Venäjän ja Ukrainan sota

Anonyymi-ap

Musta näyttää siltä että Ukrainan presidentti oikein haluaakin sotia eikä halua että se loppuu.
Saisivat mennä kahdestaan nokakkain tappeleen Putin ja zelenskyi. Ja sit lopettaa koko sota. Molemmat on niin paljon tapattaneet ihmisiä, myös lapsia ettei oo mitään määrää

110

1590

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ukraina lopettaa sodan siihen paikkaan kun Venäjä on vetänyt joukkonsa valtaamiltaan Ukrainaan kuuluvilta alueilta! Ei se sen vaikeampaa ole. Putin pitäisi luovuttaa Ukrainaan ja antaa ukrainalaisten päättää mitä tappokoneelle tehdään.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asia ei ole ihan niin yksinkertainen, tuolla pari mielenkiintoista videota sotaan ja sen alkamiseen liittyen.
        https://www.tampereensanomat.fi/uutiset.html?219352

        Suomi muutettiin fasistiseksi tms..

        Valtiosääntö Suomessa vaatii rehellisyyttä presidentiltä.

        Vähäinenkin valheellisuus on laitonta ja rangaistavaa.

        Oikeusvaltiossa median tehtävä on olla rehellinen, riippumaton, ja tuoda esiin valtiojohdon petollisuus Suomen kansaa kohtaan.

        Valtioneuvoston oikeuskanslerin on valvottava presidentin toimien perustuslain mukaisuutta. Samoin pääministerin, ja muiden ministerien sekä perustuslakivaliokunnan ja virkamiesten toimien perustuslain mukaista rehellisyyttä kaikessa.

        Suomi on perustuslain vastaisessa tilassa.

        – Presidenttilähtöinen sensuuri ei kuulu oikeusvaltioon; presidentti jopa kiitti mediaa!
        – Valtiopetos, maanpetos.
        – Harhaanjohtava pelottelupolitiikka.
        – Valehtelu.
        – Propaganda.

        – Rikos ihmisyyttä kohtaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomi muutettiin fasistiseksi tms..

        Valtiosääntö Suomessa vaatii rehellisyyttä presidentiltä.

        Vähäinenkin valheellisuus on laitonta ja rangaistavaa.

        Oikeusvaltiossa median tehtävä on olla rehellinen, riippumaton, ja tuoda esiin valtiojohdon petollisuus Suomen kansaa kohtaan.

        Valtioneuvoston oikeuskanslerin on valvottava presidentin toimien perustuslain mukaisuutta. Samoin pääministerin, ja muiden ministerien sekä perustuslakivaliokunnan ja virkamiesten toimien perustuslain mukaista rehellisyyttä kaikessa.

        Suomi on perustuslain vastaisessa tilassa.

        – Presidenttilähtöinen sensuuri ei kuulu oikeusvaltioon; presidentti jopa kiitti mediaa!
        – Valtiopetos, maanpetos.
        – Harhaanjohtava pelottelupolitiikka.
        – Valehtelu.
        – Propaganda.

        – Rikos ihmisyyttä kohtaan.

        Suomen valtiosäännön mukaisesti rehelliset kertovat Suomen kansalle:


        Maanpuolustuskorkeakoulun entinen strategian opettaja ja komentaja evp Jyrki Berner:

        "Nato-jäsenyys ei tuo Suomelle merkittävää lisäturvaa".


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        "Suomi ei ole kuulunut eikä kuulu tänäänkään Venäjän Federaation hyökkäyskohteisiin. Venäjän tavoitteet ovat muualla.

        — Sen on osaltaan vahvistanut Ukrainassa vuonna 2014 alkanut sota."

        Suomen Nato-jäsenyyden merkityksestä maan tulevaisuudelle esitetään valheellisia väitteitä. Jäsenyydestä aiheutuvia ongelmia vähätellään.

        Suomen tulevaisuudelle vahingolliseksi kansalaisten tunnekuohu muodostui, kun Nato-jäsenyyttä ajanut vähemmistö sai pelottelupolitiikalla suuren osan kansalaisista uskomaan, että ”nyt se Venäjä hyökkää Suomeen”.

        Ei hyökkää.

        Eikä ole hyökännyt koko Venäjän Federaation 30-vuotisen olemassaolon aikana. Pelkkää propagandaa on ollut vuosia jatkunut pelottelu.

        Suurvallat eivät hyökkäile 2000-luvun maailmassa miten sattuu ja milloin hyvänsä. Analyyttiset arviot hyödyistä ja haitoista ovat yhä tärkeämpiä. Pienien valtioiden kohdalla huolellinen hyötyjen ja haittojen puntarointi vain korostuu.

        Suomi on rauhallinen sivusuunta Venäjän strategisessa ajattelussa. Näin on ollut Venäjän Federaation koko olemassaolon ajan. Asian vahvistavat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat. Kyseinen ”aikuisten totuus” selittää sen, miksi Suomi ei ole ollut Venäjän hyökkäysten kohteena, vaikka ”hosupettereiden” huutokuoro on muuta väittänyt jo yli 30 vuoden ajan."

        Harhautuksen ja petoksen maku kasvaa viikko viikolta, kun yhä selkeämmin nähdään, ettei suuren ja pitkäaikaisesti Suomea sitovan päätöksen valmisteluun olekaan sellaista kiirettä ja hätää, jolla valtiojohto on perustellut nopeutettua aikataulua.

        Venäjä ei lähde ilman syytä rauhalliseen Pohjolaan, saati sotilaallisesti vahvaan Suomeen, hyökkäilemään, ellei Kremlin johtoa tahallaan ärsytetä ja haasteta kamppailuun. Naton itärajan siirtäminen liian lähelle Venäjän strategisia kohteita (Pietari, Muurmansk) on nykyisessä asetelmassa katala teko ja kova loukkaus. Vaikutukset Suomen turvallisuudelle ja maan talouden ja yhteiskunnan kehitykselle ovat kielteisiä.

        Tilanne ja uhkakuvat muuttuvat, jos Suomesta tulee Nato-maa.

        — Jäsenyyden haitat ovat suurempia kuin hyödyt.

        Hyödyt murenevat, yksi kerrallaan. Samanaikaisesti tietämys jäsenyyden haitoista lisääntyy.

        — Oikea tieto ei vielä ole tavoittanut kansalaisia [laittoman sensuurin vuoksi].

        ”Suomen on oltava ”hyvin, hyvin varovainen”, sanoo amerikkalaistutkija Nato-jäsenyydestä.” — Varoitus oli otsikkona Helsingin Sanomien Natoa käsitelleessä artikkelissa, jossa meitä suomalaisia varoitti amerikkalaistutkija Ted Galen Carpenter. Hän on kansainvälisen politiikan asiantuntija, joka tuntee tarkoin Naton. – – https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008782136.html

        Carpenter yhtyy käsitykseen, jonka mukaan Venäjä ei muodosta Suomelle sellaista uhkaa, joka vaatisi Suomen liittymistä Natoon.

        Suomessa nopeasti lisääntynyt Nato-innostus on ylireagointia Ukrainasta tulviviin kauhukuviin.

        Valtaa pitävä eliitti haluaa varmistaa, etteivät suomalaiset ehdi tointua Ukrainan sodan aiheuttamasta tyrmistyksestä ja Nato-hurmasta ennen kuin jäsenyys on varmistunut.

        Vasta jälkeenpäin kansa voi vapaasti ajatella — ja katua väärää valintaa.

        Naton paljon mainostetut 5.artiklan mukaiset turvatakuut olisikin syytä ymmärtää turvalupauksena, jonka toteuttaminen ”kovissa tilanteissa” riippuu kunkin jäsenvaltion kansallisista arvioista. USA:n osalta on erittäin todennäköistä, ettei sen omia kansallisia etuja haluta lainkaan vaarantaa Euroopan tai muiden muiden ”valtameren takaisten” kriisien ja sotien vuoksi.

        "Miksikö Venäjä ei tule edes yrittämään Suomen valtaamista?

        Vastaus on selvä, kun hetkisen miettii tosiasioita. Ei Suomi ole sellainen ”heittopussi” ja Naton turvaa peloissaan aneleva surkimus, kuin ”hosupetterit” Nato-innossaan esittävät. Suomen puolustus on kunnossa, kiitos yleisen asevelvollisuuden ja kansalaisten korkean tahdon pitää huolta tästä maasta. Suomi on sotilaallisesti Pohjolan vahvin valtio. Meillä on osattu järkevästi huolehtia sekä maanpuolustuksen että yhteiskunnan hyvinvoinnin perusteista.

        Jos Suomi ottaa Nato-jäsenyyden myötä vastuulleen reilusti yli puolet Naton ja Venäjän välisestä rajasta, Suomesta tulee Kremlin Nato-vastaisen häirinnän ja hybridi- ja kyberiskujen pääkohde. Venäjän ”konnankoukut” ja yllätykset tulevat rasittamaan Suomea kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

        Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksen tutkimusjohtaja Hanna Smith: ”Mahdollista voi olla iso kyberhyökkäys, jolla on taloudellisia tai jopa ihmishenkiä vieviä vaikutuksia.


        "Tiedoksi Nato-päätöstä valmisteleville kansanedustajille ja muulle valtiojohdolle: – Naton ja Venäjän välisen rajan tärkeimmän vartijan kohtalo tulee olemaan kova? — On suorastaan hölmöä ryhtyä siihen hommaan.".


      • Anonyymi

        Suomen ja Euroopan turvallisuuden puolesta:

        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Nato-Suomi on osa presidentti Bidenin salaista suunnitelmaa

        Suomessa kansalaiset — kuten myös kansanedustajat — uskovat yleisesti, että Putinin Venäjä yllätti koko maailman aloittamalla tämän vuoden helmikuussa (24.2.2022) oikeudettoman hyökkäyksen Ukrainaan. Todellisuudessa Venäjän hyökkäys ei ollut niin suuri ”yllätys”, kuin meille suomalaisille on uskoteltu.

        Olennaisia yksityiskohtia tilanteen kehittymisestä alkoi selvitä nopeasti sen jälkeen, kun Suomi oli jättänyt hätäisesti valmistellun jäsenhakemuksen Naton pääsihteerille. Washington Post julkaisi jo viikon kuluttua artikkelin, jossa kerrottiin presidentti Bidenin hallinnon salaisesta suunnitelmasta (The secret planning that kept the White House a step ahead of Russia / Washington Post 26 May 2022),. Artikkelissa USA:n ulkoministeri Antony Blinken kertoi, kuinka presidentti Biden oli jo joulukuusta 2021 lähtien houkutellut presidentti Niinistön Natoon. ”Biden wooed Finnish President Sauli Niinisto to Nato”, oli arvio yhteydenpidosta, joka jatkui tämän vuoden alkukuukausina ja johti Suomen poliittisen johdon Nato-päätöksen taakse jo ennen huhtikuussa alkanutta asian eduskuntakäsittelyä.

        Ukrainan sodan ja meille suomalaisille markkinoidun suuren ”yllätyksen” osalta on olennaista ymmärtää presidentti Zelenskyin maaliskuussa 2021 (siis vuosi ennen Venäjän 24.2.2022 aloittamaa hyökkäystä) antama määräys (Decree of the President of Ukraine №117 / 2021), jolla käskettiin toteutettavaksi strategia Krimin miehityksen lopettamiseksi ja alueen liittämiseksi takaisin Ukrainaan. Asia on jäänyt liian vähälle huomiolle Suomessa. Kuitenkin määräys on ollut luettavissa Ukrainan presidentin hallinnon tiedotussivuilla internetissa. Myös länsimainen media on uutisoinut asiasta (Is the World Ready for World War 3 as Ukraine’s President signed a Decree to retake Crimea from Russia? / TECH STARTUPS 2 Apr 2021)

        Olisikin syytä pohtia, mikä on ollut USA:n vaikutus määräyksen №117 / 2021 taustalla? Millaisia lupauksia USA on antanut Ukrainalle vuonna 2021 ja sitä ennen? Millaista poliittista ja taloudellista tukea ja aseapua Ukraina on uskonut saavansa? — Tärkeää olisi myös ymmärtää kyseisen strategisen suunnitelman vaikutus Putinin ajatteluun ja Venäjän rikollisen hyökkäyksen aloittamiseen sekä sodan kulkuun? — Joka tapauksessa Venäjän 24.2.2022 aloittama hyökkäys ei ole ollut niin suuri ”yllätys”, kuin meille suomalaisille on haluttu uskotella.

        * * * * *

        Suomalaisen demokratian kannalta tilanne on kiusallinen sen vuoksi, että edellä esitettyjä ulkomaisia lähteitä tutkimalla sekä Suomen presidentin kanslian tiedotteita seuraamalla on pääteltävissä, että maan poliittinen johto on päätynyt Nato-jäsenyyden kannalle jo ennen asian huolellista arviointia eduskunnassa.

        Niinpä Nato-jäsenyyden hakemiseen johtanut eduskuntakäsittely on ollut ”arvoton näytelmä”, kuten oli nähtävissä jo ennen 17.5.2022 tehtyä päätöstä. Valmisteluprosessi on ollut farssi, joka näkyy hakupäätöksen perusteeksi laaditussa Valtioneuvoston selonteossa (”Selonteko Suomen liittymisestä Pohjois-Atlantin liittoon” / VNS 3/2022 vp 15.5.2022). Selonteossa luetellaan pari (2) konekirjoitusliuskaa osin näennäisiä hyötyjä Natoon liittymisen puolesta. Haitoista ei ole edes yhtä (1) sanaa. – ”Hämmästyttävä suoritus nopeasti ’natottuneelta’ hallitukselta”.

        • Toivottavasti Turkin antama jatkoaika Nato-jäsenyyden käsittelyyn on niin pitkä, että jäsenyyden karmea kääntöpuoli ehditään arvioida valmistauduttaessa ensi kevään eduskuntavaaleihin.

        Tapahtui selvä virhe, kun ennen jäsenyyshakemusta ei kiinnitetty lainkaan huomiota Naton itärajan siirtämisen kielteisiin seurauksiin. — Olennaista on ymmärtää tilanne Ukrainan sodassa:

        [Eksistentiaalinen uhka Venäjälle]

        Tilanne muuttuu Putinille edulliseksi, kun Naton itäraja siirretään Suomen jäsenyyden myötä Pietarin lähelle.

        — Se on propagandavoitto Putinille, joka on jo yli 10 vuotta väittänyt, että Nato uhkaa Venäjän olemassaoloa vyörymällä itään.

        Kun ”pyhä isänmaa” on uhattuna niin Ukrainan kuin Suomen suunnista, voidaan sotaa jälleen kutsua sodaksi eikä enää tarvitse höpistä ”erikoisoperaatioista”. Venäjän duuma myöntää Putinille kaikki uhkaavassa tilanteessa tarvittavat valtuudet (lkp + ydinaseen käyttö ml).

        Valitettavasti Suomen lyhytnäköinen ajattelu pitkittää Ukrainan sotaa ja lisää ukrainalaisten kärsimyksiä.

        Uusi konfliktirintama Suomen suunnassa vahingoittaa koko Euroopan turvallisuutta ja tulevaa kehitystä.

        Kenraali Vehviläinen


        Eksistentiaalinen uhka

        John J. Mearsheimer
        Chicagon yliopisto

        Ukrainan ongelmat alkoivat itse asiassa Naton Bukarestin huippukokouksessa huhtikuussa 2008, kun George W. Bushin hallinto painosti liittoumaa ilmoittamaan, että Ukrainasta ja Georgiasta "tulee jäseniä".

        - Venäjän johtajat reagoivat välittömästi närkästyneinä, luonnehtivat päätöstä Venäjälle eksistentiaaliseksi uhaksi ja vannoivat estävänsä sen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asia ei ole ihan niin yksinkertainen, tuolla pari mielenkiintoista videota sotaan ja sen alkamiseen liittyen.
        https://www.tampereensanomat.fi/uutiset.html?219352

        Rikos ihmisyyttä kohtaan

        Suomen presidentti ei ole vieläkään kertonut totuutta USA:n provosoimasta proxy-sodasta Eurooppaan.

        Nyt vielä tuli hönöytetyksi mukaan USA:n Euroopan rauhan rikkomiseen.


        Oregonin yliopisto, USA
        John Bellamy Foster

        The U.S. proxy war in Ukraine

        https://mronline.org/2022/04/09/the-u-s-proxy-war-in-ukraine/

        Lyhyt suomennus

        USA:n valloitushalut esiteltiin Paul Wolfowitzin helmikuussa 1992 — vain muutama kuukausi Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen — julkaisemassa USA:n geo- ja sotapoliittisen laajenemisen linjauksessa.

        Suuri imperialistinen strategia koski USA:n  etenemistä entisen Neuvostoliiton ja entisen Neuvostoliiton vaikutuspiiriin kuuluneille alueille.

        Zbigniew Brzezinski, joka oli tämän kaiken tärkein strategi, ja joka oli ollut Jimmy Carterin kansallisen turvallisuuden neuvonantaja, sanoi vuonna 1997 ilmestyneessä Grand Chessboard -kirjassaan, että Ukraina oli "geopoliittinen pivot", [USA:n politiikassa Ukraina on monella tavalla sekä Venäjää että Eurooppaa heikentävä, käänteen tekevä "pivot-maa"].

        Erityisesti, jos UKRAINA saataisiin USA-Naton jäseneksi ja länsimaiden valvontaan, heikentäisi Venäjää niin paljon, että se voitaisiin sitoa tai jopa paloitella. Nato virallisti tämän tavoitteen vuonna 2008.

        Vain muutama kuukausi sitten, marraskuussa 2021, Washingtonin Bidenin hallinnon ja Kiovan Zelenskin hallituksen välisessä uudessa strategisessa peruskirjassa sovittiin, että välitön tavoite on Ukrainan liittäminen Natoon.

        JOULUKUU 2021

        USA vuoden 2021 viimeisinä kuukausina ja vuoden 2022 alussa eteni hyvin nopeasti militarisoidakseen Ukrainan ja saavuttaakseen sen toteutuneena tosiasiana.

        On tärkeää, miten tämä todella tapahtui.

        Proxy-sota (sijaissota; valtakirjasota) alkoi vuonna 2014, kun Ukrainassa tapahtui USA:n suunnittelema Maidanin vallankaappaus, jossa demokraattisesti valittu presidentti syrjäytettiin ja ultranationalistit saivat pitkälti vallan.

        Välitön seuraus oli, että Ukraina alkoi hajota.

        KRIM oli ollut itsenäinen, autonominen valtio vuosina 1991–1995. Vuonna 1995 Ukraina repi laittomasti Krimin perustuslain ja liitti sen Krimiin vastoin sen tahtoa. Krimin kansa ei pitänyt itseään osana Ukrainaa, ja se oli suurelta osin venäjänkielistä, ja sillä oli syvät kulttuuriset siteet Venäjään.

        Kun tapahtui USA:n organisoima vallankaappaus, jossa ukrainalaiset äärinationalistit olivat vallassa, Krimin väestö halusi pois. Venäjä antoi heille mahdollisuuden kansanäänestyksellä jäädä Ukrainaan tai liittyä Venäjään. He valitsivat jälkimmäisen vaihtoehdon.

        ITÄ-UKRAINASSA pääasiassa venäläinen väestö joutui kuitenkin kiovalaisten äärinationalististen ja uusnatsien sortotoimien kohteeksi. Itä-Ukrainan venäjänkieliseen väestöön kohdistui russofobiaa ja äärimmäistä sortoa, kuten CIA:n kouluttaman, Azov-pataljoonaan liittyvien uusnatsien julkisessa rakennuksessa räjäyttämät 40 ihmistä, mikä on surullisen kuuluisa tapaus.

        Alun perin oli useita irtautuneita tasavaltoja. Donbassin alueella säilyi kaksi, joissa venäjänkielinen väestö oli hallitsevassa asemassa: Luhanskin ja Donetskin tasavallat.

        Näin Ukrainaan syntyi sisällissota lännessä sijaitsevan Kiovan ja idässä sijaitsevan Donbassin välillä. Se oli kuitenkin myös valtakirjasota, jossa USA/NATO tuki Kiovaa ja Venäjä Donbassia.

        Sisällissota alkoi heti 2014 vallankaappauksen jälkeen, kun venäjän kieli käytännössä kiellettiin, niin että henkilöitä voitiin sakottaa siitä, että he puhuivat kaupassa venäjää. Kyseessä oli hyökkäys venäjän kieltä ja kulttuuria vastaan ja Ukrainan itäosien väestön väkivaltainen tukahduttaminen.

        Sisällissodassa menehtyi aluksi noin 14 000 ihmistä. Ja nämä uhrit olivat maan itäosassa, ja noin 2,5 miljoonaa pakolaista virtasi Venäjälle.

        Vuosina 2014 ja 2015 tehdyt Minskin sopimukset johtivat tulitaukoon Ranskan ja Saksan välityksellä ja YK:n turvallisuusneuvoston tuella. Näissä sopimuksissa Luhanskin ja Donetskin tasavallat saivat autonomisen aseman Ukrainan sisällä. Kiova [USA ja USA:n proxy-sodan EU-/Nato-liittolaiset.] kuitenkin rikkoi Minskin sopimuksia yhä uudelleen ja uudelleen ja jatkoi hyökkäyksiä Donbassin irtautuneita tasavaltoja vastaan.

        Alun perin oli useita irtautuneita tasavaltoja. Donbassin alueella säilyi kaksi, joissa venäjänkielinen väestö oli hallitsevassa asemassa: Luhanskin ja Donetskin tasavallat.

        Näin Ukrainaan syntyi sisällissota lännessä sijaitsevan Kiovan ja idässä sijaitsevan Donbassin välillä. Se oli kuitenkin myös valtakirjasota, jossa USA/NATO tuki Kiovaa ja Venäjä Donbassia.

        Venäläiset olivat huolissaan erityisesti ydinohjuksista, koska Nato on ydinaseliittouma, ja jos Ukraina liittyisi Natoon ja Ukrainaan sijoitettaisiin ohjuksia, ydinisku voisi tapahtua ennen kuin Kreml ehtisi reagoida.

        Tuloksena on USA:n/NATOn ja Venäjän välinen sijaissota, jota käydään Ukrainassa ja joka kehittyy itse Ukrainassa käytävästä sisällissodasta, joka sai alkunsa USA:n järjestämästä vallankaappauksesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asia ei ole ihan niin yksinkertainen, tuolla pari mielenkiintoista videota sotaan ja sen alkamiseen liittyen.
        https://www.tampereensanomat.fi/uutiset.html?219352

        USA/NATO PROVOSOI

        USA/NATO Suomessa toimii samalla tavalla provokaationa Venäjälle kuin Ukrainassa, mikä oli juurisyy USA:n suunnitteleman proxy-sodan kehittymiseen Euroopassa:


        Chicagon yliopisto, USA
        John J. Mearsheimer

        Valtiotieteilijä Mearsheimer uskoo, että Naton holtiton laajentuminen provosoi Venäjää.

        Ensinnäkin — kyse ei ole siitä, mitä länsimaiden johtajat sanovat Naton tarkoituksen tai aikomusten olevan, vaan siitä, miten Moskova näkee USA:n/Naton eksistentiaalisena uhkana.

        Länsimaat ja erityisesti Yhdysvallat ovat päävastuussa helmikuussa 2014 alkaneesta kriisistä. Se on nyt muuttunut sodaksi, joka uhkaa tuhota Ukrainan ja joka voi laajentua Venäjän ja Naton väliseksi ydinsodaksi.

        Kriisin alettua amerikkalaiset ja eurooppalaiset päättäjät eivät kuitenkaan voineet myöntää, että he olivat aiheuttaneet kriisin yrittämällä integroida Ukrainan länteen.

        Suurin yhteenotto tapahtui joulukuussa 2021 ja johti suoraan nykyiseen sotaan. Tärkein syy oli se, että Ukrainasta oli tulossa Naton jäsen.

        Ukrainan sota on vaarallisin kansainvälinen konflikti sitten vuoden 1962 Kuuban ohjuskriisin.

        Sen perimmäisten syiden ymmärtäminen on välttämätöntä, jos haluamme estää sen pahenemisen, ja sen sijaan löytää keinon sen lopettamiseksi.


        Ukrainan ongelmat alkoivat Naton Bukarestin huippukokouksessa huhtikuussa 2008, kun George W. Bushin hallinto painosti liittoumaa ilmoittamaan, että Ukrainasta ja Georgiasta "tulee jäseniä". Venäjän johtajat reagoivat välittömästi. Luonnehtivat päätöstä Venäjälle eksistentiaaliseksi uhaksi ja vannoivat estävänsä sen.

        Nämä pyrkimykset johtivat lopulta vihollisuuksiin helmikuussa 2014, kun Ukrainan Venäjä-mielinen presidentti Viktor Janukovitsh joutui pakenemaan maasta USA:n järjestämän vallankaappauksen seurauksena.

        Vastauksena vallankaappaukseen Venäjä otti Krimin Ukrainalta.

        Venäläiset olivat huolissaan erityisesti ohjusasemista ja ydinohjuksista Krimillä ja muualla Ukrainassa  koska Nato on ydinaseliittouma, ja jos Ukraina liittyisi Natoon ja Ukrainaan sijoitettaisiin ohjuksia, ydinisku voisi tapahtua ennen kuin Kreml ehtisi reagoida.

        Mearsheimer: Ei ole yllättävää, että Moskova piti kehittyvää tilannetta sietämättömänä ja alkoi keväällä 2022 mobilisoida armeijaansa Ukrainan rajalla osoittaakseen päättäväisyyttään Washingtonille. Sillä ei kuitenkaan ollut vaikutusta, sillä Bidenin hallinto jatkoi lähentymistä Ukrainaan.

        Tämä johti siihen, että Venäjä sai aikaan täysimittaisen diplomaattisen vastakkainasettelun joulukuussa. Kuten Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov asian ilmaisi: "Saavutimme kiehumispisteemme." Venäjä vaati kirjallisia takeita siitä, ettei Ukrainasta koskaan tule Naton jäsenyyttä ja että liittouma poistaa sotilaalliset voimavarat, joita se oli sijoittanut Itä-Eurooppaan vuodesta 1997 lähtien.

        Tämän jälkeen käydyt neuvottelut epäonnistuivat, kuten Blinken teki selväksi:

        "Muutosta ei tapahdu. Muutosta ei tule."

        Kuukautta myöhemmin Putin aloitti hyökkäyksen Ukrainaan eliminoidakseen Natosta näkemänsä uhan.

        Kuvaavaa on, että länsimaiset johtajat pitivät Venäjää harvoin sotilaallisena uhkana Euroopalle ennen vuotta 2014. Kuten Yhdysvaltain entinen Moskovan-suurlähettiläs Michael McFaul toteaa, Putin ei suunnitellut Krimin valtausta pitkään, vaan se oli impulsiivinen liike vastauksena vallankaappaukseen, jolla Ukrainan venäläismielinen johtaja syrjäytettiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen valtiosäännön mukaisesti rehelliset kertovat Suomen kansalle:


        Maanpuolustuskorkeakoulun entinen strategian opettaja ja komentaja evp Jyrki Berner:

        "Nato-jäsenyys ei tuo Suomelle merkittävää lisäturvaa".


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        "Suomi ei ole kuulunut eikä kuulu tänäänkään Venäjän Federaation hyökkäyskohteisiin. Venäjän tavoitteet ovat muualla.

        — Sen on osaltaan vahvistanut Ukrainassa vuonna 2014 alkanut sota."

        Suomen Nato-jäsenyyden merkityksestä maan tulevaisuudelle esitetään valheellisia väitteitä. Jäsenyydestä aiheutuvia ongelmia vähätellään.

        Suomen tulevaisuudelle vahingolliseksi kansalaisten tunnekuohu muodostui, kun Nato-jäsenyyttä ajanut vähemmistö sai pelottelupolitiikalla suuren osan kansalaisista uskomaan, että ”nyt se Venäjä hyökkää Suomeen”.

        Ei hyökkää.

        Eikä ole hyökännyt koko Venäjän Federaation 30-vuotisen olemassaolon aikana. Pelkkää propagandaa on ollut vuosia jatkunut pelottelu.

        Suurvallat eivät hyökkäile 2000-luvun maailmassa miten sattuu ja milloin hyvänsä. Analyyttiset arviot hyödyistä ja haitoista ovat yhä tärkeämpiä. Pienien valtioiden kohdalla huolellinen hyötyjen ja haittojen puntarointi vain korostuu.

        Suomi on rauhallinen sivusuunta Venäjän strategisessa ajattelussa. Näin on ollut Venäjän Federaation koko olemassaolon ajan. Asian vahvistavat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat. Kyseinen ”aikuisten totuus” selittää sen, miksi Suomi ei ole ollut Venäjän hyökkäysten kohteena, vaikka ”hosupettereiden” huutokuoro on muuta väittänyt jo yli 30 vuoden ajan."

        Harhautuksen ja petoksen maku kasvaa viikko viikolta, kun yhä selkeämmin nähdään, ettei suuren ja pitkäaikaisesti Suomea sitovan päätöksen valmisteluun olekaan sellaista kiirettä ja hätää, jolla valtiojohto on perustellut nopeutettua aikataulua.

        Venäjä ei lähde ilman syytä rauhalliseen Pohjolaan, saati sotilaallisesti vahvaan Suomeen, hyökkäilemään, ellei Kremlin johtoa tahallaan ärsytetä ja haasteta kamppailuun. Naton itärajan siirtäminen liian lähelle Venäjän strategisia kohteita (Pietari, Muurmansk) on nykyisessä asetelmassa katala teko ja kova loukkaus. Vaikutukset Suomen turvallisuudelle ja maan talouden ja yhteiskunnan kehitykselle ovat kielteisiä.

        Tilanne ja uhkakuvat muuttuvat, jos Suomesta tulee Nato-maa.

        — Jäsenyyden haitat ovat suurempia kuin hyödyt.

        Hyödyt murenevat, yksi kerrallaan. Samanaikaisesti tietämys jäsenyyden haitoista lisääntyy.

        — Oikea tieto ei vielä ole tavoittanut kansalaisia [laittoman sensuurin vuoksi].

        ”Suomen on oltava ”hyvin, hyvin varovainen”, sanoo amerikkalaistutkija Nato-jäsenyydestä.” — Varoitus oli otsikkona Helsingin Sanomien Natoa käsitelleessä artikkelissa, jossa meitä suomalaisia varoitti amerikkalaistutkija Ted Galen Carpenter. Hän on kansainvälisen politiikan asiantuntija, joka tuntee tarkoin Naton. – – https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008782136.html

        Carpenter yhtyy käsitykseen, jonka mukaan Venäjä ei muodosta Suomelle sellaista uhkaa, joka vaatisi Suomen liittymistä Natoon.

        Suomessa nopeasti lisääntynyt Nato-innostus on ylireagointia Ukrainasta tulviviin kauhukuviin.

        Valtaa pitävä eliitti haluaa varmistaa, etteivät suomalaiset ehdi tointua Ukrainan sodan aiheuttamasta tyrmistyksestä ja Nato-hurmasta ennen kuin jäsenyys on varmistunut.

        Vasta jälkeenpäin kansa voi vapaasti ajatella — ja katua väärää valintaa.

        Naton paljon mainostetut 5.artiklan mukaiset turvatakuut olisikin syytä ymmärtää turvalupauksena, jonka toteuttaminen ”kovissa tilanteissa” riippuu kunkin jäsenvaltion kansallisista arvioista. USA:n osalta on erittäin todennäköistä, ettei sen omia kansallisia etuja haluta lainkaan vaarantaa Euroopan tai muiden muiden ”valtameren takaisten” kriisien ja sotien vuoksi.

        "Miksikö Venäjä ei tule edes yrittämään Suomen valtaamista?

        Vastaus on selvä, kun hetkisen miettii tosiasioita. Ei Suomi ole sellainen ”heittopussi” ja Naton turvaa peloissaan aneleva surkimus, kuin ”hosupetterit” Nato-innossaan esittävät. Suomen puolustus on kunnossa, kiitos yleisen asevelvollisuuden ja kansalaisten korkean tahdon pitää huolta tästä maasta. Suomi on sotilaallisesti Pohjolan vahvin valtio. Meillä on osattu järkevästi huolehtia sekä maanpuolustuksen että yhteiskunnan hyvinvoinnin perusteista.

        Jos Suomi ottaa Nato-jäsenyyden myötä vastuulleen reilusti yli puolet Naton ja Venäjän välisestä rajasta, Suomesta tulee Kremlin Nato-vastaisen häirinnän ja hybridi- ja kyberiskujen pääkohde. Venäjän ”konnankoukut” ja yllätykset tulevat rasittamaan Suomea kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

        Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksen tutkimusjohtaja Hanna Smith: ”Mahdollista voi olla iso kyberhyökkäys, jolla on taloudellisia tai jopa ihmishenkiä vieviä vaikutuksia.


        "Tiedoksi Nato-päätöstä valmisteleville kansanedustajille ja muulle valtiojohdolle: – Naton ja Venäjän välisen rajan tärkeimmän vartijan kohtalo tulee olemaan kova? — On suorastaan hölmöä ryhtyä siihen hommaan.".

        USA:n Eversti evp Donald Macgregor

        Avarakatseinen viisas mies näkee myös Venäjän turvallisuustarpeet, kuin myös sen seurauksena rauhan säilymisen Euroopassa ja Pohjolassa.

        Hän näkee, että USA on pyrkinyt provosoimaan Venäjää ajamalla "Ukrainan kehittymistä Venäjälle vihamieliseksi alueelliseksi sotilasvallaksi".

        Macgregor viittaa myös vuoden 2014 Maidan-vallankaappaukseen, joka kaatoi Ukrainan virallisesti valitun Venäjä-mielisen hallituksen, joka puolestaan perusti amerikkalaismielisen hallituksen.


        Macgregor näkee Euroopan, erityisesti Saksan, ja Venäjän välisen luonnollisen liittolaisuuden ja kehottaa Eurooppaa jopa arvioimaan uudelleen omia liittolaisuuksiaan, jotta vältettäisiin uusi maailmansota.

        Kysyttäessä tämän sotaa lietsovan Venäjän vastakkainasetteluun tähtäävän politiikan liikkeellepanevasta voimasta Ukrainan kautta, kirjan kirjoittaja neuvoo, että pitäisi katsoa "Maailman talousfoorumin jäsenten nimiä" (WEF).

        Kuten näyttää, tämä sotilasasiantuntija ja vanhempi neuvonantaja uskaltaa argumentoida valtavirran tiedotusvälineiden Venäjän ja Ukrainan konfliktia koskevan narratiivin ulkopuolella sekä sen syiden että sen kehityksen osalta.

        Eversti Macgregorin suorapuheisia ja rehellisiä haastatteluja tarvitaan kipeästi aikana, jolloin propaganda näyttää hallitsevan julkista keskustelua.

        Kuulkoon tämä ääni maailmanrauhan säilyttämisen vuoksi:

        Kuka on teidän mielestänne suurin syyllinen Ukrainan konfliktin kärjistymiseen?

        Macgregor:

        Washingtonin valtakirjasota Venäjän kanssa on seurausta huolellisesti rakennetusta suunnitelmasta sotkea Venäjä konfliktiin Ukrainan naapurinsa kanssa. Siitä hetkestä lähtien, kun presidentti Putin ilmoitti, ettei hänen hallituksensa sietäisi Naton sotilaallista läsnäoloa Venäjän kynnyksellä Ukrainassa, Washington pyrki vauhdittamaan Ukrainan kehittymistä Venäjälle vihamieliseksi alueelliseksi sotilasvallaksi. Maidanin vallankaappaus mahdollisti sen, että Washingtonin agentit Kiovassa pystyivät asettamaan hallituksen, joka tekisi yhteistyötä tämän hankkeen kanssa.

        Miten konflikti voitaisiin ratkaista rauhanomaisesti ja diplomaattisesti, mitkä olisivat konfliktin osapuolten välisen sopimuksen näkökohdat?

        Macgregor:

        Washington ja sen liittolaiset Länsi-Euroopassa laskivat pahasti väärin. He uskoivat, että Venäjän taloudellinen heikkous teki mahdottomaksi tehokkaan venäläisen sotilaallisen kampanjan Ukrainan sotilaallisen vahvuuden tuhoamiseksi. Venäjän alkuperäisessä esityksessä oletettiin, että Washington ja sen liittolaiset tunnustaisivat asian vakavuuden ja tunnustaisivat Venäjän oikeutetut turvallisuusintressit Ukrainassa.

        Kun kävi selväksi, että Washington oli päättänyt paitsi säilyttää Ukrainan strategisen sotilaallisen hallinnan myös pyrkiä tuhoamaan Venäjän täydellisesti, Moskova muutti kurssiaan. Moskova kohtelee Ukrainaa nyt sotateatterina, ei slaavilaisena veljesmaana.

        Näytätte väittävän, että Yhdysvaltojen ajama Ukrainan konfliktin kärjistäminen vahingoittaa Yhdysvaltojen suhteita Eurooppaan.

        Macgregor:

        Pakotteita määrättäessä on aina tärkeää välttää pakotteiden asettamista itselle. Venäjä ei ole eristyksissä. Itse asiassa Venäjällä on kiistaton maantieteellinen asema, ja sillä on pääsy markkinoille, tavaroihin ja palveluihin, joita Yhdysvallat ei voi estää. Näin ollen Washingtonin liittolaiset sekä amerikkalaiset ovat nyt Washingtonin ajattelemattoman ja ylimielisen rahoitus- ja talouspolitiikan uhreja.

        Sotilaallinen myynti ei edistä minkään talouden taloudellista terveyttä ja hyvinvointia. Sijoitukset sotilaalliseen voimaan ovat uponneita kustannuksia. Niistä saatavalla kalustolla on vain vähän lunastusarvoa.

        — Aina kun kansallisvaltio rakentaa enemmän sotilaallista voimaa kuin sen omaan puolustukseen tarvitaan, se riistää muilta talouden aloilta pääoman, jota ne tarvitsevat kasvaakseen ja menestyäkseen.

        Pidättekö Venäjää sotilaallisena uhkana Euroopalle, vai onko Saksan ja Venäjän taloudellinen yhteistyö mielestänne hyödyllistä Euroopalle?

        Macgregor:

        Venäjä ei ollut uhka Euroopalle, kun Ukrainan sota alkoi.

        Washingtonin valtakirjasota on pakottanut Moskovan tarkastelemaan uudelleen oletuksiaan Venäjän turvallisuudesta. Tästä lähtien Venäjä ylläpitää suurempia ja vahvempia korkean tason perinteisiä joukkoja tavoitteenaan turvata itsensä tulevilta länsimaiden hyökkäyksiltä.

        Berliini on ollut suurimman osan viimeisestä 300 vuodesta Moskovan luonnollinen kumppani kaupallisessa kaupassa ja alueellisissa turvallisuusasioissa. Kaksi maailmansotaa olivat tuhoisia tapahtumia, joita ei olisi pitänyt koskaan tapahtua. Ei ole mitään syytä toistaa menneitä virheitä.

        Berliinin on nyt kohdattava se tosiasia, että Washingtonin strategiset edut ja Saksan kansakunnan strategiset edut eivät ole identtiset, ja mukautettava suhteensa Washingtoniin ja Moskovaan asianmukaisesti.

        — Jos Berliini mukauttaa ulkopolitiikkaansa tämän mukaisesti, se voi jälleen kerran palauttaa vakauden ja vaurauden Eurooppaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asia ei ole ihan niin yksinkertainen, tuolla pari mielenkiintoista videota sotaan ja sen alkamiseen liittyen.
        https://www.tampereensanomat.fi/uutiset.html?219352

        Suomalaisista laajalevikkisistä lehdistä eikä kansan rahoittamasta Ylestä ei löydy olennaisen tärkeää journalistista tietoa Suomen kansalle.

        Venäjän hyvästä kauppakumppanista tuli Venäjälle sotaisan vihamielinen. Fasismin nousu.

        Lyhyt suomennos

        Vallankaappauksen suunnittelu

        TRANSCEND MEDIA SERVICE

        Solutions-Oriented Peace Journalism

        TEKNOLOGIALEIRI

        Vallankaappauksen takana oleva verkosto oli itse asiassa aloittanut vallankaappauksen suunnittelun jo vuonna 2011. Silloin Googlen Eric Schmidt ja Jared Cohen, vielä Googlen palveluksessa, mutta jatkoi edelleen, vaikkakin epävirallisesti, USA:n ulkoministerin Hillary Clintonin päähenkilönä, jonka tehtävänä oli suunnitella "kansanliikkeitä" sekä Janukovitshin kaatamiseksi Ukrainassa että Assadin kaatamiseksi Syyriassa.

