäläistä mediaa. Mutta nykyään en usko myös  länsimaista mediaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    En ole koskaan elämässäni uskonut mitään venäläistä mediaa. Mutta nykyään en usko myös  länsimaista mediaa.

    Aiemmin, vuosia sitten, pidin länsimaista mediaa ainoana oikeana.  Mutta muutama vuosi sitten menetin uskon myös siihen. Nyt en usko kumpaankaan. Molemmat ovat epäluotettavia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aiemmin, vuosia sitten, pidin länsimaista mediaa ainoana oikeana.  Mutta muutama vuosi sitten menetin uskon myös siihen. Nyt en usko kumpaankaan. Molemmat ovat epäluotettavia.

    Mielenkiintoinen video.

    TIEDEMIEHET OTTIVAT DNA PUTININ HIUKSISTA JA TODISTIVAT, ETTÄ HÄN ON KUOLLUT JA ETTÄ JOKU MUU NÄYTTELEE HÄNTÄ.

    Laittakaa automaattinen käännös. Se ei ole Putin.
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=401&v=TZXI8sQjiU8&embeds_eur...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mielenkiintoinen video.

    TIEDEMIEHET OTTIVAT DNA PUTININ HIUKSISTA JA TODISTIVAT, ETTÄ HÄN ON KUOLLUT JA ETTÄ JOKU MUU NÄYTTELEE HÄNTÄ.

    Laittakaa automaattinen käännös. Se ei ole Putin.
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=401&v=TZXI8sQjiU8&embeds_eur...

    Jos valehtellaan jostain näin suuresta asiasta, voi valehdella kaikesta muustakin. Jos ihmiset eivät edes tiedä, kuka heidän maataan johtaa, niin kaikki muukin voi olla valhetta ja propagandaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos valehtellaan jostain näin suuresta asiasta, voi valehdella kaikesta muustakin. Jos ihmiset eivät edes tiedä, kuka heidän maataan johtaa, niin kaikki muukin voi olla valhetta ja propagandaa.

    Mutta muilla maailman kansoilla on yksi erityinen taito. Sellainen taito, jota venäläisillä ei ole. Koska kaikki länsimaat uskovat kaiken, mitä sanomalehdissä kirjoitetaan. Se on suuri taito. uskomistaito.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mutta muilla maailman kansoilla on yksi erityinen taito. Sellainen taito, jota venäläisillä ei ole. Koska kaikki länsimaat uskovat kaiken, mitä sanomalehdissä kirjoitetaan. Se on suuri taito. uskomistaito.

    Voi näitä ihmisiä ja heidän suurta yllyttämistään vihaan. Palstalla julkaistiin video, jossa joitakin venäläisiä haastateltiin ja he sanoivat pitävänsä Putinista. He valitsivat vaaleilla Putinin, joten kaikki ovat pahoja, koska he valitsivat hänet. Muistutettakoon, että Venäjällä ei ole koskaan valittu johtajia. Ei menneisyydessä eikä nyt. Teatteria se on, antaa vaina vaikutelman, että on demokratia. Vaalituloksia on helppo muuttaa.
    Ja siksi tehtiin se johtopäätös, että kaikki maailman venäläiset ovat pahoja ihmisiä. Hämmästyttävää, tunnen useita venäläisiä (ja myös ihmisiä muista kansoista). Kukaan heistä ei hyväksy tapahtumia. Jotkut heistä odottavat alistuneina sotakutsuja (ne, jotka eivät voi lähteä maasta), jotta kieltäytyessään joutua vankilaan 10 vuodeksi tai toisin sanoen kuolemaan, koska he tuskin selviävät vankilasta. Kieltäytyminen merkitsee vankilaa 10 vuodeksi. He kieltäytyvät osallistumasta veljessotaan. Kukaan tuntemistani venäläisistä ei hyväksy sitä, mitä nyt tapahtuu. Monet venäläiset sanovatt, että koko Euroopan talouskriisi ja sähkökriisi on tekaistu, eli tahallinen. Eikä sen takana ole ainostaan Venäjä, vaan muitakin maita.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mutta muilla maailman kansoilla on yksi erityinen taito. Sellainen taito, jota venäläisillä ei ole. Koska kaikki länsimaat uskovat kaiken, mitä sanomalehdissä kirjoitetaan. Se on suuri taito. uskomistaito.

    Minä taas en usko mitään, mitä sanotaan sanomalehdissä. Ehkä koko sotaa ei edes ole. Ehkä kaikki nyyhkykyvat ja itkuvideot ovat valhetta. Ehkä ei edes ole mitään sotaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voi näitä ihmisiä ja heidän suurta yllyttämistään vihaan. Palstalla julkaistiin video, jossa joitakin venäläisiä haastateltiin ja he sanoivat pitävänsä Putinista. He valitsivat vaaleilla Putinin, joten kaikki ovat pahoja, koska he valitsivat hänet. Muistutettakoon, että Venäjällä ei ole koskaan valittu johtajia. Ei menneisyydessä eikä nyt. Teatteria se on, antaa vaina vaikutelman, että on demokratia. Vaalituloksia on helppo muuttaa.
    Ja siksi tehtiin se johtopäätös, että kaikki maailman venäläiset ovat pahoja ihmisiä. Hämmästyttävää, tunnen useita venäläisiä (ja myös ihmisiä muista kansoista). Kukaan heistä ei hyväksy tapahtumia. Jotkut heistä odottavat alistuneina sotakutsuja (ne, jotka eivät voi lähteä maasta), jotta kieltäytyessään joutua vankilaan 10 vuodeksi tai toisin sanoen kuolemaan, koska he tuskin selviävät vankilasta. Kieltäytyminen merkitsee vankilaa 10 vuodeksi. He kieltäytyvät osallistumasta veljessotaan. Kukaan tuntemistani venäläisistä ei hyväksy sitä, mitä nyt tapahtuu. Monet venäläiset sanovatt, että koko Euroopan talouskriisi ja sähkökriisi on tekaistu, eli tahallinen. Eikä sen takana ole ainostaan Venäjä, vaan muitakin maita.

