YouTube & Dingo

Anonyymi-ap

Moi!
Vanhoja Dingo & Neumann videoita ilmestyy Youtubeen. Toki muutakin.
Jos yhtään Dingo ja Neumann meno kiinnostaa niin täältä löytyy: https://youtube.com/@myrkky84

12

304

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei todellakaan kiinnosta.

      • Anonyymi

        Ok. 😉


    • Anonyymi

      Eka ns touch eli kosketus bändiin oli periaatteessa vuonna 86 kun olin kolome vuotta vanha ja vain hämärä muistokuva kun suru uutiset ilmoitettiin dingon päätös lopettaa lyhyt mutta huippumenestyksekäs ura. Sen muyistan kuin eilisen! Ja siis olin vain 3-vuotias pikkulapsi. Sitten muistan seuraavan dingo momentumin vuonna 93 kun ne teki comeback levyn eli singlelevyn perjantai jossa hittibiisi perjantai siivitti minut upeisiin tunnelmiin koskettaen minua. Samana vuonna tekivät myös levyn. Siihenpä en tutustunuyt, mut perjantai hittibiisi oli tuttu biisi vuoden 93-94 aikana jolloni sen ussein radiosta kuulin. Sitten vuonna 97 pikkuveljeni osti dingon 20 suosikkia c kasetin ja sitä pikkubroidini kaa tuli kuunneltua usein ja edelleen sama kasetti löytyy kätköistäni mut pitihän siitä myöhemmin ostaa myös cd levy versio. Aina pittää saaja levy fyysisessä muodossa sillä mikään muu kuuntelumuoto ei kelepaa minulle eli pittää olla joko c kasetti, cd levy tai dvd levy sillä muu ei kelepaa mulle. Vuonna 98 kesällä tuli ostettua dingon kokoelmalevy jossa mittava määrä biisejä uran varrelta. Levy oli niin kovassa käytössä että hajosi 5 vuoden aikana. Sitten ostin levyn uudelleen ja vielä se on tuolla hyllyjeni kätköissä. Dingon musa on niin sen verran hyvää että eipä noi dingo levyni ole pölyä suinkaan keränneet kotonani. Parhaana dingojulkaisuna pidän niije esikoislevyä.

    • Anonyymi

      Mun mielestä ehkä huonoin suomalainen bändi. Laulaja määkii kun lammasta teuraaksi vietäis.

      • Anonyymi

        Hyvä meno niillä on keikoilla edelleen. Jos ja kun Dingo jatkaa vielä pari vuotta niin bändi on ainoa aktiivinen ns. iso Suomirock bändi joka on enään 80-luvulta jäljellä (No Eput on kanssa mutta ne ei ole koko aikaa aktiivisia), joten pientä respectia Dingolle, please.
        En olisi kyllä uskonut jokunen vuosi sitten että Dingo on se viimeinen mutta niin siinä näyttää käyvän. Kiva että ovat vielä olemassa.


    • Anonyymi

      Onko sulla videomatskua Dingon 2004-comebackin ajoilta? Bändi oli mediassa aika paljon esillä silloin.

      Dingon RMJ 2004-keikka olisi kiva nähdä kokonaisuudessaan uusiksi. Harmi kun ei löyty enää tubesta kuin yksi biisi, Yle areenassakaan ei enää katsottavissa.

    • Anonyymi

      YouTubesta löytyy nyt Dingon esiintyminen Huuma-ohjelmassa. Vetivät playbackina silloin kovassa soitossa olleen "Musta Leski"-biisin:

      https://www.youtube.com/watch?v=dCOCDYm5mMw

      Tuo siis oli ohjelma aikanaan lauantai-illan parhaaseen prime time-aikaan. Voisi sanoa, että sen ajan Putous.

      Tuo oli Dingolle hyvää aikaa. Bändi oli kunnolla esillä ja uutta musaa tuli. Samanlaista näkyvyyttä ei vuoden 2005 jälkeen ole ollut.

      • Anonyymi

        Se on harmi, että Mustan lesken saama runsas radiosoitto ja Dingon näkyvyys mediassa eivät näkyneet Purppuraa-levyn myyntiluvuissa.

        Taustalla tietysti on sekin, että enää edes 2000-luvun alussa levyjä ei myyty entiseen malliin. Silloin riesana oli varsinkin nettipiratismi. Nämä nykyajan striimauspalvelut onneksi tuhosivat sen ilmiön niin artistit saa edes jotain korvausta.

        Olisi mahtavaa jos Dingo pääsisi johonkin nykyajan vastaavaan ohjelmaan. Vaikka se Putous. Jotain uutta musaa se vaatisi todennäköisesti. Leffan lähestyessä joku hittipotpuri voisi olla myös perusteltu.


      • Anonyymi

        Onhan se Musta leski kova rokkiralli, en muistanutkaan että se oli noin hyvä.

        Pilasivat koko homman julkaisemalla seuraavaksi sinkuksi purppuraa biisin jossa ei ollut yhtään samanlaista hittipotentiaalia.

        Miten ihmeessä nuo sai mokattua tuon homman tuolloin? Noste oli kova. Olisivat tehneet rauhassa hyvän levyn ja ottaneet myös Paven sinne studioon kaveriksi.

        Erikoinen aikakausi. Bändi oli listojen kärjessä ja sen jälkeen julkaistaan huonoa materiaalia jatkoksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan se Musta leski kova rokkiralli, en muistanutkaan että se oli noin hyvä.

        Pilasivat koko homman julkaisemalla seuraavaksi sinkuksi purppuraa biisin jossa ei ollut yhtään samanlaista hittipotentiaalia.

        Miten ihmeessä nuo sai mokattua tuon homman tuolloin? Noste oli kova. Olisivat tehneet rauhassa hyvän levyn ja ottaneet myös Paven sinne studioon kaveriksi.

        Erikoinen aikakausi. Bändi oli listojen kärjessä ja sen jälkeen julkaistaan huonoa materiaalia jatkoksi.

        Tuo oli ihan uskomatonta. Muistan miten bändi oli nosteessa, Musta leski soi radiossa ja median kiinnostus uudistunutta Dingoa kohtaan korkealla.

        Sitten tulee ihan väärä sinkkubiisi ulos. Purppuraa on kuin joku väsähtänyt iskelmä, ei tuollainen ole sinkkumatskua. Plus ne levyn soundit olivat ihan karseat. Mitä ihmettä siellä studiossa tapahtui kun saatiin aikaan noin huonoa jälkeä?

        Sitä Asikaista ei olisi pitänyt päästää tuottamaan Dingoa. Ihan väärä mies tämän bändin tuottajaksi.

        Vähän sama taisi silti olla jo 1994 Via Finlandian kanssa. Perjantai oli kova hitti ja odotukset levyä kohtaan korkeat. Sitten lopputulos oli liian epätasainen ja levyn seassa liikaa täytebiisejä. Ehkä sitäkin olisi pitänyt hiota vielä paremmin. Ajoituskin oli väärä.


    • Anonyymi

      Suomen yliarvostetuin bändi. Tyhmä kansa diggaa sitä, mitä mainostetaan.

      • Anonyymi

        Sun pitää mennä jonnekin festareille huutamaan, että älkää digatko, älkää laulako mukana, älkää älkää! Tsemppii! ;)


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      40
      3323
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      2005
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      195
      1632
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      129
      1523
    5. 80
      1125
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1094
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      264
      971
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      122
      906
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      899
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      68
      820
    Aihe