Onko sulla harrastuksia jotka vaikuttavat deittailuun?

Anonyymi-ap

Miten harrastuksesi vaikuttavat treffailuun? Onko sulla tiukka treeniaikataulu? Harrastatko jotain mistä saa hyvän puheenaiheen ja toisenkin helposti innostumaan? Harrastatko jotain erikoisempaa joka yllättää treffeillä? Vai ovatko harrastuksesi jotain mistä et kehtaa kertoa? Miten deittikumppanit ovat suhtautuneet harrastuksiisi?

23

642

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei mitään niin tiukkaa aikataulua, mikä ei joustaisi tarvittaessa. Pitää syntyä yhteys molemminpuolin, että haluaa tavata ja ylläpitää kontaktia. Muuten harrastukset menee helposti edelle. Mun harrastukset on aika tavanomaisia, eikä herätä yleensä kenessäkään tunteita suuntaan tai toiseen.

    • Anonyymi

      Harrastukset on hyvä puheenaihe treffeillä, paljon parempi kuin työstä puhuminen mikä tekee tunnelmasta jäykän. Tahtoisin löytää kumppanin jolla on samoja harrastuksia, ainakin yksi sama. Voitaisiin harrastaa yhdessä😊

    • Anonyymi

      Olen nähnyt joidenkin harrastavan luiden keräämistä. Siis eläinten pääkalloja. Se aika normista poikkeavaa touhua mutta ei pelästyttäisi pois tutustumasta ihmiseen paremmin. Minulla ei ole mitään harrastuksia mikä taas saattaa olla liian tylsää monien mielestä.

      • Anonyymi

        Oho wau luidenkeräilijä kiinnostaisi! 😀 Siis jo siksi että....että wau.


    • Anonyymi

      Pari sporttisempaa harrastusta, nekään ei veren maku suussa. Leffat, tapahtumat, reissut. Ei mitään hämmentävää. Ottaa vähän vastaan jos toinen fiksautunut harrastuksiinsa liikaa, sama kuin työnarkomaanit.

      • Anonyymi

        Lähtisitkö matkalle

        Häh


    • Anonyymi

      kaikenlaiset eläimet, eliöt... ne vaikuttqvqat ei saqa olla,

      JOO siinä vqiheessq kun koirille perusetaan oma kirkko ja hautausmaa sitten voisin käydä kuuntelemassaq haukkuvaa saarnaa...

    • Anonyymi

      Kauhein asia mitä tiedän on se jos joku aikuinen ihminen harrastaa jyrsijöiden pitämistä. Aivan kamalaa. Kissalepakot ärsyttää myös vähän xD

      • Mä voisin hyvin pitää jotakin jyrsijää tai siiliä tms. Ne on hellyyttäviä. On mulla ollut monta kissaakin ja koira.

        Tykkään eläimistä. Vähemmän ne harmia aiheuttaa, kun ihmiset.


      • Anonyymi

        Kissalepakot??? 😀 Haha.

        Mulla taas on vähän tutina, että kissoista pitävät ihmiset on jotenkin mun tyyppiä enempi kuin koiraihmiset. Eli koiralepakot??! 😄 Koiratkin on kyllä ihania, mulle itselle vaan ehkä turhan kotiin sitovia...ne ulkoiluajat ym. Vaikka lenkkikaverina oisi jees joku isompi rotu. Ja ehkä voisin itse harkita koiraa, jos olisi kumppani joka jakaisi sitä lenkkihommaa, mä itse vihaan herätä aamulenkille tai kurakelillä/kylmällä jne mennä pihalle klon mukaan. 😄 Voisin ottaa kyllä hyvän sään lenkkivuorot!

        Syy miksi oon ehkä myös kissojen kannalla on siinä, että koiraihmisillä on usein jotenkin jäykemmät näkemykset asioista ollut 🤔 vähän perinteisemmät ja arkisemmat, rutiinimmat tavat olla ja elää, ja kissaihmiset ehkä hyvällä tavalla useammin itsenäisempiä ja joustavampia, erikoisempia, kiinnostavampia. Mutta tämä nyt on vaan taas yhden hlön mielipide, en tiä onko näin oikeasti.

        Mutta kissa, koira, marsu, käärme, lisko, sammakko...mikä tahansa suojatti jos on, kertoo mun mielestä kyvystä pitää huolta ja välittää muistakin kuin itsestään. Jopa jokin ötökkä käy, jos se on visusti terraariossaan kun mä olen paikalla hui 😅

        Eli eläimistä/luonnosta ylipäätään pitävät ihmiset on aina plussa! Ei tarvitse omistaa tai hankkia omaa eläintä, mutta eläinkielteisyys/vastaisuus on musta jotenkin outoa ja häiritsevää. Kasvien hoitokin on jees. 😀


    • Ei mitään erikoisia harrastuksia, eikä mitään verenmaku suussa treenaamisia. Toki treffeillä kiva puhua harrastuksista ym. Yhdellä deitillä oli harrastuksena astrologia, ihan mielenkiintoinen asia sinänsä.

      • Anonyymi

        Deitti harrastaa astrologiaa vakavisssaan -->tää on mulle merkki ottaa jalat alle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Deitti harrastaa astrologiaa vakavisssaan -->tää on mulle merkki ottaa jalat alle.

        Aiheesta en tiedä mutta oudompaa lähtee menemään tollasen takia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aiheesta en tiedä mutta oudompaa lähtee menemään tollasen takia.

        Samaa mieltä, ihmeellistä rajoittuneisuutta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Deitti harrastaa astrologiaa vakavisssaan -->tää on mulle merkki ottaa jalat alle.