    Putinin kaksoisolento yhtäkkiä unohti saksan kielen kokonaan. Tietysti kieli voi unohtua ja se voi olla luonnollista, mutta tässä liikaa sattumia. Se ei olePutin. Vaimon mukaan Putin murhattiin paljon vuosia sitten.

    Tässä videossa alkuperäinen Putin puhuu sujuvasti saksaa, muun muassa alkaen 2 min 46 sek.


    https://www.youtube.com/watch?v=2FRVOPGwXf0


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Putinin kaksoisolento yhtäkkiä unohti saksan kielen kokonaan. Tietysti kieli voi unohtua ja se voi olla luonnollista, mutta tässä liikaa sattumia. Se ei olePutin. Vaimon mukaan Putin murhattiin paljon vuosia sitten.

    Tässä videossa alkuperäinen Putin puhuu sujuvasti saksaa, muun muassa alkaen 2 min 46 sek.


    https://www.youtube.com/watch?v=2FRVOPGwXf0

    Tässä oikea Putin puhuu saksaa:
    https://www.youtube.com/shorts/3qIcySOpBjk


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Putinin kaksoisolento yhtäkkiä unohti saksan kielen kokonaan. Tietysti kieli voi unohtua ja se voi olla luonnollista, mutta tässä liikaa sattumia. Se ei olePutin. Vaimon mukaan Putin murhattiin paljon vuosia sitten.

    Tässä videossa alkuperäinen Putin puhuu sujuvasti saksaa, muun muassa alkaen 2 min 46 sek.


    https://www.youtube.com/watch?v=2FRVOPGwXf0

    Venäläinen on melkein ukrainalainen, myös heidän lapsensa avioliittojen seurauksena. Tämä on veljessota.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Putinin kaksoisolento yhtäkkiä unohti saksan kielen kokonaan. Tietysti kieli voi unohtua ja se voi olla luonnollista, mutta tässä liikaa sattumia. Se ei olePutin. Vaimon mukaan Putin murhattiin paljon vuosia sitten.

    Tässä videossa alkuperäinen Putin puhuu sujuvasti saksaa, muun muassa alkaen 2 min 46 sek.


    https://www.youtube.com/watch?v=2FRVOPGwXf0

    Valtion johto Venäjällä on aina ollut huono ja julma, mutta se ei ole tavallisten venäläisten syy.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Putinin kaksoisolento yhtäkkiä unohti saksan kielen kokonaan. Tietysti kieli voi unohtua ja se voi olla luonnollista, mutta tässä liikaa sattumia. Se ei olePutin. Vaimon mukaan Putin murhattiin paljon vuosia sitten.

    Tässä videossa alkuperäinen Putin puhuu sujuvasti saksaa, muun muassa alkaen 2 min 46 sek.


    https://www.youtube.com/watch?v=2FRVOPGwXf0

    Hänen vaimonsa mukaa Putin murhattiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Putinin kaksoisolento yhtäkkiä unohti saksan kielen kokonaan. Tietysti kieli voi unohtua ja se voi olla luonnollista, mutta tässä liikaa sattumia. Se ei olePutin. Vaimon mukaan Putin murhattiin paljon vuosia sitten.

    Tässä videossa alkuperäinen Putin puhuu sujuvasti saksaa, muun muassa alkaen 2 min 46 sek.


    https://www.youtube.com/watch?v=2FRVOPGwXf0

    Hajota ja hallitse ( Divide et impera) on poliittinen periaate, jonka mukaan hallittavat on jaettava esimerkiksi etupiireittäin ryhmiin, joita sitten kiihotetaan toisiaan vastaan. Näin ei pääse syntymään yhtenäistä vaikutusvaltaista ryhmittymää, joka voisi haastaa vallanpitäjät. Rooman valtakunta käytti menetelmää hallitakseen laajaa imperiumia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Putinin kaksoisolento yhtäkkiä unohti saksan kielen kokonaan. Tietysti kieli voi unohtua ja se voi olla luonnollista, mutta tässä liikaa sattumia. Se ei olePutin. Vaimon mukaan Putin murhattiin paljon vuosia sitten.

    Tässä videossa alkuperäinen Putin puhuu sujuvasti saksaa, muun muassa alkaen 2 min 46 sek.


    https://www.youtube.com/watch?v=2FRVOPGwXf0

    Ensimmäinen presidentin kaksoisolento puhuu huonosti "Putin-tyyliin" ja venyttää tarkoituksella sanoja, mutta kuulee hyvin, että se maksaa hänelle vaivaa, ja tosielämässä mies puhuu ilmeisesti paljon nopeammin. Hänellä on suuret, massiiviset kädet ja hieman vääntynyt nenä, minkä toimittajat huomasivat heti, kun taas oikean Putinin nenä oli täysin litteä. Hänen sanottiin näkyneen televisiossa virkaanastujaisissa, vaikkakin vain lyhyesti ja Medvedevin takaa, mikä vaikutti tuolloin oudolta. Sitten presidentti sanoi vain kaksi sanaa: "Meidän on tehtävä työtä.

    Toinen Putinin kaksoisolento näyttää enemmän presidentiltä ja jäljittelee hänen äänensä sävyä paremmin. Hän on kuitenkin paljon Putinia nuorempi, mikä johtaa joskus kuvassa tapahtuviin virheisiin. Hän esiintyy paljon useammin lähetyksissä ja istuu myös hallituksessa. Toimittajat ovat toistuvasti huomauttaneet, että toinen Putin on nuorempi ja että hänellä on ohuet kädet.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Putinin kaksoisolento yhtäkkiä unohti saksan kielen kokonaan. Tietysti kieli voi unohtua ja se voi olla luonnollista, mutta tässä liikaa sattumia. Se ei olePutin. Vaimon mukaan Putin murhattiin paljon vuosia sitten.