        Suunnitelman toteuttaminen alkoi 1. maaliskuuta 2013: ensimmäinen "teknologialeiri", jossa äärioikeistolaisia ukrainalaisia koulutettiin järjestämään verkossa Janukovitshin vastaisia joukkomielenosoituksia, pidettiin USA:n Kiovan suurlähetystössä kyseisenä päivänä, eli yli yhdeksän kuukautta ennen kuin Ukrainan demokraattisesti valitun presidentin syrjäyttämiseksi järjestetyt Maidan-mielenosoitukset alkoivat 20. marraskuuta 2013.


        Ukrainan demokraattisesti valitun puolueettoman hallituksen ja venäjämielisen laillisen presidentin korvaaminen helmikuussa 2014  amerikkalaismielisellä, raivokkaasti Venäjän vastaisella hallituksella oli väkivaltainen tapahtuma, joka tuotti paljon ruumiita.

        Tässä esitetään kiistattomia todisteita siitä, että kyseessä oli vallankaappaus ja että sen järjesti USA:n hallitus vieraaseen maahan — että USA:n hallitus aloitti "uuden kylmän sodan".

        — Venäjän hallitus reagoi USA:n hyökkäävään provokaatioon, jonka tavoitteena on sijoittaa ydinohjuksia Ukrainaan, alle kymmenen minuutin lentomatkan päähän Moskovasta.

        — Vuoden 1962 Kuuban ohjuskriisin aikana  USA:lla oli syytä pelätä Neuvostoliiton ydinohjuksia 103 mailin päässä Amerikan rajalta.

        — USA:n järjestämän Ukrainan vallankaappauksen jälkeen vuonna 2014 Venäjällä on syytä pelätä Naton ydinohjuksia, jotka eivät ole vain lähellä Venäjän rajaa vaan Venäjän rajalla. Se olisi katastrofaalista.

        Artikkelin tarkoituksena on kiinnittää huomiota siihen, ketkä ovat päähenkilöt, jotka ovat vastuussa maailmanlaajuisesti megavaarallisen ("kylmän sodan" sytyttävän) vallankaappauksen toteuttamisesta — ja siten maailman myöhemmän kurssin luomisesta yhä enenevässä määrin kohti globaalia ydintuhoa.

        Jos tulevaisuuden historiaa on olemassa, juuri nämä henkilöt joutuvat telakalle kärsimään tuon historian ankarimmat ja tuomitsevimmat tuomiot. Keitä nämä ihmiset sitten ovat?

        On selvää, että VICTORIA NULAND, USA:n presidentin Barack Obaman keskeinen agentti, joka valvoi vallankaappausta ainakin helmikuun 2014 aikana, jolloin se huipentui, oli ratkaisevassa asemassa paitsi Ukrainan  laillisen hallituksen laittomassa syrjäyttämisessä myös sen raivokkaasti venäläisvastaisen korvaajan valinnassa ja asettamisessa.

        Tammikuun 27. päivän 2014 puhelinkeskustelu Nulandin ja USA:n Ukrainan suurlähettilään Jeffrey Pyattin välillä oli erityisen merkittävä tapahtuma. Se ladattiin YouTubeen 4. helmikuuta 2014.

        Nuland hylkäsi tuolloin EU:n toiveen Ukrainan yhä demokraattisesta mutta vähemmän korruptoituneesta tulevasta hallituksesta, ja Nuland sanoi tunnetusti tuossa puhelussa:

        "Fuck the EU"

        ja kehotti Pyattia valitsemaan sen sijaan raivokkaasti venäläisvastaisen ja äärioikeistolaisen Arseni Jatsenjukin.

        Tämä keskeinen tapahtuma oli 24 päivää ennen kuin Ukrainan presidentti Viktor Janukovitsh syrjäytettiin 20. helmikuuta ja 30 päivää ennen kuin Ukrainan hallituksen johtoon valittu uusi henkilö, Jatsenjuk, nimitettiin virallisesti hallitsemaan nyt selvästi fasistista maata.

        Hän sai tämän virallisen nimityksen 26. helmikuuta. Se oli kuitenkin vain muodollisuus: Obaman agentti Victoria NULAND oli jo valinnut hänet 27. tammikuuta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asia ei ole ihan niin yksinkertainen, tuolla pari mielenkiintoista videota sotaan ja sen alkamiseen liittyen.
        https://www.tampereensanomat.fi/uutiset.html?219352

        Olaf Scholz ja Ursula von der Leyen:
        ERITTÄIN VAARALLINEN SOTA

        Perustuslain nojalla julkaistaan
        Suomen kansalle.

        Verkossa:

        Shocking document: How the US planned the war and energy crisis in Europe

        Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa


        URSULA VON DER LEYEN

        Saksalainen EU-komission puheenjohtaja:

        "MAHDOLLISIMMAN VOIMAKKAAT VASTATOIMET"

        Saksalle ja koko Euroopalle tärkeän aktiivisen energiainfrastruktuurin tarkoituksellista häirintää ei voida hyväksyä. Se johtaa "mahdollisimman voimakkaisiin vastatoimiin", hän varoitti ja kehotti tutkimaan ja selvittämään täysin Nord Streamin räjäytyksen "tapahtumat ja syyt".

        LIITTOKANSLERI OLAF SCHOLZ

        Saksan liittokansleri pyrkii irrottautumaan USA:n Ukrainan proxy-sodan rikollisesta juonesta, ja joutua taloudellisesti riipuvaiseksi USA:sta, joka tuhoaa Saksan ja Euroopan. Vaarana sodan eskaloituminen.

        Scholz:

        "Erittäin vaarallinen sota": Scholz sanoi, miksi hän ei halua antaa panssarivaunuja Ukrainalle.


        Haitat USA:n järjestämästä Ukrainan proxy-sodasta, asetetuista talouspakotteista ja Itämerellä Nord Streamiin kohdistuneesta sotatoimesta koituu ennennäkemättömän suuri kriisi maailman energiahintoihin:

        Erityisesti Saksan ja EU-alueen, Euroopan energiaturvallisuuden järjestelmälle, kun sähkön ja kaasun hinta on noussut räjähdysmäisesti. Saksan yritysten kannattavuus on joutunut kriisiin. Dominoefektinä näkyy muissakin EU-maissa, mistä kärsii myös Suomen julkinen talous, USA:n Ukrainaan ja Itämerelle provosoiman proxy-sodan ja energiasodan seurauksena.

        Kaikki tämä viittaa siihen, että Nord Stream linjastot korjataan. Sitä vaativat mielenosoittajat Saksassa.

        Vastustus kasvaa USA:ssa Bidenin valtavan suureen 100 miljardin dollarin rahoitukseen Ukrainaan, sodan aseistamiseen.

        SAKSALAINEN BASF

        Ilman BASFiä Euroopan teollisuus ei voi toimia, ja ilman Venäjän edullista putkikaasua BASF ei voi toimia.

        Nord Stream -kaasuputken sabotaasi tarkoittaa, että Saksa ei saa maakaasua tänä talvena, ja se viittaa siihen, että kemian alan monialayritys BASF joutuu sulkemaan toimintaansa.

        Hyvin harva ymmärtää, että jos BASF lopettaa toimintansa, Euroopan teollisuus joutuu vaikeusiin.

        BASF tuottaa valtaosan teollisuuskemikaaleista, joita tarvitaan lannoitteissa, öljynjalostuksessa, ilmailu- ja avaruusteollisuudessa, autoteollisuudessa, tekstiileissä, kuluttajatuotteissa, lääkinnällisissä tarvikkeissa ja lääkkeissä, muoveissa ja hartseissa ja paljon muuta.


        IEA

        Kansainvälisen energiajärjestön (IEA) johtaja Fatih Birol sanoi syksyllä, että on "hyvin ilmeistä", kuka on Nord Stream -putkistoja vastaan tehdyn sabotaasin takana.

        IEA:n johtajan mukaan maailma on keskellä "ensimmäistä todellista globaalia energiakriisiä" ja tarvitsee venäläistä öljyä markkinoille.

        Birol: Venäjän öljyn on tultava takaisin raakaöljymarkkinoille, jotta maailman ennennäkemätön energiakriisi voidaan ratkaista. Varoitti, että viimeaikaiset toimitusleikkaukset ovat aiheuttaneet "ensimmäisen aidosti maailmanlaajuisen energiakriisin".

        Öljyntuottajamaiden ryhmä OPEC+, johon kuuluvat myös Venäjä ja Saudi-Arabia, sopi aiemmin lokakuussa vähentävänsä raakaöljyn tuotantoa 2 miljoonalla tynnyrillä päivässä marraskuusta alkaen. Tavoitteena on kerätä ylijäämää ensi vuotta varten ja ylläpitää korkeat hinnat.

        Tämä politiikka lisää maailmanlaajuisen taantuman riskiä, sillä öljyn kysyntä ylittää tarjonnan ensi vuonna, Birol sanoi Singapore Energy Week -konferenssissa.

        THE WASHINGTON POST

        Nord Stream Sabotaasin todisteet eivät viittaa Venäjään: Washington Post
        ;
        Evidence In Nord Stream Sabotage Doesn't Point To Russia: Washington Post

        Washington Post -lehden keskiviikkoaamun raportissa julkaistiin yllättävä tunnustus, Nord Stream 1 ja 2 -putkistojen sabotaasi-iskujen  kuukausia kestäneen tutkinnan jälkeen. Iskut tehtiin 26. syyskuuta.

        Washington Post aloittaa kertomalla kiihkeästä kiireestä syyttää välittömästi Moskovaa, mikä alkoi vain muutaman tunnin kuluttua massiivisista kaasuvuodoista Itämereen.

        Mutta nyt, kuukausia kestäneiden tutkimusten jälkeen, lukuisat virkamiehet sanovat yksityisesti, että Venäjä ei ehkä olekaan syyllinen Nord Stream -putkistoon kohdistuneeseen hyökkäykseen.

        The Washington Post julkaisi harvinaisen käänteentekevän syytöksen haastateltuaan kaikkiaan 23 diplomaatti- ja tiedusteluvirkamiestä yhdeksästä maasta, jotka ovat olleet perillä kansainvälisestä tutkinnasta, joka koskee sabotaasitapausta, joka on uhannut Euroopan energiantoimituksia talven tullen.

        — "Tässä vaiheessa ei ole mitään todisteita siitä, että Venäjä olisi sabotaasin takana", erästä eurooppalaista virkamiestä siteerataan.

        TODISTEITA

        1.

        Netissä:

        Nord Stream pipeline SABOTAGE clearly orchestrated by ruthless Biden regime: Nuland, Biden and Sen. Johnson all demanded “ending it permanently” by any means necessary

        2.

        Netissä:

        Whodunnit? – Facts related to the sabotage attack on the Nord Stream pipelines 

        3.

        Tutkittava lisää

        Hakusanoiksi: Liz truss it has been done


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rikos ihmisyyttä kohtaan

        Suomen presidentti ei ole vieläkään kertonut totuutta USA:n provosoimasta proxy-sodasta Eurooppaan.

        Nyt vielä tuli hönöytetyksi mukaan USA:n Euroopan rauhan rikkomiseen.


        Oregonin yliopisto, USA
        John Bellamy Foster

        The U.S. proxy war in Ukraine

        https://mronline.org/2022/04/09/the-u-s-proxy-war-in-ukraine/

        Lyhyt suomennus

        USA:n valloitushalut esiteltiin Paul Wolfowitzin helmikuussa 1992 — vain muutama kuukausi Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen — julkaisemassa USA:n geo- ja sotapoliittisen laajenemisen linjauksessa.

        Suuri imperialistinen strategia koski USA:n  etenemistä entisen Neuvostoliiton ja entisen Neuvostoliiton vaikutuspiiriin kuuluneille alueille.

        Zbigniew Brzezinski, joka oli tämän kaiken tärkein strategi, ja joka oli ollut Jimmy Carterin kansallisen turvallisuuden neuvonantaja, sanoi vuonna 1997 ilmestyneessä Grand Chessboard -kirjassaan, että Ukraina oli "geopoliittinen pivot", [USA:n politiikassa Ukraina on monella tavalla sekä Venäjää että Eurooppaa heikentävä, käänteen tekevä "pivot-maa"].

        Erityisesti, jos UKRAINA saataisiin USA-Naton jäseneksi ja länsimaiden valvontaan, heikentäisi Venäjää niin paljon, että se voitaisiin sitoa tai jopa paloitella. Nato virallisti tämän tavoitteen vuonna 2008.

        Vain muutama kuukausi sitten, marraskuussa 2021, Washingtonin Bidenin hallinnon ja Kiovan Zelenskin hallituksen välisessä uudessa strategisessa peruskirjassa sovittiin, että välitön tavoite on Ukrainan liittäminen Natoon.

        JOULUKUU 2021

        USA vuoden 2021 viimeisinä kuukausina ja vuoden 2022 alussa eteni hyvin nopeasti militarisoidakseen Ukrainan ja saavuttaakseen sen toteutuneena tosiasiana.

        On tärkeää, miten tämä todella tapahtui.

        Proxy-sota (sijaissota; valtakirjasota) alkoi vuonna 2014, kun Ukrainassa tapahtui USA:n suunnittelema Maidanin vallankaappaus, jossa demokraattisesti valittu presidentti syrjäytettiin ja ultranationalistit saivat pitkälti vallan.

        Välitön seuraus oli, että Ukraina alkoi hajota.

        KRIM oli ollut itsenäinen, autonominen valtio vuosina 1991–1995. Vuonna 1995 Ukraina repi laittomasti Krimin perustuslain ja liitti sen Krimiin vastoin sen tahtoa. Krimin kansa ei pitänyt itseään osana Ukrainaa, ja se oli suurelta osin venäjänkielistä, ja sillä oli syvät kulttuuriset siteet Venäjään.

        Kun tapahtui USA:n organisoima vallankaappaus, jossa ukrainalaiset äärinationalistit olivat vallassa, Krimin väestö halusi pois. Venäjä antoi heille mahdollisuuden kansanäänestyksellä jäädä Ukrainaan tai liittyä Venäjään. He valitsivat jälkimmäisen vaihtoehdon.

        ITÄ-UKRAINASSA pääasiassa venäläinen väestö joutui kuitenkin kiovalaisten äärinationalististen ja uusnatsien sortotoimien kohteeksi. Itä-Ukrainan venäjänkieliseen väestöön kohdistui russofobiaa ja äärimmäistä sortoa, kuten CIA:n kouluttaman, Azov-pataljoonaan liittyvien uusnatsien julkisessa rakennuksessa räjäyttämät 40 ihmistä, mikä on surullisen kuuluisa tapaus.

        Alun perin oli useita irtautuneita tasavaltoja. Donbassin alueella säilyi kaksi, joissa venäjänkielinen väestö oli hallitsevassa asemassa: Luhanskin ja Donetskin tasavallat.

        Näin Ukrainaan syntyi sisällissota lännessä sijaitsevan Kiovan ja idässä sijaitsevan Donbassin välillä. Se oli kuitenkin myös valtakirjasota, jossa USA/NATO tuki Kiovaa ja Venäjä Donbassia.

        Sisällissota alkoi heti 2014 vallankaappauksen jälkeen, kun venäjän kieli käytännössä kiellettiin, niin että henkilöitä voitiin sakottaa siitä, että he puhuivat kaupassa venäjää. Kyseessä oli hyökkäys venäjän kieltä ja kulttuuria vastaan ja Ukrainan itäosien väestön väkivaltainen tukahduttaminen.

        Sisällissodassa menehtyi aluksi noin 14 000 ihmistä. Ja nämä uhrit olivat maan itäosassa, ja noin 2,5 miljoonaa pakolaista virtasi Venäjälle.

        Vuosina 2014 ja 2015 tehdyt Minskin sopimukset johtivat tulitaukoon Ranskan ja Saksan välityksellä ja YK:n turvallisuusneuvoston tuella. Näissä sopimuksissa Luhanskin ja Donetskin tasavallat saivat autonomisen aseman Ukrainan sisällä. Kiova [USA ja USA:n proxy-sodan EU-/Nato-liittolaiset.] kuitenkin rikkoi Minskin sopimuksia yhä uudelleen ja uudelleen ja jatkoi hyökkäyksiä Donbassin irtautuneita tasavaltoja vastaan.

        Alun perin oli useita irtautuneita tasavaltoja. Donbassin alueella säilyi kaksi, joissa venäjänkielinen väestö oli hallitsevassa asemassa: Luhanskin ja Donetskin tasavallat.

        Näin Ukrainaan syntyi sisällissota lännessä sijaitsevan Kiovan ja idässä sijaitsevan Donbassin välillä. Se oli kuitenkin myös valtakirjasota, jossa USA/NATO tuki Kiovaa ja Venäjä Donbassia.

        Venäläiset olivat huolissaan erityisesti ydinohjuksista, koska Nato on ydinaseliittouma, ja jos Ukraina liittyisi Natoon ja Ukrainaan sijoitettaisiin ohjuksia, ydinisku voisi tapahtua ennen kuin Kreml ehtisi reagoida.

        Tuloksena on USA:n/NATOn ja Venäjän välinen sijaissota, jota käydään Ukrainassa ja joka kehittyy itse Ukrainassa käytävästä sisällissodasta, joka sai alkunsa USA:n järjestämästä vallankaappauksesta.

        Mielenosoitukset — USA:n proxy-sota

        Nya Dagbladet 13.9.2022 ensimmäisenä sanomalehtenä Euroopassa julkaisi USA:sta vuodetun salaisen asiakirjan.

        Miksi Suomen media ei seuraa esimerkkiä, vaikka varmasti tietävät kaiken !

        Verkossa: Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa

        Järkyttävä asiakirja: miten USA suunnitteli sodan ja Euroopan energiakriisin

        USA suunnitelmastaan: Saksan ja Venäjän väliset vahingot ovat niin suuret, että maiden on mahdotonta palauttaa normaalit suhteet myöhemmin.

        — [Liittokansleri Olaf Scholzin lausunnot viittaavat siihen, että näin ei tule tapahtumaan]

        USA: Päätavoitteena on jakaa Eurooppa — erityisesti Saksa ja Venäjä — ja tuhota Euroopan talous saamalla politiikan hyödylliset idiootit pysäyttämään Venäjän energiatoimitukset mantereelle.

        "Ainoa mahdollinen tapa varmistaa, että Saksa kieltäytyy Venäjän energiatoimituksista, on molempien osapuolten osallistuminen Ukrainan sotilaalliseen konfliktiin". [myös TP Niinistö ja Ruotsin PM Andersson höynäytetty mukaan joulukuussa 2021]

        Sabotaasiin viittaa

        USA, [JOE BIDEN]: "Venäjän energiatoimitusten vähenemisellä — parhaassa tapauksessa täydellisellä katkaisulla — olisi katastrofaaliset seuraukset Saksan teollisuudelle. Puutetta pahentaa entisestään tarve käyttää merkittäviä määriä venäläistä kaasua, jotta koteja ja julkisia rakennuksia voidaan lämmittää talvella. Teollisuuden seisokit aiheuttavat puutteita valmistuksen komponenteista ja varaosista, logistiikkaketjujen romahtamisen ja ennemmin tai myöhemmin dominovaikutuksen".

        BIDEN: "Ainoastaan EU:n ja Naton sitoumuksiin sitoutuneet eurooppalaiset maat voivat tarjota meille tämän ilman merkittäviä sotilaallisia ja poliittisia kustannuksia meille".


        BANDEROLLEISSA LUKI

        "Olemme kaikki samassa veneessä.
        Ilman venäläistä kaasua taloutemme on kuollut!"

        "Lopettakaa sota, lopettakaa pakotteet"

        "Saksan ei pidä osallistua asetoimituksin Ukrainan sotaan"

        "Pysäyttökää hintaräjähdys"

        "Korjatkaa ja avatkaa Nord Stream nyt"

        Mielenosoituksia ympäri Saksaa jo maaliskuusta 2022 alkaen. Syksyn aikana ennen ja jälkeen Nord Streamin sabotaasin. EU:n lehdistö on sensuroinut perustuslaillista perusoikeutta käyttäneiden mielenosoittajien vaatimukset.

        Tšekin pääkaupungissa Prahassa ovat mielenosoittajat vaatineet pääministerin ja hallituksen eroa.

        — Elinkustannusten nousu ja energiapula ovat johtaneet viranomaisten vihaan, ja kansalaiset syyttävät EU:n Venäjän-pakotteita omasta taloudellisesta ahdingostaan. [Yhdenmukaisesti verkossa: Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa]

        Mielenosoittajien suurimmat huolenaiheet ovat kohoavat energiakustannukset

        — Ukrainan sota, johon Saksan ei pidä heidän mielestään osallistua asetoimituksin.

        — He kehottavat hallitusta korjaamaan ja avaamaan uudelleen Venäjälle johtavan Nord Stream 2 -kaasuputken

        — Inflaatio, joka on korkeimmillaan 70 vuoteen.

        Verkossa:

        1.
        Angry winter’: Germany’s Monday night protests unite far-right and left

        Mielenosoittajat pitelevät kylttiä, jossa lukee "Venäjän vastaiset pakotteet ovat kuolinisku Saksalle ja sen taloudelle".

        Mielenosoittajien hallitukselle esittämiin vaatimuksiin kuuluu muun muassa Venäjän vastaisista pakotteista luopuminen, jotta Venäjä saadaan suostuteltua jatkamaan edullisia kaasuvirtojaan EU-maihin [ml. Suomi].

        Mies pitää kädessään kylttiä, jossa lukee "Ami [amerikkalainen] mene kotiin!". Miten NSA, CIA ja armeija pitävät meitä vallassa", kun taas toinen pitää kylttiä, jossa lukee "Pakotteet saavat riittää" maanantai-illan mielenosoituksessa Schwerinissä lokakuussa.

        Myös asenne mielenosoittajia kohtaan on muuttunut. Aikaisemmin heidän vaatimuksensa tulkittiin usein törkeiksi tai parhaimmillaankin asiattomiksi, mutta sympatia heitä kohtaan on lisääntymässä. Yleisradioyhtiö MDR:n hiljattain tekemässä kyselyssä 80 prosenttia vastaajista sanoi ymmärtävänsä, miksi ihmiset tunsivat itsensä pakotetuiksi lähtemään kaduille.

        Viime kuukausina asialistalla on ollut elinkustannuskriisi, ja hintojen nousu on iskenyt suhteettoman kovaa itäsaksalaisiin, koska heillä on matalammat palkat, pienemmät eläkkeet ja vähemmän pitkäaikaista varallisuutta — olipa kyse sitten omaisuudesta, perinnöstä tai sijoituksista — kuin Länsi-Saksan asukkailla.

        Johann Schroder kysyy: "Olenko radikaali, jos päätän osallistua mielenosoitukseen, koska pelkään, etten pysty ruokkimaan itseäni tai lämmittämään kotiani

        — ja lisäksi ... en luota siihen, että valtaapitävät ratkaisevat tämän ongelman lähiaikoina

        — tai että se estää sodan leviämisen Saksaan?"


        2.
        Tens Of Thousands March Against Rising Energy Costs, Inflation Across Germany

        Noin 24 000 saksalaista lähti lauantaina 22.10.2022 kaduille protestoimaan korkeita elinkustannuksia ja energian hinnannousua vastaan.

        "Olemme kaikki samassa veneessä. Ilman venäläistä kaasua taloutemme on kuollut!"

        Protestit Berliinissä, Düsseldorfissa, Hannoverissa, Stuttgartissa, Dresdenissä ja Frankfurt-am-Mainissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olaf Scholz ja Ursula von der Leyen:
        ERITTÄIN VAARALLINEN SOTA

        Perustuslain nojalla julkaistaan
        Suomen kansalle.

        Verkossa:

        Shocking document: How the US planned the war and energy crisis in Europe

        Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa


        URSULA VON DER LEYEN

        Saksalainen EU-komission puheenjohtaja:

        "MAHDOLLISIMMAN VOIMAKKAAT VASTATOIMET"

        Saksalle ja koko Euroopalle tärkeän aktiivisen energiainfrastruktuurin tarkoituksellista häirintää ei voida hyväksyä. Se johtaa "mahdollisimman voimakkaisiin vastatoimiin", hän varoitti ja kehotti tutkimaan ja selvittämään täysin Nord Streamin räjäytyksen "tapahtumat ja syyt".

        LIITTOKANSLERI OLAF SCHOLZ

        Saksan liittokansleri pyrkii irrottautumaan USA:n Ukrainan proxy-sodan rikollisesta juonesta, ja joutua taloudellisesti riipuvaiseksi USA:sta, joka tuhoaa Saksan ja Euroopan. Vaarana sodan eskaloituminen.

        Scholz:

        "Erittäin vaarallinen sota": Scholz sanoi, miksi hän ei halua antaa panssarivaunuja Ukrainalle.


        Haitat USA:n järjestämästä Ukrainan proxy-sodasta, asetetuista talouspakotteista ja Itämerellä Nord Streamiin kohdistuneesta sotatoimesta koituu ennennäkemättömän suuri kriisi maailman energiahintoihin:

        Erityisesti Saksan ja EU-alueen, Euroopan energiaturvallisuuden järjestelmälle, kun sähkön ja kaasun hinta on noussut räjähdysmäisesti. Saksan yritysten kannattavuus on joutunut kriisiin. Dominoefektinä näkyy muissakin EU-maissa, mistä kärsii myös Suomen julkinen talous, USA:n Ukrainaan ja Itämerelle provosoiman proxy-sodan ja energiasodan seurauksena.

        Kaikki tämä viittaa siihen, että Nord Stream linjastot korjataan. Sitä vaativat mielenosoittajat Saksassa.

        Vastustus kasvaa USA:ssa Bidenin valtavan suureen 100 miljardin dollarin rahoitukseen Ukrainaan, sodan aseistamiseen.

        SAKSALAINEN BASF

        Ilman BASFiä Euroopan teollisuus ei voi toimia, ja ilman Venäjän edullista putkikaasua BASF ei voi toimia.

        Nord Stream -kaasuputken sabotaasi tarkoittaa, että Saksa ei saa maakaasua tänä talvena, ja se viittaa siihen, että kemian alan monialayritys BASF joutuu sulkemaan toimintaansa.

        Hyvin harva ymmärtää, että jos BASF lopettaa toimintansa, Euroopan teollisuus joutuu vaikeusiin.

        BASF tuottaa valtaosan teollisuuskemikaaleista, joita tarvitaan lannoitteissa, öljynjalostuksessa, ilmailu- ja avaruusteollisuudessa, autoteollisuudessa, tekstiileissä, kuluttajatuotteissa, lääkinnällisissä tarvikkeissa ja lääkkeissä, muoveissa ja hartseissa ja paljon muuta.


        IEA

        Kansainvälisen energiajärjestön (IEA) johtaja Fatih Birol sanoi syksyllä, että on "hyvin ilmeistä", kuka on Nord Stream -putkistoja vastaan tehdyn sabotaasin takana.

        IEA:n johtajan mukaan maailma on keskellä "ensimmäistä todellista globaalia energiakriisiä" ja tarvitsee venäläistä öljyä markkinoille.

        Birol: Venäjän öljyn on tultava takaisin raakaöljymarkkinoille, jotta maailman ennennäkemätön energiakriisi voidaan ratkaista. Varoitti, että viimeaikaiset toimitusleikkaukset ovat aiheuttaneet "ensimmäisen aidosti maailmanlaajuisen energiakriisin".

        Öljyntuottajamaiden ryhmä OPEC , johon kuuluvat myös Venäjä ja Saudi-Arabia, sopi aiemmin lokakuussa vähentävänsä raakaöljyn tuotantoa 2 miljoonalla tynnyrillä päivässä marraskuusta alkaen. Tavoitteena on kerätä ylijäämää ensi vuotta varten ja ylläpitää korkeat hinnat.

        Tämä politiikka lisää maailmanlaajuisen taantuman riskiä, sillä öljyn kysyntä ylittää tarjonnan ensi vuonna, Birol sanoi Singapore Energy Week -konferenssissa.

        THE WASHINGTON POST

        Nord Stream Sabotaasin todisteet eivät viittaa Venäjään: Washington Post
        ;
        Evidence In Nord Stream Sabotage Doesn't Point To Russia: Washington Post

        Washington Post -lehden keskiviikkoaamun raportissa julkaistiin yllättävä tunnustus, Nord Stream 1 ja 2 -putkistojen sabotaasi-iskujen  kuukausia kestäneen tutkinnan jälkeen. Iskut tehtiin 26. syyskuuta.

        Washington Post aloittaa kertomalla kiihkeästä kiireestä syyttää välittömästi Moskovaa, mikä alkoi vain muutaman tunnin kuluttua massiivisista kaasuvuodoista Itämereen.

        Mutta nyt, kuukausia kestäneiden tutkimusten jälkeen, lukuisat virkamiehet sanovat yksityisesti, että Venäjä ei ehkä olekaan syyllinen Nord Stream -putkistoon kohdistuneeseen hyökkäykseen.

        The Washington Post julkaisi harvinaisen käänteentekevän syytöksen haastateltuaan kaikkiaan 23 diplomaatti- ja tiedusteluvirkamiestä yhdeksästä maasta, jotka ovat olleet perillä kansainvälisestä tutkinnasta, joka koskee sabotaasitapausta, joka on uhannut Euroopan energiantoimituksia talven tullen.

        — "Tässä vaiheessa ei ole mitään todisteita siitä, että Venäjä olisi sabotaasin takana", erästä eurooppalaista virkamiestä siteerataan.

        TODISTEITA

        1.

        Netissä:

        Nord Stream pipeline SABOTAGE clearly orchestrated by ruthless Biden regime: Nuland, Biden and Sen. Johnson all demanded “ending it permanently” by any means necessary

        2.

        Netissä:

        Whodunnit? – Facts related to the sabotage attack on the Nord Stream pipelines 

        3.

        Tutkittava lisää

        Hakusanoiksi: Liz truss it has been done

        JÄRKYTTÄVÄ ASIAKIRJA: USA:n RAND suunnitteli proxy-sodan Ukrainaan — maailman ja Euroopan energia- ja talouskriisin

        USA:n presidenteille työskentelevästä RAND-ajatushautomosta vuodetussa salaisessa asiakirjassa näkyy kaikki se, mikä on jo käytännössä totetunut USA/NATON Ukrainan proxy-sodan seurauksena.

        ENERGIASOTA ITÄMERELLÄ:
        Sotatoimena Nord Stream AG:n linjastojen räjäytys.

        Kokonaisuuteen löytyy dokumentteihin perustuva näyttö tapahtuneesta, joka on täysin yhteensopiva sen kanssa, mitä vuodetussa asiakirjassa on esitetty tapahtuvaksi.

        Myös näyttö Bidenin salaisesta suunnitelmasta höynäyttää TP Niinistö ja Ruotsi hakemaan Nato-jäsenyyttä. Osallistumaan USA:n proxy-sotaan asetoimituksin Ukrainassa; asettamaan talouspakotteita Venäjälle; osallistuminen BALTOPS 2022 merisotaharjoitukseen.


        Nord Stream sabotaasi valmisteltiin peitetarinana BALTOPS 2022 merisotaharjoitus. Räjäytys juuri ennen talven tuloa 26.9.2022. Saksan teollisuus joutuu kriisin kotitalouksien kaasutarpeen kasvaessa.

        USA pääsi tavoitteeseen: "hyödylliset idiootit" ei huomannut USA:n kavaluutta:

        Donald Macgregor:

        "Pakotteita määrättäessä on aina tärkeää välttää pakotteiden asettamista itselle".

        Ulos sodasta (Macgregor)

        EU-komission ja EU-maiden on muutettava suhtautumistaan USA:n käyntiin provosoimaan proxy-sotaan Ukrainassa.


        NYA DAGBLADET 13. 9. 2022

        NETISSÄ

        Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa

        Shocking document: How the US planned the war and energy crisis in Europe

        suomennos

        • Kyseessä on poikkeuksellinen sisäinen vuoto USA:n hallitukseen sidoksissa olevasta ajatushautomosta RAND Corporationista. Se tunnetaan mm. siitä, että se on ollut USA:n ulko- ja puolustuspoliittisen strategian takana kylmän sodan aikana.

        Asiakirjassa kerrotaan yksityiskohtaisesti, miten USA suunnitteli Euroopan energiakriisin.

        • Tammikuussa päivätyssä asiakirjassa tunnustetaan, että USA:n Ukrainassa harjoittama hyökkäävä ulkopolitiikka provosoi Venäjää puuttumaan sotilaallisesti Ukrainan asioihin.

        — Näin ollen on helppo panna täytäntöön pitkään valmisteltu pakotepaketti.

        • Pakotepaketin seurauksena Saksan ja EU:n talous "väistämättä romahtaa". USA riemuitsee siitä, että 9000 miljardin dollarin arvosta resursseja voi virrata Yhdysvaltoihin, ja että hyvin koulutetut nuoret eurooppalaiset joutuvat muuttamaan kotimaastaan.

        • Päätavoitte on jakaa Eurooppa — erityisesti Saksa ja Venäjä — tuhota Euroopan talous saamalla politiikan "hyödylliset idiootit" katkaisemaan Venäjän edullisen energian toimitukset [ml. Suomi].

        Euroopan ensimmäisenä sanomalehtenä ruotsalainen Nya Dagbladet julkaisee USA:n salaiset suunnitelmat Euroopan talouden murskaamiseksi, Ukrainan proxy-sodan osapuolten asettamien pakotteiden avulla, mikä aiheuttaa energia- ja talouskriisin.

        RAND-ajatushautomolla on 1850 työntekijää ja 350 miljoonan dollarin budjetti, ja sen virallisena tavoitteena on "parantaa politiikkaa ja päätöksentekoa tutkimuksen ja analyysin avulla". Se liittyy pääasiassa USA:n puolustusministeriöön. Tunnettu siitä, että se on vaikuttanut sotilaallisen ja muun strategian kehittämiseen kylmän sodan aikana.

        RANDin asiakirjassa, jonka otsikko on "Weaken Germany, Strengthen the United States" (Saksan heikentäminen, USA:n vahvistaminen), sanotaan, että on "kiireellisesti tarpeen" tuoda ulkopuolisia varoja USA:n talouden tukemiseen yleensä, "erityisesti pankkijärjestelmään".

        — RANDin mukaan suurin este tälle on Saksan kasvava itsenäisyys: Brexit [Iso-Britannian ero EU:sta] on antanut Saksalle suuremman itsenäisyyden ja vaikeuttanut USA:n mahdollisuuksia vaikuttaa Euroopan hallitusten päätöksiin:

        — "Toteutuessaan se tekisi Euroopasta paitsi taloudellisen myös poliittisen kilpailijan USA:lle".

        Tämän poliittisen uhan murskaamiseksi RAND esittää strategisen suunnitelman, jonka ensisijaisena tavoitteena on tuhota Saksan talous.

        Ainoa keino sytyttää sota: "Viedä Saksa ja EU-maat sotaan proxy-sotaan Ukrainassa".

        Kyynistä strategian keskeinen tavoite on ennen kaikkea Saksan ja Venäjän sekä Ranskan välisen yhteistyön tuhoaminen.

        "Ainoastaan EU:n ja Naton sitoumuksiin sitoutuneet eurooppalaiset maat voivat tarjota tämän kaiken ilman merkittäviä sotilaallisia ja poliittisia kustannuksia meille". [ml. Bidenin ansaan höynäyttämä TP Niinistö ja Ruotsin PM Magdalena Andersson].

        "Venäjän maakasutoimitusten lopettaminen [pakotteet ja sabotaasi] aiheuttaa järjestelmäkriisin, joka on tuhoisa Saksan taloudelle, koko EU:lle". Avainasia on maiden vetäminen sotaan.

        "Ainoa mahdollinen tapa varmistaa, että Saksa kieltäytyy Venäjän energiatoimituksista, on vetää osapuolet mukaan Ukrainan sotilaalliseen konfliktiin".

        Jatkuvat toimemme Ukrainassa johtavat väistämättä Venäjän sotilaalliseen vastaukseen. Venäjä ei selvästikään jätä Ukrainan armeijan massiivista painostusta Donbassin tasavaltoihin ilman sotilaallista reaktiota. Tämä mahdollistaa sen, että Venäjä voidaan esittää hyökkääjänä, ja sitten asettaa kokonaan jo valmisteltu pakotepaketti.

        Jatkuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        JÄRKYTTÄVÄ ASIAKIRJA: USA:n RAND suunnitteli proxy-sodan Ukrainaan — maailman ja Euroopan energia- ja talouskriisin

        USA:n presidenteille työskentelevästä RAND-ajatushautomosta vuodetussa salaisessa asiakirjassa näkyy kaikki se, mikä on jo käytännössä totetunut USA/NATON Ukrainan proxy-sodan seurauksena.

        ENERGIASOTA ITÄMERELLÄ:
        Sotatoimena Nord Stream AG:n linjastojen räjäytys.

        Kokonaisuuteen löytyy dokumentteihin perustuva näyttö tapahtuneesta, joka on täysin yhteensopiva sen kanssa, mitä vuodetussa asiakirjassa on esitetty tapahtuvaksi.

        Myös näyttö Bidenin salaisesta suunnitelmasta höynäyttää TP Niinistö ja Ruotsi hakemaan Nato-jäsenyyttä. Osallistumaan USA:n proxy-sotaan asetoimituksin Ukrainassa; asettamaan talouspakotteita Venäjälle; osallistuminen BALTOPS 2022 merisotaharjoitukseen.


        Nord Stream sabotaasi valmisteltiin peitetarinana BALTOPS 2022 merisotaharjoitus. Räjäytys juuri ennen talven tuloa 26.9.2022. Saksan teollisuus joutuu kriisin kotitalouksien kaasutarpeen kasvaessa.

        USA pääsi tavoitteeseen: "hyödylliset idiootit" ei huomannut USA:n kavaluutta:

        Donald Macgregor:

        "Pakotteita määrättäessä on aina tärkeää välttää pakotteiden asettamista itselle".

        Ulos sodasta (Macgregor)

        EU-komission ja EU-maiden on muutettava suhtautumistaan USA:n käyntiin provosoimaan proxy-sotaan Ukrainassa.


        NYA DAGBLADET 13. 9. 2022

        NETISSÄ

        Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa

        Shocking document: How the US planned the war and energy crisis in Europe

        suomennos

        • Kyseessä on poikkeuksellinen sisäinen vuoto USA:n hallitukseen sidoksissa olevasta ajatushautomosta RAND Corporationista. Se tunnetaan mm. siitä, että se on ollut USA:n ulko- ja puolustuspoliittisen strategian takana kylmän sodan aikana.

        Asiakirjassa kerrotaan yksityiskohtaisesti, miten USA suunnitteli Euroopan energiakriisin.

        • Tammikuussa päivätyssä asiakirjassa tunnustetaan, että USA:n Ukrainassa harjoittama hyökkäävä ulkopolitiikka provosoi Venäjää puuttumaan sotilaallisesti Ukrainan asioihin.

        — Näin ollen on helppo panna täytäntöön pitkään valmisteltu pakotepaketti.

        • Pakotepaketin seurauksena Saksan ja EU:n talous "väistämättä romahtaa". USA riemuitsee siitä, että 9000 miljardin dollarin arvosta resursseja voi virrata Yhdysvaltoihin, ja että hyvin koulutetut nuoret eurooppalaiset joutuvat muuttamaan kotimaastaan.

        • Päätavoitte on jakaa Eurooppa — erityisesti Saksa ja Venäjä — tuhota Euroopan talous saamalla politiikan "hyödylliset idiootit" katkaisemaan Venäjän edullisen energian toimitukset [ml. Suomi].

        Euroopan ensimmäisenä sanomalehtenä ruotsalainen Nya Dagbladet julkaisee USA:n salaiset suunnitelmat Euroopan talouden murskaamiseksi, Ukrainan proxy-sodan osapuolten asettamien pakotteiden avulla, mikä aiheuttaa energia- ja talouskriisin.

