vartijat ostarilla

Anonyymi-ap

ihmettelen syvästi iso omena keissiä josta asiantuntijat eli vartiointiyhtiöt tuovat mielipiteensä kovasti nyt julki että hallinta otteet ovat menneet oikein ja neljä viisi äijä vartiaa on normaalia että aina kaksi ottavat jalat ja kaksi kädet ym...

miten tuollaisella ajatteluvalla ja toiminnalla olevat vartiointi yhtiöt voivat olla edes toiminnassa ja miten edes kehtaa sanoa noin.

ensinnäkin kaikki pitää suhteuttaa heti alusta alkaen eikä tuohon tarvita viittä kaksi riittää. toiseksi koko kauppakeskuksests et voi poistaa .

ehkä viisi vartijaa voisi tarvita jos olisi kaksimetrinen äijä rähisemässä ja uhkailemassa ja siltikin sääntö ei anna käydä käsiksi heti vaan kehottaa ensin.

vartijaliikkeiden omistajien mukaaan tämä on normaalia ja oikea oppista hallinta otetta? uhri ilmoittaa ettei saa henkeä ym... käsiraudoitus on aina viimeinen keino ja sen jälkeen heti asiakas istumaan pitäisi nostaa tai kyljellään antaa olla.

kovim normaalilta tunnu viis s äijää yhden pienen naisenkimpussa ja vaikka laittaisikin vastaan niin tuo on on silti laitonta noin kova menetelmä yhdistettynä viidellä isolla vartijalla jotka vääntää kättä lujaa ja painaa polvella mitä ei edelleenkää saa tehdä. polvella kun painetaan selästä niin ilmatila keuhkoissa pienenee sekä puhallat automaattisesti viimeisetkin ilmat pois ja kun yrität uudestaan happea puristus tilassa niin ei saakaan niin hyvin enää.

tässäkin näyttäisi olevan vallan tunne sekä kiihkomielinen tarve esittää uhrille sekö muille ketä valtaa pitää sääntöjä kaihtamatta ostarilla.
on hyviäkin vartijoita suurim osa mutta tällaiset näyttämishaluiset stevarit pilaa alan maineen sekä heitä puolustelevat.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olette asian ytimessä, että ihmismäisen kohtelun esiinottamisessa, niin täysin oikei.

      Laki yksityisistä turvallisuuspalveluista ei edes anna järjestyksenvalvojille, eikä edes vartijoille oikeutta ihmiseen tarttumiseen milloinkaan, kuin ainoastaan paon estämiseksi.

      Kun sama mlllä tavalla puuttuu ihmisen koskemattomuuteen eli kajoaa liikkumisvapauteen, itsemäärämisoikeuteen, että yksityisyyteen (perusoikeuksia), niin nuo joka ottavat ihmisestä kiinni (vaatteesta, käsivarresta syyllistyvät ihmisoikeusloukkaukseen.

      Raidoittaminen ei kuulu koskaan poistotilanteeseen, vain ainoastaan paon estämiseen, taikka että hänet otetaan rikoksen tekemisestä kiinni.

      Joka tilanteessa, kun vaikka ihminen ei poiistu, niin tulisi pyytää poliisi paiikalle, koska heille on annettu laissa oikeus puuttua ja valtaa annettu enemmän lailla.

      Eli oikeammin heidän toimintansa on yliampuvaa joka tilanteessa.

      Kummalliseksi tämä maa on mennyt, kun ei lakien noudattaminen ja iihmisoikeuksien kunnioittaminen enään julkiselle vallalle maistu.

      Oikeammin tuosta tulisi lukea murhasyyte noille neljälle ja ihmisoikeusrikoksista myös.

      T. Professional of the law, Lawetorder Z via V

      • Anonyymi

        Lawetorder heittää jälleen totutusti täyttä skeidaa. ***Raidoittaminen ei kuulu koskaan poistotilanteeseen, vain ainoastaan paon estämiseen, taikka että hänet otetaan rikoksen tekemisestä kiinni.**** Laki yksityisistä turvallisuuspalveluista antaa vartijoilla oikeuden käyttää TARPEELLISIA voimakeinoja.

        Vastarinta voi olla joko fyysistä, tai passiivista. Vastarinta on fyysistä silloin, kun henkilö fyysisesti koittaa estää pääsynsä, poistamisen, kiinniottamisen, turvallisuustarkastuksen suorittamisen, tai hän pakenee kiinniottamista. Tällöin tarpeellisia voimakeinoja voi käyttää. Niihin kuuluu myös henkilön ´raudoittaminen, tai nippusiteisiin´laittaminen.