    Tässä videossa alkuperäinen Putin puhuu sujuvasti saksaa, muun muassa alkaen 2 min 46 sek.


    https://www.youtube.com/watch?v=2FRVOPGwXf0

    Putinin kallon muoto on myös erilainen kuin "Putinin". Se on joku muu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Putinin kaksoisolento yhtäkkiä unohti saksan kielen kokonaan. Tietysti kieli voi unohtua ja se voi olla luonnollista, mutta tässä liikaa sattumia. Se ei olePutin. Vaimon mukaan Putin murhattiin paljon vuosia sitten.

    Tässä videossa alkuperäinen Putin puhuu sujuvasti saksaa, muun muassa alkaen 2 min 46 sek.


    https://www.youtube.com/watch?v=2FRVOPGwXf0

    Venäläiset pakenevat joukoittain Aasian maihin välttääkseen sotaa, koska jos kieltäydyt lähtemästä sotaan, saa 10 vuotta vankeutta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voi näitä ihmisiä ja heidän suurta yllyttämistään vihaan. Palstalla julkaistiin video, jossa joitakin venäläisiä haastateltiin ja he sanoivat pitävänsä Putinista. He valitsivat vaaleilla Putinin, joten kaikki ovat pahoja, koska he valitsivat hänet. Muistutettakoon, että Venäjällä ei ole koskaan valittu johtajia. Ei menneisyydessä eikä nyt. Teatteria se on, antaa vaina vaikutelman, että on demokratia. Vaalituloksia on helppo muuttaa.
    Ja siksi tehtiin se johtopäätös, että kaikki maailman venäläiset ovat pahoja ihmisiä. Hämmästyttävää, tunnen useita venäläisiä (ja myös ihmisiä muista kansoista). Kukaan heistä ei hyväksy tapahtumia. Jotkut heistä odottavat alistuneina sotakutsuja (ne, jotka eivät voi lähteä maasta), jotta kieltäytyessään joutua vankilaan 10 vuodeksi tai toisin sanoen kuolemaan, koska he tuskin selviävät vankilasta. Kieltäytyminen merkitsee vankilaa 10 vuodeksi. He kieltäytyvät osallistumasta veljessotaan. Kukaan tuntemistani venäläisistä ei hyväksy sitä, mitä nyt tapahtuu. Monet venäläiset sanovatt, että koko Euroopan talouskriisi ja sähkökriisi on tekaistu, eli tahallinen. Eikä sen takana ole ainostaan Venäjä, vaan muitakin maita.

    Suomessa oli muutama vuosi sitten lehdessä artikkeli siitä, miksi Putinin ulkonäkö on muuttunut niin paljon. Ihmiset kaikkialla maailmassa miettivät samaa asiaa. He uskovat, että Putin on kuollut jo kauan sitten, mutta joku muu toimi hänen nimissään. YouTubessa on myös videoita, joissa ihmiset ihmettelevät, miten hänen korvansa jne. näyttävät niin erilaisilta kuin alkuperäisellä Putinilla. Jos jokin muu on muuttunut, näitä asioita ei voi muuttaa. Hänen koiransa ei tunnistanut häntä. Hän unohti yhtäkkiä sujuvasti puhumansa saksan kielen. Se ei ole Putin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voi näitä ihmisiä ja heidän suurta yllyttämistään vihaan. Palstalla julkaistiin video, jossa joitakin venäläisiä haastateltiin ja he sanoivat pitävänsä Putinista. He valitsivat vaaleilla Putinin, joten kaikki ovat pahoja, koska he valitsivat hänet. Muistutettakoon, että Venäjällä ei ole koskaan valittu johtajia. Ei menneisyydessä eikä nyt. Teatteria se on, antaa vaina vaikutelman, että on demokratia. Vaalituloksia on helppo muuttaa.
    Ja siksi tehtiin se johtopäätös, että kaikki maailman venäläiset ovat pahoja ihmisiä. Hämmästyttävää, tunnen useita venäläisiä (ja myös ihmisiä muista kansoista). Kukaan heistä ei hyväksy tapahtumia. Jotkut heistä odottavat alistuneina sotakutsuja (ne, jotka eivät voi lähteä maasta), jotta kieltäytyessään joutua vankilaan 10 vuodeksi tai toisin sanoen kuolemaan, koska he tuskin selviävät vankilasta. Kieltäytyminen merkitsee vankilaa 10 vuodeksi. He kieltäytyvät osallistumasta veljessotaan. Kukaan tuntemistani venäläisistä ei hyväksy sitä, mitä nyt tapahtuu. Monet venäläiset sanovatt, että koko Euroopan talouskriisi ja sähkökriisi on tekaistu, eli tahallinen. Eikä sen takana ole ainostaan Venäjä, vaan muitakin maita.

    Ja Venäjä lähettää sotakutsuja myös sairaille ihmisille ja niille, jotka eivät edes kelpaa armeijaan. Tämä on selvästi oman kansan murhaamista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voi näitä ihmisiä ja heidän suurta yllyttämistään vihaan. Palstalla julkaistiin video, jossa joitakin venäläisiä haastateltiin ja he sanoivat pitävänsä Putinista. He valitsivat vaaleilla Putinin, joten kaikki ovat pahoja, koska he valitsivat hänet. Muistutettakoon, että Venäjällä ei ole koskaan valittu johtajia. Ei menneisyydessä eikä nyt. Teatteria se on, antaa vaina vaikutelman, että on demokratia. Vaalituloksia on helppo muuttaa.
    Ja siksi tehtiin se johtopäätös, että kaikki maailman venäläiset ovat pahoja ihmisiä. Hämmästyttävää, tunnen useita venäläisiä (ja myös ihmisiä muista kansoista). Kukaan heistä ei hyväksy tapahtumia. Jotkut heistä odottavat alistuneina sotakutsuja (ne, jotka eivät voi lähteä maasta), jotta kieltäytyessään joutua vankilaan 10 vuodeksi tai toisin sanoen kuolemaan, koska he tuskin selviävät vankilasta. Kieltäytyminen merkitsee vankilaa 10 vuodeksi. He kieltäytyvät osallistumasta veljessotaan. Kukaan tuntemistani venäläisistä ei hyväksy sitä, mitä nyt tapahtuu. Monet venäläiset sanovatt, että koko Euroopan talouskriisi ja sähkökriisi on tekaistu, eli tahallinen. Eikä sen takana ole ainostaan Venäjä, vaan muitakin maita.