        RAND-ajatushautomolla on 1850 työntekijää ja 350 miljoonan dollarin budjetti, ja sen virallisena tavoitteena on "parantaa politiikkaa ja päätöksentekoa tutkimuksen ja analyysin avulla". Se liittyy pääasiassa USA:n puolustusministeriöön. Tunnettu siitä, että se on vaikuttanut sotilaallisen ja muun strategian kehittämiseen kylmän sodan aikana.

        RANDin asiakirjassa, jonka otsikko on "Weaken Germany, Strengthen the United States" (Saksan heikentäminen, USA:n vahvistaminen), sanotaan, että on "kiireellisesti tarpeen" tuoda ulkopuolisia varoja USA:n talouden tukemiseen yleensä, "erityisesti pankkijärjestelmään".

        — RANDin mukaan suurin este tälle on Saksan kasvava itsenäisyys: Brexit [Iso-Britannian ero EU:sta] on antanut Saksalle suuremman itsenäisyyden ja vaikeuttanut USA:n mahdollisuuksia vaikuttaa Euroopan hallitusten päätöksiin:

        — "Toteutuessaan se tekisi Euroopasta paitsi taloudellisen myös poliittisen kilpailijan USA:lle".

        Tämän poliittisen uhan murskaamiseksi RAND esittää strategisen suunnitelman, jonka ensisijaisena tavoitteena on tuhota Saksan talous.

        Ainoa keino sytyttää sota: "Viedä Saksa ja EU-maat sotaan proxy-sotaan Ukrainassa".

        Kyynistä strategian keskeinen tavoite on ennen kaikkea Saksan ja Venäjän sekä Ranskan välisen yhteistyön tuhoaminen.

        "Ainoastaan EU:n ja Naton sitoumuksiin sitoutuneet eurooppalaiset maat voivat tarjota tämän kaiken ilman merkittäviä sotilaallisia ja poliittisia kustannuksia meille". [ml. Bidenin ansaan höynäyttämä TP Niinistö ja Ruotsin PM Magdalena Andersson].

        "Venäjän maakasutoimitusten lopettaminen [pakotteet ja sabotaasi] aiheuttaa järjestelmäkriisin, joka on tuhoisa Saksan taloudelle, koko EU:lle". Avainasia on maiden vetäminen sotaan.

        "Ainoa mahdollinen tapa varmistaa, että Saksa kieltäytyy Venäjän energiatoimituksista, on vetää osapuolet mukaan Ukrainan sotilaalliseen konfliktiin".

        Jatkuvat toimemme Ukrainassa johtavat väistämättä Venäjän sotilaalliseen vastaukseen. Venäjä ei selvästikään jätä Ukrainan armeijan massiivista painostusta Donbassin tasavaltoihin ilman sotilaallista reaktiota. Tämä mahdollistaa sen, että Venäjä voidaan esittää hyökkääjänä, ja sitten asettaa kokonaan jo valmisteltu pakotepaketti.

        Jatkuu

        ... jatko ... Vihreät puolueet saavat Saksan "putoamaan ansaan".

        Erityisesti Euroopan vihreitä puolueita kuvataan helposti manipuloitaviksi, jotta ne noudattaisivat Yhdysvaltain imperialismin tahtoa.

        "Edellytyksenä sille, että Saksa joutuu tähän ansaan, on vihreiden puolueiden ja ideologioiden johtava asema Euroopassa. Saksan ympäristöliike on vahvasti dogmaattinen, ellei jopa fanaattinen liike, minkä vuoksi heidät on melko helppo saada sivuuttamaan taloudelliset argumentit", kirjoitetaan, ja esimerkkeinä tämäntyyppisistä poliitikoista mainitaan Saksan nykyinen ulkoministeri Annalena Baerbock ja ilmastoministeri Robert Habeck.

        "Henkilökohtaisten ominaisuuksien ja ammattitaidon puutteen vuoksi voidaan olettaa, että heidän on mahdotonta myöntää omia virheitään ajoissa. Näin ollen riittää, että mediassa luodaan nopeasti ja jatkuvasti mielikuva "Putinin hyökkäydsodasta" — ja että vihreistä tehdään innokkaita ja kovia pakotteiden kannattajia — "sotapuolue". Näin pakotteet voidaan ottaa käyttöön ilman esteitä."

        Baerbockin tiedetään julistaneen, että Venäjän kaasukielto pidetään voimassa myös talvella — riippumatta siitä, mitä hänen äänestäjänsä ajattelevat siitä ja mitä seurauksia siitä on Saksan väestölle.

        — "Me pysymme Ukrainan rinnalla, ja se tarkoittaa, että pakotteet pysyvät voimassa myös talvella — vaikka se onkin hyvin vaikeaa poliitikoille", hän sanoi hiljattain Prahassa pidetyssä konferenssissa.

        Kuvateksti: Yhdysvallat kuvailee vihreiden poliitikkoja Annalena Baerbockia (vasemmalla) ja Robert Habeckia (oikealla) helpoiksi manipuloitaviksi tekemään Yhdysvaltojen tavoitteen onnistumiseksi — erityisesti Saksan talouden tuhoamista.

        "Parhaimmillaan täydellinen pysäytys"

        RAND:n kirjoittajat toivovat, että Saksan ja Venäjän väliset vahingot ovat niin suuret, että maiden on mahdotonta palauttaa normaalit suhteet myöhemmin.

        "Venäjän energiatoimitusten väheneminen — parhaassa tapauksessa täydellinen katkaisu [USA:n (Britannian osallisuus?) sabotoima Nord Stream] — johtaisi katastrofaalisiin seurauksiin Saksan teollisuudelle. Energian puutetta pahentaa entisestään tarve käyttää merkittäviä määriä venäläistä kaasua kotien ja julkisten rakennusten lämmittämiseen talvella. Teollisuuden seisokit aiheuttavat puutteita valmistuksen komponenteista ja varaosista, logistiikkaketjujen romahtamisen ja ennemmin tai myöhemmin dominovaikutuksen."

        Viime kädessä Euroopan talouden täydellistä romahtamista pidetään sekä todennäköisenä että toivottavana.

        "Tämä ei ole vain murskaava isku Saksan taloudelle, vaan koko EU:n talous romahtaa väistämättä."

        Lisäksi siinä tuodaan esiin edut, joita yhdysvaltalaisille yrityksille koituu vähemmän kilpailua maailmanmarkkinoilla, logistiset edut ja pääoman ulosvirtaus Euroopasta, mikä voisi sen arvion mukaan hyödyttää Yhdysvaltojen taloutta 7000–9000 miljardin dollarin verran. Lisäksi siinä korostetaan, että monet hyvin koulutetut ja nuoret eurooppalaiset joutuvat muuttamaan Yhdysvaltoihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ... jatko ... Vihreät puolueet saavat Saksan "putoamaan ansaan".

        Erityisesti Euroopan vihreitä puolueita kuvataan helposti manipuloitaviksi, jotta ne noudattaisivat Yhdysvaltain imperialismin tahtoa.

        "Edellytyksenä sille, että Saksa joutuu tähän ansaan, on vihreiden puolueiden ja ideologioiden johtava asema Euroopassa. Saksan ympäristöliike on vahvasti dogmaattinen, ellei jopa fanaattinen liike, minkä vuoksi heidät on melko helppo saada sivuuttamaan taloudelliset argumentit", kirjoitetaan, ja esimerkkeinä tämäntyyppisistä poliitikoista mainitaan Saksan nykyinen ulkoministeri Annalena Baerbock ja ilmastoministeri Robert Habeck.

        "Henkilökohtaisten ominaisuuksien ja ammattitaidon puutteen vuoksi voidaan olettaa, että heidän on mahdotonta myöntää omia virheitään ajoissa. Näin ollen riittää, että mediassa luodaan nopeasti ja jatkuvasti mielikuva "Putinin hyökkäydsodasta" — ja että vihreistä tehdään innokkaita ja kovia pakotteiden kannattajia — "sotapuolue". Näin pakotteet voidaan ottaa käyttöön ilman esteitä."

        Baerbockin tiedetään julistaneen, että Venäjän kaasukielto pidetään voimassa myös talvella — riippumatta siitä, mitä hänen äänestäjänsä ajattelevat siitä ja mitä seurauksia siitä on Saksan väestölle.

        — "Me pysymme Ukrainan rinnalla, ja se tarkoittaa, että pakotteet pysyvät voimassa myös talvella — vaikka se onkin hyvin vaikeaa poliitikoille", hän sanoi hiljattain Prahassa pidetyssä konferenssissa.

        Kuvateksti: Yhdysvallat kuvailee vihreiden poliitikkoja Annalena Baerbockia (vasemmalla) ja Robert Habeckia (oikealla) helpoiksi manipuloitaviksi tekemään Yhdysvaltojen tavoitteen onnistumiseksi — erityisesti Saksan talouden tuhoamista.

        "Parhaimmillaan täydellinen pysäytys"

        RAND:n kirjoittajat toivovat, että Saksan ja Venäjän väliset vahingot ovat niin suuret, että maiden on mahdotonta palauttaa normaalit suhteet myöhemmin.

        "Venäjän energiatoimitusten väheneminen — parhaassa tapauksessa täydellinen katkaisu [USA:n (Britannian osallisuus?) sabotoima Nord Stream] — johtaisi katastrofaalisiin seurauksiin Saksan teollisuudelle. Energian puutetta pahentaa entisestään tarve käyttää merkittäviä määriä venäläistä kaasua kotien ja julkisten rakennusten lämmittämiseen talvella. Teollisuuden seisokit aiheuttavat puutteita valmistuksen komponenteista ja varaosista, logistiikkaketjujen romahtamisen ja ennemmin tai myöhemmin dominovaikutuksen."

        Viime kädessä Euroopan talouden täydellistä romahtamista pidetään sekä todennäköisenä että toivottavana.

        "Tämä ei ole vain murskaava isku Saksan taloudelle, vaan koko EU:n talous romahtaa väistämättä."

        Lisäksi siinä tuodaan esiin edut, joita yhdysvaltalaisille yrityksille koituu vähemmän kilpailua maailmanmarkkinoilla, logistiset edut ja pääoman ulosvirtaus Euroopasta, mikä voisi sen arvion mukaan hyödyttää Yhdysvaltojen taloutta 7000–9000 miljardin dollarin verran. Lisäksi siinä korostetaan, että monet hyvin koulutetut ja nuoret eurooppalaiset joutuvat muuttamaan Yhdysvaltoihin.

        Et kai oikeasti kuvittele että joku luki tuota ryssäsontaa :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen ja Euroopan turvallisuuden puolesta:

        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Nato-Suomi on osa presidentti Bidenin salaista suunnitelmaa

        Suomessa kansalaiset — kuten myös kansanedustajat — uskovat yleisesti, että Putinin Venäjä yllätti koko maailman aloittamalla tämän vuoden helmikuussa (24.2.2022) oikeudettoman hyökkäyksen Ukrainaan. Todellisuudessa Venäjän hyökkäys ei ollut niin suuri ”yllätys”, kuin meille suomalaisille on uskoteltu.

        Olennaisia yksityiskohtia tilanteen kehittymisestä alkoi selvitä nopeasti sen jälkeen, kun Suomi oli jättänyt hätäisesti valmistellun jäsenhakemuksen Naton pääsihteerille. Washington Post julkaisi jo viikon kuluttua artikkelin, jossa kerrottiin presidentti Bidenin hallinnon salaisesta suunnitelmasta (The secret planning that kept the White House a step ahead of Russia / Washington Post 26 May 2022),. Artikkelissa USA:n ulkoministeri Antony Blinken kertoi, kuinka presidentti Biden oli jo joulukuusta 2021 lähtien houkutellut presidentti Niinistön Natoon. ”Biden wooed Finnish President Sauli Niinisto to Nato”, oli arvio yhteydenpidosta, joka jatkui tämän vuoden alkukuukausina ja johti Suomen poliittisen johdon Nato-päätöksen taakse jo ennen huhtikuussa alkanutta asian eduskuntakäsittelyä.

        Ukrainan sodan ja meille suomalaisille markkinoidun suuren ”yllätyksen” osalta on olennaista ymmärtää presidentti Zelenskyin maaliskuussa 2021 (siis vuosi ennen Venäjän 24.2.2022 aloittamaa hyökkäystä) antama määräys (Decree of the President of Ukraine №117 / 2021), jolla käskettiin toteutettavaksi strategia Krimin miehityksen lopettamiseksi ja alueen liittämiseksi takaisin Ukrainaan. Asia on jäänyt liian vähälle huomiolle Suomessa. Kuitenkin määräys on ollut luettavissa Ukrainan presidentin hallinnon tiedotussivuilla internetissa. Myös länsimainen media on uutisoinut asiasta (Is the World Ready for World War 3 as Ukraine’s President signed a Decree to retake Crimea from Russia? / TECH STARTUPS 2 Apr 2021)

        Olisikin syytä pohtia, mikä on ollut USA:n vaikutus määräyksen №117 / 2021 taustalla? Millaisia lupauksia USA on antanut Ukrainalle vuonna 2021 ja sitä ennen? Millaista poliittista ja taloudellista tukea ja aseapua Ukraina on uskonut saavansa? — Tärkeää olisi myös ymmärtää kyseisen strategisen suunnitelman vaikutus Putinin ajatteluun ja Venäjän rikollisen hyökkäyksen aloittamiseen sekä sodan kulkuun? — Joka tapauksessa Venäjän 24.2.2022 aloittama hyökkäys ei ole ollut niin suuri ”yllätys”, kuin meille suomalaisille on haluttu uskotella.

        * * * * *

        Suomalaisen demokratian kannalta tilanne on kiusallinen sen vuoksi, että edellä esitettyjä ulkomaisia lähteitä tutkimalla sekä Suomen presidentin kanslian tiedotteita seuraamalla on pääteltävissä, että maan poliittinen johto on päätynyt Nato-jäsenyyden kannalle jo ennen asian huolellista arviointia eduskunnassa.

        Niinpä Nato-jäsenyyden hakemiseen johtanut eduskuntakäsittely on ollut ”arvoton näytelmä”, kuten oli nähtävissä jo ennen 17.5.2022 tehtyä päätöstä. Valmisteluprosessi on ollut farssi, joka näkyy hakupäätöksen perusteeksi laaditussa Valtioneuvoston selonteossa (”Selonteko Suomen liittymisestä Pohjois-Atlantin liittoon” / VNS 3/2022 vp 15.5.2022). Selonteossa luetellaan pari (2) konekirjoitusliuskaa osin näennäisiä hyötyjä Natoon liittymisen puolesta. Haitoista ei ole edes yhtä (1) sanaa. – ”Hämmästyttävä suoritus nopeasti ’natottuneelta’ hallitukselta”.

        • Toivottavasti Turkin antama jatkoaika Nato-jäsenyyden käsittelyyn on niin pitkä, että jäsenyyden karmea kääntöpuoli ehditään arvioida valmistauduttaessa ensi kevään eduskuntavaaleihin.

        Tapahtui selvä virhe, kun ennen jäsenyyshakemusta ei kiinnitetty lainkaan huomiota Naton itärajan siirtämisen kielteisiin seurauksiin. — Olennaista on ymmärtää tilanne Ukrainan sodassa:

        [Eksistentiaalinen uhka Venäjälle]

        Tilanne muuttuu Putinille edulliseksi, kun Naton itäraja siirretään Suomen jäsenyyden myötä Pietarin lähelle.

        — Se on propagandavoitto Putinille, joka on jo yli 10 vuotta väittänyt, että Nato uhkaa Venäjän olemassaoloa vyörymällä itään.

        Kun ”pyhä isänmaa” on uhattuna niin Ukrainan kuin Suomen suunnista, voidaan sotaa jälleen kutsua sodaksi eikä enää tarvitse höpistä ”erikoisoperaatioista”. Venäjän duuma myöntää Putinille kaikki uhkaavassa tilanteessa tarvittavat valtuudet (lkp ydinaseen käyttö ml).

        Valitettavasti Suomen lyhytnäköinen ajattelu pitkittää Ukrainan sotaa ja lisää ukrainalaisten kärsimyksiä.

        Uusi konfliktirintama Suomen suunnassa vahingoittaa koko Euroopan turvallisuutta ja tulevaa kehitystä.

        Kenraali Vehviläinen


        Eksistentiaalinen uhka

        John J. Mearsheimer
        Chicagon yliopisto

        Ukrainan ongelmat alkoivat itse asiassa Naton Bukarestin huippukokouksessa huhtikuussa 2008, kun George W. Bushin hallinto painosti liittoumaa ilmoittamaan, että Ukrainasta ja Georgiasta "tulee jäseniä".

        - Venäjän johtajat reagoivat välittömästi närkästyneinä, luonnehtivat päätöstä Venäjälle eksistentiaaliseksi uhaksi ja vannoivat estävänsä sen.

        YDINSODAN VAARA EUROOPASSA
        — TAKTINEN YDINASE

        Oikeusvaltion valtiosääntö edellyttää rehellisyyttä valtiojohdolta — sodan ja rauhan kysymyksissä presidentti Niinistöltä.

        Nyt näin ei ole !

        Suomi on monin tavoin perustuslain vastaisessa tilassa. Suunitelma tehty jo ennen 2018 vaalia. /HS


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Pitää ymmärtää: Venäjä vihaa Natoa tosissaan.

        Kumpi puhuu totta ydinaseesta? — USA:n presidentti Biden vai Suomen Niinistö?

        Nykyinen voimapoliittinen asetelma, jossa Suomi on ollut Venäjän ajattelussa rauhallinen ja vakaa sivusuunta, muuttuu täysin.

        Presidentti Niinistö vahvisti Suomen NATO-uskon sokean pisteen — YKKÖSAAMU 1.10.2022

        TP Niinistö vahvisti haastattelussa (Ykkösaamu 1.10.2022), että Suomen NATO-uskon sokea piste on ydinase. Meillä vaietaan viikko viikolta kasvavasta uhkasta. Presidentti Niinistö käytti 40 minuuttia kestäneessä haastattelussa aikaa vajaan puoli minuuttia todetessaan ydinaseuhkasta seuraavasti:

        — ”Olen joskus sanonut, että se seikka, että puheessa vilahtaa silloin tällöin ydinase on hyvin huono asia jo sellaisenaan, koska se arkipäiväistää koko ydinaseen. Tässä ei kauheasti kannata lähteä spekuloimaan. Venäjällä luultavasti on muunkinlaista aseistusta käytettävissään".

        Haloo, päättäjät! — Uhkat ja ongelmat eivät katoa vaikenemalla ja sulkemalla silmät pahuudelta. Suomalaisen demokratian kulmakiviä ovat rehellisyys ja avoimuus vaikeissakin asioissa.

        Suomen [Niinistön] NATO-uskon sokea piste on taktinen ydinase. — Muualla läntisessä maailmassa voimakkaasti kasvavasta ydinaseuhkasta puhutaan ja kirjoitetaan lähes päivittäin. — Suomessa asiasta ollaan hiljaa.

        Monet maailman johtajista ja turvallisuusalan parhaista asiantuntijoista ovat ilmaisseet huolensa ennen kaikkea taktisen ydinaseen osalta, jonka käytön todennäköisyys lisääntyy koko ajan Ukrainan sodan pitkittyessä.

        Kasvavasta ydinaseuhkasta ovat varoittaneet muun muassa YK:n pääsihteeri Guterres, USA:n presidentti Biden, CIA:n pääjohtaja Burns, USA:n kansallisen tiedustelun päällikkö Haines, rauhannobelisti Oscar Arias ja monet muut, joiden kannanottoja ja perusteluja olen tuonut esiin aiemmin.

        NATO:n itärajan siirtäminen Suomen suunnalla Pietarin kupeeseen on suuri virhe. — Putinin on entistä helpompi perustella Venäjän kansalle ja duumalle niin taktisen ydinaseen käyttö kuin muut yllättävät iskut.

        Juuri ennen Suomen eduskunnan päätöstä Nato-jäsenyyden hakemisesta CIA:n pääjohtaja William Burns varoitti ydinaseuhkasta: — ”None of us can take lightly the threat posed by a potential resort to tactical nuclear weapons or low-yield nuclear weapons.” (14 Apr 2022 in Georgia Tech) — Hieman aiemmin USA:n kansallisen tiedustelun päällikkö Avril Haines oli vahvistanut kasvaneen ydinaseuhkan senaatin puolustuskomiteassa.

        Kasvaneesta ydinaseuhkasta varoittivat kesän kuluessa mm. rauhannobelisti Oscar Arias ja Global Security Instituutin johtaja Jonathan Granoff. He katsoivat yhteisessä kirjoituksessaan (The HILL 19 July 2022), että uhka on suurempi kuin Kuuban ohjuskriisin aikaan vuonna 1962.

        Viimeisin varoittaja on USA:n apulaisulkoministerinä ja Naton apulaispääsihteerinä toiminut Rose Gottemoeller, joka totesi viime viikolla uutistoimisto AP:n haastattelussa, että USA ei reagoisi ydinaseilla Venäjän kertaluonteiseen, rajoitettuun ydiniskuun Ukrainassa. Rose Gottemoellerin sanoille antaa painoarvoa hänen poikkeuksellisen suuri asiantuntemuksensa ydinaseista. Hän johti USA:n ja Venäjän väliset viimeisimmät ydinaseiden rajoittamisneuvottelut, joiden tuloksena oli The New START Treaty.

        On todella vaarallista, että juuri nyt, jolloin mitään todellista uhkaa ei Suomeen kohdistu, teemme [despoottimainen, ymmärtämätön Niinistö tekee ! ] [USA:n presidentin Bidenin, Obaman Ukrainassa Maidanin vallankaappuksen järjestäneen agentin ja nyt Bidenin sotapolitiikasta vastaavan, Victoria Nulandin] höynäyttäminä ratkaisun, joka tukee Putinin valheellista propagandaa ja valtaoikeuksia Venäjällä. — NATO:n itärajan siirtäminen Suomen suunnalla Pietarin kupeeseen on virhe.

        • Olivatpa kansalaisten perusteet niin tai näin, TP Niinistön olisi pitänyt pysyä rauhallisena ja jaksaa viestiä kansalle, että Suomeen ei kohdistu sotilaallista uhkaa.

        • Katsoo Nato-jäsenyyden olevan sopiva kosto Putinille; tunteidensa vyöry on kanavoitunut Suomen kansaa ja Euroopan rauhaa vastaan kääntyvänä. [maanpetos; valtiopetos]

        • Suomessa valtaeliitti — valtamedia eivät halua keskustella koko ydinaseasiasta, -USA/NATOSTA koituvasta uhasta, koska pelko NATO-hurmion hiipumisesta on suuri.

        Merkittävin muutos, jonka Suomen liittyminen Natoon aiheuttaisi, on jännityksen ja sodanvaaran lisääntyminen omalla ja lähialueellamme.

        [USA:n vallankaappaus ja provosoima proxy-sota Ukrainassa]

        Parhaillaan Ukrainassa meneillään oleva Venäjän silmitön mellastaminen ei olisi lainkaan alkanut, mikäli USA olisi vuonna 2014 toiminut Ukrainalle antamiensa turvatakuiden (Security Assurances 1994) edellyttämällä tavalla.


      • Anonyymi

        Juurikin näin varmaan ja putinille ois ihan oikein että ukrainalaiset saisivat päättää hänen kohtalostaan koska hän oli on kuitenkin se joka sodan aloitti mielestäni jopa ilman pienintäkään perustetta pelko kun ei ole peruste millekkään teolle tai toimelle


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        YDINSODAN VAARA EUROOPASSA
        — TAKTINEN YDINASE

        Oikeusvaltion valtiosääntö edellyttää rehellisyyttä valtiojohdolta — sodan ja rauhan kysymyksissä presidentti Niinistöltä.

        Nyt näin ei ole !

        Suomi on monin tavoin perustuslain vastaisessa tilassa. Suunitelma tehty jo ennen 2018 vaalia. /HS


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Pitää ymmärtää: Venäjä vihaa Natoa tosissaan.

        Kumpi puhuu totta ydinaseesta? — USA:n presidentti Biden vai Suomen Niinistö?

        Nykyinen voimapoliittinen asetelma, jossa Suomi on ollut Venäjän ajattelussa rauhallinen ja vakaa sivusuunta, muuttuu täysin.

        Presidentti Niinistö vahvisti Suomen NATO-uskon sokean pisteen — YKKÖSAAMU 1.10.2022

        TP Niinistö vahvisti haastattelussa (Ykkösaamu 1.10.2022), että Suomen NATO-uskon sokea piste on ydinase. Meillä vaietaan viikko viikolta kasvavasta uhkasta. Presidentti Niinistö käytti 40 minuuttia kestäneessä haastattelussa aikaa vajaan puoli minuuttia todetessaan ydinaseuhkasta seuraavasti:

        — ”Olen joskus sanonut, että se seikka, että puheessa vilahtaa silloin tällöin ydinase on hyvin huono asia jo sellaisenaan, koska se arkipäiväistää koko ydinaseen. Tässä ei kauheasti kannata lähteä spekuloimaan. Venäjällä luultavasti on muunkinlaista aseistusta käytettävissään".

        Haloo, päättäjät! — Uhkat ja ongelmat eivät katoa vaikenemalla ja sulkemalla silmät pahuudelta. Suomalaisen demokratian kulmakiviä ovat rehellisyys ja avoimuus vaikeissakin asioissa.

        Suomen [Niinistön] NATO-uskon sokea piste on taktinen ydinase. — Muualla läntisessä maailmassa voimakkaasti kasvavasta ydinaseuhkasta puhutaan ja kirjoitetaan lähes päivittäin. — Suomessa asiasta ollaan hiljaa.

        Monet maailman johtajista ja turvallisuusalan parhaista asiantuntijoista ovat ilmaisseet huolensa ennen kaikkea taktisen ydinaseen osalta, jonka käytön todennäköisyys lisääntyy koko ajan Ukrainan sodan pitkittyessä.

        Kasvavasta ydinaseuhkasta ovat varoittaneet muun muassa YK:n pääsihteeri Guterres, USA:n presidentti Biden, CIA:n pääjohtaja Burns, USA:n kansallisen tiedustelun päällikkö Haines, rauhannobelisti Oscar Arias ja monet muut, joiden kannanottoja ja perusteluja olen tuonut esiin aiemmin.

        NATO:n itärajan siirtäminen Suomen suunnalla Pietarin kupeeseen on suuri virhe. — Putinin on entistä helpompi perustella Venäjän kansalle ja duumalle niin taktisen ydinaseen käyttö kuin muut yllättävät iskut.

        Juuri ennen Suomen eduskunnan päätöstä Nato-jäsenyyden hakemisesta CIA:n pääjohtaja William Burns varoitti ydinaseuhkasta: — ”None of us can take lightly the threat posed by a potential resort to tactical nuclear weapons or low-yield nuclear weapons.” (14 Apr 2022 in Georgia Tech) — Hieman aiemmin USA:n kansallisen tiedustelun päällikkö Avril Haines oli vahvistanut kasvaneen ydinaseuhkan senaatin puolustuskomiteassa.

        Kasvaneesta ydinaseuhkasta varoittivat kesän kuluessa mm. rauhannobelisti Oscar Arias ja Global Security Instituutin johtaja Jonathan Granoff. He katsoivat yhteisessä kirjoituksessaan (The HILL 19 July 2022), että uhka on suurempi kuin Kuuban ohjuskriisin aikaan vuonna 1962.

        Viimeisin varoittaja on USA:n apulaisulkoministerinä ja Naton apulaispääsihteerinä toiminut Rose Gottemoeller, joka totesi viime viikolla uutistoimisto AP:n haastattelussa, että USA ei reagoisi ydinaseilla Venäjän kertaluonteiseen, rajoitettuun ydiniskuun Ukrainassa. Rose Gottemoellerin sanoille antaa painoarvoa hänen poikkeuksellisen suuri asiantuntemuksensa ydinaseista. Hän johti USA:n ja Venäjän väliset viimeisimmät ydinaseiden rajoittamisneuvottelut, joiden tuloksena oli The New START Treaty.

        On todella vaarallista, että juuri nyt, jolloin mitään todellista uhkaa ei Suomeen kohdistu, teemme [despoottimainen, ymmärtämätön Niinistö tekee ! ] [USA:n presidentin Bidenin, Obaman Ukrainassa Maidanin vallankaappuksen järjestäneen agentin ja nyt Bidenin sotapolitiikasta vastaavan, Victoria Nulandin] höynäyttäminä ratkaisun, joka tukee Putinin valheellista propagandaa ja valtaoikeuksia Venäjällä. — NATO:n itärajan siirtäminen Suomen suunnalla Pietarin kupeeseen on virhe.

        • Olivatpa kansalaisten perusteet niin tai näin, TP Niinistön olisi pitänyt pysyä rauhallisena ja jaksaa viestiä kansalle, että Suomeen ei kohdistu sotilaallista uhkaa.

        • Katsoo Nato-jäsenyyden olevan sopiva kosto Putinille; tunteidensa vyöry on kanavoitunut Suomen kansaa ja Euroopan rauhaa vastaan kääntyvänä. [maanpetos; valtiopetos]

        • Suomessa valtaeliitti — valtamedia eivät halua keskustella koko ydinaseasiasta, -USA/NATOSTA koituvasta uhasta, koska pelko NATO-hurmion hiipumisesta on suuri.

        Merkittävin muutos, jonka Suomen liittyminen Natoon aiheuttaisi, on jännityksen ja sodanvaaran lisääntyminen omalla ja lähialueellamme.

        [USA:n vallankaappaus ja provosoima proxy-sota Ukrainassa]

        Parhaillaan Ukrainassa meneillään oleva Venäjän silmitön mellastaminen ei olisi lainkaan alkanut, mikäli USA olisi vuonna 2014 toiminut Ukrainalle antamiensa turvatakuiden (Security Assurances 1994) edellyttämällä tavalla.

        USA:n JA NATON UHO JA TUHO

        Rehellinen Türkiye ja Hungary ymmärtävät oikein USA-NATON vaarallisuuden.

        Venäjän turvalisuushuolia, rauhanliikettä, strategian asiantuntijoita ei kuunneltu, kun Ukrainaa ja Suomea vietiin petoksella jäseniksi.


        Eversti evp Donald Macgregor

        HAKU: The Ukraine war is far more dangerous than past US-orchestrated conflicts: Douglas MacGregor
        ;
        Ukrainan sota paljon vaarallisempi kuin aiemmat USA:n johtamat konfliktit: Douglas MacGregor

        Lyhyt ote suomeksi

        Washington ja sen Nato-liittolaiset [Niinistö] kannattavat täysimittaista sotaa Venäjää vastaan, Venäjän federaation tuhoamista ja hajottamista sekä miljoonien ihmisten elämän tuhoamista Venäjällä ja Ukrainassa.

        Siihen asti kunnes Washington päätti kohdata Moskovan Ukrainassa eksistentiaalisena sotilaallisena uhkana, USA rajoitti sotilaallisen voiman käytön konflikteihin, jotka amerikkalaisilla oli varaa hävitä, eli sotiin heikkoja vastustajia vastaan kehitysmaissa Saigonista Bagdadiin, jotka eivät muodostaneet eksistentiaalista uhkaa USA:n joukoille tai USA:n alueelle.

        • Tämä kerta – sijaissota Venäjän kanssa – on erilainen.


        Vastoin alkuvaiheen toiveita ja odotuksia Venäjä ei romahtanut sisäisesti eikä antautunut lännen kollektiivisten länsimaiden vaatimuksille vaihtaa Moskovan hallintoa. Washington aliarvioi Venäjän yhteiskunnallisen yhteenkuuluvuuden, sen piilevän sotilaallisen potentiaalin ja sen suhteellisen koskemattomuuden länsimaiden talouspakotteille.

        Tämän seurauksena Washingtonin valtakirjasota Venäjää vastaan on epäonnistumassa. USA:n puolustusministeri Lloyd Austin oli epätavallisen suorasukainen Ukrainan tilanteesta, kun hän kertoi liittolaisille Saksassa Ramsteinin lentotukikohdassa 20. tammikuuta:

        — "Meillä on tässä tilaisuusikkuna tästä hetkestä kevääseen", ja myönsi: "Se ei ole pitkä aika".

        Aleksei Arestovitš, presidentti Zelenskin äskettäin erotettu neuvonantaja ja epävirallinen "Spinmeister", oli suorempi. Hän ilmaisi omat epäilyksensä siitä, että Ukraina voisi voittaa sodan Venäjän kanssa, ja hän kyseenalaistaa nyt, selviääkö Ukraina edes sodasta. Ukrainan tappiot – ainakin 150 000 kuollutta, joista 35 000 on kadonnut ja oletettavasti kuollut – ovat heikentäneet kohtalokkaasti Ukrainan joukkoja, mikä on johtanut Ukrainan hauraaseen puolustusasemaan, joka todennäköisesti murtuu hyökkäävien venäläisjoukkojen murskaavaan painoon lähiviikkoina.

        Ukrainan materiaalitappiot ovat yhtä vakavia. Niihin kuuluu tuhansia panssarivaunuja ja panssaroituja jalkaväen taisteluajoneuvoja, tykistöjärjestelmiä, ilmapuolustusalustoja ja kaiken kaliiperin aseita. Näihin lukemiin sisältyy seitsemän vuoden Javelin-ohjusten tuotantoa vastaava määrä. Tilanteessa, jossa venäläiset tykistöjärjestelmät voivat ampua lähes 60 000 erilaista laukausta – raketteja, ohjuksia, lennokkeja ja kovakuorisia ammuksia – päivässä, Ukrainan joukkojen on vaikea vastata näihin venäläisten salvosarjoihin 6 000 laukauksella päivässä. Uudet alustat ja ampumatarvikepaketit Ukrainalle voivat rikastuttaa Washingtonin yhteisöä, mutta ne eivät voi muuttaa näitä olosuhteita.

        Washingtonin turhautuminen siihen, että länsimaat eivät ole onnistuneet pysäyttämään Ukrainan tappiota, on odotetusti kasvamassa. Itse asiassa turhautuminen on nopeasti vaihtumassa epätoivoon.

        Michael Rubin, entinen Bushin nimitetty ja Amerikan Lähi-idän ja Afganistanin pysyvien konfliktien innokas kannattaja, purki turhautumistaan vuonna 1945 ilmestyneessä artikkelissa, jossa hän väitti, että "jos maailma sallii Venäjän pysyä yhtenäisvaltiona ja jos se sallii putinismin säilyä hengissä Putinin rinnalla, Ukrainan pitäisi saada ylläpitää omaa ydinpelotettaan riippumatta siitä, liittyykö se Natoon vai ei".

        Päällisin puolin ehdotus on holtiton, mutta lausunto kuvastaa tarkasti Washingtonin piireissä vallitsevaa ahdistusta siitä, että Ukrainan tappio on väistämätön.


        Naton jäsenet eivät ole koskaan olleet vahvasti yhtenäisiä Washingtonin ristiretken takana, jonka tavoitteena on Venäjän kohtalokas heikentäminen. Unkarin ja Kroatian hallitukset vain tunnustavat, että laajempi eurooppalainen yleisö vastustaa sotaa Venäjän kanssa ja ettei se tue Washingtonin halua lykätä Ukrainan ennakoitavissa olevaa tappiota.


        Vaikka Berliini suhtautuukin myötämielisesti Ukrainan kansaan, se ei kannattanut Ukrainan puolesta käytävää täysimittaista sotaa Venäjää vastaan. Nyt saksalaiset ovat myös huolissaan Saksan asevoimien katastrofaalisesta tilasta.

        Naton sotilaskomitean entinen puheenjohtaja, Saksan ilmavoimien eläkkeellä oleva kenraali Harald Kujat arvosteli ankarasti Berliiniä siitä, että se sallii Washingtonin raahata Saksan konfliktiin Venäjän kanssa. Ja totesi, että Saksan poliittiset johtajat ovat useiden vuosikymmenten ajan aktiivisesti riisuneet Saksan aseista ja siten riistäneet Berliiniltä auktoriteetin tai uskottavuuden Euroopassa. Vaikka Saksan hallitus ja tiedotusvälineet tukahduttivatkin aktiivisesti hänen kommenttinsa, ne herättävät voimakasta vastakaikua saksalaisissa äänestäjissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielenosoitukset — USA:n proxy-sota

        Nya Dagbladet 13.9.2022 ensimmäisenä sanomalehtenä Euroopassa julkaisi USA:sta vuodetun salaisen asiakirjan.

        Miksi Suomen media ei seuraa esimerkkiä, vaikka varmasti tietävät kaiken !

        Verkossa: Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa

        Järkyttävä asiakirja: miten USA suunnitteli sodan ja Euroopan energiakriisin

        USA suunnitelmastaan: Saksan ja Venäjän väliset vahingot ovat niin suuret, että maiden on mahdotonta palauttaa normaalit suhteet myöhemmin.

        — [Liittokansleri Olaf Scholzin lausunnot viittaavat siihen, että näin ei tule tapahtumaan]

        USA: Päätavoitteena on jakaa Eurooppa — erityisesti Saksa ja Venäjä — ja tuhota Euroopan talous saamalla politiikan hyödylliset idiootit pysäyttämään Venäjän energiatoimitukset mantereelle.

        "Ainoa mahdollinen tapa varmistaa, että Saksa kieltäytyy Venäjän energiatoimituksista, on molempien osapuolten osallistuminen Ukrainan sotilaalliseen konfliktiin". [myös TP Niinistö ja Ruotsin PM Andersson höynäytetty mukaan joulukuussa 2021]

        Sabotaasiin viittaa

        USA, [JOE BIDEN]: "Venäjän energiatoimitusten vähenemisellä — parhaassa tapauksessa täydellisellä katkaisulla — olisi katastrofaaliset seuraukset Saksan teollisuudelle. Puutetta pahentaa entisestään tarve käyttää merkittäviä määriä venäläistä kaasua, jotta koteja ja julkisia rakennuksia voidaan lämmittää talvella. Teollisuuden seisokit aiheuttavat puutteita valmistuksen komponenteista ja varaosista, logistiikkaketjujen romahtamisen ja ennemmin tai myöhemmin dominovaikutuksen".

        BIDEN: "Ainoastaan EU:n ja Naton sitoumuksiin sitoutuneet eurooppalaiset maat voivat tarjota meille tämän ilman merkittäviä sotilaallisia ja poliittisia kustannuksia meille".


        BANDEROLLEISSA LUKI

        "Olemme kaikki samassa veneessä.
        Ilman venäläistä kaasua taloutemme on kuollut!"

        "Lopettakaa sota, lopettakaa pakotteet"

        "Saksan ei pidä osallistua asetoimituksin Ukrainan sotaan"

        "Pysäyttökää hintaräjähdys"

        "Korjatkaa ja avatkaa Nord Stream nyt"

        Mielenosoituksia ympäri Saksaa jo maaliskuusta 2022 alkaen. Syksyn aikana ennen ja jälkeen Nord Streamin sabotaasin. EU:n lehdistö on sensuroinut perustuslaillista perusoikeutta käyttäneiden mielenosoittajien vaatimukset.

        Tšekin pääkaupungissa Prahassa ovat mielenosoittajat vaatineet pääministerin ja hallituksen eroa.

        — Elinkustannusten nousu ja energiapula ovat johtaneet viranomaisten vihaan, ja kansalaiset syyttävät EU:n Venäjän-pakotteita omasta taloudellisesta ahdingostaan. [Yhdenmukaisesti verkossa: Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa]

        Mielenosoittajien suurimmat huolenaiheet ovat kohoavat energiakustannukset

        — Ukrainan sota, johon Saksan ei pidä heidän mielestään osallistua asetoimituksin.

        — He kehottavat hallitusta korjaamaan ja avaamaan uudelleen Venäjälle johtavan Nord Stream 2 -kaasuputken

        — Inflaatio, joka on korkeimmillaan 70 vuoteen.

        Verkossa:

        1.
        Angry winter’: Germany’s Monday night protests unite far-right and left

        Mielenosoittajat pitelevät kylttiä, jossa lukee "Venäjän vastaiset pakotteet ovat kuolinisku Saksalle ja sen taloudelle".

        Mielenosoittajien hallitukselle esittämiin vaatimuksiin kuuluu muun muassa Venäjän vastaisista pakotteista luopuminen, jotta Venäjä saadaan suostuteltua jatkamaan edullisia kaasuvirtojaan EU-maihin [ml. Suomi].