        Astrologia harrastuksena ok, mutta pitää olla rinnalla ymmärrys siitä, että se on silti höpöhommaa ja harrastus. 😅
        Ettei oikeasti hlö aattele, että tähdet ja muut kivi/kaasu/jää asiat meidän ympärillä nyt jotenkin pitäisi ihmistä yhtään ihmeellisempänä mönkijänä tässä maapallolla kuin vaikka delfiiniä tai käpytikkaa. 😄 Tai ylipäätään että tähdet tai mitkään mihinkään meissä tai sen käpytikan luonteeseen ja elämänvalintoihin tms vaikuttaisi 😆 että harrastuksena hauska, mutta liika on liikaa. Sama muuten koskee uskonto(j)a. Tähtitiede/astronomia (tai joku muu oikea tiede, myös teologia! ihan tieteenä) oisi sen sijaan oikein jees harrastuksena tai alana! 👌🙂

        Mun mielestä kaikki uskonasiat, ja luen myös astrologian niihin, on melkein pakko mennä kumppanin kanssa yksiin, joko molemmat uskoo, tai sitten kumpikaan ei (tosissaan). Kaikki "yliluonnolliset" jutut myös. Mun ainakin oisi hemmetin vaikea käydä niitä aiheita koskevia keskusteluja vakavissaan, kun tavallaan se on niin epätasainen asetelma jo... ei vaan voi käydä mitään keskustelua vakavasti aiheesta, jossa toinen puhuu tieteen näkökulmasta, ja toinen mutulla/uskolla/vakaumuksella. Tai sitten ei vaan puhu niistä aiheista, mut oisi se hankalaa ja outoa, jos toisella harrastus tai vakaumus oisi tosi tärkeä osa itseä. En näe yhteensopivuutta silloin itseni kanssa, niin se vaan on. 😐


    • Anonyymi

      Kellään ei näytä tulleen ongelmia omista harrastuksista deittikumppanin kanssa. Mulle on pari kertaa käynyt niin, että nainen on treffeillä toivonut mun vähentävän harrastuksia. Tämä tosiaan heti alussa, eikä mulla ole kuin kahtena iltana viikossa vakituinen harrastus. Se oli näille liikaa. Tavallisia juttuja sinänsä aiheeltaan. Sitten kerran yksi trefikumpppani esitteli eka tapaamisessa sen verran erikoisen harrastuksen, että mulla meni tovi aivan mykkänä. Ei siihen kaatunut kuitenkaan, mutta en tiedä miten olisi toiminut arjessa kun harrasti sitä vielä lähes joka päivä.

      • Anonyymi

        Redfläg nro 1:
        Sun elämääs jo alkumetreillä kontrolloimaan pyrkivä nainen --->pian huomaatkin jo olevasi lintuhäkissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Redfläg nro 1:
        Sun elämääs jo alkumetreillä kontrolloimaan pyrkivä nainen --->pian huomaatkin jo olevasi lintuhäkissä.

        Jep, sama tuli mieleen!!! Mikä tahansa pyyntö/mielipide vähentää jotakin jo elämään kuuluvaa asiaa (mikä on siis järkevissä rajoissa olevaa) on aivan tosi iso hälytysmerkki! Ja jos vielä alussa näin, se kyyti tulee olemaan kovaa ja ne vaatimukset ei tule loppumaan. Ei kannata upota siihen suohon, kandee kiertää kaukaa heti!


    • Anonyymi

      Mun mielestä harrastusvaatimukset vaikeuttaa kumppanin löytämistä ihan turhaan. Mitä väliä sillä on mitä toinen harrastaa, eihän ole tarkoitus tehdä kaikkea yhdessä.

    • Anonyymi

      Itse harrastan uimista, nykyään vain höntsäilen kun en kilpailuissa pärjännyt. Käyn uimassa n. 4 - 5krt viikossa ja kerralla siihen uppoaa parisen tuntia kokonaisuudessaan. Ei ole vielä noussut ongelmaksi kenenkään kanssa, tosin käyn yleensä heti aamu kuudelta ennen töitä joten eipä se kenenkään muun elämään vaikuta 😅. Mulle uiminen on intohimo ja pitää mut virkeänä niin henkisesti kuin fyysisestikin. Mutta mulle itselleni ei ole väliä harrastaako puoliso mitään ja jos harrastaa niin tosi kiva kunhan ei vie kaikkea aikaa.

      • Uinti on hyvä harrastus varsinkin talvella, jos ei voi oikein lähtee liukkailla keleillä lenkillekkään.


      • Anonyymi
        Catfish617 kirjoitti:

        Uinti on hyvä harrastus varsinkin talvella, jos ei voi oikein lähtee liukkailla keleillä lenkillekkään.

        Joo ja sauna vielä plussana päälle. Tosin oon alkanut jättää saunaa pois aamulla kun tuntuu että työpaikalla meinaa nukahtaa jos on aamusta käynyt saunassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo ja sauna vielä plussana päälle. Tosin oon alkanut jättää saunaa pois aamulla kun tuntuu että työpaikalla meinaa nukahtaa jos on aamusta käynyt saunassa.

        Mä kanssa käyn uimahallissa, huomennakin menen. Kesällä maauimalassa. Mahtava harrastus, virkistyy sekä fyysisesti että psyykkisesti, rentoutuu. Hyvä kunnolle ja lihasjumituksille, myös vartalonmuodolle.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      378
      3764
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      209
      1853
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1404
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      152
      1285
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      166
      943
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      893
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      57
      890
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      870
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      849
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      848
    Aihe