    Se ei ole Putin.
    Erään videon mukaan jopa Putinin kallon muotoa verrattiin alkuperäisen Putinin kallon muotoon, joka on täysin erilainen.
    Tämä video, laittakaa käännös päälle.

    Se ei ole Putin.
    Erään videon mukaan jopa Putinin kallon muotoa verrattiin alkuperäisen Putinin kallon muotoon, joka on täysin erilainen.
    Tämä video, laittakaa käännös päälle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voi näitä ihmisiä ja heidän suurta yllyttämistään vihaan. Palstalla julkaistiin video, jossa joitakin venäläisiä haastateltiin ja he sanoivat pitävänsä Putinista. He valitsivat vaaleilla Putinin, joten kaikki ovat pahoja, koska he valitsivat hänet. Muistutettakoon, että Venäjällä ei ole koskaan valittu johtajia. Ei menneisyydessä eikä nyt. Teatteria se on, antaa vaina vaikutelman, että on demokratia. Vaalituloksia on helppo muuttaa.
    Ja siksi tehtiin se johtopäätös, että kaikki maailman venäläiset ovat pahoja ihmisiä. Hämmästyttävää, tunnen useita venäläisiä (ja myös ihmisiä muista kansoista). Kukaan heistä ei hyväksy tapahtumia. Jotkut heistä odottavat alistuneina sotakutsuja (ne, jotka eivät voi lähteä maasta), jotta kieltäytyessään joutua vankilaan 10 vuodeksi tai toisin sanoen kuolemaan, koska he tuskin selviävät vankilasta. Kieltäytyminen merkitsee vankilaa 10 vuodeksi. He kieltäytyvät osallistumasta veljessotaan. Kukaan tuntemistani venäläisistä ei hyväksy sitä, mitä nyt tapahtuu. Monet venäläiset sanovatt, että koko Euroopan talouskriisi ja sähkökriisi on tekaistu, eli tahallinen. Eikä sen takana ole ainostaan Venäjä, vaan muitakin maita.

    41 minuutin kohdalla myös hyvä selitys.
    Se on joku muu. Automaattinen käännös.
    https://www.youtube.com/watch?v=rEoHyOf3YlU&t=24s


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    41 minuutin kohdalla myös hyvä selitys.
    Se on joku muu. Automaattinen käännös.
    https://www.youtube.com/watch?v=rEoHyOf3YlU&t=24s

    Jos tämä väärä "Putin" ei tottelee, niin silloin hän voi saada "sydänkohtauksen" tai tapahtuu "luonnollinen kuolema". Kuka on sen näyttelijä putinin takana?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos tämä väärä "Putin" ei tottelee, niin silloin hän voi saada "sydänkohtauksen" tai tapahtuu "luonnollinen kuolema". Kuka on sen näyttelijä putinin takana?

    Venäjällä on niin paljon luostareita, ja monet siellä asuvat munkit ovat akateemisesti koulutettuja ja puhuvat useita kieliä. Monet nuoret miehet luopuivat nuorena kaikesta ja menivät luostareihin, koska he ymmärsivät kaiken turhuuden.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos tämä väärä "Putin" ei tottelee, niin silloin hän voi saada "sydänkohtauksen" tai tapahtuu "luonnollinen kuolema". Kuka on sen näyttelijä putinin takana?

    VENÄLÄISET KÄRSIVÄT MAANSA JOHDON TAKIA.

    Venäjällä on paljon Jumalan Temppeleitä. Ja sinne on myös lähetetty jo sotakutsuja, koska he haluavat tappaa kaikki venäläiset ja ukrainalaiset. Puhuin puhelimessa siellä asuvan ihmisen kanssa. Nuori mies, korkeasti koulutettu. Kehotin hänet lähtemaan maasta, niin kauan kuin rajat ovat vielä auki.
    Hän sanoi, että jos hän saa sotakutsun, niin hän menee mieluummin 10 vuodeksi vankilaan, koska hän ei osallistu veljessotaan. Hän sanoi jotakin sellaista, että uppoavaa laivaa ei voi hylätä; kapteeni ei hylkää uppoavaa laivaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos tämä väärä "Putin" ei tottelee, niin silloin hän voi saada "sydänkohtauksen" tai tapahtuu "luonnollinen kuolema". Kuka on sen näyttelijä putinin takana?

    Ludmilla Putina: "Mieheni on TAPETTU jo kauan aikaa sitten".
    https://www.youtube.com/watch?v=XF00zcKgwGU&t=1s


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos tämä väärä "Putin" ei tottelee, niin silloin hän voi saada "sydänkohtauksen" tai tapahtuu "luonnollinen kuolema". Kuka on sen näyttelijä putinin takana?

    Voi olla, että ei edes ole koko sotaa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Venäjällä on niin paljon luostareita, ja monet siellä asuvat munkit ovat akateemisesti koulutettuja ja puhuvat useita kieliä. Monet nuoret miehet luopuivat nuorena kaikesta ja menivät luostareihin, koska he ymmärsivät kaiken turhuuden.

    Sen takana on seka Venäjä että länsimainen roistoeliitti. Rockefellerit ja muut.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    VENÄLÄISET KÄRSIVÄT MAANSA JOHDON TAKIA.

    Venäjällä on paljon Jumalan Temppeleitä. Ja sinne on myös lähetetty jo sotakutsuja, koska he haluavat tappaa kaikki venäläiset ja ukrainalaiset. Puhuin puhelimessa siellä asuvan ihmisen kanssa. Nuori mies, korkeasti koulutettu. Kehotin hänet lähtemaan maasta, niin kauan kuin rajat ovat vielä auki.
    Hän sanoi, että jos hän saa sotakutsun, niin hän menee mieluummin 10 vuodeksi vankilaan, koska hän ei osallistu veljessotaan. Hän sanoi jotakin sellaista, että uppoavaa laivaa ei voi hylätä; kapteeni ei hylkää uppoavaa laivaa.