        Mies pitää kädessään kylttiä, jossa lukee "Ami [amerikkalainen] mene kotiin!". Miten NSA, CIA ja armeija pitävät meitä vallassa", kun taas toinen pitää kylttiä, jossa lukee "Pakotteet saavat riittää" maanantai-illan mielenosoituksessa Schwerinissä lokakuussa.

        Myös asenne mielenosoittajia kohtaan on muuttunut. Aikaisemmin heidän vaatimuksensa tulkittiin usein törkeiksi tai parhaimmillaankin asiattomiksi, mutta sympatia heitä kohtaan on lisääntymässä. Yleisradioyhtiö MDR:n hiljattain tekemässä kyselyssä 80 prosenttia vastaajista sanoi ymmärtävänsä, miksi ihmiset tunsivat itsensä pakotetuiksi lähtemään kaduille.

        Viime kuukausina asialistalla on ollut elinkustannuskriisi, ja hintojen nousu on iskenyt suhteettoman kovaa itäsaksalaisiin, koska heillä on matalammat palkat, pienemmät eläkkeet ja vähemmän pitkäaikaista varallisuutta — olipa kyse sitten omaisuudesta, perinnöstä tai sijoituksista — kuin Länsi-Saksan asukkailla.

        Johann Schroder kysyy: "Olenko radikaali, jos päätän osallistua mielenosoitukseen, koska pelkään, etten pysty ruokkimaan itseäni tai lämmittämään kotiani

        — ja lisäksi ... en luota siihen, että valtaapitävät ratkaisevat tämän ongelman lähiaikoina

        — tai että se estää sodan leviämisen Saksaan?"


        2.
        Tens Of Thousands March Against Rising Energy Costs, Inflation Across Germany

        Noin 24 000 saksalaista lähti lauantaina 22.10.2022 kaduille protestoimaan korkeita elinkustannuksia ja energian hinnannousua vastaan.

        "Olemme kaikki samassa veneessä. Ilman venäläistä kaasua taloutemme on kuollut!"

        Protestit Berliinissä, Düsseldorfissa, Hannoverissa, Stuttgartissa, Dresdenissä ja Frankfurt-am-Mainissa.

        NYT PALJASTUI MITEN AMERIKKA TUHOSI NORD STREAM -PUTKEN

        Seymour Hersh

        "New York Times kutsui sitä "mysteeriksi", mutta USA toteutti salaisen merioperaation, joka pidettiin salassa — tähän saakka".

        8. helmikuuta 2023

        VERKOSSA: Substack How America Took Out The Nord Stream Pipeline

        CIA perusteli, että mitä tahansa tehtäisiinkin, sen olisi oltava salaista. Kaikki asianosaiset ymmärsivät panokset. — "Tämä ei ole mitään lasten juttuja", lähde sanoi. Jos hyökkäys olisi jäljitettävissä Yhdysvaltoihin, — "se olisi sotatoimi".

        ÷ ÷ ÷

        Suunnittelijat, päätekijät ja rikoskumppanit rikkovat törkeästi kansainvälistä oikeutta ja YK:n peruskirjaa.

        Nato-Suomi ja joulukuu 2021

        • Tosiasiallisesti Suomi ei tarvitse Naton jäsenyyttä.

        • TP Niinistöstä tehtiin USA:n presidentin ja alivaltiosihteeri Victoria Nulandin pelinappula.


        Seymour Hersh — tutkivan journalismin veteraani, joka voitti Pulitzer-palkinnon raportoinnistaan My Lain verilöylystä Vietnamin sodan aikana.

        Otteista koostettuna:

        USA:n laivaston sukellus- ja pelastuskeskus sijaitsee Panama Cityssä.

        Keskus on vuosikymmeniä kouluttanut erittäin päteviä syvänmeren sukeltajia, jotka ovat aikoinaan toimineet amerikkalaisissa sotilasyksiköissä eri puolilla maailmaa, ja jotka kykenevät teknisiin sukelluksiin sekä hyviin että pahoihin tarkoituksiin. — Pahoihin tarkoituksiin C4-räjähteiden käyttämiseen, kuten ulkomaisten öljynporauslauttojen räjäyttelyyn, vedenalaisten voimalaitosten imuventtiilien pilaamiseen ja tärkeiden laivakanavien sulkujen tuhoutumiseen. Panama Cityn keskus, jossa on Amerikan toiseksi suurin sisäuima-allas, oli täydellinen paikka rekrytoida parhaat ja hiljaisimmat sukelluskoulun suorittaneet.

        Stoltenberg

        Norja oli yksi Naton alkuperäisistä allekirjoittajista vuonna 1949, kylmän sodan alkuaikoina. Nykyään Naton ylipäällikkönä toimii Jens Stoltenberg, vannoutunut antikommunisti, joka toimi Norjan pääministerinä kahdeksan vuotta ennen siirtymistään Naton korkeaan virkaan USA:n tuella vuonna 2014.

        • Lähteen mukaan "koko tämän juonittelun ajan" jotkut CIA:ssa ja ulkoministeriössä työskentelevät sanoivat: — "Älkää tehkö tätä". Se on typerää ja siitä tulee poliittinen painajainen, jos se tulee julki.

        Stoltenbergin Norja oli täydellinen hämäys ja paikka operaation tukikohdaksi.

        Norjan laivasto löysi nopeasti oikean paikan Itämeren matalista vesistä muutaman meripeninkulman päässä Tanskan Bornholmin saaresta.

        Kesäkuussa 2022 laivaston sukeltajat, jotka toimivat laajalti julkisuutta saaneen keskikesän Nato-harjoituksen, BALTOPS 22:n suojissa, asensivat kauko-ohjattavat räjähteet, jotka kolme kuukautta myöhemmin tuhosivat kolme neljästä Nord Stream -putkilinjasta, kertoo operaatiosuunnittelusta suoraan tietävä lähde.

        Amerikan poliittiset pelot olivat todellisia: Saksa ja muu Länsi-Eurooppa tulisivat riippuvaisiksi Venäjän toimittamasta edullisesta maakaasusta, mikä vähentäisi Euroopan riippuvuutta Amerikasta.

        [Verkossa: Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa]

        Saksan hallitus, jota tuolloin johti Angela Merkel, painostaisi poliittisesti ja taloudellisesti valtavasti Nord Stream 2:n saamiseksi käyttöön.

        Washingtonissa ei ollut selvää, mikä oli Saksan vastanimitetyn liittokanslerin Olaf Scholzin kanta.

        Kuukausia aiemmin, Afganistanin kaatumisen jälkeen, Scholtz oli Prahassa pitämässään puheessa tukenut julkisesti Ranskan presidentin Emmanuel Macronin kehotusta itsenäisempään eurooppalaiseen ulkopolitiikkaan, mikä viittaa selvästi siihen, että hän ei olisi yhtä riippuvainen Washingtonista ja sen oikukkaista toimista.

        • Se, mitä seuraavaksi tapahtui, oli tyrmäävää. Helmikuun 7. päivänä, alle kolme viikkoa ennen Venäjän väistämättömältä näyttävää hyökkäystä Ukrainaan, Biden tapasi Valkoisen talon toimistossaan Saksan liittokanslerin Olaf Scholzin, joka oli nyt, pienen horjahduksen jälkeen, vahvasti USA:n puolella. Seuraavassa lehdistötilaisuudessa Biden sanoi uhmakkaasti: "Jos Venäjä hyökkää, Nord Stream 2:ta ei enää tule. Me lopetamme sen".

        Alivaltiosihteeri Victoria Nuland ilmaisi tyytyväisyytensä uusimman putkilinjan tuhoutumiseen. Tammikuun lopulla hän sanoi senaatin ulkosuhteiden komitean kuulemistilaisuudessa senaattori Ted Cruzille:

        — "Kuten tekin, minä ja uskoakseni myös hallinto olemme hyvin tyytyväisiä siihen, että Nord Stream 2 on nyt, kuten haluatte sanoa, metalliromu meren pohjassa".

        Lähteellä oli paljon katu-uskottavampi näkemys Bidenin päätöksestä sabotoida yli 1500 mailia Gazpromin putkea talven lähestyessä. "No", hän sanoi presidentistä puhuessaan, "minun on myönnettävä, että hänellä on munaa. Hän sanoi tekevänsä sen, ja hän teki sen".

        Kysyttäessä, miksi venäläiset eivät hänen mielestään vastanneet, hän sanoi kyynisesti: — "Ehkä he haluavat kyvyn tehdä samoja asioita kuin USA teki".

        "Se oli kaunis peitetarina", hän jatkoi. "Sen takana oli salainen operaatio, jossa kentälle sijoitettiin asiantuntijoita ja laitteita, jotka toimivat salaisella signaalilla".

        "Ainoa virhe oli päätös tehdä se."


      • Anonyymi

        TOTUUS VS. USA:n VALTAMEDIA

        Ukraina

        Nato-Stoltenberg ja USA.

        USA:n everstillä evp Donald MacGregorilla on ammattimaisesti tiedossa tosiasiat, totuus ja nopea kyky tehdä monialaisia, laajoja ja syvälle meneviä analyysejä Natosta, USA:sta, Ukrainasta ja USA:n kanssa liitoutuneista.

        Netissä:

        youtube Col. Macgregor: Ukraine is About to be ANNIHILATED (Exclusive Interview)

        Asetuksista saa automaattisen tekstityksen. Nopeutta voi säätää tarvittaessa hitaammalle.


      • Mene otta karjala takaisin.Sitten opettelee ukranilaiset taistele loppuun asti


      • Anonyymi

        MORAALI JA OIKEUS

        Päävastuullisena sota- ja vihollisuuspolitiikaan johtaneena valtioneuvostossa, Kokoomuksen politikoksi itsensä paljastanut S. Niinistö ei ole yhä pahenevaa ymmärrystä vailla olevana, irrottautunut valheellisin perustein Suomen valtiosäännön vastaisesta Nato-jäsenyyshakemukseen ryhtymisestään terroristien Joe Bidenin ja Victoria Nulandin pyynnöstä. 

        Raskaasta laittomuudesta oikeusvaltiossa ei pääse ymmärrystä vailla olevakaan Suomen kansan mediassa ja maailman median edessä ja YK:ssa.

        Niinistö ei ole myöskää tuominnut eikä sanoutunut irti kaikista niistä, joiden kanssa on ollut läheisesti yhteistyössä — terrorismista epäiltyinä.

        Naton pääsihteeristä Jens Stoltenbergistä, eikä USA:n presidenttistä Joe Bideniä, Victoria Nulandista eikä epäillyistä Ruotsin valtiojohtajista, jotka ovat Nord Streamiin kohdistuneesta terroriteoista, sotarikoksesta ihmisyyttä kohtaan julkisten tietojen perusteella epäiltyjä.

        Tutkivan journalistin Seamour Hershin lähdesuojassa olevan asiat tuntevan lähteen tietojen perusteella.

        INTERNETISSÄ

        Substack How America Took Out The Nord Stream Pipeline


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asia ei ole ihan niin yksinkertainen, tuolla pari mielenkiintoista videota sotaan ja sen alkamiseen liittyen.
        https://www.tampereensanomat.fi/uutiset.html?219352

        Seymour Hersh: "Tiedotusvälineet eivät koskaan halunneet tutkia räjähdyksiä"

        Tämä on totta koko sotakontekstissa myös EU:n ja Suomen mediakentässä.


        NETTI: Seymour Hersh: ”Massmedia ville aldrig granska sprängningarna”

        – Hershin haastattelu kuunneltavissa (suora linkki Radio War Nerdiin)


        Toimittajalegenda Seymour Hersh kommentoi julkaisemiaan sensaatiomaisia tietoja.

        Totesi että suuret mediajätit eivät ole koskaan olleet kiinnostuneita tutkimaan USA:n osallisuutta Nord Stream -iskuihin. Hersh lisää, ettei niillä näytä olevan edes avoimia lähteitä, vaan ne raportoivat pääasiassa asioista, joihin Bidenin hallinto haluaa niiden kiinnittävän huomiota.

        Radio War Nerd -podcastin haastattelussa Hersh toteaa, että hänen paljastuksensa siitä, että USA ja Norja räjäyttivät yhdessä Nord Stream 1 ja 2 -kaasuputket, ei periaatteessa ollut vaikea uutinen – oli alusta alkaen selvää, ettei Venäjä ollut asian takana ja että tapahtumia oli tarpeen kaivaa syvemmälle.

        On huomautettu – Hershin tiedot viittaavat nimettömiin lähteisiin, mihin hän vastaa, että kriitikot, jotka hylkäävät tiedot tätä taustaa vasten, eivät ymmärrä, miten ala toimii. – Edes suurilla sanomalehdillä, New York Timesillä – Washington Postilla, ei näytä olevan todellisia lähteitä, joilla olisi todellista tietoa armeijasta tai tiedustelupalveluista. Kyseisten sanomalehtien mainitsemat "nimettömät lähteet" saattavat usein olla lehdistösihteereitä tai lehdistön tiedottajia, jotka "kuiskaavat heille jotain salaa" eivätkä anna mitään todellista tietoa esimerkiksi meneillään olevasta Ukrainan sodasta.

        Heillä ei ole sisäpiirin lähdettä.

        • "Sota, josta minä tiedän, ei ole se sota, josta te luette", hän jatkaa.


        "Tiedotusvälineiden jättiläiset ovat Valkoisen talon megafoni."

        Mitä tulee Nord Streamin räjähdyksiin, toimittaja sanoo: Oli selvää, että Nato-maa oli osallisena – eikä vähiten silloin, kun useat korkeat yhdysvaltalaiset virkamiehet, mukaan lukien itse Joe Biden, tulivat julkisuuteen ja uhkasivat, että Nord Stream pysäytetään, jos Venäjä astuu Ukrainaan sotilaallisesti.

        – Tämä yllätti minut, koska se oli niin ilmeinen uutinen. Venäläiset eivät tehneet sitä, ja jos venäläiset eivät tehneet sitä, niin mikä Nato-maa teki sen? Se ei ole edes vaikea uutinen ymmärtää:

        – USA:n presidentti ja ulkoministeri sanoivat molemmat, että he tekisivät sen – ja he tekivät sen.

        Hersh huomauttaa, että kaasutoimituksia Venäjältä Länsi-Eurooppaan pidettiin geopoliittisena uhkana USA:lle. Nord Stream voisi toimittaa halpaa kaasua "vuosikymmeniksi eteenpäin" – jolloin saksalaiset yritykset voisivat tehokkaan teollisuustuotannon ohella myydä kaasua eteenpäin voitolla.

        – Tiedän kuitenkin, että hän (Biden) piti kaasua aseena, koska niin kauan kuin Venäjä myi sitä, he (USA) uskoivat, että Venäjä käyttäisi sitä aseena, jos sota syttyisi.

        • Hersh on harjoittanut tutkivaa journalismia 50 vuoden ajan, eikä hän ole vakuuttunut sodan uutisoinnista mediassa ja väittää, että lukijoille ja katsojille annetaan suoraan vääristynyt kuva todellisuudesta.

        Hän arvostelee voimakkaasti mediajättejä, Washington Postia, MSN:ää, CNN:ää ja New York Timesia, koska ne raportoivat kritiikittömästi siitä, mitä Valkoinen talo haluaa niiden raportoivan, ja toimivat näin Bidenin hallinnon megafonina. Hän huomauttaa myös, ettei yksikään niistä vaivautunut ottamaan häneen yhteyttä, kun hän kiinnitti huomiota USA:n osallisuuteen räjähdyksissä.

        Ainoa valtavirran toimittaja, joka halusi haastatella Hershiä, oli Fox Newsin Tucker Carlson -kanava, jota monet muut suuret tiedotusvälineet ja demokraatit katsovat silmät ummistettuna.

        – Hämmästyttävää, miten he asettuvat riviin, Hersh tiivistää mediamaiseman samankaltaisuuden.

        "Haluttomuus raportoida juontaa juurensa kauas taaksepäin"

        Journalistinen rehellisyys oli varmasti aiemmin suurempaa, Hersh jatkaa, ja toimittajat uskalsivat aiemmin kyseenalaistaa vallanpitäjiä enemmän, hän sanoo, että useat suuret yhdysvaltalaiset lehdet kieltäytyivät jopa julkaisemasta hänen paljastuksiaan amerikkalaisten joukkomurhista siviilejä vastaan Vietnamin sodassa. Hersh: Silloinkin oltiin haluttomia raportoimaan asioista, jotka koettiin "huonoiksi" USA:lle, ja hän huomauttaa, että näin oli myös toisen maailmansodan salattujen tapahtumien kohdalla.

        Kukaan ei halua puhua esimerkiksi siitä, että pommitimme kaksi vuotta päivittäin saksalaisia kaupunkeja [toisen maailmansodan aikana].

        Seymour Hersh arvelee, johtuuko haluttomuus uutisoida USA:n roolista Nord Streamin räjäyttämisessä osittain siitä, että monet mediatalot ovat huolissaan tulevasta republikaanien vaalivoitosta ja "uudesta Trumpista" presidenttinä – ja siksi ne ovat erityisen varovaisia pitääkseen Joe Bidenin etäällä:

        • Ymmärrän sen, mutta presidentti on saatava vastuuseen jostain ...

        On selitettävä, miksi tämä oli "äärimmäisen typerä teko", hän sanoo ja huomauttaa, että monet saksalaiset ovat erittäin järkyttyneitä uutisista USA:n osallisuudesta ja hyökkäyksen seurauksena nousseista elinkustannuksista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen ja Euroopan turvallisuuden puolesta:

        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Nato-Suomi on osa presidentti Bidenin salaista suunnitelmaa

        Suomessa kansalaiset — kuten myös kansanedustajat — uskovat yleisesti, että Putinin Venäjä yllätti koko maailman aloittamalla tämän vuoden helmikuussa (24.2.2022) oikeudettoman hyökkäyksen Ukrainaan. Todellisuudessa Venäjän hyökkäys ei ollut niin suuri ”yllätys”, kuin meille suomalaisille on uskoteltu.

        Olennaisia yksityiskohtia tilanteen kehittymisestä alkoi selvitä nopeasti sen jälkeen, kun Suomi oli jättänyt hätäisesti valmistellun jäsenhakemuksen Naton pääsihteerille. Washington Post julkaisi jo viikon kuluttua artikkelin, jossa kerrottiin presidentti Bidenin hallinnon salaisesta suunnitelmasta (The secret planning that kept the White House a step ahead of Russia / Washington Post 26 May 2022),. Artikkelissa USA:n ulkoministeri Antony Blinken kertoi, kuinka presidentti Biden oli jo joulukuusta 2021 lähtien houkutellut presidentti Niinistön Natoon. ”Biden wooed Finnish President Sauli Niinisto to Nato”, oli arvio yhteydenpidosta, joka jatkui tämän vuoden alkukuukausina ja johti Suomen poliittisen johdon Nato-päätöksen taakse jo ennen huhtikuussa alkanutta asian eduskuntakäsittelyä.

        Ukrainan sodan ja meille suomalaisille markkinoidun suuren ”yllätyksen” osalta on olennaista ymmärtää presidentti Zelenskyin maaliskuussa 2021 (siis vuosi ennen Venäjän 24.2.2022 aloittamaa hyökkäystä) antama määräys (Decree of the President of Ukraine №117 / 2021), jolla käskettiin toteutettavaksi strategia Krimin miehityksen lopettamiseksi ja alueen liittämiseksi takaisin Ukrainaan. Asia on jäänyt liian vähälle huomiolle Suomessa. Kuitenkin määräys on ollut luettavissa Ukrainan presidentin hallinnon tiedotussivuilla internetissa. Myös länsimainen media on uutisoinut asiasta (Is the World Ready for World War 3 as Ukraine’s President signed a Decree to retake Crimea from Russia? / TECH STARTUPS 2 Apr 2021)

        Olisikin syytä pohtia, mikä on ollut USA:n vaikutus määräyksen №117 / 2021 taustalla? Millaisia lupauksia USA on antanut Ukrainalle vuonna 2021 ja sitä ennen? Millaista poliittista ja taloudellista tukea ja aseapua Ukraina on uskonut saavansa? — Tärkeää olisi myös ymmärtää kyseisen strategisen suunnitelman vaikutus Putinin ajatteluun ja Venäjän rikollisen hyökkäyksen aloittamiseen sekä sodan kulkuun? — Joka tapauksessa Venäjän 24.2.2022 aloittama hyökkäys ei ole ollut niin suuri ”yllätys”, kuin meille suomalaisille on haluttu uskotella.

        * * * * *

        Suomalaisen demokratian kannalta tilanne on kiusallinen sen vuoksi, että edellä esitettyjä ulkomaisia lähteitä tutkimalla sekä Suomen presidentin kanslian tiedotteita seuraamalla on pääteltävissä, että maan poliittinen johto on päätynyt Nato-jäsenyyden kannalle jo ennen asian huolellista arviointia eduskunnassa.

        Niinpä Nato-jäsenyyden hakemiseen johtanut eduskuntakäsittely on ollut ”arvoton näytelmä”, kuten oli nähtävissä jo ennen 17.5.2022 tehtyä päätöstä. Valmisteluprosessi on ollut farssi, joka näkyy hakupäätöksen perusteeksi laaditussa Valtioneuvoston selonteossa (”Selonteko Suomen liittymisestä Pohjois-Atlantin liittoon” / VNS 3/2022 vp 15.5.2022). Selonteossa luetellaan pari (2) konekirjoitusliuskaa osin näennäisiä hyötyjä Natoon liittymisen puolesta. Haitoista ei ole edes yhtä (1) sanaa. – ”Hämmästyttävä suoritus nopeasti ’natottuneelta’ hallitukselta”.

        • Toivottavasti Turkin antama jatkoaika Nato-jäsenyyden käsittelyyn on niin pitkä, että jäsenyyden karmea kääntöpuoli ehditään arvioida valmistauduttaessa ensi kevään eduskuntavaaleihin.

        Tapahtui selvä virhe, kun ennen jäsenyyshakemusta ei kiinnitetty lainkaan huomiota Naton itärajan siirtämisen kielteisiin seurauksiin. — Olennaista on ymmärtää tilanne Ukrainan sodassa:

        [Eksistentiaalinen uhka Venäjälle]

        Tilanne muuttuu Putinille edulliseksi, kun Naton itäraja siirretään Suomen jäsenyyden myötä Pietarin lähelle.

        — Se on propagandavoitto Putinille, joka on jo yli 10 vuotta väittänyt, että Nato uhkaa Venäjän olemassaoloa vyörymällä itään.

        Kun ”pyhä isänmaa” on uhattuna niin Ukrainan kuin Suomen suunnista, voidaan sotaa jälleen kutsua sodaksi eikä enää tarvitse höpistä ”erikoisoperaatioista”. Venäjän duuma myöntää Putinille kaikki uhkaavassa tilanteessa tarvittavat valtuudet (lkp ydinaseen käyttö ml).

        Valitettavasti Suomen lyhytnäköinen ajattelu pitkittää Ukrainan sotaa ja lisää ukrainalaisten kärsimyksiä.

        Uusi konfliktirintama Suomen suunnassa vahingoittaa koko Euroopan turvallisuutta ja tulevaa kehitystä.

        Kenraali Vehviläinen


        Eksistentiaalinen uhka

        John J. Mearsheimer
        Chicagon yliopisto

        Ukrainan ongelmat alkoivat itse asiassa Naton Bukarestin huippukokouksessa huhtikuussa 2008, kun George W. Bushin hallinto painosti liittoumaa ilmoittamaan, että Ukrainasta ja Georgiasta "tulee jäseniä".

        - Venäjän johtajat reagoivat välittömästi närkästyneinä, luonnehtivat päätöstä Venäjälle eksistentiaaliseksi uhaksi ja vannoivat estävänsä sen.

        TERRORITEOSSA EU-MAIDEN JA BREXIT BRITANNIAN PRESIDENTTEJÄ, PÄÄMINISTEREITÄ, EU-KOMISSION JOHTAJIA — TIEDUSTELUVIRKAMIEHIÄ SÄPO JA SUPO ....

        Julkaistaan perustuslain nojalla keskusteluun.

        Suomen Nato-jäsenyyshakemus on mitätätöitynyt:

        - Rikosten tekijöiden tultua ilmi.

        - Jäsenyyshakemus on valmisteltu valheellisin perustein perustuslain vastaisesti.


        Eri rikosten tekijöiden ja rikoskumppaneiksi katsottavien lista pitenee.

        NATO:a, Naton neuvostoa,  Stoltenbergiä, USA:n presidenttiä Joe Bideniä, Iso-Britanniaa — USA-NATO-liittolaisiksi ryhtyneitä —, jotka näin ollen eivät tehneet mitään estääkseen terrori-iskun Nord Streamiin. Terrori-isku oli presidenttien ja pääministerien sekä tiedusteluviranomaisten tiedossa jo 7. helmikuuta, kun terroristit Joe Biden ja Victoria Nuland siitä kertoivat 7. helmikuuta 2022.

        Yhdistyneiden kansakuntien pääsihteerin ja YK:n arvovalta on kyseessä.

        — Kaikki osalliset ovat terroristeja ja sotarikollisia ja syyllisiä rikokseen ihmisyyttä kohtaan.

        — Heidät kaikki on vietävä kaikin keinoin Haagiin tuomittaviksi.

        Todennäköisin syin, aihetodistein, kaikille mukana oleville on henkilökohtaisesti kerrottu sotarikoksen valmistelusta.

        Kysymys on laajemmasta rikoksesta alkaen NATO/USA:n tekemästä rikollisesta, väkivaltaisesta vallankaappauksesta Ukrainan Kiovassa Maidanilla helmikuussa 2014.

        Samana vuonna USA nimitti NATO:n johtajaksi Norjan pääministerin Jens Stoltenbergin, joka näyttää olevan yksi päätekijä sodan saamiseksi Ukrainaan sekä terrori-iskussa Itämerellä Nord Streamin räjäytyksessä.


        VERKOSSA:

        Flygdata bekräftar: Militärflygplan utanför Bornholm natten då Nord Stream sprängdes

        NYA DAGBLADET 20. helmikuuta 2023

        P8 Poseidon -sotilaskone lensi Nord Stream -kaasuputkien yllä sinä yönä, kun ne räjäytettiin. Tämä käy ilmi aiemmista tiedoista, jotka on saatu lentotietoanalyytikolta, joka on aiemmin kiinnittänyt huomiota Norjan ilmatilasta Bornholmin yli saapuvan koneen outoon lentoon.

        Tiedot vahvistavat toimittaja Seymour Hershin välittämää kuvaa, jonka mukaan Yhdysvallat ja Norja suorittivat sotilaslennon, jonka tarkoituksena oli räjäyttää aiemmin sijoitetut räjähteet pudottamalla veteen kaikuluotauspoijuja.

        Sisäpiirilähteeseen vedoten Hersh on todennut, että kesäkuussa Itämerellä pidetyn Nato-harjoituksen aikana oli sijoitettu C4-räjähteitä, jotka oli tarkoitus laukaista myöhemmin lentokoneesta pudotettavan kaikuluotauspoijun avulla. Lähteen mukaan Boeing P-8 Poseidon -sotilaskone pudotti poijun 26. syyskuuta, ja muutamaa tuntia myöhemmin miinat räjähtivät.

        Lentoliikennettä tarkkailevan ja siitä raportoivan Monkey Werx -kanavan mukaan voidaan vahvistaa, että lentokone todellakin lensi kaasulinjojen yli sinä yönä. Lentokoneen voidaan myös vahvistaa olevan Boeing P-8 Poseidon, jolla on samaan aikaan "muuttuva" koodi, jonka vuoksi sitä on mahdotonta seurata jatkuvasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rikos ihmisyyttä kohtaan

        Suomen presidentti ei ole vieläkään kertonut totuutta USA:n provosoimasta proxy-sodasta Eurooppaan.

        Nyt vielä tuli hönöytetyksi mukaan USA:n Euroopan rauhan rikkomiseen.


        Oregonin yliopisto, USA
        John Bellamy Foster

        The U.S. proxy war in Ukraine

        https://mronline.org/2022/04/09/the-u-s-proxy-war-in-ukraine/

        Lyhyt suomennus

        USA:n valloitushalut esiteltiin Paul Wolfowitzin helmikuussa 1992 — vain muutama kuukausi Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen — julkaisemassa USA:n geo- ja sotapoliittisen laajenemisen linjauksessa.

        Suuri imperialistinen strategia koski USA:n  etenemistä entisen Neuvostoliiton ja entisen Neuvostoliiton vaikutuspiiriin kuuluneille alueille.

        Zbigniew Brzezinski, joka oli tämän kaiken tärkein strategi, ja joka oli ollut Jimmy Carterin kansallisen turvallisuuden neuvonantaja, sanoi vuonna 1997 ilmestyneessä Grand Chessboard -kirjassaan, että Ukraina oli "geopoliittinen pivot", [USA:n politiikassa Ukraina on monella tavalla sekä Venäjää että Eurooppaa heikentävä, käänteen tekevä "pivot-maa"].

        Erityisesti, jos UKRAINA saataisiin USA-Naton jäseneksi ja länsimaiden valvontaan, heikentäisi Venäjää niin paljon, että se voitaisiin sitoa tai jopa paloitella. Nato virallisti tämän tavoitteen vuonna 2008.

        Vain muutama kuukausi sitten, marraskuussa 2021, Washingtonin Bidenin hallinnon ja Kiovan Zelenskin hallituksen välisessä uudessa strategisessa peruskirjassa sovittiin, että välitön tavoite on Ukrainan liittäminen Natoon.

        JOULUKUU 2021

        USA vuoden 2021 viimeisinä kuukausina ja vuoden 2022 alussa eteni hyvin nopeasti militarisoidakseen Ukrainan ja saavuttaakseen sen toteutuneena tosiasiana.

        On tärkeää, miten tämä todella tapahtui.

        Proxy-sota (sijaissota; valtakirjasota) alkoi vuonna 2014, kun Ukrainassa tapahtui USA:n suunnittelema Maidanin vallankaappaus, jossa demokraattisesti valittu presidentti syrjäytettiin ja ultranationalistit saivat pitkälti vallan.

        Välitön seuraus oli, että Ukraina alkoi hajota.

        KRIM oli ollut itsenäinen, autonominen valtio vuosina 1991–1995. Vuonna 1995 Ukraina repi laittomasti Krimin perustuslain ja liitti sen Krimiin vastoin sen tahtoa. Krimin kansa ei pitänyt itseään osana Ukrainaa, ja se oli suurelta osin venäjänkielistä, ja sillä oli syvät kulttuuriset siteet Venäjään.

        Kun tapahtui USA:n organisoima vallankaappaus, jossa ukrainalaiset äärinationalistit olivat vallassa, Krimin väestö halusi pois. Venäjä antoi heille mahdollisuuden kansanäänestyksellä jäädä Ukrainaan tai liittyä Venäjään. He valitsivat jälkimmäisen vaihtoehdon.

        ITÄ-UKRAINASSA pääasiassa venäläinen väestö joutui kuitenkin kiovalaisten äärinationalististen ja uusnatsien sortotoimien kohteeksi. Itä-Ukrainan venäjänkieliseen väestöön kohdistui russofobiaa ja äärimmäistä sortoa, kuten CIA:n kouluttaman, Azov-pataljoonaan liittyvien uusnatsien julkisessa rakennuksessa räjäyttämät 40 ihmistä, mikä on surullisen kuuluisa tapaus.

        Alun perin oli useita irtautuneita tasavaltoja. Donbassin alueella säilyi kaksi, joissa venäjänkielinen väestö oli hallitsevassa asemassa: Luhanskin ja Donetskin tasavallat.

        Näin Ukrainaan syntyi sisällissota lännessä sijaitsevan Kiovan ja idässä sijaitsevan Donbassin välillä. Se oli kuitenkin myös valtakirjasota, jossa USA/NATO tuki Kiovaa ja Venäjä Donbassia.

        Sisällissota alkoi heti 2014 vallankaappauksen jälkeen, kun venäjän kieli käytännössä kiellettiin, niin että henkilöitä voitiin sakottaa siitä, että he puhuivat kaupassa venäjää. Kyseessä oli hyökkäys venäjän kieltä ja kulttuuria vastaan ja Ukrainan itäosien väestön väkivaltainen tukahduttaminen.

        Sisällissodassa menehtyi aluksi noin 14 000 ihmistä. Ja nämä uhrit olivat maan itäosassa, ja noin 2,5 miljoonaa pakolaista virtasi Venäjälle.

        Vuosina 2014 ja 2015 tehdyt Minskin sopimukset johtivat tulitaukoon Ranskan ja Saksan välityksellä ja YK:n turvallisuusneuvoston tuella. Näissä sopimuksissa Luhanskin ja Donetskin tasavallat saivat autonomisen aseman Ukrainan sisällä. Kiova [USA ja USA:n proxy-sodan EU-/Nato-liittolaiset.] kuitenkin rikkoi Minskin sopimuksia yhä uudelleen ja uudelleen ja jatkoi hyökkäyksiä Donbassin irtautuneita tasavaltoja vastaan.

        Alun perin oli useita irtautuneita tasavaltoja. Donbassin alueella säilyi kaksi, joissa venäjänkielinen väestö oli hallitsevassa asemassa: Luhanskin ja Donetskin tasavallat.

        Näin Ukrainaan syntyi sisällissota lännessä sijaitsevan Kiovan ja idässä sijaitsevan Donbassin välillä. Se oli kuitenkin myös valtakirjasota, jossa USA/NATO tuki Kiovaa ja Venäjä Donbassia.

        Venäläiset olivat huolissaan erityisesti ydinohjuksista, koska Nato on ydinaseliittouma, ja jos Ukraina liittyisi Natoon ja Ukrainaan sijoitettaisiin ohjuksia, ydinisku voisi tapahtua ennen kuin Kreml ehtisi reagoida.

        Tuloksena on USA:n/NATOn ja Venäjän välinen sijaissota, jota käydään Ukrainassa ja joka kehittyy itse Ukrainassa käytävästä sisällissodasta, joka sai alkunsa USA:n järjestämästä vallankaappauksesta.

        Minusta ihan turhaa selittää mitään idiooteille, joita on Suomessa noin 90 %, he ovat lampaita, eivät koskaan kyseenalaista mitään , tottelevat sokeasti omaa hallitusta ja uskovat typerää mediaa , joka jakaa peppuseksi ym. ällö vinkkejä ihan päivittäin . He eivät lue kirjoja, eivät osaa ajatella omilla aivoillaan, he ovat juntteja !


      • Anonyymi

        JOURNALISTINEN, OIKEAMIELINEN NYA DAGBLADET

        Suomen ja Ruotsin kansan on päästävä eroon vilpillisisestä valtiojohdosta, kansanedustajista sekä rikollisesta USA:sta ja Natosta.


        YK:n Haagin kansainvälinen tuomioistuin

        Yhdistyneiden kansakuntien pääsihteeri Ban Ki-moonin on saatettava tutkinnan alaiseksi kaikki järkyttävään sotarikokseen vähänkin epäilyksen alaiset henkillöt.

        YK:n arvovalta on lopullisesti menetetty, jos oikeus Haagissa toteudu USA:n, NATO:n ja liittoutuneiden kohdalla.

        USA-NATO vastuussa Ukrainaan 2014 järjestämästä vallankaappauksesta, sodasta.


        • YP Niinistö on näissä asioissa keskeisesti vastuullinen valtioneuvostossa ministereitä johtavana sekä eduskunnan valiokunnassa.

        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        • "Parhaillaan Ukrainassa meneillään oleva Venäjän silmitön mellastaminen ei olisi lainkaan alkanut, mikäli USA olisi vuonna 2014 toiminut Ukrainalle antamiensa turvatakuiden (Security Assurances 1994) edellyttämällä tavalla.".


        NYA DAGBLADET 16.2.2023

        Tieto Norjan osallisuudesta terrori-iskuun tekee Ruotsin yhteistyön Naton kanssa täysin mahdottomaksi.

        Väitteet, että Nato-maat Norja ja USA tekivät terroristihyökkäyksen liittolaisiaan ja Euroopan keskeistä infrastruktuuria vastaan, on tutkittava. Kaikki vähänkin epäillyksen alaiset henkilöt on selvitettävä [poistettava].

        Ruotsin yhteistyö Naton kanssa lopetetaan välittömästi.

        • Nato-partneri Norja räjäytti Itämeren kaasuputket, on monella tapaa järkyttävä.

        Palkittua toimittajaa lähellä olevien lähteiden mukaan USA ja Norja ovat toteuttaneet käytännössä hyökkäyksen ja sotatoimen — ei ainoastaan Venäjää vaan myös Saksaa ja muuta Eurooppaa vastaan sabotoimalla niiden energiatoimituksia.

        Vaikka Hershin paljastukseen on kiinnitetty jonkin verran huomiota tiedotusvälineissä, se on ollut lähes yksinomaan lyhyitä, velvollisuudentuntoisia viittauksia hänen raportointiinsa — ja sitten Valkoisen talon kommentti, jonka mukaan tiedot ovat "puhdasta fiktiota".


        [Suomen kansalle häpeällistä ja rikollista]

        • Vastuullisia poliitikkoja tai vallanpitäjiä ei ole vakavasti yritetty saattaa vastuuseen ja kuulustella heidän mahdollisesta osallisuudestaan, eikä valtaapitävien tiedotusvälineiden taholta näytä olevan minkäänlaista kiinnostusta tutkia itse räjähdyksiä. Hersh itse on ilmaissut olevansa harmissaan siitä, etteivät suuret USA:n sanomalehdet ole maininneet väitteitä lainkaan, ja todennut, että Ukrainan sodan osalta ne toimivat lähinnä Bidenin hallinnon megafonina.

        Kyse on niin vakavista väitteistä [valtiopetoksellisessa sodan asiassa], että asiaa on tutkittava, kunnes on täysin selvitetty. Jos on totta, että Norja ja USA räjäyttivät Nord Streamin, sen on myös tarkoitettava, että Nato-jäsenyys on Ruotsille mahdoton ajatus.

        [Suomelle Nato-jäsenyyshakemus on vastaavasti mahdoton sekä pelkästään siksi, että valtioneuvoston johto ja sen pelottelulla painostama eduskunta, kansan edustajat ovat valmistelleet hakemuksen valheellisin perustein, perustuslain vastaisesti. Demokratia ja oikeusvaltio on saatettu perustuslain vastaiseen tilaan. Tulevat vaalit tänä ja ensi vuonna ovat täysin valheelliset. Media on valheellunen]

        Nya Dagbladet:

        Ruotsi ei voi missään tapauksessa olla osa sotilasliittoa, jota valvovat joukot, jotka ovat mukana terrori-iskuissa Euroopan keskeistä infrastruktuuria vastaan — iskuissa, joista Euroopan kansalaiset joutuvat nyt maksamaan hinnan ennätyskorkeilla sähkölaskuilla, kasvavalla inflaatiolla, köyhyydellä ja varoituksilla, että sähköt saatetaan yksinkertaisesti katkaista energiapulan vuoksi.

        Hyökkäys Nord Streamiin vaikuttaa miljooniin ruotsalaisiin tässä ja nyt. Tavalliset ihmiset joutuvat jo nyt myymään kotinsa, koska heillä ei ole varaa jäädä sinne, ja jos tuleva talvi on hintojen osalta yhtä äärimmäinen kuin tämä talvi, kodittomien ruotsalaisten määrä moninkertaistuu.

        Samaan aikaan on myös niitä, jotka hyötyvät sähkökriisistä — sopivasti juuri niitä maita, jotka on nimetty syyllisiksi Nord Streamin terrori-iskuun.

        Dagens Industri -lehdestä luemme, että korkeiden sähkönhintojen odotetaan "kolminkertaistavan Norjan kaasusta ja öljystä saamat tulot", ja SVT:ssä Norja nimetään "energiakriisin voittajaksi".

        Mitä tulee USA:n ansioihin, jo vuonna 2021 saimme lukea, että se aikoi tulla maailman suurimmaksi nesteytetyn maakaasun viejäksi, ja että (ennen Nord Streamiin kohdistunutta hyökkäystä) juuri venäläisen kaasun boikotti mahdollisti USA:n laajentumisen EU:hun.


        Hyökkäyksen geopoliittiset motiivit ovat tietenkin vielä tärkeämpiä. Osalliset haluavat heikentää Venäjää [ja Saksaa] hinnalla millä hyvänsä, vahvistaa USA:n ja Naton asemaa ja varmistaa, että Saksa ja muut EU-maat eivät poista Venäjän vastaisia pakotteita ja käytä diplomatiaa suhteiden parantamiseksi Venäjään.