        Vastarinta on passiivista silloin, kun esimerkiksi poistettava henkilö heittäytyy veltoksi. Tällöin henkilö voidaan turvallisuustarkastuksen suorittamiseksi kahlita.

        Kiinniotettu mies harvoi heittäytyy veltoksi, mies lyö, potkii, tai rimpuilee. Nainen sensijaan heikompana osapuolena harvoin lyö, tai potkii. Veltoksi heittäytyvä nainen on kuin keitetty makaroni, jota on erittäin vaikea ottaa hallintaan. Tällöin ainoaksi keinoksi jää se, mitä nyt vartijat tekivät. Jokaiseen neljään raajaan yksi kiinnipitäjä. En ota kantaa siihen, onko polvella selästä painaminen silloin välittämätöntä, koska en ole ollut paikan päällä tapausta seuraamassa.


    • Anonyymi

      Lähtökohtaisesti kyseessä ei ole urheilukilpailu, jossa haetaan tasaväkisyyttä ja otetaan tarpeettomia riskejä.

    • Anonyymi

      Vaikeasanoa kun en oleollut näkemässä. Mutta mielestäni enemmän kuin kaksi vartijaa on liioiteltua. Kuolemansynselvitys ei vielä selvää mutta esim. Kropan etuosassa rintakehän puolella kulkee sellainen hermo kuin vagus. Vagus ohjaa myös hengitystoimintoja ja voi joutua puristukseen siinä missä muutkin hermot. Mutta myös hengityslihaksen sinällään on asia joka täytynee ottaa huomioon jos siinä päällä on maattu ja kädet taivutettu selän taakse niin se voi jo sinällään lamauttaa hengityksen vaikkei kaulalle puristusta tulekaan. Toinen seikka se että naisihmisen oäälle jos mennään makaamaan niin että kohde on mahallaan voi selkärangan puolella nikamat painua senverran alaspäin että karkaisee neste ja verenkierron, tai häiriinnyttää nämä niin että voi tulla vaikka aivohalvaus tai muu sen tyyppinen tai myös se sydänpysahädys. En usko että näitä asioita käydään vartijankoulutuksessa läpi. Jos joku ei usko niin käykää osteopaattisessa käsittelyssä niin huomaatte mitä kaikkea tuntemuksia siinä tulee kun selkänimakia painellaan alas. Ei se mitään kun kerran hytkäytetään mutta jos samaan tilaan jäädään minuuteiksi niin uhri tuskin pystyy sanomaan miltä hänestä tuntuu vaan kuolema tulee ihan siinä jopa yllättäen jos VARTIJA ei kommunikoi tai seuraa uhria ja hänen tilaansa. Mitä muuta voisi periaatteessa tapahtua on hengityslih0asten repeämät yms. vaikeuttaa tilannetta aivan hirveästi. Jos oikein muistan on näitä luettu kun poliisi toimii samantyyppisesti, tiedä sitten onko niissä mitään rangaistuksia tullut, kaikki riippuu siitä mitä löytyy ennakkopäätöksistä ja siitä jos toiminta suhteutetaan siihen että vartija kouluttautuu parhaimmillaan muutamassa viikossa ja poliisi useammassa vuodessa. Näin ei saisi tapahtua.

      Sekin vaikuttaa mistä kaikki alkoi. Eli kun vartija tulee selvittämään hankalan asiakkaan tapausta on hänen siinä sovinnollisesti keskusteltava myös myyjän kanssa ja pystyttävä omasta tieto taidostaan riippumatta selvittämään asiaa niinettä sovinnollisuus on mahdollista vaikkei hän myyjä työstä mitään tiedä. Kaikki asiat voi selvittää. Mutta samaa voi vaatia myös asiakkaalta, asiakas voi myös omalla käyttäytymisellään ja olemalla ymmärtäväinen edistää omaa asiaansa.Myyjät joutuu uhka ja väkivaltatilanteisiin todella usein ja tilanteet voi olla traumaattisia joten heillä on täysi oikeus kokiessaan uhkaa kutsua myös vartija paikalle. Asiakkaan kannattaa ottaa toiminnassaan tämän huomioon koska aiheuttaesaan uhkatilanteita hän ei edistä tilanteen selvittämistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 148
      4183
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3784
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      21
      2618
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1629
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1605
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1533
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1511
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    Aihe