    Ehkä koko sotaa ei edes ole. Ehkä kaikki nyyhkykyvat ja itkuvideot ovat valhetta. Ehkä ei edes ole mitään sotaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ehkä koko sotaa ei edes ole. Ehkä kaikki nyyhkykyvat ja itkuvideot ovat valhetta. Ehkä ei edes ole mitään sotaa.

    Maailman kansoilla on yksi erityinen taito. Sellainen taito, jota venäläisillä ei ole. Koska kaikki länsimaat uskovat kaiken, mitä sanomalehdissä kirjoitetaan. Se on suuri taito, uskomistaito. Kaikki on totta. Aamen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ehkä koko sotaa ei edes ole. Ehkä kaikki nyyhkykyvat ja itkuvideot ovat valhetta. Ehkä ei edes ole mitään sotaa.

    os suhtautuu uutisiin kuin valheeseen, niin ei tule koskaan petetyksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    os suhtautuu uutisiin kuin valheeseen, niin ei tule koskaan petetyksi.

    Venäjällä on jo vuosikymmeniä tiedetty, että tiedotusvälineitä ei pidä uskoa, mutta länsimaissa se on uusi ilmiö.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    os suhtautuu uutisiin kuin valheeseen, niin ei tule koskaan petetyksi.

    Jos ottaa kaikki uutiset päinvastoin, ehkä silloin saa selville, mitä on tekeillä.


  • Anonyymi

   Vladimir Putin on päättänyt irtisanoa korkea-arvoisen turvallisuusvirkamiehen Aleksey Pavlovin sen jälkeen, kun tämä sai globalisteilta kritiikkiä ”juutalaisvastaisista” näkemyksistään. Pavlov kritisoi ulostulossaan erityisesti juutalaista ylivaltaa kannattavaa Chabad Lubavitch ‑kulttia.

   Pavlov suututti juutalaiset viime syksynä, kun hän totesi, että Chabad on yksi Ukrainassa toimivista antikristillisistä järjestöistä, joiden olemassaolo oikeuttaa sotatoimet alueella. Pavlovin mukaan Chabadin tuhoaminen on osa Ukrainan ”desatanisointiprosessia”.

   ”[Chabadin] tärkein opinkappale on kultin omien jäsenten ylivalta suhteessa kaikkiin muihin kansoihin ja valtioihin,” Pavlov totesi. Chabad pitää ei-juutalaisia ali-ihmisinä ja sen johtajat ovat erinomaisissa väleissä niin Putinin kuin myös juutalaisen Volodymyr Zelenskyin hallintojen kanssa.

   The Times of Israel kirjoittaa, että Chabad on koko Ukrainan sodan ajan pyrkinyt tasapainottelemaan poliittisesti, jotta se ei suututtaisi idän eikä myöskään lännen johtavia poliitikkoja. Kultille on tärkeää kyetä manipuloimaan sodan molempia osapuolia.

   • Anonyymi

    Ljudmilla Putina: Mieheni on valitettavasti kuollut jo kauan sitten. Minun on myönnettävä se julkisesti, koska en voi enää nähdä, mitä hänen nimessään tehdään. Nämä ovat pelottavia ihmisiä. He eivät pysähdy mihinkään. Pelkään, että nyt he tappavat minut ja tyttäreni samalla tavalla kuin tappoivat hänet. Perheemme ei ollut täydellinen perhe. Kun menin naimisiin, olin rakastunut tiedustelu-upseeriin. Todellisuus osoittautui kuitenkin hyvin erilaiseksi.

    Mutta mitä tapahtui hänen kuolemansa jälkeen, sitä ei voi kuvailla. Hän kävi läpi vaikeaa aikaa. Hän ei tietenkään kertonut minulle mitään, vaan vetäytyi entistäkin enemmän. Kuukausi ennen kuolemaansa hän vei tyttärensä yöllä varoittamatta ulos - en edes tiennyt minne. Ja sitten hän katosi kokonaan. Yöllä talossamme kävi ihmisiä, joista osan tunsin, osaa en ollut koskaan nähnyt. He kävivät kaiken läpi, tutkivat kaikki paperit, koputtivat talon kaikkiin seiniin. He sanoivat minulle vain: "Jos haluat elää, älä puhu. Kaikkiin kysymyksiini miehestäni vastattiin lyhyesti, että hän saapuisi pian, että hänellä oli tärkeä tehtävä ja että kansallisen turvallisuuden vuoksi minun ei pitäisi keskustella siitä kenenkään kanssa. Muutamaa päivää myöhemmin hänen ensimmäinen... kaksoisolento ilmestyi. Myöhemmin sain tietää, että Vladimirin salamurha oli valmisteltu etukäteen, hänet oli eliminoitu, kun ensimmäinen kaksoisolento oli melkein valmis ottamaan hänen paikkansa. Ulkoisesti hän näytti tietysti hyvin paljon Putinilta - olin hämmästynyt. Mutta se oli täysin erilainen henkilö. He onnistuivat jotenkin jäljittämään tytöt. Ja he antoivat minulle uhkavaatimuksen: joko esitän uskollisen vaimon roolia, tai minä tai tyttäreni emme eläisi enää. Minulla ei ollut vaihtoehtoja. Olin aiemmin yrittänyt välttää julkisia tapahtumia. Toimittajien tarkkailu, juonittelu ja juorut olivat kaikki asioita, jotka inhosivat minua. Mutta vielä pelottavampaa oli esiintyä vieraan ihmisen vaimona.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ljudmilla Putina: Mieheni on valitettavasti kuollut jo kauan sitten. Minun on myönnettävä se julkisesti, koska en voi enää nähdä, mitä hänen nimessään tehdään. Nämä ovat pelottavia ihmisiä. He eivät pysähdy mihinkään. Pelkään, että nyt he tappavat minut ja tyttäreni samalla tavalla kuin tappoivat hänet. Perheemme ei ollut täydellinen perhe. Kun menin naimisiin, olin rakastunut tiedustelu-upseeriin. Todellisuus osoittautui kuitenkin hyvin erilaiseksi.