        He eivät myöskään halua ottaa riskiä siitä, että Saksa ja muut EU-maat lopettavat aseiden ja taloudellisen avun lähettämisen Ukrainaan, rauhanneuvottelujen aloittamisen ja sodan nopean lopettamisen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        JOURNALISTINEN, OIKEAMIELINEN NYA DAGBLADET

        Suomen ja Ruotsin kansan on päästävä eroon vilpillisisestä valtiojohdosta, kansanedustajista sekä rikollisesta USA:sta ja Natosta.


        YK:n Haagin kansainvälinen tuomioistuin

        Yhdistyneiden kansakuntien pääsihteeri Ban Ki-moonin on saatettava tutkinnan alaiseksi kaikki järkyttävään sotarikokseen vähänkin epäilyksen alaiset henkillöt.

        YK:n arvovalta on lopullisesti menetetty, jos oikeus Haagissa toteudu USA:n, NATO:n ja liittoutuneiden kohdalla.

        USA-NATO vastuussa Ukrainaan 2014 järjestämästä vallankaappauksesta, sodasta.


        • YP Niinistö on näissä asioissa keskeisesti vastuullinen valtioneuvostossa ministereitä johtavana sekä eduskunnan valiokunnassa.

        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        • "Parhaillaan Ukrainassa meneillään oleva Venäjän silmitön mellastaminen ei olisi lainkaan alkanut, mikäli USA olisi vuonna 2014 toiminut Ukrainalle antamiensa turvatakuiden (Security Assurances 1994) edellyttämällä tavalla.".


        NYA DAGBLADET 16.2.2023

        Tieto Norjan osallisuudesta terrori-iskuun tekee Ruotsin yhteistyön Naton kanssa täysin mahdottomaksi.

        Väitteet, että Nato-maat Norja ja USA tekivät terroristihyökkäyksen liittolaisiaan ja Euroopan keskeistä infrastruktuuria vastaan, on tutkittava. Kaikki vähänkin epäillyksen alaiset henkilöt on selvitettävä [poistettava].

        Ruotsin yhteistyö Naton kanssa lopetetaan välittömästi.

        • Nato-partneri Norja räjäytti Itämeren kaasuputket, on monella tapaa järkyttävä.

        Palkittua toimittajaa lähellä olevien lähteiden mukaan USA ja Norja ovat toteuttaneet käytännössä hyökkäyksen ja sotatoimen — ei ainoastaan Venäjää vaan myös Saksaa ja muuta Eurooppaa vastaan sabotoimalla niiden energiatoimituksia.

        Vaikka Hershin paljastukseen on kiinnitetty jonkin verran huomiota tiedotusvälineissä, se on ollut lähes yksinomaan lyhyitä, velvollisuudentuntoisia viittauksia hänen raportointiinsa — ja sitten Valkoisen talon kommentti, jonka mukaan tiedot ovat "puhdasta fiktiota".


        [Suomen kansalle häpeällistä ja rikollista]

        • Vastuullisia poliitikkoja tai vallanpitäjiä ei ole vakavasti yritetty saattaa vastuuseen ja kuulustella heidän mahdollisesta osallisuudestaan, eikä valtaapitävien tiedotusvälineiden taholta näytä olevan minkäänlaista kiinnostusta tutkia itse räjähdyksiä. Hersh itse on ilmaissut olevansa harmissaan siitä, etteivät suuret USA:n sanomalehdet ole maininneet väitteitä lainkaan, ja todennut, että Ukrainan sodan osalta ne toimivat lähinnä Bidenin hallinnon megafonina.

        Kyse on niin vakavista väitteistä [valtiopetoksellisessa sodan asiassa], että asiaa on tutkittava, kunnes on täysin selvitetty. Jos on totta, että Norja ja USA räjäyttivät Nord Streamin, sen on myös tarkoitettava, että Nato-jäsenyys on Ruotsille mahdoton ajatus.

        [Suomelle Nato-jäsenyyshakemus on vastaavasti mahdoton sekä pelkästään siksi, että valtioneuvoston johto ja sen pelottelulla painostama eduskunta, kansan edustajat ovat valmistelleet hakemuksen valheellisin perustein, perustuslain vastaisesti. Demokratia ja oikeusvaltio on saatettu perustuslain vastaiseen tilaan. Tulevat vaalit tänä ja ensi vuonna ovat täysin valheelliset. Media on valheellunen]

        Nya Dagbladet:

        Ruotsi ei voi missään tapauksessa olla osa sotilasliittoa, jota valvovat joukot, jotka ovat mukana terrori-iskuissa Euroopan keskeistä infrastruktuuria vastaan — iskuissa, joista Euroopan kansalaiset joutuvat nyt maksamaan hinnan ennätyskorkeilla sähkölaskuilla, kasvavalla inflaatiolla, köyhyydellä ja varoituksilla, että sähköt saatetaan yksinkertaisesti katkaista energiapulan vuoksi.

        Hyökkäys Nord Streamiin vaikuttaa miljooniin ruotsalaisiin tässä ja nyt. Tavalliset ihmiset joutuvat jo nyt myymään kotinsa, koska heillä ei ole varaa jäädä sinne, ja jos tuleva talvi on hintojen osalta yhtä äärimmäinen kuin tämä talvi, kodittomien ruotsalaisten määrä moninkertaistuu.

        Samaan aikaan on myös niitä, jotka hyötyvät sähkökriisistä — sopivasti juuri niitä maita, jotka on nimetty syyllisiksi Nord Streamin terrori-iskuun.

        Dagens Industri -lehdestä luemme, että korkeiden sähkönhintojen odotetaan "kolminkertaistavan Norjan kaasusta ja öljystä saamat tulot", ja SVT:ssä Norja nimetään "energiakriisin voittajaksi".

        Mitä tulee USA:n ansioihin, jo vuonna 2021 saimme lukea, että se aikoi tulla maailman suurimmaksi nesteytetyn maakaasun viejäksi, ja että (ennen Nord Streamiin kohdistunutta hyökkäystä) juuri venäläisen kaasun boikotti mahdollisti USA:n laajentumisen EU:hun.


        Hyökkäyksen geopoliittiset motiivit ovat tietenkin vielä tärkeämpiä. Osalliset haluavat heikentää Venäjää [ja Saksaa] hinnalla millä hyvänsä, vahvistaa USA:n ja Naton asemaa ja varmistaa, että Saksa ja muut EU-maat eivät poista Venäjän vastaisia pakotteita ja käytä diplomatiaa suhteiden parantamiseksi Venäjään.

        He eivät myöskään halua ottaa riskiä siitä, että Saksa ja muut EU-maat lopettavat aseiden ja taloudellisen avun lähettämisen Ukrainaan, rauhanneuvottelujen aloittamisen ja sodan nopean lopettamisen.

        Tuo asia pitäisi saada laajempaan tietoisuuteen, liian moni elää uutispimennossa siitä mitä oikeasti tapahtuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        MORAALI JA OIKEUS

        Päävastuullisena sota- ja vihollisuuspolitiikaan johtaneena valtioneuvostossa, Kokoomuksen politikoksi itsensä paljastanut S. Niinistö ei ole yhä pahenevaa ymmärrystä vailla olevana, irrottautunut valheellisin perustein Suomen valtiosäännön vastaisesta Nato-jäsenyyshakemukseen ryhtymisestään terroristien Joe Bidenin ja Victoria Nulandin pyynnöstä. 

        Raskaasta laittomuudesta oikeusvaltiossa ei pääse ymmärrystä vailla olevakaan Suomen kansan mediassa ja maailman median edessä ja YK:ssa.

        Niinistö ei ole myöskää tuominnut eikä sanoutunut irti kaikista niistä, joiden kanssa on ollut läheisesti yhteistyössä — terrorismista epäiltyinä.

        Naton pääsihteeristä Jens Stoltenbergistä, eikä USA:n presidenttistä Joe Bideniä, Victoria Nulandista eikä epäillyistä Ruotsin valtiojohtajista, jotka ovat Nord Streamiin kohdistuneesta terroriteoista, sotarikoksesta ihmisyyttä kohtaan julkisten tietojen perusteella epäiltyjä.

        Tutkivan journalistin Seamour Hershin lähdesuojassa olevan asiat tuntevan lähteen tietojen perusteella.

        INTERNETISSÄ

        Substack How America Took Out The Nord Stream Pipeline

        "USA:n SOTATOIMI SAKSAA VASTAAN", Berliner Zeitungin toimittaja Nord Stream -räjähdyksestä

        NETTI: nyadagbladet Berliner Zeitung-journalisten om sprängningen av Nord Stream: ”En amerikansk krigshandling mot Tyskland”

        Korkean profiilin tutkiva journalisti Seymour Hersh paljasti USA:n Bidenin osallisuuden Euroopan infrastruktuuriin kohdistuneeseen sotarikokseen.

        Hän sanoo nämä Berliner Zeitungin haastattelussa, jossa saksalainen toimittaja Fabian Scheidler itse lisää, että hyökkäystä voidaan pitää sotatoimena länsimaista liittolaista vastaan. [Biden-Niinistö Suomen kansaa vastaan]

        — USA:n sotatoimi paitsi Venäjää myös länsiliittolaisia, erityisesti Saksaa vastaan, Scheidler toteaa.

        • Hersh: USA pelkäsi Saksan poistavan Venäjän vastaiset pakotteet kylmän talven aikana ilmenevän energiapulan vuoksi —  merkittävä syy sille, että jenkit räjäyttivät kaasuputket Norjan avulla.

        — Jenkkien liike-elämässä [ myös Suomen pankin johdossa] on ihmisiä, jotka pitävät ajatuksesta, että USA:sta tulee kilpailukykyisempi. USA myy nesteytettyä maakaasua erittäin suurella voitolla EU-maihin, USA tekee sillä paljon rahaa.

        Hersh uskoo, että oli amerikkalaisia vallanpitäjiä, jotka näkivät hyökkäyksen ja sen tuhoisat vaikutukset Saksan talouteen, mikä antaa USA:n taloudelle vauhtia — mutta Valkoisessa talossa vallassa olevilla vallanpitäjillä oli enimmäkseen "pakkomielle tulla uudelleen valituksi".

        • He halusivat voittaa sodan, he halusivat voittaa voiton, he halusivat Ukrainan jotenkin maagisesti voittavan. Saattaa olla ihmisiä, jotka ajattelevat, että meidän taloutemme kannalta voisi olla parempi, jos Saksan talous on heikko, mutta se on järjetöntä. Olemme sotkeutuneet johonkin, joka ei tule toimimaan, sota ei päätty hyvin näille henkilöille.

        "Häpeäksi USA:lle" [USA-Niinistölle]

        Pulitzer-palkittu toimittaja lisää, ettei hän tiedä, miten sota päättyy, mutta häntä "pelottaa", että USA:n presidentti oli valmis räjäyttämään Nord Streamin.

        — Sotatoimen toteuttajat uskoivat, että presidentti oli tietoinen, mitä hän teki Saksan kansalle, että hän rankaisi sitä sodasta, joka ei sujunut hyvin. Pitkällä aikavälillä tämä ei ainoastaan vahingoita hänen mainettaan presidenttinä, vaan se on myös poliittisesti erittäin vahingollista. Se on noloa USA:lle".  [myös valheelliselle Suomen presidentille monesta muustakin syystä]

        • Bidenin hallinto oli huolissaan siitä, että Saksa ja muut EU-maat lopettaisivat asetoimitukset Ukrainaan ja että Saksa avaisi Nord Stream 2:n ja jatkaisi kaasun tuontia. Räjähdys teki tällaisen ratkaisun mahdottomaksi.

        Hän kritisoi sitä, että paljastuksen jälkeen USA:n tiedotusvälineet ja valtaapitävät ovat keskittyneet enemmän hänen mustamaalaamiseensa kuin skandaalin syvempään tutkimiseen.

        — Miten voisin paljastaa lähteeni? ... Jos paljastaisin hänet erotettaisiin tai pahempaa — vangittaisiin.

        Hersh työskenteli "kokeneiden faktantarkistajien" kanssa raporttia laatiessaan. Hänen esittämiään faktoja voi tarkistaa "monin tavoin".

        • Joe Biden on päättänyt antaa saksalaisten palella tänä talvena. USA:n presidentti [ja Suomen presidentti] antaa mieluummin Saksan paleltua kuin lopettaa Ukrainan aseellisen tukemisen, ja se on minusta tuhoisaa Valkoiselle talolle.

        — Kyse on siitä, että tämä voidaan nähdä sotatoimena paitsi Venäjää myös länsiliittolaisia erityisesti Saksaa vastaan, toteaa Berliner Zeitungin toimittaja Fabian Scheidler.

        Terrori-isku pidettiin salassa

        Hershin mukaan operaatioon osallistuneet ihmiset ymmärsivät, että Joe Biden halusi jäädyttää Saksan "lyhyen aikavälin poliittisten tavoitteidensa vuoksi" — ja että tämä kauhistutti heitä. [S. Niinistö ja USA:n rikokset ihmisyyttä kohtaan]

        — CIA:n poliittinen etu on se, että presidentti, joka ei saa suunnitelmiaan läpi kongressissa, voi kävellä Valkoisen talon ruusutarhassa CIA:n johtajan kanssa ja suunnitella jotain salaista, joka voi vaikuttaa moniin ihmisiin Atlantin toisella puolella — tai missä tahansa päin maailmaa tahansa. Tämä on aina ollut CIA:n ainutlaatuinen myyntivaltti, jonka kanssa minulla on omat ongelmani:

        • Mutta jopa tämä yhteisö on kauhistunut siitä, että Biden on päättänyt saada Euroopan pysähtymään tukeakseen sotaa, jota hän ei tule voittamaan. Minusta se on häpeällistä.

        Seymour Hersh toteaa, että Nord Streamin vastaisesta operaatiosta ei raportoitu kongressille eikä sotilashenkilöstölle, joka ei ollut suoraan mukana operaatiossa — vaikka olisi pitänyt.

        Kun Hershiltä kysytään rohkeuden roolista hänen ammatissaan vallan pitäjien arvostelijana, hän kyseenalaistaa, onko totuuden kertominen todella rohkeaa.

        Hersh jatkaa pohdintaa journalismin roolista ja korostaa, että "meidän tehtävämme on olla pelkäämättä, ja joskus se on epämukavaa. Elämässäni on ollut aikoja, jolloin ... Tiedättekö, en puhu siitä. Mutta uhkaukset eivät kohdistu kaltaisiani ihmisiä vastaan, vaan kaltaisteni ihmisten lapsia vastaan", hän sanoo, ja lisää, että tutkivana journalistina ei voi murehtia siitä, mitä voi tapahtua — pitää vain jatkaa "sitä, mitä tekee".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen ja Euroopan turvallisuuden puolesta:

        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Nato-Suomi on osa presidentti Bidenin salaista suunnitelmaa

        Suomessa kansalaiset — kuten myös kansanedustajat — uskovat yleisesti, että Putinin Venäjä yllätti koko maailman aloittamalla tämän vuoden helmikuussa (24.2.2022) oikeudettoman hyökkäyksen Ukrainaan. Todellisuudessa Venäjän hyökkäys ei ollut niin suuri ”yllätys”, kuin meille suomalaisille on uskoteltu.

        Olennaisia yksityiskohtia tilanteen kehittymisestä alkoi selvitä nopeasti sen jälkeen, kun Suomi oli jättänyt hätäisesti valmistellun jäsenhakemuksen Naton pääsihteerille. Washington Post julkaisi jo viikon kuluttua artikkelin, jossa kerrottiin presidentti Bidenin hallinnon salaisesta suunnitelmasta (The secret planning that kept the White House a step ahead of Russia / Washington Post 26 May 2022),. Artikkelissa USA:n ulkoministeri Antony Blinken kertoi, kuinka presidentti Biden oli jo joulukuusta 2021 lähtien houkutellut presidentti Niinistön Natoon. ”Biden wooed Finnish President Sauli Niinisto to Nato”, oli arvio yhteydenpidosta, joka jatkui tämän vuoden alkukuukausina ja johti Suomen poliittisen johdon Nato-päätöksen taakse jo ennen huhtikuussa alkanutta asian eduskuntakäsittelyä.

        Ukrainan sodan ja meille suomalaisille markkinoidun suuren ”yllätyksen” osalta on olennaista ymmärtää presidentti Zelenskyin maaliskuussa 2021 (siis vuosi ennen Venäjän 24.2.2022 aloittamaa hyökkäystä) antama määräys (Decree of the President of Ukraine №117 / 2021), jolla käskettiin toteutettavaksi strategia Krimin miehityksen lopettamiseksi ja alueen liittämiseksi takaisin Ukrainaan. Asia on jäänyt liian vähälle huomiolle Suomessa. Kuitenkin määräys on ollut luettavissa Ukrainan presidentin hallinnon tiedotussivuilla internetissa. Myös länsimainen media on uutisoinut asiasta (Is the World Ready for World War 3 as Ukraine’s President signed a Decree to retake Crimea from Russia? / TECH STARTUPS 2 Apr 2021)

        Olisikin syytä pohtia, mikä on ollut USA:n vaikutus määräyksen №117 / 2021 taustalla? Millaisia lupauksia USA on antanut Ukrainalle vuonna 2021 ja sitä ennen? Millaista poliittista ja taloudellista tukea ja aseapua Ukraina on uskonut saavansa? — Tärkeää olisi myös ymmärtää kyseisen strategisen suunnitelman vaikutus Putinin ajatteluun ja Venäjän rikollisen hyökkäyksen aloittamiseen sekä sodan kulkuun? — Joka tapauksessa Venäjän 24.2.2022 aloittama hyökkäys ei ole ollut niin suuri ”yllätys”, kuin meille suomalaisille on haluttu uskotella.

        * * * * *

        Suomalaisen demokratian kannalta tilanne on kiusallinen sen vuoksi, että edellä esitettyjä ulkomaisia lähteitä tutkimalla sekä Suomen presidentin kanslian tiedotteita seuraamalla on pääteltävissä, että maan poliittinen johto on päätynyt Nato-jäsenyyden kannalle jo ennen asian huolellista arviointia eduskunnassa.

        Niinpä Nato-jäsenyyden hakemiseen johtanut eduskuntakäsittely on ollut ”arvoton näytelmä”, kuten oli nähtävissä jo ennen 17.5.2022 tehtyä päätöstä. Valmisteluprosessi on ollut farssi, joka näkyy hakupäätöksen perusteeksi laaditussa Valtioneuvoston selonteossa (”Selonteko Suomen liittymisestä Pohjois-Atlantin liittoon” / VNS 3/2022 vp 15.5.2022). Selonteossa luetellaan pari (2) konekirjoitusliuskaa osin näennäisiä hyötyjä Natoon liittymisen puolesta. Haitoista ei ole edes yhtä (1) sanaa. – ”Hämmästyttävä suoritus nopeasti ’natottuneelta’ hallitukselta”.

        • Toivottavasti Turkin antama jatkoaika Nato-jäsenyyden käsittelyyn on niin pitkä, että jäsenyyden karmea kääntöpuoli ehditään arvioida valmistauduttaessa ensi kevään eduskuntavaaleihin.

        Tapahtui selvä virhe, kun ennen jäsenyyshakemusta ei kiinnitetty lainkaan huomiota Naton itärajan siirtämisen kielteisiin seurauksiin. — Olennaista on ymmärtää tilanne Ukrainan sodassa:

        [Eksistentiaalinen uhka Venäjälle]

        Tilanne muuttuu Putinille edulliseksi, kun Naton itäraja siirretään Suomen jäsenyyden myötä Pietarin lähelle.

        — Se on propagandavoitto Putinille, joka on jo yli 10 vuotta väittänyt, että Nato uhkaa Venäjän olemassaoloa vyörymällä itään.

        Kun ”pyhä isänmaa” on uhattuna niin Ukrainan kuin Suomen suunnista, voidaan sotaa jälleen kutsua sodaksi eikä enää tarvitse höpistä ”erikoisoperaatioista”. Venäjän duuma myöntää Putinille kaikki uhkaavassa tilanteessa tarvittavat valtuudet (lkp ydinaseen käyttö ml).

        Valitettavasti Suomen lyhytnäköinen ajattelu pitkittää Ukrainan sotaa ja lisää ukrainalaisten kärsimyksiä.

        Uusi konfliktirintama Suomen suunnassa vahingoittaa koko Euroopan turvallisuutta ja tulevaa kehitystä.

        Kenraali Vehviläinen


        Eksistentiaalinen uhka

        John J. Mearsheimer
        Chicagon yliopisto

        Ukrainan ongelmat alkoivat itse asiassa Naton Bukarestin huippukokouksessa huhtikuussa 2008, kun George W. Bushin hallinto painosti liittoumaa ilmoittamaan, että Ukrainasta ja Georgiasta "tulee jäseniä".

        - Venäjän johtajat reagoivat välittömästi närkästyneinä, luonnehtivat päätöstä Venäjälle eksistentiaaliseksi uhaksi ja vannoivat estävänsä sen.

        TERRORISTIEN J. BIDENIN, V. NULANDIN, J. STOLTENBERGIN, S. NIINISTÖN, RUOTSIN M. ANDERSONIN VALLANKAAPPAUS RUOSISSA JA SUOMESSA — JOULUKUU 2021

        VASTAAVASTI SOTARIKOLLISEN USA-NATON VALLANKAAPAUS UKRAINASSA HELMIKUUSSA 2014

        Valtiosääntö: Suomen kansan saatava tietää kaikki totuudet.

        Valtiosääntö edellyttää älyllistä munaa S. Niinistöltä laittomuutensa Suomen kansalle ja mukaan vetämänsä Ruotsin kansalle.

        — PERUSTUSLAIN VASTAISESTI, DIKTAATTORIMAISESTI S. NIINISTÖ SULKI ULKOPUOLELLE:

        1. STRATEGIAN ASIANTUNTIJAT

        2. ÄÄNESTÄJÄT

        — EDUSKUNTAVAALIN 2023, 2024 PRESIDENTINVAALIEN 2012, 2018, 2024, EU-VAALIN 2024 VAALITULOKSET OVAT NIINISTÖN-BIDENIN VALTIOPETOS, NATO-PETOS, KANSANÄÄNESTYKSEN PETOS — VASTAA ÄÄTENLASKUN TÄYTTÄ VIRHETTÄ

        S. NIINISTÖN — J. BIDENIN CIA:n NARRATIIVI, PROPAGANDA HALLITSEE KOKO SUOMEN, RUOTSIN JA EU-MAIDEN TIEDOTUSVÄLINEIDEN VASTAAVIA PÄÄTOIMITTAJIA

        S. NIINISTÖN YKSITYISHENKILÖNÄ, OHI PERUSTUSLAIN TEKEMÄN, SOTARIKOLLISEN USA:n ISÄNTÄMAASOPIMUS LIETSOI VIHOLLISUUDEN JA PROXY-SODAT POHJOLAAN

        EU- ja Suomi-vihaajien Joe Bidenin ja Victoria Nulandin tahto on määräävä Ukrainassa, Ruotsissa ja Suomessa:

        — S. Niinistö — yksityishenkilönä valtiosäännön vastaisesti tekemästään valtiosopimuksesta
        USA-Isäntämaasopimuksesta ja erityisesti joulukuusta 2021 lähtien — liittyy tiiviisti kaikkeen sotakriminaaliin Euroopassa ja Pohjolassa:

        — Valtiosääntörikos, energia-, sota- ja talousrikokset; rikokset kansoja, kansanryhmiä kohtaan; rikokset ihmisyyttä kohtaan, rikokset YK:n turvallisuusneuvoston päätöksiä vastaan.

        MILJARDIEN ASEVARUSTELUKIERTEESEEN, USA:n SOTARIKOKSIIN JA SUPOON TUHLAAVAN S. NIINISTÖN NATO-SODAT, NYT UKRAINASSA JA ITÄMERELLÄ EUROOPPAA VASTAAN:

        Suomen kansalta itenäisyyden ja demokratian riistänyt S. Niinistö ei estänyt USA:n proxy-Sodan syttymistä; päinvastoin lietsoi sotaa.

        Teki itsestään eksistentiaalisen uhkan Ukrainan kansalle, Suomen kansalle ja Ruotsin kansalle — kansojen ja sotilasstrategian ammattilaisten tahdon vastaisesti.

        S. NIINISTÖ JA "HÄNEN LÄNSI" VEI SUOMEN KANSAN JA RUOTSIN KANSAN USA:n RIKOLLISIIN PROXY-SOTIIN

        De jure — jatkuvasti Suomen perustuslain vastaisesti toimineella diktaattori S. Niinistöllä valtioneuvostossa, eduskunnassa ja hänen sekä USA:n narratiivin hallitsemissa tiedotusvälineissä.

        S. Niinistö ei estänyt USA:n presidenttiä, sotarikollisia Joe Bideniä ja alivaltiosihteeri Victoria Nulandia tekemästä — de facto — Suomen perustuslain vastaisen vallankaappauksen Suomessa joulukuussa 2021.

        Supo, eikä asemassaan päävastuullisena USA:n liehittelijä S. Niinistö Suomen valtioneuvostossa ja TP-UTVA:ssa, eivät estäneet rikollisten Joe Bidenin ja NATO-NORJAN Jens Stoltenbergin sotatoimenpidettä EU-maita, erityisesti Saksaa vastaan.

        Suomen, Ruotsin ja hitleristisen EU:n parlamenttien edustajat eivät estäneet Euroopan infrastruktuuriin tehtyä terrori-iskua, vaikka tiesivät siitä:

        Eivätkä ole tuominneet sotarikosta, vaikka Ukrainan sodan sytyttäjä, kriminaali Joe Biden ilmoitti Nord Streamin räjäyttämisestä 7.2.2022:

        — S. Niinistön veriveljet NATO:n neuvosto, Biden ja Norjan Stoltenberg tekivät sen kesäkuussa 2022, S. Niinistön, Ruotsin ja USA-NATO:n yhteisessä BOLTOPS 22:ssa —  räjäytys 26.9.2022. — Ruotsi ja säpo tiesi — Supo ja Niinistö tiesi.

        Supo ja Säpö suojelevat kriminaaleja valtiojohtajia.

        Kaikki, jotka tiesivät eivätkä estäneet maaimanhistorian yhtä suurimmista terroriteoista, tekee siihen pitkäkestoiseen terroriin rikollisesti osallisen.

        Norjalaisen Stoltenbergin Nato-USA:n sodan alettua Ukrainassa, S. Niinistö ja  amerikkalaiset ja eurooppalaiset päättäjät eivät kuitenkaan voineet tunnustaa, että he olivat aiheuttaneet sodan. Yrittämällä viedä —  — Ukraina, Ruotsi ja Suomi Natoon — — USA:n pyynnöstä vuonna 2014 Naton ylipäälliköksi tulleen Norjan entisen pääministerin Nord Stream -iskun Jens Stoltenbergin Natoon.

        PROXY-SODAN SYTYTYS /  S. NIINISTÖ

        — Suurin yhteenotto tapahtui JOULUKUUSSA 2021 ja johti suoraan nykyiseen sotaan Euroopassa.

        — Johti USA:n Joe Bidenin, Victoria Nulandin ja Nato-Stoltenbergin Norjan, Euroopan infrastruktuuriin tekemään hyökkäykseen, sotatoimeen, terroriin. Ammattitaidottoman, täysin ymmärrystä vailla olevan S. Niinistön houkuttelemana Nato-jäsenyyshakemuksen jättäneen Ruotsin talousvesillä:

        Nord Stream — Saksan vauraus

        Venäjän halpa kaasu Suomeen ja Saksaan vs. S. Niinistön sota Saksaa vastaan

        NIINISTÖN-USA-NATO on tärkein syy sodan syttymiseen Ukrainassa, Euroopassa, Pohjolassa, mistä kärsivät ukrainalaiset, saksalaiset, suomalaiset ja muiden maiden yritykset, kansalaiset — Euroopan valtioiden talous.


        Sotarikollisen George W. Bushin Nato-julistus Bukarestissa 2008 käynnisti Ukrainan kansan ongelmat ja vielä Suomen kansan ja Ruotsin kansojen turvallisuusongelmat

        USA:n sotarikollisen Barack Obaman ja Victoria Nulandin ja monien muiden 2014 järjestämällä rikollisella vallankaappauksella vieraassa maassa, Ukrainassa helmikuussa 2014, kaukana Amerikasta; vallankaappaus Suomessa joulukuussa 2021.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen valtiosäännön mukaisesti rehelliset kertovat Suomen kansalle:


        Maanpuolustuskorkeakoulun entinen strategian opettaja ja komentaja evp Jyrki Berner:

        "Nato-jäsenyys ei tuo Suomelle merkittävää lisäturvaa".


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        "Suomi ei ole kuulunut eikä kuulu tänäänkään Venäjän Federaation hyökkäyskohteisiin. Venäjän tavoitteet ovat muualla.

        — Sen on osaltaan vahvistanut Ukrainassa vuonna 2014 alkanut sota."

        Suomen Nato-jäsenyyden merkityksestä maan tulevaisuudelle esitetään valheellisia väitteitä. Jäsenyydestä aiheutuvia ongelmia vähätellään.

        Suomen tulevaisuudelle vahingolliseksi kansalaisten tunnekuohu muodostui, kun Nato-jäsenyyttä ajanut vähemmistö sai pelottelupolitiikalla suuren osan kansalaisista uskomaan, että ”nyt se Venäjä hyökkää Suomeen”.

        Ei hyökkää.

        Eikä ole hyökännyt koko Venäjän Federaation 30-vuotisen olemassaolon aikana. Pelkkää propagandaa on ollut vuosia jatkunut pelottelu.

        Suurvallat eivät hyökkäile 2000-luvun maailmassa miten sattuu ja milloin hyvänsä. Analyyttiset arviot hyödyistä ja haitoista ovat yhä tärkeämpiä. Pienien valtioiden kohdalla huolellinen hyötyjen ja haittojen puntarointi vain korostuu.

        Suomi on rauhallinen sivusuunta Venäjän strategisessa ajattelussa. Näin on ollut Venäjän Federaation koko olemassaolon ajan. Asian vahvistavat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat. Kyseinen ”aikuisten totuus” selittää sen, miksi Suomi ei ole ollut Venäjän hyökkäysten kohteena, vaikka ”hosupettereiden” huutokuoro on muuta väittänyt jo yli 30 vuoden ajan."

        Harhautuksen ja petoksen maku kasvaa viikko viikolta, kun yhä selkeämmin nähdään, ettei suuren ja pitkäaikaisesti Suomea sitovan päätöksen valmisteluun olekaan sellaista kiirettä ja hätää, jolla valtiojohto on perustellut nopeutettua aikataulua.

        Venäjä ei lähde ilman syytä rauhalliseen Pohjolaan, saati sotilaallisesti vahvaan Suomeen, hyökkäilemään, ellei Kremlin johtoa tahallaan ärsytetä ja haasteta kamppailuun. Naton itärajan siirtäminen liian lähelle Venäjän strategisia kohteita (Pietari, Muurmansk) on nykyisessä asetelmassa katala teko ja kova loukkaus. Vaikutukset Suomen turvallisuudelle ja maan talouden ja yhteiskunnan kehitykselle ovat kielteisiä.

        Tilanne ja uhkakuvat muuttuvat, jos Suomesta tulee Nato-maa.

        — Jäsenyyden haitat ovat suurempia kuin hyödyt.

        Hyödyt murenevat, yksi kerrallaan. Samanaikaisesti tietämys jäsenyyden haitoista lisääntyy.

        — Oikea tieto ei vielä ole tavoittanut kansalaisia [laittoman sensuurin vuoksi].

        ”Suomen on oltava ”hyvin, hyvin varovainen”, sanoo amerikkalaistutkija Nato-jäsenyydestä.” — Varoitus oli otsikkona Helsingin Sanomien Natoa käsitelleessä artikkelissa, jossa meitä suomalaisia varoitti amerikkalaistutkija Ted Galen Carpenter. Hän on kansainvälisen politiikan asiantuntija, joka tuntee tarkoin Naton. – – https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008782136.html

        Carpenter yhtyy käsitykseen, jonka mukaan Venäjä ei muodosta Suomelle sellaista uhkaa, joka vaatisi Suomen liittymistä Natoon.

        Suomessa nopeasti lisääntynyt Nato-innostus on ylireagointia Ukrainasta tulviviin kauhukuviin.

        Valtaa pitävä eliitti haluaa varmistaa, etteivät suomalaiset ehdi tointua Ukrainan sodan aiheuttamasta tyrmistyksestä ja Nato-hurmasta ennen kuin jäsenyys on varmistunut.

        Vasta jälkeenpäin kansa voi vapaasti ajatella — ja katua väärää valintaa.

        Naton paljon mainostetut 5.artiklan mukaiset turvatakuut olisikin syytä ymmärtää turvalupauksena, jonka toteuttaminen ”kovissa tilanteissa” riippuu kunkin jäsenvaltion kansallisista arvioista. USA:n osalta on erittäin todennäköistä, ettei sen omia kansallisia etuja haluta lainkaan vaarantaa Euroopan tai muiden muiden ”valtameren takaisten” kriisien ja sotien vuoksi.

        "Miksikö Venäjä ei tule edes yrittämään Suomen valtaamista?

        Vastaus on selvä, kun hetkisen miettii tosiasioita. Ei Suomi ole sellainen ”heittopussi” ja Naton turvaa peloissaan aneleva surkimus, kuin ”hosupetterit” Nato-innossaan esittävät. Suomen puolustus on kunnossa, kiitos yleisen asevelvollisuuden ja kansalaisten korkean tahdon pitää huolta tästä maasta. Suomi on sotilaallisesti Pohjolan vahvin valtio. Meillä on osattu järkevästi huolehtia sekä maanpuolustuksen että yhteiskunnan hyvinvoinnin perusteista.

        Jos Suomi ottaa Nato-jäsenyyden myötä vastuulleen reilusti yli puolet Naton ja Venäjän välisestä rajasta, Suomesta tulee Kremlin Nato-vastaisen häirinnän ja hybridi- ja kyberiskujen pääkohde. Venäjän ”konnankoukut” ja yllätykset tulevat rasittamaan Suomea kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

        Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksen tutkimusjohtaja Hanna Smith: ”Mahdollista voi olla iso kyberhyökkäys, jolla on taloudellisia tai jopa ihmishenkiä vieviä vaikutuksia.


        "Tiedoksi Nato-päätöstä valmisteleville kansanedustajille ja muulle valtiojohdolle: – Naton ja Venäjän välisen rajan tärkeimmän vartijan kohtalo tulee olemaan kova? — On suorastaan hölmöä ryhtyä siihen hommaan.".

        BIDEN KÄYTTI S. NIINISTÖÄ TERRORIIN NATON JA NORJAN STOLTENBERGIN KANSSA:

        SALASSA TEHTYYN RIKOLLISEEN SUUNNITELMAAN KUULUVANA

        USA:n ja Norjan ratifioinnin ovat osa rikosta:

        Niinistön valheellisesti kirjoittama ja petoksellisesti eduskunnassa käsitelty Nato-hakemus on rikollisten ratifioimana mitätöitynyt.

        NORD STREAM = = NATON BOLTOPS 22

        S. Niinistö on osa yhteistyökumppaneiden,  Bidenin ja Stoltenbergin rikosta

        ••• Niinistön houkuttelussa hakemaan Nato-jäsenyyttä, oli keskein tavoite tehdä Norjan ja Ruotsin talousalueella maailman suurin terroriteko.

        Operaation tukikohta Nato-Norjassa:

        Nord Streamin sijoittuminen lähelle rikollisen Naton Stoltenbergin Norjaa ja Ruotsin talousalueen vesiä.

        BIDENIN ERITTÄIN SALAISESTI TYÖSKENNELLYT TYÖRYHMÄ PÄÄTYI RUOTSIN TALOUSALUEEN VESILLÄ TEHTÄVÄVÄÄN SOTATOIMEEN EU-MAITA, ERITYISESTI SAKSAA SEKÄ RUOTSIA JA SUOMEA VAHINGOITTAVASTI

        Aikaa oli vähän alkukesän 2022 NATON BOLTOPS 22 -terroritekoon.

        Nato-hakemuksen runnominen läpi keinoja kaihtamatta laittomasti. Niinistöllä aikaa oli vähän alkukesän 2022 NATON BOLTOPS 22 -terroritekoon.

        Kaikki johti "hosupetteri" S. Niinistön tekemään monia lainvastaisuuksia, ohittamaan perustustuslain, demokratian, sivuuttamaan kaikkien voimapolitiikan ja sotilaallisen strategian ammattilaisten varoitukset.

        Monet haitat ovat suuria.

        Järkyttävää Suomen presidentiltä.


        Miten Amerikka tuhosi Nord Stream -putkilinjan

        NETTI: seymourhersh.substack How America Took Out The Nord Stream Pipeline

        SEYMOUR HERSH

        "Venäjän joukot olivat koko ajan kerääntyneet tasaisesti ja uhkaavasti Ukrainan rajoille, ja joulukuun loppuun mennessä yli 100 000 sotilasta oli valmiina iskemään Valko-Venäjältä ja Krimiltä käsin. Washingtonissa hälytys kasvoi, ja Blinken arvioi, että nämä joukot voisivat "kaksinkertaistua lyhyessä ajassa".

        Bidenin hallinnon huomio kiinnittyi jälleen kerran Nord Streamiin:

        ••• Niin kauan kuin Eurooppa oli riippuvainen [Nord Stream -] putkistosta halvan maakaasun saamiseksi, Washington pelkäsi, että Saksan kaltaiset maat olisivat haluttomia toimittamaan Ukrainalle rahaa ja aseita, joita USA tarvitsi [järjettömään] Venäjän kukistamiseen.

        Juuri tällä levottomalla hetkellä Biden valtuutti Jake Sullivanin kokoamaan virastojen välisen ryhmän laatimaan suunnitelman.

        "Bidenin hallinto teki kaikkensa välttääkseen vuotoja, kun suunnittelua tehtiin vuoden 2021 lopulla ja vuoden 2022 ensimmäisinä kuukausina".

        ••• Kaikkien vaihtoehtojen oli oltava pöydällä. Mutta vain yksi tulisi esiin".

        "VAIN YKSI SUUNNUTELMA TULI ESIIN"

        S. NIINISTÖ — JOULUKUU 2021

        RIKOLLISET RATIFIOIAT NATO-PARTNERIT STOLTENBERG JA BIDEN HOUKUTTELIVAT S. NIINISTÖN HAKEMAAN NATO-JÄSENYYTTÄ, OSAKSI TERRORITEKOA

        Rikollisen Bidenin suunnitelman toteutus:

        Bidenin ja Stoltenbergin oli juonittelulla saatava Niinistö hakemaan Nato-jäsenyttä Suomelle ja Ruotsille "yhtä aikaa":

        — Keskeistä operaation peittämiseksi ja onnistumiseksi:

        — Niinistön oma "Yhtä aikaa" -peitetarina
        on valheellinen.

        Ruotsin silloisen PM Magdalena Anderssonin houkuttelusta kyseenalaisen kunnian ottaa S. Niinistö: — Houkuttelu itse asiassa mukaan osaksi terroritekoa Tanskan Bornholmin saaren lähellä  Ruotsin talousalueen vesillä:

        — Bidenin salainen suunnitelma sisälsi useita peitetarinoita, Hershin lähteiden mukaan.

        ••• Nato-jäsenyyttä Suomi ei tarvitse: kenraalimajuri evp Aarno Vehviläisen ja strategian ammattilaisten mukaisesti.

        ••• Niinistön röyhkeästi ajamia Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyksiä Biden ja Stoltenberg tarvitsivat sotarikoksiin, rikoksiin ihmisyyttä kohtaan:

        1. USA:n proxy-sota Ukrainassa.

        2. Bidenin ja Norjan Stoltenbergin Naton BOLTOPS 22 — NORD STREAM -TERRORI–ISKU Saksaa, Ruotsia ja Suomea vastaan.


        Ruotsin ja Suomen kansat eivät terroristien Bidenin, Stoltenbergin eikä TP Niinistön Natoa ole tarvinnut eikä tarvitse:

        — Pitkän rauhan ajan jatkuminen on tärkeää, rauhan neutraaliudella turvanneille, Ruotsille, Suomelle sekä koko Euroopalle.


