Valkoinen Berlingo

Anonyymi-ap

Ylivieska -Nivala välillä valkoinen Berlingo auto esti autoja pääsemästä ohitseen aamulla 10.1.2022 kello 8.40 - 9:00. Ajoi tahallaan 70 km/h ja kun auto pyrki ohitse niin lisäsi vauhtia yli 100 km/h. eli auton ohitus keskeytyi. Sitten taas laski vauhdin 70 km/h ja veti letkan Nivalaa asti. Oli toiminnallaan pahimmillaan aiheuttaa kolarin. Rekkari tiedossa ja nimikin =). Mikä nuita ikäloppuja miehiä vaivaa!!!! Poliisille pitäs ilmottaa että kävisivät puhuttamassa.

17

405

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kun ei enää ota eteen niin pitää ainakin jossain yrittää olla edessä.

  • Anonyymi

   Paikallinen Ruusperi napannut aamusella pari viagraa liikaa.
   Kyseinen Berlingo pitäisi maalauttaa keltapunaiseksi.

  • Anonyymi

   joku pahoittanut mielensä romunsa kanssa ja heti ikä ja munat tietysti kettuilun aiheeksi. tuskin kuski edes lukee nöitä teidän pikkulapsien isottelua.

   • Anonyymi

    Ihan sama mitä tuokin törttöilijä lukee, lukekoon vaikka Päätaloa tai Päivämiestä.
    Opettele käyttämään virkkeen alussa isoa kirjainta niin vaikuttaisit sivistyneemmältä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ihan sama mitä tuokin törttöilijä lukee, lukekoon vaikka Päätaloa tai Päivämiestä.
    Opettele käyttämään virkkeen alussa isoa kirjainta niin vaikuttaisit sivistyneemmältä.

    mitähän minä siitä hyödyn, jos käytän jossain sosiaalisessa mediassa anonyyminä jotain suomi24 kirjoituspalstaa, kun en minä mikään uutistoimittaja ole, ja selvää kyllä tekstistäni saa.


  • Anonyymi

   on se hassua että aikuiset täällä vittuilevat vanhemmille ihmisille heidän oletetuista vaivoistaan. pitäisikö alkaa keksiä jokin vittuilun aihe sitten nuoremmille niin kaikki ovat tasoissa.
   itse ku tulen joskus tuonne 70 ikään niin mitään viagroja en aio hankkia vaan laittomasti tullin läpi tai muuten hakemalla mieshormonia, vitut haistatan suomen laille, laittakoon vaikka vitun sakkoa ja linnaa, siitä vaan, ei tunnu missään.

   • Anonyymi

    Kyllähän se varmasti impotenttina vituttais siellä linnassa istua.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllähän se varmasti impotenttina vituttais siellä linnassa istua.

    no empä nyt tiedä. eipä tuolla munalla tarvitse aina niin keulia kuten pikku 20v jonnet tuppaa tekemään, jossainvaiheessa elämää se o n ihan sama keuliiko vai ei, kunhan kusi tulee, ja tulipa se sitten linnassa tai kotona. who cares,


  • Anonyymi

   ja tämän palstan kautta voittekin jo valmiiksi jäljittää minut ip osoitteen perusteella, antaa tulla vaan, johan sanoin että rikos tulee täyttymään jos jään kiinni.

  • Anonyymi

   Oisitta nyt herrajumala ottanu sen rekkarin ja soittanu heti poliisille! Hullut pitää saada heti pois liikenteestä. Ei ole turha syy soittaa pitää aina miettiä pahin mahdollinen mitä voi sattua. Mitä jos joku vanhempi mummo lähtee varovaisesti ohittamaan ja pahimmassa tapauksessa sen takana tulevakin lähtee ohittamaan ja sitte paku lisääkin vauhtia ja vaikka kilometrin päässä ois vastaan tulossa rekka. Tuossa saattaa tulla ruumiita! Heti ilmoitus poliisille kellä rekkari on vaikkei enää liikenteessä olisikaan. Ei tuollaista leikkiä voi tehdä liikenteessä.