    Mutta mitä tapahtui hänen kuolemansa jälkeen, sitä ei voi kuvailla. Hän kävi läpi vaikeaa aikaa. Hän ei tietenkään kertonut minulle mitään, vaan vetäytyi entistäkin enemmän. Kuukausi ennen kuolemaansa hän vei tyttärensä yöllä varoittamatta ulos - en edes tiennyt minne. Ja sitten hän katosi kokonaan. Yöllä talossamme kävi ihmisiä, joista osan tunsin, osaa en ollut koskaan nähnyt. He kävivät kaiken läpi, tutkivat kaikki paperit, koputtivat talon kaikkiin seiniin. He sanoivat minulle vain: "Jos haluat elää, älä puhu. Kaikkiin kysymyksiini miehestäni vastattiin lyhyesti, että hän saapuisi pian, että hänellä oli tärkeä tehtävä ja että kansallisen turvallisuuden vuoksi minun ei pitäisi keskustella siitä kenenkään kanssa. Muutamaa päivää myöhemmin hänen ensimmäinen... kaksoisolento ilmestyi. Myöhemmin sain tietää, että Vladimirin salamurha oli valmisteltu etukäteen, hänet oli eliminoitu, kun ensimmäinen kaksoisolento oli melkein valmis ottamaan hänen paikkansa. Ulkoisesti hän näytti tietysti hyvin paljon Putinilta - olin hämmästynyt. Mutta se oli täysin erilainen henkilö. He onnistuivat jotenkin jäljittämään tytöt. Ja he antoivat minulle uhkavaatimuksen: joko esitän uskollisen vaimon roolia, tai minä tai tyttäreni emme eläisi enää. Minulla ei ollut vaihtoehtoja. Olin aiemmin yrittänyt välttää julkisia tapahtumia. Toimittajien tarkkailu, juonittelu ja juorut olivat kaikki asioita, jotka inhosivat minua. Mutta vielä pelottavampaa oli esiintyä vieraan ihmisen vaimona.

    Ljudmilla Putina:
    Jos he olisivat onnistuneet saamaan kaksoisolennostani enemmän tai vähemmän onnistuneen näköisen, minut olisi tapettu jo kauan sitten. Ihme kyllä, onnistuimme pakenemaan. Ilmeisistä syistä en voi nimetä niitä ihmisiä, jotka auttoivat meitä estämään tämän hirvittävän lavastuksen ja pakenemisen. "Avioero oli vapautukseni. Asun nyt ulkomailla, ja minulla menee hyvin. Mutta minua pelottaa nähdä, mitä Venäjälle tapahtuu. Ihmiset, tulkaa järkiinne! Elätte kuin kerjäläiset, tulette hädin tuskin toimeen, koska teitä ryöstetään ja huijataan armottomasti. Ja nyt on jo kyse Venäjän alkuperäiskansojen selviytymisestä. Jos ette lakkaa olemasta pelkurimaisia ja jättämästä huomiotta sitä, mitä maassa tapahtuu, ette tule elämään. Venäjän presidentti Vladimir Putin ei esiintynyt julkisuudessa 6.-16. maaliskuuta 2015.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ljudmilla Putina:
    Jos he olisivat onnistuneet saamaan kaksoisolennostani enemmän tai vähemmän onnistuneen näköisen, minut olisi tapettu jo kauan sitten. Ihme kyllä, onnistuimme pakenemaan. Ilmeisistä syistä en voi nimetä niitä ihmisiä, jotka auttoivat meitä estämään tämän hirvittävän lavastuksen ja pakenemisen. "Avioero oli vapautukseni. Asun nyt ulkomailla, ja minulla menee hyvin. Mutta minua pelottaa nähdä, mitä Venäjälle tapahtuu. Ihmiset, tulkaa järkiinne! Elätte kuin kerjäläiset, tulette hädin tuskin toimeen, koska teitä ryöstetään ja huijataan armottomasti. Ja nyt on jo kyse Venäjän alkuperäiskansojen selviytymisestä. Jos ette lakkaa olemasta pelkurimaisia ja jättämästä huomiotta sitä, mitä maassa tapahtuu, ette tule elämään. Venäjän presidentti Vladimir Putin ei esiintynyt julkisuudessa 6.-16. maaliskuuta 2015.

    Ensimmäinen presidentin kaksoisolento puhuu huonosti "Putin-tyyliin" ja venyttää tarkoituksella sanoja, mutta kuulee hyvin, että se maksaa hänelle vaivaa, ja tosielämässä mies puhuu ilmeisesti paljon nopeammin. Hänellä on suuret, massiiviset kädet ja hieman vääntynyt nenä, minkä toimittajat huomasivat heti, kun taas oikean Putinin nenä oli täysin litteä. Hänen sanottiin näkyneen televisiossa virkaanastujaisissa, vaikkakin vain lyhyesti ja Medvedevin takaa, mikä vaikutti tuolloin oudolta. Sitten presidentti sanoi vain kaksi sanaa: "Meidän on tehtävä työtä.

    Toinen Putinin kaksoisolento näyttää enemmän presidentiltä ja jäljittelee hänen äänensä sävyä paremmin. Hän on kuitenkin paljon Putinia nuorempi, mikä johtaa joskus kuvassa tapahtuviin virheisiin. Hän esiintyy paljon useammin lähetyksissä ja istuu myös hallituksessa. Toimittajat ovat toistuvasti huomauttaneet, että toinen Putin on nuorempi ja että hänellä on ohuet kädet.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ensimmäinen presidentin kaksoisolento puhuu huonosti "Putin-tyyliin" ja venyttää tarkoituksella sanoja, mutta kuulee hyvin, että se maksaa hänelle vaivaa, ja tosielämässä mies puhuu ilmeisesti paljon nopeammin. Hänellä on suuret, massiiviset kädet ja hieman vääntynyt nenä, minkä toimittajat huomasivat heti, kun taas oikean Putinin nenä oli täysin litteä. Hänen sanottiin näkyneen televisiossa virkaanastujaisissa, vaikkakin vain lyhyesti ja Medvedevin takaa, mikä vaikutti tuolloin oudolta. Sitten presidentti sanoi vain kaksi sanaa: "Meidän on tehtävä työtä.