        NIINISTÖN JA BIDEN TIEDOTUSVÄLINEET

        Bidenin salaisen suunnitelman ja Ukrainan proxy-sodan osaksi piti saada tiedotusvälineet mukaan "totalitaristisesti" tuottamaan peitetarinoita USA:n narratiivin mukaisesti.

        Ukrainan proxy-sotaan syyllisen USA:n sekä Nord Streamin Naton BOLTOPS -terroriteon peittämiseksi kuului ja kuuluu edelleen — maailman, USA:n, Euroopan, EU-maiden, Saksan, Ruotsin ja Suomen — tiedotusvälineiden harhautus saada osa ihmisistä uskomaan USA:n propagandaa.

        Propaganda, aivopesu, on keskitetysti koirdinoitu:

        Totalitaristi Niinistö jopa kiitti rikollisen USA:n propagandaa tuottavaa Suomen mediaa. Niinistön sensuuri poistaa totuudet.

        Vuodesta 2008 (Naton kokous; George W. Bush, Romanian Bukarest) Nato-innosta tunnettu Kokoomukse Niinistö tarttui helposti Bidenin syöttiin. CIA tiesi Niinistön persoonan ja ammattitaidottomuuden. Hänen diktaattorimaisuuden viedä asia läpi perustuslaista piittaamatta; tälläinen oli jo diktaattori Niinistön valtiopetoksellinen USA-Isäntämaasopimus ohi perustuslain.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        NYT PALJASTUI MITEN AMERIKKA TUHOSI NORD STREAM -PUTKEN

        Seymour Hersh

        "New York Times kutsui sitä "mysteeriksi", mutta USA toteutti salaisen merioperaation, joka pidettiin salassa — tähän saakka".

        8. helmikuuta 2023

        VERKOSSA: Substack How America Took Out The Nord Stream Pipeline

        CIA perusteli, että mitä tahansa tehtäisiinkin, sen olisi oltava salaista. Kaikki asianosaiset ymmärsivät panokset. — "Tämä ei ole mitään lasten juttuja", lähde sanoi. Jos hyökkäys olisi jäljitettävissä Yhdysvaltoihin, — "se olisi sotatoimi".

        ÷ ÷ ÷

        Suunnittelijat, päätekijät ja rikoskumppanit rikkovat törkeästi kansainvälistä oikeutta ja YK:n peruskirjaa.

        Nato-Suomi ja joulukuu 2021

        • Tosiasiallisesti Suomi ei tarvitse Naton jäsenyyttä.

        • TP Niinistöstä tehtiin USA:n presidentin ja alivaltiosihteeri Victoria Nulandin pelinappula.


        Seymour Hersh — tutkivan journalismin veteraani, joka voitti Pulitzer-palkinnon raportoinnistaan My Lain verilöylystä Vietnamin sodan aikana.

        Otteista koostettuna:

        USA:n laivaston sukellus- ja pelastuskeskus sijaitsee Panama Cityssä.

        Keskus on vuosikymmeniä kouluttanut erittäin päteviä syvänmeren sukeltajia, jotka ovat aikoinaan toimineet amerikkalaisissa sotilasyksiköissä eri puolilla maailmaa, ja jotka kykenevät teknisiin sukelluksiin sekä hyviin että pahoihin tarkoituksiin. — Pahoihin tarkoituksiin C4-räjähteiden käyttämiseen, kuten ulkomaisten öljynporauslauttojen räjäyttelyyn, vedenalaisten voimalaitosten imuventtiilien pilaamiseen ja tärkeiden laivakanavien sulkujen tuhoutumiseen. Panama Cityn keskus, jossa on Amerikan toiseksi suurin sisäuima-allas, oli täydellinen paikka rekrytoida parhaat ja hiljaisimmat sukelluskoulun suorittaneet.

        Stoltenberg

        Norja oli yksi Naton alkuperäisistä allekirjoittajista vuonna 1949, kylmän sodan alkuaikoina. Nykyään Naton ylipäällikkönä toimii Jens Stoltenberg, vannoutunut antikommunisti, joka toimi Norjan pääministerinä kahdeksan vuotta ennen siirtymistään Naton korkeaan virkaan USA:n tuella vuonna 2014.

        • Lähteen mukaan "koko tämän juonittelun ajan" jotkut CIA:ssa ja ulkoministeriössä työskentelevät sanoivat: — "Älkää tehkö tätä". Se on typerää ja siitä tulee poliittinen painajainen, jos se tulee julki.

        Stoltenbergin Norja oli täydellinen hämäys ja paikka operaation tukikohdaksi.

        Norjan laivasto löysi nopeasti oikean paikan Itämeren matalista vesistä muutaman meripeninkulman päässä Tanskan Bornholmin saaresta.

        Kesäkuussa 2022 laivaston sukeltajat, jotka toimivat laajalti julkisuutta saaneen keskikesän Nato-harjoituksen, BALTOPS 22:n suojissa, asensivat kauko-ohjattavat räjähteet, jotka kolme kuukautta myöhemmin tuhosivat kolme neljästä Nord Stream -putkilinjasta, kertoo operaatiosuunnittelusta suoraan tietävä lähde.

        Amerikan poliittiset pelot olivat todellisia: Saksa ja muu Länsi-Eurooppa tulisivat riippuvaisiksi Venäjän toimittamasta edullisesta maakaasusta, mikä vähentäisi Euroopan riippuvuutta Amerikasta.

        [Verkossa: Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa]

        Saksan hallitus, jota tuolloin johti Angela Merkel, painostaisi poliittisesti ja taloudellisesti valtavasti Nord Stream 2:n saamiseksi käyttöön.

        Washingtonissa ei ollut selvää, mikä oli Saksan vastanimitetyn liittokanslerin Olaf Scholzin kanta.

        Kuukausia aiemmin, Afganistanin kaatumisen jälkeen, Scholtz oli Prahassa pitämässään puheessa tukenut julkisesti Ranskan presidentin Emmanuel Macronin kehotusta itsenäisempään eurooppalaiseen ulkopolitiikkaan, mikä viittaa selvästi siihen, että hän ei olisi yhtä riippuvainen Washingtonista ja sen oikukkaista toimista.

        • Se, mitä seuraavaksi tapahtui, oli tyrmäävää. Helmikuun 7. päivänä, alle kolme viikkoa ennen Venäjän väistämättömältä näyttävää hyökkäystä Ukrainaan, Biden tapasi Valkoisen talon toimistossaan Saksan liittokanslerin Olaf Scholzin, joka oli nyt, pienen horjahduksen jälkeen, vahvasti USA:n puolella. Seuraavassa lehdistötilaisuudessa Biden sanoi uhmakkaasti: "Jos Venäjä hyökkää, Nord Stream 2:ta ei enää tule. Me lopetamme sen".

        Alivaltiosihteeri Victoria Nuland ilmaisi tyytyväisyytensä uusimman putkilinjan tuhoutumiseen. Tammikuun lopulla hän sanoi senaatin ulkosuhteiden komitean kuulemistilaisuudessa senaattori Ted Cruzille:

        — "Kuten tekin, minä ja uskoakseni myös hallinto olemme hyvin tyytyväisiä siihen, että Nord Stream 2 on nyt, kuten haluatte sanoa, metalliromu meren pohjassa".

        Lähteellä oli paljon katu-uskottavampi näkemys Bidenin päätöksestä sabotoida yli 1500 mailia Gazpromin putkea talven lähestyessä. "No", hän sanoi presidentistä puhuessaan, "minun on myönnettävä, että hänellä on munaa. Hän sanoi tekevänsä sen, ja hän teki sen".

        Kysyttäessä, miksi venäläiset eivät hänen mielestään vastanneet, hän sanoi kyynisesti: — "Ehkä he haluavat kyvyn tehdä samoja asioita kuin USA teki".

        "Se oli kaunis peitetarina", hän jatkoi. "Sen takana oli salainen operaatio, jossa kentälle sijoitettiin asiantuntijoita ja laitteita, jotka toimivat salaisella signaalilla".

        "Ainoa virhe oli päätös tehdä se."

        "USA:n SOTATOIMI SAKSAA VASTAAN", Berliner Zeitungin toimittaja Nord Stream -räjäytyksestä

        S. NIINISTÖ

        USA:n, EU-MAIDEN, SUOMEN JA RUOTSIN TIEDOTUSVÄLINEET PETOKSELLISESTI RIKOKSEEN MUKAAN VETÄEN, SEYMORE HERSHIN MUKAAN

        Sisällissota Ukrainassa syttyi välittömästi USA:n Obaman agentin Victoria Nulandin järjestämästä vallankaappauksesta helmikuussa 2014.

        PUTININ PIDÄTYSMÄÄRÄYS ON S. NIINISTÖN, KOK, YKSI MONISTA MEDIATEMPUISTA SAADA KÄÄNNETYKSI VENÄJÄ SYYLLISEKSI

        SOTA SYTTYI

        S. NIINISTÖ ON ITSE PROVOSOINUT VENÄJÄÄ YHDESSÄ USA:n KANSSA

        S. Niinistön Nato-hakemus on rikollinen teko monella tavalla.


        USA:n ja Naton neuvoston ja Nato-maiden rikokset kansoja, kansanryhmiä ja rikossarjat ihmisyyttä kohtaan.

        HAAGIN TUOMIOISTUIN

        POHJOLAN RIKOSKUMPPANIT JA USA:n PRESIDENTTI J. BIDEN JA NATON STOLTENBERG PITÄÄ ON PIDÄTETTÄVÄ SOTARIKOKSISTA

        NETTI: seymourhersh.substack How America Took Out The Nord Stream Pipeline

        NETTI: nyadagbladet Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa

        NETTI: nyadagbladet Berliner Zeitung-journalisten om sprängningen av Nord Stream: ”En amerikansk krigshandling mot Tyskland”

        NETTI: nyadagbladet.se Artikelämne: Attentatet mot Nord Stream

        JAKE SULLIVANIN RIKOSSUUNNITELMA

        TUTKIVAN JOURNALISTIN SEYMORE HERSHIN RIKOSPALJASTUKSET LIITTYVÄT  S. NIINISTÖN, KOK, VALTIOPETOKSELLISEEN NATO-HAKEMUKSEEN — — —  SEKÄ RUOTSIIN ETTÄ SUOMEEN — — —  SOTARIKOKSIIN

        Sisällissota Ukrainassa syttyi välittömästi, kun sotarikollinen, terroristivaltio USA järjesti, rikollisen vallankaappauksen Kiovassa helmikuussa 2014.

        USA:n SISÄLLISSODAT SUOMESSA JA RUOTSISSA

        USA:n sisällissota, proxy-sota Ukrainassa, Suomessa ja Ruotsissa syttyi joulukuussa 2021, kun Jake Sullivanin työryhmä päätti saada väkipakolla Suomen Natoon — — —   S. Niinistö mukaan rikoksiin Suomessa, Ruotsissa, Ukrainassa ja terroritekoon Saksaa ja EU-maita vastaan Ruotsin talousalueen vesillä.


        UKRAINAN KANSAAN, SUOMEN KANSAAN, RUOTSIN KANSAAN, SAKSAN KANSAAN EU-MAIHIN KOHDISTUU USEITA VALTIOJOHTAJIEN JA NATO:n YLIPÄÄLLIKÖN STOLTENBERGIN RIKOKSIA


        PUTIN JA NIINISTÖN "YLLÄTYSVIERAILU" SOTARIKOLLISEN BIDENIN LUONA

        Tosiasiallisesti journalisti Syeymore Hershin lähteen paljastaman Jake Sullivanin suunnitelmaan liittyvänä:

        — Laittomuuksia Nato-hakemuksessa ja eduskuntakäsittelyssä tehnyt, Ruotsin kuninkaan mukaan houkutellut sekä Naton järjestämään BOLTOPS 22:een osallistunut S. Niinistö — — —  tosiasiallisesti Nord Stream terroritekoon osalliseksi tullut S. Niinistö, kok — — —  kävi rikoskumppanin J. Bidenin luona USA:ssa 6.3.2023 "YLLÄTYSVIERAILULLA"


        RIKOSKUMPPANIT JA USA:n PRESIDENTTI J. BIDEN JA NATON STOLTENBERG PITÄÄ PIDÄTTÄÄ SOTARIKOKSISTA:

        1. Sotilasvallankaappaus ja sisällisota Suomessa: USA:n omin päin järjestämä Isäntämaasopimus.

        J. Bidenin vaalissa 2019 valittuun eduskuntaan ja valtioneuvostoon kohdistunut vallankaapaus joulukuussa 2021, jossa rikolliset Biden ja Stoltenberg tekivät päätöksen Suomen viemiseksi Natoon: eduskuntaan tehty hyökkäys. Kenraalimajuri evp Vehviläisen analyysit.

        Suomen kansaan ja Ruotsin kansaan kohdistui J. Bidenin suuri sotarikos.

        2. USA:n presidentin Barack Obaman ja Victoria Nulandin rikollinen vallankaapoaus Ukrainassa helmikuussa 2014, josta syttyi nykyinen USA-Naton sisällissota Ukrainassa, johon Suomen kansa ja Ruotsin kansan petoksellinen S. Niinistö vedettiin rikollisesti mukaan henkisellä hivutuksella.


        JOULUKUU 2021 — SODAN SYTYTYS

        Saksaa ja EU-maita vihaavat Joe Biden, Victoria "Fuck the EU" Nuland — USA:n Ukrainan proxy-sodan sotapoliittinen virkanimitys, Naton ylipäällikkö ja Norjan J. Stoltenberg — houkuttelivat helposti laittomuuksiin ja diktatuuriin helposti lähtevän Kokoomuksen politikon S. Niinistön mukaan. Mukaan sotarikoksiin Saksaa ja EU-maita vastaan — valtiopetokseen rikollisesti valheellisen Nato-jäsenyyshakemuksen kautta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen ja Euroopan turvallisuuden puolesta:

        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Nato-Suomi on osa presidentti Bidenin salaista suunnitelmaa

        Suomessa kansalaiset — kuten myös kansanedustajat — uskovat yleisesti, että Putinin Venäjä yllätti koko maailman aloittamalla tämän vuoden helmikuussa (24.2.2022) oikeudettoman hyökkäyksen Ukrainaan. Todellisuudessa Venäjän hyökkäys ei ollut niin suuri ”yllätys”, kuin meille suomalaisille on uskoteltu.

        Olennaisia yksityiskohtia tilanteen kehittymisestä alkoi selvitä nopeasti sen jälkeen, kun Suomi oli jättänyt hätäisesti valmistellun jäsenhakemuksen Naton pääsihteerille. Washington Post julkaisi jo viikon kuluttua artikkelin, jossa kerrottiin presidentti Bidenin hallinnon salaisesta suunnitelmasta (The secret planning that kept the White House a step ahead of Russia / Washington Post 26 May 2022),. Artikkelissa USA:n ulkoministeri Antony Blinken kertoi, kuinka presidentti Biden oli jo joulukuusta 2021 lähtien houkutellut presidentti Niinistön Natoon. ”Biden wooed Finnish President Sauli Niinisto to Nato”, oli arvio yhteydenpidosta, joka jatkui tämän vuoden alkukuukausina ja johti Suomen poliittisen johdon Nato-päätöksen taakse jo ennen huhtikuussa alkanutta asian eduskuntakäsittelyä.

        Ukrainan sodan ja meille suomalaisille markkinoidun suuren ”yllätyksen” osalta on olennaista ymmärtää presidentti Zelenskyin maaliskuussa 2021 (siis vuosi ennen Venäjän 24.2.2022 aloittamaa hyökkäystä) antama määräys (Decree of the President of Ukraine №117 / 2021), jolla käskettiin toteutettavaksi strategia Krimin miehityksen lopettamiseksi ja alueen liittämiseksi takaisin Ukrainaan. Asia on jäänyt liian vähälle huomiolle Suomessa. Kuitenkin määräys on ollut luettavissa Ukrainan presidentin hallinnon tiedotussivuilla internetissa. Myös länsimainen media on uutisoinut asiasta (Is the World Ready for World War 3 as Ukraine’s President signed a Decree to retake Crimea from Russia? / TECH STARTUPS 2 Apr 2021)

        Olisikin syytä pohtia, mikä on ollut USA:n vaikutus määräyksen №117 / 2021 taustalla? Millaisia lupauksia USA on antanut Ukrainalle vuonna 2021 ja sitä ennen? Millaista poliittista ja taloudellista tukea ja aseapua Ukraina on uskonut saavansa? — Tärkeää olisi myös ymmärtää kyseisen strategisen suunnitelman vaikutus Putinin ajatteluun ja Venäjän rikollisen hyökkäyksen aloittamiseen sekä sodan kulkuun? — Joka tapauksessa Venäjän 24.2.2022 aloittama hyökkäys ei ole ollut niin suuri ”yllätys”, kuin meille suomalaisille on haluttu uskotella.

        * * * * *

        Suomalaisen demokratian kannalta tilanne on kiusallinen sen vuoksi, että edellä esitettyjä ulkomaisia lähteitä tutkimalla sekä Suomen presidentin kanslian tiedotteita seuraamalla on pääteltävissä, että maan poliittinen johto on päätynyt Nato-jäsenyyden kannalle jo ennen asian huolellista arviointia eduskunnassa.

        Niinpä Nato-jäsenyyden hakemiseen johtanut eduskuntakäsittely on ollut ”arvoton näytelmä”, kuten oli nähtävissä jo ennen 17.5.2022 tehtyä päätöstä. Valmisteluprosessi on ollut farssi, joka näkyy hakupäätöksen perusteeksi laaditussa Valtioneuvoston selonteossa (”Selonteko Suomen liittymisestä Pohjois-Atlantin liittoon” / VNS 3/2022 vp 15.5.2022). Selonteossa luetellaan pari (2) konekirjoitusliuskaa osin näennäisiä hyötyjä Natoon liittymisen puolesta. Haitoista ei ole edes yhtä (1) sanaa. – ”Hämmästyttävä suoritus nopeasti ’natottuneelta’ hallitukselta”.

        • Toivottavasti Turkin antama jatkoaika Nato-jäsenyyden käsittelyyn on niin pitkä, että jäsenyyden karmea kääntöpuoli ehditään arvioida valmistauduttaessa ensi kevään eduskuntavaaleihin.

        Tapahtui selvä virhe, kun ennen jäsenyyshakemusta ei kiinnitetty lainkaan huomiota Naton itärajan siirtämisen kielteisiin seurauksiin. — Olennaista on ymmärtää tilanne Ukrainan sodassa:

        [Eksistentiaalinen uhka Venäjälle]

        Tilanne muuttuu Putinille edulliseksi, kun Naton itäraja siirretään Suomen jäsenyyden myötä Pietarin lähelle.

        — Se on propagandavoitto Putinille, joka on jo yli 10 vuotta väittänyt, että Nato uhkaa Venäjän olemassaoloa vyörymällä itään.

        Kun ”pyhä isänmaa” on uhattuna niin Ukrainan kuin Suomen suunnista, voidaan sotaa jälleen kutsua sodaksi eikä enää tarvitse höpistä ”erikoisoperaatioista”. Venäjän duuma myöntää Putinille kaikki uhkaavassa tilanteessa tarvittavat valtuudet (lkp ydinaseen käyttö ml).

        Valitettavasti Suomen lyhytnäköinen ajattelu pitkittää Ukrainan sotaa ja lisää ukrainalaisten kärsimyksiä.

        Uusi konfliktirintama Suomen suunnassa vahingoittaa koko Euroopan turvallisuutta ja tulevaa kehitystä.

        Kenraali Vehviläinen


        Eksistentiaalinen uhka

        John J. Mearsheimer
        Chicagon yliopisto

        Ukrainan ongelmat alkoivat itse asiassa Naton Bukarestin huippukokouksessa huhtikuussa 2008, kun George W. Bushin hallinto painosti liittoumaa ilmoittamaan, että Ukrainasta ja Georgiasta "tulee jäseniä".

        - Venäjän johtajat reagoivat välittömästi närkästyneinä, luonnehtivat päätöstä Venäjälle eksistentiaaliseksi uhaksi ja vannoivat estävänsä sen.

        NIINISTÖ—BIDEN

        Bidenin USA-Nato sytytti sodan Eurooppaan Ukrainalle — sotatoimi Nord Streamiin Saksaa ja EU-maita vastaan.

        NETTI: theamericanconservative The Gathering Storm

        Eversti evp Donald MacGregor

        USA:n talous on kaatumassa. Lännen rahoitusmarkkinat ovat hiljaa paniikissa. Nousevien korkojen vaivaamat asuntolainavakuudelliset arvopaperit ja USA:n valtionlainat menettävät arvoaan. Markkinoiden "vibat" — tuntemukset — viittaavat, että USA:n taloudessa on synkkä käänne.

        USA:n ja Euroopan sotateollisuuden kapasiteetti ei pysy Ukrainan ampumatarvike- ja varustevaatimusten tahdissa. Pahaenteinen viesti sijaissodassa, jonka Biden väittää Ukrainan, sijaiskumppaninsa voittavan.

        Venäjän kulutussodan operaatiot Etelä-Ukrainassa menestyksekkäästi murskanneet hyökkäävät ukrainalaisjoukot. Venäläisten henkeä ja resursseja mahdollisimman vähän heikentäen.

        Vaikka Venäjän kulutussodankäynti toimi loistavasti, Venäjä mobilisoi lisää mies- ja kalustoreserviänsä saadakseen käyttöönsä joukot, jotka ovat useita kertoja suuremmat ja huomattavasti tappavammat kuin vuosi sitten.

        Venäjän massiivinen arsenaali tykistöjärjestelmiä, mukaan lukien raketteja, ohjuksia ja lennokkeja, jotka on yhdistetty ylhäällä oleviin valvontalaitteisiin, muutti Donbasin pohjoisreunan säilyttämisen puolesta taistelevat ukrainalaiset sotilaat pop–up-ponnahdusmaaleiksi. Ukrainalaissotilaiden lukumäärää ei tiedetä, mutta tuoreessa arviossa veikataan, että sodan alkamisen jälkeen taisteluissa on kuollut 150 000–200 000 ukrainalaista, kun toinen arvio on 250 000.

        Kun otetaan huomioon Naton jäsenten maa-, ilma- ja ilmapuolustusvoimien räikeä heikkous, ei-toivottu sota Venäjän kanssa voisi helposti tuoda satojatuhansia venäläisjoukkoja Puolan rajalle, Naton itärajalle.

        Tätä lopputulosta Washington ei luvannut eurooppalaisille liittolaisilleen, mutta se on nyt todellinen mahdollisuus.


        Se, että länsimaiden talouspakotteet vahingoittivat USA:n ja Euroopan talouksia ja tekivät Venäjän ruplasta samalla yhden kansainvälisen järjestelmän vahvimmista valuutoista, tuskin on parantanut Washingtonin maailmanlaajuista asemaa.

        Bidenin politiikka, jolla Nato työnnetään väkisin Venäjän rajoille, loi Moskovan ja Pekingin välille vahvan turvallisuus- ja kaupallisten etujen yhtäläisyyden, joka houkuttelee strategisia kumppaneita Etelä-Aasiassa, kuten Intiaa, ja kumppaneita, kuten Brasiliaa Latinalaisessa Amerikassa. Venäjä—Kiina–akselin, niiden suunnitteleman teollisen vallankumouksen maailmanlaajuiset taloudelliset vaikutukset Shanghain yhteistyöjärjestön (SCO) noin 3,9 miljardille ihmiselle ovat syvälliset.


        Washingtonin sotilaallinen strategia Venäjän heikentämiseksi, eristämiseksi, jopa tuhoamiseksi on epäonnistunut valtavasti. Se asettaa Washingtonin sytyttämän valtakirjasodan Venäjän kanssa todella vaaralliselle tielle.


        Jatkamalla eteenpäin, Ukrainan vajotessa unholaan jätetään huomiotta kolme metastasoituvaa uhkaa: 1. Jatkuvasti korkea inflaatio ja nousevat korot, jotka viestivät talouden heikkoudesta. (Ensimmäinen amerikkalaisen pankin konkurssi sitten vuoden 2020 on muistutus USA:n talouden hauraudesta.) 2. Uhka vakaudelle ja vauraudelle eurooppalaisissa yhteiskunnissa [SUOMI], jotka jo nyt kärsivät useista ei-toivottujen pakolaisten/siirtolaisten aalloista. 3. Laajemman eurooppalaisen sodan uhka.

        Jopa ulkoministeri Antony Blinken, joka on Moskovan kanssa käytävän valtakirjasodan kiihkeä kannattaja, myöntää, että Ukrainan presidentin Volodymyr Zelenskin vaatimus, että länsi auttaisi häntä Krimin takaisin valtaamisessa, on Putinille punainen viiva, joka saattaa johtaa dramaattiseen sodan eskaloitumiseen.

        Bidenin hallinto ei suostu perääntymään pahanlaatuisista ja typeristä vaatimuksista, jotka koskevat Venäjän nöyryyttävää vetäytymistä Itä-Ukrainasta ennen rauhanneuvottelujen aloittamista. Se on kuitenkin tehtävä.

        Romusta ja sekasorrosta nousee esiin yksi kiistaton totuus:

        Useimmat amerikkalaiset ovat oikeutetusti epäluuloisia ja tyytymättömiä hallitukseensa. Presidentti Biden on kuin pahvi-Biden — hänen hallintonsa ideologisten fanaatikkojen sijaiskappale, ihmisten, jotka näkevät toimeenpanovallan keinona vaientaa poliittinen oppositio ja pitää liittovaltion hallitus pysyvästi hallinnassaan.

        On korkea aika, että Bidenin hallinto löytää ulos käytävän, jonka tarkoituksena on irrottaa Washington D.C. sen Ukrainaan sytyttämästä sijaissodasta Venäjää vastaan. Se ei tule olemaan helppoa, mutta nyt on sen aika:

        — Itä-Euroopassa kevätsateet aiheuttavat sekä Venäjän että Ukrainan maajoukoille mutameren, joka vaikeuttaa huomattavasti liikkumista.

        — Venäjän ylijohto valmistautuu kuitenkin varmistamaan, että kun maa kuivuu ja venäläiset maajoukot hyökkäävät, operaatioilla saavutetaan yksiselitteinen päätös, jolla tehdään selväksi, ettei Washingtonilla ja sen tukijoilla ole mitään mahdollisuuksia pelastaa kuolevaa hallintoa Kiovassa. [USA:n vallankaappaus 2014]

        — Siitä lähtien neuvottelut ovat äärimmäisen vaikeita, ellei jopa mahdottomia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen ja Euroopan turvallisuuden puolesta:

        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Nato-Suomi on osa presidentti Bidenin salaista suunnitelmaa

        Suomessa kansalaiset — kuten myös kansanedustajat — uskovat yleisesti, että Putinin Venäjä yllätti koko maailman aloittamalla tämän vuoden helmikuussa (24.2.2022) oikeudettoman hyökkäyksen Ukrainaan. Todellisuudessa Venäjän hyökkäys ei ollut niin suuri ”yllätys”, kuin meille suomalaisille on uskoteltu.

        Olennaisia yksityiskohtia tilanteen kehittymisestä alkoi selvitä nopeasti sen jälkeen, kun Suomi oli jättänyt hätäisesti valmistellun jäsenhakemuksen Naton pääsihteerille. Washington Post julkaisi jo viikon kuluttua artikkelin, jossa kerrottiin presidentti Bidenin hallinnon salaisesta suunnitelmasta (The secret planning that kept the White House a step ahead of Russia / Washington Post 26 May 2022),. Artikkelissa USA:n ulkoministeri Antony Blinken kertoi, kuinka presidentti Biden oli jo joulukuusta 2021 lähtien houkutellut presidentti Niinistön Natoon. ”Biden wooed Finnish President Sauli Niinisto to Nato”, oli arvio yhteydenpidosta, joka jatkui tämän vuoden alkukuukausina ja johti Suomen poliittisen johdon Nato-päätöksen taakse jo ennen huhtikuussa alkanutta asian eduskuntakäsittelyä.

        Ukrainan sodan ja meille suomalaisille markkinoidun suuren ”yllätyksen” osalta on olennaista ymmärtää presidentti Zelenskyin maaliskuussa 2021 (siis vuosi ennen Venäjän 24.2.2022 aloittamaa hyökkäystä) antama määräys (Decree of the President of Ukraine №117 / 2021), jolla käskettiin toteutettavaksi strategia Krimin miehityksen lopettamiseksi ja alueen liittämiseksi takaisin Ukrainaan. Asia on jäänyt liian vähälle huomiolle Suomessa. Kuitenkin määräys on ollut luettavissa Ukrainan presidentin hallinnon tiedotussivuilla internetissa. Myös länsimainen media on uutisoinut asiasta (Is the World Ready for World War 3 as Ukraine’s President signed a Decree to retake Crimea from Russia? / TECH STARTUPS 2 Apr 2021)

        Olisikin syytä pohtia, mikä on ollut USA:n vaikutus määräyksen №117 / 2021 taustalla? Millaisia lupauksia USA on antanut Ukrainalle vuonna 2021 ja sitä ennen? Millaista poliittista ja taloudellista tukea ja aseapua Ukraina on uskonut saavansa? — Tärkeää olisi myös ymmärtää kyseisen strategisen suunnitelman vaikutus Putinin ajatteluun ja Venäjän rikollisen hyökkäyksen aloittamiseen sekä sodan kulkuun? — Joka tapauksessa Venäjän 24.2.2022 aloittama hyökkäys ei ole ollut niin suuri ”yllätys”, kuin meille suomalaisille on haluttu uskotella.

        * * * * *

        Suomalaisen demokratian kannalta tilanne on kiusallinen sen vuoksi, että edellä esitettyjä ulkomaisia lähteitä tutkimalla sekä Suomen presidentin kanslian tiedotteita seuraamalla on pääteltävissä, että maan poliittinen johto on päätynyt Nato-jäsenyyden kannalle jo ennen asian huolellista arviointia eduskunnassa.

        Niinpä Nato-jäsenyyden hakemiseen johtanut eduskuntakäsittely on ollut ”arvoton näytelmä”, kuten oli nähtävissä jo ennen 17.5.2022 tehtyä päätöstä. Valmisteluprosessi on ollut farssi, joka näkyy hakupäätöksen perusteeksi laaditussa Valtioneuvoston selonteossa (”Selonteko Suomen liittymisestä Pohjois-Atlantin liittoon” / VNS 3/2022 vp 15.5.2022). Selonteossa luetellaan pari (2) konekirjoitusliuskaa osin näennäisiä hyötyjä Natoon liittymisen puolesta. Haitoista ei ole edes yhtä (1) sanaa. – ”Hämmästyttävä suoritus nopeasti ’natottuneelta’ hallitukselta”.

        • Toivottavasti Turkin antama jatkoaika Nato-jäsenyyden käsittelyyn on niin pitkä, että jäsenyyden karmea kääntöpuoli ehditään arvioida valmistauduttaessa ensi kevään eduskuntavaaleihin.

        Tapahtui selvä virhe, kun ennen jäsenyyshakemusta ei kiinnitetty lainkaan huomiota Naton itärajan siirtämisen kielteisiin seurauksiin. — Olennaista on ymmärtää tilanne Ukrainan sodassa:

        [Eksistentiaalinen uhka Venäjälle]

        Tilanne muuttuu Putinille edulliseksi, kun Naton itäraja siirretään Suomen jäsenyyden myötä Pietarin lähelle.

        — Se on propagandavoitto Putinille, joka on jo yli 10 vuotta väittänyt, että Nato uhkaa Venäjän olemassaoloa vyörymällä itään.

        Kun ”pyhä isänmaa” on uhattuna niin Ukrainan kuin Suomen suunnista, voidaan sotaa jälleen kutsua sodaksi eikä enää tarvitse höpistä ”erikoisoperaatioista”. Venäjän duuma myöntää Putinille kaikki uhkaavassa tilanteessa tarvittavat valtuudet (lkp ydinaseen käyttö ml).

        Valitettavasti Suomen lyhytnäköinen ajattelu pitkittää Ukrainan sotaa ja lisää ukrainalaisten kärsimyksiä.

        Uusi konfliktirintama Suomen suunnassa vahingoittaa koko Euroopan turvallisuutta ja tulevaa kehitystä.

        Kenraali Vehviläinen


        Eksistentiaalinen uhka

        John J. Mearsheimer
        Chicagon yliopisto

        Ukrainan ongelmat alkoivat itse asiassa Naton Bukarestin huippukokouksessa huhtikuussa 2008, kun George W. Bushin hallinto painosti liittoumaa ilmoittamaan, että Ukrainasta ja Georgiasta "tulee jäseniä".

        - Venäjän johtajat reagoivat välittömästi närkästyneinä, luonnehtivat päätöstä Venäjälle eksistentiaaliseksi uhaksi ja vannoivat estävänsä sen.

        'HÄN TEKI SEN': Seymour Hersh iskee Bideniä kuin Nord Stream pommi


        HULLU BIDEN ALISTAA VALTANSA ALLE TP NIINISTÖN JA LIITTOKANSLERI SCHOLZIN

        1.

        Suomen kansa

        Bidenillä — CIA:lla — sama vihollisuuden ja sodan kaava Suomessa kuin Ukrainassa:

        Joulukuussa 2021 Biden houkuteli toisen samanlaisen, S. Niinistön, kok, hakemaan Naton jäseneksi vastoin strategian ammattilaisten varoituksia. Henkisellä väkivallalla, sodalla pelotellen pettäen. Suomen kansalle vihollisuuden Venäjään. Kuten tapahtui Ukrainassakin.

        2.

        Ukrainan kansa

        Biden vaati Ukrainaa liittymään Natoon joulukuussa 2021. Suunnitellusti sai provosoimalla sijaissodan syttymään Venäjän kanssa.

        USA sai Ukrainan kansan ja EU-maat huijatuksi sotimaan USA:n sijasta sotaa Donbassin venäjänkielisiä ukrainalaisia vastaan, joita Venäjä puolustaa — lisäksi USA-NATO:sta aiheutuvien omien kansallisten uhkien poistamiseksi.


        NETTI Countercurrents.org ‘He Did It’: Seymour Hersh Slams Biden As Nord Stream Bomber

        SEYMOUR HERSH

        Pulitzer-palkittu tutkiva journalisti Seymour Hersh teki tiistai-iltana jälleen aaltoja, kun hän haukkui Bidenin hallintoa ja haukkui valtavirran tiedotusvälineiden uutisointia Nord Stream -pommituksesta, Russiagate-jutusta ja demokraattipuolueen rakkaudesta sotaan National Press Clubissa Washingtonissa.

        Tiedotusvälineiden mukaan

        Toimittaja Seymour Hersh vahvisti laajassa keskustelussa räjähdysherkkiä havaintojaan, joiden mukaan USA:n presidentti Joe Biden määräsi Nord Stream -putkistojen räjäyttämisen viime vuonna käyttäen C-4-räjähteitä, jotka Yhdysvaltain laivaston sukeltajat olivat aiemmin asettaneet, ja syytti entisiä työnantajiaan New York Timesia kritiikittömästä uutisoinnista asiasta sekä haukkui Bidenin huippuvirkamiehiä "mielipuoliksi".

        "Meidän on leikattava pois, näitä hulluja", Hersh sanoi lehdistökeskuksessa kokoontuneelle yleisölle.

        Vaikka hän sanoi olevansa "varma, että he ovat korkean älykkyysosamäärän omaavia", toimittaja totesi, että "[Yhdysvaltain ulkoministeri] Tony Blinken, [Yhdysvaltain kansallisen turvallisuuden neuvonantaja] Jake Sullivan, [poliittisista asioista vastaava alivaltiosihteeri Victoria] Nuland tekevät aivan mielettömiä asioita".

        Mitä tulee Bideniin, ei ole epäilystäkään siitä, etteikö ylipäälliköllä olisi ollut keskeinen rooli Nord Stream -sabotaasin toteutumisen varmistamisessa, Hersh kertoi tapahtuman osanottajille.

        "Hän teki sen. Hän teki sen", Hersh toisti.

        "Minä sanon teille, hän teki sen." Ja nyt legendaarinen toimittaja sanoi, että "Bidenin peli on se, että hän odottaa eikä koskaan sano kyllä".

        Päätös putkistojen poistamiseksi räjäyttämällä tehtiin mahdollisesti siksi, että Biden halusi varmistaa uudelleenvalintansa, Hersh sanoi. "Luulen, että Biden näki myös Venäjän hakkaamisen matkalippuna vallan jatkumiseen. Jack Kennedy on klassinen esimerkki — presidentit pärjäsivät aina poliittisesti hyvin sodissa". [KANSAA PETTÄEN S. NIINISTÖ]

        Niinpä tammikuussa 2022 Bidenin huippuvirkamiehet päättivät Hershin mukaan "katsoa, voimmeko keksiä keinon räjäyttää nuo putket ja laittaa [venäläiset] takaisin pimeälle keskiajalle". Mutta monet amerikkalaiset ovat hänen mukaansa edelleen pimennossa tilanteesta, mikä johtuu hänen mukaansa valtavirran tiedotusvälineiden velvollisuuksien laiminlyönnistä.

        "Emme saa enää koskaan uutisia", Hersh valitti. "Ja sanomalehdet uutisoivat, mitä haluavat" — lähinnä "Bideniä"".

        Kysyttäessä, miksi perinteiset tiedotusvälineet jättävät edelleen huomiotta Bidenin hallinnon vastuuta Nord Streamin pommi-iskuista koskevan pommi-iskun, Hersh oli ytimekäs:

        — "He eivät pidä siitä, mitä kirjoitan".

        Hän otti tähtäimeen erityisesti Valkoisen talon lehdistöyhtiön. "Olen kauhuissani Valkoisen talon lehdistökorporaatiosta", koska "he ovat niin sidottuja", Hersh selitti.

        Valkoisen talon lehdistösihteerin "tehtävä" on "tuottaa puppua". Ja pelkistää kaikki hölynpölyksi. Sitä ei kukaan kyseenalaista".

        Median alistuminen ja demokraattien rakkaus sotaan

        Hersh valitteli, että helmikuussa 2022 pidetyssä surullisenkuuluisassa yhteisessä lehdistötilaisuudessa, jossa Biden uhkasi "lopettaa Nord Stream 2:n", jos Venäjän joukot tunkeutuvat Ukrainan alueelle, tiedotusvälineiden alistuminen oli täysin esillä.

        Kun saksalainen toimittaja vastusti ja kysyi, miten Biden "tekisi sen, koska hanke ja sen valvonta on Saksan hallinnassa", USA:n presidentti ei lannistunut:

        — "Lupaan teille — me löydämme keinon".

        Kuten Hersh selittää, esillä ollut valtadynamiikka oli erittäin paljastava.

        "Tuon uskomattoman surkean, nolostuttavan tapaamisen jälkeen [Saksan liittokansleri Olaf] Scholz lähti kotiin, tiedättehän, luikerteli takaisin. Toivottavasti hänet laitettiin ainakin Blair Houseen eikä, tiedättehän, johonkin Motel Sixiin".

        "Se oli todella uskomatonta. Oli niin masentavaa nähdä tämän miehen tulevan kuin sylikoira ja 5 minuuttia auringossa".

        Veteraanitoimittajana Hersh, joka on kirjoittanut Vietnamin sodasta, hämmästeli demokraattien viime vuosien militarismin nousua. [MILITARISTI S. NIINISTÖ]


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        NIINISTÖ—BIDEN

        Bidenin USA-Nato sytytti sodan Eurooppaan Ukrainalle — sotatoimi Nord Streamiin Saksaa ja EU-maita vastaan.

        NETTI: theamericanconservative The Gathering Storm

        Eversti evp Donald MacGregor

        USA:n talous on kaatumassa. Lännen rahoitusmarkkinat ovat hiljaa paniikissa. Nousevien korkojen vaivaamat asuntolainavakuudelliset arvopaperit ja USA:n valtionlainat menettävät arvoaan. Markkinoiden "vibat" — tuntemukset — viittaavat, että USA:n taloudessa on synkkä käänne.

        USA:n ja Euroopan sotateollisuuden kapasiteetti ei pysy Ukrainan ampumatarvike- ja varustevaatimusten tahdissa. Pahaenteinen viesti sijaissodassa, jonka Biden väittää Ukrainan, sijaiskumppaninsa voittavan.