   • Anonyymi

    Missäköhän olisi paras paikka Invalassa kerätä rekkareita ihan vain keräilymielessä, ja sitten voisi vaikka edelleen ihan harrastusmielessä pistää listauksia viranomaisille ja keksiä kaiken maailman rötöksiä mitä nämä kyseisten rekkareiden tekijät ovat tehneet. Naurattaisi varmaan viranomaisia ja kyseisten autojen haltijoita, kun nimetön ilmianto paljastuisikin ihan vaan jekuksi... Voisin aloittaa vaikka tämän "töpseliautolandia / vajakkilandia / eioleminullakaikkimuumitlaaksossakunnäitäkirjoittelenlandia" tms. juttujen kirjoittajasta.


  • Anonyymi

   no se on kyllä totta.
   kunpa samalla puhelinsoitolla saataisiin kaikki nämä helvetin urpot pois liikenteestä. hirveä älämölö nyt päällä, kun joku vanhus kaahasi, mutta mitään te ette piittaa/tee paikallisille nuorten kaahailulle, jota näkee koko ajan s marketin parkissa ja sen ympärillä. kaivakaa sieltäkin rekkarit ylös, mutta tuskinpa poliisi niistä mitään välittää, kun ei ole todisteitakaan.
   ihan turvallista se on muuten vaan juu kaahata peräkanaa satasta siinä marin kioskin ympäristössä.... pitää vähän näyttää miten turbolla suijaa, olipa kestä tahi talavi.

  • Anonyymi

   Voi kauhia.. Että kokonaiset parikymmentä minuuttia piti vongata ohitusta. 🚓🚓🚓

   • Anonyymi

    Voi että, ihan parikymmentä minuuttia piti estää ja vaarantaa muuta liikennettä. Oliko känkkäränkkä päivä?


  • Anonyymi

   Eikö riittänyt siinä 1,1 litraisessa "isolohkossa" teho päästä edes Berlingon ohi? Ymmärrän kyllä vitutuksesi, niin minuakin vituttaisi teikäläisen tilanteessa. Ehkä ensi kerralla ko autokaupoille eksyt, ostat auton jonka moottorissa on vähän enempi tehoa mitä ruohonleikkurissa... Itse asiassa kaikki alle 200 hv:n autot tulisi saada pois liikenteestä muiden kulkua tukkimasta.

   • Anonyymi

    Tästähän on kyse "Ajoi tahallaan 70 km/h ja kun auto pyrki ohitse niin lisäsi vauhtia yli 100 km/h. eli auton ohitus keskeytyi. Sitten taas laski vauhdin 70 km/h ja veti letkan Nivalaa asti. ", ei moottorin tilavuudesta.


  • Anonyymi

   kuten kaikki ohittajatkin jotka kuvittelevat että se kaahaaminen nelostiellä v astaantulijoita vastaan ja puikkelehtien sieltä täältä jonosta jotenkin nopeuttaisi sitä ajomatkaa kohteeseen. matematiikan ymmärtäminen ja tyhmyys, sekä lapsellisuus näkyy näissä ohittajissa. ensin ollaan töissä, sinnekin varmaan suhteilla päästy, sitten laitetaan rahat osamaksuilla uusiin autoihin ja aletaan retostelemaan liikenteessä kuin pikkulapset vertailemalla moottorien tehoja että nyt päästään ohi ja usein nämä ohitukset menevät aivan päin pe rsettä, eli kortti pitäisi laittaa näiltä hyllylle. turvallisemmin ajaa se, joka malttaa, eikä suhauttele ohi.
   usein ne ohisuhauttelijat ottavat koko ajan riskejä luullen olevansa muka rohkeampia kui muut, kun ei katsota onko edes riittävän pitkä suora edessä, vaan huristellaan vaan luottaen niihin moottorin tehoihin, uusi auto alla vaan ei edes v araa maksaa sitä, koska pankki antaa luottoa tai muu rahoitus, eihän se v arakasta tee vaan paskahousun kaikkimulletännehetinyt.
   samat jässikät eivät jaksaisi hitaammilla autoilla sielä letkassa olla, mutta jos olisi pakko, ne varmaan paiskoisivat ov et auki ja juoksisivat letkan ohi.

   Aja sitä nopeutta minkä se kyltti sallii prkl.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   345
   2753
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   44
   2430
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   228
   1010
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   386
   958
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   42
   822
  6. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   783
  7. Mitä eläintä kaivattusi

   muistuttaa? 💬
   Ikävä
   45
   697
  Aihe