    Toinen Putinin kaksoisolento näyttää enemmän presidentiltä ja jäljittelee hänen äänensä sävyä paremmin. Hän on kuitenkin paljon Putinia nuorempi, mikä johtaa joskus kuvassa tapahtuviin virheisiin. Hän esiintyy paljon useammin lähetyksissä ja istuu myös hallituksessa. Toimittajat ovat toistuvasti huomauttaneet, että toinen Putin on nuorempi ja että hänellä on ohuet kädet.

    Taidat oikeasti uskoa moiseen paskaan :D

    Putler on oikeasti niin hullu kuin, eikä sen eukkojakaan kinnosta muu kuin raha ja rahalla exä saanut nuoremman miehen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Taidat oikeasti uskoa moiseen paskaan :D

    Putler on oikeasti niin hullu kuin, eikä sen eukkojakaan kinnosta muu kuin raha ja rahalla exä saanut nuoremman miehen.

    Venäjän presidentti Vladimir Putinin on väitetty käyttävän kolmea eri kaksoisolentoa, joiden ulkonäköä on muutettu plastiikkakirurgian avulla. Samaan aikaan on epäilty, onko aitoa Putinia enää edes olemassa. Tiedot ovat peräisin ukrainalaiselta vakoojalta, joten kyseinen väite voi olla myös puhdasta sumutusta.
    Lue myös IL: Adlibris myi Putin-seinäkalenteria – poistettiin palautteen ansiosta valikoimista

    Kun länsi ja itä taistelevat keskenään, yrittävät mahtivallat ja sotien eri osapuolet kehitellä mitä mielenkuvituksellisimpia väitteitä ja tarinoita. Propagandaa, vaikuttamista ja valheita hyödynnetään todennäköisesti puolin ja toisin – onhan kyseessä sotatilanne. Totuus löytynee jostain keskivaiheilta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Taidat oikeasti uskoa moiseen paskaan :D

    Putler on oikeasti niin hullu kuin, eikä sen eukkojakaan kinnosta muu kuin raha ja rahalla exä saanut nuoremman miehen.

    ulkomaat
    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006421515.html
    ILTASANOMAT
    Venäjän presidentti Vladimir Putinin mukaan Venäjän presidentinhallinnolla oli 2000-luvun alussa ajatuksia Putin-kaksoisolennon käytöstä. Kaksoisolento olisi esiintynyt Putinina julkisissa esiintymisissä riskialttiissa paikoissa.

    Asiasta kertoo uutistoimisto AFP siteeraamalla venäläistä valtio-omisteista uutistoimisto Tassia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ulkomaat
    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006421515.html
    ILTASANOMAT
    Venäjän presidentti Vladimir Putinin mukaan Venäjän presidentinhallinnolla oli 2000-luvun alussa ajatuksia Putin-kaksoisolennon käytöstä. Kaksoisolento olisi esiintynyt Putinina julkisissa esiintymisissä riskialttiissa paikoissa.

    Asiasta kertoo uutistoimisto AFP siteeraamalla venäläistä valtio-omisteista uutistoimisto Tassia.

    https://www.stara.fi/2022/10/31/vakoojan-hurja-vaite-vladimir-putinilla-...
    Kuva: Kremlin tiedotustoimisto
    Vakoojan hurja väite: ”Vladimir Putinilla on kolme kaksoisolentoa, eikä oikea ole edes olemassa” - eli Putin on kuollut jo kauan sitten, niin kuin on jo aikaisemmin väitetty.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    https://www.stara.fi/2022/10/31/vakoojan-hurja-vaite-vladimir-putinilla-...
    Kuva: Kremlin tiedotustoimisto
    Vakoojan hurja väite: ”Vladimir Putinilla on kolme kaksoisolentoa, eikä oikea ole edes olemassa” - eli Putin on kuollut jo kauan sitten, niin kuin on jo aikaisemmin väitetty.

    Budanov sanoo lehdelle, että Venäjän katastrofaalinen hyökkäysstrategia on repinyt hallintoa erilleen. Hänen mukaansa riippumatta siitä, ”kuinka paha Putin on ollut, hän ei ole idiootti”.
    Budanovin mukaan Ukrainalla on havaintoja ainakin kolmesta vale-Putinista, mutta todellisesta määrästä ei ole tietoa. Kenraalimajuri väittää, että kaksoisolennot tunnistaa muun muassa pituuseroista, eleistä, kehonkielestä ja korvannipukoista.
    https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/6078b51a-5ecb-4fe5-b63d-f5b01a41b04b

    https://img.ilcdn.fi/QgbR9k2md3Pley5fO4U_YZUAmIU=/full-fit-in/612x0/img-s3.ilcdn.fi/d6ead4fc132e1efeb79b9dd57fba1de08884d18f7756be887405d0ae98d4809e.jpg


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Budanov sanoo lehdelle, että Venäjän katastrofaalinen hyökkäysstrategia on repinyt hallintoa erilleen. Hänen mukaansa riippumatta siitä, ”kuinka paha Putin on ollut, hän ei ole idiootti”.
    Budanovin mukaan Ukrainalla on havaintoja ainakin kolmesta vale-Putinista, mutta todellisesta määrästä ei ole tietoa. Kenraalimajuri väittää, että kaksoisolennot tunnistaa muun muassa pituuseroista, eleistä, kehonkielestä ja korvannipukoista.
    https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/6078b51a-5ecb-4fe5-b63d-f5b01a41b04b

    https://img.ilcdn.fi/QgbR9k2md3Pley5fO4U_YZUAmIU=/full-fit-in/612x0/img-s3.ilcdn.fi/d6ead4fc132e1efeb79b9dd57fba1de08884d18f7756be887405d0ae98d4809e.jpg

    Kaksoisolennot onkin olemassa?