        Venäjän kulutussodan operaatiot Etelä-Ukrainassa menestyksekkäästi murskanneet hyökkäävät ukrainalaisjoukot. Venäläisten henkeä ja resursseja mahdollisimman vähän heikentäen.

        Vaikka Venäjän kulutussodankäynti toimi loistavasti, Venäjä mobilisoi lisää mies- ja kalustoreserviänsä saadakseen käyttöönsä joukot, jotka ovat useita kertoja suuremmat ja huomattavasti tappavammat kuin vuosi sitten.

        Venäjän massiivinen arsenaali tykistöjärjestelmiä, mukaan lukien raketteja, ohjuksia ja lennokkeja, jotka on yhdistetty ylhäällä oleviin valvontalaitteisiin, muutti Donbasin pohjoisreunan säilyttämisen puolesta taistelevat ukrainalaiset sotilaat pop–up-ponnahdusmaaleiksi. Ukrainalaissotilaiden lukumäärää ei tiedetä, mutta tuoreessa arviossa veikataan, että sodan alkamisen jälkeen taisteluissa on kuollut 150 000–200 000 ukrainalaista, kun toinen arvio on 250 000.

        Kun otetaan huomioon Naton jäsenten maa-, ilma- ja ilmapuolustusvoimien räikeä heikkous, ei-toivottu sota Venäjän kanssa voisi helposti tuoda satojatuhansia venäläisjoukkoja Puolan rajalle, Naton itärajalle.

        Tätä lopputulosta Washington ei luvannut eurooppalaisille liittolaisilleen, mutta se on nyt todellinen mahdollisuus.


        Se, että länsimaiden talouspakotteet vahingoittivat USA:n ja Euroopan talouksia ja tekivät Venäjän ruplasta samalla yhden kansainvälisen järjestelmän vahvimmista valuutoista, tuskin on parantanut Washingtonin maailmanlaajuista asemaa.

        Bidenin politiikka, jolla Nato työnnetään väkisin Venäjän rajoille, loi Moskovan ja Pekingin välille vahvan turvallisuus- ja kaupallisten etujen yhtäläisyyden, joka houkuttelee strategisia kumppaneita Etelä-Aasiassa, kuten Intiaa, ja kumppaneita, kuten Brasiliaa Latinalaisessa Amerikassa. Venäjä—Kiina–akselin, niiden suunnitteleman teollisen vallankumouksen maailmanlaajuiset taloudelliset vaikutukset Shanghain yhteistyöjärjestön (SCO) noin 3,9 miljardille ihmiselle ovat syvälliset.


        Washingtonin sotilaallinen strategia Venäjän heikentämiseksi, eristämiseksi, jopa tuhoamiseksi on epäonnistunut valtavasti. Se asettaa Washingtonin sytyttämän valtakirjasodan Venäjän kanssa todella vaaralliselle tielle.


        Jatkamalla eteenpäin, Ukrainan vajotessa unholaan jätetään huomiotta kolme metastasoituvaa uhkaa: 1. Jatkuvasti korkea inflaatio ja nousevat korot, jotka viestivät talouden heikkoudesta. (Ensimmäinen amerikkalaisen pankin konkurssi sitten vuoden 2020 on muistutus USA:n talouden hauraudesta.) 2. Uhka vakaudelle ja vauraudelle eurooppalaisissa yhteiskunnissa [SUOMI], jotka jo nyt kärsivät useista ei-toivottujen pakolaisten/siirtolaisten aalloista. 3. Laajemman eurooppalaisen sodan uhka.

        Jopa ulkoministeri Antony Blinken, joka on Moskovan kanssa käytävän valtakirjasodan kiihkeä kannattaja, myöntää, että Ukrainan presidentin Volodymyr Zelenskin vaatimus, että länsi auttaisi häntä Krimin takaisin valtaamisessa, on Putinille punainen viiva, joka saattaa johtaa dramaattiseen sodan eskaloitumiseen.

        Bidenin hallinto ei suostu perääntymään pahanlaatuisista ja typeristä vaatimuksista, jotka koskevat Venäjän nöyryyttävää vetäytymistä Itä-Ukrainasta ennen rauhanneuvottelujen aloittamista. Se on kuitenkin tehtävä.

        Romusta ja sekasorrosta nousee esiin yksi kiistaton totuus:

        Useimmat amerikkalaiset ovat oikeutetusti epäluuloisia ja tyytymättömiä hallitukseensa. Presidentti Biden on kuin pahvi-Biden — hänen hallintonsa ideologisten fanaatikkojen sijaiskappale, ihmisten, jotka näkevät toimeenpanovallan keinona vaientaa poliittinen oppositio ja pitää liittovaltion hallitus pysyvästi hallinnassaan.

        On korkea aika, että Bidenin hallinto löytää ulos käytävän, jonka tarkoituksena on irrottaa Washington D.C. sen Ukrainaan sytyttämästä sijaissodasta Venäjää vastaan. Se ei tule olemaan helppoa, mutta nyt on sen aika:

        — Itä-Euroopassa kevätsateet aiheuttavat sekä Venäjän että Ukrainan maajoukoille mutameren, joka vaikeuttaa huomattavasti liikkumista.

        — Venäjän ylijohto valmistautuu kuitenkin varmistamaan, että kun maa kuivuu ja venäläiset maajoukot hyökkäävät, operaatioilla saavutetaan yksiselitteinen päätös, jolla tehdään selväksi, ettei Washingtonilla ja sen tukijoilla ole mitään mahdollisuuksia pelastaa kuolevaa hallintoa Kiovassa. [USA:n vallankaappaus 2014]

        — Siitä lähtien neuvottelut ovat äärimmäisen vaikeita, ellei jopa mahdottomia.

        SOTAHULLU BIDEN PYSÄYTETTÄVÄ

        BIDEN SOTII LIITTOLAISIAAN VASTAAN

        USA-NATO POIS SUOMESTA

        SEYMOUR HERSH VAROITTAA USA:n HULLUN BIDENIN MAHDOLLISESTA B-SUUNNITELMASTA, JOKA ESKALOI SODAN KATASTROFIKSI

        TP Niinistö hylkäsi Suomen 80 vuotta kestäneen hyvän rauhan linjan rikollisen Bidenin houkutelusta joulukuussa 2021. Sotilasstrategian ammattilaisten vakavista varoituksista piittaamatta.

        USA-Niinistön Suomen media syöttää puppua, kuten USA-Bidenin media USA:ssa (Seymour Hersh).

        Aloittamistaan monista sodistaan tunnettu USA-Nato häädettävä pois Suomesta.

        Suomen kansa eikä Ruotsin kansa ei voi olla TP Niinistön (kok.), sotarikollisen Nord Stream -terroristin, USA:n kanssa missään tekemisissä. Suomen Nato-jäsenyyshakemuksen ratifioineet USA ja Naton Stoltenbergin Norja ovat tehneet terroriteon Nord Streamiin. Amerikka teki rikollisen vallankaappauksen Ukrainassa Maidanilla saadakseen talous- ja enegiasodan Eurooppassa Saksaa ja EU-maita vastaan.

        Hullu Biden kiristää Scholzia antamaan aseita Ukrainaan räjäytettyään Nord Streamin.

        • Hullu Biden vielä kiristää TP Niinistöä, Suomen kansaa ja Ruotsin kansaa saadaksen sijaissodan provosoiduksi kuten Ukrainassa !


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Itsenäisen Suomen puolustaja

        "Tapahtui selvä virhe, kun ennen Nato-jäsenyyshakemusta ei kiinnitetty lainkaan huomiota Naton itärajan siirtämisen kielteisiin seurauksiin.

        Valitettavasti Suomen lyhytnäköinen ajattelu pitkittää Ukrainan sotaa ja lisää ukrainalaisten kärsimyksiä.

        •• Uusi konfliktirintama Suomen suunnassa vahingoittaa koko Euroopan turvallisuutta ja tulevaa kehitystä.".

        USA:n NATON JA VENÄJÄN VÄLISEN SODAN VAARA ON RÄJHDYSHERKKÄ

        Voi johtaa taktisen ydinaseen käyttöön.
        Tästä ovat pitkään varoittaneet monet asiantuntijat ja valtioiden johtajat.


        Pentagonin entinen neuvonantaja eversti evp Donald MacGregor:

        Macgregor esitti, että Bidenin Nord Stream -iskujen rikoksen motiivi oli estää Saksaa vetäytymästä Ukrainan sodasta sen jälkeen, kun Berliini oli alkanut "antaa vaikutelma, etteivät he enää aio lähteä mukaan tähän USA:n proxy-sotaan Ukrainassa".

        Liittokansleri Olaf Scholz sanoi: "En lähetä enää yhtään kalustoa, enkä panssarivaunuja".

        NETTI: textreport "A very dangerous war": Scholz explained why he does not want to give battle tanks to Ukraine

        Saksan Olaf Scholz:

        "We support Ukraine. We do it in such a way as

        not to lead to the fact that it will become a war between Russia and NATO

        , because that would be a disaster," said the chancellor of Germany in an interview with the publication.

        Se olisi katastrofi:

        • USA:n proxy-sota, sijaissota Ukrainassa voi laajentua Bidenin USA:n johtaman Naton ja Nato-EU-maiden, USA:n Naton jäseniksi ratifioimien Suomen ja Ruotsin ja Venäjän väliseksi sodaksi. Se olisi täysi tuho.


        JOURNALISTI SEYMOUR HERSH VAROITTAA USA:n MAHDOLLISESTA B-SUUNNITELMASTA UKRAINASSA JA EUROOPASSA

        16. maaliskuuta 2023

        Internetti: countercurrents ‘He Did It’: Seymour Hersh Slams Biden As Nord Stream Bomber

        Toisessa mediaraportissa sanottiin:

        USA voisi sekaantua suoraan Ukrainan konfliktiin, jos se näkee, että Kiovan joukot ovat takajaloillaan, Pulitzer-palkittu toimittaja Seymour Hersh esitti tiistaina.

        Puhuessaan voittoa tavoittelemattoman Committee for the Republic -järjestön Washingtonissa järjestämässä tilaisuudessa, Hersh totesi, että USA "teki tyhmiä asioita" Vietnamin sodan aikana, ja ehdotti, että Washington voisi "alkaa tehdä jotain muuta" Ukrainan konfliktissa.

        •• "En tiedä, mitä tapahtuu, jos Ukrainalle käy huonosti, teillä on kaikki tämä miesvoima", hän sanoi ja huomautti, että USA on lähettänyt 82. ja 101. eliittilentodivisiooniensa yksiköitä lähelle Ukrainan rajaa.

        Eurooppaan on tulossa "paljon aseita ja taas aseita".

        [YP NIINISTÖN SUURI VIRHE POVOSOI:

        • USA-ISÄNTÄMAASOPIMUS

        • BIDEN SAI NIINISTÖN HOUKUTELLUKSI HAKEMAAN NATOON JOULUKUUSSA 2021]


        • NATO ON HUIJAUS: SOTALIITTO:

        Seymour Hersh

        • "Minulle on kerrottu, että peli tulee olemaan: tämä on Nato, me tuemme Natoa hyökkäysoperaatioissa venäläisiä vastaan, mikä ei huijaa maailmaa. Me taistelemme Venäjää vastaan", Hersh korosti paljastamatta lähteitään.

        UKRAINAN DEMILITARISOINTI

        Hershin mukaan "iso juttu" on se, että Venäjän presidentti Vladimir Putin on valmis pääsemään sopimukseen Ukrainan hallituksen kanssa.

        • "Sopimus on demilitarisointi, ja se tulee olemaan no-go; ei-tapahdu", toimittaja sanoi, ja lisäsi, että Venäjän johtaja "ei ole vielä laittanut pääjoukkoaan" konfliktiin.


        Yhteenvetona Ukrainan konfliktista Hersh väitti, että "saatamme vain huijata itseämme siitä, mitä siellä tapahtuu ja mitä tuloksia siitä seuraa".

        [SUOMEN JA RUOTSIN PUOLUSTUSVOIMIEN HÄÄDETTÄVÄ RIKOLLISEN BIDENIN SODAN UKRAINAAN PROVOSOINUT USA-NATO ULOS SUOMESTA JA RUOTSISTA HETI!]


        Seymour Hersh muistutti toisen maailmansodan aikaisesta Stalingradin taistelusta, jossa neuvostojoukot kärsivät raskaita tappioita mutta selviytyivät silti voittajina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rikos ihmisyyttä kohtaan

        Suomen presidentti ei ole vieläkään kertonut totuutta USA:n provosoimasta proxy-sodasta Eurooppaan.

        Nyt vielä tuli hönöytetyksi mukaan USA:n Euroopan rauhan rikkomiseen.


        Oregonin yliopisto, USA
        John Bellamy Foster

        The U.S. proxy war in Ukraine

        https://mronline.org/2022/04/09/the-u-s-proxy-war-in-ukraine/

        Lyhyt suomennus

        USA:n valloitushalut esiteltiin Paul Wolfowitzin helmikuussa 1992 — vain muutama kuukausi Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen — julkaisemassa USA:n geo- ja sotapoliittisen laajenemisen linjauksessa.

        Suuri imperialistinen strategia koski USA:n  etenemistä entisen Neuvostoliiton ja entisen Neuvostoliiton vaikutuspiiriin kuuluneille alueille.

        Zbigniew Brzezinski, joka oli tämän kaiken tärkein strategi, ja joka oli ollut Jimmy Carterin kansallisen turvallisuuden neuvonantaja, sanoi vuonna 1997 ilmestyneessä Grand Chessboard -kirjassaan, että Ukraina oli "geopoliittinen pivot", [USA:n politiikassa Ukraina on monella tavalla sekä Venäjää että Eurooppaa heikentävä, käänteen tekevä "pivot-maa"].

        Erityisesti, jos UKRAINA saataisiin USA-Naton jäseneksi ja länsimaiden valvontaan, heikentäisi Venäjää niin paljon, että se voitaisiin sitoa tai jopa paloitella. Nato virallisti tämän tavoitteen vuonna 2008.

        Vain muutama kuukausi sitten, marraskuussa 2021, Washingtonin Bidenin hallinnon ja Kiovan Zelenskin hallituksen välisessä uudessa strategisessa peruskirjassa sovittiin, että välitön tavoite on Ukrainan liittäminen Natoon.

        JOULUKUU 2021

        USA vuoden 2021 viimeisinä kuukausina ja vuoden 2022 alussa eteni hyvin nopeasti militarisoidakseen Ukrainan ja saavuttaakseen sen toteutuneena tosiasiana.

        On tärkeää, miten tämä todella tapahtui.

        Proxy-sota (sijaissota; valtakirjasota) alkoi vuonna 2014, kun Ukrainassa tapahtui USA:n suunnittelema Maidanin vallankaappaus, jossa demokraattisesti valittu presidentti syrjäytettiin ja ultranationalistit saivat pitkälti vallan.

        Välitön seuraus oli, että Ukraina alkoi hajota.

        KRIM oli ollut itsenäinen, autonominen valtio vuosina 1991–1995. Vuonna 1995 Ukraina repi laittomasti Krimin perustuslain ja liitti sen Krimiin vastoin sen tahtoa. Krimin kansa ei pitänyt itseään osana Ukrainaa, ja se oli suurelta osin venäjänkielistä, ja sillä oli syvät kulttuuriset siteet Venäjään.

        Kun tapahtui USA:n organisoima vallankaappaus, jossa ukrainalaiset äärinationalistit olivat vallassa, Krimin väestö halusi pois. Venäjä antoi heille mahdollisuuden kansanäänestyksellä jäädä Ukrainaan tai liittyä Venäjään. He valitsivat jälkimmäisen vaihtoehdon.

        ITÄ-UKRAINASSA pääasiassa venäläinen väestö joutui kuitenkin kiovalaisten äärinationalististen ja uusnatsien sortotoimien kohteeksi. Itä-Ukrainan venäjänkieliseen väestöön kohdistui russofobiaa ja äärimmäistä sortoa, kuten CIA:n kouluttaman, Azov-pataljoonaan liittyvien uusnatsien julkisessa rakennuksessa räjäyttämät 40 ihmistä, mikä on surullisen kuuluisa tapaus.

        Alun perin oli useita irtautuneita tasavaltoja. Donbassin alueella säilyi kaksi, joissa venäjänkielinen väestö oli hallitsevassa asemassa: Luhanskin ja Donetskin tasavallat.

        Näin Ukrainaan syntyi sisällissota lännessä sijaitsevan Kiovan ja idässä sijaitsevan Donbassin välillä. Se oli kuitenkin myös valtakirjasota, jossa USA/NATO tuki Kiovaa ja Venäjä Donbassia.

        Sisällissota alkoi heti 2014 vallankaappauksen jälkeen, kun venäjän kieli käytännössä kiellettiin, niin että henkilöitä voitiin sakottaa siitä, että he puhuivat kaupassa venäjää. Kyseessä oli hyökkäys venäjän kieltä ja kulttuuria vastaan ja Ukrainan itäosien väestön väkivaltainen tukahduttaminen.

        Sisällissodassa menehtyi aluksi noin 14 000 ihmistä. Ja nämä uhrit olivat maan itäosassa, ja noin 2,5 miljoonaa pakolaista virtasi Venäjälle.

        Vuosina 2014 ja 2015 tehdyt Minskin sopimukset johtivat tulitaukoon Ranskan ja Saksan välityksellä ja YK:n turvallisuusneuvoston tuella. Näissä sopimuksissa Luhanskin ja Donetskin tasavallat saivat autonomisen aseman Ukrainan sisällä. Kiova [USA ja USA:n proxy-sodan EU-/Nato-liittolaiset.] kuitenkin rikkoi Minskin sopimuksia yhä uudelleen ja uudelleen ja jatkoi hyökkäyksiä Donbassin irtautuneita tasavaltoja vastaan.

        Alun perin oli useita irtautuneita tasavaltoja. Donbassin alueella säilyi kaksi, joissa venäjänkielinen väestö oli hallitsevassa asemassa: Luhanskin ja Donetskin tasavallat.

        Näin Ukrainaan syntyi sisällissota lännessä sijaitsevan Kiovan ja idässä sijaitsevan Donbassin välillä. Se oli kuitenkin myös valtakirjasota, jossa USA/NATO tuki Kiovaa ja Venäjä Donbassia.

        Venäläiset olivat huolissaan erityisesti ydinohjuksista, koska Nato on ydinaseliittouma, ja jos Ukraina liittyisi Natoon ja Ukrainaan sijoitettaisiin ohjuksia, ydinisku voisi tapahtua ennen kuin Kreml ehtisi reagoida.

        Tuloksena on USA:n/NATOn ja Venäjän välinen sijaissota, jota käydään Ukrainassa ja joka kehittyy itse Ukrainassa käytävästä sisällissodasta, joka sai alkunsa USA:n järjestämästä vallankaappauksesta.

        Nyt tuodaan esille todellisia syitä mitkä johtivat aseiden kalisteluun... eipä juuri kukaan
        tuonut asiaa esille ennen NATOON LIITYMISTÄ ainoastaan Paavo muut politiikot
        vaikenivat asiasta... Ukrainan näytös ohi ennen juhannusta 2024..
        Kuolleita, loukaantuneita ja orpoja valtava määrä kummallakin puolella, tarkkoja todellisia määriä ei tulla koskaan tietämään..


    • Anonyymi

      Musta näyttää siltä että olet russofiili, mene tapattamaan itsesi putlerin puolesta.

      • Anonyymi

        polvistu huor a


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        polvistu huor a

        Kasva mieheksi putler.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kasva mieheksi putler.

        Olemme todistamassa slaavilaista kansanmurhaa


        Tässä sodassa on kyse enemmästä kuin mitä ajatellaan. Kyse on slaavilaisen kansan tuhoamisesta toisen slaavilaisen kansan toimesta. Kyse on slaavilaisten kansojen tarkoituksellisesta hävittämisestä.

        Aikaisemmin oli juutalaisten hävittäminen, nyt slaavilaisten kansojen.
        Ja mikä on helpompaa, jos yksi slaavilainen kansa tuhotaan toisen slaavilaisen kansan avulla. Niin pääsee molemmista eroon. Ja sitten kai vuoro on seuraavaan slaavilaisen kansan.
        Jos ukrainalaiset voittavat, heidät lähetetään ilmeisesti sotaan toisen slaavilaisen kansan kanssa. Näin ne voidaan tuhota. Toivottavasti niin ei koskaan tapahdu. Juutalaisten kansanmurha ei loppujen lopuksi ollut täydellinen menestys, toivottavasti myös eivät kaikki slaavit tuhoudu.
        Venäjän johdon raakuus ei mitätöi tavallisia venäläisiä. Sen asukkaiden joukossa on hyviä ja pahoja ihmisiä, kuten kaikkien muidenkin kansojen joukossa.
        Aletaanko nyt tutkimaan ukrainalaisia ja niiden "arjalaisia"sukujuuria. Ja jos ukrainalaisen suvussa on venäläistä vertaa, niin kuin ihan varmasti on, niin tuhotaanko nekin? Miten heidän lapsiaan pitäisi kohdella, venäläisinä tai ukrainalaisina. Ja jos venäläiset hävitetään, kaikki jälkeläiset on löydettävä, jopa neljänteen sukupolveen asti, jotta venäläisiä jälkeläisiä ei jää enää mihinkään. Ja jos niitä on, tuhoa ne?
        Onhan venäläisten ja ukrainalaisten välillä paljon avioliittoja. Ja heidän jälkeläisensä ovat venäläis-ukrainalaisia. Voitte siis sanoa, että veli on lähetetty tappamaan veljiä. Melkein sama kansa, ja lapset ovat sekä venäläisiä että ukrainalaisa. Ukrainalaiset ovat sekoittuneet venäläisiin, ei ole selvää, kuka taistelee ja ketä vastaan. Kun monessa perheessä on ukrainalais-venäläisiä.

        Venäläiset pakenevat joukoittain Aasian maihin välttääkseen sotaa, koska jos kieltäydyt lähtemästä sotaan, saa 10 vuotta vankeutta.
        Yksi tuntemani venäläinen muutti Intiaan välttääkseen sotaa.

        Venäjällä on niin paljon luostareita, ja monet siellä asuvat munkit ovat akateemisesti koulutettuja ja puhuvat useita kieliä. Monet nuoret miehet luopuivat nuorena kaikesta ja menivät luostareihin, koska he ymmärsivät kaiken turhuuden.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olemme todistamassa slaavilaista kansanmurhaa


        Tässä sodassa on kyse enemmästä kuin mitä ajatellaan. Kyse on slaavilaisen kansan tuhoamisesta toisen slaavilaisen kansan toimesta. Kyse on slaavilaisten kansojen tarkoituksellisesta hävittämisestä.

        Aikaisemmin oli juutalaisten hävittäminen, nyt slaavilaisten kansojen.
        Ja mikä on helpompaa, jos yksi slaavilainen kansa tuhotaan toisen slaavilaisen kansan avulla. Niin pääsee molemmista eroon. Ja sitten kai vuoro on seuraavaan slaavilaisen kansan.
        Jos ukrainalaiset voittavat, heidät lähetetään ilmeisesti sotaan toisen slaavilaisen kansan kanssa. Näin ne voidaan tuhota. Toivottavasti niin ei koskaan tapahdu. Juutalaisten kansanmurha ei loppujen lopuksi ollut täydellinen menestys, toivottavasti myös eivät kaikki slaavit tuhoudu.
        Venäjän johdon raakuus ei mitätöi tavallisia venäläisiä. Sen asukkaiden joukossa on hyviä ja pahoja ihmisiä, kuten kaikkien muidenkin kansojen joukossa.
        Aletaanko nyt tutkimaan ukrainalaisia ja niiden "arjalaisia"sukujuuria. Ja jos ukrainalaisen suvussa on venäläistä vertaa, niin kuin ihan varmasti on, niin tuhotaanko nekin? Miten heidän lapsiaan pitäisi kohdella, venäläisinä tai ukrainalaisina. Ja jos venäläiset hävitetään, kaikki jälkeläiset on löydettävä, jopa neljänteen sukupolveen asti, jotta venäläisiä jälkeläisiä ei jää enää mihinkään. Ja jos niitä on, tuhoa ne?
        Onhan venäläisten ja ukrainalaisten välillä paljon avioliittoja. Ja heidän jälkeläisensä ovat venäläis-ukrainalaisia. Voitte siis sanoa, että veli on lähetetty tappamaan veljiä. Melkein sama kansa, ja lapset ovat sekä venäläisiä että ukrainalaisa. Ukrainalaiset ovat sekoittuneet venäläisiin, ei ole selvää, kuka taistelee ja ketä vastaan. Kun monessa perheessä on ukrainalais-venäläisiä.

        Venäläiset pakenevat joukoittain Aasian maihin välttääkseen sotaa, koska jos kieltäydyt lähtemästä sotaan, saa 10 vuotta vankeutta.
        Yksi tuntemani venäläinen muutti Intiaan välttääkseen sotaa.

        Venäjällä on niin paljon luostareita, ja monet siellä asuvat munkit ovat akateemisesti koulutettuja ja puhuvat useita kieliä. Monet nuoret miehet luopuivat nuorena kaikesta ja menivät luostareihin, koska he ymmärsivät kaiken turhuuden.

        Syö itsesi hullu. Ryssäkirkon johtaja kirill on entinen KGP:n agentti, samoin putler, se kertoo kaiken mitä tarvitsee tietää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Syö itsesi hullu. Ryssäkirkon johtaja kirill on entinen KGP:n agentti, samoin putler, se kertoo kaiken mitä tarvitsee tietää.

        Lisa Marie Presleyn poika Benjamin tappoi itsensä elokuussa 2020 vain 27-vuotiaana. Vuonna 2022 Presley kertoi People-lehdelle, että hänen poikansa kuolema oli musertava isku.
        Priscilla ja Elvis Presley pienen tyttövauvan vanhempina. Lisa Marie Presley syntyi vuonna 1968.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisa Marie Presleyn poika Benjamin tappoi itsensä elokuussa 2020 vain 27-vuotiaana. Vuonna 2022 Presley kertoi People-lehdelle, että hänen poikansa kuolema oli musertava isku.
        Priscilla ja Elvis Presley pienen tyttövauvan vanhempina. Lisa Marie Presley syntyi vuonna 1968.

        En ole koskaan elämässäni uskonut mitään venäläistä mediaa. Mutta nykyään en usko myös  länsimaista mediaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ole koskaan elämässäni uskonut mitään venäläistä mediaa. Mutta nykyään en usko myös  länsimaista mediaa.

        Aiemmin, vuosia sitten, pidin länsimaista mediaa ainoana oikeana.  Mutta muutama vuosi sitten menetin uskon myös siihen. Nyt en usko kumpaankaan. Molemmat ovat epäluotettavia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aiemmin, vuosia sitten, pidin länsimaista mediaa ainoana oikeana.  Mutta muutama vuosi sitten menetin uskon myös siihen. Nyt en usko kumpaankaan. Molemmat ovat epäluotettavia.

        Mielenkiintoinen video.

        TIEDEMIEHET OTTIVAT DNA PUTININ HIUKSISTA JA TODISTIVAT, ETTÄ HÄN ON KUOLLUT JA ETTÄ JOKU MUU NÄYTTELEE HÄNTÄ.

        Laittakaa automaattinen käännös. Se ei ole Putin.
        https://www.youtube.com/watch?time_continue=401&v=TZXI8sQjiU8&embeds_eur...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielenkiintoinen video.

        TIEDEMIEHET OTTIVAT DNA PUTININ HIUKSISTA JA TODISTIVAT, ETTÄ HÄN ON KUOLLUT JA ETTÄ JOKU MUU NÄYTTELEE HÄNTÄ.

        Laittakaa automaattinen käännös. Se ei ole Putin.
        https://www.youtube.com/watch?time_continue=401&v=TZXI8sQjiU8&embeds_eur...

        Jos valehtellaan jostain näin suuresta asiasta, voi valehdella kaikesta muustakin. Jos ihmiset eivät edes tiedä, kuka heidän maataan johtaa, niin kaikki muukin voi olla valhetta ja propagandaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos valehtellaan jostain näin suuresta asiasta, voi valehdella kaikesta muustakin. Jos ihmiset eivät edes tiedä, kuka heidän maataan johtaa, niin kaikki muukin voi olla valhetta ja propagandaa.

        Mutta muilla maailman kansoilla on yksi erityinen taito. Sellainen taito, jota venäläisillä ei ole. Koska kaikki länsimaat uskovat kaiken, mitä sanomalehdissä kirjoitetaan. Se on suuri taito. uskomistaito.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta muilla maailman kansoilla on yksi erityinen taito. Sellainen taito, jota venäläisillä ei ole. Koska kaikki länsimaat uskovat kaiken, mitä sanomalehdissä kirjoitetaan. Se on suuri taito. uskomistaito.

        Voi näitä ihmisiä ja heidän suurta yllyttämistään vihaan. Palstalla julkaistiin video, jossa joitakin venäläisiä haastateltiin ja he sanoivat pitävänsä Putinista. He valitsivat vaaleilla Putinin, joten kaikki ovat pahoja, koska he valitsivat hänet. Muistutettakoon, että Venäjällä ei ole koskaan valittu johtajia. Ei menneisyydessä eikä nyt. Teatteria se on, antaa vaina vaikutelman, että on demokratia. Vaalituloksia on helppo muuttaa.
        Ja siksi tehtiin se johtopäätös, että kaikki maailman venäläiset ovat pahoja ihmisiä. Hämmästyttävää, tunnen useita venäläisiä (ja myös ihmisiä muista kansoista). Kukaan heistä ei hyväksy tapahtumia. Jotkut heistä odottavat alistuneina sotakutsuja (ne, jotka eivät voi lähteä maasta), jotta kieltäytyessään joutua vankilaan 10 vuodeksi tai toisin sanoen kuolemaan, koska he tuskin selviävät vankilasta. Kieltäytyminen merkitsee vankilaa 10 vuodeksi. He kieltäytyvät osallistumasta veljessotaan. Kukaan tuntemistani venäläisistä ei hyväksy sitä, mitä nyt tapahtuu. Monet venäläiset sanovatt, että koko Euroopan talouskriisi ja sähkökriisi on tekaistu, eli tahallinen. Eikä sen takana ole ainostaan Venäjä, vaan muitakin maita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta muilla maailman kansoilla on yksi erityinen taito. Sellainen taito, jota venäläisillä ei ole. Koska kaikki länsimaat uskovat kaiken, mitä sanomalehdissä kirjoitetaan. Se on suuri taito. uskomistaito.

        Minä taas en usko mitään, mitä sanotaan sanomalehdissä. Ehkä koko sotaa ei edes ole. Ehkä kaikki nyyhkykyvat ja itkuvideot ovat valhetta. Ehkä ei edes ole mitään sotaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi näitä ihmisiä ja heidän suurta yllyttämistään vihaan. Palstalla julkaistiin video, jossa joitakin venäläisiä haastateltiin ja he sanoivat pitävänsä Putinista. He valitsivat vaaleilla Putinin, joten kaikki ovat pahoja, koska he valitsivat hänet. Muistutettakoon, että Venäjällä ei ole koskaan valittu johtajia. Ei menneisyydessä eikä nyt. Teatteria se on, antaa vaina vaikutelman, että on demokratia. Vaalituloksia on helppo muuttaa.
        Ja siksi tehtiin se johtopäätös, että kaikki maailman venäläiset ovat pahoja ihmisiä. Hämmästyttävää, tunnen useita venäläisiä (ja myös ihmisiä muista kansoista). Kukaan heistä ei hyväksy tapahtumia. Jotkut heistä odottavat alistuneina sotakutsuja (ne, jotka eivät voi lähteä maasta), jotta kieltäytyessään joutua vankilaan 10 vuodeksi tai toisin sanoen kuolemaan, koska he tuskin selviävät vankilasta. Kieltäytyminen merkitsee vankilaa 10 vuodeksi. He kieltäytyvät osallistumasta veljessotaan. Kukaan tuntemistani venäläisistä ei hyväksy sitä, mitä nyt tapahtuu. Monet venäläiset sanovatt, että koko Euroopan talouskriisi ja sähkökriisi on tekaistu, eli tahallinen. Eikä sen takana ole ainostaan Venäjä, vaan muitakin maita.

        Putinin kaksoisolento yhtäkkiä unohti saksan kielen kokonaan. Tietysti kieli voi unohtua ja se voi olla luonnollista, mutta tässä liikaa sattumia. Se ei olePutin. Vaimon mukaan Putin murhattiin paljon vuosia sitten.

        Tässä videossa alkuperäinen Putin puhuu sujuvasti saksaa, muun muassa alkaen 2 min 46 sek.


        https://www.youtube.com/watch?v=2FRVOPGwXf0


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putinin kaksoisolento yhtäkkiä unohti saksan kielen kokonaan. Tietysti kieli voi unohtua ja se voi olla luonnollista, mutta tässä liikaa sattumia. Se ei olePutin. Vaimon mukaan Putin murhattiin paljon vuosia sitten.

        Tässä videossa alkuperäinen Putin puhuu sujuvasti saksaa, muun muassa alkaen 2 min 46 sek.


        https://www.youtube.com/watch?v=2FRVOPGwXf0

        Tässä oikea Putin puhuu saksaa:
        https://www.youtube.com/shorts/3qIcySOpBjk


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putinin kaksoisolento yhtäkkiä unohti saksan kielen kokonaan. Tietysti kieli voi unohtua ja se voi olla luonnollista, mutta tässä liikaa sattumia. Se ei olePutin. Vaimon mukaan Putin murhattiin paljon vuosia sitten.

        Tässä videossa alkuperäinen Putin puhuu sujuvasti saksaa, muun muassa alkaen 2 min 46 sek.


        https://www.youtube.com/watch?v=2FRVOPGwXf0

        Venäläinen on melkein ukrainalainen, myös heidän lapsensa avioliittojen seurauksena. Tämä on veljessota.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putinin kaksoisolento yhtäkkiä unohti saksan kielen kokonaan. Tietysti kieli voi unohtua ja se voi olla luonnollista, mutta tässä liikaa sattumia. Se ei olePutin. Vaimon mukaan Putin murhattiin paljon vuosia sitten.

        Tässä videossa alkuperäinen Putin puhuu sujuvasti saksaa, muun muassa alkaen 2 min 46 sek.


        https://www.youtube.com/watch?v=2FRVOPGwXf0

        Valtion johto Venäjällä on aina ollut huono ja julma, mutta se ei ole tavallisten venäläisten syy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putinin kaksoisolento yhtäkkiä unohti saksan kielen kokonaan. Tietysti kieli voi unohtua ja se voi olla luonnollista, mutta tässä liikaa sattumia. Se ei olePutin. Vaimon mukaan Putin murhattiin paljon vuosia sitten.

        Tässä videossa alkuperäinen Putin puhuu sujuvasti saksaa, muun muassa alkaen 2 min 46 sek.


        https://www.youtube.com/watch?v=2FRVOPGwXf0

        Hänen vaimonsa mukaa Putin murhattiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putinin kaksoisolento yhtäkkiä unohti saksan kielen kokonaan. Tietysti kieli voi unohtua ja se voi olla luonnollista, mutta tässä liikaa sattumia. Se ei olePutin. Vaimon mukaan Putin murhattiin paljon vuosia sitten.

        Tässä videossa alkuperäinen Putin puhuu sujuvasti saksaa, muun muassa alkaen 2 min 46 sek.


        https://www.youtube.com/watch?v=2FRVOPGwXf0

        Hajota ja hallitse ( Divide et impera) on poliittinen periaate, jonka mukaan hallittavat on jaettava esimerkiksi etupiireittäin ryhmiin, joita sitten kiihotetaan toisiaan vastaan. Näin ei pääse syntymään yhtenäistä vaikutusvaltaista ryhmittymää, joka voisi haastaa vallanpitäjät. Rooman valtakunta käytti menetelmää hallitakseen laajaa imperiumia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putinin kaksoisolento yhtäkkiä unohti saksan kielen kokonaan. Tietysti kieli voi unohtua ja se voi olla luonnollista, mutta tässä liikaa sattumia. Se ei olePutin. Vaimon mukaan Putin murhattiin paljon vuosia sitten.

        Tässä videossa alkuperäinen Putin puhuu sujuvasti saksaa, muun muassa alkaen 2 min 46 sek.


        https://www.youtube.com/watch?v=2FRVOPGwXf0

        Ensimmäinen presidentin kaksoisolento puhuu huonosti "Putin-tyyliin" ja venyttää tarkoituksella sanoja, mutta kuulee hyvin, että se maksaa hänelle vaivaa, ja tosielämässä mies puhuu ilmeisesti paljon nopeammin. Hänellä on suuret, massiiviset kädet ja hieman vääntynyt nenä, minkä toimittajat huomasivat heti, kun taas oikean Putinin nenä oli täysin litteä. Hänen sanottiin näkyneen televisiossa virkaanastujaisissa, vaikkakin vain lyhyesti ja Medvedevin takaa, mikä vaikutti tuolloin oudolta. Sitten presidentti sanoi vain kaksi sanaa: "Meidän on tehtävä työtä.

        Toinen Putinin kaksoisolento näyttää enemmän presidentiltä ja jäljittelee hänen äänensä sävyä paremmin. Hän on kuitenkin paljon Putinia nuorempi, mikä johtaa joskus kuvassa tapahtuviin virheisiin. Hän esiintyy paljon useammin lähetyksissä ja istuu myös hallituksessa. Toimittajat ovat toistuvasti huomauttaneet, että toinen Putin on nuorempi ja että hänellä on ohuet kädet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putinin kaksoisolento yhtäkkiä unohti saksan kielen kokonaan. Tietysti kieli voi unohtua ja se voi olla luonnollista, mutta tässä liikaa sattumia. Se ei olePutin. Vaimon mukaan Putin murhattiin paljon vuosia sitten.

        Tässä videossa alkuperäinen Putin puhuu sujuvasti saksaa, muun muassa alkaen 2 min 46 sek.


        https://www.youtube.com/watch?v=2FRVOPGwXf0

        Putinin kallon muoto on myös erilainen kuin "Putinin". Se on joku muu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putinin kaksoisolento yhtäkkiä unohti saksan kielen kokonaan. Tietysti kieli voi unohtua ja se voi olla luonnollista, mutta tässä liikaa sattumia. Se ei olePutin. Vaimon mukaan Putin murhattiin paljon vuosia sitten.

        Tässä videossa alkuperäinen Putin puhuu sujuvasti saksaa, muun muassa alkaen 2 min 46 sek.


        https://www.youtube.com/watch?v=2FRVOPGwXf0

        Venäläiset pakenevat joukoittain Aasian maihin välttääkseen sotaa, koska jos kieltäydyt lähtemästä sotaan, saa 10 vuotta vankeutta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi näitä ihmisiä ja heidän suurta yllyttämistään vihaan. Palstalla julkaistiin video, jossa joitakin venäläisiä haastateltiin ja he sanoivat pitävänsä Putinista. He valitsivat vaaleilla Putinin, joten kaikki ovat pahoja, koska he valitsivat hänet. Muistutettakoon, että Venäjällä ei ole koskaan valittu johtajia. Ei menneisyydessä eikä nyt. Teatteria se on, antaa vaina vaikutelman, että on demokratia. Vaalituloksia on helppo muuttaa.
        Ja siksi tehtiin se johtopäätös, että kaikki maailman venäläiset ovat pahoja ihmisiä. Hämmästyttävää, tunnen useita venäläisiä (ja myös ihmisiä muista kansoista). Kukaan heistä ei hyväksy tapahtumia. Jotkut heistä odottavat alistuneina sotakutsuja (ne, jotka eivät voi lähteä maasta), jotta kieltäytyessään joutua vankilaan 10 vuodeksi tai toisin sanoen kuolemaan, koska he tuskin selviävät vankilasta. Kieltäytyminen merkitsee vankilaa 10 vuodeksi. He kieltäytyvät osallistumasta veljessotaan. Kukaan tuntemistani venäläisistä ei hyväksy sitä, mitä nyt tapahtuu. Monet venäläiset sanovatt, että koko Euroopan talouskriisi ja sähkökriisi on tekaistu, eli tahallinen. Eikä sen takana ole ainostaan Venäjä, vaan muitakin maita.