  • Zizu lopeta sota heti,Jos Mama Amerika sanoa

  • Anonyymi

   Täs on nyt jotain mätää.

  • Anonyymi

   Putin ja Medvedev ja Lavrov haluavat tappaa ja tappavat summittain ja tekevät tuhoa.
   Ei sille vaan voi mitään, niin se vaan on.
   Sotaa on ollut aina, niin kauan, kuin ihmisiä on ollut.
   Sotaa tulee olemaa, niin kauan, kuin ihmisiä on.
   VIHREÄT PUHUVAT LUONTOKADOSTA, ENNALLISTAMISESTA JA SUOJELUSTA JA JOPA ILMASTOSTA.......TÄYSIN HAIHATTELUA......HA....HAAAA....HEEE....HEEE....
   IHAN PASKAPUHEITA JA PASKAHOMMIA.
   VIHREÄT VALMISTELEVAT SUUR-SOTAA SUOMEEN, KERÄÄMÄLLÄ KAIKENMAAILMAN PAKOLAISET.
   MENISIVÄT UKRAINAN KAIKKI SOTIMAAN, SINNE NYT SOPII JA ON AIKAAKIN USEAMPI VUOSI VIELÄ, EHTII HYVIN KAIKKI MUKAAN KULUTTAA ETULINJASSA.

   • Anonyymi

    Olemme todistamassa slaavilaista kansanmurhaa


    Tässä sodassa on kyse enemmästä kuin mitä ajatellaan. Kyse on slaavilaisen kansan tuhoamisesta toisen slaavilaisen kansan toimesta. Kyse on slaavilaisten kansojen tarkoituksellisesta hävittämisestä.

    Aikaisemmin oli juutalaisten hävittäminen, nyt slaavilaisten kansojen.
    Ja mikä on helpompaa, jos yksi slaavilainen kansa tuhotaan toisen slaavilaisen kansan avulla. Niin pääsee molemmista eroon. Ja sitten kai vuoro on seuraavaan slaavilaisen kansan.
    Jos ukrainalaiset voittavat, heidät lähetetään ilmeisesti sotaan toisen slaavilaisen kansan kanssa. Näin ne voidaan tuhota. Toivottavasti niin ei koskaan tapahdu. Juutalaisten kansanmurha ei loppujen lopuksi ollut täydellinen menestys, toivottavasti myös eivät kaikki slaavit tuhoudu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olemme todistamassa slaavilaista kansanmurhaa


    Tässä sodassa on kyse enemmästä kuin mitä ajatellaan. Kyse on slaavilaisen kansan tuhoamisesta toisen slaavilaisen kansan toimesta. Kyse on slaavilaisten kansojen tarkoituksellisesta hävittämisestä.

    Aikaisemmin oli juutalaisten hävittäminen, nyt slaavilaisten kansojen.
    Ja mikä on helpompaa, jos yksi slaavilainen kansa tuhotaan toisen slaavilaisen kansan avulla. Niin pääsee molemmista eroon. Ja sitten kai vuoro on seuraavaan slaavilaisen kansan.
    Jos ukrainalaiset voittavat, heidät lähetetään ilmeisesti sotaan toisen slaavilaisen kansan kanssa. Näin ne voidaan tuhota. Toivottavasti niin ei koskaan tapahdu. Juutalaisten kansanmurha ei loppujen lopuksi ollut täydellinen menestys, toivottavasti myös eivät kaikki slaavit tuhoudu.

    Voiko todella olla sillä tavalla?


  • Anonyymi

   Putin on puoliksi juutalainen, sionisti ja pedo fiili

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: "Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen (SDP) iski nuoren opiskelijan"

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Skandaalipaljastus-Naimisissa-oleva-kansanedustaja-Matias-Makynen-iski-nuoren-opiskelijan "Opiskelija on kertonut lähip
   Maailman menoa
   712
   6735
  2. Ota muhun yhteyttä

   Jotakin kautta. Selvitetään asiat..
   Ikävä
   68
   1225
  3. "Haitta-poliitikko" Riikka Purra sai täyslaidallisen yritysjohtajilta

   "Vastuutonta isänmaan vahingoittamista" Useat yritysjohtajat kritisoivat perussuomalaisten maahanmuuttolinjaa. Muun muassa sijoittaja ja yrittäjä Pet
   Maailman menoa
   622
   860
  4. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   15
   811
  5. Purra on täysin oikeassa: EU:sta voi ja pitää erota

   Britannialle ei ole koitunut todellisuudessa mitään haittaa siitä, että se erosi EU:sta. Ei ainakaan Maailman Pankin tilastojen mukaan. Erilaiset "asi
   Perussuomalaiset
   173
   804
  6. Ohjeita nettideittailun aloittaville

   Voisin kuvitella, että tätä aihetta on palstalla suhteellisen paljon jo käsitelty, mutta en alkanut kaivella mitään arkistoja. Kertokaapa mitä vinkke
   Sinkut
   120
   676
  7. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   82
   654
  8. Kiersin männä keänä entisiä tuttavia etsimässä

   Pitkää Timppaa en löytänyt, enkä myöskään veljeksiä. Härkökankaalla oli joku kone edessä tutkailessani. Kaipa ne entiset tuttavani jossakin siellä ov
   Suomussalmi
   47
   652
  9. Yle-kysely: SDP ohitti perussuomalaiset - Keskusta romahti jo vihreiden taakse

   Ylen tuoreessa kannatusmittauksessa kärkikolmikon kannatuserot kaventuivat entisestään. Kokoomus on ykkössijalla 2,5 prosenttiyksikön erolla SDP:hen.
   Maailman menoa
   165
   643
  10. Mies mikä on sun mielestä suurin

   este sille ettei meidän tutustuminen ole edennyt? Ja uskotko vielä että tavataan?
   Ikävä
   46
   640
  Aihe