        Suomessa oli muutama vuosi sitten lehdessä artikkeli siitä, miksi Putinin ulkonäkö on muuttunut niin paljon. Ihmiset kaikkialla maailmassa miettivät samaa asiaa. He uskovat, että Putin on kuollut jo kauan sitten, mutta joku muu toimi hänen nimissään. YouTubessa on myös videoita, joissa ihmiset ihmettelevät, miten hänen korvansa jne. näyttävät niin erilaisilta kuin alkuperäisellä Putinilla. Jos jokin muu on muuttunut, näitä asioita ei voi muuttaa. Hänen koiransa ei tunnistanut häntä. Hän unohti yhtäkkiä sujuvasti puhumansa saksan kielen. Se ei ole Putin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi näitä ihmisiä ja heidän suurta yllyttämistään vihaan. Palstalla julkaistiin video, jossa joitakin venäläisiä haastateltiin ja he sanoivat pitävänsä Putinista. He valitsivat vaaleilla Putinin, joten kaikki ovat pahoja, koska he valitsivat hänet. Muistutettakoon, että Venäjällä ei ole koskaan valittu johtajia. Ei menneisyydessä eikä nyt. Teatteria se on, antaa vaina vaikutelman, että on demokratia. Vaalituloksia on helppo muuttaa.
        Ja siksi tehtiin se johtopäätös, että kaikki maailman venäläiset ovat pahoja ihmisiä. Hämmästyttävää, tunnen useita venäläisiä (ja myös ihmisiä muista kansoista). Kukaan heistä ei hyväksy tapahtumia. Jotkut heistä odottavat alistuneina sotakutsuja (ne, jotka eivät voi lähteä maasta), jotta kieltäytyessään joutua vankilaan 10 vuodeksi tai toisin sanoen kuolemaan, koska he tuskin selviävät vankilasta. Kieltäytyminen merkitsee vankilaa 10 vuodeksi. He kieltäytyvät osallistumasta veljessotaan. Kukaan tuntemistani venäläisistä ei hyväksy sitä, mitä nyt tapahtuu. Monet venäläiset sanovatt, että koko Euroopan talouskriisi ja sähkökriisi on tekaistu, eli tahallinen. Eikä sen takana ole ainostaan Venäjä, vaan muitakin maita.

        Ja Venäjä lähettää sotakutsuja myös sairaille ihmisille ja niille, jotka eivät edes kelpaa armeijaan. Tämä on selvästi oman kansan murhaamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi näitä ihmisiä ja heidän suurta yllyttämistään vihaan. Palstalla julkaistiin video, jossa joitakin venäläisiä haastateltiin ja he sanoivat pitävänsä Putinista. He valitsivat vaaleilla Putinin, joten kaikki ovat pahoja, koska he valitsivat hänet. Muistutettakoon, että Venäjällä ei ole koskaan valittu johtajia. Ei menneisyydessä eikä nyt. Teatteria se on, antaa vaina vaikutelman, että on demokratia. Vaalituloksia on helppo muuttaa.
        Ja siksi tehtiin se johtopäätös, että kaikki maailman venäläiset ovat pahoja ihmisiä. Hämmästyttävää, tunnen useita venäläisiä (ja myös ihmisiä muista kansoista). Kukaan heistä ei hyväksy tapahtumia. Jotkut heistä odottavat alistuneina sotakutsuja (ne, jotka eivät voi lähteä maasta), jotta kieltäytyessään joutua vankilaan 10 vuodeksi tai toisin sanoen kuolemaan, koska he tuskin selviävät vankilasta. Kieltäytyminen merkitsee vankilaa 10 vuodeksi. He kieltäytyvät osallistumasta veljessotaan. Kukaan tuntemistani venäläisistä ei hyväksy sitä, mitä nyt tapahtuu. Monet venäläiset sanovatt, että koko Euroopan talouskriisi ja sähkökriisi on tekaistu, eli tahallinen. Eikä sen takana ole ainostaan Venäjä, vaan muitakin maita.

        Se ei ole Putin.
        Erään videon mukaan jopa Putinin kallon muotoa verrattiin alkuperäisen Putinin kallon muotoon, joka on täysin erilainen.
        Tämä video, laittakaa käännös päälle.

        Se ei ole Putin.
        Erään videon mukaan jopa Putinin kallon muotoa verrattiin alkuperäisen Putinin kallon muotoon, joka on täysin erilainen.
        Tämä video, laittakaa käännös päälle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi näitä ihmisiä ja heidän suurta yllyttämistään vihaan. Palstalla julkaistiin video, jossa joitakin venäläisiä haastateltiin ja he sanoivat pitävänsä Putinista. He valitsivat vaaleilla Putinin, joten kaikki ovat pahoja, koska he valitsivat hänet. Muistutettakoon, että Venäjällä ei ole koskaan valittu johtajia. Ei menneisyydessä eikä nyt. Teatteria se on, antaa vaina vaikutelman, että on demokratia. Vaalituloksia on helppo muuttaa.
        Ja siksi tehtiin se johtopäätös, että kaikki maailman venäläiset ovat pahoja ihmisiä. Hämmästyttävää, tunnen useita venäläisiä (ja myös ihmisiä muista kansoista). Kukaan heistä ei hyväksy tapahtumia. Jotkut heistä odottavat alistuneina sotakutsuja (ne, jotka eivät voi lähteä maasta), jotta kieltäytyessään joutua vankilaan 10 vuodeksi tai toisin sanoen kuolemaan, koska he tuskin selviävät vankilasta. Kieltäytyminen merkitsee vankilaa 10 vuodeksi. He kieltäytyvät osallistumasta veljessotaan. Kukaan tuntemistani venäläisistä ei hyväksy sitä, mitä nyt tapahtuu. Monet venäläiset sanovatt, että koko Euroopan talouskriisi ja sähkökriisi on tekaistu, eli tahallinen. Eikä sen takana ole ainostaan Venäjä, vaan muitakin maita.

        41 minuutin kohdalla myös hyvä selitys.
        Se on joku muu. Automaattinen käännös.
        https://www.youtube.com/watch?v=rEoHyOf3YlU&t=24s


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        41 minuutin kohdalla myös hyvä selitys.
        Se on joku muu. Automaattinen käännös.
        https://www.youtube.com/watch?v=rEoHyOf3YlU&t=24s

        Jos tämä väärä "Putin" ei tottelee, niin silloin hän voi saada "sydänkohtauksen" tai tapahtuu "luonnollinen kuolema". Kuka on sen näyttelijä putinin takana?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos tämä väärä "Putin" ei tottelee, niin silloin hän voi saada "sydänkohtauksen" tai tapahtuu "luonnollinen kuolema". Kuka on sen näyttelijä putinin takana?

        Venäjällä on niin paljon luostareita, ja monet siellä asuvat munkit ovat akateemisesti koulutettuja ja puhuvat useita kieliä. Monet nuoret miehet luopuivat nuorena kaikesta ja menivät luostareihin, koska he ymmärsivät kaiken turhuuden.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos tämä väärä "Putin" ei tottelee, niin silloin hän voi saada "sydänkohtauksen" tai tapahtuu "luonnollinen kuolema". Kuka on sen näyttelijä putinin takana?

        VENÄLÄISET KÄRSIVÄT MAANSA JOHDON TAKIA.

        Venäjällä on paljon Jumalan Temppeleitä. Ja sinne on myös lähetetty jo sotakutsuja, koska he haluavat tappaa kaikki venäläiset ja ukrainalaiset. Puhuin puhelimessa siellä asuvan ihmisen kanssa. Nuori mies, korkeasti koulutettu. Kehotin hänet lähtemaan maasta, niin kauan kuin rajat ovat vielä auki.
        Hän sanoi, että jos hän saa sotakutsun, niin hän menee mieluummin 10 vuodeksi vankilaan, koska hän ei osallistu veljessotaan. Hän sanoi jotakin sellaista, että uppoavaa laivaa ei voi hylätä; kapteeni ei hylkää uppoavaa laivaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos tämä väärä "Putin" ei tottelee, niin silloin hän voi saada "sydänkohtauksen" tai tapahtuu "luonnollinen kuolema". Kuka on sen näyttelijä putinin takana?

        Ludmilla Putina: "Mieheni on TAPETTU jo kauan aikaa sitten".
        https://www.youtube.com/watch?v=XF00zcKgwGU&t=1s


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos tämä väärä "Putin" ei tottelee, niin silloin hän voi saada "sydänkohtauksen" tai tapahtuu "luonnollinen kuolema". Kuka on sen näyttelijä putinin takana?

        Voi olla, että ei edes ole koko sotaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjällä on niin paljon luostareita, ja monet siellä asuvat munkit ovat akateemisesti koulutettuja ja puhuvat useita kieliä. Monet nuoret miehet luopuivat nuorena kaikesta ja menivät luostareihin, koska he ymmärsivät kaiken turhuuden.

        Sen takana on seka Venäjä että länsimainen roistoeliitti. Rockefellerit ja muut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        VENÄLÄISET KÄRSIVÄT MAANSA JOHDON TAKIA.

        Venäjällä on paljon Jumalan Temppeleitä. Ja sinne on myös lähetetty jo sotakutsuja, koska he haluavat tappaa kaikki venäläiset ja ukrainalaiset. Puhuin puhelimessa siellä asuvan ihmisen kanssa. Nuori mies, korkeasti koulutettu. Kehotin hänet lähtemaan maasta, niin kauan kuin rajat ovat vielä auki.
        Hän sanoi, että jos hän saa sotakutsun, niin hän menee mieluummin 10 vuodeksi vankilaan, koska hän ei osallistu veljessotaan. Hän sanoi jotakin sellaista, että uppoavaa laivaa ei voi hylätä; kapteeni ei hylkää uppoavaa laivaa.

        Ehkä koko sotaa ei edes ole. Ehkä kaikki nyyhkykyvat ja itkuvideot ovat valhetta. Ehkä ei edes ole mitään sotaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä koko sotaa ei edes ole. Ehkä kaikki nyyhkykyvat ja itkuvideot ovat valhetta. Ehkä ei edes ole mitään sotaa.

        Maailman kansoilla on yksi erityinen taito. Sellainen taito, jota venäläisillä ei ole. Koska kaikki länsimaat uskovat kaiken, mitä sanomalehdissä kirjoitetaan. Se on suuri taito, uskomistaito. Kaikki on totta. Aamen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä koko sotaa ei edes ole. Ehkä kaikki nyyhkykyvat ja itkuvideot ovat valhetta. Ehkä ei edes ole mitään sotaa.

        os suhtautuu uutisiin kuin valheeseen, niin ei tule koskaan petetyksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        os suhtautuu uutisiin kuin valheeseen, niin ei tule koskaan petetyksi.

        Venäjällä on jo vuosikymmeniä tiedetty, että tiedotusvälineitä ei pidä uskoa, mutta länsimaissa se on uusi ilmiö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        os suhtautuu uutisiin kuin valheeseen, niin ei tule koskaan petetyksi.

        Jos ottaa kaikki uutiset päinvastoin, ehkä silloin saa selville, mitä on tekeillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta muilla maailman kansoilla on yksi erityinen taito. Sellainen taito, jota venäläisillä ei ole. Koska kaikki länsimaat uskovat kaiken, mitä sanomalehdissä kirjoitetaan. Se on suuri taito. uskomistaito.

        Se ei ole uskomistaito vaan puhdas TYHMYYS !!


    • Anonyymi

      Vladimir Putin on päättänyt irtisanoa korkea-arvoisen turvallisuusvirkamiehen Aleksey Pavlovin sen jälkeen, kun tämä sai globalisteilta kritiikkiä ”juutalaisvastaisista” näkemyksistään. Pavlov kritisoi ulostulossaan erityisesti juutalaista ylivaltaa kannattavaa Chabad Lubavitch ‑kulttia.

      Pavlov suututti juutalaiset viime syksynä, kun hän totesi, että Chabad on yksi Ukrainassa toimivista antikristillisistä järjestöistä, joiden olemassaolo oikeuttaa sotatoimet alueella. Pavlovin mukaan Chabadin tuhoaminen on osa Ukrainan ”desatanisointiprosessia”.

      ”[Chabadin] tärkein opinkappale on kultin omien jäsenten ylivalta suhteessa kaikkiin muihin kansoihin ja valtioihin,” Pavlov totesi. Chabad pitää ei-juutalaisia ali-ihmisinä ja sen johtajat ovat erinomaisissa väleissä niin Putinin kuin myös juutalaisen Volodymyr Zelenskyin hallintojen kanssa.

      The Times of Israel kirjoittaa, että Chabad on koko Ukrainan sodan ajan pyrkinyt tasapainottelemaan poliittisesti, jotta se ei suututtaisi idän eikä myöskään lännen johtavia poliitikkoja. Kultille on tärkeää kyetä manipuloimaan sodan molempia osapuolia.

      • Anonyymi

        Ljudmilla Putina: Mieheni on valitettavasti kuollut jo kauan sitten. Minun on myönnettävä se julkisesti, koska en voi enää nähdä, mitä hänen nimessään tehdään. Nämä ovat pelottavia ihmisiä. He eivät pysähdy mihinkään. Pelkään, että nyt he tappavat minut ja tyttäreni samalla tavalla kuin tappoivat hänet. Perheemme ei ollut täydellinen perhe. Kun menin naimisiin, olin rakastunut tiedustelu-upseeriin. Todellisuus osoittautui kuitenkin hyvin erilaiseksi.

        Mutta mitä tapahtui hänen kuolemansa jälkeen, sitä ei voi kuvailla. Hän kävi läpi vaikeaa aikaa. Hän ei tietenkään kertonut minulle mitään, vaan vetäytyi entistäkin enemmän. Kuukausi ennen kuolemaansa hän vei tyttärensä yöllä varoittamatta ulos - en edes tiennyt minne. Ja sitten hän katosi kokonaan. Yöllä talossamme kävi ihmisiä, joista osan tunsin, osaa en ollut koskaan nähnyt. He kävivät kaiken läpi, tutkivat kaikki paperit, koputtivat talon kaikkiin seiniin. He sanoivat minulle vain: "Jos haluat elää, älä puhu. Kaikkiin kysymyksiini miehestäni vastattiin lyhyesti, että hän saapuisi pian, että hänellä oli tärkeä tehtävä ja että kansallisen turvallisuuden vuoksi minun ei pitäisi keskustella siitä kenenkään kanssa. Muutamaa päivää myöhemmin hänen ensimmäinen... kaksoisolento ilmestyi. Myöhemmin sain tietää, että Vladimirin salamurha oli valmisteltu etukäteen, hänet oli eliminoitu, kun ensimmäinen kaksoisolento oli melkein valmis ottamaan hänen paikkansa. Ulkoisesti hän näytti tietysti hyvin paljon Putinilta - olin hämmästynyt. Mutta se oli täysin erilainen henkilö. He onnistuivat jotenkin jäljittämään tytöt. Ja he antoivat minulle uhkavaatimuksen: joko esitän uskollisen vaimon roolia, tai minä tai tyttäreni emme eläisi enää. Minulla ei ollut vaihtoehtoja. Olin aiemmin yrittänyt välttää julkisia tapahtumia. Toimittajien tarkkailu, juonittelu ja juorut olivat kaikki asioita, jotka inhosivat minua. Mutta vielä pelottavampaa oli esiintyä vieraan ihmisen vaimona.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ljudmilla Putina: Mieheni on valitettavasti kuollut jo kauan sitten. Minun on myönnettävä se julkisesti, koska en voi enää nähdä, mitä hänen nimessään tehdään. Nämä ovat pelottavia ihmisiä. He eivät pysähdy mihinkään. Pelkään, että nyt he tappavat minut ja tyttäreni samalla tavalla kuin tappoivat hänet. Perheemme ei ollut täydellinen perhe. Kun menin naimisiin, olin rakastunut tiedustelu-upseeriin. Todellisuus osoittautui kuitenkin hyvin erilaiseksi.

        Mutta mitä tapahtui hänen kuolemansa jälkeen, sitä ei voi kuvailla. Hän kävi läpi vaikeaa aikaa. Hän ei tietenkään kertonut minulle mitään, vaan vetäytyi entistäkin enemmän. Kuukausi ennen kuolemaansa hän vei tyttärensä yöllä varoittamatta ulos - en edes tiennyt minne. Ja sitten hän katosi kokonaan. Yöllä talossamme kävi ihmisiä, joista osan tunsin, osaa en ollut koskaan nähnyt. He kävivät kaiken läpi, tutkivat kaikki paperit, koputtivat talon kaikkiin seiniin. He sanoivat minulle vain: "Jos haluat elää, älä puhu. Kaikkiin kysymyksiini miehestäni vastattiin lyhyesti, että hän saapuisi pian, että hänellä oli tärkeä tehtävä ja että kansallisen turvallisuuden vuoksi minun ei pitäisi keskustella siitä kenenkään kanssa. Muutamaa päivää myöhemmin hänen ensimmäinen... kaksoisolento ilmestyi. Myöhemmin sain tietää, että Vladimirin salamurha oli valmisteltu etukäteen, hänet oli eliminoitu, kun ensimmäinen kaksoisolento oli melkein valmis ottamaan hänen paikkansa. Ulkoisesti hän näytti tietysti hyvin paljon Putinilta - olin hämmästynyt. Mutta se oli täysin erilainen henkilö. He onnistuivat jotenkin jäljittämään tytöt. Ja he antoivat minulle uhkavaatimuksen: joko esitän uskollisen vaimon roolia, tai minä tai tyttäreni emme eläisi enää. Minulla ei ollut vaihtoehtoja. Olin aiemmin yrittänyt välttää julkisia tapahtumia. Toimittajien tarkkailu, juonittelu ja juorut olivat kaikki asioita, jotka inhosivat minua. Mutta vielä pelottavampaa oli esiintyä vieraan ihmisen vaimona.

        Ljudmilla Putina:
        Jos he olisivat onnistuneet saamaan kaksoisolennostani enemmän tai vähemmän onnistuneen näköisen, minut olisi tapettu jo kauan sitten. Ihme kyllä, onnistuimme pakenemaan. Ilmeisistä syistä en voi nimetä niitä ihmisiä, jotka auttoivat meitä estämään tämän hirvittävän lavastuksen ja pakenemisen. "Avioero oli vapautukseni. Asun nyt ulkomailla, ja minulla menee hyvin. Mutta minua pelottaa nähdä, mitä Venäjälle tapahtuu. Ihmiset, tulkaa järkiinne! Elätte kuin kerjäläiset, tulette hädin tuskin toimeen, koska teitä ryöstetään ja huijataan armottomasti. Ja nyt on jo kyse Venäjän alkuperäiskansojen selviytymisestä. Jos ette lakkaa olemasta pelkurimaisia ja jättämästä huomiotta sitä, mitä maassa tapahtuu, ette tule elämään. Venäjän presidentti Vladimir Putin ei esiintynyt julkisuudessa 6.-16. maaliskuuta 2015.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ljudmilla Putina:
        Jos he olisivat onnistuneet saamaan kaksoisolennostani enemmän tai vähemmän onnistuneen näköisen, minut olisi tapettu jo kauan sitten. Ihme kyllä, onnistuimme pakenemaan. Ilmeisistä syistä en voi nimetä niitä ihmisiä, jotka auttoivat meitä estämään tämän hirvittävän lavastuksen ja pakenemisen. "Avioero oli vapautukseni. Asun nyt ulkomailla, ja minulla menee hyvin. Mutta minua pelottaa nähdä, mitä Venäjälle tapahtuu. Ihmiset, tulkaa järkiinne! Elätte kuin kerjäläiset, tulette hädin tuskin toimeen, koska teitä ryöstetään ja huijataan armottomasti. Ja nyt on jo kyse Venäjän alkuperäiskansojen selviytymisestä. Jos ette lakkaa olemasta pelkurimaisia ja jättämästä huomiotta sitä, mitä maassa tapahtuu, ette tule elämään. Venäjän presidentti Vladimir Putin ei esiintynyt julkisuudessa 6.-16. maaliskuuta 2015.

        Ensimmäinen presidentin kaksoisolento puhuu huonosti "Putin-tyyliin" ja venyttää tarkoituksella sanoja, mutta kuulee hyvin, että se maksaa hänelle vaivaa, ja tosielämässä mies puhuu ilmeisesti paljon nopeammin. Hänellä on suuret, massiiviset kädet ja hieman vääntynyt nenä, minkä toimittajat huomasivat heti, kun taas oikean Putinin nenä oli täysin litteä. Hänen sanottiin näkyneen televisiossa virkaanastujaisissa, vaikkakin vain lyhyesti ja Medvedevin takaa, mikä vaikutti tuolloin oudolta. Sitten presidentti sanoi vain kaksi sanaa: "Meidän on tehtävä työtä.

        Toinen Putinin kaksoisolento näyttää enemmän presidentiltä ja jäljittelee hänen äänensä sävyä paremmin. Hän on kuitenkin paljon Putinia nuorempi, mikä johtaa joskus kuvassa tapahtuviin virheisiin. Hän esiintyy paljon useammin lähetyksissä ja istuu myös hallituksessa. Toimittajat ovat toistuvasti huomauttaneet, että toinen Putin on nuorempi ja että hänellä on ohuet kädet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ensimmäinen presidentin kaksoisolento puhuu huonosti "Putin-tyyliin" ja venyttää tarkoituksella sanoja, mutta kuulee hyvin, että se maksaa hänelle vaivaa, ja tosielämässä mies puhuu ilmeisesti paljon nopeammin. Hänellä on suuret, massiiviset kädet ja hieman vääntynyt nenä, minkä toimittajat huomasivat heti, kun taas oikean Putinin nenä oli täysin litteä. Hänen sanottiin näkyneen televisiossa virkaanastujaisissa, vaikkakin vain lyhyesti ja Medvedevin takaa, mikä vaikutti tuolloin oudolta. Sitten presidentti sanoi vain kaksi sanaa: "Meidän on tehtävä työtä.

        Toinen Putinin kaksoisolento näyttää enemmän presidentiltä ja jäljittelee hänen äänensä sävyä paremmin. Hän on kuitenkin paljon Putinia nuorempi, mikä johtaa joskus kuvassa tapahtuviin virheisiin. Hän esiintyy paljon useammin lähetyksissä ja istuu myös hallituksessa. Toimittajat ovat toistuvasti huomauttaneet, että toinen Putin on nuorempi ja että hänellä on ohuet kädet.

        Taidat oikeasti uskoa moiseen paskaan :D

        Putler on oikeasti niin hullu kuin, eikä sen eukkojakaan kinnosta muu kuin raha ja rahalla exä saanut nuoremman miehen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taidat oikeasti uskoa moiseen paskaan :D

        Putler on oikeasti niin hullu kuin, eikä sen eukkojakaan kinnosta muu kuin raha ja rahalla exä saanut nuoremman miehen.

        Venäjän presidentti Vladimir Putinin on väitetty käyttävän kolmea eri kaksoisolentoa, joiden ulkonäköä on muutettu plastiikkakirurgian avulla. Samaan aikaan on epäilty, onko aitoa Putinia enää edes olemassa. Tiedot ovat peräisin ukrainalaiselta vakoojalta, joten kyseinen väite voi olla myös puhdasta sumutusta.
        Lue myös IL: Adlibris myi Putin-seinäkalenteria – poistettiin palautteen ansiosta valikoimista

        Kun länsi ja itä taistelevat keskenään, yrittävät mahtivallat ja sotien eri osapuolet kehitellä mitä mielenkuvituksellisimpia väitteitä ja tarinoita. Propagandaa, vaikuttamista ja valheita hyödynnetään todennäköisesti puolin ja toisin – onhan kyseessä sotatilanne. Totuus löytynee jostain keskivaiheilta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taidat oikeasti uskoa moiseen paskaan :D

        Putler on oikeasti niin hullu kuin, eikä sen eukkojakaan kinnosta muu kuin raha ja rahalla exä saanut nuoremman miehen.

        ulkomaat
        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006421515.html
        ILTASANOMAT
        Venäjän presidentti Vladimir Putinin mukaan Venäjän presidentinhallinnolla oli 2000-luvun alussa ajatuksia Putin-kaksoisolennon käytöstä. Kaksoisolento olisi esiintynyt Putinina julkisissa esiintymisissä riskialttiissa paikoissa.

        Asiasta kertoo uutistoimisto AFP siteeraamalla venäläistä valtio-omisteista uutistoimisto Tassia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ulkomaat
        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006421515.html
        ILTASANOMAT
        Venäjän presidentti Vladimir Putinin mukaan Venäjän presidentinhallinnolla oli 2000-luvun alussa ajatuksia Putin-kaksoisolennon käytöstä. Kaksoisolento olisi esiintynyt Putinina julkisissa esiintymisissä riskialttiissa paikoissa.

        Asiasta kertoo uutistoimisto AFP siteeraamalla venäläistä valtio-omisteista uutistoimisto Tassia.

        https://www.stara.fi/2022/10/31/vakoojan-hurja-vaite-vladimir-putinilla-...
        Kuva: Kremlin tiedotustoimisto
        Vakoojan hurja väite: ”Vladimir Putinilla on kolme kaksoisolentoa, eikä oikea ole edes olemassa” - eli Putin on kuollut jo kauan sitten, niin kuin on jo aikaisemmin väitetty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.stara.fi/2022/10/31/vakoojan-hurja-vaite-vladimir-putinilla-...
        Kuva: Kremlin tiedotustoimisto
        Vakoojan hurja väite: ”Vladimir Putinilla on kolme kaksoisolentoa, eikä oikea ole edes olemassa” - eli Putin on kuollut jo kauan sitten, niin kuin on jo aikaisemmin väitetty.

        Budanov sanoo lehdelle, että Venäjän katastrofaalinen hyökkäysstrategia on repinyt hallintoa erilleen. Hänen mukaansa riippumatta siitä, ”kuinka paha Putin on ollut, hän ei ole idiootti”.
        Budanovin mukaan Ukrainalla on havaintoja ainakin kolmesta vale-Putinista, mutta todellisesta määrästä ei ole tietoa. Kenraalimajuri väittää, että kaksoisolennot tunnistaa muun muassa pituuseroista, eleistä, kehonkielestä ja korvannipukoista.
        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/6078b51a-5ecb-4fe5-b63d-f5b01a41b04b

        https://img.ilcdn.fi/QgbR9k2md3Pley5fO4U_YZUAmIU=/full-fit-in/612x0/img-s3.ilcdn.fi/d6ead4fc132e1efeb79b9dd57fba1de08884d18f7756be887405d0ae98d4809e.jpg


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Budanov sanoo lehdelle, että Venäjän katastrofaalinen hyökkäysstrategia on repinyt hallintoa erilleen. Hänen mukaansa riippumatta siitä, ”kuinka paha Putin on ollut, hän ei ole idiootti”.
        Budanovin mukaan Ukrainalla on havaintoja ainakin kolmesta vale-Putinista, mutta todellisesta määrästä ei ole tietoa. Kenraalimajuri väittää, että kaksoisolennot tunnistaa muun muassa pituuseroista, eleistä, kehonkielestä ja korvannipukoista.
        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/6078b51a-5ecb-4fe5-b63d-f5b01a41b04b

        https://img.ilcdn.fi/QgbR9k2md3Pley5fO4U_YZUAmIU=/full-fit-in/612x0/img-s3.ilcdn.fi/d6ead4fc132e1efeb79b9dd57fba1de08884d18f7756be887405d0ae98d4809e.jpg

        Kaksoisolennot onkin olemassa?


    • Zizu lopeta sota heti,Jos Mama Amerika sanoa

    • Anonyymi

      Täs on nyt jotain mätää.

    • Anonyymi

      Putin ja Medvedev ja Lavrov haluavat tappaa ja tappavat summittain ja tekevät tuhoa.
      Ei sille vaan voi mitään, niin se vaan on.
      Sotaa on ollut aina, niin kauan, kuin ihmisiä on ollut.
      Sotaa tulee olemaa, niin kauan, kuin ihmisiä on.
      VIHREÄT PUHUVAT LUONTOKADOSTA, ENNALLISTAMISESTA JA SUOJELUSTA JA JOPA ILMASTOSTA.......TÄYSIN HAIHATTELUA......HA....HAAAA....HEEE....HEEE....
      IHAN PASKAPUHEITA JA PASKAHOMMIA.
      VIHREÄT VALMISTELEVAT SUUR-SOTAA SUOMEEN, KERÄÄMÄLLÄ KAIKENMAAILMAN PAKOLAISET.
      MENISIVÄT UKRAINAN KAIKKI SOTIMAAN, SINNE NYT SOPII JA ON AIKAAKIN USEAMPI VUOSI VIELÄ, EHTII HYVIN KAIKKI MUKAAN KULUTTAA ETULINJASSA.

      • Anonyymi

        Olemme todistamassa slaavilaista kansanmurhaa


        Tässä sodassa on kyse enemmästä kuin mitä ajatellaan. Kyse on slaavilaisen kansan tuhoamisesta toisen slaavilaisen kansan toimesta. Kyse on slaavilaisten kansojen tarkoituksellisesta hävittämisestä.

        Aikaisemmin oli juutalaisten hävittäminen, nyt slaavilaisten kansojen.
        Ja mikä on helpompaa, jos yksi slaavilainen kansa tuhotaan toisen slaavilaisen kansan avulla. Niin pääsee molemmista eroon. Ja sitten kai vuoro on seuraavaan slaavilaisen kansan.
        Jos ukrainalaiset voittavat, heidät lähetetään ilmeisesti sotaan toisen slaavilaisen kansan kanssa. Näin ne voidaan tuhota. Toivottavasti niin ei koskaan tapahdu. Juutalaisten kansanmurha ei loppujen lopuksi ollut täydellinen menestys, toivottavasti myös eivät kaikki slaavit tuhoudu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olemme todistamassa slaavilaista kansanmurhaa


        Tässä sodassa on kyse enemmästä kuin mitä ajatellaan. Kyse on slaavilaisen kansan tuhoamisesta toisen slaavilaisen kansan toimesta. Kyse on slaavilaisten kansojen tarkoituksellisesta hävittämisestä.

        Aikaisemmin oli juutalaisten hävittäminen, nyt slaavilaisten kansojen.
        Ja mikä on helpompaa, jos yksi slaavilainen kansa tuhotaan toisen slaavilaisen kansan avulla. Niin pääsee molemmista eroon. Ja sitten kai vuoro on seuraavaan slaavilaisen kansan.
        Jos ukrainalaiset voittavat, heidät lähetetään ilmeisesti sotaan toisen slaavilaisen kansan kanssa. Näin ne voidaan tuhota. Toivottavasti niin ei koskaan tapahdu. Juutalaisten kansanmurha ei loppujen lopuksi ollut täydellinen menestys, toivottavasti myös eivät kaikki slaavit tuhoudu.

        Voiko todella olla sillä tavalla?


    • Anonyymi

      Putin on puoliksi juutalainen, sionisti ja pedo fiili

      • Anonyymi

        Aito ryssä se on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aito ryssä se on.

        Ja suomalainen on se pahempi ryssä .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aito ryssä se on.

        Juderyssä ihan normikamaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja suomalainen on se pahempi ryssä .

        Onhan teitä suomiryssiäkin täällä, desantti ja muutama muu, valitettavasti melkoinen määrä myös oikeita ryssiä.


    • Anonyymi

      Naapurissa asuu Ukrainalainen pariskunta. Äijä on ihan juoppo ja röökää ketjuna. Ajaa ammatikseen rekkaa ja tuntuu olevan elämän tarkoitus viina ja viina.
      Emänälle tuntuu kanssa maistuvan. Ihmettelen vaan kuin ei ''mies'' lähde puolustamaan kotimaataan, ei taida olla munaa tai ei kerkiä vodkan juonnilta.

      Jos ois jäänyt pariskunta Ukrainaan niin mahtaisko enää olla hengissä, on hienoa saada tuollaisia naapureita mitkä ryyppää aiheuttaa häiriötä.

      Onko muilla kokemusta noista Ukrainalaisista naapureina?

      • Anonyymi

        Onneksi ne häiritsee vain ryssiä :D


    • Anonyymi

      Venäjän trolli ?

    • Anonyymi

      Täälä asuu monta ukrainalaista naapurerina ihan sikoja ja juoppoja suurin osa, töykeitä ja ahneita

    • Anonyymi

      Ei voi muuta kun purskahtaa nauruun kun eripuolella eurooppaa naispolitikot ihmettelevät.
      Hollannissa naispolitikko ihmetteli miksi yksityinen yritys joka ostanut Hollannin valtion myyvät Leopard panssarivaunut pyytää kovia hintoja? Niiden omistaja vastasi etteivät ne ole toimintakuntoisia niillä hinnoilla kun aikoinaan ostaneet. Niiden nykyinen omistaja luetteli jonkusen määrän hintoja mitä kunnostus maksaisi, pelkästään asbestin poistaminen ja sen korvaaminen jollain muulla taisi maksaa panssarivaunua kohden 75000euroa?
      Ymmärrettävistä syistä Hollanti ei halunut ostaa niitä takaisin valtiolle eikä toimitta niitä Ukrainaan?

      Oikein, oikein hämmästyttävää Tuossa Ukrainan sodassa on se ettei Ukraina oikeastaan valmista mitään vaikka Ukrainalla on merkittävää terästeollisuutta. Ukraina on niin täysin markkinoinut medioiden kautta sen, että ovat epätoivoisia uhreja ja se että Ukrainan sota on käytännössä Venäjän ja Natomaiden sekä niiden kumppaneiden kalustosotaa joissa välikappaleina ovat ukrainalaiset.

      Nyt jokunen päivä sitten yhdysvalloista kuulunut sora ääniä eli varoituksia Ukrainan valtiolle, ettei kalustosaanti ole jatkossa itsestään selvää.

      Yhdistävä tekijä sotakaluston suhteen euroopassa näyttää olevan se kun joskus ostaneet uutta niin niitä heikosti korjailtu. Jopa Leopardeja on käyttökelvotomassa kunnossa paljon? Näyttää olevan ongelmana se että lähes kaikille Natomailla pyritään välttelemään medialle se totuudenmukaisempi totuus ettei milloin mikäkin kalusto ole kunnossa. Liikutellaan joitakin jotka vielä liikkuu jotta mediamielikuvat hämärtyisi, koska jotain vielä liikkuu. Jos panssarivaunut olisi kaikissa maissa erinomaisessa kunnossa niin niistä vähemmän seliteltäisiin, niitä ei vaan ole pidetty kunnossa, koska niiden kunnossapitäminen maksaa valtavia summia.

      • Anonyymi

        Euroopan Unionin maissa on käytännössä enemmän kelvotonta sotalustoromua kuin oletettavasti Venäjällä ollut. Ensimmäisen vuoden aikana on käytetty jo merkittävä määrä uusimmista kalustoista Ukrainassa. Nyt havahduttu ettei niin voi jatkaa ei edes yhdysvaltalaisten mielestö, koska sotaa voi tapahtua muuallaki? Täysin mahdottomuus olisi ollut Ukrainan menestyä näin hyvin jos Yhdysvalkat ei olisi mukana. Heti kun Yhdysvallat sanoo nyt riittää niin euroopassa panikoidaan ja LAAJALTI? Natoa ei ainakaan toistaiseksi Yhdysvallat jätä yksin!?


    • Anonyymi

      ukrainan natsit jättäkää venäjän sekarotuinen kansa rauhaan

    • Anonyymi

      Wagnerin juutalainen perustaja ja päärahoittaja Jevgeni Prigožin on onnistunut jatkamaan rahan tahkomista lännen talouspakotteista huolimatta. Prigožin ja muut Vladimir Putinille läheiset juutalaisoligarkit ovat kyenneet ylläpitämään taloudellista ylivaltaansa Ukrainan sodasta huolimatta – tai jopa sitä hyväksi käyttäen.

      Juutalainen sotaherra aloitti uransa järjestäytyneen rikollisuuden parissa jo nuorena ja hän on viettänyt useita vuosia vankilassa. Eräs hänen tuomioistaan liittyy naisen pahoinpitelyyn teräaseen avulla.

      Upporikas juutalainen on pyrkinyt sittemmin piilottamaan ruman menneisyytensä sensuroimalla mediaa ja haastamalla oikeuteen tiedotusvälineitä, jotka ovat julkaisseet häneen liittyviä oikeudenkäyntipöytäkirjoja. Juutalainen ei ole myöskään ollut tyytyväinen julkiseen keskusteluun hänen raha-asioistaan.

      Tuoreiden tietojen mukaan Prigožinin kansainväliset energiabisnekset eivät ole kärsineet käytännössä lainkaan Putinin lähipiiriin kohdistuneista Ukrainan tilanteeseen liittyvistä talouspakotteista. Tämä ei ole yllättävää, koska pakotteiden jalkauttamisesta vastaavat suuret länsimaiset pankit, joiden juutalaiset johtajat tuntevat luontevaa solidaarisuutta itäisiä heimoveljiään kohtaan.

      Wagneriin kohdistuneista ”pakotteista” huolimatta Prigožin on tehnyt huikeita voittoja myymällä öljyä, kaasua, timantteja ja kultaa eri puolilla maailmaa. Osan voitoista juutalainen on investoinut Wagneriin, jonka palkkasotilaita on syytetty muun muassa raiskauksista. Prigožin itse on ollut virallisesti Yhdysvaltojen ”pakotteiden” kohde vuodesta 2016 lähtien. Lisäksi hän on FBI:n etsityimpien rikollisten listalla.

      Juutalaisoligarkkien nauttimat erivapaudet Venäjään kohdistuvissa talouspakotteissa ovat aihe, jota valtamedia ei mielellään käsittele ymmärrettävistä syistä. Partisaani on kuitenkin valottanut teemaa muun muassa artikkeleilla ”Goldman Sachs edisti yhteistyöhanketta Venäjän juutalaisoligarkkien kanssa pakotteista huolimatta”, ”Suuri joukko juutalaisoligarkkeja siirtynyt Israeliin, joka ei osallistu Venäjä-pakotteisiin” ja ”Oligarkkeihin kohdistuvat pakotteet uhkaavat läntisten juutalaisjärjestöjen rahoitusta”.

      Suuri osuus Prigožinin bisnesimperiumista toimii Afrikassa ja Lähi-idässä, jossa juutalaiset finanssielitistit niin Israelista, Yhdysvalloista kuin myös Venäjältä ovat perinteisesti kyenneet riistämään luonnonvaroja korruptoituneiden hallitsijoiden siunauksella. Palkinnoksi tästä juutalaiset ovat tarjonneet banaanitasavaltojen johtajille pääsyn globaaliin finanssiverkostoon, jonka kautta nämä kykenevät pesemään kansalaisilta ryöstämänsä rahat.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ei putler sotimalla rauhaa saa, tappion tulee kärsimään ja toivottavasti teloitetaan.


      • Anonyymi

        Jos minä tulen ja lohkaisen osan aloittajan tontista tai asunnosta omaan käyttöön niin antaisitko asian vaan olla?


      • Anonyymi

        Dugin on oikeassa
        Eurooppa on rasistinen valkoisessa ylivallassaan
        Syötte ja syötätte Amerikan paskaa.


    • Anonyymi

      Suomi kuuluu Euraasiaan ,kansojen liittoon

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Tämä ranskalaisen riippumattoman BarracudaS:n pilapiirrosvideo kertoo kaiken Ukrainan konfliktin syistä. Ranskalainen video, joka kertoo enemmän kuin yli 1000 sanaa. Ranskan hallitus sensuroi sen välittömästi. Media ja sosiaalinen media kutsuivat sitä Venäjän propagandavideoksi. Se sattuu..

        Katso myös aiheeseen liittyen (Totuus Venäjän ja Ukrainan välisestä sodasta)
        https://www.youtube.com/watch?v=fA5eezdAass&t=63s


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä ranskalaisen riippumattoman BarracudaS:n pilapiirrosvideo kertoo kaiken Ukrainan konfliktin syistä. Ranskalainen video, joka kertoo enemmän kuin yli 1000 sanaa. Ranskan hallitus sensuroi sen välittömästi. Media ja sosiaalinen media kutsuivat sitä Venäjän propagandavideoksi. Se sattuu..

        Katso myös aiheeseen liittyen (Totuus Venäjän ja Ukrainan välisestä sodasta)
        https://www.youtube.com/watch?v=fA5eezdAass&t=63s

        https://www.youtube.com/watch?v=fA5eezdAass&t=63s
        Totuus.


    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      366
      4496
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      84
      1854
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1590
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    6. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      212
      1385
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1361
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1347
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1225
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe